PDA

View Full Version : Ljubav u zaleđu

stranice : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22

Neperemkosu!Kreso
08.05.2006., 02:18
Mozemo mi pisati sta hocemo,ali uskoro ce kraj i bice nam svima zao...sta cemo onda raditi po pitanju AVA produkcije? :zubo:

poirot
08.05.2006., 08:11
ti si to brojala?:eek: :lol:
a jebote, ne zna se ko je tu ludji :rofl: a možda je jednostavno kopi-pejstzala u Xcel?

I da, 100 puta je napisano :zubo:

aaston
08.05.2006., 08:23
Jok, nema 100 kom. http://cheesebuerger.de/images/midi/figuren/a018.gif :zubo:

Naravno da ima, broji ponovo. A sad ti napiši 200 puta ''neću nikad aastonu reći da nema 100 komada bez da tri puta provjerim'' ;)

Eto, i tako da se zna pisao sam slovo po slovo, da ne bi netko pomislio da sam varao i kopipejstao :zubo:

@Poirot, jebala te tabla, ja sam si podesio podlogu na zelenu boju pa je to prava tabla :frajer:

coflek
08.05.2006., 09:46
Mozemo mi pisati sta hocemo,ali uskoro ce kraj i bice nam svima zao...

jedva cekam.:D

BabyNicky
08.05.2006., 09:59
Mozemo mi pisati sta hocemo,ali uskoro ce kraj i bice nam svima zao...

Ono, bit će mi jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebeno zao....Jebeeeeeeeeeeeeeeeeeeno.
Ne znam kak cu to prezivjet.

Eladan
08.05.2006., 10:56
Dobro jutro svima :)

Manki_punker
08.05.2006., 11:34
Nažalost jeste Krešo...Sutra mu to Lanči priznaje,a on govori Ogiju...A bilo bi interesantnije da je Ogi tatko,jel da?
Joj,sutra će Cuki da skuži zamjenu seja....moram to gledati:zubo: :)

:mad: Sad si ti neka faca pa spoilaš bez upozorenja. Ono da će krepat babac je bilo nešto drugo, ali baš sve izlajati kaj ste posurfali iz neta i novina...:mad:

2. Da je Ogi tata, je, to bi bilo stvarno spektakularno. :rolleyes: I ti bi nam to prva priopćila, što bi bilo još interesantnije.

Manki_punker
08.05.2006., 11:37
Ja sam isto reprize gledo...

mora da je sedmica! :lol:

A milostljiva je zamalo povjerovala Frenkiju, da je onaj papagaj bad guy! Znate vi, milostljiva, on je običan žmukler, innnntrernacionalni prevarant! :lol:

Curetak
08.05.2006., 15:56
Manki, ko ti je zgodna treba na avataru?

BabyNicky
08.05.2006., 16:43
Manki, ko ti je zgodna treba na avataru?

Gwen Stefani, ćoro.

Manki_punker
08.05.2006., 16:43
@curetak: Ah, samo jedna moja obsesija... sve ću ti na p.m. izlit.

to topic: Joj kak navijam da će geniji Mirko&Stiv pogoditi velke nofce na kladionici! Pa da jih spi**** u rekordnom vremenu...:D

Super je bilo ono analitičko razmišljanje o klodoviku, od naše Mare... a čuj Niiiiiiiiina, ak ti nije tata potjero onog (luzera)Tea, onda... :top: Ima ona point!

Eladan
08.05.2006., 16:51
Gwen Stefani, ćoro.

Pazi, stvarno :eek:

Manki_punker
08.05.2006., 17:01
Gwen Stefani, ćoro.

Nije, BN to Gwen :rofl: . Cure jeste kad igrale Quake? Nemojte sad da kak je to samo za dećke koji ga ne meću. Stevie Case je naša boginja. Stevie je za girl-gaming ko Veljača za zagrebački trend-setting. (edit.. sem da ova druga još nije pozirala za Playboy)

BabyNicky
08.05.2006., 17:26
Nije, BN to Gwen :rofl: . Cure jeste kad igrale Quake? Nemojte sad da kak je to samo za dećke koji ga ne meću. Stevie Case je naša boginja. Stevie je za girl-gaming ko Veljača za zagrebački trend-setting. (edit.. sem da ova druga još nije pozirala za Playboy)

hebote dala bi desnu ruku da je to Gwen.
A taman sam htjela povuc paralelu kako je igranje igrica obrnuto proporcionalno od metanja u RL kad ono - preduhitri me, pa cu začepit.
Kak bi mi reko moj cetverogodisnji necak -ŠAT A!
umjesto šat ap.

Bg_girl
08.05.2006., 18:30
neću nikad aastonu reći da nema 100 komada bez da tri puta provjerim
neću nikad aastonu reći da nema 100 komada bez da tri puta provjerim
neću nikad aastonu reći da nema 100 komada bez da tri puta provjerim ...

pu bre ne mogu vise.... :zvrko: :zubo:

chiquita
08.05.2006., 19:50
ljudi moji u šta se krešo pretvorio?
jel to nije strašno, pa ksenči će mu spičiti otkaz koliko se propeo na zadnje noge i kukuriče da ga pusti k lanici.
ajmo svi skupa u borbu da krešo postane pravi muškarac :mirko:

Neperemkosu!Kreso
08.05.2006., 19:59
Rekao sam ja odavno da se on uskurcio,danas samo sto je nije mlatno u glavu kad je povisila ton na njega :rofl: :zubo:

coflek
08.05.2006., 20:00
ajmo svi skupa u borbu da krešo postane pravi muškarac :mirko:

to bi bila nemoguca misija :zubo:

Lanči je donijela Kresin pramen kose :rofl: pa jebote, kak su uspjeli napravit DNK analizu od one masne zbljuvane kose?!:eek: trebalo je to prvo drzat 5 dana u otopini varikine :D
I dodju Kreso i Ogi kod doktora i veli Kreso: doktor treba s nama razgovarat,
a pametan Ogi pita: O čemu?! :s :lol: A kaj ti Ogili mislis o cemu?o nuklearnoj fizici valjda:rolleyes:

chiquita
08.05.2006., 20:07
sviđa mi se ovo kako je danas flaša balantajnsa stalno u kadru! :zubo:

chiquita
08.05.2006., 20:09
"frizura je divna!"
aha :rofl:

chiquita
08.05.2006., 20:11
joj a obrati pažnju na ove šljakere šta sjede iza cukića ništa kakti fol ne pričaju, samo BULJE. :rofl:

coflek
08.05.2006., 20:14
woooow pala je i šamarčina :mljacko:

chiquita
08.05.2006., 20:21
a jebiga, taman sam prešaltala na SLOvenski teletekst da vidim cijene bencina pa nisam vidila!
ko je koga ošamario?

coflek
08.05.2006., 20:24
"frizura je divna!"
aha :rofl:

daaa:rofl: :rofl:
al nebi ona bila tak ocajna da stalno ne radi one grimase s ustima:rolleyes:

a danasnja epizoda mi je bila mrak mrakova...ne znam od kud da pocnem:lol:

Ksenijini urednicki monolozi, frenky&duo metro-getro genijalni... veli frenky mirku pazi ti na tu svoju številjku:rofl:

a scena kad ona dva sljakera postavljaju struju- napeta ko spaga u djepu ahahahah pa cemu ona scena uopce?:confused:

tanja u ulozi unprofora- peace brother:D

Ogy sjeban..pobrao samarcinu :s

ma..nemam rijeci :D

coflek
08.05.2006., 20:26
a jebiga, taman sam prešaltala na SLOvenski teletekst da vidim cijene bencina pa nisam vidila!
ko je koga ošamario?

a hebiga.:zubo: propustila si the best scenu :rofl:

Maja Ogilija.

chiquita
08.05.2006., 20:29
a zakaj ga je ošamarila? muha na čelu? :rofl:

coflek
08.05.2006., 20:31
a zakaj ga je ošamarila? muha na čelu? :rofl:

muhe u glavi :rofl:

dosel joj je na vrata onak janpi... a ona je ipak jedna fina dama, ne:D

Goga_rs
08.05.2006., 20:32
:mad: Sad si ti neka faca pa spoilaš bez upozorenja. Ono da će krepat babac je bilo nešto drugo, ali baš sve izlajati kaj ste posurfali iz neta i novina...:mad:

2. Da je Ogi tata, je, to bi bilo stvarno spektakularno. :rolleyes: I ti bi nam to prva priopćila, što bi bilo još interesantnije.

Pa naravno...šta si drugo mislio...!?:mad:

chiquita
08.05.2006., 20:35
aha ok. a ja misla............
:zubo:

nego zamjetih da lana opet nije brkove obrijala.
hi hi :zubo:

Goga_rs
08.05.2006., 20:38
:s :rofl: :top: :top:

poirot
08.05.2006., 20:41
a zakaj ga je ošamarila? muha na čelu? :rofl: ajmeeeee :rofl::lol:

coflek
08.05.2006., 20:42

a nek bar neko u familiji liči na muško :zubo:

chiquita
08.05.2006., 20:46
a nek bar neko u familiji liči na muško :zubo:
hihihihihiihihihihihihihihihi cofleč svaka čast :s

poirot
08.05.2006., 20:47
hi hi :zubo: omanji brkovi su ti čist normalni kod selskih cura, pače, smatraju se prednošću kod možebitnih prosaca. dlake na cicama su jackpot :rofl::rofl:

coflek
08.05.2006., 20:49
omanji brkovi su ti čist normalni kod selskih cura, pače, smatraju se prednošću kod možebitnih prosaca. dlake na cicama su jackpot :rofl::rofl:

krenuo si odozgo...zavrsi pricu :D

poirot
08.05.2006., 20:50
a nek bar neko u familiji liči na muško :zubo: ček samo dok skinsi napadnu njih dvoje derući se: 'prljave lezbače, vama samo fali kuratz!'

najgora stvar je u tome što će Krešo na to samo konstatirati:'ja nisam lezba', ovo drugo ne bu komentiral :B :vidiga:

BabyNicky
08.05.2006., 20:52
to bi bila nemoguca misija :zubo:

Lanči je donijela Kresin pramen kose :rofl: pa jebote, kak su uspjeli napravit DNK analizu od one masne zbljuvane kose?!:eek: trebalo je to prvo drzat 5 dana u otopini varikine :D
I

Mislim da smo mi svi asimilirani - jebes mi sve ak nisam isto ovo pomislila....Ke, kurrac nisu mogli odlijepiti dlaku sa staklaca ili vec cega koliko je glea na njoj bilo....
MI SMO BORG

poirot
08.05.2006., 20:53
krenuo si odozgo...zavrsi pricu :D ne bih, it's too scary. nešto poput mađioničarskog trika, sam kaj životinje ne izlaze iz šešira :horor:

coflek
08.05.2006., 20:53
ovo drugo ne bu komentiral :B :vidiga:

a jebiga, nemres djetetu pocet pricat pricu i onda stat na pola...a sta je na kraju bilo sa crvenkapicom? jel baka ostala ziva? jel lovac upucao vuka?...:rofl:

coflek
08.05.2006., 20:56
Mislim da smo mi svi asimilirani - jebes mi sve ak nisam isto ovo pomislila....Ke, kurrac nisu mogli odlijepiti dlaku sa staklaca ili vec cega koliko je glea na njoj bilo....
MI SMO BORG

:rofl: :five: :Pivo:

poirot
08.05.2006., 20:59
a jebiga, nemres djetetu pocet pricat pricu i onda stat na pola...a sta je na kraju bilo sa crvenkapicom? jel baka ostala ziva? jel lovac upucao vuka?...:rofl: aj pročitaj taj post još jemput

coflek
08.05.2006., 20:59
ček samo dok skinsi napadnu njih dvoje derući se: 'prljave lezbače, vama samo fali kuratz!'

Lanci bi zacvilila: ma neee, imamo mi to, kad nam treba uzmemo od Ogija :rofl:

chiquita
08.05.2006., 21:00
a jebiga sad i vi isto...možda je ta masnoća s njegovih lasi dala krivu informaciju, možda je zapravo ogi otac a ta masnoća je to skrila.

BabyNicky
08.05.2006., 21:01
Ja cu se Romanu javit da glumim u njegovom sljedećem master pisu. Sam mu moram dat. One stvari.
Jebote, pa ja cu biti (ne)otkriveni talent - NATURŠČIK! kakva akademija, kakave radionice i kazališta!
Kako ću glumit, to neće biti normalno.
Bolje i od pol one ekipe tamo. + još to kaj zgledam avion pa i da ne znam glumit (o čemu NARAVNO nema ni govora) barem dobro zgledam na ekranu. I ono, skromna sam si za poludit.
Hebote, počela sam se pretvarat u Jelenu Veljaču.

coflek
08.05.2006., 21:02
aj pročitaj taj post još jemput

ahahahaahahahahha:rofl: :lol: :lol: :bonk: ja mislila da Ti ne buš dalje komentiral a jooj ahahaahhaha:lol: :lol:

poirot
08.05.2006., 21:02
Lanci bi zacvilila: ma neee, imamo mi to, kad nam treba uzmemo od Ogija :rofl: šta je Ogi dvocijevka? :zubo:

poirot
08.05.2006., 21:03
a jebiga sad i vi isto...možda je ta masnoća s njegovih lasi dala krivu informaciju, možda je zapravo ogi otac a ta masnoća je to skrila. Krešina mast nadjačala Ogijeve gene :čobanković:

coflek
08.05.2006., 21:08
Krešina mast nadjačala Ogijeve gene :čobanković:

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :lol:

hej, mene trio Lanči, Kreso i Ogy podsjecaju na HOT DOG
Lanci je kifla, Kreso senf, a Ogy hrenovka :rofl:

poirot
08.05.2006., 21:12
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :lol:

hej, mene trio Lanči, Kreso i Ogy podjescaju na HOT DOG
Lanci je kifla, Kreso senf, a Ogy hrenovka :rofl: Brijem da je Lana tu samo statist :(:zubo:

btw, svi odmah pogledati topic kaj je linkan u mom sigu, za popizdit!

Goga_rs
08.05.2006., 21:24
:rofl: :rofl: :lol:

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Šta ti je,hrenovka je prevelika za ogija:zubo: :rofl:

Goga_rs
08.05.2006., 21:27

:rofl: :rofl:
Šta ti je,hrenovka je prevelika za ogija:zubo: :rofl:

chiquita
08.05.2006., 21:31
a kaj niko nije skužil onu sliku kaj je cukan držal u rukama?
onu di goga il lili ima čik u čubima a goga ili lili nekakve naočale a la lenon?

da mi je znati gdje su to pozirale, ak su bile ko neke manekenke kakva je to glupava foto sešn ideja a ak su u zbilji nosile šiltericu naopačke i čik u čubima onda mi je sada zlo.

Goga_rs
08.05.2006., 21:36
E ta ti nije za 5,već za 10!!!:top: :top: :top: :rofl:
Samo nek mi neko ukratko kaže,kako cuki skuži ipak nisam gledala .:zubo:

chiquita
08.05.2006., 21:49
ak je cukijevo saznanje izrečeno njegovim "a jeste me zeznuli" (ili tako nekako) onda je valjda to to.
naime njegova perfidnost shvaćanje prevrata i intelektualnih igrica konačno je nakon koliko ono epizod 150? došla do izražaja.
a dosad je glumio idiota.

mora da ga je onaj balantajns prosvjetlio.:D

Mystique
08.05.2006., 22:07
Meni je Nina s ovom novom frizurom baš slatka. :cerek:

BabyNicky
08.05.2006., 22:24
onu di goga il lili ima čik u čubima a goga ili lili nekakve naočale a la lenon?

da mi je znati gdje su to pozirale, ak su bile ko neke manekenke kakva je to glupava foto sešn ideja a ak su u zbilji nosile šiltericu naopačke i čik u čubima onda mi je sada zlo.

Rekviziteru Emija!:lux: :lux: :lux:

coflek
08.05.2006., 23:29
Cukiju ce se opet svijet srusit. bolje da nije niš skuil. za njega definitivno vrijedi ona: ljepše je zivjeti u neznanju. sad bu ostal i bez ove ženice, sin mu se kljuka metanom...a onda bi trebao nastupiti frenky i zgurat ga s fotelje :E

a znam da ce mi ga bit žao.

Dunjaska
09.05.2006., 00:21
Cukiju ce se opet svijet srusit. bolje da nije niš skuil. za njega definitivno vrijedi ona: ljepše je zivjeti u neznanju. sad bu ostal i bez ove ženice, sin mu se kljuka metanom...a onda bi trebao nastupiti frenky i zgurat ga s fotelje :E

a znam da ce mi ga bit žao.
A sad ce mu po svoj prilici i stadion izgoreti........jadan Cuki....a taman je prikupio malo para od sponzora......:rolleyes:

Manki_punker
09.05.2006., 00:27

Doooobre su bile na toj sliki! A-la Monica Belucci. Ak su to stvarno te blizanke (ja sam isto pametan :rolleyes: ) onda neću više nikad srati po Gogi i Lili. :s

Lili se vratila u GlaxoSmithKline :rofl: ... kako ide, sve pod kontrolom?! Da, dr. Schwartz sve vodi. E daaa, pozdravite Fritza. :rofl: :rofl: Tko to bira ta imena tih švajcaraca, pa to je the-best!

A Ogić se baš igra s tim metanom. Pa ga zaljeava s balantajnsom, idiot! Kaj to nemre doći do samozapaljenja?!

Ona dva šljakera nemrem komentirati. Prefakinstrašno.

Manki_punker
09.05.2006., 00:32
......jadan Cuki....a taman je prikupio malo para od sponzora......:rolleyes:

Kak je nabil na tu vugla te naočale danas! Za krepat. I ono kad si onak gladi vrh glave... kaj si to frizuru popravlja ili kaj to radi? :rofl:

marat
09.05.2006., 01:11
A sad ce mu po svoj prilici i stadion izgoreti........jadan Cuki....a taman je prikupio malo para od sponzora......:rolleyes:

ali kužiš ono nema smisla... var se ohladi sam od sebe... nemože se pojačavati nikako!! i od onog užarenog vrha, kako se tamo počelo dimiti?? ma užas jedan:E

Lana je rekla da je Oggy nježan i da nije agresivan! užas jedan... :confused:

Indigo_st
09.05.2006., 01:24
Ne znam za vas, al taaako je bila prozirna ona scena u Ksenijinom uredu sa Ninom. Bas sam znala da ce bit neka promjena na Nini, cim je nisu prikazivali i onda taran-ta-taaaa: Nina sa ispeglanom, skupljenom kosom.
Znate onu pismu od M.Kovaca: "bilo je i vrijemeee..." :zubo:

Cukija i otkrice sestara necu ni komentirati... Kao ni ona dva iznimno talentirana radnika...

Eladan
09.05.2006., 09:14
Hebote, nehebeni Krešo zamalo da juče pobije pola glumaca u epizodi. Prvo je Xenči bila u opasnosti da joj ovaj Tonto zvekne šljagu, onda se i Lanči zamalo izvukla sa onim: "Ljubavi, ljubavi, ljubavi..." a naš Ognjen Cukić "Lep sam k'o burek u podne" je još i najbolje prošao. Kako je onaj mlatarao glavom u uredu, mogao ga je ošlajmariti kosom pa ga posle ne bi pogledala ni Markova pokojna mama dok je još bila pedofilka u najavi, a kamo li Majica. A pošto je Oggy sex-božanstvo i ne može a da ne metne (ili da mu ga metnu), to bi logično vodilo samospaljivanju nasred treninga. E taj autodafe svi čekamo ali nam me se neće... :( :rofl:

Eladan
09.05.2006., 09:15
I Stiv koji živi sa svojom mamom (i biva sve pametniji) je moje novo idolopoklonstvo. On i Mirkec vade ovu seriju zadnjih 20 epizoda :zubo:

chiquita
09.05.2006., 09:53
meni baš nije bilo smiješno kad je ovaj drugi, ne stiv :zubo: no kako mu je ime, mirko jel?, pitao jel stiv i njegova mama imaju djece?!
mislim ono WTF?!

BabyNicky
09.05.2006., 10:17
meni baš nije bilo smiješno kad je ovaj drugi, ne stiv :zubo: no kako mu je ime, mirko jel?, pitao jel stiv i njegova mama imaju djece?!
mislim ono WTF?!
ma meni je to bas bilo :rofl:

Curetak
09.05.2006., 10:27
Gwen Stefani, ćoro.
Nije, BN to Gwen :rofl:

:vidiga:

BN :brukica:

BabyNicky
09.05.2006., 10:35
:vidiga:

BN :brukica:

ok luzer sam. Priznajem, pred svima priznajem, ti si taaaaaaaaaaaaaaaaa za mene stvorena!

Manki_punker
09.05.2006., 10:49
:rofl: Klod postavil babyphone u spremište galerije. WTF? Vidi se da je profa.

Curetak
09.05.2006., 10:55
meni je bilo hilarious kada je Mirko reko Frenkiju: gledam prognozu, šefe, hoće ova moja Slovenka da je vodim na izlet, pa eto...

coflek
09.05.2006., 11:17
hihihihihi:rofl:

Manki_punker
09.05.2006., 12:40
Znao sam Ivana novinarka prati taj forum!!!!!!

dokaz: http://www.forum.hr/showthread.php?t=143932

Bok Ivana! :p

coflek
09.05.2006., 13:41
Ne, to je poirot glasao za nju :zubo:

Curetak
09.05.2006., 13:47
Ne, to je poirot glasao za nju :zubo:
:rofl:
za kog si ti glasala Coflek?
BN će ziher za Maju da joj malo podigne rejting.

coflek
09.05.2006., 14:10
za nikog jos, al mogla bi za Lanči iz sazeljenja recimo:rofl:

BabyNicky
09.05.2006., 14:25
:rofl:
za kog si ti glasala Coflek?
BN će ziher za Maju da joj malo podigne rejting.

Maaaaaaaaaaaaaarš......:)
Imaš sreće da ti niš ne smijem reć....inače bi fasovala:)

Eladan
09.05.2006., 14:54
Ljudi, baš me iznenađujete svojim glasanjem :zubo:

poirot
09.05.2006., 14:57
Ivana, Ivana :cheer::cheer:

coflek
09.05.2006., 14:59
Ljudi, baš me iznenađujete svojim glasanjem :zubo:

Jedan moj profa je rek'o: 100 ljudi- 101 ćud :cool:

Neperemkosu!Kreso
09.05.2006., 15:37
Citao sam sadrzaje epizoda za ovu nedelje,hahahaha,pa ovo prelazi u akcionu seriju! Ludilo! :rofl: :rofl: :rofl:
Sve ovo do sada je bilo zatisje pred buru! :rofl:

Curetak
09.05.2006., 15:40
Maaaaaaaaaaaaaarš......:)
Imaš sreće da ti niš ne smijem reć....inače bi fasovala:)
:p :p :p :p :p :p :p
a za kog si ti glasala srećo?
ti bi najraije za Gwen Stefani, ali nje nema na anketi:cool:

coflek
09.05.2006., 15:53
Citao sam sadrzaje epizoda za ovu nedelje,hahahaha,pa ovo prelazi u akcionu seriju! Ludilo! :rofl: :rofl: :rofl:
Sve ovo do sada je bilo zatisje pred buru! :rofl:

da, to se vec jucer moglo vidjeti da se krece lagano prema finalnim zapletima i raspletima

ja jos uvijek nadobudno cekam da Frenky sredi Ivanu za onaj clanak...al to je previse za ocekivati od povrsnog majetica:flop:

Manki_punker
09.05.2006., 16:08

Ona ti je glasala za Gogu, pa se sad povukla i smije nam se.

A Vlado je fakat bil u pravu, da je njegova gogica najljepša ženica na svijetu!

Bem ti kako je tom Cukiću krenulo!

BabyNicky
09.05.2006., 16:09
Ne, ja sam glasala za Dragicu, tajnicu od Hojaka. Zenski lik koji je obilježio seriju.

Goga_rs
09.05.2006., 16:10
Pogađate li za koga sam glasala!!???:zubo:

Kad sam malo prije gledala reprizu,Cuki je bio strava sa onim svojim :"Majčicu im njihovu..."
Ali interesantno je da su i on i Ksenija,neke bitne tajne tako lako skužili..preko papira,slike...wow bolji su od Phoebe,kad ima vizije... :zubo:

Eladan
09.05.2006., 16:14
Curetak, raskrinkana si :p :rofl:

Goga_rs
09.05.2006., 16:18
A Vlado je fakat bil u pravu, da je njegova gogica najljepša ženica na svijetu!
Bem ti kako je tom Cukiću krenulo!

Pa zar je tebi stvarno Goga/Lili ružna...?

poirot
09.05.2006., 16:19

Kad sam malo prije gledala reprizu,Cuki je bio strava sa onim svojim :"Majčicu im njihovu..."
Glasala si za Cukija? :zubo:

Manki_punker
09.05.2006., 16:21

Mala vidim ti u računar (stavi si neku bolju zaštitu, firewall il nekaj), glasala si za Tanju!!!

:five:

Goga_rs
09.05.2006., 16:22
Glasala si za Cukija? :zubo:

Ne mogu da vjerujem da si pogodio.Koja je tajna tvoje vidovitosti???:zubo:

poirot
09.05.2006., 16:25
Ne mogu da vjerujem da si pogodio.Koja je tajna tvoje vidovitosti???:zubo: ribasan forte :lol:

coflek
09.05.2006., 16:31
Samo jedan mali ali vazan podsjetnik za one koji nisu jucer vidli samarcinu: garant bu danas to na pocetku,
samo kak oni to uvijek mjenjaju, brijem da bu Ogy sad dobil pljusku s druge strane lica :s :rofl:

poirot
09.05.2006., 16:33
danas bu ga popišala, onak s jednom nogom raskerečenom :lol:

Curetak
09.05.2006., 16:35
Curetak, raskrinkana si :p :rofl:
ne žimku:confused:

Goga_rs
09.05.2006., 16:38
Samo jedan mali ali vazan podsjetnik za one koji nisu jucer vidli samarcinu: garant bu danas to na pocetku,
samo kak oni to uvijek mjenjaju, brijem da bu Ogy sad dobil pljusku s druge strane lica :s :rofl:

Ma 100%....Ko i onda kad je babac krepavo,završilo se kako malek ispušta čašu,a u sljedećoj epizodi od toga ništa...a ne bi me čudilo da se desi i ovo što je poirot napisao...:zubo: :eek: :rofl:
Ste vidjeli šta je moderator uradila od ankete za "ribe"???

P.S. Onaj doktorčić od Lili baš dobro priča hrvatski...s obzirom da ima neko njemačko ime...tečno ko maternji... :rofl:

Eladan
09.05.2006., 16:59
ne žimku:confused:

Odnosi se na tvoje famozno glasanje za naj-cicu u LJUZ-u :D

Dunjaska
09.05.2006., 18:27
Forumasi dragi da vas pitam nesto.....kako ja mogu nabaviti muziku iz ove serije?????

poirot
09.05.2006., 19:41
Forumasi dragi da vas pitam nesto.....kako ja mogu nabaviti muziku iz ove serije????? No, hvala ti, sad će Huljić i to izdat :visi:

Prufrock
09.05.2006., 19:45
Opet mi se ne gleda Lanino i Cukijevo kenjkanje, ne zaboravite napisat ako bude neki biser.

Dunjaska
09.05.2006., 19:51
No, hvala ti, sad će Huljić i to izdat :visi:
Sorry Poirot al sestra mi se skroz zaljubila u tu melodiju pa joj je moram naci....:rolleyes:

coflek
09.05.2006., 19:56
niš sorry, muzika je skroz dobra

chiquita
09.05.2006., 19:57
jebote sad su i naslovnicu "sportskog jutra" zaljepili za neke običnjače novine.
ne samo da se iz aviona kuži da je čitava naslovnica deblja od cijelih novina nego se kuži i razlika u papiru.
grrrrrr

coflek
09.05.2006., 19:59
Juznjacki tornado:lol:

chiquita
09.05.2006., 20:07
ovaj zahod opere ti odma i guzicu.

chiquita
09.05.2006., 20:14
hi hi a kaj je ovo bilo?! zakaj je marko odskočil sa odskočne daske i napravil zvijezdu u zraku?

Curetak
09.05.2006., 20:28
Stiv - sve te tablice, sistemi, koficijenti
Mirko - koe, koe
Stiv - pa ja sam!!
Mirko - ma, kaže se koeficijenti

:rofl: :lol:

d i v j i cvit
09.05.2006., 20:28
hi hi a kaj je ovo bilo?! zakaj je marko odskočil sa odskočne daske i napravil zvijezdu u zraku?

i to prije eksplozije - što su ti refleksi... :rofl:

Curetak
09.05.2006., 20:29
to nije bio Marko već kaskader koji ga mijenja u akcijskim scenama;)

chiquita
09.05.2006., 20:32
Stiv - sve te tablice, sistemi, koficijenti
Mirko - koe, koe
Stiv - pa ja sam!!
Mirko - ma, kaže se koeficijenti

:rofl: :lol:
ma ovo je bilo tako predvidljivo da opće nije smešno.

mirjam
09.05.2006., 20:38
Forumasi dragi da vas pitam nesto.....kako ja mogu nabaviti muziku iz ove serije?????

Vjerovali ili ne postoji soundtrack "Ljubav u zaledju"
CD kosta 90tak kuna, vidjela ja u prije dva tjedna u jednom shoppingcentru.
:)

(Za usporedbu CDovi ostalih HR izvodjača koštaju oko 70 tak kuna)

mirjam
09.05.2006., 20:40

Štoooo??
:eek: :eek:
Dajte skrinšot ljudi, nisma gledala veceras.
:(

BabyNicky
09.05.2006., 20:58
i to prije eksplozije - što su ti refleksi... :rofl:
ti mater, propustila sam eksploziju...:tuzni:

a u kurrac i ja i aerobik.

Belle
09.05.2006., 21:13
Gdje ima za kupiti taj Sountrack??

Znam, pukla sam... ali muzika mi je skroz dobra, mozda bih i kupila.

Belle
09.05.2006., 21:19
Buahahaha... daj pogledajte ko vodi na onom topicu...

Emo§ion:D
09.05.2006., 21:43
Dajte napisite kae to danas bilo!
Kakva eksplozija kaaaajj...upitnik

Belle
09.05.2006., 23:08
Ma nest u klubu...neke cijevi...nemam pojma...

Uglavnom Marko se nasao tamo i odletio dva metra dalje (i to prije eksplozije), i uspio je napraviti cudne akrobacije u zraku) :D

09.05.2006., 23:13
:zubo: Ma nest u klubu...neke cijevi...nemam pojma...

Uglavnom Marko se nasao tamo i odletio dva metra dalje (i to prije eksplozije), i uspio je napraviti cudne akrobacije u zraku) :D
:eek: :rofl: :rofl:
Zas nisam gledala...:mad:

marat
10.05.2006., 00:43
ma ovo je bilo tako predvidljivo da opće nije smešno.

mooooooolim? oni su smiješni i gotovo, razumiješ?!?:mad:

:E

aaston
10.05.2006., 08:27
a u kurrac i ja i aerobik.

Imaš leteću kravu? :eek: :eek:

EKsplozija? Možda će ipak kraj biti kao šta sam predvidio - da svi izginu i serija naprasno prestane. :moli:

Eladan
10.05.2006., 09:10
Imaš leteću kravu? :eek: :eek:

coflek
10.05.2006., 10:24
Ksenči: što se on mora baš sad ženit?! :s :rofl:

Curetak
10.05.2006., 12:18
joj, da, Ksenija je baš bezosjećajna kuja,ali baka Agata ju je smekšala, pa bu se Krešek valjda mogao oženiti.
a Frenkiju nam niš ne ide po planu... ubogi...:cry:
sad će još i Mirko i Stiv dobit totalnu lovu na kladi pa će ga i oni napustit:D

Eladan
10.05.2006., 12:24
Milostiva i šlep od 5 metara :lol: Nešto mi dođe na pamet ona bećarska "3 metera somota" :rofl:
A od sada nosim "Mirko&Stiv" maju :zubo:. Da kontriram onim "R&R" slepcima i smradovima (pas, mater, koitus :flop: :mad: )

Manki_punker
10.05.2006., 12:36
Fritz Schwartz je najjači!!!

Đizs on izgleda ko da je jučer pobjego iz kapedea zenica, a on je farmaceut, lječnik, stručnjak za doping, psihijatar i psiholog- terapeut! :s Vidiš kak nas može izgled zavarati!

A one Goga i Lili su prave balkanke, to je sve kaj ću reć. Balkanski tornado! Tipične! Mooooj siiiine, moooooj mužić, veoma je vaaaaaažno biti pošten, jao Ogi kako si ti sazrio, Ksenja ti si naaaaaajbolja prijateljica, sejo ti si naaaaajbolja, šta bi ja brez teeebe, ... a ono u biti samo kak bi se muljalo i hvatalo krivine. :rolleyes: Da, i inozeeeeemstvo se izgovara sa toliko poštovanja da mi se bljuje. I tu na forumu vidiš kak smo različiti, nekima je sve to super kul i one su jim maltene neki idoli. Meni nisu. E nečeš mene istodobno ogovarati iza leđa i pozivat me na sarmu, nebu prošlo! Frenki je znal kaj govori kad je reko Xenji da je ona za njega uvjek na 1. mjestu. I ufam da bu dal po p*** i jednoj i drugoj seji. ;)

Sad ja posuđujem pancirku. :cool:

Manki_punker
10.05.2006., 12:40
Kaj sad se nose pink vjenčanice???? :eek: :eek: :eek:
(lanči & tanči)

Neperemkosu!Kreso
10.05.2006., 13:49
Sto se tice onog instrumentala iz serije,poznate muzike svima,moze da se skine na sledece foru,
na sajtu http://ava.hr/ljubav/ u gornjem desnom cosku postoji varijanta MUSIC ON/OFF,nabavi se onaj program(ja ne znam sad tacno koji,mogu da proverim) koji direktno snima sa kompa kada se slusa nesto Live,npr. Radio Live na netu i pusti se muzika na sajtu LJUZ i ripuje se sa tim programom,i eto ga za par minuta.

Mrs B.
10.05.2006., 14:54
jebote kakav je to stunt bio, pa MI3 je "scheißdreck" prema te akcije.
kako je Marko letio i kakva "detonacija" a majke mu, jeli mu trebalo "Stuntman" :rofl:
A Frenki je stvarno u gabuli, aj daj da vec jednom Cuki dobije po nosu, stvarno njegova glupa faca ide mi na zivce. A nas pametnjako nakon 3mj. kuzi jednom da Goga nije Goga, joj kako je pametan. :rolleyes:
Sta je se desilo sa Castillom?
Fritz Schwartz je najjači nije Fritz nego Hans barem mi se cini. Kako su nasli bas ta glupa imena! A kako ti doktori u svajcerskoj znaju super hrvatski, :eek: hrvatski je posto novi engleski

Manki_punker
10.05.2006., 17:02
.. nije Fritz nego Hans barem mi se cini. ..

Castillo izgleda odmaglio s Ale Ale u arhentinu.

Hans mislim da je bil doktor od Goge - onaj kaj nije htil napustit žene,tj. nije htio seje. I govoril je njemač-hrvatski. Alzo, ga. Goga, bla bla.... Tak da to nije Dr. Schwartz - taj je doktor-farmaceut. I think so.

marat
10.05.2006., 20:38

Kuiš, ovo je nevjerovatan propust serije:eek:

šta im je bilo teško napraviti neku kratku pričicu oko toga di je on završio?? užas jedan... samo tako nestane

coflek
10.05.2006., 20:55
Kuiš, ovo je nevjerovatan propust serije:eek:

šta im je bilo teško napraviti neku kratku pričicu oko toga di je on završio?? užas jedan... samo tako nestane

da. mogli su bar natuknuti da je recimo otputovao sestri na vjencanje

poirot
10.05.2006., 21:16
Danas sam imao goste doma. Gledala se LJUZ. Komentirao sam kao što tu komentiram. Popljuvali me.

:tuzni:

coflek
10.05.2006., 21:32
Danas sam imao goste doma. Gledala se LJUZ. Komentirao sam kao što tu komentiram. Popljuvali me.

Ma ko ih jebe ( mislim, uz duzno postovanje prema tvojim gostima:D )

BabyNicky
10.05.2006., 21:36

:tapttapttaptpoguzitješiopoirota:

coflek
10.05.2006., 22:22
Jel bilo dosta tjesenja? da nastavimo dalje u revijalnom tonu :cool:

ste vi vidli, ljudi moji, kako Frenky lagano tone...eh, Frenky, Frenky, od kad te Ksenci otjerala nemas srece... pa bi ja dodala samo onu staru: iza svakog uspjesnog muskarca stoji zena :p :D

A Ogy, sunce tatino, osvijetlio obraz cukićev :mirko: :zubo:

poirot
10.05.2006., 22:26
a ste vidli kak je Cukić Sr žderao danas? jebote, pa izletilo mu iz usta dovoljno hrane da spasi čitavu Etiopiju od gladi :lol: :čobanković:

10.05.2006., 22:34
a ste vidli kak je Cukić Sr žderao danas? jebote, pa izletilo mu iz usta dovoljno hrane da spasi čitavu Etiopiju od gladi :lol: :čobanković:
Kako mi taj pizdek ide na stvar koju nemam:rolleyes:
Ajde u početku je djelovao kao jadan glupko, ali sada...:rolleyes:
Dajte više da ga Frenki bolesno premlati ili neka caka, neštoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo....
Inače, jel' postoji kakva dooobra dušica koja bi meni kratko ispričala današnju epizodu, bijah u školi...
{dobro, nije da bi i inače gledala, ali..:o }
Ajde dajte pljiiiz:cerek:

chiquita
10.05.2006., 22:43
ja bih samo htjela skrenuti pažnju na frenkyev radio u njegovom ofisu.
:rofl: :rofl: :rofl:

Katie Musclebound
10.05.2006., 23:01
Inace kad te detonacija odbaci samo ti se lice uprlja,a ono sto imas na sebi bude ko novo:)

Naya
10.05.2006., 23:14

Ajme da :rigo:

Taj Cukić je jeo kao da nikad juhu nije vidio :rolleyes:

Maja Zupan
10.05.2006., 23:29
Inače, jel' postoji kakva dooobra dušica koja bi meni kratko ispričala današnju epizodu, bijah u školi...
Ajde dajte pljiiiz:cerek:[/QUOTE]

ja bi ti sve ispricala, ali nedavno si mi rekla da sam dosadna. pa sam se uvrijedila. jako.:2up:

Maja Zupan
10.05.2006., 23:31
radio je bio za deset!!! i koferi od Goge (Lili)!!!! prvo crni na aerodromu i kad je usla u kucu- crveni!!!

10.05.2006., 23:32

ja bi ti sve ispricala, ali nedavno si mi rekla da sam dosadna. pa sam se uvrijedila. jako.:2up:[/QUOTE]
Ok, ne moras, srecom pa ima jos DOBRIH dusa:E :zubo: :rofl: :p

Maja Zupan
11.05.2006., 00:03
bus vidla kak ce ti pisati sadrzaj.....svi su ludi:p
a ionako je postalo tu sad vec dosadno. sve je predvidivo u seriji. cak sam i kofere ocekivala. malo su se izgubili pred kraj....valjda su se zurili da pocnu snimati onu novu seriju gdje cemo gledati nezaobilaznu veljacu!!!!
samo se nadam da nece opet staviti onu iritantnu gacesic-livakovic. e, onda izlazimo na ulice!!!!!!!!!!:clint:

poirot
11.05.2006., 00:37
:rofl: :rofl: :rofl: moj komentar: baby monitor :D :D :D

Curetak
11.05.2006., 10:58
Ogi spašava Marku život izvlačeći ga iz vatre, dok svi ostali zabezeknuto gledaju. Ogi je totalni heroj. Svi ga tapšaju i hvale.
Lili se vraća iz Švice, Cuki slini po njoj i hvali njeno kulinarsko umijeće i pita ju kako to da ona sad tako dobro kuha.
Maja i Lana su se pomirile i sline sa iskrenim razgovorima, Lana joj kaže da ipak hoće da joj ona bude kuma, ali je Maja tak ok i ipak misli da je Tanja ta koja bi trebala biti kuma.
Ksenija nekoj curki iz redakcije predlaže da Kreši kupe poklon za svadbu i vadi bunt love kao svoj prilog.
Klod zove Ninu na Maldive, Nina si razmišlja da ode...:eek:
to je sve čeg se mogu sjetiti.

Eladan
11.05.2006., 10:59
Kako je Cukiju izleteo onaj komadić mesa iz usta dok je kusao čorbuljak, pomislio sam: "Pogibe kamerman" :zubo: :lol:
E, kuva ona Gogili-Lilili, 'oće joj čo'ek glavu izgubiti zbog njenih kulinarskih kurseva :rofl:

Eladan
11.05.2006., 11:01
A Ninu i Kloda u bure potkovano ekserima na unutra, dobro zatvoriti i začepiti katranom pa niz najviše brdo u okolini :evil:. Bilo mi je muka ono i slušati i gledati :bljuv: :evil: :angry:

aaston
11.05.2006., 11:27

E jebena fikcija. Da mi je u RL vidjeti jednu koja bi odbila, samo jednu (pod uvjetom da su joj svi moždani šarafići na svom mjestu).

Manki_punker
11.05.2006., 11:28
:rofl: :rofl: :rofl:

:rofl: :rofl: Very styliš! Ima Frenks ukus, jedini on.

A Cukić si pjevao niz stepenice ... laaaa la liii laaaa laaaa..., ja imam jednu strast a to je špek i svinska mast ...:lol:

Ogi :s

Young Goga & young Lili :cool: :frajer:

aaston
11.05.2006., 11:28
A Ninu i Kloda u bure potkovano ekserima na unutra, dobro zatvoriti i začepiti katranom pa niz najviše brdo u okolini :evil:. Bilo mi je muka ono i slušati i gledati :bljuv: :evil: :angry:

Zaboravio si dodati u to bure tri bjesne mačke da im prave društvo :)

poirot
11.05.2006., 11:33
E jebena fikcija. Da mi je u RL vidjeti jednu koja bi odbila, samo jednu (pod uvjetom da su joj svi moždani šarafići na svom mjestu). jebga aastone, Maldivi su Maldivi, al Klod je Klod :bljak:

Curetak
11.05.2006., 11:35
E jebena fikcija. Da mi je u RL vidjeti jednu koja bi odbila, samo jednu (pod uvjetom da su joj svi moždani šarafići na svom mjestu).
ja bi odbila da me pozove Klod.:horor: ili Valent recimo:rolleyes:
jesam li ja normalna?

A Cukić si pjevao niz stepenice ... laaaa la liii laaaa laaaa..., ja imam jednu strast a to je špek i svinska mast ...:lol:

joj, okinula sam se na to:rofl:

Manki_punker
11.05.2006., 11:39
...
...Ksenija nekoj curki iz redakcije predlaže da Kreši kupe poklon za svadbu i vadi bunt love kao svoj prilog.

Laura. :rofl: Koju tremu je ta mala imala... nisam znao dal se smije ili plače. Koja ushičenost... biti statista u Ljuz.

I onda glupi razgovor sa onom nosatom iz redakcije. Nešto o Ksejni, nemrem se sjetit kaj su to pričale? Ali bilo je mrak!

Curetak
11.05.2006., 11:42
a kaj, Laura je nova tajnica? pa gdje je Dunja?
a s nosatom iz redakcije je tračala kak je Ksenija omekšala.

BabyNicky
11.05.2006., 11:42
Ja bih odbila bilo koje treny mjesto na planeti da moram ici s tom supcinom Klodom.

Curetak
11.05.2006., 11:48
Ja bih odbila bilo koje treny mjesto na planeti da moram ici s tom supcinom Klodom.
a da dobiš pusu od njega na prvom dejtu?:K

coflek
11.05.2006., 11:53

a jooooj :lol: :bljak:
kud baš sad to procitah prije gableca :D

BabyNicky
11.05.2006., 11:53

Kaaaaaaaaaaaaako si kvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
Imaš sreće kaj i niš ne smijem reć. Fakat imaš sreće.

poirot
11.05.2006., 11:54
a da dobiš pusu od njega na prvom dejtu?:K daj jebote, bi joj uvalio komarca koji mu je ostao od večere :rofl:

Curetak
11.05.2006., 12:05
Kaaaaaaaaaaaaako si kvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
Imaš sreće kaj i niš ne smijem reć. Fakat imaš sreće.
joj, pa šalim se:grli:
kaj se odmah tišlju?
i tak i onak niko ne žiku

BabyNicky
11.05.2006., 12:19
joj, pa šalim se:grli:
kaj se odmah tišlju?
i tak i onak niko ne žiku
ma limse ša.
ma smijesno mi je sve.

chiquita
11.05.2006., 13:21
da li je itko od vas uspio skužiti koliko je para ksenija dala za krešin poklon?
meni su oči skoro ispale od fokusiranja i zagledavanja ali nisam ziher jel bilo 500 ćuna u igri?

aaston
11.05.2006., 13:38
Cure, ne lažite jer ćete nosom probiti monitore.
Klod ne Klod, Otišle bi sve vi i u Grčku a kamoli na Maldive, samo da vas se vodi mukte, još da vam se obeća kakav faking šoping kampirale bi na aerodromu do polaska.
Zato jer Maldivi=pare=hrpa para=nove cipelice=nove bla bla bla...
Sve drugo su vam prazne priče koje ja ne pušim :kava:

Curetak
11.05.2006., 15:34
aaston, ne seri, znaš da si u krivu:p

poirot
11.05.2006., 15:47
uuuuu, aaston popizdija :rofl:

Manki_punker
11.05.2006., 16:02
... kampirale bi na aerodromu do polaska...

:lol:

Nine u RL niko nikad neće pozvati na izlet dalje od Jaruna, tak da je ova dilema čista fikcija.

Eladan
11.05.2006., 16:17

Nine u RL niko nikad neće pozvati na izlet dalje od Jaruna, tak da je ova dilema čista fikcija.

Živa istina :zubo:

poirot
11.05.2006., 16:21
ma pozvat će ju u kazalište!

da si izabere masku :zubo:

Eladan
11.05.2006., 16:37
Onu za S/M performanse :lol:

poirot
11.05.2006., 20:54
Kaj bilo? Prispavalo mi se večeras! :hrk:

Goga_rs
11.05.2006., 21:07
Niko ne komentariše ono Cukićevo prostačko pljeskanje Lili po dupetu I ono njeno ...Hoćeš da me srce izda...,dok je sipala onu neku supu,koja nije naizgled ni za šta,kao ni ova što je maja skuhala ogiju...ali oni se bukvalno dave,pogotovo cuki...Joj Gogica kak je ovo fino...
A što on sad neće da njoj kaže da zna da nije Goga?:confused: :zubo:

Ha,ha,što sam se ismijala...Ksenija šalje onog mutavog što čita tekst sa papira da pravi intervju sa ogijem,kad tamo dođe neki sasvim nepoznat lik sa glupom bradicom,i ko da je motku proguto...Statisti su :eek: !!!!

Indigo_st
11.05.2006., 21:23
da li je itko od vas uspio skužiti koliko je para ksenija dala za krešin poklon?
.. ali nisam ziher jel bilo 500 ćuna u igri?

Da, to i ja mislim.

Belle
11.05.2006., 21:43
Je, 500... Ali kasnije mi se ucinilo da nije samo jedna novcanica, vec da je smotuljak

chiquita
11.05.2006., 21:54
današnja epizoda je bila baš bezveze. jebote od početka je trebalo proći pola sata dok se ogi prisjetio svih sjećanja iz prošlosti :zubo: dok opet dođe ona scena sa kojom su završili jučer.
:zijev:

poirot
11.05.2006., 22:10
a jebga, treba se one koji ne prate upoznati sa svih 200 nastavaka dosad :D

Goga_rs
11.05.2006., 22:16
današnja epizoda je bila baš bezveze. jebote od početka je trebalo proći pola sata dok se ogi prisjetio svih sjećanja iz prošlosti :zubo: dok opet dođe ona scena sa kojom su završili jučer.

Uspjela sam jesti,pročitati Anu Karenjinu oba dijela,dok se ne završi scena s njim...:o:
Frenki je već najebo...Zaklaću Majetića a bogme i kseniju ako ga bude zamijenila s valentom na kraju!!!:zubo:
Ksenija nam inače vodi u anketi... 13 glasova ;)

poirot
11.05.2006., 22:20
Frenki je već najebo... objasni!

Goga_rs
11.05.2006., 22:25
Da objasnim!
Pa Cuki hoće da ga izbaci iz kluba.Reputacija Gramont grada opada...Ksenija ga ne jebe ni 2%...Dobio najbjedniji posao humanitarca u klubu...dozvolio da ga Cuki ponižava...Sjebo se skroz...! Šta ne?
Nije više onaj stari dobri Fišer,cooler...;)Ulogu su mu skroz srozali...žao mi je...on je najjači lik serije :cerek: :cerek:

11.05.2006., 23:04
Ogi spašava Marku život izvlačeći ga iz vatre, dok svi ostali zabezeknuto gledaju. Ogi je totalni heroj. Svi ga tapšaju i hvale.
Lili se vraća iz Švice, Cuki slini po njoj i hvali njeno kulinarsko umijeće i pita ju kako to da ona sad tako dobro kuha.
Maja i Lana su se pomirile i sline sa iskrenim razgovorima, Lana joj kaže da ipak hoće da joj ona bude kuma, ali je Maja tak ok i ipak misli da je Tanja ta koja bi trebala biti kuma.
Ksenija nekoj curki iz redakcije predlaže da Kreši kupe poklon za svadbu i vadi bunt love kao svoj prilog.
Fala sa zakašnjenjem:kiss:

Prufrock
11.05.2006., 23:08
Nije više onaj stari dobri Fišer,cooler...;)Ulogu su mu skroz srozali...žao mi je...on je najjači lik serije :cerek: :cerek:
Serija raste i pada proporcionalno s njim. Vidjet ćemo na kraju što će biti. U svakom slučaju, prije mi je bilo zabavnije.

Manki_punker
12.05.2006., 00:27

Fakat bez veze. Buuuu. :flop:

A za kraj epizode, ak nema neke bolje ideje uvjek može poslužit caka da Marko nekom izpriča kak je Petar Malek njegov tata. I to je onda moš mislit very shocking. I svi se hoćeš-nečeš tad prisjetimo legendarnih scena "Petre, moram ti nešto reć" :horor: , ili one "tvoj tata..... je Petar Malek". :rigo:

Bok, moje ime je manki punker i neću više gledat Ljuz.

poirot
12.05.2006., 00:34
Malek: Marko, moram ti nešto reći, samo molim te, pridrži mi čašu. :D:D:D

BabyNicky
12.05.2006., 12:50
imam viziju da je Poirot negdje u mraku i da nis ne radi.:D
Hebote kaj mi intuicija radi.

coflek
12.05.2006., 13:34
Bok, moje ime je manki punker i neću više gledat Ljuz.

gledao-ne gledao, niš novo. viš da tu pol ljudi ne gleda.primarni razlog tu očito nije sama serija.
na kojem topicu mos vidjet tolko chata, spama i sl. pa nikom niš.:rolleyes:
Topic LJUZ:s :D

Prufrock
12.05.2006., 13:49
Jučerašnja scena: Ogi i Lana se susreću, a oko njih snijeg!!!:eek: :eek:
Uz to, zar hrvatski prvak ne igra u Europi? Kad će uzvrat s Deportivom? Gdje im je najveće pojačanje Castillo? Nije bio u svlačionici kad je Marko ima bliski susret s odskočnom daskom, vidim ja kako to Cuki drži sve pod kontrolom. :rolleyes:

Curetak
12.05.2006., 13:53
gledao-ne gledao, niš novo. viš da tu pol ljudi ne gleda.primarni razlog tu očito nije sama serija.

ma sviiiiiiiii gledamo. osim poirota. a i on je počeo;) samo mu je ispod časti priznat da se navuko.

coflek
12.05.2006., 14:05
ma sviiiiiiiii gledamo. osim poirota. a i on je počeo;) samo mu je ispod časti priznat da se navuko.

:lol: curetak, naj se sekirat, zaboli mene ko gleda il ne gleda
bitno je da je tu dobra zajebancija:s

BabyNicky
12.05.2006., 14:10

ja se moram posipat pepelom i rec da u zadnje vrijeme ne gledam bas tak cesto zato ke ne zelim izgledat ko hypo na plazi pa u vrijeme ljuza cupkam i glumim Rockya Balbou.

coflek
12.05.2006., 14:14
ja se moram posipat pepelom i rec da u zadnje vrijeme ne gledam bas tak cesto zato ke ne zelim izgledat ko hypo na plazi pa u vrijeme ljuza cupkam i glumim Rockya Balbou.

to ti je sve posljedica gledanja Zupanice, pa bi sad i ti htjela tak zgledat...znam te ptico...:zubo: :rofl:

BabyNicky
12.05.2006., 14:18
to ti je sve posljedica gledanja Zupanice, pa bi sad i ti htjela tak zgledat...znam te ptico...:zubo: :rofl:

A sto jest, jest.
Maja Zupan je moj idol. Ali ono kaj me zdere najvise je cinjenica da se mogu ubit u vjezbanju, ali ono ubit, no oci mi nikad nece bit toliko buljave. Nikad u mene ovakovih :eek: očiju.

poirot
12.05.2006., 14:21
ma sve ste vi ljubomorne na Lanu http://fool.exler.ru/sm/nzd.gif

coflek
12.05.2006., 14:22
ahahahaahahahahah
a koji dooobaaar smajlich:rofl:

poirot
12.05.2006., 14:23
A sto jest, jest.
Maja Zupan je moj idol. Ali ono kaj me zdere najvise je cinjenica da se mogu ubit u vjezbanju, ali ono ubit, no oci mi nikad nece bit toliko buljave. Nikad u mene ovakovih :eek: očiju. s druge strane, uvijek možeš imati grbv nos kao ona - sam traži lokalnog štemera da te zvekne pored njega :top:

triput da bude isti skroz :s

coflek
12.05.2006., 14:24
no oci mi nikad nece bit toliko buljave. Nikad u mene ovakovih :eek: očiju.

jel imash bar takvu boju? zjenice? trepavice? nesto?:kava:

BabyNicky
12.05.2006., 14:42
Nope.

coflek
12.05.2006., 14:46
Nope.

hebiga.
i da nisi više gledala LJUZ. to samo kvari i frustrira djecu.:amen:

poirot
12.05.2006., 14:53
jea bejbi nidžo, nađi ti sebi fajera http://fool.exler.ru/sm/dog.gif

Mrs B.
12.05.2006., 14:54
nesto mi u sadnje vrime ide LJUZ na zivce.
nestaju ljudi bez (traga) objasnjena - Castillo.
od jednom postala Maja totalno razumna.
Malek i Marko fali malo drame ipak je poginula Marija i znaju da su sin i otac, oni isto da nist nije se desilo.
Cuki postao po fol faca. halo uvjek je to jos Cuki, pa nema smisla.
Ogi uz pomoc metan posto heroj.
Cuki zna da je Goga upravo Lili, i nist on.:rolleyes: stvarno glupost
Pri kraju Ksenija postaje nekako .... cudna, zasto to sat od jednom, nije valjda ona isto metan probala
A najgore Frenki, polako propada, bullshit.
Vratio se glupi Klod, jos mi samo fali Valent:bljak:
Frenki je već najebo...Zaklaću Majetića a bogme i kseniju ako ga bude zamijenila s valentom na kraju!!!
a to ce se 100% desit, sve drugo bi me iznenadilo

coflek
12.05.2006., 14:57
jos mi samo fali Valent:bljak:

a to ce se 100% desit, sve drugo bi me iznenadilo

Valent ce se vratiti, cula ja kad je to izjavio javno :E

BabyNicky
12.05.2006., 14:59
jea bejbi nidžo, nađi ti sebi fajera http://fool.exler.ru/sm/dog.gif
E dragi moj Poirote, nije ti to bas tak lako:D

Randall Flagg
12.05.2006., 15:02
Valent ce se vratiti, cula ja kad je to izjavio javno :E

Također

poirot
12.05.2006., 15:06
Vidim ja da je vama malo dosadno, pa evo jedan blast from the past :cerek:

http://img239.imageshack.us/img239/5120/babac4ri.jpg
http://img156.imageshack.us/img156/1811/malek30gl.jpg

coflek
12.05.2006., 15:08
Eh, to su bila vremena! :lol: :lol:

Prufrock
12.05.2006., 15:42
Vidim ja da je vama malo dosadno, pa evo jedan blast from the past :cerek:

[...]
22.5. će se vratit Valent, molim te da nam i njega uhvatiš kako bi ga mogla staviti kao desktop background!

novakorkyra
12.05.2006., 16:05
a kaj, Laura je nova tajnica? pa gdje je Dunja?
a s nosatom iz redakcije je tračala kak je Ksenija omekšala.

Učinilo mi se da je ta druga zapravo ona Hojakova tajnica...

d i v j i cvit
12.05.2006., 16:07
Serija raste i pada proporcionalno s njim. Vidjet ćemo na kraju što će biti. U svakom slučaju, prije mi je bilo zabavnije.

Gledam svaku petu a nije da se nema vremena :cerek:

Eladan
12.05.2006., 16:41
Meni je svaka dobra, samo ako ima Mirka&Stiva :)

@ BabyNicky: Samo se ti opusti, život je pun iznenađenja :lol:

BabyNicky
12.05.2006., 16:49
@ BabyNicky: Samo se ti opusti, život je pun iznenađenja :lol:

pa kaj si udlu?
pa ko se sekira - pa pun mi je inbox ponuda za metanje.:Sex:

chiquita
12.05.2006., 20:19
ljudi mene je strah da si fišer nekaj ne napravi.
odzvonilo mu je skroz naskroz.:cry:

Maja Zupan
12.05.2006., 20:51
mene su stvarno poljuljali...uopce mi nije jasno sto se dogadja sa fiserom. koga ce upucati? cukija? da li ce do kraja jos biti mrtvih? nebi voljela
:Pop: :cry: :moli:

Prufrock
12.05.2006., 21:07
Ma neće bit mrtvih, iako Ksenija zaslužuje gori kraj od babca ako na kraju izabere Valenta!:mad: Čekajte, jesmo li mi ono imali neki nadimak za Valenta, podsjetite me,pliz! Ime mi je sleaze kao i on.:bljak:

coflek
12.05.2006., 21:11
odzvonilo mu je skroz naskroz.:cry:

tak to sad izgleda...al kaj ne završavaju sapunice sa happy end-om?:misli: :D

OFFTopic: Moram nekaj otpjevat BabyNicky: "volim se gibat, gibat...":cheer: :D

Belle
12.05.2006., 21:46
Zao mi je Frenkija :(

On je jedini izvlacio tu seriju...

BabyNicky
12.05.2006., 21:49
Čekajte, jesmo li mi ono imali neki nadimak za Valenta, podsjetite me,pliz!

Masni?
Tusti?
Svinja?
:misli:

BabyNicky
12.05.2006., 21:50
OFFTopic: Moram nekaj otpjevat BabyNicky: "volim se gibat, gibat...":cheer: :D

Štefa
12.05.2006., 23:26
Dali je danas primijećeno kako se Duje sprema za prosidbu? Najprije zakapča košulju tako da mu je jedna strana duža a druga kraća. U restoranu s Mare se to ne vidi jer ima sako ali i košulju ispod. Kadar poslije, oni izašli a Duje ispod sakoa ima bijelu majcu. Kad li brže bolje nastupi presvlačenje? Možda se u međuvremeno zaflekal i presvlekel,a kadar su kasnije izbacili zbog viška lošeg materijala. Bit će da je skripterka opet zavirila u čašu. A i vi ste, društvo, čini se već toliko oguglali na te njihove površnosti ..... A Castillu ni traga ni stasa. Bit će da je otišao seki na svadbu. Nevjerojatno je kako ljudi, ničim izazvani, nestaju iz serije.
I kako se bliži kraj svi odjednom postaju jako dobri. Sapunica puna dragih, dobrih, požrtvovnih, brižnih, pažljivih, poštenih........:grli:

aaston
12.05.2006., 23:35
Pitate se gdje je Castillo nestao?
Pogledajte malo Agramov stadion, ima tamo svježi humak ;)

tatiana
13.05.2006., 02:14
I kako se bliži kraj svi odjednom postaju jako dobri. Sapunica puna dragih, dobrih, požrtvovnih, brižnih, pažljivih, poštenih........:grli:
Maju Župan za blaženicu! :cerek:
ona će se žrtvovati za najbolju frendicu noseći haljinu njene pokojne babe!
:horor:
ma ko im smišlja ovakve pizdarije :rolleyes:

poirot
13.05.2006., 02:21
Masni?
Tusti?
Svinja?
:misli: Sretna svinja, as in Gay Pig :zubo:

poirot
13.05.2006., 02:22
Pitate se gdje je Castillo nestao?
Pogledajte malo Agramov stadion, ima tamo svježi humak ;)Na maximiru grob do groba
traži Alejandra brata svoga :cheer:

poirot
13.05.2006., 02:35
odzvonilo mu je skroz naskroz.:cry: postoje samo dva moguća kraja - ili će Frenki riknut ili će im se najebat mile mamice zguza:clint:

BabyNicky
13.05.2006., 09:12
će im se najebat mile mamice zguza:clint:

Ne, dragi Poirote - to ti se veli "će im se nahebat mile mamice normalno"

coflek
13.05.2006., 13:31
ona će se žrtvovati za najbolju frendicu noseći haljinu njene pokojne babe!
:horor:
ma ko im smišlja ovakve pizdarije :rolleyes:

Todorić.:kava:

Curetak
13.05.2006., 13:32
najebat mile mamice zguza:clint:
Ne, dragi Poirote - to ti se veli "će im se nahebat mile mamice normalno"
kuda je otišao ovaj topic:eek: :eek:

ljudi, jel bilo jučer što bitno?? nis gledala:kukuc:

coflek
13.05.2006., 13:39
kuda je otišao ovaj topic:eek: :eek:

ljudi, jel bilo jučer što bitno?? nis gledala:kukuc:

ili-kuda je otisao ovaj svijet :eek: :lol:

Cuj ti Curetak, kad ti mislis to pocet gledat? :D

bilo je bitno da bu Maja na Laninom vjencanju obukla neku staru kiklju od šukunbabe:rolleyes: , moš ti to vjerovat?:eek:
e da, i isprobala je to jucer pred svojim dragim Ogilijem...i onda se njemu digo na tu haljinu i :Sex:

Onda Cuki sve kuzi da to nije Goga, al se pravi blesav(sto se i ne treba puno truditi).

Na kraju Cuki zove Frenkija u svoj ured i daje mu prazan papir. Frenki pita: sto je to?
Cuki veli: to ti je prazan komad papira na koji ces ti sad tu lijepo napisati svoju ostavku.
I tu pocinje glazba...naaa naaa nananana naaaa na na na naaa naa naaaa...

coflek
13.05.2006., 13:50
E da, ima josh nekaj bitno, heh, Frenki je dosel kod Ksenci pokajnicki, sav utucen, tuzan i ozbiljan i rekao da joj daje slobodu, da ako ona hoce rastavu on ce joj to dat, da je on razmislio i da on nju ne zasluzuje...ma sve u nekom tonu ko oprostajni govor. Njoj je na kraju i suzica kanula. :cry:

E da, i Duje je zaprosil Mare u nekom restaću.

A veli Mare posle Nini pokazujuci joj prsten: vidi, nije lip al je od srca :rofl:

Curetak
13.05.2006., 13:58
vidi, nije lip al je od srca :rofl:
:rofl: kako je zločesta.....
hvala Coflek:kiss:
ma gledam ja, gledam LJUZ majke mi i to ne s dva nego četiri oka!!;):D

coflek
13.05.2006., 14:00

hej, i ja od neki dan pocela furat cvikse:cool: :D

Curetak
13.05.2006., 14:05

hej, i ja od neki dan pocela furat cvikse:cool: :D
:rofl: :rofl:
hahahaha
nisu cvikse, makar bi i to trebala, ćorava sam ko kokoš:zubo:
šaljem pm

BabyNicky
13.05.2006., 20:27
:rofl: kako je zločesta.....

Isuse ti nisi normalna, MAJKE MI! :lol: :lol: :lol: :lol:

Manki_punker
14.05.2006., 10:33
....
....Cuki veli: to ti je prazan komad papira na koji ces ti sad tu lijepo napisati svoju ostavku.

Zar bez ".. jel ti jasno?!" na kraju?

Umph, kaj su sad reprize? :o Idem samo povirit...

Manki_punker
14.05.2006., 10:39
....

:top: Congartulations to Curetak! :) :) Imat ćemo najmlađeg člana foruma!?

zaza.p
14.05.2006., 17:46
pohvale!!!!!
žal mi je, da nisem tega foruma prej zasledila, ker bi ziher gledala LJUZ... - vidim, da je samo še nekaj delov :-(
mora biti zanimivo...
komaj čakam na naslednje komentarje - samo zaradi tega sem se registrirala...

coflek
14.05.2006., 17:48
zaza.p si ti mankijeva cura mozda? :zubo:

zaza.p
14.05.2006., 18:22
to pomeni kaj?
neki lik iz LJUZ?

coflek
14.05.2006., 18:29
je, je:rofl:

ma ne, mi ti tu imamo jednog slovenca (Manki punker)

zaza.p
14.05.2006., 18:36
oni nad mano? pa ne piše slovensko...pravi:Imat ćemo najmlađeg člana foruma!?
on me ziher vse razume, če je slovenec :-)

mi nimamo nobene take sapunice - je pa bla vila marija na naši TV - in ja, kolko sem vidla, Maja je bla grozna...grozna v neskončnost - tu pa se mi zdi, da ji vloga nekak leži - ne rabi dosti igrat...
ampak super, kaj če je ne bi blo v LJUZ - koga bi šimfali???

poirot
14.05.2006., 19:44
ah, še ena iz Slovenščine:w

jaz pa zelo, zelo rad pozkušam pripovedat na slovensko. tu pa tam:rofl:

drugače rečeno, pozkuzšam, ampak mi ne gre čez roko :s

BabyNicky
14.05.2006., 20:07
ah, še ena iz Slovenščine:w

jaz pa zelo, zelo rad pozkušam pripovedat na slovensko. tu pa tam:rofl:

drugače rečeno, pozkuzšam, ampak mi ne gre čez roko :s
Pravzaprav, gre ti zelo dobro.

poirot
14.05.2006., 20:29
Kaj ne povedaš? :D

aaston
15.05.2006., 08:18
Samo da ne bude zabune: LJUZ damo, Piranski zaljev nedamo! :clint:

:zubo:

poirot
15.05.2006., 08:21
sad dok stigne odgovor iz slovenske ambasade:zadržite LJUZ:rofl:

Eladan
15.05.2006., 09:20
sad dok stigne odgovor iz slovenske ambasade:zadržite LJUZ:rofl:

Posebno ako to znači da će zadržati i NGL :zubo: :rofl:

poirot
15.05.2006., 09:30
Posebno ako to znači da će zadržati i NGL :zubo: :rofl: kaj ti je, si lud? Jedva se Hrvatska bakće s njom a kako bi tek 3456 puta manja Slovenija? jebote, pa to bi bilo ko u Sevkinom spotu, ono, ide NGL, zemlja se trese a ispod Nade sam vidiš male Janeze kjak prestravljeni bježe :rofl::s

coflek
15.05.2006., 09:34
Viš, viš, nije to ni tak loše... NGL u Piranski zaljev!

Eladan
15.05.2006., 09:36
Kad im uđe onako omatorela među svežu ribu, izazvaće eko-katastrofu neslućenih razmera :lol: :rofl:

poirot
15.05.2006., 09:39
Viš, viš, nije to ni tak loše... NGL u Piranski zaljev!
Ma ne treba tak, sam je bumo poslali kod Jorasa :s

coflek
15.05.2006., 09:45
:E

Eladan
15.05.2006., 09:50
Ma ne treba tak, sam je bumo poslali kod Jorasa :s

A Joras je ko/šta? :confused:

Eladan
15.05.2006., 09:51
4000-ti post na ovoj temi. Dajte torte i šampanjca :top: :D