View Full Version : Ljubav u zaleđu
stranice :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
[
15]
16
17
18
19
20
21
22
Goga_rs
03.05.2006., 16:54
joj da, sad sam se još nečeg sjetila!:s
se sjećate kad je malek kuvao ručak ovoj s velikom glavom?:p :rofl:
pa kad je ko ovlaš dizao poklopce od lonaca i gledao kako se krčka večera?
uz to je još nešto sjeckao na drvcu i bacio u lonac.
e pa nije mi baš najjasnije što je to kuhao U LONCU kad je služio:
a) salatu
b) pomfri (ajde pomfri može proći kao da se peko u loncu, ali što bi onda sjeckao zelenjavu i bacio u mast s krumpirom :misli:)
c) neki nedefinirani pečeni šnicli - koji se peku u TAVI.
što vi na to kažete?
ili kad je ninač bila s bakicom na kavi i kolačima, stara je rekla da će se izguštati u šampitama? zar je ono na tanjuriću što je imala pred sobom ličilo na šampitu ili je to neki novi recept?!:p
E ovo ti je za 10:top:
O tome sam i ja razmišljala,ali kod njih ništa nije nemoguće,pa sigurno je skuhao i pomfri....:zubo:
Ako je ono bila šampita,ja sam kineskinja!!!Daj majetiću,nauči imena kolača...
Inače to sam zaboravila reći,kad je nina naručivala pizzu,i htjela dati adresu,lik u pizzeriji je znao adresu.Ili nina non- stop jede pizzu,il je lik jebe pa zna gdje stanuje:confused: :rofl:
Goga_rs
03.05.2006., 16:55
Pa bar ona ima gde da gurne,za nju to nije problem! :cice: :zubo:
jebem ti,umrijeću od smijeha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
svabo_ng
03.05.2006., 20:06
Buket za predjelo!! LOL :rofl:
Frenki on the road again!!
Umirem....:s :s Klodovika je Franjo naprašio kao malog mulca
:"....i da se nisi okrenuo...."
""pardon!"...ovo je scena nad scenama
samo da kazem:
:cerek: Frenki :cerek:
hvala.
Jel to mene oči varaju ili se Ogi dopingira jebenim Ribasanom Forte? :eek: :lol: :vidiga:
http://img359.imageshack.us/img359/7241/ribasan4lw.gif
Nadalje ( :zubo: ), kakva im je to glupa reakcija - saznate da vam se nećek dopingira i koja je prva stvar koju napravite? Nalupate ga k'o vola i zaprijetite mu da ćete mu oderati kožu ako ikad takne drogu? Neeee, otići ćete u Švicarsku analizirati tabletu :bang:
I na kraju, koji kuratz mora ići u Švicu? Pliva joj nije dovoljno dobra, je li? :mad::mad::mad:
Inače to sam zaboravila reći,kad je nina naručivala pizzu,i htjela dati adresu,lik u pizzeriji je znao adresu.Ili nina non- stop jede pizzu,il je lik jebe pa zna gdje stanuje:confused: :rofl:
:rofl:
ma nina ti je toliko poznata i renomirana slikarica da cak i pizzaman zna za nju :rofl:
Bekeme, najebo si, nju bojz ar in taun! :E
http://img412.imageshack.us/img412/973/metrici1xz.gif
Metro from Getro :vidiga:
Goga_rs
03.05.2006., 21:10
Franjo care,najjači si,sve si ih nadjebo!!!
Inače,prije par dana Zijad Gračić gostovao je na jednoj bosanskoj televiziji hajat.Reko je da već 23 godine igra u zagrebačkom kazalištu,ali da je zapanjen što ga je uloga Franje Fišera proslavila,poslije toliko godina rada...Još kaže da više voli uloge negativaca,a da mu je najteže na snimanju bilo ustajanje u 5h ,pranje kose svaki dan i snimanje do 7-8h navečer...Isto je onako sav opušten,ležerno...:top: :top: :top: CARE!!!
parrrrdon!!!:rofl: Što izjeba očerupanog!!!BEZ OKRETANJA!:cerek: I love you!
Goga_rs
03.05.2006., 21:12
ma nina ti je toliko poznata i renomirana slikarica da cak i pizzaman zna za nju :rofl:
Kako mi to nije palo na pamet:bang: :rofl:
Bekeme, najebo si, nju bojz ar in taun! :E
http://img412.imageshack.us/img412/973/metrici1xz.gif
Metro from Getro :vidiga:
ahahahahahah:lol: :klap: a vidi mu Rolex&cackalicu! :rofl:
Goga_rs
03.05.2006., 21:17
http://img359.imageshack.us/img359/7241/ribasan4lw.gif
I na kraju, koji kuratz mora ići u Švicu? Pliva joj nije dovoljno dobra, je li? :mad::mad::mad:
Očigledno ne,pa Lili je svjetska žena,i to mora da se provjeri u inozemstvu!!!a i da se Seja vidi,izgleda da ćemo igrati Gogi u svadbi kad se uda za Hofenmajera ili kako se već zove:zubo:
bože mora biti i peripetija..dobro da nije u barcelonu otišla :rofl: :rofl:
Goga_rs
03.05.2006., 21:23
E narode,danas sam na nekom programo gledala villu mariu,bila je epizoda u kojoj max kupuje dunji vjerenički prsten i bili su u ISTOJ zlatarni,sa ISTOM prodavačicom koja je bila ISTO obučena ,kao danas kad je Duje kupovo prsten za Mare...interesantan detalj,ne mogu vjerovati!!!.Kako je poznata ta zlatarna,a jadna djevojka uvijek se isto oblači.:s:!
:zubo: :zubo: :zubo: :zubo: :zubo: :zubo: :zubo:
Frenki car! :s:s
http://img274.imageshack.us/img274/1199/frenkicar0xq.gif
Bon apetit, Klod :B
Bitch went down!
http://img359.imageshack.us/img359/1416/bitchwentdown7ae.gif
vidla sam Kloda u gradu, pa ak kog zanima :zubo: pustil je bradu. :D
Goga_rs
03.05.2006., 21:28
Poirot car :s:
Goga_rs
03.05.2006., 21:30
Samo mi je žao što Franju ne natjera Cloda da zajedno sa drškama smaže ono cvijeće!!!A i ovako mu dižem kapu!!! :s
vidla sam Kloda u gradu, pa ak kog zanima :zubo: pustil je bradu. :D
ajme :eek: :eek: :eek:
!A i ovako mu dižem kapu!!! :s
vidi ti nje, ona bi dizala :zubo: :rofl:
kaze se : skidam kapu :D
http://img340.imageshack.us/img340/9250/zaba5fy.gifhttp://img338.imageshack.us/img338/7248/klodovika4nq.gif
Skeri šit - zamislite kak bi zgledalo njihovo dijete, to bi zgledalo k'o onaj pes Cobi iz crtića posvećenog Olimpijskim igrama u Barceloni! :horor: :mama:
Goga_rs
03.05.2006., 21:35
Kao Ogi!!!
:s :rofl: :cry: :horor: :trk:
elem, plod zajedničke ljubavi Kloda i Nine
http://news.bbc.co.uk/media/images/39279000/jpg/_39279041_barca_mascot.jpg
I da, jeste vidjeli kak je Frenki krenuo jesti a da nije oprao ruke? :nono:
A prije toga je još dirao Kloda! :Prd:
http://img272.imageshack.us/img272/693/mare6er.gif Da Mare:kiss:, i nama se Klod gadi! :five:
Goga_rs
03.05.2006., 21:39
vidi ti nje, ona bi dizala :zubo: :rofl:
kaze se : skidam kapu :D
Danke, na ispravci!!!:zubo: Desi se!:zubo:
:kiss:
Joj i njemački sam progovorila!!!:eek:
Pa dobro,danas sam dobila peticu,pa sam pod uticajem...Gogin dijalog sa Matilde mi je jako pomogao!:zubo:
Emo§ion:D
03.05.2006., 21:39
Pa i ja kad naručujem pizzu kod Edde :cerek:
mi teta ili freekić na telefonu kaže, samo radi provjere,
stan Golupičić, Adresa ta, 2 kat , šta čudno?:confused:
Tebi, ne?
Goga_rs
03.05.2006., 21:42
elem, plod zajedničke ljubavi Kloda i Nine
http://news.bbc.co.uk/media/images/39279000/jpg/_39279041_barca_mascot.jpg
Ovo je isuviše lijepo!
Bg_girl
03.05.2006., 21:44
Auuu pored onog vrhunskog dijaloga pre par epizoda o pomfritu nastavak je isto bio dobar kad joj Malek govori da se Marusic dvoumi oko prelaska u Everton a ona pametnica nasa - hmmm...pa imam jednu teoriju....obicno kad se neko ima tako dobru priliku...a dvoumi se..to znaci da je u pitanju ljubav.... :rolleyes:
A Malek u extazi pravi nesto sto lici na potvrdnu facu - hmmm...vidis, verovatno si u pravu....Wow tri bambija za donosenje zakljucka!
I u istoj epizodi Cuki ulazi u kafic i u napadu svojih vec dobro poznatih retorickih sposobnosti govori Frenkiju - Ti vise nisi macak...haha...nisi...dobro mozda i jesi...ali OLINJALI macak! :eek: To Cukicu sad si mu zavukao! :s :rolleyes: :zubo:
nekaj nekaj
jooj, taj tvoj avatar mi uvijek uljepša dan :cerek: :cerek: :cerek: :cerek:
Pa i ja kad naručujem pizzu kod Edde :cerek:
mi teta ili freekić na telefonu kaže, samo radi provjere,
stan Golupičić, Adresa ta, 2 kat , šta čudno?:confused:
Tebi, ne?
Golupičić :rofl: cuj, ak je takvo prezime, onda nije cudno kaj ga svi zapamte :zubo:
I u istoj epizodi Cuki ulazi u kafic i u napadu svojih vec dobro poznatih retorickih sposobnosti govori Frenkiju - Ti vise nisi macak...haha...nisi...dobro mozda i jesi...ali OLINJALI macak! :eek: To Cukicu sad si mu zavukao! :s :rolleyes: :zubo: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :top:
strgo sam se na ovo
Golupičić :rofl: cuj, ak je takvo prezime, onda nije cudno kaj ga svi zapamte :zubo: dobro da nije Golipičić :lol:
Goga_rs
03.05.2006., 21:49
...ali OLINJALI macak! :eek: To Cukicu sad si mu zavukao! :s :rolleyes: :zubo:
Ma zavuko mu je al ono pravo!!! A i ono kad je popio piće :"Kuća časti!!!"Umirala sam od smijeha...
I opet ono za humanitarnu akciju...
Joj Majetiću,sunce ti,omalovažavaš nam cara Fišera,što nije malo raščešljo mamlaza cukija,tamo pred svima...
ALi ono danas sa očerupanim:top: :top: :top: :top: :top:
Ovo je isuviše lijepo! ok, onda bu im djete zgledalo k'o da ga je Picasso slikao :zubo: :zubo: :zubo:
Goga_rs
03.05.2006., 21:55
dobro da nije Golipičić :lol:
joj vi ste ludi!!!:rofl: :rofl: :rofl:
Dobiću srčani,
a što se tiče kreacije bebača nine i cloda,to se ne bi dalo za gledati,8 svjetsko čudo AAAAAAAAA!!!!!:horor: :trk:
joj vi ste ludi!!!:rofl: :rofl: :rofl:
Dobiću srčani,
a što se tiče kreacije bebača nine i cloda,to se ne bi dalo za gledati,8 svjetsko čudo AAAAAAAAA!!!!!:horor: :trk: a i predmnijevam da bi kreketalo i bilo zdepasto :E
03.05.2006., 22:51
Golupičić :rofl: cuj, ak je takvo prezime, onda nije cudno kaj ga svi zapamte :zubo:
Primjer:rolleyes:
03.05.2006., 22:55
jooj, taj tvoj avatar mi uvijek uljepša dan :cerek: :cerek: :cerek: :cerek:
Čuj Poiro zabrinjavaš me,
je li to isti onaj čangrizavac s BB-a, kojem se nitko nije usudio prigovoriti ukoliko nije želio biti dobro, masno odkantan?:eek:
Hej, stari, tebe fakat peru očinski instinkti, dakle, nađi pucu i dobivaš istog bebača za +9mjeseci:zubo: :top:
I....
daj mi molim te kad editiraš ne stavljaj ove nekaj,nekaj, bla,bla, već moje PRAVE odgovore, bum se uvrijedila da gluposti pričam , ne?
:tuzni::raspa:
je li to isti onaj čangrizavac s BB-a, kojem se nitko nije usudio prigovoriti ukoliko nije želio biti dobro, masno odkantan?:eek: preuveličavaš moje verbalne sposobnosti, but nevertheless, it's nice to hear :cerek:
Hej, stari, tebe fakat peru očinski instinkti, dakle, nađi pucu i dobivaš istog bebača za +9mjeseci:zubo: :top: :nono:, ovako nemam odgovornosti, osim toga, moje ne bi bilo tak lepo, geni su zajebana stvar :tuzni:
I....
daj mi molim te kad editiraš ne stavljaj ove nekaj,nekaj, bla,bla, već moje PRAVE odgovore, bum se uvrijedila da gluposti pričam , ne?
:tuzni::raspa: a to ti je ono da se nereferiram na nešto što si rekla. već govorim tebi općenito:top:
Maja Zupan
03.05.2006., 23:42
nemam nista za dodati, jer nisam danasnju gledala, ali sam si snimila!!!! i sad cu uzivati....ali moram reci da ste super.
zanima me kako Poirot napravi one slike sa nasim junacima?
(neznalica sam, priznajem)
nemam nista za dodati, jer nisam danasnju gledala, ali sam si snimila!!!! i sad cu uzivati....ali moram reci da ste super.
zanima me kako Poirot napravi one slike sa nasim junacima?
(neznalica sam, priznajem) poirot snimi epizodu i onda povadi zanimljive skrinšote koristeći VirtualDub i Irfan View :cerek:
Isto tako poirot nekad direktno kod gledanja klikne na 'capture to file' :cerek:
( :D )
Christina
03.05.2006., 23:58
ej ljudi citav vas od prve stranice i extra ste, neg sad sam morala dodat da kod nas u bosni zaista postoji neki valjda tjednik stars,nemam pojam cije je to izdanje i o cem je:zubo:
ja svaki put zastanem pored kioska i pomislim da ce maja zupan odnekle iskocit na mene,:eek: :eek: :zubo:
Nego narode moj, ja primetih jos jednu greskicu danas ... nasa nam draga Lanica i jos drazi nam Klod imaju zapravo istu sobu ,samo im promene enterijer ... ko gleda sutra reprizu , ako mu se da neka obrati paznju na zavese i na nocne stocice ... :rolleyes:
Indigo_st
04.05.2006., 00:15
Pa postoji casopis "Stars" :D .
Indigo_st
04.05.2006., 00:20
Nego narode moj, ja primetih jos jednu greskicu danas ... nasa nam draga Lanica i jos drazi nam Klod imaju zapravo istu sobu ,samo im promene enterijer ...
Pa naravno, to smo vec bili i ustanovili, to je bit ce i soba kad je Lili dosla u ZG...pa sigurno i ured od, pokoj joj u dusi, mame Marusicke itd...itd...:rolleyes: :zubo:
OFF topic:
Nekidan pogledala "smogovce", kad ono Nada G. u ulozi mame od one male slijepe. I naravno, Nada ko Nada, opet glumila neku udovicu, patnicu, a da ste je vidili, isti moti i pokreti, zena je ajmeee..:bang:
Christina
04.05.2006., 00:25
plava sam:zubo: :zubo:
[IMG]....Skeri šit - zamislite kak bi zgledalo njihovo dijete, to bi zgledalo k'o onaj pes Cobi iz crtića posvećenog Olimpijskim igrama u Barceloni! :horor: :mama:
E, a budući da mu otac tako neodoljivo liči na papagaja mali bi pričao 100 km/h i živio bi 100 god. :D
Majka ga ne bi ni dojila (a i čime?) nego bi malenog hranila sa sjemenkama.
bla bla...Čuj Poiro ..... tebe fakat peru očinski instinkti...bla bla
Samo da nisu pedofilski :eek:
:zubo:
Manki_punker
04.05.2006., 11:23
ja svaki put zastanem pored kioska i pomislim da ce maja zupan odnekle iskocit na mene,:eek: :eek: :zubo:
:) Hihi. Viš to ti je prava kultna serija, kad tako utjeće na naše živote. Ja kod frizera uvjek čekam da naiđe Mare, a u fitnesu uvjek pogledam di je Lana, pa se tek onda sjetim da je trudna, pa je sigurno zbog toga nema. :zubo:
Kako je samo Klod popušio jedan lagani el-condor-pasa!!:lol:
A Frenki je na večeri bio pljunuti Robert DeNiro. Care!
Teško je full biti cool!
Kolovare
04.05.2006., 11:33
Glasujte za najbolju domaću seriju: http://www.forum.hr/showthread.php?t=142864
e ljudi ja nesto bolje nisam videla od ovih komentara ovde.ja sam iz srbije i nisam nikad cula za ovaj forum.ali sad ne propustam!
je li to isti onaj čangrizavac s BB-a, kojem se nitko nije usudio prigovoriti ukoliko nije želio biti dobro, masno odkantan?:eek:
:
Ja nisam poirota dozivjela kao cangrizavca.
on je bio samo malo osijetljiviji na neke stvari:D (zna se koje;) )
BabyNicky
04.05.2006., 15:53
Ja nisam poirota dozivjela kao cangrizavca.
on je bio samo malo osijetljiviji na neke stvari:D (zna se koje;) )
Poirot je Latino Lover - isti onaj koji je plesao salsu sa Alehandrom u Saloonu.
Poirot je Latino Lover - isti onaj koji je plesao salsu sa Alehandrom u Saloonu. well, now i've heard everything http://fool.exler.ru/sm/dog.gif
bre zbog ovg ćemo da se svadimo :nono:
Ljudovi, josh otprilike 2 tjedna do kraja, ne? to mi se nekak malo čini.:misli:
kaj bumo komentirali onda? ZLJ? Bibin svijet? Dnevink? Otvoreno? :confused:
hehehe otvorit cemo si jedan novi topic ...negdje :zubo:
BabyNicky
04.05.2006., 16:20
well, now i've heard everything http://fool.exler.ru/sm/dog.gif
bre zbog ovg ćemo da se svadimo :nono:
ma samo se šalim breeeeeeeeeeeee
Ljudovi, josh otprilike 2 tjedna do kraja, ne? to mi se nekak malo čini.:misli:
ja racunam jos 4tjedna sat je 155epizoda a jos 20epizoda do kraja. cime cu onda punit vecerni program, :confused: Jebote moze li postajat svijet nakom LUZJ :eek:
kaj bumo komentirali onda? ZLJ? Bibin svijet? Dnevink? Otvoreno?
bit ce sigurno jos druge hrvatske sapunice koje cu bit vrjedne dobri komentara.:zubo: a za svaki slucaj moram vidit di poirot svoje kreativne komentare jos pusta.;)
Goga_rs
04.05.2006., 16:37
e ljudi ja nesto bolje nisam videla od ovih komentara ovde.ja sam iz srbije i nisam nikad cula za ovaj forum.ali sad ne propustam!
Pa naravno!:zubo:
Za najbolje komentare,zahvali Poirotu :s :s :s i slike naravno!:zubo:
I ja sam iz RS ali kad sam naletila na ovaj forum,ne propuštam...najjači su
Manki_punker
04.05.2006., 16:46
propan-butan :lol:
Kaj nije Ksenija jučer rekla, Znam ja što on uzima, to ti je METAN (??!!!???) :lol:
Jel to mene oči varaju ili se Ogi dopingira jebenim Ribasanom Forte?
Ne, sad znamo da je to metan, plin prdež od zmije ljutice injiciran u žuti žele.
Manki_punker
04.05.2006., 16:50
Za najbolje komentare,zahvali Poirotu :s...
Goga-rs i Poiro su ljubavnici? :cerek: Ili se goga upucava poirou?
Goga_rs
04.05.2006., 16:53
He,he,ne upucavam se :zubo:
Ali svi znamo,da se njegovim komentarima najviše smijemo,a još ih začini slikama...;)
možda griješim???
Goga_rs
04.05.2006., 16:57
Ne, sad znamo da je to metan, plin prdež od zmije ljutice injiciran u žuti žele.
:rofl: :rofl: :rofl: :top:
Manki_punker
04.05.2006., 17:02
Samo te provociram, gogice. Naj se ljutiti. A poirot jeste kralj, dobro da ga imamo.
Goga_rs
04.05.2006., 17:06
Ne ljutim se ,nemam zašto!
Goga_rs
04.05.2006., 17:11
E narode,možda je glupo što govorim,ali čula sam da će Cuki za koju epizodu,saznati da jebe lili a ne gogu...u to će biti:zvrko: :zvrko: :zvrko:
E narode,možda je glupo što govorim,ali čula sam da će Cuki za koju epizodu,saznati da jebe lili a ne gogu...u to će biti:zvrko: :zvrko: :zvrko:
eh bas me zanima kako ce nasa seljacina to skuzit vec jednom.
Kaj nije Ksenija jučer rekla, Znam ja što on uzima, to ti je METAN (??!!!???) :lol:
:lol:
Na to sam i ja iskolačio oči. I kako su samo skužili da se krka metanom? ... često je obilazio plinaru, šnjofao je tuđe prdeže ili šta? :bonk:
Vidim ja da će naš Poirot postati RS zet :rofl:
04.05.2006., 18:42
Goga-rs i Poiro su ljubavnici? :cerek: Ili se goga upucava poirou?
Let me think...:misli:
Mislim da je ovo drugo u pitanju:zubo:
Btw, kad će Cuki skužit?
Da znam gledat , ne?
Svaku epiozdu koju gledam šeću Kaptol centrom, pa mi se baš i ne gleda osim ako nije kakav skandalčić :raspa:
04.05.2006., 18:46
Samo da nisu pedofilski :eek:
:zubo:
A vidi ovog..:rofl:
Kako pažnje fali :tuctuc: :rofl:
Goga_rs
04.05.2006., 18:57
Kad će Cuki skužit?
Da znam gledat , ne?
Svaku epiozdu koju gledam šeću Kaptol centrom, pa mi se baš i ne gleda osim ako nije kakav skandalčić :raspa:
Pa sad ne znam tačno kad će skužiti,ali vrlo uskoro,u toku sljedeće sedmice...
Joj,to ne propuštam ni za što na svijetu...
A on kad skuži,prvo će nju dosta ispitivati o prošlosti(njega i goge)a lili fala bogu neće imati veze s vezom,i tu će je upecati...:zubo:
Goga_rs
04.05.2006., 18:59
ha,ha :rofl: ,pa vi niste normalni:zubo::mad:
Prufrock
04.05.2006., 20:55
Nakon današnje epizode upala sam u dvojbu tko je gluplji:Cuki ili Mirko i Stiv(zajedno)? :misli:
Bg_girl
04.05.2006., 21:37
MAre kraljice neprevazidjena:
Mare @ Nina:
Ocesljaj se malo vidi na sta licis??
:s :s :s
Curetak
04.05.2006., 21:48
Nakon današnje epizode upala sam u dvojbu tko je gluplji:Cuki ili Mirko i Stiv(zajedno)? :misli:
misliš na Betmena i Ljubaznog Jelena?
(jel ih fakat tak nazvao Frenki jučer ili ja imam glasove u glavi?)
chiquita
danas su me zabezeknule tri stvari
- mirkovo "SEDMICA šefe, SEDMICA" :rofl:
- veličina guzičice osobe (ne znam šta je jel žena - nije, jel djevojka - nije e pa šta je?) s velikom glavom. pa takvu guzičicu imaju djevojčice četvrtih razreda, ak ta žena nema anoreksiju reži me ovdje
- i opet me ona "gluma" nine i mare toliko iživcirala da je to milina...kako je to improvizirano pa to nije za ljude.
Indigo_st
Mare @ Nina:
:lol: Kad sam cula to, odma sam rekla "eeee, bit ce komentara na forumu!"
Ko da su nas pitali, nema sta! :top:
Inace, jeste primjetili kako se vise vrata od Cukicevih ne otvaraju? Ili sam ja to propustila? I kako Nina vise nema onakvu frizuru, ko da su citali nase komentare... :rofl:
Indigo_st
04.05.2006., 21:49
misliš na Betmena i Ljubaznog Jelena?
(jel ih fakat tak nazvao Frenki jučer ili ja imam glasove u glavi?)
:rofl: :rofl: :rofl: Da, da, ne cujes glasove u glavi, nisi jos toliko poludio! :zubo:
Curetak
04.05.2006., 21:52
- mirkovo "SEDMICA šefe, SEDMICA" :rofl:
:rofl: :rofl:
btw ja već treći dan zaredom zaspim usred LJUZ pa propustim pola:bonk:
moram si provjeriti željezo
Curetak
04.05.2006., 21:53
:rofl: :rofl: :rofl: Da, da, ne cujes glasove u glavi, nisi jos toliko poludio! :zubo:
ja sam curica:hekla:
Goga_rs
04.05.2006., 22:09
Mare @ Nina:
Plus je dodala ko vištica si! E Mare jedna pametna i od tebe:top:
Šefe ,koliku sisu ima ,sedmica!!!E ovo me dovelo do suza:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Šta fali klodu,malo ima drugačiju frizuricu,od drugih dečkiji,i to je to...E moja nina kupi si cvike!!!:s
Mare @ Nina:
na koker španijela :D :D :rofl:
Katie Musclebound
04.05.2006., 23:11
Znam da malo kasnim ali juce Claude kaze Frenkiju:"A vi ste onaj sto me NEKI DAN presreo"..
Nina me pocinje zivcirati..ostavi Marka,onda pati,pa se pita dal je voli,pa kad on hoce ona nece pa se ljuti,pa pravi..bla
ok, ja nisam iz Zagreba ali...
Nina je rekla Marku da se nađu na "britancu", koji je tamo kod akademije, jel tako? ... a on je nju čekao u "improtanama" :D
04.05.2006., 23:53
Nina je rekla Marku da se nađu na "britancu", koji je tamo kod akademije, jel tako? ... a on je nju čekao u "improtanama" :D
E da to sam i ja htjela napisati:rofl:
Kad sam čula " na Britancu" , pomislila sam da krivo čujem:eek: ,
ali ...brzo su me razuvjerili da je pojam Britanca u toj seriji vrlo relativan:raspa:
Jel moze sadržaj, danas nisam gledao :D
Indigo_st
05.05.2006., 01:37
ja sam curica:hekla:
Sorry! :D :kiss:
A sta se tice "Kloda" i onoga njegovog "neki dan" i ja sam to primjetila, al koliko se nakupilo njihovih pametnih izjava i scena, ne mozes ni sve zapamtit ni da oces! :zubo:
Jeste vidili na treningu agramovaca da im se vratar zove Huljic! :rofl:
Naravno, spomenuli su Majetica, Ivandu pa su morali i "minus i plus-Amer i Rus-hibiskus"!
Neperemkosu!Kreso
05.05.2006., 02:37
Jebo mamu,ako bih ista pozelio to je da se pojavi tetka Ruza sa sve teglama pekmeza od sljiva! Da i nju vidimo,koliko je pominju... :zubo:
Ma rekao sam ja da je taj Zg užasno dosadan grad, nema tamo ničeg osim onog nesretnog importanea. Importane je ko Rim, svi putevi tamo vode.
Ja se samo čudim da babca nisu pokopali u importaneu... ili možda i jesu, u skladištu neke trgovine :confused:
Importane je čudo, od tamo ti polijeću avioni, sklapaju se prijateljstva, dešavaju se prve ljubavi, gubi se nevinost, intrige... :eek:
hasselbaink
05.05.2006., 08:37
Jeste vidili na treningu agramovaca da im se vratar zove Huljic! :rofl:
naravno da je golman huljić. ipak on ima broj 1!
da se zna ko je gazda
Maja Zupan
05.05.2006., 09:08
zasto ste svi zaljubljeni u Poirota? :misli:
Maja Zupan
05.05.2006., 09:14
zaprepastilo me je kada ste mi rekli da je uskoro kraj!!!!
nego, na jesen valjda pocinje njihova nova serija. draga nam veljaca je opet u naslovnoj ulozi. ali to vec svi znate. samo nece imati one sarme na frizuri...ako netko zna kako se radi ta njena frizura, please...uputite me. voljela bih zamahnuti takvim ukocenim uvojcima...
nego, zanima me kojeg je ona to dekoratera slavnoga uposlila da joj uredi onaj stan, a zaboravio je okreciti??????????????:horor:
nego, zanima me kojeg je ona to dekoratera slavnoga uposlila da joj uredi onaj stan, a zaboravio je okreciti??????????????:horor: ti fakat ne pratiš trendove! to ti je nova boja - Ciganović-prljavobijela :s :s
trik je u tome da izgleda prljavo i glupo, a zaprvao je izraz opiranja društvenim normama iskazanog kroz svesrdno miješanje boja od strane mladog dizajnera :s:s
zasto ste svi zaljubljeni u Poirota? :misli: Blasphemy! U kut i klečat na kukuruzu 2 sata! :rospija:
Curetak
05.05.2006., 09:33
Ma rekao sam ja da je taj Zg užasno dosadan grad, nema tamo ničeg osim onog nesretnog importanea. Importane je ko Rim, svi putevi tamo vode.
Ja se samo čudim da babca nisu pokopali u importaneu... ili možda i jesu, u skladištu neke trgovine :confused:
Importane je čudo, od tamo ti polijeću avioni, sklapaju se prijateljstva, dešavaju se prve ljubavi, gubi se nevinost, intrige... :eek:
miješaš Importanne i Kaptol Centar:nono:
u ovoj seriji svi putevi vode u Kaptol Centar;)
Blasphemy! U kut i klečat na kukuruzu 2 sata! :rospija:
:nono: maja zupan pa to je o tebe stvarno provokantno :eek: ;)
Maja Zupan
05.05.2006., 09:39
pa Poirote, zaista mislim da se tu svi malo moraju dotaci tebe!!!
nije mi jasno....
ispadas glavni frajer tu. neka kemija ili...?
Maja Zupan
05.05.2006., 09:42
nego, ja opet oko onoga stana....sjecate li se kako je maja kvocala oko preuredjenja stana (u koji se jos nije uselila btw nego dolazi cmizdriti....) i ovi nasi dragi snimatelji ne vide da su crni zidovi...
joooooooooj meni........
Jebo mamu,ako bih ista pozelio to je da se pojavi tetka Ruza sa sve teglama pekmeza od sljiva! Da i nju vidimo,koliko je pominju... :zubo:
:s tooooo! i s rakijicom:zivili: :lol:
Maja Zupan
05.05.2006., 09:48
bormes, bi ju i ja voljela vidjeti
Maja Zupan
05.05.2006., 09:55
cuki je vec iritantan sto je toliko priblesav. inace mi je smijesan. no frenki je zaista zakon. mare je iritantna sa losim dalmatinskim, iako je kao lik simpa.
joj jucer kad je bilo veliki snimak od ninie faze, :eek: mala dijeca su plakala, kako strasno. ta nina je fakat tako jadna, samo "joj baka kako su moji uzasni... joj kako sam gadna, ...joj mare ....joj" ja bi je jednom posteno natamburala da ima razlog kukat. kod taki roditelja kako je moglo tako nesto keljavo ispast.:rolleyes:
sagitarijus
05.05.2006., 10:25
Zao mi je sto se serija zavrsava uskoro!:flop:
joj jucer kad je bilo veliki snimak od ninie faze, :eek: mala dijeca su plakala, kako strasno. ta nina je fakat tako jadna, samo "joj baka kako su moji uzasni... joj kako sam gadna, ...joj mare ....joj" ja bi je jednom posteno natamburala da ima razlog kukat. kod taki roditelja kako je moglo tako nesto keljavo ispast.:rolleyes: i sigurno je na Akademiju upala preko veze! sad je samo pitanje jel tata nekom prijetio ili je mama nekog jebala! sumnjam da je bilo obratno ( :zubo: )
miješaš Importanne i Kaptol Centar:nono:
u ovoj seriji svi putevi vode u Kaptol Centar;)
A jebga... možeš me slobodno streljati, zaslužio sam :bonk:
Sjetio sam se pjesmuljka: ''aj popela se muva na krmaaaču... pa ju yebe da joj oči skaaaačuu''
Ako se ikad snimi spot za gornji uradak za kadar s facom život'nje sa iskolačenim očima predlažem Veljaču.
Ima li koji glas protiv? :zubo:
Sjetio sam se pjesmuljka: ''aj popela se muva na krmaaaču... pa ju yebe da joj oči skaaaačuu''
Ako se ikad snimi spot za gornji uradak za kadar s facom život'nje sa iskolačenim očima predlažem Veljaču.
Ima li koji glas protiv? :zubo: ne vrijedi, ona će opet tvrditi da ima veće dojke. od krmače. aj aj aj. :p
Curetak
05.05.2006., 11:34
A jebga... možeš me slobodno streljati, zaslužio sam :bonk:
:Snajper:
:D :D :D
Manki_punker
05.05.2006., 12:06
pa Poirote, zaista mislim da se tu svi malo moraju dotaci tebe!!!
nije mi jasno....
ispadas glavni frajer tu. neka kemija ili...?
On ti je neke vrste Ognjen Cukić. :zubo:
I Ogi je glavni frajer, pa i Ivana je jedno 20 put rekla...
Ivana the jurnalist Pa zar ništa ne može proći bez tog Ognjena Cukića?!
On ti je neke vrste Ognjen Cukić. :zubo:
I Ogi je glavni frajer, pa i Ivana je jedno 20 put rekla...
Ivana the jurnalist Pa zar ništa ne može proći bez tog Ognjena Cukića?!
Poirot = Ogi :zubo: covjece poirot jeli ti isto uzimas metan :rofl:
pa da poirot je glavna faza, svi cure se pale na njega, svi momci su ljubomorni itd.:zubo: i nist nemoze proc bez njega
pa da poirot je glavna faza
da, da, poirot je glavna faza :rofl: :rofl:
da, da, poirot je glavna faza :rofl: :rofl:
zabrijala sam sa pravopisom, ali bitno da razveselin coflek
aj dobro da nisam napisala "flasa".
dajde sadržaj jučerašnjje
Kad je jucer Cuki izlazil iz kladionice, a duo getro-metro se okrenuli prema zidu kao nevidljivi su :lol:
a zgledali su ko da pišaju :rofl:
Prufrock
05.05.2006., 13:54
Čitam šta će bit u idućih deset epizoda i ništa mi se ne sviđa pa sam ih odlučila preskočit. Radije ću samo čitat forum. Meni je nezamislivo da postoji žena koja bi mogla bit zaljubljena u Cukija, ali još mi je nezamislivije da onda od ta dva lika oni idu pravit neke trijumfatore. Valjda su Majetiću kad je bio mali krali pikule u haustoru pa zato sad kroz sapunicu liječi komplekse.
Prufrock
05.05.2006., 14:03
Ma je, briga Cukija jel se ona zove Goga ili Lili bitno da jeli hm :cice: :Sex:
Ma je, briga Cukija jel se ona zove Goga ili Lili bitno da jeli hm :cice: :Sex: ma ja bi samo htio da mu Frenki pojebe i ovu :s :s :top:
ojte vrti dajte mi sadržaj jećrašnji :D
ojte vrti dajte mi sadržaj jećrašnji :D nije bilo nabijanja :(
ojte vrti dajte mi sadržaj jećrašnji :D zbilja nije bilo nabijanja :(
Manki_punker
05.05.2006., 14:35
Kaj nisi gledo?
Evo... Frenki govori Ksenji kak su oni u biti jedna super obitelj. Ksenja kaže malo morgen in radi rolleyeyes, :rolleyes: . Nina je isto ljuta na Frenkija... i Agata je ljuta na Frenkija... i Lili je ljuta na frenkija. Frenki preko ona dva genijalca prati svaki uzdisaj i izdisaj kaj Cuki napravi. (znaš onu od Stinga... every breath...). Frenki provjerava tko je Lili Liberrrr. On je već pogledo na Internetu ali nije siguran kaj to znači, mislim Internet... u biti on samo folira da se koristi Internetom, nije on pametan ko Lili. Malek i Ivana Trump se pecaju. Nina peca Marka. Nazove Marka... očemo se vidjeti... da mislim, ja bih rado ali očemo li biti sami ili ti dolaziš sa papagajem? Veli Nina bu došla sama.
I onda ending sceene.... ta naaaa, muzika ko da će neko nekoga upucati, ali to samo Nina traži Marka i Marko traži ninu u Kaptolu... oće li se naći ili će igrom sudbine promatiši se... to je valjda pitanje za sve nas, zato gledajmo danas! E da, a između epizoda jedna zgodna par puta govori teško-je-full-biti-cool. Taj je dio mrak.
azzaman77
05.05.2006., 15:22
kako se zove ona kuja KIŠ što glumi i u onoj konzumovoj reklami..
koja je to krava, sestru joj je**, jel ima tko njezinih slika da se malo iživljavam:clint:
Ti znash nesto više o njoj sto mi ne znamo ili su to samo tvoji osobni dojmovi? :zubo:
Tko će mi otkriti tajnu?:)
Tko je TETA RUŽA?????:azdaja:
Tko će mi otkriti tajnu?:)
Tko je TETA RUŽA?????:azdaja:
100 eura :zubo:
teta Ruza je teta Ruza:D to ti je Gogina&Lilina teta. valjda.:D
kaj i teta Ruža zna odokativnom metodom analizirati tabletu Ribasan Forte-a? :mirko:
azzaman77
05.05.2006., 15:47
coflek ajd mi samo pošalji kasnije pm kako se ova zove, uh mamicu joj..
što bi frenky rekao "mamicu mu"..:E :E
Manki_punker
05.05.2006., 15:48
[QUOTE=azzaman77]...QUOTE]
Još jedan na Metanu. Spusti loptu.
azzaman77
05.05.2006., 15:55
ime kujino..
Meni su rekli da teta Ruža ubija malu djecu:rofl:
teta ruža ima
impotentnog muža
u kaptolu se s Frenkijem sretne
i on joj ga metne :lol:
U kaptolu, u KAptolu,
sve se događa u Kaptolu... :romeo:
Na to sam i ja iskolačio oči. I kako su samo skužili da se krka metanom? ... često je obilazio plinaru, šnjofao je tuđe prdeže ili šta? :bonk:
Metandrostenolon je definitivno sinonim za anaboličke steroide. To je bio prvi anabolički steroid a stvorila ga je ekipa liječnika američke reprezentacije u dizanju utega dr.Johna Zieglera 1955. godine. Na tržište je došao pod nazivom Dianabol, a danas je vrlo poznata rumunjska generička verzija pod nazivom Naposim. Među sportašima u Hrvatskoj jako je popularan žargonski naziv "metan". Metandrostenolon se smatra jednim od najjačih anaboličkih steroida.
http://www.farmakologija.com/materia/g_anabolic.htm
Prije smjeha ,malo surfanja:rolleyes:
Metandrostenolon je definitivno sinonim za anaboličke steroide. To je bio prvi anabolički steroid a stvorila ga je ekipa liječnika američke reprezentacije u dizanju utega dr.Johna Zieglera 1955. godine. Na tržište je došao pod nazivom Dianabol, a danas je vrlo poznata rumunjska generička verzija pod nazivom Naposim. Među sportašima u Hrvatskoj jako je popularan žargonski naziv "metan". Metandrostenolon se smatra jednim od najjačih anaboličkih steroida.
Prije smjeha ,malo surfanja:rolleyes: Party pooper :flop:
Nemoj tako:azdaja:
Ipak su se oni raspitali malo o steroidima,da ih ne pljujemo bas u svemu
Nemoj tako:azdaja: Spanking? Yes please :tuctuc::cerek:
92. stranica topika :lux:
da ih ne pljujemo bas u svemu where's the fun in that? :confused:
where's the fun in that? :confused:
Meni je zabavno, hehe...:)
Simba, ti si teta Ruza. :hekla:
Prufrock
05.05.2006., 18:26
coflek ajd mi samo pošalji kasnije pm kako se ova zove, uh mamicu joj..
što bi frenky rekao "mamicu mu"..:E :E
Ta Kiš se po imbd-u zove Sanja Marin, meni ona osobno ne ide na nerve ali njezin mi je lik glup i neuvjerljiv, i da, jaako me živcira :E
Dorothy Vallens
05.05.2006., 18:35
Da, kuja je Sanja Marin- bivša žena od Maleka:) :) U "kazališnim krugovima":zubo: se priča da je do razvoda došlo prije par godina kad je inspektorica otkrila da je trener teški ovisnik o seksu. Bili su naime na nekom druženju nakon premijere kad je trener izjavio da ide na wc. No po putu je pokupio neku malu te je pribio na zid:zubo: :zubo: :zubo:
Goga_rs
05.05.2006., 19:02
Meni su rekli da teta Ruža ubija malu djecu:rofl:
U nemoj da teta Ružu dirate ona pravi odličnu marmeladu od šljiva,i rakiju...a čini mi se da je cuki prošli put tražio i pršut...E boga pitaj koliko one nju nisu vidjele,već se samo na nju izvlače..jebi me ako ona nije negdje riknula sama .:mama: :mama: :mama:
Jadna teta Ruža .BUUUA!!!!:mama: :( :lol:
Ovo mi je 100 post. Party:tulum: :tulum: :zubo:
:klap:
Ja ti inače obožavam štreberice koje sjebu svaku zajebanciju.
Prije referata na temu anaboličkih steroida prebaciti mozgovnu sklopku za zajebanciju na ''on'', ako je ista u funkciji naravno :rolleyes:
05.05.2006., 20:12
Kaj sad, čije je dijete na kraju?:confused:
Prufrock
05.05.2006., 20:18
Kaj sad, čije je dijete na kraju?:confused:
Krešino, naravno, jebote koliko će to dijete kenjkat!
Inače, znam da je tema već prilično stara ali s obzirom da dugo nisam bila u Zagrebu je li meni netko može reći kolike su dimenzije tog Kaptol centra kad u njega stanu toliki dućani, kina, blok stanova, aerodrom i Britanski trg. Još samo čekam da odnekle izroni ekipa iz "Losta"!
Goga_rs
05.05.2006., 20:21
Ko zna,ali vjerovatno je masno-kosi...
Joj jeste skontali onu trebu što je prišla Marku može jedan sex on the biĆ,o majko mila!!!:zubo:
Ogi i Maja se obavezno posvađaju kad ona dođe,a poslije pucaju kissevi...:eek:
He,he I ženska u kladionici je Ruža i to još kao RAKETA!!!:rofl:
Što su Ruže popularne:s :rofl:
Ne bi nam Franje u ovoj epizodi :flop: :flop: :flop:
BabyNicky
05.05.2006., 20:28
je li meni netko može reći kolike su dimenzije tog Kaptol centra kad u njega stanu toliki dućani, kina, blok stanova, aerodrom i Britanski trg.
Ko Terminal 4 na Barajasu:D :D :D
:rofl: :rofl: ludi ste
ej, nisam gledala sami pocetak pa ne znam kak su se uspjeli posvadjat markić i ninić :rolleyes:
dosla sam na ono kad cuki drzi neku kutiju...kaj je to bilo?
Goga_rs
05.05.2006., 20:31
ni ja ne gledah početak,a kutija je sa slikama,što mu treba za legitimaciju u klubu...
A ne bi mi jasno.On pita Lili preko tel.gdje je drvena kutija sa slikama,ona njemu kaže, al ono zbunjeno ,da pogleda u ladici...on završava razgovor i uzima kutiju sa stola do sebe :confused:
BabyNicky
05.05.2006., 20:36
Marko Marušić JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBENO glumi alkosa.
Ja bih mu odma Ekedemi Avord dala. 'Kuš njega je mama kužila, on, nije niš trebala ni pitat, ono, kuš'.
Ma idi bre u pizzdu materinu.
aha.ok goga_rs, al ja ti nekak mislim da ce bit nekaj u svezi te kutije, jer sam vidla nekakvu cudnu cukicevu facu...:misli: :D
Goga_rs
05.05.2006., 20:40
Stvarno mi je bilo žao marka kad je pričao o mami...kako ga je ona uvijek razumjela...:(
Lili je danas bila jako lijepa,odavno nije...:top:
Dobar dan doktore, ja sam krešo...ha ha,boli doktora kurac što si ti krešo:p :zubo:
Gogica će sad sve prokockati u Ls Vegasu,ode Lilina farmaceutska tvrtka u onu stvar...:)
Goga_rs
05.05.2006., 20:41
Malo mi je bilo žao marka kad je pričao o mami...kako ga je ona uvijek razumjela. i tako to..:( Pogotovo ono ja sam izgubio mamu,al sam našao tatu...al što BN kaže pijanca glumi za povraćanje
Lili je danas bila jako lijepa,odavno nije...:top:
Dobar dan doktore, ja sam krešo...ha ha,boli doktora kurac što si ti krešo:p :zubo:
Gogica će sad sve prokockati u Las Vegasu,ode Lilina farmaceutska tvrtka u onu stvar...:)
jebote , ste vidli onog doktora!ocaj! a ona bradica:rigo:
Majeticu, ti nikad nisi cuo da doktor mora bit zgodan, crn, visok, lijep, naocit..! :mad: :D
Goga_rs
05.05.2006., 20:45
aha.ok goga_rs, al ja ti nekak mislim da ce bit nekaj u svezi te kutije, jer sam vidla nekakvu cudnu cukicevu facu...:misli: :D
To je i meni palo na pamet,jer Cuki će kad provali da je bio s lili a ne s gogom nju dosta sitnica pitati,iz prošlosti...a ona neće imati blage veze...sigurno je ovo početak njegovog kontanja.AMIN i Cuki nešto skužio:s :s :s
jos kad Lili ne donese pekmez i rakiju...gotovo! :E
Goga_rs
05.05.2006., 20:48
:rofl: :rofl: :rofl:
http://www.gloria.com.hr/site/mainpages/detail3.php?active=sadrzaj&godina=2006&mjesec=svibanj&broj=591&link=591garbajs.htm
BabyNicky
05.05.2006., 20:57
Zaboravih pripomenut da je Goga danas izgledala ko ocerupana stara dronfulja.
Prufrock
05.05.2006., 20:57
Ko Terminal 4 na Barajasu:D :D :D
Znam taj aerodrom!:D
A što se tiče Maleka, ne znam, nek mi netko reče jel on ovako loše glumio i dok je Marušićka bila živa jer ja se ne sjećam. Sad u svakom slučaju nje više nema u kadru da ga izvuče svojom lošom glumom pa mi je to nekako postalo očito.Može bit i da je obolio od posttraumatskog stresa jer ju je morao gledat svaki dan, jednom se probudit uz nju, a jednom mu je sjedila i u krilu, u svakom slučaju ne znam kakav će zavodnik bit nakon ovog iskustva.
Zaboravih pripomenut da je Goga danas izgledala ko ocerupana stara dronfulja.
švicarac to čerupa :Sex:
:klap:
Ja ti inače obožavam štreberice koje sjebu svaku zajebanciju.
Prije referata na temu anaboličkih steroida prebaciti mozgovnu sklopku za zajebanciju na ''on'', ako je ista u funkciji naravno :rolleyes:
:2up:
BabyNicky
05.05.2006., 21:04
:2up:
a šta se ti bre peniš?
Sve što je Farabuto reko, dobro je reko.
rileks Ksenči, rileks....:frenki mode:
BabyNicky
05.05.2006., 21:16
a ja obožavam analitičare i ubojice zabave:rofl:
ja sam danas uletio doma i doktor je rekao da ima rezultate DNK analize... onda sam shvatio da završava... kad ONO... završilo je :P
Ako sam ti ja ubila zabavu, jedino rješenje tvog problema je da uzmes kratko pješačko oružije, jer tvoj život je bez smisla, ako ti komentari poput mojih uništavaju zabavu:rolleyes:
chiquita
05.05.2006., 22:00
Gogica će sad sve prokockati u Las Vegasu,ode Lilina farmaceutska tvrtka u onu stvar...:)
:D :top: :rofl: :rofl: :rofl:
Maja Zupan
05.05.2006., 22:02
:Placebo: miiiiiiir....ljudi
Maja Zupan
05.05.2006., 22:06
nego imam jedno pitanje: da li netko ista zna o onom Stivu?????
ja tako nesto jos nisam vidjela
BabyNicky
05.05.2006., 22:11
Ako sam ti ja ubila zabavu, jedino rješenje tvog problema je da uzmes kratko pješačko oružije, jer tvoj život je bez smisla, ako ti komentari poput mojih uništavaju zabavu:rolleyes:
Majke ti :lol: :lol: :lol: sta tek pises/pricas kad fakat seres, ovo je prestrasno.
Prejaka si. Prejaka.
Ja znam ko je otac Laninog djeteta, piše na izvjesnoj web stranici.
:cerek:
Mienjam informaciju za skrinšot Markovog buncanja u pijanom stanju.
Savijena ruka iznad glave. Lik majmun.
Večeras su bili prejaki, sve neke reminiscencije, patetika, sjećanjana Mariju, pijanstva, ono, ozbiljna spika, skoro sam zaplakala.
Je li ovo zatišje pred buru?
:eek:
A što su to anabolički sterodi? :)
AngieNS
05.05.2006., 22:27
O,daaaaaaaa,slazem se sa BabyNicky da Filip odlicno glumi alkosa!!!
A što su to anabolički sterodi? :)
Anabolizam su ti metabolički putevi izgradnje složenih makromolekula u organizmu i tim se putem troši energija.Bit će da onda anabolički steroidi djeluju u smjeru izgradnje mišične mase bez masnog tkiva:)
Prejaka si. Prejaka.
Znam:cerek:
Majke ti :lol: :lol: :lol: sta tek pises/pricas kad fakat seres, ovo je prestrasno.
Prejaka si. Prejaka.
Ma daj BN, nemoj se sad i ti žestiti. Viš da je žena surfala i surfala, pripremila svoju malu doktorsku disertaciju i lijepo nas poučila ;)
Mene zanima samo koliko dugo je surfala dok nije našla ''fukić smajlić'' :rofl:
Mada mislim da se Simba puše bezveze. Ajde ti Simba nama reci, ako znaš dakako, u kom slučaju metenolon potire vlastito lučenje testosterona?
ne znam, nisam doktor...mozda do kraja faksa naucim...a do tad ti mene mozes pouciti:)
Mogu te podučiti da sa tim znanstvenim spikama odjebeš na odgovarajući podforum.
Sa zajebancijom si dobrodošla, ofkors ;)
Krešino, naravno, jebote koliko će to dijete kenjkat! joooooj :rofl::rofl::s:s:top:
Inače, znam da je tema već prilično stara ali s obzirom da dugo nisam bila u Zagrebu je li meni netko može reći kolike su dimenzije tog Kaptol centra kad u njega stanu toliki dućani, kina, blok stanova, aerodrom i Britanski trg. Još samo čekam da odnekle izroni ekipa iz "Losta"! joooj, bit ćeš aastonu u snovima večeras he he he :top:
Dobar dan doktore, ja sam krešo...ha ha,boli doktora kurac što si ti krešo:p :zubo: predobro :lol: :rofl: :rofl: :s:top:
Joj jeste skontali onu trebu što je prišla Marku može jedan sex on the biĆ,o majko mila!!!:zubo: Pih! Kak si zlobna, djevojka fino i pristojno, kako se i pristoji mladoj dami, ponudi vrlom sportašu koktel a ti odmah nagađaš o zahtjevu za bludom! Sramota! :(
Il Bestione
05.05.2006., 23:39
poirot zar ti pratis ovu seriju :eek: :eek:
poirot zar ti pratis ovu seriju :eek: :eek: Ekšli, baš sam razmišljao o coming outu i ovo je došlo kao naručeno. Za ovo su dosad znale samo BN i Curetak, a sad objavljujem svima - ja zapravo uopće ne gledam LJUZ, dosad sam pogledao oko 10ak epizoda, ja isključivo dolazim tu na forum radi zajebancije. pogledao sam u komadu samo ove dvije iz kojih sm postao skrinšote, a tu i tamo sam škicnuo oko 10ak epizoda djelomično :brukica:
Ops, i ja sam znao da ne gledaš. Tako si se šlepao i na BB-u pa šta ne bi i ovdje.
Ops, i ja sam znao da ne gledaš. Tako si se šlepao i na BB-u pa šta ne bi i ovdje. tko zna - zna :s :top:
BabyNicky
06.05.2006., 01:04
tko zna - zna :s :top:
I na BB?:eek: :eek: :eek:
Pićko :D :D :D
Dunjaska
06.05.2006., 01:06
E ovo me je zaista slatko nasmejalo.....zaista jos samo tetka Ruza fali da se pojavi........:rolleyes:
Dunjaska
06.05.2006., 01:26
I da imam jedno pitanje.......sta se desava sa gradonacelnikom Sinkovicem????
Neperemkosu!Kreso
06.05.2006., 04:08
Sad onaj smotani Cuki nece moci da nadje njegovu ruznu sliku,i onda naravno nece zvati Lili na mobilni sto bi svaki normalan lik uradio,nego ce okrenuti famoznu teta Ruzu na fiksni telefon i trazice svoju dragu Gogic! A ona ne da nije tamo,nego tamo odavno nema ni police sa sve teglama od sljiva i sa rakijom. :rofl: Ovo sam lupio,mozda se obistini,a koliko je glup,tako ce i uraditi.E onda ce mu ona sasuti istinu u lice.Indijanac glupi,pa valda muskarac kad skine svoju zenu golu sa kojom zivi 25 godina moze uociti razliku i skontati da je to neka druga...osim ako seke nemaju identicne... :rofl:
Neperemkosu!Kreso
06.05.2006., 04:12
Aj sto nema Sinkovica,mozda ga je slog ili infarkt udario negde,stalno je duvao u mikrofon ko konj...al' sto nema ni onog latino zavodnika Castilla,tog su negde deportovali sa snimanja,niko ga vise i ne pominje!
Jos nesto...pa majku mu,koliko oni vec pominju revans tekmu sa Deportivom???? U najgorem slucaju pauza bude 2 nedelje,a ovi mentoli napravili pauzu 2 meseca izmedju. :rofl:
Bg_girl
06.05.2006., 10:16
Ma kakva dva meseca? Pa Frenki je Kloda presreo pre neki dan! :D
Bg_girl
06.05.2006., 10:29
Slucajno naletela na neki stari Veljacin intervju...pun je bisera..:zubo:
Gdje obično izlazią? Imaą neka omiljena mjesta?
Imam svoje cure. Obično nas zovu ''grozničarke''. Csilla, Petra i ja smo lude. Kad god se moľemo naći, jer sve tri puno radimo, onda izlazimo van po zagrebačkim klubovima poput Londonera. Kad nam se da, onda se sredimo i idemo u Hemingway i pravimo se da smo jako bogate i da smo snobovi, da smo lijepe i da nas vani čekaju parkirani Audiji. Kad nam se ne da, idemo u Gjuru. Ha, ha... To pravo ľensko prijateljstvo koje je krenulo iz predstave, a sad smo već godinu i pol dana totalno nerazdvojne. Redovno pijemo kavu nedjeljom u 19h...zapravo ne kavu, nego Bailey's, da ne laľem. Baą smo se naąle.
hehehe pravi se da je lepa...heheheh:rofl:
http://www.ona.hr/content.php?cl_kat=60&start=1
- ja zapravo uopće ne gledam LJUZ, dosad sam pogledao oko 10ak epizoda, ja isključivo dolazim tu na forum radi zajebancije. pogledao sam u komadu samo ove dvije iz kojih sm postao skrinšote, a tu i tamo sam škicnuo oko 10ak epizoda djelomično :brukica:
:zmaj: Ko izda - pizda! :zubo:
al ajde, spasavaju te skrinšotovi:D
Ma kakva dva meseca? Pa Frenki je Kloda presreo pre neki dan! :D
Ma vrijeme ti u LJUZ-u ima jednu potpuno drugačiju dimenziju.
:no:
Ups... sad će naletiti netko ''pametan'' da me pouči o prostor-vremenskom kontinuumu.
Maja Zupan
06.05.2006., 11:36
zasto me ingorirate???
niti ste mi rekli ista o Stivu i zanima me Castillo.
nego, moram reci da je Klodovik straaaaaaaaasan......
zasto me ingorirate???
......
maja zupan, kaj te to smeta? jel se pravis da si lijepa i bogata?jel te vani ceka Audi? da?! e, onda kaj se sekiraš:zubo: :rofl:
Maja Zupan
06.05.2006., 12:01
a zasto ti vices na mene?
samo sam htjela znati nesto o famoznom stivu i pitam se gdje je nestao castillo. njega su samo maknuli bez obrazlozenja.
a drugo, meni je marko bas dobro odglumio pijanog.
vi ste bolji kad se nalijete???????????:bljak:
Maja Zupan, niko ne vice na tebe, daj se skuliraj, popij koji baileys :zivili:
Bg_girl
06.05.2006., 12:36
Aastone ja stvarno ne znam kako uopste dolazis na ovaj forum bez nekog osnovnog predznanja! Pa dete u vrticu ume da objasni osnove postulate teorije relativiteta i faktore vremensko prostornog kontinuuma! Zbog takvih ovaj topic je na losem glasu! :nono:
Sad napisi sto puta na tabli: I shall learn quantum physics before coming to forum.hr.!
:zubo: :rofl: :zubo:
A Castillu probably nisu vise mogli da placaju honorar pa je nestao bez traga i glasa...mada sam ga jednom videla u sceni sa treninga.... E a cekaj sta se bese desilo sa Coktalom Magasem??? :confused:
. E a cekaj sta se bese desilo sa Coktalom Magasem??? :confused:
hmm...kaj nije on u zatvoru?
BabyNicky
06.05.2006., 17:05
Mene isfacinira ekipa ovdje na ovom topiku. Taman kad se priviknem na nekog debila, evo ti novih....I tako cijelo vrijeme u krug. Priviknem se - novi, priviknem se- novi...
A u kurrac :D
:rofl: BabyN. ma to su ti sve stari , al klonirani :zubo:
BabyNicky
06.05.2006., 19:28
:rofl: BabyN. ma to su ti sve stari , al klonirani :zubo:
Hahaha, briješ?
nekad nemrem vjerovat kaj ti ljudi napisu.
i ostanu zivi.
Hahaha, briješ?
nekad nemrem vjerovat kaj ti ljudi napisu.
i ostanu zivi. klonovi stoposto! da sam ja dobio po pički k'o Nobody, ne bih se ni ja pojavljivao više ovdje pod istim nickom :rofl:
BabyNicky
06.05.2006., 20:44
da sam ja dobio po pički k'o Nobody, ne bih se ni ja pojavljivao više ovdje pod istim nickom :rofl:
:lol: :lol: :lol:
A jooooooooj...
Goga_rs
06.05.2006., 22:11
Pih! Kak si zlobna, djevojka fino i pristojno, kako se i pristoji mladoj dami, ponudi vrlom sportašu koktel a ti odmah nagađaš o zahtjevu za bludom! Sramota! :(
Interesantan odgovor...ali nisi me dobro skužio,boli mene hoćel ona da ga pojebe ili ne,ja sam se našalila na račun izgovora riječi plaža BiĆ,ONO ć,
znaš?:zubo:
06.05.2006., 22:21
a zasto ti vices na mene?
samo sam htjela znati nesto o famoznom stivu i pitam se gdje je nestao castillo. njega su samo maknuli bez obrazlozenja.
a drugo, meni je marko bas dobro odglumio pijanog.
vi ste bolji kad se nalijete???????????:bljak:
Let me think..:misli:
Da:kava:
Gle curica ak' te napaljuje zna se pojaviti tu i tamo na forumu, možda sada i čita pa u svakom postu traži autogram možda ti i odgovori, ali do tada nam ne kvari zabavu, malo si dosadna..
:W
06.05.2006., 22:30
Btw, netko je spomenuo da zna tko je otac od Laninog fačuka :rofl:
Evo Poirot će meni srediti screen {jel' da Poirot?:cerek:}, pa mijenjamo info??!:eek:
Ajde brzzzzzo, tko je sjemenaš??
Jebiga Emosion, nismo mi svijecu drzali :zubo:
Indigo_st
06.05.2006., 22:55
Ajde brzzzzzo, tko je sjemenaš??
Ja sam procitala da je Kreso.
P.S. A sto li se samo dogodilo sa onim Ivaninim clankom, vise ni a ni b o tome...? :confused: :misli:
P.S. A sto li se samo dogodilo sa onim Ivaninim clankom, vise ni a ni b o tome...? :confused: :misli:
da, shit. Frenki me tu totalno razocarao! njega libo racku samo ko je Lili Libert:mad: :D
E a cekaj sta se bese desilo sa Coktalom Magasem??? :confused:
Jebeš Magaša nego gdje je nestala Mirkova zaručnica?
Ona jadnica kojoj je Frenki slao lovu dok je Mirko bio u zatvoru...
Nitko je više ne spominje, nisu valjda prekinuli zaruke... :( :(
Vidi nje!!!
Morala si ti lanut, ovako smo mogli iskamčit skrinšot!!!!
Ufff žene žene...... :D
06.05.2006., 23:35
Moram li reći, znala sam:rolleyes:
Po nekoj logici bi trebalo biti Ognjen, no, LJUZ-logičan?
Yeah, na razini logike koja odgovara činjenici da je Poriot otac ove moje bebe s avatara:p
06.05.2006., 23:36
Jebiga Emosion, nismo mi svijecu drzali :zubo:
Ne bi me čudilo :raspa:
:p
Indigo_st
06.05.2006., 23:43
Po nekoj logici bi trebalo biti Ognjen, no, LJUZ-logičan?
Ma da, to i meni nije jasno. Barba doktor je reka da je trudna 5 mj., a ona rekla da je sa Kresom 4 mj.
Al imas pravo, ipak je to LJUZ, dobro da nije ispa npr. Castillo otac! :zubo:
06.05.2006., 23:47
Ma da, to i meni nije jasno. Barba doktor je reka da je trudna 5 mj., a ona rekla da je sa Kresom 4 mj.
Al imas pravo, ipak je to LJUZ, dobro da nije ispa npr. Castillo otac! :zubo:
:nono:
5 tjedana s Ognjenom, 4 s Krešom,
nije niti čudno da nas Purgerice smatraju kurbama, pa po ovoj Lani, Nijemice su mačji kašalj za nas..:o
Indigo_st
07.05.2006., 01:14
:nono:
5 tjedana s Ognjenom, 4 s Krešom,
Pa da, 5 tjedana je reka da je trudna, a ona je sa Kresom bila 4 tjedna.
A cime se i mi "zamaramo"! :rofl:
BabyNicky
07.05.2006., 10:10
Joj, iako sam se nacugala ko prase sinoc, digla sam se i gledam reprize jer sam cijeli tjedan bila Ljubav u zaleđu čelendž.
Misla sam da cu opast sa kreveta od smijeha kako su Stiv i Mirko oponasali kak Goga zgelda, Stiv je drzo ruke oko sebe ko da drzi 17 kg jabuka u naručju opisujući Gogine sise, a Mirko je EKŠILI reko:eek: "aaaaa, sedmica....sise"
nenadjebivo.
Isto kad su stiv i mirko tam cekali Mamlaza cukića ispred kladionice tam kod Moona prek puta Mijoca, majke ti ovaj izlazi a njih dva okrenuti leđima prema ogradi.Izgledali su ko da pišaju. Roman je izgledao malo pljugao vecer prije pa nije bio koncentriran.
jebo reprize :D
:rofl: :rofl: i to veli onaj koji ni u tjednu ne gleda:lol:
BabyN, sve smo to vec komentirali. ne gledas a i ne citas cc
sve vas treba po:tuctuc:
BabyNicky
07.05.2006., 11:07
:rofl: :rofl: i to veli onaj koji ni u tjednu ne gleda:lol:
BabyN, sve smo to vec komentirali. ne gledas a i ne citas cc
sve vas treba po:tuctuc:
RISO cOFLEČE, JEDNOSTAVNO VODIM PREBURAN SOCIJALNI ŽIVOT PA NE STIGNEM DATGLE. IPAK SAM JA CURA U TRENDU.
I evo, vracam se na mala slova. Nis' vikala.:D
ok, dijete ce bit kresino...niko sretniji od njega...sad ce od srece opet slinit nja nja nja blju blju...
a ogi? kak ce on to prihvatiti? od kad je saznal da bu bil mozebitni tatek , pocel se drogirat. a sad kad sazna da nish od bebaća brijem da bu prešel sa ribasan forte na antisklerin :zubo:
RISO cOFLEČE, JEDNOSTAVNO VODIM PREBURAN SOCIJALNI ŽIVOT PA NE STIGNEM DATGLE. IPAK SAM JA CURA U TRENDU.
I evo, vracam se na mala slova. Nis' vikala.:D
A bas sam htjela pocet cvilit Zakaj ti vices na mene?:( :(
:lol: :lol:
Pokajnici moji, oprosteno vam je:Pop:
BabyNicky
07.05.2006., 11:14
E da...Taman zaporavim kak je Lana anojing...evo ti nje opet...Kme kme Krešo kme :mama: kme :mama: kme :mama: kme :mama: Krešo kme kenj :mama: kme...a sam da mu veli da se uspjela podrignut nakon jela.
Ak bum bila takva kad bum bila trudna pucat cu si u vugla.
BabyNicky
07.05.2006., 11:16
A bas sam htjela pocet cvilit Zakaj ti vices na mene?:( :(
i zakaj me svi ignoriraju i niko me odgovara na pitanja :lol: :lol: :lol: :lol:
i zakaj me svi ignoriraju i niko me odgovara na pitanja :lol: :lol: :lol: :lol:
e da, i to! mislim, svasta. necu se vise igrati s vama:( :( :lol: :lol: :lol:
E da...Taman zaporavim kak je Lana anojing...evo ti nje opet...Kme kme Krešo kme :mama: kme :mama: kme :mama: kme :mama: Krešo kme kenj :mama: kme...a sam da mu veli da se uspjela podrignut nakon jela.
Ak bum bila takva kad bum bila trudna pucat cu si u vugla. Sinko, da je tebe Krešo impregniral, i ti bi bila kenjkava :zubo:
Sinko, da je tebe Krešo impregniral, i ti bi bila kenjkava :zubo:
ahahahahah
a josh da je imala double impregnations , pa da mali u trbuhu jos i nogomet igra , vidla bi ja nju kakva bi ona bila :rofl:
mislim, ta Lana fakat ima niske kriterije kad more s Krešom spavat! ta bi sigurno i sa mnom spavala! :zubo:
Goga_rs
07.05.2006., 12:21
Ja sam procitala da je Krešo
Nažalost jeste Krešo...Sutra mu to Lanči priznaje,a on govori Ogiju...A bilo bi interesantnije da je Ogi tatko,jel da?
Joj,sutra će Cuki da skuži zamjenu seja....moram to gledati:zubo: :)
Nažalost jeste Krešo...Sutra mu to Lanči priznaje,a on govori Ogiju...A bilo bi interesantnije da je Ogi tatko,jel da?great, seronja je otac!:rolleyes: :flop: znači, mali odmah more dobit ime Proljev :rofl: :rolleyes: :E
BabyNicky
07.05.2006., 13:01
great, seronja je otac!:rolleyes: :flop: znači, mali odmah more dobit ime Proljev :rofl: :rolleyes: :E
ne budi neugodan.
nek se mali zove Dijareja.
Politički korektno ime.
Jebote jadno to dijete. Mama kenjac i tata bočica gela. Mali mora bit osuđen na pederluk.
ne budi neugodan.
Politički korektno ime.
Jebote jadno to dijete. Mama knejac i tata bočica gela. Mali mora bit osuđen na pederluk. :lol: :lol: :lol: :lol: :s :top:
p.s. Nek bude Dijarijo
BabyNicky
07.05.2006., 13:59
p.s. Nek bude Dijarijo
Prodano.:D
07.05.2006., 15:10
ne budi neugodan.
Politički korektno ime.
Jebote jadno to dijete. Mama kenjac i tata bočica gela. Mali mora bit osuđen na pederluk.
Mogu biti "maštoviti"kao i čitava sapunica, pa dati djetetu ime Gaylord! :raspa:
Kaj ste svi zabrijali da bu mali musko?:zubo: kaj ak bu curetak?:D
Curetak
07.05.2006., 20:32
pa kaj ne bude Lana pobacila?
ne znam otkud mi ta info, ali brijem da sam negdje pročitala.
mislim, onda je svejedno jel dečko il' curetak, ne?
pa kaj ne bude Lana pobacila?
garant bude. a zasto? zato kaj je ekipi skupo bilo kupit jos jedan Fendi jastuk da joj ga metnu pod maju :zubo:
Sad napisi sto puta na tabli: I shall learn quantum physics before coming to forum.hr.!
I shall learn quantum physics before coming to forum.hr.!
Mission accomplished :zubo:
Mission accomplished :zubo:a di je tabla? :B
http://images2.clinicaltools.com/images/wasinother_putinrightfolder/chalkboard.jpg
Bg_girl
07.05.2006., 23:04
Mission accomplished
Jok, nema 100 kom. http://cheesebuerger.de/images/midi/figuren/a018.gif :zubo:
Jok, nema 100 kom. http://cheesebuerger.de/images/midi/figuren/a018.gif :zubo:
ti si to brojala?:eek: :lol:
a jebote, ne zna se ko je tu ludji :rofl:
Curetak
07.05.2006., 23:16
a di je tabla? :B
http://images2.clinicaltools.com/images/wasinother_putinrightfolder/chalkboard.jpg
štreberu:zubo:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.