View Full Version : Ljubav u zaleđu
stranice :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
Re-Invented
02.02.2006., 01:49
OK What's the deal with Xenči?
Koliko puta je danas spomenula da završava list..jedno 25 puta u svakoj sceni?!
Jebote, stalno ponavlja da joj se novinari ne opuste i da sve mora sama, a kurcem ne mrdne, samo sjedi na kavi s Fat Serbian ili kad je u uredu stalno vodi Phone Sex s ljigavcem.:(
Pa tko onda piše taj list ako joj se novinari toliko furaju na opuštenizam, a ona čačka mačkicu?!
BabyNicky
02.02.2006., 08:42
Ovak, neko je spomenu da je Marušić ovdje na forumu insider. M-hm.
Mislim da je on JEDINI kojeg nismo zvređali, isprdali, ismijali i tako to.
Lima je sladak, ok glumi (ono njegovo "Gladan sam ko svinja" uči će u anale hrvatskih sapunica) a bas nekak brijem da ne bi tako gorljivo branio buljooku i pućilicu i sve one koje operemo na 95 stupnjeva ovdje.
Jucer sam u gradu vidla Gogili/Lilili (Yep she's fat), Lnanu (Yep she's pretty and skinny) i Pućilicu(Yep she's plain). Dream team.
A u svezi glede Ksenči i njeno - "predajte mi tekstove" meni je to hillarious - mislim kakva je to redakcija gdje novinari moraju njoj printat tekstove i donosit - hahahahahahaha :rofl: :rofl: :rofl:
Presmijesno.
Marušica,nismo oprali zato kaj je na pripremama. :raspa: I jedino napucava loptu,budemo vidli kad se vrate u zagreb. :o On meni opce nije sladak :o
Valent u RL ipak nije u vezi s Ksenijom :raspa:
Da,još da dodam,da primjetih da Cuki ima sise. :raspa:
fak, kaj se to pol BB ekipe preselilo vam? damn, morat ću još i ovo počet gledat :rolleyes:
Još nisi!!!!!!! :zmaj: :D
tatiana
02.02.2006., 10:12
fak, kaj se to pol BB ekipe preselilo vam? damn, morat ću još i ovo počet gledat :rolleyes:
kaj poirot, ti si tu samo radi druženja? a ja sam mislila da i ti pratiš...
ma pogledal sam par epizoda i niš posebno. Frenki je faca :mirko:, Kseniju Pajić bi :klopa: i tak. I da, mala Krepela je također :klopa:
Manki_punker
02.02.2006., 10:50
Sta se lozis covece???? :eek: Tema je o seriji i mislila sam da bi devojke kojima se svidja Ogi interesovalo da mu vide devojku u stvarnom zivotu! Ko ga hvali???
Sorry već mi je žao kaj sam te napal, okey? I tak ti ono super taj herc pulsira...
Inače, joj kak bi volio da bi Cuki dobil svu velku lovu od gradonačelnika, jer bi taj mislio da ga on ucjenjuje, pa bi radije platil. Taj Cukić koliko je naivan ipak je nekak dobar (a dobro i glumi), pa ja mu priuštim da se mu jednom nekaj poklopi!
Bg_girl
02.02.2006., 10:58
[QUOTE=Manki_punker]Sorry već mi je žao kaj sam te napal, okey? I tak ti ono super taj herc pulsira...
[QUOTE]
http://cheesebuerger.de/images/smilie/liebe/g086.gif Ma nema veze! Htela sam u znak ljubavi i da skinem sliku ali sada ne moze! :flop:
@Kruska
Posto na netu nema nikakvih Ogijevih slika pregledacu ovih dana sve novine koje imam pa da uskeniram neke lepse od ovih sto smo kacili do sada....
P.S. Marusiceve slike su uvek dobrodosle! :cerek:
Bg_girl
02.02.2006., 11:21
Hi,hi dobar tekst....
http://www.dopmagazin.com/file.asp?area=6&pd=20060112_203246&print=print
Bg_girl
02.02.2006., 11:57
E pa Kruska ne da ti je sudjeno nego ti je sudjeno :D
Samo sto sam postovala ovde istrcim do prodavnice i slucajno kupim prve novine koje su mi pale pod ruku,a u njima OGI!!! A sve novine koje imam sam pretrazila i nista u njima nisam mogla da nadjem!!! :)
http://img232.imageshack.us/img232/6979/resizeofzabljak0016kr.jpg
http://img137.imageshack.us/img137/9259/resizeofzabljak0027pr.jpg
http://img232.imageshack.us/img232/623/resizeofresizeofzabljak0033zg.jpg
Evo obecavam necu vise :angeleye: 3 posta za redom-sto je mnogo mnogo je!
ženska Ogija je.... wow!!
Manki_punker
02.02.2006., 12:14
ženska Ogija je.... wow!!
Je, ali čujem da više nisu skupa, Marko Marušić ju je preuzeo! :top: :)
Najbolje je kad Ogi onak prije kaj izgovori rečenicu uradi sve navedeno:
- na pola otvori usta i čeka
- razkorači se kao da je toliko nestabilan (valjda da ga nebi neki vjetar prevrnuo)
- uhvati se rukom za onu bradu sa tri dlake kao da razmišlja
- eto i na kraju provali nešto u stilu "to me neće sprečiti da se vidimo u tvojoj sobi..."
:bljak:
Je, ali čujem da više nisu skupa, Marko Marušić ju je preuzeo! :top: :)
nemoj zezat?!
svaka čast onda Marku... mala pada na loše glumce izgleda:p
Nije ju preuzeo!!! :raspa: Ogi i njegov curetak su još zajedno,a marko je s onom voditeljicom Ivom Šulentic. :raspa:
ma pogledal sam par epizoda i niš posebno.
kaj se tice nasih sapunica moras počet gledat s nizim ocekivanjima... i onda bu ti bilo super:rofl: , a sve te nesavrsenosti u snimanju, interijeru, glumi, izgledu... moš tu popljuvat:zubo:
kaj se tice nasih sapunica moras počet gledat s nizim ocekivanjima... i onda bu ti bilo super:rofl: , a sve te nesavrsenosti u snimanju, interijeru, glumi, izgledu... moš tu popljuvat:zubo:
sapunica je na beginnerlevel, ali nesnima se kod nas 100 i vise sapunica u godini isto u mexicu, argentiniji itd., oni imaju izgustva. ;)
sapunica je na beginnerlevel, ali nesnima se kod nas 100 i vise sapunica u godini isto u mexicu, argentiniji itd., oni imaju izgustva. ;)
inace ne gledam sapunice, ali na ove naše se navučem zato kaj su naše :)
inace ne gledam sapunice, ali na ove naše se navučem zato kaj su naše :)
naravno da kod druge hrvatske sapunice nije jos sve savrsena. a meni su nako dobri. pa i ja ne gledam sapunice, ni njemacke :rolleyes: ni ikakve druge.
ali nasa sto je nasa simpaticna je meni.:)
ja sam ta
02.02.2006., 15:11
ogijeva cura je :eek: :eek: jebem li joj da joj jebem, laki bič, ogija bi posexala, ne bi mu ni kune uzela, a marušić frflja dok priča :cerek: , iako mi je 1 od opuštenijih što se glume tiče. veljača je :bljak: :bljak: :bljak:
šta je jedino meni nina ružna :confused:
ajd konacno jos neko! :zubo:
mozda ona i nije bas tak ruzna, al mene iritira i sva mi je nekak bezvezna
a nije ona ruzna meni je vise ljepa, ok moj burac bi reko naravno da je ruzna, ali meni nije.
samo iritira me, lice isto da je cela ubola, a tjelo mrsavo. i ponekad nekako one usne napravi isto ribica. i ponekad nekako cudne njoj oci i ona jedna obruva. stvarno me iritira, nije ruzna ali nekad stvarno cudna ispadne kad glumi.
Meni isto glumica koja glumi Ivanu nije gadna, bas mije ljepa, samo u seriji nekako bas gadna izgleda, zasto su nju napravili nako. :rolleyes:
navodno ogi ima angažman u komedijinog produkciji skidajte se do kraja, to bi bilo nešto :cerek:
ja sam ta
02.02.2006., 16:19
ajd konacno jos neko! :zubo:
mozda ona i nije bas tak ruzna, al mene iritira i sva mi je nekak bezvezna
ma niiije meeeni nina iritantna, recimo veljača mi je i ružna i buljava i iritantna i šimejksmivonapjuk. nina mi je samo ružna. :zubo:
ma ajd ružna je malo preteška riječ..al baš je onak..gadna.
Bg_girl
02.02.2006., 16:42
Najbolje je kad Ogi onak prije kaj izgovori rečenicu uradi sve navedeno:
- na pola otvori usta i čeka
- razkorači se kao da je toliko nestabilan (valjda da ga nebi neki vjetar prevrnuo)
- uhvati se rukom za onu bradu sa tri dlake kao da razmišlja
- eto i na kraju provali nešto u stilu "to me neće sprečiti da se vidimo u tvojoj sobi..."
:rofl: :rofl: :rofl:
Evo i meni je Nina ruzna nevidjeno...Cak mi je na onim promotivnim slikama sa sajta jos podnosljiva sa pustenom kosom, ali u sustini mi se nimalo ne svidja!!!
P.S. Zahtevam slike te voditeljke Markove tj. Filipove :( (btw i Nenadova devojka je voditeljka :zubo: )
P.P.S. Za sve obozavatelje Buljooke - slike sa promocije iz Bg-a ! Upozorenje : nije za one slabog srca!
http://img441.imageshack.us/img441/4593/resizeofveljaca5xw.jpg
http://img312.imageshack.us/img312/5233/zabavaclubkoling029jl.jpg
ogijeva cura je :eek: :eek: jebem li joj da joj jebem, laki bič, ogija bi posexala, ne bi mu ni kune uzela, :
:rofl: :rofl:
a jedva cekam da "poletna i prposna":zubo: Ksenci vidi Kresin clanak...
ja sam ta
02.02.2006., 16:46
http://img441.imageshack.us/img441/4593/resizeofveljaca5xw.jpg
zašto bi ITKO imao poriv slikati veljaču i njene pokušaje plesa :cry:
veljača hvata ritam, let mi get d kemra :cry: :cry: :cry:
P.S. Zahtevam slike te voditeljke Markove tj. Filipove
http://www.tportal.hr/2005/03/04/0314007.19.jpg
:cerek:
http://www.ng-junior.net/pic/hr/sijecan2005/iva.jpg
:cerek:
ja sam ta
02.02.2006., 16:54
ova marušićeva je catkica, nema onaj ofucano bičuljasto dronfulja luk ko veljača. ja jako mrzim veljaču. jako. :cry:
preobicna je... da biram radje bi izgledala kao veljaca :D
nobodyBGD
02.02.2006., 17:07
nema potrebe da Gogu nazivas "fat Serbian"...
mislim, ovde smo da pricamo i smejemo se njihovim provalama i blamovima u seriji a ne da vredjamo i prozivamo po nacionalnoj osnovi.:flop: :flop:
BTW meni je Goga jako simpa, malo je jaca, to je istina, ali gledao sam je pre nekoliko nedelja u njenom Pozoristu na Terazijama i savresno glumi:top: ovo je ipak glupiranje u seriji, ali ipak :zubo:
ja sam ta
02.02.2006., 17:07
ak bi za pun q para svejedno izgledala ko olinjala više puta od zg sponzora pregažena dronfulja...mmm...da, moj izbor bio bi obično,ali slatko. :zubo:
olinjala više puta od zg sponzora pregažena dronfulja
kao da imas nesto osobno protiv nje :grli:
ne znam... stvarno mi je ova druga mala preobicna... vidjela sam ju u RL, stvarno nista posebno
jel može neko da mi nađe Markovu sliku (Filip), ali bez dodataka(Maje, Nine i ostalih)
ja sam ta
02.02.2006., 17:17
kao da imas nesto osobno protiv nje :grli:
ne znam... stvarno mi je ova druga mala preobicna... vidjela sam ju u RL, stvarno nista posebno
ma nije da imam neš osobno protiv nje, al onak..baš ju nekako ne volim :zubo: . i gledala sam ju jednom u onim nekim intervjuima sa nekih eventa bla bla, i ona je onak stajala u pozadini i cijelo vrijeme se namješta da ju kamera uhvati iako je intervju bio sa nekim drugim, i da, u novinama sam čitala kak je izjavila da ona svoj lik u sapunici uopće ne doživljava kao negativan, neg kao jednu superultrakul curu koja se bori za ono šta je njeno. mislim stvaaaarnoooo.kat d krep. :rolleyes:
ja nju jednostavno ne volim. :tuzni:
u novinama sam čitala kak je izjavila da ona svoj lik u sapunici uopće ne doživljava kao negativan, neg kao jednu superultrakul curu koja se bori za ono šta je njeno. mislim stvaaaarnoooo.kat d krep.
strasno :rofl:
neki ne biraju rijeci za malo samopromocije
tek toliko da se prica o njoj
jel može neko da mi nađe Markovu sliku (Filip), ali bez dodataka(Maje, Nine i ostalih)
evo (http://www.dubrovnik-festival.hr/Slike/2005/10/07/9961053.JPG)
:rofl:
dobra slika... istice se :top: :rofl:
Hvala, a jel ima da se vidi da je to on bez tih oklopa i gluposti?
ja sam ta
02.02.2006., 17:29
strasno :rofl:
neki ne biraju rijeci za malo samopromocije
tek toliko da se prica o njoj
februarka.metak u čelo.
tako bi ja to riješila,al ne daju mi ,kažu ne diraj vegetaciju :tuzni:
Hvala, a jel ima da se vidi da je to on bez tih oklopa i gluposti?
ali dobila si viteza i to na koljenima...:rofl:
ali posto sam danas dobre volje, evo (http://img162.imageshack.us/img162/2231/filip5bg.jpg)
ja sam ta
02.02.2006., 17:39
ali dobila si viteza i to na koljenima...:rofl:
ali posto sam danas dobre volje, evo (http://img162.imageshack.us/img162/2231/filip5bg.jpg)
roza pink vestica,a vodi se pod muško :vidiga: :zubo:
U redu je, misli sta hoćes ali meni treba slika
Broken tvoj sam dužnik
sorry, ali pravi (http://monitor.hr/niktitanik/2004/09/523.jpg) muskarci nose pink.
ja sam ta
02.02.2006., 18:10
sorry, ali pravi (http://monitor.hr/niktitanik/2004/09/523.jpg) muskarci nose pink.
pa i nazvala bih ga pravim, kad ima hrabrosti za roza pink outfit :zubo:
Prufrock
02.02.2006., 20:00
Ajme, kad vas bejbi Nicky dovati! :D
Ova Goga druga mi se baš i ne sviđa, nema ni šušta ni gušta, sva je nekako ispravna. Fali mi ona prva.
Danas su u epizodi bili i babac i Valent, puno previše je to.
Indigo_st
02.02.2006., 20:03
Joj ljudi, zakon ste sa svojim komentarima, bas se na neke nasmijem. :)
Ok, zar sam jedina kojoj je Robert Kurbasa alias Duje suuuupeeer tip?! :cerek:
Joj, ma da ga vidite samo uzivo.... :klap: :kiss:
emo§ion
02.02.2006., 20:35
Baš :lol:
Ali na onoj slici gdje kleči kao vitez je :cerek:
Btw, indigo slažem se za duju :cerek:
nobodyBGD
02.02.2006., 20:37
E kad se nisam ispovracao danas kad je "ej treneru" poljubio matoru Marusicku...totano je degute, moze mama da mu bude.
Inace Goga 2 je skroz strejt, slazem se da je skroz ispravna, ali mozda i nije lose da jedan takav lik postoji (jer su svi ostali skoro devijantni)
:eek: -ooka se danas nije pojavila nisam mogao da verujem. Ali zato je Ninocka imala hit sa farmerkama uvucenim u neke cizme a preko svega haljina sa bretelama...krahhhhhhh MODNI INCIDENT!
I da, potpuno je fascinantno bilo kako su svi fudbaleri usli u bus sa UMBRO trenerkama i torbama (dobro su se izreklamirali) a izasli u majcama i farmerkama (Ogi, Marko, trener)...Ne znam gde se Ogi presvukao obzirom da je rekao da je dosao kuci pravo iz autobusa jer mu se nije dalo ici kod razmazane Lane..
Dakle, posto smo osudjeni da gledamo odvratnog Valenta, koga je Maleg napusio do jaja, videcemo sutra Xeniju kako ce da se izvuce kod Frenkija za blamazu u Starsu!
Ajd, SEJO MOJA, u zdravlje:hekla:
beautiful_garbage
02.02.2006., 20:43
Kaj sad ove slike cure od Ogija trebaju da dokažu? Da je Ogi veliki jebać? Čak smo i skenirali novine da to dokažemo?!
pa sto ako je cura stavila slike, ja to bas volim pogledati, i zna li neko hoce li se ogi vise pojavljivai u seriji mjesoviti brak, kako je u ljubavi u zaledju nema ga tamo
emo§ion
02.02.2006., 20:49
E kad se nisam ispovracao danas kad je "ej treneru" poljubio matoru Marusicku...totano je degute, moze mama da mu bude.
Inace Goga 2 je skroz strejt, slazem se da je skroz ispravna, ali mozda i nije lose da jedan takav lik postoji (jer su svi ostali skoro devijantni)
:eek: -ooka se danas nije pojavila nisam mogao da verujem. Ali zato je Ninocka imala hit sa farmerkama uvucenim u neke cizme a preko svega haljina sa bretelama...krahhhhhhh MODNI INCIDENT!
I da, potpuno je fascinantno bilo kako su svi fudbaleri usli u bus sa UMBRO trenerkama i torbama (dobro su se izreklamirali) a izasli u majcama i farmerkama (Ogi, Marko, trener)...Ne znam gde se Ogi presvukao obzirom da je rekao da je dosao kuci pravo iz autobusa jer mu se nije dalo ici kod razmazane Lane..
Dakle, posto smo osudjeni da gledamo odvratnog Valenta, koga je Maleg napusio do jaja, videcemo sutra Xeniju kako ce da se izvuce kod Frenkija za blamazu u Starsu!
Ajd, SEJO MOJA, u zdravlje:hekla:
Ova serija definitivno pomaže bulimičare.. :rolleyes:
Svaka scena u kojoj se pojavljuje matera Markova (pogotovo ako se bali s onim mladim trenerčićem :eek: ) i onaj Valent(ime :lol: ) defintivno se ne bi smijele pokazivati mlađima od 12 i ljudima sa slabim želucem :bljak:
nobodyBGD
02.02.2006., 20:54
pa sto ako je cura stavila slike, ja to bas volim pogledati, i zna li neko hoce li se ogi vise pojavljivai u seriji mjesoviti brak, kako je u ljubavi u zaledju nema ga tamo
Uzeo je odmor, pa je u seriji kao fol na skolovanju u inostranstvu dok se do marta ne zavrsi snimanje gde igra Ogija a nakon toga se vraca u Mjesovit brak u kojoj igra vec 5 sezona...ali u pozoristu je redovno...
Curke, treba li vam broj, moj bata je sa njime bio u vojsci zajedno:rofl:
PS. recite mi da li zaista neko u ZG ili CRO kaze ''ej curke...!'' kao sto kaze Maja Zupan??
BabyNicky
02.02.2006., 21:36
Danas je bilo mrak.
Em što je Gogili/Lilili zauzela cijeli jebeni ekran u onoj sivoj vestici - majke ti mile, šta jes' jes' žena je OGROOOOOOOOOOOOMNA. Dekolte joj počne ispod vrata i završi na pupku.
Ali danas sam totalno promijenila mišljenje o Ogiju.
Ljudi, pa on je Supermen!!!!!:eek:
U busu u trenirci, iz busa izlazi u trapakama i majici - on je fakin' Klark kent.
Tak je i Luis Lejn brijala da joj je nekaj čudno.
Al ima još jedna stvar. Ogi mora bit divlja zvijer u sexu. Skuzila sam da je u jednoj sceni (tek kad je došao i pozdravljo se s kevom) bio glatko izbrijan, a kad je pričo sa starim imao je neku "moljci me napali pa mi pojeli" bradicu.
Curke moje, ak njemu tak brzo raste brada - bit će da mu hormoni divljaju-bit će da je mali luuuuuuuuud - ME LIKE!:cerek:
Ok, sada na gnjusobe. Valent mora da je peko odojka na otvorenom za Ksenči jer se ona masnoća na kosi ne može objasnit ničim drugim doli isparavanjima od prasetine.
Babac i Malek:confused:
Ona nekaj trekelja kak je uništila karijeru od sina, a on je sve gleda i misli si kak će joj ga metnut. Odurno. Ne znam jer mi gadnija ona sa tim borama ili on koji se eksili trsi oko nje bapca.
neko je spomenul - Ej curke?
Ja to velim. I velim i fakat i kužiš. Sam kaj nemam govno u glavi, i ekstremno buljooke oči i potrebu za abnormalnim afektiranjem.
Re-Invented
02.02.2006., 22:29
nema potrebe da Gogu nazivas "fat Serbian"...
mislim, ovde smo da pricamo i smejemo se njihovim provalama i blamovima u seriji a ne da vredjamo i prozivamo po nacionalnoj osnovi.:flop: :flop:
BTW meni je Goga jako simpa, malo je jaca, to je istina, ali gledao sam je pre nekoliko nedelja u njenom Pozoristu na Terazijama i savresno glumi:top: ovo je ipak glupiranje u seriji, ali ipak :zubo:
Wait a minute!
Mislim da si krivo pokopcao stvari. Goga je mrak. Kakva vrjedjaona? I od kud si iscupao to po nacionalnoj osnovi?
Ma Goca je zakon.
Evo, buljooka Croatian. Jel' i to po nacionalnoj osnovi???
annalee
03.02.2006., 00:52
ne, imam i ja.
ajde sta hocete meni je rodjena mama rekla da joj licim na nju i da smo obje bas simpa. (uvjeravam vas-nikakvih slicnosti nemamo, pitajte broken :zubo: )
a ono sto sam jos htjela da kazem jeee...
@broken - to stvarno marusic kao vitez? daajjj :) gledala sam ga uzivo u dubrovniku onda, veze nisam imala da je on... inace, slika je iz predstave "ondine" u dolencicevoj reziji...super predstava...
Baby Nicky cini mi se rece da je Gogili zauzela cijeli ekran u sivoj vesti..? Eh da! Prva stvar koju sam pomislila kad sam vidjela tu scenu jeste ZASTO Ksenchi ne sjedi naprijed a ona iza, stvarno je SMIJESNO. Ali Goga mi je inace prelijepa. Najozbiljnije. I sto je najbolje, izuzetno dobro nosi i kile i visinu!
annalee
03.02.2006., 00:58
p.s.-pa on je definitivno u "ondine" :)
evo ga, slika sa renatom sabljak (LINK (http://www.dubrovnik-festival.hr/Slike/2005/07/30/5570794.JPG))
bas je kjut :)
Babanroga
03.02.2006., 01:26
PS. recite mi da li zaista neko u ZG ili CRO kaze ''ej curke...!'' kao sto kaze Maja Zupan??
Yep!
isto tako i "ono" i "gle" i sve ostalo... pa cak ponekad i tim tonom i redosljedom!
:top:
Jay&AmberFan
03.02.2006., 01:36
Jedina koja vrijedi u toj seriji je glumica MAJA NOVELJIĆ ROMČEVIĆ alias GOGA, a OK su i KSENIJA PAJIĆ i FILIP JURIČIĆ.. Ovi ostali, ajoj:flop:
Jučer mi se želudac okrenuo,kad sam vidla kako malek ljubi marušicku. :bljak: :bljak:
ja sam ta
03.02.2006., 09:27
Yep!
isto tako i "ono" i "gle" i sve ostalo... pa cak ponekad i tim tonom i redosljedom!
a februarki,fala bogu,svaka rečenica počinje sa 'gle,onak..' pa kolut/prevrt/salto očima..pa tek onda slijedi nastavak i silovanje nacije retardiranim dijalozima, s tim da februarki ne bi zamjerila da tu i tamo pročita didaskalije, tek tako da skužimo o čem se radi, jer po njenoj glumi je to nemoguće :zubo:
aj neko slikicu neku od veljače nek stavi ak ima :cerek:
Jučer mi se želudac okrenuo,kad sam vidla kako malek ljubi marušicku. :bljak: :bljak:
:rigo: a kaj mislis kak je tek njemu bilo:eek: jadan čovjek:(
http://img312.imageshack.us/img312/5233/zabavaclubkoling029jl.jpg
ovo vrijedi ponoviti :rofl:
jutarnja doza za zeludac :rigo:
ja sam ta
03.02.2006., 10:56
aaaaaagliii aaaaagliii...ol of as đst fil lajk det som deeeejzzzz...ejnt nou rejnbou in d skaaj, ven ju fil ju đi el vaj...end deeec aaaaaagliiii...sad znam o kom je bon đovica pjevo. o februarki :cerek:
Curetak
03.02.2006., 15:01
Kak je Valentić reko Ksenčici: Ti se tu čični!:rofl: :rofl:
I ona hoće ostaviti Frenkija radi tog govanca. Ok, ima i Frenki svojih momenata, ali je bar muško:mirko:
Kak je Valentić reko Ksenčici: Ti se tu čični!
i ponovio jos dva puta da joj ne promakne :rofl:
tatiana
03.02.2006., 17:35
a jeste li skužili kako je Valent malo promijenio stav prema Ksenijinom načinu rada nakon što je objavio sliku Bapca kak šora Kseniju? ona veli njemu kak je zadovoljna da tako surađuju, a on "mhm... da... mhm" :rofl: :rofl:
što ste ljubomornE NA Ninočku-pućilicu.Sve je ok.SAMO JE OBLAČE NAJJADNIJE OD SVIH, A KAJ PA TO JE ZATO KAJ JE ONA U STVARI PRELIJEPA PA KAJ , KAK BI IZGLEDALE MANEKENKE, BACILA BI IH U SJENU . NIŠ ZATO ONA JE SUPER GLUMICA, TAK JE PRIRODNA U SPIKI, KAJ JE STALNO NAPADATE. JA SAM JE VIDIL U ILICI ONAK ČIST NORMALNA I LEPA KO LUTKA.
ja sam ta
03.02.2006., 19:03
što ste ljubomornE NA Ninočku-pućilicu.Sve je ok.SAMO JE OBLAČE NAJJADNIJE OD SVIH, A KAJ PA TO JE ZATO KAJ JE ONA U STVARI PRELIJEPA PA KAJ , KAK BI IZGLEDALE MANEKENKE, BACILA BI IH U SJENU . NIŠ ZATO ONA JE SUPER GLUMICA, TAK JE PRIRODNA U SPIKI, KAJ JE STALNO NAPADATE. JA SAM JE VIDIL U ILICI ONAK ČIST NORMALNA I LEPA KO LUTKA.
jao daj dosta više ovakvih upada od n/p m/p, prvi post pa kenja o nekome, daj vidiš da se svi tu manje više zajebavamo i seremo po nekome jer nam je zabavnije tolko srat, neg pričat o nekome kak je superultrakulzgodan. naravno da niko od njih nije tolko ružan/glup/debel/bla bla kolko mi to preuveličamo. zato kad k krep i pusti NAS da seremo.
Vanjushka
03.02.2006., 19:08
Ljubavni par izuzetno gledane hrvatske serije „Vila Marija“: Luka (Damir Markovina) i Dora (Jelena Veljača) posetili su Beograd. U razgovoru za „Blic“ otkrivaju koliko liče na likove koje igraju u seriji i priznaju da se u privatnom životu nikada ne bi zabavljali jedno sa drugim.
- Nikada se ne bih zaljubila u momka kakav je Luka jer je predobar i suviše jednostavan. Mene više privlače teško osvojivi, pomalo grubi, mačo momci oko kojih moram da se pomučim da bih ih osvojila - priznaje ova popularna 23-godišnja Zagrebčanka i kroz smeh dodaje da mnogo očekuje od beogradskih mačo momaka. Oduševljena je i zatečena srdačnim dočekom i popularnošću u srpskoj prestonici i kaže da se osećaju kao „Bitlsi“.
- A ja se osećam kao Tito - kroz smeh kaže 31-godišnji Damir i, valjda da bi vratio koleginici, ističe da se ni on nikada ne bi zaljubio u devojku kakva je Dora jer je previše jednostavna. Na to Jelena burno reaguje i intervju se pretvara u simpatičnu raspravu između dvoje mladih glumaca.
- Dora jednostavna?! Pa nije jednostavna, baš je razmažena i kapriciozna, ja to valjda znam, pa ja je igram! - uzvikuje Jelena.
- Da, ali čitljiva je. Mene više privlače zagonetne devojke. Želim da kod osobe koju volim pronađem osobine koje samo ja znam, samo ja vidim. Retko me neka žena privuče svojim spoljašnjim izgledom - objašnjava Damir i priznaje da trenutno nema devojku.
- Bilo je puno veza i vezica, ljubavi koje su neminovno ostavile ožiljke na srcu, makar male zareze. Ali ja volim te svoje ožiljke jer svaki ima svoju priču. Svako iskustvo, pa makar i bolno, obogati čoveka - iskren je Damir.
Jelena kaže da je imala dugu vezu koja se završila pre nekoliko meseci.
- Ništa tragično se nije dogodilo, samo je nestalo ljubavi. Bila je to veza na daljinu, živeli smo na dva različita kontinenta i udaljenost ali i različiti životni ciljevi učinili su svoje. Nemam nikakav ožiljak i spremna sam da se ponovo zaljubim - priča Jelena i priznaje da joj je lik Dore blizak jer je i sama do pre nekoliko godina, kako kaže, bila razmažena devojčica, tatina princeza koja je rasla uz autoritativnog oca kakav je u seriji Tomo Jurak.
Vanjushka
03.02.2006., 19:10
http://uk.imdb.com/name/nm0892563/
:D
ja sam ta
03.02.2006., 19:21
marušić izgleda nekad ko pokisli dabar,još mu samo fali da mrda nosom ko u boozerovom afataru,end voc ap vif veljačaz her :eek: :eek: kao ide na neke frizure, non stop jedan te isti friz, neki frčki ol ovr d plejs.joj de gle me kak sam ljubmorna, baš sam grozna fuj fuj.
BabyNicky
03.02.2006., 19:32
A jooooj opet se igramo igru Ogi ima bradu-nema bradu. Majko mila.:eek:
A Gogili je prestrasna. Ajmo u petardu da je vec maznula onog švajcarskog doktora. Gledala ga je ko mačak jetrica. Žena je neuništiva.
Reče mi jedna moja koka da je Lanič onak anojing u stavrnom životu. Curetak može potvrdit da ne kenjam.
Jay&AmberFan
03.02.2006., 19:34
Ljubavni par izuzetno gledane hrvatske serije „Vila Marija“: Luka (Damir Markovina) i Dora (Jelena Veljača) posetili su Beograd. U razgovoru za „Blic“ otkrivaju koliko liče na likove koje igraju u seriji i priznaju da se u privatnom životu nikada ne bi zabavljali jedno sa drugim.
- Nikada se ne bih zaljubila u momka kakav je Luka jer je predobar i suviše jednostavan. Mene više privlače teško osvojivi, pomalo grubi, mačo momci oko kojih moram da se pomučim da bih ih osvojila - priznaje ova popularna 23-godišnja Zagrebčanka i kroz smeh dodaje da mnogo očekuje od beogradskih mačo momaka. Oduševljena je i zatečena srdačnim dočekom i popularnošću u srpskoj prestonici i kaže da se osećaju kao „Bitlsi“.
- A ja se osećam kao Tito - kroz smeh kaže 31-godišnji Damir i, valjda da bi vratio koleginici, ističe da se ni on nikada ne bi zaljubio u devojku kakva je Dora jer je previše jednostavna. Na to Jelena burno reaguje i intervju se pretvara u simpatičnu raspravu između dvoje mladih glumaca.
- Dora jednostavna?! Pa nije jednostavna, baš je razmažena i kapriciozna, ja to valjda znam, pa ja je igram! - uzvikuje Jelena.
- Da, ali čitljiva je. Mene više privlače zagonetne devojke. Želim da kod osobe koju volim pronađem osobine koje samo ja znam, samo ja vidim. Retko me neka žena privuče svojim spoljašnjim izgledom - objašnjava Damir i priznaje da trenutno nema devojku.
- Bilo je puno veza i vezica, ljubavi koje su neminovno ostavile ožiljke na srcu, makar male zareze. Ali ja volim te svoje ožiljke jer svaki ima svoju priču. Svako iskustvo, pa makar i bolno, obogati čoveka - iskren je Damir.
Jelena kaže da je imala dugu vezu koja se završila pre nekoliko meseci.
- Ništa tragično se nije dogodilo, samo je nestalo ljubavi. Bila je to veza na daljinu, živeli smo na dva različita kontinenta i udaljenost ali i različiti životni ciljevi učinili su svoje. Nemam nikakav ožiljak i spremna sam da se ponovo zaljubim - priča Jelena i priznaje da joj je lik Dore blizak jer je i sama do pre nekoliko godina, kako kaže, bila razmažena devojčica, tatina princeza koja je rasla uz autoritativnog oca kakav je u seriji Tomo Jurak.
:bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak:
tatiana
03.02.2006., 19:36
A jooooj opet se igramo igru Ogi ima bradu-nema bradu.
je, baš sam to danas primijetila.
dođe kod Lane - nema bradu.
iza toga na treningu - ima bradu. ma hajde bre leči se :rolleyes:
a inače u realnom vremenu oni su se u istom danu vratili s puta u Medulin i odmah su imali trening :rofl:
tatiana
03.02.2006., 19:37
A jooooj opet se igramo igru Ogi ima bradu-nema bradu.
a inače u realnom vremenu oni su se u istom danu vratili s puta u Medulin i odmah su imali trening :rofl:
mislim, sad da idemo fakat zbrajati koliko je zalazaka i izlazaka sunca nad panoramom Zagreba prikazano došli bismo do zaključka da se cijelih 500 epizoda zbiva u mjesec dana :rolleyes:
Prufrock
03.02.2006., 19:53
Ti bokca, Ksenija je ustvari glavna urednica Glorije, danas se Krešo plašio za svoju karijeru čitajući S kraljevskih dvora, a Sinković je gledao Tjednih 10 dok je bijesno mahao novinom pred Sekom Žuvelom i vikao Znate li vi što je ovo, jeste li vidjeli ovo? Još su virili i oni Magdini savjeti na zadnjoj stranici.
emo§ion
03.02.2006., 20:28
jao daj dosta više ovakvih upada od n/p m/p, prvi post pa kenja o nekome, daj vidiš da se svi tu manje više zajebavamo i seremo po nekome jer nam je zabavnije tolko srat, neg pričat o nekome kak je superultrakulzgodan. naravno da niko od njih nije tolko ružan/glup/debel/bla bla kolko mi to preuveličamo. zato kad k krep i pusti NAS da seremo.
E da kak im to uspijeva? :confused:
Nisam baš upućena u forum čarolije pa me zanima kako upadaju ovi bez registracije, pošto ja nisam imala tu mogućnost :confused:????
Indigo_st
03.02.2006., 20:28
A ljudi moji, jeste vidili ono kad su Agramovci bili na pripremama navodno u Medulin?! :rolleyes: :confused: Haha, Medulin, a na onom, nazovitotako, terenu, reklame prekrivene bijelim (ali dobro citljivim) platnom - sportski centar Salata :rofl: :D :rofl:
emo§ion
03.02.2006., 20:32
Kak je Valentić reko Ksenčici: Ti se tu čični!:rofl: :rofl:
I ona hoće ostaviti Frenkija radi tog govanca. Ok, ima i Frenki svojih momenata, ali je bar muško:mirko:
Da, baš... :rolleyes:
Kakav god mafijozo bio Frenki je pravi fraajer... :zubo:
A ne ono prase masno zvano Valent ->:lol:
annalee
03.02.2006., 21:42
Ti bokca, Ksenija je ustvari glavna urednica Glorije, danas se Krešo plašio za svoju karijeru čitajući S kraljevskih dvora, a Sinković je gledao Tjednih 10 dok je bijesno mahao novinom pred Sekom Žuvelom i vikao Znate li vi što je ovo, jeste li vidjeli ovo? Još su virili i oni Magdini savjeti na zadnjoj stranici.
I kako je "Stars" super luksuzan, svako izdanje istog broja ima drugu reklamu na zadnjoj korici :D nekome t-mobile, nekome neka druga reklama..i nalijepljena naslovna strana. woo hoo :)
Curetak
04.02.2006., 16:42
Reče mi jedna moja koka da je Lanič onak anojing u stavrnom životu. Curetak može potvrdit da ne kenjam.
Ne kenja.
Curetak
04.02.2006., 16:44
helou :)
:w
dobro došao/la!
Pozdrav svim ljubiteljima LJUZ!
Pratim vaše duhovite komentare i evo odlučih se uključiti.
Čudi me kako nitko nije komentirao scenu iz jučerašnje epizode, u Frenkijevom officeu, dok Mirku u trenutku kad izgovara naziv časopisa "Stars" iz usta ispadne komadić bureka (ili čega već)...
:eek: jel S-T-aaa-R-S??? (Pljuck)
Sutra ujutro gledam reprizu samo zbog te scene.
Eto zašto volim LJUZ :top:
Danas je bilo mrak.
Em što je Gogili/Lilili zauzela cijeli jebeni ekran u onoj sivoj vestici - majke ti mile, šta jes' jes' žena je OGROOOOOOOOOOOOMNA. Dekolte joj počne ispod vrata i završi na pupku.
neko je spomenul - Ej curke?
Ja to velim. I velim i fakat i kužiš. Sam kaj nemam govno u glavi, i ekstremno buljooke oči i potrebu za abnormalnim afektiranjem.
Ali meni je Jelena Veljača upravo idealna za tu ulogu, to jest, način kako glumi, afektiranje, prenemaganje. Fakat, ne? ;)
A da je iritantna, to je istina, zna li itko je li takva i inače, dok ne glumi?
Gogili je prava ženska, kako je netko rekao odlično nosi i kile i sise i dupe.
Ali ono: gde si Seeeeejooooooo.... :rolleyes: (stavila bih i onaj smajl koji povraća, ali ga ne mogu naći)
Bljak bljak
Ova serija definitivno pomaže bulimičare.. :rolleyes:
Svaka scena u kojoj se pojavljuje matera Markova (pogotovo ako se bali s onim mladim trenerčićem :eek: ) i onaj Valent(ime :lol: ) defintivno se ne bi smijele pokazivati mlađima od 12 i ljudima sa slabim želucem :bljak:
Meni je još gore dok krene pričati, onako patetičnim glasom, pogledom uperenim u pod ili stol, s onom svojom prijateljicom. Tu si obično odem složit sendvič ili nešto...
Velant je ljiga, sigurno je upao u seriju po političkoj direktivi.
Kako takav lik može glumiti Ksenijinog zavodnika?
(smajl koji povraća x 10)
Čični se, čični, probaj vino... oh!! :rolleyes: :rolleyes:
ma niiije meeeni nina iritantna, recimo veljača mi je i ružna i buljava i iritantna i šimejksmivonapjuk. nina mi je samo ružna. :zubo:
ma ajd ružna je malo preteška riječ..al baš je onak..gadna.
Onak, ne može se baš reći da je cura ružna, jer objektivno nije.. ali zašto je ta žena uvijek pospana??? Onako nit smrdi nit miriše, bezvezna sva. Beskrvna. Zanimljivija mi je Veljača, nekako, ima života u njoj.
Zna li itko je li dovela u red gnjezdo na glavi?
Mislim, već se nekoliko puta frizirala kod frendice, a nikakve promjene.
:rolleyes:
:)
[QUOTE=mirjam]
Mislim, već se nekoliko puta frizirala kod frendice, a nikakve promjene.
QUOTE]
ako se ne varam, u istom frizerskom salonu je plavusa 100 puta izvlacila pramenove, a antipaticna se sisala 'kratko narancasto' pa nista... kako ona uopce posluje? mozda te frizure imaju nesto zajednicko sa carevim novim ruhom?
chiquita
05.02.2006., 13:29
a niste primijetili, ili je to već napisano a da nisam pročitala ako je - sori, kad je seja :rofl: nosila doručak vladeku na tacni u hipu se hodajući u stepenicama prerušila tako da je raspustila kosu i nabacila šlafrok.
u dnevnom boravku je bila samo u piđami.
e da
a nina kad se išla šetat s markom je imala cipele i torbicu
a u slijedećoj sceni one gadne čizme i no prs :bonk:
valj ju je netko ukro u parkiću :zubo:
Re-Invented
05.02.2006., 14:49
I kako je "Stars" super luksuzan, svako izdanje istog broja ima drugu reklamu na zadnjoj korici :D nekome t-mobile, nekome neka druga reklama..i nalijepljena naslovna strana. woo hoo :)
Ma to ti Xenči izdaje STARS: SPECIAL EDITION ili LIMITED EDITION.:zubo:
Pozdrav svima!
Evo ja sam tek skoro otkrila ovaj Vas forum i super je!Ja sam postala zavisnik od ove serije!Gledala sam i Vila Mariju,ali ovu definitivno ne preskacem!Nije tako samo samnom ovu seriju definitivno svi gledaju u mom okruzenju cak i oni koji su se kleli da u zivotu ne bi gledali spanske sapunice!Nekima se svidja neki imaju zamerke ali je svi gledaju!
Meni se dopada,za razonodu dusu dala!Tako da sam zelela da sa vama malo prokomentarisem ono sto se desava u seriji!Cinimi se da malo ne paze na detalje u kadrovima sto je vidljivije bilo u Vila Mariji nego ovde:npr:Kabal od telefona kod Ksenije u redakciji cas postoji cas ne postoji isto se desava i sa kablom kod Nine u stanu!Pa neka se dogovore da li ce da imaju bezican telefon ili ne:)!Sada bih ja rekla rec dve o svakome ako nije frka:)
Nina(Iva Viskovic)-Ona mi skroz ok glumi malo vise se za moj ukus peci u nekim scenama ali sve u svemu ok
Marko(Filip Juricic)-Ovaj decko je fenomenalan glumac ja sam totalno odusevljena svakom njegovom reakcijom i simpatican je i ako neko zeli da mi odgovori koje je godiste?:)
Maja(Jelena Veljaca)-ja podrzavam sve ono sto ste Vi pisali do sada o njoj posto i ja imam misljenje da je ta devojka i u privatnom zivotu bas onakva kakva je u seriji tj da uopste ne glumi nego se ponasa prirodno:)
Ogi(Nenad Stojmenovic)-:bljak: mislim da sam bila jasna
Mare(Ines Bojanic-valda se tako zove)-ona mi je najsladaj i moje drustvo je obozava sto musko(lude za njom)sto zensko
Duje(robert Kurbas)-on mi je extra tip ali mnogo je dobar!:love:
Ksenija(Ksenija Pajic)-ona mi je ovde 100puta bolja nego u Vila Mariji!Samo me interesuje zar nisu boljeg ljubavnika da joj nadju na onof Valenta bljujem
Frenki(Zijad Gracic)-Na ovog se coveka da budem prosta pali sve zensko od 7 do 77!Sve moje drugarice,sve nase majke,bake...Odlican glumac extra izgleda stvarno ne znam sta vise da dodam!Procitala sam ovde da je profesor na akademiji,a izvinite jel ima nekog sina koji je isto tako macho kao on:) ,salim se nego koje je gosn' Gracic godiste(pitam zbog moje mame )
Vlado(Darko Janes)-koja god se scena pojavi sa ovim covekom meni je komicna!Ali me je odusevio kada je pobesneo na Gogicu,ja sam mislila da ce srcka da ga udari
Gogica/Lili(Maja Noveljic Romcevic)-mi je interno zovemo "Sisojka"!Dobro se pokazala i mnogo bolje se snasla sa hrvatskim od Nenada mada i ovo njeno pricanje je smesno!Najsmesnije mi je u celoj seriji ovo sa Lili mislim sta ce im to!?
Marija(Nada Gacesic Livakovic)-intrno je zovemo "Baba" i od nje nam je svima kolektivno muka od nje vucem traume jos od Vila Marije
Malek(Zlatko Ozbolt)-intrno "Murinjo" smesan mi je i nije mi jasno kako moze sa onom babom????
Mislim da je dosta!Treba jos nekad da se javim tako da cu nesto ostaviti i za drugi put!Nadam se da nisam bila preopsirna ali sta cu kada sam ja postala zavisnik od ove serija a kako je krenulu izgleda da cu i od ovog foruma:) !
Jos jednom pozdrav svima i velika Pusa od mene !:kiss:
zbunjenaaaa
05.02.2006., 16:49
Ne znam da li se to samo meni čini da Ksenija i Valent liče jedno na drugo. Ista frizura(dobro Ksenija ima čistu plavu kosu), ista visina, isti oblik glave, isti nos, ma skroz su mi isti
annalee
05.02.2006., 17:34
Frenki(Zijad Gracic)-Na ovog se coveka da budem prosta pali sve zensko od 7 do 77!Sve moje drugarice,sve nase majke,bake...Odlican glumac extra izgleda stvarno ne znam sta vise da dodam!Procitala sam ovde da je profesor na akademiji,a izvinite jel ima nekog sina koji je isto tako macho kao on:) ,salim se nego koje je gosn' Gracic godiste(pitam zbog moje mame )
haha... gos'n Gracic je 1958 godiste :)
Malek(Zlatko Ozbolt)-intrno "Murinjo" smesan mi je i nije mi jasno kako moze sa onom babom????
Što se mora nije teško.
Najjače su mi romantične scene, ono, kad treba pasti poljubac.
Kao da su metlu progutali, onak, namještanje pozicije, ravna kičma, uzdignuta ramena, pogled ravno oči u oči, odrješit okret od kamere (da se sluuuuuučajno ne vidi kontakt usana) itd.
Strastvena ljubav! :D
a niste primijetili, ili je to već napisano a da nisam pročitala ako je - sori, kad je seja :rofl: nosila doručak vladeku na tacni u hipu se hodajući u stepenicama prerušila tako da je raspustila kosu i nabacila šlafrok.
u dnevnom boravku je bila samo u piđami.
Aha i dolje je imala kosu u repu, a kod Vlade raspuštenu.
Dobro oko! :top:
Usput zar nitko nije primjetio kad je Mirko ispljunuo komadić bureka?
Danas sam gledala reprizu samo zbog te scene i opet pukla od smijeha!
Alojzije Mišetić :top:
haha... gos'n Gracic je 1958 godiste :)
Hvala umalo da izgubim opkladu!Mama je bila u pravu:)
[QUOTE=mirjam]Usput zar nitko nije primjetio kad je Mirko ispljunuo komadić bureka?
Ja sam se takodje valjala od smeha na tu scenu!:)
nobodyBGD
05.02.2006., 20:14
Alojzije Mišetić
kako da neeee
ova scena je definitvno u konkurenciji naaaaaj!!
Indigo_st
05.02.2006., 20:32
Ne bi htjela previse gadit Ninu, al ne znam za vas, jeste vi primjetili kako su joj svaku malo "oci na po koplja".:misli: :D
tatiana
05.02.2006., 23:07
Ne bi htjela previse gadit Ninu, al ne znam za vas, jeste vi primjetili kako su joj svaku malo "oci na po koplja".:misli: :D
ja sam primijetila kako je često sva nekako natečena... bucka.
ali s druge strane djeluje prilično "obično". a to je dobra stvar za sapunicu :top:
annalee
06.02.2006., 00:14
Hvala umalo da izgubim opkladu!Mama je bila u pravu:)
nista, nista :)
Ne znam da li se to samo meni čini da Ksenija i Valent liče jedno na drugo. Ista frizura(dobro Ksenija ima čistu plavu kosu), ista visina, isti oblik glave, isti nos, ma skroz su mi isti
Ti se šališ nadam se!
Dobro došla na forum! :)
Marko(Filip Juricic)-Ovaj decko je fenomenalan glumac ja sam totalno odusevljena svakom njegovom reakcijom i simpatican je i ako neko zeli da mi odgovori koje je godiste?:) Malo sam pretražio web i evo što sam našao na stranici Dubrovačkih ljetnjih igara:
"ja mislim da je filip jako lijep i dobro glumi . ako bi mi mogli otkriti koliko godina taj mladić ima
anđela pehar,28.12.2005 21:24:16
Filip ima 24 godine." Znači 1981, godište. Zadovoljna? :)
Recimo još ako niste znali da je on u pravom životu sin glumca što glumi gradonačelnika.
Mare(Ines Bojanic-valda se tako zove)-ona mi je najsladaj i moje drustvo je obozava sto musko(lude za njom)sto zensko I meni je ona preslatka.
Marija(Nada Gacesic Livakovic)-intrno je zovemo "Baba" i od nje nam je svima kolektivno muka od nje vucem traume jos od Vila Marije Mislim da je cijeloj naciji kolektivno muka od nje. Hoće li više poginuti ili pasti u komu.
ja sam ta
06.02.2006., 01:26
Alojzije Mišetić :top:
ja naraaavno uvijek propustim rizn for oskar nominejšn dio :rolleyes:
zaaašto jaa to niiisammm vidjeeelaa :cry:
BabyNicky
06.02.2006., 08:51
Pa mala ima dilera sa najboljim vezama u gradu:D
Meni se cini isto da stvarno cila ekipa od LUZ se bacila na komentare u ovaj forum
Frenki(Zijad Gracic)-Na ovog se coveka da budem prosta pali sve zensko od 7 do 77!Sve moje drugarice,sve nase majke,bake...Odlican glumac extra izgleda stvarno ne znam sta vise da dodam!Procitala sam ovde da je profesor na akademiji,a izvinite jel ima nekog sina koji je isto tako macho kao on ,salim se nego koje je gosn' Gracic godiste(pitam zbog moje mame )
to je stvarno istina, mislim ja imam 26god. i bas mije mrak. :klopa: To mi stvarno nije jasno.:Slin:
A meni je i Kreso i Duje bas simpa.
Cini se da ima nadu sa sve nas koji imaju problema sa zeldacu zbog Babe/Malek i Ksenije/Valent.
:klap: Raguž šalje Valenta u Peru. Malek nudi Ivani da se preseli k njemu
Alojzije Mišetić
kako da neeee
ova scena je definitvno u konkurenciji naaaaaj!!
Jesam ja :zubo: :zubo: Isto gledah reprizu u nedjelju. :D
Evo,baš listam od kolegice Tenu,i ima razgovor s Marušićkom,i veli ona "Marušićka ne smije umrijeti" :eek: :eek: :flop:
Bolje bi pasalo "marušićka mora umrijeti" :zubo:
Isusati,evo kaj je izjavila
Pitanje: Spominjete sudbinu svog lika u LJZ.Jeste li se zaista zauzeli za to da mama perspektivnog nogometaša na kraj ne umre?
Marušicka: Ma ne,to su izmišljotine!! Privatno sam govorila kako mi se cini dramaturuški loše da pozitivan lik,bilo koji,na kraju umre.Pa to nije dobro jer se publika ražalosti.
Draga moja,mi bi bili sretni da Marušićka umre,opce se nebi ražalostili. :moli:
Isusati,evo kaj je izjavila
Pitanje: Spominjete sudbinu svog lika u LJZ.Jeste li se zaista zauzeli za to da mama perspektivnog nogometaša na kraj ne umre?
Marušicka: Ma ne,to su izmišljotine!! Privatno sam govorila kako mi se cini dramaturuški loše da pozitivan lik,bilo koji,na kraju umre.Pa to nije dobro jer se publika ražalosti.
Draga moja,mi bi bili sretni da Marušićka umre,opce se nebi ražalostili. :moli:
pozitivan lik. :rolleyes: molim te zeno draga citaj komentare u forum pa ces znat :rolleyes: neznam tko bi se razalostio, a mislim nitko nego bi. bilo bi festa :zivili:
Jel ko primjetio one registratore u Ksenijinom uredu?okrenuti su naopačke! :rolleyes: svaki put mi to bode oči:D , uz još 101 propust.
I ovaj "Stars" :rolleyes: , mislim, to bi trebao biti kao neki zemski list, ono zhuta štampa, nesto kao Glorija, Tena i slicno... a oni na naslovnicu stave gradilište:rolleyes: što bi primjerenije bilo za časopis tipa Globus i to.
Jel ko primjetio one registratore u Ksenijinom uredu?okrenuti su naopačke! svaki put mi to bode oči , uz još 101 propust
:) to i mene ubija nek vec jednom okrene pravilno, pa u ikakvom urednu nebi se drzalo registratore tako. Barem ne kod mene :rolleyes:
mene "Stars" najvise posjeca na "Elitu"
:)
mene "Stars" najvise posjeca na "Elitu"
pa da. i sad zamisli prek cijele naslovnice hrpa cigli, morta, lopata, mješalice i to :rofl:
A dobro je bilo kad se Krešo žali Ivani što on nema nogometaške noge(aludirajući na Ogijeve), a ofurene pileće nožice bolje zgledaju od Ogijevih:zubo:
Sta vi jedete uopce kad se bljujete tolko....
ZG-Favorit
06.02.2006., 13:30
Aaaaaa moj favorit je Vlado Cukic!!!!! Navijam za njega !!! Vlado, Vlado, Vlado!!! (Cule, Cule, Cule...)
Dobro došla na forum! :)
Malo sam pretražio web i evo što sam našao na stranici Dubrovačkih ljetnjih igara:
"ja mislim da je filip jako lijep i dobro glumi . ako bi mi mogli otkriti koliko godina taj mladić ima
anđela pehar,28.12.2005 21:24:16
Filip ima 24 godine." Znači 1981, godište. Zadovoljna? :)
Recimo još ako niste znali da je on u pravom životu sin glumca što glumi gradonačelnika.
I meni je ona preslatka.
Mislim da je cijeloj naciji kolektivno muka od nje. Hoće li više poginuti ili pasti u komu
Hvala na dobrodoslici i na ovim informacijama u vezi Filipa!Samo mi je ovaj sto glumi Sinkovica odvratan pa mi nikako ne ide da je Filipov otac:) !A sto se tice Mare moj drugar je spreman da se ozeni sa njom koliko je otkinuo:)
to je stvarno istina, mislim ja imam 26god. i bas mije mrak. :klopa: To mi stvarno nije jasno.:Slin:
A meni je i Kreso i Duje bas simpa.
Cini se da ima nadu sa sve nas koji imaju problema sa zeldacu zbog Babe/Malek i Ksenije/Valent.
:klap: Raguž šalje Valenta u Peru. Malek nudi Ivani da se preseli k njemu
Ma Frenki je tipcina a podrzavam te i u vezi Duje i Krese i oni su mi simpa,malo vise mi se svidja Duje ali Frenki iako stariji od njih je idale number one!:)
Bg_girl
06.02.2006., 21:39
Joooj hvala svima za link sa Dubrovackih igara odmah ide na screensaver a za Marka na njoj :cerek: :cerek: :cerek:
Joj a i devojka mu je kao secer (nazalost :zubo: )
Inace nisam pratila vec par dana ali poslednje sto sam gledala - Kreso mi je presladak bio sa onim : ajoooj koji sam je kreten! kada je provalio za Fishera :D
A Ogijeva carobna brada- :rofl:
Indigo_st
06.02.2006., 21:49
"Pa mala ima dilera sa najboljim vezama u gradu"
A inace, sta se tice Mare, sve je to ok s njom, al pobogu svak ko imalo ima veze sa dalmatinskim govorom vidi da joj to "skidanje" bas i ne ide. A jos kad procitam u novinama da ljudi ne mogu virovat da je ona zapravo Slavonka. :rolleyes:
Inace mi je skroz simpa, al ipak... hm... mozda su mogli stavit recimo mene kao Dalmatinku... bilo bi zanimljivo glumiti dijaloge sa Dujom... jos bi predlozila redatelju sto vise scena sa njim... :cerek:
Koliko znam jos nije nasa curu... A njegov tip cure sam idealna ja! :romeo: :love:
Zato, "konkurencijo"... :nono: :tuctuc: :azdaja:
Naravno ljudi, zezam se ja! Zapravo, ne!
Salim se. Danas sam malo luda, ne zamjerite...
:kiss: :W
Malek nudi Ivani da se preseli k njemu
Da, ali (spoiler) će Ivana izgleda nešto mutiti sa Castillom
Indigo_st
06.02.2006., 22:26
A jeste primjetili kako vecinom kad prikazu zgradu di Ksenija radi, uvik dolazi neki metalik sivi auto. I samo on! :D
A i one skale do Frankijevog ureda su identicne onima u zgradi od zenice mu.
A jeste primjetili kako vecinom kad prikazu zgradu di Ksenija radi, uvik dolazi neki metalik sivi auto. I samo on! :D
A i one skale do Frankijevog ureda su identicne onima u zgradi od zenice mu.
Hyundai Elantra;čudo da nije VW ili Seat!
Aaaaaa moj favorit je Vlado Cukic!!!!! Navijam za njega !!! Vlado, Vlado, Vlado!!! (Cule, Cule, Cule...)
Frenki i Seka (sa velikim S) Žuvela su zakon!
Danas je bilo nekoliko zanimljivih scena. SEKA je postala uvjerljivo najnapetiji lik. Totalno kuri i Sinkovića i Frenkya zajedno s njim.
I da, zadnja scena poslijednje epizode, GALEB Duje ostao zakamenjen kada mu je ona smeđokosa bila na vratima za vrijeme dok mu je u tom istom stanu, 2 metra dalje na sofi cura numero 2 Dalmatinka.
Jučer još jedan kiks s odjećom. Ivana ide na stadion i dok je u garaži je u bijelom sakou ispod kojeg ima neku crnu majcu koja nekak nabrano visi ispod sakoa. Drugi tren, kad uđe u prostore kluba ima crnu košulju i preko nje neku vesticu. Superžena :D
BabyNicky
07.02.2006., 08:45
Inace mi je skroz simpa, al ipak... hm... mozda su mogli stavit recimo mene kao Dalmatinku... bilo bi zanimljivo glumiti dijaloge sa Dujom... jos bi predlozila redatelju sto vise scena sa njim... :cerek:
MA nemoooooooooooooooooooj....? :zubo:
Ja bih glumila kaj god treba, crnkinju iz Zulu plemena ak treba sam da se malo stisnem uz Duju...:D
A jucer - joj, super mi je kaj je Ivana isla na razgovor za posao na stadion. Hellllllllllllllooooooooooooooooooooooooooou?
Ovak ili je isla na razgovor za Agrametu (one curkice kaj plesu u poluvremenu - Cibonete se zovu(one od Cibone) a tom analogijom imamo Agram i Agrametu) ili na razgovor za....?
Vhat d hel?
A mraaaaaaaaaaaaaaak mi je kak se vidio znak od Dinama prekriven plavim papirom na kojem je pisalo Agram. Tako jadno - Romane nabavi si nove naočale jer ak ti ne vidiš, ne mora značit da svi ne vide. I uloži malo para u scenografiju.
U svezi glede ureda od Ksenči. Isti takav ured sa tim pederskim zastorcicima (Samo u proljetno zelenoj boji) imala je Samantha Jones iz "Seksa i grada".
I ne mogu ne iskomentirat Tanju u badicu. Velika glava (Big giant head), normalna ramena, normalne sise, trup drvosječe, normalno dupe i strklje od nogu. Pre-jebeno sexy.
chiquita
07.02.2006., 09:26
Ja bih glumila kaj god treba, crnkinju iz Zulu plemena ak treba sam da se malo stisnem uz Duju...:D
A jucer - joj, super mi je kaj je Ivana isla na razgovor za posao na stadion. Hellllllllllllllooooooooooooooooooooooooooou?
Ovak ili je isla na razgovor za Agrametu (one curkice kaj plesu u poluvremenu - Cibonete se zovu(one od Cibone) a tom analogijom imamo Agram i Agrametu) ili na razgovor za....?
Vhat d hel?
da, to sam i ja primijetila, na kraju nisam uspjela skužiti gdje je to ona išla NA STADION išla na razgovor?!
A mraaaaaaaaaaaaaaak mi je kak se vidio znak od Dinama prekriven plavim papirom na kojem je pisalo Agram. Tako jadno - Romane nabavi si nove naočale jer ak ti ne vidiš, ne mora značit da svi ne vide. I uloži malo para u scenografiju.
a to je znači bilo to prekriveno.skužila sam ja da se ispod agramove zastave nalazi nešto, mislila sam da su na stol stavili višak stolica kaj ima smeta. :zubo:
Ja sam skuzila da mi je Malek najdrazi lik u seriji. Jesam li normalna? :(
a evo jedna slika za Filipove obozavatelje:
http://www.gloria.com.hr/site/mainpages/slike/2006/578/juricic.jpg
i intervju (http://www.gloria.com.hr/site/mainpages/detail3.php?active=sadrzaj&godina=2006&mjesec=veljaca&broj=578&link=578juricic.htm)
.
Zekaš? :D Ok, kuim samo u slucaju ak zažmiriš i ne moraš gledat (a kamoli taknut) one njegove masne frojncle od kose :rigo:
BabyNicky
07.02.2006., 14:17
Zekaš? :D Ok, kuim samo u slucaju ak zažmiriš i ne moraš gledat (a kamoli taknut) one njegove masne frojncle od kose :rigo:
Ok prvo bi ga dala na sisanje. Ali ne kod Marijane neg nekamo gdje ljude ekšili šišaju i farbaju da se promjena skuži.
Znam, papak sam, ali da mi u RL uleti tip ko Duje pala bi na njega znaš kako.:cerek:
Znam, papak sam, ali da mi u RL uleti tip ko Duje pala bi na njega znaš kako.:cerek:
Ok, ko prizna pola mu se prašta:D
Zna li se kad ce kraj serije i tko ce s kim na kraju?? :klap:
BabyNicky
08.02.2006., 08:47
Zna li se kad ce kraj serije i tko ce s kim na kraju?? :klap:
Kaj, ti si neki provokator?
Sta te boli kad ce zavrsit kad je ovako zabavno?
Jos mora neko umrijet,
ostat trudan,
bit ubijen,
biti prevaren (ups, to vec imali),
bit poslovno unisten,
postat prvak drzave (hm, :misli: tko bi to mogo bit?),
saznat tko mu je pravi roditelj...and so on, and so on...
I jos bi tu negdje mogli ugurat kakvu eksploziju.
E tek onda mozemo razmisljat o kraju.
BabyNicky
08.02.2006., 08:49
Ok prvo bi ga dala na sisanje.
Sisanje. Hm...Zanimljivo. Znam da citiram samu sebe, ali fakat kako je lijep taj hrvatski bez kvacica.
Ok, ja bih ga osobno posisala.:lol:
Pa si vi mislite.
:eek: al je neko zagorio! :rofl:
Garant su nas citali, sinoc je imal opranu kosu:D
Nego, jel vam jucer falio Valent:zubo:
Hm...ovoga....moze mi netko rec,kaj je bilo s dujom i mare? :zubo:
Negledah jucer,a sumnjma da cu i danas. :mama:
I da,jesu se ljubili babuskara&malek? :bljak:
ja sam ta
08.02.2006., 17:25
Ja sam skuzila da mi je Malek najdrazi lik u seriji. Jesam li normalna? :(
a evo jedna slika za Filipove obozavatelje:
http://www.gloria.com.hr/site/mainpages/slike/2006/578/juricic.jpg
i intervju (http://www.gloria.com.hr/site/mainpages/detail3.php?active=sadrzaj&godina=2006&mjesec=veljaca&broj=578&link=578juricic.htm)
ja ne mogu napisat nikakvu sprdnju na ovu njegovu curu i njega, o Bože, šta mi se to događa, jesam li JA normalna?? :mama:
čak ću napisat da su mi...mhhmmhmmhmhm (borim se)..mhmhmhmhm...catki!!!! :cerek: der,aj sed it!!!! :mama:
annalee
08.02.2006., 17:29
Nego, jel vam jucer falio Valent:zubo:
Valent meni uvijek fali.
Zar niste procitali kad sam rekla da je tako šekši negdje gore?
:rigo:
Tip zaista zraci necim posebnim. Ili se to samo vidi nesto sto mu isparava iz one gadne kose?
Dobro o ukusima ne raspravlja, ali Duje i taj njegov Goran Karan look... STRAVA!!!
Ali to je autoritet ljudi moji, kad zaurla na bazenu, ima svi da plivaju ko penzioneri iz bivšeg DDRa.
:rolleyes:
Ne znam kako vi, ali ja GORIM od želje da vidim koju je haljinu Nina na kraju kupila u X - nationu, za svečanu promociju. Grizem nokte od muke.
Kakvo tupilo od žene ja ne mogu vjerovat. Pojela mi je živce.
Jooooj nisam to jaaaaaa, neeeee znammmmmm, neeeeeeeeeee, jooooojjjj....blaaa blaaaa....
Pa daj ženo budi ono što jesi, mislim, što onaj nogometaš vidi u njoj, tako je unjkava sva, Maja mu je stoput bolja, bar je živa, za razliku od ove ...crkotine.
BTW u vezi Ivane, čitam da se doseliti k Maleku.
Kako će to prihvatit Marušićka? Slutim katastrofu!!!
Hej Roman ako čitaš ovaj forum, daj uveseli naciju, pa nek se njih dvije pošoraju u blatu ili tako nešto. :D
I da, scena na koju sam otkinula jučer, razgovaraju znate već tko, ne:
"Joj u komi sam, Duje me prevario (Šmrc, šmrc)...
Stara moja kaj da ti velim?
Joj taaaaaak sam ti u koooooooomi, režem vene, čupam kosu (ispeglanu)...
Daj stara pa ne buš se sad ubila, kaj sad???
Pa neeeeee znaaaaaam, tak sam, joj, uh, šmrc, slin, slin....nego kaj ti veliš bi li ja mogla biti mejkap artist????"
Fenomenalno!!! :top:
ja ne mogu napisat nikakvu sprdnju na ovu njegovu curu i njega, o Bože, šta mi se to događa, jesam li JA normalna?? :mama:
čak ću napisat da su mi...mhhmmhmmhmhm (borim se)..mhmhmhmhm...catki!!!! :cerek: der,aj sed it!!!! :mama:
meni su isto slatki, ona mi je oduvijek bila draga, a ni on nije los (samo mi njegova masna kosa smeta :mad: )
Pa neeeeee znaaaaaam, tak sam, joj, uh, šmrc, slin, slin...
zar ne zvuci lana ovako?
nobodyBGD
08.02.2006., 18:12
Pa neeeeee znaaaaaam, tak sam, joj, uh, šmrc, slin, slin....nego kaj ti veliš bi li ja mogla biti mejkap artist????"
Fenomenalno!!! :top:
:rofl: :rofl: :rofl:
Ovo je potpuno savrsen dijalog bio!
Takodje su dosadni sa onim sivim metalik autom koji se stalno zaustavlja pored stars ureda pre scene sa Ksenijom.
Dakle, Freniki sada vozi audi koji je vozio Dorin Tata u Vili Mariji a onu crvenu skodu fabiu koju je vozio Luka prvo je vozila ona kako se zove ...sto je radila u Starsu pre Ivane, a posle i Kreso! (ah Kreso, da ti kazem Kreso, joj moj Kreso, jebi me Kreso.... - by IVANA Majdak) ,....a cini mi se da sam video i nekog treceg da opet vozi tu fabiu! Dakle indimenticabile!!
:zubo:
Pozdrav za nick Johny
nobodyBGD
08.02.2006., 19:21
Hmmmm evo danasnjih frasova iz epizode!
Dakle - Kapija od dvorista Cukijeve i Gogine kuce se uvek sama od sebe otvaraju pre nego se prikaze scena unutra>???? ne kapiram vots d point
Seja koja je u bolnici nosi burmu na desnoj ruci, od muza iz Beograda, a svoju je sa leve ruke dala Lili kada je odlazila u Svajcarsku!!! HMM
Goga koja ne prestaje tupiti o stednji i ukidanju telefonskih linija a sere preko mobilnog telefona satima sa sejom u Svajcarskoj,....pa to kosta ihaha
Ista situacija i sa Ivanom, koja nema ni za kiriju a zove sve redom preko mobilnog!
E da, Ivanin hit od danas: Sedi sa Ogijem za sankom, Ogi pije PAGO (koji su prikazali 98 puta u epizodi danas) a Ivana narucuje: I MENI KAVU S MLIJEKOM ISTO aaaaaaaaaaaa nisam verovao usima i ocima
Pago su pili pored Ogija i Goga i Cuki kod kuce, i Duje na poslu, i konobar je nosio 2 Paga kao za Marijanu, i da Buljava...
Xeniju smo prvi put posle 95 epizoda videli u spavacoj sobi.
Nina nikad ne zakljucava kada izlazi svoju šupu, odnosno onaj umazani brlog...ovaj ...stan...
hmmmm eto....
tockicha
08.02.2006., 20:14
duje je zakon! :D
Indigo_st
08.02.2006., 20:27
Hmmmm evo danasnjih frasova iz epizode!
Dakle - Kapija od dvorista Cukijeve i Gogine kuce se uvek sama od sebe otvaraju pre nego se prikaze scena unutra>???? ne kapiram vots d point
Seja koja je u bolnici nosi burmu na desnoj ruci, od muza iz Beograda, a svoju je sa leve ruke dala Lili kada je odlazila u Svajcarsku!!! HMM
Goga koja ne prestaje tupiti o stednji i ukidanju telefonskih linija a sere preko mobilnog telefona satima sa sejom u Svajcarskoj,....pa to kosta ihaha
Ista situacija i sa Ivanom, koja nema ni za kiriju a zove sve redom preko mobilnog!
E da, Ivanin hit od danas: Sedi sa Ogijem za sankom, Ogi pije PAGO (koji su prikazali 98 puta u epizodi danas) a Ivana narucuje: I MENI KAVU S MLIJEKOM ISTO aaaaaaaaaaaa nisam verovao usima i ocima
Pago su pili pored Ogija i Goga i Cuki kod kuce, i Duje na poslu, i konobar je nosio 2 Paga kao za Marijanu, i da Buljava...
Xeniju smo prvi put posle 95 epizoda videli u spavacoj sobi.
Nina nikad ne zakljucava kada izlazi svoju šupu, odnosno onaj umazani brlog...ovaj ...stan...
hmmmm eto....
Da, da, da! :rofl:
Te sam stvari i ja primjetila! Ja ne znam jel im stvarno problem ako nista drugo zaposlit neke ljude koji bi se brinuli o tome?! :rolleyes:
Mislim, svatko ima pravo na pogresku, ali ovoliko njih.... :flop:
Da, svi komentiraju da su Filip & Iva sladak par. A on je bio izjavio da se ta njihova "veza" ne moze bas nazvati pravom vezom, da je to vise nesto izmedju. Meni isto bas nekako dobro izgledaju zajedno.
Pa iskreno, ja kad ovako gledam Duju preko tv, i nije tip nesto posebno. Al u zivo, puno je zgodniji i privlacniji. :kiss:
Da, da, da! :rofl:
Te sam stvari i ja primjetila! Ja ne znam jel im stvarno problem ako nista drugo zaposlit neke ljude koji bi se brinuli o tome?! :rolleyes:
Mislim, svatko ima pravo na pogresku, ali ovoliko njih.... :flop:
Da, svi komentiraju da su Filip & Iva sladak par. A on je bio izjavio da se ta njihova "veza" ne moze bas nazvati pravom vezom, da je to vise nesto izmedju. Meni isto bas nekako dobro izgledaju zajedno.
Pa iskreno, ja kad ovako gledam Duju preko tv, i nije tip nesto posebno. Al u zivo, puno je zgodniji i privlacniji. :kiss:
Brijem da je na forumu samo ekipica curki jer mi sve sve smrdi od preznojavanja na Marka, Frenkija i Cukića. Meni je Duje realan tip i super glumi i Nina, kaj brijete po šminkeraju, pa ovo je sve 100 put bolje od onih latino sapunica, to kaj malo zeznu s produkcijom buju zriktali, ovo se radi ful brzo. Špreha vam je dosadna ajde se popikavajte po glumi, kaj dlake u jajetu non stop prebirete! U mom životu je bilo super serija i filmova domaćih, ali nije bilo tak dobrih glumaca, samo su poneki ispod crte,ali ih nema punao. Konačno je riknula teatarska gluma!
Bg_girl
08.02.2006., 21:36
A on je bio izjavio da se ta njihova "veza" ne moze bas nazvati pravom vezom, da je to vise nesto izmedju.
Yes! Samo jos da dodjem malo do ZG-a pa da vise vezu ni ne spominje :cool: :D :cerek: ! (al da su slatki zajedno - jesu!)
Nego Otelo da ti nisi Teo mozda pa si se potresao sto se ne preznojavasmo na tebe? ;)
Indigo_st
08.02.2006., 21:57
A on je bio izjavio da se ta njihova "veza" ne moze bas nazvati pravom vezom, da je to vise nesto izmedju.
Yes! Samo jos da dodjem malo do ZG-a pa da vise vezu ni ne spominje :cool: :D :cerek: ! (al da su slatki zajedno - jesu!)
Nego Otelo da ti nisi Teo mozda pa si se potresao sto se ne preznojavasmo na tebe? ;)
Ispravak netocnog navoda! :)
Bg_girl, ima bit da ipak jesu skupa, sad sam procitala gloriju i pise da su zajedno. A ovamo je reka da to nije veza... A ko ce ti ga znat, znamo novinare, oni to malo bit ce iskemijaju. :D
Re-Invented
09.02.2006., 00:19
Pa past će u komu ili umrijeti. Nadam se ovom drugom.:D
Seka rulz. Totalno sam na njenoj strani. Nek ona fino uživa na Maldivima. Neka!
tatiana
09.02.2006., 00:29
yessss! nadam se da je neće pronaći.. i zanima me koliko je to "puno love" digla gradonačelniku... 100 soma eura ? :zubo:
a Valent danas :eek: koja isfrizirana fen frizurica ... horor
Je. Valent je horor.. još su pokazali i one ljigave scene di on ljigavi nad Ksenči!
Seka nek uživa! Neka joj pare!
Hej Roman ako čitaš ovaj forum, daj uveseli naciju, pa nek se njih dvije pošoraju u blatu ili tako nešto. :D
JESI LI TI NORMALNA???? Da gledamo babu kako se šora u blatu??? Mislim da je jedino normalno rješenje da se baba od žalosti ili bijesa ubije. Svi ćemo besplatno biti statisti na sprovodu. Jedino bismo teško odglumili žalost zbog tog događaja.
BabyNicky
09.02.2006., 08:39
Špreha vam je dosadna ajde se popikavajte po glumi, kaj dlake u jajetu non stop prebirete! !
Kaj volim ove nabrijance....:D
A sto se ti B.NICKY uzrujavas zbog kraja serije :B Kraj jednom sigurno mora doci:cry:
Mislim da stvarno inspiraju se iz foruma :zubo:
prvo Nina jucer nije imalo onu badastu odjecu ko u sadnin epizodama, ona suknja mije bas bila guba i sako mi je isto bio ok. a i kosu bila je polopustena kod roditeljima. ;)
molim te zasto je bilo potrebno pokazivat one ljigave scene sa Valentom, bas nije bilo potrebno :eek: joj kako on bali kad buli u Kseniju fuj.:horor:
Mislim ona bas ljepa a on :rigo:
Nego Otelo da ti nisi Teo mozda pa si se potresao sto se ne preznojavasmo na tebe? :rofl:
Moram rec iskreno meni je Lili ljepsa od Goge i nekako mrzavija i izgleda :zubo:
drugi friz, sminka i odjeca i odman zena bolje izgleda.;)
A Goga u "svajcerskoj" sigurno vec bali nad doktorom
chiquita
09.02.2006., 14:58
apropo Ninine kose - pa šta opet nitko nije primijetio igru čudnovatih preobrazbi - kad je nina bila kod staraca imala je raspuštenu kosu (valjda prvi put odkad gledam ovo njesra) a kad je otvarala vrata marku opet je imala onu staru frizuru koja već svima laganini ide na quratz. ko da niš drugo ne znaju iz njene kose napraviti.
apropo Ninine kose - pa šta opet nitko nije primijetio igru čudnovatih preobrazbi - kad je nina bila kod staraca imala je raspuštenu kosu (valjda prvi put odkad gledam ovo njesra) a kad je otvarala vrata marku opet je imala onu staru frizuru koja već svima laganini ide na quratz. ko da niš drugo ne znaju iz njene kose napraviti.
da da a kad je bila sa markom van imala je opet poloraspustenu. :rolleyes:
privise se valjda moraju brinut sa kosu od veljace, pa ostali glumci moraju sami sebi kosu frizirat. :zubo:
chiquita
09.02.2006., 15:26
da, valjda se svi friziraju kod mare.:)
ali ajde bar sam se nasmijala kad je onaj konobar došao sa sokom od mare nazad duji i rekao mu da ne želi znati što mu je poručila. :rofl:
Bg_girl
09.02.2006., 19:16
Ma to ce se Nina 100% na promociji pojaviti sa nekom extra frizurom i haljinom i zaseniti sve zive.... ;) :D
Brijem da je na forumu samo ekipica curki jer mi sve sve smrdi od preznojavanja na Marka, Frenkija i Cukića. Meni je Duje realan tip i super glumi i Nina, kaj brijete po šminkeraju, pa ovo je sve 100 put bolje od onih latino sapunica, to kaj malo zeznu s produkcijom buju zriktali, ovo se radi ful brzo. Špreha vam je dosadna ajde se popikavajte po glumi, kaj dlake u jajetu non stop prebirete! U mom životu je bilo super serija i filmova domaćih, ali nije bilo tak dobrih glumaca, samo su poneki ispod crte,ali ih nema punao. Konačno je riknula teatarska gluma!
:rofl: :top:
Kako lijepo reče naš Ogi ajd' sm'nj m'lo d'žvljaj
Živciranje šteti zdravlju, smanjuje imunitet, uništava ten. ;)
JESI LI TI NORMALNA???? Da gledamo babu kako se šora u blatu??? Mislim da je jedino normalno rješenje da se baba od žalosti ili bijesa ubije. Svi ćemo besplatno biti statisti na sprovodu. Jedino bismo teško odglumili žalost zbog tog događaja.
Ne znam, palo mi napamet.
Romane, daj reci Livakovićki nek promjeni cipele.
Uvijek iste smeđe štikle. Nadam se da bar hulahopke promijeni s vremena na vrijeme. :rolleyes: :rolleyes:
Dobar mi je bio Duje večeras, propet na zadnje noge, razrogačenih očiju pilji u tipa s mobitelom, a auta još nema ni na vidiku!!!
Toga nije bilo ni u X filesima!
Ni Mulder ga se ne bi postidio.
Duje, odlična gluma! :top:
Psihijatar je jak lik, drago mi je Lovrinović, ja sam doktor, psihijatar evo moje posjetnice, ako vam slučččajno zatreba... :D :D
Jedva čekam promociju, što mislite o kojem se autu radi?
:rofl: :top:
Kako lijepo reče naš Ogi ajd' sm'nj m'lo d'žvljaj
Živciranje šteti zdravlju, smanjuje imunitet, uništava ten. ;)
Kaj bi se živciral, pa nisam im u rodu. Vidite kad se Nina pošteno zrikta kak je faca, ali mene to ne dira, ja se furam na to da sa ona i svi mlađi glumci super drže u seriji, čak je i Lanica danas bila sexy i prelepa , a Maja je legenda, jer je tak otrovna da je to užas, a to joj dobro ide, bravo . Ja očekujem da buju se ovi mladi i dalje gledali na Tv i kad prođe ova LJUZ. Pa ni tak loša ta Akademija, pa jel vidite kak su fuj u onoj Zabranjenoj ljubavi, pa tam nema poštenog glumca , jadan ti je redatelj kaj s njima radi. ne brini se za moje zdravlje iako sam ja stariji striček. tu sam se malo zaplel jer treba reći i nešto kaj bi ovi iz AVA-prod. malo mislili na vas mlađe i na to da sapunice i domaće serije gledaju i mladi a ne samo penzići ko ja. Ajd bok ,nemojte mi kaj zameriti. ne bum vam smetal. Igrajte se vi i dalje! Simpa ste mi ekipa i duhoviti ste!
Ma meni je žal kaj ne znam budemo li ju gledali više. Obično lik ili umre ili otputuje i i onda kaj papa Seka, nema više. Kak no veliš SEKA RULZ.
Ma to ce se Nina 100% na promociji pojaviti sa nekom extra frizurom i haljinom i zaseniti sve zive.... ;) :D
Moš mislit, pa onda bi Maja i ta njena uloga došle u pitanje, sigurno će biti kak velite out obučena. Morti bude i kak Pepeljuga hahahahahaha zasjala zbog princa hahahahahah.Moš mislit! Baš Ninu zanima outfit ili bu nas iznenadila ?!
E da sam ja Teo bil bi sretan jer bi bil mlad pa bi vam slikicu poslal, a ovak nisam za slikanje. Marko je sladak , a kaj ćeš kad voli svoju curu, nemre se sad razbacat na sve strane, čekaj da završi snimanje pa ....nikad se ne zna,možda ga sretneš!
BabyNicky
09.02.2006., 20:52
Valent je danas poLLLLLLudio.
FUUUUUUUUUUUUUUJ!
Ali bar je imao cistu kosu. (Malo trazenja pozitivnog u negativnom)
nobodyBGD
09.02.2006., 21:07
Ma ljudiiii pojavice se Seka negde pred kraj, videcete!
Njena uloga je na istu foru ko onaj doktor (Frano Lasic) sto je zaje'bo tupavu Xenuju u Vili mariji i uzeo joj milion EUR. Onda su ga na kraju navatali. Tako ce i Seka da padne,...ali prvo nek uziva!
:flop: Registratori u Xenijinom office-u danas, opet naopacke. Prvi stoji kako treba ostalih pet prevrnuti kontra??!!!:rofl:
Valent je sve gori, stajao je i slinio i balio nad njom sa sve onim njegovim mekim "š" e stvarno mi ide na ...quratz!!
Nije mi jasno zasto Castilla ne prikazuju više...:mad:
Cuki me je opet izludeo koliko je balio oko toga sto je dobio pozivnicu a pri tome se ponasa ko mlad majmun i češe se po glavi kao da 2 grama mozga nema:visi:
Najsmesnije je kako je Cuki dobio pozivnicu isti dan kad mu je ona idijotkinja od Hojakove sekretarice poslala :klap: ovo je vec bilo uvredljivo za gledaoce:lol:
Dakle,to bi bilo to za danas, sutra pocinje promocija, na koju će se svi kupiti i doćiće do kulminacije užasa i dramatičnosti....:cheer:
Bg_girl
09.02.2006., 21:35
Moš mislit, pa onda bi Maja i ta njena uloga došle u pitanje, sigurno će biti kak velite out obučena. Morti bude i kak Pepeljuga hahahahahaha zasjala zbog princa hahahahahah.Moš mislit! Baš Ninu zanima outfit ili bu nas iznenadila ?!
E pa ni to nije losa varijanta! Da se pojavi u nekoj avangardnom/ekscentricnom/nemogucem umetnickom outfitu i da se svi ti fudbalercici i manekenkice zabezeknu a Marko propadne u zemlju od blama! :zubo:
A za ono da se Marko:cerek: i ja sretnemo :top: :D
BabyNicky
09.02.2006., 21:35
Najsmesnije je kako je Cuki dobio pozivnicu isti dan kad mu je ona idijotkinja od Hojakove sekretarice poslala :klap: ovo je vec bilo uvredljivo za gledaoce:lol:
Ne brij.
To je samo dokaz kako je zena uspjesna. U jednom danu ona sve to uspije shendlat.
I jos je uspjela od kuharice iz VM postat tajnica u LJUZu.
De bre, smanji dozivljaj i ne diraj mi u primitivnu Macu.;)
Najjači lik današnje epizode, tetka sa nervoznim psom.
:top: :top:
Brijem da je sasvim slučajno nabasala u kadar. :D
Dakle,to bi bilo to za danas, sutra pocinje promocija, na koju će se svi kupiti i doćiće do kulminacije užasa i dramatičnosti....:cheer:
I to baš u petak, sigurno će završiti na nekoj nemoguće napetoj sceni, da pucamo od muke prek vikenda! :D :D
.
I čini mi se da ima DU tablice.
I jesam li ja jedina kojoj Krešo izgleda kao mlađa i čistija verzija Valenta?
www.24sata.hr :zubo:
ovo je odlicno :zubo: ooh jadna veljaca ;)
chiquita
10.02.2006., 10:16
ne znam da li ste vidjeli buljookinu fotku u dnevnim novinama - ta kombinacija buljavih očiju i šišaka je brutalna :zubo:
a da ne velim da su ovo sigurno izmislili da joj se narod smili jer mislim da je do ušiju njenog šefa ipak doprijelo ovo njeno obožavanje ovdje :zubo:
ZAGREB - Popularna domaća glumica, koja se proslavila glumeći u sapunicama "Villi Mariji" i "Ljubavi u zaleđu", našla se u središtu najnovijeg skandala. Gradom je, naime, počeo kružiti domaći porno film, s eksplicitnim scenama oralnog seksa koji se pripisuje plavokosoj glumici.
- Isuse Bože, Isuse Bože - bile su jedine glumičine riječi na informaciju da gradom kola pornić u trajanju dvije minute u kojem se pojavljuju glumica i nepoznati muškarac, prenosi dnevni list 24 sata.
Veljača je priznala da je čula za svoj navodni film jer je taj amaterski pornografski uradak već ponuđen nekim redakcijama. Film je snimljen najvjerojatnije mobitelom, a pretpostavlja se da ga je snimio glumičin partner, čije lice se ne pojavljuje ni u jednom trenutku. Jelenin zaručnik Roman Majetić, producent sapunica u kojima mlada glumica glumi, i suvlasnik tvrtke AVA, za 24 sata je izjavio:
- Kad sam saznao za pornofilm s Jelenom, izbezumljeno sam ju nazvao. Ona je poricala da je to ona u filmu. Vjerujem da je riječ o montaži i da film nije istinit. Takva snimka, vjerujem Jeleni, ne postoji.(M. S.)
- Kad sam saznao za pornofilm s Jelenom, izbezumljeno sam ju nazvao. Ona je poricala da je to ona u filmu. Vjerujem da je riječ o montaži i da film nije istinit. Takva snimka, vjerujem Jeleni, ne postoji.(M. S.)
da da montaza. :zubo: aj tko me hoce tu pricu prodat.
eh ovo je stvarno genijalno. molim te napisi te jos sta se u novinama desavo, ja nazalost neman ovde mogucnost citat domace novine ;)
BTW moce mi netko rec di po fol je taj "wellness"
Kad mi svi doma vidimo Valenta, doce nam zlo. Meni je on naj naj ljigavi.
Cekam samo da budne make over Valent
Vanjushka
10.02.2006., 18:25
Pa pornic nam je svaki put kad je nova epizoda Ljubavi u ofsajdu, sado mazo sex, samo mazohisti to mogu gledati i pratiti.
Svaki put kad Veljaca progovori, jebe nas u zdrav mozak.
tatiana
10.02.2006., 18:30
Svaki put kad Veljaca progovori, jebe nas u zdrav mozak.
pa meni je ona baš ono, faca, ne :p
Re-Invented
10.02.2006., 20:29
Evo konačno i jedne želosne vjesti po sve nas.
Jučer su snimane scene saobračajke u kojoj nam tragično umire sirota MM iliti Marija Marušić.
tatiana
10.02.2006., 20:30
:jumping: :jumping: :jumping:
nadam se da neće biti čak ni u komi pa da je ne moramo gledati nikad više
Re-Invented
10.02.2006., 20:34
Sad bi svi štovatelji lika i djela dotične, mogli napraviti neki IN MEMORIAM Guest Book s njenim najljepšim i naj privlačnijim fotkama.:(
Indigo_st
10.02.2006., 20:37
Dobar mi je bio Duje večeras, propet na zadnje noge, razrogačenih očiju pilji u tipa s mobitelom, a auta još nema ni na vidiku!!!
Toga nije bilo ni u X filesima!
Ni Mulder ga se ne bi postidio.
Duje, odlična gluma!
Da, to sam i ja primjetila. Stvarno glupo, nisam mogla virovat!!! :confused: :rolleyes:
E stvarno znaju bit legende! :rofl:
Al da ne bi previse gadila Robija K. :cerek: zelim mu puno srice na premijeri "Billie Holliday"! :top:
privise se valjda moraju brinut sa kosu od veljace, pa ostali glumci moraju sami sebi kosu frizirat.
Prufrock
10.02.2006., 21:03
Jučer su snimane scene saobračajke u kojoj nam tragično umire sirota MM iliti Marija Marušić.
Nadam se da je u seriji neće previše oplakivati, ne moraju ni sprovod prikazivat, zgazilo je i aj bok!
A Frenki je baš :cerek: Volila bi da se on i Valent potuku za Kseniju pa da vidimo kako Valent bježi četveronoške.
Bg_girl
10.02.2006., 21:43
Najjači lik današnje epizode, tetka sa nervoznim psom.
:top: :top:
Brijem da je sasvim slučajno nabasala u kadar. :D
Mdaaa, a tetka seta psa u full opremi, ljubicasta kosuljica, stikle i sl....
Pa jel bila danas promocija???
RIP Marusicka - Bila, ne ponovila se! :D
ja ljuz pratim na tvpink, oni idu jednu epizodu prije hrt-a...
ljudi, fakat, epizodu u ponedjeljak ne smijete ni pod koju cijenu propustit, kuzite?
hocete spoilere? :zubo:
Prufrock
10.02.2006., 22:14
hocete spoilere? :zubo:
Šta uopće pitaš? :klopa:
Bg_girl
10.02.2006., 23:00
Ja imam dva spoilera ali verovatno svi vec i znaju za njih:
1: Meksička glumica, zvezda tamošnjih telenovela Pola Tojos snima u Hrvatskoj. Naime, pojaviće se u popularnoj telenoveli „Ljubav u zaleđu“ koju prate i gledaoci SCG. Ona glumi lepoticu Aleksandru Kastiljo koja sa bratom, fudbalerom Enrikeom stiže u Zagreb i unosi pometnju među tamošnje nogometaše. Meksikanka će u seriji govoriti engleski.
2: Krešo će se zaljubiti u voditeljicu aerobika Lanu i bit će s njom u sretnoj vezi. Nećemo sad otkrivati sve detalje, no mogu reći da je već pala i prva filmska pusa. Inače, Lanu igra Tamara Garbajs, koja je moja kolegica sa akademije –otkrio je Adam Končić.
Bg_girl
10.02.2006., 23:02
Pa Athene ako govoris o epizodi koja ce na Pinku biti u ponedeljak to je danasnja epizoda sa HRT-a! Svi vec znaju sta je bilo... :zubo:
annalee
10.02.2006., 23:18
joooj moram da pitam jeste li primijetili prije 2 epizode cini mi se
kad ivana dolazi da se vidi sa ogijem
i kaze "e i ja bih kavu sa mlijekom"...
dok OGI PIJE SOK.
wtf. :S
Pa Athene ako govoris o epizodi koja ce na Pinku biti u ponedeljak to je danasnja epizoda sa HRT-a! Svi vec znaju sta je bilo... :zubo:
ne, ne... pink ide jednu epizodu prije hrt-a. danas je na pinku bila epizoda sa promocije. recimo, moglo se vidjeti kako maja siri noge na stolici uz ''you give me fever'' by miss peggy lee damn, a bas sam voljela tu pjesmu... ninina haljina jecrvena, i ne toliko losa, ali je frizura bozemesacuvaj... ono njeno standardno, sa lagano podignutim siskama :eek:
eto, necu vise...
a tek mrs. marusich... dobro, necu :D
ne, ne... pink ide jednu epizodu prije hrt-a. Ma odakle ti to? Ja hvatam i TV pink i danas je bila epizoda od četvrtka.
Jučer su snimane scene saobračajke u kojoj nam tragično umire sirota MM iliti Marija Marušić. toooooo, yeeeeees :klap: :lux: :s :five:
zbogom baba :W i pokoj duši :Pop: :angel:
No, ako je to sada snimano, kada će to biti prikazano? Negdje pred kraj serije što će reći da babu moramo trpiti bar još mjesec-mjesec i pol. :bljak:
i mali spoiler (gadost) iz epizode od 24.2.: Malek zaprosi Mariju. :bljak:
Ma odakle ti to? Ja hvatam i TV pink i danas je bila epizoda od četvrtka.
nope... od ponedjeljka. valjda znam sta sam gledala!
nope... od ponedjeljka. valjda znam sta sam gledala! a ja vidio frenkija kako moli gradonačelnika za pomoć i ovaj ga odbija
Re-Invented
11.02.2006., 01:01
toooooo, yeeeeees :klap: :lux: :s :five:
No, ako je to sada snimano, kada će to biti prikazano? Negdje pred kraj serije što će reći da babu moramo trpiti bar još mjesec-mjesec i pol. :bljak:
Kako sam čuo od nekog iz njihove ekipe, jedva su dočekali da je se rješe. Ali, babac se ne da tako lako, borila se do kraja. Ne znam za koji Q su je uopće castali, ali valjda je Majetiću ipak došlo iz dupeta u onu ružnu glavu.
Navodno će ta epizoda biti za 2-3 tjedna kad babac otegne papke.
Valjda nas neće dugo mučiti.
Re-Invented
11.02.2006., 01:02
a ja vidio frenkija kako moli gradonačelnika za pomoć i ovaj ga odbija
A ja mislim da vi govoritze o dva različita Pinka.
Srpski Pink i PINK BiH (oni kasne epizodu-dvije)
A ja mislim da vi govoritze o dva različita Pinka.
Srpski Pink i PINK BiH (oni kasne epizodu-dvije) Ja hvatam Srpski Pink i oni kasne jednu epizodu (prije su bili sinkronizirani s nama, ali mislim da su zbog nogometa jedan dan propustili). Moguće da ona gleda BiH PINK.
eto, misterija je rijesena :)
nobodyBGD
11.02.2006., 10:09
Ja hvatam Srpski Pink i oni kasne jednu epizodu (prije su bili sinkronizirani s nama, ali mislim da su zbog nogometa jedan dan propustili). Moguće da ona gleda BiH PINK.
U pravu si Pink u Srbiji je poceo u isto vreme sa serijom medjutim zbog novogodisnjih prazinika jedna epizoda je krenula dan kasnije nego na HRT, tako su se i prosle godine mimoisli sa Vila Mariom.
Pretpostavljam da Marusicka umire zbog toga da bi konacno rekla istinu sinu i ocu. Stvarno je uzasna i okrutna jer cuva tu tajnu...isto sranje ko u VM:mad:
Evo sad mi je repriza na HRT 2: KAze Frenki Mirku: Ovaj put ides u akciju bez Stiva, zajedno ste duplo gluplji. I prati sta se desava na kolodvoru, nemoj opet snimati komade, kopati nos i tako nesto :rofl: :rofl: :rofl:
eee a bio je super jebac....inspektor Misetic!
beautiful_garbage
11.02.2006., 12:18
pa sta bi frenkiju, ja cekam da napravi scenu, a on se samo okrenuo i izasao, kako je meksikanac gledao u ivanu, da nece sad nesto biti izmedju njih dvoje btw ona mi je najbolje izgledala, a maja kao da je ispala iz chikaga,lose mi je plesala, i sad ce nina shvatiti kako ona nije za marka jer su ro rekle one dvije lose odglumljene sponzurese:rolleyes:
e ljudi, a jeste vi vidjeli valentove uši??? :eek:
nije ni čudo da forsira taj užaš od frizure
Bg_girl
11.02.2006., 13:16
E pa da, onda se verovatno radi o Pink BiH jer sam pre neki dan odgledala u 11.00 Pink reprizu pa u 16.00 Pink epizodu pa u 18.30 na HRT-u :eek: i sve idu jedna za drugom...Da,da bio je to produktivan dan :D ali nisam gledala cele nedelje pa mi oprostite....
jedna06
11.02.2006., 15:21
jao ivana pokupi sve muške u seriji....ogija, maleka sad i castilla a baš bi bila fora da se castillo zaljubi u lanu....jadna cura s onim krešom
beautiful_garbage
11.02.2006., 15:23
zar nije na pinku u 8:50
beautiful_garbage
11.02.2006., 15:27
baš bi bila fora da se castillo zaljubi u lanu....jadna cura s onim krešom
ona je bas za kresu, i jedno i drugo su nekakvi cmoljavi, a cini mi se da je castillo bacio oko na ivanu, jos uz to joj ogi nije posvecivao paznju
jedna06
11.02.2006., 15:50
ma niko nije za krešu tip je bljak..... a sad dolazi alejandra castillova sestra koja će unijet pometnju među igračima
Bg_girl
11.02.2006., 17:21
zar nije na pinku u 8:50
Pa jedino na Pink BiH, u 18.00 je u Srbiji....
No dosta o Pinku....
Videh bapca kako se na Novoj ili gde vec pojavljuje i u nekoj humoristickoj seriji??? Pa mora da je bas uticajna zbog te svoje funkcije jer tesko da je neko zbog talenta angazuje!!! :eek:
Jay&AmberFan
11.02.2006., 19:02
Pa jedino na Pink BiH, u 18.00 je u Srbiji....
No dosta o Pinku....
Videh bapca kako se na Novoj ili gde vec pojavljuje i u nekoj humoristickoj seriji??? Pa mora da je bas uticajna zbog te svoje funkcije jer tesko da je neko zbog talenta angazuje!!! :eek:
Glumi na HRT - u u seriji LUDA KUĆA...:bljak:
nobodyBGD
11.02.2006., 19:41
:confused: Moja mama kaze da zna Nadu Gacesic Livakovic jos iz doba ex YU igrala je u nekom crno belom partizanskom filmu...ja mislim da ona ima oko 60 tak god...
Ajde vise da ne pricamo o njoj...ionako ce je skloniti...ali to sto je neko rekao da ce ta epizoda njene pogibije biti uskoro ja ne verujem..to je ostavljeno sigurno za zadnje epizode kada ce konacno marko i saznati ko mu je otac...
Bg_girl
11.02.2006., 19:44
Moja mama je isto spominjala te partizanske filmove ali jedva je skapirala u VM da je to ona jer je tamo bila sva raspadnuta (a sad kao nije ;) )....
Ne verujem da ce bapca ubiti u poslednjim epizodama jer kada ce onda Malek da smota Ivanu??? :D
Prufrock
11.02.2006., 19:47
Ma Ivana će garant bit s ovim Meksikancom.
Zorislav
12.02.2006., 00:16
samo za vas, ka neka ekskluziva valjda
SPOILERS
marušić će se spetljat s meksikankom, sestrom od meksičkog fudbalera.
slikarica će se spetljat s francuzom
ogi će muljat s buljookom
goga i seja će se skroz zamjenit, goga će ić putovat po svijetu, a seja će za stalno preuzet njeno mjesto u zagrebu
cukić će postat direktor agrama :s:s:s
sa seta:
veljača se slomila na setu jučer, danas kad je izašlo ovo sa pornjavim i to tolko da su prekinuli snimanje :rofl:
filipa (marušića) navodno (ne provjereno) gnjave kamatari, valjda se dečko malo zaigrao pa se
preveč zadužio :rofl:
ti to podjebaješ il zaozbiljno? :rofl:
šaltam jučer po programima, a na drugom ide repriza ovog..
i veljača u prvom planu - priča ona sa još dvije šminkerice, "kužiš ne" spiku, , kaže veljača:
"Ja nisam poput nekih koje se slikaju goli pa se čude što im slike izlaze po novinama"
:rofl: :bonk:
ponavlja se isto kao i sa severinom koja je pak pjevala prije proročke stihove - "mala je dala"
:D :D
beautiful_garbage
12.02.2006., 14:48
Ma Ivana će garant bit s ovim Meksikancom.
i meni se cini, kako ju je gledao, a jeste vidjeli marusicku jest se picnula, bode oci onaj naborani dekolte
mima_shish
12.02.2006., 17:38
marusicka katastrofa. ko je uopce rekao zeni da zna glumiti.uostalom iz koje su je naftne busoitine iskopali. po njoj tacno vidis sta pise u zagradama u scenariju. uzdahni,pauza,okreni..pogledaj...zena guska klasicna. da stvar bude jos gora je i u prosloj i u ovoj seriju glumila neku trebu za koju se svi otimaju.kao neku fatalnu. molim!!!! vidi li iko dobro???
BabyNicky
12.02.2006., 19:08
Kak je uskoro vrijeme Fašnika, odlučila sam se maskirat u Maju Župan aka Jelenu veljaču.
Napravit cu si spojlere, stavit 45 nijanse presvjetli puder, obuć se ko anoreksičarka i klatit se okolo.
Uz naravno, bujicu riječi kao što suono, kužiš, fakat i curke.
Tak da se ne iznenadite kad me vidite u Samoburu:)
Mrtva mrkva
12.02.2006., 19:16
U novom Storyju (ima i prigodna slikica):
ANTIKVITETI I BALET:
Jura Gasparac jednako voli starine i umjetnost, a u tome se slaze i Nada Gacesic-Livakovic
Voli starine... :rofl:
:confused: Moja mama kaze da zna Nadu Gacesic Livakovic jos iz doba ex YU igrala je u nekom crno belom partizanskom filmu...ja mislim da ona ima oko 60 tak god...
Nije film nego jedna od najpopularijih YU serija Kapelski Kresovi, glumila je Inu ako me sjećanje ne vara, a partner joj je tada bio Jastreb - Žarko Radić. Bili su nevjerojatno popularni, od Vardara do Triglava. Koliko se JA sjećam, jedino je u Kapelskim glumila, a što je radila do VM nemam pojma.
Usput, jako mi je čudno kad vidim da postoje ljudi koji u djetinjstvu nisu gledali partizanske serije i filmove. :)
Ah, dobra stara vremena ... :zubo:
toooooo, yeeeeees
Joj, kako ste zločesti, ovo je crni humor stvarno.
Meni je ta Gaćešić živi urnebes od lika, gluma, kretnje, izrazi lica ... stara škola!! :top: :D
Bojim se da će mi nedostajati. :D
Kak je uskoro vrijeme Fašnika, odlučila sam se maskirat u Maju Župan aka Jelenu veljaču.
Napravit cu si spojlere, stavit 45 nijanse presvjetli puder, obuć se ko anoreksičarka i klatit se okolo.
Uz naravno, bujicu riječi kao što suono, kužiš, fakat i curke.
Tak da se ne iznenadite kad me vidite u Samoburu:)
Ja budem Gogili, nekako mi bliža po konstituciji :D
emo§ion
12.02.2006., 21:13
Ja budem Gogili, nekako mi bliža po konstituciji :D
Ja ću biti Valent :D
Napunit ću se s jastucima,
stavit litru maslinova ulja na glavu(jel, da se osjeti :D)
,malo oblizat pajceka, najest se luka i ideeeemooo...
chiquita
12.02.2006., 22:12
a jebo vas uzeli ste najbolje uloge :zubo:
Meni je ta Gaćešić živi urnebes od lika, gluma, kretnje, izrazi lica ... stara škola!! :top: :D
Bojim se da će mi nedostajati. :D Za ovu izjavu bi trebala zaraditi ban na forum :rofl:
Tipujem da ce babac sve da zezne...ihhh pa babac je to.. :visi: :visi: : Sta li ce biti na prijemu, pitam se pitam ? :cheer:
samo za vas, ka neka ekskluziva valjda
SPOILERS
marušić će se spetljat s meksikankom, sestrom od meksičkog fudbalera.
slikarica će se spetljat s francuzom
ogi će muljat s buljookom
goga i seja će se skroz zamjenit, goga će ić putovat po svijetu, a seja će za stalno preuzet njeno mjesto u zagrebu
cukić će postat direktor agrama :s:s:s
jeli ti se zezas ili to mislis ozbilno. ajde one prve stvarno mogu nekako ali cukic kao direktor agrama to je previse
ajde onda reci nam hocemo se rjesit valenta? :s
bakica :visi: pa to je odlicno :zubo:
steta sto nisam u zagreb za fasching htelja bi vidit sve vas kako hodate kao Maja, Goga i Valent .... pa nije halloween :zubo:
Evo nekih informacija o Jeleni Veljaci. Sestricna mi radi kao statist na snimanju serije, jedna je od stalnih novinara u redakciji STARSa :)
Veli da Veljacu nitko na snimanju nemoze podnijeti, ponasa se kao mega-zvijezda kao da je u najmanju ruku dosla iz Hollywooda, kasni svaki put minimalno sat vremena, pa ju svi moraju cekati, ne pozdravlja nikoga na setu, visi u garderobi nonstop, i kad napokon izadje van i snime scenu, zakljuci da joj se lak za nokte ne svidja, pa opet svi moraju cekati da se princezi donese aceton da si to moze ocistiti i ponoovno nalakirati, pa ponovno snimanje scene itd...
Sestricna veli da svi odahno kad je Veljaca gotova sa snimanjem i da ta zenska uopce netreba glumiti, takva kakva je u seriji, takva je i uzivo :-)
jedna06
13.02.2006., 20:06
jao šta kažete za večerašnju epizodu..... ninina haljina je bezzz... maja čak nije loše ispala (po prvi put) , ivana standarno puštena kosa a nos viri ko da si joj zašio tuđi , lana je dobro izgledala samo bi joj one cipele skinula , tanja ok, a one glupe sponzoruše majko moja đe su ih našli jao glume....
a čak mi je simpa onaj nogometaš robi ja mislim da se tako zove.... a jeste vidjeli ogija momak stvarno ne zna šta hoće.....
jedna06
13.02.2006., 20:07
Evo nekih informacija o Jeleni Veljaci. Sestricna mi radi kao statist na snimanju serije, jedna je od stalnih novinara u redakciji STARSa :)
Veli da Veljacu nitko na snimanju nemoze podnijeti, ponasa se kao mega-zvijezda kao da je u najmanju ruku dosla iz Hollywooda, kasni svaki put minimalno sat vremena, pa ju svi moraju cekati, ne pozdravlja nikoga na setu, visi u garderobi nonstop, i kad napokon izadje van i snime scenu, zakljuci da joj se lak za nokte ne svidja, pa opet svi moraju cekati da se princezi donese aceton da si to moze ocistiti i ponoovno nalakirati, pa ponovno snimanje scene itd...
Sestricna veli da svi odahno kad je Veljaca gotova sa snimanjem i da ta zenska uopce netreba glumiti, takva kakva je u seriji, takva je i uzivo :-)
a šta kaže kakav je ogi???
Mrtva mrkva
13.02.2006., 20:25
...da ta zenska uopce netreba glumiti, takva kakva je u seriji, takva je i uzivo :-)
To sam i ja cula :E
emo§ion
13.02.2006., 20:28
jao šta kažete za večerašnju epizodu..... ninina haljina je bezzz... maja čak nije loše ispala (po prvi put) , ivana standarno puštena .....
Smo mi gledale istu seriju??:eek:
Pa Maja je izgledala kao miss Anorexia :rolleyes:
Da je ova serija ranije snimana završila bi mi ona na naslovnici u ovom današnjem izdanju
ali PLAKATA O ŠTETNOSTI ANOREXIE NERVOSE :rofl:
Još mi je najbolje na čitavom 'tulumu' ispala ona Goge, Lili , kako li se već zove...
E sad sam se razvalio. Imam pitanje, ak se neko maskira u Jelenu Veljaču, kaj onda i cijele maškare mora na koljenima prohodati?
Indigo_st
13.02.2006., 21:12
Sestricna mi radi kao statist na snimanju serije, jedna je od stalnih novinara u redakciji STARSa
Jao, pa nije valjda ona plava?! :confused: :zubo:
I sta jos kaze, kakvi su ostali? :klopa:
Joj, ja jedva cekam vidit danasnju epizodu, kako radim, onda ne stignem gledat. Bas me zanima!
Mrtva mrkva
13.02.2006., 21:29
Jao, pa nije valjda ona plava?! :confused: :zubo:
Koja plava? Ima ih vise :)
jao šta kažete za večerašnju epizodu..... ninina haljina je bezzz... maja čak nije loše ispala (po prvi put) , ivana standarno puštena kosa a nos viri ko da si joj zašio tuđi , lana je dobro izgledala samo bi joj one cipele skinula , tanja ok, a one glupe sponzoruše majko moja đe su ih našli jao glume....
a čak mi je simpa onaj nogometaš robi ja mislim da se tako zove.... a jeste vidjeli ogija momak stvarno ne zna šta hoće.....
Dakle večerašnja epizoda :D
:rolleyes: :rolleyes:
Nešto me muči čitavu večer, zašto je auto ostao čitavo vrijeme prekriven crvenom plahtom???? :confused:
Pa mogli su ga skroz otkriti, mislim...
Zvijezda večeri: Duško Čurlić :zubo:
I naravno, Nada. Zabavna kao i uvijek. :rofl:
mima_shish
13.02.2006., 21:33
danas epizoda katastrofa,doduse svaka je ali sta ces u to vrijeme nema ama bas nista drugo na tv-u.
helena februar (citaj jelena veljca) kao ona manekenka,nesto pokusava plesati....jel ono trebalo biti sexy??? samo pitam da znam ubuduce?? plazni po onom autu koji na kraju nisamo ni vidjeli,ostao je umotan.
poruka majeticu....stari prestani malu gurati u prvi plan silom,kada nesto ne ide onda ne ide, ne zna glumiti,daleko od toga da je neka maca,daj joj ulogu onih jadnih novinara ,niko nece ni primjetiti da je nema....
Jel to jedna od one dvije koje se non stop kao fol nešto došaptavaju dok si Krešo u drugom planu tipka na laptopu ili razgovara telefonom?
a jebo vas uzeli ste najbolje uloge :zubo:
Nije baš tako, evo nitko nije uzeo Marušićku :D
BabyNicky
13.02.2006., 21:41
Ovo danas je bio treš svih treševa. Hihihihihi....
Buljooka je bila zvijezda trećerazrednog eventa u sedmorazrednom hotelu - mislim - kaj je glumila - kabaretsku plesačicu/fuksu?
Meni je to fakat bilo neugodno za gledat pa sam prebacivala na druge programe jer mi je bilo slabo.
Najjača mi je Ksenija koja je tek na kraju večeri skužila vlastitu kćer, ko da je prostor bio velik ko tri tvorničke hale. Živjela Ksenči i njeni majčisnki instinkti...
A kak je Goga komentirala da je Valent zgodan...? Pa kaj su oni svi debilni tamo...Izabrali su najveću ljigu da glumi ševca najbolje mace u seriji. hellooooooooooo?
Ko da staviš nabildanog gay crnca da glumi uloge Stiva Bušemija. Kata-fakin-strofa.
Neko je spomenul moju odluku da se maskiram u J.Veljaču...Da, sad ću definitivno morat naučit glumit potresenost, šok i nevjericu. Ne kužim, treba je pljugala nekon tipu (brijem da je Majetić u igri samo kaj mudro šuti - u stavri nis' vidla pa ne znam koliko je akter priče obdaren - možda mu je bolje da šuti:) ) pred kamerom i sad je ona ŠOKIRANA I IZNENAĐENA kaj je to izašlo...M-hm.
Joj, Jelena, glupa li si. Ali stvarno si glupa.
Al sve jedno ću se maskirat u tebe za Fašnik:)
Mrtva mrkva
13.02.2006., 22:02
Zvijezda večeri: Duško Čurlić :zubo:
A tek one dvije kabare plesacice :rofl:
A kak je Goga komentirala da je Valent zgodan...? Pa kaj su oni svi debilni tamo...Izabrali su najveću ljigu da glumi ševca najbolje mace u seriji. hellooooooooooo?
Ima u novom Storyju clanak o njemu. Ja sam totalno zinula kad sam ga procitala. Tip je studirao (valjda i zavrsio kad pise da je radio u klasicnoj gimnaziji) filozofiju, fonetiku, hrvatski jezik i slavistiku. Desetak godina radio kao glumac u Zaru ptica, glumio i u filmovima. Bio Tudjmanov savjetnik za skolstvo. Cetiri godine bio procelnik za kulturu grada Zagreba. Godinu dana zivio u Torontu gdje je obnasao duznost hrvatskog generalnog konzula. Danas je predavac na Hrvatskim studijima, dramaturg u Zagrebackom kazalistu lutaka i suosnivac (sa Ksenijom Pajic!) kazalisne skupine Lectirum. :eek:
A glumi preljigavog tipa u sapunici, i izgleda ko neki jado pokupljen s ceste. Ono, dodje ti da ga pitas jel cuo za frizera i sampon.
Ava Adore
13.02.2006., 22:14
Ko da staviš nabildanog gay crnca da glumi uloge Stiva Bušemija. Kata-fakin-strofa.Pa kad se oni i inače privatno dosta druže :D
Ne znam sad koliko to duboko ide, ali da ih se moglo svaki dan vidjeti na dugim kavama zajedno, moglo se... :D
To je bilo prije par godina doduše, ali možda traje i dalje, ne idem više tamo pa ih ne vidim :D
Još mi je najbolje na čitavom 'tulumu' ispala ona Goge, Lili , kako li se već zove...
Ta zena je meni jako lijepa, ali ne bi trebala nositi bijelo...
emo§ion
13.02.2006., 23:04
Ta zena je meni jako lijepa, ali ne bi trebala nositi bijelo...
Pa da, zapravo sada kada je hajd'mo reći popunjenija ne bi smjela,
ali inače bi joj savršeno stajala pogotovo pošto je crnka i to ova današnja bluza.. :cerek:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.