PDA

View Full Version : Opcije za asocijalne ljude?

tužni_dječak
15.07.2005., 22:47
Koje je najbolje mjesto na Netu gdje osobe koje ne izlaze u disko klubove,kafiće,na koncerte i slična mjesta mogu pokušati pronaći partnera?

Evo,tu mi ljudi na forumu stalno govore da se moram prestati samosažaljevati,pa da vas vidim što mislite sada kad želim nešto učiniti.

Iskrica?Smokva?:(

math_baby
15.07.2005., 22:52
Mozda da probas po muzejima? ;)

math_baby:rolleyes:

tužni_dječak
15.07.2005., 22:55
A da ti probaš točiti abrazivno mlijeko u vaginalni otvor?

magic
15.07.2005., 22:57
ajd ne kenjaj.

dala ti je odlichan savjet.

idi u biblioteke, muzeje, uchlani se u planinarsko drushtvo ~ oni uspjeshno shlepaju takve.

upishi neki techaj jezika, apgrejdaj se informatichki, protestiraj sa zelenima...

asocijalan a probleme rjeshava virtualno...aha :kava:

Caith Sith
15.07.2005., 22:58
tužni_dječak kaže:
A da ti probaš točiti abrazivno mlijeko u vaginalni otvor?
Hmmm, preporučio bih rađe metodu "benzin i šibica".

Učinak je efikasniji. ;)

Drito Konj
15.07.2005., 23:12
počni pit jebote, koliko puta ti se treba reć?
na iskrici su jednaki retardi ko u rl, ko na forumu, ko na smokvi, etc...
:D

hiperhiper
15.07.2005., 23:45
Drito Konj kaže:

ej vratio si se nije te dugo bilo

nedostajalo mi je da mi netko mijenja postove bna me i zatvara topice

ajde masala

Vinska Mushica
15.07.2005., 23:57
tužni_dječak kaže:
Koje je najbolje mjesto na Netu gdje osobe koje ne izlaze u disko klubove,kafiće,na koncerte i slična mjesta mogu pokušati pronaći partnera?

Evo,tu mi ljudi na forumu stalno govore da se moram prestati samosažaljevati,pa da vas vidim što mislite sada kad želim nešto učiniti.

naci ces kad se najmanje nadas..... i to na najcudnijim mjestima, u parku, ducanu, novom poslu.....
dodje samo od sebe
ja nisam niti jednog decka upoznala u disku ili preko nekog....
a najbolji nacin za upoznat, i to znam od jako puno parova, je ako imas psa.... setnjom se upoznaju drugi vlasnici pasa i malo po malo dogovarate prve zajednicke setnje.... a ujedno si na friskom zraku i zabavljas se sa psom dok "cekas"

Vinska

hiperhiper
16.07.2005., 00:12
Vinska Mushica kaže:
naci ces kad se najmanje nadas..... i to na najcudnijim mjestima, u parku, ducanu, novom poslu.....
dodje samo od sebe
a najbolji nacin za upoznat, i to znam od jako puno parova, je ako imas psa.... setnjom se upoznaju drugi vlasnici pasa i malo po malo dogovarate prve zajednicke setnje.... a ujedno si na friskom zraku i zabavljas se sa psom dok "cekas"

Vinska

ti si sjebana:B

tužni_dječak
16.07.2005., 00:35
Vinska Mushica kaže:
dodje samo od sebe

Vinska

Hvala.To je lijep savjet.Ne kažem da će upaliti ni da je uopće moguće,ali ovo je jedan nepretenciozni post pametne djevojke kojoj nije u interesu dizati svoj ego glupim komentarima i vrijeđanjima:kiss:

Drito Konj
16.07.2005., 00:37
Vinska Mushica kaže:
dodje samo od sebe

Vinska

to su ove psiho sa psima :lol: :lol: :rofl: :rofl:

Arianne
16.07.2005., 00:38
Jesi razmisljao dati oglas u Areni "vrtuljak ljubavi"..:top:

magic
16.07.2005., 00:38
jebo te moj pas :rofl:

tužni_dječak
16.07.2005., 00:39
Drito Konj kaže:

Znači svi na svijetu su retardi?:rolleyes: Retarda ima posvuda,pogledaj npr.mene:( .

A ima i normalnih i pametnih ljudi bez predrasuda.Kad sam bio na Iskrici našao sam jako dobrog prijatelja,iako mnogo starijeg.

Ali sada ću se registrirati kao neki dečko koji traži stariju ženu da ga nauči neke "stvari"....:D

Drito Konj
16.07.2005., 00:40
tužni_dječak kaže:
Hvala.To je lijep savjet.Ne kažem da će upaliti ni da je uopće moguće,ali ovo je jedan nepretenciozni post pametne djevojke kojoj nije u interesu dizati svoj ego glupim komentarima i vrijeđanjima:kiss:

ako misliš da je počni pit glup komentar i da je tu poradi dizanja ega, nikad nećeš jebat. fakat :D

tužni_dječak
16.07.2005., 00:40
arianne kaže:
Jesi razmisljao dati oglas u Areni "vrtuljak ljubavi"..:top:

Tamo su +40...:eek:

magic
16.07.2005., 00:41
sad me stvarno zanima shto je falilo mathinom ili mome savjetu :misli:

Drito Konj
tužni_dječak kaže:
Znači svi na svijetu su retardi?:rolleyes: Retarda ima posvuda,pogledaj npr.mene:( .

A ima i normalnih i pametnih ljudi bez predrasuda.Kad sam bio na Iskrici našao sam jako dobrog prijatelja,iako mnogo starijeg.

Ali sada ću se registrirati kao neki dečko koji traži stariju ženu da ga nauči neke "stvari"....:D

ti nisi retard, nego si sjeban, ukoliko postojiš. a to mi se čini sve vjerojatnije. :zubo:

dakle, stvar je u tome da tam možeš upoznat druge sjebane, koji ti nikoliko ne mogu pomoć da se socijaliziraš, ili bahate poluidiote koji će ti srat.

il mene :zubo:

magic
tužni_dječak kaže:

ma te su vec mrtve.

tužni_dječak
Drito Konj kaže:
ako misliš da je počni pit glup komentar i da je tu poradi dizanja ega, nikad nećeš jebat. fakat :D

Ne,nisam na to mislio.Čak nisam mislio ni na jedan komentar s ove rasprave.Čekajte da na nju dođu nerealizirane osobe u RL kojima je cilj napadati moj nick pa ćete vidjeti što su glupi komentari

Drito Konj
16.07.2005., 00:42
magic kaže:
sad me stvarno zanima shto je falilo mathinom ili mome savjetu :misli:

nekak ne vidim njega kako ide proplancima veseleć se svakom viđenom puhu ili divljem zecu kako dijeli sreću sa pripadnicom suprotnog spola. više kako jebe mater usranim šumskim životinjama. stres, ženo! :D

magic
16.07.2005., 00:43
al tamo mozhe isprobat sodomiju, mozhda mu se svidi :no:

Drito Konj
16.07.2005., 00:44
magic kaže:
al tamo mozhe isprobat sodomiju, mozhda mu se svidi :no:

ako će ić po kamenjaru može isprobat sodozmiju :D :D

tužni_dječak
16.07.2005., 00:47
Hvala,Drito.Naravno da si u pravu,a mislim da je problem što ljudi na Iskrici,Smokvi,itd. tamo nisu zbog socijaliziranja,već drugih pobuda,koje podrazumijevaju da si već socijaliziran.

Kad sam komunicirao s jednom djevojkom čiji je nick bio željna_sexa_i_mazenjaaaa uopće nisam dobio dojam da je umišljena ili glupa,već da jako dobro zna što želi(a to piše u nicku).:D
Ali ja sam počeo odmah o svojim problemima,kako nikad nisam ševio,kako se bojim....Bila je "oduševljena"...:rolleyes:

Drito Konj
16.07.2005., 00:49
tužni_dječak kaže:
Hvala,Drito.Naravno da si u pravu,a mislim da je problem što ljudi na Iskrici,Smokvi,itd. tamo nisu zbog socijaliziranja,već drugih pobuda,koje podrazumijevaju da si već socijaliziran.

jesu oni tamo radi drugih pobuda. nikad realiziranih. mojne se zavaravat :D

foka
16.07.2005., 03:16
Drito Konj kaže:
nekak ne vidim njega kako ide proplancima veseleć se svakom viđenom puhu ili divljem zecu kako dijeli sreću sa pripadnicom suprotnog spola.
:rofl: :rofl: :rofl:
tuzni djecace, ja sam isto bila sjebana, ali onda sam se normalizirala*. i ti ces. i da, imala sam prilicne probleme pa mi nemoj govoriti da ne razumijem i da nikad neces imati curu. :rock:

*to nakon sto sam pocela pit'

Hello Operator
16.07.2005., 05:30
tužni_dječak kaže:
Jebote tko je odlučio biti izbirljiv. :zvrko:

Krle
16.07.2005., 12:46
Upiši se na fitness ili u plesnu školu (recimo Salsa), tamo imaš komada ko pljeve. :cool:

hiperhiper
16.07.2005., 16:36
tužni_dječak kaže:

Kad sam komunicirao s jednom djevojkom čiji je nick bio željna_sexa_i_mazenjaaaa uopće nisam dobio dojam da je umišljena ili glupa,već da jako dobro zna što želi(a to piše u nicku).:D
Ali ja sam počeo odmah o svojim problemima,kako nikad nisam ševio,kako se bojim....Bila je "oduševljena"...:rolleyes:

gledaj nikad neces jebati zenu ( mislim stvarnu ) pricaju ci joj kako si sjeban i kako nikad nisi jebao

vjeruj mi ja znam

tj. moj prijatelj jedan:lol:

hiperhiper
16.07.2005., 16:38
Drito Konj kaže:
ti nisi retard, nego si sjeban, ukoliko postojiš. a to mi se čini sve vjerojatnije. :zubo:

dakle, stvar je u tome da tam možeš upoznat druge sjebane, koji ti nikoliko ne mogu pomoć da se socijaliziraš, ili bahate poluidiote koji će ti srat.

il mene :zubo:

ej dritokonju je li tvoj profil na iskrici mozda Marica Simundza iz Retkovca majka troje djece koja trazi nekoga za brzi fuk

imate mi nekako iste fore;)

uplasena_srna
16.07.2005., 20:01
tužni_dječak kaže:

Najbolji nacin da se razonodis je da se uclanis u neku udrugu ili konkretno da pocne3s da pjevas u crkvenome zboru ili kod nas u DVD. Nase vatrogasno drustvo prima svakojake i imaju bogat program. Vrlo brzo mozes postati vatrogasni docasnik, a tu je i specijalna prigoda djeljenja medal;ja i zavlacenja kukurjeka. Probaj.

Vinska Mushica
16.07.2005., 20:16
hiperhiper kaže:
ti si sjebana:B

Da, profesionalno.... kaj ne znas citat?

Vinska

curl
16.07.2005., 22:19
Nemoj tražit curu preko interneta,to je sranje,vjeruj mi,ako je i nađeš, nađite se što prije i napravite od tog stvarnu vezu..razne iskrice i slične stvari pale samo uzaludnu nadu..
Onda,moraš počet ić' na tulume i slična druženja ako ne želiš curu koju mama oblači za grad..ni ja ne volim tulume,izlaske i prilično sam asocijalan,ali neke stvari moraš pregrist,a zašto? Jer i na tim tulumima i po disco klubovima ima cura koje tamo nisu svojom voljom,hrpa ljudi radi ono što zapravo ne želi, to je čudo jedno i na to ti moraš računat..pa fino na tulumu kad vidiš curu koja je izdržala jedva 10 minuta i kupi se da ide,e to hvataj,ta je tvoja..ako si od onih tipova koji neće bit s curom ako to nema perspektivu za vezu,onda će bit malo teže, u tom slučaju moraš opet izać' iz kuće,maknit se od monitora,ali tražit puno više,popušit puno večeri bez veze,na truć-truć razgovore sa curama svih vrsta i možda (kažem,možda) ćeš nać' neku normalnu po svom ukusu..uglavnom,rad,rad i samo rad :top:

angelique
16.07.2005., 22:29
ajde ajde. sta ste navalili. tuzni djecace, polako, samo se ti smiri. nije ti los savjet dala srna (kao i uvijek, drito u sridu :D)
al ja ipak nekak mislim da nakon toliko godina apstinencije treba lagano krenut, s ovima manje zahtjevnima stjecat kondu.
recimo neki dom umirovljenica. zene su mudre, mirne, tihe, strpljive, pune majcinskih pobuda. a i ne bjeze tak lako... a to su sve prednosti koje pravi jebaĆ u usponu treba znati cijeniti.
run, forrest, run! :D

hiperhiper
16.07.2005., 22:44
angelique kaže:
ajde ajde. sta ste navalili. tuzni djecace, polako, samo se ti smiri. nije ti los savjet dala srna (kao i uvijek, drito u sridu :D)
al ja ipak nekak mislim da nakon toliko godina apstinencije treba lagano krenut, s ovima manje zahtjevnima stjecat kondu.
recimo neki dom umirovljenica. zene su mudre, mirne, tihe, strpljive, pune majcinskih pobuda. a i ne bjeze tak lako... a to su sve prednosti koje pravi jebaĆ u usponu treba znati cijeniti.
run, forrest, run! :D

ti si jos jedan dritokonjev klon

:B

angelique
16.07.2005., 23:46
ja? od drita? klonula? to se jos nije desilo :raspa:

bozanstvena333
17.07.2005., 00:15
tužni_dječak kaže:

Ali sada ću se registrirati kao neki dečko koji traži stariju ženu da ga nauči neke "stvari"....:D :rolleyes: Kaj si se ti prvo prijavio da trazis muskoga???a sad bi presal na zene?

aurora_borealis
17.07.2005., 01:53
Ako ti ništa ne krene, uvijek možeš probat sa bljeskalicom!

Arttist
17.09.2005., 15:44
Djecace moj....
Tuzni moj djecace....
Koliko god uporan bio ti da neces naci curu, ona ce naci tebe.
Pa bez brige. Uzivaj, idi u grad s frendovima, i pokazi se svijetu.
:top:

SickFuck
18.09.2005., 01:51
tuzni ti si kreten :D :top:

Ona007
18.09.2005., 02:14
tužni_dječak kaže:

Posto imam nekolicinu asocijalnih poznanika evo ti nekoliko ideja;) kako su oni nasli cure:

1. tecaj japanskog
2. tecaj fotografije
3. speeddate
4. teretana

bozanstvena333
18.09.2005., 09:02
hiperhiper kaže:
ej vratio si se nije te dugo bilo

nedostajalo mi je da mi netko mijenja postove bna me i zatvara topice

ajde masala :p :D a nek se vratijo,sad cu masturbirat na njegovu najnoviji pjesmuljak u trenu:D

tnt22
18.09.2005., 11:18
tužni_dječak kaže:

upisi se na tecaj plesa!!! tecaj salse...ili tak nekaj ili neku teretanu to ti je super mjesto za upoznati nove ljude!!!

wardancer
18.09.2005., 12:18
Ma tko bi htio upoznat nekog tko ide u teretanu da upozna ljude:flop: il, kad smo već kod toga, nekog tko ide u teretanu:D

tnt22
18.09.2005., 12:20
pa moj brat ide u teretanu a za njega mogu reci da je skroz normalan decko i nema napuhane misice ko neki bilder..i izgleda vrlo dobro

chocogirl35b
18.09.2005., 12:23
Na netu - iskrica i index... Za smokvu prvi put čujem... ;)

bio
18.09.2005., 12:50
tužni_dječak kaže:

Plati kurvu. Onda se prestani samosazaljevat. Onda probaj uletit nekoj trebi maloj, ali bez da joj govoris o tome kako si sjeban. Ako ne ide onda pocni pit ko sto drito kaze. I onda uleti trebi nekoj maloj, ali stavi prvo zvaku da ti ne smrdi iz usta.

Ako nakon vise pokusaja ne uspijes, onda samo nastavi pit.

mirka
18.09.2005., 13:35
socijaliziraj se:top:

Black Wolf
27.09.2005., 19:46
tužni_dječak kaže:

Šta neke stvari nek te sve nauči! A kao krivo će joj past:D a tak nemaš kaj izgubit ak probaš:top:

Black Wolf
27.09.2005., 19:54
tužni_dječak kaže:

Nažalost net ti nemre bit od neke pomoći :(...najbolje je da ak imaš neke svoje frendove da ideš s njima van i ziher ćete naić na nekog novog... il će vas neki vaš frend upoznat s nekom osobom:) i probaj bit komunikativan počni postepeno upoznavat tu novu osobu.

cekpi
27.09.2005., 20:07
tužni_dječak kaže:

Iskrica?Smokva?:( čuj sinek nemoj se ljutit al onaj koji zna okrenut žensku taj će ju nać i u diskoklubu i na forumuma i u muzeju a i u NSB-u..................tj nije bitno mjesto di tražiš nekog bitno je kako tražiš;) *

Black Wolf
27.09.2005., 20:14
cekpi kaže:
čuj sinek nemoj se ljutit al onaj koji zna okrenut žensku taj će ju nać i u diskoklubu i na forumuma i u muzeju a i u NSB-u..................tj nije bitno mjesto di tražiš nekog bitno je kako tražiš;) *

Makar se ja slažem s tobom al nejde to svima ko podmazano kužiš njemu očito treba da se ufura... Bude naš tužni dječarac već upecal neku :D

cekpi
27.09.2005., 20:22
curl kaže:
Nemoj tražit curu preko interneta,to je sranje,vjeruj mi,ako je i nađeš, nađite se što prije i napravite od tog stvarnu vezu..razne iskrice i slične stvari pale samo uzaludnu nadu..
Onda,moraš počet ić' na tulume i slična druženja ako ne želiš curu koju mama oblači za grad..ni ja ne volim tulume,izlaske i prilično sam asocijalan,ali neke stvari moraš pregrist,a zašto? Jer i na tim tulumima i po disco klubovima ima cura koje tamo nisu svojom voljom,hrpa ljudi radi ono što zapravo ne želi, to je čudo jedno i na to ti moraš računat..pa fino na tulumu kad vidiš curu koja je izdržala jedva 10 minuta i kupi se da ide,e to hvataj,ta je tvoja..ako si od onih tipova koji neće bit s curom ako to nema perspektivu za vezu,onda će bit malo teže, u tom slučaju moraš opet izać' iz kuće,maknit se od monitora,ali tražit puno više,popušit puno večeri bez veze,na truć-truć razgovore sa curama svih vrsta i možda (kažem,možda) ćeš nać' neku normalnu po svom ukusu..uglavnom,rad,rad i samo rad :top: ma jebeš tulume......ja nikad nikog nisam na tulum zbaril, ok jesam jednu al bi bilo bolje da nisam:D

sinko ak oš pravu djevoju a ne neku jebaljku onda odi na skijanje, na klizanje..............ma široko je more imaš toliko super mjesta samo je na tebi da nađeš nešto što ti odgovara.........*

cekpi
27.09.2005., 20:26
Black Wolf kaže:
Makar se ja slažem s tobom al nejde to svima ko podmazano kužiš njemu očito treba da se ufura... Bude naš tužni dječarac već upecal neku :D gle ja sam maltene dvajst godina bil frustriran, sjeban i slično, ok imal sam par cura u tom perijodu, čak i dve duže veze al sam onda poradil na sebi, skinul 25 kila, nabacil spikicu i od onda je čista uživancija............;) *

Black Wolf
27.09.2005., 20:37
Bogami znam kak ti je bilo i to dobro,sam kaj ja nisam kile skidal ja sam više proradio na karakteru(bilo je potrebno) i mnogo mojih prijatelja mi je priznalo da sam se promijenio na bolje:D :D i još sam našao curu i pol i fakat se nemam kaj žalit:D :top:

cekpi
27.09.2005., 20:43
Black Wolf kaže:
Bogami znam kak ti je bilo i to dobro,sam kaj ja nisam kile skidal ja sam više proradio na karakteru(bilo je potrebno) i mnogo mojih prijatelja mi je priznalo da sam se promijenio na bolje:D :D i još sam našao curu i pol i fakat se nemam kaj žalit:D :top: ok ja nisam našo curu i pol al ono kaj sam našo je čist pristojno poslužilo :zubo: *

lilla
27.09.2005., 20:56
tužni_dječak kaže:

U kafićima, klubovima i koncertima se ne traži partnera nego zabavu.
Ja sam do sad tamo skupila najgoreg dečka u životu i nekoliko 'jednokratnih'. Ne zato što ljudi koji tamo zalaze ne valjaju nego zato što je takva atmosfera da se divljaci najviše ističu. Dakle, nije problem mjesto. No, to si već valjda i sam znao
:(

Krava
28.09.2005., 13:48
Tužni dječače, tebi nažalost nema pomoći.:(
Bilo bi najbolje kad bi se uspio pomirit s tim da pičku nikad nećeš vidit uživo izbliza. Žene jednostavno ne vole totalne luzere.

I naravno, počni pit, bit će ti lakše podnit samoću.

Gaj Julije R!sXXXIV
28.09.2005., 13:54
tužni_dječak kaže:

A zašto si asocialan?
Zar ti to želiš i dalje biti?
Pa što ćeš komunicirat preko neta ako si asocialan?

Ako ne želiš biti, izađi van.
Nazovi nekog poznanika (pretpostavljam da nemaš prijatelja), i nađite se.
A upoznavanje preko neta neka ti bude sporedna stvar!

niknik
28.09.2005., 14:16
Ako si mlad (<20) onda se nemoras nista zabrinjavati, probaj poraditi sam na sebi, zavrsiti skolu, dobiti neki dobar posao.
Cura ti gledano bioloski samo sluzi da dobis djecu i da te zajebava.....evo ja izasao iz jedne duge veze upravo i mislim da mi sada nis ne fali, znam kak ti je sad ako nisi nikad ... covjek je uglavnom uvijek nezadovoljan.
Probaj si naci neke frendove, odite van na pivu, nadi si neke hobije, pocni se baviti sportom....to kad imas curu mozes sve zaboraviti...onda ti to izgleda otprilike ovako:

"Zar bas danas moras ici u teretanu/na trcanje/<bilo sta drugo>, zasto ne ostanes da se mazimo"
"Kak mozes danas ici s frendovima na pivu, a ja sam mislila da cemo se danas maziti"
itd. itd. itd, nakraju kad ti ona stvar od je*anja otpadne, onda ce ti dojaditi i cura, i bit ces sretan da si je se rjesio hehe.

Za pocetak bi ti savjetovao da potrazis neku tvojih godina, ili mozda malko stariju koja je jako iskusna i zeljna je onih stvari, ima i takvih, samo moras puno traziti, preko iskrice neces naci, pokusaj nesto drugo.

Pozdrav

absolon
28.09.2005., 14:30
a iskrica

probaj tamo

samo pomoglo bi ti u zivotu da si tocno definiras sto zelis, kakvu to zenu pa ces naci

absolon
28.09.2005., 14:32
mozes mozes naci preko iskrice, samo se opusti

Gaj Julije R!sXXXIV
28.09.2005., 20:40
niknik kaže:
Ako si mlad (<20) onda se nemoras nista zabrinjavati, probaj poraditi sam na sebi, zavrsiti skolu, dobiti neki dobar posao.
Cura ti gledano bioloski samo sluzi da dobis djecu i da te zajebava.....evo ja izasao iz jedne duge veze upravo i mislim da mi sada nis ne fali, znam kak ti je sad ako nisi nikad ... covjek je uglavnom uvijek nezadovoljan.
Probaj si naci neke frendove, odite van na pivu, nadi si neke hobije, pocni se baviti sportom....to kad imas curu mozes sve zaboraviti...onda ti to izgleda otprilike ovako:

"Zar bas danas moras ici u teretanu/na trcanje/<bilo sta drugo>, zasto ne ostanes da se mazimo"
"Kak mozes danas ici s frendovima na pivu, a ja sam mislila da cemo se danas maziti"
itd. itd. itd, nakraju kad ti ona stvar od je*anja otpadne, onda ce ti dojaditi i cura, i bit ces sretan da si je se rjesio hehe.

Za pocetak bi ti savjetovao da potrazis neku tvojih godina, ili mozda malko stariju koja je jako iskusna i zeljna je onih stvari, ima i takvih, samo moras puno traziti, preko iskrice neces naci, pokusaj nesto drugo.

Pozdrav

Ovo me podsjeća na onu:
"Ako si gladan kruha, jedi kolače"!

Kao blago tebi jer nikad nisi bio s curom:D

Ja bih ti preporučio mlađu!
Neiskusniju.
Jer si i sam neiskusa.
Ne bi te iskusnija trpila.

niknik
29.09.2005., 12:29
Gaj Julije R!s VIII kaže:
Ovo me podsjeća na onu:
"Ako si gladan kruha, jedi kolače"!

Kao blago tebi jer nikad nisi bio s curom:D

Ja bih ti preporučio mlađu!
Neiskusniju.
Jer si i sam neiskusa.
Ne bi te iskusnija trpila.

Moja prva prvcata je bilo jako iskusna i svejedno sam joj bio ok :) :) :)
Moras samo naci cudne ljude na ovom svijetu hehe

PoZoY
29.09.2005., 13:30
a vjeroval ili ne možeš i u knjižari naići na trebe...čak štoviše postoji mogućnost da ona tebi priđe...meni se sasvim slučajno desilo...listao sam malo slobodniju literaturu i evo stvori se ona pored mene i pocne mi se otvoreno nabacivat...:top: :top:

AmADin_gospo
29.09.2005., 13:59
tužni_dječak kaže:

Iskrica?Smokva?:( ubijedljivo najbolje mjesto .... the one and only ... www.GOOGLE.com :lol: i još jedna :LOOOOL:-ćina

SickFuck
29.09.2005., 14:08
ja mislim da bi se tuzni trebao objesti, no prije toga staviti kameru i uzivo prenjeti na net - da pokaze da nije picka :D :D :D

AmADin_gospo
29.09.2005., 14:38
SickFuck kaže:
ja mislim da bi se tuzni trebao objesti, no prije toga staviti kameru i uzivo prenjeti na net - da pokaze da nije picka :D :D :D naravno.. onda če biti popularan među curama... biče HEROJ :lol:

SickFuck
29.09.2005., 14:58
ak ostavi adresu i umre sa erekcijom, mozda i dobije nesto... ak od nikog drugog,uvijek postoji nada da onda bar od grobara dobije u guzicu... :top: :top: :top:

cekpi
29.09.2005., 15:20
PoZoY kaže:
a vjeroval ili ne možeš i u knjižari naići na trebe...čak štoviše postoji mogućnost da ona tebi priđe...meni se sasvim slučajno desilo...listao sam malo slobodniju literaturu i evo stvori se ona pored mene i pocne mi se otvoreno nabacivat...:top: :top: eh ta nacionalna i sveučilišna........................*

Zeljkoo
29.09.2005., 15:26
izađi s prijateljem njegovom djevojkom i nek ona povede prijateljicu... ali opet je sve do tebe... pričaj melji ne gasi se
:D:D:D

i naravno jedna osoba ti je dala fenomenalan savjet... ne znam kako se zove ne da mi se tražiti

KURS STRANOG JEZIKA => JAPANSKI dosuše ja sam odgađam da krenem na kurs 2 godine... ali ja sam zaposlen pretrpan poslom a ti si još đak :) stoga... origato :D:D:D

SickFuck
29.09.2005., 15:32
zasto japanski??? :confused:

Zeljkoo
29.09.2005., 16:00
SickFuck kaže:
zasto japanski??? :confused:
pa jednostavno imaš osjećaj da će posebni ljudi naći posebne djevojke jer samo posebni ljudi se zanimaju za tako rijetke i posebne jezike :D .... osim toga veleposlanstva japana daju besplatne škole japanskoj jezika :D

nije bitan japanski može i kineski :D arapski ;) ... možda ti jezik koji uči odaje karakter osobe :)

ja sam krenuo učiti talijanski zbog stripova :D ali nisam imao šanse kod tamošnjih djevojaka... sve su nekako ufurane :D

SickFuck
29.09.2005., 16:13
sitteruyo.dakara nihongo o benkyou suruno mo hanasu nomo iin dayo. :frajer: :D :top:

Gaj Julije R!sXXXIV
30.09.2005., 07:54
niknik kaže:
Moja prva prvcata je bilo jako iskusna i svejedno sam joj bio ok :) :) :)
Moras samo naci cudne ljude na ovom svijetu hehe

MA nisi baš skužio sta sam mislio reći.
Koliko tip ono ima g? "5, negdje tu.
E pa sad, ako imaš npr. 18 g, i curu od 16, onda vjerojatno nije baš preiskusna.
Ako ima 18, onda je vjerojatno već iskusnija.
ALi ajde de, bit će s tobom.
Isto tako ako imaš i 20 g.
Ali ako imaš 25, i neiskusan si. Ako oćeš vršnjakinju, ako je iskusna, što sigurno i je, onda neće nekog ko ne samo da je neiskusan, nego je još djevac.
No chanse.
Ako je neiskusna, onda je gabor.:flop:
Ako je mlađa od tebe,ako je pale stariji, znači da je pale i iskusniji. Opet ne ide.

Znači, teško njemu kad si je nakrcao godine neiskusan!

oblak
08.07.2007., 01:36
uvijek ostane to da si lupi dva šamara i počne se pretvarati da je iskusan.

Ruzna i debela:)
08.07.2007., 09:41

gle Tuzni
oces ici na fax??? ako ides na fax sigurno ces tamo naci neku curicu
ili ako ces negdje ici raditi veca je vjerojatnost da ces negdje pronaci neku curicu nego na Iskrici i Smokvici!!!:D

Ruzna i debela:)
08.07.2007., 09:51
ili u knjiznici knjiznica je super mjesto ja recimo obozavam knjiznice

ili klizanje

ili kazaliste:cerek: :cerek:

i upisi se u teretanu,ne moze ti skoditi ni da nikoga ne upoznas,znas onu u zdravome tijelu zdrav duh:D :D

Seeceru!
08.07.2007., 09:57

Što znači biti asocijalan?
Bubuljičav,iznimno ružan?Što:confused:
Ili pak suprotno;misliti da si super i odvratno poseban?Što:confused:
Ne kužim pitanje:raspa:

nevjernik
08.07.2007., 10:38
Prvo "snubi" neku koja ti se baš i ne sviđa, da stekneš samopouzdanje i sigurnost, vježbaš dok ne dođe ona prava.Nemoj bit izbirljiv.Malim koracima,svaki dan sve više napreduj.

fukcnblaster
08.07.2007., 11:22
E moj rođo...ovdje nećeš naći odgovora na svoje pitanje...

Mudri Mudrac
08.07.2007., 12:28

nema pomoci onima koji su u glavi sjebani prvo to rijesi pa ce sve ostalo krenuti nebi ti pomoglo ni da si apoljon kad si u glavi sjeban i imas misljenje o sebi kao da si najveca spodoba na svijetu

eleuthera
08.07.2007., 12:48

Kombinacija to dvoje, obično.
Ono, sam sebi si super u svojoj posebnosti ali shvaćaš da nikome drugome nisi pa mrziš te ljude ali ih se istovremeno bojiš jer su mediokriteti. :zubo:

To je već napredni slučaj, dakako.

Seeceru!
08.07.2007., 14:10
Ono, sam sebi si super u svojoj posebnosti ali shvaćaš da nikome drugome nisi pa mrziš te ljude ali ih se istovremeno bojiš jer su mediokriteti. :zubo:

Jel ti to meni???!!!!...:zmaj:
Vidiš da rašpaaaammmm.:raspa:

oblak
08.07.2007., 15:35

uf. ovo negdje boli

Deborah
08.07.2007., 15:44

Pocni izlazit u dsiko klubove,kafice i koncerte,pa ces vidit cuda.:cool:
I pokusaj ne zvucat ocajno

Maitreya
08.07.2007., 15:53
gle Tuzni

gle Tuzni gle...
Samo se salim.
Nitko ti nece pomoci ako si sam ne pomognes i zato izadji iz svih tih psihickih govana i budi normalan.
Znas na sto mislim.
Nemoj dozvoliti da ti misli dominiraju tvoje i samo tvoje podrucje.

Nothing_But_You
08.07.2007., 16:04

ja sam imala faze kad sam ciljano odlazila na iskricu ili neki chat da bi našla dečka, "srodnu dušu", šta već. :rolleyes: I uvik, ali baš uvik sam nailazila na same debile. :flop: U međuvremenu sam prihvatila činjenicu da nema tu kruva, i prvi put kad sam na chat otišla bez očekivanja, čisto da s nekim popričam, upoznala sam Njega. I sad smo 5 mj. skupa :cerek:

veci33net
08.07.2007., 16:43
ovo je dobro ciljano i neciljano:D

ja niti ciljam ni ne ciljam negdje u sredini:rofl:

evo da ja prospem svoje bisere

počni se baviti nekim sportom to će ti biti jako dobro za tebe a cure vole sportaše:D ili u planinarsko društvo

ili plesna škola tamo obićno uvijek fali muških a bar ćeš naučiti i plesati a kad naučiš plesati onda možeš zvat cure na plesnjake a kad neka tvoja frendica skuži kako si super plasač zaljubiti će se i happy end:D

sal_mirabilis
08.07.2007., 23:39

Asocijalnost je način života, dosta neugodan, ali nosi prednosti u vidu iznimne slobode uma.
Izgled može pomoći, ali generalno je nebitan.

Tema je pomalo bezvezna jer je očito da tužni samo izražava svoj očaj. Svakome tko zna otipkati rečenicu jednostavno mora biti očito kako izaći iz izolacije.
Nema instant-stvari. Što ne košta novaca, košta živaca.

sidora
08.07.2007., 23:51
ako će ić po kamenjaru može isprobat sodozmiju :D :D

drito konj molim te vodi me van

speedboy
09.07.2007., 00:54
alkohol is conneting people

sexy girl
09.07.2007., 00:58
dobro ti je netko prije mene rekao, trebaš riješit neke stvari sam sa sobom pa onda ovo drugo, jer dok ne riješiš uvijek ćeš imat loše mišljenje i na sve ćeš u startu gledat crno. sve je u glavi:mig:

oblak
09.07.2007., 01:01
ej ljudi! mi tu pišemo i mučimo se a tužni dječak je možda već našao djevojku u međuvremenu. TUŽNI DJEČAĆe javi se!!!

Seeceru!
09.07.2007., 09:55
Asocijalnost je način života, dosta neugodan, ali nosi prednosti u vidu iznimne slobode uma.
Izgled može pomoći, ali generalno je nebitan.

Tema je pomalo bezvezna jer je očito da tužni samo izražava svoj očaj. Svakome tko zna otipkati rečenicu jednostavno mora biti očito kako izaći iz izolacije.
Nema instant-stvari. Što ne košta novaca, košta živaca.
Ovo je prava definicija!
Dečko pročitaj ovo,i skuliraj se ne...:hekla:
(zar baš ostavljam dojam apsolutne glupače...ham...bitno je da imam iznimnu slobodu uma:D )

sal_mirabilis
10.07.2007., 02:46
Ovo je prava definicija!
Dečko pročitaj ovo,i skuliraj se ne...:hekla:
(zar baš ostavljam dojam apsolutne glupače...ham...bitno je da imam iznimnu slobodu uma:D )

Nisam osjetio dojam glupavosti (možda tek neiskustva s izolantima), samo sam iskoristio priliku da malo meljem.:D
:cheer: Sloboda uma! :cheer:

Pali_andjeo
10.07.2007., 16:25
i ja sam u sličnoj situaciji kao on,dobro u malo boljoj ipak:zubo: .....al moraš se uviejk nadat i to me drži normalnim i sad ču na faks krenut i bit če sve ok....tak is ja govorim jer i vjerujem u to..i bio sam jako asocijalan i sve i sad sam se popravio što se toga tiče al malo je kasno...moram krenut iznova i vjerujem da ču uspjet...tužni djećače samo naprijed:top:

FORUMASH78
10.07.2007., 16:27

Hm, i ti se trenutno nalaziš na forumu. :D

Ivan88
11.07.2007., 04:11
odi u distrikt brčko