View Full Version : Najbolje TV Reklame (part II)
Znam da je vec jednom bio ovaj topic, ali eto odlucih otvoriti novi s obzirom da svaki dan stizu nove reklame.
Dakle, napisite koja je vama najbolja reklama.
Evo meni je ona za cappy!
Ma znate ono - stari mafijas pije sok i ne vjeruje da je napravljen od pravih naranca pa posalje tipa da provjeri dok ga stara uvjerava da je istina.
Cappysi?? :D :D :D
Za tmobile su mi dobre reklamice :D
Heineken ima odlične reklame, nike i pepsi također.
Meni je ta za Cappy bap onak bez veze. Niš neš.
Najbolje reklame su za Schweppes :top:
I sad se ne mogu sjetit, al vidjela sam jučer jednu reklamu, relativno novu... i baš sam se iznenadila da je bila baš OK, a za neku domaću firmu.... uf, majkumu.... a sjetit ću se, valjda, pa se javim.
E i ona za Coca-Cola Light mi je ok, kad se tip oblači na plaži, i na kraju se obuče u svećenika :) Dobar tip :D
Meni je u zadnje vrijeme dobra ona za Stelu:top: ( pivu, a ne onu Ht fuficu ) :D
Mini Me
28.06.2005., 22:08
joj za schwepps su mi zakon
joj sjetila sam se i one za peugeot. ono kad se svi ostali auti skrivaju pred njim...
A nesmijemo zaboraviti ni onu legendarnu: antonio, vruce mi je..... :D :D
Miss_B kaže:
joj sjetila sam se i one za peugeot. ono kad se svi ostali auti skrivaju pred njim...
A nesmijemo zaboraviti ni onu legendarnu: antonio, vruce mi je..... :D :D
Sad je u igri kontra, Antoniu je vruće:s :s :s
:D:D:D
maaarin
28.06.2005., 23:13
meni je zakon jedna koju ssam vidio na Eurosportu - ide beckham i zamoli nekog malog da mu da guc pepsija. ovaj mu da i sad beckham da će otić kad mali zatraži njegov dres... Beckham ono naravno, izvoli mali i vidiš mali obriše pepsi s njegovim dresom i kaže 'Thanks, mate' , okrene se i vidi da mu na majici piše JUVENTUS !
:lol: :lol:
ja sam umiro od smijeha! a i ostale Pepsijeve reklame su mi zakon, pogotovo ona kad nogometaši idu surfati...
Dobra je ona lanjska od Pepsija. Uoči utakmice Real - Manchester. KAda svi igrači Reala leže polomljeni, i Carlos ja mislim prolazi pokraj i gleda sve to, dođe do automata, stisne za pepsi, ništa neće, opali po automatu, razbije nogu i bolničari ga pokupe. Nakon toga dopraši mali u dresu manchestera i uključi automat u struju :rofl:
maaarin
28.06.2005., 23:27
ne sjećam se toga... al pepsi definitivno ima najbolje i najoriginalnije reklame! :top:
jedini loš potez bio im je Britney! :rofl:
Crimson Petal
28.06.2005., 23:34
maaarin kaže:
meni je zakon jedna koju ssam vidio na Eurosportu - ide beckham i zamoli nekog malog da mu da guc pepsija. ovaj mu da i sad beckham da će otić kad mali zatraži njegov dres... Beckham ono naravno, izvoli mali i vidiš mali obriše pepsi s njegovim dresom i kaže 'Thanks, mate' , okrene se i vidi da mu na majici piše JUVENTUS !
unbelieveable... nisam vidjela tu reklamu, ali mi ju je jucer bas netko prepricao! :top: :rofl: i jel nije prvo becks malom rekao 'thanks, mate' kad je popio pepsi, a onda mali poslije njemu? tako su meni bar ispricali. :D
maaarin
28.06.2005., 23:38
pa ne znam, ja mislim da je to mali reko... pa nije Beckham Australac - oni upotrebljavaju taj izraz... ma dobro, nije tak bitno, al reklama je stvarno jedna od najboljih koje sam vidio u zadnje vrijeme... :s
Crimson Petal
28.06.2005., 23:57
koriste i britanci "mate." :D
maaarin
28.06.2005., 23:59
p dobro ali više čujem Australce da to govore... (na televiziji...) :rolleyes:
Crimson Petal
29.06.2005., 00:24
ah, na televiziji svasta ima. :D :D :D
http://education.yahoo.com/reference/dictionary/entry?id=m0148500
http://www.answers.com/topic/mate
skicni na etimologiju. :mig: :zubo:
maaarin
29.06.2005., 00:29
:B OK, you won...
maaarin
29.06.2005., 00:50
e sad obrnuto od topica - mrzim onu reklamu - 'mama oženit ću se učiteljicom' - to me tak živcira i uvijek kad bude ugasim ton!
onaj tko ju je osmislio sigurno izgleda ovak:
http://www.my-smileys.de/smileys2/1krass_2_2.gif
Crimson Petal
29.06.2005., 01:20
maaarin kaže:
ajd nek ovaj proba "mamice, mamice" i uciteljicom... :lol:
http://www.plasticnipple.com/images/fat_fucker.jpg :D :D :D
robybaggio
29.06.2005., 08:51
Ken kaže:
Sad je u igri kontra, Antoniu je vruće:s :s :s
:D:D:D
Auuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!:s :s :s :s
maaarin kaže:
e sad obrnuto od topica - mrzim onu reklamu - 'mama oženit ću se učiteljicom' - to me tak živcira i uvijek kad bude ugasim ton!
Ma meni je ta reklama stvarno super.
Zamisli kako si mali u glavi sebi poslozio da ce se njegova uciteljica udat za njega. :top:
scripta elegans fe
01.07.2005., 14:01
ima stvarno puno urnebesno smijesnih reklama al je najveci problem sto se te sve reklame mogu pogledati ako ih skines s net il pogledas tip u onome "te divne reklame" i tako nesto.. inace sve sto se prikazalo u hr nije nimalo pobudilo moje emocije smjeha... (dobro osim onih koje sam prije vidjela u inozemstu)
marijan_e
01.07.2005., 20:26
jeste li vidili onu reklamu za neki sok kad tipa polije bujica soka on padne na guzicu i onda mu pokažu kako mu je ispaljo salo Fuj fuj bljak
cerberus
01.07.2005., 20:40
joj,meni su najbolje ona za nestea :s :s :s i ona za colu light sa onim svećenikom,aaaa :s :s :s :s
SETRA Samoborček
01.07.2005., 20:43
A ova iz mojeg siga?
Elektra
01.07.2005., 20:46
Ova nova od Pepsi mi je dobra (sa nogometašima-surferima). :top:
Te ona sa svećenikom i Colom :rofl:
Dobre su od Pepsija, Cole, Nestea, Schwepsa... zapravo ispada da se najviše trude oni za pića.
A ni od Peugeota mi nisu loše
maslackovo mlijeko
07.07.2005., 17:18
Pepsi i Cola imaju odlicne reklame, narocito kad su u fajtu.
ona s posljednjom vecerom, na kojoj svi piju kolu, jedino juda cuga pepsi.:s
a od ovih meni su dobre one za helmans, simpa skroz: idemo! i gore, i dolje, i gore i dolje!
a miss tunivers za majonezu s tunom....:rofl:
cola light sa ženskom i svećenikom :o
Breezer Boy
07.07.2005., 20:47
Šta jest jest, ove koje reklamiraju pića bilo koje vrste imaju fenomenalne reklame.
Pepsi, Cola, Heineken, Martini:D, pa i naše su dolične Bistra, Ožujsko, Jana, sve reklame vizualno svaršene i prenose poruku ciljanim skupinama.
Ali Heineken je i dalje favorit, trebali su napraviti reklamu sa Bradom i Jennifer skupa :rofl:
tockicha
07.07.2005., 20:54
Malta kaže:
jedna od najboljih reklama u zadnje vreme :top: :top: :top:
inace su mi super reklame heinekena (pogotovo ova nova s brad pittom :cerek: ), a i peugeot ima svaki put super reklame.... :)
Breezer Boy
07.07.2005., 20:57
tockicha kaže:
jedna od najboljih reklama u zadnje vreme :top: :top: :top:
inace su mi super reklame heinekena (pogotovo ova nova s brad pittom :cerek: ), a i peugeot ima svaki put super reklame.... :)
Reklama za Peugot 1007:s :s :s
Odlična glazba:top:
tockicha
07.07.2005., 21:04
Breezer Boy kaže:
Reklama za Peugot 1007:s :s :s
Odlična glazba:top:
slazem se s tobom! :top:
maslackovo mlijeko
07.07.2005., 23:06
Breezer Boy kaže:
Ali Heineken je i dalje favorit, trebali su napraviti reklamu sa Bradom i Jennifer skupa :rofl:
jooooj ona stara heinekenova s onim tipom! kako je on to dobro odglumio!
ja bi svaki put opet iznova odgledala tu reklamu.
ova nova s Bradom mi je vec malo bezveze, sorry.
maslackovo mlijeko
07.07.2005., 23:12
Svojedobno smo se na faksu zajebavali i smisljali zastrasujuce reklame za kampanju protiv pusenja. i onda smo smislili jednu uzasnu, ali smo se pritom smijali ko blesavi. ide ovako:
vidis prvu scenu, onako veselu obitelj, mama, tata, pas, rostilj sunce i kenj kenj. tata pusi, i onda sljedeca scena, vidis neki sprovod, ista ona mama i djeca, al ovaj put u crnom, pas tuzno lezi do groba, i mala uplakana djevojcica kaze: da nije bilo cigareta, tata bi jos uvijek bio s nama...
ah mi okrutni psiholozi:D
grifone
08.07.2005., 07:40
Najbolje su mi trenutno reklame za Schweppes (najjača su imena životinja, slon Edi... :lol:) a i Peugeot je jak. :top:
Ako smijem dodati i najgore reklame onda su to svakako one pivske (Karlovačko, Ožujsko) jer su sve na istu foru. :flop:
ma najgore reklame su mi za razno-razna sredtva za ciscenje (rublja, sudja, podova...) ma koma. idu mi na zivce i ne mogu nikad ostat na istom programu dok su one na rasporedu.. :flop:
E ona domaća reklama koja valja : TDR (Adris) galerija. Imaju već dugi niz reklama koje su baš OK.
tockicha
09.07.2005., 22:37
Miss_B kaže:
ma najgore reklame su mi za razno-razna sredtva za ciscenje (rublja, sudja, podova...) ma koma. idu mi na zivce i ne mogu nikad ostat na istom programu dok su one na rasporedu.. :flop:
zlo mi je kad vidim te reklame za sredstva za ciscenje. ne znam koja je od svih tih reklama gluplja... :flop: :bljak:
Ima odlična reklama za antipušačku kampanju: u nekoj tvrtci desetak ljudi puši na balkonu. Taman prije nego još jedan tip dođe na balkon, ovaj(balkon) se otkine od zgrade. Dakle, pušenje je opasno za vaš život...
Breezer Boy
11.07.2005., 11:24
vrabac kaže:
E ona domaća reklama koja valja : TDR (Adris) galerija. Imaju već dugi niz reklama koje su baš OK.
Da, TDR galerija :rofl:
Oni su marketinški genijalci, reklamiranje cigareta je zabranjeno, ali oni suptilno reklamiraju galeriju koja se nalazi u sklopu zgrade uprave :D
A svi koji viede tu reklamu odmah pomisle na cigarete, a ne na umjetnos, nema šta, za ideju:top:
A i one legendarna:
"Dobar proizvod je dobar proizvod...
...Ma koliko god mi šutjeli o tome"
:s :s
Breezer Boy kaže:
Da, TDR galerija :rofl:
Oni su marketinški genijalci, reklamiranje cigareta je zabranjeno, ali oni suptilno reklamiraju galeriju koja se nalazi u sklopu zgrade uprave :D Što je u tome suptilno? :D ;)
Posve je očito što je u pitanju, ali svejedno su reklame dobre. Bar meni. :)
Breezer Boy
11.07.2005., 13:30
vrabac kaže:
Što je u tome suptilno? :D ;)
Posve je očito što je u pitanju, ali svejedno su reklame dobre. Bar meni. :)
Pa mislim, suštilno očito je :D:D:D
maaarin
11.07.2005., 15:50
vice23 kaže:
Ima odlična reklama za antipušačku kampanju: u nekoj tvrtci desetak ljudi puši na balkonu. Taman prije nego još jedan tip dođe na balkon, ovaj(balkon) se otkine od zgrade. Dakle, pušenje je opasno za vaš život... :lol:
di si to vidio?
znate koja mi je reklama dobra? ne pretjerano dobra, ali ipak dobra...
ona od vipa.... ...."razveselite onoga tko vas zove cak i prije nego odgovorite na poziv" (ili tako nesto)
u biti reklama za halo muzike....
Miss_B kaže:
znate koja mi je reklama dobra? ne pretjerano dobra, ali ipak dobra...
ona od vipa.... ...."razveselite onoga tko vas zove cak i prije nego odgovorite na poziv" (ili tako nesto)
u biti reklama za halo muzike.... Ajme kako me ta reklama nervira... svaki put prebacujem program. Iritira me skoro koliko i "te internet te telefon te k**** te palac", a tek malo više od prosječne dubidubidubidi reklame za prašak za veš.
jucer sam vidila novu za fantu. ona sa malim bratom i nekom djevojkom...:top:
MilkyWay
16.07.2005., 18:39
Ona mi je odlična za karlovačko pivo i približavanje EU. Pa japanka na kraju. :top:
masterblaster
17.07.2005., 12:33
Malta kaže:
:top:
shef Sale
18.01.2006., 11:08
Topic up :zubo:
Čudi me da još nitko nije komentiral ovu (od jučer?) novu T-Comovu reklamu s profesorom Baltazarom.
Ostal sam ugodno iznenađen :top:
S obzirom da sam prekjučer negdje slučajno pročital da uvode tu besplatnu "redial" uslugu odma sam znal o čemu je riječ, ali me svejedno ugodno iznenadilo ponovno pojavljivanje profesora Baltazara na TV, pa makar i u T-Comovoj reklami :cerek:
Čija god da je to ideja (Alemkina? :zubo: ), svaka mu čast!
Blackadder
18.01.2006., 11:17
Valjda još nitko nije spomenuo onu reklamu za karlovačko u kojoj Severina letiii i ... pada. :zubo:
Jedna od boljih reklama ikad!
deer_hunter
18.01.2006., 11:27
slažem se! :lol.
ps: šta, ti si coflek?? ne ku'im. coflek je moja snaša :hekla:
deer_hunter
18.01.2006., 11:33
- najbolja reklama mi je za Pedigree Pal ("Mi volimo pse..."). Uvijek me totalno raspekmezi... :cerek: jako lijepo snimljeno :cerek:
- volim i reklame za Karlovačko s Krešom Mikićem :lol: dobro me nasmiju (i volim pivo)
- ona s bebama svih rasa za šampon ili gel za tuširanje bila je preslatka :cerek:
Valjda još nitko nije spomenuo onu reklamu za karlovačko u kojoj Severina letiii i ... pada. :zubo:
Jedna od boljih reklama ikad!
Da, jebena stvar:D
Pitan se ko bi normalan prista izvest ono?:D
Kako nitko nije spomenuo onu reklamu za Peugeot 206? Ono di frajer modelira neki stari model, slon mu sjeda na haubi :D i onda navečer ide s frendovima koke pobrat. Ona faca na kraju mi je zakon :D
uuuuu... i ona reklama.. adidas ili nike, di igraju nogomet na nekim skelama u zraku :top:
Moj apsolutni favorit je Heineken -:cerek: :cerek: :cerek:
Ne znam koja mi je bolja - ona sa Jen, ona s Bradom, ona s tipom koji ruje po bačvi punoj leda, a u pozadini svira Tell me quando you will be mine... :cerek:
A Karlovačko sa Seve? - fenomenalno!:vidiga:
deer_hunter
19.01.2006., 08:43
ma seve je bila prikopčana na sajlu, pa valjda ne mislite da je skočila i razbila se ko p... :lol: :lol:
ma seve je bila prikopčana na sajlu, pa valjda ne mislite da je skočila i razbila se ko p... :lol: :lol:
Ja si prije brijem da su duplericu stavili :rofl:
Mravuljak
19.01.2006., 12:08
Meni su najbolje one od Peugeot-a, a posebno ona kad se svi ostali auti skrivaju pred njim... zakon
Nije losa niti ona kad su svi auti papirnate kutije na kotace ili tak nesto (ne znam jel to isto Peugeot ili Citroen)
deer_hunter
19.01.2006., 12:56
u stvari, ona reklama o bijeloj košulji i učiteljici smrdi na pedofiliju... :misli:
prvašić si ufura u glavu da ga učiteljica bari... :bonk: koja bolesna ideja...
Ja si prije brijem da su duplericu stavili :rofl:
Istina...
Bila je ta cura nedavno u novine pa san ubra...
vorpatril
19.01.2006., 20:14
Dobra mi je nova reklama za VIP.
A glede vec spominjanog Swepessa:"To sam ja, Đuro!"
pumpkin pie
20.01.2006., 15:34
Meni je super nova za kokakolu -tip i cura u autu zatrpanom snijegom
- neki auti (citroen?) transformiraju se u transformerse :) i plešu
-pežo 206-indijac oblikuje auto
Johnny Depp
20.01.2006., 19:22
Vjeran Munjaković:s:s
eto me akon duuugo vremena na forumu i sto vidim - digli ste ponovo moj topic!! ;)
slazem se da je ona reklama sa seve zakon... smijacina teska! a posebno me nervira ona za neke uloske: tip na tulumu ujde u wc od trebe i uzme joj ulozak a kad ona ujde izgleda kao da nis ne drzi u ruci... ma koma!
e, da!! one reklame sto se sad daju za akciju na peugeotove aute kad zaposlenik upadne sefu u ured i kaze da nemaju vise auta a sef onda da da prodaju i njegov - :top: fenomenalna je!!!
abysium
21.01.2006., 17:38
Meni je super nova za kokakolu -tip i cura u autu zatrpanom snijegom
:top: :top: :top:
i super mi je ona sa severinom kad se baci.......svaka joj čast šta je uopće pristala na takvu reklamu......žena je zakon :rofl:
a one tipa oženit ću se za učiteljicu i ostale za omekšivače bi trebali zakonom zabraniti :mad:
Vjeran Munjaković:s:s
hheheheh, zakon reklama...:top:...:D
ovu sa severinom nisam ni vidio...možda je to zato što skoro niti ne gledam tv..:confused:...;)
Dobra mi je ova nova za neki chips:zubo:
Ona šema podijeli ga s prijateljima, kad ovaj zamišlja da je ubilo, raznilo, odnilo onoga koji mu je uzea chips:D
Britanska reklama protiv pušenja:Jedini akter John Cleese...
Bijela pozadina on sav u crnom, drži stakleni cilindar (pun nečega) u rukama. I kaže:
"Ovoliko pepela napravi čovjek koji 20 godina puši kutiju cigareta dnevno..."
Tajac... I ponovo:
"Ali, dobro, ne kremiraju ih sve!"
:rofl:
Aurora06
03.02.2006., 17:25
Meni je ta za Cappy bap onak bez veze. Niš neš.
Najbolje reklame su za Schweppes :top:
I sad se ne mogu sjetit, al vidjela sam jučer jednu reklamu, relativno novu... i baš sam se iznenadila da je bila baš OK, a za neku domaću firmu.... uf, majkumu.... a sjetit ću se, valjda, pa se javim.
E i ona za Coca-Cola Light mi je ok, kad se tip oblači na plaži, i na kraju se obuče u svećenika :) Dobar tip :D
pregenijalna reklama, meni jedna od boljih u zadnje vrijeme.... :top:
Obožavam ove reklame koje idu kao najava olimpijskim igrama, a posebno onu s Mandelom :cerek: :kiss: ZAAAAAAAKON! :love:
Obožavam ove reklame koje idu kao najava olimpijskim igrama, a posebno onu s Mandelom :cerek: :kiss: ZAAAAAAAKON! :love:
Da, odlične su:s
res publica
20.04.2006., 02:12
evo dižem topic jer mi se baš svidjela ona nikefootball s ronaldinhom, fenomenalna je. super mi je i ona "such is life on the playstation" u savani.
Od pepsija ova nova, u stilu bavaraca :s
Meni je zakon bila reklama za hranu za mačke, kada onaj mačak jede a miš pleše ispred njega. Ma dobre su mi sve sa životinjama (pogotovo "Psi su zakon"), a nije mi loša ni ova nova za TELE2 "Osječam se tako jeftino" - nije nešto ali je barem smješna.
Meni je fora ona nova reklama za Axe s Ben Afleckom :cerek:
Kad dečko u liftu ima više cura od njega :rofl:
Meni je fora ona nova reklama za Axe s Ben Afleckom :cerek:
Kad dečko u liftu ima više cura od njega :rofl:
Jaka je ta reklama.
deer_hunter
20.04.2006., 13:33
Kao to je neš čudno??? Pa mali iz lifta je macan i bez Axea. :cice:
Afflecka je ofucala J.Lo :kava:
res publica
20.04.2006., 19:57
Od pepsija ova nova, u stilu bavaraca :s
ta mi je ok, jedino mi je malo glupasto ono "play for pepsi".
homoerectus
20.04.2006., 21:07
najbolja reklama je ona od levisa,sa onim glinenim čovcem koji spašava onu žensku iz zapaljene zgrade - BOMBASTIC :s
Mini Me
21.04.2006., 16:54
zakon mi je ova nova od tele 2
sa onim samoubilackim mobitelom :zubo:
a i ona nova nokijina mi je dobra
"Osjećam se tako jeftino" - reklama je strava.
Meni su zakon one za Čipi Čips, kada lika opali kugla za rušenje odnosno na žensku padne kontejner :rofl:
res publica
21.04.2006., 22:39
reklama je grozna. jako neukusno.
res publica
26.04.2006., 22:53
još dvi super reklame iz nikefootball serije, s thierry henryem i s brazilskom reprezentacijom.
"Osjećam se tako jeftino" - reklama je strava.
meni je preglupa...
Trenutno rastura Ožujsko sa onom ''Volim Hrvatsku...'' :lux:
pumpkin pie
27.04.2006., 10:17
meni je preglupa...
Da, super je! :cheer:
Odmah mi se ide na tekmu ili koncert. :D
http://www.beerlovercam.com/favorites.htm
Druga po redu, " Amazing Beer Opener "
res publica
27.04.2006., 23:55
dobra mi je ona za visu kad tip kasni pa ide kupit tortu. muzika u visa reklamama mi je super.
..a unda
28.04.2006., 07:44
meni je preglupa...
..rastura mentalnim sklopom konzumatorskog segmenta kojem se i obraca. i nacinom na koji se obraca..nije tu bila potrebna neka sofisticirana, produhovljena ideja i razrada..(uostalom, reklama i produhovljenost.. :rolleyes: ..nazalost, neke stvari je jednostavno, tesko izbjec.)
:raspa:
God soldier
28.04.2006., 15:05
je ona ožujska je sad najjača :zubo:
a i ona nova nokijina mi je dobraužas! sere mi se od nje!
Trenutno rastura Ožujsko sa onom ''Volim Hrvatsku...'' :lux: koja? :confused:
Elektra
29.04.2006., 17:34
Meni je super ova 'fever' za nogometno prvenstvo. Super su mi face tih likova u reklami. Baš je kako spada :D
Meni bila super ova za Renault od prije dvije-3 godine kad ekipa iz ureda igra s autima na parkiralištu križić kružić pa se cijelo vrijeme tuku u uredu ko će koga sjebat :lol: Jel to naša reklama? Meni ta prejebena :s
http://img225.imageshack.us/img225/6206/modus8nq.jpg
God soldier
29.04.2006., 17:43
koja? :confused:
kako koja ona buđenje kad likovi na kraju pjevaju na zgradi...
Ova http://www.forum.hr/showpost.php?p=4911091&postcount=39
Emo§ion:D
29.04.2006., 22:49
je ona ožujska je sad najjača :zubo:
Agree, sve ti se stisne oko srca kada ju slušaš, a pogotovo oni derani na kraju na krovu zgrade :cerek: :jumping:
Meni je neshvaćena ona za vodu, s popom i onom ženskom šta se prenavlja :misli:
marijan_e
29.04.2006., 22:53
pa kaže da je sagrješila,a kaže dvi litre vode čisti od nečistoća...
29.04.2006., 23:19
Ma ok, sve pet, ali čemu ono izvijanje :rolleyes:
Ali ipak ima moju podršku jer ostale reklame za vodu već pomalo djeluju klonovski,
ne znaš više koja firma predstavlja koju, sve reklame su im na istu foru, nekakvi slapovi, priroda..
Inače,
meni je ona s onim mobitelom samoubojicom smješna:zubo:
e taj avatar, baš je cakani :cerek:
tockicha
30.04.2006., 16:37
jedna od njaboljih reklama u zadnje vrijeme mi je ona za coca colu sa onom curom na plazi i sa svecenikom... decko je :cerek:
super su mi skoro sve reklame za peugeot, a jedna od boljih za aute mi je ona za opel astru gtc "sine, kupio sam ti auto za 18-ti rodjendan", pokaze se auto a onda klinjo od jedva godinu dana :top: :cheer:
Dorothy Vallens
30.04.2006., 17:44
[QUOTE=Emo§ion:D]Agree, sve ti se stisne oko srca kada ju slušaš, a pogotovo oni derani na kraju na krovu zgrade :cerek: :jumping:
WTF?- tako iritantno sranje dugo nije bio na televiziji. Kako pederčić Bruketa zamišlja navijače...:zubo: :zubo:
WTF?- tako iritantno sranje dugo nije bio na televiziji. Kako pederčić Bruketa zamišlja navijače...:zubo: :zubo:
BTW To i jesu navijači:zubo:
I to d42 jedna od ''udarnih'' podgrupa BBB:zubo:
Kako pederčić Bruketa zamišlja navijače...:zubo: :zubo: Moram reć: :lol:
30.04.2006., 21:16
BTW To i jesu navijači:zubo:
I to d42 jedna od ''udarnih'' podgrupa BBB:zubo:
Joj samo mi nemoj počet hebat s tim,
zna se da je BBB oduvijek bio i biti će poznat po žestokim navijačima koji trgaju određene dijelove organa svakom tko im se zamjeri:zubo: :rofl: :clint:
Stoga, Ex, odstupi:clint:
.............
OT:
Meni je reklama super :raspa:
jedna_zadranka
02.05.2006., 13:34
dobra je i ona za nescafe,bar meni
meni je baš dobra ta za Žuju! i jakoa mi je ona za Pežo kad ženska stenje! žena se fantastično uživi u glumu
almarass
03.05.2006., 16:45
A one za Snickers??
Nova reklama s Gobcem oko štange :rofl:
C.G.B. Spender
25.05.2006., 19:14
pa bilo bi bolje da joj onda doda cijelu kašetu vode, tako bi bilo zabavnije...
late bloomer
25.05.2006., 22:10
opel... :rofl:
kad transić na kraju kaže: 'dobro...' :rofl:
krokodajl
25.05.2006., 22:50
Jučer sam vidjela reklamu za neki mobitel, ali je nisam baš skužila, sjede dva
:cerek: dečka za stolom u bircu, jedan gleda drugome preko ramena neku curu, a onda se dogodi akcija, samo se ne sjećam što točno.
A među najboljim reklamama je jer su oba frajera prezgodna :p :p :p
Jučer sam vidjela reklamu za neki mobitel, ali je nisam baš skužila, sjede dva :cerek: dečka za stolom u bircu, jedan gleda drugome preko ramena neku curu, a onda se dogodi akcija, samo se ne sjećam što točno...
ti si ko moja mama, uvijek joj moram reklame objašnjavat :zubo:
:D
Inače neka Nokia je u igri ako se na varan? 8360 mislim
krokodajl
27.05.2006., 16:41
Hoćeš reći da je ta reklama jednostavna i jasna? :eek: :zubo:
Hoćeš reći da je ta reklama jednostavna i jasna? :eek: :zubo:
zar nije? :kava:
deer_hunter
28.05.2006., 09:43
Nova reklama s Gobcem oko štange :rofl:
hihihiih :s :rofl: :cice:
meni je jaka ona za stambenu štedionicu kad onaj bradati, mamurni tridesetogodišnjak u sred noći uđe starcima u krevet. kao: počnite na vrijeme štedjeti djetetu za stan :rofl: :rofl: :rofl:
krokodajl
28.05.2006., 12:49
zar nije? :kava:
Nimalo. :brukica:
Dobra je ona za Tefal :s
Žena pegla ( glača aj:D ) robu a cila soba u dimu, dok muž s ekipon pokušava gledat utakmicu:zubo:
tockicha
28.05.2006., 20:26
super mi je nova reklama za peugeot 207... one dve bubamare koje se seve u autu :D
Dwarf980
28.05.2006., 20:52
http://www.heretical.com/houswitz/index.html:rofl: :rofl: :rofl:
meni je ova nova za karlovacko zakon!!!
saskvač
01.06.2006., 23:41
nova za tele2,parodija na stiklu
prva liga
super mi je nova reklama za peugeot 207... one dve bubamare koje se seve u autu :D
upravo sam htjela pohvalit tu reklamu!! :top:
penelope pitstop
02.06.2006., 21:58
za zvijezdino suncokretovo ulje- ma reklama je sama po sebi apsolutno bezlična, nit smrdi nit miriše, al ona mala curica na kraju reklame kad stavi suncokret na glavu i nasmije se ,a ono zubići naparoverazbroj....preslatko!:cerek: :cerek: :cerek: :cerek: a i muzikica je dobra.
res publica
03.06.2006., 00:24
za zvijezdino suncokretovo ulje- ma reklama je sama po sebi apsolutno bezlična, nit smrdi nit miriše, al ona mala curica na kraju reklame kad stavi suncokret na glavu i nasmije se ,a ono zubići naparoverazbroj....preslatko!:cerek: :cerek: :cerek: :cerek: a i muzikica je dobra.
potpisujem, baš sam i ja primijetila da je curica preslatka i simpa, a i pjesmica je dobra.
a ona Mato Gavrilović a.k.a Mišn Impasibl Tam Kruuuz :confused:
kaj taj dedek misli, da je i on dobar komad mesa kakti njegove salame pa se stalno pojavljuje u reklamama? :nono:
penelope pitstop
03.06.2006., 01:11
kaj taj dedek misli, da je i on dobar komad mesa kakti njegove salame pa se stalno pojavljuje u reklamama? :nono:
:rofl: :rofl: :rofl:
al, stvarno, nema do gavrilović salama.:top: ..bez obzira na reklame
res publica
03.06.2006., 02:25
a ona Mato Gavrilović a.k.a Mišn Impasibl Tam Kruuuz :confused:
spomenula sam je i ja u "najgorima". vidi se da je potrošeno puno love na to, a rezultat je loš. ista stvar kao s krašem,dobri proizvodi-katastrofalne reklame.
marco's
03.06.2006., 17:19
najbolja reklama mi je ona za peugeot nova sa bubamaram! :zubo:
late bloomer
04.06.2006., 01:23
a koja je šema? kao, francuski auto, pa ima dobre amortizere? :confused:
nejasan mi je smisao. a kad su se spojile pomislio sam da je za mastercard.
Dobra mi ej šema ona s busen....
Likovi čekaju na stanici bus i bus pomalo dolazi, a jedan među njima se diže i ono u stilu atletičara utrčava u bus prije svih:zubo:
Reklama za neku kladionicu il šta već:D
late bloomer
04.06.2006., 01:27
Dobra mi ej šema ona s busen....
Likovi čekaju na stanici bus i bus pomalo dolazi, a jedan među njima se diže i ono u stilu atletičara utrčava u bus prije svih:zubo:
Reklama za neku kladionicu il šta već:D
mislim da je nešto oko nogometa. lik s klupe ulazi u igru, tj. bus.
late bloomer
04.06.2006., 01:29
ja dižem zastavaaaaaaaa... :s
deer_hunter
04.06.2006., 11:48
tek iz 14. gledanja sam shvatila šta lik pjeva... :bonk:
moram prestat pit :o
al dobra reklama...
nova za tele2,parodija na stiklu
prva liga
prva tele2 reklama koja mi se sviđa
penelope pitstop
04.06.2006., 15:30
genijalna!:s :s :s a tako mi ga jadnog bude žao, jezik prelomi dok sve to otpjeva...
late bloomer
04.06.2006., 15:58
genijalna!:s :s :s a tako mi ga jadnog bude žao, jezik prelomi dok sve to otpjeva...
ja bih ga u vitrinu :Pivo:
Reklama je zakon! :top:
pumpkin pie
07.06.2006., 10:27
:s Ima i s Japancem što pjeva himnu! Zakon" :s
deer_hunter
08.06.2006., 10:36
japanac je bolji :cerek: :lol:
late bloomer
08.06.2006., 11:24
ima i australac -ruza hrvatska, na karlovackokorneru, tko ima brzu vezu....:)
ona sa Gobcem, presmješan je :zubo:
zatim ona za 207 sa bubamarama
japanac je bolji :cerek: :lol:
ja to jos nisam vidjela... niti australca.... ali mora da je :top:
Jay&AmberFan
08.06.2006., 14:44
meni je super ona s dvije bubamare :zubo: i odlična mi je ona za T-COM, valjda.. " Zbog oca mog " :s
A i oni smiješni mobiteli su cool:top:
late bloomer
08.06.2006., 14:46
" Zbog oca mog " :s
:s
IRON_aida
08.06.2006., 22:31
peugeot 207 i one bubamarice definitivno :)
ma sve od Karlovackog su zakon ,jos nisam vidila mog australca ,ali svaka im cast
vidjela jucer sve od karlovackog... ali definitvno mi je naj brazilac!!! ;)
i meni je naj brazilac...
zakon je ...
meni se svidja ona za bistru... nekako je... ne znam!! jednostavno mi je ok!
res publica
11.06.2006., 21:05
ok mi je ona za jutarnji kad se ona dva guraju oko fotokopirke, pa jedan simulira faul kad uleti šef.
cutecat
13.06.2006., 13:46
evo citam danas na t-portalu da je na HTV-u zabranjena reklama za karlovacko sa Japancem koji pjeva himnu, jer vrijedja nacionalne osjecaje?:confused: Izvrgava ruglu Hrvate kao narod, kazu dezurni dusebriznici koji su se potrudili zasuti HTV sa svojim prituzbama.
Reklamu je inace rezirao Dalibor Matanic.
bluntman
13.06.2006., 14:54
evo citam danas na t-portalu da je na HTV-u zabranjena reklama za karlovacko sa Japancem koji pjeva himnu, jer vrijedja nacionalne osjecaje?:confused: Izvrgava ruglu Hrvate kao narod, kazu dezurni dusebriznici koji su se potrudili zasuti HTV sa svojim prituzbama.
Reklamu je inace rezirao Dalibor Matanic.
Ja ne mogu shvatit da netko zove TV i kenja kako ga obična reklama za pivu vrijeđa. Glupani, glupani, glupani...
late bloomer
13.06.2006., 16:32
a ne vrijeđaju ih reklame poput one za pan. :flop: ta im je dobra.
annalee
13.06.2006., 23:08
upravo sam se konektovala samo zato da prokomentarisem ove reklame za karlovacko :D genijalno, genijalno!!!
OBOZAVAM australca, kod mene se prekidaju sve aktivnosti samo da pogledam tu reklamu, i brazilac mi je fantastican :)
steta sto su ukinuli japanca :(
plavusa
14.06.2006., 07:55
australac je PREDOBAR :rofl: :rofl: :rofl:
mogu tu reklamu 10 puta za redom pogledat
i tip me svaki put odusevi :top: :cerek:
vorpatril
14.06.2006., 15:17
ok mi je ona za jutarnji kad se ona dva guraju oko fotokopirke, pa jedan simulira faul kad uleti šef.
i meni:top:
Ne znam je li netko već napisao (ima puno za čitati, a ne da mi se) dobra mi je ona za Donat mg, kad tip ide ulicom a šahtovi, vrata sve se treskom otvara
i meni:top:
Ne znam je li netko već napisao (ima puno za čitati, a ne da mi se) dobra mi je ona za Donat mg, kad tip ide ulicom a šahtovi, vrata sve se treskom otvaraau kratz, to nisam vidio al sobzirom da je donat vodica za otvaranje probavnih puteva, ni ne želim :zubo:
vorpatril
14.06.2006., 20:58
au kratz, to nisam vidio al sobzirom da je donat vodica za otvaranje probavnih puteva, ni ne želim :zubo:
Ma bit je u tome da ta reklama dokazuje da se i za jedan takav proizvod može napraviti reklama koja će te nasmijati, a ne odvratiti te od proizvoda koji reklamira.
btw: sig ti je :top:
primjetio još jučer na "svjetskom prvenstvu", i baš kad sam htio komentirati ti opališ kuknjavu kako ga niko nije vidio, pa onda nisam namjerno:D
za karlovačko - australac mi je the best :rofl:
res publica
16.06.2006., 22:52
Ne znam je li netko već napisao (ima puno za čitati, a ne da mi se) dobra mi je ona za Donat mg, kad tip ide ulicom a šahtovi, vrata sve se treskom otvara
i meni :top:
Nova reklama za TDR tj Maistru :s
Poznam curu koja glumi onu koja se svađa s dečkom i dobiva ružu :s :s :s
deer_hunter
04.07.2006., 12:34
meni je odlična ona za tomato... frajer hoda ulicom i baca novce... :lol:
Nova reklama za TDR tj Maistru :s
Poznam curu koja glumi onu koja se svađa s dečkom i dobiva ružu :s :s :s
Odlična je reklama i "stvar" je super. :top:
Najbolje su reklame za karlovačko(s tim da je australac najbolji), a ono kaj su isključili japanca zato kaj pjeva himnu je čisto sranje. Mislim, nek se javi onaj kojeg to stvarno smeta.
Odlična je reklama i "stvar" je super. :top:
Pjesma je super. A i sama reklama.. nekako optimistična :D
Ako je ima tko nek je pukne na net :)
aspirin
05.07.2006., 10:33
... i odlična mi je ona za T-COM, valjda.. " Zbog oca mog " :s
OSJETI BIJES MOJ...
ZASTO?!?!
ZBOG OCA MOG!!!
AAARGH...
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Jedina dobra od ht-a... inace me zivciraju
ne znam je li ovo vec bilo, nadam se da se ne ponavljam, a malo da se prisjetimo da postoje ipak neke reklame koje cak i volimo pogledati :)
meni je npr. ova nova Coca-Colina druga strana zivota (ili tako nesto) apsolutno ce-ce :cerek:
dobardan
02.08.2006., 17:52
Najbolje tv reklame (http://www.forum.hr/showthread.php?t=102829)
Najbolje tv reklame (http://www.forum.hr/showthread.php?t=102829)
mogla sam i misliti :D
sad se sjetih jos jedne - ova za Sprite (ala nesto me idu gazirana pica) di je rulja na kosarkaskom terenu i svi umiru od vrucine, onda doleti jedan pa se baci na teren, tj. u njega - jer to je odjednom bazen... i onda svi poskacu se osvjeziti... :)
Mirko_M
03.08.2006., 16:53
http://www.youtube.com/watch?v=-D3a49yjevA
Najbolja :)
mogla sam i misliti :D
sad se sjetih jos jedne - ova za Sprite (ala nesto me idu gazirana pica) di je rulja na kosarkaskom terenu i svi umiru od vrucine, onda doleti jedan pa se baci na teren, tj. u njega - jer to je odjednom bazen... i onda svi poskacu se osvjeziti... :)
ta, i ona za king mi je :top: :cerek:
ambasadorica
15.11.2006., 22:17
reklama za bonduelle povrće....
"gledaj evo brokule
prepune energije
za kukuruz nije zima
skok rekordan opet ima...":gitara: :headbang:
predobro:cerek:
res publica
18.11.2006., 16:26
one dvije za novu corsu, s krpenim lutkicama, preslatko :cerek: . odlična je i za nissan terence, kad se auto pretvara u životinje.
A Schweps, sa krokodilom, tigrom, panterom, majmunom..... ? Sjajno !
pumpkin pie
23.11.2006., 18:37
Htjela sam ovdje napisat jednu reklamu, al se sad više ne mogu sjetit koju! :(
pumpkin pie
23.11.2006., 20:05
Sjetila sam se! :) LEDO! Sa pingvininma, tuljanima i medvejdima! :cerek:
the-girl
23.11.2006., 22:11
meni je super ona reklama za airways s onim izvanzemaljcem
dođite sebi :)
late bloomer
24.11.2006., 14:34
meni je super ona reklama za airways s onim izvanzemaljcem
dođite sebi :)
:s
penelope pitstop
25.11.2006., 20:15
ova nova gongova, "tko je goodman????".
naprosto savršeno.:s :s :s :s :s
nova od Coca - Cole, ne znam da li je već puštaju na našim programima, vidio sma je na stranima.
Pjesma "On best side of life", prejebena reklama :s :s :s
sunčeko55
05.12.2006., 22:35
best reklame:
- tele zwei
-za žuju i karlovačko
-ma ima ih al mi sad ne pada na pamet.. javim kad se sjetim:trk:
sunčeko55
05.12.2006., 22:36
e da za heiniken ak se sjećate s jenifer anston...pjesma so happy together
martach
05.12.2006., 22:59
Nije bas dobra, ali je fora i nikako da izade iz glave....
Za Domestos....."Ja bolesti sirim i zaraze donosim...to je sigurno...nema samnom sale, sale....."
Ha ha ha...presmijesno!!!!
uvijek su mi najbolje reklame bile od Coca cole....sa padobrancima, medvjedima....
Joj! Znam da ih ima brdo, ali nikako da se sjetim!
Super su mi uvijek i reklame za Milka cokoladu, ai dosade kad ih pustaju 200 puta dnevno!
sunčeko55
06.12.2006., 11:02
uglavnom najbolje su reklame za piva
opusti se i uživaj....tko zove..đurđa daj još pana
nema ptice do prasice..
azzie_elbub
07.12.2006., 00:43
vanzić i airways
božićna coca-cola
ima još jedna, ali se ne mogu sjetit :mad:
Nova reklama za Chanel sa Nicole Kidman.
Evo je tu (http://www.youtube.com/watch?v=V4l4ZidzksE).
Iako mi je došlo i da guram prst u usta.
res publica
25.12.2006., 19:41
nije to nova reklama, samo je kod nas nova. vizualno, reklama je predivna, ali scenarij :rolleyes: :flop: "i love to dance!!!.....come with me!!!" bezveze.
krokodajl
02.01.2007., 18:48
Napokon imam nešto za reći i na ovom topiku. :D
Ona nova za Coca Colu mi je ful slatka. ono kad dečko oponaša pištanje moba, izvadi kolu, da curi i veli: za tebe. :cerek: :love:
late bloomer
03.01.2007., 13:58
Napokon imam nešto za reći i na ovom topiku. :D
Ona nova za Coca Colu mi je ful slatka. ono kad dečko oponaša pištanje moba, izvadi kolu, da curi i veli: za tebe. :cerek: :love:
:rigo:
azucena
03.01.2007., 20:58
Heinekenova s Jennifer Aniston. :zubo:
Za Karlovačko i koncerte Severine i Crvene Jabuke. :D
Definitivno NAJGORA - Rex sa soda-efektom- ono, maloj posivi majica pa stara hoće žile prerezat.
late bloomer
04.01.2007., 17:35
nissan :s
Karlovačko i koncerte Severine i Crvene Jabuke.
late bloomer
23.02.2007., 18:52
pežo i opel, ni seat nije loš.
AnitaMuki
23.02.2007., 19:53
Meni je ona za Griotte, svaki put mislim da je neka najava za koji film...A tek pjesma...super mi je.
res publica
23.02.2007., 22:12
seat sa shakirom :cerek: . samsung s chelsea :cerek: .
aibreann
24.02.2007., 00:03
Peugeotova za 207-icu s bubamarama "u akciji"... :D
coca-cola,onakad kaže-za tebe je
coca-cola,ako se netko sjeća one kad ona mala beba pleše u vrtiću a oko nje sve teenageri
marinella
24.02.2007., 15:20
Ona za Coldrex-(znam kako vam je..oooo znam..!), za coca colu light na plaži s onim popom meni je bila urnebesna kad sam ju prvi put vidjela.. i ona za Karlovačko kad Severina skače sa pozornice samo se sjetite izraza lica one trojice kad je nisu uhvatili! :rofl: :s :s :top:
ajme upravo se osjecam kao ponosna mama! =) naime ni ne pamtim kad sam otvorila ovaj topic a on je jos uvijek ovdje - ne mogu vjerovati. vjerujte, veliko iznenadjenje s obzirom da je moj zadnji posjet forumu bio (barem sto pise u statistikama) 28. 6. 2006.!!! =))
on-topic: najbolja reklama u zadnje vrime je ona oc coca-cole: "za tebe je"!! ;)
SamoMaloSebe
24.02.2007., 19:37
coca coline božićne... nikad me nisu iznevjerili
Meni je super reklama za Levi's - Spaceman!!!:D
Ali ta je stara već jedno desetak godina.
Meni je najbolja ikad prikazana na nasoj Tv ona za Peugeot 206 kad si lik sam napravi auto,sa slonom i to...:rofl:
a sto kazete na novu vip reklamu s marijem ancicom? meni je ta odlicna (naravno - da je tko drugi u toj reklami ne bi bila ni upola tako dobra!!) =)))
Štrikalica
27.02.2007., 14:22
meni je jebena ona s makaronom koji iskače iz konzerve paradajza (weeeeeeeehheheeee! :rofl: ).. glupa? o, da.
..ali bolesno mi je smiješna..
secretlife
27.02.2007., 14:38
nije televizijska, ali ova (http://www.xportal.hr/vijest/ovo-se-zove-dobra-reklama/2944.aspx) reklama je zakooon!!!
coca coline božićne... nikad me nisu iznevjerili
:horor: :horor: :horor:
hvata me jeza kad vidim onu perverznu facu od djeda mraza!
izgleda ko d će poševiti onu malu djevojčicu!!:bljak: :bljak: :rigo: :rigo: :rigo: :rigo: :rigo:
Jay&AmberFan
28.02.2007., 00:19
"Nemoj misliti na torticu" i klinka koja kaže : Koja glupa reklama :s :lol:
marinella
28.02.2007., 00:36
nije televizijska, ali ova (http://www.xportal.hr/vijest/ovo-se-zove-dobra-reklama/2944.aspx) reklama je zakooon!!!
Ma šta da kažem nego-FENOMENALNO!! :top: :D
ooooo daaaa!!!! reklama je :s
a onaj original hunk :cerek:
:D
maredoo
02.03.2007., 15:46
"Nemoj misliti na torticu" i klinka koja kaže : Koja glupa reklama :s :lol:
Super mi je ta reklama!!! :rofl:
I ona za Seat sa Shakirom (jel to za Seat?)... :cheer:
"Antonio, vruće mi je" je najbolja, naylegendarnya reklama u povijesti!!! :amen:
Poslije nje je ova za Coca-Colu, It's for you ("Za tebe je...")...
mr_freez
07.03.2007., 21:11
Peugeotova za 207-icu s bubamarama "u akciji"... i coca-cola za tebe je!Dvije naj!:s
SisterNightfall
07.03.2007., 22:53
ma najbolja je ona, mislim da nissanova, reklama u kojoj se auto pretvara u pauka, zmiju, krokodila i kaj znam kaj sve ne... jedna od boljih u zadnje vrijeme..
Capitalist
09.03.2007., 22:42
Coke Zero sa odvjetnicima, definitivno. Gledao sam ih u Americi, sada je zestoka kampanja tamo. Evo linka pa uzivajte: http://www.cocacolazero.com/canwesueus.html. Nema reklame do Americke, Ameri su maheri u marketingu.
Gorriot
10.03.2007., 14:34
Heinekenova sa Anistonkom kad ne može pivo dohvatit, pa se ponada da će joj onaj tip pomoći.... :top:
krokodajl
10.03.2007., 16:10
Dobra mi je ova nova za nemampojmakaj, onak je art snimljena, svira ok glazba, ostarjeli glas nešto priča, a ja samo gledam kako frajer ljubi curu. :cerek:
Dobra mi je ova nova za nemampojmakaj, onak je art snimljena, svira ok glazba, ostarjeli glas nešto priča, a ja samo gledam kako frajer ljubi curu. :cerek:
mislim da je ta za novu alfu
krokodajl
11.03.2007., 00:21
Može bit, nijednom nisam uspjela registrirati o čemu se zapravo radi. :cerek:
mala nevaljala
12.03.2007., 09:27
definitivno najdraža mi je coca- cola: za tebe..... :cerek:... prelipo.... :)
inače, ok su mi i skoro sve za karlovačko i heineken.... :top:
marinella
12.03.2007., 14:16
Jeste gledali ovu novu za Visu,mastercard šta li već..kad tip pronađe visa karticu ispred nekog hotela..pokušava ju vratiti al mu ne dopuštaju nego mu se svi klanjaju pošto mu je u ruci naravno-visa :D ..nije loša..
Jeste gledali ovu novu za Visu,mastercard šta li već..kad tip pronađe visa karticu ispred nekog hotela..pokušava ju vratiti al mu ne dopuštaju nego mu se svi klanjaju pošto mu je u ruci naravno-visa :D ..nije loša..
je, za amex ustvari. i odlicna mi je... vidi se da je ulozeno truda u tu reklamu a ne kao one od tele2 i tomata.
e i ona nova za nes mi je dobra: "netko treba zagrljaj" :rofl:
:zubo:
šlapica
15.03.2007., 00:01
Nova reklama za Griotte... Baš su uložili truda u nju.
krokodajl
15.03.2007., 00:08
Ta mi je super, frajer je presladak kad ispruži rukice. :cerek:
TUTUOLA
15.03.2007., 00:10
Peugeotova za 207-icu s bubamarama "u akciji"... i coca-cola za tebe je!Dvije naj!:s
Da! :cerek:
marijan_e
15.03.2007., 00:11
Ameri su maheri u marketingu.
marinella
15.03.2007., 10:54
je, za amex ustvari. i odlicna mi je... vidi se da je ulozeno truda u tu reklamu a ne kao one od tele2 i tomata.
Dobra je,a ODLIČNA mi je još jedna za nes-kada tip ide na posao tramvajem gleda kroz prozor kak neki tip juri za istim i lupi u prometni znak..svi oko njega se smiju al on ne kuži..no čim otpije prvi gutljaj nesa uhvati ga luđački smijeh jer je tek tada shvati onu scenu iz tramvaja.. :rofl: :rofl:
Dobra je,a ODLIČNA mi je još jedna za nes-kada tip ide na posao tramvajem gleda kroz prozor kak neki tip juri za istim i lupi u prometni znak..svi oko njega se smiju al on ne kuži..no čim otpije prvi gutljaj nesa uhvati ga luđački smijeh jer je tek tada shvati onu scenu iz tramvaja.. :rofl: :rofl:
ajme zaboravila sam na tu reklamu.... :s
Duffman
15.03.2007., 22:08
evo ak može jedna japanska
http://youtube.com/watch?v=LwVSCdWQ9lY
legendarna mi je
Capitalist
16.03.2007., 21:27
Sto ti meni :rofl: ? Trebas ti "mali" jos puno zganaca pojesti u zivot dok shvatis da No.1 sto tice marketinga definitivno pripada Amerikancima.
late bloomer
16.03.2007., 22:19
evo ak može jedna japanska
http://youtube.com/watch?v=LwVSCdWQ9lY
legendarna mi je
definitivno zasluzuje jedan :top:
marinella
24.03.2007., 13:52
Sve od Red Bull-a i Shweppes-a!
Sve od Red Bull-a i Shweppes-a!
za šveps su one životinje jel? onaj krokodil i leopard?. to mi je super. :top:
marijan_e
24.03.2007., 16:48
Sto ti meni :rofl: ? Trebas ti "mali" jos puno zganaca pojesti u zivot dok shvatis da No.1 sto tice marketinga definitivno pripada Amerikancima.
čuješ i ovde se glaea nbc ,abc i drugi pa se vidi inteligentnost tih reklama..meni se plače kad ih vidin,a još monotoni glasovi u reklami.I di se još reklamira test za trudnoću na Tv-u osnin u americi
krokodajl
27.03.2007., 09:30
Znam da je stara 112 godina, da je glupa, dosadna i... glupa, ali ona reklama s Claudijom Schiffer i njenim malim za Kinder čokoladice mi je naprosto prekrasna. Ona je prelijepa, mali je presladak, nemam riječi. Uvijek blejim u nju od početka do kraja i totalno se raznježim. :cerek:
marinella
27.03.2007., 12:30
Super mi je ona za Fressh pivo i to samo zbog one odlične pjesme od Svadbasa-Raširi ruke,ruke su ti snažne..- nekak mi se sve fino u njoj poklopilo-pjesma,ritam,atmosfera!
late bloomer
27.03.2007., 15:08
Super mi je ona za Fressh pivo i to samo zbog one odlične pjesme od Svadbasa-Raširi ruke,ruke su ti snažne..- nekak mi se sve fino u njoj poklopilo-pjesma,ritam,atmosfera!
meni isto!
not!:zubo:
Za mene je najbolja reklama za karlovačko sa severinom kad mazne na pod. Pa spot sa bubamarama za Peugeotovu.207 -cu kad se jadna buba skliže po zamagljenom staklu poslije "akcije" podsjeća na insert filma Titanik,i glazba je prava.Reklama za one bombone airwaves nisam sigurna da se tak piše s izvanzemaljcem koji vidi svoju budućnost na zemlji pa zbriše.
powerslave
27.03.2007., 20:51
predobra je nova reklama od cole ka u stilu GTA samo šta lik radi sve dobre stvari
Za mene je najbolja reklama za karlovačko sa severinom kad mazne na pod. Pa spot sa bubamarama za Peugeotovu.207 -cu kad se jadna buba skliže po zamagljenom staklu poslije "akcije" podsjeća na insert filma Titanik,i glazba je prava.Reklama za one bombone airwaves nisam sigurna da se tak piše s izvanzemaljcem koji vidi svoju budućnost na zemlji pa zbriše. :rofl:
Ivana2704
28.03.2007., 15:02
Ne postoje!!
Ne znam kamo da ovo svrstam.. dali u najgore ili najbolje reklame.. zato sorry ak sam fulala.
Jel se netko jos sjeca reklame u kojoj su se dove i nivea prepucavali? Trebala bi link na nju.. pa ako slucajno neko zna di bi ju mogla nac neka plizz posta linkhic ;)
marinella
28.03.2007., 20:00
Ne znam kamo da ovo svrstam.. dali u najgore ili najbolje reklame.. zato sorry ak sam fulala.
Jel se netko jos sjeca reklame u kojoj su se dove i nivea prepucavali? Trebala bi link na nju.. pa ako slucajno neko zna di bi ju mogla nac neka plizz posta linkhic ;)
Da,to je bilo odlično! jel to ono kad je jedna od tih kuća izjavila u reklami: mi ne znamo šta je najbolje za cvijeće znamo šta je najbolje za vašu kožu!-a naravno prije toga je "neprijatelj" tvrdio da je njihova krema tak nježna da ne šteti ni tulipanu..(ma nešto u tom stilu) To je bio završni i pobjednički udarac samo ne znam od strane koga? :misli:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.