PDA

View Full Version : super party striptizeta

hiperhiper
16.07.2005., 21:39
Evo prije par tjedana jednom prijatelju za rodjendan narucimo striptizetu.

i oko ponoci uleti zena malo pocme plesati skine grudnjak skine gacice malo otplese mi je svi zaslatarimo malo netko za sise netko za guzicu. ode ona do slavljenika i pocme ga skidati izvadi mu ga i krene pusiti tu se vec atmosfera zagrijala;)

ode malo od jednog do drugoga i pousi jos jednom frendu

nakon toga zena ume pivu legne na pod i gurne si pivu promucka i sve to izleti vani
poslije su joj jos neki gurali banane i sl.

uglavnom zena bila 40ak minuta napravila sve to PREJEBENO izgleda jos je cura i duhovita

i sve to samo 100 eurica

pa tko kaze da se u lijepoj nasoj ne vodi racuna o zadovoljnim korisnicima.

zasto ja sve ovo pisem
pa tek tako hvalim se malo

ima li tko slicna iskustva

Caith Sith
16.07.2005., 21:43
hiperhiper kaže:
Pričekaj malo, sad će Jebulja doć.:rofl: :rofl: :rofl:

hiperhiper
16.07.2005., 22:45
Caith Sith kaže:
Pričekaj malo, sad će Jebulja doć.:rofl: :rofl: :rofl:

e ali zena ima prejebeno tijelo
mislim striptizeta ne jebulja

za nju ne znam kakvo tijelo ima :confused:

samo_svoja
16.07.2005., 23:21
Po svemu kaj je radila..mislim da i kod striptizeta vlada ljetno sniženje cijena

Unknown Hero
17.07.2005., 01:54
hiperhiper kaže:

i oko ponoci uleti zena malo pocme plesati skine grudnjak skine gacice malo otplese mi je svi zaslatarimo malo netko za sise netko za guzicu. ode ona do slavljenika i pocme ga skidati izvadi mu ga i krene pusiti tu se vec atmosfera zagrijala;)

nakon toga zena ume pivu legne na pod i gurne si pivu promucka i sve to izleti vani

uglavnom zena bila 40ak minuta napravila sve to PREJEBENO izgleda jos je cura i duhovita

i sve to samo 100 eurica

zasto ja sve ovo pisem

Ne znam odakle si, ali ti UOPĆE NE VJERUJEM!!!

Meni je stari platio striptizetu rođaku za momačku večer 1700eura (inače je cijena bila oko 800-900eura, ali kako su sve bile zauzete, stari mi ponudia dvosturku cijenu i sredia stvar).

Prvo: ženska nije nikome pušila, nego je samo radila striptease i skinila sve osim tangi
Drugo: ako ste stvarno platili striptizetu 100eura, pošalji na PM gdje se može dobiti ta cijena
Treće: ako je pušila, onda nije striptizeta, nego prije kurva!

aurora_borealis
17.07.2005., 02:05
Kad bi ja bila striptizeta, naplaćivala bi bi oko 200 eura po satu, i ne bi pušila osim ako mi dodatno ne plate 950 eura :D i u tih 200 eura bi dobili moje plesanje, za dodantnih 100 bi skinula gornji dio, za dodatnih 300 donji, a za dodatnih 250 cipele :D za 50 eura bi primila za ***** na 50 sekundi, a za 150 eura bi me mogli primit za sisu na 25 sekundi.

Drito Konj
17.07.2005., 02:11
aurora_borealis kaže:
Kad bi ja bila striptizeta, naplaćivala bi bi oko 200 eura po satu, i ne bi pušila osim ako mi dodatno ne plate 950 eura :D i u tih 200 eura bi dobili moje plesanje, za dodantnih 100 bi skinula gornji dio, za dodatnih 300 donji, a za dodatnih 250 cipele :D za 50 eura bi primila za ***** na 50 sekundi, a za 150 eura bi me mogli primit za sisu na 25 sekundi.

50 sekundi? :confused:
zašto pobogu 50 sekundi?

mislim, ova ostala retardirana sranja sam i očekivao od tebe, ali ZAŠTO POBOGU 50 SEKUNDI?
ima tu kakva simbolika?
gone in 60 seconds je sa autima
8 seconds je ona stvar od neneh cherry i onog ćađe ngboto nguru nešto
ali 50 sekundi za primanje za rac?

obrazloži :zubo:

aurora_borealis
17.07.2005., 02:20
Drito Konj kaže:
50 sekundi? :confused:
zašto pobogu 50 sekundi?

mislim, ova ostala retardirana sranja sam i očekivao od tebe, ali ZAŠTO POBOGU 50 SEKUNDI?
ima tu kakva simbolika?
gone in 60 seconds je sa autima
ali 50 sekundi za primanje za rac?

obrazloži :zubo:

Pa potrebno je 50 sekundi da muškarac svrši dok ga ja držim za kurčinu.

Drito Konj
17.07.2005., 02:37
aurora_borealis kaže:
Pa potrebno je 50 sekundi da muškarac svrši dok ga ja držim za kurčinu.

koka, ali ti to ne znaš. nit si se ikad jebala, nit si držala frajera za.....kaj ono? kurčinu :rofl:

osim toga, kurčina ne svršava ako ga se drži. nitko nikad nije svršio od držanja za kurčinu. osim forresta gumpa :rofl: :rofl:

aurora_borealis
17.07.2005., 02:40
Drito Konj kaže:
koka, ali ti to ne znaš. nit si se ikad jebala, nit si držala frajera za.....kaj ono? kurčinu :rofl:

osim toga, kurčina ne svršava ako ga se drži. nitko nikad nije svršio od držanja za kurčinu. osim forresta gumpa :rofl: :rofl:

:rolleyes: Pobogu, koji ti je... Ja sam to izračunala!

I normalno da bi svi svršavali kad bi ih ja držala. :D

Drito Konj
17.07.2005., 02:48
aurora_borealis kaže:
:rolleyes: Pobogu, koji ti je... Ja sam to izračunala!

I normalno da bi svi svršavali kad bi ih ja držala. :D

ima formula za to? s obzirom da u praksi ne znaš :D

aurora_borealis
17.07.2005., 02:51
Drito Konj kaže:
ima formula za to? s obzirom da u praksi ne znaš :D

Ni ti u praksi ne znaš razmišljati, pa ipak pišeš tu neke rečenice, bravo! To je veliki korak za tebe.

hootchie
17.07.2005., 10:59
aurora_borealis kaže:

vis, vis...ima striptizeta, samo love nema...

hiperhiper
17.07.2005., 11:18
Unknown Hero kaže:

Meni je stari platio striptizetu rođaku za momačku večer 1700eura (inače je cijena bila oko 800-900eura, ali kako su sve bile zauzete, stari mi ponudia dvosturku cijenu i sredia stvar).

Prvo: ženska nije nikome pušila, nego je samo radila striptease i skinila sve osim tangi
Drugo: ako ste stvarno platili striptizetu 100eura, pošalji na PM gdje se može dobiti ta cijena
Treće: ako je pušila, onda nije striptizeta, nego prije kurva!

1 istina je
2 ne seri
3 tko ti je stari ivica todoric pa placa striptizete 1700 eura
4 cijena oko 800 900 eura gdje ti zivis jebote

5 ako ti je stari plati stvrno 1700 eura za to onda ti je stari jos veci retard od tebe

6 stari moj vecina njih ti se nakon odradjenog striptiza jos i pojebe s ekipom ako ima interesa ( naravno uz nadoplatu )

7 ne znam zasto uopce polemiziram s tobom jer ocito imas 16 godina a ako nemas onda kukulele:eek:

ono sto sam ja htio istaknuti jeste to sto je ta cura bila skroz luda i napaljena inace ti one samo odrade stvar ova je stvarno dala sve od sebe

hiperhiper
17.07.2005., 11:21
aurora_borealis kaže:

ovo je toliko glupo da ne zavrijedjuje komentar

ja se cak nazalost moram po prvi put sloziti i sa dritoknjem ( a nije mi to lako )

stvarno pricas pizdarije

ako mislis da postoji trziste za lose striptizete koje pruzaju losu uslugu po jebenim cijenama javi se ovom unknown heroju on i njegov tata ce ti vjerovatno platiti jedno 27654 eura da ti vide bradavicu

Ali G
17.07.2005., 11:49
Drito Konj kaže:

:lol: :lol: ovo mi ide u sig... haha....

April
17.07.2005., 12:01
ti hiper si stvarno tezak tip.. malo si umisljen ili?!

ovo sto si napisao je stvarno malo cudno, a onda covijek napise svoje, sto je takodjer druga krajnost, pa ga popljujes..

BabyNicky
17.07.2005., 13:32
Drito Konj kaže:

Ispravak netočnog navoda - 7 seconds.

acy
17.07.2005., 13:51
Jeli rekla možda ime?Ako ga znaš ja ću znat dali je moguće da ti se dese te zgode za te pare!

hiperhiper
17.07.2005., 15:22
acy kaže:
Jeli rekla možda ime?Ako ga znaš ja ću znat dali je moguće da ti se dese te zgode za te pare! natasha

acy
17.07.2005., 16:20
Zagrebčanka,sitna malecka,krhke građe ali lijepog tijela,crna...i dal je možda i zapijevala,dobro pijeva...
Dali odgovara opisu?

hiperhiper
17.07.2005., 17:24
acy kaže:
Zagrebčanka,sitna malecka,krhke građe ali lijepog tijela,crna...i dal je možda i zapijevala,dobro pijeva...
Dali odgovara opisu?

nije bas
zena je iz beograda
170 mozda malo visa
sise cetvorka (prirodne :D )
i ne pjeva ali to je izgleda jedino stone radi :lol:

acy
17.07.2005., 17:58
Pa i kako bi kad ste joj napunili usta!
Neznam tu.

Unknown Hero
18.07.2005., 02:22
hiperhiper kaže:
1 istina je
2 ne seri
3 tko ti je stari ivica todoric pa placa striptizete 1700 eura
4 cijena oko 800 900 eura gdje ti zivis jebote

5 ako ti je stari plati stvrno 1700 eura za to onda ti je stari jos veci retard od tebe

6 stari moj vecina njih ti se nakon odradjenog striptiza jos i pojebe s ekipom ako ima interesa ( naravno uz nadoplatu )

7 ne znam zasto uopce polemiziram s tobom jer ocito imas 16 godina a ako nemas onda kukulele:eek:

ono sto sam ja htio istaknuti jeste to sto je ta cura bila skroz luda i napaljena inace ti one samo odrade stvar ova je stvarno dala sve od sebe

2 ne seri
3 stari mi se zove željko (ako te zanima dat ću ti broj moba na PM9
4 u splitu
5 imaš šta protiv šta mi stari ima love?
6 ova striptizeta je plesala cijelu večer, a šta je poslije bilo, ne mogu ti reći
7 imam 17godina, imaš nešto protiv?

Caith Sith
18.07.2005., 02:29
hiperhiper kaže:
nije bas
zena je iz beograda
170 mozda malo visa
sise cetvorka (prirodne :D )
i ne pjeva ali to je izgleda jedino stone radi :lol:
A jel ta kuva i pegla??

Meni bi jedna takva trebala.

Ova moja jebeni plin ne zna upalit. :o

Srednja žalost
18.07.2005., 02:35
Unknown Hero kaže:
2 ne seri
4 u splitu
6 ova striptizeta je plesala cijelu večer, a šta je poslije bilo, ne mogu ti reći
1. seren se na indijance

Caith Sith
18.07.2005., 02:57
Unknown Hero kaže:
Eh, eh, netaktična spodobo, sad ćeš tužnom dječaku nabit komplekse.:rofl: :rofl: :rofl:

uplasena_srna
18.07.2005., 04:35
hiperhiper kaže:

i sve to samo 100 eurica

zasto ja sve ovo pisem

ima li tko slicna iskustva Da li sam normalna :rofl:

hiperhiper
18.07.2005., 08:52
Unknown Hero kaže:
2 ne seri
4 u splitu

ajde mali zeljkov spremi se za skolu i ne pravi se pametan

i objasni tati :rolleyes: da je to puno para za tako nesto

ej upravo sam skuzio:lol:

pa stari ti je jebote Zeljko Kerum:vidiga: :lol:

u tom slucaju nista moje suosjecanje:D

GnothiSeauton
18.07.2005., 11:15
aurora_borealis kaže (Dritu):
Ni ti u praksi ne znaš razmišljati, pa ipak pišeš tu neke rečenice, bravo! To je veliki korak za tebe.

aHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAA!!!!! :lol: :rofl: :lol: :rofl: :s :s :s

Musatom
18.07.2005., 15:10
Unknown Hero kaže:

:eek: :eek: 1000 € po večeri!?!!??! jebote šta ta izvodi novu teoriju relativnosti plešući?!?! :rolleyes:

ajkamai
18.07.2005., 15:26
Caith Sith kaže:
A jel ta kuva i pegla??

Meni bi jedna takva trebala.

Ova moja jebeni plin ne zna upalit. :o

:lol: :lol: :lol: :lol:

Princess77
18.07.2005., 15:36
Cula sam i ja za tu Natashu iz Beograda!!!
100,- eura pase, samo pusenje nije u toj cijeni a ono sa bocom uvjek radi...

hiperhiper
19.07.2005., 11:35
Princess77 kaže:
Cula sam i ja za tu Natashu iz Beograda!!!
100,- eura pase, samo pusenje nije u toj cijeni a ono sa bocom uvjek radi...

e a valjda se curi svidjela ekipa:D

GnothiSeauton
19.07.2005., 13:30
Musatom kaže:
Jebote šta ta izvodi novu teoriju relativnosti plešući?!?! :rolleyes:

HAHAHAHAHAHAHAHA Musatomlegendocare :top: :five: :lol: :s

Ja bi za te pare dao da me guzi ceo stadion :rofl:

A Unknown Hero, a propós tvog starog, 'Kad deca imaju novaca, onda i kramari trguju'. Da se ne zoveš ti možda Borna? Ili Looka? :lol:

hiperhiper
19.07.2005., 15:18
GnothiSeauton kaže:
HAHAHAHAHAHAHAHA Musatomlegendocare :top: :five: :lol: :s

Ja bi za te pare dao da me guzi ceo stadion :rofl:

A Unknown Hero, a propós tvog starog, 'Kad deca imaju novaca, onda i kramari trguju'. Da se ne zoveš ti možda Borna? Ili Looka? :lol:

a striptizeta je hohenberger nensi:lol:

ma to vam je kerumov amli kazem vam vjerovatno ima i pripadajucu frizuricu:lol:

mislim striptizete od soma eura:rolleyes:

djiber
20.07.2005., 14:04
hiperhiper kaže:
a striptizeta je hohenberger nensi:lol:

ma to vam je kerumov amli kazem vam vjerovatno ima i pripadajucu frizuricu:lol:

mislim striptizete od soma eura:rolleyes:

Hiper, ajd čitaj s razumijevanjem... unknown je sasvim jasno rekao da je mala bila tamo cijelu noć, a i očito je da on nije bio. Ako je mala u toku cijele noći odradila dvadesetak ljudi, s popustom je to oko 1700 Eura... :D:D

a kaj se tiče srpkinja ili u tvom slučaju srpkinje, sve je istina i cijeli grad o njima priča već mjesecima. Na momačkoj na kojoj sam ih ja sreo su bile dvije i izvele su foru s pivom, lizale jedna drugu i pušile mladoženji...i sve to za 100jura po glavi. Nakon toga su još njih dvije sredile jedno šest-sedam ljudi, svakog za po još 100jura. Jedino sam siguran da nijedna ni druga nisu imale baš 4? Možda ih je više? Tko zna, možda je netko dopeljao tucet srpskih drolji...:zubo:

Jedno je sigurno, zagrebačke striperice će se brzo naći na cesti bez posla. Ove srpkinje naprave totalni show i rade sve, na "stage" izlaze u bikiniju... Za razliku od, dosadnih im zagrebačkih kolegica kojima samo da se skinu u tange treba 20min, a ne daj Bože da nekog za kitu primi... :rolleyes: :w

Baron Samedi
20.07.2005., 16:02
Na jedinoj momackoj na kojoj sam ja bio, bila je neka plava koja se predstavila k'o slovenka, u pratnji neke starije. Ta je otplesala sat vremena za 1200 kn i uspjela se skinuti do gola u zadnjem plesu.

NISTA nije napravila, jedva da su ovi oko mene nesto taknuli. Pljuganje? Zaboravi. Cak i mladozenji.

Ja mora da sam bolestan, meni se to sve skupa gadilo. Let me be straight: nemam nista protiv striptizeta, ali - to mi se iz nekog razloga gadilo.

Radije imam zenu u krevetu nego da je gledam.

Ali dobro, ja ne volim gledati nogomet - ako ga se pozelim, ja ga idem igrati.

hiperhiper
20.07.2005., 16:08
djiber kaže:
Hiper, ajd čitaj s razumijevanjem... unknown je sasvim jasno rekao da je mala bila tamo cijelu noć, a i očito je da on nije bio. Ako je mala u toku cijele noći odradila dvadesetak ljudi, s popustom je to oko 1700 Eura... :D:D

a kaj se tiče srpkinja ili u tvom slučaju srpkinje, sve je istina i cijeli grad o njima priča već mjesecima. Na momačkoj na kojoj sam ih ja sreo su bile dvije i izvele su foru s pivom, lizale jedna drugu i pušile mladoženji...i sve to za 100jura po glavi. Nakon toga su još njih dvije sredile jedno šest-sedam ljudi, svakog za po još 100jura. Jedino sam siguran da nijedna ni druga nisu imale baš 4? Možda ih je više? Tko zna, možda je netko dopeljao tucet srpskih drolji...:zubo:

Jedno je sigurno, zagrebačke striperice će se brzo naći na cesti bez posla. Ove srpkinje naprave totalni show i rade sve, na "stage" izlaze u bikiniju... Za razliku od, dosadnih im zagrebačkih kolegica kojima samo da se skinu u tange treba 20min, a ne daj Bože da nekog za kitu primi... :rolleyes: :w

pa zato sam i stavio post jer sam ostao totalno iznenadjen kako je zena luuuda

jer je bilo ocito da se njoj zivo jebe za sve i da joj je gust to raditi i da je boli ***** za sve.

SheOrc
20.07.2005., 17:39
Nes ti iskustva... Skvadro, ona koja se skida je s/triperka, ona koja se i skida i sisa kite je kurba.

Caith Sith
20.07.2005., 19:47
hiperhiper kaže:
e ali zena ima prejebeno tijelo
mislim striptizeta ne jebulja

za nju ne znam kakvo tijelo ima :confused:
Ne znaš?

Pa zar nisi čitao autoričinu samodopadnu erotsku prozu, u obliku tamo nekakvih "MomaĆkih VeĆeri":rofl: , "Izgubljene nevinosti" i sličnih verbalnih izdrkotina ??? :rofl: :rofl:

Jebote, čovječe, pa propustio si signifikantan komadić svjetske literarne povijesti. :rofl: :rofl:

Kako ćeš unucima na oči??:rofl: :rofl:

hiperhiper
21.07.2005., 10:16
Caith Sith kaže:
Ne znaš?

Pa zar nisi čitao autoričinu samodopadnu erotsku prozu, u obliku tamo nekakvih "MomaĆkih VeĆeri":rofl: , "Izgubljene nevinosti" i sličnih verbalnih izdrkotina ??? :rofl: :rofl:

Jebote, čovječe, pa propustio si signifikantan komadić svjetske literarne povijesti. :rofl: :rofl:

Kako ćeš unucima na oči??:rofl: :rofl:

a jesam jesam

ona je vjerovatno od onih sto naplacuju soma eura

cicap
22.07.2005., 15:10
I meni je prijatelj pričao za Natašu.

Očito je vrlo tražena u ZG-u.

U raznim strukturama društva.

:D

pajo00
22.07.2005., 16:37
cicap kaže:
I meni je prijatelj pričao za Natašu.

Očito je vrlo tražena u ZG-u.

U raznim strukturama društva.

:D

evo,i ja je tražim..javi ako šro saznaš o njoj(broj)

Unknown Hero
24.07.2005., 04:02
@hiper

Nisan Kerumov sin (šteta), a ako te muči to šta imam love, to je tvoj problem.:W

Stari mi je reka da je platia 1700€ i da me se ne tiča šta je posli bilo. (niti me ne zanima, nego sam samo htio provjeriti, pa da tebi bude duša na mjestu)

Ajde ti lijepo pronađi žensku, pa kad više ne budeš djevac, možemo nastaviti pričati.:W