PDA

View Full Version : Ljubav u zaleđu

stranice : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22]

tralala
05.06.2006., 19:09
:rofl: :rofl:

Koji ridikuli, da rikneš.
Evo meni su Izraelci antipatični iz osobnih razloga. I jednostavno mi se ne sviđaju.

A sad možemo svi skupa očekivati navalu židovskog pisma ovdje na forumu.

Eh, da i Japanci su mi nekako bezvezni. :lol:
Kineze ne spominjem jer ih ima previše.

@Curetak, izbrisani postovi su govorili o Ovčari, srpskim bajunetama, klanju i sl. stvarima na osobito pogrdan način. I to sa strane forumaša srbina koji je do jučer komentirao ovdje sa ostalima. A kao šta se vidi, dobiva podršku svojih sunarodnjaka koji očito podržavaju sve one gadosti koje je uspio prenijeti na monitor. Ni jedna riječ osude šta dovoljno govori o njima svima.

Ne znam samo sto su mene obrisali? niti je bilo na nacionalnoj osnovi, niti je bilo klanja u postu.
Samo je bio spojler o zadnjoj epizodi malo na vama omrazenom pismu ili nekima nerazumnom. U stvari ja brinem za one hrvate koji ne zele da znaju sta ce se desiti do samog kraja, pa umesto da sam pisala belim slovima, pisala sam cirilicom :D
Pa dobro posle sam malo pevala prepravljenu Merlinovu pesmu :gitara:
E onda sta je posle bilo to ja stvarno ne znam, ako sam ja pokrenula lavinu :Prd:
evo ja se izvinjavam :angeleye: :zubo:

Dorothy Vallens
05.06.2006., 19:37
:cheer: Ma to što ti tako misliš je ok.žensko si ,može ti se oprostiti što mrziš ceo svet,al aston stvarno daje ksenofobičan ukus sajtu

:mad: :mad: :mad:

klingon
05.06.2006., 20:12
cuki heroj,bio sa obe seje :)))))

inace na tv pinku krenula repriza Vile Marije...eto zabave tokom leta...

Ken
05.06.2006., 20:19
Koji smijeh, čas su na Dinamovom stadionu, trči ona prema njemu, odjednom vidiš u pozadini običnu ogradu, travu staru 10 godina :rofl::rofl::rofl:

amiga
05.06.2006., 20:23
Ochekuvav vishe od krajot

tatiana
05.06.2006., 20:26
pobojala sam se da će marko past pod težinom one slonice :rofl:

nekako sam nesretna sad kad je sve završilo :(

zaza.p
05.06.2006., 20:28
ma bezvezni kraj...
:rigo: :bljak: :ban:

poirot
05.06.2006., 20:32
auuuuu, jebote Frenki je cool čak i kad se ispričava govnetu :s:s

al kako se Cukigovnić usra kad je FRenki sija do njega, auuuuu :vidiga:
Frenki car, genije, as :s

i usput, jeste primjetili kak za Agram igraju sve neki kepeci? :confused:

poirot
05.06.2006., 20:35
i da, otkad to Ksenijina mati (:vidiga:) govori dalmatinskim? oli je i ona dio šeme? :confused:

on a side note, Ksenči je izgledala :klopa: u onoj haljinici danas :zvrko:

tatiana
05.06.2006., 20:35
ne samo da su kepeci nego su svaki put neki drugi glumci :rolleyes:

tatiana
05.06.2006., 20:36
on a side note, Ksenči je izgledala :klopa: u onoj haljinici danas :zvrko:
meni se sviđa onaj njezin sakoić.
ja bi to za na posao. :(

coflek
05.06.2006., 20:50
pobojala sam se da će marko past pod težinom one slonice :rofl:
(

daaa :rofl: :rofl: :rofl:

nakon te scene marko je otisao na bolovanje.:zubo:
mozda je zato i bila zadnja epizoda:rofl:

inace, ne znam kak vama, ali meni su zadnje epizode bile totalno booring:zzz:

cujem da se snima nova sapunica - Obicni ljudi.:rolleyes: :rolleyes:

poirot
05.06.2006., 20:53
cujem da se snima nova sapunica - Obicni ljudi.:rolleyes: :rolleyes: auuuu, znači alkohol, droga, pedofilija, neostvareni životni snovi, maloljetnička delinkvencija, silovanja, razbojstva...

biće super :klopa: :D

tatiana
05.06.2006., 20:54
cujem da se snima nova sapunica - Obicni ljudi.:rolleyes: :rolleyes:
a nije Urota?

je, zadnje epizode su bile za :zzz: i ovo danas mi se nekako prebrzo dogodilo. a od Enrikea Kastilja ni korova. ovo su pisali totalni početnici :mad:

amiga
05.06.2006., 20:59
razocharana sum od kraj!! i nekako prekratko beshe ova ili samo taka mi se chini :confused:

bliss
05.06.2006., 21:00
Ogi je kao Lili vidio kad je bio mali, ali Vlado nije nikad :confused: Alo? I gledali su u njih dvije kao da su jedine blizanke na svijetu.

Ah, zadnje epizode su uvijek dosadne.

poirot
05.06.2006., 21:03
Ivana dogovorila intervju s Makekom i eto ga - metanje ! :cheer: Sad može Malek molit boga da Ivana ne dobije koji novi zadatak i intervju. Jer kak je ona profesionalna novinarka visokih načela znamo. Kak su ono završili intervjui sa Ogijem, pa i Castillom?? :Sex: joj da, ono, draga kak je bilo na poslu? -mmmm, fino! reče ona brišući se oko usta :lol:

amiga
05.06.2006., 21:03
A shto znacheshe toa na kraj koga Lili i Goga zborea kako ke sorabotuvaat (saradzivaat e valjda hrvatski zbor)i nehsto dvosmisleno zborea :confused:

Emo§ion:D
05.06.2006., 21:04
Alo najdrazi, jel mogu dobiti zoom zadnje epizode?:cerek::kiss:
Eto, nisam gledala:tuzni:..:raspa:

poirot
05.06.2006., 21:06
Alo najdrazi, jel mogu dobiti zoom zadnje epizode?:cerek::kiss:
Eto, nisam gledala:tuzni:..:raspa: e klinko moja, poirot je danas :hrk: i probudio se 10 minuta prije kraja, dovoljno da vidi kak se Cukigovnić usrao u gaće :rozi:

i zato nikaj od skrinšota :tuzni:

05.06.2006., 21:09

Koji ridikuli, da rikneš.
Evo meni su Izraelci antipatični iz osobnih razloga. I jednostavno mi se ne sviđaju.

A sad možemo svi skupa očekivati navalu židovskog pisma ovdje na forumu.

Eh, da i Japanci su mi nekako bezvezni. :lol:
Kineze ne spominjem jer ih ima previše.

@Curetak, izbrisani postovi su govorili o Ovčari, srpskim bajunetama, klanju i sl. stvarima na osobito pogrdan način. I to sa strane forumaša srbina koji je do jučer komentirao ovdje sa ostalima. A kao šta se vidi, dobiva podršku svojih sunarodnjaka koji očito podržavaju sve one gadosti koje je uspio prenijeti na monitor. Ni jedna riječ osude šta dovoljno govori o njima svima.
Jeba me , ali di su nam modovi???:ceka:
Tja ,mjesto da ih izbrišu s lica foruma kretenoidi{da,mirror,da Blackn} to toleriraju..
Zajebi međususjedsko okupljanje, ne treba mi, dovoljno je bilo terora onih par desetljeća, doviđenja i sretno sa Srbijom i com do Tokija:W

coflek
05.06.2006., 21:09
a nije Urota?

Iz Večernjeg:

Uspjeh i kod susjeda
Serija se dobro prodala i u susjednim zemljama, a osigurala je posao i masi dosad manje ili više nezaposlenih glumaca, koje je ubacila u žarište. Prepoznaju ih sad svi, dijele se autogrami, stižu honorari... Osim visoke gledanosti, to je ionako sve što se od takvih proizvoda i može očekivati.

Zadovoljna uspjehom dviju sapunica, AVA ne gubi vrijeme. Već u rujnu počet će snimanje nove, radnog naslova "Obični ljudi"

05.06.2006., 21:10
e klinko moja, poirot je danas :hrk: i probudio se 10 minuta prije kraja, dovoljno da vidi kak se Cukigovnić usrao u gaće :rozi:

i zato nikaj od skrinšota :tuzni:
Ae ne isfuravaj se, nisi mi uopće napet, a ove forice s klinkama si ćerci pričaj:raspa:
Ja san već odrasla divojka..:raspa:

Naravno da i ti spadaš u skupinu najdraži, ali se to nije odnosilo samo na te i pod zoom nisan mislila na tvoje zoomove već kratak sadržaj:mig:

poirot
05.06.2006., 21:12
Jeba me , ali di su nam modovi???:ceka:
Tja ,mjesto da ih izbrišu s lica foruma kretenoidi{da,mirror,da Blackn} to toleriraju..
Zajebi međususjedsko okupljanje, ne treba mi, dovoljno je bilo terora onih par desetljeća, doviđenja i sretno sa Srbijom i com do Tokija:W a BabyNicky popije ban zbog običnog kvotanja slike :rigo:

poirot
05.06.2006., 21:13
Ae ne isfuravaj se, nisi mi uopće napet, a ove forice s klinkama si ćerci pričaj:raspa:
Ja san već odrasla divojka..:raspa:

:eek: :eek:

:confused:

:tuzni:

:mama: :mama: :mama:

05.06.2006., 21:16
:eek: :eek:

:confused:

:tuzni:

:mama: :mama: :mama:
Ae, volin te, ali ka prijatelja, kapiši:mig: :kiss:

coflek
05.06.2006., 21:18
:lol: :lol: :D :D

hej emošn, ti si se skroz uobrazila :rofl: S kim li se to mala pocela druzit?:zubo:

Pea
05.06.2006., 21:19
eee uletila na kraj :)

točnije, na "nina, volim te! udaj se za mene!"

nije mi jasno kako je ninica utrčala na teren :D

ugl, moram gledat reprizu :)

poirot
05.06.2006., 21:24
:lol: :lol: :D :D

hej emošn, ti si se skroz uobrazila :rofl: s kim li se to mala pocela druzit?:D S kim je da je, pala je s konja na magarca :mirko:

enivej, jel Lana rodila? jerbo, trbuha danas nije imala!

coflek
05.06.2006., 21:27
Vidim Lana slaze djecju robicu...trbuha ni od kuda...mislim si da nije rodila? al ne, jer nemre to proc bez bar kenjkavog krešolano cmizdrenja iz pozadine...onda valjda nije rodila:D

poirot
05.06.2006., 21:30
ma rodila je ona, samo je dite uteklo čim je vidilo ćaću :horor: :lol:

05.06.2006., 21:31
:lol:

hej emošn, ti si se skroz uobrazila :rofl: S kim li se to mala pocela druzit?:zubo:
S pravin ćunkama :raspa:
Ljubomorna na moju samosvijest ?:mirko::kava: :p

Ae, Poiro, naići ćeš već na klinku koja će slinit za tobon :kiss:

coflek
05.06.2006., 21:33
:D trebalo bi jadno dite utjesiti nekako...al nemres mu rec da mozda ima i nesto Ogijevih gena, jebote jos bi jace traume dozivjelo:zubo:

poirot
05.06.2006., 21:33
mislim stvarno ovi sto mrze srbe cigane i jevreje su ....... a jebote tek sam sad skužio ovu motiku :bonk: :rofl:

poirot
05.06.2006., 21:35
btw, kad smo kod prepucavanja na nacionalnoj osnovi, meni zaista nije jasno kako Ogiju pored svih tih svađa i tuča nitko nije spočitnuo srpsko podrijetlo? nema šanse, zbombali bi ga skroz u stvarnosti

coflek
05.06.2006., 21:35
S pravin ćunkama :raspa:

prave cunke na forumu? :confused: ma daaj :rofl:

05.06.2006., 21:36
prave cunke na forumu? :confused: ma daaj :rofl:
Koji vražji forum:rofl:
Ja iman RL:raspa:

tatiana
05.06.2006., 21:37
btw, kad smo kod prepucavanja na nacionalnoj osnovi, meni zaista nije jasno kako Ogiju pored svih tih svađa i tuča nitko nije spočitnuo srpsko podrijetlo? nema šanse, zbombali bi ga skroz u stvarnosti
jer je LJUZ politički korektna serija :kava: pa zar je to tebi smetalo :rofl:

poirot
05.06.2006., 21:37
RL is overrated :kava:

coflek
05.06.2006., 21:38

hej, nisi vidio scenu s tekme kad si Ogi privuce majicu ustima i cmokne Agramov grb :lol: :lol:

poirot
05.06.2006., 21:38
jer je LJUZ politički korektna serija :kava: pa zar je to tebi smetalo :rofl: pa ček, kaj tebi nije bilo čudno, ono svi ga mrze al nitko da to spomene?

05.06.2006., 21:39
jer je LJUZ politički korektna serija :kava: pa zar je to tebi smetalo :rofl:
Iskreno?:confused:
Da..:kava:

05.06.2006., 21:39
hej, nisi vidio scenu s tekme kad si Ogi privuce majicu ustima i cmokne Agramov grb :lol: :lol:
Ej, a šta nijE Oggy u Milanu?

poirot
05.06.2006., 21:41
hej, nisi vidio scenu s tekme kad si Ogi privuce majicu ustima i cmokne Agramov grb :lol: :lol: jesan, vidija san.

a slaba nam je to utjeha za ovo

http://www.index.hr/clanak.aspx?id=318471

coflek
05.06.2006., 21:44
Ej, a šta nijE Oggy u Milanu?

jos nije. danas je bila zadnja tekma , ono Marko I Ogi best friends, ma ljubav do neba, zabijaju golove, dodaju si loptu i tak... i Ogi poljubio grb na majici ahahahah Nadam se da je na tom klubskom grbu i hrvatsko obiljezje :)

tatiana
05.06.2006., 21:44
pa ček, kaj tebi nije bilo čudno, ono svi ga mrze al nitko da to spomene?
već sam rekla... politički korektno.
osim toga, kad je koja sapunica odražavala stvarnost? :misli: ..... hmmmmm... NIKAD.
dakle moguće je i to da glavni igrač bude Srbin i da to nikom ne smeta pa ni meni, zapravo mi je to bilo baš osvježenje

poirot
05.06.2006., 21:46
tatiana meni se pari da bi ti kupila ovaj ruksak s petokrakom :rofl:

05.06.2006., 21:47
Meni isto:rofl:
Kako poludin na jude koji brzo zaboravljaju:bljak:

coflek
05.06.2006., 21:48
jesan, vidija san.

a slaba nam je to utjeha za ovo

http://www.index.hr/clanak.aspx?id=318471

:eek: :eek: :eek: :eek: aaaaaaa :mad: :mad: :hebemu:

OT- Za ono cmakanje majice nisam ni mislila da nam je to nekakva utjeha.To je ipak gluma. a oni su u glumi numero uno. i ne samo na filmu.

tatiana
05.06.2006., 21:51
ne bi. jebe mi se za ruksak i za srbe. :raspa:
ne volim se uzrujavati oko gluposti.

poirot
05.06.2006., 21:53
:eek: :eek: :eek: :eek: aaaaaaa :mad: :mad: :hebemu:
a pogledaj tek ovvo kako Goran Rušinović opisuje svoj film Mondo Bobo iz 1997 kao jugoslavenski :rigo:

http://www.indiewire.com/people/2006/05/cannes_latelier_7.html

odskrolaj do dijela gdje ga pitaju o njegovim prošlim radovima

:rigo:

poirot
05.06.2006., 21:53
ne bi. jebe mi se za ruksak i za srbe. :raspa:
ne volim se uzrujavati oko gluposti. ma zekam te sam :kiss:

tatiana
05.06.2006., 22:20
ma zekam te sam :kiss:
:mljacko:
nego ajde da se ti i ja nađemo na sljedećem tulumu forumaša pa se malo pospominamo, a? :zivili:

poirot
05.06.2006., 22:43
uf, kao što rekoh, RL je moj kriptonit :tuzni:

Indigo_st
05.06.2006., 22:44
Ekipa, sta je bilo na kraju sa sekicama?

Ken
05.06.2006., 22:53
auuuuu, jebote Frenki je cool čak i kad se ispričava govnetu :s:s

al kako se Cukigovnić usra kad je FRenki sija do njega, auuuuu :vidiga:
Frenki car, genije, as :s

Ja sma primjetio da za Agram igra točno 11 igrača. Toliko ih je bilo u svlačioni. Nema zamjena, nema ništa :D

poirot
05.06.2006., 22:55
Ja sma primjetio da za Agram igra točno 11 igrača. Toliko ih je bilo u svlačioni. Nema zamjena, nema ništa :D pa ne trebaju im kad im je Ogi načelu, nitko nema šta Srbin imade :zubo:

Bg_girl
05.06.2006., 23:39
Kakav shit od kraja...pomirenje Cukica i Frenkija :bljak:
Pa na kraju prosnja, rascupana Nina koja elegantno kao kobila istrcava na teren i naskace na mucenog Marusica kome ni Kosmodisk nece vise pomoci posle toga, pa usred toga nepotreban krupan kadar Veljace od pola minuta cisto da se zna ko spava sa producentom.....Bzvz skroz....a plus nisam videla sta je bilo sa Gogalilly.....:confused:
No, pozdrav svima do sledece serije nadam se da ce biti bolja.....:W :kiss:

06.06.2006., 00:07
Ekipa, sta je bilo na kraju sa sekicama?
Sranje kroz gusto granje, ostao Cukonja s flundrom:(

Indigo_st
06.06.2006., 00:15
njen tata nije ubio njegovog biološkog tatu nego samo onoga uz kojeg je Marko odrastao (i izgubio)???????

Bas tako!:rolleyes:

Inace, tooootaaalnaaa glupost od kraja!!! :bljak: :rigo:

Mislim, Nina dosla na kraj utakmice, doslovce, i taman Marko zabije gol i gotovo! :rolleyes: I gluuuupost sta se nije doznalo za G & L.

Majeticu & co. nadmasili ste sami sebe u glupom neuvjerljivom kraju!!! :flop:

mivansn
06.06.2006., 00:16
e a stvarno smeta teren bez trave užas.:mad: do ovog foruma sam bas gajio simpatije prema vasoj lepoj,verovali ili ne.:mad: sad kad vidim koliko bolesnika i da se i zdravi priklanjaju mislim da je vreme da se vratim kući a vas da pustim da idete u vasu lepu.ma u tri.
:ceka:
"dođe vreme kad pametan zaćuti,budala progovori a fukara se obogati"

POZDRAV DO NEKOG BOLJEG VREMENA IL BOLJIH LJUDI

Štefa
06.06.2006., 00:25
Apropos prepucavanja na nacionalnoj osnovi, ja bi radije čitala Moncine pizdarije. Razvodnili ste se pri kraju pa od negdašnjih duhovitih komentara, zajedljivih i ciničnih opaski - ništa.
Nitko nije skužio kako se Maja pojavila na utakmici, a u prošloj je epizodi navodno već bila u Milanu (reko Ogi).
Seeeje su se naslađivale svojim novim opakim planovima glede čestih poseta pa me baš zanima da li će i dalje da dele Vladu. Falit će mi Cukić s onim svojim famoznim zaglađivanjem polumasne kose prema naprijed. Janeš ga je odlično odglumio :top:

Bg_girl
06.06.2006., 00:53
EeE primetila sam ja za Maju! Samo zaboravih da napisem! A glede Cukija samo sam cekala da se rukuje sa Frenkijem istom rukom kojom je prethodno obrisao nos! :zubo:

Indigo_st
06.06.2006., 00:56
Nitko nije skužio kako se Maja pojavila na utakmici, a u prošloj je epizodi navodno već bila u Milanu (reko Ogi).

Eeee, vidis, nisam uopce isla za tim... A svasta cemo se mi jos sitit. I zasto recimo Ivana nije bila na tekmi?

chiquita
06.06.2006., 00:59
s obzirom da je kraj i da su zadnje epizode bile tipično boring sranje a i s obzirom da bi još štogod napisala o svršetku agonije moram reć kako mi je bilo presmiješna scena di nina uletava među vip publiku i gleda u totalno drugom smjeru nego što se tekma odigrava.još je par puta u drugim kadrovima bauljala pogledom sim tam dok su drugi gledali naokolo.
sranje i bezveze.
meni je drago što je to gotovo a za vas me nije briga :zubo:

tralala
06.06.2006., 05:35
Meni isto:rofl:
Kako poludin na jude koji brzo zaboravljaju:bljak:

A koliko si ti imala 1god. 3 meseca, 7 dana, 19h, 17min i par sekundi kad je sve pocelo pa ne mozes da zaboravis?

E secam se ja ka sam imala 1god. 3. meseca, 7dana, 19h, 17min i par sekundi, secam se da sam se tad usrala za medalju i da mi je mama brisala dupe . A tad su nam dosli neki ljudi u goste, a mene je bilo bas briga sto sam bila smrdljiva. E to nikad necu zaboraviti :cool:

aaston
06.06.2006., 08:31
Dakle to je kraj? Nisam uspio vidjeti zadnju epizodu ali sudeći po ovome šta čitam dobro sam prošao. :D
Samo me zanima da li je Cuki skontao da je općio s obje sestre?

06.06.2006., 12:09
A koliko si ti imala 1god. 3 meseca, 7 dana, 19h, 17min i par sekundi kad je sve pocelo pa ne mozes da zaboravis?

E secam se ja ka sam imala 1god. 3. meseca, 7dana, 19h, 17min i par sekundi, secam se da sam se tad usrala za medalju i da mi je mama brisala dupe . A tad su nam dosli neki ljudi u goste, a mene je bilo bas briga sto sam bila smrdljiva. E to nikad necu zaboraviti :cool:
Uopće nisam važna ja ćunka srpsko, već ljudi koji su moje krvi a ginuli su od tvoje :2up:

Goga_rs
06.06.2006., 17:29
O Bože, glupa li si.
Ali stvarno si glupa.
Ti ne seri,niko ti nije tražio mišljenje...što ti svakom loncu moraš biti poklopac?
To što te tvoji na forumu podržavaju ne znači da si pokupila svu pamet svijeta.
Ti ćeš nekom govoriti da je glup,daj molim te saberi se malo i prokontaj da li išta osim prašine ima u tvom mozgu.

aaston
07.06.2006., 11:05
E ovo sam skoro propustio:

:...al aston stvarno daje ksenofobičan ukus sajtu

Već kad te priroda nije obdarila inteligencijom nadam se da te obdarila sposobnošću citiranja. Ajd ti sad potvrdi ovo gore i citiraj post koji će potvrditi moju ksenofobiju (http://hr.wikipedia.org/wiki/Ksenofobija)

mivansn
07.06.2006., 11:35

mivansn
07.06.2006., 11:36

Curetak
07.06.2006., 11:37
ponavljaš se i dosadan si:rolleyes:

07.06.2006., 11:39
ponavljaš se i dosadan si:rolleyes:
Meni to što je najgore uopće nije smiješno..:rolleyes:
Niti toliko mlako da bi prodala pod dosadno, treba četnika maknuti s foruma, a to je dužnost moderatora, kojeg eto, sada kada susjeda treba micati, interesting-nema:mad:

BabyNicky
07.06.2006., 11:48
Ti ne seri,niko ti nije tražio mišljenje...što ti svakom loncu moraš biti poklopac?
To što te tvoji na forumu podržavaju ne znači da si pokupila svu pamet svijeta.
Ti ćeš nekom govoriti da je glup,daj molim te saberi se malo i prokontaj da li išta osim prašine ima u tvom mozgu.
Srbolika Goga, ke se nisi ti oprostila od foruma....?
ah, frbo se uvijek vraca...makar nije pozvan:)

Curetak
07.06.2006., 11:56
ljudi, kaj ste radili jučer u vrijeme ljuz? ja sam imala goste, pa mi nije falilo, ali brijem da će mi biti čudno sljedećih par dana.

btw zadnja epizoda je bila sranje, još kad sam vidjela baku Agatu kako dolazi na tekmu :rolleyes:
i ono jahanje Nine po Marku i zabacivanje glave unatrag.... điz :eek:

aaston
07.06.2006., 12:17

Vidim ti govoriš sve u 16, nemreš stati :lol:

Ja i dalje čekam citat :kava:

FinaSlovenka
07.06.2006., 12:36
Aaston kaže:

Ja i dalje čekam citat

Dali znaš tko je čekao ?

Onaj ,ko je pao sa trešnje.

07.06.2006., 12:37
Dali znaš tko je čekao ?

Onaj ,ko je pao sa trešnje.
Opaaaaaa, alpski srbi stupaju na snagu..:s
Mora se pomoć precima, ne:s:s

Dorothy Vallens
07.06.2006., 12:39
Opaaaaaa, alpski srbi stupaju na snagu..:s
Mora se pomoć precima, ne:s:s

:kiss: :kiss:

ivica čonjkar
07.06.2006., 12:42
zadnja epizoda je remek djelo, čak sam i suzu kanuo
frenki je bog
cuki je nenormalno dobru facu složio kad mu se frenki došo ispričat
trener malek utakmicu vodi na poziciji iza gola
lančiju je "to tak slatko", "a jooooj krešoooo"
baka agata se na kraju pokazala ključnim likom, sve je dogagjaje pratila i kužila i predvidjela da je rasplet u svečanoj loži stadiona
po meni su falili samo mirko i stiv negdje na jamajci, šteta što nismo vidjeli kako bi majetić dočarao jamajku

BabyNicky
07.06.2006., 13:12
šteta što nismo vidjeli kako bi majetić dočarao jamajku
Ziher bi stavili onog crnca pastira, uvaljali mu par dreadova na glavu, uvalili frulu u usta i samo bi se dero:
"Jo maaaaaaaan, rrrrrrrrrege man, raaaaaaaaaaaaaaaasta man, Bob Marli man"

i pokoja palma iz tegle, vreća cemneta umjesto pijeska, i rajgnlica s vodom koja bi glumila more zahvaljujuci spretnosti snimatelja.

aaston
07.06.2006., 13:38
Ziher bi stavili onog crnca pastira, uvaljali mu par dreadova na glavu, uvalili frulu u usta i samo bi se dero:
"Jo maaaaaaaan, rrrrrrrrrege man, raaaaaaaaaaaaaaaasta man, Bob Marli man"

i pokoja palma iz tegle, vreća cemneta umjesto pijeska, i rajgnlica s vodom koja bi glumila more zahvaljujuci spretnosti snimatelja.

Zaboravila si muzičku podlogu. Tu bi dobro legla ona debilna stvar od onih otočana o jamajci, znate ono kad stalno mlate sa ''dobra bi na bila majka ja-maj-ka''.

BabyNicky
07.06.2006., 14:01
Zaboravila si muzičku podlogu. Tu bi dobro legla ona debilna stvar od onih otočana o jamajci, znate ono kad stalno mlate sa ''dobra bi na bila majka ja-maj-ka''.
sorry frende, ja sam ti onaj vise vizualni tip:D

coflek
07.06.2006., 14:07
po meni su falili samo mirko i stiv negdje na jamajci, šteta što nismo vidjeli kako bi majetić dočarao jamajku

ma daaaj, majetic se ne zna maknut dalje od kaptol centra
a mogao je i tam, ima tam nekih palmi i pletenih stolaca, naravno i uvalit mirku&stivu casu koktela u kojem ce naravno bit ledeni caj il cedevita (kao na tulumu kod Marka kad su decki slavili i nazdravljali sa ledenim cajem!:rolleyes: )

coflek
07.06.2006., 14:16
ljudi, kaj ste radili jučer u vrijeme ljuz? ja sam imala goste, pa mi nije falilo, ali brijem da će mi biti čudno sljedećih par dana.

btw zadnja epizoda je bila sranje, još kad sam vidjela baku Agatu kako dolazi na tekmu :rolleyes:
i ono jahanje Nine po Marku i zabacivanje glave unatrag.... điz :eek:

meni LJUZ uopce ne fali. vec su mi isli lagano na zifceke:zubo:

A da, ta zadnja scena sa zabacivanjem glava unazad i pogledom u visinu... to je valjda trebalo znaciti kaj?da je sad i njima samo nebo granica?:rolleyes:
ma sve u svemu, ocaj.

Manki_punker
07.06.2006., 14:30
Baš. U špici svake epizode vidi ga porsche, jahta (btw. ko je to u kupačem na jahti- Tanja?), monako, glamur, tenis, jet-set...

.. onda krene klap i evo nam škode oktavije, nogomet u blatu i izbuljene oći i nogometaša sa pauk nogicama!

Curetak
07.06.2006., 14:36
nemoj mi po Gegi srat!:azdaja: :hebemu:

coflek
07.06.2006., 14:50
Curetak & Gego?!? :eek: :rofl: ...Curetak slusa Gegu:rofl: :rofl: sorry,Curetak al smijesno mi je :D :D

aaston
07.06.2006., 14:54
nemoj mi po Gegi srat!:azdaja: :hebemu:

Gego pripada u zoo. Zatvori ga tamo i zoo vrt će prosperirati od povećane prodaje ulaznica, ma kakvi ući će u zlatno doba :rofl:
Da jamajka... ccc :D

Curetak
07.06.2006., 15:00
Curetak & Gego?!? :eek: :rofl: ...Curetak slusa Gegu:rofl: :rofl: sorry,Curetak al smijesno mi je :D :D
ma, ja znam Gegu još iz vremena kad nije bio ovak popularan, a ne dam da mi se o frendovima i dragim ljudima ružno govori. inače, njegove pjesme su mi simpa, ali ja sam subjektivna;)

aaston, nemoj me ljutiti :zubo:

aaston
07.06.2006., 15:23
ma, ja znam Gegu još iz vremena kad nije bio ovak popularan, a ne dam da mi se o frendovima i dragim ljudima ružno govori. inače, njegove pjesme su mi simpa, ali ja sam subjektivna;)

aaston, nemoj me ljutiti :zubo:

Družiš se s Gegom? :eek: :eek:

...nije ni čudo šta si pratila LJUZ :D :D

aaston
07.06.2006., 15:27
LJUZ je mrtav. Vrijeme je za seobu na BB topic. Tamo se već ukazala kika :zubo:
Predlažu je čak za voditelja ovogodišnjeg BB-a :rofl:

Priča se da među tehničkim osobljem ima i srba a navodno će ih biti i među kandidatima, tako da se i ovi drugi mogu došlepati tamo.
Taratatira :D :D

Curetak
07.06.2006., 15:29

ne družim se s njim, poznam ga...
i kao što rekoh, nemoj me ljutiti............. dobit ćeš ječmenac:mad:

:zubo:

BabyNicky
07.06.2006., 15:29

Curetak vam se druzi sa mnogim popularnima i poznatima, rockerima ponajviše.
hintovi. vrijeme je da se krene
sve je super i sve je za pet kad si musko i volis nogomet

Curetak
07.06.2006., 15:34
LJUZ je mrtav. Vrijeme je za seobu na BB topic.
da, sam kaj BB počinje za 4 mjeseca........... ili? nisam upućena.

Curetak
07.06.2006., 15:36
Curetak vam se druzi sa mnogim popularnima i poznatima, rockerima ponajviše.
hintovi. vrijeme je da se krene
sve je super i sve je za pet kad si musko i volis nogomet
jes' blesava
:cool:
jesi vidjela temu 'Nevene, naša ljubav nikad ne vene'?:rofl: sjetila sam te se

BabyNicky
07.06.2006., 15:37
Kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako farabutto provocira.....

Mrs B.
07.06.2006., 15:44
LJUZ je mrtav. Vrijeme je za seobu na BB topic. Tamo se već ukazala kika :zubo:
Predlažu je čak za voditelja ovogodišnjeg BB-a :rofl:

Priča se da među tehničkim osobljem ima i srba a navodno će ih biti i među kandidatima, tako da se i ovi drugi mogu došlepati tamo.
Taratatira :D :D
nisam nikad gledala BB, pa i necu ni sat krenut. osim da radim isto poirot.:zubo:

cistila po kuci od dosade, meni bas je nekako cudno bez ljuz. Sat cu se isto BN bazit u aerobic.:zubo:

coflek
07.06.2006., 15:47
Najbolje su mi ove dve moje frendice s LJUZ-a kaj sad placu kak im fali LJUZ a obavezno su corile u to vrijeme (il se gibale):zubo: :rofl:

Curetak
07.06.2006., 15:59
Najbolje su mi ove dve moje frendice s LJUZ-a kaj sad placu kak im fali LJUZ a obavezno su corile u to vrijeme (il se gibale):zubo: :rofl:
ma ko plače? ja ne:nono:
molim lijepo, da se zna, nije meni do ljuz-a, falit će mi ove naše budalaštine.....:D

coflek
07.06.2006., 16:02
ma ko plače? ja ne:nono:
molim lijepo, da se zna, nije meni do ljuz-a, falit će mi ove naše budalaštine.....:D

:D
ma naci cemo se mi opet. a sad ce i ljeto, i ne trepnes okom, vec BB:rolleyes: :D

aaston
07.06.2006., 16:05
da, sam kaj BB počinje za 4 mjeseca........... ili? nisam upućena.

Ma eno ti već ide zagrijavanje sa prijavama. Kažem da se prošlogodišnja kvazintelektualka već uključila ;)

btw. Šta je to ječmenac? Tibetanski desert? Sex na hindi jeziku? Ili?

Curetak
07.06.2006., 16:16
btw. Šta je to ječmenac? Tibetanski desert? Sex na hindi jeziku? Ili?
:rofl:
zajebavaš me?

aaston
07.06.2006., 16:18
zajebavaš me?

Ne. Al zvuči mi tako egzotično i erotično :rofl:
Može li sad translacija, molim? :D

Curetak
07.06.2006., 16:40
Ne. Al zvuči mi tako egzotično i erotično :rofl:

JA ĆU RIKNUT
ok, evo ti egzotike i erotike - www.medicina.hr/rjecnik/j-pojam.htm

inače, da ne bi bio još zbunjeniji koji vrag ja spominjem ječmenac - vele da buš ga dobio ako se zamjeriš trudnici, a ti si bio na dobrom putu:zubo:

aaston
07.06.2006., 16:50
JA ĆU RIKNUT
ok, evo ti egzotike i erotike - www.medicina.hr/rjecnik/j-pojam.htm

inače, da ne bi bio još zbunjeniji koji vrag ja spominjem ječmenac - vele da buš ga dobio ako se zamjeriš trudnici, a ti si bio na dobrom putu:zubo:

Bem ti egzotiku i erotiku, nikad to nisam znao prepoznati od prve :zubo: :bonk:

Ajd, bar nisi rodila na jučerašnji datum jer bi tad cijeli forum morao krunicu moliti zbog tebe i malog Demiena :D :D

btw. Gego je :top: :top:

07.06.2006., 21:12
I ja slušam Gegu i Picigin bend, imam čak cd, ahaaaaa..:raspa:

Henujekee aima jeeeeee...:romeo:

coflek
07.06.2006., 21:26
Ma viš ti tog Gege kak je popularan kod ovih nasih komada s LJUZ-a ..cc...
sad jos samo cekam BabyN. da veli da se giba uz Gegu :D

BabyNicky
07.06.2006., 21:31
ne gibam se uz gegu. Not my shit.
ja vise volim ove moderne.
(Cajke)
Zajebavam se.
Meni taj Gego zgleda ko debos, eksili je bio kod nas na Bracu u mjestu na koncertu i nisam mogla vjerovat kak se lokalna ekipa lozi na to.
On meni, vit ol du rispekt Curetak, zgleda ko čipm. SkrAćeno od ćimpanza.Sa mekim ć.
A ni mjuza mu nije nešt.

aaston
07.06.2006., 23:29
ne gibam se uz gegu. Not my shit.
ja vise volim ove moderne.
(Cajke)
Zajebavam se.
Meni taj Gego zgleda ko debos, eksili je bio kod nas na Bracu u mjestu na koncertu i nisam mogla vjerovat kak se lokalna ekipa lozi na to.
On meni, vit ol du rispekt Curetak, zgleda ko čipm. SkrAćeno od ćimpanza.Sa mekim ć.
A ni mjuza mu nije nešt.

Jebiga, sad ćeš dobiti ječmenac :horor:

BabyNicky
08.06.2006., 10:00
neću, neću:trio: zato ke mi je Curetak najfrendica i imam kredita kod nje, hihihihi...
kak sam bila zlocesta i neobzirna prema njoj u nedavnih nekoliko navrata, trebala bih ne moć oči otvorit od ječmenaca.

tsunami1
08.06.2006., 19:48
Pozdrav!!!
Zanima me da li netko možda zna kako se zove i tko izvodi pjesmu koja je uvijek bila u podlozi kad se radnja događala u Frenkijevom uredu???
Unaprijed hvala...

poirot
08.06.2006., 20:08
pjeva ju tonči huljić :rofl:

amiga
08.06.2006., 23:19
Poshto ne sum od Hrvatska, da prasham koj e Tonchi Huljich? poznat li e tamu?

coflek
09.06.2006., 14:11

Minus i plus, ko amer i rus... -poznato? :rofl: :lol: :lol:

zaza.p
09.06.2006., 14:13

nije važno, jer je toše bolji :D

BabyNicky
09.06.2006., 14:50
Bijah jucer na jedno fensi smensi partiju i bio je i nas Roman tamo skupa sa Toncijem.
Kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako me Roman gledoooooooooooooooooooooooooooo.
Mislim da me bezecirao za neki buduci projekt. Sam kaj nemam tak buljooke oci ko njegova Jelena, tak da sam cijele veceri malo izbuljivala oci.
izgleda da se isplatilo:D

coflek
09.06.2006., 15:26
Kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako me Roman gledoooooooooooooooooooooooooooo.

Mozda mu je neko šapnuo: viš to ti je ona s Foruma koja te stalno kritizirala :zubo:

A mozda se isplatilo gibanje;)

Curetak
09.06.2006., 16:10
vidim koke ne date se s topica, a ja mislila umro skroz.
da se pohvalim, ljuz mi uopće ne fali:D
sad se mogu posvetiti gledanju SP-a:rofl:

amiga
09.06.2006., 20:37
denes gledav LJUZ na makedonska tv i imashe dijalog megu ogi i ivana a ivana narachuva : i jas isto mleko, a ogi pieshe pago sokche :)

poirot
09.06.2006., 20:43

coflek
10.06.2006., 13:46
Jel to pocinje repriza? :rofl:

amiga
10.06.2006., 16:02
pa ne e repriza, regularno si odat epizodite, a jas gi gledam zatoa shto ovie sum gi propushtila.

10.06.2006., 17:51
Jebemu kak mene ova amiga može nasmijat:lol::s :top:

amiga
11.06.2006., 02:36
porque :confused:

OptimisticSomebody
11.06.2006., 21:49
Gotovo je... Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :(

:)

Eladan
14.06.2006., 09:28
Samo da se ovde prijavim. Nije me bilo neko vreme :(

amiga
15.06.2006., 01:31
Ljuz nema web site :flop:
Dali mislite deka LJUZ (i vila maria) treba da imaat web site???
JAs mislam DA.

poirot
15.06.2006., 01:38
jebga, prošla baba s kolačima.

amiga
16.06.2006., 23:54
hmm, moja greshka, ima web site http://www.ava.hr/ljubav/
moze da bide i podobar

Toshe
21.07.2006., 00:58
Jel moze li neko reci ko je ova pesma:
http://rapidshare.de/files/26454735/413_15.mp3.html (mal sempl od 60kb). To je iz serije Ljubav u zaledju. hvala unaprijed

Toshe
23.07.2006., 13:25
Gde mogu free skinuti SOUndtrack-a Ljubav U Zaledju?

Apolon
24.01.2007., 21:46
Najgora Hrvatska sapunica po meni-Čak mi je ZAbranjena puno bolja:top: :top:

Muzika
09.03.2007., 16:52
http://www.24sata.hr/repository/images/_variations/6/f/6f7e930b22188dd8f47ecaf7f77f8d9f_large_slideshow.j pg

Apolon
09.03.2007., 17:04
Slika je predivna hvala na slici:top: :top: :top:

anessa
20.03.2007., 18:36
Dramska serija ( radni naslov Nina ) svojevrsna je obiteljska saga a odvija se u prepoznatljivoj urbanoj sredini grada Zagreba. U središtu price tri su obitelji ( dvije generacije u svakoj), a sve ih povezuje nogomet.
Prica je to o cetvorici mladiæa iz predgradja;a koji su odrasli uz nogomet; dvojica od njih napravili su profesionalne karijere, jedan je završio kao uspjesan trener, a cetvrti u menadzerskim vodama.
U mladosti , na vrhuncu karijere , dogodila se tragedija u kojoj je jedan od mladica izgubio zivot, a ostale je potom zivot odnio na razlicite strane.
Serija zapravo zapocinje 25 godina kasnije kada su svi ponovo u Zagrebu.
Osim nogometom i zajednickom procloscu, likovi serije povezani su slozenim emotivnim odnosima.Paralelno pratimo i zivote njihove djece, takodjer nuzno odredjene nogometnim svijetom, a cesto opterecene prosloscu svojih roditelja.
Glavna se prièa odvija izmedju dvoje mladih, nogometasa Marka Marusica i slikarice Nine Radic, a njihova je ljubavna prica puna prepreka i zapleta zbog razlicitih sredina i naizgled nespojivih životnih stilova.

MARKO MARUSIC (Filip Juricic) Kapetan kluba, profesionalac golemog potencijala, pozitivac, visoka moralna nacela. Iako je najveca zvijezda u klubu u suštini je netipican nogometaš s drugacijim afinitetima. Njegova karijera svojevrsna je posveta ocu kojega nikada nije upoznao. Od nogometa više ga zanima umjetnost, osobito slikarstvo..... Ne voli sve ono što cini njegov svijet i u cemu uživa njegova djevojka Maja ( eventi, mediji).

NINA RADIÆ –(Iva Viskovic)- Jedino dijete Fisherovih. Mlada slikarica u usponu koja radi i kao asistentica na Likovnoj akademiji. Djevojka cvrstih moralnih na
cela, urbana i vrlo inteligentna, lijepa ali umjetnièki otkacena. Ne voli pretvaranje, ispraznost i laznu sminku i glamur;. Prezire svoje roditelje, njihove živote, poslove, sve ono što predstavljaju. Uzela je djevojacko prezime svoje majke da ju ne bi povezivali s njima. Nina ima prijateljicu Marijanu, luckastu frizerku Dalmatinku, koja joj je glavna savjetnica i najveca podrška u životu.

MAJA ŽUPAN –(Jelena Veljaca)- Markova djevojka, samosvjesna i inteligentna, vrlo atraktivna manekenka i spretna trendseterica kojoj je najveca ambicija imati poznatog i uspješnog decka, po mogucnosti nogometaša, i voditi život u društvu poznatih i slavnih. Ima dvije prijateljice s kojima vrijeme provodi ispijajuci kave, njegujuci tijelo na bazenima i salonima ljepote te komentirajuci društvene dogadjaje.

CUKICI:

OGNJEN CUKIC –(Nenad Stojmenovic)- talentirani nogometaš, inteligentan decko. Glavni Markov rival u klubu, podjednako dobar igrac jednako velikih ambicija koji silno želi izbiti u prvi plan. Teško se nosi sa pritiskom vlastitog oca, zbog cega je s njime cesto u sukobu oko vlastite karijere ( Cuki mu je menadžer).
Došao je u klub u kojem je neprikosnovena zvijezda Marko, ljubimac publike, trenera i ostalih igraca, što Ogija, kao njegovog glavnog konkurenta, odmah definira kao lošeg momka. Uz sve to , Ogi je zaljubljen u Markovu djevojku Maju.

VLADO CUKIC zvan Cuki -(Darko Janeš)- Drugi od cetvorice mladica s pocetka price. Karijeru je napravio u inozemstvu, gdje odlazi zbog sukoba sa trenerom. Tamo upoznaje i svoju buducu suprugu Gordanu. Vrlo je ambiciozan, ali nesiguran, vrlo cesto naivan u poslovima.....U Zagreb se vraca na pocetku serije, dovodeci suprugu i njihovog sina Ognjena, koji je u medjuvremenu odrastao i stasao u vrlo talentiranog nogometaša. Cuki je ujedno i menadžer sinu i želi da on napravi veliku karijeru u Zagrebu. Zapravo želi kroz njega dobiti afirmaciju koja je njemu bila uskracena....Beskrajno voli svoju ženu i da bi joj ugodio troši iznad svojih mogucnosti, te se naivno upušta u razlicite poslove, u kojima najcešce izvlaci kraci kraj.

GOGA CUKIC –(Maja Novelic)- Ogijeva mama je nekadašnja misica nekadašnje države, koja je doselila u Zagreb s mužem. Nezaposlena, a briga o vlastitom izgledu glavna su joj preokupacija. Svjesna je bezrezervne Vladine ljubavi pa sa njime prilicno dobro manipulira. Istodobno je svjesna i svih Vladinih mana zbog kojih ga , u suštini prezire.

FISHERI:

KSENIJA FISHER –(Ksenija Pajic)- Frenkijeva supruga, beskrupulozna novinarka, vlasnica i urednica najtiražnijeg tabloida „Stars“ u državi. Ksenija je uspješna, inteligentna, control freak, osobito u poslu, osvetoljubiva.....U mogocemu, ona je ženska verzija Frenkija.Njene novine, naravno prate i nogometnu scenu, time se neprestano miješa u živote gotovo svih protagonista serije. Brak Ksenije i Frenkija prije bi se mogao nazvati partnerstvom, a emotivni interes budi se samo u trenucima kad jedan sumnja da drugi ima vanbracnu vezu. Njezina najbolja prijateljica joj je Goga Cukic.

FRENKI FISHER –Zijad Gracic- Ninin tata i Ksenijin muž. Jedan od cetvorice mladica s pocetka price. U Zagrebu posjeduje Caffe/bar, glavno okupljalište nogometaša i njihove pratnje. Kafic mu služi kao glavni paravan za raznorazne ilegalne poslove kojima se bavi, od iznude do nogometa, a suvlasnik je i gradjevinske firme…Mocan je, ima veze posvuda, pa i u najvišim gradskim strukturama što obilato koristi u svojim poslovima.Frenki je ambiciozan, cesto bezkrupulozan u ostvarenju svojih ciljeva. Kcer Ninu voli, no ne uspijeva s njom ostvariti prisan odnos, a sa ženom Ksenijom je u stalnom hladno-vrucem odnosu punom svada i ljubavi. Nina i Ksenija ustvari i ne znaju cime se on sve bavi.

MARIJA MARUSIC –(Nada Gacesic-Livakovic)- Markova majka, lijepa i draga žena koja je Marka rodila vrlo mlada i podigla sama nakon tragicne pogibije Markovog oca Davora Marusica, takodjer nogometaša. Živi skromno i radi kao službenica, a s Markom ima dobar odnos pun razumijevanja, no izrazito liberalan i prijateljski, bez posesivnosti uobicajene za samohrane majke.

PETAR MALEK –Zlatko Ožbolt- Treci od cetvorke s pocetka price. Pozitivan lik, dolazi u klub kao trener afirmiran u inozemstvu. Maksimalno profesionalan, visokih moralnih nacela, zbog cega je cesto u sukobu s predsjednikom kluba. Posebno favorizira Marka, ocito i iz razloga što je sin njegovog tragicno preminulog prijatelja.

a da.....sad se sjecam....ova sapunica se emitirala na pink bh....:p

Apolon
25.03.2007., 13:15
a da.....sad se sjecam....ova sapunica se emitirala na pink bh....:p

I kakva ti je bila

AnitaMuki
01.06.2007., 11:27
Repriziraju vam je s ponedjeljka...Who knew?

fanzabranjene
01.06.2007., 19:14
neznam. bolja mi je od olj, to sigurno! ma avine serije su mi grozne inače...

Belle
04.06.2007., 13:57
Od ponedjeljka ponovno :D

cajkas
04.06.2007., 18:17
evo ja ču počet. večeras prvi nastavak te serije i molim vas ako netko ima link za download soundtrack :s :s

Isabella
04.06.2007., 18:59
Ajoj, već sam zaboravila Veljaču i Gaćešičkinu facu! :eek:
Ajme, hoće li je Roman već jedanput napucati da je ne gledamo više! :horor:

Prufrock
04.06.2007., 19:31
Povratak Frenkija Fišera! Car!!!:s :s :s :s :s

Kasipus
04.06.2007., 19:35
e to mi je hr. sapunica koju ekšuli mogu progutat,kad popodne dođem doma...fabula i gluma je kolko-tolko uvjerljiva,a s druge,površne strane,glumci su mi zgodni:zubo: ...
mislim da ću je ponovo tu i tamo pratit:o ...

TUTUOLA
04.06.2007., 19:42
Ajooooj.... Gacesicka :eek: :Slin: :visi: :bljak:

blondie27
04.06.2007., 20:00
bolje nego OLJ definitivno.prošli put i nisam baš pratila,pa bi sad mogla.slažem se da ima zgodnih frajera.samo gačešička sve kvari.
a veljača nema što glumiti,ona i njen lik su ista stvar.

Jay&AmberFan
04.06.2007., 20:09
Pa postoji topic... samo se nadovežite tamo.:)

Jay&AmberFan
04.06.2007., 20:11
"Curke" are baaaaaaaaaaaaaaack :s :s :rofl: :rofl: :rofl:

Maisie
04.06.2007., 20:43
Od ponedjeljka ponovno :D
Sljedećeg? Ja sam mislila da to ide od danas, al oko 19 je bila Karika. Ili je bilo danas u nekom drugom terminu?

Ken
04.06.2007., 20:48
Bilo je danas. :cerek: Ne znam kada :rofl: Nisam vidio koliko je bilo sati..

Kasipus
04.06.2007., 20:49
bilo ti je dans u 18 na prvom...

Maisie
04.06.2007., 20:51
Superiška :D Za mene bi trebalo reprizirat jedno 7 puta da pohvatam :D

Belle
04.06.2007., 21:20
Niste nitko u pravu, bilo je u 17:45. :P

Kasipus
04.06.2007., 21:24
ja ulovila od šest,pa...:zubo:
ma joj...dobra mi je to sapunica...

angie stone
05.06.2007., 19:27
ajme zaboravila sam kako je ovo bilo smiješno - Frenkijeve gorile, koje face mutave,a u pozadini scene se igraju s rukama nešta izvode :lol: , onda Veljačino preforsirano preglumljavanje umišljenke, iritantna gaćešićka, jedino ogi valja baš je sexy :cerek:

Belle
06.06.2007., 21:46
Ja imam soundtrack, ali ne downloadan, kupih orginal.

decec
13.06.2007., 01:09
Ma jeste skužili da u tim avinim sapunicama svi glume praktički svoj karakter, uz možda male izmjene? Ovaj Zijad Gračić isto glumi Frenkija i Antu, isto preseravanje, dominacija, bahatost...Ksenija Pajić ista nabrušena, pametna, zajedljiva...Ona Helena Minić preglumljava neku cool djevojku "sa stavom"...

Sad po prvi put gledam pažljivije Ljubav u zaleđu i jedan dio mi nije jasan. Kad je ova novinarka ostavila poruku Kseniji, to je napravila na mobitel, i to je Frenki pobrisao. A sad u zadnjoj epizodi je ispalo da je novinarka njoj ostavila tu poruku na telefonsku sekretaricu na kazeti koju je Frenki izvadio, pa Ksenija sumnja da nekaj skriva... Jel to neka nelogičnost ili ?

Prufrock
13.06.2007., 12:14
Sad po prvi put gledam pažljivije Ljubav u zaleđu i jedan dio mi nije jasan. Kad je ova novinarka ostavila poruku Kseniji, to je napravila na mobitel, i to je Frenki pobrisao.

Nije, ostavila je poruku na telefonu, pa je Frenki izvadio kazetu. A ostavila je poruku na telefonu zato što je Ksenija ostavila mobitel kod kuće pa je nije mogla dobiti.
Bože, ja ovo opet gledam! :zubo:

crna555
13.06.2007., 17:18
ajme zaboravila sam kako je ovo bilo smiješno - Frenkijeve gorile, koje face mutave,a u pozadini scene se igraju s rukama nešta izvode :lol: , onda Veljačino preforsirano preglumljavanje umišljenke, iritantna gaćešićka, jedino ogi valja baš je sexy :cerek:

kad smo već kod nadice..jel neko vidio neki dan kad je išla na spoj s malekom pa j birala haljinu i bacala se po krevetu ko da ima 18,a ne 58...i da meni se sve čini da je ona imala neke probleme s frajerima i stvarnom životu pa sad to nadoknađuje ulogama žena zavodnica koje su nerijetko fatalne...no dobro,to daje nadu nama ženama da bi i u 60-oj mogle naći zgodnog frajera od 40 tj.više njih koji će se boriti za naše srce....

a veljačina gluma...baš čudno da glumi jedino u projektima svoga dečka..inače neki dan sam čitala neki intrevju s njim i pitaju ga na kaj najviše voli trošit novce,a on kaže :na moju jelenu i sina...kao najviše voli s jelenom ići u gucci i pradu...

Ewanna
14.06.2007., 01:38

JOj, ponekad pustim LJUZ da se prisetim... :D
Frenki je car, Ksenija isto, a lik mi je ona njena mama!!! Ogi mi je sav smesan, Goga je dokona, Maja utripovana, Nina kao da ima masnu kosu...

Ewanna
14.06.2007., 01:40
Nada Gacesic je nekako isfolirana, a ona duuuuuuuga kosa joj je katastrofa.

crna555
15.06.2007., 22:57
ljudi moji ,ja opet gledam ovu seriju..nemrem vjerovat-hahahaahha
jedino kaj me užasno živcira je nada-ima 58,a iam ulogu kao da joj je 18 i još se za nju interesira lik od 40....a jelena veljača-ona je stvarno neprobavljiva s ovom svojom glumom
meni se sviđaju ksenija,frenki,goga i marko,a
statisti su tolko katastrofalni da je to bolje ne komentirati

decec
20.06.2007., 04:50
Da, statisti su kao roboti, užas. Dosta dobro dalamtinski naglasak skida ova Bojanićka kaj glumi Mare, a inače je žena iz Osijeka. A tko je ovaj Bošković koji glumi Tea? I taj je prilično uvjerljiv, i odnekud mi je poznat, ali nemrem se sjetit...

Lujka
20.06.2007., 15:05
Joj, meni je LJUZ taaaaako lame serija. Mislim, isto s*anje, drugo pakovanje kao i OLJ, kao i VM. Nina-Iva me tako nervira, kao i Maja-Jelena, a o Lani-Emici-Tamari da ne pričam! Daj, hoće li neko jednom konačno shvatiti da ti ljudi NE ZNAJU glumiti, da se PRESERAVAJU i da ih treba maknut s televizije??? :flop:

crna555
21.06.2007., 00:46
Da, statisti su kao roboti, užas. Dosta dobro dalamtinski naglasak skida ova Bojanićka kaj glumi Mare, a inače je žena iz Osijeka. A tko je ovaj Bošković koji glumi Tea? I taj je prilično uvjerljiv, i odnekud mi je poznat, ali nemrem se sjetit...

on ti je glumio u onoj seriji "kad zvoni" i znam da uviejk vodi s ivom šulentić one dječje dore...

decec
21.06.2007., 01:51
Joj da, sad sam se sjetio, jako dobro glumi, samo mi se čini da bi mu više odgovarala gay uloga. :D
Lujka je gore dobro napisao da se većina glumaca u toj seriji samo preserava, npr. Veljača, Gaćešićka, Minićka, i ona Emica ili kak joj je već ime, te ona Viskovićka. Naravno i Frenki se tu uklapa.

A jel se samo meni to čini ili ovaj Marušić glumi kao da je nadrogiran cijelo vrijeme, onak nesuvislo povezuje rečenice, pogled u prazno i bauljanje...?

Danas mi je bila prejaka ona scena di su Veljača i Minićka išla špijunirat tog Tea, pa s perikama. Minićka (Tanja) je djelovala kao transić, visok, crna duga kosa, muške ruke i seljačka faca sa šminkom. :D

crna555
21.06.2007., 13:30
scena s perikama je za antologiju..prestrašno...ta veljača je katastrofa
a ne znam ..meni je marko nekak sladak..a da istina je da malo čudno povezuje rečenice
a ona lana je tak pekmezava da ja ne znam ko bi ju trpio ..iako upoznala sma tu curtu koja ju glumi i djeluje skroz ok,nasreću nije ni slična lani onak pekmezastoj

Lujka
21.06.2007., 17:20
Ajme, nisam vid'la to s perikama, se može pogledat na JuTjub or somethin'? :D A meni se čini da Ogi djeluje kao da je uvijek napušen, pjan, šta li već... a imam osjećaj da to stvarno i jeste.

@Decec: Lujka je žeMsko :top: :zubo:

decec
22.06.2007., 18:45
:top:
Ne, Marko djeluje kao da je nadrogiran, Ogi je samo iritantan.
Meni se čine da su najbolje i najuvjerljivije scene s Gogom i Ksenči, žene su super! Ova Tanja mi nekak čudno priča, i dosta se osjeća istarski naglasak ako se ne varam. Baš me zanima hoće li Teo zabrijati s nekom od ovih glavnih kvočki, ili možda s Ogijem. :rolleyes:

Venera23
26.06.2007., 13:22
Ines Bojanić tj Mare nije iz Osijeka vec iz Požege

TUTUOLA
27.06.2007., 17:18
:top:
Baš me zanima hoće li Teo zabrijati s nekom od ovih glavnih kvočki, ili možda s Ogijem. :rolleyes:

Ne bi bilo slabo, ali neće :cerek: :rofl:

Lujka
27.06.2007., 17:29
Ja se ne bih bunila da Teo zabrije sa mnom :E :cerek:

decec
27.06.2007., 21:08
Mislim da si pogrešnog spola za tak nešto. :D
Inače je simpatičan i solidno glumi.

Lujka
28.06.2007., 00:02
Aj ne... Zezaš??? :eek: And he looks sooo fine :(

ivana25
28.06.2007., 18:59
svima:)

ivana25
29.06.2007., 16:16
mislim da Februarki nije bilo teško odglumit ovu ulogu, nitko normalan nebi to mogao glumit, baš joj paše.

crna555
01.07.2007., 12:34
Ja imam soundtrack, ali ne downloadan, kupih orginal.

znači postoji soundtrack..daj mi reci di si nabavila,kupit ću to frendici za rođendan,taman ga sad ima :rofl: mislim da će se stragt od smijeha kad vidi ...

Apolon
01.07.2007., 20:25
Frenki je :flop: :flop: :flop: :flop: :flop:

za ispovraćat se.....:rolleyes:

Apolon
01.07.2007., 20:41
bok ivana

najgora hrvatks meni al pratim je samo zbog goge i LILY jer su kraljice:s :s :s :s :s

meri cetinic
03.07.2007., 01:29
ajme riga mi se...

glumci su pre pre loši..

Na prvom mjestu visković, garbajs i veljača

pre fakoing strašno

Apolon
03.07.2007., 09:52
ajme riga mi se...

glumci su pre pre loši..

Na prvom mjestu visković, garbajs i veljača

pre fakoing strašno

Goge i Lily rules. i Mare naša:s :s :s :s

decec
03.07.2007., 14:17
A kaj Veljača i Minićka glume? Pa te se samo preseravaju kakve su i inače, scenarij je prilagođen njihovim karakterima.
Meni Viskovićka u seriji djeluje kao neka dobrica, ali uživo koliko sam vidio i nije baš takva. Kaj vi mislite?

Apolon
03.07.2007., 14:23
A kaj Veljača i Minićka glume? Pa te se samo preseravaju kakve su i inače, scenarij je prilagođen njihovim karakterima.
Meni Viskovićka u seriji djeluje kao neka dobrica, ali uživo koliko sam vidio i nije baš takva. Kaj vi mislite?

Viskovićka je super ja sam je gledao u zvijezde pjevaju i bila mi je stvarno super:cool: :cool:

meri cetinic
15.07.2007., 17:56

meni je ona iznimno loša glumica do sada ,,. a kakva je ?glupasta kolko znam

meri cetinic
15.07.2007., 17:56
Viskovićka je super ja sam je gledao u zvijezde pjevaju i bila mi je stvarno super:cool: :cool:

da pjevačica..ali tu se priča o nečemu drugom

decec
27.07.2007., 03:05
Baš me zanima rasplet priče s Radićkom i Markom. A Maja je baš zabavna u zadnjih par epizoda, dobro se ufurala u ulogu bitch purgerice, kako tako dobro glumi? Dobro joj ide ovo s Teom.
Najviše me živcira ona kenjkava Lana, pa ona polužena Tanja, i onaj robot- Ogi.

londres
23.08.2007., 11:14
Samo da se osvrnem na Kristinin iritantan britanski naglasak dok ona glumi novinarku koja je došla iz USA.Mislim ok,dobar ti je naglasak ali prilagodi ga liku kojem glumiš.

Apolon
28.08.2007., 13:28
,a serija je trash:top:

najtragičije kod nas uvik srbi zasjene naše glumce:top:

decec
29.08.2007., 21:41
Zašto je to tragično, kod nas se glumcem počeo svatko nazivati, pa nije ni čudno.

Meni Veljača postaje sve više super, kaj je više iritantnija, to je bolja. Puno bolja od one kenjkave Lanice i one glupe Mare.
Kako je bilo super kad su se počupale Gačešićka i Ksenija. To je bila najbolja scena. Ovo ostalo je dosadno, samo sjede i melju i melju i melju...

BSLea
31.08.2007., 23:29
Mislim da još jednu seriju s Gačešićkom, Seljačom i 3 glupačom (onom cmizdravom) neću preživjet! :Pop:

Apolon
11.09.2007., 11:56
Mislim da još jednu seriju s Gačešićkom, Seljačom i 3 glupačom (onom cmizdravom) neću preživjet! :Pop:

gačešičke više nema jel se posvađala s ava-om:s :s :s

vanzemm
28.10.2007., 12:22
zar goga i lily nisu jedna licnost il su bliznakinje?

Apolon
02.11.2007., 15:24
zar goga i lily nisu jedna licnost il su bliznakinje?

Nije to jedna ličnost... glumi ih jedna osoba ali su blizanke...:s :s :s

Po meni one su držale seriju ,poslije se frenski sam tak zagubio u "dobrom" izdanju:lol: :lol: :lol: , a i ksenija:lol:

vanessa_92
05.11.2007., 12:17
ma ja samo zbog Goge gledala seriju...
treba je cariiica..svaka joj dala..
onu Nadu Gacesic sam htijela ubiiit kad god sam ju vidjela na ekranu.kaj ne kuži da ima 100 godina i da prepusti posao mlađima??!!?!?kako me živcira...neka joj pajićka daje instrukcije...odrezala bi joj onu grivu!

Apolon
13.11.2007., 18:38
kao i ja...

isti smo:s :s

ustasaaa
01.01.2008., 22:47
jel ima neko slike od goge

decec
08.01.2008., 14:40
Zakaj su ukinuli jutarnje reprize, ostalo je 20 epizoda do kraja i oni samo ovako ukinu reprize i nabiju Ratkajeve u 9 ujutro. A taman sam mislio pogledati još tih par serija koje nisam lani gledao.

anaaaa-vk
09.01.2008., 22:52
jao,predobra mi je ta serija bila...i obični ljudi...nek je vrate! :mig:

Meandme
15.01.2008., 19:27
samo da kažem... onaj lik kaj glumi onog trenera Petra Maleka(ak je to prezime tamo) je MOJ STRIC za pravo.od mog tate(M.Ožbolt) je nešto,al ja svog tatu ne poznajem,a moja mama zna tog lika kaj glumi u našim sapunicama. eto,saznala sam da mi je to stric!!!! ajme,ja fakat ne mogu vjerovat.
I ne lažem,samo da se zna!

~SuNshiNe~
25.01.2008., 22:16
Zakaj su ukinuli jutarnje reprize, ostalo je 20 epizoda do kraja i oni samo ovako ukinu reprize i nabiju Ratkajeve u 9 ujutro. A taman sam mislio pogledati još tih par serija koje nisam lani gledao.
znam kako ti je...:flop:

Vedrana!
14.11.2008., 17:18
Ovo je bila extra serija!!!!
Da li neko mozda zna nesto vise o Nenadu Stojmenovicu (Ogi-ju)? On mi se tako svidja!

lopov007
14.11.2008., 18:12
Da li neko mozda zna nesto vise o Nenadu Stojmenovicu (Ogi-ju)? On mi se tako svidja!
pitaj gugl jebote

Shadow_Weaver
14.11.2008., 20:48

Nešu uskoro možeš gledati u telenoveli "Zaustavi vreme", gde igra jednu od glavnih uloga :mig:.

Vedrana!
16.11.2008., 20:28
Nešu uskoro možeš gledati u telenoveli "Zaustavi vreme", gde igra jednu od glavnih uloga :mig:.

E extra!!

lopov007:
pa naravno da sam guglala, ali nikako ne moggu da nadjem datum rodjenja i tako to...ima jako malo stvari o njemu :(

Robert Kumerle
11.07.2009., 18:06
zna li neko gde mogu da nadjem sountrack?

Ognjen Cukic
09.08.2009., 02:55
najjaca serija

jozo.hr
20.08.2009., 17:05
Joj ima li neko link kako je Goga trusla niza skale???????'Predobro!!!!!!!!Molim vas.

Neuhvatljivaa
22.11.2009., 16:30
Koliko nastavaka ima?Ja sam je tek pocela gledati jer nisam ranije pa je skidam sa neta.Odgledala sam prvih 7 epizoda,i za ovo sto sam vidjela serija je odlicna

aracely_505
22.11.2009., 16:59
Ima 175 epizoda:)

Neuhvatljivaa
22.11.2009., 17:27
Ima 175 epizoda:)

Hvala ti na odgovoru.Rado bih znala sta ce se sve desiti jer nemam sve epizode pa ako moze ukratko.....Ako ne onda na pp

ad®ian
22.11.2009., 17:57
Koliko nastavaka ima?Ja sam je tek pocela gledati jer nisam ranije pa je skidam sa neta.Odgledala sam prvih 7 epizoda,i za ovo sto sam vidjela serija je odlicna

Hey brza, ajd malko uspori, napravi pauzu, pa mi na privat pošalji link stranice sa koje skidaš seriju. Baš mi se gleda :mig:

aracely_505
22.11.2009., 18:15
Hvala ti na odgovoru.Rado bih znala sta ce se sve desiti jer nemam sve epizode pa ako moze ukratko.....Ako ne onda na pp

Budem ti preko PM:)

Neuhvatljivaa
22.11.2009., 18:40
ad®ian,poslala sam ti

aracely_505-vidjela sam.Puno puno ti hvala:)