View Full Version : gledanje drugih
Već sam pisala o tome kako dragi i ja (više on) stalno gledamo komade (ženske).
Prošli vikend bili smo na moru sa frendovima (cura i dečko). Zajebavamo se mi na plaži i dođu do nas tri Slovenke, skinu se u tangice i toples a sve tri PREDIVNE sa ogromnim sisama. Prvo su se mazale kremama, onda su još trčkarale po plaži - uglavnom jako napaljujuće. Naravno, moj dragi i naš frend buljili neprestano. Frend se valjda toliko napalio pa je otišao plivati, a moj dođe do mene i frendice i kaže da ide u apartman izdrkati (bio je vidljivo napaljen). Inače sa frendovima imamo vrlo otvoren odnos što se tiče seksa. On ode a mene frendica napadne da ga moram ostaviti i bla bla bla. Nije da mi je drago da se napalio na njih ali to smatram skroz normalno i bilo bi mi čudno da je ostao hladan.
Vaša mišljenja?
Nefen Ciganovic
16.07.2005., 15:49
Speak for yourself, bitch. :raspa: :hekla:
crna-pantera
16.07.2005., 15:50
par_zg kaže:
Nije da mi je drago da se napalio na njih ali to smatram skroz normalno i bilo bi mi čudno da je ostao hladan.
Vaša mišljenja?
I meni je čudno da je otišo samo izdrkat:rofl: očekivala sam napetiji kraj, ništa od vas; vi ste kao i svaki drugi brak-jednom riječju dosadan.:flop:
da. ostavi muža i nađi drugog. PEDERA. :zubo:
da meni dođu tri skoro gole sisate dobre žene, i ja bih se napalila. :D
Skydiver1
16.07.2005., 15:52
par_zg kaže:
Prošli vikend bili smo na moru sa frendovima (cura i dečko). Zajebavamo se mi na plaži i dođu do nas tri Slovenke, skinu se u tangice i toples a sve tri PREDIVNE sa ogromnim sisama. Prvo su se mazale kremama, onda su još trčkarale po plaži - uglavnom jako napaljujuće. Naravno, moj dragi i naš frend buljili neprestano. Frend se valjda toliko napalio pa je otišao plivati, a moj dođe do mene i frendice i kaže da ide u apartman izdrkati (bio je vidljivo napaljen). Inače sa frendovima imamo vrlo otvoren odnos što se tiče seksa. On ode a mene frendica napadne da ga moram ostaviti i bla bla bla. Nije da mi je drago da se napalio na njih ali to smatram skroz normalno i bilo bi mi čudno da je ostao hladan.
Vaša mišljenja?
Mogla si ići s njim pa ga pojebati
Skydiver1 kaže:
E to! :top:
I ja sam isto tako na plaži pogledao i to ne vidno,već prikriveno jednu što se skinula u toples!Međutim moja je to primjetila,a ja da ispadnem nezainteresiran,sam se kako sam ležo potrbuške okrenuo na leđa.Tim bolje za moju,koja je ustala i zadala mi onako fini udarac nogom po sred njonje.I tako ja radi sisa odo kući slomljenog nosa!
Drito Konj
16.07.2005., 16:17
dakle svi vi ovdje imate njonjave partnere ili ste sami njonjavi partneri. ja sam s obje žene si komentirao druge žene. dobivali erekcije mi. :D a onda se išli jebat. mislim, di je problem? ;)
crna-pantera
16.07.2005., 16:22
acy kaže:
I ja sam isto tako na plaži pogledao i to ne vidno,već prikriveno jednu što se skinula u toples!
:rofl: Joj Bože.......I čovjek vas vodit na plažu na odmor.....:flop:
crna-pantera kaže:
:rofl: Joj Bože.......I čovjek vas vodit na plažu na odmor.....:flop:
A gdije da gledam?gdije ti gledaš?
ja se recimo volim sunčat u toplesu tak da se mene gleda. :cool:
par_zg kaže:
Vaša mišljenja?
Sta ti si sklona curama/deckima, a tvoj dragi drka na druge? Nabavite si broj od psihijatra:top:
Arianne
16.07.2005., 17:26
Umjesto da se pojebe sa tobom on otisao drkat u apartman.....nije bas stvar za pohvalit se...:)
G@f kaže:
tvoj dragi drka na druge? joj ma zamisli. kak može? gad! smeće! đubre! :eek: :eek:
crna-pantera
16.07.2005., 17:33
acy kaže:
A gdije da gledam?gdije ti gledaš?
Nabacim cvike ako mi je do gledanja, glumim da spavam okrenem se na bok i gledam, pošaljem ga po sladoled ili sok a ja gledam.....
Čovječe cijelu zimu se mučimo zbog tih par jebenih mjeseci na moru, vježbamo, skačemo, zatežemo otežemo, a li ma kakvi, to je već isfurano....... bolja je pica u tuđim gaćama uvijek bila....:raspa:
Drito Konj
16.07.2005., 17:44
arianne kaže:
Umjesto da se pojebe sa tobom on otisao drkat u apartman.....nije bas stvar za pohvalit se...:)
umjesto da se pojebe s BILO KIM!
frajer je njonjavac par excellance :D
Aragorn
16.07.2005., 17:55
Skydiver1 kaže:
baš sam si to i ja pomislio!
alexxx kaže:
ja se recimo volim sunčat u toplesu tak da se mene gleda. :cool:
Gdije se kupaš?;)
arianne kaže:
Ma nevjerujem da je išo drkat to je sam tako reko!
crna-pantera kaže:
Nabacim cvike ako mi je do gledanja, glumim da spavam okrenem se na bok i gledam, pošaljem ga po sladoled ili sok a ja gledam.....
Čovječe cijelu zimu se mučimo zbog tih par jebenih mjeseci na moru, vježbamo, skačemo, zatežemo otežemo, a li ma kakvi, to je već isfurano....... bolja je pica u tuđim gaćama uvijek bila....:raspa:
Nije baš da sam blejio,više sam to spontano,slućajno pogledo!
Al ja još nisam toliko iskusan izgleda!
Jel musko?
Jel nema problema s vidom?
Pa NORMALNO da gleda druge.
samo mi je malo smijesno da se on diga s plaze kako bi moga ic drkat zbog tri para sisa. jebote, nije mu lako ako se bas tako ne moze kontrolirat.ono, ode van, vidi finije dekoltee i opa u wc navlacit kozicu:D
il mu ti bas ne das cesto pa se covjek napaljuje s onim sto moze:confused:
i jeste nasli djevojku za zajednicko ljetovanje (http://www.forum.hr/showthread.php?s=&postid=3433133#post3433133) :angel:
uplasena_srna
16.07.2005., 19:40
par_zg kaže:
Vaša mišljenja?
A da kupis masku za podvodno ronjenje ispod vode pa da mu pusis u vodi kad se napali. :rofl:
pumpkin pie
16.07.2005., 23:43
Ma mislim,lijepo to da vi gledate,da ste liberalni,otvoreni i to.Ali ovo:
a moj dođe do mene i frendice i kaže da ide u apartman izdrkati (bio je vidljivo napaljen).
Halo?:eek: :eek:
Pa mogo je bar reć da se štajaznam posrat.Al da se bar skupa poševite.
Glupost.
Drito Konj
17.07.2005., 00:15
gle, cura mu je rospija. tojest ova koja je napisala topic.
riječima - "idem se u apartman zdrkat" htio joj je reć da je usrana kučka, koja umjesto da se napali na scenu 3 predobre pičobe i napastuje ga, legne i oće se jebeno SUNČAT. žene se na more idu SUNČAT :bljak:
mi muški na more idemo pit i jebat, ako imamo curu. ako nemamo, samo pit i svirat gitaru, ne damo da nam nekakva friško zaljubljena, jer znamo 3 akorda pojebe ljeto. onda samo pijemo. ali ako imamo curu, oćemo jebat. zato i imamo curu. i očekujemo da će ona bit napaljena jer je na moru, odmor, ovoono. ali neeeee. žene su na moru živčane ako oćeš jebat. ne sve, ali mnoge. one bi potamnile, ipak je to za cijelu godinu. CIJELU HEEEJ. jebeš jebanje.
dijagnoza. treba je jebena ultrarospija. nije poanta da se on išao zdrkat nego da joj je htio dat do znanja da je beživotna metiljava nakupina.
eto :)
Unknown Hero
17.07.2005., 01:49
par_zg kaže:
Bla, bla,......
Vaša mišljenja?
A šta ih nisi pozvala na grupni sex (ili bar jednu), ili kao što su već neki rekli otišla s njim do hotela i pokazala mu da si bolja od njih.
Kod mene je situacija ovakva: ili će se ženska naviknit da gledam druge ženske ili :W (najveći mi je gušt kad mi je cura ljubomorna:eek: - prekrasno)
Neukusno je biti baš toliko iskren goth damn :rolleyes:
aurora_borealis
17.07.2005., 02:35
Mrzim kad me se gleda na plaži i uvijek mrko gledam te drkađijem, pogotovo ako su stariji i sa ženom-djecom. To je zato što sam škrta i najrađe bi se kupala i sunačala negdje na pustom otoku di me nitko ne vidi, di sam sama sa sobom tako da me nitko ne gleda bez dopuštenja. Mislim... kakvo je ovo stoljeće!!!! u kojem je normalno pokazivati sise cijelom svijetu, i ja bi se sunčala gola al iz straha da me netko ne vidi ne mogu, OVAJ SVIJET JE PRENAPUČEN!!!!!!!!!
Drito Konj
17.07.2005., 02:36
aurora_borealis kaže:
Mrzim kad me se gleda na plaži i uvijek mrko gledam te drkađijem, pogotovo ako su stariji i sa ženom-djecom. To je zato što sam škrta i najrađe bi se kupala i sunačala negdje na pustom otoku di me nitko ne vidi, di sam sama sa sobom tako da me nitko ne gleda bez dopuštenja. Mislim... kakvo je ovo stoljeće!!!! u kojem je normalno pokazivati sise cijelom svijetu, i ja bi se sunčala gola al iz straha da me netko ne vidi ne mogu, OVAJ SVIJET JE PRENAPUČEN!!!!!!!!!
ne krivi svijet za to kaj si ružna.
aurora_borealis
17.07.2005., 02:37
Unknown Hero kaže:
A šta ih nisi pozvala na grupni sex (ili bar jednu), ili kao što su već neki rekli otišla s njim do hotela i pokazala mu da si bolja od njih.
Kod mene je situacija ovakva: ili će se ženska naviknit da gledam druge ženske ili :W (najveći mi je gušt kad mi je cura ljubomorna:eek: - prekrasno)
Vidiš kad si već spomenuo, s druge strane sam užasno ljubomorna kad neki dečko, pa makar ga i ne poznajem, gleda neku drugu curu na plaži a ne mene :D to je taj iskvareni ženski um.
aurora_borealis
17.07.2005., 02:38
Drito Konj kaže:
ne krivi svijet za to kaj si ružna.
Budalo, ako je netko ružan onda si to ti. Šta si se izdrko po mojim slikama i sad bi još... e nemoš!
Drito Konj
17.07.2005., 02:39
aurora_borealis kaže:
Budalo, ako je netko ružan onda si to ti. Šta si se izdrko po mojim slikama i sad bi još... e nemoš!
:bonk:
mileni isuse, drago dijete. ti to ozbiljno?
aurora_borealis
17.07.2005., 02:42
Drito Konj kaže:
:bonk:
mileni isuse, drago dijete. ti to ozbiljno?
Šta bi ti se možda trebala ispričat zato što si ružan? Neka ti se ispričaju roditelji.
Drito Konj
17.07.2005., 02:45
aurora_borealis kaže:
Šta bi ti se možda trebala ispričat zato što si ružan? Neka ti se ispričaju roditelji.
isuse, ja bi stvarno htio da ti napustiš ovaj forum. ti si tako jebeno glupa, da je meni iskreno zlo. imam fizičke reakcije. tikove dobivam. odurno. valunge. ti si zlo svijeta.
aurora_borealis
17.07.2005., 02:49
Drito Konj kaže:
isuse, ja bi stvarno htio da ti napustiš ovaj forum. ti si tako jebeno glupa, da je meni iskreno zlo. imam fizičke reakcije. tikove dobivam. odurno. valunge. ti si zlo svijeta.
Nisam, ja sam dobra, ti si zao i prvi si počeo! Užasno si napuhan i misliš da si najbolji i da je ovaj forum tvoj teritorij. Briga me, stavi me na ignore il nešto, korovu.
Drito Konj
17.07.2005., 02:52
aurora_borealis kaže:
Nisam, ja sam dobra, ti si zao i prvi si počeo! Užasno si napuhan i misliš da si najbolji i da je ovaj forum tvoj teritorij. Briga me, stavi me na ignore il nešto, korovu.
od svega ovog ne mislim ništa. mislim da si iznimno glupa. al ono, IZNIMNO.
aurora_borealis
17.07.2005., 02:53
Drito Konj kaže:
od svega ovog ne mislim ništa. mislim da si iznimno glupa. al ono, IZNIMNO.
Zašto to stalno ponavljaš? Koga želiš uvjerit u to? Sebe?
Drito Konj
17.07.2005., 03:01
aurora_borealis kaže:
Zašto to stalno ponavljaš? Koga želiš uvjerit u to? Sebe?
tebe :(
Wanderer
17.07.2005., 04:33
Drito Konj kaže:
gle, cura mu je rospija. tojest ova koja je napisala topic.
riječima - "idem se u apartman zdrkat" htio joj je reć da je usrana kučka, koja umjesto da se napali na scenu 3 predobre pičobe i napastuje ga
A šta će se napalit na 3 (predobre) pičobe? Pa nije lezbolid valjda. ;)
Mislim da će aurora borealis zasjat nad našim nebom kad netko ovdje shvati koliko je glupav ako ovo što piše misli za ozbiljno. ;)
Drito Konj
17.07.2005., 04:52
Wanderer kaže:
A šta će se napalit na 3 (predobre) pičobe? Pa nije lezbolid valjda. ;)
Mislim da će aurora borealis zasjat nad našim nebom kad netko ovdje shvati koliko je glupav ako ovo što piše misli za ozbiljno. ;)
ti si najgluplji gej u povijesti čovječanstva.l nije zato kaj si gej, nego zato kaj si glup. s obzirom da si gej, najgluplji si gej. radi tebe ljudi misle loše o gejevima. ubij se.
nego, jebotepas, žene su estetski jednostavno....blah. ne isplati mi se reć tebi. ti misliš da je roki balboa najljepša žena na svijetu. ti si idiot. :D
Wanderer
17.07.2005., 05:27
Drito Konj kaže:
ti si najgluplji gej u povijesti čovječanstva.l nije zato kaj si gej, nego zato kaj si glup. s obzirom da si gej, najgluplji si gej. radi tebe ljudi misle loše o gejevima. ubij se.
HAHAHAHA... Zbilja si me srčano nasmijao! HAHAHA
Sad ozbiljno, baš si predvidljiv. No, i predvidljivost zna bit smiješna. HAHAHAHA
Drito Konj kaže:
nego, jebotepas, žene su estetski jednostavno....blah. ne isplati mi se reć tebi. ti misliš da je roki balboa najljepša žena na svijetu. ti si idiot. :D
Nije mi Rocky zgodan, ne, ne...
Aaaa.... baš si simpatičan. Ovakva nevažna stvorenjca poput tebe čine život ljepšim. :)
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.