View Full Version : Ljubav u zaleđu
stranice :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
[
17]
18
19
20
21
22
Onaj ko bude na tom postu taj i časti :zubo:
A Joras je ko/šta? :confused: Mnogo glup človek :s :s
S tim da uzmi u ubzir da je poirot danas jako fin i povucen :D
BabyNicky
15.05.2006., 10:03
jebeno.
prebacio se na slovence:zubo:
Mnogo glup človek :s :s
Človek?
To je pajac :s
Manki_punker
15.05.2006., 10:07
Kad im uđe onako omatorela među svežu ribu, izazvaće eko-katastrofu neslućenih razmera :lol: :rofl:
Dobri ste. :rofl:
Ali to bi sve još prošlo. Samo da se nam Valent i Krešo ne okupaju u našem moru :moli: , pa bi se one naše jadne preostale ribice i ptice vući naokolo onak zavijene u crni ljigavi sloj ko da je tanker prevrnuo.
S tim da uzmi u ubzir da je poirot danas jako fin i povucen :D je, moš me čokoladu tražit :rolleyes:
( :zubo: )
Manki_punker
15.05.2006., 10:12
Haaaaaaaaaa ha, taj kaj sad quotam je 4000 post. Ti častiš!
Haaaaaaaaaa ha, taj kaj sad quotam je 4000 post. Ti častiš!
:nono: meni pishe 4001.
je, moš me čokoladu tražit :rolleyes:
nebi, fala.:D
ma znash, i mene svrbuckaju prstichi al...:E
..ko da je tanker prevrnuo.
Šta, Žak ljetuje kod vas? :eek:
Manki_punker
15.05.2006., 10:24
Šta, Žak ljetuje kod vas? :eek:
Tko, Žak Kusto? Da, naravno. On i Free Villy!
Ma Kusto je na ahiretu već neko vrijeme... mislio sam na Hudeka, već kad si spominjao tanker.
U DANAŠNJEM BROJU 24 SATA PIŠE DA SE ZLATKO OŽBOLT OŽENIO. DA LI JE TO PROVJERENO ISTINA? ILI OPET NEKI TRAČ??? koliko znam nikada nije govorio o tome da ima djevojku, čak štoviše-....
nebi, fala.:D
ma znash, i mene svrbuckaju prstichi al...:E ja se ne bojim bena :mirko:
MALEK SE OŽENIO???????????????????????????????????
A čime bih mogao da zadovoljim Vaša istančana čula, moja Gospodarice? :)
Moj respekt za Mr. Poirota, pa makar danas bio i jako fin i (neuobičajeno) povučen ;) :)
FinaSlovenka
15.05.2006., 11:05
oni nad mano? pa ne piše slovensko...pravi:Imat ćemo najmlađeg člana foruma!?
on me ziher vse razume, če je slovenec :-)
mi nimamo nobene take sapunice - je pa bla vila marija na naši TV - in ja, kolko sem vidla, Maja je bla grozna...grozna v neskončnost - tu pa se mi zdi, da ji vloga nekak leži - ne rabi dosti igrat...
ampak super, kaj če je ne bi blo v LJUZ - koga bi šimfali???
ako želiš odgovor,provociraj i to ne po "naški".
Manki punker je kameleon i dobro mu ide.
A što se tiče LJUZ ona ti je skoro pri kraju. Ne znam šta če posle ljudi raditi.
Samo da ne bude zabune: LJUZ damo, Piranski zaljev nedamo! :clint:
:zubo:
no, dajte mi samo marka, pa mejte piranski zaliv :cerek:
:)
koji marko jebemu :confused:
Manki_punker
15.05.2006., 11:41
no, dajte mi samo marka, pa mejte piranski zaliv :cerek:
:)
Zaza veš kaj maš ti prav:top: ! Pa meni naj dajo ono iz Kraš dorina reklame :cerek: , pa jim damo zaliv!
Thompson:zubo:
Manki_punker
15.05.2006., 11:44
Probudi se! :kava: Marušić.... najperspektivniji hrvatski nogometaš!!!
Ti znaš da će ove godine SP u nogometu?
BabyNicky
15.05.2006., 11:44
Poirot just loose it...
Marko Marušić, mutombo!
Totalno si se izgubio i izdao!
Poirota na vješala! :usama:
Marušić se zove Marko :confused:
Marušić se uopće nekako zove? :confused:
Ova mi je nova.
Thompson:zubo:
Sa sve čavoglavom :zubo:
Poirota na vješala! :usama:
U skladu sa smilijem, mislim da bi kolac bio bolji izbor :E :rofl:
a u tpm, ne jebite, mislio sam da govori o nečijem pravom imenu! :mad:
DOBRO - ZAR NITKO NEĆE REAGIRATI:confused: :confused: :confused:
MALEK SE OŽENIO:cerek:
MALEK SE OŽENIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
tko je nesretna mlada? jel razbio čašu u slow motionu?
MALEK SE OŽENIO:cerek: majkemi, ti si bolesna kad možeš cereksmajli stavit uz maleka mloteka :bljak:
DOBRO - ZAR NITKO NEĆE REAGIRATI:confused: :confused: :confused:
MALEK SE OŽENIO:cerek:
i sta sat? :confused:
bas me ne zaninma Malek nesto
Ava Adore
15.05.2006., 12:51
kak se oženio? :confused: :confused:
BabyNicky
15.05.2006., 12:53
Who gives a fuck?
Nek se ozenio, lik je seksualni ovisnik i sevi sve zivo u letu.
Zato se i rastavio od prve zene, a ova druga mu je ona urednica najnecitanijeg mjesenika "Zaposlena".
So?
BabyNicky
15.05.2006., 13:01
kako se duplam...............
Pa to mu i nije onda baš jak razlog da se ženi :rofl: Mada meni i nije baš delovao kao neki Casanova, više kao neki miran i solidan porodični lik :zubo:
@ Monca: je li ovo dovoljna zainteresovanost po Vašim kriterijumima? :zubo:
zasto nema danas LJUZ?:rolleyes:
kak se oženio? :confused: :confused: pazi pitanje - kak! pješke!
Who gives a fuck?
Zato se i rastavio od prve zene, a ova druga mu je ona urednica najnecitanijeg mjesenika "Zaposlena".
So?
TO SAM I JA ČULA. ZATO MI APSOLUTNO NIJE JASNO OTKUD SADA TO VJENČANJE??? NAVODNO JE IMAO PROŠLI TJEDAN INTERVJU I NIJE SPOMENUO NI DA IMA DJEVOJKU. ČULA SAM DA JAKO JAKO VOLI ŠARATI....
BABY NICKY OTKUD TI TO SVE ZNAŠ? AKO MI MOŽEŠ REĆI, BAŠ ME JAKO ZANIMA??? DAJ MI PLEASE ODGOVORI
Ava Adore
15.05.2006., 13:22
pazi pitanje - kak! pješke!
mislila sam da je u seriji pa pitam kak
BabyNicky
15.05.2006., 13:24
TO SAM I JA ČULA. ZATO MI APSOLUTNO NIJE JASNO OTKUD SADA TO VJENČANJE??? NAVODNO JE IMAO PROŠLI TJEDAN INTERVJU I NIJE SPOMENUO NI DA IMA DJEVOJKU. ČULA SAM DA JAKO JAKO VOLI ŠARATI....
BABY NICKY OTKUD TI TO SVE ZNAŠ? AKO MI MOŽEŠ REĆI, BAŠ ME JAKO ZANIMA??? DAJ MI PLEASE ODGOVORI
Kad prestaneš skvičat i vikat, možda ću ti i reć.
al nemrem vjerovat da se lišpa na lika.
FUj, ljiga ljigic.
Kad prestaneš skvičat i vikat, možda ću ti i reć.
al nemrem vjerovat da se lišpa na lika.
FUj, ljiga ljigic.
Oprosti, nemoj se ljutiti. Ne zanima me on uopće, nego želim jednostavno nešto potvrditi. Pa bi te lijepo zamolila ako mi možeš dati detaljnije informacije.
HVALA
BabyNicky
15.05.2006., 13:36
Mislim da mu se ta cura, odnosna sada zena zove Ana Gruden i urednica je "Zaposlene" i onak zgodnicka je.
Znam da jerfra nemre drzat ponos u hlacama i da je sevio i muhe u letu, jer mi je to rekla jedna frendica koja ima u tim glumackim krugovima i s kojom sam bas nedavno pricala o njemu.
Kao sto sam rekla - ljiga ljigic.
Mislim da mu se ta cura, odnosna sada zena zove Ana Gruden i urednica je "Zaposlene" i onak zgodnicka je.
Znam da jerfra nemre drzat ponos u hlacama i da je sevio i muhe u letu, jer mi je to rekla jedna frendica koja ima u tim glumackim krugovima i s kojom sam bas nedavno pricala o njemu.
Kao sto sam rekla - ljiga ljigic.
BABY NICKY: Oprosti, sto toliko gnjavim, ali ovo je zbilja VAŽNO!!! Naime, ja imam slične podatke - navodno se isprva upucava na sve načine, a onda BUF!!! Jel i ti slično znaš? Pa što se onda išo ženit, ak i sam zna da nemre ostati vjeran???
BABY NICKY OTKUD TI TO SVE ZNAŠ? AKO MI MOŽEŠ REĆI, BAŠ ME JAKO ZANIMA???[/B] DAJ MI PLEASE ODGOVORI
A jeste li Vi nekad čuli onu inglešku Curiosity killed the cat :p :)
BabyNicky
15.05.2006., 13:47
BABY NICKY: Oprosti, sto toliko gnjavim, ali ovo je zbilja VAŽNO!!! Naime, ja imam slične podatke - navodno se isprva upucava na sve načine, a onda BUF!!! Jel i ti slično znaš? Pa što se onda išo ženit, ak i sam zna da nemre ostati vjeran???
Kaj te bario, ha?
Ma lik je sevac u narodu poznatiji kao "pimpekova glava".
mani se takvih.
A sad je jos i ozenjen:)
A jeste li Vi nekad čuli onu englišku Curiosity killed the cat :p :)
MENI JE OVO PRIJEKO POTREBNO ZNATI!!!!!!!!!!!!!
ne vičem, nego samo želim velikim slovima istaknuti važnost svega ovoga!!! Hvala na razumijevanju
Ili ste možda u nekoj relaciji sa Ožboltovom sadašnjom partnerkom/suprugom? U tom slučaju se izvinjavam zbog nesuvislosti s moje strane :(
Ma, nije mene bario, nego nekoga koga znam. Ali to je bilo podosta ozbiljnije od "barenja" - i to jako, jako nedavno. Pa me čisto iz tog razloga zanima. A i gdje mu je u to vrijeme bila ženica? Sada ženica. Koliko će taj brak trajati???
BabyNicky
15.05.2006., 13:52
Koliko će taj brak trajati???
like i said:
LIKE I GIVE A FUCK!
E pa, svo vreme trajanja serije se o ovom Maleku mislilo kao o dobrodušnom tunjavku kad ono...:eek: Lepo kažu, sve najbolje dođe na kraju :zubo:
BABY NICKY DAJ SE JAVI, PLEASE............ne galamim
BABY NICKY, jel imaš još kakvih informacija? Molim teeeeeeeeeeeeeeeee
Ja npr. sam čula da je jako ugodan i markantan i da zbari ženu samo tako, ostaneš bez daha. A jedino je grozno ono poslije....???
Ajme, monca, spamaš li ga spamaš. Imaš privatne poruke pa to tamo rješi.
Ne znam kak on uopće može bit markantan onako mlitav sa čudno zategnutom gornjom usnicom.
Eladan, možeš pojasniti?
Pa šta tu još ima da se kaže. Niko ne bi rekao da je Ožbolt takav razvratnik, nevezano od uloge Maleka (makar se meni takvim činio), a uloga mu je baš legla, da glumi onako nekog tunjavog i pomalo dosadnog, dobroćudnog i fino vaspitanog lika. Kad ono, prema najnovijim vestima s terena, on ti je promiskuitetni macan koji ne "oprašta" i samo puca li puca svoju "municiju" :zubo: :rofl:
Hajd' za njega, mogu da razumem čoveka, hoće mu se, može mu se :E . Ali ne razumem ove što padaju na njega :confused:
Ima i takvih. Prema onom što sam ja saznala navodno je jako zavodnički i ne može mu se na prvom spoju odoljeti. Zato mi i nije jasno, otkud sada taj brak??? A vidjali su se još do srijede
BABY NICKY, jel imaš još kakvih informacija? Molim teeeeeeeeeeeeeeeee
Ja npr. sam čula da je jako ugodan i markantan i da zbari ženu samo tako, ostaneš bez daha. A jedino je grozno ono poslije....???
covjece ja cu riknut :lol: od smjeha
nemogu vjerovat, pa monca5 ohladi se malo. :zubo:
da da "frendica", isto kako je od ogija "prijatelja" bivsa cura ostala od njega trudna. malo morgen
covjece ja cu riknut :lol: od smjeha
nemogu vjerovat, pa monca5 ohladi se malo. :zubo:
da da "frendica", isto kako je od ogija "prijatelja" bivsa cura ostala od njega trudna. malo morgen
NE ŽELIM SE PRAVDAT NI OPRAVDAVAT, ŽENA JE PORED MENE, AL JE SHRVANA PA PIŠEM U NJENO IME. oK'
Mogli bi pokazati malo razumijevanja prema tudjim osjecajima
Znači li to da je loš ljubavnik? Taman da vidimo što je babac stradao :zubo: . I što je on onako dramatski razbio čašu :D . I da upozorimo Ivanu na ono što joj se sprema :rofl: :lol:
Eladan, ne ono poslije, nego sada...prvo su padale romantične poruke, pozdravi i susreti, a sada ovo. Da čovjek ne povjeruje. Da li je moguće da je to brak iz koristi??
ovo postaje sve više zanimljivo (dobro sam napisala FinaSlovenka?)
ja sam sad isto kameleon???
samo me nemojte :bljak:
trudim se...
Ne verujem, ipak je on (kako BabyNicky kaže, a ja joj verujem, ne priča bez argumenata) bio u nekoj dugoj vezi sa trenutnom suprugom. Pre će biti da mu je Vaša prijateljica bila razonoda (izvinite na ovoj grubosti, ali ne verujem da je on tu gajio bilo kakve dublje emocije) :
evo ti link di ima i slika od njegove zene.
http://www.24sata.hr/articles/view/23990
covjece koliko ima ti godina 15-16, ako je Ozbolt tvoja "frendica" stvarno barijo (u to nisam sigurna), pa onda neka ona njega pita i to je nijov problem. A nemoze bas da sat blatis covjeka ovde i njegov brak. Mene to nezanima.
zasto nema danas LJUZ?:rolleyes:
kak nema?
a ja se veselim da vidim ko je ko
evo ti link di ima i slika od njegove zene.
http://www.24sata.hr/articles/view/23990
covjece koliko ima ti godina 15-16, ako je Ozbolt tvoja "frendica" stvarno barijo (u to nisam sigurna), pa onda neka ona njega pita i to je nijov problem. A nemoze bas da sat blatis covjeka ovde i njegov brak. Mene to nezanima.
Ispričavam se ako sam ikoga uvrijedila, svrha mojih poruka bila je samo da saznam nešto čime bih mogla potvrditi i uvjeriti prijateljicu u nešto što joj i sama od početka tvrdim. Nekolicina Vas mi je dala i takve potvrdne odgovore, stoga iskreno zahvaljujem. Želim samo pomoći, ništa drugo, nego u cijeloj toj priči nešto smrdi. Mora se priznati...
Curetak
15.05.2006., 14:54
:top: Congartulations to Curetak! :) :) Imat ćemo najmlađeg člana foruma!?
hvala, Manki.:kiss:
ljudi, jeste se raspisali danas:eek: popizdili ste.
Monca, daj skuliraj malo s Malekom, sorry, ali 2 strane o njemu:zvrko:
ajmo se vratit na LJUZ.
moram rec u petak je stvarno nije bilo lose. stvarno mi bilo frenkija zao, :cerek: scena sa ksenijon je bila super :s
MALEK se oženio. To je ipak jedan od glavnih likova u sapunici, nije moguće da Vas ništa ne interseira o tome. svoje sam razloge objansila. i ne znam kaj vas to toliko vrijeđa
joooj ovdje je sad tak full cool a ja nemam vremena :mad:
BabyNicky
15.05.2006., 15:09
MALEK se oženio. To je ipak jedan od glavnih likova u sapunici, nije moguće da Vas ništa ne interseira o tome. svoje sam razloge objansila. i ne znam kaj vas to toliko vrijeđa
Jebe nam se.
Da se mozda ozenio za Cofleka ili Chiquitu ili jos bolje za Poirota - e to bi bila vijest. :zubo:
ovak to je sam nepotrebna informacija.Šum.
Jebe nam se.
Da se mozda ozenio za Cofleka ili Chiquitu ili jos bolje za Poirota - e to bi bila vijest. :zubo:
Zašto si toliko gruba???
Jebe nam se.
.
Il za tebe npr. :zubo:
Curetak
15.05.2006., 15:13
ne vrijeđa nas, nego nas ne zanima, i onda kad neko tupi o tome ko da je to deveto svjetsko čudo je naporan.
nemoj se ljutiti, ali tak je:)
Curetak
15.05.2006., 15:14
monca, nemoj se s BabyNicky raspravljat, ona ti je neuravnotežena i sam bu te zvređala bezveze:rofl:
BabyNicky
15.05.2006., 15:15
Zašto si toliko gruba???
Ma daj me moje hebat. Upalila si se tu na forum samo zbog tog kaj je hebeni Malek maznuo neku tvoju frendicu i slomio joj srce i maltraš nas tu sa 356 postova na tu temu.
Rekli smo ti kaj znamo i kaj mislimo, sad si fakat postala pain in the ass.
I da: gruba??? :lol: :lol: :lol:
Monca5, metni temu na LJES :zubo:
Jebe nam se.
:top:
sorry ali stvarno nas ne zanima vise, covjek je se ozenio i to je to, sta sat neradimo u "starsu"
monca, nemoj se s BabyNicky raspravljat, ona ti je neuravnotežena i sam bu te zvređala bezveze:rofl:
Dobro neću, vidim da ste vu već uigrana ekipa. Dodjoh danas da provjerim neke informacije i samo mi je to bilo važno. a što je najbolje u svemu, malek je bio taj koji je zavadjao, nisu njega nego je on. Zanimalo me vase misljenje, pa to je valjda u redu. I zaprepastio me sa ovim brakom - NI OTKUD. a nedavno sam slusala neki njegov intervju gdje nije ni spomenuo da ima koga, a kamoli da se ženi...????????????????
BabyNicky
15.05.2006., 15:18
Il za tebe npr. :zubo:
jebate kaj bi ga tukla:D
Ih sad ispade Poirot državna taraba da svako može prazniti svoj pištolj u nj :zubo: :rofl: :lol:
BabyNicky
15.05.2006., 15:18
Dobro neću, vidim da ste vu već uigrana ekipa. Dodjoh danas da provjerim neke informacije i samo mi je to bilo važno. a što je najbolje u svemu, malek je bio taj koji je zavadjao, nisu njega nego je on. Zanimalo me vase misljenje, pa to je valjda u redu. I zaprepastio me sa ovim brakom - NI OTKUD. a nedavno sam slusala neki njegov intervju gdje nije ni spomenuo da ima koga, a kamoli da se ženi...????????????????
here we go again.
kako me svrbi "ignore" ali ono bas svrbi.
Čovjek se oženio, ali i dalje vara - POANTA.
Dobro, pa kaj nitko osim vas ne smije ništa pistai? Pa ovo je forum gdje se može pisati o svemu. U čemu je problem? Kaj ste me sada svi tako napali???
Curetak
15.05.2006., 15:23
monca, otvori temu na LJES kak ti je Coflek rekla: Malek se oženio, a dalje vara. I piši sestro koliko god hoćeš.
Ovdje si ga stvarno pretjerala.
pa što si ti sad advokat od njegove žene, za koju ne znaš?:zmaj:
očito nemaš dovoljno dokaza...:E
Ni prvi ni zadnji koji se oženio a vara ili je varao dok je bio zaručen. A to što nije nigdje spominjao da je u vezi, kao da mora spominjat za novine. Ajde više dosta.
a jebote on, pa pusti vec jednom covjeka. Bas otvori thread negdje, i pisi 100postova o tojoj temi, niko nece ti smetat. ali kako ne kuzis kad je previse je previse, nas ne zanima koga on jebe ili koga ne!
sorry ali stvarno je previse.
BabyNicky
15.05.2006., 15:30
Ni prvi ni zadnji koji se oženio a vara ili je varao dok je bio zaručen. A to što nije nigdje spominjao da je u vezi, kao da mora spominjat za novine. Ajde više dosta.
TITOVA TOČKA!
ejmen!
Napred pioniri, za Tita i partiju :) :cerek:
Al' nas izmori danas Malek :eek: Da upola tako umori onu svoju ekipu na treningu, AGRAM bi uzeo CL :zubo:
Ma ne može on njih izmorit u dvorani 2x2 ;)
monca, nemoj se s BabyNicky raspravljat, ona ti je neuravnotežena i sam bu te zvređala bezveze:rofl: jea, ta bejbi nidžo je baš bička:nono::rofl::s
BabyNicky
15.05.2006., 15:37
jea, ta bejbi nidžo je baš bička:nono::rofl::s
kučka i pol.
Ali dobra u duši:)
Jebe nam se.
Da se mozda ozenio za Cofleka ili Chiquitu ili jos bolje za Poirota - e to bi bila vijest. :zubo: Kletva: Dao Bog da se tip koji glumi šefa doping komisije zacopa u tebe i da te počne opsjedati! Dao Bog! :moli: :E
BabyNicky
15.05.2006., 15:39
Kletva: Dao Bog da se tip koji glumi šefa doping komisije zacopa u tebe i da te počne opsjedati! Dao Bog! :moli: :E
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
joj...da baaaaaaaaar!
Ih sad ispade Poirot državna taraba da svako može prazniti svoj pištolj u nj :zubo: :rofl: :lol: pa jebemu sve po spisku kaj sam ja tu, nacionalna sprdačina? I k tomu još - međunarodna? :mad: :mad: :mama:
Curetak
15.05.2006., 15:40
jea, ta bejbi nidžo je baš bička:nono::rofl::s
ali zato mi koje voli imamo kredita.............
jebemti, pročitala sam pička:eek: :rofl:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
joj...da baaaaaaaaar! Ili, ak već ne može on, budući je vrlo vjerojatno zauzet jerbo svi znamo da su debeli pedesetogodišnjaci tražena roba, onda bilo koji iz doping komisije!
Al' nas izmori danas Malek :eek: Da upola tako umori onu svoju ekipu na treningu, AGRAM bi uzeo CL :zubo:
a ja bi u srijedu navijala za marka:cerek:
:rofl: :rofl: :rofl:
jebemti, pročitala sam pička:eek: :rofl: ne znam ju u RL, al brijem da to ne bi bila anatomski netočna tvrdnja :misli:
kučka i pol.
Ali dobra u duši:) kaže se: kurva sa zlatnim srcem :D:D:D
jooooj, luuudiii ste danas!al svi!:s :lol: :lol: :lol:
A Malek je ipak najzgodniji
BabyNicky
15.05.2006., 15:49
ali zato mi koje voli imamo kredita.............
Ja volim sve ljude po difoltu.
Samo glupane ne.
Curetak
15.05.2006., 15:51
:rofl: :s :lol: :lol:
udavit ću se od smijeha
monca je neka opaka zajebantica
:rofl: :s :lol: :lol:
udavit ću se od smijeha
monca je neka opaka zajebantica Ne, to je Malek, samo njegova podvojena ličnost. Koja je usput žemska. I slovenka.
Malek is deeply disturbed :zvrko: :trk:
DI SE OTVORI NOVA TEMA? kAKo se dodje do toga? pomozite mi
Curetak
15.05.2006., 15:53
Ja volim sve ljude po difoltu.
al mene ipak malo više od svih drugih!?:cerek:
Ne, to je Malek, samo njegova podvojena ličnost. Koja je usput žemska. I slovenka.
Malek is deeply disturbed :zvrko: :trk:
Čekajte, Vama Malek zbilja nije zgodan? Frendica mi veli da je njoj neodoljiv - premda je 17 godina mladja od njega:::
A Malek je ipak najzgodniji a referentna vrijednost ti je tko? Petar Čobanković?
Čekajte, Vama Malek zbilja nije zgodan? Frendica mi veli da je njoj neodoljiv - premda je 17 godina mladja od njega::: Da, nije mi zgodan, muško je :bljak:
BabyNicky
15.05.2006., 15:55
al mene ipak malo više od svih drugih!?:cerek:
tebe i Mašenku najviše.
A da ipak malo obustavite :confused: :(
Curetak
15.05.2006., 15:57
Čekajte, Vama Malek zbilja nije zgodan? Frendica mi veli da je njoj neodoljiv - premda je 17 godina mladja od njega:::
ne, fakat nam nije zgodan.
fakat
a frendica ti je paglu, sorry
pa jebemu sve po spisku kaj sam ja tu, nacionalna sprdačina? I k tomu još - međunarodna? :mad: :mad: :mama:
Ćuti tamo, i dobro se ukopaj :lol: :zubo:
Da, nije mi zgodan, muško je :bljak:
Ok, bez obzira sada na sve. Čovjek ima 41 godinu i bez obzira kakav je (što se ponašanja tiče - mora mu se priznati daSE JAKO DOBRO DRZI za svoje godine. Meni kad je frendica pričala kako je super i niz drugih kompčimenata, moram priznati da sam joj povjerovala...
BabyNicky
15.05.2006., 15:58
a referentna vrijednost ti je tko? Petar Čobanković?
Ne.
Škegro.
ja bih se zabrinuo da mi frendica zna koliko je godina razlike između nje i Mloteka :mama:
Ali dobra u duši:)
A i šire. Potpisujem :zubo:
Manki_punker
15.05.2006., 15:59
:lol: :lol: :lol:
Ja se bum vusral! Baš kad sam htio pitat, zakaj ste otjerali moncu, vidi, she is back!
Hajde da ignorišemo dalju diskusiju o Maleku. Odosmo u Tandariju :E
Ali vi ste ipak bolje upoznati sa svime, pa onda znate malo više o svemu tome. Javljam novosti, ona je bolje, pozdravlja vas sve i kaže da bez obzira neće odustati od njega, za drugi tjedan su se dogovorili i vidjeti,...Pa me baš intersira što će od toga biti.
Ne.
Škegro. a jebote, mogla si ići tako nisko pa ga usporediti s ovim
http://www.temastauffer.com/big/MexicanHairless.jpg
Curetak
15.05.2006., 16:02
slažem se s Eladanom, ajmo je ignorirat, pa sprda se s nama ili je fakat lujka.
Meni kad je frendica pričala kako je super i niz drugih kompčimenata, moram priznati da sam joj povjerovala...
A da Vi njoj odalamite par pljuski. Kažu da je to proverena metoda u psihijatriji :E :zubo:
BabyNicky
15.05.2006., 16:03
Ali vi ste ipak bolje upoznati sa svime, pa onda znate malo više o svemu tome. Javljam novosti, ona je bolje, pozdravlja vas sve i kaže da bez obzira neće odustati od njega, za drugi tjedan su se dogovorili i vidjeti,...Pa me baš intersira što će od toga biti.
ima jedna disco trash stvar koja se zove "married man".
bas mi sad melodijica bruji u glavi.
slažem se s Eladanom...
Dan mi je ispunjen, Curetak se složila sa mnom :cerek: :kiss:
ona je bolje ako se još pali na Mloteka, onda nije :lol:
Aaaaa, trebalo bi da joj kažete da su kamikaze odavno odumrle :E . Prohujale sa vihorom :rofl: :lol:
Samo mi još recite i da ste bacili neki plesni korak/fintu :zubo: :D
JOŠ NEŠTO, godine u vezi uopće nisu važne. Znam jednu curu koja ima 19 godina, a frajer 45. Super im je i jako se dobro slažu -
Manki_punker
15.05.2006., 16:07
Its a married man, halleluja its a married man, oh yea. :)
JOŠ NEŠTO, godine u vezi uopće nisu važne. Znam jednu curu koja ima 19 godina, a frajer 45. Super im je i jako se dobro slažu
Naročito njemu dobro :lol:
BabyNicky
15.05.2006., 16:08
JOŠ NEŠTO, godine u vezi uopće nisu važne. Znam jednu curu koja ima 19 godina, a frajer 45. Super im je i jako se dobro slažu -
Da. A za 10 godina kad vise ne bu mogo, onda bumo imali jos jednu isfrustriranu drzavnu sluzbenicu....
LJUdi, zaista se ne sprdam s vama. Štoviše, zakaj me odbacujete???????????
Možda zato što ne znate kad je dosta. Što za jedno žensko, u određenim situacijama i nije tako loše ;). Ali ne sada... :flop:
Da. A za 10 godina kad vise ne bu mogo, onda bumo imali jos jednu isfrustriranu drzavnu sluzbenicu....
Ne, on ima svoju firmu, a ona mu vodi marketing, hodaju otkada je ona imala 15. Sada je upisala ekonomiju i super im je. Zaručiti će se.
Da. A za 10 godina kad vise ne bu mogo, onda bumo imali jos jednu isfrustriranu drzavnu sluzbenicu.... :s :s :s
LJUdi, zaista se ne sprdam s vama. Štoviše, zakaj me odbacujete??????????? da zbilja!
I slovenci su ljudi! :(:(
BabyNicky
15.05.2006., 16:10
Jebeš mi sve ak ovo ni ona mala kaj nam je postavila 385 pitanja i ona se zalila da ju ignoriramo. Jel goga ili takvo neko kenjavo ime....?
Ne, on ima svoju firmu, a ona mu vodi marketing, hodaju otkada je ona imala 15. Sada je upisala ekonomiju i super im je. Zaručiti će se. KAD NE BU MOGO JEBAT, JEBEM TE SPORU :zubo:
Ne, on ima svoju firmu, a ona mu vodi marketing,
Super, sad mu marketing dođe sinonim za pedofiliju :rofl:
Manki_punker
15.05.2006., 16:14
Ne odbacujemo te! Ti si the best. I polako si nas uvjerila si nas da se ne sprdaš. Što nas je još više zabrinulo.
Ne, on ima svoju firmu, a ona mu vodi marketing, hodaju otkada je ona imala 15. Sada je upisala ekonomiju i super im je. Zaručiti će se.
užas!!!
pedofile na lomaču!! :E :E :E
Ne odbacujemo te! Ti si the best. I polako si nas uvjerila si nas da se ne sprdaš. Što nas je još više zabrinulo
:lol: :zubo:
BabyNicky
15.05.2006., 16:17
Evo, sam sam cekala razlog. Za ignore.
Dobila sam ga ovim postom.
:W
Curetak
15.05.2006., 16:21
je, a od moje bake susjed ima kćer čija šefica na poslu je s16 godina upoznala svog sadašnjeg muža i imaju troje djece.....
gle, ne interesiraju nas takve stvari:rolleyes:
Evo, sam sam cekala razlog.
Dobila sam ga ovim postom.
:W
Šta kažete, mudra mala ;) :lol:
Ne, on ima svoju firmu, a ona mu vodi marketing, hodaju otkada je ona imala 15. Sada je upisala ekonomiju i super im je. Zaručiti će se.:lol: :lol: :lol: stvarno vise nemogu. Eto nam razlog - novac!
jebote vise nemogu pristat od smjeha. kad nista najsmijala me monac danas.
I ne nije Malek zgodan, nije ikakva faca i ono bas i nezna ni glumit.
aj molim te reci mi koliko imas godina, stvarno me to zanima?
Šta kažete, mudra mala ;) :lol: meni ignore nije cool, ovako se barem imamo s kim sprdati :vidiga:
meni ignore nije cool, ovako se barem imamo s kim sprdati :vidiga:
I to dosadi s vremenom :rolleyes:
Ali ume biti opako dobro :E :top:
Ljudi zbog čega bi se sprdali sa mnom? Svatko ima svog omiljenog lika. Meni konkretno nije Malek omiljen, nego iz sreije Frenki i Lili. Ja sam se javila samo zbog stvari koje sam navela. U čemu je problem? Kaj ste tako svi nadrkani? Loš dan?
Inače, imam 28 godina, diplomirana sam pravnica i radim u svojoj firmi. A razlog vašem vrijedjanju zaista ne vidim. Pa gdje vam je humanost i solidarnost?
Pa gdje vam je humanost i solidarnost? Na www.caritas.hr forumu
diplomirana sam pravnica i radim u svojoj firmi.
onda jesi advokat?:zubo: :D :zubo:
Prufrock
15.05.2006., 16:40
Novi poredak:
1.NGL
2.Monca5
Ljudi zbog čega bi se sprdali sa mnom? Svatko ima svog omiljenog lika. Meni konkretno nije Malek omiljen, nego iz sreije Frenki i Lili. Ja sam se javila samo zbog stvari koje sam navela. U čemu je problem? Kaj ste tako svi nadrkani? Loš dan?
Inače, imam 28 godina, diplomirana sam pravnica i radim u svojoj firmi. A razlog vašem vrijedjanju zaista ne vidim. Pa gdje vam je humanost i solidarnost?
nemamo los dan, ti si nam dan razvezelila :rofl: stvarno si mi razvezelila dan
ali stvarno mislim da se zezas sa nama.
Novi poredak:
1.NGL :confused:
Curetak
15.05.2006., 16:43
Inače, imam 28 godina, diplomirana sam pravnica i radim u svojoj firmi.
aha, to kaj si završila pravo i imaš svoju firmu znači da si pametna:rolleyes:
u qurac, kaj je s nama kaj smo završili fax i radimo za druge:eek:
A ČIME? Ne mogu shvatiti da tako mrzite svi Maleka.
BabyNicky
15.05.2006., 16:44
:confused:
Poirote, kaj si malo slow danas?
Sjedi jedan i jebes mi sve ak te necu tucit po guzi :tuctuc:
Daj, koncentracija danas ti je na razini zlatne ribice.
Prufrock
15.05.2006., 16:44
:confused:
Nada Gačešić Livaković
a ukurac mi jebeš sve po spisku, fakat sam spor :Prd:
A ČIME? Ne mogu shvatiti da tako mrzite svi Maleka. a ja ne mogu shvatit zake si ti tako zapela za to? kaj si mu ti? piaruša?
aha, to kaj si završila pravo i imaš svoju firmu znači da si pametna:rolleyes:
u qurac, kaj je s nama kaj smo završili fax i radimo za druge:eek:
Pa, kaj bi bilo? A zakaj ste danas tako osjetljivi? Nije važno kako je netko školovana, nego kakav mu je karakter. Ne razumijem vas uopće. reko, idem si danas uzeti dan i malo čavrljati s vama na forumu, iz razloga sto sam doista imala i razlog da to učinim, a vi sada tako. Zaista nikoga ne vrijedjam, nikoga ne ponizavam i nikome ne zelim zlo. Javila sam se kako bih vas zamolila za mišljenje, a vi ste iz toga napravli cijelu tragi komediju!!!!!!!!!!!!!!!
a ukurac mi jebeš sve po spisku, fakat sam spor
Popij nešto s kofeinom, uvaženi saborče :kava: . Biće bolje, da si nam ti živ i zdrav i blesav po defaultu ;) :)
ovo je faking nenadjebivo:rofl: :rofl:
Zapela sam za to jer mi je riječ o bliskoj osobi, o osobi koja mi je ko sestra skoro, znamo se cijeli život i teško mi je bilo kada me ujutro nazvala sva u plaču i u komi. ok??? sada znate sve. Zar je vama drago kada vam netko od bližnjih plače? Željela sam provjeriti sve, potankosti neke i možda pronaći nešto pozitivno u cijeloj prići. Na kraju se pokazalo da baš i nema nečeg pozitivnog, no ona i dalje vjeruje da će sve biti ok. Uostalom, i ona je u vezi - tako da su praktički na istome. Ni on ne zna da je ona u vezi. tako da ju je ovo dobro spustilo., Ali on se njoj svidja, super joj je i sto sada??? Neka vidi kako če ići dalje, pa nek odluči? Ako im je oboma to samo avantura - neka uživaju!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa, kaj bi bilo? A zakaj ste danas tako osjetljivi? Nije važno kako je netko školovana, nego kakav mu je karakter. Ne razumijem vas uopće. reko, idem si danas uzeti dan i malo čavrljati s vama na forumu, iz razloga sto sam doista imala i razlog da to učinim, a vi sada tako. Zaista nikoga ne vrijedjam, nikoga ne ponizavam i nikome ne zelim zlo. Javila sam se kako bih vas zamolila za mišljenje, a vi ste iz toga napravli cijelu tragi komediju!!!!!!!!!!!!!!!
pa tebi je 28, a pričaš stvari za pravu komediju, što je prava tragedija:rofl:
Ovo je za grčko-rimske klasike. Drame, ne rvanja :rofl: :D
A MA NEMOJ? pO ČEMU TO? pa svaki drugi tip ima ljubavnicu, pa to nije više čudo. ... wake up
Zapela sam za to jer mi je riječ o bliskoj osobi, o osobi koja mi je ko sestra skoro, znamo se cijeli život i teško mi je bilo kada me ujutro nazvala sva u plaču i u komi. ok??? sada znate sve. Zar je vama drago kada vam netko od bližnjih plače? Željela sam provjeriti sve, potankosti neke i možda pronaći nešto pozitivno u cijeloj prići. Na kraju se pokazalo da baš i nema nečeg pozitivnog, no ona i dalje vjeruje da će sve biti ok. Uostalom, i ona je u vezi - tako da su praktički na istome. Ni on ne zna da je ona u vezi. tako da ju je ovo dobro spustilo., Ali on se njoj svidja, super joj je i sto sada??? Neka vidi kako če ići dalje, pa nek odluči? Ako im je oboma to samo avantura - neka uživaju!!!!!!!!!!!!!!!!! ček, kaj ona fakat brije s njim? zaozbaČ? ja sam mislio da je ona neka zaluđena šiparica kaj je opsjednuta poluselebritijem:confused:
Poirote, kaj si malo slow danas?
Sjedi jedan i jebes mi sve ak te necu tucit po guzi :tuctuc:
Daj, koncentracija danas ti je na razini zlatne ribice.
:hrk: pa sta je to sa poirote, niki dan jos smo njega hvalili a danas tako nesto. :rofl:
Curetak
15.05.2006., 16:57
koka, ti ne čavrljaš ,nego vičeš cijeli dan kako se Malek oženio , kako je on zgodan, kako je slomio tvojoj frendici srce, kako je on najbolji i kako to da on nama nije zgodan, najbolji, zašto mi nismo zgranuti što on jebe tvoju frendicu etc etc
tražila si mišljenje, dobila si ga - boli nas neka stvar za njega.
i ti opet tupiš
daj napiši nekaj o nekom drugom
OK, Mislila sam da će vas zanimati kako će sve to završiti. Imate prognoze. On se vraća drugi tjedan - da li će se naći. Što mislite???
mislim da si je koka zabrijala da je ovaj podforum Centar za pomoć labilnim prijateljicama :lol:
It's cute, but it's WROOOOOONG!
OK, Mislila sam da će vas zanimati kako će sve to završiti. Imate prognoze. On se vraća drugi tjedan - da li će se naći. Što mislite??? NAZOVI 988 PA PITAJ! ZAŠTO? ZATO JER:
WE DON'T CARE! WE REALLY, REALLY, REALLY, REALLY, REALLY, REALLY, REALLY, REALLY, REALLY, REALLY, REALLY, REALLY, REALLY, REALLY, REALLY, REALLY, REALLY, REALLY, DON'T CARE!!!
mislim da si je koka zabrijala da je ovaj podforum Centar za pomoć labilnim prijateljicama :lol:
Prijatelju, comeback u velikom stilu :rofl: :zubo:
A MA NEMOJ? pO ČEMU TO? pa svaki drugi tip ima ljubavnicu, pa to nije više čudo. ... wake up
oooo, jesmo napaljeni...:mad:
ne govorim o tome, nego sve što si prije napisala...
kao: imam prijateljicu, dečko joj je 15 godina (pa da je rano počeo, nogo bi joj bit tata) stariji i to, pa da, ona ga voli zbog njega samog...
stvarno imaš završen pravni faks i 28 ti je godina???:klap: :lux: :lux:
oooo, jesmo napaljeni...:mad:
ne govorim o tome, nego sve što si prije napisala...
kao: imam prijateljicu, dečko joj je 15 godina (pa da je rano počeo, nogo bi joj bit tata) stariji i to, pa da, ona ga voli zbog njega samog...
stvarno imaš završen pravni faks i 28 ti je godina???:klap: :lux: :lux: VRIJEME TEČE SPORIJE U NJENOJ GLAVI :rofl:
:lol:
sta cura ne kuzi. :bonk: nezanima nas te gluposti. sta ne kuzis!
jeli si ti na metanu ili koji ti je?
koka, ti ne čavrljaš ,nego vičeš cijeli dan kako se Malek oženio , kako je on zgodan, kako je slomio tvojoj frendici srce, kako je on najbolji i kako to da on nama nije zgodan, najbolji, zašto mi nismo zgranuti što on jebe tvoju frendicu etc etc
tražila si mišljenje, dobila si ga - boli nas neka stvar za njega.
i ti opet tupiš
daj napiši nekaj o nekom drugom
:top:
jeli si ti na metanu ili koji ti je? monca je exala jedan ribasan previše :rofl:
p.s. tak mi je žao onih koji ovo propuštaju :rofl:
Meni ova monca vuče na trolla :misli:
Uostalom, i ona je u vezi - tako da su praktički na istome. Ni on ne zna da je ona u vezi.
:lol:
Glavno da ona plače i grozno joj je :rofl:
Prufrock
15.05.2006., 17:25
Damn, baš sad moram na posa pa moram ovo propuštat! :tuzni:
BabyNicky
15.05.2006., 17:32
Damn, baš sad moram na posa pa moram ovo propuštat! :tuzni:
jos 25 minuta i idm domeka.
nemrem vise...Idem si bacit corkicu do ljuza:)
ah, otišla je monca.
vrati se!
Maja Zupan
15.05.2006., 19:16
ljudi! sto sam to propustila? ozbolt ima ljubavnicu??? a tek se ozenio.
ili sam polupala loncice?????
ajde, please please please, u kratkim crtama....tko koga....?
znate li da danas nema LJUZ??????????????
protestiram!!!!!!
:zmaj: :hebemu: :Snajper: :asshole:
putnica
15.05.2006., 19:28
zasto ja nisam na ovoj temi od pocetka? :mama:
i zasto danas nema maleka i njegove "ou hau jes nou british eksnt" cure :rolleyes: :zubo:
:zvrko: :zvrko:
Maja Zupan
15.05.2006., 19:28
Ja zelim Monci5 reci sljedece: Ozbolt je godinama (4) sa bivsom balerinom iz kazalista, koju je ovih dana ozenio. niti ju je skrivao niti je tajio....a tvoja frendica je pala kao sto ce padati jos dugo dugo zene ovoga svijeta...na zalost. ali imala je izbora, zar ne? a drugo, on je bio u braku sa sanjom marin, i varao ju je sa sadasnjom zenom, bivsom balerinom. dakle, tvoja frendica ako mu nastavi biti ljubavnica, jos ima sanse....za koju godinu mozda mu postane zenom!!!! tantantaraaaan...tantantaraaaaan...
:Sex:
e, to ti je ko prokleto, zaljubim se u emisiju, za koju sam jucer pronasla forum (a ne bi se zaljubila, da me niste vi svi odusevili), a onda danas hocu vidjet tko je tko (pa i marka naravno, jer je stvarno neki tip na slicici:cerek: ), a emisije nema:cry: :cry: :cry:
kak su mi to mogli napravit
:usama:
pa zasluzuju to
pizdo:zubo:
ja sam se sad opet ponovo valjala od smijeha:rofl: :rofl: :rofl:
Ej, Mančićka, osvijetlila si nam dan, vraatiiii seeeee :lol:
Kaj nema LJUZ-a danas? WTF?:eek: Kakav je to nacin?:mad:
Upalim TV , cujem Mesica: "Budite borci za slobodu..." :eek: Bem ti, da nije rat poceo?!
Kaj sad moramo gledat taj njihov rodjendan tjedan dana?:rolleyes:
Curetak
15.05.2006., 20:04
i ja si taman namjestila jastučiće, upalila tv, kad ono umjesto Maje Župan i Ogija the bodyja- Sanader:mad:
jebemti 50 godina hrt-a
Curetak
15.05.2006., 20:08
Ej, Mančićka, osvijetlila si nam dan, vraatiiii seeeee :lol:
mislim ako ima 2 zrna soli u glavi da se ne bu vratila, poirot se pošteno izvikao na nju:rofl:
ako se vrati, skidam joj kapu:s
mislim ako ima 2 zrna soli u glavi da se ne bu vratila, poirot se pošteno izvikao na nju:rofl:
ako se vrati, skidam joj kapu:s
:rofl: ma daj, kad se izvikao? ja to nis vidla...kaj je bio banan?heheheh
ma človek joj je samo povecal slova, ampak to ni nič hudeka, ne?:zubo:
Hej, a di su BabyNicky i poirot? spavaju? :zubo: :rofl:
Curetak
15.05.2006., 20:27
Hej, a di su BabyNicky i poirot? spavaju? :zubo: :rofl:
BN je tu negdje, vidim da je online, ali nam se neće javiti, a poirot tuguje za moncom:cerek:
BabyNicky
15.05.2006., 20:32
BN je tu negdje, vidim da je online, ali nam se neće javiti, a poirot tuguje za moncom:cerek:
Tu sam, žene tu sam...
Curetak, kazni se.80 godina HRTa, a ne 50.
C-c-c-c di je nestao moj strebercic iz srednje?
nahebat cu im se mame normalno i u pićku zato kaj nema LJUZa danas.
BabyNicky
15.05.2006., 20:35
A mozda ipak 50 godina. Ne znam kaj sam zabrijala.
Loser:drzimsiLnacelu:
Curetak
15.05.2006., 20:41
mislim da je 80 g radia, 50 godina tv-a ili tak nekaj.
sam si ti drži L na čelu
BabyNicky
15.05.2006., 21:09
mislim da je 80 g radia, 50 godina tv-a ili tak nekaj.
sam si ti drži L na čelu
Ću ti držat ja....:rofl:
alo, ima koga?
monca, di si zlato? :gledgled:
zasto ja nisam na ovoj temi od pocetka? :mama:
tko ti kriv. bila si na BB topicu i znaš kak je ovdje cool ekipa :p
Hej, a di su BabyNicky i poirot? spavaju? :zubo: :rofl: ekšli - da, spavao sam :hrk:
i ja si taman namjestila jastučiće, upalila tv, kad ono umjesto Maje Župan i Ogija the bodyja- Sanader:mad:
ako je vjerovati pričama, i on voli ljubav u zaleđu :mig:
ako se vrati, skidam joj kapu:s :confused: ma daaaj, još ju molim da se vrati.
I love this game, čim misliš da je topic otišao kvragu, odjednom se pojavi netko tko ga totalno vrati u život.
Sive lubanje silooooooo!
Ja imam moooooooooooć!
I mačka Straška :raspa:
Dobro jutro svima, koliko Vas godi ima! Niste me jučer otjerali, nego sam jednostavno odlučila otići. Nadam se da ste mi danas dobro i da ćemo se danas ljepše družiti nego jučer.
Neka Vam svima suncem započne dan...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I mi tebi uzvraćamo istom merom :zubo:
A ja gledao par fragmenata juče na PINK-u (na žalost, nisma provalio da neće biti na HRT-u, a kasno se vratio s posla). Propustili smo Krešu koji peva sa svojom klapom (ili kako se to već u Zagorju kaže) u nekoj kleti. Nenadhebivo kako je utanjio, k'o bečki dečak :lol: :rofl:
putnica
16.05.2006., 09:17
tko ti kriv. bila si na BB topicu i znaš kak je ovdje cool ekipa :p
a i to sto kazes :top:
a zasto nemamo prigodne avatare? :D :zubo:
vidim, ti si stavila Cukićev alter ego :lol:
BabyNicky
16.05.2006., 09:55
svojom klapom (ili kako se to već u Zagorju kaže)
alkosi/cugeri/pijanci
izaberi
skrećem pozornost na večerašnju Mjenjačnicu s Rojsom i Ciganovićem :s:s:s
jutro BN:kiss:
putnica
16.05.2006., 10:04
vidim, ti si stavila Cukićev alter ego :lol:
:cerek: :cerek:
dobro, ko je gledao pink tv? ko ne moze izdrzati dan bez ljubavi? ko je najslabija karika? :cool:
prepricaaaaj! :moli: :zubo:
Poirot, jel smo danas u boljim odnosima?
putnica
16.05.2006., 10:21
koji dio? :zubo:
BabyNicky
16.05.2006., 10:22
Sive lubanje silooooooo!
[/I]
Kaj nije SILOM?
Pozdravljam svoje jučerašnje napadače: Poirota, BN,
Najveći pozdrav Eladanu, koji je pokazao strpljenje i razumijevanje. Nadam se da ste mi dobro jutros. Inače, u Zagorju se kaže klet.
Pozdravljam svoje jučerašnje napadače: Poirota, BN,
Najveći pozdrav Eladanu, koji je pokazao strpljenje i razumijevanje. Nadam se da ste mi dobro jutros. Inače, u Zagorju se kaže klet.
putnica
16.05.2006., 10:32
monca, kaze se i rojzica i vritnjak i zetec i gujdek :D :D
Poirot, jel smo danas u boljim odnosima? ma kak ne bi bili :cerek:
Dođoh...
Pročitah hrpuh pizdarijah..
Ispovraćah seh...
Kidnuh...
Curetak
16.05.2006., 11:35
bok ljudi:D
jučer nije bilo ljuz pa nemamo kaj komentirati:tuzni:
e,da, poirot, ja isto mislim da je bilo sive lubanje siloM:confused:
ili sam ja odrasla u zabludi?
Nastassja
16.05.2006., 13:15
Nisam sad sve čitala pa ne znam jel ti netko odgovorio, a s obzirom da sam mod moram kao održavati red.
Monca, očigledno je da si potpuno nova na ovom forumu pa nisi još pohvatala kako se tu "diše". Da ne bi previše toga uzimala k srcu, da ti objasnim malo hijerarhiju:
podforum televizija je za raspravljanje o tv emisijama i zabavno druženje. Jer i TV je za zabavu pa tako i ovaj podforum. Ovdje su ljudi navikli zafrkavati se u što većem omjeru. I to je poanta i ovog topica. Misliš da je otvoren da bi se nekog hvalilo? Ajd čitaj ponovo.
Tako da ljudi prvo i pomisle da se netko zeza. A ako se ne zeza onda ga popljuju jer se ne zeza. :D
Nitko nema ništa protiv tebe, ali nikome se ne čitaju ozbiljne stvari ovdje. Ti si počela poprilično ozbiljno, a ovdje su ljudi nenaviknuti na ozbiljnost (bar ovdje) i reagirali su kako su reagirali. Tvoja priča bi se dobro uklopila u podforum Usamljena srca i vjerojatno bi našla puno više razumijevanja. Al nemoj sad misliti da su ovdje ljudi bez razumijevanja. Samo se više volimo igrati nego učiti. :D
Iako, sad kad si upala ne moraš otići odavde. Samo malo popusti s ozbiljnošću.
I priznaj da se zapravo radi o tebi, ionako smo već svi to skužili. :mig:
I kakve veze ima ako mi svi ovdje mrzimo Maleka? I ako nam uopće nije zgodan? Onome kome je zgodan je ionako iz potpuno drugih razloga stalo do njega. :cool:
Btw, znam one koji imaju 41 godinu i izgledaju puuuuno bolje i mlađe od tvog Maleka. Al nije sve ni u izgledu.
A on je totalno odbojan i iskreno žalim tu osobu koja je potpala pod njegov navodni šarm.
putnica
16.05.2006., 13:24
I kakve veze ima ako mi svi ovdje mrzimo Maleka? I ako nam uopće nije zgodan? Onome kome je zgodan je ionako iz potpuno drugih razloga stalo do njega. :cool:
ali on se ozeniooooooooo!!! :eek: :eek: :eek: :mad: :D
Ove riječi su strašne. Doviđenja
ali on se ozeniooooooooo!!! :eek: :eek: :eek: :mad: :D
I šta onda??????????HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
putnica
16.05.2006., 13:27
zvrc, zvrc...:D :D
Sve će se znati idući tjedan, vjerujte.....................
Ove riječi su strašne. Doviđenja 01/4833-888 je linija pomoći i prijateljstva (http://www.plavi-telefon.hr/):cerek::cerek::cerek::cerek::cerek:
Nastassja
16.05.2006., 13:30
Ove riječi su strašne. Doviđenja
Ma što ti je strašno? :)
Moraš naučiti ne shvaćati stvari na ovom forumu osobno.
Pa ko da je bitno što ja mislim? Meni ni Brad Pitt nije faca, pa što? :D
Sve će se znati idući tjedan, vjerujte.....................
jel to obecanje?:cheer:
sto, iduci tjedan ce se ta "tvoja prijateljica" nac s njim i tamo ce kao slucajno bit i neki paparaco??? moglo bi bit zanimljivo...
O DA...DA DA. Ne šalim se, a sa onim najfriškijim vijestima moći ću reći oko iduće srijede, četvrtka. Ovisno. No, u svakom slučaju neke stvari će se pokazati.
Ma što ti je strašno? :)
Moraš naučiti ne shvaćati stvari na ovom forumu osobno.
Pa ko da je bitno što ja mislim? Meni ni Brad Pitt nije faca, pa što? :D
Ma zeka peka
monca5 ja te mrzim iz samog podruma duše :mad:
Sve će se znati idući tjedan, vjerujte..................... Izvest ćeš spontaneous combustion ispred njegove kuće vičući: 'Dis iz ol for ju Zlatko'?
A ZAŠTO? što sam tebi lošeg učinila?
Izvest ćeš spontaneous combustion ispred njegove kuće vičući: 'Dis iz ol for ju Zlatko'?
Baš mu zavidim, imat će fri barbekju :D
Vi jos ne shvaćate da nisam u pitanju ja, odnosno ne vjerujete mi.
A ZAŠTO? što sam tebi lošeg učinila?
Heh, ništa sunce moje malo, samo sam testirao tvoju inteligenciju. Ti si meni inače jako simpa :kiss:
...dođi mi ponovo na ispit :zubo:
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ček, što moju inteligenciju? Ah, žao mi je što i u svijetu bogatih i slavnih ima mržnje
Nastassja
16.05.2006., 13:40
Monca je zapravo inspektorica Kiš i poslije ovoga će poslati Ivanu na topic da sve objavi u Starsu. :D
Mda... meni sve ovo liči na jednu dobru zafrkanciju. S nekom namjerom doduše.
U novom broju Extre piše kako su Zlatko i Ana NAPOKON vjenčani. Pa tko je njih dvoje uopće vidio zajedno? Halo??? i da su imali netipično vjenčanje, u krugu od 150 ljudi u Heminhway baru. Strašno...
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.