PDA

View Full Version : Otvoreno

Spinnaker
17.06.2005., 01:47
Valjda ste uhvatili,bila je emisija o motoristima,i nesrecama na motorima.

Sve u svemu,nije bilo lose.Bar sta se mene tice.Ali,preopsirna je ovo tema za ovu,relativno kratku emisiju.
Nema veze,drago mi je da je uopce doslo do televizije.

Samo,volija bi vidit onog retaja iz Sesveta,sta ima 17 godina i puno iskustva sa motorima,i vozi u krivom smjeru,bez kacige dobar dio grada.
Strava lik.....

Eladio
17.06.2005., 08:50
nisam gledao..

ali ocito je tu bilo stvari za kosu cupat od muke, jel?

Spinnaker
17.06.2005., 09:57
Pa i nije.
U biti je bila skroz ok emisija.
Bija je vlasnik motori.hr,bija je predsjednik Hollistera,Neka zena,cini mi se da joj se klub zove Weekend Monsters,onda Vitomir Lucic,sta je organizira onih par akcija za promovirat moto kulturu,urednik motorevije i predstavnik policije.

I sad ekipa,lagano pizdi panduru,kako se ne obavlja posao dobro.
Kako prave debile ni ne diraju,jer nemaju volje za njima ic,a najebe balavac na skuteru,koji se zbog ocajne guzve prebaci na sekund u krivi smjer.
Ili da u jednom momentu na Jarunu stoji 5 policajaca na motorima,i zjaka okolo,dok se na Horvacanskoj ako se dobro sjecam voze 2 mangupa na kolo gore-dole konstantno.

Opra je i Lucic MUP.kaze da su ga strucno odjebali za suradnju u ikakvim akcijama.

Sve u svemu,lagano su izribali policajca,a covik bas i nije ima neke odgovore.

I onda dodu pozivi gledatelja,pa se javi gorenavedeni mudre.......

alfred stokes
17.06.2005., 10:30
Ja sam stigao tek na kraj :(
Doduše ulovio sam da peru pandura :D

Offtopic:
Nego - Eladio jel gotov bajk više?
Ja sam napravio 2000km zasada :cool:
U nedjelju sam planirao zapičit u Istru malo
Za tebe mi se čini da si neki put u ZG spominjao za ovaj vikend?

Eladio
17.06.2005., 12:27
ako bog da, ja uskoro krecem za ZG, tamo negdje oko 17h, samo je pitanje s cim..

majstor mi upravo isao djir do trsta s mojim motorom da ju malo provjeri da mogu mirno ici za Zg.. tako da sad cekam da se vrati..

:nestrpljiv_i_ludlud:

ROAD RUNNER
17.06.2005., 12:54
Eladio kaže:
ako bog da, ja uskoro krecem za ZG, tamo negdje oko 17h, samo je pitanje s cim..

majstor mi upravo isao djir do trsta s mojim motorom da ju malo provjeri da mogu mirno ici za Zg.. tako da sad cekam da se vrati..

Ako ga još nema, znači da ga gura natrag :D:D:D

alfred stokes
17.06.2005., 13:00
Eladio kaže:

Ma valjda će sada bit konačno OK bajk
Vikend će po svemu sudeć bit ko stvoren za vožnju. bez 500 km ne dolazim ponedjeljak na posal :)

A ako ti i nije bajka - povratna karta će bit dobra za curu vidit :D

Kad stigneš (nekako) :zubo: uživaj u metropoli ;)

Ibiza
17.06.2005., 22:25
Snimio sam i uplodao emisiju na server, pa tko želi pogledati može (desni klik, Save As) http://www.motori.hr/Otvoreno.wmv
- traje 52 minute i ima 85 MB

Inače je na motori forumu opširna rasprava.. Spinnaker koji ti je tamo nick?

BTW: Biti će ekipa uskoro i na Sanja show :)

Spinnaker
18.06.2005., 00:11
Nemam nick tamo.Naidem svako mjesec-dva,pa prilistam sta mi je zanimljivo.
Ali,znam dosta splitske ekipe koji pisu tamo :D(nike,zoka,niksa,joke,fireblade.Tebe,ocito ne znam :D ) .
Dobar sam sa Katicima,doduse sa mladima,pa sam upozna sve koji vise u Eureke.

A za Sanju,super.Drago mi je da i ljudi koji imaju nesto konkretnije rec o ovoj temi od policije dolaze do rijeci.

vecicrnogorac
18.06.2005., 15:27
ljudi da ne znate oce li bit reprize te emisije? previse mi je preko modema skidat 80MB, ostario bi a nebi ga skinuo ;)

alfred stokes
19.06.2005., 22:40
Otvoreno se ne reprizira
Fino - neki download manager i svaki dan pomalo ;)