PDA

View Full Version : Siemens SX1


d@rio
26.06.2005., 11:05
Imam sx1 negdje oko par dana te sam nekoliko puta ga spajao na komp te prebacivao mp3 na memoriju od memorijske karice ne na memoriju od moba, ali kada sam gledao koliko imam slobodno na mobu pisalo mi je samo 1mb od 4mb?!Kada uđem u glavni meni budu mi nekakve dvije slike (nacrtan tarzan), da li je ovo virus i kako da ovaj problem rješim???

POZDRAV:W

MEDO11
26.06.2005., 12:11
Teško da je virus. Da nisi instalirao neki prog ili igricu?
Može bit virus ako si surfao preko moba ili instalirao aplikacije nabavljene od bog zna od kud(irc,,news grupe, itd...).
Ali ako želiš mogu ti za svaki slučaj poslat antivirusni prog.
Probaj uninstalirat nešto iz memorije moba, to mu je ram i treba ga imat čim više raspoloživog, tj. slobodnog. Stavljaj sve na karticu.:W :W

sipo
26.06.2005., 21:45
d@rio kaže:
Imam sx1 negdje oko par dana te sam nekoliko puta ga spajao na komp te prebacivao mp3 na memoriju od memorijske karice ne na memoriju od moba, ali kada sam gledao koliko imam slobodno na mobu pisalo mi je samo 1mb od 4mb?!Kada uđem u glavni meni budu mi nekakve dvije slike (nacrtan tarzan), da li je ovo virus i kako da ovaj problem rješim???

POZDRAV:W

Jel imas data kabel ili bluetooth ili ir , ako nemas data kabel moguce je da sve sto saljes na mob ostane i na memoriji moba jer on prima na svoju memoriju prvo a tek onda ti mozes sajvat na memory card

Slazem se s medom , moze biti virus samo ako si inst. neke igrice programe itd..

heureka
07.09.2005., 17:09
ja imam taj mob i nikako ne mogu da ga spojim na racunar?
sta da radim?

MEDO11
07.09.2005., 18:34
Sta imas kabel, bt adapter, ir adapter...?
Daj malo detaljnije.