PDA

View Full Version : Koja ste liga?

Dr. Adrian Klein
15.07.2005., 17:31
da li vam se dogadja da se nekad recimo nekome se nabacujete a taj vas ne sljivi dva posto ali zato se osmjehuje i prica sa nekim drugim koji po vasem misljenju je bezveze i nje uopce vaša liga?
nadalje u koju ligu mislite da spadate? Prvu, drugu? Županijsku?
Champions ligu?
I najvaznije pitanje da li imate viziju sebe kao osobe, da li se mozete skuzit na nacin na koji promatrate ljude oko sebe?

hiperhiper
15.07.2005., 17:34
Dr. Adrian Klein kaže:
da li vam se dogadja da se nekad recimo nekome se nabacujete a taj vas ne sljivi dva posto ali zato se osmjehuje i prica sa nekim drugim koji po vasem misljenju je bezveze i nje uopce vaša liga?
Champions ligu?
I najvaznije pitanje da li imate viziju sebe kao osobe, da li se mozete skuzit na nacin na koji promatrate ljude oko sebe?

ja sam ti toliko jebozovan da su me jedno kad sam bijo u zooloskom vrtu gotivile i caplje i ljestarke

Vinska Mushica
15.07.2005., 18:16
hiperhiper kaže:
ja sam ti toliko jebozovan da su me jedno kad sam bijo u zooloskom vrtu gotivile i caplje i ljestarke

hahaha.... duhovito

Vinska

hootchie
15.07.2005., 18:27
eno ga neki dan Thornton kaze da se Angelina jebe ko kauc, a koja je ona liga? sve je relativno, moj Alberte...

joujou
15.07.2005., 18:32
hootchie kaže:
eno ga neki dan Thornton kaze da se Angelina jebe ko kauc, a koja je ona liga? sve je relativno, moj Alberte...

to nema nikakve veze pri upoznavanju... mislim to što je ona kauc

hootchie
15.07.2005., 18:54
joujou kaže:
to nema nikakve veze pri upoznavanju... mislim to što je ona kauc
ma slazem se, ali mi se taj pristup s "ligama" nekako ne svidja. koji su kriteriji za procjenu "u kojoj si ligi" ili netko koga gledas". self-esteem, self-confidence, wtf?:misli:

trobubreznjak
15.07.2005., 18:55
prva liga, prva pliga, prva liga,prva liga, prva liga, PRVA LIGA ali mene nije briga, briga:s

joujou
15.07.2005., 19:01
hootchie kaže:
ma slazem se, ali mi se taj pristup s "ligama" nekako ne svidja. koji su kriteriji za procjenu "u kojoj si ligi" ili netko koga gledas". self-esteem, self-confidence, wtf?:misli:

kako se ne slazes?

pa ako je angelina prva liga... tip iz uvodnog posta ce prije njoj prici nego frendici drugoligasice... to sto je andja mozda kauc u krevetu je za upoznavanje nebitno... :mig:

hootchie
15.07.2005., 19:08
joujou kaže:
kako se ne slazes?

pa ako je angelina prva liga... tip iz uvodnog posta ce prije njoj prici nego frendici drugoligasice... to sto je andja mozda kauc u krevetu je za upoznavanje nebitno... :mig:

ej, jouoju, rekao sam da se slazem, ali mi se ne svidja pristup. procitaj bolje moj post. zagovaram da se o "ligama" ipak moze razgovarati nakon prve tekme (ili bar treninga). :W

IL_Mamba_Negro
15.07.2005., 19:38
I'm in hall of fame

ZAUZET!! :D

joujou
15.07.2005., 19:46
hootchie kaže:
ej, jouoju, rekao sam da se slazem, ali mi se ne svidja pristup. procitaj bolje moj post. zagovaram da se o "ligama" ipak moze razgovarati nakon prve tekme (ili bar treninga). :W

aha... ok...:zubo:

pumpkin pie
15.07.2005., 20:05
hootchie kaže:

Angelina nije kauč!:mad: :mad: :mad:
Angelina je savršenstvo! :cerek:

G@f
15.07.2005., 21:02
Dr. Adrian Klein kaže:
Champions ligu?
Nije mi se to nikada dogodilo, jer izgledam ko' Neven Ciganovic (:bljak: ), stoga se ugledaj na ljepotana!:top:

kosta vujic
15.07.2005., 21:31
mene boli k koja sam liga dok god me hapaju pice koje su prva liga

:)

Unknown Hero
16.07.2005., 03:30
Treća županijska!

Ima li ko šta protiv???

Sexan
16.07.2005., 05:20
Prva Univerzalna liga. Ipak, ja sam sexan.

Hello Operator
16.07.2005., 05:25
Dr. Adrian Klein kaže:
Champions ligu?
Jebao sam sve lige podjednako. Zašto diskriminitati? -- Pička je pička!

Krle
16.07.2005., 12:47
Premijer liga...ha, ha...:D

Basta
16.07.2005., 13:36
joujou kaže:
kako se ne slazes?

Ne bi reko da je Anđelija kauč... :nono:

Čuo sam da su imali cijeli podrum, ona i BillyBob, reerviran za sadomazo igrice... ne zvuči mi ko kauč... :D

FIREBOY
16.07.2005., 13:38
A i onaj koji je prva liga nije uvijek bio prva liga. Prvo se krene iz trece sjever pa jug pa u drugu i na kraju do prve. E sada, svatko zapne negdje, malo ih dodje do prve centar. :D

Basta
16.07.2005., 13:40
Osim toga, u životu je ko u HNSu: svake sezone se mijenja broj članova prve lige. Obično naviše. :D

joujou
16.07.2005., 14:51
Basta kaže:
Ne bi reko da je Anđelija kauč... :nono:

Čuo sam da su imali cijeli podrum, ona i BillyBob, reerviran za sadomazo igrice... ne zvuči mi ko kauč... :D

nije bila moja ideja da je andja kauc... :)

Basta
16.07.2005., 14:53
joujou kaže:
nije bila moja ideja da je andja kauc... :)
Znam da ti znaš bolje Žu... :kiss: :)

Alabama
16.07.2005., 18:18
Dr. Adrian Klein kaže:

Možeš biti i prva liga, ali ako nisi prava liga, onda ništa od toga.

uplasena_srna
16.07.2005., 20:06
Dr. Adrian Klein kaže:
Champions ligu?
Ja sam djakovacka medjuzona. :rofl: