View Full Version : Ljubav u zaleđu
stranice :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
ne ide mu baš :rofl:
Ma ide, uspio je jednu suzu pustit. :o :D
U ovoj seriji najjaci mi je Frizerski Salon, bit ce jedini salon u drzavi, di možeš napravit frizuru bez pranja kose. :D :D
emo§ion
13.04.2006., 11:49
Ma ide, uspio je jednu suzu pustit. :o :D
U ovoj seriji najjaci mi je Frizerski Salon, bit ce jedini salon u drzavi, di možeš napravit frizuru bez pranja kose. :D :D
Da, jedini Frizeraj u cijelom Zg-u i to u Wellnes centru:rofl:
Btw, ja u subotu moram gledati reprize jer nisam ovih par dana :tuzni:
A što se tiče Ivane...:zubo:
Da, takav komad da svaki puta kad gledam sapunicu imam feeling da će od težine glave past na pod, ali valjda tak treba izgledati osoba koja glumi nekog obrazovanog i pametnog :rofl:
Da, a još zanimljivija je činjenica da Pokos Vlatka .....troduplo bolje izgledaju od 'velka glava, kostur tijelo' Ivane..:kava:
Tak da...
Ček, ček, tu si malo zabrijala :D
... Vlatka-imam-pajser-u-šupku-Pokos ne izgleda troduplo bolje ni od koga, ustvari ona ne izgleda čak ni samo bolje ni od koga.
...kad bolje razmislim ona uopće ne izgleda.
Ivana ima toliku glavu u odnosu na tjelešce jer je svojevremeno pravila reportažu iz Černobila :kava:
Ivana ima toliku glavu u odnosu na tjelešce jer je svojevremeno pravila reportažu iz Černobila :kava:
:rofl: :rofl:
Malek ce uz nju brzo zaboravit Babca. :D :D
Malek ce uz nju brzo zaboravit Babca. :D :D Malek je Babca pokušavao zaboraviti još dok je bila živa. Na žalost, neugodna iskustva se čovjeku urežu duboko u podsvijest :zubo:
Malek je Babca pokušavao zaboraviti još dok je bila živa. Na žalost, neugodna iskustva se čovjeku urežu duboko u podsvijest :zubo:
A bilo je pametnije da je nešto urezao u babca još prije 300 epizoda pa da ju ne moramo toliko gledati.
Još tamo dok je babičarila u kapelskim kresovima :zubo:
Curetak
13.04.2006., 12:48
nisam gledala jučer...
kaj je to bilo s Lanom i Ogijem?!
samo sam vidjela na kraju da je Marko rekao Maleku da mu je tata i da se Malek nekako čudno zasmijuljio :confused:
A kaj se Tanja vraća s dečkom Teom iz Londona?:eek:
šatro poznatim manekenom:lol: s debelim nogama
ili sam ja nekaj krivo pokopčala?
A bilo je pametnije da je nešto urezao u babca još prije 300 epizoda pa da ju ne moramo toliko gledati. Would this be too much?
http://www.swbic.org/products/clipart/images/biohazard.jpg
nisam gledala jučer...
jel bila dobra kava jučer :D :D
emo§ion
13.04.2006., 13:16
Ček, ček, tu si malo zabrijala :D
... Vlatka-imam-pajser-u-šupku-Pokos ne izgleda troduplo bolje ni od koga, ustvari ona ne izgleda čak ni samo bolje ni od koga.
...kad bolje razmislim ona uopće ne izgleda.
Gle, Vlatkica patkica je dobra treba, unatoč tome što je ogavna sponzoruša :frajer: :mig:
Would this be too much?
Ništa nije tu mač za babca.
Čak ni divovska lignja ;)
nisam gledala jučer...
počinje fight for the fachuk:zubo:
Manki_punker
13.04.2006., 13:24
nisam gledala jučer...
Ogi navalio na Lanu, ajd odma u moj avto, jesi... jesi čula ti mene? Lana ide u ogroman VW. Ogi hoće da zna, hoće...hoće da zna je li dijete njegovo. Lana niš ne kuži. Kaže šanse su fifty-fifty. Ogi veli ak je njegovo, neće neki majmun novinar da ga podiže. E sad je več frka. Lanči jeca, plače. Ona osjeća da je Krešino. A jel, a kako ti to osećaš daj mi reci. Pa neeeeeznam, jednostavno osjećam. Jooooj, tak mi je zlo, moram vam. Neš ti van, slušaš ti šta... šta ti ja govorim? (onda dalje ne znam, išel sam šatpi, al kad se vratih Lana zove Lili, kak se Ogi grubo ponašal, Lili kaže jao, pa to je straaaašno.)
@ aaston, nicky: Vlatka-enormni-razmek-među-očima-Pokos je baš dobar komad!
emo§ion
13.04.2006., 13:25
počinje fight for the fachuk:zubo:
Baš bi mi dobro legao kakav SPOILER:zubo:
oko toga čiji je fachuk na kraju...? :frajer:
Alo ekipa susjedi, čija je beba na kraju?
Jooooj, tak mi je zlo, moram vam. Neš ti van, slušaš ti šta... šta ti ja govorim? (onda dalje ne znam, išel sam šatpi, al kad se vratih Lana zove Lili, kak se Ogi grubo ponašal, Lili kaže jao, pa to je straaaašno.)
!
a i ti nadjes vrijeme kad ides pišat :rofl:
...u tom trenu njoj je pozlilo i uz "sorry" izasla je iz auta.
Alo ekipa susjedi, čija je beba na kraju?
a kaj ak pobaci :eek:
emo§ion
13.04.2006., 13:36
a kaj ak pobaci :eek:
Onda će to značiti da je bila Ogijeva :E :mig:
Bg_girl
13.04.2006., 13:36
Svaki put kad su Malek i Marušić sami u sceni, imam feeling ko da će ga Malek svaki čas povalit.
Sad ruka tu, sad tamo, pa na ramenu, pa na koljenu...sad kad se rješio bapca, širi sfere.
Jebote, izgledaju ko da su na dejtu.
Yes! Ovo sam i ja primetila, a taman sam mislila da moram da zakazem seansu kod psihijatra!!! :zubo:
Inace Tanjin jedini napredak u Londonu se ogleda u tome sto je tamo napravila ..... istu frizuru kao VELJACA!!!!!! Jeeeeee :rolleyes: E da i kao znamo joj decka....verovatno ce po sistemu Deportiva reci da je sa Robijem Williamsom!!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: (ili sa Teom???? :eek: )
Yes! Ovo sam i ja primetila, a taman sam mislila da moram da zakazem seansu kod psihijatra!!! :zubo:
)
Oš termin kod Marinog bivšeg? :zubo:
Isusati, kako je ova Nina gadna :bljak:
Jucer kad su je približili,kad se prisjecala susreta s Markom, i onog suncokreta :eek: baš se vidi da je gadna. :rolleyes: Svo vrijeme, mi i nije bila tolko,al jucer :flop: ona usta, nos i oci :eek:
Nebi je strujnim kablom takla :o :zubo:
Manki_punker
13.04.2006., 13:48
a i ti nadjes vrijeme kad ides pišat :rofl:
Moram malo doma odglumit da nisam ovisan od Ljuz.;) :cool: , inače bum dobil nogicu... moja veli da je to kaj gledam smeče i smeje se samo Cukiću senioru. Nema ona pojma, znaš.
Bg_girl
13.04.2006., 13:53
Oš termin kod Marinog bivšeg?
Ako cu da dobijem salon i letovanje na Azurnoj obali - moze!!!! :D
A sad trollic:
Nina i Lana u M(j)esovitom braku:
http://img143.imageshack.us/img143/3470/resizeofzabljak0031zr.th.jpg (http://img143.imageshack.us/my.php?image=resizeofzabljak0031zr.jpg)http://img230.imageshack.us/img230/394/resizeofzabljak0047et.th.jpg (http://img230.imageshack.us/my.php?image=resizeofzabljak0047et.jpg)
emo§ion
13.04.2006., 13:57
Ako cu da dobijem salon i letovanje na Azurnoj obali - moze!!!! :D
A sad trollic:
http://img143.imageshack.us/img143/3470/resizeofzabljak0031zr.th.jpg (http://img143.imageshack.us/my.php?image=resizeofzabljak0031zr.jpg)http://img230.imageshack.us/img230/394/resizeofzabljak0047et.th.jpg (http://img230.imageshack.us/my.php?image=resizeofzabljak0047et.jpg)
KAK je Nina tu ispala gadno :bljak:
AL' Lana je ok..čak bolje nego na telki :kava:
Moram malo doma odglumit da nisam ovisan od Ljuz.;) :cool: , inače bum dobil nogicu... moja veli da je to kaj gledam smeče i smeje se samo Cukiću senioru. Nema ona pojma, znaš.
ti ovisan?:eek::D ma daaj, tu nema nikakvih ovisnika:cool:
nek dodje na forum pa bumo joj dokazali:zivili:
KAK je Nina tu ispala gadno :bljak:
:rofl:
eh, da samo tu :cry: :lol:
Zanima me majina faca kad ugleda tea :rofl:
eh, da samo tu :cry: :lol:
Istina, zena je fakat gadna :( :(
Bg_girl
13.04.2006., 14:07
KAK je Nina tu ispala gadno
AL' Lana je ok..čak bolje nego na telki
Ahhaaaa to sam htela isto da napisem!!! :D
P.S. I jos malo trollova - Stojmenovic raskinuo sa onom devojkom...ljubomorisala mu previse! :zubo:
Curetak
13.04.2006., 14:09
jel bila dobra kava jučer :D :D
kak znaš da sam bila na kavi jučer???:eek: :eek: :eek:
kvragu, mi zgodne trebe ni na kavu ne možemo bez da nas netko ne prati!!
jesi ti možda paparaco??
:D
zajebavam se
Curetak
13.04.2006., 14:11
Ogi navalio na Lanu, ajd odma u moj avto, jesi... jesi
..........
:lol:
hvala!!
jesi ti možda paparaco??
zajebavam se
ahahahaahaha:lol:
poirot radi za Stars!:rofl:
hvala!!
a meni nista.:tuzni:
ok,ok...
Curetak
13.04.2006., 14:20
ahahahaahaha:lol:
poirot radi za Stars!:rofl:
ne, nego si je dobar sa Babynicky;)
a meni nista.:tuzni:
ok,ok...
ma hvala i tebi Coflekica!!!
:kiss:
jesi ti možda paparaco?? God is my buddy :cool: :zubo:
ne, nego si je dobar sa Babynicky;)
ma hvala i tebi Coflekica!!!
mislila sam na čoksu il tak nekaj :D
a viš ti tu tajnu vezu poirot-babyN.... a sve slucajno procuri :zubo:
Gle, Vlatkica patkica je dobra...
Mda... za gazit kupus ;)
Pokosica je tako anti-treba da bi i držak od metle omlohavio pred njom... i to onaj kvalitetni.
Isusati, kako je ova Nina gadna :bljak:
Jucer kad su je približili,kad se prisjecala susreta s Markom, i onog suncokreta :eek: baš se vidi da je gadna. :rolleyes: Svo vrijeme, mi i nije bila tolko,al jucer :flop: ona usta, nos i oci :eek:
Nebi je strujnim kablom takla :o :zubo:
Zamisli taj kabel pod naponom 10.000 V i garant ćeš promjeniti mišljenje :D
Mda... za gazit kupus ;)
Pokosica je tako anti-treba da bi i držak od metle omlohavio pred njom... i to onaj kvalitetni.AJMEEEE, IMPOTENTNI PARTVIŠ:rofl: :rofl: :rofl: :s:top:
Vanjushka
13.04.2006., 14:32
Jucer je Ksenija imala zicu u slusalici, ali zica je ustekana valjda u pod, jer u telefonski aparat nije (ide negdje ispod stola)
Odmah sam okrenuo program.
Curetak
13.04.2006., 14:34
mislila sam na čoksu il tak nekaj :D
Od čokse buš sam dobila celulit.
Od čokse buš sam dobila celulit. a 5 minuta čistog užitka? :cerek:
Od čokse buš sam dobila celulit.
imaš praf...(:zvace coksu: njam njam) pa da se izlozim njam njam ogovaranju tam neke županice na bazenu..:nono::D njam njam..
Curetak
13.04.2006., 14:43
a 5 minuta čistog užitka? :cerek:
onda bolje da joj narihtam nekog dobrog frajera - dobije (više od) 5 minuta čistog užitka, a od celulita ni c.:cerek:
kaj veliš, Coflek?
imaš praf...(:zvace coksu: njam njam) da se izlozim njam njam ogovaranju tam neke županica na bazenu..:nono::D njam njam gleč, cofleče, s Županijom ti je to lose-lose situation. ak si deblja od nje, najebala si jer si debela krava, ak si mršavija od nje najebala si zato kaj je ljuboomorna. u stvari, morat ćeš se prilično potruditi da ne najebeš. zato, kažem ja, jedi koliko hoćeš čokse i kad vidiš Županiju opali joj šljagu i mirna Bosna :cool: :s
emo§ion
13.04.2006., 14:49
Ahhaaaa to sam htela isto da napisem!!! :D
P.S. I jos malo trollova - Stojmenovic raskinuo sa onom devojkom...ljubomorisala mu previse! :zubo:
A kaj se nisu oni trebali vjenčavat??:eek:
Kakve ste vi babe pa nema me sat vremena , a vi namlatili dvije strane!!:eek: :zubo:
zato, kažem ja, jedi koliko hoćeš čokse i kad vidiš Županiju opali joj šljagu i mirna Bosna :cool: :s
:top: peace brother!:cool: :D
curetak,poirot, oftopičarimo:D
a mozda i ne... spomenuta je Županija:zubo:
Manki_punker
13.04.2006., 14:56
Kakve ste vi babe pa nema me sat vremena , a vi namlatili dvije strane!!
To nije niš, ček da se vrati Goga_rs doma iz vrtiča!:rofl:
Curetak
13.04.2006., 14:56
curetak,poirot, oftopičarimo:D
a mozda i ne... spomenuta je Županija:zubo:
jel ti to izbjegavaš odgovor na moju ponudu da ti nemjestim frajera?:p
okej, bez ćetanja:D
mene zanima hoće li Duje pobijediti na Srvajveru kako je planirao i doći po Mare u bijesnom autu?
Više ga ne prikazuju čak ni na TV-u.
Šta će jadan Duje
ako ga tamo napadnu guje? :confused:
jel ti to izbjegavaš odgovor na moju ponudu da ti nemjestim frajera?:p
ponudu slati na PM mog frajera. :rofl:
Katie Musclebound
13.04.2006., 15:14
Lana je spavala s Ogijem...pa je prosla sedmica dana i bila s Kresom...i doktor kaze da je trudna 4 sedmice(znaci kad je bila s Ogijem)..pa kako mogu sanse biti 50:50...i na kraju ce i biti da je Kresino...kakav je to put srece...a ono Ogijevo "Nece moje dijete odgajati tamo neki glupi novinar..KRESO.."...dobro je odglumio bezosjecajno-osjecajnog tipa:)
Bg_girl
13.04.2006., 15:16
A kaj se nisu oni trebali vjenčavat??:eek:
Hihihi, ma od kada je poljubio Veljacu nijedna mu vise nije dobra! :zubo:
Katie Musclebound
13.04.2006., 15:39
Pa i maja mu pocinje ici na zivce...kako je samo pogledo kad je ceko da se spremi za sahranu...i kad su rucali..imam nekad sojecaj da ce joj viljuske zabiti ono njeno psece lice
BabyNicky
13.04.2006., 15:50
gleč, cofleče, s Županijom ti je to lose-lose situation. ak si deblja od nje, najebala si jer si debela krava, ak si mršavija od nje najebala si zato kaj je ljuboomorna. u stvari, morat ćeš se prilično potruditi da ne najebeš. zato, kažem ja, jedi koliko hoćeš čokse i kad vidiš Županiju opali joj šljagu i mirna Bosna :cool: :s
S ovom Županicom imam sam najebavanja.
Od sad je zovem Najebuša.
mislim, ono, kak da vam velim, al meni maja ono fakat, kuish, uopće ne ide na zifce... : stavlja pancirku:
Goga_rs
13.04.2006., 15:52
To nije niš, ček da se vrati Goga_rs doma iz vrtiča!:rofl:
Za tvoju informaciju vratila sam se iz vrtića,a ne vrtiča kako si ti napisao.I vratila sam se kući,a ne doma,ja sam iz rs sjećaš se,mi kažemo kući.Inače ne razumijem to niš,jer kod nas je ništa...i čekaj....a ne ček.
A šta ti toliko imaš od toga što me zezaš,mislim šta si se okomio na mene,kraj svih drugih,jel to što su oni tvoji sugrađani iz hrvatske,a ja iz rs,pa se zna da sam srpkinja...Mislim!_?Koji je tebi???Pusti me na miru i vodi svoj život DOMA!
Od sad je zovem Najebuša.
Moglo bi se tu poneko slovce izmeniti :rofl: :lol: :rofl:
nemogu vjerovat koliko ste napisali, u roku 2-3sata :rofl:
Curetak
13.04.2006., 16:00
Za tvoju informaciju vratila sam se iz vrtića,a ne vrtiča kako si ti napisao.I vratila sam se kući,a ne doma,ja sam iz rs sjećaš se,mi kažemo kući.Inače ne razumijem to niš,jer kod nas je ništa...i čekaj....a ne ček.
A šta ti toliko imaš od toga što me zezaš,mislim šta si se okomio na mene,kraj svih drugih,jel to što su oni tvoji sugrađani iz hrvatske,a ja iz rs,pa se zna da sam srpkinja...Mislim!_?Koji je tebi???Pusti me na miru i vodi svoj život DOMA!
Manki ti je Slovenac;)
p.s. Hrvatska je država, a ne grad
Manki_punker
13.04.2006., 16:01
Relax gogili.
Peace and love!
Goga_rs
13.04.2006., 16:02
koji god da je kurac nek ide u pičku materinu
p.s. Hrvatska je država, a ne grad
Nego, jel se već javio netko iz latinske amerike pa da se i oni upletu u gužvu? Mislim, ipak u ovoj seriji ima dva latino američka glumca :zubo:
Nego, jel se već javio netko iz latinske amerike pa da se i oni upletu u gužvu? Mislim, ipak u ovoj seriji ima dva latino američka glumca :zubo: aastone, primjećuješ li nešto - međunacionalne tenzije a ja nisam glavni akter :rofl: :rofl: :rofl::rofl:
Goga_rs
13.04.2006., 16:04
jako duhovito,zar vama svima toliko smeta,što i ja učestvujem???
koji god da je kurac nek ide u pičku materinu:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::s:s:s:s
jako duhovito,zar vama svima toliko smeta,što i ja učestvujem??? :eek: :eek: o yebote, nitko ti ni riječ nije rekao (osim punkera), relax dude :cool:
BabyNicky
13.04.2006., 16:05
Nego, jel se već javio netko iz latinske amerike pa da se i oni upletu u gužvu? Mislim, ipak u ovoj seriji ima dva latino američka glumca :zubo:
kako kuriiiiiiiiiiiiiiiš, majstore....:)
Iskreno meni ova mala kaj je došla iz vrtića lagano ide na ono kaj nemam.
Ali mozda sam to samo ja...:confused:
aastone, primjećuješ li nešto - međunacionalne tenzije a ja nisam glavni akter :rofl: :rofl: :rofl::rofl:
Yip, fale oni fakof smajlići :rofl:
Goga_rs
13.04.2006., 16:07
a zašto???i odakle ti to da sam ja iz vrtića
Relax gogili.
Peace and love! :rofl:
Frenki: "kuzis gogi, kaj ne"
"gle ti to udarac po glavi dao duhovnost"
BabyNicky
13.04.2006., 16:09
joj ne još jedno dete kreten
Goga_rs
13.04.2006., 16:10
pa što ne odgovoriš sad???Može li iko reći zašto vam toliko smetam,pa šta sam vam uradila...?
Šta me odjednom napadate...
Manki_punker
13.04.2006., 16:11
:lol: :lol: :lol:
Još jedna ovakva pa te skidam sa "popisa prijatelja" :rofl: btw kaj bi ta opcija trebala da znači (primjetio sam je kad klikneš na nečije ime).
Goga, još jednom, peace, žao mi je, okej?
Curetak
13.04.2006., 16:13
dajte ljudi skoncentrirajte se i držite se teme
mir,mir,mir do neba......
Aman, Gogo, idi ručaj, popij neku kaficu, pojedi čokoladu, neki kolač... Samo se mani ovog preganjanja, snalaziš se k'o guska u magli... :confused: :flop: :rolleyes:
Goga_rs
13.04.2006., 16:20
:lol: :lol: :lol:
Još jedna ovakva pa te skidam sa "popisa prijatelja" :rofl: btw kaj bi ta opcija trebala da znači (primjetio sam je kad klikneš na nečije ime).
Goga, još jednom, peace, žao mi je, okej?
za btw ne znam na šta misliš...
Drugo,moraš i sam priznati da si ti mene prvi napadao od kad sam se registrovala.Pa mislim ne razumijem zašto?
Ne vjerujem sad da smo toliki nacionalisti....a ono za vrtić mislim :confused: :confused: :confused:
zato što imam 16 jel?Pa dobro sad uspio si me izbaciti iz takta danas,i uvrijediti me...kao i ona BabyNicky ili kako već...
Samo recite šta vas nervira kod mene ,i što ste vi svi bolji od mene? pa vas jedino ja nerviram?:confused:
Bg_girl
13.04.2006., 16:22
pa što ne odgovoriš sad???Može li iko reći zašto vam toliko smetam,pa šta sam vam uradila...?
Šta me odjednom napadate...
goga jbt samo opusteno to za vrtic je bila fora - kapiras F-O-R-A!!!
Mladja si dosta od svih nas i nista drugo!!!
I to sto si iz RS nista ne govori o tvojoj nacionalnosti kao ni to sto sam ja iz Bg - hebote mogu biti Eskimka koja samo slucajno zivi ovde!
e da....ni mene nekako vise Zupanka ne nervira...:p : pozajmljujem pancirku od cofleka: :zubo:
Goga_rs
13.04.2006., 16:27
I to sto si iz RS nista ne govori o tvojoj nacionalnosti kao ni to sto sam ja iz Bg - hebote mogu biti Eskimka koja samo slucajno zivi ovde!
e da....ni mene nekako vise Zupanka ne nervira...:p : pozajmljujem pancirku od cofleka: :zubo:
dobro ok fora,malo bezvezna al ok.
Županka ko županka kako joj kad dune,ima i ona pametnih,ali kako kad...
Pa ono kad joj je agent reko da je ispala sva zaleđena sa crvenim nosom,ona odmah ,pa dobro nemojmo sad pretjerivati,opet izvodi...
emo§ion
13.04.2006., 16:36
Netko se sprema za svoju prvu mengu :rofl: :rofl:
BabyNicky
13.04.2006., 16:38
pa vas jedino ja nerviram?:confused:
:rofl: :rofl: :rofl:
Jok.
Mi svi nerviramo TEBE.
mislim da govorim u ime svih ako kazem da nas boli lagana kita za tebe....
no mozda ti se nadje kakav sunarodnjak da me demantira.
emo§ion
13.04.2006., 16:39
Javlja se jedna koja je toliko starija od ostalih da se ne usudi napisati koliko točno godina ima.. :rofl:
AJmo se mi vratiti na topic:
I...nisam dobila odgovor..:E
Kaj će na kraju biti s Lanom i com??
Mene Zupanica nikad niti nije zivcirala...
Oduvijek sam je zalila..
Bg_girl
13.04.2006., 16:40
23 :o :eek: :zubo:
Ne vjerujem sad da smo toliki nacionalisti....a ono za vrtić mislim :confused: :confused: :confused:
zato što imam 16 jel?Pa dobro sad uspio si me izbaciti iz takta danas,i uvrijediti me...kao i ona BabyNicky ili kako već...
Samo recite šta vas nervira kod mene ,i što ste vi svi bolji od mene? pa vas jedino ja nerviram?:confused:
A jesi li probala nekad kada se ovako previše uzbudiš da izbrojiš do 10? (možeš i unatraške, po želji)
Probaj, videćeš da pomaže, a i manje će te ljudi prozivati... :rolleyes:
Goga_rs
13.04.2006., 16:47
Jok.
Mi svi nerviramo TEBE.
uh uh što smo filozof,ma i mene za tebe znaš
Goga_rs
13.04.2006., 16:49
AJmo se mi vratiti na topic:
Mene Zupanica nikad niti nije zivcirala...
Oduvijek sam je zalila..
najgore je što je ona takva i van serije:s
BabyNicky
13.04.2006., 16:52
uh uh što smo filozof,ma i mene za tebe znaš
Srce će mi pućći.
Dobro nam dosla, uvijek nam fali neko da mu se smijemo.
Goga_rs
13.04.2006., 17:03
ma ok,ne vrijedi se svađati sa budalama,šta me briga,i ja se bezveze nerviram,ma hajd
livinlavidaloca
13.04.2006., 17:28
Ksenija je kraljica
Nina, razumem ja tvoj kreativni nered, ali mogla bi malo pospremit :s
livinlavidaloca
13.04.2006., 17:44
e sad ću krepat od smijeha...
this is beyond my comprehension
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
beautiful_garbage
13.04.2006., 18:05
23
e ako je to puno, pa ja imam toliko
Curetak
13.04.2006., 18:07
Kaj će na kraju biti s Lanom i com??
Ko je Co?
beautiful_garbage
13.04.2006., 18:26
pa bas sad kad je jelena opet s banjom, ili mozda nije, dugo nisam gledala
Bg_girl
13.04.2006., 18:31
E da to nije ni meni jasno gledala sam prvi put prosli put i bas je bilo da se ona udaje za njega?! :confused:
Troll off :cool:
beautiful_garbage
13.04.2006., 18:36
znam da je off topic sorry ali ja hocu da su jelena i banjo zajedno, a cancar ionako brzo mijenja svoje "velike" ljubavi, mislilm kad je mogao s one ukrajinke, sta li je vec, prec na dacu, al ukrajinka mi je stvarno dobra
Cuki voli strukle :klopa: e jos da je :Prd: to bi bio pun pogodak ... a i snajka se ogrebala za struklicu :rolleyes: mora da je struklica jela nju, a ne ona struklicu ... sta ce kad je kao cackalica ... :w ... a on voli punije kao gogica, mmm njegova gogica ... gogica moja ...jaaaao vlaaadoooo ... :rofl:
Eto a Tanji se bas onak svidja naziv make up artistica ... :top: a Maja ne vozi kamion ujutru pa moze da loche koktele ... e bar da ode pod kamion kad vec nece u njega :moli: ... samo je psihopata mogao da stvori tako nesto od ljudskog rebra ili cega vec ... :rolleyes: zaboravih da se Duje pojavio konacno ...:s i kreso je kamen od kamen , a i pecao je :eek: sta li je jadan upecao ? :confused:
nobodyBGD
13.04.2006., 19:12
Citiracu Frenkija: Goga, rileks!
Nemoj da se primas stvarno i olabavi, verovatno si jako mlada pa planes u sekundi!
Sada je najbitnije da se koncentrisemo na danasnje dogadjaje i vidimo kako ce Malek da tesi Marka,....osim ako ga ne pojebe u medjuvremenu jer i meni se javlja neka tenzija kada su zajedno, vise kao dva neka tipa koji samo sto se nisu smuvali a ne kao trener i igrac, da ne kazem otac i sin!!:eek:
nobodyBGD
13.04.2006., 19:18
Jok.
Mi svi nerviramo TEBE.
Koji si ti mentol jebote!
Ajde i ti rileks jednom. Ne boli tebe kita nego te svrbi ona druga stvar jer kitu dugo nisi videla i osetila - to je glavna fora.
A postovi su ti tako perfidni i podmukli - i stvarno izgleda kao da jedva cekas da nekoga načepis na nacionalnoj osnovi.
Sem toga momak joj se izvinio zbog fazona koji ona nije provalila...i ajd sad svako svojim putem (u kapitol centar!)
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
emo§ion
13.04.2006., 19:35
Ko je Co?
Bebač,Krešo i Ogy:D
donkey_hot
13.04.2006., 19:39
kaže malek:
" Nemoj samo da ispadnemo ko Cukići..."
a, Marko:
" da... samo to ne! "
:s
emo§ion
13.04.2006., 20:02
Please,just leave me alone..bubububuuuu...
:bljak:
Paraskeva
13.04.2006., 20:08
A shto e ova...site po doma shetaat so shitkli??? :zubo:
I vo prethodnite epizodi bilo isto...i onaa Marushichka, Goga, sega Xenchi....super!
Curetak
13.04.2006., 20:16
Maji su malo vel'ke čizme, stanu joj dve noge u jedan čizmak.
Koja je Enrike konzerva-ženi je mjesto uz štednjak:flop:
Ova epizoda je stvarno bila- bljuf.
Malekova gluma mi ne ide u glavu. Kada mu Marko priopci da mu je sin, nikakvu reakciju na njegovu licu ne mozes vidjeti- nikakav sok, nista. Ajde, minutu je nesto buncao... ali vec nakon toga je opet imao onaj svoj somijeh na licu i to je to, rijesena stvar... "Ne mogu vjerovati...", a kao da pricaju o nekom susjedu. :confused:
A isto svi "zale" za Babcem... mos mislit. Nitko nije u crnini, Malek se smije s Ivanom i zdere njene kolace :rolleyes:
Goga_rs
13.04.2006., 20:32
Ksenija je kraljica
Nina, razumem ja tvoj kreativni nered, ali mogla bi malo pospremit :s
Ta joj je stvarno bila :top:
Vlado jest seljak,ali sad i pretjeruje,pa odakle je on iz kojih pizdića kad je toliko nekulturan,mislim samo što nije pojebo lili pred sinom i budućom snahicom:zubo:
al ono je legendarno
malek:Ona je stvarno bila ponosna žena" ili kako već.nije trebala ovako završit
a marko ko da ništa pametnije nije smislio procijedi ŠTETA,pa nije ti papiga crkla mamlaze!!!:s
Goga_rs
13.04.2006., 20:35
Maji su malo vel'ke čizme, stanu joj dve noge u jedan čizmak.
Koja je Enrike konzerva-ženi je mjesto uz štednjak:flop:
"Moja mama,i baka i tetka su tako radile..."Trebao je nabrojiti svu rodbinu...:s koji su kao i on iz 18 vijeka,pa mislim...
A sto se Majinih cizama tice, fakat ste u pravu... Ona cijela stane u tu cizmu :rolleyes: :eek:
Cukic je danas bio dobar: "Daj se poglec kak si suha, prava zena mora bit punasna, ko moja Gogica!" :s
BabyNicky
13.04.2006., 21:04
Koji si ti mentol jebote!:
A ti si 505 sa crtom jebote!
Ajde i ti rileks jednom. Ne boli tebe kita nego te svrbi ona druga stvar jer kitu dugo nisi videla i osetila - to je glavna fora.
A postovi su ti tako perfidni i podmukli - i stvarno izgleda kao da jedva cekas da nekoga načepis na nacionalnoj osnovi.
Sem toga momak joj se izvinio zbog fazona koji ona nije provalila...i ajd sad svako svojim putem (u kapitol centar!)
Opet si se ti i samo ti našao uvređen mojim odgovorom. Pametnom dosta. Pa da vidimo koga svrbi vlastitta nacionalnost. viš, Manki panker je slovenac i on mi je baš super. Ima i ona mala makedonka koja mi je simpa (sorry curo zaboravih ti nick). Ali opet samo ti imaš pismene proljeve kaka ja pljujem na nacionalnoj osnovi. to ti se zove paranoja - jel te mozda i netko prati, ha?
I jeste - nisam ga dugo dobila - niko mi ga neće metnut.:tuzni: Ima li ko da mi ga metne?
Čak razmišljam da počnem igrat za istu momčad. :rofl: :cice:
Moram pazit kaj pišem jer ćeš opet počet cvilit i plakat kak te provociram makar ti se već stotine postova nisam obratila...Ali dobro. Podnijet cu tu zrtvu cim vidim da mi se tak lijepo iznerviraš :lol: :lol: :lol:
Baš si si dobar nick našao - opisuje te potpuno...
Curetak
13.04.2006., 21:25
i opet se klanjam BabyNicky :s:s:kiss:
Nobody, znam da je lakše optužiti nekog da te je popljuvao zato što si Srbin negoli prihvatiti činjenicu da te popljuvao zbog tvojih glupih postova, al ipak oladi malo :rolleyes:
Curetak
13.04.2006., 21:29
BN - evo poirot i ja te volimo:cerek:
Curetak
13.04.2006., 21:37
koga?
kaj koga?
Jelenu Veljaču
BabyNicky
13.04.2006., 21:50
BN - evo poirot i ja te volimo:cerek:
BTW na poslu sam...:rolleyes:
Bolje da ne počnem objašnjavat
kaj koga?
Jelenu Veljaču na trenutak mi proletilo da si mislila da volimo nobody-a, pa eto, ustraših se :horor::trk:
i scare easily :zubo:
Tatiana_CooL_J
13.04.2006., 23:17
Bok Frendovi! Zajebite vi ali Ivana je odglumila plakanje bolje nego cela ozaloscena Marusickina rodbina!I to zbog patrijarhalnog Enriquea koji je naprasno pokazao sve svoje mane ne bi li ga sto pre sutnuli iz serije! Onaj Malek brate k'o da su mu facu stavili u formalin pod onim ukocenim poluosmehom! A Gogica Mica mi je prava domacica...kako mi samo kuha...ajme!! Doduse Ogi se dojmi nekako neuhranjen al' 'ajde!:rolleyes:
Nece valjda da se frati onaj Teo/Morsko prase/Predobar frajer iz inozemstva/Super cool DJ/'Ruzan sam al'sam zato nakurcen' frajer?????
emo§ion
13.04.2006., 23:29
Ok, sad nemojte me krivo shvatiti, ne mislim ništa loše, ali kaj Srbia&Montenegro nema forume ili su prebukirani pa su svi navalili na ovaj naš ili...?:misli:
Ok, shvaćam da se LJUZ emitira i na Pinku{ili gdje već..}, ali emitirala se i Villa Marija pa vas nije bilo toliko ...:rolleyes:
Tatiana_CooL_J
13.04.2006., 23:34
NIje to Ljubavi nego je zanimljivije da komentarisemo sa vama koji ste domaci! Kuzis? Pusa!
emo§ion
13.04.2006., 23:38
NIje to Ljubavi nego je zanimljivije da komentarisemo sa vama koji ste domaci! Kuzis? Pusa!
Ne:kava:
No, dobro, meni ne smetate :mig:
Tatiana_CooL_J
13.04.2006., 23:41
Ne:kava:
No, dobro, meni ne smetate :mig:
Ooooooooooooooooooooooooo Miiiiiiiiiiiiiiiiiica! Sad smo svi frendovi! :kiss:
tatiana
13.04.2006., 23:47
tatiana cool j zakaj mi kradeš nick :mad: :E :rospija: :azdaja: :mljacko: :hebemu:
Tatiana_CooL_J
13.04.2006., 23:57
tatiana cool j zakaj mi kradeš nick :mad: :E :rospija: :azdaja: :mljacko: :hebemu:
Pa ljubavi ne kradem ti nego se tako zovem :confused: ne moj da ljutis kvaris mi sevdah!;) A ovo drugo mi je muzevljevo prezime!:)
emo§ion
13.04.2006., 23:59
Pa ljubavi ne kradem ti nego se tako zovem :confused: ne moj da ljutis kvaris mi sevdah!;) A ovo drugo mi je muzevljevo prezime!:)
Ak' ćemo gledati godine onda to nekak kod vas brzo ide.. :rofl:
Spasimo planetu
14.04.2006., 00:05
Vidite li vi kako se onaj Vlado Cukić prokurčio od kada je prezident.
Malo malo pa digne glas i na svojevremeno domino ženicu Gogu (Lili), te on je gazda Frenkiju (jeste malo sutra), te Maju hr.nacionale zove žgoljavicom, te je onako bahat za vreme jela (ko nekada crveni iz jagnjećih brigada)...
Ma daj Cukiću, vrati se gde ti je mesto. Na tribine i grickaj semenke.
Tatiana_CooL_J
14.04.2006., 00:05
Ak' ćemo gledati godine onda to nekak kod vas brzo ide.. :rofl:
Pa k'o u spanskim serijama! A punoletna o'ma lovi priliku! Sha ti kao ne znas!? Ne bih da ispadnem smaracica ali mi smo iz Latinskog ucili da se kaze Audaces Fortuna Iuvat....:rolleyes:
emo§ion
14.04.2006., 00:18
Pa k'o u spanskim serijama! A punoletna o'ma lovi priliku! Sha ti kao ne znas!? Ne bih da ispadnem smaracica ali mi smo iz Latinskog ucili da se kaze Audaces Fortuna Iuvat....:rolleyes:
Latinski ti nije baš jača strana, a?
Ili vjerojatno štrebaš ko tuplava guska...
Fortes-hrabre
Audaces-odvažne
Ali za to imaš profesoricu pa nek' te uči :rolleyes:
Btw, ja u subotu moram gledati reprize jer nisam ovih par dana :tuzni:
Odlično. :) Nisam siguran, a niko nije to komentarisao... Naime, kada su Ogi i Lana bili u automobilu, kamera ih je snimala izvana i na staklima su se mogli vidjeti objekti okolo. Koliko je meni zapalo za oko, na ti objektima je bio snijeg, jer je scena snimana krajem drugog mjeseca. Čak mi se čini da je i podloga bila friško očišćena od snijega... Epizoda je od srijede.
E, da li ste primjetili da je ova scena bila je prva vani poslije dužeg vremena? I baš su se sreli u nekom dvorištu!
psychodramatic
14.04.2006., 04:03
neki dan to gledam, jel', spremaju se ksenija i muž (ne znam ime, skjuz mi) na sprovod od marušićeve stare i kaže ona njemu da mu košulja nije za sprovod, tako nešto. i onda on njoj kaže da neće ić' s njom. e onda ona njemu kaže da moraju izać skupa u javnost i onda muž njoj kaže: ako ti smatraš sprovod izlaskom u javnost, stvarno si ugrožena.
jebo mater, ako ovo nije bilo jače od svih naših serija zajedno
inace, kad je Lana pricala sa Tanjom (u srijedu) imala je bijelu kosulju i zelenu vestu. Kasnije, sa Ogijem je imala kosulju i neku drugu vestu (ili jaknu, ne sjecam se). i onda poslije toga, kad se nasla sa Tanjom da joj kaze za "bebu i ocheve" imala je ponovo bijelu kosulju i zelenu vestu...
inace, kad je Lana pricala sa Tanjom (u srijedu) imala je bijelu kosulju i zelenu vestu. Kasnije, sa Ogijem je imala kosulju i neku drugu vestu (ili jaknu, ne sjecam se). i onda poslije toga, kad se nasla sa Tanjom da joj kaze za "bebu i ocheve" imala je ponovo bijelu kosulju i zelenu vestu...
To sam i ja primjetila. Očito su isti dan snimali te dvije scene. Teško je bilo bar promijenit majcu :rolleyes:
novakorkyra
14.04.2006., 09:19
Hoće Marko promijeniti prezime u Malek?:confused:
Tatiana_CooL_J
14.04.2006., 09:20
Latinski ti nije baš jača strana, a?
Ili vjerojatno štrebaš ko tuplava guska...
Fortes-hrabre
Audaces-odvažne
Ali za to imaš profesoricu pa nek' te uči :rolleyes:
Ala si ti zajeban...u nasoj knjizi je tako pisalo! Ja ne znam sta se lozis odmah, mozda moze i ovako i onako...priznaces hrabar=odvazan!:top:
Tatiana_CooL_J
14.04.2006., 09:23
E, da li ste primjetili da je ova scena bila je prva vani poslije dužeg vremena? I baš su se sreli u nekom dvorištu!
Pa verovatno su cekali da se otopi sneg:rolleyes: ...hmmm...ja sam skontala da je to dvoriste ispred Lanine kuce!
Gdje su samo našli ona dva seljačića za šankom kaj su piljili u naše tri gracije:rolleyes:
i jos one vele: nekad bi nam to imponiralo, a sad sve tri imamo decke...:lol: :lol:
Poirot: nemrem bilivit da si ti ostal tak cool na "neke" stvari, kuish, ne?!kaj se dogodilo?:D i sad ne znam da li je to za cestitati ili ne? :misli: :zubo:
anyway, izgleda da ni Herci više nisu sto su nekad bili:confused:
Manki_punker
14.04.2006., 09:49
...inace, kad je Lana pricala sa Tanjom ...
Kaj Tanja se vratila?
Nisam gledo jučer... jesam li previše propustio? Hoću se uopće još moć uklopit ili nema više nade za mene?
ili nema više nade za mene?
Nade više nema, sjecas se? :zubo:
Tatiana_CooL_J
14.04.2006., 09:59
Kaj Tanja se vratila?
Nisam gledo jučer... jesam li previše propustio? Hoću se uopće još moć uklopit ili nema više nade za mene?
Zao mi je ali ne...ima toliko stiva, nema sanse da ces postici! A sada, napusti ovaj topic zauvek!!!!:)
Gogica su štruklee peekliii, nama nisu nikaaj reeklii...:trio:
mislim, kaj su ono bili štrukli?!:rolleyes: mogli su bar one ledove skuhat, a ne ona lisnata iz pekare "Kod Muse Trovača" prodavat pod štrukle :rolleyes:
Tatiana_CooL_J
14.04.2006., 10:10
E da...sta su uopste Strukle, prvi put cujem za to?:confused:
Ma kakvi štrukli? Ono je bila obična štrudla. Štrukli trebaju bit ko jastučići :cerek:
E da...sta su uopste Strukle, prvi put cujem za to?:confused:
http://www.dobartek.hr/recepti/index.php?id=61
Poirot: nemrem bilivit da si ti ostal tak cool na "neke" stvari, kuish, ne?!kaj se dogodilo? i sad ne znam da li je to za cestitati ili ne? :misli: :zubo:
anyway, izgleda da ni Herci više nisu sto su nekad bili:confused: recimo da sam shvatio da mi je mentalno zdravlje važnije od prepucavanja s debilima, ma koliko to bilo zabavno :cerek: :cerek: :cerek:
ma serem, nitko nije spomenuo Antu pa zato :zubo: :D :D
E da...sta su uopste Strukle, prvi put cujem za to?:confused: Isuse Bože, kakav manjak elementarne opće kulture :zubo: :D
recimo da sam shvatio da mi je mentalno zdravlje važnije od prepucavanja s debilima, ma koliko to bilo zabavno :cerek:
ma serem, nitko nije spomenuo Antu pa zato :zubo: :D :D
:rofl: :top:
mada, moram priznati, vec sam se prepala za tebe :D
al nedaobog da nam neko veli da smo iz vrtica...:mad: odmah cu se uvrijediti na nacionalnoj osnovi :rofl:
khm kak curetak ono pjeva: mir, mir, mir do neeebaaa:rofl:
Manki_punker
14.04.2006., 10:45
Gogica su štruklee peekliii, nama nisu nikaaj reeklii...:trio:
Štrukle ćemo da jedemo, Gogicu da j***.
Nade više nema, sjecas se?
Je, idem se na večer zaletit prižgat svijećicu na - kak se ono zove - kamenita vrata il tak nešto?! Tek toliko da nam se ne vrati. Usput se zaletim do b.Nicky, znaš, samo toliko, jedan kviki, da nam stvarno ne zaigra za vašu momčad. :rofl: :s Ukoliko već nije dobila 300 P.P.a nakon onog fabuloznog "nitko mi ga neče metnut" posta, pa se to sve sredilo samo od sebe.:)
Coflek, neeeemoj molim te vrtića spominjat, opet će bit 3 stranice tučnjave. (ps. Još uvjek ne znam kaj se zbilo jučer.)
Štrukle ćemo da jedemo, Gogicu da j***.
Je, idem se na večer zaletit prižgat svijećicu na - kak se ono zove - kamenita vrata il tak nešto?! Tek toliko da nam se ne vrati. Usput se zaletim do b.Nicky, znaš, samo toliko, jedan kviki, da nam stvarno ne zaigra za vašu momčad. :rofl: :s Ukoliko već nije dobila 300 P.P.a nakon onog fabuloznog "nitko mi ga neče metnut" posta, pa se to sve sredilo samo od sebe.:)
Coflek, neeeemoj molim te vrtića spominjat, opet će bit 3 stranice tučnjave. (ps. Još uvjek ne znam kaj se zbilo jučer.)
ahahahahahahahaha ja cu poludit ahahahaha:lol:
sad cekamo BabyNicky, zenska je pametna , nek odluci sama.:cool:
p.s. vrt..:no: :D
jučer je bilo svasta i nista :D
malek&son na terenu glume da nemaju nista, jel, a izgledaju tako kao da imaju svasta, jel.:zubo:
tanja se vratila i konkurira s ivanom koja ima vecu glavu.:D
njih tri, tanja, maja i lana bile su na cugi navecer, lana je pila caj a ove dve koktele. neka dva papka su cijelo vece buljila u njih..
ogi mulja maji da je bil u teretani, a ona ga je trazila u teretani al ga tamo nije bilo...onda je maja dosla kod njih doma i gogica je bash pekla strukle, pa je maju pozvala da ostane na veceri...uto dolazi ogi the body i mama ga izvlaci sa spikom da je on njoj rekel da je isao kupovat nekaj za njihov stan al je to trebalo biti surprise za maju..bla bla..
cuki je na veceri bio pajcek na kvadrat, ono seljacina uber...
i tak...
nastavak....
ivana se posvadila sa enrikeom...opet oko onog "zena oko špareta ili ne".:zubo:
on je rekao da njegova zena nece sigurno biti takva da ce okolo hodat, nego da on hoce zenu koja ce biti doma, odgajati djecu i tako to, jer to je bilo tako u njegovoj familiji 500 godina unazad...nabrajao je mamu, sestru, tetku, baku... na to je ivana popizdila i rekla mu da ona nije njegova mama i neka ide! kad je on krenuo, ona se rasplakala...ajd ta scena je bila recimo dirljiva, al ja nju ne volim , pa subjektivno gledam na to heheh
onda scena posle- ivana kao ispekla kolace i donijela ih maleku :mad: (opet subjektivno:D )
BabyNicky
14.04.2006., 11:10
[QUOTE=Manki_punker]
Usput se zaletim do b.Nicky, znaš, samo toliko, jedan kviki, da nam stvarno ne zaigra za vašu momčad. :rofl: :s Ukoliko već nije dobila 300 P.P.a nakon onog fabuloznog "nitko mi ga neče metnut" posta, pa se to sve sredilo samo od sebe.:)
[/QUOTE
pa muožeeee....:D
Curetak
14.04.2006., 11:11
ogi the body
yebote što si duhovita danas:D
yebote što si duhovita danas:D
danas ne radim;) :cheer:
chiquita
14.04.2006., 11:16
inače običaj je kad se dođe u goste, pogotovo vi ženskice, da torbicu STALNO nosite sa sobom.
pa makar to bilo dva koraka od trosjeda do stola u blagovaoni.
nikad se ne zna.
:rofl: A too je tooo?! A zato meni mama uvijek veli: pazi si na tašku :)
BabyNicky
14.04.2006., 11:18
danas ne radim;) :cheer:
Kmeeeeeeeeeee:mama:
Kmeeeeeeeeeee:mama:
:B :D
ok, komadi, uzivajte, odoh ja, vidimo se...i ko zna kaad , i ko zna gdeee...:trio: :zivili: :D
al nedaobog da nam neko veli da smo iz vrtica...:mad: odmah cu se uvrijediti na nacionalnoj osnovi :rofl: bre totalno si odlepila :lol: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
emo§ion
14.04.2006., 11:34
Ala si ti zajeban...u nasoj knjizi je tako pisalo! Ja ne znam sta se lozis odmah, mozda moze i ovako i onako...priznaces hrabar=odvazan!:top:
Ti si počela.. :p
Manki_punker
14.04.2006., 11:59
...ok, komadi, uzivajte, odoh ja, vidimo se...
I tebi, i svima, sretne praznike!
http://www2.shrani.si/files/zajceki416591.jpg
Ovaj ... samo da priupitam,ako ima ovde neka domacica ...za koliko vremena moze da se spremi onaj tanjir sitnih kolacica ... jel` to brze ide kad si u bedaku ili sta ???:confused: :rolleyes:
FinaSlovenka
14.04.2006., 12:13
Nobody BGD kaže:
Koji si ti mentol jebote!
Ajde sredi več jednom te svađalice.
I meni moj Manki panker pokazuje fakiče, a onaj AAston se povukao, ja vas sve samo pratim i uživam.
Ma ne mogu ovi naši susjedi Hrvati na ovom forumu LJUZ da budu tolerantni do svih susjeda.
Baby Nicky je pametna i rafinirano napada.I to znaju samo pametni.Moramo joj to priznati.
I tebi, i svima, sretne praznike!
http://www2.shrani.si/files/zajceki416591.jpg uvijek se rastrgam kad vidim ovu sliku :rofl: :rofl: :rofl:
Ej bre poiroče, na kakvim si ti drogama kad se više ne jezdiš ovde na forumu :zubo:
edit: he he, tek sad bre vidim da sam se povuko :bonk:
Jeste, ošo sam u penziju....
... jel` to brze ide kad si u bedaku ili sta ???:confused: :rolleyes: maestralno :lol::s:rofl::rofl:
Ej bre poiroče, na kakvim si ti drogama kad se više ne jezdiš ovde na forumu :zubo: Sad sam u 'life is beautiful' fazi:cerek::cerek::cerek:
učim se toleranciji i multikulturalnosti :cerek:
ma serem, počeo me bolit trbuh od stalnih svađa :zubo:
ma serem, počeo me bolit trbuh od stalnih svađa :zubo:
To sam si i mislio. Pa lepo, sad ćeš manje da se živciraš i više da ljubiš bližnjeg svoga. Moram da priznam da je to dobitak za sve.
Nego, ne znam šta se to dešava, prosto ne mogu da verujem.... ja tipkam i tipkam a 'ije' i 'je' nestaju u bespućima sajber prostora :D :D :D
U majčice mila, pa još ću i slovenački da propišem :eek:
Uz malo sreće i španski, pa ću da osvojim alehandru :cerek:
Kad smo kod :cice:alehandre:cice:, oće li ona da se povremeno vrati iz Argentine da vidi stare drugare?
Curetak
14.04.2006., 12:45
Ma ne mogu ovi naši susjedi Hrvati na ovom forumu LJUZ da budu tolerantni do svih susjeda.
Gle, stara, nisam nabrijana po nacionalnoj osnovi i nemam ništa protiv nikoga na ovom topicu, ali imam protiv ljudi koji nikad ništa nisu napisali na aktualnu temu, konkretno LJUZ, nikad nabacili neku dobru foru, iskomentirali nečiju frizuru... ali se redovno jave samo da priseru kako su ljudi ovdje u qurcu i kako smo mi Hrvati grozni nacionalisti.
Daj, ono, zaobilazi ovu temu ili ako ti se ne sviđa hrvatski forum, odi na slovenski i tamo seri koliko hoćeš.:kava:
Pa lepo, sad ćeš manje da se živciraš i više da ljubiš bližnjeg svoga. ma kome ti da je peder? :clint: :zubo: :D
reformuliraj u 'bližnju svoju' :D :D
... ali se redovno jave samo da priseru kako su ljudi ovdje u qurcu i kako smo mi Hrvati grozni nacionalisti. ma naravno, mi smo nacionalisti a Goga nam je najbolji lik zato jer smo undercover :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Hoće Marko promijeniti prezime u Malek?:confused: Ma nek bude pola-pola: Marušićlek :lol:
BabyNicky
14.04.2006., 12:54
Gle, stara, nisam nabrijana po nacionalnoj osnovi i nemam ništa protiv nikoga na ovom topicu, ali imam protiv ljudi koji nikad ništa nisu napisali na aktualnu temu, konkretno LJUZ, nikad nabacili neku dobru foru, iskomentirali nečiju frizuru... ali se redovno jave samo da priseru kako su ljudi ovdje u qurcu i kako smo mi Hrvati grozni nacionalisti.
Daj, ono, zaobilazi ovu temu ili ako ti se ne sviđa hrvatski forum, odi na slovenski i tamo seri koliko hoćeš.:kava:
Curetak je Pakistanka.
Znaš kak boli kad je ljudi zamijene sa Indijkom.
Onda ona samo viče: Ajm a bladi Paki, Ajm A Blodi Paki.
čovječe, pun mi je inbox ponuda za metanje "onoga u ono". ;)
Da sam znala da je dovoljno samo doc tu i rec da ga ne dobivam, jebote napravila bih to vec prije.
Noubadi begeš - Sekšual Kenslr. RESPECT!
Onda ona samo viče: Ajm a bladi Paki, Ajm A Blodi Paki.:rofl::rofl::rofl:
You a very bad man, a very bad man! :s:rofl:
Bg_girl
14.04.2006., 13:05
Jbt Malek reagovaro ko Lurch iz Addams family na to da ima sina:
Marko: Vi ste mi otac!
Malek: You raaang! (faca se naravno ne pomera)
P.S. A sad najozbiljnije - imamo milion foruma, ali ni na jednom tema o LJUZ nije pomerila dalje od jedne strane :zubo: pa ovde moramo da lecimo frustracije od Majetica i Veljace :D
čovječe, pun mi je inbox ponuda za metanje "onoga u ono". ;)
Da sam znala da je dovoljno samo doc tu i rec da ga ne dobivam, jebote napravila bih to vec prije.
Noubadi begeš - Sekšual Kenslr. RESPECT!
A tako to ide? :zubo:
Evo ja ništ ne yebem, bića ženskog spola slobodno navalite na moj PM :rofl:
BabyNicky
14.04.2006., 13:28
A tako to ide? :zubo:
Evo ja ništ ne yebem, bića ženskog spola slobodno navalite na moj PM :rofl:
Je kurrac to tak ide.
Prvo moraš komentirat LJUZ.
Onda ti se mora počet grčit Noubadi Begeš - naravno bezveze.
Onda ga ti malo odjebeš.
pa onda on opet malo serki.
Pa mu moderator mora zbrisat postove :D
Pa onda ti opet gledaš svoja posla.
Pa nobadi begeš opet sere, sere, sere....
pa ga ti opet odjebeš.
E sad dolazi ono zanimljivo.
Kad on ostane bez argumenata (upitno treba bit jel ih ikada i imao) onda počne srat da si ti takav jer ga ne dobivaš - u tvom slučaju da ga ne mećeš.
E onda ti kao trebaš priznat "Da, da - ne dobivam ga" i onda pitaš, potiho - hoće li ti ga neko metnut - u tvom slučaju hoće li ti neko dat?
Eeeeeeeeeeeeeeeee teeeeeeeeek onda dobivaš seksualne ponude.
rekla sam ja - Sekšual Kenslr taj noubadi iz begeša..
A nema ničega malo više instantly :) ;) :D ?
I da, da ne zaboravim, svima onima koji Vaskrsenje slave ovog vikenda želim srećne i lepe praznike uz jedno radosno Hristos vaskrse!!! :)
E sta ti je danasnji svet ... vise ni onu stvar ne mozes tek tako naci i dobiti mislim ono namignes i dobijes ili das ili i jedno i drugo ... mnogo je bre to komplikovano ... :bicedobro:
Manki_punker
14.04.2006., 14:04
Ljudi dosta više ovog seksa, ajmo radit. Treba izabrati ime za bebača!!!
http://www2.shrani.si/files/kresolan416597.jpg
Je kurrac to tak ide.
Prvo moraš komentirat LJUZ.
Onda ti se mora počet grčit Noubadi Begeš - naravno bezveze.
Onda ga ti malo odjebeš.
pa onda on opet malo serki.
Pa mu moderator mora zbrisat postove :D
Pa onda ti opet gledaš svoja posla.
Pa nobadi begeš opet sere, sere, sere....
pa ga ti opet odjebeš.
E sad dolazi ono zanimljivo.
Kad on ostane bez argumenata (upitno treba bit jel ih ikada i imao) onda počne srat da si ti takav jer ga ne dobivaš - u tvom slučaju da ga ne mećeš.
E onda ti kao trebaš priznat "Da, da - ne dobivam ga" i onda pitaš, potiho - hoće li ti ga neko metnut - u tvom slučaju hoće li ti neko dat?
Eeeeeeeeeeeeeeeee teeeeeeeeek onda dobivaš seksualne ponude.
rekla sam ja - Sekšual Kenslr taj noubadi iz begeša..
E jebi ga, vi žene ste uvijek komplicirane :D
:kukuc:
btw. osjećam se, ne znam kako da se izrazim.... nekako okupiran :usama:
Curetak
14.04.2006., 14:10
:s :s :s
BabyNicky
14.04.2006., 14:11
E jebi ga, vi žene ste uvijek komplicirane :D
:kukuc:
btw. osjećam se, ne znam kako da se izrazim.... nekako okupiran :usama:
Ma mojne da čašpri.
A kad nekaj veliš odma' si nacionalist.
Bg_girl
14.04.2006., 14:29
Ahahaha ko je ovo napravio??? :s :s :s
Manki_punker
14.04.2006., 14:34
Ahahaha ko je ovo napravio?
Može svatko (nije to slatko? - gle rima)! http://www.mladina.si/projekti/diareja/naredi-sam/izdelaj.html-l2
Ja sam jedino Krešeku dodao masti na frizuru, ako je tko primjetio...:D
Posto postalo dosadno :hekla: evo tri recenice iz 148. epizode:
- Cuki kaže Marku da je stigla ponuda iz Liverpoola
- Ogi se sastaje s dilerom, prati ga novinar
- Duje dolazi na Marijina vrata s buketom u rukama.
Bok svima
P.S. Ovo samo da ne "pukne" Forum :zubo:
- Cuki kaže Marku da je stigla ponuda iz Liverpoola
za što? distribuciju originalnih liverpulskih ribica i krumpirića? jer nemrem si zamislit da bi ga zvali da igra nogomet! eventualno da čisti svlačionicu!
Eledane, dragi...sto TI radis na ovom forumu? ? :)
Curetak
14.04.2006., 15:03
- Ogi se sastaje s dilerom, prati ga novinar
Kaj sam rekla?
Mora biti jedan narkoman u seriji...
I ko će nego Ogy the body.:D
Bg_girl
14.04.2006., 15:18
Evo ga i moj! Ovaj sajt je fenomenalan!!! :s
http://img146.imageshack.us/img146/4971/ljuzruls9qk.jpg (http://imageshack.us)
E sta ti je danasnji svet ... vise ni onu stvar ne mozes tek tako naci i dobiti mislim ono namignes i dobijes ili das ili i jedno i drugo ... mnogo je bre to komplikovano ... :bicedobro:
Pa hajde onda da pojednostavimo :cool: ;)
Eledane, dragi...sto TI radis na ovom forumu? ? :)
Eh, Undomiel, čudni su vilovnjački putevi a jedan ukleti lutalica kao ja svugde stigne :) ;)
Manki_punker
14.04.2006., 15:48
Evo ga i moj! Ovaj sajt je fenomenalan!!! :s
:top: Svaka čast vidiš da ide. I triputa :top: :top: :top: da se držiš topica. Kad sam malo proklizio kroz ovaj "napravi sam" site, postalo me strah... kojih sve tamo likova ima... znaš kaj misim... i da, vidim da se mogu figurice okretati, viš to sam propustio.
Pa hajde onda da pojednostavimo :cool: ;)
Hajde ... ko namiguje ... :) ne moram ja valjda uvek prva ... :p ... ko daje ... ko uzima ... ko nudi ... mozda neko prodaje :rofl: a mozda i kupuje :cool: ... da cujem ...
Nego zar se nije ferbruarka sama pozvala na veceru ... meni to tako izgledalo ... a bogami i Gogica nam je prevrnula svojim okama kad se okrenula i krenula ka kuhinjici da dovrsi onu bajatu pitu ili sta vec ... ma bitno da je rekla snajki da se raskomoti i oseca kao kod kuce ... :zubo: ne zna ona sta je rekla ,a sta sa tom recenicom ucinila ... eeee Goga Goga tj. Lili Lili ...
I sta mislite koji ce to predmet nas genije Ogi da kupi za novu gajbu ... ???
Jer pretpostavljam da ova nece naci mira dok ne sazna sta je to ... :rolleyes:
Bg_girl
14.04.2006., 17:55
Aaaaa izgleda da sam bila u pravu Tanja i Teo su verovatno zajedno!!! :rofl:
A Teo em ko izblajhana koza em vozi ofkors ------------ Veljacina kola!!!
Pa naravno da je sa Teom ... eee sta ce Frenkica reci za bivseg zeta kad nabasa negde na njega ...izblajhani mamlaz ...
Kad smo vec kod Frenkija ... E prijatelju kako si mi prijatelju ...sta ima u policiji nasoj dragoj ... odlicno .ma da svakako svakako ...reci ...reci ...reci ...Ma daj ma daj ...ma ne mogu vjerovat ... ma bravo ... ma prijatelju ...ma kako da ne .. ma ... ma ...odlicno ... ma ti si pravi covjek ...ma ti si ... ti si prijatelju pravi covjek ... jade bok ...zivjeli ...
Ma ljudi bre on meni opasno ide na ... ma na koku majku mu ... ma da na koku bre ... ma da sigurna sam da mi tamo ide ... ma jooj :rolleyes:
A Stiv - Goooori goooora gooori borovinaaa ... :rofl: :rofl: :rofl:
Nego primetih da ovaj nas genije Ogi imao samo dve ribe u zivotu pre Maje , jeste li i vi to primetili , ali kad bolje razmislim i to mu je mnogo ... :cool:
Xenci mi je veceraske bila za 20 ... ona ce Gogu :tuctuc: znam ja to ...
Eeeee da zaboravila sam kako Lili brani Gogu ... ona onak ZGODNA i ima tu neku iskru ... ajme mila majko ... :eek: Gogi bi dobro dosla neka iskrica da potpali neku vatricu pa da istopi koji cvarak na njoj pa bi mozda u nekom tamo futuru bila i zgodna ... ali sta bi onda bilo sa :cice: ee pa to sad vec ostavljam muskom delu foruma ,da li bi Gogica trebala da skine koji cvarcic neminovno je naravno da sa cvarcicem ode i :cice: ... to je sad vec posebna diskusija ... u kojoj ja ne bih radije da ucestvujem ... :no:
Nemoj ti Gogu dirat, ona zna nositi svoju visinu i tezinu, ne mogu je ja zamisliti mrsavu, ovako mi je bas njami :)
Bg_girl
14.04.2006., 20:40
Imam samo jedno pitanje - jel to Xenia rekla za Gogu - ma ta prasica mi je zavela muza? Il mi se ucinilo??? :zubo:
Sorry Belle, ali tak je kak je ;) ... meni ona deluje kad hoda tako kao da ce stikla da joj pukne svakog momenta ... ali ja sam zaboravila da tvoj avatar voli Gogu na neki svoj nacin vise nego sto to analfabet njegovog mozga moze da sastavi ... :rofl: jeste li culi Cukija kad je to rekao ... :rofl: :rofl: sto bi rekla Lana ... jaaadaaaan ... :zubo:
__________________________________________________ ______________
Slavonijo tko te nije volio, ne zna sto je izgubio ... :top:
Nek digne dva prsta onaj tko Gogu moze zamisliti kao mrsavicu? :D
Goga_rs
14.04.2006., 20:59
Imam samo jedno pitanje - jel to Xenia rekla za Gogu - ma ta prasica mi je zavela muza? Il mi se ucinilo??? :zubo:
Aha,tačnije rekla je ja ću tu prasicu slomiti,neće od nje ništa ostati!:rofl:
Goga_rs
14.04.2006., 21:01
Aaaaa izgleda da sam bila u pravu Tanja i Teo su verovatno zajedno!!! :rofl:
A Teo em ko izblajhana koza em vozi ofkors ------------ Veljacina kola!!!
Jesu,čitala sam u novinama,on je njen dečko...:zubo:
Nek digne dva prsta onaj tko Gogu moze zamisliti kao mrsavicu? :D
Ne mogu ni ja ,ali sa jedno 5-7 kg manje da ... i bila bi sigurno extra ... :top:
Goga_rs
14.04.2006., 21:21
Ne mogu ni ja ,ali sa jedno 5-7 kg manje da ... i bila bi sigurno extra ... :top:
:top:
Katie Musclebound
14.04.2006., 23:57
Frenki: Ksenija!!Tko to putuje?Hej pa ovo su moji koferi...al ja ne putujem:confused: .........:D
Mare:Claude?Jel to onaj ZGODNI,LIPI frajer sto si ga ostavila minut prije polijetanja aviona? :klap: ma naravno...
Sretni predstojeci praznici(Uskrs i Vaskrs)svima koji slave;)
CozmicGirl011
15.04.2006., 00:40
Sjajna su vam zapazanja svaka cast!
usavrsili ste se kako serija tece...
ovo mi je u zadnje vreme zanimljivije citati nego sama serija
moram se vratiti unazad malo,znaci trenutak kada babac saopstava marku ko mu je tata a pisma koje ona nikad nije poslala stoje na stolu kao bombonice za posluziti se,odjednom su se nasla tu,misliiim super...
inace drago mi je da se tanja vratila ona je meni cool lik,onako kao tampon zona izmedju buljavog risa i slinave palcipicke,ali zasto uporno forsira one odvratne lycra visrla carape???uzas!
Madame Hooch
15.04.2006., 01:10
nego, nek mi neko veli, ne znam jel bilo igdje prije spomenuto jer mi je tlaka čitat 120 stranica ....ko je lik koji glumi Ivicu the casting managera koji Maji Žabi smješta poslove a zapravo ju ne može smislit ? tip tolko loše glumi da je za vrištati ...a intonacija mu je ko na herc-aparatu "flat line" ...nisam ga uspjela skinut na odjavnoj špici...
Indigo_st
15.04.2006., 01:11
Al kako je samo glupo "vrijeme radnje". :rolleyes:
Prakticki, pocetak serije je proljece, tocnije kraj proljeca, kraj sezone, a sad smo na kraju ljeta, pocetak sezone. Recimo i da je svih 5 mj. proslo, totalno je nerealno! Zasto nisu napravili da se dogadja bar u godinu dana?! :confused: Imalo bi vise logike, npr. ovaj kao dolazi iz inozemstva i izgleda ko da je proslo 5 godina otkad nije bio ovamo, a ono niti pola godine.
Indigo_st
15.04.2006., 01:14
...ko je lik koji glumi Ivicu the casting managera ....tip tolko loše glumi da je za vrištati ...nisam ga uspjela skinut na odjavnoj špici...
Ma hajde, nemoj se sramiti, samo ti kazi da ti je napet, razumit cemo mi to! :top: :rofl: :zubo:
Sala, ne se ljutit! :kiss:
Madame Hooch
15.04.2006., 01:22
Sala, ne se ljutit! :kiss:
ne ljutim se , a i nemam zakaj ....nego mi se čini da je taj lik pred par godina imao neki muzički spot ili se varam ...a fakat na odjavnoj špici ne nalazim lik "Ivica" ili slično
Katie Musclebound
15.04.2006., 01:33
Sta ce biti sa Majom i Ogijem-posto vidim da ona njega sve cesce zivcira?A on ko postaje ozbiljniji i odgovorniji pa mu se probudili i ocinski osjecaji:)
nego, nek mi neko veli, ne znam jel bilo igdje prije spomenuto jer mi je tlaka čitat 120 stranica ....ko je lik koji glumi Ivicu the casting managera koji Maji Žabi smješta poslove a zapravo ju ne može smislit ? tip tolko loše glumi da je za vrištati ...a intonacija mu je ko na herc-aparatu "flat line" ...nisam ga uspjela skinut na odjavnoj špici...
Hm... Zar ovog agenta Maja nije odhebala kada ju je zahebao zbog Alehandre?
krokodajl
15.04.2006., 16:36
ko je lik koji glumi Ivicu the casting managera koji Maji Žabi smješta poslove a zapravo ju ne može smislit ? tip tolko loše glumi da je za vrištati ...a intonacija mu je ko na herc-aparatu "flat line" ...nisam ga uspjela skinut na odjavnoj špici...
mislim da se frajer zove milo ostović, on režira spotove, ima neki svoj bendić (doduše, ne znam jel propao:confused: ) i piše pjesme tipa songkillers:o . i glumio je i u zabranjenoj ljubavi. :top:
mislim da se frajer zove milo ostović, on režira spotove, ima neki svoj bendić (doduše, ne znam jel propao:confused: ) i piše pjesme tipa songkillers:o . i glumio je i u zabranjenoj ljubavi. :top:Spen DD:lol:
Petak naveče i svi smo ovdje bili
uz neki ovaj zvuk lagano smo pili :rofl: :rofl: :rofl:
krokodajl
15.04.2006., 17:13
Spen DD:lol:
Petak naveče i svi smo ovdje bili
uz neki ovaj zvuk lagano smo pili :rofl: :rofl: :rofl:
jos jedan hit (http://svastara.com/muzika/?tekst=9221)
and now for my next number
I'd like to return to the classics
1,2,3,4... :lol:
Madame Hooch
15.04.2006., 17:42
poirot
bez obzira na sve , ti si od sad moj idol :kiss:
nobodyBGD
15.04.2006., 18:48
....ej Nejebana, dosadna si, prosetaj
:hekla:
LiliCukic/GogaLibert
16.04.2006., 10:17
Jeste li primetili kako Ogi – The Body izjavljuje saucesce Marku, vodeh juce u reprizi.
U karakteristicnom kaubojskom stavu sa raskrecenim nogama, udaljen jedno 2 metra kratko pruza ruku, a levom rukom prelazi preko ociju – otire suzice ?
:cry:
Bg_girl
16.04.2006., 13:02
Nije to otiranje suza - to je bilo http://cheesebuerger.de/images/midi/musik/a030.gif jer je bio veseo sto ce postati sada kapiten kad je Marko u bedu....:zubo:
Neperemkosu!Kreso
16.04.2006., 14:12
Jebo mamu ako ona Buljava na kraju ne bude sa Teom,a Ogi se vrati Lani...:zubo:
Sve u svemu,jedino Kreso The Albanian na kraju ima da ostane veran masturbriranju!:zubo: :rofl:
I to mu je bolje od njinja-njanji Lane.
KsenijaKraljica
16.04.2006., 16:59
Pozzzzzzz svima, evo tek sam vam se pridruzila, a vec odavno citam vase komentare, super ste :)
donkey_hot
16.04.2006., 19:19
eh, a ono kad su došli izraziti marku saučešće, pa dođe nina i zagrli marka. i sad da bi njih dvoje ostali sami- ovi odu kao u kuhinju!
njih 10 u kuhinju koja praktički ne postoji- pola kvadratnog metra!!!
ah, da... a ovo sa teom koji onako feš zblajhan izlazi u sloumoušunu iz onog auta. a moment prije kaže čovjek da je maneken već u studiju.
Ivana ce zavrsit sa Malekom, Marko ce na utakmici skinut majicu na kojoj ce pisati nina udaj se za mene, i Mare i Duje ce bit zajedno!!!! HeHeHeHeHeHeHe He ne kuzim ko pametan gleda ta sranja od serije, uzas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Btw. Jelena Veljača je komad kakvog nema ljudi i sam da mi je znat kaksne so vase cure koji komentirate Veljacu!!!!!!!:flop:
O Boze. Mislila sam da necu dozivjeti da netko za to buoljooko anoreksicno cudoviste kaze da je zgodna, a kad ono, cuda se desavaju. :D
A mozd je to Roman dosao na forum? :D
Ili se Veljaca naucila sluziti racunalom? :D
livinlavidaloca
17.04.2006., 00:43
Btw. Jelena Veljača je komad kakvog nema ljudi i sam da mi je znat kaksne so vase cure koji komentirate Veljacu!!!!!!!:flop:
:s :s :s :s :s :s :s :s
evo i ja kažem da je Veljača mnogo dobar komad :)
Svaka vam cast, dvoje vas je :D
Ili su to stvarno Veljaca i Roman?! :D
Ili Veljača i Romana-Ramona :lol:
Zašto se niko ne javlja na ovoj temi :( ?
donkey_hot
17.04.2006., 16:50
jelena veljača izgleda ko bulimično buljavooko biće sa preplavom kosom.
doduše, u ovoj novoj ( op.a. Uroti) izgleda bolje, ali svejedno- ne kužim kako njoj i njenom romanu nije neugodno trpati je u svaki hebeni Avin projekt...
eto.
a serija se pogoršava svakim danom. ona VM je bar bila nepredvidljiva do neke mjere, ali ovo ( uključujući objavljivanje kraja serije u dnevnim novinama) je već previše. uj fuj :flop:
fakat ne kuzim kaj vam je kriva cura i odkud ta isfrustrirajuci komentari buljooka, anoreksicaraka etc. Cura ne bi bila tako uspjesna i ne bi bila manekenka da ne zgleda... Veljača je komad a vi kaj to pisete ste iskompleksirani i ljubomornido bola da mi je sam vidjet kak vi izgledate. Btw. svako ima pravo na svoje misljenje, ali opet nikom nije dopusteno da na takav nacin vrijeda.:E :E :rofl: :rofl: :rofl:
Zašto se niko ne javlja na ovoj temi :( ?
Mozda zato sto se sve svodi na vrijedanje Veljace i nikom pametnom se neda sudjelovati u tom, a jos manje to citat...:p :p :p :p :p :p :p
BabyNicky
17.04.2006., 17:39
fakat ne kuzim kaj vam je kriva cura i odkud ta isfrustrirajuci komentari buljooka, anoreksicaraka etc. Cura ne bi bila tako uspjesna i ne bi bila manekenka da ne zgleda... Veljača je komad a vi kaj to pisete ste iskompleksirani i ljubomornido bola da mi je sam vidjet kak vi izgledate. Btw. svako ima pravo na svoje misljenje, ali opet nikom nije dopusteno da na takav nacin vrijeda.:E :E :rofl: :rofl: :rofl:
Mama Veljača, ha?
Vaša jelena je naljepše biće koje je kročilo ovim svijetom. Ne zato kaj je vaša, neg zato kaj to tak je...
Manki_punker
17.04.2006., 18:20
...Cura ne bi bila tako uspjesna i ne bi bila manekenka da ne zgleda... Veljača je komad a vi kaj to pisete ste iskompleksirani i ljubomorni...
Primili smo na znanje vaša sjajna razmišljanja - duboka, promišljena, odmjerena, razborita.
Pozdravite jelenu!
I pustite vodu.
Btw. svako ima pravo na svoje misljenje, ali opet nikom nije dopusteno da na takav nacin vrijeda.:E :E :rofl: :rofl: :rofl:ekšli, jest! u članku 165. zakona o vrijeđanju stoji da, citiram, 'svaka osoba koja svjesno krene graditi karijeru naočigled svekolike javnosti, dužna je stoički podnositi sve uvrede i poniženja koja joj mogu biti izrečena od strane isfrustiranih ljubomornih luzera. U proivnom, dotična osoba će se kazniti sa više od 65 a manje of 345 udaraca bitchem' :s:top:
Sretan Uskrs svima sa zakašnjenjem :angel:
Goga_rs
17.04.2006., 20:48
Pa sad svako ima svoje mišljenje o veljači,nije ona toliko loša koliko je ufurana,a da je ružna nije,malo su joj oči veeelike al ne fali joj ništa....
Ksenija:"Ko radi ultrazvuk,vi ili vaša zaručnica?" :zubo:
Svađa nje i frenkija:top: :top: :top:
a da je ružna nije,malo su joj oči veeelike :rofl: :rofl: :rofl:
Bg_girl
17.04.2006., 21:44
Crk'o TV - molim za kratak sadrzaj najnovije epizode!!! :D
donkey_hot
17.04.2006., 21:46
koliko smo upućeni, jelena je zasad samo glumica, a ne manekenka, pa iz istog razloga smatramo da imamo pravo komentirati o njezinoj vanjštini i načinu na koji se nosi. dotičnoj bi ipak trebalo biti drago što se manje kritika upućuje njenoj glumi i talentu.
Curetak
17.04.2006., 22:16
Mozda zato sto se sve svodi na vrijedanje Veljace i nikom pametnom se neda sudjelovati u tom, a jos manje to citat...:p :p :p :p :p :p :p
a budući da i ti ovo čitaš i sudjeluješ upravo si sama sebe proglasila glupom:p
malo su joj oči veeelike al ne fali joj ništa....
Jelena, Jelena, a zakaj ti imaš tak velike oči?:eek:
Pustite me, forumaši, kaj ne vidite da serem?
Curetak
17.04.2006., 22:23
Crk'o TV - molim za kratak sadrzaj najnovije epizode!!! :D
Ksenija je Frenkija izbacila iz stana, Frenki spava u uredu i dao je zadatak Stivu i Mirku da mu nabave ormar za njegove stvari.
Teo se vratio, zblajhan je ko Senna M i glavni je maneken skupa s Majom za neku kampanju.
Naravno, misteriozni Tanjin novi dečko je on.
Tanja i Mare su zakopale ratnu sjekiru.
Ivana ostavila Kastilja zbog nepremostivih razlika, on je u komi.
Na utakmici Nina dolazi gledati Marka, Ivana Kastilja, Ivana sjeda kraj nje, ponudi joj kokice, uvali neku spiku i na kraju traži njen broj telefona da se nekad nađu na kavi.
Nina ima katastrofalan šeširić.
Eto, ukratko, neka me nadopuni ako se netko još nečega sjeti.
tatiana
17.04.2006., 22:28
dodatak: Krešo moli Kseniju da ga pusti da ide sa nja-nja Lanom na ultrazvuk i Ksenija mu ne da jer veli da privatni život mora ostaviti izvan radnog mjesta. Kakva ste vi to žena? veli joj Krešo. Kakva sam ja žena? Evo ovakva, koja neće objaviti ove slike, odgovara Ksenija i pokazuje mu slike Lane i Ogija u srdačnom razgovoru.
Krešo gleda slike i :eek:
Kraj epizode.
a budući da i ti ovo čitaš i sudjeluješ upravo si sama sebe proglasila glupom:p da, ali barem je svima nama rekla da smo glupi! efektivno, ona i dalje misli da je pobijedila :vidiga:
Curetak
17.04.2006., 22:39
da, ali barem je svima nama rekla da smo glupi! efektivno, ona i dalje misli da je pobijedila :vidiga:
čuj, ona misli i da je Veljača ultramega komad/manekenka/glumica, tako da, iskreno, to što misli i da smo mi svi glupi dođe kao kompliment
Veljača je komad a vi kaj to pisete ste iskompleksirani i ljubomornido bola da mi je sam vidjet kak vi izgledate.
Mislim da je u ovoj raspravi jedino pametno sto se moze reci sljedece: svatko ima svoj ukus, i amen.
Jer neprihvatljivo je, i nedopustivo, i... uzasna uvreda... reci nekome da je ljubomoran na NJU. :mad:
(to moze biti samo japanska buba, mislim... :cool:
CozmicGirl011
18.04.2006., 00:13
Zanima me da li je neko iz ekipe LJUZ ikada zalutao na ovaj foru...to bi bilo egzoticno iskustvo u njihovom "umetnickom zivotu",trebalo bi da uce od nas kad vec nisu nista naucili na akademiji...
mada cisto sumnjam,ipak su prezauzeti mislima kako ce uloziti lovu kojo su se bogami doooobro nafatirali zahvaljujuci angazmanu u sapunici..."jebes forumase to su ionak fakat looseri,ne?idem si ja kupit novu merdzu a oni stara neka pisu do mile volje,ja sam presavrsena za tako nesto a i okice ce mi ispast iz duplje budem li citala onako sitna slova svaki dan":E
SteficaCvek
18.04.2006., 01:20
ne mogu da vjerujem da se ovoliki postovi trose ne komentarisanje veljace pored onakvog nininog sesirica!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
uh ... zamalo ne crkoh od smijeha
Prufrock
18.04.2006., 01:46
Zanima me da li je neko iz ekipe LJUZ ikada zalutao na ovaj foru...
Sjećam se da sam jednom poodavno pročitala u nekom intervjuu da je Iva Visković rekla da je bila na nekom forumu i čitala komentare o sebi i da se onda zbedirala pa da više to ne čita. Moguće da je to bio ovaj forum zato što je rekla nešto što me navelo da to pomislim ali sad se ne mogu sjetit šta je to rekla da me ubiješ, možda nešto da izgleda nateknuto ili nešto za kosu, tako nešto.
Ljudi, pustimo Veljaču, šta kažete na one dijaloge od sinoć:
1. Frenki vs. Stiv&Mirko (tandem jači od Mirka&Slavka svojevremeno). Ono kad je rekao: Jel'ih od sad tamburamo u ormaru umesto da ih vozimo u gepeku? :lol:
2. Cuki senior koji stalno nešto ždere te kad mu sinčić zabije gol toliko viče i koluta očima da mu žvaka ispada iz ustiju :rolleyes: :rofl:
3. Svađa Ksenije i Frenkija (razočarao me malo Frenki, ponašao se kao klasični mužić. A i ona dramatična spika onom barmenu :flop: )
4. Ninin šeširić (kad je ušla kod Ksenije, mislio sam da je koji sekund pre toga popila žvaku u onu petarda frizuru pa se morala ošišati do glave :zubo: )
5. rastanak Ivane i Enrikea (e izem ti latino lovera koji plače kao detence :flop: A ona gleda u daljinu k'o majka Stojanka :zubo: )
6. Ono muvanje Nine i Ivane u loži (mislio sam da će je Ivana drpnuti za nožicu i zavaliti joj jedan french kiss. Hebaga, ipak je bila pod velikim stresom, ostavila je frajera (kako su joj samo okice sjale. To joj je bila životna prilika da skine mrak s "očiju"))
7. Ali finiš je najjači: Kako je Krešo opet proplakao pred Ksenijom, mislio sam da će se sastaviti s podom (a vala jeste krpa :flop: ). A njoj uloga ledene kraljice baš leži. Trebalo bi jednom da dođe u onom crnom S/M kožnom kompletiću i malo išibati onog njanjavog semenkara po guzi :tuctuc: (ko zna kakav je, verovatno mu se svidi pa predloži i Laniču da mu to radi, opasno mu raste tlak kada ga maltretiraju :rofl: )
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.