View Full Version : Užas, prebrzo svrsavanje
Dakle ovako, nije da sam neka velika iskušnjara, ali ni da nemam iskustva. Jučer sam uletio u krevet s jednom curom koji sam uistinu želio zadovoljit, izjebat. Prvi problem je u tome što mi se spustio čim sam stavio kondom (dobro, to mi se zna dogodit, mrzim kondom), ali onda nikak da mi se digne, i trudi se ona, napokon se digne i sad da ću joj ga gurnut, i svršim. :eek:
Ja gledam i ne vjerujem, baš zato jer sam s nekim curama spavao bez kondoma baš zato jer se mogu suzdržat i sve to skupa, i onda ovo... :eek:
Šta mi je? :D Šta da radim? :confused: Sad se osjećam ko kreten...:flop:
hootchie
20.07.2005., 12:26
nista. pokusaj ponovo. e ako i onda useres - "houston, we have a problem..."
Baron Samedi
20.07.2005., 12:46
Kupi sladoled na stapicu, polizi sladoled, prisloni dascicu uz miska i ucvrsti s dvije gumice, gore i dolje. Zatim navuci kondom.
hootchie kaže:
nista. pokusaj ponovo. e ako i onda useres - "houston, we have a problem..." A probat ćemo sigurno, ali sam bio tako siguran u sebe da ne mogu vjerovat. :(
I to mi se dogodio paradoks, prvo mi se nije digao pa sam prerano svršio. :rolleyes:
Baron Samedi kaže:
Kupi sladoled na stapicu, polizi sladoled, prisloni dascicu uz miska i ucvrsti s dvije gumice, gore i dolje. Zatim navuci kondom. ma, navukao sam ga, ali ONDA se spustio. :W
hootchie
20.07.2005., 13:30
Baron Samedi kaže:
Kupi sladoled na stapicu, polizi sladoled, prisloni dascicu uz miska i ucvrsti s dvije gumice, gore i dolje. Zatim navuci kondom.
a dzezva za kavu? jaja u dzezvu, a maloga uz drsku koncem ili selotejpom? i zvuk je super!
freelancer
20.07.2005., 13:33
Gotovo je s karijerom jebača!
Objesi kopačke o klin!:D
crna-pantera
20.07.2005., 13:35
Baron Samedi kaže:
:rofl: :rofl: :lol: :rofl: :rofl:
SickFuck
20.07.2005., 13:38
...a moglo je biti i gore... zamisli da si joj ga gurnio bez kondoma i oma svrsija... :cool: ...al bi cura reagirala... :azdaja:
:lol:
crna-pantera
20.07.2005., 13:39
maxell kaže:
Dakle ovako, nije da sam neka velika iskušnjara, ali ni da nemam iskustva. Jučer sam uletio u krevet s jednom curom koji sam uistinu želio zadovoljit, izjebat. Prvi problem je u tome što mi se spustio čim sam stavio kondom (dobro, to mi se zna dogodit, mrzim kondom), ali onda nikak da mi se digne, i trudi se ona, napokon se digne i sad da ću joj ga gurnut, i svršim. :eek:
Ja gledam i ne vjerujem, baš zato jer sam s nekim curama spavao bez kondoma baš zato jer se mogu suzdržat i sve to skupa, i onda ovo... :eek:
Jao, jao, mogu mislit kako se jadnica komirala....jesi mogo probat opet, pa opet, pa opet...
Elysium
20.07.2005., 13:39
maxell kaže:
Šta mi je?
gotovo je.
više nikada nećeš biti isti.
:rofl:
AmADin_gospo
20.07.2005., 13:43
ma pustite čovjeka, nea on sluša čika kureta, čika kure ima leka za sve, nego ti buraz, fino do prodavnice zečina ili delikatesa, ili do tvog lokalnog šiptara, pa si kupiš pola kile :s BADEMA ili :s ORAHA, pa fino, kašiku meda u usta i to sve fno zaliješ bademima u velikoj količini, pa da vidiš onda kako se piton diže i ne spušta barem par dana, to ima i drugu stranu jer se nemože onda spustiti koji dan pa da ga tučeš ili umačeš u hladnu vodu, kakva vijagra kakvo šta, :s BADEMI I :s ORASI su ZAKON :D :top: :top:
crna-pantera
20.07.2005., 13:46
AmADin_gospo kaže:
ma pustite čovjeka, nea on sluša čika kureta, čika kure ima leka za sve, nego ti buraz, fino do prodavnice zečina ili delikatesa, ili do tvog lokalnog šiptara, pa si kupiš pola kile :s BADEMA ili :s ORAHA, pa fino, kašiku meda u usta i to sve fno zaliješ bademima u velikoj količini, pa da vidiš onda kako se piton diže i ne spušta barem par dana, to ima i drugu stranu jer se nemože onda spustiti koji dan pa da ga tučeš ili umačeš u hladnu vodu, kakva vijagra kakvo šta, :s BADEMI I :s ORASI su ZAKON :D :top: :top:
A žene, kako na njih djeluje?
sanjalica
20.07.2005., 13:57
AmADin_gospo kaže:
pa si kupiš pola kile :s BADEMA ili :s ORAHA, pa fino, kašiku meda u usta i to sve fno zaliješ bademima u velikoj količini, pa da vidiš onda kako se piton diže i ne spušta barem par dana,
jebate, da je to istina, koliko jede badema i oraha, mom mužu se ne bi spuštao nikad:D
:misli: sad sam se zapitala, možda se njemu ni ne diže na mene već na te suplemente, a ja mu samo pomognem da se spusti
:eek:
crna-pantera
20.07.2005., 14:02
sanjalica kaže:
, možda se njemu ni ne diže na mene već na te suplemente, a ja mu samo pomognem da se spusti
:eek:
:rofl: Testiraj ga, na dijetu snjim.....
sanjalica
20.07.2005., 14:05
crna-pantera kaže:
:rofl: Testiraj ga, na dijetu snjim.....
imaš pravo, danas bacam sve te nepotrebne stvarčice iz kuće i ne pečem više kolače sa tim sranjima:D
crna-pantera
20.07.2005., 14:08
sanjalica kaže:
imaš pravo, danas bacam sve te nepotrebne stvarčice iz kuće i ne pečem više kolače sa tim sranjima:D
Može crveno meso; kažu da je ono dobro kod pravljenja muške djece....
sanjalica
20.07.2005., 14:27
crna-pantera kaže:
Može crveno meso; kažu da je ono dobro kod pravljenja muške djece....
to smo odradili, ali mi smo poslušali savjet o čizmama:lol:
nego, ima li neki recept za dite:D
aurora_borealis
20.07.2005., 14:34
jedi puno ananasa :D
crna-pantera
20.07.2005., 14:36
sanjalica kaže:
to smo odradili, ali mi smo poslušali savjet o čizmama:lol:
nego, ima li neki recept za dite:D
Ne znam tu foru sa čizmama??
Dite se baca u vodu ko mačići...to se ne želi, nego nametne.:D
sanjalica
20.07.2005., 15:12
crna-pantera kaže:
Ne znam tu foru sa čizmama??
Dite se baca u vodu ko mačići...to se ne želi, nego nametne.:D
:lol: :lol:
nego, ovo sa čizmama nije ništa komplicirano:D
legneš, on obuje čizme i odradi pos'o:cool:
malo je dosadno, ali pročitaš si nešto uz put ili počneš raditi dite:D
Zgaženi mrav
20.07.2005., 15:38
Baron Samedi kaže:
čika kure...i ja bi malo
hiperhiper
20.07.2005., 16:12
ha ha ha najgore je sto ce ti to sada stalno biti u podsvjest
ako ti se to jos jednom dogodi predvidjam ti dugotrajnu impotenciju:D
crna-pantera
20.07.2005., 16:22
sanjalica kaže:
nego, ovo sa čizmama nije ništa komplicirano:D
legneš, on obuje čizme i odradi pos'o:cool:
:rofl: :rofl: ne mogu vjerovat......
Arianne
20.07.2005., 16:25
aurora_borealis kaže:
jedi puno ananasa :D
Koliko znam ananas je dobar za druge stvari....:D
Nego Maxell nemoj se previse briniti oko toga, mozda previse razmisljas o svemu tome...
Nemoj se opterecivati sa tim i bit ce sljedeci put bolje....:)
sanjalica
20.07.2005., 16:32
arianne kaže:
Koliko znam ananas je dobar za druge stvari....:D
za šta, za šta??:D
Arianne
20.07.2005., 16:33
sanjalica kaže:
Za bolji okus....:no: :zubo:
maxell kaže:
Pa valjda si se previše brinuo kako će to sve proći pa si zato imao problema...pa nisi ni prvi ni zadnji. To je psiha, a ne ne znam ni ja šta. Drugi put će biti bolje...
Šta bi ispao kreten...moglo je ispast i gore pa je mogla i ona dat petama vjetra...a nije.;)
Baron Samedi
20.07.2005., 16:34
Zgaženi mrav kaže:
čika kure...i ja bi malo
Sladoleda ili dascice?
sanjalica
20.07.2005., 16:42
arianne kaže:
Za bolji okus....:no: :zubo:
:D ,
a i za estetiku može poslužiti :no:
Arianne
20.07.2005., 16:44
sanjalica kaže:
:D ,
a i za estetiku može poslužiti :no:
Za vise toga....:D
hootchie
20.07.2005., 16:49
sanjalica kaže:
recimo mos ga nagurat u supak i zavrsit u "zanimljivostima" pa te Tovaris Ris prebaci na forum
sanjalica
20.07.2005., 16:50
a,
nemam više šta reći osim "mljac":D
odoh sad po ananas, hebeš bademe i orahe, njih danas bacam:cool:
sanjalica
20.07.2005., 16:53
hootchie kaže:
recimo mos ga nagurat u supak i zavrsit u "zanimljivostima" pa te Tovaris Ris prebaci na forum
recimo, da imam premali supak za taj pothvat, mogu li isto u "zanimljivosti" :misli:
hootchie
20.07.2005., 16:55
sanjalica kaže:
recimo, da imam premali supak za taj pothvat, mogu li isto u "zanimljivosti" :misli:
pa naravno! tek je onda zanimljivo...kad lisce ostane vani!
Arianne
20.07.2005., 16:58
sanjalica kaže:
a,
nemam više šta reći osim "mljac":D
odoh sad po ananas, hebeš bademe i orahe, njih danas bacam:cool:
Kupi odmah i banane, i one su dobre....:top: :D
sanjalica
20.07.2005., 16:58
hootchie kaže:
pa naravno! tek je onda zanimljivo...kad lisce ostane vani!
vidim da je to već netko isprobao:D
sanjalica
20.07.2005., 16:59
arianne kaže:
Kupi odmah i banane, i one su dobre....:top: :D
jebate, sad pretjeruješ malo:D, pa imam ja muža:lol:
Arianne
20.07.2005., 17:02
sanjalica kaže:
jebate, sad pretjeruješ malo:D, pa imam ja muža:lol:
Pa za muza i trebas kupiti...:D
Ja svoga samo ananasima i bananama hranim....:D
hiperhiper
20.07.2005., 17:04
a uvijek mozes naci neku koja voli malog i mlohavog
pa je rasturiti
hootchie
20.07.2005., 17:05
arianne kaže:
PREBACENO-----> "Nagurala gladnom muzu ananas i kilu banana u supak ne bi li ga nahranila"
Arianne
20.07.2005., 17:17
hootchie kaže:
PREBACENO-----> "Nagurala gladnom muzu ananas i kilu banana u supak ne bi li ga nahranila"
Ajde sta si ljubomoran odmah.....
Blast from the past
20.07.2005., 18:30
E neces vjerovat ali meni se dogodilo nesto slicno...
Upozno neku trebu, uzeo broj, nadjemo se kod nje doma, ni a ni b nego ravno u krevet. Prvo mi je popusila bez ikakvih pitanja, zatim sam je pojebo sa kondomom... kad smo zavrsili htjela je jos a mali mi se nikako dic... ali ni-ka-ko!! malo se digo pa pao, pa navuko nekako kondom pa pao, i sve dok nisam reko...ma jebes i kondom i sve i uletio bez... mali je bio sav za akciju nakon toga i trajo je ohoho....
jebi ga bolje bi bilo da nisam bez ali in the heat of the moment svasta se desava... Nisam nista dobio hvala bogu ali smatram da ti je problem u kondomu... ja ih isto mrzim!!
Caith Sith
20.07.2005., 19:12
maxell kaže:
Šta da radiš??
Odreži tu mizeriju od spolovila i popij andol, jebote... kaj drugo. :rofl: :rofl:
SickFuck
21.07.2005., 01:35
hootchie kaže:
mozda je i autor topica imao ananas u supku pa mu se nije banana mogla dici... :confused:
hootchie
21.07.2005., 09:15
arianne kaže:
Ajde sta si ljubomoran odmah.....
a sta ces, glad, baby, glad...
sanjalica
21.07.2005., 10:55
arianne kaže:
a u qrac i moje prljave misli:o
uvijek nešto krivo skontam:D
quietwoman
21.07.2005., 13:29
Blast from the past kaže:
Nisam nista dobio hvala bogu ali smatram da ti je problem u kondomu... ja ih isto mrzim!!
Znas za ono nesto sto se zove, hm
, a da! :mig:
-----> "vrijeme inkubacije"
:moli:
mind rebel
26.07.2005., 06:54
sanjalica kaže:
vidicemo oces li i dalje mislit da su orasi i mjenduli sranja kad te muz bude jebo sa mlohavim pisom :zubo:
kosta vujic
26.07.2005., 07:10
crna-pantera kaže:
A žene, kako na njih djeluje?
a jebate, moja poludi kad joj tucam orahe na chelenki
vjetro_M_pir
26.07.2005., 09:23
kosta vujic kaže:
a jebate, moja poludi kad joj tucam orahe na chelenki
Ma sta jebete covjeka koji ima problem...
Kondom je sranje i svi muskarci ga mrze....
I upravo stavljanje moze biti neugodno...
Savjet, ima ljepsih nacina za stavljanje kondoma, npr ustima...
Ali to je obicno izvedivo sa osobom koju dobro poznajes (znam da ce sad svi machosi dreknut da im ga mala pusi na prvom datu jer su preobdareni i preneodoljivi, ali to su ti sranja. Zenama obicno treba vrijeme da se opuste za takve stvari, tj. treba im povjerenje...)
I tako kad steknete povjerenje onda se stice i polagano uzivanje u sexu i ne svodi se sve na gurnuti ga... To je zapravo sekundarna stvar...
Ja se u principu zahaklam na zenu sojetilno. Pratim je i njena "napaljenost" pali mene... Pratim i podizem tempo u skladu s njenim pokretima, uzdasima itd...
I to je recept kako skoro uvijek zenu dovesti do vrhunca...
Nekad me uzmu i izj.... Tada je to njihova igra i ja u tom sudjelujem pasivom...
Nekad se jeb.... zajedno, a to je najljepse...
Zapravo sex ti je komunikacija. U njoj je kondom izolator!!!
Kad bude dovoljno povjerenja između vas bit će i cvrstine i miline, a kondom nece biti potreban. Samo paziti na rikverc....
I reci joj da svrsis prerano jer ti je ona previse hot...
Sad ce mi sve zene sjest na vrat...
goldendick
26.07.2005., 09:32
maxell kaže:
Sad se osjećam ko kreten...:flop:
Kad i jesi kreten. :cool:
goldendick
26.07.2005., 09:37
Nisam nista dobio hvala bogu...
Možda je ona nekaj dobila...:E :no:
vjetro_M_pir
26.07.2005., 09:43
opet jebaci na kvadrat...
Prijatelju ne nerviraj se zbog ovih koji te nastoje demoralizirat...
jebi ga konkurencija si i oprasujes na njihovom teritoriju...
Sve zene a i pametni muskarci znaju da je hvalisanje oko sex umjeca gluma kojom se prikriva nejebica i neumjece...
Njima se dize, ali ga nemaju kome staviti....
Samo ti hrabo i ne daj se...
goldendick
26.07.2005., 09:48
vjetro_M_pir kaže:
opet jebaci na kvadrat...
Prijatelju ne nerviraj se zbog ovih koji te nastoje demoralizirat...
jebi ga konkurencija si i oprasujes na njihovom teritoriju...
Sve zene a i pametni muskarci znaju da je hvalisanje oko sex umjeca gluma kojom se prikriva nejebica i neumjece...
Njima se dize, ali ga nemaju kome staviti....
Samo ti hrabo i ne daj se...
Vidim da si novoregistriran - to ti sam sebe tješiš, klonirani. :B :B :B
vjetro_M_pir
26.07.2005., 09:59
goldendick kaže:
Vidim da si novoregistriran - to ti sam sebe tješiš, klonirani. :B :B :B
Kolniran nisam, novi sam...
Doduse nisam novi, ali me nije bilo na IMF-u jedno 4 godine...
Ali sam zato bio tu kad je modemska veza 14400 bila mrak...
I nemam se sta tjesiti... Sve je to zivot. I kad ti se ne digne i to je zivot!
Ajde bar budi iskren i reci nam da si i ti imao problema u zivotu...
Mogu misliti koji kompleks puca tipa koji se mora identificirati sa zlatni k....
Ne, ti nemas problema, nisi ih nikad imao....
Ma prijatelju kad se sjetim pocetaka karijere, meni je to simpaticno, a i zeni s kojom sam vjezbao...
Nije to toliki bed ako ne iskompleksira, a ovaj tip koji pita goldendika za savjet sigurno s tvojim demoraliziranjem nece dobro proci...
Covjek trazi pomoc... Sta hoces da stari na drkchatovima jer se boji potraziti zenu u ozbilji?
Budi goldendick u doslovnom smislu i reci ko iskusniji da to nije bed... Prijatelju karakter jebe zene, tj cuka, srce, mozak a ne ***** i to ce ti svaka zena reci...
A ovaj tip je na putu da mu zgazis osnovu toga svega - samopouzdanje...
sanjalica
26.07.2005., 11:01
mind rebel kaže:
jebo sa mlohavim pisom :zubo:
šta se to može:confused:
u stvari, ne zanima me kako to izgleda :D
vjetro_M_pir
26.07.2005., 12:41
sanjalica kaže:
šta se to može:confused:
u stvari, ne zanima me kako to izgleda :D
moze se...
i cesto to bude goldenmloh dick....:D
znas ono, lova i kompleksi i curice koje vole lovu...
Vidio sam prije par mjeseci neke e knjige o kojekakvim vjezbama. Tvrde da navodno mozes postic total ejaculation control.
Htio sam je skinit :D ali se placalo.
Neznam kakve su to vjezbe i kako funkcioniraju. Jel zna netko vise?
To su "Kegelove" vezbe za muskarce, imas i dzabe na dosta sajtova, pokusaj i neki torrent ili p2p...
Uglavnom, koga ne mrzi da se bakce - koristi ali treba vremena, rezultat ne izostaje.
stretch
04.08.2005., 11:14
@ maxell:
nije bed, stari. upao si u jedan od onih nemilih slučajeva kad se to događa. u kojem se scenariju prepoznaješ:
A) bio si totalno neispavan i nadrkan, ali sve si to zaboravio jer - išo si ševit
B) mješao si slatko i alkohol ili se sjebo nekom drugom kemijom
C) zabrijo si da ju moraš pojebat tak da tvoju sliku objesi doma na zid u wc-u
D) razmišljo si krivom glavom
E) emotivno si u banani i u biti ju nisi išo karat zato što si ju htio karat nego zato što je objektivno pička na kvadrat pa da ne propustiš priliku.
Ako si tip kojeg takve stvari proganjaju kad se dogode, nemoj to furat sa sobom kad slijedeći put dovučeš nešto pod plahtu. Znam, lako je to reć. Evo ti strategija: ako počneš razmišljat o tome hoće li te amigo slušat ili ne, prestani navlačit na ševu. Možda te ona krene nagovarati, a ako je cura na mjestu, zaboravit ćeš na sve :mig:
connect
06.08.2005., 14:19
maxell kaže:
cinjenica jest da se previse opterecujes tim stvarima pa ti se zato to i dogada
AmADin_gospo
15.08.2005., 00:31
vjetro_M_pir kaže:
Ma sta jebete covjeka koji ima problem...
Kondom je sranje i svi muskarci ga mrze....
I upravo stavljanje moze biti neugodno...
Savjet, ima ljepsih nacina za stavljanje kondoma, npr ustima...
Ali to je obicno izvedivo sa osobom koju dobro poznajes (znam da ce sad svi machosi dreknut da im ga mala pusi na prvom datu jer su preobdareni i preneodoljivi, ali to su ti sranja. Zenama obicno treba vrijeme da se opuste za takve stvari, tj. treba im povjerenje...)
I tako kad steknete povjerenje onda se stice i polagano uzivanje u sexu i ne svodi se sve na gurnuti ga... To je zapravo sekundarna stvar...
Ja se u principu zahaklam na zenu sojetilno. Pratim je i njena "napaljenost" pali mene... Pratim i podizem tempo u skladu s njenim pokretima, uzdasima itd...
I to je recept kako skoro uvijek zenu dovesti do vrhunca...
Nekad me uzmu i izj.... Tada je to njihova igra i ja u tom sudjelujem pasivom...
Nekad se jeb.... zajedno, a to je najljepse...
Zapravo sex ti je komunikacija. U njoj je kondom izolator!!!
Kad bude dovoljno povjerenja između vas bit će i cvrstine i miline, a kondom nece biti potreban. Samo paziti na rikverc....
I reci joj da svrsis prerano jer ti je ona previse hot...
Sad ce mi sve zene sjest na vrat...
Stavljanje kondoma kod mene je vazda bila muka, rukom,.... ajd i nekako (ako je veličina XL) ali ustima... NEMA ŠANSE, par njih su pokušale ali nisu mogle toliko otvoriti usta a kamoli da još i jezikom manevrišu, maja mi je pokušala popušiti u utorak( za moj 24 rođendan :D :D ) i jadnu je bolila vilica 2 dana nakon toga i jedva mi je šta i jela, samo kakve hapice i sokiče a nije ni glavič čestito uspjela staviti u usta,
još uvijek tražim kakvu finu curu sa velikim ustima da ga može staviti cijelog.... nadam se da ču takvu nači u neko dogledno vrijeme..
meni tebe zao stolkin kurcen
Baron Samedi kaže:
Kupi sladoled na stapicu, polizi sladoled, prisloni dascicu uz miska i ucvrsti s dvije gumice, gore i dolje. Zatim navuci kondom. i neka viče Dule Savić:D?
SickFuck
15.08.2005., 14:28
maxell kaže:
hahahahhaaaahahahaaaaaaaa
Spricko, Spricko, Brzi gonzales, drk,drk, spric...
;)
Kex Doomlich
16.08.2005., 14:27
maxell kaže:
Jednostavno...prije ševe izdrkaj se doma pet, šest puta. Pa kad ti se digne kod ribe neš moć svršit bar pet sati.
Kex Doomlich
16.08.2005., 14:30
E neces vjerovat ali meni se dogodilo nesto slicno...
Upozno neku trebu, uzeo broj, nadjemo se kod nje doma, ni a ni b nego ravno u krevet. Prvo mi je popusila bez ikakvih pitanja, zatim sam je pojebo sa kondomom... kad smo zavrsili htjela je jos a mali mi se nikako dic... ali ni-ka-ko!! malo se digo pa pao, pa navuko nekako kondom pa pao, i sve dok nisam reko...ma jebes i kondom i sve i uletio bez... mali je bio sav za akciju nakon toga i trajo je ohoho....
jebi ga bolje bi bilo da nisam bez ali in the heat of the moment svasta se desava... Nisam nista dobio hvala bogu ali smatram da ti je problem u kondomu... ja ih isto mrzim!!
Može bit da je kondom u kurcu. Ni meni se ne sviđa svaki. Najbolje ti je da kupiš po jedan paket svakakvih vrsta kondoma pa vidiš s kojim najbolje karaš. :D
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.