View Full Version : Ljubav u zaleđu
stranice :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
[
21]
22
Mrtva mrkva
01.06.2006., 01:01
Ali kada Mare kazje svIsno....
To je u rangu viverice umisto vjeverice :rofl:
Montecassino
01.06.2006., 01:10
Jebemu ako ova Švajcarska ne zebe za ušii...:mad:
Mislim, u pičku, gdje u scenariju piše da je Goga srbenda??!
Mislim, malo samokontrole ne bi škodilo...
Jeboga i Švajcu i seju i ine kurce:mad:
Zjalosno i gotovo, a shta da kazjem. Mislim, serija mi se jako svidja... onako glumci su dobri, uvijek se neshto intrigantno desjava i tako, sve za pet - kad na kraju uvijek ovi redatelji posrani nadju neshto, nekakvu caku da usere sve skupa. Pa mislim - shto che nama EKAVICA na HRT:u. Ajmo svi skupa plakat i udarat shakama o pod, mislim stvarno.
To ti dodje ista stvar kao kad neki kuhar tamo pochne pravit mmmm... ukusan gulash kojeg bi kraljevi jeli... najprije izreza luk, pa isjeche kvalitetno meso, onda doda domacheg finog vina ovo ono....
da bi se na kraju POPISHAO u lonac.
Sori, ali tako osjecham. Mislim, koji je nashim redateljima vrag...
p.s. ako se ne varam jedna od pozadinskih melodija u seriji je proshlogodishnja srpska pjesma koju su SCG pjevali na Eurosongu. Pa prosudite sami, koliko smo normalni?
Zjalosno i gotovo, a shta da kazjem. Mislim, serija mi se jako svidja... onako glumci su dobri, uvijek se neshto intrigantno desjava i tako, sve za pet - kad na kraju uvijek ovi redatelji posrani nadju neshto, nekakvu caku da usere sve skupa. Pa mislim - shto che nama EKAVICA na HRT:u. Ajmo svi skupa plakat i udarat shakama o pod, mislim stvarno.
To ti dodje ista stvar kao kad neki kuhar tamo pochne pravit mmmm... ukusan gulash kojeg bi kraljevi jeli... najprije izreza luk, pa isjeche kvalitetno meso, onda doda domacheg finog vina ovo ono....
da bi se na kraju POPISHAO u lonac.
Sori, ali tako osjecham. Mislim, koji je nashim redateljima vrag...
p.s. ako se ne varam jedna od pozadinskih melodija u seriji je proshlogodishnja srpska pjesma koju su SCG pjevali na Eurosongu. Pa prosudite sami, koliko smo normalni?
Marketing. Serija se gleda i u drugim zemljama bivše države. Ono što je meni čudno je što nekad govore ekavicom, nekad ne. Ispada kao da im se ekavica omakla ali im se nije dalo ponovo snimat.
Inače, pjesma nije loša.
U scenariju piše da je Goga Srpkinja,pa zove se Gordana jebote...Lijepo piše Vlado Cukić Hrvat ženi misicu Ex Jugoslavije Srpkinju Gogu...ok?A i Lili je Ljiljana,to su srpska imena:flop:
To su srpska imena?
A ako ćemo prema onoj krilatici ''srbija do tokija'' onda je i Kawasaki srpsko ime. Već vidim odjavnu špicu neke srpske emisije:
uredio - kawasaki jovanović
scenario - yamamoto milojković
režiser - toširo jezdimirović
:zubo:
Da si faca i da odeš sa mnom na slatkač{a nisi :rolleyes:}, ubrzo bi shvatio kako zapravo još više voliš purgerice :raspa:
:eek: :eek: :eek:
Poirot, šta se čeka?
Pimpek u pogon i trk u akciju. Ako je Neil mogao hodati po Mjesecu moš i ti skakati po forumašici :D :D
U scenariju piše da je Goga Srpkinja,pa zove se Gordana jebote...Lijepo piše Vlado Cukić Hrvat ženi misicu Ex Jugoslavije Srpkinju Gogu...ok?A i Lili je Ljiljana,to su srpska imena
Isuse, pa to nisam ni vidjela! Gordana i Ljiljana da su srpska imena?
Ajmo još reći i da su Ivan I Hrvoje srpska imena :rolleyes:
Vjerojatno je i ''agram'' srpsko ime :rofl:
Poirot, šta se čeka?
Pimpek u pogon i trk u akciju. Ako je Neil mogao hodati po Mjesecu moš i ti skakati po forumašici :D :D kao što rekoh - RL je moj kriptonit :(:(
Vjerojatno je i ''agram'' srpsko ime :rofl:agrambre :rofl::rofl::rofl:
Curetak
01.06.2006., 09:39
kao što rekoh - RL je moj kriptonit :(:(
ja nekak ne vjerujem u to;)
jeste se raspojasali jučer, naravno kad mene nema je najzanimljivije:rolleyes:
fascinantno mi je kako Nina - kod koje se inače nikad nije mogao vidjeti laptop, ili da se uopće zna služiti računalom, ipak je ona otkačena umjetnica, ne? - ulazi u stan, odmah sjeda za lap i provjerava mailove; i vidi vraga - Ivica šalje mail:rofl:
BabyNicky
01.06.2006., 09:54
Poirot, šta se čeka?
Pimpek u pogon i trk u akciju. Ako je Neil mogao hodati po Mjesecu moš i ti skakati po forumašici :D :D
to mu i ja velim, no neće pa neće....
poirot plačipička.
ugledaj se malo na mene. Meni nema ko mi ga nije metnuo.:zubo:
ugledaj se malo na mene. Meni nema ko mi ga nije metnuo.:zubo:
Ja nisam :diže_dva_prsta: :zubo:
Poirotu priznajem ono ''RL je moj kriptonit'' jedino ako je kiklop, minotaur, kentaur,unicorn ili neko drugo preživjelo biće iz neke od mitologija :D
Nije valjda da si virgin? :misli:
BabyNicky
01.06.2006., 10:19
Ja nisam :diže_dva_prsta: :zubo:
Pa kad se nisi prijavil:D
Brijem da ce LJUZ završit jednako debilno kao i VM, Buljooka će buljit oči jedno 15 minuta, i epizoda će biti nakrcana flasbackovima iz prošlosti.
Eeeeeeeeeee, pa nemre zadnja epizoda proć bez NGL.
Curetak
01.06.2006., 10:23
a bit će ziher i dabl veding - Nina i Marko, Mare i Duje
:Placebo:
baš me zanima kak budu obukli Ninu za vjenčanje :rolleyes:
btw ona njena košulja s mašnom od jučer bode u oči
BabyNicky
01.06.2006., 10:25
a bit će ziher i dabl veding - Nina i Marko, Mare i Duje
:Placebo:
Sad dobro gledaj svadbu, Curetče.
Možda će uskoro i ti pred oltar pa bi bilo dobro da učiš od kolegica koje su to prošle.:D
Poirotu priznajem ono ''RL je moj kriptonit'' jedino ako je kiklop, minotaur, kentaur,unicorn ili neko drugo preživjelo biće iz neke od mitologija :D
ma, people skills su mi zakuratz u RL :visi:
nekad volim reć da sam George, Jerry, Elaine i Kramer sve u jednoj osobi
:visi:
Sorry susida, oli je danas takav dan oli ja ne mogu probaviti vaš jezik, ali na hrvatskom smo forumu, pa mogu srati šta me voja..:raspa:
:s
Da si faca i da odeš sa mnom na slatkač{a nisi :rolleyes:}, ubrzo bi shvatio kako zapravo još više voliš purgerice :raspa:
a jooooj ahahahaahahah:lol:
Ne!:diženos:
Ja se čuvam za brak, nisam laka ko ti:p :raspa:
Ja sam dama, ne..:kava:
:rofl:
BabyNicky je isto dama.Samo joj je metanje na forumu malo shebalo reputaciju.zbog metanja je cak dobila i ban. al, za dobrim konjem se praši!:D
BabyNicky
01.06.2006., 11:37
BabyNicky je isto dama.Samo joj je metanje na forumu malo shebalo reputaciju.zbog metanja je cak dobila i ban. al, za dobrim konjem se praši!:D
Tek tolko, ja sam uspjela dobit ban.
A vi pipice mi možete u Dubravu po šibice.:cool:
skoro 10 somova postova i nebrojeno svađa a još nijedan ban :mirko:
Tek tolko, ja sam uspjela dobit ban.
A vi pipice mi možete u Dubravu po šibice.:cool:
Samo ne u Dubravu:horor: :D
Hej, BN, ti si dobila ban za metanje (nekih slika,jelte) a meni iz posta brišu ovaj smajlich---> :bljak:
Za ne vjerovati.:rolleyes:
skoro 10 somova postova i nebrojeno svađa a još nijedan ban :mirko:
:eek: :klap:
ti imaš protekcije, ma 100 %
BabyNicky
01.06.2006., 11:45
Poirot ziher daje guze Ajspiku.:keskeskes: :draguljuče smijeh:
draguljče :cerek:
BN :tuctuc:
ne dajem guze već znam uteć na vrijeme :lol:, ono, započnem kavgu i odem se gibat gibat :cool:
Ne dajes muskom, neces dat zenskoj...hmmmm:misli:
ja sam lijepo rekel, koliko god sam tu cool i uber, toliko u RL nisam, i još više :tuzni:
ono, Klod pored mene ispada zgodan :visi:
Metni bar sliku. na procjenu nasem strucnom ziriju.:zubo:
Dorothy Vallens
01.06.2006., 12:02
Kolko sam opet postova morala nadoknadit :mad: :mad: sad se ne sjećam dal sam jučer gledala na pinku, joj jesam, al zadnjih 10 minuta. Nisam Srbin pa da prepričavam:zubo: , al u zadnjoj se sceni na pressici Agrama pojavljuje Novinar (znate koji). Molila bi Poirota da pripazi i pošalje skrinšotove trenutka kad Malek objavi da mu je Marko sin-zadnja scena na pressici.
Inače, vidim da ste se o Mare raspisali što je počelo nakon posta onog malumnog debilčine šta piše plavim slovima. Ines je na Akademiji bila poznata kao "štreberica" što na faksu kao što je njen ima posebno negativnu konotaciju.
Podjelit ću s vama jedno iskustvo. Šta ću, tjera me forum na otvaranje. Umjesto da nađem nekog u RL ko će me saslušat ja svoje pizdarije djelim s cijelim svijetom.
Elem, Bojanić je izuzetno neugodno stvorenje s stisnutim pokvarenim očima (koje pravda dioptrijom).
Ines Bojanić, Damir Markovina (sad bi onog plavog smajlića s naježenom kosom, al ga nemam :) i ja glumili smo u jednom diplomskom filmu zajedno. Tjedan dana provedenih s njima. Njihova razmišljanja-zašto Vallens ima glavnu ulogu, a nema Akademiju nit je istu upisala? Njihova gluma. Bojaničkino prekenjavanje. Njene debele noge (sad je na izboru za miss imala bijele najlonke i crne balerinke-fuj, fuj, fuj). Držali su se odvojeno od mene-ono, oni velike glumčine, a ja šrot koja sam se valjda pojebala s redateljem za ulogu u diplomskom filmu. eto, još to pamtim, bilo je prije 3 godine. Treba opraštati. Treba kurac. Srela sam kučku u gradu, opet je stisnula te ružne oči i pravila se da me ne vidi.
@poirot Pa metni, ne meni, da se razumijemo. Mozda onda dobis ban. :rofl:
auuuuu Dorothy carice :s:s
BabyNicky
01.06.2006., 12:14
metnućuti kuratz :zubo:
:lol: :lol: :lol: :lol:
a joooooj, Poirote, smiješan li si:)
a joooooj, Poirote, smiješan li si:) a još da me vidiš uživo :rofl::rofl::rofl::rofl:
a joooooj, Poirote, smiješan li si:)
vidi nase BabyNicky, njoj je smijesno metanje :D
vidi nase BabyNicky, njoj je smijesno metanje :D a štaš, priprosto čeljade, spomeneš metanje i ona se odmah počne smijuljit i kružit nogom po podu i mali prst u usta i tak :raspa:
a još da me vidiš uživo :rofl::rofl::rofl::rofl:
a naš poirot sve nesto : joj, da me vidite, joj ovakav sam, onakav sam, joj nikakav sam... A kad mu velis da metne (sliku) onda nudi nekaj drugo:rolleyes: :D
Poirot, podsjecas me na jednu frendicu, ona stalno kuka: Joj kak sam deeebeeelaaa, joj ova frizura mi ne stoji, joj ovo , joj ono...:rolleyes:
Na njoj je inace sve na mjestu, i mrsava je. Al čeka da joj se veli : neee, bas si super, neee, nisi uopce debela, neee, mrak si...:rolleyes: :rolleyes:
Manki_punker
01.06.2006., 12:54
Maja definitivno ima novog make-up artista. BN se već zaljubila u nju, a meni zgleda ko žuto-braun gejša, samo brez crtica koje naviju oči na postrance.
A proporcije tih žena mi nikak nisu jasne. Goga, 134 kila, 190-160-190, nije trudna. Lana, 40-40-40 (+200 uvis), trudna. A kdje nosi to djete?
ma, people skills su mi zakuratz u RL :visi:
Ahaa, šutljivac? Pa reci tako.
Imam rješenje za tebe: samo ti furaj laptop ne dejtove, vidjet ćeš da će ti se komunikacija popraviti. Šta god ti na pameti ti piši pa daj curi da čita s monitora, jednostavno :top:
nekad volim reć da sam George, Jerry, Elaine i Kramer sve u jednoj osobi
:visi:
S ovim si me zbunio, to je ipak neka pričljiva ekipa. Čuj, oni ipak nešto natežu u svakoj epizodi i još si uzimaju taj luksuz da komade odjebaju ;)
A proporcije tih žena mi nikak nisu jasne. Goga, 134 kila, 190-160-190, nije trudna. Lana, 40-40-40 (+200 uvis), trudna. A kdje nosi to djete?
Goga je surogat majka za Lanine blizance, u svakoj cici nosi jednog :D
BabyNicky
01.06.2006., 13:18
Alien, brate mili.
Pa i Nina je srpsko ime :top:
Curetak
01.06.2006., 13:29
jebote, zamisli da Gogili ostane trudna, ali ono - in RL:rofl: :rofl:
kolke bi joj sise bile:cice: :eek:
Dorothy, zavidim ti na bliskoj suradnji s Bogmamom:zubo:
Curetak
01.06.2006., 13:30
je, je, kak ne:rolleyes:
Evo vam malo o Gogi in RL
http://www.gloria.com.hr/site/mainpages/detail3.php?godina=2006&mjesec=ozujak&broj=586&link=586noveljic.htm
Curetak bokic:w
i N je srpsko slovo :top:
S ovim si me zbunio, to je ipak neka pričljiva ekipa. Čuj, oni ipak nešto natežu u svakoj epizodi i još si uzimaju taj luksuz da komade odjebaju ;) mislio sam na njihove komplekse i sveopću sjebanost :rolleyes::rolleyes:
Goga je surogat majka za Lanine blizance, u svakoj cici nosi jednog :D ma stanu blizanci u svaki od tih projektila :rofl: :rofl:
BabyNicky
01.06.2006., 13:42
i N je srpsko slovo :top:
sva slova su srpska osim H.:zubo:
a i Nicky je skraćeno od Nikola!
BabyNicky, de si bre srbine! :rofl:
ma stanu blizanci u svaki od tih projektila :rofl: :rofl:
I to oni porušeni njujorški :D :D
sva slova su srpska osim H.:zubo:
Ma šta slova? I brojke su srpske, pa ceo svet računa po srpski :zubo:
I to oni porušeni njujorški :D :D al da ga jebeš, Goga mora biti u punom planu, inače nema šanse da joj gledaš u lice :cice:
a evo i ovaj moj lik s avatara digo tri prsta u kruponi plan.
svi smo srbi ođe :amen:
Dorothy Vallens
01.06.2006., 13:51
:zubo: :zubo: Bogmama- to sam vas već htjela pitat...obzirom da sam kratko na forumu i da nisam pratila topic o Villi, daj mi Curetak molim te objasni zašto ga zovete Bogmama?
BabyNicky
01.06.2006., 13:52
a i Nicky je skraćeno od Nikola!
BabyNicky, de si bre srbine! :rofl:
Ma tu sam Hombre.
Hm, HomBRE.
I Španjolci su Srbi!:D
Samo za Dorothy V. :D
Viš kak milo gleda :zubo:
http://i3.tinypic.com/11b4rrm.jpg
Ma tu sam Hombre.
Hm, HomBRE.
I Španjolci su Srbi!:D
BREd pit je isto srbin! :D
Srbi = Borg
Sve su nas asimilirali :zubo:
Dorothy Vallens
01.06.2006., 14:04
Da, da, milo...kuja glupa. Vidjela sam kako svugdje ističe kako joj je glumački uzor Katherine Hepbourn. Da, fakat isti glumački potencijal:D
btw-fala coflek
Curetak
01.06.2006., 14:13
:zubo: :zubo: Bogmama- to sam vas već htjela pitat...obzirom da sam kratko na forumu i da nisam pratila topic o Villi, daj mi Curetak molim te objasni zašto ga zovete Bogmama?
Bog mama, bog tata, bog Dora
pa opet
bog mama, bog mama, bogmama...
kužiš?
Curetak
01.06.2006., 14:20
Curetak bokic:w
bok srećo:kiss:
ljudi, ovo su nam zadnji dani na ovom topicu :tuzni: , kad prođe LJUZ ode sve u..... zaborav (neću biti prosta)
di ćemo se onda družiti?
Dorothy Vallens
01.06.2006., 14:27
hehe, jeste okrutni...kužim sad! Mislim, kužim zašto Bogmama, ne da ste okrutni :)
Icepicka bu obradil Poirot. mamicu ti :2up:
BabyNicky
01.06.2006., 14:39
Evidentno je da Ajspik voli frajere. Mene, ovako lijepu i zgodnu je zbano brzinom munje. A Poirota nije. HM? Hm?
Da li Ajspik igra za istu momčad?
Manki_punker
01.06.2006., 14:41
AssPick?
Obrisala sam post. ti poirot bas ne znas primit zajebanciju. :flop:
AssPick? :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::s:s:top:
Obrisala sam post. ti poirot bas ne znas primit zajebanciju. :flop: znam, onaj 2up je bio iz zajebancije :rofl:
:kiss:
BabyNicky
01.06.2006., 14:44
Obrisala sam post. ti poirot bas ne znas primit zajebanciju. :flop:
Ma daj Cofleče....Kaj si odma tak osjetljiva:)
pa sve je to zajebancija, pa nebumo se valjda sad svađali kad još imamo tri epizode do kraja...?
Mir, mir, mir do nebaaaaaaaaaaaaaaa...
Ma daj Cofleče....Kaj si odma tak osjetljiva:)
pa sve je to zajebancija, pa nebumo se valjda sad svađali kad još imamo tri epizode do kraja...?
Mir, mir, mir do nebaaaaaaaaaaaaaaa... BREći i sestrama...:zivili:
coflek, naj se ljuti, sam sam zaboravil staviti extra smajlić: :D
coflek, naj se ljuti, sam sam zaboravil staviti extra smajlić: :D
mamicu ti :2up:
i ja zaboravila extra smajlic :D
Curetak
01.06.2006., 15:16
odem na gablec, i već ste se posvadili:nono:
al' ok, vidim da se već i ljubite, znači sve ok
Coflek, organiziraj nam topic za posustale ćetere s ljuz-a
ili se vidimo na podforumu trudnice:D
BabyNicky
01.06.2006., 15:18
Kuš ti ovog Poirota majstora...Ono, malu koja mu se otvoreno nabacuje, Emušna, odbije, a Cofleka tak smanta, kao ljuti se, pa se ne ljuti, pa je ovo, pa je ono i zbari malu.
Grad Master Flash.
Da imam kapu, skinula bih ti je Poirote.
Kuš ti ovog Poirota majstora...Ono, malu koja mu se otvoreno nabacuje, Emušna, odbije, a Cofleka tak smanta, kao ljuti se, pa se ne ljuti, pa je ovo, pa je ono i zbari malu.
Grad Master Flash.
.
jest kuratz.
odem na gablec, i već ste se posvadili:nono:
al' ok, vidim da se već i ljubite, znači sve ok
Coflek, organiziraj nam topic za posustale ćetere s ljuz-a
ili se vidimo na podforumu trudnice:D
ja se ne ljubim.
Curetak, imala sam najbolju namjeru da to organiziram, al hebiga oslo sve u ...
jest kuratz. to se ne jede :nono:
to se liže :zubo:
mivansn
01.06.2006., 15:45
:rigo: jezivo kolika srbofobija.dal vam je to jedino zanimanje u zivotu bre
mivansn
01.06.2006., 15:47
:crta: STA JE OVO .NEZNAM NI JA AL EVO GA OPET :crta:
mivansn
01.06.2006., 15:48
:crta: STA JE OVO .NEZNAM NI JA AL EVO GA OPET :crta:
a jos je samo jedan ovakav falio bre :rolleyes: :mikroval:
:rigo: jezivo kolika srbofobija.dal vam je to jedino zanimanje u zivotu bre jeste bre. eto vasceli topik smo samo raspredali o srbima.
citiram milu i dragu osobu: a sad idi :top:
btw., jel vam se još neko odcepio? :vidiga:
Manki_punker
01.06.2006., 15:53
ljudi, ovo su nam zadnji dani na ovom topicu :tuzni: , kad prođe LJUZ ode sve u.....
Ja mislim da Cico ne bi trebo toliko forsirati debeloga Niku. :rofl: :rofl: :zubo:
Goga_rs
01.06.2006., 15:59
Pa ja sam samo rekla za imena ljiljana i gordana,a vi nappraviste opštu parodiju...A jeste neki čudni...i poslije ja dijete...???
Manki_punker
01.06.2006., 16:02
manki, o čemu ti? :eek:
Spremam se na pisanje nekih totalno drukčijih komentara. Pa vidm da mi ne ide. A ti ak ne znaš ko su Cico i Niko .... onda si i ti binsr! :rofl: :zubo:
Pa ja sam samo rekla za imena ljiljana i gordana,a vi nappraviste opštu parodiju...A jeste neki čudni...i poslije ja dijete...???
Ne znam za ostale ali ja sam se suzdržavao.
ma znam tko su, al nisam skužio vezu između njih i onog što si kvotao
Ne znam za ostale ali ja sam se suzdržavao.:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Curetak
01.06.2006., 16:12
Curetak, imala sam najbolju namjeru da to organiziram, al hebiga oslo sve u ...
ma daaaaaaj Cofffflek, nemoj bit takva, budeš ti to nama organizirala :moli:
a poirot se šalio, pa nemreš se na njega ljutiti;)
ma daaaaaaj Cofffflek, nemoj bit takva, budeš ti to nama organizirala :moli:
a poirot se šalio, pa nemreš se na njega ljutiti;)
ako ti to kazes onda je valjda tak.
ne ljutim se, nego vise ne stavljam smajlice. (do prve prilike heh)
A poirot je pristran. kad mu BabyN. napise da on daje guze Icepicka onda ona dobi smajlic- "tuc po guzi" i kez
a ak ja napisem- Icepicka bu obradil poirot, ja dobim- "mamicu ti jebem"
I kolko vidim 100 godina nije dizao prst nikom, pa ni ovim srbendama tu.
nema veze.
BabyNicky
01.06.2006., 16:20
ako ti to kazes onda je valjda tak.
ne ljutim se, nego vise ne stavljam smajlice. (do prve prilike heh)
A poirot je pristran. kad mu BabyN. napise da on daje guze Icepicka onda ona dobi smajlic- "tuc po guzi" i kez
a ak ja napisem- Icepicka bu obradil poirot, ja dobim- "mamicu ti jebem"
nema veze.
Ma pokazivao je i meni srednjake, mene zvređa na msnu da mi pamet stane.
nema veze. ma evo, sveudilj ti se ispričavam draga moja, neću nikad više i bičujem se usput :s
cofleče, ženi me :cice:
Manki_punker
01.06.2006., 16:31
Ma pokazivao je i meni srednjake, .....
A tek mene kak je zvrijeđala Emosjon ne nekom podforumu, e da, na eurovision. :azdaja: Rekla mi je da nek idem drkat na onu finsku pošast i da sam največi kreten kae ikad hodao!
Tak da znate, imamo dovoljno municije da se pokefamo al onak totalno. To bi bil najbizarniji kraj ovog topica...:cool: da nam ga zaključaju dan prije zadnje epizode.:top:
Ma pokazivao je i meni srednjake, mene zvređa na msnu da mi pamet stane. :rospija:
a kaj ti meni radiš tek :Prd:
A poirot je pristran. kad mu BabyN a čuj, ipak smo si ja i BabyNicky upclose & personal :kiss:
A tek mene kak je zvrijeđala Emosjon ne nekom podforumu, e da, na eurovision. :azdaja: Rekla mi je da nek idem drkat na onu finsku pošast i da sam največi kreten kae ikad hodao!
Tak da znate, imamo dovoljno municije da se pokefamo al onak totalno. To bi bil najbizarniji kraj ovog topica...:cool: da nam ga zaključaju dan prije zadnje epizode.:top: ajmo se kolektiovno posvađat :s:s:s:s
Ma pokazivao je i meni srednjake, mene zvređa na msnu da mi pamet stane.
A kad si je mislila napokon pokrenuti? :kava:
...ma zajebavam se :zubo:
No HF ;)
BabyNicky
01.06.2006., 16:35
ajmo se kolektiovno posvađat :s:s:s:s
Taaaaaaaaaaaaaaako jeeeeeeeeeeeeeeeee, svima pićka materinaaaaaaaaaaaaaaa
..............svimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :rozi:
.....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :gitara:
mivansn
01.06.2006., 17:01
:2up: to sto tebi fali potrazi na gay stranama..:B
mivansn
01.06.2006., 17:06
.
btw., jel vam se još neko odcepio? :vidiga:
odcepio ti se coflekov sa guze:flop:
Curetak
01.06.2006., 19:19
odcepio ti se coflekov sa guze:flop:
fakat si jadan:rolleyes:
nisan gleda večeras :cry:
Nisi puno propustio.
Tu je danas bilo much more interesting:zubo:
BabyNicky
01.06.2006., 20:24
ma njesra danas. Ja bih današnju epizodu posvetila kostimografu.
Prejaka seljačija. Od Ksenči do Goge koja uvijek zgleda ko nema seljača iz Čučerja.
Presica je bila prejaka. Reko bi čovjek da će to biti raskošno, puno novinara, pa domjenak, pa šampanjac, a izgledo je ko sastanak kućnog savjeta u nekoj zgradi do 5 katova.
Presica je bila prejaka. Reko bi čovjek da će to biti raskošno, puno novinara, pa domjenak, pa šampanjac, a izgledo je ko sastanak kućnog savjeta u nekoj zgradi do 5 katova.
je :rofl: :rofl:
A kuite ovog Frenkijevog odvjetnika, tak pametan i sposoban, odmah je našel nekaj kaj bu Frenkija zvleklo iz zatvora.... i veli on Kseniji da njih dva dugo godina suradjuju...(kljucna rijec -dugo) E sad, sjecate se kad je Frenki dal papire iz Agrama onom nekom sinčiću njegovog frenda da mu iskopa bilo kaj iz tih papira ne bi li shebao Cukica. Pa ak je vec imal tak sposobnog odvjetnika kaj nije to njemu bil dal?! :rolleyes:
chiquita
01.06.2006., 20:35
ma njesra danas. Ja bih današnju epizodu posvetila kostimografu.
Prejaka seljačija. Od Ksenči do Goge koja uvijek zgleda ko nema seljača iz Čučerja.
Presica je bila prejaka. Reko bi čovjek da će to biti raskošno, puno novinara, pa domjenak, pa šampanjac, a izgledo je ko sastanak kućnog savjeta u nekoj zgradi do 5 katova...
...+ nezaobilazni smutljivac iz stars novinarske redakcije.
frajeru svaka čast, očito do kraja serije niti jedna epizoda neće moći proći bez njega.
E ova beshe interesna epizoda so iskluchok na farmerkite na Nina i na presot shto ne licheshe na nishto.
Inache se gleda krajot.
Ej dali e vistina deka vo Hrvatska ima sneg ???
istina. ima i deka i snega.:D
istina. ima i deka i snega.:D
Eve edna interesna slika od Hrvatska so sneg :) slikana vchera. Ako treba prevod kazete :) jas so mojot hrvatski ke se pokazam :)
http://vest.com.mk/default.asp?id=117953&idg=6&idb=1781&rubrika=FOTO
Tamoooo gdjeee vjecno sunce sjaaa, tamooo jeeee Maakeedoooniiijaaa..:gitara:
E bash sega nema sonce tuku oblachno e i vrne dozd celo vreme :D
amiga, ja tebe niš ne kužim :trio:
Dali vi izgledashe Nina zdebelena?
BabyNicky
01.06.2006., 21:45
naporno mi ej pratit bilo koji jezik osim domaćeg mi 'rvatskog.
amiga, ja tebe niš ne kužim :trio:
ni je moguche :D
Dali vi izgledashe Nina zdebelena? Nina je oduvijek bila bucka:s
joj curke moje, slušam soundtrack Requiem For A Dream i totalno me bacio bed, ono, sam bi se sklupčao u kut sobe i cmoljio :cry:
pushi ti druga muzika i javi se kaj nekoj (nazovi nekog) da ti kaze neshto veselo. Taka ke ti pomine bedot.
pushi si druga muzika i javi se kaj nekoj (nazovi nekog) da ti kaze neshto veselo. Taka ke ti pomine bedot.
BabyNicky
01.06.2006., 22:41
joj curke moje, slušam soundtrack Requiem For A Dream i totalno me bacio bed, ono, sam bi se sklupčao u kut sobe i cmoljio :cry:
ke jašeš na crvenom valu?
:D :D :D
Upravo sam gledala LJUZ na Pinku, sutrasnju epizodu ..nisam mogla odoljeti..
:cool:
ke jašeš na crvenom valu? zbediral me sounstrack:eek:
BabyNicky
01.06.2006., 22:52
zbediral me sounstrack:eek:
Pa koji kurrac slusas mjuzu koja te ekstremno baca u bad...?
Ajmo malo nekog za podic raspolozenje materijala :rock: :cheer:
a kad volim mjuzu koja me baca u bed :cerek:
Indigo_st
02.06.2006., 01:09
Zna li itko oce li se saznat da je Frenki posla onu dvojicu jos na pocetku da pretuku Marusica? :misli: :rolleyes: Sve mi se cini da ce to ostat "nerjeseno" bas kao i onaj clanak od Ivane. Gluuupooo! Puno buka nizasto. :rolleyes:
Ovo nije sapunica, ovo je bajka.
H.C.Andersen nije ni do kolina Majeticu i ekipi. :nono:
Ko kak se nebu saznalo da je Ogi pizda podvalio novinama da je Markec prodal utakmicu....Propusta ko dreka:s
A kak nikom nije palo na pamet da se priupita onaj rudlavi stalnokezeći galerist (iz galerije D) koji je dopelal nosatog Kloda. Pa on ga je preporučil Nini!
A danas ono glupo prekenjavenje seeeeja pred Frenkijem. Čist suvišno i bedasto. :rolleyes:
POSLJEDNJA EPIZODA NAŠE DRAGE LJUZ JE U PONEDJELJAK ! To je za sve neupućene koji ne čitaju Stars
Kaj bumo delali u utorak prije dnevnika?????:ceka:
rudlavi stalnokezeći galerist :rofl::rofl::rofl::rofl::s:top::D
Curetak
02.06.2006., 09:40
Tanja je najtraženija vižazistica na estradi:rolleyes:
Kaj, odeš na neki tečaj u london na 2 tjedna, vratiš se i za još toliko si glavna faca.
Yeah, right:rofl:
a ono grljenje LanaTanjaMajaOgi, strašno......
BabyNicky
02.06.2006., 10:00
ne seri, znam da ti je suza iz oka kanula....
Samo da pozdravim drustvo u čošku:w Zna se, hadeze, mir do neba, peace brother i tak...:D
BabyNicky
02.06.2006., 10:29
Ola todos!
(kaaaaaaaaaaaaaaaako pričam španjolskiiiiiiiiiiiiiiiiiii)
Hvala Isusu, Budi, Alahu i Krišni šta to nisam vidio :briše_znoj_sa_čela:
Kakva masturbacija, od ovakvih će scena mladi naraštaji oslijepiti. Popovi nemaju pojma :zubo:
BabyNicky
02.06.2006., 11:07
Kakva masturbacija, od ovakvih će scena mladi naraštaji oslijepiti
Koji ti imaš pokvareni um, Aastone...
Pa samo su se grlili...Nije bilo metanja.
mali spojlerčić Frenki bu malo posjetil Valenta hihihi
Curetak
02.06.2006., 13:01
mali spojlerčić Frenki bu malo posjetil Valenta hihihi
kako se mala izvježbala pisat spoilere:tulum:
:cheer: za spoiler
ima još 2 epizode do kraja, opet će sve zbrzat na kraju:rolleyes:
Curetak
02.06.2006., 13:04
Pa samo su se grlili...Nije bilo metanja.
bilo je i metanja - Ogi i Lani i Maji:)
samo ne u ovoj epizodi;) i ne svo troje odjednom
kako se mala izvježbala pisat spoilere:tulum:
:cheer: za spoiler
a e.:o :D
I jedan romantican za tebe:) - Frenki bu dosel kod Ksenci, al naravno nje nebu bilo doma, i kad bu se vratila nasla bu ružu...ah :-)))
bilo je i metanja - Ogi i Lani i Maji:)
samo ne u ovoj epizodi;) i ne svo troje odjednom
Ko zna, zna!:top: :D
BabyNicky
02.06.2006., 14:16
Možda bude kakav gangbang na kraju.
Jel gledo ko na Pinku? :lol: :lol: :lol:
i ke sad, di su sad svi srbići kad ih trebaš?
a dali primetivte deka site megusebno se gushkaa (grljeli) osven lana i ogi :D
Dunjaska
02.06.2006., 14:25
Evo draga BN ima i srbica na forumu...doduse razocaranih vasim stavom prema nama
BabyNicky
02.06.2006., 14:27
Evo draga BN ima i srbica na forumu...doduse razocaranih vasim stavom prema nama
ma nijeeeeeeeeeeeeeeeee valjdaaaaaaaaaa :eek: :eek: :eek:
Dunjaska
02.06.2006., 14:28
Pa vidis jeste.......po cemu ste vi to tako superiorni nije mi jasno....
Pa vidis jeste.......po cemu ste vi to tako superiorni nije mi jasno....
:rolleyes:
Jesi li ti upravo doselila iz svemira?
Curetak
02.06.2006., 15:14
a dali primetivte deka site megusebno se gushkaa (grljeli) osven lana i ogi :D
jel se ti grliš sa svojim bivšim dečkom ped njegovom sadašnjom curom koja je ujedno i tvoja frendica?;)
jel se ti grliš sa svojim bivšim dečkom ped njegovom sadašnjom curom koja je ujedno i tvoja frendica?;)
dobra ti e poentata ali ne sum se nashla vo takva situacija do sega :)
A inache shto e ova prepucavanje koj e od srbija koj od hrvatska?!?! gluposti! ova e forum za nashata draga serija LJUZ i site se dobrodojdeni!
BabyNicky
02.06.2006., 15:25
A inache shto e ova prepucavanje koj e od srbija koj od hrvatska?!?! gluposti! ova e forum za nashata draga serija LJUZ i site se dobrodojdeni!
vec si mi naporna sa tim tatata matatata i bez da te čitam.
sad sam te ekšili pročitala i malo mi počinješ ić na živac.
ne bi sakala da zazalam shto sum uchestvuvala na ovoj forum i ne bi sakala da si dobijam pogreshno mislenje za hrvatite radi nekoj shto mu e naporno da chita tatata matata?!?!
Nisu prepucavanja, nego su se neki očito našli uvrijeđeni činjehicom da je ovo hrvatski forum. I sad smi mi tu kao superiorni jer se forum zove forum.hr :rolleyes: Kao da se ikog tjera s foruma.
No, budući, da sam propustila neke dijelovfe, može li mi itko reći je li Ninu na prvom saslošanju itko pitao s kim je bila, kad je poslije Marko rekao da je bila s njim? Malo mi je čudno da ju se ne pita, a opet sigurno ona nije rekla da je bila s Markom. Dakle, di je podudarnost priča? Ili je još jedan propust.
A Nini naravno nijednom nije palo na pamet da je galerist od nje tražio da voda Kloda po gradu, pa da čovjeka malo ispitaju.
ne bi sakala da zazalam shto sum uchestvuvala na ovoj forum i ne bi sakala da si dobijam pogreshno mislenje za hrvatite radi nekoj shto mu e naporno da chita tatata matata?!?!
Pa kad te jedva išta razumijemo :cry:
Curetak
02.06.2006., 15:31
ne bi ti izdržala da nekom nekaj ne veliš.
svađalica:p
:kiss: :grli:
Pa kad te jedva išta razumijemo :cry:
pa i jas neshto ne razbiram pa se trudam i interesno mi e ne mi paga na pamet da se karam za toa?!
BabyNicky
02.06.2006., 15:34
ne bi ti izdržala da nekom nekaj ne veliš.
svađalica:p
:kiss: :grli:
Nis ja niš svađalica, neg jednsotavno velim kaj mi je na pameti.
:kiss:
ne mi paga na pamet da se karam
Lijepo šta s nama dijeliš svoje seksualne navike. Imaš li šta perverzno? :D :D
Lijepo šta s nama dijeliš svoje seksualne navike. Imaš li šta perverzno? :D :D
a ????
Curetak
02.06.2006., 15:41
Dakle, di je podudarnost priča? Ili je još jedan propust.
.............
kaj misliš?
btw, Ksenija i Agata su jučer šetale po ulici a ne po KC:eek:
što je reć? KC više nije omiljeno mjesto za šetnju/kavu/šoping/kino/preljub/sprovod/slučajne susrete...?
Curetak
02.06.2006., 15:43
a ????
karati kod nas ne znači svađati (osim u Dalmaciji) nego sexati;)
pa te aaston malo zajebava:)
dajte ostavite curu na miru.
E dobro sum nemala pojma deka karati znachi sexati :) ali i mene mi dojde smeshno.
Nego dobro gledam ne se razbirame kako da zborime dva totalno razlichni jazici :(
BabyNicky
02.06.2006., 15:46
dajte ostavite curu na miru.
OOOOOOOOOOOO, imamo Nelsona Mandelu na forumu - borca za ljudska prava....
Go Curetak, you can do it, Go Curetak is's your birthday:)
E dobro sum nemala pojma deka karati znachi sexati :) ali i mene mi dojde smeshno.
Nego dobro gledam ne se razbirame kako da zborime dva totalno razlichni jazici :(
Dobro, sad si naučila najbitniju razliku između ova dva jezika. Tako da ti se ne desi slučajno da te neki hrvat nategne a ti se pitaš kojim povodom?
Npr. posvađate se i ti bjesno kažeš: ''e sad ćemo se mi dobro pokarati!'' I hopla, niti se ne snađeš a već nožicama nebo pozdravljaš. :D :D
Zajebavam se, naravno...
...a možda i ne :zubo:
BabyNicky
02.06.2006., 15:58
niti se ne snađeš a već nožicama nebo pozdravljaš. :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol: prejak si. Pre-jak.
....
Ma meni je makedonka simpa, šteta šta je ne kužim po qurca :(
Dunjaska
02.06.2006., 16:05
Jesi li ti upravo doselila iz svemira?
Ne nisam........jos uvek sam u SRBIJI
Ne nisam........jos uvek sam u SRBIJI
Dobro, svoje si rekla.
A sad idi.
copyright by BN 2006
Dunjaska
02.06.2006., 16:14
Dobro, svoje si rekla.
A sad idi.
copyright by BN 2006
A zasto da idem....zar ovaj forum nije otvoren za sve???
A zasto da idem....zar ovaj forum nije otvoren za sve???
Treba ti doza smisla za humor.
Dunjaska
02.06.2006., 16:22
Treba ti doza smisla za humor.
Pa sve ima svoje granice....
BabyNicky
02.06.2006., 16:27
Dobro, svoje si rekla.
A sad idi.
copyright by BN 2006
Ispravak netočnog navoda "Ajd sad idi"
I to nije moje, nego iz "Mi nismo anđeli".
Ispravak netočnog navoda "Ajd sad idi"
I to nije moje, nego iz "Mi nismo anđeli".
...da teta BN, drugi put ću se više potruditi.... :rolleyes:
Nisam gledio ''anđele''. ;)
Poirotče, patiš li ti od nesanice??? obzirom da si već u 7 na netu.
Btw društvo, fali li vam nedavno odbanananananana M ??? Nismo uspjeli saznati kak je prošao tet a tet........i to me silno brine. :confused:
I onda....kaj delamo u utorak, srijedu, četvrtak ....itd. prije dnevnika???
A da osnujemo Društvo ucviljenih sapuničara?:zivili:
I onda....kaj delamo u utorak, srijedu, četvrtak ....itd. prije dnevnika???
A da osnujemo Društvo ucviljenih sapuničara?:zivili:
Ja ću se redovito sapunati u prednevničkom terminu nastojeći održati tradiciju sapuničarenja besmrtnom :s
New religion is born.
Nigdje nikoga....kae....svi ste pred ekranima. Tak i treba. Danas bi bila zadnja da nije bilo onog blagdana povodom naše drage TV. Znate li vi da smo se sapunirali ravno 8 mjeseci !!:s
Ksenči je sa starom cijelu noć tulumarila. Pa došle su doma po danu, a Frenki je ružu ostavil po mrklome mraku. Skripterki bi doživotno trebalo zabraniti da se bavi ovim poslom.
Sirotica Nina se tak namučila od nerada da se opet morala ići odmoriti od svega, po drugi put u tjedan dana. Srce malo grintavo i napaćeno.
BabyNicky
02.06.2006., 20:33
nemrem vjerovat da sam opet danas uspjela :hrk: usred Ljuza.
Ono malo ke sam gledala- bezveze.
Krešo je oduševljen svojim bordel uredom(?!?!), opet gledam kakve su to nakupine moljaca na Ogijevom licu - kad onda skuzim da mu je to brada, bkica iznamljivačica sobe ima manu da stalno ponavlja "Baš mi je dargo" milijardu puta" bez da izgubi gebis, jedino kaj mi je Frenki bio zakon kod Ljige Valnta.
Sam ne znam na čijem se stanu vrata otvaraju prema van?
Dunjaska
02.06.2006., 21:41
Evo mi na pinku danas odgledasmo kraj.....i mogu vam reci nije bio bas nesto impozantan.....a od ponedeljka imamo cast da ponovo uzivamo uz Vila Mariju
Montecassino
02.06.2006., 21:53
I danas sam mora opet pritrpit ric : SvAJcarska!!!!!! Ajme zemljo!!!
Malek Ivani; Moram ti odati jednu tajnu. (Ustane i priđe k Ivani).
Ivana se odmah digne jer tajne se mogu slušati samo stoječki.
Opatosih se shvativši kak je Malek moderan mužjak. Ne hebe ga što se Ivana u protekla dva mjeseca tamanila s Ogijem (koji je već bio olmoust zaručen s Lanić), a onda i s naprasno nestalim Castillom. Ma neeeema veeeze........
Gde li bre rastu taki?
Emo§ion:D
02.06.2006., 22:23
Poirot, šta se čeka?
Kako bi ti rado trisku zbog ovoga uvalila :azdaja:
Pa ja sam klinka, ja bi slatkača, a ne pimpača:mig: :rofl:
Btw,
vidim ekipa, kraj se bliži, napetosti nema,
možda da i kod nas počnu emitirati nanova Villu:raspa:
02.06.2006., 22:28
:lol: :lol: :lol:
{Maamaaa,
kupi pampersice}
:lol:
02.06.2006., 22:34
Slažem se :mig:
Ali pari mi da ti prika pišeš iz samostana kakva je ovo slika na avataru?:D
ko vas tera da gledate?ako vam se ne svidja nemoj te gledati
02.06.2006., 22:48
ko vas tera da gledate?ako vam se ne svidja nemoj te gledati
A jel?
Na našoj nacionalnoj TV,
gle draga, ne vidim koji dio nisi razumijela..:)
Serija se emitira na HRVATSKOJ televiziji, usto što je HRVATSKA, a ja na HRVATSKOM forumu imam pravo komentirati što ja kao HRVATICA
želim i osjećam.
Hvala na razumijevanju, nadam se da sam vam pojasnila nejasnoće:raspa: :W
Ljudi, ste vidli kak nam je Malek hrabar? Papak tak dugo nije imao muda poljubit Ivanu, a sad ju je istu večer i zgrabio i priznao ljubav. Ivana će nosit hlače u toj vezi, da ona nije nazdravila "za nas", vraga bi on ištra poduzeo. A bilo mu je taaaak grozno gledat ju na onom vjenčaju. Koji ga je k. sprečavao da ju ranije zažvali? Papak se bojao odbijanca :D
Kaj ću sad pratit na TV-u? :tuzni:
Kad počinje nova sapunjara s Buljom?
Montecassino
02.06.2006., 23:27
Slažem se :mig:
Ali pari mi da ti prika pišeš iz samostana kakva je ovo slika na avataru?:D
Ma jok, kaki te samo samostan spopa! :D Oli ne vidis da je to Betmen :rofl:
Lele i jas ova go prochitav, ne sakav da znam shto tochno ke se sluchi so marko i nina :(
Inache ne mi se sviga vo shto se pretvoril ovoj forum a na pochetok beshe taka interesno. Izgleda da ne ste bash gostoprimlivi. :(
TOLERANCIJE GOSPODO, TOLERANCIJE :kiss:
Zar ne vidite kako u LJUZ ljubav pobjeđuje. Svi postali dobri, mili, pošteni...
To je samo u sapunicama. Mržnja nikome nije dobro donijela. Pa to je silno forsiranje emocija. Krivo trošenje energije....a i ja ga serem li serem. Ovo postaje referat iz etike u 2 razredu.
Guraju nas, i guramo se u Europu, a metode su nam i dalje balkanske.:Pop:
EEEeeee i jas sum za toa! Bravo Shtefa :) interesno kaza. Daj be nekoj neka kaze shto se sluchi denes vo LJUZ, jas samo posledni 15 minuti gledav.
Indigo_st
03.06.2006., 01:08
Cini mi se da je neko reka da serija zavrsava u ponediljak. Zapravo zavrsava u sridu. Ovo je danas bila 172. epizoda, a ima ih 175.
Kako bi ti rado trisku zbog ovoga uvalila :azdaja:
Pa ja sam klinka, ja bi slatkača, a ne pimpača:mig: :rofl:
Ma kako ti ne kužiš? Preko pimpača do slatkača :D
kokodak...kokodak...
kokodak...kokodak...
:rofl: :rofl:
Samo sam ovo čekao.
Evo sad ste se lijepo predstavili i napokon pojasnili zašto srbi nisu baš omiljen narod u Hr. pa tako i na forumu.hr
A sad uzmite trule jabuke i sl. rekvizite i odite gađati policajce na Bajakovu... hrvatske naravno. Jer to je jedino dostojno nivoa na kojem se nalazite. :W
Nadam se samo da će se ostali suzdržati od ovakvog sirovog prepucavanja :)
:D
E to sam se i ja pitao. Izgleda kao da je ekipa koja je montirala scenu živi u naselju pećina pa nisu nikad vidjeli ulazna vrata :bonk:
BabyNicky
03.06.2006., 09:48
Mnogo, mnogo pamatan narod.
U svezi glede zbivanja u zadnje vrijeme, samo ću još napisat ovo:
"Malo vas je, malo vas je, pićkice!"
ABe vie vo kolku saat se probudite?
Iskreno se razocharav vo vashi pishuvanja zatoa shto ova e forum za LJUZ a ne za toa koj od kade e (hrvatska, srbija ili makedonija, na koj mu e uopshte toa vazno??!) :confused:
BabyNicky
03.06.2006., 18:16
kako je masni krešo pobrao ban, kshi-kshi-kshi - Draguljče smijeh:)
Michaela
03.06.2006., 18:48
Sad mi je žal kaj epizode nisam snimala sve redom....
a mogla bi ih stavit u video svaki dan u 18:30... šmrc... i gledat ispočetka...
auuuuu, sad ste jaki aastone i BN, di ste bili na BB topicu gdje sam ja bio prvoborac :mirko: :zubo:
BabyNicky
03.06.2006., 20:37
E Poirote, prijatelju...Mi smo tvoji učenici...Budi ponosan na to:)
03.06.2006., 20:41
Ma jok, kaki te samo samostan spopa! :D Oli ne vidis da je to Betmen :rofl:
Pa...
i ne baš :zubo:
ABe vie vo kolku saat se probudite?
Čuj, ovdje ti netko i radi, pa čak i subotom. I zamisli, radno vrijeme nekima počinje u 07.00 ujutro. Kod vas to nije običaj? :D
Čuj, ovdje ti netko i radi, pa čak i subotom. I zamisli, radno vrijeme nekima počinje u 07.00 ujutro. Kod vas to nije običaj? :D
kaj nas vo sabota ne se raboti :) se shalam, se raboti, samo jas ne rabotam vo saboti i nedeli pa spijam kasno.
Znae li nekoj koga tochno zavrshuva LJUZ?
03.06.2006., 21:36
Kak ti nju/njega kužiš?:misli:
Meni ovo baca na arapski:rofl:
eve edno intervju so Filip Juricic. Ima duri i slika :)
http://www.24sata.hr/articles/view/10265/
Indigo_st
03.06.2006., 22:58
U srijedu, 07. lipnja.
Jay&AmberFan
04.06.2006., 00:23
http://www.hrt.hr/raspored/?raspored=1&mreza=2&datum=2006-06-05&najava=9038
U ponedjeljak 05.06.
Neperemkosu!Kreso
04.06.2006., 01:40
kako je masni krešo pobrao ban, kshi-kshi-kshi - Draguljče smijeh:)
1071
tralala
04.06.2006., 04:49
:D 1071
:D Sta si im ti napisao kad su te obrisali?
tralala
04.06.2006., 05:00
Sta je smeta vam cirilica?
Ili je mozda problem zbog mog sadrzaja zadnje epizode? Pa to ste valjda hteli?
Sta je smeta vam cirilica?
Ili je mozda problem zbog mog sadrzaja zadnje epizode? Pa to ste valjda hteli?
Zar ti misliš da je većina nas uopće uspjela pročitati sadržaj epizode? Trebalo bi mi 3 sata da to pročitam. Samo sam skrolala dalje :kava:
Blackadder
04.06.2006., 15:29
:D
E to sam se i ja pitao. Izgleda kao da je ekipa koja je montirala scenu živi u naselju pećina pa nisu nikad vidjeli ulazna vrata :bonk:Ja sam stanovao u takvom stanu. U Zagrebu. U novogradnji.
Ne biste vjerovali kako je lagano provaliti u takav stan (hint: šarke su, naravno, izvana).
Samo shto doznav deka tatko na marko marushich privatno e gradonachalnik Sinkovich :confused:
Samo shto doznav deka tatko na marko marushich privatno e gradonachalnik Sinkovich :confused:
Da, je. Kasno pališ ;)
Pa mene toa me razochara, Sinkovich ne mi se sviga!
a jebote, pa ne mora čovjek biti loš u RL zato što je gadljiv u seriji :rolleyes:
Kaj, ti bi da mu je Mlotek ćaća? :D
a jebote, pa ne mora čovjek biti loš u RL zato što je gadljiv u seriji :rolleyes:
Kaj, ti bi da mu je Mlotek ćaća? :D
U pravo si! A Sinkovic generalno dobar glumec li e?
čuj, ja volim likove podlih, ljigavih, pokvarenih šefova/šefica, tak da je za mene Sinković :top:
Kak ti nju kužiš?:misli:
Meni ovo baca na arapski:rofl:
Imam iskustva s bliskim istokom i to onim pravim, ozbiljno ;) :D
Šteta šta su neki postovi izbrisani, bili su odlični svjedoci kakvi se sve ljudski ispljuvci ovdje skupljaju :rolleyes:
BabyNicky
05.06.2006., 09:58
well said, Farabutto.
Па пошто је крај серије, да вас све заједно поздравим из Београда! ! !
Ћао, ћао, ћао, до следеће сапунице.... :W
Па пошто је крај серије, да вас све заједно поздравим из Београда! ! !
Ћао, ћао, ћао, до следеће сапунице.... :W
Za veliko čudo, uspjela sam skužit kaj tu piše.
Al dajte ljudi nemojte pisat ćirilicom, nekima je to ko da čitaju kineski. Kaj s tim uopće pokušavate postić?
jebga, fora im je šegečit se s ćirilicom na hrvatskom forumu. isto kao što sui modove natjerali da ispod podforuma dijespora ne stoji 'za Hrvate u iseljeništvu' nego 'za iseljenike'. jerbo, ako spomeneš riječ Hrvat to automatski ugrožava svakog Srbina na ovom svijetu :rolleyes:
Navodno da je danas zadnja epizoda.:confused:
Jel neko bio na tulumu? Emo§ion, si ti bila?
mivansn
05.06.2006., 12:47
:ceka: То што смо СРБИ не значи да нас треба протерати и доста више са србофобијом.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bonk:
:) :lux: sve u svemu pošto je kraj pozdrav svim normalnim forumašima."OK ljudi su svud ok a seronje svud ......."
Dajte više shvatite da nikom ne smeta što ste Srbi (ostatak ni ne znam pročitat). Meni osobno smeta ćirilica i čini mi se da je njeno korištenje ovdje na forumu samo u svrhu provokacije. Službeno pismo forum.hr-a je latinica.
Dechki ne kazuvajte ushte chao pa ima ushte edna epizoda, treba i taa da se iskomentira :)
Goga_rs
05.06.2006., 13:05
:ceka: То што смо СРБИ не значи да нас треба протерати и доста више са србофобијом.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bonk:
:) :lux: sve u svemu pošto je kraj pozdrav svim normalnim forumašima."OK ljudi su svud ok a seronje svud ......."
СВАКА ЧАСТ!!!:top:
Curetak
05.06.2006., 13:06
ja ću riknut, nisam doduše baš u toku i nisam uspjela snimit one izbrisane postove, ali koja je ovo fora s ćirilicom?!?
kaj, da si ja metnem ''Za dom spremni!'' u potpis, pa da se nastavimo svađat.:rolleyes: odite se svađat na Politiku.
jebe mi se i za vas i za ćirilicu, i onako je ne znam pročitat, niti se trudim, a niste ništa postigli osim kaj ste iz sebe napravili idiote :p
je, Coflek, danas je zadnja epizoda:mama:
Stvarno ne pishuvajte kirilica, skoro nikoj ne razbira. Nego jas celo vreme sum tazna deka denes e posledna epizoda od LJUZ ama kaj nas gi davaat josh mozam da gi gledam ponovo. Da ne mi e dosadno taka? hmm
Goga_rs
05.06.2006., 13:15
:W :2up: Vi ste počeli podjebavati nas prvi kao da je forum.hr. samo za hrvate,ja bolesti...:p
BabyNicky
05.06.2006., 13:22
joj, brate mili koji su to debili. Pa ni Crnogorci nece vise s njima, eto do kud im je doslo.
Tuzna sam sto je danas zadnja:tuzni:
sam zato kaj se necu vise moc smijat od 18.30 do 19.15.
Curetak
05.06.2006., 13:27
:W :2up: Vi ste počeli podjebavati nas prvi kao da je forum.hr. samo za hrvate,ja bolesti...:p
više se ne svađam, a?:rofl:
koka, tebi bi bilo bolje da razbijaš glavicu s tim s kim buš izgubila nevinost ili nekaj slično primjereno tvojim godinama, a ne s ovim glupim prepucavanjima.
štedi živčeke za stvarne probleme koji te čekaju u životu;)
:W
Tuzna sam sto je danas zadnja:tuzni:
sam zato kaj se necu vise moc smijat od 18.30 do 19.15.
same here :tuzni:
Koji ridikuli, da rikneš.
Evo meni su Izraelci antipatični iz osobnih razloga. I jednostavno mi se ne sviđaju.
A sad možemo svi skupa očekivati navalu židovskog pisma ovdje na forumu.
Eh, da i Japanci su mi nekako bezvezni. :lol:
Kineze ne spominjem jer ih ima previše.
@Curetak, izbrisani postovi su govorili o Ovčari, srpskim bajunetama, klanju i sl. stvarima na osobito pogrdan način. I to sa strane forumaša srbina koji je do jučer komentirao ovdje sa ostalima. A kao šta se vidi, dobiva podršku svojih sunarodnjaka koji očito podržavaju sve one gadosti koje je uspio prenijeti na monitor. Ni jedna riječ osude šta dovoljno govori o njima svima.
Dunjaska
05.06.2006., 16:17
Evo meni su Izraelci antipatični iz osobnih razloga. I jednostavno mi se ne sviđaju.
Eh, da i Japanci su mi nekako bezvezni. :lol:
Kineze ne spominjem jer ih ima previše.
@Curetak, izbrisani postovi su govorili o Ovčari, srpskim bajunetama, klanju i sl. stvarima na osobito pogrdan način. I to sa strane forumaša srbina koji je do jučer komentirao ovdje sa ostalima. A kao šta se vidi, dobiva podršku svojih sunarodnjaka koji očito podržavaju sve one gadosti koje je uspio prenijeti na monitor. Ni jedna riječ osude šta dovoljno govori o njima svima.
Evo ja cu dati rec osude.....ako je pisao to sto je pisao previse je....ipak smo ovde da bi se druzili i zezali.....bez obzira ko smo i odakle smo....btw kako se i da li se ti postovi koji su izbrisani mogu procitati?
Goga_rs
05.06.2006., 16:17
Ja se ne svađam, kažem normalno...
Šta mi imamo od toga što se prepucavamo,pa šta sad ako su neki Srbi neki Hrvati...u čemu je stvar?Govorimo o serijama,bar ovdje,ali baš me briga...i onako mi je ovo posljednji post ovdje,bezveze sam gubila vrijeme sa određenim...čast izuzecima,kojih je malo...evo vam ga vaš hrvatski forum,nemoj slučajno da vam ga, ne daj bože, srbi ukradu...
Manki_punker
05.06.2006., 16:25
Nemrem se nikak uklopiti u tu svađu. :zubo:
Ivana!
Ivana dogovorila intervju s Makekom i eto ga - metanje ! :cheer: Sad može Malek molit boga da Ivana ne dobije koji novi zadatak i intervju. Jer kak je ona profesionalna novinarka visokih načela znamo. Kak su ono završili intervjui sa Ogijem, pa i Castillom?? :Sex:
A kaj će sad biti kad Nina sazna za mlotek/sinek situaciju?! Pojurit će ushičeno do Marka, zagrliti ga i reć kako je sretna sto njen tata nije ubio njegovog biološkog tatu nego samo onoga uz kojeg je Marko odrastao (i izgubio)???????
Niš - ne - ku - žim!
Dunjaska
05.06.2006., 16:31
Ivana!
Ivana dogovorila intervju s Makekom i eto ga - metanje ! :cheer: Sad može Malek molit boga da Ivana ne dobije koji novi zadatak i intervju. Jer kak je ona profesionalna novinarka visokih načela znamo. Kak su ono završili intervjui sa Ogijem, pa i Castillom?? :Sex:
A kaj će sad biti kad Nina sazna za mlotek/sinek situaciju?! Pojurit će ushičeno do Marka, zagrliti ga i reć kako je sretna sto njen tata nije ubio njegovog biološkog tatu nego samo onoga uz kojeg je Marko odrastao (i izgubio)???????
Niš - ne - ku - žim!
Serija ima bas bezvezan kraj.....sve sto su petljali sest meseci unazad razresili su za pet minuta.....par lepih reci i zakleti neprijatelji postaju drugari........uzas:rolleyes:
Niš - ne - ku - žim!
:s
mivansn
05.06.2006., 17:17
sve u svemu pošto je kraj pozdrav svim normalnim forumašima."OK ljudi su svud ok a seronje svud ......."
Pa kad se već pozdravljamo, ja pozdravljam sve koji su se ovdje okupljali da komentiraju seriju i pritom se nasmiju, bez obzira odakle bili. I nadam se ponovnom druženju na sljedećoj sapunici, bez onih koji dolaze da bi provocirali na nacionalnoj osnovi.
BabyNicky
05.06.2006., 17:27
evo vam ga vaš hrvatski forum,nemoj slučajno da vam ga, ne daj bože, srbi ukradu...
O Bože, glupa li si.
Ali stvarno si glupa.
mivansn
05.06.2006., 17:29
mislim stvarno ovi sto mrze srbe cigane i jevreje su .......
mivansn
05.06.2006., 17:31
:top: :top: :top: :top: Pa kad se već pozdravljamo, ja pozdravljam sve koji su se ovdje okupljali da komentiraju seriju i pritom se nasmiju, bez obzira odakle bili. I nadam se ponovnom druženju na sljedećoj sapunici, bez onih koji dolaze da bi provocirali na nacionalnoj osnovi.
BabyNicky
05.06.2006., 17:36
mislim stvarno ovi sto mrze srbe cigane i jevreje su .......
Ma ne samo da mi mrzimo srbe, cigiće i židove, mi mrzimo sev. Ja mrzim i Aastona i Poirota i Curetka I Cofleka I Emoušn svi se mrzimo jer smo mi eto Hrvatsi ksenofobičan narod koji mrzi samog sebe.
Got that?
mivansn
05.06.2006., 17:50
:cheer: Ma to što ti tako misliš je ok.žensko si ,može ti se oprostiti što mrziš ceo svet,al aston stvarno daje ksenofobičan ukus sajtu
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.