View Full Version : Muškarac umro nakon analnog seksa s konjem
kori.st
16.07.2005., 17:16
Muškarac umro nakon analnog seksa s konjem
Arhivska fotografija
SEATTLE - Neimenovani muškarac iz Seattlea umro je nakon analnog seksa s konjem na jednoj farmi koja je poznata kao okupljalište ljudi koji su skloni spolnom odnosu sa stokom, objavila je u petak američka policija.
Autopsijom je utvrđeno da je muškarac umro nesretnim slučajem, zbog puknuća debelog crijeva. U izvješću policije ističe se kako konj nije ozlijeđen tijekom seksa.
Farma na kojoj se zbio ovaj bizarni incident nalazi se 64 kilometra jugoistočno od Seattla, glavnog grada američke države Washington.
U toj američkoj državi zakonom nije zabranjen seks sa životinjama. No, postoji mogućnost kažnjavanja zbog okrutnosti prema životinjama.
http://www.vecernji-list.hr/newsroom/zanimljivosti/334122/index.do
crna-pantera
16.07.2005., 17:23
Rise:( ....:flop: daj nešto novije,.......aj možeš ti to...:cheer: :cheer:
tovariš Ris XVII kaže:
U toj američkoj državi zakonom nije zabranjen seks sa životinjama. No, postoji mogućnost kažnjavanja zbog okrutnosti prema životinjama.
kako će ga kaznit kad je mrtav? :confused:
Ipanema
16.07.2005., 17:38
Možemo ga samo pitati: Did you enjoy it?
tovariš Ris XVII kaže:
U izvješću policije ističe se kako konj nije ozlijeđen tijekom seksa.
Tipično američki. Tko jebe ljude... :rofl: :D
Ipanema kaže:
Možemo ga samo pitati: Did you enjoy it?
konja ??
uplasena_srna
16.07.2005., 19:38
tovariš Ris XVII kaže:
Muškarac umro nakon analnog seksa s konjem
Arhivska fotografija
SEATTLE - Neimenovani muškarac iz Seattlea umro je nakon analnog seksa s konjem na jednoj farmi koja je poznata kao okupljalište ljudi koji su skloni spolnom odnosu sa stokom, objavila je u petak američka policija.
Autopsijom je utvrđeno da je muškarac umro nesretnim slučajem, zbog puknuća debelog crijeva. U izvješću policije ističe se kako konj nije ozlijeđen tijekom seksa.
Farma na kojoj se zbio ovaj bizarni incident nalazi se 64 kilometra jugoistočno od Seattla, glavnog grada američke države Washington.
A sto je trebalo, da crkne konj, sto li. Meni nije razvidno iz teksta kako je doslo do toga. Da li je muskarac anusno sevio konja, ili je konj anusno sevio muskarca. Daj raspitajte se pa javite. Inace ja nikada ne bih legla pod konja.
Ipanema
16.07.2005., 20:34
cabon kaže:
konja ??
ne :rolleyes:
kori.st
16.07.2005., 20:51
alexxx kaže:
kako će ga kaznit kad je mrtav? :confused:
Time su valjda htjeli reći "Nemojte ovo pokušavati kod kuće"!
uplasena_srna kaže:
A sto je trebalo, da crkne konj, sto li. Meni nije razvidno iz teksta kako je doslo do toga. Da li je muskarac anusno sevio konja, ili je konj anusno sevio muskarca. Daj raspitajte se pa javite. Inace ja nikada ne bih legla pod konja.
pa ako je tip umro od puknuca debelog crijeva.. onda je valjda konj guzio njega :rolleyes:
joujou kaže:
pa ako je tip umro od puknuca debelog crijeva.. onda je valjda konj guzio njega :rolleyes:
Da. Nevjerojatno. :rolleyes:
crna-pantera
16.07.2005., 21:32
joujou kaže:
puknuca debelog crijeva.. konj guzio
Brrrrrrrrrr....... ja se konja bojim jer sam malena....
Tko zna koliko još ima luđaka koji možda briju na seks sa žirafom, tigrom, majmunom, nosorogom i tko zna s čim sve ne. :lol:
A sad sam se sjetila jednog luđaka kojem je životna želja bila da ga žena snimi dok jelen trči za njim. Bilo je u nekoj emisiji koja je prikazivala opasne situacije u kojima je čovjek nastradao od neke životinje. Tip se namirisao s nekim sekretom kojeg jeleni puštaju kad se pare. I jelen ga istukao kopitima, bogami nije uspio pobjeć. A njegova žena je to kulerski snimala jedno 5 minuta, mogao ga je jelen ubit. Tko zna kakave je zapravo perverzije imao taj čovjek.
Caith Sith
16.07.2005., 21:38
uplasena_srna kaže:
Inace ja nikada ne bih legla pod konja.
Ne bi bi on pod tebe. :rofl: :rofl: :rofl:
Ipanema kaže:
ne :rolleyes:
covjek je umro... pa koga onda ??
uplasena_srna kaže:
Inace ja nikada ne bih legla pod konja.
zasto??
Basta kaže:
Tipično američki. Tko jebe ljude... :rofl: :D u ovom slučaju, konj. :D
ja sam sinoć gledala vuka na teveu i tak sam se izbedirala kad se konj uzrujao. :D
alexxx kaže:
u ovom slučaju, konj. :D
ja sam sinoć gledala vuka na teveu i tak sam se izbedirala kad se konj uzrujao. :D
A ja jednom vidio filmić baš o ovome: kako konj dere muškog... :rolleyes: :bljak:
sumnjam da se na to može slučajno naletit. :D
SPRETNIĆ
17.07.2005., 01:23
tovariš Ris XVII kaže:
pa kakav je to glupi zakon koji dopušta seks sa životinjama!!!!! :horor:
aurora_borealis
17.07.2005., 01:33
Briga me, tako mu i treba kad ima velike oči :D Oke mi je kad si ti muškarci perverznjaci sami guraju konjske kite, al kad počnu prisiljavati svoje djevojke e to je bolesno.
SickFuck
17.07.2005., 02:10
Meni je najebenije bilo kada sam procitao davno prije da je tip dobio 12g zatvora jel su ga uhvatili kako jebe delfina u nekom bazenu... Uglavnom, kita je bila najvise zbog okrutnosti prema zivotinji jer je jebo delfina u rupu za disanje tak da je skoro crko...
Iako ga nije nigdje drugdje ni mogo jebat... :flop:
SickFuck
17.07.2005., 02:14
...jebi ga, tu se bas i nesmije u detalje, ali ovo je cinjenica koju zna tona ljudi - jedan lik kojeg sam poznavao iz osnovne, otisao je za veterinara i jednom prilikom je pojebao ponija dok je bio na praksi... debil je kasnije i potvrdio misleci da ce ispasti faca... :bljak:
:flop: :flop: :flop:
aurora_borealis
17.07.2005., 02:17
SickFuck kaže:
Meni je najebenije bilo kada sam procitao davno prije da je tip dobio 12g zatvora jel su ga uhvatili kako jebe delfina u nekom bazenu... Uglavnom, kita je bila najvise zbog okrutnosti prema zivotinji jer je jebo delfina u rupu za disanje tak da je skoro crko...
:D šta sve ljudima neće past na pamet... trebali su ga ubit vadeći mu mozak kroz rupu za disanje.
SickFuck kaže:
Iako ga nije nigdje drugdje ni mogo jebat... :flop: :rofl: jel samo meni smiješno? :lol:
alexxx kaže:
:rofl: jel samo meni smiješno? :lol:
:rofl: smijem se već 5 minuta.
A mislila sam da delfini imaju dvije rupice iznad njuške za disanje.
aurora_borealis
17.07.2005., 02:26
Pa oni imaju i usta, možda i kroz njih mogu disat
Drito Konj
17.07.2005., 02:33
aurora_borealis kaže:
Pa oni imaju i usta, možda i kroz njih mogu disat
:bonk: :bljak:
aurora_borealis kaže:
:D šta sve ljudima neće past na pamet... trebali su ga ubit vadeći mu mozak kroz rupu za disanje.
jebate kud ga je ovaj jebo u rupu dihalicu ti bi mu i mozak vadila/lo/o na tu rupu ... jadni delfin
Arianne
17.07.2005., 10:16
SickFuck kaže:
Jebote budale......:lol: :lol: :lol: :lol:
Ipanema
17.07.2005., 10:18
cabon kaže:
covjek je umro... pa koga onda ??
Dakle, obracamo se osobi koja je sada na "drugom svijetu":
"Did you enjoy it? We hope you did, because you desirve to die anyway"
Sarkazam, negativizam, bljuvanje nad ponašanjem i sve gadno što se može zamisliti po pitanju ovog topica.
zašto osuđivati to...možda i životinje žele seks sa ljudima...onaj konj se nije propinjao ili "odbijao" seks sa tipom nego ga ne nategnuo...iz toga prozlazi da je i konju bilo ok....
možda postoji neka udruga za životinjska prava koja djeluje i na tom seksualnom polju
lady_dementia
17.07.2005., 17:17
jebga, covjeka nista drugo ocito nije htjelo jebat, njegov izbor, glavno da konju nije nista bilo!
kori.st
17.07.2005., 17:25
SPRETNIĆ kaže:
pa kakav je to glupi zakon koji dopušta seks sa životinjama!!!!! :horor:
ČAk ni u slučaju silovanja.
aurora_borealis
17.07.2005., 19:50
cabon kaže:
jebate kud ga je ovaj jebo u rupu dihalicu ti bi mu i mozak vadila/lo/o na tu rupu ... jadni delfin
Ne bi delfinu :mad: nego tom tipu.
aurora_borealis
17.07.2005., 19:52
lady_dementia kaže:
jebga, covjeka nista drugo ocito nije htjelo jebat, njegov izbor, glavno da konju nije nista bilo!
Al možda se konj zaljubio u njega i sad trpi, samo zato što ga je neki ludi čovjek zaveo, a konj to ne razumije, ne razumije da je to neprirodno i jadan pati! Čovjek je za sve kriv!
Arianne
17.07.2005., 20:02
aurora_borealis kaže:
Al možda se konj zaljubio u njega i sad trpi, samo zato što ga je neki ludi čovjek zaveo, a konj to ne razumije, ne razumije da je to neprirodno i jadan pati! Čovjek je za sve kriv!
:rolleyes:
Konj se zaljubiti u covjeka... :rofl:
Nije rijetkost da konj ispusti manigu i krene u napad na čovjeka ili još češće na žene jer imaju duge kose i to ga valjda asocira na grivu!
uplasena_srna
17.07.2005., 20:27
acy kaže:
Nije rijetkost da konj ispusti manigu i krene u napad na čovjeka ili još češće na žene jer imaju duge kose i to ga valjda asocira na grivu!
NIje rijetkost i da djecki (slucaj poznat autorici ovoh prekrasnih rijeci) nasrnu na ovcu, konkretnije na janje. Jedan nas djeckic je tako ispraznio testise na neduznom zenskom janjetu. Tako ga je razvalio da je janje krepalo. Vlasniku ne bude mrsko pa odnese lesinu veterinaru, kad veterinar ustvrdi naprsnuce spolnog organa janjeta usred penetracije tvrdog predmeta i tako se otkrije da je taj 19-ogdisnjak silovao janje koje je crklo. E sada da li je njemu bilo lijepo ili ne to neznam, ali znam da janjetu nije. Sada mnogi mogu biti sretni sto zivotinje ne znaju da pricaju, jel, ali ovaj je otisao i korak dalje, po onoj narodnoj mrtva usta ne govore.
walterdimov
17.07.2005., 20:35
alexxx kaže:
:rofl: jel samo meni smiješno? :lol:
Skoro me infarkt čopio od smijeha...:rofl: :lol:
Eeee, al da ima ovakvih budala.... :rofl:
men ije suiper izraz "jebo ga je u rupu dihalicu" ahahahahahahah .....crko od smijeha
aurora_borealis
17.07.2005., 21:26
Kejos kaže:
men ije suiper izraz "jebo ga je u rupu dihalicu" ahahahahahahah .....crko od smijeha
Kako možeš ismijavat dupine!!! ti jedan govnetu!
Špiro Guberina
17.07.2005., 21:31
Ne znan za vas ali ja san ovu auroru prijavija za ban.:confused: :confused:
uplasena_srna kaže:
NIje rijetkost i da djecki (slucaj poznat autorici ovoh prekrasnih rijeci) nasrnu na ovcu, konkretnije na janje. Jedan nas djeckic je tako ispraznio testise na neduznom zenskom janjetu. Tako ga je razvalio da je janje krepalo. Vlasniku ne bude mrsko pa odnese lesinu veterinaru, kad veterinar ustvrdi naprsnuce spolnog organa janjeta usred penetracije tvrdog predmeta i tako se otkrije da je taj 19-ogdisnjak silovao janje koje je crklo. E sada da li je njemu bilo lijepo ili ne to neznam, ali znam da janjetu nije. Sada mnogi mogu biti sretni sto zivotinje ne znaju da pricaju, jel, ali ovaj je otisao i korak dalje, po onoj narodnoj mrtva usta ne govore.
Neznam!Toga svijedok nisam bio,al ovog sa konjem jesam!
lady_dementia
18.07.2005., 12:16
dakle sudjelujes u orgijama s konjima? sramota! uvijek sam govorila da bi sex shopovi mnogo vise profitirali da proizvode veca pomagala!!! pih :o :o :o
Ajme! Sodoma i Gomora!
Ma nijedna životinja nemože biti veća živina nego što to može biti čovjek.
hej, zao mi konja... mislim konja koji je morao jebat veceg konja od sebe...
AmADin_gospo
18.07.2005., 14:08
Amer jebo Konja??? Pa šta je tu čudno,, normalno je to kod njih hehehe, nego nismo dobili potpunu informaciju, jel konj bio normala ili je naginjao na pederluk, onda jel bio Ponu ili obični konj i na kraju dal je konj pretrpio kakve psihičke poremečaje te dal su gaameri vidili kod psihijatra na terapiju jer oni imaju i takve psihijatre, :D:D:D:D
peepman
18.07.2005., 14:38
na netu sam od 97, zadnjih par godina i sam izradjujem neke sajtove, ali vjerovali ili ne nikad nisam vidio sex sa konjem ono da je nekoj zbilja uslo. vidio sam slike kako gole cure dizu konjima repove, drze ih za onu crnu stvar, namjestaju se oko njih, ali pravu akciju - nisam. kako vi to "slucajno" nadjete ;)?
a vjerujem da toga ima i nije mi cudno jer i neki crnci imaju konjske dimenzije. provjerite ovdje:
http://www.dogfartpeep.com/
AmADin_gospo
18.07.2005., 15:16
peepman kaže:
na netu sam od 97, zadnjih par godina i sam izradjujem neke sajtove, ali vjerovali ili ne nikad nisam vidio sex sa konjem ono da je nekoj zbilja uslo. vidio sam slike kako gole cure dizu konjima repove, drze ih za onu crnu stvar, namjestaju se oko njih, ali pravu akciju - nisam. kako vi to "slucajno" nadjete ;)?
a vjerujem da toga ima i nije mi cudno jer i neki crnci imaju konjske dimenzije. provjerite ovdje:
ako nisi vidio javni mi se na mail pa cu ti poslati link, da vidiš šta bude od pice kad je rasturi rasni arapski konj....
crna-pantera
18.07.2005., 15:19
peepman kaže:
Evo ja sam slučajno kliknula na ovaj tvoj link i ne vidim ništa abnormalno.....
peepman
18.07.2005., 15:20
a nemas neku domacu pasminu, recimo lipicanca? arapski mi nisu bas nesto napeti zbog new yorka i sad londona :D
pantera nisam rekao da "svaki" ima, nego "neki". prosvrljaj malo, naci ces :)
crna-pantera
18.07.2005., 15:24
peepman kaže:
a nemas neku domacu pasminu, recimo lipicanca? arapski mi nisu bas nesto napeti zbog new yorka i sad londona :D
pantera nisam rekao da "svaki" ima, nego "neki". prosvrljaj malo, naci ces :)
Ne mogu ja toliku golotinju gledat:o , aj mi izvuci najboljeg.
peepman
18.07.2005., 15:27
aj zamoli nekog drugog da ti pomogne. moje radno vrijeme je pri kraju, a osim toga pun mi je ku-fer cica i guzica ...
crna-pantera
18.07.2005., 15:31
peepman kaže:
aj zamoli nekog drugog da ti pomogne. moje radno vrijeme je pri kraju, a osim toga pun mi je ku-fer cica i guzica ...
Ja bi da mi ti to.....čekam te sutra, na istom mjestu u isto vrijeme..:w
peepman
18.07.2005., 15:44
a bil ti svratila do mene da ti pokazem kolekciju .... :D
crna-pantera
18.07.2005., 15:45
peepman kaže:
a bil ti svratila do mene da ti pokazem kolekciju .... :D
:E čekam te ovdje u 2 i 20, nemoj me izraditi...:w
lady_dementia kaže:
dakle sudjelujes u orgijama s konjima? sramota! uvijek sam govorila da bi sex shopovi mnogo vise profitirali da proizvode veca pomagala!!! pih :o :o :o
Volim konje al ne na taj naćin!;) Kakav sex,prcaš malo a!
SickFuck
19.07.2005., 12:09
Mladi Rakovac zvani Rale je bio nestasan momak i cesto si je volio gurati pivske boce u cmar... no vise od boce u cmaru, Rale je volio zivotinje... i tako je otisao u Grad na obali jedne Rijeke i zavrsio u Poljoprivrednoj skoli gdje su ga cesto tjerali da sise starijim deckima Penise.
No Rale je bio seksi momak, pa je to tajio i nasao si je curu. Da, bila je plava, jeftina i potrosena te joj je picka cesto smrdila jer je nesto zuto curilo iz nje, ali Rale je volio to jednako kao i jesti sendvice sa majonezom dok ima proljev i sjedi na klozetu, a to je uvijek radio...
Uglavnom mladi Rale je trosio svoju curu zajedno sa jos par deckiju za koje on nije znao, i tako dodose on do druge godine svog obrazovanja...
Kako je Rale postao veterinar, tako se priblizio zivotinjama, i jako ih je volio... nekada i previse... No nekada su zivotinje bile zle, i kada im je gurao svoju prljavu karu u njihove male cmarove, znale su ga ugristi pa je Rale bio jako tuzan zbog toga...
No Rale je bio siromasan i morao je raditi, pa se zaposlio u lokalnom konjickom klubu kao cistac staja, i tako je sve funkcionisalu u redu do sljedece godine iako mu je nekada smetalo sto mu predradnik stavlja prljavu kitu u usta da mora oprati...
No jednom je predradnik ostavio mladog veterinara Raleta da ocisti staje od Ponija dok on otide do grada da pokupi nesto. I tako mladi Rale dok je bio nedaleko od Ponijevog supka se sjeti necega. Jednom je u selu Gunji morao pomoci konju od zacepljenja supka, tako da je morao konju namazati supak lubrikantom za zivotinje i onda ugurati ruku duboko u supaak i izvuci sva Govna van. I sjetio se da iako ga je Konj zalio mlakim proljevom po njegovim mladim ustima, u konjevom anusu je bilo tako glatko, vlazno i toplo. Dok se toga sjecao, spolni organ mu je poceo bubriti i nije mogao odoliti da se nezadovolji istoga trenutka...
Stavio je samlicu iza ponija, popeo se, odmaknuo rep i svoj prljavi penis je zestoko nabio u ponija koji je spavao. Zvjerski se nabijao, i jebao kao nikad u zivotu, urlao je i metao svoj penis i jaja duboko u ponija koji je i dalje spavao. I tada carobni trenutak dode i Rale bjesomucno svrsi duboko u ponija. Koji je i dalje spavao - (da,da, Rale ima mali penis...)
No tada je ustraseno cuo da se predranik vraca i da ako ga uhvati da ce dobiti njegov ***** u usta i ponijev ***** u svoj prljavi cmar, zato se brzo obukao i nastavio cistiti govna, dok mu je vlaznost curila niz nogavicu...
Kada je dosao kuci, nije znao sto da radi od silnog seksualnog uzitka koji je imao, i pozove svoju curu. Dosla je do njega u trenutku.
Kada joj je pogladio kosu, sjetio se ponijevog repa sa Tarzanima od isranih govana i negov penis je opet poceo da bubri. Nije mogao odoliit i strgao je sa mlade gospodice odjecu i svoj penis sa ponijevom vlaznosti je poceo nabijati duboko u nju. Te je penis sa necim smedzim na vrhu izvukao i prolio svoje sjeme po njenom licu dok se ona pitala sta je to smedze sto joj curi iz vagine...
Od tada su prosle 3 duge godine.
Godinu dana nakon toga, Rale je diplomirao kao veterinar i sa diplomom se zaputio u ruralne krajeve lipe nase...
Mozda je u Vasoj bilzini...
Mozda e brine o vasim Zivotinjama...
Mozda ste ga pozvali u svoj dom...
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Špiro Guberina kaže:
Ne znan za vas ali ja san ovu auroru prijavija za ban.:confused: :confused:
ti nju prijavio za ban,a ti ga dobio!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :rofl: :rofl:
SickFuck kaže:
Majko mila, ne mogu doci sebi od smijeha, aha hahaah :eek: :eek: :D :D :D :) :lol: :lol:
jasan nedje na netu procitao da je svaka 8-ma zena u Londonu imala neko sexsualno iskustvo sa zivotinjom, moj brale tamoka se zene vise jebu sa zivotinjama neg sa ljudima e
i sad recimo oden ja u London i pocnem guzit neku i skocimi njen macak na ledja i grebe onim sapicama, ono ljubomora , ma fuj
SickFuck
21.07.2005., 01:27
Tudum kaže:
i sad recimo oden ja u London i pocnem guzit neku i skocimi njen macak na ledja i grebe onim sapicama, ono ljubomora , ma fuj
a sto ako ti tek umjesto macke naskoci doberman, ujede te za vrat i nabije ti kurrac u guzicu? a gazdarica se samo slatko nasmjesi i kaze "il jebi bolje il te moj misko kolje..."
:cool:
Dobio je točno što je tražio. Konjsku ku...inu u debelo crijevo. Nastrani umiru plačeći. :D
Nije mi jasno kako se konju digo na budalu i kako je to konj njega natezo... :bljak:
AmADin_gospo
21.07.2005., 10:51
SickFuck kaže:
a sto ako ti tek umjesto macke naskoci doberman, ujede te za vrat i nabije ti kurrac u guzicu? a gazdarica se samo slatko nasmjesi i kaze "il jebi bolje il te moj misko kolje..."
:cool:
nedaj bože..... :D :D :D
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.