PDA

View Full Version : Muzevi i njihovi izlasci

LaPerla
20.04.2003., 05:44
Interesira me koliko vasi muzevi izlaze bez vas?
Naime moj, u braku smo 8 mjeseci, je izasao veceras prvi put do prijatelja (skupilo se njih nekoliko na partiju pokera) i meni to veoma smeta. On misli da je to ok...ponekad... ja mislim da ne jer se osobno nalazim sa prijateljicama u toku dana nikada uvece.Gdje postaviti granicu tolerancije?

Kiki
20.04.2003., 06:02
Dobro, ja nemam muza, al bila sam s bivsim pet godina i on je izlazio van s prijateljima bar jednom tjedno (a nekad i vise). I nije mi padalo na pamet da mi to smeta il da mu to nabijam na nos. Uostalom, izlazila sam i ja s frendicama. I drago mi je da jesam. Jer na kraju krajeva, najlakse se zabit izmedju cetiri zida s voljenim i zaboravit na sve ostalo. Al, nikad ne znas sto ti zivot nosi.
Moze ti se odgodit da vam se brak raspadne i da oboje ostanete bez ikojeg ramena za plakanje jer niste njegovali prijateljstva.

lebowski
20.04.2003., 06:06
Originally posted by LaPerla
Naime moj, u braku smo 8 mjeseci, je izasao veceras prvi put do prijatelja (skupilo se njih nekoliko na partiju pokera) i meni to veoma smeta. On misli da je to ok...ponekad... ja mislim da ne jer se osobno nalazim sa prijateljicama u toku dana nikada uvece.Gdje postaviti granicu tolerancije?
Rospijo jedna, za dobro tvoga muža, nadam se da je prag tolerancije u vašem jebenom razvodu. :p

lebowski
20.04.2003., 06:13
Prag tolerancije... Kad ti muž dođe sa tuđim djetetom, onda moraš popričati s njim, definitivno.

Lisa
20.04.2003., 08:49

:( meni ovo zvuci na posesivnost.Zasto to tebi smeta?Jer bi se on mozda mogao dobro provesti i sa nekim drugim osim tebe, posvecuje paznju nekom drugom osim tebe?
A zasto se ti nalazis samo po danu sa prijateljicama?

Mi ne idemo cesto van, jer imamo malu bebu. Ali jednom u mjesec -dva mora biti.Da malo opustis dusu, da zaboravis na probleme svakodnevice, da se zabavis sa prijateljima(icama), slusas glasnu muziku,otpleses,sretnes poznate ljude.........
sta je u tome lose?!?:confused: i naravno sami!
Iz kruga poznanika sam se uvjerila da pretjerano ljepljenje na partnera vodi do gusenja veze.
Meni takvo sto nikad nije palo na pamet.Polazim od sebe;kako god rado odem sa frendicama SAMA van, tako pretpostavljam i on.
To kod nas nikad nije bilo na tapeti!

Gazda
20.04.2003., 09:28

Imas pravo bit nervozna. Jer on ustvari je OTISO JEBAT LJUBAVNICU!!! :D :B

Zeno blesava, get a life...

IMF-ovac
20.04.2003., 09:29

Ti i ja bi se super slagali i živili skupa... jedno... 30-ak sekundi :D
A onda bi svatko otišao na svoju stranu!

Mislim... kako ti može smetati mužev izlazak, a čovjek je izašao prvi put u 8 mjeseci!!!
Ako ste u braku... niste vezani pupčanom vrpcom. Pusti čovjeka da malo diše.

Ja imam 2 subote mjesečno... ne pita me kamo idem, niti kad se vraćam. Morate imati neki dogovor.

Tinchi
20.04.2003., 11:11
Ja nemam ni približnog pojma o braku al ženo ne kužim te..?

Izađi i ti van, navečer, zaruži... Ili se skupite babe i jedite i cugajte cijeu noć... Pa kako voljeti osobu kojoj ne dopuštaš povremeno van iz vlastitog kruga..

ok, u braku ste, životi vam u neku ruku piće u istom pravcu ali čovjeku treba malo lufta, druženja, treba mu večer uz pivo i karte..

Čudi me što već prije nije otišao s ekipom (8 mjeseci???)

sunshine
20.04.2003., 11:23
zeno pusti muza da dise
budes li mu branila izlaske
budes li mu stalno nesto prigovarala zbog toga vas brak nece bas dugo trajati ili nece biti bas previse sretan

daj muzu da dise
a nemoj ni ti zapostaviti svoje prijatelje

IMF-ovac
20.04.2003., 11:29
I onda će se čuditi kad postane nervozan, razdražljiv... kad počne sjediti (mislim na kosu)...
Pa ne može mu se život sastojati od posla, kuće, tvoje i njegove mame!!!
Daj mu zraka! A i sebi priušti malo života!

lala
20.04.2003., 11:40
:confused: Ma šta zraka?

Sačekaj ga jednom s viklerima u kosi, u spavačici, u mraku i nemoj ništa reć; samo mu zalipi dvi šamarčine , a bude li pita zašto, reci mu :Znaš ti dobro zašto.:mad:
I onda se u krevetu okreni na svoju stranu i ni makac do jutra.
:D :D

(najbolje odmah počet s time, željezo se kuje dok je vruće)

Tako ja namjeravam...Nadam se da sam pomogla!:w :cool: :D

IMF-ovac
20.04.2003., 11:43
Super si pomogla... približila si ih.

Rastavi :D

Winona2
20.04.2003., 11:58

ja bi radije da izlazi vise...

Izadje tu i tam, meni svejedno jel navecer ili po danu, kaj se navecer moze dogoditi a po danu ne moze ?:confused:

croft
20.04.2003., 12:01
...i ja sam takva,Perlice.Ne ljutim se ispred njega,jer bi to bilo jako nezahvalno....ipak,i ja izlazim.Ali duboko u meni,to mi smeta!
Ali znas sta,najbolje ti je da izidete istu vecer svak sa svojim prijateljima.Manje ces misliti na to dok se sa frendicama provodis.
Ovako,ti sama u kuci,a on sa drustvom :mad: .....
Razumin te....
:)

Winona2
20.04.2003., 12:05
nije problem sto on ide van ( ili ti ) solo...problem je u nedostatku povjerenja a to La Perla moras rjesiti sama, tu ti on ne moze pomoci ( a osjecala sam se kao i ti i zato mi se jedna veza i raspala )

Znas ono, kratka lajna, kratak brak ;)

Ti njega lijepo "na dugu lajnu" pa se bude uvijek rado vracao doma

Uz najbolju volju ne razumijem da te smeta da je jednom u 8 mjeseci izasao sam van. Ne razumijem.
Znam da da mene moj voli ali La Perla zar mislis da smo ih tak neopisivo zanimljive svih 24 sata na dan ?

Pusti ga da ide, ima na to pravo, kad se vraca samo ce te zeljeti jos vise :)

Inace mi smo u braku oko 2 godine

north wind
20.04.2003., 12:34
Originally posted by Winona
nije problem sto on ide van ( ili ti ) solo...problem je u nedostatku povjerenja a to La Perla moras rjesiti sama,...

Tako je. :top: To je stvar povjerenja. Također mi nije jasno kako si se mogla udati za nekoga u koga nemaš povjerenja, što s ovakvim pitanjem pokazuješ? :confused: Osim toga, zar ne želiš živjeti s muškarcem koji je pokraj tebe sretan, a ne nesretan? No, ovakvim ponašanjem i davežom od njega bi mogla ubrzo stvoriti baš to čega se pribojavaš, tj. nezadovoljnog muža, koji bi ti tek onda mogao raditi neke stvari "iza leđa". Btw, to se može raditi jednako tako po danu, kao i po noći, na nebrojene načine. :D Da li ti je to cilj? Mućni malo glavom. Nastaviš li tako, od ljubavi prema tebi neće ostati ni "lj", a tek ste na početku braka. :( Jednako tako se pitam zar nemaš i ti neke svoje potrebe za nečim izvan braka i pokraj muža (hobi, prijateljice, neki drugi interes itd.)? Što bude manje opterećenja, ograničenja i nepovjerenja, a više ispunjenja i davanja, brak će vam biti uspješniji i dugotrajniji. :)

Crow Jane
20.04.2003., 12:35
Originally posted by Kiki
Moze ti se odgodit da vam se brak raspadne i da oboje ostanete bez ikojeg ramena za plakanje jer niste njegovali prijateljstva.

:top:

Posesivnost nikad nije rezultirala pozitivnim učincima! Na kraju će ti se desit da će te odjebat zbog silnog pritiska kojeg mu stvaraš, ne daš disat i sl, a onda ćeš ostat sama zato što si svoje prijatelje zapustila zbog njega...:rolleyes:

Ne, ja nemam muža, ali imam iskustva takvog da sam kad sam živjela s dečkom izlazila s prijateljicama van bez pol frke, dok je on doma čamio i rastepao stare televizore. :rolleyes: A jednom, kad je otišo na neki ročkas, zaboravil si je uzet ključ, a ja sam već dobrano spala ko top pa nisam čula kad je zvonio, tak da je otišo doma starcima spat :D Na kaj je stara njegova mislila da sam ga izbacila zato kaj je pijan! :rolleyes: :D

I kaj sad, da ni ja nis išla nikam van, a ni on, dopizdili bi jedan drugom još i prije. A onda....:rolleyes:

Rhea
20.04.2003., 12:36
Ni meni nije jasno zasto ti to smeta.Pa to je skroz normalno ,svatko treba malo vremena za sebe a i za druge drage ljude osim partnera.Ako ga nastavis sputavati i tretirati kao svoje vlasnistvo-ode on....

north wind
20.04.2003., 12:41
Zaboravila sam dodati da ja i moj muž izlazimo naizmjenično, jer imamo malo dijete, kad stignemo. On vrlo često, recimo izlazi na večer i obilazi umjetnička događanja, jer je slikar, a ja odlazim na svoje gimnastičke i plesne treninge poslije podne dok je on s djetetom doma. No i prije djeteta smo izlazili solo. On je znao izbivati i po više dana ili koji tjedan ako je išao u neku slikarsku koloniju, a i ja sam službeno znala biti odsutna danima. Nitko nikoga ne davi s izbivanjima niti nam je to ikada padalo napamet. :cool: Iskreno, meni su to obične djetinjarije.

croft
20.04.2003., 12:47
Ima zena koje su jednostavno ljubomorne,koje ne mogu protiv toga nista...
Ja se jednostavno ne osjecam dobro ako sama sjedim u kuci a decko mi je van sa drustvom.
On zna od pocetka naseg hodanja kakva sam ja...
Uostalom,nije ni njemu sve jedno kad sam ja vani a on u kuci...
Najbolja nam je terapija do sada,svak sa svojim drustvom!

Winona2
20.04.2003., 13:04
lady croft, u pravu si

Ima zene koje su ljubomorne no s drugim dijelom se ne slazem ( da one tu ne mogu nista ) smatram svaku izrazito ljubomornu osobu ( malo ljubomore je dapace zdravo i potice nas da se i dalje trudimo ) ujedno onu koja se ne smatra dovoljno vrijednom i ima problema da se prihvati i zavoli te sebe vrednuje iskljucivo prema odnosima s drugima.
A to se da promijeniti.
Uz malo volje.
Kad znas da vrijedis onda si sigurna i u njegovu ljubav i vjerujes da nema razlóga da te vara.

Puno ljubomornih osoba pati od kompleksa manje vrijednosti ( iako ne bi rekli da prvi pogled jer to cesto uspjesno skriju iza bahatosti i slicnih karakternih crta ) ali kad ostanu sami, onda nema laganja ;)

croft
20.04.2003., 13:31
Puno ljubomornih osoba pati od kompleksa manje vrijednosti ( iako ne bi rekli da prvi pogled jer to cesto uspjesno skriju iza bahatosti i slicnih karakternih crta ) ali kad ostanu sami, onda nema laganja

...vidi,nije stvar u mom decku vec u ljudima s kim se on druzi.
Njemu su oni super prijatelji,a u dusi su totalni zenskari...jebu sve sta se krece (ima ih par,ne svi)...I onda mi nije svejedno kad on izlazi sa takvim.A ima ih koji su stvarno super momci,za izlaske sa njima me nije briga,al za ove druge...Mislim,ulicu svakoj zenskoj koja se nade pred njima...i kako da ostanem mrtva-hladna na takve izlaske.
Necu i ne zelim da izlazi sa njima!:mad:

lebowski
20.04.2003., 13:46
Vi žene znate biti takve rospije... Kao, društvo je krivo... Pa šta ti misliš, da je tvoj dečko dio čopora, da ako ostali skaču u bunar da će i on skočit? Kakvo mišljenje imaš o svom dečku? Tvoj dečko ili je ženskaroš ili nije, nemaš ti tu šta pametno napraviti, cilj svake veze je provoditi kvalitetno vrijeme zajedno, mislim, šta će ti nafunjeni muž ako mu zabranjuješ izlaske, pa nisu mu mama, kad kažu da svaki muškarac traži mamu, to znači da traži ženu koja će mu kuhat i prat, a ne zabranjivat izlaske. Mislim, dečko ti je papak, a s takvom spikom koju ti upotrebljavaš, samo ćete se razdvojiti. Jedini pravi način da imaš svog muškarca, je da on između tebe i slobode izabere tebe, a ne da mu se ti nametneš. A on ako će te varati, lako može i na poslu nekog upoznati, i u trgovini itd...

croft
20.04.2003., 13:53
...s njim rade samo muskarci,u trgovinu idemo zajedno...
...nema samse!
:p :D

Znam da me nece prevarit,u to sam jako uvjerena...znam to!
Ali ja sam ipak ljubomorna....ma,ubij me,takva sam!

Ruda
20.04.2003., 14:00
Originally posted by lady croft
[BZnam da me nece prevarit,u to sam jako uvjerena...znam to!
[/B]
Ma naravno da neče.........ma nema šanse.......znaš i sama da muškarci nisu takvi:D

dora
20.04.2003., 14:02

Ja svom tipu ne dam ni da ide pisat bez mene... ;) :D

croft
20.04.2003., 14:05
Dora,bas ti pristaje taj avatar...:)

dora
20.04.2003., 14:11
Dora,bas ti pristaje taj avatar...:)

:D

Pink Lemon
20.04.2003., 14:35
a jel napravio sina prije izlaska?:B
Ozbiljno, LaPerla - jel on tebi mozda brani da se navecer nalazis s prijateljicama? ili si sama odlucila tako, pa sad mislis da je "red" da se on prikloni tvom nacinu razmisljanja?
opusti se malo!

Tija
20.04.2003., 15:04
Moj muž može ići gdje hoće, kad hoće i koliko hoće. Druga je stvar što on to svoje pravo koristi vrlo rijetko ali zna da može! Nemam niš protiv da izađe na kavu sa frendovima što radi skoro svakodnevno i nemam niš protiv da izađe u disco, što radi vrlo rijetko. Ni on nema niš protiv mojih izlazaka! Pametni ljudi znaju da ovom drugom ponekad treba zraka van kuće i malo dalje od partnera.
Ja sam jučer cijelo popodne bila vani sa frendicom a on je doma čuvao djecu. Ma da bi riječ rekao.:) Zato ga i volim.

A ruku na srce, da biločiji muž misli jebati sa strane, to može napraviti i na pauzi na poslu.:rolleyes:

xena
20.04.2003., 15:16
Puno ljubomornih osoba pati od kompleksa manje vrijednosti ( iako ne bi rekli da prvi pogled jer to cesto uspjesno skriju iza bahatosti i slicnih karakternih crta ) ali kad ostanu sami, onda nema laganja

...vidi,nije stvar u mom decku vec u ljudima s kim se on druzi.
Njemu su oni super prijatelji,a u dusi su totalni zenskari...jebu sve sta se krece (ima ih par,ne svi)...I onda mi nije svejedno kad on izlazi sa takvim.A ima ih koji su stvarno super momci,za izlaske sa njima me nije briga,al za ove druge...Mislim,ulicu svakoj zenskoj koja se nade pred njima...i kako da ostanem mrtva-hladna na takve izlaske.
Necu i ne zelim da izlazi sa njima!:mad:

Sudeci po ovome...ti njemu ne vjerujes :flop:
Al dobro mozda mu i nije za vjerovat :rolleyes:
Ili mislis da je labilan :o
Ili si ti labilna :rolleyes: :D

Pusti covjeka...znas sta je prava ljubav? Sjecam se jednog filma gdje zena nadje muza s drugom corpus delicates :D a on je mrtav ladan pita "Osh vjerovat meni ili svojim ocima?" :cool:

Povjerenje, povjerenje :D

north wind
20.04.2003., 15:22
Ima zena koje su jednostavno ljubomorne,koje ne mogu protiv toga nista...
Ja se jednostavno ne osjecam dobro ako sama sjedim u kuci a decko mi je van sa drustvom...

1. Biti "jednostavno ljubomoran" nije baš tako bezazleno kao što možda misliš. :( Ljubomora je jedna od najjačih negativnih ljudskih emocija. Ona možda može izgledati kratkotrajno i kratkoročno "simpatično", ali dugoročno i dugotrajno podmuklo razara svaki ljudski odnos, pa onda i ljubavni/čki, tj. brak i/ili vezu. Obična je zabluda da se ljubomora ne može suzbijati ili eliminirati. Može, ali to onda znači upotrijebiti razum, ne dozvoliti da te obuzimaju negativne misli i emocije nego se prepuštati pozitivnim mislima i emocijama, što nije uvijek lako, ali je nužno i djelotvorno za tu svrhu.

2. Zašto bi morala sama bespomoćno sjediti u kući dok je dečko vani? :confused: Sorry, ali ispada kao da te u životu ništa ne zanima osim dečka te da ti drugi ljudi u životu nisu potrebni. :rolleyes: Takav način razmišljanja je primjeren zapravo jedino u pubertetu.

Joshimi
20.04.2003., 17:49
Da nemam prostora za sebe (u smislu da provodim neko vreme sama sa sobom) i svoje prijatelje (koji su dakle samo moji) ja bi poludela. Ne daj Boze da mi zabranjuje da provodim vreme i da izlazim s njima. Pa ne bismo trajali jos dugo.
meni je to skroz nerazumljivo: da li svojim konstantnim fizickim prisustvom on pokazuje da mi je veran i da sve sljaka medju nama? Pa on je imao zivot i pre mene i ima kontakte sa ljudima koji su deo njegovog zivota a mene ne interesuju.
Mora covek da dise melo i bez mene za vratom!

Silvac
20.04.2003., 18:22

Ne kuzim kakave veze ima "po danu i uvecer" ?? :confused:

Šta on uvecer moze radit, a ti po danu ne mozes..... ili obrnuto???

croft
20.04.2003., 18:39
Originally posted by north wind:
2. Zašto bi morala sama bespomoćno sjediti u kući dok je dečko vani? :confused: Sorry, ali ispada kao da te u životu ništa ne zanima osim dečka te da ti drugi ljudi u životu nisu potrebni. :rolleyes: Takav način razmišljanja je primjeren zapravo jedino u pubertetu.

Ljubomora nema veze sa pubertetom...Kako ne kuzis,ima nas dobrih i losih,lipi-ruznih...U ovom slucaju ja ljubomorna-ti ne...
:confused:

Lola
20.04.2003., 18:56
moj decko misli da sam ja posesivna,morat cu mu dat da procita ovo:D
u prvi tren sam skuzila da te smeta sto premalo izlazi, a kad ono....ja znam da bih totalno poludjela da sam samo jednom u 8 mjeseci izasla van bez njega...ne kuzim stvarno...da je jednom tjedno nije previse a kamoli jednom godisnje..la perla ljudi MORAJU imati prijatelje i funcionirati s njima ponekad neovisno od partnera..ili zavrse ko mira markovic i slobo;)

indian
20.04.2003., 19:15
Izlazak s prijateljima je pod obavezno!

Da neće, ja bi ga natjerala :D

Vera Pavladoljska
20.04.2003., 19:21

Nemam muzha.
Ali ko da sam ga imala.
Zhivjeli skupa.Dugo vremena , godina bili zajedno.

Izlazio ponekad, dogovorno, kao i ja sa curama ili na promocije,koncerte i tak' jer ja bez toga NE MOGU.

Ljudi, socijalizacija je normalna, skupa je najbolje, ali ponekad treba i sam izaci, nece se svijet srushiti, ali NE PRETJERIVATI, i to je istina, jer ce se nakupit' sranja koja se iz straha ili ne znam chega ne rjeshavaju.

Osjeti se granica, o itekako se osjeti.......:cool:

magic
20.04.2003., 19:56
Mislim da nije stvar u ljubomori prema partneru i strahu od nevjere, vec ljubomori prema chinjenici da partner ima neko drushtvo s kojima mozhe sam izaci.

Ima osoba koje jednostavno ne mogu prihvatiti da nisu jedino i iskljuchivo bitne u nechijem zhivotu. Pa iskazuju ljubomoru prema kucnim ljubimcima, hobijima, prijateljima, rodbini...

Ako nemash drushtvo s kojim bi sama izlazila, Perlo upishi neki techaj...kajjaznam...grncharenja ili se bavi dobrotvornim radom...necesh razmishljati kako on provodi tih par sati bez tebe :)

Vera Pavladoljska
20.04.2003., 20:01
[i]nije stvar u ljubomori prema partneru i strahu od nevjere, vec ljubomori prema chinjenici da partner ima neko drushtvo s kojima mozhe sam izaci.

Pa iskazuju ljubomoru prema kucnim ljubimcima, hobijima, prijateljima, rodbini...
[/B]

Otprilike to.
Prvo bude obostranog, malog šizenja s jedne i druge strane, a onda shvatite da je ok, da ima svoje ljude, kada ti imash svoje zanimacije i frendove.

Ja sam imala ples, pa te knjizhevne vecheri, koncerte,pa babinjake gdje smo laprdale bezveze, on je imao svoje zanimacije , prijatelje.

Ponekad se to konzumiralo u ogranichenim kolichinama.

Razlog prekida je bio sasvim drugi i tuzhan :( Nelijep.Pa koji je prekid lijep, ne?

Ali ovo je funkcioniralo, to priznajem.

north wind
20.04.2003., 21:57
Ljubomora nema veze sa pubertetom...Kako ne kuzis,ima nas dobrih i losih,lipi-ruznih...U ovom slucaju ja ljubomorna-ti ne...
:confused:

Ne, krivo si me shvatila. Ja nisam ni rekla da ljubomora ima veze s pubertetom, nego:
1. Da je ljubomora kao negativna emocija izraz nepovjerenja prema partneru, bez obzira sad o kakvoj vrsti ljubomore se radi (na druge žene/muškarce, na druge osobe općenito, na nečiju profesiju, hobije, izgled, itd.)
2. Pubertetski mi je koncentrirati se samo na dečka ili curu, a ne i na neke prijatelje ili druge interese u životu.

MaSanYa
21.04.2003., 00:07
Razumijem te LaPerla jer sam i sama prošla kroz sličnu situaciju. Bila sam posesivna i ljuta... jer sam imala dojam da on prednost daje svojim prijateljima i izlascima, a ne meni... Ljubomora, uh razjedalo me to! Uz to sam sebe veličala kao "Vidiš kako sam ja brižna. Stan uredan, sve speglano i uvijek sam tu kad me on treba... i eto sad (jadna) sama sjedim i dosađujem se i tko zna kud je on sad otišao i što radi? I ako dođe pod "gasom" samo će se izvrnuti u krevet i zahrkati... a ja... patnica itd. ... itd."
I tako sam se grizla mjesecima ... i nisam ništa govorila... onda sam jedne večeri pukla... i kad se vratio napravila sam scenu... i pale su ružne riječi i plač i psovke... i zatim tišina... Misli su mi krenule novim tokom... postala sam svjesna svoje pogreške i koliko sam u krivu ... i gledala sam ga kako bjesno hoda po stanu i osjećala njegove misli i dvojbe - hoće li otići ili ne. Ono što sam sigurno znala je bilo "Ako sad iziđe van... naša je veza gotova".

Princeza
21.04.2003., 01:19
Ja bih se slozila s magicnom i Winonom. Posve.

LaPerla, najprije moras raspraviti sama sa sobom zbog cega ne vjerujes muzu. Ako te zeli prevariti, ucinit ce to prije ili kasnije, usred bijela dana, ako nema drugu priliku. I ti neces imati pojma, ako on ne zeli da saznas. ;)

Druga stvar koju moras rijesiti sama sa sobom je kakvo ti uopce misljenje imas o svom muzu ako mislis da bi te mogao prevariti? Da meni moj muz da do znanja da misli da bih ga mogla prevariti kad se nadjem s frendicama, to bi mi bilo kao da mi kaze u facu da misli da sam drolja. :(

Treca stvar koju moras rijesiti sama sa sobom je sljedece: tvoj muz je ozenio tebe, jer je htio provesti svoj zivot s tobom. S tobom, a ne s nekom drugom. I to je to. Nema mjesta nesigurnosti. :)

Cetvrta stvar ~ sto ga vise gusis, tim ga manje imas. Probaj ga sto vise sputavati, pa ces vidjeti reakciju. ;)

Peta stvar ~ vjerojatno cak nisi ljubomorna na to da ce te on prevariti, nego na cinjenicu da bi mu s frendovima na pokeru moglo biti jednako dobro ili cak i bolje nego s tobom. Well, get over it! :rolleyes: Ako mu postanes nezanimljiva, nece mu biti potrebni frendovi i poker da to shvati. :D

Sesta stvar ~ zaista se pocni baviti necime. Ne samo zato da stopiras crne misli (iako je vec i to dovoljan razlog), nego i stoga sto ces, usvajajuci nova znanja i upoznajuci nove ljude, biti zadovoljnija sobom i vjerojatno njemu zanimljivija. Novosteceno samopouzdanje ucinit ce te privlacnijom i u njegovim, i u svojim ocima i vjerojatno se neces vise opterecivati takvim mislima. ;)

Okinawa
21.04.2003., 08:30
...s njim rade samo muskarci,u trgovinu idemo zajedno...
...nema samse!
:p :D

Znam da me nece prevarit,u to sam jako uvjerena...znam to!
Ali ja sam ipak ljubomorna....ma,ubij me,takva sam!

A sta ako mu neki od tih silnih muskaraca na poslu zapne za oko? :p :D :D

magic
21.04.2003., 09:58
Nema shanse da se nekoga SACHUVA, ako on to sam ne zheli. Nema shanse! Idi na LJES topik Masturbacija na radnom mjestu, pa pogledaj koliko se njih potroshilo u uredu...jesi li razmishljala o tome da mu zabranish odlazak na posao?

Ma opalit ce se u kupaoni vashega stana ako to zheli.

A ako ne, nece. Ma gdje i s kim bio i shtogod radio.

Winona2
21.04.2003., 10:08
Razlog prekida je bio sasvim drugi i tuzhan Nelijep.Pa koji je prekid lijep, ne?

onaj kad OBOJE shvate da je bolje ne forsirati losu ljubavnu vezu i kad oboje shvate da umjesto toga jedno drugome mnogo bolje pasu za jedno toplo i iskreno prijateljstvo :)

Nazalost jako rijetko to oboje shvate u ISTOM trenutku

A sad idem na onaj topic na LJESU :D

plavva
21.04.2003., 10:54
moj dragi rijetko izlazi, stvarno rijetko. ne zato sto mu ja ne dam, nego se njemu nece. povremeno ga natjeram, povremeno ne odem ja s njime kad me zove frendovima i to je sve ok. voljela bih da i vise izlazi.
mislim, ja se ne bojim prevare, ja se bojim dosade, a dosada nastaje kad je dvoje ljudi pupcanom vrpcom vezano jedno uz drugo. koma.

Crow Jane
21.04.2003., 11:10
Originally posted by plavva
moj dragi rijetko izlazi, stvarno rijetko. ne zato sto mu ja ne dam, nego se njemu nece. povremeno ga natjeram, povremeno ne odem ja s njime kad me zove frendovima i to je sve ok. voljela bih da i vise izlazi.
mislim, ja se ne bojim prevare, ja se bojim dosade, a dosada nastaje kad je dvoje ljudi pupcanom vrpcom vezano jedno uz drugo. koma.

:top: E da...tak ni moj nije htio izlazit :rolleyes:

Kažem, dosadio mi je vrlo brzo. :rolleyes:

plavva
21.04.2003., 11:13
ja opravdano sumnjam da je njegova ljubav prema kucnom zivotu nastala zbog scena koje su mu zbog izlazaka priredjivale bivse cure. sad ga ja preodgajam u opet funkcionalnog primjerka muskog roda:D:D:D:D

M@3X
21.04.2003., 13:10
Nisam udata,ali sam u dugoj vezi i iskreno ne bi mi smetalo kad bi on malo cesce izlazio sa svojim prijateljima (ponekad mu nesto spomenem u vezi toga,jer on stvarno rijetko,jako rijetko vidja svoje prijatelje i ja mislim da ih zapostavlja).

Jednom je cak izasao i sa svojom bivsom djevojkom s kojom je bio 3 godine negdje izmedju 18 i 21,koja je otisla da zivi u Englesku i tog ljeta prvi put dosla nazad nakon decenije...
Izasli su popodne,ali mi ne bi smetalo ni da je bilo navece.
Jednostavno ja znam da bih ja voljela sresti neke svoje srednjoskolske ljubavi koje nisam vidjela godinama,ne zato sto ih jos volim,vec zato sto su mi ostali u dragoj uspomeni,otselili su daleko i prosto bih voljela da ih vidim,da cujem kako su,cime se bave,da li su ozenjeni,koliko klinaca imaju - i zaista bi mi bilo jako drago da znam da su sretni,zaljubljeni i sa coporom djece.

Meni je izlazak popodne i izlazak navece jedno te isto,samo obican izlazak!
I upravu su ovi koji su vec rekli - sve ono sto se moze raditi u 12 sati navece moze i u 12 popodne,ako covjek zeli tako nesto. ;)

Kod mene se javljka drugi problem - on ne voli kad ja izlazim navece sa drugaricama! :rolleyes:
I ja izlazim,rijetko,najcesce popodne jer mi tako vise pase,ali ponekad i navece.
On nikada nije nista rekao protiv mog izlaska,cak ce me odvesti gdje trebam i sve,ali ja osjecam da je uznemiren time...
Zbog toga sam zapocela razgovor s njim na tu temu.
On je prvo negirao da mu smeta,a onda je priznao da mu smeta,ali da ne zna zasto!
Jer,kako on kaze,on ne misli da cu ga prevariti,ali jednostavno se ne osjeca lijepo kad ja navece idem van.
Mozda je to ono sto i ti osjecas! :confused:

Mozda se osjecate tako jer ste navikli da su partneri non-stop sa vama?
Potrebno je shvatiti da fizicka blizina nije dokaz ljubavi,ne mora nam neko biti non-stop na metar razdaljine da bi bili sigurni da nas voli...

LaPerla
21.04.2003., 15:11
Cure i decki,
sto da vam kazem hvala mi se cini premalo.
Citala sam odgovore jutro poslije njegovog izlaska i pokusala da ugusim osjecaj tuge radi glupog izlaska On se osjecao krivim i cijeli dan je pokusavao da se nekako ispravi i bilo mi je zao.
S moje strane zasto mi smeta i odakle poticu negativne reakcije.......ne znam..........Nije u pitanju nepovjerenje, cini mi se vise potreba da je stalno sa mnom... Ne, ne brani da ja izadem sa prijateljicama ali ja ne zelim, osjecam kao da s tim oduzimam vrijeme koje mogu provesti s njim i onda kada on pozeli potrositi vrijeme s nekim drugim zapitam se pa zasto on ne misli isto kao ja?
Poceo je da radi posao sa kojeg se vraca u 10 uvece i ima jedan slobodan radni dan (kada sam ja na poslu) i nedelju. Dakle izlazak subotom uvece kada je jedina noc da nas dvoje mozemo ostati do kasno me boli.On je ubijeden i da je izasao bilo koji drugi dan ja bih bila tuzna...i ja znam u dubini duse da je u pravu... Sinoc mi je rekao da mu je zao sto ne posvecuje istu paznju prema meni kao sto je posvecivao ranije, da mu je tesko (izgubio je nedavno jedinog preostalog roditelja) pitala sam sto mogu uciniti, odgovorio je nemoj me pritiskati,forsirati (imam obicaj da ga stalno zadirkujem zasto me ne zagrli ili ljubaka cini on to ali meni valjda nikad dosta). Strasno u sta sam se pretvorila. Njegov odgovor me je pogodio, nisam nikada voljela priljepke i gusilice a sada sam izgleda jedna od njih. U tom soku sam plakala a on............ on je jos vise bio zbunjen.

lebowski
21.04.2003., 16:25
To, LaPerla, nemoj bit rospija! :lux:
Znaš mačko, nije nama muškarcima problem naći rospiju, ima njih jako puno, problem nam je naći onu koja to nije. ;)
Nemoj se pretvarati da ti nije stalo do toga, ali nemoj mužu uvjetovati sebe, pokušaj ga što manje tjerati da se bira, ti ni ne znaš kako to uništi vezu, kako to podsvjesno djeluje na muškarca, ti zlatni okovi kojima ga okivaš.
Ja ne poznajem puno ljudima kojima žene brane izlazak, ali nije ni da mi često izlazimo, ako ne nađemo jednom u dva mjeseca, a to je šest puta godišnje.
Ali vidiš, poznavao sam par žena koje su pokušale svojim tipovima zabraniti izlaske. I šta su oni napravili, pa zamijenili su žene... Svaki put kad nekog tjeraš da bira, nemoj zaboraviti da ga tjeraš da bira, a on ne mora izabrati tebe.
Možeš ubiti čovjeka, ali ne možeš mu oduzeti tu slodobu. Hi hi, ja ti ne vjerujem u to, ali fora je, onako kao, borci smo mi, ovo ono.
Moraš malo diskretnije vladati svojim muškarcem, nemam ja ništa protiv toga da si ti glavna, ali on to ne smije znati, u tome je tajna uspješne žene.
Sve je u mrkvi, ništa u batini. :p

LaPerla
21.04.2003., 18:32
Ok lebe vidim da se vas dvojica razumijete...salim se evo ti jedan veliki :kiss:

lala
21.04.2003., 20:03
Cure i decki,
sto da vam kazem hvala mi se cini premalo.

Molim.:top: I drugi put.

Samo pitaj lalu.;)

Znala sam da ću pomoći.:D :D :D :cool:

LaPerla
21.04.2003., 20:53
Lala :s :s :s

lala
21.04.2003., 21:00
Lala :s :s :s

:o :o :o :o

LaPerla
21.04.2003., 21:13
Rospijo sto bi nas dragi Lebivjetric kazao

lebowski
21.04.2003., 21:18
Vas dvije, oprostite što pitam, da li ste možda zadnje postove ispisivale kljucajući kukuruze, jer tako izgledaju?
hi hi hi nema mi draže stvari na svijetu od ovakvog posta :p :p :D :D :B

Ruda
21.04.2003., 23:15
Originally posted by lebowski
Vas dvije, oprostite što pitam, da li ste možda zadnje postove ispisivale kljucajući kukuruze, jer tako izgledaju?
hi hi hi nema mi draže stvari na svijetu od ovakvog posta :p :p :D :D :B
Naravno, kad ovdje nisi moderator :D :B
Da ovak chatas na LJES-u, morao bi sam sebe brisati:B

asa
21.04.2003., 23:17
Da, da, sloboda i ti bakrači. Moš si mislit. Treba njih lancem za radijator :)

Svojevremeno je dečko moje frendice htio dva tjedna na more s dečkima. Njoj baš nije bilo pravo, ali nije htjela biti kravetina pa je rekla, ajde dobro odi, ja ću se snaći. Uglavnom, poslije se ispostavlio da je bio dva tjedan s nekom trebom na moru. Pa ti njemu daj slobodu :):):)

lebowski
21.04.2003., 23:28
Originally posted by asa

Svojevremeno je dečko moje frendice htio dva tjedna na more s dečkima. Njoj baš nije bilo pravo, ali nije htjela biti kravetina pa je rekla, ajde dobro odi, ja ću se snaći. Uglavnom, poslije se ispostavlio da je bio dva tjedan s nekom trebom na moru. Pa ti njemu daj slobodu :):):)
Tako je. A da ga recimo nije pustila na more, ne bi ju nikad u životu prevario. :rolleyes:
I onda na kraju ispadne sve sam mu dala, i opet je otišao. Pa šta, ljudi odlaze i kad im je najbolje u životu, i šta ćeš onda s takvim tipovima, kriviti sebe, kriviti njega? Zaključati u kotlovnicu kad će htjet ići van?
Prevara se ne rješava tako da se netko ne zaključa, rješava se cijelo ono vrijeme kad si s njim/njom.
I opet, postoji mala razlika između izlaska van i dva tjedna na moru. Sad će se javiti neka treća i napisati: E da, tak je i moj muž mornar nakon dvije godine plovidbe vratio se sa spolnom bolesti. Pa će onda neka druga riba reći svom tipu koji bi htio, bogac, otići van s ekipom: E moj mužiću, ne možeš van da ne bi spolnu bolest dobio. E ne ide to tako moja Asa.
Bla bla bla , a ja glupson ni ne vidim da Asa lagano zajebava, jel tako Asice prasice? :B :B :B

Ruda
21.04.2003., 23:36
Originally posted by asa

Da mu je bila dobra, nebi bio sa drugom dva tjedna

Gospon Pes
22.04.2003., 01:32

Jednom dnevno sigurno. :D
Kad i koliko puta zeli.
Isto pravo imam i ja.
Cinjenica da mi je muz ne znaci da je moje vlasnistvo ili ja njegovo. Mi smo zajedno jer to oboje zelimo, ali svatko je zadrzao svoje prijatelje, svoje interese i svoju osobnost. U nekim stvarima se nadopunjavamo, u nekima nema dodirnih tocaka i onda lijepo svatko sebi. :D

Sinoc se prvi put zaljubio u dvoje MOJIH poznanika. Mislim da cu mu te morati zabraniti, inace bu si ih prisvojio, a oni su mojiiiiiii... :rolleyes::D
Navikla sam da moje vecinom ne trpi ko ni ja njegove... :D

Issa
22.04.2003., 05:12
Ja sam isto ljubomorna kad on izadje bez mene. Ne zato sto ce se nesto dogoditi nego zato kaj je on vani a ja doma :(
Moje frendove je jako tesko nagovoriti da izadju van, svi su vise manje stalno zauzeti pa bi mi bilo tesko izaci u isto vrijeme van. Zato postoji internet, mailovi i ICQ :D :D
Dok sam bila studentica i vise izlazila, to mi nije bio toliki problem.
Onda nisam bila ljubomorna na to sto je on vani bez mene, nego sto nije s menom.
Ja sam na pocetku veze bila jaaaako posesivna i 24 sata s njim mi je bilo premalo. I svaki put kad je isao doma, ja sam dozivljavala male zivcane slomove.
Sad je sve to nekako lakse.

idy
22.04.2003., 07:22
U principu je najveći problem u tome što prilika čini lopova. Svatko na najbolji mogući način nastoji živjeti sa tom spoznajom. Nekima o uspjeva, nekima ne. Zato su neke žene "rospije" neke su "bogom dane". ;)

plavva
22.04.2003., 09:51
sad cu ja ispast vjestica, al zasto se uopce izlasci izjednacavaju s prevarom? i nemojte mi sad rec da nije tako, jer ako nije, zasto se onda bojite pustit bolje polovice da odu nekam bez vas?

PinkyBubble
22.04.2003., 10:02
Moj neće van..veli da se izružio dok je mene tražio po svijetu bijelome ;) a ja naivna pa mu vjerujem :D

Izlazimo najčešće zajedno i to čoporativno, sa škvadrom.. na koncerte i značajne sportske događajem, tu i tamo se zalomi kakva izložba, performans, predstava.. U ovom mom stanju češće hodamo po kućama nego po vani. Tu i tamo odem na kavu s frendicama, dok on s dečkima karta belu, preferans i tak..Ne hodam s njim po kafićima jerbo je tam vrlo nemiran..ne zna plandovat satima, čak ne pije kavu..ode u kafić samo kad je žedan :eek: eksa cugu i onda stalno zaviruje u moju šalicu kol'ko još imam, igra se s cjenikom i 'oće dalje..To sam mu oprostila jerbo se jako voli šetat.;)
Tko zna, da je drugačiji il da mi sve ne izlaje..možda mi platila kakvu uhodu :D

north wind
22.04.2003., 10:19
Originally posted by idy
U principu je najveći problem u tome što prilika čini lopova...

Ne bih se složila, jer nije generalno. To ovisi o osobi. :) Nekoga možda i čini, ali ne svakoga. To bi, pak, svaka osoba koja je s nekim u vezi trebala znati procijeniti. :cool: Međutim, takvima koje "prilike" čine "lopovom" besmisleno je postavljati ograničenja iz sljedećih razloga:

1) jer ih oni već zanju "preskočiti", baš zato da bi se domogli "prilike"

2) nikada nisi u stanju toliko ograničenja postaviti koliko su oni u stanju "prilika" pronaći?:D

A što će ti onda takav/takva? :confused:

ela
22.04.2003., 10:35
ja mislim da je to OK. Isto tako ne vidim razloga zašto ti ne bi koji put išla s njim. Mene je moj dečko vodio u svoje društvo makar su tamo bili sami dečki. A sad, ti valjda znaš kakvo je društvo od tvog muža, možda te to brine?

lebowski
22.04.2003., 10:46
Originally posted by ela
Mene je moj dečko vodio u svoje društvo makar su tamo bili sami dečki.
I kako si se ti provela u tom drustvu? Mislis li da je tvoj decko pricao onako kako inace prica sa svojim deckima i kad tebe nema? Poanta je u pustanju svog muzjaka samog, a ne da mu se i ti prikrpas u njegovo drustvo. Rijetke su zene koje nece poceti kolatati ocima na svaku drugu recenicu, diskretno lupkati svog muzica po potkoljenici kad ovaj izjavi nesto krivo, koje u krajnjem slucaju nece sve zivo krivo shvatiti i protumaciti, govoriti kako joj je dosadno...
Uostalom, pa jednostavno zato sto te voli, muz ce brinuti o tebi cijelo vece, paziti da ti ne bude dosadno itd. Jednostavno, kao da ni nije izasao. Jebote, kako mi ide na zifce kad se neke stvari koje postoje jer su dobre, kao sto su npr. povremeni razdvojeni izlasci, pokusavaju promijeniti.
Jer, ja sam tvoja zena, ja sam najzanimljivija na svijetu i najbolja, i ne mozes ti izici bez mene van, jer cu ti se ja oko noge omotat, jer sam tvoja najbolja zena... I onda je cudno kako to da se obicno ne slazu takve zene i njegovi prijatelji? Pa ne znam, mozda zato sto joj je hladno kad sjednemo na terasu, sto mu broji pica i psovke, sto ga patronizira i tjera na spavanje u pola jedan ujutro? Pa daj me nemojte jebat, zenturace, nemojte se krpat svom muskarcu i pokvariti mu onih par veceri u godini kad moze pobjeci od vas, od sebe, od bilo cega u krajnjem slucaju, jedina stvar koja je gora od zabrane izlaska svom decku je krpanje istom. Em je njemu dosadno, em je tebi glupo.
A ima naravno i tipova koji ce reci da su svi rekli da je njegova zena zanimljiva itd... E pa cure, istina je malo drukcija: Trpimo vas jer vas moramo trpit, ni zbog cega drugoga. Malo od nas ce vam to reci, jer smo pristojni kitovi.
Ali vjerujte, nismo odusevljeni. Jebeni uljezi. :rigo: :rigo: :2up:

magic
22.04.2003., 10:47
Meni je preglupo kad se to dogodi...i jedna cura u mushkom drushtvu i jedan dechko u zhenskom drushtvu...zhivi intruderi.

Ja bih se okrenula i otishla.

lebowski
22.04.2003., 10:49
Originally posted by magic
Meni je preglupo kad se to dogodi...i jedna cura u mushkom drushtvu i jedan dechko u zhenskom drushtvu...zhivi intruderi.

Ja bih se okrenula i otishla.
To je žena. Dostojanstvo, to je osobina koju cijenim. :top: :kiss:

luca
22.04.2003., 10:55

koliko slobode on daje meni, ja dajem njemu :) nemamo problema oko nezajednickih izlazaka.

lebowski
22.04.2003., 11:12
Originally posted by luca
koliko slobode on daje meni, ja dajem njemu :) nemamo problema oko nezajednickih izlazaka.
Da vidimo:
Ti si izisao tri puta tijekom treceg mjeseca, dvije subote i jedan petak, sto znaci... let me see... 320 bodova (petak = 80 bodova, subota = 120 bodova ), s tim da si se vratio jedne subote prije pet ujutro, sto ti daje ekstra 10% na subotu, sto znaci da imas 332 boda. Ja sam, s druge strane, propustila izaci jedne subote i to najavila dan prije izlaska, cime sam ostvarila pravo na refundaciju u iznosu od 80%....
Moja zena kad ide van s frendicama, ja joj kazem: Nece ti one nikad bit zanimljive ko ja, i onda zaspem. Nek ide zena kad hoce i kud hoce, ja zelim biti s njom samo kad ona zeli biti sa mnom. Ako je to jednom mjesecno, onda je to jednom mjesecno.

lebowski
22.04.2003., 11:22
Prosla me nije bas tako odusevljeno pustala van, i prevario sam ju par puta. Kad sam bio vani. Ova me sad pusta van. I nisam ju prevario. A nisam ni poruznio nit sam postao gluplji. Jos uvijek postoje neke ruzne, debele, glupe babe koje mogu uzicati komad mesa. Ali za divno cudo, ja stvarno smatram da ima jako puno rospija. Sto me cini idealnim muskarcem, koliko god vam zvucalo paradoksalno. Trenutno je moja zena jedina na svijetu koja nije rospija, i dokle god je tako, dokle god ja mislim da ona nije rospija, ja ne zelim ulaziti u potencijalne probleme sa prevarom.
Pa nemojte biti blesave, ljubav je ljubav, ali nitko ne voli svadje. I ja sam znao da mi bivsa zeli sve najbolje, i ja sam njoj zelio sve najbolje, i volio sam ju. Ali jebiga, prevario sam ju par puta. S totalnim glupacama koje joj nisu bile do koljena. Zasto? Zato sto sam kreten, naravno. Ali onda sam se sjetio kako sam imao par sansi da ju prevarim, a nisam.
1) Pa jebemu, ne dobijas na svaki dan na tacni tako dobru ribu, zasto se ne bi omastio, kad vec imam sansu?
2) Pa jebemu, ajd idem bas bit budala, šuma striborova za svoju dragu, nikad ne bi saznala za to, ali kad je toliko dobra prema meni ne želiš ni ja biti đubre prema njoj.
Ja vjerujem da se u takvim situacijama ( a nemojmo se lagati da one ne postoje ), pali nekakva slicna lampica u svakom od nas.

luca
22.04.2003., 11:23
Da vidimo:

ne, nego ovako:
"ti idi van kad zelis, ja idem van kad zelim". u praksi to znaci da ja idem van puno cesce nego on koji mrzi ici van, ali ako pozeli i ode s frendovima cijelu noc blesirati se, slobodno moze bez polaganja racuna.
vecinu vremena izlazimo skupa jer smo si najbolje drustvo.

lebowski
22.04.2003., 11:28
ne, nego ovako:
"ti idi van kad zelis, ja idem van kad zelim". u praksi to znaci da ja idem van puno cesce nego on koji mrzi ici van, ali ako pozeli i ode s frendovima cijelu noc blesirati se, slobodno moze bez polaganja racuna.
vecinu vremena izlazimo skupa jer smo si najbolje drustvo.
Tapš, tapš lucu po pametnoj glavici. :D :D
I kog mene je tako. hihi, ali svejedno, ja ponekad volim praviti se da mi je jako stalo do izlaska, tek toliko da ju pokušam zavarati ili slično... U biti, da ne pomisli da sam papak koji ne voli izlaziti... Što u biti i jesam. :D :D

Gospon Pes
22.04.2003., 11:28
u praksi to znaci da ja idem van puno cesce nego on koji mrzi ici van, ali ako pozeli i ode s frendovima cijelu noc blesirati se, slobodno moze bez polaganja racuna.

Kod mene je obratno. :D
Vec me prestao pitati ide li se i meni nekud, a kad se prijavim sama, sav se usplahiri i pita jel se spremam odapeti... :D

Vera Pavladoljska
22.04.2003., 11:31
Uostalom, pa jednostavno zato sto te voli, muz ce brinuti o tebi cijelo vece, paziti da ti ne bude dosadno itd. Jednostavno, kao da ni nije izasao. Jebote, kako mi ide na zifce kad se neke stvari koje postoje jer su dobre, kao sto su npr. povremeni razdvojeni izlasci, pokusavaju promijeniti.

Malo od nas ce vam to reci, jer smo pristojni kitovi.

Sve istina, i u obrnutom sluchaju.

Nema goreg nego kada sjedish sa 5 baba, cerekate se, prichate o sexu, ogovarate,zayebavate,hihocete na sve nachine, a On (njezin dragi) uporno sjedi pokraj nje, yebote,nije mu neugodno,i josh ju silom hoce drzhat za ruku, ali SKROZ.

Pa kojeg ju djavla ne pustish da zraka udahne, majkumuzharku,i na kraju, kak' mu nije dosadno sjedit i slushat sve to,a njoj nelagodno jer se nikako ne mozhe opustit'.

Da se razumijemo - najbolja je kombinacija kada je skupa ljudima ok, ali zaimebozhje,ovakve opisane lude, ne kuzhim, ni sa mushke ni sa ženske strane.

Parasociolog
22.04.2003., 13:11
Ja ne bih nikad mogla biti s nekim kome bi padalo na pamet da mi zabranjuje samostalne izlaske. Rastu mi očnjaci i na samu tu ideju.

Tako da ja izlazim dosta često za jednu udanu mladu mamu, a moj dragi naravno također to smije. On nema ništa (efikasno :D) protiv toga da ja tako izađem, ali on je od onih tipova kojima se ne da ići van solo s dečkima. Moram ga valjkom tjerati da se ode naći s frendovima jer je lijen. A drago mi je kad ode, jer se uvijek vrati dobre volje i proširenih horizonata.

Ali da je po njegovom, on bi mene uvijek vukao sa sobom. Voli on ići van, ali samo zajedno (doduše, ima i barem jedan dobar razlog: najčešće može računati na mene da ga dovezem doma :D). Jednom mi je čak priredio momačku večer s gledanjem nogometa. Naime nije mi rekao na vrijeme koja je ideja vodilja tog izlaska, rekao je da idemo na tulum. Provela sam večer na igricama na domaćinovom kompjuteru.

Iako moram reći da u principu nemam ništa protiv situacija kad sam jedino žensko u društvu, jer se znalo dogoditi da se predivno zabavim i nasmijem kad je ekipa inteligentna i duhovita i kad teme nisu nogomet, kompjuteri, auti, mobiteli i slično. No naravno, dobre su i istospolne trač partije, gdje stvarno nema mjesta intruderima.

Isto tako, ne mislim da odvojeni izlasci moraju obavezno biti samo s pripadnicima istog spola. Izađem ja tako recimo s frendicom i onda sretnem druge frendove i frendice, ili stare poznanike, s kojima se baš fino napričam jer se dugo nismo vidjeli. Ili izađem s puno ljudi, recimo kad se ide na neki koncert koji mog dragog ne zanima pretjerano, pa mu ne smeta ostati babysittati doma. I so what?

Nije dobro zbog veze zapostavljati stare frendove, a takvi samostalni izlasci čuda rade za dobru volju u samoj vezi. Ali u vezi treba imati povjerenja.

magic
22.04.2003., 13:14
Ma da...zashto bi izlasci bili samo s osobama istoga spola...najnormalnije bi bilo da ja izlazim sa zgodnim mushkarcem a on sa zgodnom zhenom i poslije si to lijepo isprichamo uz jutarnju kavu :cool:

Ajde sad malo serete :rolleyes:

Parasociolog
22.04.2003., 13:20
Ma da...zashto bi izlasci bili samo s osobama istoga spola...najnormalnije bi bilo da ja izlazim sa zgodnim mushkarcem a on sa zgodnom zhenom i poslije si to lijepo isprichamo uz jutarnju kavu

Ha valjda ima situacija u kojima bi to i bilo normalno. Možda je moj zgodni muškarac moj frend peder... A njegova zgodna žena je možda cura od njegovog frenda koja je baš prolazila blizu njegovog posla pa ga je pozvala na ručak...

Ali htjela sam zapravo reći da mislim da se ne moram nužno ograničavati na babinjake kad idem van. Kao što rekoh, krenem s jednom frendicom a završim u većem i miješanom društvu. Ili krenem u većem i miješanom društvu. I onda sutra na jutarnjoj kavi pričam mužu kako je bilo...

luca
22.04.2003., 13:21
ja stvarno ovdje i u danskoj izlazim uglavnom s jednim frendom (koji je uz to i lijep i pametan, necu mu sad nabrajat mane...) :) s curama izlazim kad sam u Zagrebu, jer u bijelom svijetu si nisam nasla prijateljice nego samo prijatelje :( (ne znam di tu drze normalne zene...)

znas sta meni muz kaze kad idem subotom na rucak s frendom? "vrati se do ponedjeljka ujutro" :D ja koza, uvijek dodjem kuci u subotu poslijepodne :rolleyes:

Gospon Pes
22.04.2003., 13:22
Ma da...zashto bi izlasci bili samo s osobama istoga spola...najnormalnije bi bilo da ja izlazim sa zgodnim mushkarcem a on sa zgodnom zhenom i poslije si to lijepo isprichamo uz jutarnju kavu :cool:

Pa kaj fali? :D
Moji prijatelji (u pravom smislu te rijeci) su muski. Dvojica stanuju parsto km od mene, jedan je cak u Americi. Krajem sijecnja je "Amer" bio doma i nasli smo se nas cetvero (i decki su medjusobno sprijateljeni) u vikendici jednog od njih. Cak smo ostali i prespavati.
Mogla sam teoretski redaljku napraviti... :D
Ja se drzim one da ce me prevariti ako zeli i tako i nemam kaj dramiti i biti mu 24 sata za petama da ne bi.
A ja sam tip osobe koja tek tada bi varala kad bi netko pokazao nepovjerenje i radio scene. A kad veli:"Idi, zeno, pozdravi decke i dobro se zabavljaj!" kak onda takvoga prevariti? Puno je teze... :D
Sve je to u glavi, moja magic. Ne u medjunozju... :D

magic
22.04.2003., 13:25
Nisam ni mislila da je nemoguce...smatram nemogucim da toliko parova to uredno primjenjuje. Sorry. Valjda zhivim u primitivnoj sredini. Nije uobichajeno.

xena
22.04.2003., 13:26
Ma kud ste napeli s tim prevarama i raznoraznim konstrukcijama oko izlazaka :flop:

Onaj tko sumnja da bi ga partner mogao prevarit sumnja zato jer bi u on to napravio njemu. Odakle mu inace ideja :rolleyes:

luca
22.04.2003., 13:27
Nisam ni mislila da je nemoguce...smatram nemogucim da toliko parova to uredno primjenjuje. Sorry. Valjda zhivim u primitivnoj sredini. Nije uobichajeno.

moj muz ne primjenjuje, samo ja :D

Gospon Pes
22.04.2003., 13:28
moj muz ne primjenjuje, samo ja :D
A tko mu je kriv kaj mu se ni jedna ne svidja. :D

Vera Pavladoljska
22.04.2003., 13:29

Ajde sad malo serete :rolleyes:

Jep,seruckaju, ali dobro, mi smo zaostali ovdje,yebiga......:cool: :rolleyes: ;)

luca
22.04.2003., 13:32
Originally posted by Gospon Pes
A tko mu je kriv kaj mu se ni jedna ne svidja. :D

njegov tipicni komentar je "zene su glupe, ruzne i dosadne. ako me ostavis, morat cu postati peder" :D
ja mu sugeriram da se zaredi (popovi se pale na njega) i da vlada negdje lokalno :D

(napominjem da ovo nije uvreda drugim zenama, nego moj muz ima vrlo specifican ukus: kljucne stavke su guzica, obrazi, usi i devijantan um. zeljenu kombinaciju, navodno, nije lako naci :D )

penelopa
22.04.2003., 13:41

Meni je neobicno da ljudi izlaze samo sa osobama istog spola.
Ja imam i frendova i frendica. Neke je moj muz uredno akceptirao i postali su zajednicki prijatelji a neke ne. Uredno proslijedi slusalicu meni, niti se ne potrudi pitati kako si. Neke voli ali ne izlazimo bas zajedno zato sto mu je prenaporno pratiti nase razgovore ( 1000 rijeci u minuti :D )
Sto se tice njegovih izlazaka, nemam nista protiv ( ni kad izlazi sa deckima ni kad izlazi s curama) zato sto sam ja umisljena pa mislim da on bolju, pametniju, ljepsu, vedriju, zajebantskiju zenu ne moze naci
:cool: Ovakav primjerak se radja jednom u 10000000 godina:D

asa
22.04.2003., 14:05
Ma, u načelu, treba njih puštati van. Kako se pse pušta svaki dan, tako se treba i muževe. Ja bi svog ne samo puštala van (da ga imam, a hvalal Bogu nemam) nego bi mu povremeno rekla - aj odi nekud, da se ja malo odmorim od tebe.

Vjerujem da je to recept za dugotrajan i sretan brak :):)

PinkyBubble
22.04.2003., 14:08
Pa normalno. Evo, ja znam da mogu kud oću pa mi se baš i ne ide..al da mi netko proba nešt zabranit..e bogme bi izlazila..pa makar čučala u susjednom haustoru dva-tri sata :D

Gospon Pes
22.04.2003., 14:13
Haha, Stella, to je to. :D
Kad znam da mogu, nemres me van dobit, ali daj mi zabrani, pa da vidis... :D
A dragi mi je tip koji ne moze biti doma. Njemu treba jednom dnevno birc i decki (a ima i cura). I prije nego me doma pili 6 sati jer mu npr. ne dam, lakse mi je jedan sat biti solo i poslije svi sretni. :D
A olaksavajuca okolnost mu je da je tip lucinog... Svakoj nadje manu, a moje na srecu savjesno previdja vec 15 let. :D

klaudija
22.04.2003., 14:17
sadf vidim koliko sam bila glupa. Ljubomorna sam i posesivna osoba, ma to je jednim dijlom i ubilo našu ljubav.. S vremenom sam izgubila prijateljice, jer sam stalno bila s njim, i on mi je bio dovoljan..a sada sam ostal asama , a on okruzen sa puno prijatelja..Kuda dalje

lebowski
22.04.2003., 14:41
Originally posted by klaudija
sadf vidim koliko sam bila glupa. Ljubomorna sam i posesivna osoba, ma to je jednim dijlom i ubilo našu ljubav.. S vremenom sam izgubila prijateljice, jer sam stalno bila s njim, i on mi je bio dovoljan..a sada sam ostal asama , a on okruzen sa puno prijatelja..Kuda dalje
I šta ti vrijedi to što si spoznala da si posesivna i ljubomorna? Garant si ti to i prije znala pa si govorila, a jebi ga, takva sam, posesivna sam i ljubomorna i ne mogu protiv toga. A čuj, izgleda da ni on nije mogao protiv toga. Nemaš sad svrhe u kukanju i samosažaljevanju, bila si glupa, možda si i sad, možda nisi, pomiri se s tim i idi dalje, ne moraš sad nabrajati stvari u kojima si bila loša, nikad nije krivica za prekid samo u jednoj strani, ajde, iššš, budi malo sretna, jedi sladoled, odi u DM, rospija uvijek možeš biti, i cmizdravica, budi malo sretna za promjenu.... :p

Secundo
22.04.2003., 14:53
Perla, muski izlasci su skroz normalni. Ja provedem 2x tjedno pola veceri sa pedesetak mladih dama, ljetnim vikendima visim po cijele dane s ekipom, dio godisnjeg provodim uz tu istu ekipu i bez moje drage. U braku smo vec malo duze od 8 mjeseci :B

Kaze moj kolega:"Puno brakova se raspada ne radi manjka bliskosti, vec radi viska istoga". Zivi zajedno sa svojim razlogom za rastavu.

Nego, da ti mozda ne trazis dlaku u jajetu?

LaPerla
22.04.2003., 15:23
Eh dragi moji prelijepi,predivni forumasi mnogo recenog na temu je za 5+ i za uramit ;)
Nisam ja njemu nikada zabranila izlaske ali mi nije bilo po gustu ni da ide, znala sam da sam u krivu ali je bilo jace od mene ... emocije je tesko kontrolirat. Osjecala sam se kao najveca cangrizava kucka slusajuci samu sebe kako mu nabijam na nos tih nekoliko sati izlaska, glas iz dubine duse je saptao "pretjerujes" ali sto se on siromah vise pravdao oko izlaska ja sam postajala nesnosnija.Kada je otisao a mene prosla ljutnja zakljucila sam da nesto ne stima. Da dlaku u jajetu trazim,da nisam fer,da nema smisla,da mozda pretjerujem. Na sve ovo dobila sam potvrdu od Vas, odbacila negativno i sada sam spremna da mu sa osmijehom dadnem blagoslov kada krene na partiju pokera ili pivo.

lebowski
22.04.2003., 15:32
Eh dragi moji prelijepi,predivni forumasi mnogo recenog na temu je za 5+ i za uramit ;)
Nisam ja njemu nikada zabranila izlaske ali mi nije bilo po gustu ni da ide, znala sam da sam u krivu ali je bilo jace od mene ... emocije je tesko kontrolirat. Osjecala sam se kao najveca cangrizava kucka slusajuci samu sebe kako mu nabijam na nos tih nekoliko sati izlaska, glas iz dubine duse je saptao "pretjerujes" ali sto se on siromah vise pravdao oko izlaska ja sam postajala nesnosnija.Kada je otisao a mene prosla ljutnja zakljucila sam da nesto ne stima. Da dlaku u jajetu trazim,da nisam fer,da nema smisla,da mozda pretjerujem. Na sve ovo dobila sam potvrdu od Vas, odbacila negativno i sada sam spremna da mu sa osmijehom dadnem blagoslov kada krene na partiju pokera ili pivo.
A ne mačko, tek smo počeli. :D :D
Ja sam jednom otišao u grad, napio se, a moja cura me je otpratila doma i ušuškala u krevet, i još je bila nasmiješena. I naravno, pješice otišla doma. E sad, da razdijelimo bajku od stvarnosti, napravila je to zato što je bila jako zaljubljena u mene, ja ju nisam tražio takvo što naravno, znam se i sam dogegat do kuće, ali zahvalan sam joj i njen sam vječni dužnik zbog toga. Jer nema pametne žene koja bi to napravila. A ona je pametna, ali je tako zaljubljena bila u moi, da je napravila to što je napravila.
Opet, da razdvojimo život od bajke, nije mi baš sad padalo na pamet nakon toga da više nikad ne iziđem napolje sa dečkima, da se odreknem alkohola i svinjetine, promijenim vjeru i odem u Afriku pomogati gladnoj djeci, ali velika je razlika između nje i stereotipa žene sa oklagijom koja kvoca i bije.
Ja ti velim, tek kad imaš maksimalnu slobodnu, tek onda možeš cijeniti svoju bolju polovicu.
Ova moja da ode danas na krstarenje sa 200 manekena, rekao bi joj Idi s njima, glupi manekeni, šta će ti oni, ja uvijek odaberem dobar film u videoteci. :p
I tako, kad ti se muž napije, reci mu : Joj budalice moja. I isto tako , kad ti kuću zakarta i proda te kumu, ti mu reci Budalice moja tulava, šta si me prodao i zakartao kuću i uštini ga za obrazić hahahahhahhahaha :p :p :p :p :B :B

sailor
22.04.2003., 15:32
... sada sam spremna da mu sa osmijehom dadnem blagoslov kada krene na partiju pokera ili pivo.

Eto. Može u provod.
Case closed. :D

Winona2
22.04.2003., 21:09
Sve je to u glavi, moja magic. Ne u medjunozju...

moj najoblji frend od vrtica jos u Hrvatskoj je muskarac .
Zgodan je. Duhovit. Ali frend.

I da mi muz zabrani naci se s njim ? Nasamo ?

Jos se nije usudio :D

Winona2
22.04.2003., 21:11
Originally posted by Stella
Pa normalno. Evo, ja znam da mogu kud oću pa mi se baš i ne ide..al da mi netko proba nešt zabranit..e bogme bi izlazila..pa makar čučala u susjednom haustoru dva-tri sata :D

:top: Stella ti si meni mrak od zene !

LaPerla
22.04.2003., 21:21
Zao mi je ali ja se slazem sa magicnom.A za koji quratz on ima da se nalazi sa nekim zenskim prijateljicama ili ja sa muskim prijateljima (ok ja to ponekad odradim krijuci ali ja sebi vjerujem i nikome vise:D )
Jedina iznimka je ako su u pitanju zajednicki prijatelji a da se on ide nalaziti sa nekom koju ja i ne poznajem no way! Prvo bi mi je trebao dovesti na analizu karakternih osobina i namjera :cool:

Winona2
22.04.2003., 22:04
Ne treba ti biti zao LaPerla.

Vracamo se samo opet na pocetak price. Nedostatak samopouzdanja i povjerenja. :(

Jer ako je on takav da je u stanju uskociti frendici, pa sto ce mi takav ?:confused:

Meni ljepse zivjeti s onom " nevin je dok se ne dokaze suprotno" :D

Meni prenaporno non stop od necega strepiti i neceg se bojati, ne isplati se ;)

LaPerla
22.04.2003., 22:35
Na moju radost on nema frendice niti vjeruje u vrstu prijateljstva izmedu suprotnih spolova.:)
I da se ponovim ovisilo bi tko je u pitanju.

Meni prenaporno non stop od necega strepiti i neceg se bojati, ne isplati se
E vala ti;)

plavva
22.04.2003., 23:37
moja dva najbolja frenda su muskarci. jedan mi je bio cimer godinu dana i ciglih sam godinu dana govorila: da, cimer mi je. ne, nije mi decko. ne, nije peder. ne, nije ruzan. ne, nisam lezba. da, prijatelji smo. jednom jako upornom konju (ne tebi, drito:D) sam izvadila anicevu definiciju prijateljstva.

on ima prijateljicu s kojom se rijetko vidja jer su oboje zaposleni, ali zato izmijene barem mail svaki dan. neki puta mi preprica, neki puta ne. nikad ga ne pitam, sam mi kaze ako zeli. ako ne, opet dobro. druga jako bliska prijateljica je njegova bivsa cura. povremeno ode do nje i pricaju. skoro smo 10 mjeseci zajedno, ja je nisam upoznala i to mi ne predstavlja nikakav problem. mozda nesto nije u redu s mojim mentalnim sklopom?:confused: :o

ZC3
23.04.2003., 13:15
Originally posted by north wind
Tako je. :top: To je stvar povjerenja.

ISTINA...
ali ja bijedna znam kak to izglleda kad ja odlucim izaci van...pa ....se moze desiti kojesta...(ne me sad proglasiti kuckom...molim lijepo)...ali stvar je osobnog odabira u datom trenutku hoces li ili ne zagristi zabranjeno voce...odnosno poseviti se s nekim drugim....
....mozes to jednako i po danu i po noci....
...i onda to u meni budi totalno neodobravanje samostalnih izlazaka...sto naravski sasvim izvjesno znam da nema smisla...ali kak da spasim sama sebe i ne grizem nokte, dusu i srce...dok on vani tulumari ...i dobor se zabavlja bez mene...e to nek mi neko objasni.....jer kad dospijem u stanje da me boli dupence kaj on radi dok je vani s frendovima...tada od nase veze vise koristi nema nikakove...
iz svega toga proizlazi...da sam ja zivotno ljubomorna kao pas.....

luca
23.04.2003., 13:25
Originally posted by ZC3
dok on vani tulumari ...i dobor se zabavlja bez mene...e to nek mi neko objasni.....jer kad dospijem u stanje da me boli dupence kaj on radi dok je vani s frendovima...tada od nase veze vise koristi nema nikakove...
iz svega toga proizlazi...da sam ja zivotno ljubomorna kao pas.....

poanta je u tome da prihvatis cinjenicu da nisi nezamjeniva i nisi jedina zena na svijetu koju bi on mogao voljeti (zamisli da umres, ocekujes li da vise nikad ne voli?). ali on BIRA da voli tebe i da s tobom stoji :)
dakle, s obzirom da tebe zeli i voli (iako ima izbor), mozes biti mirna jer bio on s tobom ili vani s deckima, njegova odluka je ista. dakle, to sto ide van s deckima NE povecava sansu da te prevari ili povrijedi (na kraju krajeva da te zeli prevariti moze to npr. i u wc-u u firmi u sred dana).
i sad ti samo preostaje da se veselis sto je njemu lijepo i da se i sama zabavis kad je on vani (da izbjegnes ljubomoru tipa: njemu je super, a meni je dosadno).

ljubomora se moze (razumom) kontrolirati. ako se zeli.

eto, znas gdje je problem, sad se usmjeri na to da ga rijesis :)

gogo
23.04.2003., 14:54
čitam ovu temu i pitam se: znaju li neke žene ovdje uopće šta je ljubav?

Volite li vi svoje muževe (dečke) ili samo mislite da ih volite?

luca
23.04.2003., 15:07
Originally posted by gogo
Volite li vi svoje muževe (dečke) ili samo mislite da ih volite?

kako se otkriva razlika?

dora
23.04.2003., 16:17
Originally posted by nataniel

Sve istina, i u obrnutom sluchaju.

Nema goreg nego kada sjedish sa 5 baba, cerekate se, prichate o sexu, ogovarate,zayebavate,hihocete na sve nachine, a On (njezin dragi) uporno sjedi pokraj nje, yebote,nije mu neugodno,i josh ju silom hoce drzhat za ruku, ali SKROZ.

Pa kojeg ju djavla ne pustish da zraka udahne, majkumuzharku,i na kraju, kak' mu nije dosadno sjedit i slushat sve to,a njoj nelagodno jer se nikako ne mozhe opustit'.

Da se razumijemo - najbolja je kombinacija kada je skupa ljudima ok, ali zaimebozhje,ovakve opisane lude, ne kuzhim, ni sa mushke ni sa ženske strane.

Apsolutno se slazem :top:

dora
23.04.2003., 16:31
Na moju radost on nema frendice niti vjeruje u vrstu prijateljstva izmedu suprotnih spolova.:)
I da se ponovim ovisilo bi tko je u pitanju.

Meni prenaporno non stop od necega strepiti i neceg se bojati, ne isplati se
E vala ti;)

Citam ja sve ovo... cak i ubacih par kretenskih komentara... ali zeno zaboga! Jesi tu uvijek bila takva (ljubomorno-posesivna) il si tek to tek nedavno spoznala za taj "mali problemcic"?!

Stvarno ne mogu vjerovati (dobro mogu vjerovati, ali ne i razumjeti) da te smeta da covjek izlazi van sa svoji starim drustvom tj. bez tebe, a jos manje da si sretna i zadovoljna jer on nema zenskih prijateljca i poznanica? Kriste Isuse!!!

Mora da imas povjerenja u tog lika kolko i ja u svog suseda alkoholicara.

Opet isto pitanje-taj nedostatak povjerenja pojavio se nakon odlaska maticaru ili je postojao i prije, te ako je postojao od prije odlaska maticaru-cemu si se udavala za njega?! :confused: :confused:

LaPerla
23.04.2003., 16:38
Dora
slabo ti to citas :)

dora
23.04.2003., 16:39
Dora
slabo ti to citas :)

Ma citam ja citam... do pocetka... i sve mi nejasnije... sad jos i manje... ;) :D

LaPerla
23.04.2003., 16:48
Vraze jedan posto si mi simpa jos jednom cu objasniti
:B
Bilo mi je krivo jer je ta noc izlaska je jedina noc-subota- kada nas dvoje mozemo ostati do kasno jer ne radimo naredni dan,osim toga nakon postavljanja topika sam shvatila da je tolerancija VELIKA rijec po tom pitanju i ne bi mi palo na pamet da serem naredni put pa taman i subota bila.
Sto se tice frendica.......pa rekla sam nema ih ne vjeruje u takva prijateljstva niti bi dozvolio da ja izadem sa frendom kojeg ne poznaje. Eto dorice,

:w

gogo
23.04.2003., 17:16
kako se otkriva razlika?

vrlo jednostavno.
Kad dođe prilika da se ta ljubav pokaže u praksi onda se vidi razlika.
Evo ja vidim da neke žene zaista ne vole svoje muževe, ali one valjda misle kak ih jaaaaaako vole.

LaPerla se poskrivečki ponekad druži s muškarcima (frendovima), ali jako je sretna što njen muž nema ženskih frendica i još kaže da bi on prvo morao dovesti njoj na "analizu" tu svoju frendicu.

Tu NEMA ljubavi nego samo ljubomore i posesivnosti.
Da li se ona IKADA zapita da li je njen muž sretan što nema frendica? Da li IKADA zapita šta njen muž zaista želi? I da li je spremna čuti isitnu koja joj se možda uopće neće niti najmanje svidjeti.

kakva bi njena reakcija bila kad bi joj muž u stvari priznao da bi želio imati frendicu i da ta frrendica slučajno izgleda ko manekenka, ali to njega ne zanima nego samo želi biti frend s njom?

LaPerla zašto se ponekad družiš s frendovima? Šta dobivaš iz tog odnosa? Pomaže li ti to da bolje razumiješ muškarce i kakvog si super muškarca oženila?

pozdrav,
gogo

dora
23.04.2003., 17:22
Vraze jedan posto si mi simpa jos jednom cu objasniti
:B
Bilo mi je krivo jer je ta noc izlaska je jedina noc-subota- kada nas dvoje mozemo ostati do kasno jer ne radimo naredni dan,osim toga nakon postavljanja topika sam shvatila da je tolerancija VELIKA rijec po tom pitanju i ne bi mi palo na pamet da serem naredni put pa taman i subota bila.
Sto se tice frendica.......pa rekla sam nema ih ne vjeruje u takva prijateljstva niti bi dozvolio da ja izadem sa frendom kojeg ne poznaje. Eto dorice,

:w

Mea culpa... :o

Sva sreca nadalje... :kiss:

LaPerla
23.04.2003., 19:36
Gogano,
On NE zeli da ima zenske frendove niti je ikada imao niti vjeruje u to, ja mu NE branim ali ako bi imao voljela bi da upoznam i to je sve. Ja imam nekoliko muskih prijatelja ali obzirom da on u takva prijateljstva ne vjeruje smatra da svaki muskarac koji ima zenu za prijatelja potajno zeli da ju povali :rolleyes: popijem s njima kavu bez njegovog znanja. I sada ti meni reci da li bi ti bio cool da ima kojim slucajem frendicu ti ju ne poznajes a jasan ti je njegov stav po pitanju takvog prijateljstva? :cool:

Rita
24.04.2003., 02:54
Mene moj muz pusti samu u Zagreb na tri tjedna ,dva put godisnje.Zna da su mi svi bivsi tam i da imam najbolju frendicu ludjakinju koja se voli provodit i hebavat na sve strane,pa nis.To se zove ljubav;)Upoznala sam ga sa svim svojim prijateljima i sve pet.

Issa
24.04.2003., 03:00
Ja sad idem na 4 mjeseca u Zagreb :D
Po toj tvojoj teoriji mene moj OBOZAVA (sa velikim slovima)

Rita
24.04.2003., 03:03
Pa naravno da te obozava,ili te se hoce rjesit:D
Moj mene ne bi pustil na 4 mjeseca,to je vec za onaj drugi slucaj(rjesavanja);)

Issa
24.04.2003., 03:28
E jesi zlobna :D

Rita
24.04.2003., 04:41
:D:Dkaj ces,zlo od zene;)

terresy
24.04.2003., 10:56
moj da nema prijatelja i ne izlazi s njima on regular bases kao sto i ja kao postena zane cinim cesto i rado, odma bi ga ostavila jer po mom skromnom misljenju bi ga smatrala biljkom...

lala
25.04.2003., 00:04
Originally posted by dora
Ja svom tipu ne dam ni da ide pisat bez mene... ;) :D

E najzad netko razuman. :top:

Da i druge žene znaju postupati s muškarcima ka mi; ne bi bilo razvoda i ostalih grijehova.

Uostalom, najučestaliji razlog razvoda jest ta prokleta podignuta daska na WCu,
a ima li jednostavnijeg načina od toga da ga sačekaš dok se piški
i sama spustiš tu dasku???:confused: :confused: :cool: :top:

Issa
25.04.2003., 00:07
Originally posted by terresy
moj da nema prijatelja i ne izlazi s njima on regular bases kao sto i ja kao postena zane cinim cesto i rado, odma bi ga ostavila jer po mom skromnom misljenju bi ga smatrala biljkom...

Ja svog i zovem biljka :D :D
ali zato kaj nis nece spremat po doma. Sam dodje s posla i sjedne se za komp/laptop

Sad kad me Rita "the zlo od zene" opet s necim pametnim poklopi

Winona2
25.04.2003., 22:09
Originally posted by terresy

:D :top:

Ava Adore
25.04.2003., 22:15
Originally posted by lala

Da i druge žene znaju postupati s muškarcima ka mi; ne bi bilo razvoda i ostalih grijehova.

Sam ti trckaraj za svojim na wc i spustaj za njim dasku...
Dobro ces proci...

lala
26.04.2003., 00:15
Originally posted by Ava Adore
Sam ti trckaraj za svojim na wc i spustaj za njim dasku...
Dobro ces proci...

Ajme, hvala ti.:top:

Ovo je moje bilo samo teoretski (a nije da sam imalo sumnjala)
a sad kad mi netko iz iskustva to potvrdi, eto, što reći nego :top:

dora
26.04.2003., 01:39
Originally posted by lala

:D :D :D
;) ;) ;)

Rita
26.04.2003., 02:32
Issa,WC skoljkom:D:D

Vera Pavladoljska
26.04.2003., 12:41
Kako ste od yebenog izlaska stigle do wc skoljke?

Daklem, to samo zhene mogu:) ;)

Ma, nek' ide van ponekad sva je poanta u tome,ali neka uvijek bude spreman da "Imperija uzvraca udarac",iliti da necu kackati kod kuce ili vesti goblen, dok on siri veselje s "prijateljima".

Nego cu ponekad izaci i ja.Ne iz nekakve osvete,glupe, vec iz potrebe,sto mu gromova.
Svi sretni i zadovoljni.

Ljudi moji, te se stvari rjeshavaju kao na tekucoj vrpci, tijekom veze,braka, iako je, kada ima dijete,zhena netko tko dobiva drugu dimenziju, odnosno dimenziju vishe.

No, bez obzira, mozhe on dijete dva sata prichuvati dok zhena popije kavu s prijateljicama, ode na aerobik ili ne znam, vozit glupi bicikl.

Ako se zheli, samo ako se zheli - sve se mozhe dogovoriti.

Kljuchna rijec je zheli.:rolleyes: ;)

LaPerla
26.04.2003., 15:46
Originally posted by nataniel
Kako ste od yebenog izlaska stigle do wc skoljke?

Daklem, to samo zhene mogu:) ;)

Ako se zheli, samo ako se zheli - sve se mozhe dogovoriti.

Kljuchna rijec je zheli.:rolleyes: ;)

Amen!

Samo bih dodala kljucna rijec dogovoriti