View Full Version : Dečki di ste?!
Wanderer
17.07.2005., 05:22
Di ste nestali?
...
Nema vas, tu ste, a nema vas?
Zašto vas nema? Zašto nemate.. ništa u glavi osim (jednokratne) jebačine i površnih pričica za malu djecu?
A zašto kažem da vas nema...? Zato jer da vas ima bilo bi vas i duhom i tijelom, a ne samo tijelom.
Šteta, čudno je kako se uvijek potrefi da muškarci koji bi mi se eventualno mogli svidjeti fizički (izgled + pokreti*)- su potpuno isprazni i mentalno nestimulativni. Meni. :( Ovo se odnosi na komunikaciju preko internetske žice. Fizički aspekt procjenjujem bavljenjem sportom te visinom i težinom sugovornika. Možda sam i ja površan što želim BAŠ takvog i nikakvog drukčijeg- muževnog sportski nastrojenog dečka?
Zapravo, nit' ne znam što bih vas pitao.. već sam polulud na mahove i nema smisla komunicirat sa mnom sada. :) Možda sam krivo postavio tezu.. Možda je ispravnije pitati; zašto s njima teže uspostavljam kvalitetnu komunikaciju? Različiti interesi? Glupost sugovornika kojemu se mali splasne kad mu daš do znanja da ti se možda sviđa ono što on jest?
Možda sam trenutno samo loše volje.. i iskaljuje mi se na vama. hehe
*što nije zanemarivo kod gej/bi mladića, jer postoji veliki varijabilitet.
PS. Iznimke dakako postoje. Nadam se.
psihopat
19.07.2005., 21:44
Wanderer kaže:
Di ste nestali? Mozda su u sumi :D
Evo, Wandere ja sam se ulogirao na forum samo radi tebe. Tesko mi je bilo gledati kako patis :( pa sam svratio da te malo razveselim :W
Wanderer kaže:
A zašto kažem da vas nema...? Zato jer da vas ima bilo bi vas i duhom i tijelom, a ne samo tijelom. Ajme meni :rolleyes: Opet si poceo filozofirati.
Wanderer kaže:
Šteta, čudno je kako se uvijek potrefi da muškarci koji bi mi se eventualno mogli svidjeti fizički (izgled + pokreti*)- su potpuno isprazni i mentalno nestimulativni. Meni. :( Mozda imas visoke kriterije. Ali to nije nista lose. Prije ili kasnije bi se mogao pojaviti netko tko ce ih ispuniti ;)
Wanderer kaže:
Ovo se odnosi na komunikaciju preko internetske žice. :horor:
TI NISI NORMALAN!!!!!!!!
Na netu uglavnom vise bezveznjaci bez drustvenog zivota :B
Wanderer kaže:
Možda sam i ja površan što želim BAŠ takvog i nikakvog drukčijeg- muževnog sportski nastrojenog dečka?
Možda je ispravnije pitati; zašto s njima teže uspostavljam kvalitetnu komunikaciju? Različiti interesi?
In medias res. :top:
Wanderer kaže:
Možda sam trenutno samo loše volje.. i iskaljuje mi se na vama. hehe Ja se iskaljujem na forumskim LGBTIQ-ovcima kad sam lose volje :cerek:
Zeljkoo
19.07.2005., 22:02
evo me tu sam :D
bozanstvena333
20.07.2005., 19:36
Zeljkoo kaže:
evo me tu sam :D :D nisam znala da si i ti peder
Veliki gizmo
22.07.2005., 13:43
Ja sam lezba u duši:D
Wanderer
25.07.2005., 05:29
psihopat kaže:
Mozda su u sumi
Evo, Wandere ja sam se ulogirao na forum samo radi tebe. Tesko mi je bilo gledati kako patis pa sam svratio da te malo razveselim
A ja sam čekao da patnje prestanu pa da ti mogu dati dostojan odgovor. :D
psihopat kaže:
Ajme meni Opet si poceo filozofirati.
Ne voliš kad se slikovito izražavam? :(
psihopat kaže:
Mozda imas visoke kriterije. Ali to nije nista lose. Prije ili kasnije bi se mogao pojaviti netko tko ce ih ispuniti
Neeemam visoke kriterije.. samo se želim zaljubiti u nekog geja ili bipsića ili hetera i da mi ljubav bude uzvraćena. :cerek: To je delikatno pitanje o kojem ne bih javno. :rolleyes:
A ova zadnja rečenica mi se jako sviđa. Kako si slatki!! :cerek:
Ali umjesto "bi se mogao" bih radije stavio "će se".
psihopat kaže:
TI NISI NORMALAN!!!!!!!!
Na netu uglavnom vise bezveznjaci bez drustvenog zivota
Ma znam ja sve to. Mislim, šta bi ja i ti radili na netu i svi ovi idioti koji nam svakodnevno kvare raspoloženje da nisu bezveznjaci i da imaju društveni život?
Ali čuj.. ja nemam baš izbora. Takvo je stanje u ovoj zemlji da je malo vjerojatno da će ti se momak (koji ti se sviđa) upucati. :mad: A ja se ne volim upucavati.. još da me neki balkanoidni kromanjonac kojem se upucavam napuca. :( Više volim kad dečko mene zavodi i zabavlja. Još nisam naišao na nekog koji će spojit to dvoje.
Zato.. šta bih ja bez mog kompića i mrežice. :o Mislim, nezatucana okolina ili eventualno gej barovi bi bili bolje rješenje.. al kad mi nije zgodno ni/ili pri ruci.
psihopat kaže:
In medias res.
Šta si time mislio reć? Eh, ako saznam da si makar u krajičku mozga pomislio da se to odnosilo na moju eventualnu površnost.. :loše ti se piše: :mad:
psihopat kaže:
Ja se iskaljujem na forumskim LGBTIQ-ovcima kad sam lose volje
Aha..
Nego, kad ćeš aktivirat privatne porukice??? :(
Pusa
Wanderer
25.07.2005., 05:30
Zeljkoo kaže:
evo me tu sam :D
A gdje? Ne vidim te... priđi bliže. :)
reptilia
25.07.2005., 13:15
to ti je zato što jos uvijek nisi shvatio da se "ljubav rađa na suncu". :D a to je cijela jedna teorija...
dečec dragi, po ovome zakljucujem da ti jednostavno previše visiš "u hladu" :W
psihopat
25.07.2005., 20:20
Wanderere, trenutno nemam vremena da ti napisem odgovor koji bi zadovoljio tvoje apetite :D ali sam ti zato pripremio nesto sa cime se mozes prikratiti vrijeme dok cekas :cerek:
Forumski metroseksualci, homofobi i poneki gay (http://monitor.hr/imfovci_online/index.htm)
Osim toga, bio sam toliko slobodan da pregledam profile forumasa i pronadjem osobu za koju vjerujem da bi odgovarala tvojim zeljama. A bome i ti njezinim ;)
Njegov profil je http://www.forum.hr/member.php?s=&action=getinfo&find=lastposter&threadid=53502
Wanderer kaže:
Di ste nestali?
...
Nema vas, tu ste, a nema vas?
Zašto vas nema?
Đuvegije gde ste da ste, htela bih da znam...
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.