PDA

View Full Version : Ja sam visok 1,87,ona 1,55

neiskusan
16.07.2005., 20:16
Da li bi vam to smetalo o vezi?Znam da se kaže da izgled nije važan,ali ovo je ipak ogromna razlika.Rekao sam joj da mi ne smeta,ali nekako.....Izgleda pomalo smiješno

uplasena_srna
16.07.2005., 20:22
neiskusan kaže:
Da li bi vam to smetalo o vezi?Znam da se kaže da izgled nije važan,ali ovo je ipak ogromna razlika.Rekao sam joj da mi ne smeta,ali nekako.....Izgleda pomalo smiješno
Gledaj stvar sa veselije strane, pa ona ti moze pusiti ostojecki. Koja prednost. :rofl:

NoWa
16.07.2005., 20:24
ja volim visoke:cerek:

i lipo mi je vidit nisko-visoke parova:top:

Dooks
uplasena_srna kaže:
Gledaj stvar sa veselije strane, pa ona ti moze pusiti ostojecki. Koja prednost. :rofl: :rofl: :rofl: :lol:

6 of 9
baš su mi slatki takvi parovi... :)

joujou
16.07.2005., 20:26
6 of 9 kaže:
baš su mi slatki takvi parovi... :)

godine nisu bitne... :top:

samo_svoja
16.07.2005., 20:29
neiskusan kaže:

Pa kad se ljudi vole mnoge stvari im ne smetaju.. Nikad nisam imala tipa višeg od mene ni 25 cm :cry:

neiskusan
16.07.2005., 20:32
Pa znam da to njoj i općenito curama laska,ali ja više volim visoke cure...Ipak sam i ja poprilično visok.Ma ne znam,da ona zna o čemu razmišljam sigurno bih je povrijedio,a opet,ne mogu to izbiti iz glave:(

NoWa
16.07.2005., 20:35
neiskusan kaže:
Pa znam da to njoj i općenito curama laska,ali ja više volim visoke cure...Ipak sam i ja poprilično visok.Ma ne znam,da ona zna o čemu razmišljam sigurno bih je povrijedio,a opet,ne mogu to izbiti iz glave:( ti si opterecen pizdarijama

samo_svoja
16.07.2005., 20:36
Nagovori ju da nosi štikle..kajjaznam
:rolleyes:

Vinska Mushica
16.07.2005., 20:56
Meni je lijepo vidjet niske i sitne cure, a i sve im lijepo stoji, ko male lutkice su.... a kad su sa visokim deckom, malo grebe za oci na prvi pogled, al mi je slatko... osim toga 1,55, sa stiklama cca 1,60, pa ima i gorih stvari u zivotu, kaj ne??? A i, ak je tak mala, sve na tebi ce joj se cinit velkim, kuzis??? Dakle, vec u startu si u prednosti

Vinska

uplasena_srna
16.07.2005., 21:00
neiskusan kaže:
A kak se sexsate. Da li je poklopis kao pas buhu, ili se ona sama natakne pa se dozira kolioko je spada. Mislim moze biti opasno ako nije dovoljno duboka, da joj ne poremetis zenske reproduktivne organe, jer se to cesto desava kod takovih veza. Mozda da si ugradis neki granicnik ili slicno.

Dr. Adrian Klein
16.07.2005., 21:20
samo_svoja kaže:
Pa kad se ljudi vole mnoge stvari im ne smetaju.. Nikad nisam imala tipa višeg od mene ni 25 cm :cry:

ležeći ili stojeći?:D

samo_svoja
16.07.2005., 21:25
Dr. Adrian Klein kaže:
ležeći ili stojeći?:D

Kakvu ti maštu imaš? :D Stojeći naravno :rolleyes:

Dr. Adrian Klein
16.07.2005., 22:12
samo_svoja kaže:
Kakvu ti maštu imaš? :D Stojeći naravno :rolleyes:

ma da ne bi bilo nismo znali;)

hana
16.07.2005., 22:44
ja znam par (dugogodisnji) ona ima oko metar i pol a on ima oko 2 ako ne i koji cm preko i jos je on uzasno mrsav pa time ta visina jos vise dolazi do izrazaja a ona bas i nije mrsavica ... i slatki su skupa i pasu si...

Hello Operator
17.07.2005., 02:47
neiskusan kaže:
Ne smeta ništa. Kad ste horizontalno, sve kaj treba se lako namjestiti kam treba. ;)

chocogirl35b
17.07.2005., 17:07
neiskusan kaže:
Pa znam da to njoj i općenito curama laska,ali ja više volim visoke cure...Ipak sam i ja poprilično visok.Ma ne znam,da ona zna o čemu razmišljam sigurno bih je povrijedio,a opet,ne mogu to izbiti iz glave:(

Nama ne smeta, ali tebi očigedno da, dakle rješi to sa sobom... Nije ni stvar u visini, ni da li to čudno izgleda, nego je i stvar ukusa, dakle ak voliš visoke, onda si nađi visoku i cut the crap... :cool:

aurora_borealis
18.07.2005., 14:43
a šta da ona ima dva metra a ti 170??? opet ti ne bi bilo oke.

pojzn ajvi
18.07.2005., 14:51
uplasena_srna kaže:
...jer se to cesto desava kod takovih veza...

:rofl: :rofl: :rofl:

ontopic

imam sestricnu koja ima oko 1.55, a decko joj je preko 1.95 i vole se i mislim da im nimalo ne smeta, cak stovise, sale se na taj racun. ak ju fakat volis, ne vidim problema.

Musatom
18.07.2005., 14:58
neiskusan kaže:
Da li bi vam to smetalo o vezi?Znam da se kaže da izgled nije važan,ali ovo je ipak ogromna razlika.Rekao sam joj da mi ne smeta,ali nekako.....Izgleda pomalo smiješno A neš ti razlike...navikneš se, pogotovo kad su skoro sve žene u prosjeku cca 25 cm manje od tebe (ja 200 a moja bolja trećina 170 :D:D). Za to su i rađeni rinzoli, stepenice, klupice i sl :mig:

AmADin_gospo
18.07.2005., 15:20
neiskusan kaže:

ma ne sekiraj se, ako ništa drugo,..... možeš joj pivu na glavu staviti, dok ti ona puši. :D

putnica
18.07.2005., 15:27
nedopustivo.
ja bih te djevojke najradije sve tuzila radi nelojalne konkurencije :kava:
:D

Vanjushka
18.07.2005., 15:38
Nebi valjalo da je ona 1,87 a ti 1,55 :D

Ma daj covjece, cime se ti zamaras.

Moja je od mene manja skoro 30 cm i laksa sigurno nekih 40 kilograma, cirka, znas koja je uzivancija zgrabiti je i igrati se sa njom a ona ti nista ne moze.
Naravno, ako ona to voli, da je golicas i te stvari.

Godiva
19.07.2005., 01:24
Vinska Mushica kaže:
Meni je lijepo vidjet niske i sitne cure, a i sve im lijepo stoji, ko male lutkice su.... a kad su sa visokim deckom, malo grebe za oci na prvi pogled, al mi je slatko... osim toga 1,55, sa stiklama cca 1,60, pa ima i gorih stvari u zivotu, kaj ne???

Ima, kako ne... gore je kad si ko lutkica.

LoveMeTender
19.07.2005., 04:40
neiskusan kaže:

Koje fuckin' glupo pitanje :bang:

Treba ti dozvola forumasha da se vidzhash sa curom :confused:

kAArla
19.07.2005., 04:55
sasvim nebitno...zar ne?:Sex:

Tyche
19.07.2005., 10:36
neiskusan kaže:

Ako se ti ponašaš da ti je smiješno, onda će to i drugi primijetit pa i ona. A valjda i to ima neke prednosti.
Ja sam 1,77 i momak mi nije neka visina (nekih 1,83) i volila bih da je malo viši, jer kad ja nosim potpetice, dođemo na isto, al šta je tu je.
Inače volim kad je tip viši i kad ta masa legne na mene :mig:

coflek
19.07.2005., 10:53
neiskusan kaže:

Uvijek kad vidim takav par , prvo kaj mi padne na pamet je da obadvoje garant imaju komplex visine (nizine) :D

Black Hawk Down
19.07.2005., 11:16
coflek kaže:
Uvijek kad vidim takav par , prvo kaj mi padne na pamet je da obadvoje garant imaju komplex visine (nizine) :D A kakav ti kompleks imaš kad ti je 187 visoko?
:)

Tajwy
19.07.2005., 12:08
moj dragi je 2,00 a ja 1,70 i bas smo simpa! :)
ja njemu sluzim kao stolic za casu ili kad ga boli ruka, slobodno se nasloni, na moju glavu!
ma, daj,.... razlika u krevetu se ne vidi, tak da nema beda! :D

Zeljkoo
19.07.2005., 12:32
možeš joj jesti pitu s glave
ali se za jogurt moraš sageti ;)

coflek
19.07.2005., 16:09
Black Hawk Down kaže:
A kakav ti kompleks imaš kad ti je 187 visoko?
:)

meni nije, ali njoj je!:D

Zrinska
19.07.2005., 18:55
uplasena_srna kaže:
A kak se sexsate. Zvucis kao Saharun!:D

Bonnie C.
19.07.2005., 21:35
neiskusan kaže:

Moj dečko je viši 30 cm i ne smeta me ni najmanje. To mi je baš slatko :cerek:

magic
19.07.2005., 21:35
koliko ona ima kila?

masterblaster
19.07.2005., 22:07
neiskusan kaže:

koliko godina imas?

danni
19.07.2005., 22:15
ja dosta takvih parova znam, a sve više ih i viđam, i ne znam zašto bi to bio problem. ionako su većini slatki...

a ja sam 160. moj bivši je bio negjde preko 190 i nije nam smetalo

pa nije valjda da bi ju samo zbog toga ostavio?

Maska
20.07.2005., 00:03
Vidio sam par,mladence,izlaze sa vjencanja,ona visoka oko 2 m(provjerio,stao pokraj nje,ja sam 190 cm visok,ona je bila dosta visa jos),i mladozenja visok 165.:D
Na kraju ce ipak "pupak na pupak".:)

centaur
20.07.2005., 00:11
NoWa kaže:
ja volim visoke:cerek:

i lipo mi je vidit nisko-visoke parova:top:

A jel ti lipo vidit obratnu situaciju? Ono, tip 165, a cura recimo 175? Meni je to mrak. I još kad je treba inteligentna i ima dobru sisu... ma mrak

anarchy
20.07.2005., 02:57
neiskusan kaže:
Ja sam furao sa kokom koja je bila 1.90...Ja sam inacce prosjek,da ma uhvatish za jajca ne mosh izvuci vishe od 1.78 :D

I znash shta,svi oni nabildani tipovi,dvometrashi,su me tako "zavodljivo" gledali da bi mi occi iskopali :D

A "velika" je fakat bila kao mlaznjak,sve na svom mjestu i da ccudo josh bude vece,upoznali se preko chat sesija :D Rekla je da je da je toliko visoka i tako gradjena,samo ja nisam vjerovao bash njenim rijeccima..
Ehh,da..jedina stvar koja je bila bed ;
-nismo se mogli voditi za ruccice :D

p.s

Haman da znam jezikom radit :D

talia
20.07.2005., 05:15
neiskusan kaže:
Vezi joj dvi gajbe piva na noge pa cete bit taman :top:

Zgaženi mrav
20.07.2005., 15:41
aurora_borealis kaže:
a šta da ona ima dva metra a ti 170??? opet ti ne bi bilo oke.

pa da!...prilagodi se ti njoj..

Zgaženi mrav
20.07.2005., 15:44
anarchy kaže:

A "velika" je fakat bila kao mlaznjak

ja se bojim većih cure od sebe.

anarchy
21.07.2005., 02:00
Zgaženi mrav kaže:
ja se bojim većih cure od sebe.
A zashto?
Netko je vec napisao da u horizontali to ne igra nikakvu ulogu..Bog te..ova moja nije ccestito mogla stati u golfa II..Ono,lacarenje,fataccina na predjenjem sjedishtu,pa ona podje da me opkoracci i zakuca u plafon :D

A ja volim kad imam "pune ruke posla"..Dok obletim sve krugove,vec prodje desetak minuta u "zagrijavanju"..Ja zadovoljan,ona takodje..:D

shipka
21.07.2005., 14:56
joujou kaže:
godine nisu bitne... :top: Ovo je smješno :D

Caith Sith
22.07.2005., 18:29
centaur kaže:
I još kad je treba inteligentna i ima dobru sisu...
Živio utopizam. :rofl: :rofl: :rofl:

Takve ti, prika, ne postoje.

Postoje samo

a.) Retardirane koze sa ekstra large sisurinama kojima vrhunac misaone egzbicije predstavlja dijaloško polemiziranje o kozmetičkim pizdarijama i opadanju kvalitete ob tampona.

b.) Retardirane koze sa large sisurinama aka Stelllllaaaaaaaaaaaaa, kojima se život svodi na spoznoruško čekanje u zasjedi neke primitivne tajkunčine sumnjive prošlosti i isto takvih spolnih proporcija.

c.) Propupale maloljetnice.

Retardirane koze sa XL sisurinama kojima iz očiju viri k.urac, a noge šire za deci mineralne.

Najčešće se odazivaju na ime Marina.:o

Krle
23.07.2005., 11:34
U horizontali smo svi jednaki...:D

mind rebel
26.07.2005., 07:15
ja sam visok 195 primijetio sam da mi se dosta cesce, na prvi pogled (a i na drugi) svide manje zenske (170 i manje) od vecih...nekako su mi slatke onako male, ko lutkice :)

vise mi ta razlika u visini ne smeta, ali kad sam imo nede 17 godina sam napravio jednu veliku gresku zbog koje se i danas kajem...naime u to vrijeme je bio popularan icq ('96., '97.) i chatao sam cesto...medu ostalim i sa dvije cure iz iste skole...sa jednom sam vise pricao i fakat sam mogao s njome lijepo pricat...cura je bila pametna duhovita, i 'nasli' smo se, mogli smo pricati o svacemu...inace bila je i zgodna, i slatka ko cukar...ali s jednim 'problemom'...bila je visoka 160....s drugom sam isto pricao, ali, nije to bilo to...nije to 'sjelo na svoje mjesto' ko sa prvom...ali bila je zgodna i visoka 180...nakon nekog vremena, na jednoj zabavi na plazi, sreo sam prvu, onu manju, i pricao s njome dosta, i...tu vecer smo prohodali...izlazili smo sljedecih dana, bilo nam je super, zabavno... ali...cijelo vrijeme me kopkala ta razlika u visini, pogledi sastrane, a i ono 'sto ce mi rec prijatelji', itd...i nakon nekih 10tak dana odlucim zbog toga prekinut s njom...sutradan vec (a jesam svinja bio :) ) izadem s ovom drugom...ono kontam 'ova je visoka, prirodnije je nekako, necu se morat brinut jeli nas gledaju', i takva sranja...ali, nismo bili jedno za drugo, razgovori su nam bili cudni, ja sam bio u kurcu jer sam mislio samo na onu 'malu'...nije ni cudo da me ostavila nakon par puta...nije mi bilo z'o...ali jest zbog one prve...i dan danas je...svaki put kad je vidim sjetim se kakav sam kreten bio...a stvarno nam je bilo odlicno zajedno...bio sam tada jos dosta sramezljiv, i zbog takvog debilnog razmisljanja, ono 'sto ce rec drugi' sam propustio jednu potencijalno lijepu vezu, sa osobom s kojom sam uzivo u svakoj sekundi zajedno...cak mislim da sam pokusao da bi mi se kasnije mozda i bila vratila...ali nisam joj ceo priredit opet tako nesto, jer mislim da je tada (promijenio sam se otad dosta) jednostavno nisam ni zasluzio...

skylord
07.08.2005., 22:29
neiskusan kaže:

moj razrednik je imo 2,02(mjerili ga mi ucenici) a zenica mu je jedva 1,65 a ozenjeni su i imaju djete pa ti zakljuci.

Tudum
08.08.2005., 06:28
ako ti to toliko smeta odrezi si noge u koljenima i tuste, jebiga sve za ljubav ne

Krava
09.08.2005., 10:58
Kakve veze ima razlika u visini, kad ste pupak na pupak sve to dođe na svoje, trust me.