View Full Version : Ljubav u zaleđu
stranice :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
donkey_hot
06.04.2006., 12:24
damn you ;) oću ja gledati vilu mariju sa zabavnim bolesnim bogatašima i lakomislenim promiskuitetnim ženama, i nekrvavim novorođenčetima.
pih, kaj je ovaj LJUZ u usporedbi s tim? niš :E
Ono je ostava za metle (ako je i to) a ne kancelarija fudbalskog činovnika...
Ostava za metle aaaahahahahah:lol: a fakat!:D
Nemam danas bash vremena za komentirat, al moram samo rech da je Cuki odlicno odglumio ulogu tate-mate u svadji sa svojim sinom jedincem, uzdanicom svojom:D
Cuki :klap:
E, da, a slika JelenA i Veljače zaaakoon!!:top: :rofl:
Curetak
06.04.2006., 14:53
Kaj to je ona (Michael Schumaher čeljust) kaj se frizirala kod Mare?
to je ta:top:
ali zakaj M.S. čeljust?
pa meni je baš slatka:cerek:
Bg_girl
06.04.2006., 16:13
e,da, Iva Jerković u ulozi Robijeve cure.
pa kaj nije ona glumila i sestru od Marinog doktora na onoj nekoj svečanosti?
A Robi je na Cukijev parti koliko sam primetila dosao sa onom kovrdzavom sto se na onom prvom partiju (gde je Veljaca radila onu prezentaciju) zalila kako joj nadoghhhhadnja (ne zna r da izgovori :zubo: ) ne valja...
Manki punker ju ar kiling mi! Pomislila sam isto za njenu vilicu...:rofl:
pa mislim isto da je Robijevo cura bila ona koja je na festi Ninu otracala.
Moram rec u sadnje vrime puno vise su svi likovi smisni.
Ksenija "Misli cu fiserica pukla" itd. Nina :"da prijateljica sa popizdit" ili tak nekako
ona prica u wellness Ogi/Maja i Kreso/Lana pa isto da je 100m razmak izmedu nisi :rolleyes:
nesto mi ovi tjedan malo o frenkiju :tuzni: a nesto mi se ona inspektorica Kis privise dovezala frenkija, nikako ona od njega bas je njoj prilipio srcu. Stalno
razmisljam skim ce Frenki na kraju, mozda sa Kis, ona se njega bas nesto dovezala.
Nemojte samo da stvarno Valent se vrati:flop:
donkey_hot
06.04.2006., 17:24
kad odlazi marušićka? kad se vraća bošković?
BabyNicky
06.04.2006., 17:40
kad odlazi marušićka? kad se vraća bošković?
naborani shar pei va, debelonogi ši cu unutra.
Prekrasno.
Manki_punker
06.04.2006., 17:55
naborani shar pei va, debelonogi ši cu unutra.
Prekrasno.
Nemoj tako o shar peima, oni su sladki :cerek: , imal sam jednog. Zvali smo ga Shon Penn.
chiquita
06.04.2006., 20:05
joj jel vi primjećujete te fotografije bračnih drugova i djece?
ova debilna slika marka marušića na stolu bapca u njenom uredu (baj d vej jel itko skužio čime se ona bavi?) koja mi izgleda ko da ju je neko dijete slagalo izrezujući robicu iz novina i keljeći je na glave raznih osoba, i identična takva slika kod nje u stanu...mislim ono...zbljuv...
Curetak
06.04.2006., 20:13
jao, koja epizoda danas...
onaj Marin psihić je fakat retardiran.
a Mare kad joj je pokazao salon: Sad si me iznenadija, baš si me iznenadija! (sjetila sam se onog:Al'sam se napalila, baš sam se napalila)
Cuki je postao faca, kako je Lilicu otpilio: Goga, ovo su muški razgovori, idi u kuhinju, ajde.:rofl:
Babac i Malek u ljubavnom zanosu:eek:
Indigo_st
06.04.2006., 21:45
a Mare kad joj je pokazao salon: Sad si me iznenadija, baš si me iznenadija! (sjetila sam se onog:Al'sam se napalila, baš sam se napalila)
E neces virovat, i ja sam se toga sitila... :rofl:
" A sta sam se napaaallaa, bas sam se napaallaa..." :lol:
Manki_punker
06.04.2006., 22:30
MALEK JE GERONTOFIL !!!
Bg_girl
06.04.2006., 23:04
Ja danas apstinirala - da vise uzivam sutra u Babcevoj saobracajnoj nesreci! :zubo:
Randall Flagg
07.04.2006., 00:43
Ja danas apstinirala - da vise uzivam sutra u Babcevoj saobracajnoj nesreci! :zubo:
Ajme skoro sam zaboravio :s :s :s
Molim lijepo, štovane koleg, sutra u svakom postu obavezno navesti da babac umire, tek toliko da mi se ne desi da tu smrt propustim.
Hvala.
Peace :D
Neperemkosu!Kreso
07.04.2006., 01:21
Babac danas pokazala svoje :cice: :bljak: danas je bila vesela jer je dobila kuratz posle ko zna koliko godina,ali joj sreca jako malo trajala,posle se zapuhala ja reko umrece pred kamerama:rofl:
Onaj Dr.Lainer je definitivno retard,strasno...:bang:
Manki_punker
07.04.2006., 10:56
Preglupa epizoda ova jučer.
Maral sam pogledat sada na ava.hr kaj se zbivalo.... i tu mi puno toga nije jasno :misli:
ava: "Nina dolazi ljuta kod Mare, nakon što je vidjela Marka i Alejandru". Hmmm, kaj nisu svi bili skupa kad su se vidjeli???
ava: "Ivana zabrinuta zbog Castilla". Say what????? Kaj to bi trebala biti ona glupa scena, kad Castillo govori, kak njemu nogomet i posao i brak puno znače, a Ivana mu se smeje i govori "you aaaaar kidding me, right?". Mislim, baš si pristojna. Castillo, odjebi je, vidiš da je na nivou priglupe tinejđerice!
Ali ovaj salsa klub opet. 'Bem ti tu salsu u usta, Ale trebala si Marka pozvati na oproštajni sex a ne na salsu!
Molim lijepo, štovane koleg, sutra u svakom postu obavezno navesti da babac umire, tek toliko da mi se ne desi da tu smrt propustim.
Hvala.
Peace :D
:rofl: :rofl:
Pojro, samo kratki podsjetnik ... Peace :D
Ali ovaj salsa klub opet. 'Bem ti tu salsu u usta, Ale trebala si Marka pozvati na oproštajni sex a ne na salsu!
:rofl: :rofl: :lol::rofl: :rofl:
Jeste li Vi 100% sigurni da ste Slovenac?
LiliCukic/GogaLibert
07.04.2006., 11:46
Frenki Fiser:E : Goga, ti si se popiknula, zapamti dobro popiknula si se.
Raven.87
07.04.2006., 11:53
Papir na vratima Frenkijevog ureda je :rofl:
A zanimljivo mi je i to kako je Lili govorila da je Cukic "dobar covek" i da on "tako voli Gogu!". Zanimalo bi me znati misli li to i nakon sto ju je vec dva pta stjerao u kuhinj sa spikom "Ti suti,Goga! Nemoj se mjesati, to su muski poslovi!":eek:
Frenki mi je postal skroz čudan...mislim, nema nikakve akcije, čovjek se kroz smirio .. valjda je poslusal Ksenijin savjet da se malo primiri
više ga ne zanima ko je Lili...
cudno je kak ne "istrazuje" ko mu je smjestio članak u Globalu...
WTF:confused:
hocemo starog Frenkijaaaa!:frajer:
Manki_punker
07.04.2006., 11:58
Frenki Fiser:E : Goga, ti si se popiknula, zapamti dobro popiknula si se.
:rofl:
Goga I: Misliš, meni je kupio auto.
Manki_punker
07.04.2006., 12:01
:rofl: :rofl: :lol::rofl: :rofl:
Jeste li Vi 100% sigurni da ste Slovenac?
Kaj opet sam ga zasral? :zubo: Pa nema veze, tu ste onak dovoljno pomešani, da može proć koji feler. Ali da ti odgovorim - da, 100%, baš ti gafovi su ti dokaz. I nemoj ti meni Vi.;)
Kaj opet sam ga zasral? :zubo: Pa nema veze, tu ste onak dovoljno pomešani, da može proć koji feler. Ali da ti odgovorim - da, 100%, baš ti gafovi su ti dokaz. I nemoj ti meni Vi.;) jebga, iz nekog razloga žena je pomislila da si čovjek u godinama :D :D
Coflek, fala :kiss:
jebga, iz nekog razloga žena je pomislila da si čovjek u godinama :D :D
Daće Vama ova "žena" :tuctuc: :E :p
@ Monkey_punker: Sorry, bilo mi je vrlo smešno zbog onog podebljanog, tipično srbijanskog, psovanja :rofl: . Nisam mislio ništa loše, a Vama hvala na razumevanju :)
:tuzni: Papir na vratima Frenkijevog ureda je :rofl:
A zanimljivo mi je i to kako je Lili govorila da je Cukic "dobar covek" i da on "tako voli Gogu!". Zanimalo bi me znati misli li to i nakon sto ju je vec dva pta stjerao u kuhinj sa spikom "Ti suti,Goga! Nemoj se mjesati, to su muski poslovi!":eek:
eto ti sat Cuki, bolje bi ti bilo u svajcerskoj :zubo:
jucer su svi nekako bilo debilni. MARE vec jednom otkantaj onog Doktora.
A scena Marija i Marko taaaaaaaaaaako dramaticna joj kak ona to dobro glumi :rolleyes: samo blablabla jednostavno
si lagala cili zivot, imala dva muskarca i ukrala curi momka, itd. a ona svetica.
Danas ce bit bakica pa pa :zubo: :klap:
Frenki di si :tuzni:
Curetak
07.04.2006., 12:48
Joj, Nina me grozno nervira, opala je u bed jer je vidjela Marka i Ale na cugi:rolleyes:
pa, ona je ta koja nije htjela biti s njim
šema - ne mogu biti s tobom, ali ti ne smiješ biti s nijednom drugom:bonk:
i užasno me nervira kako priča jer se kuži da ne priča zagrebački, užasno nekad zavlači, a ona je kao Purgerica:eek:
isto kao Mare Slavonka koja glumi Dalmatinku.... e, a, Niiiiiiiiina
BabyNicky
07.04.2006., 13:04
i užasno me nervira kako priča jer se kuži da ne priča zagrebački, užasno nekad zavlači, a ona je kao Purgerica:eek:
isto kao Mare Slavonka koja glumi Dalmatinku.... e, a, Niiiiiiiiina
ja mislim da si ti samo uzasno ljubomorna na Niinu jer nisi tako lijepa, pućava i talentirana ko ona.
Fascinantno mi je kaj je Mare, ono ka, neka frizerka, a frizura joj je bogati ka u neke štrace.
Curetak
07.04.2006., 13:12
ja mislim da si ti samo uzasno ljubomorna na Niinu jer nisi tako lijepa, pućava i talentirana ko ona.
...a najviše na njenu modernu razbarušenu jasamludaiotkačena petarda frizuru i njene Klerens iz Daktarija oči:zvrko:
kak si me pročitala:p
Fascinantno mi je kaj je Mare, onaka, neka frizerka, a frizura joj je bogati ka u neke štrace. pa kuiš, ona ti je toliko dobra frizerka da joj je ispod časti da joj netko drugi dira po kosi. a opet, sama si baš i nemre ne znam kaj napravit tak da...:zvrko:
BabyNicky
07.04.2006., 13:19
...a najviše na njenu modernu razbarušenu jasamludaiotkačena petarda frizuru i njene Klerens iz Daktarija oči:zvrko:
kak si me pročitala:p
Citam te ko knjigu sestro.....
izgleda da ne idemo veceras u Sax, Hanca se zali na band....znas da nju pale samo narodnjaci
Raven.87
07.04.2006., 13:27
:flop:
It's SEJO, don't forget!;)
BabyNicky
07.04.2006., 13:33
Imaš pravo.
oprostite, neće se više ponovit.:brukica:
BabyNicky - :tuctuc:
ne bi me ni pozdravila! čak si i msn isključila! :mad: :mad:
Curetak
07.04.2006., 13:37
izgleda da ne idemo veceras u Sax, Hanca se zali na band....znas da nju pale samo narodnjaci
jebeš band, bumo ju napile:Pivo: :zivili:
a da odemo u Salsa klub bacit čagicu?:rock:
samo su dve Seje, a to nismo BabyN. i ja:nono:
Raven.87
07.04.2006., 13:37
Imaš pravo.
oprostite, neće se više ponovit.:brukica:
I hope so.:D
BabyNicky
07.04.2006., 13:38
BabyNicky - :tuctuc:
ne bi me ni pozdravila! čak si i msn isključila! :mad: :mad:
Pa danas sam u Kutini...Nisi pazio kad sam ti pricala...kazni se naglom trzajnom ozljedom glave!!!
ma dobar dan, Poirote sunce moje...:kiss:
BabyNicky
07.04.2006., 13:41
samo su dve Seje, a to nismo BabyN. i ja:nono:
nemamo mi cica za to.
moje i Curetkove (Curetčine? Curečine?) cice ne pokrivaju jednu Goginu.
na žalost.:tuzni:
Pa danas sam u Kutini...Nisi pazio kad sam ti pricala...kazni se naglom trzajnom ozljedom glave!!!
ma dobar dan, Poirote sunce moje...:kiss: to je dana! :eek: Mea Culpa :s :s
Dobar dan i tebi :kiss:
papanka
07.04.2006., 13:48
SEJO mi je najjace! :cice:
Curetak
07.04.2006., 13:51
Pa danas sam u Kutini...
:confused:
kaj radiš u faking Kutini i zakaj se ne javljaš na mob!?
p.s. podsjetnik za Poirota:
Babac gine danas
BabyNicky
07.04.2006., 13:58
:confused:
kaj radiš u faking Kutini i zakaj se ne javljaš na mob!?
ne javljam se na mob jer te izbjegavam.jebote nakon tjedan dana vec bi i Triger iz Mućki pokopčao....
U Kutini trazim nove frajere. Ako nece brdo Muhamedu, onda ce Muhamed brdu.
ak nemrem u Zg onda cu u Kutini. Ako nisi uspjesan promijeni metodu:cool:
fala Curetak :rofl:
snimal bum si i stavil na desktop:E
[QUOTE]U Kutini trazim nove frajere.
:rofl: dobro da nisi u Čakofcu:zubo:
Šifra za sve: Peace!:D
Curetak
07.04.2006., 14:12
:rofl: dobro da nisi u Čakofcu:zubo:
evo nam i Coflekice:cool:
danas će ja mislim biti najgledanija epizoda LJUZ od svih
donkey_hot
07.04.2006., 14:15
a, vjerojatno će biti samo dok se vozi u autu, i onda nagli rez- kraj serije. pa tek u ponedjeljak
Šifra za sve: Peace!:D http://www.eurweb.com/images/articles/200504/michael_jackson%28005-peace-sign-med%29.jpg
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Curetak
07.04.2006., 14:33
a, vjerojatno će biti samo dok se vozi u autu, i onda nagli rez- kraj serije. pa tek u ponedjeljak
ma sigurno će prikazati bar njeno užasnuto naborano lice u trenu sudara prije odjavne špice...
:driver:
Manki_punker
07.04.2006., 14:44
Shit shit.
Ali mislim da će highlight danas biti Marko... već si ga predstavljam... kkkk kaj ti meni želiš reći... kkk... ne, ... pa zar to znači.... p p p p pa zakaj mi to prije... nnnn... ja ne mogu, pa kaj ču sad... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
A u ponedeljak bude valjda ogi konstatiral da je, crkla znaš, ona marušićka.
ma sigurno će prikazati bar njeno užasnuto naborano lice u trenu sudara prije odjavne špice...
:driver:
I makar malo krvi, za svaki slučaj, jer ima i nevernih Toma :rolleyes:
I makar malo krvi, za svaki slučaj, jer ima i nevernih Toma :rolleyes: Mora letit glava, inače nam ne gine surprise comeback :( :(
Manki_punker
07.04.2006., 15:09
Mora letit glava, inače nam ne gine surprise comeback :( :(
A jooooooooooj. Zamisli da sad čita ga. Marušić taj forum.
U ponedjeljak bi Marko trebao bapca identificirati u mrtvačnici. Znači comeback-a nema, ali bi se moglo ispostviti da babac ima sestru blizanku koja će se iznenada pojaviti. :)
Curetak
07.04.2006., 15:35
U ponedjeljak bi Marko trebao bapca identificirati u mrtvačnici. Znači comeback-a nema, ali bi se moglo ispostviti da babac ima sestru blizanku koja će se iznenada pojaviti. :)
:lol: :lol:
to bi bilo fakat tu mač
brata blizanca koji je usput transvestit :rofl:
Neperemkosu!Kreso
07.04.2006., 15:46
Zaboravljate da i danas Lili priznaje Kseniji istinu,ehehehehe...
Bice danas krvi do ramena! :rofl:
Love is in the air! :trio:
Zaboravljate da i danas Lili priznaje Kseniji istinu,ehehehehe...
tooooo:s :cheer: :tulum: :trio:
GospodjicaEn
07.04.2006., 16:27
gogica/lili je najsladja glumica u seriji :))
mnogo mi je lepa..
Curetak
07.04.2006., 16:44
gogica/lili je najsladja glumica u seriji :))
mnogo mi je lepa..
Je, u licu:mig:
Ali meni je daleko najjači komad Xenči:cerek:
greengirl
07.04.2006., 16:49
Ma je li stvarno ona iritantna baba umire?!
Ako je, mogli su smisliti nešto bolje od prometne nesreće..
Recimo da je Ksenči izbode nožem u navali bijesa...
A mogla je i popit tablete iz očaja kad Marku i Maleku kaže da su u rodu a oni ju zamrze jer im je lagala. Ili skočit kroz prozor :D
livinlavidaloca
07.04.2006., 17:54
marušićkin crash fakat nije mogao bit gore napravljen... a najbolje od svega je kad malek to osjeti (valjda su povezani šestim čulom ili tak nešto) i ispusti čašu vina...
scena je totalna koma, ali samo dok nema više marušićke :)
mirrorball
07.04.2006., 18:18
... a najbolje od svega je kad malek to osjeti (valjda su povezani šestim čulom ili tak nešto) i ispusti čašu vina...
:lol:
[yoda mode on]...aj fel sam distrbans in d fors..[/Yoda mode of]
Mare: Neki dan si ju odgovarala od operacije sisa! :lol::lol:
babac je još uvijek živ :visi: :ceka:
And down she goes :lux::lol:
late bloomer
07.04.2006., 20:06
malek je oskarovski ispustio čašu...
Znači li to da je babac Keyser Sozse? :confused:
BabyNicky
07.04.2006., 20:10
Ja cu sam rec - ONE DOWN....FEW MORE TO GO!!!
A Majeticu...Dajem ti 10/10 za napetost. Scena sa ispustanjem case - kako se nitko drugi u filmografiji nije toga sjetio...?
Ava Adore
07.04.2006., 20:11
marušićkin crash fakat nije mogao bit gore napravljen... a najbolje od svega je kad malek to osjeti (valjda su povezani šestim čulom ili tak nešto) i ispusti čašu vina...
katastrofa, i sudar a to s vinom pogotovo :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
čičikov
07.04.2006., 20:12
duboko sam razočaran bapcem....ništa nije prikazalo.....a kako je malek mogao išta naslutiti? ako se jebe s njom, to odmah znači i da su telepatski povezani
bit će da je zlatku ožboltu to bio najsretniji dan u karijeri....riješio se bapca!!!!!
ako se jebe s njom, to odmah znači i da su telepatski povezani
Njena pi*ka ima telepatske moći! Doziva u pomoć! :s :rofl:
Randall Flagg
07.04.2006., 20:19
Mogli su to malo bolje napraviti,da se barem malo krvi vidi.
Nego nedostaje jedna sitnica koju baba nije rekla Marketu.Saznat će se tek u predzadnjoj epizodi.
U sutrašnjim 24 sata će izaći transkript epizode:
Malek:"Marko moram ti nešto reći"
Marketo:"Reci tata"
Malek:"Kad je mama imala nesreću nosila mi je svežanj pisama koje mi nije uspjela predati"
Marketo:"Tata,to nema veze sa mnom,ne trebaš mi gov..."
Malek:"E pa vidiš Marko ima veze s tobom.Mama ti je još jednu stvar zatajila"
Marketo:"O čemu ti pričaš?"
Malek:"Marija ti nije bila biološka majka"
*pauza sa šok gledateljstva
Marko:"O čemu ti pričaš?"
Malek:"Da Marko,NINA ti je majka!!!!!!!!!!!!"
:rofl: :p
mirrorball
07.04.2006., 20:19
...meni se srce slomilo u zadnjih deset sekundi serije...:cry: ..taj pad čaše...vi tukci jedni - ne shvaćate što je prava ljubaf...
...izgleda da sam ja jedini romantičar ovdje...:tuzni:
...u spomen na tužnu pogibju naše omiljenog lika, zaključavam ovaj topic i svima sa više od deset postova lupam ban u znak sveopće korote...:Pop:
...meni se srce slomilo u zadnjih deset sekundi serije...:cry: ..taj pad čaše...vi tukci jedni - ne shvaćate što je prava ljubaf...
...izgleda da sam ja jedini romantičar ovdje...:tuzni:
...u spomen na tužnu pogibju naše omiljenog lika, zaključavam ovaj topic i svima sa više od deset postova lupam ban u znak sveopće korote...:Pop: Hail :s :s:s
ja i bash ja
07.04.2006., 20:30
Ma je li stvarno ona iritantna baba umire?!
Ako je, mogli su smisliti nešto bolje od prometne nesreće..
Recimo da je Ksenči izbode nožem u navali bijesa...
ma kak ne kužite ! ona bude preživjela, strašno iznakažena, držali budu ju pod zavojima nijemu i slijepu jedno dvajst epizoda, a onda bude umjesto gusjenice Livaković-Gačešićke iskočila iz kukuljice divna, šarena leptirica Begović-Lopatny
:cerek: :zubo: :cerek:
Nadrealan kadar neopisive ljepote:
http://img239.imageshack.us/img239/5120/babac4ri.jpg
Ovo je bilo moćno, čista fantazija :cerek::cerek:
Randall Flagg
07.04.2006., 20:42
:s
Daj i Malekovu facu kad ispusti čašu :D
mirrorball
07.04.2006., 20:44
...poirot CARE!!!!...:s :s
...ovo ide na desktop...
emo§ion
07.04.2006., 20:52
:s Nadrealan kadar neopisive ljepote:
http://img239.imageshack.us/img239/5120/babac4ri.jpg
Ovo je bilo moćno, čista fantazija :cerek::cerek:
Ja sam iskreno, tajni Poirotov obožavatelj:cerek:
Legendarno!:s :s :rofl:
Malek je kriv za smrt Bapca :lol:
Koja fuckin' ironija:s
Pogledajte samo ovu facijalnu ekspresivnost!Ovako nešto se ne uči na akademijama:nono:, to jednostavno morate imati u sebi! :s :s
http://img424.imageshack.us/img424/2378/malek6xz.jpg
http://img156.imageshack.us/img156/8756/malek22zp.jpg
http://img156.imageshack.us/img156/1811/malek30gl.jpg
emo§ion
07.04.2006., 20:56
Pogledajte samo ovu facijalnu ekspresivnost!Ovako nešto se ne uči na akademijama:nono:, to jednostavno morate imati u sebi! :s :s
http://img424.imageshack.us/img424/2378/malek6xz.jpg
http://img156.imageshack.us/img156/8756/malek22zp.jpg
Upišat ću se.. :lol: :lol: :lol: :rofl:
Ava Adore
07.04.2006., 20:58
O jebemu sunce :rofl: :rofl: :rofl:
Meni Malek u tim scenama izgleda k'o da mora na veliku nuždu :zubo:
chiquita
07.04.2006., 21:15
ajde pojro svaka ti čast. :s:
Bg_girl
07.04.2006., 21:21
Poirot nemam reci....nisam mogla danas da gledam ali sve si mi docarao sto sam morala da vidim! :s :s :s
Vanjushka
07.04.2006., 21:23
Pa mogla mu je bar ispasti iz ruke, a ne da je razbije od pod u stilu "pogodi me pjesma".
Ali faca mu je legendarna.
nobodyBGD
07.04.2006., 21:39
A Robi je na Cukijev parti koliko sam primetila dosao sa onom kovrdzavom sto se na onom prvom partiju (gde je Veljaca radila onu prezentaciju) zalila kako joj nadoghhhhadnja (ne zna r da izgovori :zubo: ) ne valja...
aaaa pa to je dama koja je imala probleme sa ekstenizjama:rofl: :rofl:
nobodyBGD
07.04.2006., 21:43
joj jel vi primjećujete te fotografije bračnih drugova i djece?
ova debilna slika marka marušića na stolu bapca u njenom uredu (baj d vej jel itko skužio čime se ona bavi?) koja mi izgleda ko da ju je neko dijete slagalo izrezujući robicu iz novina i keljeći je na glave raznih osoba, i identična takva slika kod nje u stanu...mislim ono...zbljuv...
:eek: ta slika koja je i u stanu i u ''kancelariji'' je ista a teza fotomontaza, na ogromno neko telo zalepili su markovu glavu ali bukvalno zalepili..
i ona cukijeva slika gde je Goga na njoj, a slika iz promo kampanje za seriju:flop:
nobodyBGD
07.04.2006., 21:47
Preglupa epizoda ova jučer.
Ma Ale je glupa ko Quratz! Nervira me a i onaj njen izdrkani engleski mi skace po ganglijama sto bi Nina rekla.
Ma riba jasno bali i slini za argeniticem i to je to, ne da picu Agramicu :rofl:
Vanjushka
07.04.2006., 21:51
Ne spominjite slike, poslije Bogmaminog portreta sve se slike mogu sakriti.
nobodyBGD
07.04.2006., 21:52
Shit shit.
Ali mislim da će highlight danas biti Marko... već si ga predstavljam... kkkk kaj ti meni želiš reći... kkk... ne, ... pa zar to znači.... p p p p pa zakaj mi to prije... nnnn... ja ne mogu, pa kaj ču sad... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
A u ponedeljak bude valjda ogi konstatiral da je, crkla znaš, ona marušićka.
Ej, Mani punker, citam sada ovo posle zavrsene epizode! Skidam kapu, bas si provalio kako ce da reaguje totalno identicno, onako debilno :rolleyes:
BabyNicky
07.04.2006., 22:28
Poirote RISPEKT za fotke bapca i Maleka...
Sam bih htjela dodati da je Babac u prošlosti moro bit neka iberpička budući da su SVI bili zaljubljeni u nju - yeah right....
Katie Musclebound
07.04.2006., 22:31
sapunica ne bi bila sapunica da neko ko umre vrati se u vjerovatno posljednjoj epizodi...Marko je imao blagu rekciju na saznanje tako VAZNE STVARI..
kako je Mare kulturno Nini pokazala da joj je bomba pala na glavu.." 'ajde Niiina da te malko podsisam"..i digne joj kosu:)
Galijun
07.04.2006., 23:03
Malekova faca na trećoj fotki...NEPROCJENJIVO !!!!!!!!!!!
Faca: 'U jebote, koji je ovo kurac' ????
:s :s :s :s
jahorina planina
07.04.2006., 23:17
Pa mogla mu je bar ispasti iz ruke, a ne da je razbije od pod u stilu "pogodi me pjesma".
hahahahaha:rofl: :rofl: :rofl:
imaš praf!:top:
Malekova faca na trećoj fotki...NEPROCJENJIVO !!!!!!!!!!!
Smrt Babca - Neprocjenjivo!
Za sve o9stalo tu je Mastercard :lol:
Whatever
07.04.2006., 23:20
Sad će Malek promislit "Oh, well, can't be helped..." i bacit se na cimericu u kući :D :D
Yeah, no use in crying over spilled milk :frajer:
Manki_punker
08.04.2006., 00:01
Joj kak sam se sad nasmijal (ko Krešo), ove slike i komentari, :s .
Babac (ex-iberpička) je marku zaboravil reći, da mu je malek ne samo otac, nek je čak uspio vubit marušića. A kad je bil babac takva fatalka, onda joj ga je Frenki isto smestil, mislim, sto posto. Pa je frenk možda otac, pa zato neče ksenči da joj se Nina i Marko spoje :misli:
A Mare....:rofl: ... tješi ona Ninu ... pa znaš ti nogometaše, oni su uvjek u nekom razmiiiiišljanju. :rofl: :rofl: haaaaa ha, jesu da, poznati su po tome!
Niš, babac dead, idemo van, napit se.
Babac (ex-iberpička) je marku zaboravil reći, da mu je malek ne samo otac, nek je čak uspio vubit marušića. A kad je bil babac takva fatalka, onda joj ga je Frenki isto smestil, mislim, sto posto. Pa je frenk možda otac, pa zato neče ksenči da joj se Nina i Marko spoje :misli:
:lol: :lol: :lol: ajme baš sam se dobro nasmijala,sad bar znam šta se danas događalo :rofl:
jednostavno :rofl: :rofl: :rofl:
Dobro jutroooooo!:trio:
khm khm, ipak nije u redu da budemo veseli, ne?! :E :Pop:
Pojro je kriv za sve:rofl: :s
Nego, vec ste svi sve o gdji femme fatale rekli ( i pokazali:rofl: ) , pa da nastavimo u revijalnom tonu...
Prvo, ko je rekao da ce jucer Lili rech Kseniji istinu?!?:tuctuc: nije tog bilo:tuzni:
Ksenijina tajnica dobila par rečenica texta woooow :zubo: Sad kad sam ju vidla izbilza zgleda mi ko da je pala s planete majmuna
Samo da velim Curetak da sam vidla Kseniju u ducanu, i da u stvarnosti ne izgleda tak dobro ko na TV-u. Šminka čini čuda:D
Al da je simpa, je!
nobodyBGD
08.04.2006., 10:17
Babac (ex-iberpička) je marku zaboravil reći, da mu je malek ne samo otac, nek je čak uspio ubit marušića.
to ce Marko lako saznati, jer ce teta Xenci da mu kaze. Koliko sam ja shvatio Matora nije ni znala ko je pravi ubica Marusica, drama se odvijala na relaciji Frenki-Malek, tako da milsim da oni to ni ne znaju...
Ali ce zato Stars da objavi:zubo:
nobodyBGD
08.04.2006., 10:19
KSENCI FISER: ''Ček, ček, nećeš me prevariti, ti nisi Goga ti si Lili"
:klap:
:rofl: Ma Ksenči je super :top:
Ej ljudi, Krešek nam leti za Argentinu...sad ce Ogi da uljeti Lanici:E ...dok Maja kupuje vaze i bira boje pločica, Ogi bi mogel s Lanom po djecjim ducanima slinčeke, dudice, benkice...:zubo:
Vanjushka
08.04.2006., 11:26
Jucer Ksenija rece "aaa Lili, znam da si to ti, ne mozete me prevariti"
A jutros gledam reprizu neke od prvih epizoda proslog tjedna, ne znam sad koja je, i scena kad je Ksenija sjedila sa Lili i Gogicom u dnevnom boravku, Ksenija veli "bogami, kad ste ovako tu zajedno, mogu procijeniti koja je Lili a koja Goga, ali bogami kad je samo jedna samnom u drustvu, nemoguce je pogoditi, ne ne"
Ko pise taj scenario?
GospodjicaEn
08.04.2006., 12:39
nisam videla kako ruznocja umire...
greengirl
08.04.2006., 14:33
Ma zar je jučer babetina umrla?!
A ja to nisam pogledala....sutra se budim u 7 ako treba da pogledam reprizu
Curetak
08.04.2006., 15:03
Ne spominjite slike, poslije Bogmaminog portreta sve se slike mogu sakriti.
a ja sam tu epizodu propustila:bonk: :bonk: :bonk:
Samo da velim Curetak da sam vidla Kseniju u ducanu, i da u stvarnosti ne izgleda tak dobro ko na TV-u. Šminka čini čuda:D
Al da je simpa, je!
Čuj, s obzirom na ostale curke u seriji, ona izgleda fenomenalno.
Iskreno, ne bi imala niš protiv da izgledam ko ona u njenim godinama.
A što se bapca tiče, ja sam skeptična dok je ne vidim u mrtvačnici:D
Ma rekao, sam ja - glava na jdenom mjestu, tijelo na drugom, inače se vraća.
A osim toga, uskoro je Uskrs pa bi mogla prigodno ustat iz mrtvih :tuzni:
Ma rekao, sam ja - glava na jdenom mjestu, tijelo na drugom, inače se vraća.
A osim toga, uskoro je Uskrs pa bi mogla prigodno ustat iz mrtvih :tuzni:
ni ne spominji takvo nešto:eek: :azdaja: mrtva je i Amen
livinlavidaloca
08.04.2006., 19:22
sad samo Ksenči da napravi prigodan skandal na pokopu ili da na naslovnici Starsa objavi "Ding Dong The Witch Is Dead"
nobodyBGD
09.04.2006., 02:04
ma nece ustati - mrtva je:Pop:
Sve ce biti mnogo morbidnije kada se Marko i Nina smuvaju na Mirogoju ili gde je vec budu pokopali...pazi kad imam takav osecaj:hekla:
E da i jos jedna stvar, jel neko provalio OGROMNU HULJICEVU sliku u novimama koje je citala Goga (Lili), naravno u dnevniku 24 sata sa ogromnim naslovom nesto "'Huljic trazi...'' pa se dalje ne vidi naslov:hebemu:
Nina Balestra 83
09.04.2006., 03:37
scena je totalna koma, ali samo dok nema više marušićke :)
:top: :top: :top:
Marko : "Ne mogu te vaše ženske fore više trpit...stalno nekaj muljate, tajite..." :rofl:
BabyNicky
09.04.2006., 10:31
Ko pise taj scenario?
Jajan i Ševa iz Malnarove ekipe.
Vanjushka
09.04.2006., 13:13
Babac ce ustati, na zalost, kao sto je vec i ustala i odglumila par sapunica i ovu do pred kraj.
Babac je neunistiv, njoj ni biblijski potop ne moze nista, ionako izgleda ko da je poplava izbacila.
donkey_hot
09.04.2006., 13:17
ja sam danas pogledao zadnju scenu epizode od petka...
jedino što mi je zanimljivo što gđa. Marušić kao da inače ne vozi, jel da?
mislim- ne izgleda kao da zna voziti ni u stvarnom životu, a isto tako- još nijednom u cijeloj sapunjari nije vozila sve do ove epizode.
Koliko to čudo ima epizoda?
Koliko to čudo ima epizoda?
Mislim da otprilike još 20-ak,al nisam ziher:trio:
ja sam danas pogledao zadnju scenu epizode od petka...
jedino što mi je zanimljivo što gđa. Marušić kao da inače ne vozi, jel da?
mislim- ne izgleda kao da zna voziti ni u stvarnom životu, a isto tako- još nijednom u cijeloj sapunjari nije vozila sve do ove epizode.
točno...šta je išla u auto kad nikad ne vozi:rolleyes: al neće babac tramvajem:nono: prefina je ona za to
...i eto joj sad...samo da stvarno ne uskrsne:azdaja:
donkey_hot
09.04.2006., 16:11
kaj ne? inače je išla po svuda pješke. mislim da ju čak niko nikad nije ni vozio negdje. a sad odjednom žena vozi ko luda, još i brzo, još se i sudari...
( dobro da nisu napravili da nekom " digne" auto) :rofl:
toliko o maštovitosti scenarista. :rolleyes:
gle...babac je žurio dragom...:driver: i niš ju nije spriječilo,čak ni to što ne zna voziti...:rolleyes: ah k vragu i ljubav :D
sama se zeznula,al ne dao joj vrag da uskrsne,to ne bih podnijela:moli:
Bg_girl
09.04.2006., 16:54
A cekaj , pa jel rekla ona nekome sem Ljerki da je Marko Malekov sin? (u ovoj epizodi sa sudarom?):confused:
rekla je Marku...bil je ljut ko ris kad je saznao..a već sutra je rekao:a dobro,kaj sad,nisi ti mama kriva:rofl: :confused: sad će se sin i tatek morati sami snaći:rolleyes:
donkey_hot
09.04.2006., 17:15
sam ne kužim zakaj su nas morali piliti 110 epizoda sa njezinim nedoumicama oko toga dal da kaže maleku ili ne, kad su je na kraju tak i tak ubili prije nego što je stigla to reći. :flop:
sam ne kužim zakaj su nas morali piliti 110 epizoda sa njezinim nedoumicama oko toga dal da kaže maleku ili ne, kad su je na kraju tak i tak ubili prije nego što je stigla to reći. :flop:
zbog napetosti...zanimljivosti (moš' si mislit ) htjeli su oni nju još i prije ubit,u sredini serije ak se ne varam al glumica to nije dopustila:nono: neš ti babca,ona određuje pravila...i zbog toga se opet vraćam onom već rečenom da ni njezino uskrsnuće (netko je napisao-baš prigodno za blagdan :rofl: ) nije isključeno :trk:
donkey_hot
09.04.2006., 17:27
ah, ne znam baš. to sa uskrsnućem bi bilo maštovito, a ta odlika nije još zabilježena u scenaristima dotične sapunice. :p
i to što kažeš...pozlatile ti se riječi :s niš ostaje nam samo čekati sutra da vidimo http://www.cheesebuerger.de/images/more/bigs/a115.gif
nobodyBGD
09.04.2006., 18:35
U utorak je sahrana, ne brinite nece se dici iz mrtvih!
:hekla:
Goga_rs
09.04.2006., 18:53
Bok narode,evo ja sam se malo prije registrirala na vas forum,i stvarno se do suza nasmijem vasim komentarima,najjaci ste!
Inace,babac je najodvratniji lik serije,i nek je vise krepala,bilo je i vrijeme:s
A sad ce ninica da tjesi svog dragog,pa ce se opet pomiriti,sve to tako ide:cerek:
A ona je ko pudlica,odakle je izvukose za ulogu,:rofl: :rofl: :rofl:
Cista petica za Gogu/Lili i Franju :klap:
Goga_rs
09.04.2006., 19:14
Kaj vi mislite,hocel masni valent i ksenci bit skupa na kraju?He he ako budu jest mi je zao:flop: :rofl:
Ja bi se izbljuvala da ga moram poljubiti:bljak:
Ja bi joj dala najvise para zbog scena s njim.I naravno maleku:top:
Cukic super glumi smotanog tipa,a uloga mu lezi,jer tako i izgleda.:rolleyes:
Tri put hura za pogreb vjestice:s :s :s
Trebaju je spaliti na lomaci,ko i ostale vjestice:visi:
Kaj vi mislite,jel smotani kreso stvarno napravio lani dijete,ili je to ogi-smoki zabiberio???:zubo:
goga rs
ko da te znam!
slusaj GOGI mislim da je tu ogi frku napravio, tako ce ispast da bude zanimljivije, meni sam zao onog kosa-puna-masti-ne-moze-a-htjela-bi-rasti krese, jer jadan nada se. pozdrav svima
:w
znači sahrana je ziher :eek: :s :s :s Odlično,uljepšali ste mi dan :D
http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/froehlich/s005.gif
-Krešo je smotan i blesav al čak i kao takav valjda zna napravit dijete :rolleyes: mislim da je njegovo
-a k vragu i serija ako se Valent vrati...ima'l ko vudu lutkicu da to spriječimo :confused: mislim i za Ksenči palac dolje jer se kraj onakvog frajera Frenkija spetljala s malim pederastim:flop:
Goga_rs
09.04.2006., 19:31
He,vjerovatno je Ogi,ai kako onako zgoljav?
Kad bolje pogledam i ona Lana,nesto se izmotava kao fina,a rado daje!
Minut sutnje za babca!
Cukic super glumi smotanog tipa,a uloga mu lezi,jer tako i izgleda.:rolleyes:
Cukiju pod hitno Oscara,kao i Frenkiju :s :s nenadmašivi su
Minut sutnje za babca!
ne može,it's party time http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/froehlich/s030.gif
http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/musik/e040.gif
http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/musik/f025.gif
Goga_rs
09.04.2006., 19:38
Treba smisliti dobru strategiju,da se valent ukloni,kad bolje razmislim ,on i babac bi bili dobar par,da ona nije crkla,a ovako...
Ja navijam za Frenkija,neka ga posalje babcu u susjedstvo ,ako se vrati:zubo:
Joj,sad ce nas 5 epizoda gnjavit njenom sahranom,i plakanjem,a ustvari je svima laknulo sto je odmaglila:s :s :s Sad smo se nje stvarno rijesili.
:cry:
Veliki Oskar Majeticu.:top: Ispravan potez:klap:
Goga_rs
09.04.2006., 19:46
Naravno i Frenkiju oskar,lik je odlican!!!E kad se sjetim kad su se on i Cuki potukli dodje mi da umrem od smijeha...:lol:
I to sve zbog Gogice!!!;)
Jedva cekam sahranu,da se lijepo ismijem,nek joj kosu skrate prije nego je sahrane,nece stati u kovceg,inace izgledala je ko zlatokosa princeza koja je provela tri stotine godina u tamnici,pa se ubudjala:rofl:
Kako komentirate scenu kada je Maleku pala casa iz ruke? Moja baba se rasplakala zbog Babeka :D
Goga_rs
09.04.2006., 20:25
Scena je za pet,ako zaboravimo to da je petar osjetio da se babcu,il kome vec nesto desilo,mislim kako je on to skapiro.Vidovit je ili???
To mi je malo nejasno,ali sama faca je ubjedljiva.Pozdravi baku:top: .
Kako vi kapirate to da je Ksenci mnooooogo voljela Valenta kako je sama govorila,a sad ga cak i ne pominje???:confused:
Kako komentirate scenu kada je Maleku pala casa iz ruke? Moja baba se rasplakala zbog Babeka :D
eto kaj sve taj babac čini ljudima:rolleyes: :D
A scena s čašom...ko zna točno kaj je pjesnik htio rech:zubo: ...
al ima josh jedno starinsko tumacenje ono prije nego kad neko umre nesto u kuci pukne, razbije se il tak nekaj nepredvidjeno i iznenada...
Goga_rs
09.04.2006., 20:38
eto kaj sve taj babac čini ljudima:rolleyes: :D
A scena s čašom...ko zna točno kaj je pjesnik htio rech:zubo: ...
al ima josh jedno starinsko tumacenje ono prije nego kad neko umre nesto u kuci pukne, razbije se il tak nekaj nepredvidjeno i iznenada...
Jest,i ja sam to cula,ali opet ovo je bilo mozda malo pretjerano!!!
Majetic je definitivno bez mozga od kad ga je:eek:februarka smotala.
Ali malek je izvuko scenu,bila je :top:
Ali malek je izvuko scenu,bila je :top:
Yes, Malek je puno bolji u takvim scenama, nego u ulozi trenera.
Koliko je samo morao trpiti babca u kojekakvim scenama (da ne nabrajam sad, da nekom ne pozli :zubo:), i sve je to stoički podnosio i odlicno odglumio. ja bi mu Oskara dala:D
Jeste li culi u petak Babeka kako je pricala: "Ja i Malek smo bili jako mladi kada sam ostala trudna s tobom, Marko..." Mislim...WTF?!
Onda je Marko 50-ogodisnjak.
da, to je i meni upalo u uho.heh
al ajmo izracunati - ako marko ima npr.25 godina, babac 50, malek 40
po tome je babac imala 25 kad je rodila marka, a malek 15!:rofl:
Goga_rs
09.04.2006., 21:01
Jeste li culi u petak Babeka kako je pricala: "Ja i Malek smo bili jako mladi kada sam ostala trudna s tobom.
:top: :lol:
E ovo je dobro!
Kad li je ona bila jako jako mlada za vrijeme prvog svjetskog rata???:rofl:
De glupa je ko noc.
Jeste li skuzili koverte sa pismima sto je pisala maleku,pa one nove ,a ona pisma pisala prije 20-30 godina,kad je bila trudna!???:p
po tome je babac imala 25 kad je rodila marka, a malek 15!:rofl: jel ona možda bila učiteljica? :confused:
jel ona možda bila učiteljica? :confused:
nemoj još rech da ju poznash od nekud...:eek: :D
Dijete Cvijeća
09.04.2006., 21:26
Kako vi kapirate to da je Ksenci mnooooogo voljela Valenta kako je sama govorila,a sad ga cak i ne pominje???:confused:
"Netko sa svojim bolom ide,
Ko s otkritom ranom: svi neka vide.
Drugi ga čvrsto u sebi zgnječi,
I ne da mu prijeći u suze i riječi."
(D. Cesarić)
ne, više u svezi glede excesa kojima su dotične skone:lol:
ne, više u svezi glede excesa kojima su dotične skone:lol:
ehehehe..
a ste vidli scenu babac je i suzu pustila kad je pricala s markom u uredu...
mislim, da ne bi neko pomislio kak je to zbog njene dobre glume, vec to babac plače kaj joj je to zadnja epizoda bila:E
plače babac zato jer joj je to zadnja prilika da se žnjara s tipom mlađim od sekvoje :D:D
"Netko sa svojim bolom ide,
Ko s otkritom ranom: svi neka vide.
Drugi ga čvrsto u sebi zgnječi,
I ne da mu prijeći u suze i riječi."
(D. Cesarić)
je, je , bas je to kod Ksenije a-ha! ahahaahahahah:lol: :lol:
Kod nje ti je više ovo:
Netko sa svojim Frenkijem ide,
ko s propalim brakom, al nek svi vide
da sliku u uredu njegovu imam ja,
jer rastavu mi on neda.
plače babac zato jer joj je to zadnja prilika da se žnjara s tipom mlađim od sekvoje :D:D
:rofl: :rofl: :rofl: ajme,umrijet ću...šta ćemo sad bez babca? kaj vam neće ni malo nedostajati?
meni ne :zubo: :Pivo: :trio:
:rofl: :rofl: :rofl: ajme,umrijet ću...šta ćemo sad bez babca? kaj vam neće ni malo nedostajati? k'o čir na želucu :top:
ma nema bada, vraca nam se valent :rofl:
ma nema bada, vraca nam se valent :rofl: o jebote, na ovo čak nemam ni zajedljivu upadicu :bang:
Nadam se da je ekipa bar promijenila one očajne zelene presvlake na njegovom kaucu... :bljak:
Imam vijest iz prve ruke: netko meni blizak je prodao Mercedes (star par mjeseci) Jeleni Veljači :rofl:
Nadam se da je ekipa bar promijenila one očajne zelene presvlake na njegovom kaucu... :bljak:
ako nisu,nema beda-smjestit će ga u Cukijevu bolničku sobu/Goginu hotelsku sobu..i za šta je sve ta ista soba služila:rolleyes: :zubo:
Nemreš izvadit dizajnera iz Maleka.
Imam vijest iz prve ruke: netko meni blizak je prodao Mercedes (star par mjeseci) Jeleni Veljači :rofl:
:eek: :lol:
jel platila kešom od autorskih prava?:rofl:
:eek: :lol:
jel platila kešom od autorskih prava?:rofl:
Ne znam kakava je ona "elita" kada kupuje polovne Mercedese. jest da ima samo par mejseci, ali ipak, iz druge ruke je :D
Ne znam kakava je ona "elita" kada kupuje polovne Mercedese. jest da ima samo par mejseci, ali ipak, iz druge ruke je :D
a kakva bi bila,prava hrvatska "elita" u polovnim merđama iz druge ruke :zubo:
kak svi tak i ona :D
kad će ono strao nametalo iz sabora krepat?
Indigo_st
09.04.2006., 23:48
E da i jos jedna stvar, jel neko provalio OGROMNU HULJICEVU sliku u novimama koje je citala Goga (Lili), naravno u dnevniku 24 sata sa ogromnim naslovom nesto "'Huljic trazi...'' pa se dalje ne vidi naslov:hebemu:
E to sam i ja vidila. :rolleyes:
Mislim, jaaako elegantno je okrenila stranicu, nimalo namjesteno, naravno, morao se i Huljic jednom spomenit u seriji. :o
priglupa, netalentirana, seljančura - majka glavnog junaka
nobodyBGD
10.04.2006., 00:18
mislim da nece puno daviti sa sahranom matore...sve ce se zavrsiti u utorak, tako da ce tada i da istorijska epoha koja obuhvata 19, 20 i 21 vek zavrsiti
:kava:
sada je glavna fora da vidimo Kresu u Argenitini, a poznajuci scenario verujem da ce samo prikazatu Cukicevu ljubicasto crvenu sobu iz "hotela u Argenitini'' hehe:bonk:
osecam da ce smrt matore konacno spojiti ovo dvoje nesrecnika Marka i Ninu i :Placebo: a tek kada Nina sazna ta njen otac nije ubio pravog markovog oca bice joj lakse i odma ce mu potrcati u zagrljaj.
A u Starsu vec vidim kako Xenci prikazuje Maleka i Marka: Otac i sin prvi put zajedno posle 25 godina. ZLobna majka nije otkrila sinu ime pravgo oca! Dirljiva prica zavrasava se smrcu zene koja je krila tajnu skoro 200 godina:jumping:
bitch! opet je neće falit na ekranu iako se , navodno, Luda kuca ukida!! :):)
donkey_hot
10.04.2006., 00:44
bitch! opet je neće falit na ekranu iako se , navodno, Luda kuca ukida!! :):)
tvoje informacije su PONOVNO izuzetno netočne :rofl:
ne ukida se.
rekao sam: navodno!! drufgim riječima. nije sigurno , ni potvrđeno, ali postoji sumnja!
kako to da se to smeće ne ukida?!!!
donkey_hot
10.04.2006., 01:02
ne znam kako, ali se ne navodno, ne sa sumnjom, ne po nekim pričama- već garantirano- ne ukida.
nego...
kolko još ima ljubavi u zaleđu do kraja?
ne znam kako, ali se ne navodno, ne sa sumnjom, ne po nekim pričama- već garantirano- ne ukida.
nego...
kolko još ima ljubavi u zaleđu do kraja?
mislim 20-ak epizoda...al nisam ziher:klap:
osecam da ce smrt matore konacno spojiti ovo dvoje nesrecnika Marka i Ninu i :Placebo: a tek kada Nina sazna ta njen otac nije ubio pravog markovog oca bice joj lakse i odma ce mu potrcati u zagrljaj.
ujjjjj....jedva čekam dirljivi trenutak:s :D moram si pripremiti rolu papira...:s
HRT sucks!!
što...premalo ti je to epizoda?:confused: sad kad više nema babe,nije zanimljivo :nono: moraju ukidati seriju
donkey_hot
10.04.2006., 01:16
eeeeeeeeeeee! kaj mislite- oće bit za zadnju epizodu opet snimljen neki song- kao ono u vili mariji? sjećate se kad je grašo pjevao onu pjesmicu svit- s tobom bit i tako to? a oko njega su se ljulale sve heroine i heroji sapunice?
livinlavidaloca
10.04.2006., 04:10
Mala joj plaća, a neće bit sponzoruša da joj dečko kupuje aute :)
offtopic: Vidjeh negdje da je Ogijev honorar 20.000 eura. Jel se zna koliko je od ostalih?
ako nisu,nema beda-smjestit će ga u Cukijevu bolničku sobu/Goginu hotelsku sobu..i za šta je sve ta ista soba služila:rolleyes: :zubo:
ta soba izgleda sluzi za sve povratnike:zubo:
A jel ste primetili da Gogu i Lili glumi ista osoba :jumping:
Manki_punker
10.04.2006., 11:49
kaj mislite- oće bit za zadnju epizodu opet snimljen neki song- kao ono u vili mariji? sjećate se kad je grašo pjevao onu pjesmicu svit- s tobom bit i tako to? a oko njega su se ljulale sve heroine i heroji sapunice?
Nekako bi mi bilo najprirodnije - pošto nakon LJUZ ništa više neče biti kao što je bilo - da se svi obuče u hipije i odpjevaju AGE OF AQUARIUS. Zamislite babca kako otvara ruke ka suncu i skupa sa Krešom (to su najmiliji osmjesi na licima v povjesti HRT) urlaju Leeeet the Sunshine, leeeet the sunshine in...
Inače Huljićev "LJUZ soundtrack", ili kak da ga nazovem, naj loš, naprotiv!
tatiana
10.04.2006., 11:49
jel ovo neka provokacija :eek: :D
Manki_punker
10.04.2006., 11:50
Malo ozbiljnosti, molim!
Aha, i sad samo telefonirajte dok vozite.....:Pop:
donkey_hot
10.04.2006., 12:15
Nekako bi mi bilo najprirodnije - pošto nakon LJUZ ništa više neče biti kao što je bilo - da se svi obuče u hipije i odpjevaju AGE OF AQUARIUS. Zamislite babca kako otvara ruke ka suncu i skupa sa Krešom (to su najmiliji osmjesi na licima v povjesti HRT) urlaju Leeeet the Sunshine, leeeet the sunshine in...
Inače Huljićev "LJUZ soundtrack", ili kak da ga nazovem, naj loš, naprotiv!
aha! mogu totalno zamisliti frenkija, maleka i cukija kako pjevaju bek vokale sa dugim kosama, vrpcama po sebi i u majcama duginih boja.
naravno, pjesma se mora popratiti nekim plesnim nastupom jelene veljače :rofl:
Manki_punker
10.04.2006., 12:31
naravno, pjesma se mora popratiti nekim plesnim nastupom jelene veljače :rofl:
Obavezno u Evinom kostimu! Da vidimo je li plavuša kak spada il je fejkerica.
greengirl
10.04.2006., 12:52
Nekako bi mi bilo najprirodnije - pošto nakon LJUZ ništa više neče biti kao što je bilo - da se svi obuče u hipije i odpjevaju AGE OF AQUARIUS. Zamislite babca kako otvara ruke ka suncu i skupa sa Krešom (to su najmiliji osmjesi na licima u povjesti HRT) urlaju Leeeet the Sunshine, leeeet the sunshine in...
:s :s :s
BabyNicky
10.04.2006., 12:53
Obavezno u Evinom kostimu! Da vidimo je li plavuša kak spada il je fejkerica.
Brijem da je ćelavica. Kuš, ono, dlake su fuj.
Veceras svi u crninu da se oblečete :Pop:
Manki_punker
10.04.2006., 13:30
[QUOTE=coflek]Veceras svi u crninu da se oblečete :Pop:
:D Hihi. Županica bude sigurno pod hitno sa wedding plenerom u Milano po crninu, a usput i po vjenčanicu. (ne zna ona da bu Ogi u agramovoj trenirci).
Mystique
10.04.2006., 13:37
Zanimljivosti:
Kiš i Malek bili muž i žena in RL. (http://www.vecernji-list.hr/freetime/lifestyle/scene/519221/index.do)
"Na snimanju je bila jako lijepa i opuštena atmosfera, "
Zanimljivo je kak svi glumci kad ih pitas kak je bilo na snimanju ponavljaju tu jednu te istu recenicu :rolleyes:
"Na snimanju je bila jako lijepa i opuštena atmosfera, "
Zanimljivo je kak svi glumci kad ih pitas kak je bilo na snimanju ponavljaju tu jednu te istu recenicu :rolleyes:
to ti je kao omerta, zakon šutnje kurvi, samo zakon glumaca.
nikad ne reci ništa loše o kolegama :zubo:
Curetak
10.04.2006., 14:02
Kiš i Malek:eek: :eek:
strašno
donkey_hot
10.04.2006., 14:06
da, da... isto kao ono: " scenarij i priča su me zaintrigirali"; ili " svi iz ekipe su funkcionirali kao velika obitelj" :s
mislim 20-ak epizoda...al nisam ziher:klap:
ukupno ima 175 epizoda, tako da ima jos 40 epizoda do kraja.
Moja mama se raztuzila zbog babe, nemogu vjerovat.:eek:
:rofl: Ali Malek je bio super, na kraju dramatika teska.
Zanimljivosti:
Kiš i Malek bili muž i žena in RL. (http://www.vecernji-list.hr/freetime/lifestyle/scene/519221/index.do)
Pa i nisu loš par. Meni je Kiš simpatična :)
:zmaj: ne da se valent vrati
da znam da ce se valent 100% vratit i bit sa Ksencic na kraju.
I da ce Frenki zavrsit u zatvoru. :mljacko: Ja nebi vise gledala LJUZ
donkey_hot
10.04.2006., 16:54
ma, ziher neće. nije to u stilu sapunice. ksenči će shvatit da voli franju i nikog drugog.
samo, jedna stvar- gdje je otišao valent? jel tako da je isto u argentinu? da nije to možda povezano s tim kaj krešo ide tam, ha? ;)
mislim, možda ode i ksenči pa sretne valenta i tak. ili neki drugi plot
Goga_rs
10.04.2006., 16:57
da, da... isto kao ono: " scenarij i priča su me zaintrigirali"; ili " svi iz ekipe su funkcionirali kao velika obitelj" :s
:rofl: :rofl: :rofl:
Blago receno,to im je ustaljena recenica!!!
EEEE!!!Danas ce biti super kad vidimo svojim ocima da je babac otego papke!!!
Ja dok ne vidim ne vjerujem.
Inace,vidjela sam na teletextu da ce Marko u srijedu reci Petru da mu je on otac!!!
I da ce Ogi pitati Lanu jel on otac!?
Gusto!!!:zubo:
novakorkyra
10.04.2006., 16:58
samo, jedna stvar- gdje je otišao valent? jel tako da je isto u argentinu? da nije to možda povezano, ha? ;)
Valent je otišao u Peru! Kaj si mislio da ce se Valent i Krešo zbariti, ili da će Krešo shvatiti da je Valent njegov davno izgubljeni otac (to i ne bi bilo tako ludo,a?)?
Goga_rs
10.04.2006., 17:02
Mi se nadamo da ce Ksenci ostat sa Franjom,ali budite sigurni da ce se vreca sala vratiti na kraju,kao i u ostalim sapunicama gdje prava ljubav pobjedjuje,i oni ce biti zajedno:s NAZALOST!!!
A Frenki legenda ,bolje bi bilo Majeticu da nesto dobro smisli,inace:tuctuc:
donkey_hot
10.04.2006., 17:04
sori, pokušavam se ubaciti u glave podlih maštovitih nenadmašivih scenarista, al mi nejde :mad:
Goga_rs
10.04.2006., 17:06
Kaj si mislio da ce se Valent i Krešo zbariti, ili da će Krešo shvatiti da je Valent njegov davno izgubljeni otac (to i ne bi bilo tako ludo,a?)?
Pa i ne bi bilo cudno,kod njih uvijek neke pogubljene djece po svijetu,oceva,majki,baba,ujaka...
Ili obavezno neko izgubi pamcenje,vid,ostane nepokretan i slicno...:rofl: :rofl:
Goga_rs
10.04.2006., 17:10
Inace,hoceli boljooka stvarno igrati i u <Uroti>????
Mozel ista proci bez nje!!!???
d i v j i cvit
10.04.2006., 17:12
Inace,hoceli boljooka stvarno igrati i u <Uroti>????
Mozel ista proci bez nje!!!???
Ne može... :lol: djevojka je na funkciji... :lol:
donkey_hot
10.04.2006., 17:20
e, draga, vidim da ne pratiš. snimanje urote započelo prije dva tjedna.
jelena već glumi ko luda! :E
Goga_rs
10.04.2006., 17:25
Kako sam ja novo registrirani korisnik,nekoliko mojih komentara o seriji!!!
Ja mislim da je serija bolja no Villa Maria,mislim Villa jedva da je prikazana u 20 epizoda a serija nosi to ime.
Jeleni Veljaci bolje stoji ova uloga,bar ne mora folirati da je fina:D
Ksenija Pajic je bolja kao stroga sefica nego kao Ana koja je bila gotovo bezlicna u VM
Malo je losa ljubav Nine I Marka,neubjediva,a i glavna glumica je mogla biti neka ljepsa.
Mare i Duje su dobar par.Ona se malo previse izmotava,al on je lik:top:
Franjo je perfektan,tako dobro glumi ona izrugivanja,opusteno ono,sa rukama u dzepovima,ma tip je mrak cista 10:top:
Janes je odlican izbor za smotanog Cukija,svaka cast:klap:
Za Gogu sve pohvale,meni je ta zena predobra!!!Odlicno nosi visinu i tezinu,zna biti bas elegantna,a i fora je to sto se ona i Cukic razlikuju ko dan i noc...Komika ziva:rofl: Ona i Franjo su bas strasan par bili:cerek:
Lana,Kreso,Ogi,Ivana...i ostali znaju zablistati,ali onda useru necim da je to nepopravljivo.
Lana mi inace ide na zivac do bola sa onim prenemaganjem,i ogi sa svojim Sta...Sta radis?Cujemo mi i jednom ono STA.
Babac i Malek TRAGIKOMICNO.Kako ih samo sastavise.Ona je inace za starackog doma,a ne da nam seta po ekranu...On kako kad,ima i svojih dobrih strana....
Zivi bili svi,velika pusa!!!:D :D
Goga_rs
10.04.2006., 17:27
e, draga, vidim da ne pratiš. snimanje urote započelo prije dva tjedna.
jelena već glumi ko luda! :E
Nisam iz Hrvatske pa nisam bas upucena,ali sam nacula,pa reko da provjerim!!! Hvala na potvrdi informacije:) :) :)
Kad ce se prikazat "Urota"? jedva cekam da vidim Frenkija kao premjera.
cini mi se da ce i "Duje" imat ulogu.
Randall Flagg
10.04.2006., 17:51
Kad ce se prikazat "Urota"? jedva cekam da vidim Frenkija kao premjera.
cini mi se da ce i "Duje" imat ulogu.
Urota će se prikazivati tek na jesen
donkey_hot
10.04.2006., 17:57
da, glumi i duje. on je ko neki pomoćnik ministra frenkija, njegova desna ruka... a veljača je reporterka hrt-a. ksenija pajić igra ministricu vanjskih poslova, i tak- ne zvuči mi baš najbolje.
navodno je sam majetić napisao scenarij- mislim hebote, ako stigne pisati još uz sve to :rolleyes: fakat ne znam kak će bit.
mislim hebote, ako stigne pisati još uz sve to :rolleyes: fakat ne znam kak će bit.
Izgleda da Veljača slabo odrađuje domaće zadatke :E :rofl: :zubo:
Curetak
10.04.2006., 19:35
...''nažalost gotova je, na mjestu mrtva''
nažalost??!
Curetak
10.04.2006., 20:11
Maja o Laninom vjenčanju:''u najgorem slučaju će pomaknut svadbu.Mislim, kak bi to bilo da kuma dođe bez pratioca?''
:D
A Markić jadan kak se zapio u birtiji, s Vucom za susjednim stolom.
I čak je zapalio cigaretu:eek: :eek:
O, ne, sad će se totalno odati porocima!!
Bili su mi slati na kraju Nina i Marko:cerek:
Bg_girl
10.04.2006., 20:12
Joooj meni stvarno bilo zao danas.... :tuzni:
Iako je Marko u pocetku imao raspon emocija kao da mu je crkla macka,ribica ili tako nesto posle mi bas bilo tuznooo... narocito kad Nina dolazi na kraju... :(
čičikov
10.04.2006., 20:12
Striček, striček, što vam je? -Pusti stričeka.... :lol: :lol: :lol: :Snajper: :horor:
čičikov
10.04.2006., 20:20
A tek onaj gej Vanja u jasamfetivnasplićanka Marijaninom salonu.........u onu nišu bih stavio kraljevsku fotelju....ili....pa-pa....:lol: :lol: :lol: :s :s
.....dobar završetak....tužno
ali rečenica: (Malek): nasuprot mene sjedi najljepša žena na svijetu....:B :B :rofl: :rofl:
d i v j i cvit
10.04.2006., 20:21
završna scena Nine i Marka je relativno uvjerljiva, a fakat mi ih je bilo žao... :tuzni: :cerek:
d i v j i cvit
10.04.2006., 20:25
da, glumi i duje. on je ko neki pomoćnik ministra frenkija, njegova desna ruka... a veljača je reporterka hrt-a. ksenija pajić igra ministricu vanjskih poslova, i tak- ne zvuči mi baš najbolje.
Manje-više ista postava kao iz LJUZ, što - to Hrvatska nema dovoljno glumaca da za promjenu osvježe seriju novim likovima. Veljača je već počela iskakati k'o iz Argete paštete :s
čičikov
10.04.2006., 20:36
Ljudi, ovo nam je 100-ta stranica....moramo proslaviti!!!!!:tulum: :tulum: :tulum:
BabyNicky
10.04.2006., 20:36
Znam ja da je danas Babac bio glavni u LJUZu, ali JEBEŠ MI SVE ako mi najjači nije danas bio Vlado Cukić aka CUki koji je drmao rakiju iz one male posudice koja se zove ČOKANČE i nisam taj ajtem vidla od onih starih partizanskih filmova iz 65. (BTW - meni stric donio čokanče kad sam bila mala - pa je on drmao po rakijici iz svog, a ja po kokakolici iz svog ČOKANČETA):lol: :lol:
Numero due - di nadjose ona dva retardo limited murjaka - valjda u istom selu di i doktora od Cukića - Bravo Romane headhunteru.
Treća stvar: Marko malo ima bijelu vestu, malo jaknu (prejaka scena sa Rokerom s moravu iz birca koji mu nudi pljugu - NENADJEBIVO)
A :Placebo: ili ti Lanič i Šipiripi Krešo :rigo: :rigo: :rigo: :rigo:
Curetak
10.04.2006., 20:42
prejaka scena sa Rokerom s moravu iz birca koji mu nudi pljugu - NENADJEBIVO
ja sam samo čekala da Marko zapjeva-
Volim piti, volim piti, volim piti i ljubiti
Takvoga me Babac rodi...:Pivo: :headbang:
BabyNicky
10.04.2006., 20:42
završna scena Nine i Marka je relativno uvjerljiva, a fakat mi ih je bilo žao... :tuzni: :cerek:
ha...Baš sam si razmišljala o tome hocu li se rascmoljiti danas na tuzen scene zbog smrti Bapca(ko je tuzan, the evil witch is dead, yippy! :cheer: ) buduci da jasem na raznim valovima, pucaju me hormioni, ms, pms, mms i slicne pizdarije....No nista. Cvrsta kao kamen, oko suho kao barut.
A uspjela sam se rasuziti na onu reklamu za "Merci" sa bakom koja unuku šije dres za nogač. Znam, :zvrko: sam.
Nisam gledala danas :( Tko ce docekati reprize u subotu :D
Curetak
10.04.2006., 20:45
ha...Baš sam si razmišljala o tome hocu li se rascmoljiti danas na tuzen scene zbog smrti Bapca(ko je tuzan, the evil witch is dead, yippy! :cheer: ) buduci da jasem na raznim valovima, pucaju me hormioni, ms, pms, mms i slicne pizdarije....No nista. Cvrsta kao kamen, oko suho kao barut.
A uspjela sam se rasuziti na onu reklamu za "Merci" sa bakom koja unuku šije dres za nogač. Znam, :zvrko: sam.
ne seri, misliš da ne znam zakaj nisi došla u petak?
cmoljila si za Bapcem
ono, fakat si prozirna:p
BabyNicky
10.04.2006., 20:48
ne seri, misliš da ne znam zakaj nisi došla u petak?
cmoljila si za Bapcem
ono, fakat si prozirna:p
Nije istina. Bila sam nervozna jer sam ocekivala da nece dobro zavrsiti.
Danas naričem :mama:
livinlavidaloca
10.04.2006., 20:50
mogli su naučit marušića kak da zaplače na akademiji... :rolleyes:
danas je bilo više smiješno neg tužno... i gluma i tisuću puta izgovoreno "dogodilo se nešto strašno" i oni dosadni lana i krešo (a kaj ne odu skupa u argentinu na, recimo, 40 epizoda)
vlado :top:
striček marko :flop:
e, da, maja je fakat carica :rofl:
Cuj, ti, Livinlavidaloca... Lijepo cu moliti da sklonis taj avatar, opasno je za zdravlje. (zeludac me boli.)
tatiana
10.04.2006., 20:59
prizor marka marušića kako u magnovenju govori "mama.... tata... mama.... malek... malek je tata... " ulazi u antologiju kao jedan od najlošije odglumljenih na ovim prostorima. on i njegova soap mamica si ruke mogu dati.
(iako mi je glumac inače silno simpa) :E
Ko mali pesek mi je u faci... :D
tatiana
10.04.2006., 21:01
djeluje dobroćudno. ko da je dobrica i u stvarnom životu. :top:
john_smith
10.04.2006., 21:40
Svaka čast za Romana!Napokon je u sudaru uspio nabaviti skršeni auto,a ne kao u Villi prošle godine Ivan Jurak pichio cca 150 km/h i zavrtio se više puta,a auto čitav...:rofl: :zubo: :rofl: :rofl:
chiquita
10.04.2006., 21:41
ja skrušeno priznajem da mi je suza suzu stizala na zadnjem kadru....
jebiga, šta se može...
nikud iz ove kože. :zubo: reče glineni golub.
pridružujem se onima kojima se sviđa ona scena di markec bunca (jeste vidjeli da je i deka žute boje uz one psihodelične geometrijske žute šiljke na zidovima i žuti truli-limun kauč) "tata...tata...malek tata...malek je tata... za ispišat se od smijeha.
e da, šta mi je još bilo za krepati od smijeha, kad je malek lutao po kaptol centru i plakao kraj dućana. :rofl: prestrašno.
tigrica$
10.04.2006., 21:55
Ne znam da li već znate: trener će zavrsit s Ivanom na kraju serije.
Bg_girl
10.04.2006., 22:00
pridružujem se onima kojima se sviđa ona scena di markec bunca (jeste vidjeli da je i deka žute boje uz one psihodelične geometrijske žute šiljke na zidovima i žuti truli-limun kauč) "tata...tata...malek tata...malek je tata... za ispišat se od smijeha.
E stvarno je bilo uzasno!!! :rofl:
Ma meni je pored Cukijevog cokanceta :zubo: jos jace bilo :
Ma kud je sad umrla pred prvenstvo? Marko nece biti nizasta!
A onda kada mu je Ogi rekao za Maleka i Mariju, a on sokirano:
Pa ni Malek nece biti nizasta! Eeeee gdje sada....
Cuki :s :rofl:
BabyNicky
10.04.2006., 22:01
Super, ti si naš idol.
Ajde sad idi.
:rolleyes:
Nije li logično kad vam se javi da je netko poginuo pitat što se desilo, kako je poginuo? Ovdje to nitko nije pitao. Razgovor Nine i Ksenči je bio ultra kratak. Ah, jadna teta Marija :rolleyes:
Malekovo jezanje zabijene glave u dlanove mi je bilo neugodno gledat.
e da, šta mi je još bilo za krepati od smijeha, kad je malek lutao po kaptol centru i plakao kraj dućana. :rofl: prestrašno.
najbolja scena danas definitivno:s :s :s ja sam za to da nam poirot napravi par screenshotova iz te scene (ako je moguće):rofl:
d i v j i cvit
10.04.2006., 22:22
Sad znamo...:mljacko:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.