View Full Version : Palm OS SDK/CodeWarrior pitanje
cybernaut
23.04.2003., 16:39
Treabao bih nesto raditi za Palm OS racunala ( u c/c++). Malo sam na netu gledao i nasao sam CodeWarrior. Jel neko s time radio i da li mi moze dati kakav savjet ili preporuciti neki drugi alat? Da napomenem da radim pod Windowsima i da se najbolje snalazim u Visual Studio okruzenju.
Tek je ovaj zadnji CW (for Palm) v9.0 nesto bolji (bar ima dobar UI za dizajniranje PalmOS UI-a). Inace taj dio im je bio ocaj (imao sam CW od verzije 7). Takodjer, citav njihov IDE (Integrated Developer's Environment) nije, IMHO, Visual Studiju niti do koljena, a takodjer i precesta crashiranje kod debugiranja, te contex sensitive help im je (bio) ispod prosjeka... Mene je uz to, cisto subjektivno, smetalo cesto preswitchavanje izmedju VS IDE-a, i CW-ovog IDE-a.
Anyway, ako radis pod Mac X OS-om nemas puno drugih opcija.
Inace, mozes razvijati soft i sa GNU alatima. Ili si ih slozis sam, ili si kupis (daleko je jeftiniji od CW-a) Falch.Net-ov Developer's Studio 2.7 (http://www.falch.net) alat za Palm OS, koji ima Visual Studio like IDE, i vrlo dobar design tools za PalmOS UI. Sa Falch.net-a mozes downloadati i demo Developer's Studio. Svojevremeno je bio identican komercijalnoj verziji, osim sto je bio vremenski ogranicen na 30 dana koristenja.
Hope this helps...
cybernaut
24.04.2003., 08:22
Hvala Piper, upravo skidam Falchnetov demo pa cemo vidjeti kakav je :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.