PDA

View Full Version : Da li vas je partner "izgustirao"

uplasena_srna
15.07.2005., 07:14
Danas sam mjestimicno tuzna poslije sinocne svadje sa mojim Dinom. Pas jedan, nakon tri sedmice meda i mlijeka, sinoc mi je rekao da me je "Izgustao", tj izgustirao i da to znaci da cemo prekinuti, tj. da se on vraca u Split i da me ne zeli vidjeti tamo (ima zenu i djecu, mislim da su djeca malodobna). U stvari mi i nismo i mali pravi odnos, on me je samo punktirao, ono sto nasi djecki kazu samo pikovao, ali mi je ipak krivo zato sto mi je rekao da me je izgustirao. Da li vam se deailo tako nesto i nakon koliko vremena? Da li je se moguce zasititi partnera samo za 3 tjedna. Kako da se priviknem na svakodnevni zivit sada kad njega nema? Sto mi je ciniti, pomozite ubogoj djevojci, jer vi ste mi jedina nada u spas.

koster
15.07.2005., 08:35
da se dogovorimo da mi dodjes popusiti ......kao sto si DIni

Bog Sexa
15.07.2005., 09:51
Draga srno,

znaš kak se veli : Što si tražila, to si dobila ! Fino ste se torbarili (Dr. Klaić, rječnik stranih riječi : krkačina, taslačina, tarabljenje) i to je to. Bar se možeš pohvaliti da si se fukala s tovarom.

djiber
15.07.2005., 10:31
Bog Sexa kaže:
Bar se možeš pohvaliti da si se fukala s tovarom.

A to je nešto za hvalit se? :rolleyes: Smiješno...
Uostalom, ak se dobro sjećam, to je onaj tuljan koji ne uspijeva ni par sekundi držat kitu uspravno? Nije mi jasno kaj si opće s njim radila tri tjedna? Ima love jel? Fino mu reci da je jadan i tvoja najveća greška>

Albatros
15.07.2005., 11:42
Uplašena srna je neki psihopat ili gore umobolnik, vjerojatno muškarac.

Godiva
15.07.2005., 11:45
Ma laže, gad. Dojadila mu ona dijeta s bademima i orasima. Dočasnici je ne mogu izdurat dulje od tri tjedna, meni su već četvorica tako utekla. Sigurno sad dolje gradela kakvog gofa ili zubaca, to ti je.

A da probaš s časnikom drugi put? Nekad izdrže koji dan dulje. ;)

Bog Sexa
15.07.2005., 11:52
djiber kaže:

Naravno da nije. Zaboravio sam staviti pogled tužne vrbe

A da ne bi ostalo na samo jednoj SPAM rečenici, mom drugu džiberu dajem još nekoliko opcija riječi torbarenje :

1. Jebanje
2. Vođenje ljubavi ("pa gde to vode ?")
3. Utovar

Drug džiber će znati na što se to odnosi :top:

acy
15.07.2005., 14:25
Upss...

tatiana
15.07.2005., 14:45
djiber kaže:
Uostalom, ak se dobro sjećam, to je onaj tuljan koji ne uspijeva ni par sekundi držat kitu uspravno? Nije mi jasno kaj si opće s njim radila tri tjedna? Ima love jel? Fino mu reci da je jadan i tvoja najveća greška>

:top: :top:

tak je.
ne znam zašto žaliti za nekim takvim.

ako je sve to uopće istina a nije trik za zabavu nas forumaša... :confused: :D

crna-pantera
15.07.2005., 15:00
Albatros kaže:
vjerojatno muškarac.

:top: Iznenadili biste se......

djiber
15.07.2005., 15:02
crna-pantera kaže:
:top: Iznenadili biste se......

Ma je li? Ugodno? :zubo:

crna-pantera
15.07.2005., 15:10
djiber kaže:
Ma je li? Ugodno? :zubo:

Fino bogme, fino muško i nadasve maštovito....:D

djiber
15.07.2005., 15:12
crna-pantera kaže:
Fino bogme, fino muško i nadasve maštovito....:D

Da, posebno se dobro uživljava u priče preuranjenoj ejakulaciji, to mu ide od ruke. Čak zna i kaj treba jest u toj situaciji...:D:D

crna-pantera
15.07.2005., 15:16
djiber kaže:
Da, posebno se dobro uživljava u priče preuranjenoj ejakulaciji, to mu ide od ruke. Čak zna i kaj treba jest u toj situaciji...:D:D

:zubo: :rofl: Nisam ga čitala pa ne znam, al je u stvarnom životu prava faca, možda malo kao srna preuveličaje, ili se oslobađa stresne prošlosti ...

djiber
15.07.2005., 15:22
crna-pantera kaže:
:zubo: :rofl: Nisam ga čitala pa ne znam, al je u stvarnom životu prava faca, možda malo kao srna preuveličaje, ili se oslobađa stresne prošlosti ...

Ma daj? Pa ima li tko na ovom forumu kog ti ne poznaš live? Hoćeš li mene, na primjer, pozdravit kad se sretnemo?

crna-pantera
15.07.2005., 15:44
djiber kaže:
Ma daj? Pa ima li tko na ovom forumu kog ti ne poznaš live? Hoćeš li mene, na primjer, pozdravit kad se sretnemo?

Nećeš vjerovat al sa foruma nisam nikog uživo upoznala...:p al do ove informacije sam došla preko svojih tajnih kanala...:cool:

mitzy
15.07.2005., 18:14
uplasena_srna kaže:
Sto mi je ciniti, pomozite ubogoj djevojci, jer vi ste mi jedina nada u spas.

:lol: :lol: :lol:

Meni je ovo najbolji dio topika...

hootchie
15.07.2005., 18:41
uplasena_srna kaže:
...Kako da se priviknem na svakodnevni zivit sada kad njega nema? Sto mi je ciniti, pomozite ubogoj djevojci, jer vi ste mi jedina nada u spas.

a nista, ajmo se mi sad na forumu skupit pa joj nac nekog novog tovara koji ce joj svrsavat nakon dva uboda ali koji je nece izgustirat! ja se dajem u potragu...

Saharun
15.07.2005., 19:24
crna-pantera kaže:
Nećeš vjerovat al sa foruma nisam nikog uživo upoznala...:p al do ove informacije sam došla preko svojih tajnih kanala...:cool:
Ne vjerujem. :p

Vjerujem ti. :cool:

Al nisi morala srndaća ovako javno raskrinkat. On me podsjeća na stara dobra vremena Erotike. Pa ako sad prestane pisat :confused:

Aragorn
15.07.2005., 19:48
Tko ti kriv kad se uz toliko slobodnoh namjeriš na zauzetog?! Uživaj sad :D

Unknown Hero
16.07.2005., 03:33
uplasena_srna kaže:
Sto mi je ciniti, pomozite ubogoj djevojci, jer vi ste mi jedina nada u spas.

Ispao ti je mitraljez od prevelikih lovačkih priča.

crna-pantera
16.07.2005., 09:38
Saharun kaže:
Ne vjerujem. :p

Vjerujem ti. :cool:

Al nisi morala srndaća ovako javno raskrinkat. On me podsjeća na stara dobra vremena Erotike. Pa ako sad prestane pisat :confused:

:o :raspa: Zamjerio mi se....sad ga držim u šaci i samo je pitanje vremena kad ću počet nekontrolirano da meljem....:zubeki:

Krle
16.07.2005., 12:44
Bog Sexa kaže:
Bar se možeš pohvaliti da si se fukala s tovarom.

Takvi su ti tovari, trebala si si naći domaćeg dečka. Remember that. :D

uplasena_srna
16.07.2005., 18:30
Krle kaže:
Takvi su ti tovari, trebala si si naći domaćeg dečka. Remember that. :D
Da ali kako. U cijeloj djakovstini vise nema djecka za mene. Ili je staro, ili je mlado, ili je razvedeno. Samo sjede po bircuzima i cugaju gemiste, a onda dodju kuci i hoce se popeti na zenu. Ma sita sam nasih bedaka, dalmos je bio tak interesantan u pocetku, steta sto nije mogao dobro da fuka, makar kao Cica Ivo, ali i on mi se gadi u posljednje vrijeme. Znate zasto, svaki puta kad hocemo da imamo sex ja moram da izvadim Cica Ivin mokracni kateter, to i nije tesko, ali poslije sexa ga moram opet uvuci, e to ide malo teze. Ponekad se mucim po pola ure, a i soba mu stinka na mokracu. Zadni puta me je darovao samo sa 160 kuna.

acy
16.07.2005., 18:40
Ja sam lud!!!

uplasena_srna
16.07.2005., 19:35
acy kaže:
Ja sam lud!!!
Mozebitno od nesnosne vrucine. :rofl:

uplasena_srna
16.07.2005., 19:54
Albatros kaže:
Uplašena srna je neki psihopat ili gore umobolnik, vjerojatno muškarac.
Ovo ne bih komentirala, mislim da moji postovi govore sami za sebe. Dajmo djela gospodo, ostavimo se rijeci.

mitzy
17.07.2005., 03:12
Onda bi se mogla preimenovati u pohotnog_jelena? :D

acy
17.07.2005., 10:40
uplasena_srna kaže:
Mozebitno od nesnosne vrucine. :rofl:
Kako da mi nije vruće kad ćitam tvoje čudo!A vrućina zna da utjeće...