View Full Version : trend "zelim biti sto misicavija i zategnutija" u svijetu
ok, ovako, u trendu je biti misicav i lijepo i skladno gradjen, onako sportisch, najsvjeziji primjer je nicole kidman na oscaru..onako sva fit, yoga, fitness i te spike..mene zanima, sto mislite, dokad ce potrajat taj trend misicavog tijela....??
usput..sve je to ok, i stvarno je fenomenalno kad se svi brinu tako o svom tijelu..ali mi je blesavo kad vidim onako zbildanu madonnu ili ne znam kidmanicu, kao da pripada nekoj olimpijskoj repki...
Kaj? A kave bi trebale bit? Salaste?
Bar su zdrave, jebo.
Kaj fali...i ja vjezbam i imam misice (od plesa). Bolje tak nego anoreksicnost ili pak salasto tijelo.
Patagonija
21.04.2003., 00:49
Čvrsto i održavano tijelo je svakako pozitivan trend.., i protiv njega se bunit mogu samo buce-debeljuce.., al' treba i tu imat mjeru, jer pretjerana mišićavost prestaje biti ženstvena i pretvara se u karikaturu..
Princeza
21.04.2003., 01:01
Ja obozavam misicava tijela ~ ono, sportski misicava, ne u smislu body builderica. Osobno sam se otkad sam prohodala aktivno bavila s par sportova, uvijek sam imala dobro definirane misice i jako sam sretna sto imam tijelo kakvo imam. Sad vec jedno sest mjeseci ne idem na nikakve treninge (stjecajem okolnosti i moje vlastite lijenosti) i vec vidim promjenu, radi koje sam ukljucila posljednji stupanj panike&alarma :rolleyes: . Iako me mama mog zakonitog bas danas uvjeravala da super izgledam :cool: , no ja se nadam da cu do ljeta ponovno vratiti svoj normalni izgled s misicima.
Anyway, bolje da su u modi misicave zene nego anoreksicarke tipa Kate Moss. :flop:
_Quote________________________
Anyway, bolje da su u modi misicave zene nego anoreksicarke tipa Kate Moss. :flop:
Princeza
21.04.2003., 01:35
Lady Croft ~ meni je super kad se na zeni koja se ne mice ne vide misici (kao kod builderica, a i Madonna je pretjerala :D ), ali mi je prekrasno kad se kod kretanja misici onako lijepo naziru. :) Npr. Jennifer Aniston.
Uostalom, nista pretjerano nije dobro. ;)
Samantha
21.04.2003., 01:44
Evo da se upisem na listu lagano misicavih zena...znaci onih kojima se naziru pri kretnjama...Princeza super si ih kategorizirala.
Idem na fitness 4 x sedmicno,a vec prirodno sam sklona misicima...prosle godine sam i kombinovala teretanu,pa kad sam vidila na sta pocinjem licit,pobjegla.
A dajte koju sliku Madonne,nisam primjetila to njeno premisicavo tijelo.
Samantha
21.04.2003., 01:56
Citala sam da je ona Geri Halivell koktel vitaminskim inekcijama se "hranila" da bi onako izgledala.
ja sam misicava zena, pa kaj?
kaj bi trebala bit, salo moje malo?
Winona2
21.04.2003., 11:29
ja nisam misicava :p
al rado bi bila.
Prelijena sam za to.
Od rolanja se dobiju noge za pet ali su mi ruke ljepse izgledale dok sam isla na aerobik ( i onda bi uvijek na kraju odradili seriju sa onim teskim "narukvicama" )
Nisu mlohave ( ne jos :D ) ali nisu ni misicave.
Ljeti bude malo bolje od plivanja.
Ja sam mišićavi, atletski tip (na dedu i mamu) i sva sreća da sam došla na svoje, ubijala me ona anoreksik moda...
Još na sve to imam veliko dupe, pa čovječe ja sam in inova... :D
Šalim se.. ne znam što je tu loše, mislim loše je čim se pretjeruje, loše je čim mišići postanu primat, ali opet to je zdrava propaganda.. Samo mi koje nismo glumice i estradnjače ipak moramo shvatiti da ne treba pretjerivati već naći neku mjeru u bavljenju sportom i lijepo oblikovati tijelo..
Bolje da se curice bace na vježbanje nego da se izgladnjuju po uzoru na K. Moss kako je prije par godina bilo.
ja sam upravo govorila o slici aLa madonna :) evo prilozili su mi i arugument...nisam ni pricala o salu i vijorenju :) i ne znam , svi navode kate moss..ali kako je to trend ( kao i mrsavost prije ) zanima me dokad...sto bi moglo bit slijedece :) ne znam...izbrijane glave hhehe..bubam gluposti..ah da i primjecujem da je u sve vise glazbenih spotova postala normalna pojava prikazivat barem na jednu scenu goli trbuh...jel to muskarce tako napali :) ili u cemu je caka..:D
Marija_1963
21.04.2003., 15:23
ali moram priznati da idem tri put tjedno u teretanu i tako već više od sedam godina, redovito. Imam male mišiće jer radim definiciju i to obožavam, ići ću dok se god budem mogla vući po zemlji jer sam totalni frik, ovisnik o treninzima, znojenju i lupanju srca u predinfarktnom stanju na steperu :D
Svako jutro radim yogu po sat vremena, to mi je super za istezanje i ravnanje kičme, a i predivno je vedar i zagrijan ući u novi dan, pa makar vani bila magla ili padala kiša, ne smeta :)
Princeza
21.04.2003., 15:41
Marija, :s :s :s
Svaka cast!
Samantha
21.04.2003., 15:55
Marija ja cu ti dignut spomenik ako niko nece :D
svaka cast
fuckas zenu koja je zategnuta ko pinc. pravu zenu mozes i uhvatiti, a ne trazit je po sobi.... manite se vi tih depresivnih vjezbica, i budite samo umjereni, nemojte guzu pec na stolici i cmizdreci, uzivajte u prehrani i svemu, i sve ce biti na svom mjestu....
Marija_1963
21.04.2003., 16:08
ovo gore navedeno ne pričam u RL jer me smatraju nastranom, dokonom i kao da nemam život, posebno ONAJ život, pa se ispucavam u teretani. Hm, možda i ima istine u tome, ali ja to jednostavno volim, ne razmišljam previše o tome, torba sa stvarima za trening je uvijek tu, idem jer mi je to dio života kao i doručak ili spavanje, ne preseravam se prehodavajući u bikiniju ili pokazujući pupak, to me ne zanima. Volim to što jesam i nije me briga! :)
Zlatokosa
21.04.2003., 16:29
i moja torba za trening je uvijek spremna..;)
Zatezanje tijela i mišići me ne zanimaju toliko koliko izbacivanje stresa iz glave... i super se osjećam.
Lilith-first woman
21.04.2003., 17:41
1. salaste
2. mišičave
3. anoreksične
bolje mišičavo,nego anoreksično... pa čak i skroz salasto bez trunke mišića nije lipo...
ne znam, mi žene prirodno imamo razvijene bokove, trbuščić i grudi...
pa ne znam zašto bi se netko izgladnjivao zbog trbuščića ako je ženski trbuh prirodno masniji (a većim djelom se radi i o pretjeranom kritiziranju vlastita tijela)
pa ipak, mišičave ruke, noge, .... zašto ne?
Ne zaboravite da postoji i
4. NORMALNE ZHENE
1. salaste
2. mišičave
3. anoreksične
Vidim,zene djelite na one:
-debele,koje se ne zamaraju svojim tijelom
-mrsavije,koje su liniju postigle raznim djetama,vjezbama,...
-anoreksicne,tu ne moram nista reci...(gora mi je opet Ally Mcbeal,ne znam kako se tocno pise,od Kate Moss)
Pa postoje ovake ka i ja...
ja sam mekana, i ne namjeravan to minjat. tlaka mi je mucit se na spravama a ne da mi se ni trcat i sve te lipe stvari. lipo je to kad se covik bavi svojim tjelom i pazi na njega. ali maltretirat sam sebe (ne govorim da to ovde ijedna radi, ali ima i takvih) samo da bi se svidija drugima- nou vej hose
pakleni_patuljak
22.04.2003., 00:25
Originally posted by lady croft
Meni nisu zgodne ni jedne ni druge....Volim kad je zena skladno gradena,zategnuta koza,ali bez vidljivih misica...To mi je tako gadljivo!Kad vidim jos Madonnine ruke ili od Britney noge...:rigo:
A koga to imaš na avataru? A?
Kako je ona građena?
Volim biti misicava i zategnuta. Prekrasno mi je to. Bila sam prije takva, a planiram opet ovo ljeto.
Prestala sam se baviti body buildingom jer sam dosla u fazu da vise ne mogu kupiti uze majice - bile su mi uske u rukama. Sad su mi uske samo u ramenima, imam siroka ramena i prsni kos pa je malo problematicno. Ali su mi se bar ruke malo stanjile ( biceps i triceps su mi bili bolji od vecine muskih frendova). Imala sam lijepe trbusnjake, brazdu na kvadricepsu...ramena...ma sve :D
Lijepo mi je kad je cura fit...kao npr. Madonna. Vise misica od toga prelazi granice zenstvenosti. Kad sam ja presla tu granicu stala sam i misici su se smanjili. Sad cu raditi samo na definiciji, ne treba mi mase.
Originally posted by lady croft
1. salaste
2. mišičave
3. anoreksične
Vidim,zene djelite na one:
-debele,koje se ne zamaraju svojim tijelom
-mrsavije,koje su liniju postigle raznim djetama,vjezbama,...
-anoreksicne,tu ne moram nista reci...(gora mi je opet Ally Mcbeal,ne znam kako se tocno pise,od Kate Moss)
Pa postoje ovake ka i ja...
Jesi li ti to mene opisivala ili sebe :confused: :D
Izgleda da nas ima jos takvih :top:
:lux:
...znaci ima ih,ipak..:)
QUOTE:
A koga to imaš na avataru? A?
Kako je ona građena?
Da, ja ne volim kak danasnje zemske izgledaju na filmovima i u casopisima.
Mislim da zena mora izgledati prirodno i U SKLADU SA SVOJIM GODINAMA.
Nemam nista protiv treniranja, ali imam protiv forsiranja tijela.
Ni u cemu ne treb pretjerivati.
Tri puta tjedno aerobik ne daje tijelo nicol kidman ili madonne
:rigo:
Vanilla
23.04.2003., 14:03
ja sam isto jedna od frikusa, trcanje, yoga (kinseka, indijska mi je dosadila) rolanje.
motiv nije da budem madonna, jer sto bi ona dala za mojih 180 cm (kak sam skromna), vec da izbacim svu kolicinu stresa iz svog tijela.
no, slicno kao marija, i meni je ovaj sportski endorfin surogat za neka druga vrsta uzbudenja..
no, i to je novi topic..
lebowski
23.04.2003., 14:12
Ja volim zene kakve god, ako vjezba nek vjezba, nek se jebe, nek visi na tim spravama (mada brat bratu mogla bi i meni ponekad isplest neki dzemper, hodam ko prosjak po ovom bijelom svijetu, ali ne mogu protiv nje) sve dotle dok se njeno vjezbanje ne kosi s kuhanjem, da to odmah razjasnim. Jer nek ona vjezba, ja to kuzim, emancipacija i to, nek bude cvrsta, nek gleda mtv i slusa maddonu, ali meni je to onako... Malo mi je to premoderno. Ja dok vidim da mene zensko moze istuc, ja, da vam budem iskren, ja se u takvim situacijama povucem. Jer si mislim, jebemu, a sta ako joj pukne film jednog dana, uz pms i sve, ili, sta ako nas napadnu razbojnici i ona nas obrani? Pa jebemu, gdje to sve vodi? Na kraju ce ona meni placat veceru? A mene ce gledat ko budalu. E pa jebes ti takvu politiku, mogu se misici dobiti i od pranja kuhinje, kazem ja vama.
Ava Adore
23.04.2003., 14:19
ja sam ovaj ponedjeljak provela skupljajuci mali milijun odrezanih grana (s vocki) po kilometarskom dvoristu vrtu kajvec :D
bedra su mi itekako to osjetila...
jos da sam malo kopala... da vidis misica! :) :)
Ma, meni ti trendovi idu na zivce.....
Trudim se lijepo i graciozno hodati. Uspravnih ledja. U mojim tinejdzerskim danima je bilo in "ljumati" dok hodas i izgledati poput decka. Nekome to mozda pristaje, ali meni definitivno ne. Pa me kostalo godinica dok sam se rijesila te lose navike. Od tada necu da se stimam po tudjim idejama savrsenosti. Treba znati sebe nositi. I njegovati. To je uvijek in. I svakome stoji.
mala_slatka
23.04.2003., 17:05
nije da zelim biti ,,najmisicavija ,, ali volim kad nemam salo:) ja jesam misicava ne pretjerano ali nevolim i uzasavam se cura koje imaju stomak kao ja u 9 mjesecu trudnoce i sjede u restoranu i jedu duplu porciju,ma dajte molim vas meni dodje da im pridjem i poklonim ogledalo ocito im fali doma ,neznam ja sam uvijek bila za lijep izgled ,najvise me ocara zena ispred mene u redu na kasi onak 50 godina ali joj se na licu i tijelu vidi da nije samo u zivotu gledala sto ce strpati u usta ,btw ma volim kad mi jos kazu da imam 25:))) eh da bar:rolleyes:
Bluegirl
23.04.2003., 17:08
Vanilla jel kineska joga tai chi? Daj napisi nesto vise o tome i di si to naucila bas me jako zanima. Tenx (super mi je tvoj nick ;)).
Originally posted by mala_slatka
...ma volim kad mi jos kazu da imam 25:))) eh da bar:rolleyes:
Pa imash samo nekoliko vishe :)
Vanilla
24.04.2003., 09:54
Bluegirl, hvala na komplimentu.
kineska yoga nije tai chi, vec je izasla iz indijske yoge, no puno je dinamicnija, teza, i nema odmora izmedu vjezbi, i nema medijatcije na kraju. bar ju mi ne radimo.
kineska yoga se koristila za predvjezba za borilacke vjestine. u zagrebu je ima u centru kaptol, u skoli slava raskaj , na kennedyjevom trgu, negdje u novom zg...
Meni Madonna super izgleda.
Ja isto imam misice po cijelom tjelu od jahanja i to mi je bas super.
Ava Adore
24.04.2003., 13:14
Gdje jases?
Imas konja?
mekana sam i vjerovatno bih se trebala ucvrstiti ali necu jer mi se ne da.. kad cu postati nezadovoljna sobom u toj mjeri da se necu u ogledalcu gledati onda na tjelovjezbu i sport.. do tad, bit cu mekana, sretna, podatna i sexy (tako mi decki kazu).. e da i celulita imam, vec duze vrijeme (cca 10 godina) i sad me je poceo smetati pa sam krenula na anticelulitnu masazu... nijedan frajer me nije poklopio ili zezao zbog celulita ili mekanog tijela.. eto..
mala_slatka
24.04.2003., 17:58
Originally posted by magic
Pa imash samo nekoliko vishe :) joj magic ti me uvijek u zivot vratis:) :top: thanks
ninocka
25.04.2003., 21:52
Punije žene su najljepše za crtati aktove. Kate Winslet je baš ok.
Meni se sviđa kad se neko predano, al ne pretjerano bavi nekim sportom, a isto tak mi je super kad se duuugo šetam, idem na Sljeme, rolam-moram se naučit zaokretat-, il crkavam od smijeha pa me bole trbuh. Yoga je prava stvar! To je nešto super, opušta, razgibava... ma fenomenalno! Donedavno mi je trčanje bilo muka, uvijek sam osječala kak mi srce tuče u grlu i sam kaj se ne srušim poslje, ali sad sam skužila kak treba trčat, polako i duboko udisat i izdisat bez obzira na to kak noge rade. Tak se ispušem kad sam nervous. Karate isto tako.
Da, skužila sam da na MTVju svaka pevaljka pokaže svoje "pločice" i jako je slavna, a pjesme su nula. A na 20 years on mtv puštaju stare stvari gdje su se pjevačice oblačile s ukusom, ne prerazgolićeno, i to mi je puno ljepše za vidjet.
Kaj se Madonne tiče, bilo kako bilo, ja nemam niš protiv da tak zgledam s 45 godina. Opet ista priča, ne treba u krajnosti, zlatna je sredina!
New znam, ja imam punih 40 i nikako ne bih voljela da izgledam kao Madonna. Mozhda imam poneko kritichnije mjesto na tijelu, ali makar je to zrelo zhensko tijelo a ne vojnik.
Gledala sam jednom na Oprah ženu od 70-ak godina kako je bildanjem izgradila tijelo...jako ohrabrujuće ali izgleda teško ostvarivo....imam još fore 30 godina...
Bluegirl
27.04.2003., 20:30
Tu zensku sam i ja vidla, prvo su je pokazali odostraga, pa su ljudi probali pogodit koliko godina ima, svi su rekli oko 35 ili manje. Zena je bila s-u-p-e-r!
LadyInRed
28.04.2003., 12:33
Zaboravile ste jedan vrlo mali detaljčić. Gledala sam i ja tu Oprah emisiju, i još uvijek sam pod dojmom. Prikazivane su žene kojima je trebalo pogoditi godine i redovito su sve izgledale kao da imaju najviše 35 a imale su najmanje 60. Nisam mogla vjerovati. Što se tiče te o kojoj pričate, mali detaljčić je taj da žena zadnjih nekoliko godina svog života (10-tak) redovno vježba aerobne vježbe, yogu, meditira (rekla je da je to jutro prije Oprah showa meditirala ravno 3 sata:eek: ) i najbitnije: žena jede samo sirovo voće i povrće!!!! Cijeli život je jela normalno i shvatila unazad 10 godina da joj jednostavno to najviše odgovara, to joj tijelo samo traži i tako je zadovoljna. Zaista se činila uvjerljivom. I osobno mislim da je to put do uspjeha, zdravog života. Jesti ono što ti organizam sam traži:top: Naravno pod uvjetom da spada pod skupinu "zdravih namirnica".
LadyInRed
28.04.2003., 12:34
E baj d vej, koliko se sjećam ona se nije bavila bildanjem .
el Torro
28.04.2003., 15:37
Originally posted by lebowski
Ja volim zene kakve god, ako vjezba nek vjezba, nek se jebe, nek visi na tim spravama (mada brat bratu mogla bi i meni ponekad isplest neki dzemper, hodam ko prosjak po ovom bijelom svijetu, ali ne mogu protiv nje) sve dotle dok se njeno vjezbanje ne kosi s kuhanjem, da to odmah razjasnim. Jer nek ona vjezba, ja to kuzim, emancipacija i to, nek bude cvrsta, nek gleda mtv i slusa maddonu, ali meni je to onako... Malo mi je to premoderno. Ja dok vidim da mene zensko moze istuc, ja, da vam budem iskren, ja se u takvim situacijama povucem. Jer si mislim, jebemu, a sta ako joj pukne film jednog dana, uz pms i sve, ili, sta ako nas napadnu razbojnici i ona nas obrani? Pa jebemu, gdje to sve vodi? Na kraju ce ona meni placat veceru? A mene ce gledat ko budalu. E pa jebes ti takvu politiku, mogu se misici dobiti i od pranja kuhinje, kazem ja vama.
AAHHAHAHARRRGHHHAAAAAAHHAHAHAARRRRHHHGGGG
:D :D :D
E baj d vej, koliko se sjećam ona se nije bavila bildanjem
Ova o kojoj ja govorim je bildala i dizala je utege tamo pred publikom...oko 4okg...i tad je imala oko 80 a počela s bildanjem u 70-im...tako nešto....
I vas stvarno mozhe impresionirat shto su u velebnim USA nashli i jednu takvu frikushu...a i vi na sve padate :rolleyes:
LadyInRed
28.04.2003., 19:55
Originally posted by magic
I vas stvarno mozhe impresionirat shto su u velebnim USA nashli i jednu takvu frikushu...a i vi na sve padate :rolleyes:
Sorry ali what's the point?:confused:
jimmy jazz
30.04.2003., 13:11
Originally posted by li-la
ok, ovako, u trendu je biti misicav i lijepo i skladno gradjen, onako sportisch, najsvjeziji primjer je nicole kidman na oscaru..onako sva fit, yoga, fitness i te spike..mene zanima, sto mislite, dokad ce potrajat taj trend misicavog tijela....??
usput..sve je to ok, i stvarno je fenomenalno kad se svi brinu tako o svom tijelu..ali mi je blesavo kad vidim onako zbildanu madonnu ili ne znam kidmanicu, kao da pripada nekoj olimpijskoj repki...
nisam ju videl na oskaru, al one slike posto ju sad jako isfuravaju de ti je tu zdravlje, fitness, yoga? ja vidim samo make-up i slaboumnost praznine i loshe stojece tjelo. jeez. kaj vam sve TV nece prodati!?
zbildano tjelo ne znaci automatski zdravo tjelo. no "zdrav duh u zdravom tjelu" je pretpostavka. iako, ak nemas duha, poput Kidmanice...josh uvijek se mozhes prodavat u izlogu :D
anyway, ak ocete nekaj napraviti iz svog tjela, onda Ashtanga Yoga. sto prije to bolje, degenerativni procesi su vec na djelu!!
LadyInRed
30.04.2003., 13:34
Originally posted by jimmy
zbildano tjelo ne znaci automatski zdravo tjelo. no "zdrav duh u zdravom tjelu" je pretpostavka.
Upravo tako. Znam tipa, oko 38 godina, drogira se ko stoka već 15 godina, uglavnom kokain, heroin i trava. Vikendom obavezno bomboni. Bogat je, može si priuštiti. Bavi se extreme sportovima. Ide u teretanu svaki jebeni dan bar 2 sata. Nabildan je ful. I odvratno izgleda. Baš sick:flop:
Indigo Girl
30.04.2003., 13:39
Isuse, pa ovdje sve neke zgodne, mršave, mišićave cure. Mene sram :(
Iggix je rekla da se zena treba znati nositi sa svojim tijelom.
I to je istina. Ja imam komad trbuha :( i kad god skidam kile, skinem sve osim njega. Idem u teretanu, treniram tenis već 6 godina. I ništa. On stoji. :rolleyes: Ja više ne znam što činiti pa sam se upravo i naučila nositi s tim. Hlače niskog struka? Zašto ne. Samo malo duža majica, ravno ispod pupka, onako na zvono, da se ne vidi brežuljak iz profila,a trbuh se opet vidi. :)
Tako da mene tijelo ne zamara, i kako Trash kaze, nikad me nitko zbog trbuha nije odbio. Samo je bed sad kad dođe ljeto...grozno se osjećam u kupaćem upravo zbog tog. Jer smatram da uzak struk i ravan trbuh najviše pridodaju elegenaciji i dobro izgledu.
A što se mišića tiče....sve u granicama. Ne volim žene sa slavonskim selima na trbuhu, a ne volim ni kad je trbuh poput mog. Ne volim nabildane noge i ruke. Mislim.... Prije sam za to da žene "ima" nego da je samo mišić na mišiću!
Ali to da se žena brine o svom tijelu je vrlo pozitivno. I žalosno je što ih više to ne radi!
Ma zapravo je navažnije to da žena izgleda onako kako se njoj to sviđa. :o Jer tko smo mi da joj sudimo....... :p
jimmy jazz
30.04.2003., 14:23
Originally posted by LadyInRed
Upravo tako. Znam tipa, oko 38 godina, drogira se ko stoka već 15 godina, uglavnom kokain, heroin i trava. Vikendom obavezno bomboni. Bogat je, može si priuštiti. Bavi se extreme sportovima. Ide u teretanu svaki jebeni dan bar 2 sata. Nabildan je ful. I odvratno izgleda. Baš sick:flop:
isnt'it true
that the rich
lead a sad life? ;)
LadyInRed
30.04.2003., 20:37
very sad jimmy........;)
Black Hawk Down
30.04.2003., 21:37
Originally posted by lebowski
Ja volim zene kakve god, ako vjezba nek vjezba, nek se jebe, nek visi na tim spravama (mada brat bratu mogla bi i meni ponekad isplest neki dzemper, hodam ko prosjak po ovom bijelom svijetu, ali ne mogu protiv nje) sve dotle dok se njeno vjezbanje ne kosi s kuhanjem, da to odmah razjasnim. Jer nek ona vjezba, ja to kuzim, emancipacija i to, nek bude cvrsta, nek gleda mtv i slusa maddonu, ali meni je to onako... Malo mi je to premoderno. Ja dok vidim da mene zensko moze istuc, ja, da vam budem iskren, ja se u takvim situacijama povucem. Jer si mislim, jebemu, a sta ako joj pukne film jednog dana, uz pms i sve, ili, sta ako nas napadnu razbojnici i ona nas obrani? Pa jebemu, gdje to sve vodi? Na kraju ce ona meni placat veceru? A mene ce gledat ko budalu. E pa jebes ti takvu politiku, mogu se misici dobiti i od pranja kuhinje, kazem ja vama. Možda iz trećeg puta shvatite... :rolleyes:
xxx_girl
09.02.2008., 16:20
Bolje biti mišićava žena, nego hodajući kostur ili salo...
Bolje biti mišićava žena, nego hodajući kostur ili salo...
zbog ove mudrosti dizes temu iz 2003 :confused::rolleyes:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.