PDA

View Full Version : Bogatiji imaju jači seksualni nagon

kori.st
16.07.2005., 20:53
Bogatiji imaju jači seksualni nagon
Najbogatiji Britanci su ujedno oni koji imaju najviše seksualnog nagona, tvrdi se u ispitivanju BBC-a među pola milijuna osoba. Britanska TV postaja naručila je tu opsežnu anketu za svoju ovoljetnu seriju "Tajne seksa", koja se emitira nedjeljom. Prema kratkom predstavljanju ispitivanja koje će biti šire prokomentirano u sljedećem nastavku serije posvećene seksualnoj želji, žene i muškarci boljih primanja izražavaju veći seksualni nagon, ali muškarci lakše prelaze s maštarija na djelo.

http://www.vecernji-list.hr/newsroom/zanimljivosti/334142/index.do

Vinska Mushica
16.07.2005., 20:59
da, zato kaj bogatijem nije problem dat 500 kuna za 3 viagre, il kolko vec.....

kori.st
16.07.2005., 21:30
A bogati imaju patra za razno razne kurve, sponzoruše, ljubavnice...
a siromašni si to ne može priuštiti!

AFRODITA69
16.07.2005., 22:15
tovariš Ris XVII kaže:
Bogatiji imaju jači seksualni nagon
Najbogatiji Britanci su ujedno oni koji imaju najviše seksualnog nagona, tvrdi se u ispitivanju BBC-a među pola milijuna osoba. Britanska TV postaja naručila je tu opsežnu anketu za svoju ovoljetnu seriju "Tajne seksa", koja se emitira nedjeljom. Prema kratkom predstavljanju ispitivanja koje će biti šire prokomentirano u sljedećem nastavku serije posvećene seksualnoj želji, žene i muškarci boljih primanja izražavaju veći seksualni nagon, ali muškarci lakše prelaze s maštarija na djelo.

http://www.vecernji-list.hr/newsroom/zanimljivosti/334142/index.do

nisam bas primjetila...onak cisto iz iskustva!;)

Unknown Hero
17.07.2005., 02:02
Kako će neki beskućnik koji se brine za kruh za sutra mislit o sexu???
Ako nije beskućnik, onda svejedno puno radi da bi mislio na to.
A ako je bogataš, onda ima slobodnog vremena i može mislit o tome. Također, pošto je bogat, može imat sve osim ženske, koju treba tek osvojiti (JAKO TEŠKO!!!).

aurora_borealis
17.07.2005., 02:14
Mislim da je to istina, bogati imaju veće samopouzdanje, a i više vremena i snage za to radit. A i penis dobiva erekciju lakše kad tip ima moć, bar u djepu. To su neke moje teorije.

Drito Konj
17.07.2005., 02:16
aurora_borealis kaže:
Mislim da je to istina, bogati imaju veće samopouzdanje, a i više vremena i snage za to radit. A i penis dobiva erekciju lakše kad tip ima moć, bar u djepu. To su neke moje teorije.

teorije ti drže vodu koliko i lemur ima kinesku kuhinju. ja imam moć u džepu recimo. brand novi mobitel. moć samo takova. mora da mi odma penis lakše dobiva erekciju. a ako imam para na mobu...a MMS i slike s kamere...uuu :cerek:
penis vidi. ja ne vidim.
on se eregira
pa ga se dira
:zvrko:

aurora_borealis
17.07.2005., 02:28
Drito Konj kaže:
teorije ti drže vodu koliko i lemur ima kinesku kuhinju. ja imam moć u džepu recimo. brand novi mobitel. moć samo takova. mora da mi odma penis lakše dobiva erekciju. a ako imam para na mobu...a MMS i slike s kamere...uuu :cerek:
penis vidi. ja ne vidim.
on se eregira
pa ga se dira
:zvrko:

Pa ja bi rekla da jest. Većina muškaraca je jako sretna i zadovoljna kad ima dobar auto, mobitel, plaću, jahtu.... a kad sam ja sretna i zadovoljna onda sam i vlažna :D

Nemaš pojma drito, već si ti star i rabljen :B ili da se bolje izrazim izrabljen :B

Drito Konj
17.07.2005., 02:32
aurora_borealis kaže:
Pa ja bi rekla da jest. Većina muškaraca je jako sretna i zadovoljna kad ima dobar auto, mobitel, plaću, jahtu.... a kad sam ja sretna i zadovoljna onda sam i vlažna :D

Nemaš pojma drito, već si ti star i rabljen :B ili da se bolje izrazim izrabljen :B

nemam pojma, mora da je to :( :( :(

:D

Drito Konj
17.07.2005., 02:33
cek, nemaš ni dobar mobitel, ni plaću, ni posao, ni jahtu. jadna si poluretardirana studentica filozofije. znači li to da nikad nisi vlažna? :D

aurora_borealis
17.07.2005., 02:57
Drito Konj kaže:
cek, nemaš ni dobar mobitel, ni plaću, ni posao, ni jahtu. jadna si poluretardirana studentica filozofije. znači li to da nikad nisi vlažna? :D

Govorila sam za muškarce! Đizs, uz što si napuhan i ružan još si i nepismen.

Drito Konj
17.07.2005., 03:00
aurora_borealis kaže:
Govorila sam za muškarce! Đizs, uz što si napuhan i ružan još si i nepismen.

jesam :cry:

a bogatije žene? :D