View Full Version : jeben li ju uska li je
kašeta brancina :s
20.07.2005., 18:50
e iman novu divojku onu o kojoj san van priča par puta san odjeba jer mi je išla na kurac s nekin svojin glupostima. al iman problem s ovon novon. jeba san ju priko nekoliko puta i svaki put je ka govorila da ju boli. mislin, bolje da kažen stenjala ka da ju boli. vidin vlažna ka more je i gledan koji kurac šta te ima bolit jebente blentavu. gledan kurac svoj i vidin nema nekih izobličenja. i kaže ona, ka da i sam nisan primjetija, da je jako uska. posla san ju u 3 pizde matere kad mi je to rekla, jebate nisan kreten vidin to i sam. il bolje reć osjetin da je tako. i kažen joj ja da nek prestane stenjat jer mi diže to živac a kaže ona da nek smanjin ja kurac pa neće više stenjat. opet san ju u 3 pizde matere posla. i sad neznan dal da čekan da joj se pizda rastegne, a iskusna je relativno divojka i ako se nije rastegnula dosad neznan ni kad će, il da ju odjeben jel neda mi se trpit to jebavanje s prikouskon pizdon. recite mi divojke koje usku imate jel van se rastegnila ako ste ovakvih imale problema i kolko bi ja triba čekat da se ova divojka, zovimo ju maja, prilagodi?
usput, latiteo, evo stavlja san zareze i točke i pazija na pravopis pa ovi put nema šta bit nejasno u samom tekstu
kašeta brancina :s kaže:
...posla san ju u 3 pizde matere kad mi je to rekla, jebate nisan kreten vidin to i sam...
opet san ju u 3 pizde matere posla...
A što ako je uska na mater?
Caith Sith
20.07.2005., 18:56
Odjebi to po brzom postupku. :top:
Prije će razminirat cijelu rvacku nego će se toj droljetini raširit pičketina :kava:
20.07.2005., 18:58
Godiva kaže:
A što ako je uska na mater?
nemoj zajebavat s lošin primjedbama
lipo mi reci rješenje problema ako znaš il mi se makni s teme
:w
Veliki gizmo
20.07.2005., 18:59
i moja uska. Raširi se malo nakon tjedan dana uzastopne jebačine, ali čima malo ohaneš, skupi se, valjda od pranja
Caith Sith
20.07.2005., 19:06
Veliki gizmo kaže:
i moja uska. Raširi se malo nakon tjedan dana uzastopne jebačine, ali čima malo ohaneš, skupi se, valjda od pranja
Ovdje je rješenje jednostavno.
Imaš premali pimpek.
Hoblaj ju nečim većim.
Pendrekom, recimo. :D :rofl:
U kolijevci čovječanstva taj problem se rješava škaricama ili žiletom.
bozanstvena333
20.07.2005., 19:15
e iman novu divojku onu o kojoj san van priča par puta san odjeba jer mi je išla na kurac s nekin svojin glupostima. al iman problem s ovon novon. jeba san ju priko nekoliko puta i svaki put je ka govorila da ju boli. mislin, bolje da kažen stenjala ka da ju boli. vidin vlažna ka more je i gledan koji kurac šta te ima bolit jebente blentavu. gledan kurac svoj i vidin nema nekih izobličenja. i kaže ona, ka da i sam nisan primjetija, da je jako uska. posla san ju u 3 pizde matere kad mi je to rekla, jebate nisan kreten vidin to i sam. il bolje reć osjetin da je tako. i kažen joj ja da nek prestane stenjat jer mi diže to živac a kaže ona da nek smanjin ja kurac pa neće više stenjat. opet san ju u 3 pizde matere posla. i sad neznan dal da čekan da joj se pizda rastegne, a iskusna je relativno divojka i ako se nije rastegnula dosad neznan ni kad će, il da ju odjeben jel neda mi se trpit to jebavanje s prikouskon pizdon. recite mi divojke koje usku imate jel van se rastegnila ako ste ovakvih imale problema i kolko bi ja triba čekat da se ova divojka, zovimo ju maja, prilagodi?
usput, latiteo, evo stavlja san zareze i točke i pazija na pravopis pa ovi put nema šta bit nejasno u samom tekstu :p :p :p :p ocito imas preveliki kura c za tu maju,rastezi to malo pa ce se rastegnut
Caith Sith
20.07.2005., 19:15
Godiva kaže:
U kolijevci čovječanstva taj problem se rješava škaricama ili žiletom.
Koko-kooooko-daaak.
Fulala si podforum.
Ovdje se ne sere.
Za to imaš kokošinjac. :p
Caith Sith kaže:
Koko-kooooko-daaak.
Fulala si podforum.
Ovdje se ne sere.
Za to imaš kokošinjac. :p
Nije dobro kad su kokoši u govnima.
Caith Sith
20.07.2005., 19:28
Kako nije??
To im je prirodni habitat. :p
Resetiraj taj kuglični ležaj na mjestu mozga, i poslušaj strikana.
Zna on.
bozanstvena333
20.07.2005., 19:34
Caith Sith kaže:
Koko-kooooko-daaak.
Fulala si podforum.
Ovdje se ne sere.
Za to imaš kokošinjac. :p :D da odi kokama tamo i prosvijetli ih...
pumpkin pie
20.07.2005., 20:23
Menije isto,čini mi se, s godinama sve uža.Unatoč redovitoj upotrebi.:D
Al nakon par minuta dođe na sebe.Samo treba malo strpljenja.
studentica21
21.07.2005., 00:58
Veliki gizmo kaže:
i moja,al se nitko do sada nije zalio:D
kaseta,a sta bi da joj je kako bunar pa da te pita jesi li ga stavio a ti ju jebes vec pola sata:D
budi sretan:D
Zrinska
21.07.2005., 01:02
Caith Sith kaže:
Odjebi to po brzom postupku. :top:
Prije će razminirat cijelu rvacku nego će se toj droljetini raširit pičketina :kava: Uf kakav si ti frajer!:rolleyes:
Ako je ti ne možeš raširiti, probat ćemo ja i ti, zajedno :D
SickFuck
21.07.2005., 01:30
ma poanta je da je da nije njoj picka uska neg je njemu kurrac veliki... aha... :bang: :kava:
Kao prvo kaseta, nisi stavljao velika slova i zato te mi purgeri ne razumijemo kaj pišeš i treba ovo sve brisat. :zubo: Evo latice...
Kao drugo, šta tebe boli kuratz što nju boli? Ne paše ti kao? :rolleyes:
Kao treće: nemoj mi se tu na takav proziran način hvalit s velikom kitom!! Svi znaju da je tehnika bitna. :zubo:
I zadnje, vi sve trebe ste kao odjednom uske?? WTF? Otkud vam to i ko vam je to rekao? Meni vas je žao... :kava:
Ma trebalo bi tebe poslati u što li već...glumiš macho tipa, a u biti si sitna duša. Ne volim takve. Da si frajer ugodio bi curi, a ne bi se ponašao ko da ne velim zadnji kreten. :mad:
Caith Sith kaže:
Kako nije??
To im je prirodni habitat. :p
Tako mlad, a već tako pametan. :)
kosta vujic
21.07.2005., 02:01
usput, latiteo, evo stavlja san zareze i točke i pazija na pravopis pa ovi put nema šta bit nejasno u samom tekstu
spoji joj picu i shupak [jednostavan zahvat] i bit ce ok
BOSNIAN#1
21.07.2005., 05:26
Stavljaj normalne kondome a ne one extra debele i vidjeces da je to rjesenje.
Aragorn
21.07.2005., 11:04
Bilo bi ti gore da ti je preširoka :D
Dear Prudence
21.07.2005., 11:56
Vjerojatno si stavlja stipsu u picu. Posoli i ti svog stipsom i sve ce biti ok!:D
SickFuck
21.07.2005., 12:44
Aha... sada sam se samo sjetio jedne scene iz filma - tip ga strpa u drolju i pocne joj "ah,mala kako si samo uska" - a zenska ga bljedo pogleda i "pogrjesna rupa glupane..."
...
freelancer
21.07.2005., 15:06
fist fuckin'???:eek:
Pa se jednog dana proširi??? :confused:
tiramisu
22.07.2005., 12:24
moja je plitka. valjda sam plitka:eek: :B
Dear Prudence
22.07.2005., 12:31
tiramisu kaže:
moja je plitka. valjda sam plitka:eek: :B
Bit ce da jesi! Izvadi tampon!:D
Veliki gizmo
22.07.2005., 13:40
Ma samo je začepljena, treba to malo pročačkat
Caith Sith
22.07.2005., 14:44
Veliki gizmo kaže:
treba to malo pročačkat
Zašto se post ne može pobrisat? :rolleyes:
Veliki gizmo
22.07.2005., 17:43
:B
22.07.2005., 18:37
Krle kaže:
Ma trebalo bi tebe poslati u što li već...glumiš macho tipa, a u biti si sitna duša. Ne volim takve. Da si frajer ugodio bi curi, a ne bi se ponašao ko da ne velim zadnji kreten. :mad:
krle pripozna san te već odavno ka jaku čunku odi na forumu :rigo:
;)
Unknown Hero
24.07.2005., 03:55
bla,bla....uska je...bla,bla
Uska je i još se buniš????:confused: :confused:
Smeta ti kad stenje???:confused: :confused: :confused: :confused:
Otiđi u psihijatra!:W
Rapifen
24.07.2005., 21:45
jeba san ju priko nekoliko puta i svaki put je ka govorila da ju boli. mislin, bolje da kažen stenjala ka da ju boli.
Ma ona stenje od lošeg seksa, a ne od velikog kurca. Sorry, stari! :B
tiramisu
25.07.2005., 10:58
Rapifen kaže:
Ma ona stenje od lošeg seksa, a ne od velikog kurca. Sorry, stari! :B
you go, girl!:top: :w
imala sam takav slučaj. fingiranje i stenjanje najbolji je način da se riješiš nikakvog jebača.:B
uplasena_srna
25.07.2005., 22:08
kašeta brancina :rofl: kaže:
E koji glupsoni ovdje mila mati. Kao prvoyenski spolni organ je prirodno diyajniran da se rasteye i prilagodjava datoj situaciji. To ynaci da nema tog muskog koi bi to mogao da napuni, jer se ona prilagodjava. Sada, najvjerovatnije da ti djevojka nije opustena, nego da je u grcu i tada dolayi do steyanja vaginalnog misica. Da se opusti, ti ne bi imao problema. Sto poduzeti? Ukoliko se ne poznajete dovoljno to hoce bit, te je potrebno sa curom p[ricati i steci njeno povjerenje, a ne samo gurati kao krkan. Drugo, mozda ti cura ima mentalnih problema, vrlo rasprostranjen problem, treba potraziti pomoc psihologa. Trece, usto sumnjam, jer po onom da mentalna sposobnost odrazava i sexualnu, a vidimo tvoje sposobnosti, mislim mentalne :rofl: , moze se desiti da muski jednostavno upenetrira u nedovljno pripremljenu skuljicu kod zenske i to se onda zna desiti. Mislim dala sam ti par primjera, pozorno prouci pa javi sto si poduzeo.
uplasena_srna
25.07.2005., 22:09
kašeta brancina :rofl: kaže:
E koji glupsoni ovdje mila mati. Kao prvo zenski spolni organ je prirodno dizajniran da se rasteze i prilagodjava datoj situaciji. To znaci da nema tog muskog koji bi to mogao da napuni, jer se ona prilagodjava. Sada, najvjerovatnije da ti djevojka nije opustena, nego da je u grcu i tada dolazi do stezanja vaginalnog misica. Da se opusti, ti ne bi imao problema. Sto poduzeti? Ukoliko se ne poznajete dovoljno to hoce bit, te je potrebno sa curom p[ricati i steci njeno povjerenje, a ne samo gurati kao krkan. Drugo, mozda ti cura ima mentalnih problema, vrlo rasprostranjen problem, treba potraziti pomoc psihologa. Trece, usto sumnjam, jer po onom da mentalna sposobnost odrazava i sexualnu, a vidimo tvoje sposobnosti, mislim mentalne :rofl: , moze se desiti da muski jednostavno upenetrira u nedovljno pripremljenu skuljicu kod zenske i to se onda zna desiti. Mislim dala sam ti par primjera, pozorno prouci pa javi sto si poduzeo.
brudet od škarpine
01.08.2005., 11:41
Jel to opet ona 13 godišnjakinja?:s
Ako je, bit će da će se problem riješit za koju godinu.:s :s :s
aleksandra
01.08.2005., 12:01
koji si ti macho a neznas j.....:lol: :lol:
zenska je napeta jer kuzi da ti hoces samo sex, a ne zna kak da te odjebe. a kad je ona napeta napeta je i njena pizda.
Ava Adore
01.08.2005., 14:15
e iman novu divojku onu o kojoj san van priča par puta san odjeba jer mi je išla na kurac s nekin svojin glupostima. al iman problem s ovon novon. jeba san ju priko nekoliko puta i svaki put je ka govorila da ju boli. mislin, bolje da kažen stenjala ka da ju boli. vidin vlažna ka more je i gledan koji kurac šta te ima bolit jebente blentavu. gledan kurac svoj i vidin nema nekih izobličenja. i kaže ona, ka da i sam nisan primjetija, da je jako uska. posla san ju u 3 pizde matere kad mi je to rekla, jebate nisan kreten vidin to i sam. il bolje reć osjetin da je tako. i kažen joj ja da nek prestane stenjat jer mi diže to živac a kaže ona da nek smanjin ja kurac pa neće više stenjat. opet san ju u 3 pizde matere posla. i sad neznan dal da čekan da joj se pizda rastegne, a iskusna je relativno divojka i ako se nije rastegnula dosad neznan ni kad će, il da ju odjeben jel neda mi se trpit to jebavanje s prikouskon pizdon. recite mi divojke koje usku imate jel van se rastegnila ako ste ovakvih imale problema i kolko bi ja triba čekat da se ova divojka, zovimo ju maja, prilagodi? A jesi me nasmijao :s
Imam problema s tim, ali opet mi je smiješno. Moja se nije prilagodila ni rastegnula :D Jebojuja :D
brudet od škarpine
01.08.2005., 14:21
Ava Adore kaže:
A jesi me nasmijao :s
Imam problema s tim, ali opet mi je smiješno. Moja se nije prilagodila ni rastegnula :D Jebojuja :D
Ajme ludila kod tebe!!!:eek: :o :s
Ava Adore
01.08.2005., 14:24
brudet od škarpine kaže:
Ajme ludila kod tebe!!!:eek: :o :s Da, bude baš zabavno svaki put... :D
Svaki put ko da mi je prvi :rolleyes: jebeš to :D
Zakaj ja pišem ovakve intimnosti tu opet? :bonk: :D
brudet od škarpine
01.08.2005., 14:31
Like a virgin
Touched for the very first time
Like a virgin...
:rofl:
, da je jako uska. posla san ju u 3 pizde matere kad mi je to rekla, jebate nisan kreten vidin to i sam. il bolje reć osjetin da je tako. i kažen joj ja da nek prestane stenjat jer mi diže to živac a kaže ona da nek smanjin ja kurac pa neće više stenjat. opet san ju u 3 pizde matere posla.
Blago receno,ti si kreten.:kava:
Ava Adore
01.08.2005., 23:37
brudet od škarpine kaže:
Like a virgin
Touched for the very first time
Like a virgin...
:rofl: E baš tak :rolleyes:
I nije smiješno :tuctuc: :rofl:
Drito Konj
01.08.2005., 23:48
Ava Adore kaže:
E baš tak :rolleyes:
I nije smiješno :tuctuc: :rofl:
pa nije, dobro je :cerek: :cerek: :D
Ava Adore
01.08.2005., 23:51
Baš, jel te boli? boli! jel te boli? boli! :rofl: :rofl: :rolleyes:
Drito Konj
01.08.2005., 23:54
Ava Adore kaže:
call me jackson! biatch! :afro:
:zubo:
brudet od škarpine
02.08.2005., 10:17
Ava Adore kaže:
Nema te tu šta bolit, to ti je kuratz i nema te to šta bolit. - by Pornelo :s :s :s
Ava Adore
02.08.2005., 14:13
brudet od škarpine kaže:
Nema te tu šta bolit, to ti je kuratz i nema te to šta bolit. - by Pornelo :s :s :s Budem si to ponavljala u glavi :rolleyes: :D :D Ili ćeš mi ti? :rofl:
brudet od škarpine kaže:
Nema te tu šta bolit, to ti je kuratz i nema te to šta bolit. - by Pornelo :s :s :s
kad smo vec kod pornella, zna netko otkud se moze skinuti kozjak :cerek:
molij samo ozbiljne ponude na pm :D:D:D
kpt. Willard
02.08.2005., 18:57
Ava Adore kaže:
Budem si to ponavljala u glavi :rolleyes: :D :D Ili ćeš mi ti? :rofl:
Budem ti ja.:o :cerek: :Sex:
Al da će bolit...hoće.:s :s :s
Ava Adore
02.08.2005., 18:58
kpt. Willard kaže:
Budem ti ja.:o :cerek: :Sex:
Al da će bolit...hoće.:s :s :s Dobro, da ne moram još i na to mislit :rolleyes: :D
A bolit će... a znam... boli i 7 cm nekad... a kamoli veći :D :D
kpt. Willard
02.08.2005., 18:58
Ken kaže:
Konju, par puta sam ti rekel da imam sve kozjake (7,8,9 komada, neznam ni sam kolko) i nisi me tražil da ti snimim.:rolleyes:
Jebi ga sad, zbirsal sam to sranje s kompa jer mi se ne zauzima disk space s tim sranjem.
To je žalosno gledat.
Ajde, ima nekih scena za pamćenje.:cerek:
kpt. Willard
02.08.2005., 19:49
Ava Adore kaže:
Dobro, da ne moram još i na to mislit :rolleyes: :D
A bolit će... a znam... boli i 7 cm nekad... a kamoli veći :D :D
U mene je 7,52, to se zna.:s :s :s
Ava Adore
02.08.2005., 20:14
kpt. Willard kaže:
U mene je 7,52, to se zna.:s :s :s Stvoreno za mene :cerek: :s :D
Hello Operator
02.08.2005., 20:26
SickFuck kaže:
ma poanta je da je da nije njoj picka uska neg je njemu kurrac veliki... aha... :bang: :kava:
A možda ne zna gdje ga treba gurati. :zvrko:
kpt. Willard
02.08.2005., 20:44
Ava Adore kaže:
Stvoreno za mene :cerek: :s :D
Mislija san na inče.:raspa: :cerek:
Ava Adore
02.08.2005., 20:47
kpt. Willard kaže:
Mislija san na inče.:raspa: :cerek:
:cerek: ali kaj ću s tim? :( :D aj nešto ću već smislit :cool: :rofl:
kpt. Willard
02.08.2005., 20:49
Ava Adore kaže:
:cerek: ali kaj ću s tim? :( :D aj nešto ću već smislit :cool: :rofl:
To je prava šema.:s
Rastegnit ćeš se.:o :s
Ava Adore
02.08.2005., 20:51
kpt. Willard kaže:
To je prava šema.:s
Rastegnit ćeš se.:o :s Što misliš da sam imala jedno 2-3 pokušaja pa se dosad nije? :rofl:
kpt. Willard
02.08.2005., 20:53
Ava Adore kaže:
Što misliš da sam imala jedno 2-3 pokušaja pa se dosad nije? :rofl:
A zamisli da si samo 2-3 pokušaja imala., koja bi onda bila šema?:rofl:
Veliš ko da si limun nakapala tranu pa se cupi stisla?:cerek: :rofl:
Ava Adore
02.08.2005., 20:56
kpt. Willard kaže:
A zamisli da si samo 2-3 pokušaja imala., koja bi onda bila šema?:rofl:
Veliš ko da si limun nakapala tranu pa se cupi stisla?:cerek: :rofl: Ma niš ne vrijedi toliko pokušaja, isto mi :rofl:
Ma ne znam kaj joj je :rolleyes:
Daj reci mi da prestanem pisat o tome :moli: :D :D
Ava Adore
02.08.2005., 20:57
Sad sam se sjetila... možda joj se samo ne da :rofl:
kpt. Willard
02.08.2005., 21:00
Ava Adore kaže:
Sad sam se sjetila... možda joj se samo ne da :rofl:
Triba je dobro izjebat!:s :s :s
:rofl:
Ava Adore
02.08.2005., 21:04
Ae :D :D
kpt. Willard kaže:
Konju, par puta sam ti rekel da imam sve kozjake (7,8,9 komada, neznam ni sam kolko) i nisi me tražil da ti snimim.:rolleyes:
Jebi ga sad, zbirsal sam to sranje s kompa jer mi se ne zauzima disk space s tim sranjem.
To je žalosno gledat.
Ajde, ima nekih scena za pamćenje.:cerek:
ne zanima mene film toliko, imas barem zvucne zapise, to mopra da je gust slusat, pogotovo ako su sve ko ove što sam vidio.
"Ti si, da ne kažem, primitivna, Bože moj" :rofl:
skylord
07.08.2005., 22:06
stavi cepice u usi pomaze
skylord
07.08.2005., 22:08
a da ti ne jebes neku 10 godina mladu od sebe pedofilu jedan?
Septembar
07.08.2005., 22:16
vidin vlažna ka more je i gledan koji kurac šta te ima bolit jebente blentavu. a jewsi siguran da si potrefia pravu rupu? :rofl:
skylord
07.08.2005., 22:20
Ken kaže:
amaterski uradak a sve radi puta u milano
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.