View Full Version : Muška vs. Ženska nevjera- prihvaćanje iste
Dakle ovako,
Pričamo draga i ja neki dan o nevjeri , u vezi smo 10ak mjeseci i tak pojavljuju se stari ljubavnici novi zgodni likovi i curice na obje strane.
Uglavnom oboje smo prilično otvoreni po pitanju nevjere , oprostili bi i ona i ja ( ali mora biti otvoreno , bez laganja) uz neke različitosti
Ja bi prihvatio slijedeće :
- slučajnost (tipa tulum napije se ,nadrogira whatever , naleti na lika koji izgleda ko milja dolara i puknu se)
- Dosada
- Moja neželja za fukanjem hmmm
- Njena želja da isproba nešto novo (duži od 25cm , kinez itd.)
- Sex sa ženom (oooo da :) )
Nebih oprostio:
- sex sa bivšim (zbog toga što to smatram povratkom u prošlost i vraćanje starih emocija , tu bi se definitivno osjetio kao emotivno prevaren)
- konstanti sexualni odnosi s nekim novim (ako je potrebno to ponavljat , pa nek budu skupa issati)
- namjerno - tipa daj molim te skoči po frendicu da je dovedeš na tulum , a ona se pofata sa nekim mulcem
njeno razmišljanje je slijedće :
- ne se ševiti s nekim koga dovoljno ne poznaješ jer mu ne možeš vjerovati da se neće izblebetati , da te neće maltretirati kasnije itd. iz čega proizilazi
- rađe bi se ševila sa starim ljubavima , jer tu zna što će dobiti
Iz ovog proizilazi da sve ono što bih ja oprostio njoj je neprihvatljivo , a ono što bi me zbilja bolilo njoj je jedino prihvatljivo.
Što vi mislite?
Što bi vi oprostili , prihvatili?
crna-pantera
15.07.2005., 17:12
mud3r kaže:
Dakle ovako,
Pričamo draga i ja neki dan o nevjeri , u vezi smo 10ak mjeseci i tak pojavljuju se stari ljubavnici novi zgodni likovi i curice na obje strane.
Uglavnom oboje smo prilično otvoreni po pitanju nevjere , oprostili bi i ona i ja ( ali mora biti otvoreno , bez laganja) uz neke različitosti
- slučajnost (tipa tulum napije se ,nadrogira whatever , naleti na lika koji izgleda ko milja dolara i puknu se)
- Dosada
Nebih oprostio:
- sex sa bivšim (zbog toga što to smatram povratkom u prošlost i vraćanje starih emocija , tu bi se definitivno osjetio kao emotivno prevaren)
- konstanti sexualni odnosi s nekim novim (ako je potrebno to ponavljat , pa nek budu skupa issati)
- namjerno - tipa daj molim te skoči po frendicu da je dovedeš na tulum , a ona se pofata sa nekim mulcem
- ne se ševiti s nekim koga dovoljno ne poznaješ jer mu ne možeš vjerovati da se neće izblebetati , da te neće maltretirati kasnije itd. iz čega proizilazi
Iz ovog proizilazi da sve ono što bih ja oprostio njoj je neprihvatljivo , a ono što bi me zbilja bolilo njoj je jedino prihvatljivo.
Što vi mislite?
Isuse Bože:Pop: oslobodi Bože:moli:
hiperhiper
15.07.2005., 17:14
mud3r kaže:
Dakle ovako,
- Dosada
Nebih oprostio:
Što vi mislite?
mislim da ti je cura drolja
ustvari kad bolje razmislim mislim da sam je jebo na jednom tulumu prosli tjedan
rekla mi je decko mi je papak prodala sam mu pricu da bi se pojebala samo sa poznatima i starim ljubavima a vidi nas sada guzis me na balkonu u Gracanima s pogledom na Sljeme
e da probala je i dupe:w
pa sad ti vidi
Blast from the past
15.07.2005., 17:19
mud3r kaže:
Dakle ovako,
- Dosada
Nebih oprostio:
Što vi mislite?
OPROSTIO....STA OPROSTIO, A issati ti covjece ti nisi normalaan, ja bi je ubio.... :top:
Oh...p.s. Cura ti je drolja...
hiperhiper
15.07.2005., 17:22
Blast from the past kaže:
OPROSTIO....STA OPROSTIO, A issati ti covjece ti nisi normalaan, ja bi je ubio.... :top:
je ltako pa to sam mu i ja reko
ostavi to vec ti rogove nabija
s tim razgovorom sta bi joj otvorio si otvorio pandorinu kutiju.
IL_Mamba_Negro
15.07.2005., 17:53
mud3r kaže:
Dakle ovako,
- Dosada
Nebih oprostio:
Što vi mislite?
Bi li joj oprostio da ti se sa starim ili frendom pukne onako spontano... :misli:
P.S. Drolja
P.P.S. "NAIVA! Neće te izličit ni Pliva i Belupo skupa kad si glupan!" - by TBF
Vinska Mushica
15.07.2005., 18:00
:nono: upravo si svojoj curi savrsenu blagoslov za varanje kad je slijedeci put zasvrbi dole, a ti nisi u blizini.....
cudno da joj nisi napomenuo da je jos dozvoljeno pusenje, u dupe i prespavanac kod frajera
Vinska
Buddy kaže:
s tim razgovorom sta bi joj OPROSTIO si otvorio pandorinu kutiju.
hootchie
15.07.2005., 18:19
mud3r kaže:
Dakle ovako,
- Dosada
Nebih oprostio:
Što vi mislite?
ne razumijem, a koji ste k**** u vezi?
:top:
Mislim da je sjajno sto trazite zajednicko resenje, nadam se da cete ga naci.
Malo je ljudi sposobno da palanacke predrasude stavi ISPOD sopstvenih osecanja, pogledaj odgovore koje si dobio ako ti treba dokaz.
Razumem njenu potrebu da se pukne sa bivsim (narocito ako je bio dobar je-bac). Nemoj da budes previse posesivan. Moje iskustvo pokazuje da su oni najljubomorniji najvise rogova imali.
mud3r kaže:
niš.il hoće mene il nek odjebe ;)
BabyNicky
15.07.2005., 20:47
rogati kaže:
niš.il hoće mene il nek odjebe ;) :top:
IL_Mamba_Negro
15.07.2005., 20:50
rogati kaže:
niš.il hoće mene il nek odjebe ;)
Brijem ja da on oće gledat dok se mala s nekim ili nekom drugom praši, da ga to više pali, njemu je ljepše pri tom dirat sebe nego nju uopće...
Stari lukavac...
:D :zubo:
mud3r kaže:
Dakle ovako,
- Dosada
Nebih oprostio:
Što vi mislite?
Gle formula je jednostavna, cura ti se voli drocat i sta ti tu mozes? Naravno nista! Stoga kuratz joj nabi u supak, pa je pitaj te stvari, i sta ona onda misli o tome:jumping:
Arianne
15.07.2005., 21:00
IL_Mamba_Negro kaže:
Brijem ja da on oće gledat dok se mala s nekim ili nekom drugom praši, da ga to više pali, njemu je ljepše pri tom dirat sebe nego nju uopće...
Stari lukavac...
:D :zubo:
:lol: :lol:
IL_Mamba_Negro
15.07.2005., 21:03
:mirko:
Bat Kol
16.07.2005., 00:46
ona neka ode sa bivsim, a ti sa nepoznatom i bok!
kasnije se mozete svi zajedno lijepo 'upoznat'..:D :D
uostalom, meni je super takav odnos poput vasega.. jos da izgladite te nijanse i da vidis.. btw: a ti nisi nikada razmisljao ponovit sa nekom svojom bivsom?
mud3r kaže:
.....
(slutim flejm :D ;))
dogovor, kao takav, koji ti predlazesh je savrshen, josh je savrshenije ako ekshli uspijete to isfurat po svim tochkama :top:
(samo ako je ona tak glupa pa ne vidi kakva joj se prilika pruza, onda je IMO vrlo glupa)
ja i moje mushko tak neshto pokushavamo slozhit vech par godina, ali nismo bash materijal za takove dogovore (chitaj: preljubomorna gamad)
(za flejmove koji su uslijedili i koji che tek uslijediti: da, inache, nisu svi ljudi defaultno monogamni, i ljubav se (ponekad) ne mjeri time koliko se mozesh suzdrzhat od tudjeg spolovila)
mud3r kaže:
Što vi mislite?
bih, ako je tako unaprijed dogovoreno
ali, radje bi da ne saznam, ak me se vech pita :D
uplasena_srna
16.07.2005., 19:45
mud3r kaže:
- ne se ševiti s nekim koga dovoljno ne poznaješ
Toi se slazem sa njom. Sto znas moze svrsiti u tebe bas kada si plodna i onda hrani kopile (Vrlo sam konzervativna i apsolutno protiv podbacaja).
Drugo sto ako se ti namjestis fino, a on uleti anusno i podere ti debelo crijevo, kao onaj konj sto je poderao muskom licu, pa ovaj umro.
Sto ak je zarazen nekom bolescugom.
Sto ako nemoze brzo svrsiti pa netko naidjei jos tisuco sto, sato sto.
lady_dementia
17.07.2005., 17:19
fala bogu ti nemas problema s tim da netko ne moze brzo svrsiti :lol: :lol: :lol:
lady_dementia
17.07.2005., 17:21
mud3r kaže:
bla bla bla
zasto ste uopce skupa ak se svi jebete sa svima? oprosti al ne kuzim.
uplasena_srna kaže:
Toi se slazem sa njom. Sto znas moze svrsiti u tebe bas kada si plodna i onda hrani kopile (Vrlo sam konzervativna i apsolutno protiv podbacaja).
Drugo sto ako se ti namjestis fino, a on uleti anusno i podere ti debelo crijevo, kao onaj konj sto je poderao muskom licu, pa ovaj umro.
Sto ak je zarazen nekom bolescugom.
Sto ako nemoze brzo svrsiti pa netko naidjei jos tisuco sto, sato sto.
Bogam i ja stvarno poćinjem vjerovati da si ti ćudo!
Puno je razloga za i protiv, no nema neke uhodane sheme. Sve ovisi o situaciji, kaj da ti velim. Dovoljno si star, pa da shvatiš. :D
aurora_borealis
17.07.2005., 21:50
Grozno... zašt ste uopće ljudi??? šta se ne prebacite u zečeve??
Špiro Guberina
17.07.2005., 21:52
aurora_borealis kaže:
curo, obisi se za jajnike. ;)
margo-maslinovo ulje
17.07.2005., 23:35
aurora_borealis kaže:
odlično:s
sve su to kurve;)
Vera Pavladoljska
18.07.2005., 03:02
Blast from the past kaže:
Bi li tvoja cura ubila tebe - da si "droljar" u narodu poznat kao kurvar?!
Mislis da ne?:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Pa zasto?!:confused:
Vera Pavladoljska
18.07.2005., 03:03
acy kaže:
Bogam i ja stvarno poćinjem vjerovati da si ti ćudo!
Ona je musko koje pise pod zenskim nikom.
Nikakvo cudo.
Samo to neuspjesno chini.
nataniel kaže:
Ona je musko koje pise pod zenskim nikom.
Nikakvo cudo.
Samo to neuspjesno chini.
Još gore!Ok je držat nekog u nekoj neizvjesnosti i tako se malo zabavljat,ali tako dugo...Neznam,šteta vremena i love utrošene u to,a i jebeš ako nemožeš nekad i ozbiljno nešto prokomentirat!
Svejedno,kako je da je neznam kako bi to nazvo?Čudo mi najlakše!
Jebemti sunac,
Sve veeeliki jebačni na forumu , a nitko ne razlikuje sex od ljubavi.
Hvala na odgovorima iako nijedan skoro nije bio ontopic , ona nije kurva , ja nisam kurviš mi smo ljudi u 20im godinama sa normalnim potrebama da potrošimo "komada". Zajedno smo zbog ljubavi .
Vi to nikad nećete shvatiti , jer ste neandertalni zatucanci koji žive u prošlosti :B
Ponavljam pitanje
Što bi oprostili? Što ne?
GnothiSeauton
18.07.2005., 10:50
SheOrc kaže:
Mislim da je sjajno sto trazite zajednicko resenje, nadam se da cete ga naci.
Malo je ljudi sposobno da palanacke predrasude stavi ISPOD sopstvenih osecanja, pogledaj odgovore koje si dobio ako ti treba dokaz.
Razumem njenu potrebu da se pukne sa bivsim (narocito ako je bio dobar je-bac). Nemoj da budes previse posesivan. Moje iskustvo pokazuje da su oni najljubomorniji najvise rogova imali.
Nisam ni mislio da će jebulja SheOrc drugačije razmišljati.
Koji si ti emocionalni invalid :lol: :rofl: :lol: :rofl:
Zapravo je baš tužno kak si krivo skontala poantu onak... svega... i to dokazuješ iz posta u post.
Aragorn
18.07.2005., 10:54
u situaciji u kojoj jesam nebi oprostio!
Jednog dana ak bum u braku i tu budu klinci i tak onda bi razmislio.
Mislim da ljudi varaju kad domane dobiju ono kaj im treba.
GnothiSeauton
18.07.2005., 11:07
Ontopic: Zavisi od previše varijabli da se može 'zgodničko' tu na forumu napisati. Inače, slab sam u opraštanju, usprkos pokušajima u skladu sa konfesijom :D
Musatom
18.07.2005., 11:17
mud3r kaže:
Jebemti sunac,
Hvala na odgovorima iako nijedan skoro nije bio ontopic , ona nije kurva , ja nisam kurviš mi smo ljudi u 20im godinama sa normalnim potrebama da potrošimo "komada". Zajedno smo zbog ljubavi .
Vi to nikad nećete shvatiti , jer ste neandertalni zatucanci koji žive u prošlosti :B
Ponavljam pitanje
"Kakva bre ljubav..." :zubo:
Ona nije kurva jer ne dobija pare, dakle drolja :mig:
Zajedno ste zbog ljubavi ali imate "normalne potrebe da se trošite sa strane"?! Genijalno :lux: :bonk:
O oprostu mi paše ona: "Milost ne tražim niti bih je dao" :mig:
Breezer Boy
18.07.2005., 11:29
Oprostio bim joj *****, kao i ona meni. AKo ste zajedno zbog ljubavi a imate potrabu da se jebete sa strane, onda se tu više ne radi o prevari, najbolje da vi ustvrdite da imate otvorenu vezu i da može svatko sa svakim kad god hoće;)
GnothiSeauton
18.07.2005., 11:32
Musatom kaže:
Jer ko se zadnji smeje, taj najslađe se smeje :top:
Zajedno ste zbog ljubavi ali imate "normalne potrebe da se trošite sa strane"?! Genijalno :lux: :bonk:
:five:
Kontradikcija u pojmovima. (Contradiction in terms) :kava:
"Milost ne tražim niti bih je dao"
RA :cheer: DE :cheer: KON :cheer: ČAR
... i Niskopodni Supertramvaj
:D
sweet Irma
18.07.2005., 12:30
mud3r kaže:
- Iz ovog proizilazi da sve ono što bih ja oprostio njoj je neprihvatljivo , a ono što bi me zbilja bolilo njoj je jedino prihvatljivo.
Meni iz ovog proizlazi da i niste baš tako liberalni kao što se uvjeravate:rolleyes: Oprostili bi prevaru, a već ste kod načina zapeli:rolleyes: :D
sweet Irma kaže:
Meni iz ovog proizlazi da i niste baš tako liberalni kao što se uvjeravate:rolleyes: Oprostili bi prevaru, a već ste kod načina zapeli:rolleyes: :D
Heyy ontopic napokon , ajde raspiši se malo
gnoti gle , ti si osoba sa najviše osoba na ignore listi na svijetu
Ono nisi mi baš liberalan lik
IL_Mamba_Negro
18.07.2005., 13:52
mud3r kaže:
Heyy ontopic napokon , ajde raspiši se malo
U obranu master Seauthona i svih sličnih...
Je.bo ja u guicu onog ko je ljude naučio da je liberalnost i liberalno jedino dobro na ovom svijetu...
A ti ćeš vidit koliko tebi koristi kad neku boleštinu od nje pokupiš...
Drži te u šaci, ona smije, a njoj tvoje smeta...
I da se ponovim D.R.O.L.J.A.
GnothiSeauton
18.07.2005., 13:57
mud3r kaže:
Sasvim slučajno si, ko ćorava kokoška zrno, napiknuo -- ja nisam posebno liberalan... u nekim stvarima. U nekima (što se tiče ekonomije i pojedinih područja politike) jesam.
Međutim, način na koji si to dokučio, broj osoba na ignore listi, je totalno besmislen. Liberalizam u stavovima nema nikakve veze sa odsustvom intelektualnog mazohizma u mene. Zašto bi dozvoljavao nekome da mi prenosi Intelektualno Prenosive Bolesti? Diskusija putem Foruma je poput seksa, može biti zabavno ako se propisno zaštitiš.
Znam da je malo offtopic, ali to mi je nekad bilo smješno, a sad već graniči sa žalosnim, koliko mnogo ljudi brka lončiće između liberalnosti ili konzervativnosti stava, i mojom nesnošljivosti prema tome da netko nije sposoban niti ne posjeduje artikulaciju svog stava. Da vidiš moju ignore listu, vidio bi da ima podosta i nazivnih 'liberalnih' i 'konzervativnih'. Jedna stvar ih ujedinjuje - ljeni su misliti i / ili pisati. Najčešće oboje.
Anastasia
18.07.2005., 14:01
mud3r kaže:
.... ,nadrogira whatever , naleti na lika koji izgleda ko milja dolara i puknu se)
-
nadrogira Whatevera???! :eek:
Whatever izgleda kao milja dolara kad je nadrogiran????! :eek:
:D
mud3r kaže:
Jebemti sunac,
Ponavljam pitanje
nebi joj oprostio nista. da ona s nekim zabrije, da spava s nekim drugim, jednostavno vise nebi osjecao ono prema njoj sta sad osjecam. nebi ju vise mogao zagrliti i osjecati tu blizinu koja je prije postajala. mozda bi mogli ostati prijatelji, ali eto to bi i bilo sve. a prijatelja vec sad imam koliko os...
Zdravo
Nadam se da vam ne smeta Makedonsko drustvo
A i razmisljanje
OK OK kuzim gnoti , paranoid android :)
Nego kaj ste se ufatili DROLJE , a ja ?
Šta sam ja onda ako sam isti ko ona ??
Uber Jebač?
ajkamai
18.07.2005., 15:15
without remorse
IL_Mamba_Negro
18.07.2005., 15:17
mud3r kaže:
OK OK kuzim gnoti , paranoid android :)
Nego kaj ste se ufatili DROLJE , a ja ?
Šta sam ja onda ako sam isti ko ona ??
Uber Jebač?
Nisi. Kolko si napisao njoj smeta GRO načina prevare, dok tebi ne...
A ljubav je jača stvar kad ona dijeli svoje tijelo gdje stigne...
Kolko shvaćam može se jebat, samo da joj nije stalo, inače ne...
Što vučeš granice i pričaš o ljubavi i vezi, vi ste htjeli to ili ne samo jebači koji jedno drugo očito dovoljno ili bar ne dovoljno dobro ne zadovoljavate...
AND YOU'RE THE ONE WHO'S FAILING MAN!!!!!
IL_Mamba_Negro kaže:
Nisi. Kolko si napisao njoj smeta GRO načina prevare, dok tebi ne...
ček ili sam ja krivo napisao ili si ti krivo pročitao ,ali ona ima uvjet jedan jedini
Da se nakon svega vratim njoj.
Musatom kaže:
Ona nije kurva jer ne dobija pare, dakle drolja :mig:
O oprostu mi paše ona: "Milost ne tražim niti bih je dao" :mig:
Ispravak samo:kurva se naziva osoba koja se jebe besplatno,ono obićno mještanka koja ide od vrata do vrata!A ona koja traži lovu je prostitutka!
studentica21
19.07.2005., 01:27
mud3r kaže:
Ponavljam pitanje
nek mu bog oprosti a ja bi ga prvom stvari sto bi mi dosla pod ruku zatukla!:D
Arianne
19.07.2005., 02:13
mud3r kaže:
Jebemti sunac,
Ponavljam pitanje
Velika neka ljubav....:rolleyes:
Oprostila bi mu malo morgen......
delmore
19.07.2005., 05:47
Nisam procitao cijeli topic, ali iznenadili su me odgovori.
Svi su kao jako open minded, ali kad dodje nesto tipa ovog svi pizde.
Ima ljudi kojima sex nije nista vise nego sex. Ma, bolje se ne trudit objasnit.
Uglavnom, slazem se s time da nebi htio da se sexa s bivsim. Kako i kazes, tu vec ulaze stare emocije i stvari postaju kompliciranije. Nebi bas volio da je s nekim njenim bliskim frendom, ili mojim bliskim frendom. Tu stvari ponovno postaju kompleksne.
Drugo je ok. Samo da bude iskrena.
uplasena_srna
19.07.2005., 05:53
arianne kaže:
Oprostila bi mu malo morgen......
Sve ima svoje zakonitosti, pa i ovo. Evo recimo na priliku mene mnogi omalovažavaju, zbog moje izuzetne inteligencije, jer, oni me ne mogu shvatiti u biti. Da li bi ja nekome oprostila nevjeru. Bih, jer Gospodin je rekao da je vrlina opraštati i ja praštam, ali za to svoje praštanje ja tražim i protuuslugu. Dakle i meni treba praštati. Preljuba ili nešto drugo, treba oprostiti, jer to nadahnjuje. Ako jednom oprostim, bit ću spremna oprostiti i drugi puta i još tisuću puta, znate zašto, zato što mi se javio glas Gospodinov koji mi ukazuje put, koji me vodi kao što pilot vodi zrakoplov, pa pilot je tak mali, a kako je velik zrakoplov, ali ga pilot ipak navede na pravi put, tj na cilj. E u tome suština opraštanja. Nije bitno u cjelini o kojem se grijehu radi, da li o preljubi, kradji ili laži. Važno je razumiti bit, oprostiti, uliti ljubav u griješnika, a on sam, nikako prisilom, može korigovati svoje ponašanje. Ja sam svima oprostila i uvijek ću oprostiti.
delmore kaže:
Svi su kao jako open minded, ali kad dodje nesto tipa ovog svi pizde.
ne govori za mene. ja nisam open-minded. nisam se nikad tako "deklarirao".
open-minded: biti umaran u vezi i izabrati laksi put... (umorni ratnik).
mud3r kaže:
Jebemti sunac,
Ponavljam pitanje
Nisam ja baš za taj tip eksperimentiranja...bar ne ako nekog volim. Ako je samo seks, ako ste se dogovorili za otvorenu vezu, onda se uvjeti niti ne postavljaju, stavovi ne opravdavaju, a jedino i najvažnije je zaštita.
Bila sam jednom u otvorenoj vezi i niti je on mene ništa pitao niti ja njega pa dok je trajalo, trajalo je.
Elysium
19.07.2005., 10:46
mud3r kaže:
Zajedno smo zbog ljubavi.
dirljiva ljubav..
veličanstvena ljubav..
gotovo savršena..
:rolleyes: :rolleyes:
ti o ljubavi znaš koliko i lemur o gradnji dvokatnice s bazenom
ako hoćeš srat i jebavat, onda seri i jebi. skupno, samostalno, kako god.
al' pusti ljubav..
intelekt nije uvijek za poslat u vražju mater
OK ljudi shvatio sam,
Nas dvoje smo preotvoreni za vaše poglede kao i swingeri i biseksualci itd.
Ne razlikujete ljubav od sexa , ono o čemu se radi je to da ćete svi vi kakti priznat nevjeru i prekinut odmah s tom osobom jer "volite drugu".
E jebiga , zato imate 500 veza i vezica jer ne shvaćate što je fizička privlačnost koja ima rok trajanja , a što ljubav koja se mjeri dekadama.
Ja nju volim , ona voli mene , biti ćemo skupa jakooo dugo baš zbog toga što znamo da sex nije ljubav , a ni ljubav nije samo sex.
Fulali ste ceo fudbal svojim closeminded idejama o vezama , sexu i ostalom.
Lahko se imajte , očekivao sam više od vas.
EOD 4 me
GnothiSeauton
19.07.2005., 13:16
Ne kenjaj :jumping:
O čemu se ne može govoriti, o tome se mora šutjeti
Tako da meni ne pada na pamet da ti objašnjavam koliko seks bez ljubavi nema smisla. Drkaj jebo te :D Koji put je to bolje jer bolje znaš kaj ti paše nego neka mala pokupljena s ceste. Tvoje razmišljanje je sam znak moralne propasti i relativizacije ovog društva kojemu su 'power featurei' glavati kriminalci i silikonske sponzoruše, bezzuba alkoholizirana sirotinja, neuki mliječni tajkuni sa dva razreda osnovne škole i premijeri koji grade izlaze sa autoputa za par milja kuna prema selu svog pradide. To tvoje 'liberalno' razmišljanje ni pod razno nije garancija da ćeš ti 'bit sretniji' u životu nego npr. ja. To ovisi o sasvim drugim stvarima i teško se o tome može diskutirati nekim racionalnim terminima.
Tako da zaspim ti na sestri ;) :jumping:
GnothiSeauton
19.07.2005., 13:18
There is no spoon, mud3r! :cool: :Neo: :AgentSmith:
GnothiSeauton kaže:
Ne kenjaj :jumping:
O čemu se ne može govoriti, o tome se mora šutjeti
Tako da meni ne pada na pamet da ti objašnjavam koliko seks bez ljubavi nema smisla. Drkaj jebo te :D Koji put je to bolje jer bolje znaš kaj ti paše nego neka mala pokupljena s ceste. Tvoje razmišljanje je sam znak moralne propasti i relativizacije ovog društva kojemu su 'power featurei' glavati kriminalci i silikonske sponzoruše, bezzuba alkoholizirana sirotinja, neuki mliječni tajkuni sa dva razreda osnovne škole i premijeri koji grade izlaze sa autoputa za par milja kuna prema selu svog pradide. To tvoje 'liberalno' razmišljanje ni pod razno nije garancija da ćeš ti 'bit sretniji' u životu nego npr. ja. To ovisi o sasvim drugim stvarima i teško se o tome može diskutirati nekim racionalnim terminima.
Tako da zaspim ti na sestri ;) :jumping:
Sex bez ljubavi je samo sex i ima puno više smisla od drkanja.
Moje razmišljanje nije znak moralne propasti , jer moral o kojem ti pričaš nije prirodan čovjeku nego nametnut , od strane crkve , džamije , i ostalih manipulanata na ovom svijetu koji ljudima prodaju muda pod bubrege jer je nekome lakše prihvatiti da se "ide na drugi svijet" nego da te jednostavno crvi pojedu u zemlji. Nema dokaza da je čovjek prirodno monogamno biće. Svi smo mi manje više izmanipulirani u cijelom svom životu i šta sad, pustiti se tome.
Ja ne kažem da ću biti sretniji od tebe , jer ja sam u svojoj koži dovoljno sretan i ne želim suditi drugima , meni se ovdje sudi.
Sretan sam jer mogu razlikovati sex od ljubavi i shvatiti ljudsku potrebu za sexom kao nešto normalno , a ti i takvi kao ti uživajte u svojim 6 mj. vezama koje traju dok je mozak u paralizi zbog raznoraznih enzima koji ti ga umrtvljuju i ti se osijećaš sretnim i zaljubljenim.
A kad to prođe .... šta onda? Svađe ? prekidi? do kad ?
Dok ti neka ne rodi dijete , pa ćeš ti fino sa svojim FER-om zarađivati vama 5oro za život. A onda ćete okretati leđa jedno drugom u krevetu i izvan njega , jer zaljubljenost je prošla.
Ili zbilja misliš da ćeš naći nekoga tko će te sexualno privlačiti svaki jebeni dan za danom do kraja života?
Ili je to tebi nebitno ? ne voliš sex?
Ja ga volim , bitan mi je , ali ne koliko i veza, zato neću prekidati vezu zbog sexa koji je samo to i ništa više.
hiperhiper
19.07.2005., 16:21
mud3r kaže:
Sex bez ljubavi je samo sex i ima puno više smisla od drkanja.
Moje razmišljanje nije znak moralne propasti , jer moral o kojem ti pričaš nije prirodan čovjeku nego nametnut , od strane crkve , džamije , i ostalih manipulanata na ovom svijetu koji ljudima prodaju muda pod bubrege jer je nekome lakše prihvatiti da se "ide na drugi svijet" nego da te jednostavno crvi pojedu u zemlji. Nema dokaza da je čovjek prirodno monogamno biće. Svi smo mi manje više izmanipulirani u cijelom svom životu i šta sad, pustiti se tome.
Ja ne kažem da ću biti sretniji od tebe , jer ja sam u svojoj koži dovoljno sretan i ne želim suditi drugima , meni se ovdje sudi.
Sretan sam jer mogu razlikovati sex od ljubavi i shvatiti ljudsku potrebu za sexom kao nešto normalno , a ti i takvi kao ti uživajte u svojim 6 mj. vezama koje traju dok je mozak u paralizi zbog raznoraznih enzima koji ti ga umrtvljuju i ti se osijećaš sretnim i zaljubljenim.
A kad to prođe .... šta onda? Svađe ? prekidi? do kad ?
Dok ti neka ne rodi dijete , pa ćeš ti fino sa svojim FER-om zarađivati vama 5oro za život. A onda ćete okretati leđa jedno drugom u krevetu i izvan njega , jer zaljubljenost je prošla.
Ili zbilja misliš da ćeš naći nekoga tko će te sexualno privlačiti svaki jebeni dan za danom do kraja života?
Ili je to tebi nebitno ? ne voliš sex?
Ja ga volim , bitan mi je , ali ne koliko i veza, zato neću prekidati vezu zbog sexa koji je samo to i ništa više.
slazem se ali ti si upravo sam sebi skocio u usta
tvrdis da ljudi nisu monogamni ok ali koji ti ***** onda ostajes sa zenom koja te ne privlaci ni ti nju koja je onda poanta vase veze pa odjebi je onda brate
ili nam daj njezin broj pa da je svi skupno naguzimo kad s ti tako liberalan:rolleyes:
mislim seres frend
jer ne mozes sebi priznati da ti je cura droca;)
hiperhiper kaže:
slazem se ali ti si upravo sam sebi skocio u usta
tvrdis da ljudi nisu monogamni ok ali koji ti ***** onda ostajes sa zenom koja te ne privlaci ni ti nju koja je onda poanta vase veze pa odjebi je onda brate
ili nam daj njezin broj pa da je svi skupno naguzimo kad s ti tako liberalan:rolleyes:
mislim seres frend
jer ne mozes sebi priznati da ti je cura droca;)
Nisam si uskočio u usta , jer ja jesam monogaman po pitanju ljubavi , ne mogu i ne želim voljeti dvije odjedanput jer furat paralelku je po meni najveća prijevara iza to bi rezao mali prst ljudima :)
Sexualno nisam monogaman , ne želim se još forsat na to jer ću takav biti u braku.Ali ne želim se oženiti i onda se do kraja života tući po glavi jer nisam trpao u ništa drugo osim u nju , a mogao sam.
Zašto misliš da mene moja djevojka ne privlači ??? Nebudi lud , ona je apsolutno najbolji komad s kojim sam bio ikad , no to ne znači da iskrice neće zaiskrit na nekakvoj proslavi nečega i sa nekom puno manje atraktivnom djevojkom.
Da ti dam njen broj nebi je ni nazvao , jer si ušljivi drkadžija koji ne može ništa zbarit na svijetu a pi*** nebi ni vidio da životinje gaće nose.
Ako je ona droca (makar ne kužim zašto bi bila ,ako se u godinu dana veze poševila samo jednom s drugim) , ponavljam ja sam uber jebač (jer sam poševio 2 sastrane za godinu dana veze).
No to je sve OT , daj nešto ontopic napišite za ime božje , pa ovo je vrtić.
hiperhiper
19.07.2005., 16:57
mud3r kaže:
Ako je ona droca (makar ne kužim zašto bi bila ,ako se u godinu dana veze poševila samo jednom s drugim) , ponavljam ja sam uber jebač (jer sam poševio 2 sastrane za godinu dana veze).
a stari ja cu samo ponoviti nesto sto je vec netko napisao na ovom forumu
ni sam ne znas koliko ova recenica govori otebi:lol: :lol:
Uber jebacu :D
Musatom
19.07.2005., 17:01
hiperhiper kaže:
a stari ja cu samo ponoviti nesto sto je vec netko napisao na ovom forumu
ni sam ne znas koliko ova recenica govori otebi:lol: :lol:
Uber jebacu :D
Ma ne kužiš, bitno je da on sam sebe uvjeri kako mu je super....nema veze što mu se žena vucara okolo sa drugima, bitno je da se oni vole :rofl: :bonk:
hiperhiper
19.07.2005., 17:13
Musatom kaže:
Ma ne kužiš, bitno je da on sam sebe uvjeri kako mu je super....nema veze što mu se žena vucara okolo sa drugima, bitno je da se oni vole :rofl: :bonk:
ne ali nisi skuzio naime ONA SE POJEBALA SAMO JEDNOM:lol: :lol:
taj valjda od rogova ne moze kroz vrata prolaziti valjda mu zapinju i za zice od tramvaja:lol:
samo jednom
eh da nam je svima tako iskrena cura:rolleyes:
2 hiper & musatom
apsolutno ste sjajni decki , nadam se da vas cura neće "varati" ili da bar nećete znati za to. Pa imajte svoju sreću :B
hiperhiper
19.07.2005., 17:20
mud3r kaže:
2 hiper & musatom
apsolutno ste sjajni decki , nadam se da vas cura neće "varati" ili da bar nećete znati za to. Pa imajte svoju sreću :B
kako ne kuzis stari moze ona mene prevariti
moze to cak i uspjesno sakrivati od mene
ali joj ja sigurno necu dati bianco mjenicu za jebachinu okolo i jos srati kako se volimo
da doznam da me prevarila ne bi joj bio u kozi:D
hiperhiper kaže:
kako ne kuzis stari moze ona mene prevariti
moze to cak i uspjesno sakrivati od mene
ali joj ja sigurno necu dati bianco mjenicu za jebachinu okolo i jos srati kako se volimo
da doznam da me prevarila ne bi joj bio u kozi:D
Pogle si postove :) 999
Uglavnom , kako bi joj bilo u koži?
Pokazao bi kako je voliš? Šakom u glavu nogom u rebra? Šta bi napravio?
Pokazao bi joj kakav si zapravo jadnik da nemožeš prihvatiti da ima zgodnijih,pametnijih i boljih jebača od tebe?
Ajmo malo o tebi :w NE
EOD
Blast from the past
19.07.2005., 17:24
mud3r kaže:
Jebemti sunac,
Ponavljam pitanje
:D :D haha.. pa ja neznam koji je post smijesniji... :confused:
Da ti odgovorim na ponovljeno pitanje... Ja nebi oprostio da mi se mala sevi sa nekim drugim, ma ni da mu pusi ma ni da zabrije, ma ni da poljubi.....nema veze tko je i sto je, i kako joj ga stavi... Kuzis.. but thats just me... ti radi sta ti volja...
Kad si joj vec dao dozvolu da se jebe okolo... dozvoli joj da je prashe trojica samo ako nisu bivsi....:top:
uplasena_srna kaže:
Bih, jer Gospodin je rekao da je vrlina opraštati i ja praštam, ali za to svoje praštanje ja tražim i protuuslugu. Dakle i meni treba praštati.
Oprostiš li im i to što ti ne praštaju? :)
hiperhiper
19.07.2005., 17:27
mud3r kaže:
Pogle si postove :) 999
Uglavnom , kako bi joj bilo u koži?
Pokazao bi kako je voliš? Šakom u glavu nogom u rebra? Šta bi napravio?
Pokazao bi joj kakav si zapravo jadnik da nemožeš prihvatiti da ima zgodnijih,pametnijih i boljih jebača od tebe?
Ajmo malo o tebi :w NE
EOD
pa da upravo tako nekako ali ja sam bar nacisu s tim za razliku od tebe
parabola
19.07.2005., 19:52
arianne kaže:
Oprostila bi mu malo morgen...... oh, the irony :zubo:
što ne bih oprostila: ak je bil sa mnom u istom tjednu :D da nije imao vlastiti kondom uza se i na se, da je to napravio više od jednom s istom, da ju je polizal :mad: da joj nije reko za mene :D da je s mojom mamom :eek: i tak... :misli:
pepeljara
19.07.2005., 20:05
mud3r kaže:
Što vi mislite?
granica je flert:)
sve preko toga, cista prevara,prekid trenutni:)
Ma zapravo te vrste otvorenih veza nisu u skladu s našom kulturom i običajima, ali vidim da ih prakticiraju neke alternativne skupine i još pripadnici nekih religija. I to ne samo otovrene veze, nego veze više osoba odjednom. Ona zajednica Komaja mislim taj tip je oženjen s jedno 4 žene, a one imaju još nekoliko muževa. Pa onda oni mormoni, pa muslimani po arapskim zemljama,a i na nekim otocima pacifičkim. Ali što jest jest, njih je možda u zajednici 4-5 cijeli život i imaju tijekom života manje partnera od nekih koji prakticiraju monogamiju, pa idu iz veze u vezu.
Uglavnom teško je tu nešto govoriti ako nisi u tom filmu. A što se opraštanje tiče, mislim da si sretan ako se ne nađeš u situaciji da moraš nešto nekom oprostiti.
delmore
20.07.2005., 05:08
Buddy kaže:
ne govori za mene. ja nisam open-minded. nisam se nikad tako "deklarirao".
open-minded: biti umaran u vezi i izabrati laksi put... (umorni ratnik).
Ha dobro sori, necu rec za tebe onda.
Nije mene tolko iznenadilo da ljudi ne misle isto ili slicno kao i mud3r... nego to da su svi to gledali s visoka i s nekim gadjenjem. Kao, "kaj ti znas o ljubavi?".
Ocekivao sam vise open minded u smislu da ljudi kuze da ima raznih vrsta ljubavi i da nije pitanje koja je bolja, nego koja vise pase ljudima.
mud3r kaže:
Dakle ovako,
- Dosada
Nebih oprostio:
Što vi mislite?
Nije mi jasno...ona bi tebi oprostila da se sevis sa bivsim curama, susjedama, kolegicama s posla, njenm prijateljicama, zubaricom, znaci bilo kojim zenskama koje dobro poznas?:D :cool:
pepeljara
20.07.2005., 08:04
soks kaže:
A što se opraštanje tiče, mislim da si sretan ako se ne nađeš u situaciji da moraš nešto nekom oprostiti.
upravo :top:
GnothiSeauton
20.07.2005., 10:41
mud3r, pokazuješ zabrinjavajuć nedostatak diskutantske kulture prelaskom u ad hominem. Boli mene kurac kaj ti bi a kaj ne bi dozvolio i oprostio. Di sam te ja napao? Ja sam napao tvoje metiljanje protiv (i nemoj kenjat sad da nije bilo arogantno i podilazeće) 'učmalog društvenog morala' i 'vas koji ne kužite'. Nemoj tak pristupat većini mišljenja na nekom javnom forumu jer je to znak da si totalno krivo skužio čemu on služi.
A ovo sa moralom i usađenosti od strane crkve ili džamije... to je stvar filozofije u kojoj, ako je stil kojim si pisao na ovoj temi indikativan tvom pristupu ostalim stvarima, sumnjam da bi me mogao pratiti.
2 gnothi
Gle /odjeb s tim spikama di si ti mene napao , moje misli su dio mene , to što su tvoje misli u labosu a tijelo u wc-u u isto vrijeme je tvoj problem :P
I da razmišljam drugačije od ostatka društva , zemlje , svijeta foruma na kraju krajeva i to je razlog da budeš apsolutno neproduktivan kroz thread iznoseći šturo vlastito mišljenje koje eto netreba niti pojasniti.
I zbilja doista zaista dapače i dakako ne želim te pratiti , jer moj nos ne doseže toliko visoko da me NATO-vi avijoni moraju izbjegavati.
EOD x3
GnothiSeauton
20.07.2005., 12:22
Mhm. Da-da-da :p
[ignore]
Elysium
20.07.2005., 12:30
mud3r kaže:
EOD x3
kad ga staviš, onda ga STAVI. i završi
to je i značenje, nije li? :rolleyes:
ili je to tebi umjesto smajlića, završnog touch-a na napisano?
zapravo, ne trudi se pisati odgovor. bolje.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.