View Full Version : Ljubav u zaleđu
stranice :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
itukeri1
09.03.2006., 23:52
Mene užasno nerviraju ti tobože slučajni susreti. Ja živim u malom gradu pa prođu mjeseci da nekog vidim, a oni kao da imaju jedan restoran i jedan kafić za izaći. Pa kad kažu da je Zagreb mali grad... ma nemojte me j....
Druga stvar odnos Ivane i Castilla, oni kao hodaju, ali ja ih nikad nisam vidjela da se ljube. Prisiljavaju nas da gledamo razmjenu sline između Marušička i Maleka, ali najzgodnijeg frajera u seriji mi moramo gledati samo kako spika engleski. Da ne govorimo da u Gloriji piše(u intervjuju s ''Ivanom'') da joj sve žene zavide zbog strastvenih zagrljaje s Meksikancem. Molim??????
Prije će je Malek zažvalit nego on.
Mene užasno nerviraju ti tobože slučajni susreti.
a mene oni "razgovori" koji su tako prirpdni da mi se plače svaki put..
sjetite se scene kada kastiljo i alejandra razgovaraju.
to već liči na nešto:rolleyes:
novakorkyra
10.03.2006., 09:40
Joj ljudi one njihove zavjese!!! :rolleyes:
Pa ja ne znam jel dosad to jos netko primjetio? Svaki ured, stan i sl. ima iste one crne zavjese. :lol:
Cak i Lili u "Švajcarskoj". :rofl:
Pogledajte: ex stan od Lane i Ogija, ured od Lili, redakcija u Starsa, ured od gđe: Marusic... itd...itd....
I ljubičasti zidovi su apsolutni hit...Čak i u Cukijevom hotelu u Argentini...
A, kad je Županica poludjela i komentirala Hermanitu tipa "ona iz Hondurasa ili nekog sela iz Gvatemale, brkata ..." nešto...fakat se naljutila...:rofl:
Goga pak non - stop loče...:zivili:
Jucer nisam gledala pa nemrem komentirat.
Nego, opet ste se svadjali:rolleyes:
Mene osobno ne smeta što ovdje pishu makedonci, srbi, slovenci...sve dotle dok ne pocnu vrijedjati na nacionalnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi. Tu smo zbog komentiranja serije...
A tko ne razumije, ne treba ih ni čitati.:zubo: Mada, ne vidim nista lose u tome da se nauci i malo tudjih jezika, cak dapace. isto tako nek se i ovi kaj ne pishu na hrvatskom malo potrude pa prevedu onom koga to zanima.
Ovo je hrvatski forum, da, ali i sapunica je hrvatska pa u njoj glume i srpski i ini glumci, i govori se i hrvatski i engleski i srpski ... i bez obzira na to, ipak gledamo, jel tak? tak je.:D
Raven.87
10.03.2006., 11:30
Goga i Lili su sooooo sweet...:cerek: Pogotovo Lili!/she rocks! :headbang:
Jucer sam gledao nakon sto sam propustio nekoliko epizoda, i prvi put vidio kako izgleda onaj Ninin umjetnik...
A dobro da je govorila Kseniji kako Claude nije kao ostali,nego je zgodan i blablabla...:bonk: :bonk: :bonk:
Zlobnik
10.03.2006., 11:49
Citiram BabyNicky:...
..."Samo i dalje ostaje činjenica da si ti došo na naš forum, a ne mi na tvoj. A ja sam tu od kad je Tomo Jurak tek započinjao posao sa Plavim podrumom, tako da možeš lagano da odskakutaš u jelenjim troskocima.
Pa idi bre da se kurčiš komšinici a ne meni..."
B.Nicky ako si natako/la kurton na glavu, nemoj da mislis da si ti neki kurac ovde... Oladi vise sa tim vas, nas...nikako da ukapiras neke stvari zaista. A vec ako i hoces da pises budi pismen/a - narodi i narodnosti se pisu velikim slovom, pa tako i Hrvati, Srbi, Slovenci, Makedonci, Englezi, Japanci, itd..Takvim pisanjem vredjas i svoju sopstvenu naciju. Bruka...Stoga bi ti bilo bolje da ucutis da se vise ne blamiras svojim ispadima. Nego procitaj par pravopisa da razgovaras ovde sa ljudima na visem nivou....
Ajmo dalje sa serijom
BabyNicky
10.03.2006., 11:56
B.Nicky ako si natako/la kurton na glavu, nemoj da mislis da si ti neki kurac ovde... Oladi vise sa tim vas, nas...nikako da ukapiras neke stvari zaista. A vec ako i hoces da pises budi pismen/a - narodi i narodnosti se pisu velikim slovom, pa tako i Hrvati, Srbi, Slovenci, Makedonci, Englezi, Japanci, itd..Takvim pisanjem vredjas i svoju sopstvenu naciju. Bruka...Stoga bi ti bilo bolje da ucutis da se vise ne blamiras svojim ispadima. Nego procitaj par pravopisa da razgovaras ovde sa ljudima na visem nivou....
Ajmo dalje sa serijom[/QUOTE]
Stidim se što ne znam pravopis. Stidim, stidim. :rolleyes:
Ali sva sreća da se nađe neko ovako lep i pametan da me upozori na to :D
Blago meni muškome.
B.Nicky ako si natako/la kurton na glavu, nemoj da mislis da si ti neki kurac ovde... Oladi vise sa tim vas, nas...nikako da ukapiras neke stvari zaista. A vec ako i hoces da pises budi pismen/a - narodi i narodnosti se pisu velikim slovom, pa tako i Hrvati, Srbi, Slovenci, Makedonci, Englezi, Japanci, itd..Takvim pisanjem vredjas i svoju sopstvenu naciju. Bruka...
Ako nemaš BabyNicky nešto pametno za prigovorit, nemoj se ni hvatat pravopisa. Otkad se ljudi na internetu zamaraju pravopisom? Pogledaj malo tu po forumu pa ćeš vidjet da jako puno toga što pišemo nije u skladu s pravilima, ali tako pišemo svjesno. Ako je pisanje nacionalnosti malim slovom vrijeđanje nacije, onda je i pisanje riječi poput: viš, oš, neš, niš itd vrijeđanje vlastitog jezika a pisanje engleskih izraza onako kako ih izgovaramo (ček dis aut) vrijeđanje engleskog. Ajde, molim te. Ovo je zezancija i internet, a ne neka službena komunikacija.
BabyNicky
10.03.2006., 12:09
Nego procitaj par pravopisa da razgovaras ovde sa ljudima na visem nivou....
ajme :lol: :lol: :lol: :lol:
ovo nis' ni vidla.
I sad će opet reć da provociram. :rolleyes:
Zlobnik
10.03.2006., 12:37
Hehe.....
A dobro da je govorila Kseniji kako Claude nije kao ostali,nego je zgodan i blablabla...:bonk: :bonk: :bonk:
Opet?!:rolleyes: Mislim, za nikog u seriji nisu tolko puta ponavljali kak je neko zgodan kolko za tog žapca :bonk:
ok, skuili smo da majetić voli plavuše, al ovo je ipak preveć.. :zubo:
Mrtva mrkva
10.03.2006., 13:41
Opet?!:rolleyes: Mislim, za nikog u seriji nisu tolko puta ponavljali kak je neko zgodan kolko za tog žapca :bonk:
Kako ne, a koliko puta su spomenuli kako je Veljaca prekrasna femme fatale? Usput, Zabac je idealan naziv za tog tipa :top:
Randall Flagg
10.03.2006., 17:18
Jeste vidjeli izgorjeli Magašev ured.Crni namještaj i onda su ga malo bojom sivom i žutom da izgleda kao da je sagoren :rofl: :rofl:
tatiana
10.03.2006., 17:58
crni namještaj u Magaševom uredu? da nije to zapravo malo preuređen Frenkijev ured?
BabyNicky
10.03.2006., 18:20
crni namještaj u Magaševom uredu? da nije to zapravo malo preuređen Frenkijev ured?
maj tots egzekli.
tatiana
10.03.2006., 19:25
Ivanin gramatički i akcentualno savršeni engleski is actually driving me nuts :horor:
sagitarijus
10.03.2006., 19:53
Ivanin gramatički i akcentualno savršeni engleski is actually driving me nuts :horor:
A, mene izludjuje onaj Magas koji cokce jezikom i cisti zube!:flop:
Citiram Maju Zupan: "Napumpana, neprofinjena, brkata, umjetna, seljanka..."
Neki stvarno ne znaju prihvatiti poraz. :D
Maja: Ona je u životu radila samo jednu stvar.. (tako u nekom smislu je nešto rekla)
:rofl::rofl::rofl:
Smiješno, kad dolazi od Veljače :zubo:
Seriju gledam samo zbog Veljacinih izjava i Frenkya :) :cerek: Go, Frenky, GOOO!!! :zubo: :top:
Ja ne mogu vjerovati da zena koja pored sebe ima Frenkija moze reci da joj nedostaje Valent... :bang:
john_smith
11.03.2006., 00:22
Mene nervira da Ivana koja je toboze zivjela u SAD,govori britanskim naglaskom.I ko je sad tu lud? :E GO FRENKIE :top: :cool:
joj iva i stara baba marušićka u seriji su mi najgore a tek goga oličenje gluposti
a maja i frenki su njabolji ksenija je glupa ko noć a ivana je koma ona nova argentinka nije loša
tatiana
11.03.2006., 16:05
ja bih voljela da se ovi guestovi registriraju.
zanimljivije bi bilo. :D
stalno se pi tam jel to jedan te isti piše. i još se pitam dal su to neki glumci iz LJUZ-a. ili se javlja Majetić himself. :confused:
Jay&AmberFan
11.03.2006., 16:32
Ne gledam, ali zna netko kada će se ovo sranje maknuti s etera ? :zubo:
I još čitam da Majetić sprema novu ( pazite sad ) kriminalističku seriju u kojoj će glavnu ulogu imati VELJAČA SELJAČA ! :zubo: :rofl:
I serija se zove UROTA :rofl:
tatiana
11.03.2006., 16:42
I još čitam da Majetić sprema novu ( pazite sad ) kriminalističku seriju u kojoj će glavnu ulogu imati VELJAČA SELJAČA ! :zubo: :rofl:
glavne uloge će imati Veljača i Ksenija Pajić. Ofkors. :rolleyes:
and who knows, možda nas počasti i Nada Gačešić Livaković? da odglumi nešto novo.... recimo nekuuuu.... :confused: lijepu i dragu samohranu majku maybe?
Nemam_curu
11.03.2006., 17:01
Jedva čekam.:kava:
BabyNicky
11.03.2006., 19:36
A, mene izludjuje onaj Magas koji cokce jezikom i cisti zube!:flop:
Meni je taj lik TOLIKO Iritantan da mi je u rangu Bapca.
Sam govori "Jel" "Jelte" i onako se na silu smije HOHOHOHAHAHA....
Opandrčila bih ga nogom bez razmišljanja.
BabyNicky
11.03.2006., 19:39
lijepu i dragu samohranu majku maybe?
:rofl: :rofl:
- sa pohabanim kaučem
- sinom koji može svim mladima poslužit kao primjer
- sa dušom čistom kao...(Sad sam se sjetila naziva onih LET3 čokoladica "Pićka čista kao duša") kao... od nevine djevojke rubac (copyright by ZločestaDjeca)
- sa tajnom koju nosi u dubini svoje čiste duše
-sa Faksom helizimom koji stoji na ormariću....
& so on, & so on...
tockicha
11.03.2006., 20:11
gledam tu i tam tu bedastu seriju samo zato da se dobro nasmijem ;) :D
chiquita
11.03.2006., 20:20
-sa Faksom helizimom koji stoji na ormariću....
a joooooooooooooj :rofl: :rofl: :rofl: na ovo sam totalno zaboravila.
hvala na podsjećanju tako divnih serijskih trenutaka koje NE SMIJEMO zaboraviti.:zubo:
Uh, jedva čekam da vidim akcijske scene: npr. bjesomučnu jurnjavu po gradu sa 40km/h, udarac u stablo/zid a na autu se ne vide oštećenja, praćenja osoba autom sa 3 metra udaljenosti, uvjerljiva krimi priča sa čisto logičkim i inteligentnim zapletom, i još ako pokupe neke fore iz Matrixa to novo govno od serije će biti još crnije - zamislite samo veljaču kako skače u zrak sa tamnim očalama, širi ruke i izvodi udarac i to sve u slou moušn :bonk:
Pogledajmo kako ovaj ninin papagaj klod priprema pljačku... mogu si mislit kako bi ekipa koja je to osmislila napravila krimi seriju :rofl:
A tko zna, možda se i varam pa će je ameri kupovati od nas...
...kako bi je koristili kao oružje zatupljivanja protivnika u specijalnom ratu :D
Vanjushka
11.03.2006., 22:10
Ljudi moji, jel neko od vas primjetio najavu za seriju u kojoj je glavni lik Marko Prilika odnosno inspektor Chens? :D
Indigo_st
11.03.2006., 22:32
E i ja sam cula da ce se prikazivat ta "Urota" i da ce glumit Frenki nekog premijera, a Ksenija ministricu. I imat ce negdi 20ak epizoda.
A nakon toga, slijedi "Marina" (60) na lito. I na jesen "Obicni ljudi" (170).
tatiana
11.03.2006., 23:54
kaj je da je, glupe ko noć, zatupljujuće i iritantne... naše sapunice su mi i dalje bolje od meksičkih i američkih (iako sam se u neko doba gadno navukla na Santa Barbaru ako se još tko sjeća tog užasa :eek: )
emo§ion
12.03.2006., 00:38
E i ja sam cula da ce se prikazivat ta "Urota" i da ce glumit Frenki nekog premijera, a Ksenija ministricu. I imat ce negdi 20ak epizoda.
A nakon toga, slijedi "Marina" (60) na lito. I na jesen "Obicni ljudi" (170).
'Jedna mala plaava na ramenu mi spaavaaa na ramenu mi spaava...' :zubo:
Sorry, samo mi se ta pjesma vrti po glavi , ništa osobno:zubo:
Imam feeling da će ova najnovija serija koja tek treba stići, kakti krimić biti :bljak:
Marina,:bljak: {već vidim naslovnice:Veljača:'Zasitila sam se uloga bad girls, želim opet biti anđeo :bulj: } :eek:
Obični ljudi???-ovo pak baca na one francuske, njemačke serije, tipa:Familija {fra}, Lugarnica{njem} :bljak:
Indigo_st
12.03.2006., 00:41
'Jedna mala plaava na ramenu mi spaavaaa na ramenu mi spaava...' :zubo:
Sorry, samo mi se ta pjesma vrti po glavi , ništa osobno:zubo:
:top: :kiss:
Tatiana_Williams
12.03.2006., 02:27
E ljudi vidim da ste se ovde zesce iskomentarisali! Mogu da kazem da se u Beogradu bas dosta gleda ova serija!Mnogo vise od prethodne! A ima i ovaj nas tzv. Ogi koji mi je do jaja smesan inace...mogu da zamislim koje prozivke padaju posto ni priblizno ne moze da skine naglasak! A ova Goga i nije toliko losa po tom pitanju! Inace meni je serija skroz cool, glrdam je redovno i to! A nervira me do jaja ona glumica sto glumi Markovu kevu( koja smaracica)!!!! A ovi Mexikanci tj. Argentinci!!!!!! Ovaj lik je nikad jaci frajer a ova riba- strava, sta mislite koliko su ima para dali da dodju??? Nina mi je skroz slatka i gotivna (super je oblace), Marko je secer, Maja nije losa riba ovako ali je komedija ovako u globalu! Frenki je skroz cool lik, Ksenija je super! A statisti...pa ono je kaznjivo! kao razularena masa glela tekmu-uzas, stvarno su smesni! Ali nebitno je to...serija je cool! E pa eto! BTW svidja mi se ovaj forum nego nesto ne radi kad se logujem pa moram ovako
BabyNicky
12.03.2006., 10:33
joooooj....:lol: :lol: :lol:
Evo sad gledam reprize, jooooooooj koji smijeh...
Vidim Ivanu pije kavu u Kaptol centru. Dolazi konobar, ona veli "dajte mi naplatite", veli konobar:"5 kn". Hahahaha, kava u Kaptol centru 5 kuna. Mislim da "U staroj krčmi" na zagorskoj magistrali kava nije 5 kn.
No dobro.
Novinarski duh u nasoj Ivani odmah se rasptuje kod reterdinjo konobara da kakav se to palež dogodio - i onda ja skužim, jebate, pa Ivana je u Čakovcu. I ona tako drobi sa konobarom, kad uletavaju Joža i Štef sa susjednog stola i sve joj ispričaše - kako je bio auto sa zg tablicom, kako su bila dva lika sa karnistrom, kako je kastiljo trebo doć - i Ivana sve to pronjicljivo povezuje uz odobravanja Jože i štefa:"Viš, viš kak se gospodična kuži".
Prejako.
Romane, bravo.
tatiana
12.03.2006., 12:06
kaj mislite, hoće Nina i Maja postat frendice? sad kad joj je Nina prijateljski rekla da nek ne povećava :cice: ?
Vidim Ivanu pije kavu u Kaptol centru. Dolazi konobar, ona veli "dajte mi naplatite", veli konobar:"5 kn". Hahahaha, kava u Kaptol centru 5 kuna. Mislim da "U staroj krčmi" na zagorskoj magistrali kava nije 5 kn.
No dobro.
E ovo je i meni zaškripalo, baš sam se pitao šta je to mogla naručiti a da košta samo 5kn: salvetu, čačkalicu ili možda pogled na nešto?
Šta u bilo kom kafiću može koštati 5kn? :confused:
tatiana
12.03.2006., 12:27
Šta u bilo kom kafiću može koštati 5kn? :confused:
espresso kava?
i da ce glumit Frenki nekog premijera.
GLEDAMO! GLEDAMO!!!!!!!!!! :cerek:
Tatiana_Williams
12.03.2006., 14:49
A meni ne ide u glavu gde su nasli onog lika sto glumi Kloda!!!!!!! Brate bukvalno mi se povraca kad ga vidim!
john_smith
12.03.2006., 15:52
A meni ne ide u glavu gde su nasli onog lika sto glumi Kloda!!!!!!! Brate bukvalno mi se povraca kad ga vidim!
Cini mi se da je on na HTV1 ujutro,neka emisija o ucenju francuskog jezika ili tako nesto...Ali on i Magas su najbolji likovi. :rofl: "Nina,jesi li dobro?",by Claude :rofl: ,a Magas:"Onaj Argentinac,jelte,(cokce)Castillo,HAHAHAHOHO,jelte Castillo(cokce)...":rofl: :rofl: :rofl:
emo§ion
12.03.2006., 17:06
joooooj....:lol: :lol: :lol:
Evo sad gledam reprize, jooooooooj koji smijeh...
No dobro.
Novinarski duh u nasoj Ivani odmah se rasptuje kod reterdinjo konobara da kakav se to palež dogodio - i onda ja skužim, jebate, pa Ivana je u Čakovcu. I ona tako drobi sa konobarom, kad uletavaju Joža i Štef sa susjednog stola i sve joj ispričaše - kako je bio auto sa zg tablicom, kako su bila dva lika sa karnistrom, kako je kastiljo trebo doć - i Ivana sve to pronjicljivo povezuje uz odobravanja Jože i štefa:"Viš, viš kak se gospodična kuži".
Prejako.
Romane, bravo.
Agree :lol: :D
Inače, fali mi nekakva aždaja u toj seriji koja će malo klat...
Ova Maja je prekilava i glupa...:kava:
A kad će više bapca skratiti za glavu ??????
emo§ion
12.03.2006., 17:08
kaj mislite, hoće Nina i Maja postat frendice? sad kad joj je Nina prijateljski rekla da nek ne povećava :cice: ?
Da, a to je bila tako napeta scena, da su jednostavno morali prekinuti seriju :rofl:
Btw, Klod nema blage o francuskom naglasaku :rofl:
critical
12.03.2006., 17:29
ma frenki je zakon :D
ili možda pogled na nešto? :rofl: :rofl: :rofl:
Mrtva mrkva
12.03.2006., 19:06
Ljudi moji, jel neko od vas primjetio najavu za seriju u kojoj je glavni lik Marko Prilika odnosno inspektor Chens? :D
Da jesmo li primijetili? Prostudirali smo tu najavu (http://www.novatv.hr/aspx/balkan_inc.asp) :rofl:
Marko Prilika Čens :s
Stamp Chance :lol:
Šteta što se ne zove Srećko a.k.a. Lucky Chance :vidiga:
Makar me ne bi iznenadilo ni da su popalili onu staru foru Justin Case :zubo:
JAOOOOOOOOOOOO
Kakva je Ivana detektivka....ma svaka chast za scenaristu....e sad za takvu glupost za kaznu u krevet sa bapcom..i to celu noc...
john_smith
13.03.2006., 11:05
Tek sam sad vidio,glume i Bogmama i Natasa Butorac-Jug :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
To se jednostavno mora gledati...:rofl:
Glume: Aleksandar Cvjetković, Mustafa
Nadarević, Mladen Vulić, Damir
Markovina, Nives Ivanković, Goran
Grgić, Sanja Vejnović, Ivan Brkić, Ivo Ban i dr.
Bg_girl
13.03.2006., 17:24
Joooj nova epizoda = fakat se palim na Frenkija :cerek: Go Frenki go, skenjaj Francuza Kermita!!!! :top:
Nina je ko secer sa ovo kapicom! (O Otelo, cujes li me? :D )
Jel malo cudno sto baka Agata u licu izgleda mladje od Bapca??? A Babac bi trebalo da je Ksenijina generacija??? :confused:
edit: jao da jos uvek se drze ove price - 'gde poznati letuju', a Ivana par dana pre toga u Cakovecu a dah joj se vidi 5 metara od hladnoce.... I Ksenijino pitanje - jel se kupao neko go? Pa pre ce biti jel se kupao neko u skafanderu jer je sezona skijanja! :)
P.S. A cija je Lanina beba?
jao da jos uvek se drze ove price - 'gde poznati letuju', a Ivana par dana pre toga u Cakovecu a dah joj se vidi 5 metara od hladnoce....
Ma, njima ljeto traje pola godine. Nina i Marko su kao bili skupa nekoliko mjeseci, cijelo vrijeme je ljeto, a očito im je još uvijek sezona:rolleyes:
SaraTroroga
13.03.2006., 18:14
P.S. A cija je Lanina beba?
Ogijeva:zubo:
nobodyBGD
13.03.2006., 18:15
Joooj nova epizoda = fakat se palim na Frenkija :cerek: Go Frenki go, skenjaj Francuza Kermita!!!! :top:
Ja razumem da gledas seriju, gledam je i ja, ali ne znam od kada se u beogradskom zargonu koristi rec FAKAT!
Ajde nemoj se blamirati, ima nas ovde dosta iz SCG koji citamo postove, pa posto si vec stavila da si iz BG, nemoj se šlihtati ovde prisutnima govoreci jezikom koji nije tvoj maternji:flop:
,... a beba je Ogijeva, naravno!
sagitarijus
13.03.2006., 18:23
Ivana je legenda!:rofl: Kako se samo ona sunja po onom Magasevom zgaristu i prisluskuje mudrog inspektora kako ponavlja:"Frenki Fiser"! Pored nje prolaze k'o pored turskog groblja - a, ona nevidljiva!:D
john_smith
13.03.2006., 18:35
Iscekujemo novu epizodu,bas me zanima kako ce Maja odgovoriti na Ninin savjet da ne povecava. :cice: I kako ce Frenkie otkriti Lili Libert...:D
SaraTroroga
13.03.2006., 18:39
mi smo to vec videli:p
Bg_girl
13.03.2006., 18:48
To Nobody BGd - pa sta sad sto si sve zive isprozivao zbog prozivanja na nacionalnoj osnovi sada sam ja na tapetu??? Iskuliraj, jbt najbolje da cu na netu nekome da se slihtam !!!
Svidja mi se rec FAKAT i hocu da kazem da mi se FAKAT svidja Frenki! :cool: I da JA je koristim u svakodnevnom zargonu ....
Po 100. put - ovde komentarisem seriju a ne gledam nacionalni, gramaticki, sintaksicki, logicki ili bilo koji drugi podkontekst poruka...Chill out covece! (oops jel smem ovo da koristim ipak se ne koristi u svakodnevnom zargonu? :confused: :rolleyes: )
svabo_ng
13.03.2006., 19:07
Danas:
Neki lik Marušiću:jedva čekam ligu prvaka.deportivo je jak ove sezone.
Marušić: ma mi smo jači, kaj ti je :rofl: :rofl: :rofl:
SaraTroroga
13.03.2006., 19:21
vidimo se za 2 dana...iduceg cetvrtka:zubo:
:o Bozemiprosti, i ja sam gledala danasnju epizodu (inace ne gledam TV). Radnja je :rofl: , gluma takodjer.
Joj, kako sam gustala danas kada je Frenky zgrabio francuscica... Freky, legendo nasa!!!:cerek: :zubo:
novakorkyra
13.03.2006., 20:19
A Žabac Cvrčak izgleda ima zabranu kretanja izvan Kaptol centra...:eek: Onih par puta je izašao vjerojatno pod policijskom pratnjom.
novakorkyra
13.03.2006., 20:21
Joj, kako sam gustala danas kada je Frenky zgrabio francuscica... Freky, legendo nasa!!!:cerek: :zubo:
I razbio mu je baš, za ne falit, NOS!:klap:
To Nobody BGd - pa sta sad sto si sve zive isprozivao zbog prozivanja na nacionalnoj osnovi sada sam ja na tapetu??? Iskuliraj, jbt najbolje da cu na netu nekome da se slihtam !!!
Svidja mi se rec FAKAT i hocu da kazem da mi se FAKAT svidja Frenki! :cool: I da JA je koristim u svakodnevnom zargonu ....
Po 100. put - ovde komentarisem seriju a ne gledam nacionalni, gramaticki, sintaksicki, logicki ili bilo koji drugi podkontekst poruka...Chill out covece! (oops jel smem ovo da koristim ipak se ne koristi u svakodnevnom zargonu? :confused: :rolleyes: )
go BG girl :rofl: samo ti govori fakat, sta fali. i ja volim rec fakat a nisam iz zg.
Zvaki put kad vidim onog papagaja claude padne ne mi ovaj viz.
Dode Muju u zoo i gleda papagaja
Veli papagaj "Sta buljis seljacino?
na to Muju " E jebo mater ako nisam mislio da si ptica"
jucer je previse bilo "klo", kako on glupo stalno gleda. Toliko je odvratan bio
da sam pomisla Valent je prema njemu bio bas zgodan.
Stalno hoda po tom captolcentru, daj mu da samo nebudne tamo kad
budnem u zg. jeli cemu bit isto sa frenkijom.
Frenki je bio zakon, sta bi mi bez njega, nebi gledala seriju.
go frenki go, joj kad ce Gogu/Lili prokuzit. Samo neka Ivana na kraju nebudne uvalila mog frenkija u zatvor.
Sta nekuzim je taj doktor kod koga je Lana bila, pa kako nemoze je odman pregledat i odman bi znali jeli trudna ili nije. Ili je to u zg drugicije
BabyNicky
14.03.2006., 02:49
captolcentru
joj ovo mi je tak smiješno, ono baš simpatično.
Draga Mrs.B., znam da ne moš' znat, ali Kaptol Centar se piše. Ali može i ovako, ovak je puno zabavnije:)
Nis jučer gledala, ak je Marušić fakat reko ono za Deportivo, ja ću riknut od smijeha:zubo:
BabyNicky
14.03.2006., 02:50
captolcentru
joj ovo mi je tak smiješno, ono baš simpatično.
Draga Mrs.B., znam da ne moš' znat, ali Kaptol Centar se piše. Ali može i ovako, ovak je puno zabavnije:)
Nis jučer gledala, ak je Marušić fakat reko ono za Deportivo, ja ću riknut od smijeha:zubo:
Sta nekuzim je taj doktor kod koga je Lana bila, pa kako nemoze je odman pregledat i odman bi znali jeli trudna ili nije. Ili je to u zg drugicije
Je, u Zg je drugacije. Tu doktori imaju druge metode, npr. zagledaju ti se duboko u oči i svojim nadri sposobnostima ustanove jesi li il nisi,
a neki bacaju karte, neki grah.. i tako:ziba:
Je, u Zg je drugacije. Tu doktori imaju druge metode, npr. zagledaju ti se duboko u oči i svojim nadri sposobnostima ustanove jesi li il nisi,
a neki bacaju karte, neki grah.. i tako:ziba:
:lol: e znala sam. gledajuc LUZJ mislim da je u zg samo 10.000 ljudi zvako zvakoga znade i jednu te istu osobu trefnes 100x, i samo postoji wellness CaptolCentar ;), jedan kafic di ljudi plesu bez muzike di se nepusi i nepije itd.
BabyNicky
14.03.2006., 14:34
Jebeš mi sve ak mi Nina Pućilica ne zgleda ko da su je pčele izbole. i tak je uvijek sva neka pućava, napuhnuta, naduta i stalno usta stavlja onak ko da želi izgovorit "O". Tak blentavo zgleda da je to prestrasno.
Upravo ovak zgleda sam u normalnoj farbi :o
john_smith
15.03.2006., 14:45
Jucer je bilo odlicno,spremanje i uigravanje za Deportivo :rofl: ,Franjina mastanja o buducnosti na jahti...:rofl: Jedva cekam utakmicu protiv Deportiva,da vidim tko ce to igrati za Deportivo.:rofl: :rofl:
Bit će fora kad Napućena veli tatici Frenkiju da ide sa Žabcem u Paris...:rofl:
Manki_punker
15.03.2006., 16:54
j
Bilo je još bisera!!!!! Najboja epizoda ever! Nikako ne propustiti reprizu u subotu!!!!
Kaj niste primjetili da je francuz razgovaral na telefon o tome kak budu popalili slike sa nekim tipom, ali GLAS TIPA JE BIO VALENT!!!! STO POSTO VALENT!
A tek Maja, kako je rekla Alehandri nek se vrati u Gvatemalu! HHHaaaaaaaaaaaaaa ha. :D
joj kako je Ksenija zabrijala "Frank ähm, Frenki" nije znala oce rec Frenki ili Franjo pa ispalo Frank. :zubo:
I di su se Lana i Kreso nasli .... u mom dragom Kaptol Centru, pa naravno nemogu se nigdje u parku nas, sto je vanka sima i ima sniga.
Kaj niste primjetili da je francuz razgovaral na telefon o tome kak budu popalili slike sa nekim tipom, ali GLAS TIPA JE BIO VALENT!!!! STO POSTO VALENT!
:eek: nemoj zezat, nisam primjetila. jos nije Valentov glas sa zaboravit nazalost
Bg_girl
15.03.2006., 19:09
Jooj danas scena izmedju Marka i Alehandre je bila :bonk: Nema sanse da ona glumi da ne zna engleski ono je bilo uzasno! Prvo se ona zbunila, pa onda jadan i on.... :rofl:
Lana i Kreso su :rigo:
Ljubaviiii, sreeecooo, krofniiiceeee....SMARACI!!!
Ali ovo sa bebom ce biti interesantno! :E
Jay&AmberFan
15.03.2006., 19:19
Jooj danas scena izmedju Marka i Alehandre je bila :bonk: Nema sanse da ona glumi da ne zna engleski ono je bilo uzasno! Prvo se ona zbunila, pa onda jadan i on.... :rofl:
Lana i Kreso su :rigo:
Ljubaviiii, sreeecooo, krofniiiceeee....SMARACI!!!
Ali ovo sa bebom ce biti interesantno! :E
Koja je epizoda danas bila u Srbiji ?
Mrtva mrkva
15.03.2006., 20:17
Zvaki put kad vidim onog papagaja claude padne ne mi ovaj viz.
Dode Muju u zoo i gleda papagaja
Veli papagaj "Sta buljis seljacino?
na to Muju " E jebo mater ako nisam mislio da si ptica"
jucer je previse bilo "klo", kako on glupo stalno gleda.
Klod kao Klodovik, tako je :klap: :klap: :klap:
http://www.inet.hr/~klevak/alanford/grupatnt/klodovik.jpg
Ava Adore
15.03.2006., 20:29
Jebote ova kak se zove, bivša Ogijeva :D
"Ogi, kak je to moguće?!"
Jebala si se u autu s njim bez kondoma, tak je moguće :rolleyes:
Jebote rečenice, da nisu niš bolje mogli smislit, nije valjda Ogi ili bilo što... :D
Mrtva mrkva
15.03.2006., 20:31
Umm, nisam gledala danas... sta je Ogi tata? :)
Ava Adore
15.03.2006., 20:32
Da, 4 tjedna je trudna a ne 3 kako je mislila :D
Mrtva mrkva
15.03.2006., 20:35
A njoj je trebalo samo tjedan dana da se oporavi od fatalne ljubavi prema Ogiju i zavrsi u krevetu s Kresom? :misli:
jedna06
15.03.2006., 20:35
još sam u šoku nakon što sam vidjela one dvije u frenkijevom baru zaboga gdje su našli onu debelu kravu s onom tetovažom!!!!!ko da je izašla iz kafane negdje u nekom selu ne mogu vjerovat
chiquita
15.03.2006., 20:36
majketi mile onaj cukan dukan mi nikako nejde u glavu.
ste primijetili plazmu iza dvosjeda? kaj on razmiče dvosjed svaki put kad gleda dnevnik?
i ako niste zapazili samo da podsjetim, vidjeh pored onog kamina sa gušterom, suharke po egzotičnom parketu cukićevih.
da to nije lili iliti goga, više ne znam koja je koja, brala po voćnjaku u pletenoj košari i pohitala ovlaš po dnevnom boravku?
Ava Adore
15.03.2006., 20:38
A njoj je trebalo samo tjedan dana da se oporavi od fatalne ljubavi prema Ogiju i zavrsi u krevetu s Kresom? :misli:
Pa izgleda :D Glavno da se kupuje novi stan, oduševljena je :D
Mrtva mrkva
15.03.2006., 20:43
Glavno da se kupuje novi stan, oduševljena je :D
Aha, vec vidim njenu entuzijasticnost mrtvog puha :zubo:
Klod kao Klodovik, tako je :klap:
[/IMG]
Bravo bravo, tako je!!!
Baš sam se i ja pitala kako se zvao papagaj iz Alana Forda :D
Inače, nisam stigla komentirati scenu nekidan, kad Frenki ščepa Klo-a jelte(:D ), pa mu zavrne vrat rukom, tako da su mu nozdrve iz žablje perspektive izgledale ko dvije gigantske crne rupetine :eek: :D
Ali najbolje kako je Frenki istovremeno držao drugu ruku u džepu, kao, ništa se ne događa...malo sam se naslonio na zid...:top:
Frenki, care!!!
Prufrock
15.03.2006., 20:55
Jadni Krešo, uvalit će mu kukavičje jaje! :rofl:
još sam u šoku nakon što sam vidjela one dvije u frenkijevom baru zaboga gdje su našli onu debelu kravu s onom tetovažom!!!!!ko da je izašla iz kafane negdje u nekom selu ne mogu vjerovat
Joj strava i užas, kud ona zaluta u seriju, kao da su je pokupili u skvotu (kako se to već zove) ili negdje ... :horor:
Inače, od Lane i Kreše dobivam proljev, kakvo bezvezno balavljenje nepotrebno ... :bang:
I ne znam ko je tuplji, Nina kao odlazi u Pariz zbog tipa kojeg jedva pozna sve ostavlja, s druge strane pekmezava Lana, tupava ko bukva, blentavi Krešo zalizane kose, smotani Marko s tužnim očima... :rolleyes:
Još je najpametnija Mare, otpilila žena nezrelu budalu na vrijeme, pa fino uzela što joj život pruža, svaka čast! :top:
Pa izgleda :D Glavno da se kupuje novi stan, oduševljena je :D
Da sa sobom za bebu i velikom sobom za njih dvoje i balkonom i...bazenom ?!?
O da Krešo, daj mi reci mogu li i ja doć mlatit praznu slamu u Stars pa da si mogu dignut kredit za takav stan. :rolleyes: :rolleyes:
A možda promjeni frizuru pa uštedi na gelu za kosu...:rolleyes:
emo§ion
15.03.2006., 21:47
Da sa sobom za bebu i velikom sobom za njih dvoje i balkonom i...bazenom ?!?
O da Krešo, daj mi reci mogu li i ja doć mlatit praznu slamu u Stars pa da si mogu dignut kredit za takav stan. :rolleyes: :rolleyes:
A možda promjeni frizuru pa uštedi na gelu za kosu...:rolleyes:
I izgleda kako je naša Lanica nakon samo 3 tjedna tkz.'hoda' s novinarčićem uspjela ugovoriti vjenčanje ,bebu{doduše, tuđu:zubo: },stančić...
Bome je tom brzinom postidila i pretekla i Lanu Pavić:rofl:
SaraTroroga
15.03.2006., 22:27
Koja je epizoda danas bila u Srbiji ?
ista,ali ide 2 sata ranije:p
pa sta ako je 4 tj. trudna,ionako se trusnoca racuna od prvog dana poslednje menst. znaci da je prve nedelje imala mecu...i taman eto ti 3 nedelje:zubo:
Curetak
16.03.2006., 11:01
Još je najpametnija Mare, otpilila žena nezrelu budalu na vrijeme, pa fino uzela što joj život pruža, svaka čast! :top:
E, a di je Mare fakat?!
Sorry, ljudi, nisam baš u toku ovih dana, nisam gledala prošli tjedan, bila sam spriječena....
Ma nije vrag da je na Hawaiima ili gdje već sa šrink vit tu nejms!?!:eek:
SaraTroroga
16.03.2006., 12:49
Jedva cekam Salsa dance:rofl:
Manki_punker
16.03.2006., 14:45
Zakaj je to trebalo tako glupo ispasti da sad Lana i Kreso, koji se vole, sada nose Ogijevo djete. Kaj to nije prestrasno? Bas me to nervira... jedan i drugi su dobre osobe i eto ti ga sad ce sve biti pokvareno. Kaj su to zasluzili?
Ko je pisao taj scenarij? Kaj ne moze bas ni jedna prica zavrsiti sretno? Jos samo nam treba da Alejandru siluju u Frenkovom kaficu, da se Marko trajno povrijedi i Duje dobije rak na jajima. E da, i da Ogy postane igracem godine u europi.
Necu vise gledati ako se brzo nekom pozitivcu ne dogodi sta pozitivnoga!
Bas sam bisan, evo sto sam.
par'Mach-kai
16.03.2006., 14:50
E, a di je Mare fakat?
mare se jucer vratila sa cote d'azur...
nego, jeste vi primijetili da niko od njih izgleda nema funkciju 'save number' na mobitelu? ono, nikad niko ne zna ko ga/ju zove:
''halo? aaaa, niiina, ti si''
''da? a, bok, petre''
''molim? seeejo, to si tiiii''
mislim...
ma to je tak zaposleno da nema vremena virnut u ekran da vidi tko je, to se samo stavlja na uho i pita:cool:
Zakaj je to trebalo tako glupo ispasti da sad Lana i Kreso, koji se vole, sada nose Ogijevo djete. Kaj to nije prestrasno? Bas me to nervira... jedan i drugi su dobre osobe i eto ti ga sad ce sve biti pokvareno. Kaj su to zasluzili?
Ko je pisao taj scenarij? Kaj ne moze bas ni jedna prica zavrsiti sretno? Jos samo nam treba da Alejandru siluju u Frenkovom kaficu, da se Marko trajno povrijedi i Duje dobije rak na jajima. E da, i da Ogy postane igracem godine u europi.
je, manki, imaš praf.:(
a uz sve to, i maleku frenki posl'o sponzorušu. mada...hmmm:misli: jel to dobro il nije? :E
BabyNicky
16.03.2006., 15:50
A jebote, iz koje si ti tratinčice ispao? :rofl: :rofl: :rofl:
čitam ovaj post i ne vjerujem. Presmiješno.
BabyNicky
16.03.2006., 15:52
E, a di je Mare fakat?!
Sorry, ljudi, nisam baš u toku ovih dana, nisam gledala prošli tjedan, bila sam spriječena....
Ma nije vrag da je na Hawaiima ili gdje već sa šrink vit tu nejms!?!:eek:
Ma bila si ti kurrac spriječena. I u Makedoniji se emitira, kao šatro nisi mogla gledat. Da si pravi fan gledala bi pa makar i LJUZ bio sinkroniziran na makedonski.
Folerice i pokazivačice.
Manki_punker
16.03.2006., 16:04
A jebote, iz koje si ti tratinčice ispao? :rofl: :rofl: :rofl:
čitam ovaj post i ne vjerujem. Presmiješno.
E pa Nicky ni ja se ne prepoznajem, kaj sam to stvarno ja napisal, ja, monky punker anarhista?! :bonk:
Ali gle, moj point je bio.. koju kurac se sve samo zavitlava pa zavitlava ?! Kaj se ne bude jednom nesto pocelo u toj seriji i odmotavati i razcistiti?????
chiquita
16.03.2006., 16:53
E pa Nicky ni ja se ne prepoznajem, kaj sam to stvarno ja napisal, ja, monky punker anarhista?! :bonk:
Ali gle, moj point je bio.. koju kurac se sve samo zavitlava pa zavitlava ?! Kaj se ne bude jednom nesto pocelo u toj seriji i odmotavati i razcistiti?????
to će se desiti u zadnjih deset minuta zadnje epizode.
zar se ne sjećaš vile marije?!:eek: :E
u zadnjoj sekundi se buljooka izbuljila do zadnjeg očnog živca i udala se za bogmamu i taj tren je prijelomno razriješio sve zavrzlame te serije.
tako će i ovdje, lana roditi blizance, jednog ogića i jednog ljigavcakreškeca i to je to.
eventualno će nina dobit mengu i napokon ispišat tu vodu šta je nakupila tijekom svih epizoda, pa joj splasne malo ta faca.:D
zokiiii
16.03.2006., 17:01
franky RULZ! :cool:
jedna06
16.03.2006., 17:12
franky RULZ! :cool:
u pravu si vidiš vidiš
Paraskeva
16.03.2006., 17:51
Ma bila si ti kurrac spriječena. I u Makedoniji se emitira, kao šatro nisi mogla gledat. Da si pravi fan gledala bi pa makar i LJUZ bio sinkroniziran na makedonski.
Folerice i pokazivačice.
Hahah, ti si luda! Super komentari..... :top:
Btw, Frenki go obozhavam.....zakon e stvarno! :cool:
Gushka od Makedonija
BabyNicky
16.03.2006., 18:04
eventualno će nina dobit mengu i napokon ispišat tu vodu šta je nakupila tijekom svih epizoda, pa joj splasne malo ta faca.:D
a joj buahahahahahahahahahahaha :rofl: :rofl: :rofl: :lol: :lol: :lol:
ČIKI CARICE!
Curetak
16.03.2006., 18:24
Folerice i pokazivačice.
Frajerice, pazi da te ne bi progutao mrak jedan od ovih dana:buum:
I nemoj biti ljubomorna kaj sam ja uživala na par metara snijega a ti trulila u Zg i buljila u buljooku. Ja sam znala da buš ti gledala i sve mi u detalje prepričala.
:grli: jel me voliš?!? :K
naj se srditi
john_smith
16.03.2006., 19:55
Marija Marušić je upravo rekla da je vidjela ženu koja izlazi iz Malekove kuće,a ona je zapravo zvonila na Malekova vrata,i tada ju je Marušićka gledala.
john_smith
16.03.2006., 20:07
Ajme,cijeli Zagreb sad ide na salsa party... :flop: :rolleyes:
Marija Marušić je upravo rekla da je vidjela ženu koja izlazi iz Malekove kuće,a ona je zapravo zvonila na Malekova vrata,i tada ju je Marušićka gledala.
Oni uopće ne prate kaj pišu. Jasno se vidjelo da žena tek dolazi i Marušićka iza nje sve gleda, i onda drugi dan na kavi priča kak je žena izlazila iz kuće. :confused: Helou? Tko je tu lud?
BabyNicky
16.03.2006., 20:46
Ajme,cijeli Zagreb sad ide na salsa party... :flop: :rolleyes:
A koja luuuuuuuuuuuuuuuuuda zabava na Salsa partiju, LUDAAAAA :lux: :tulum: :rock: koja atmsfera, koji muving, koja užarenost, partee koji će se zasigurno pamtit jel je ono, bilo do jaja...:rolleyes: :rolleyes:
Ono kaj je Marušić pleso ni bila salsa to je bio dvokorak i to svadbeni...Mislim, malo mi je to bilo onk neugodno za gledat.
Ali šuljica od Ogija danas - em "nebo se plavi..." boje, em sintetika 100% "nemojte upalit sibicu u mojoj blizini", em jedno 5 brojeva premala - sto je jebeno tesko buduci da je Ogi ženski S ili XS. Tu velicinu majice sam ja nosila u drugom osnovne. Zgledo je tak jadno i bijedno u tom poliesterskom cirkusu.
E a Šokre....Zgleda ko nogometaš nekog albanskog trećeligaša nakon teške tekme. Sere mi se od njega, Lane i fačuka.
BabyNicky
16.03.2006., 20:47
:grli: jel me voliš?!? :K
naj se srditi
Ma volim te.
Samo se pravim.
:kiss:
emo§ion
16.03.2006., 20:49
Ne slažem se s tobom.
Dapače, trebalo je nešto {pa makar ovako glupo} uvesti u seriju da se malo mrdne i opravda ime sapunice,
a ne bajkice sa srećom bez kraja u kojoj se naizgled ljuti neprijatelji međusobno savjetuju...:rolleyes:
:kava:
Što se danas događalo, sorite ljudi bila sam u školi ? :D
Michaela
16.03.2006., 20:51
Papigin kompanjon je definitivno Valent.
Bljak....
emo§ion
16.03.2006., 20:54
:lol:
Čoeče, kad će više maknuti tu iritantnu idiotkinju s ekrana.
Niti prvi dobar hrvatski film nisam išla gledati jer ta drolja stara glumi{naime, ne mogu si objasniti kako ona dobiva uloge osim preko kreveta}
I da..
Kad će više crknut u seriji?
Ona će crknut ,ne?
john_smith
16.03.2006., 22:00
A Marušićka bi trebala crknuti,bar tako piše u nekim novinama(ne sjećam se kojim ,ali znam da je Gaćešićka rekla nešto u stilu:"Marušićka ne smije umrijeti.":rolleyes: A što se tiče partyja,bio je stravaaa :zubo: .Kako je bilo vidjeti Marka i Ale da plešu kao salsu...:rolleyes: FRENKIE :cool: će srediti muljatora žapca...
Mrtva mrkva
17.03.2006., 00:46
A koja luuuuuuuuuuuuuuuuuda zabava na Salsa partiju, LUDAAAAA :lux: :tulum: :rock: koja atmsfera, koji muving, koja užarenost, partee koji će se zasigurno pamtit jel je ono, bilo do jaja...:rolleyes: :rolleyes:
Ono kaj je Marušić pleso ni bila salsa to je bio dvokorak i to svadbeni...Mislim, malo mi je to bilo onk neugodno za gledat.
Eeee, salsa party je luuudiiilooooo :lol:
Ekipa, atmosfera, svi zagrijani, plesu, uzivaju :rolleyes:
A voditelj :rofl: :rofl:
Franch muljator
17.03.2006., 02:33
Aj ono kad debilno plesu u tom salsa klubu,da nekako i prodje,al ona scena prije nego sto krenu iz Markovog stana,pa kad zaigraju zajedno Marko u Duje,jedan pored drugoga,ahahaha strasno
A Cuki,definitivno lik koji je seksualno poremecen :)
Ma laže baba samo da bi mogla još više da se krevelji i prenemaže. Izgleda da je neće maknuti iz serije, pošto je sklopila dogovor sa scenaristima da se manje pojavljuje u seriji, ali za uzvrat da doživi kraj, tj. venčanje svog sina jedinca, prvaka evrope i njegove napuhane devojke.
Jel to u Hrvackoj ni jedan razgovor ne može da se obavi preko telefona, već samo u četri oka. Jadnu gogu morali su da posalju čak u Švajcarsku, da se sestre nebi nalazile uzivo, jer ipak smestiti njih dve u isti kadar, to je najzahtevnije, najteže .... to je već visoka tehnika.
Nemrem se nadiviti obleki u ovoj seriji :rolleyes: :rolleyes:
mislim, od kud oni izvlače tu robu?!:eek:
ona ninina haljina jucer:rolleyes:
pa kak oblace onu jadnu mare:rolleyes:
žapčeve bijele cipele:rolleyes:
Lili u onim sivim vestama koje ju udebljaju jos 10 kg i postaraju jos 10 god:rolleyes:
jedino majina obleka je jos kolko-tolko gledljiva i iz našeg vremena
ajd i frenki&ksenči odudaraju malo, osim onih njenih topića iz 80-tih :rolleyes:
BabyNicky
17.03.2006., 10:29
žapčeve bijele cipele:rolleyes:
To su bijele koleđice, molim lijepo.
Posudili ih od Knjaza:)
To su bijele koleđice, molim lijepo.
Posudili ih od Knjaza:)
:D
eh da, bijele koleđice su ipak jedna viša sfera :rofl:
pogotovo na žapcu , naravno uz crne hlače, idealna kombinacija:rofl:
john_smith
17.03.2006., 11:11
Onaj voditelj na salsa partyju je strava. :lol: :mljacko: :horor: A ona scena s Markom i Dujom prije izlaska... :rofl:
to sa salsom i općenito scenarij je koma:flop:
gledam seriju kad mogu, al sve više mi se bljuje od jeftinoće scenarija, neinventivnosti, silnih propusta, nemaštovitosti...do te granice da vrijedja gledatelja.
evo taj primjer za salsu, zar nisu mogli otić to snimit u neki club, sa pravim bandom, ekipom koja pleše salsu...da bude bar malo vjerodostojnosti i pravog štimunga.. a ne ono sranje gdje je najskuplja i jedina ideja bila crvena zarulja.:rolleyes:
Luuuudi salsa parti u klubu u kojem je sve skupa 10 ljudi i nitko ne pleše :rolleyes:
I ono konstantno nalaženje po klupicama u kaptol centru. Od cijelog Zagreba koji im je na raspolaganju svi likovi uvijek idu u KC i onda ne mogu normalno sjest na kavu nego uvijek na klupicu.
I ono konstantno nalaženje po klupicama u kaptol centru. Od cijelog Zagreba koji im je na raspolaganju svi likovi uvijek idu u KC i onda ne mogu normalno sjest na kavu nego uvijek na klupicu.
il obavezno stanu kraj izloga na kojem je u prvom planu natpis "SNIZENJE" :rofl:
donkey_hot
17.03.2006., 13:33
brijem da je sveukupno u cijelom cjelcatom opusu scena ove sapunice bilo tri scene zrinjevca, četiri scene likovne akademije, nekoliko onih u garaži i 1560 scena kaptol centra.
could they be any more pathetic?
svaka jeb..na scena- ljudi sjede u kaptol centru?!?!? onaj sirotanović klod, došao u zg, vidio tri slike i samo šeće po kaptolu...
naravno- sve je to zato što su htjeli da se glumi ljeto, i onda su ga glumili u kaptolu ( sjetimo se svih onih izlaženja par iz ustiju glumaca u sapuničkom " srpnju")...
a, kaj je najgore? gledam prošli tjedan, i nešto priča nina sa marušićkom i kaže- " jeste se odmorili preko ljeta?", dakle ljeto je gotovo... onda čemu sve to? ak im već nije trebalo za neke lude morske scene i to?
:confused: :confused: :confused: :confused:
Bg_girl
17.03.2006., 14:15
Ali šuljica od Ogija danas - em "nebo se plavi..." boje, em sintetika 100% "nemojte upalit sibicu u mojoj blizini", em jedno 5 brojeva premala - sto je jebeno tesko buduci da je Ogi ženski S ili XS. Tu velicinu majice sam ja nosila u drugom osnovne. Zgledo je tak jadno i bijedno u tom poliesterskom cirkusu.
Komentar moje sestre je bio - vidi Ogi nosi pandursku kosulju....:troll:
Ali ono da je Ogi zenski S ili XS :rofl: :rofl:
Jao Duje i Marko juce i salsa u stanu!!! :eek:
A da ne spominjem voditelja Rikarda koga je Ale 'upoznala' tako sto su se pogledali 2 puta tokom plesa i vec mu je znala ime, da ne spominjem 'mi latinosi se uvek prepoznamo' a covek prica tecni hrvatski.....
A tek atmosfeeeraaa na salsa partiju... :hekla:
jedna06
17.03.2006., 14:18
meni su najluđe claudove bijele mokasnike....majko moja .....baš se pitam šta će ogi kad sazna da će lanica rodit malo štrkljavo stvorenje a ne nagelano....
Lana će roditi žabu :lol:
Nivesica
17.03.2006., 14:42
Nece biti nista gore od toga kad danas u najnovijoj epizodi krenu sa komentarima:"Joj,ovaj salsa klub je strava,ma ludnica,proveli smo se za 5,kad krenu da se zahvaljuju za predivan izlazak...",mada ko zna,Duje sisa za sankom,kad bude video onog ustogljenog jakova,ima tovar da ga pripali par puta :rofl:
Ako ista zivcira,to je onda ono njihovo vestacko prenemaganje koje bi se trebalo nazvatti glumom.Od toga najvise na nerve idu oni debilni statisti.Ne pamtim kad me jedna scena toliko iznervirala,od one od pre koji dan kada Ksenija drzi sastanak u redakciji i prica o godisnjim odmorima,kad onaj njen jedan zaposleni klasicnim gay glasom nemastovito kaze "a sefice,zar ne mislite da je 7 dana malo?" Uzas! :)
.Ne pamtim kad me jedna scena toliko iznervirala,od one od pre koji dan kada Ksenija drzi sastanak u redakciji i prica o godisnjim odmorima,kad onaj njen jedan zaposleni klasicnim gay glasom nemastovito kaze "a sefice,zar ne mislite da je 7 dana malo?" Uzas! :)
joj da, tip je valjda molio na koljenima da mu daju bar jednu recenicu da se malo izdvoji iz te bezlicne mase očajnih statista, a ispao još očajniji :lol:
Ako Krešo ne sazna prije čija je ta beba, saznat ce kad mali 1.put zazove mamu Lanu: keva :rofl:
jedna06
17.03.2006., 15:11
Ako Krešo ne sazna prije čija je ta beba, saznat ce kad mali 1.put zazove mamu Lanu: keva :rofl:
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: jadan krešo ili kad mali počne pričati beogradskim naglaskom i govorit stalno a šta
ili će pokazivati pretjerano zanimanje za nogomet:D
al bit ce bad ak bude curica, sa naslijedjenim ogijevim nogicama nebu mogla postat manekenka...:( i kak ce onda jadna uspjet u zivotu? :(
:rofl:
Manki_punker
17.03.2006., 15:59
Ovisi po kome bude beba pokupila više genova...
njena će prva rečenica biti ili "JOOOJ, NIŠ NE KUUUUŽIM", ili pak "A ŠTA PA JA SAM IPAK NAJVEĆI FRAJER U ULICI, JEL TAKO, ILI MOŽDA NISAM?!".
Vanjushka
17.03.2006., 16:39
Nacekace se oni dok otkriju cije je zgebe, mali ce gnjackati dok prica, na mamu, i prije 18 godine ga niko nista nece razumjeti.
A fakat je Kresimir ko Albanski nogometas u pokusaju.
Mrtva mrkva
17.03.2006., 18:02
E, da, bas to mi je jucer palo na pamet kad sam vidjela kako se GogLili skriva od Frenkija iza stupa u Kaptol centru. Pa ono, koji cazzo ide tamo ako zna da bi ga tamo mogla sresti? Ili je to trebalo biti iznenadjenje? Uuups, sreli smo se u Kaptol centru, kako... neobicno :rofl:
Plaaaceeeeeem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lalalala
17.03.2006., 18:42
ovo danas je nenadjebivo.
Ne znam odakle da pocnem.
Prvo, kakav je to bio zahvat s ledja Marusica na salsi. JAdnoj nini mogao je da usine ledja. Pa onda taj stiskavac (nisam znala da se na salsi igra stiskavac).
A Ivana se to kao maskirala sesirom i naocarima ala Maja kad su joj izasle u novinama slike sa markom. Ali dobro Maja ih je barem nosila po danu. A danas ovo em mrak napolju, em ih ona nosi u green grasu.....strasno, i to sedi za sankom 0.5m od mirka i stiva i kao neprimetno ih prisluskujuci, pritom neskidajuci pogled sa njih sa poluspustenim naocarima (da bolje CUJE). Nevidljiva ivana
chiquita
17.03.2006., 19:49
ovaj klod osim što liči na klodovika je i slika i prilika gonze iz mapeta.
iz profila.
naime, nisam jučer gledala tako da sam tek sad upila i udahnula malo salsa atmosfere.:zubo: koja katafakinstrofa!
opet su se svi našli na okupu, čudi me da i maje nije tamo bilo s ogijem.:zubo: :zubo:
Bg_girl
17.03.2006., 20:45
Danas je definitivno nenadjebiva epizoda i ni ja ne znam odakle da pocnem! :rofl:
Dakle Markic je krenuo Frenkijevim i Ogijevim stopama u savatavanju sa ledja.. Onako shchepa Ninu a ona ni rec, pa kao zaplesu, pa ona odlazi....cist dirty dancing momenat :s
Ivana zvana Neupadljiva je stvarno izgledala ko manijak u onom kaficu sa onim cvikerima i sesirom i mislim da ni Mirko i Slavko (ja ovo namerno:zubo: ) nisu toliko glupi da je ne skapiraju...
Jao da, moram isto da pitam do kada radi taj Kapitol centar jer su oni prvo vecerali pa otisli do kluba pa se posle svi lepo setali po kapitolu.... kapiram da je bilo bar 11-12 navece....
Lana opusteno kuje planove sa Kresom i napamet joj ne pada da mu nesto kaze....bas je slatka.... :eek:
E hoce li vise Hojak umreti da ne gledam njegovo preznojavanje u svakoj epizodi a ni onog coktavog Magasha i njegovo hhohohohoho :E
BabyNicky
17.03.2006., 20:56
A Ivana se to kao maskirala sesirom
'beš mi sve ak mi nije zgledala ko židovski rabin iz Jeruzalema sa tim šeširom, još su joj sam falile one frčkice.
(Vit ol du rispekt za sve židove)
Koji je to pokert bio Marušića nad Ninom - kad su prikazivali ponovno tu scenu, u glavi mi je bio glas najavljivača onih debilnih njava za filmove s RTL-a kako govori:
"Straast....
Žudnjaaaaaaaa.....
Toplina tijelaaaaaa....
Ljubav koja nikad nije prestalaaaaaaaaa...."
i ovaj Klod i Doktor su papčine i šupčine. Mislim neko drugi im tam hvata maličke po Saloonu a oni uzmiču. Meni je došlo da Klodu povičem "Šta je plačipičko, idi tamo i razbij mu gubicu!!!"...
ali ne i oni. oni su to stoički podnjeli... Oni su za razliku od mene - intelektualci.I pićke.
A i AleH se pokazala. Ja bihMarušiću već pišala po autu i istovremeno grebala lak ključem.
čini mi se da je majetić svršavao na dinastiju i dallas :zubo:
Bg_girl
17.03.2006., 21:58
Ma ja se bojim da pored Veljace, Majetic spava i sa Malekom...vec treca epizoda u kojoj se spominje kako je Malek zgodan, krasan, uspesan itd.... :D
Indigo_st
17.03.2006., 22:34
Ljudi ja nisam mogla virovat kad je Ivana stavila onaj sesir i naocale i to usrid noci, u kaficu?!?! Koji je njima zapravo?!?!:eek:
Jos nesto. Ne znam, ja bas i ne poznajem mnogo "parova" koji se nakon tjedan, dva (Lana-Cuki) cak mozda i tri (Lana-Kreso) odlucuju na zajendnicko zivljenje?! :confused: :rolleyes:
I jos ova trudna. I naravno, ostvarenje njihovih snova.
Ma mos mislit, da se to u stvarnosti dogadja i da ostane trudna nakon tri tjedna veze, slala bi postove ovde na forumu i trazila savjete sta da napravi. :D
CozmicGirl011
17.03.2006., 23:11
A da li ste videli danas kada kermit prati nincu kuci???sta ona zivi u garazi KC?kao fora otprati je do nekog mermernog zida i onda reditelj verovatno uzvikne "cut"!
a jos bolja scena kada ona kurvica sto ju je frenki poslao maleku pa je ispusila tj.poljubila vrata prepricava i jada se barmenu kao lose ide posao bla bla,pa gde to jos ima???
Randall Flagg
17.03.2006., 23:31
Kakva će tek "Urota" izgledati. :rofl:
Cakovec
18.03.2006., 03:15
Kakav je onaj Magas kralj,pa to nije normalno :rofl:
"I onda jel...kako se to zove jel...c...jel...pomozi mi neko...c...da da upravo to,c...bravo,jel...c...i onda cemo mu mi jel...c...e moj Hojak jel...c...ne znas ti na koga si nagazio,eeee moj Hojak...jel...c..." ahahahahahaa koji car :rofl: :rofl:
c* - legendarni zvuk cvokotanja,sa sve onim nervoznim mahanjem i drhtanjem ruku dok objasnjava :rofl:
Ovim putem savjetovala bi reziserima i scenaristima LJUZ-a da pocnu snimat SF film :
Svemirska kapsula : Kaptol Fiction Centar
Kapetan broda : Frenky the space king
Oruzje za borbe u svemiru: benzin i šibice
Neprijateljska sila : Čakovečke oruzane postrojbe naoruzane bejzbol palicama na celu sa strasnim kapetanom Magašom zvanim "jel-man"
Svemirske staze : prolazi kroz Kaptol centar
Svemirska ljepotica za kojom svi tragaju: Maja u srebrnim cizmama
Mali zeleni: Zabac
Vanzemaljac: Valent
Posada broda : nogometasi&manekenke
Oprema broda: kompjuterska oprema iz Ksenijinog ureda ( ne zaboraviti upotrijebiti i njene zastore za uredjenje interijera)
....i tako.
donkey_hot
18.03.2006., 14:15
SF film :
Neprijateljska sila : Čakovečke oruzane postrojbe naoruzane bejzbol palicama na celu sa strasnim kapetanom Magašom zvanim "jel-man"
Oprema broda: kompjuterska oprema iz Ksenijinog ureda ( ne zaboraviti upotrijebiti i njene zastore za uredjenje interijera)
:s :s :s :s :s :s :s :s :s
p.s.
ali zaboravila si u cast ubacit gđu. marušić?
genijalno, hahahahahahahahahaha
donkey_hot
18.03.2006., 14:16
SF film :
:s :s :s :s :s :s :s :s :s
genijalno, hahahahaha
p.s.
Mrtva mrkva
18.03.2006., 16:59
Ovim putem savjetovala bi reziserima i scenaristima LJUZ-a da pocnu snimat SF film :
...
Ja bih ovo snimala :o
Tocno mogu zamislit Frenkija u nekom spejs srebrnom odijelcu s amblemom na prsima i u gumenim srebrnim cizmama do koljena. :cerek:
Bg_girl
18.03.2006., 17:50
....i tako.
:s :s :s Nemam reci! :s :rofl:
A za ovo:
Tocno mogu zamislit Frenkija u nekom spejs srebrnom odijelcu s amblemom na prsima i u gumenim srebrnim cizmama do koljena.
samo :cerek: :cerek: :cerek:
sagitarijus
18.03.2006., 19:08
Ivana rules! Kako ona samo istrazuje - u sred noci bleji u kaficu sa crnim sesirom (obod 1m) i tamnim naocarima! Mirko i Stiv otvaraju dusu, a ona spustila naocare i sirom otvorenih usta upija.:rofl: :rofl:
svadjalica
18.03.2006., 20:42
....i tako.
Eh da i one silne identicne HP laptope....sto su tako popularni u citavoj Hr i Svicarskoj, reklo bi se :zubo:
:s :s :s :s :s :s :s
genijalno, hahahahaha
p.s.
fala, fala :D
nego, ljudi, ajmo mi snimit taj film, 100% smo bolji od njih, a i ne treba nam puno love , samo jedna kamera i puno alu folije hehe
Mrkva, ak imash kameru, ajmo u Kaptol centar :D
E, a kaj se tice marusicke, za nju nema mjesta na mom brodu:zubo:
emo§ion
18.03.2006., 20:54
fala, fala :D
nego, ljudi, ajmo mi snimit taj film, 100% smo bolji od njih, a i ne treba nam puno love , samo jedna kamera i puno alu folije heh
Mrkva, ak imash kameru, ajmo u Kaptol centar :D
E, a kaj se tice marusicke, za nju nema mjesta na mom brodu:zubo:
Kak nema? :confused:
:zubo:
A tko će igrati ulogu aliena?:confused:
Eh da i one silne identicne HP laptope....sto su tako popularni u citavoj Hr i Svicarskoj, reklo bi se :zubo:
sve si nekak mislim da su ti njihovi laptopi od kartona :lol: :lol:
Kak nema? :confused:
A tko će igrati ulogu aliena?:confused:
:zubo: Ideja usvojena:top:
Za babu necemo trebat puno sminke za onu izboranu facu svemirke kojoj je zivotni vijek oko 658 godina :zubo:
Mrtva mrkva
18.03.2006., 21:24
Coflek :five:
Kako da nagovorimo Frenkija? :misli:
Ja bih Marusicki opet dala neku ulogu pozrtvovne samohrane majke glavnog pozitivca. Ljudi su se vec na to navikli, glupo bi bilo to mijenjat. Iduci tjedan bi mogli pocet trazit njen kauc na Hrelicu. :E
Ja bih Marusicki opet dala neku ulogu pozrtvovne samohrane majke glavnog pozitivca. Ljudi su se vec na to navikli, glupo bi bilo to mijenjat. Iduci tjedan bi mogli pocet trazit njen kauc na Hrelicu. :E Život piše priče: Trudna s 15 :zubo:
Iduci tjedan bi mogli pocet trazit njen kauc na Hrelicu. :E
:lol: :lol:
a i obleku mozemo tam nabavit
e da, i viklere za maju:zubo:
emo§ion
18.03.2006., 22:11
:lol: :lol:
a i obleku mozemo tam nabavit
e da, i viklere za maju:zubo:
Njoj više ne trebaju vikleri, ona je sada kratko ošišana,samosvijesna, odlučna novinarka Mirjana :mirko:
Tatiana_Williams
19.03.2006., 01:56
Ja mislim da bi ova tema trebalo da se preimenuje u 'Ljubav u Zaledju- ispljujte seriju sto bolje mozete' a kapiram da svi gledate seriju posto znate svaku recenicu koju je svako izgovorio! Pa zar je jebeno bitno gde su snimali! E a cinjenica je da su statisti debili, kao da su ih pokupili iz nekog centra za mentalno zaostale sa nerazvijenom mimikom i gestikulacijom! I mislim da je onaj mini ples Nine i Marka bio uzasno sladak...pa vi to protumacite kao lomljenje kicme ili zasedu s ledja ili kako-god! Toliko...sta odgledate seriju, odgledate reprizu pa trcite do kompa da je malo ispljujete i tako u krug...zanimljivo!!
Nije stvar u nacionalnom ,gramatichkom ili nekom drugom kontekstu...
Stvar je u tome da vece proseravanje od ovog tvog nisam odavno video..da ne prichamo o onome da koristish FAKAT u svakodnevnom govoru...da mozda i ne pevas :
Veljacha mi Prezime,Jelena mi ime
Glupa sam i gadna,ponosim se time
Cice su mi male,buljavo mi oko
Sve koji me znaju,nerviram zestoko....
..koristi FAKAt...svasta...da mozda svoje ortakinje ne zoves KOKA MOJA...
Ja mislim da bi ova tema trebalo da se preimenuje u 'Ljubav u Zaledju- ispljujte seriju sto bolje mozete' a kapiram da svi gledate seriju posto znate svaku recenicu koju je svako izgovorio! Pa zar je jebeno bitno gde su snimali! E a cinjenica je da su statisti debili, kao da su ih pokupili iz nekog centra za mentalno zaostale sa nerazvijenom mimikom i gestikulacijom! I mislim da je onaj mini ples Nine i Marka bio uzasno sladak...pa vi to protumacite kao lomljenje kicme ili zasedu s ledja ili kako-god! Toliko...sta odgledate seriju, odgledate reprizu pa trcite do kompa da je malo ispljujete i tako u krug...zanimljivo!!
:s :s :s :s :s :s
emo§ion
19.03.2006., 13:41
Gle tuko, falila si topic:bonk: ...
Da si Veljača ili babac još bi te i razumila , ali ovako...:rofl:
Btw, fala na prijedlogu , mislim da ćemo razmislit o preimenovanju, ako više nemaš kakvog još pametnijeg :W
emo§ion
19.03.2006., 13:43
Život piše priče: Trudna s 15 :zubo:
:s :rofl: :lol:
Bg_girl
19.03.2006., 14:30
Ooo nobody da to ti nisi bio banovan??? :D
Stvar je u tome da vece proseravanje od ovog tvog nisam odavno video..da ne prichamo o onome da koristish FAKAT u svakodnevnom govoru...da mozda i ne pevas :
Veljacha mi Prezime,Jelena mi ime
Glupa sam i gadna,ponosim se time
Cice su mi male,buljavo mi oko
Sve koji me znaju,nerviram zestoko....
..koristi FAKAt...svasta...da mozda svoje ortakinje ne zoves KOKA MOJA...
:blabla:
FAKAT smaras! :bara:
Bg_girl, tako je, ne obaziri se i nastavi pisati kako i pises.
a koga smeta, za informaciju, ima opciju Ignore:top:
:s :rofl: :lol: ekšli, to i jest film, 31.3. u 14.00 na HRT2 :rofl:
Bg_girl
19.03.2006., 18:14
Bg_girl, tako je, ne obaziri se i nastavi pisati kako i pises.
a koga smeta, za informaciju, ima opciju Ignore:top:
http://cheesebuerger.de/images/smilie/liebe/a010.gif
emo§ion
19.03.2006., 18:24
ekšli, to i jest film, 31.3. u 14.00 na HRT2 :rofl:
Da, ali kad u taj naslov ukomponiraš bapca jedini rezultat je tragikomedija koja uzrokuje probavne smetnje..:E :zubo: :rofl:
BabyNicky
19.03.2006., 18:25
Lana je za jednog kenjca od zene porplicno brza - u tri tjedna ulovit frajera na bebu - lets put aur hends tugedr for hr!
A šipiripi Šokre (udaljnjem tekstu ŠŠ) mora da je plodan poput Hanče...I da dobro gadja :)
emo§ion
19.03.2006., 18:28
Lana je za jednog kenjca od zene porplicno brza - u tri tjedna ulovit frajera na bebu - lets put aur hends tugedr for hr!
A šipiripi Šokre (udaljnjem tekstu ŠŠ) mora da je plodan poput Hanče...I da dobro gadja :)
Prije bi rekla Oggy-the man:zubo: :p
BabyNicky
19.03.2006., 18:31
:zubo: jes ' vala sestro...imas pravo...Šejm on mi.
morate mi oprostit - kurim 38, boli me grlo, nos, glava...
Nisam bas koncentrirana.
jedna06
19.03.2006., 19:31
ne možeš reći da i krešo nije ciljao.:rofl: ....al ogi je ipak bolje naciljao :zubo:
sagitarijus
19.03.2006., 23:00
Hanča :rofl: :rofl: :rofl: Svaka cast za komentar! Kad se samo setim nje i Seve u Menjacnici
Tatiana_Williams
19.03.2006., 23:02
Gle tuko, falila si topic:bonk: ...
Da si Veljača ili babac još bi te i razumila , ali ovako...:rofl:
Btw, fala na prijedlogu , mislim da ćemo razmislit o preimenovanju, ako više nemaš kakvog još pametnijeg :W
Sta zasmetalo ti??? Auuuuu pa ja sam samo realna! A serija je FAKAT gledana sudeci po ovom topicu, samo ste malo previse kriticni a koliko ste za to merodavni to je pitnje! Pretpostavljam da je vise od pola vas zavrsilo fakultet dramskik umetnosti odsek rezija zar ne!?!?!?! P.S. !IRONIJA!
emo§ion
19.03.2006., 23:09
Sta zasmetalo ti??? Auuuuu pa ja sam samo realna! A serija je FAKAT gledana sudeci po ovom topicu, samo ste malo previse kriticni a koliko ste za to merodavni to je pitnje! Pretpostavljam da je vise od pola vas zavrsilo fakultet dramskik umetnosti odsek rezija zar ne!?!?!?! P.S. !IRONIJA!
Još uvijek nisi shvatila?:eek:
NM...
Ignore...:top:
Indigo_st
19.03.2006., 23:16
:vidiga: :bljak:
:lol: :lol: :lol: :lol:
beautiful_garbage
20.03.2006., 00:19
ajde da neko stavi sliku od te argentinke da ju vidim posto ne mogu vise gledati seriju
Tatiana_Williams
20.03.2006., 00:26
Još uvijek nisi shvatila?:eek:
NM...
Ignore...:top:
Pa ti me onda udostoji objasnjenja...
Kako niko nije spomenuo ovo:
Ksenija: Ti moju majku nazivaš svrakom!
Frenki: Ja to od milja...
Dobro, možda nije baš tako, davno je bilo...
Završeno snimanje "Ljubavi u zaleđu"
10.03.2006.
Nakon šest mjeseci završeno je snimanje popularne serije „Ljubav u zaleđu“. Mnogobrojna ekipa i glumci „Ljubavi u zaleđu“, kraj snimanja proslavili su oproštajnim party –em u zagrebačkom klubu „Gallery“. Na televiziji će se serija prikazivati do početka lipnja ove godine, do kada će se prikazati svih 175 nastavaka. Trenutna gledanost „Ljubavi u zaleđu“ je 27,5℅, i bilježi daljnji rast.
Here (http://www.ava.hr/ljubav/flash_php/get_content.php?type=0&cid=120)
I u sledećih 5 epizoda, Cuki postaje direktor Agrama umjesto Frenkija...
:flop: :flop: :flop: :flop: :flop: :flop: :flop: :flop: :flop:
Bg_girl
20.03.2006., 01:55
Zar nije Hojak direktor Agrama??? :confused:
A daaaa zato ovaj umireee!!! :klap:
Bio je... :zubo:
Neg', i Frenki je konkurisao za to mjesto... Ovaj put Sinki je zakazao... :flop:
Ali zato će u srijedu Malek otjerati Marka sa treninga...
:top: :top: :top: :top: :top: :top: :top: :top:
Tatiana_Williams
20.03.2006., 04:20
A keva Marusic ce valjda da kaze Marku ko mu je cale! Zar ne mislite da bi nju i onu njenu "frendicu" trebalo otstraniti iz serije zbog nepotrebnih uloga?!?!!
Manki_punker
20.03.2006., 13:24
.... Zar ne mislite da bi nju i onu njenu "frendicu" trebalo otstraniti iz serije zbog nepotrebnih uloga?!?!!
Gle, ga. Williams, mi bi ti odgovorili/e ali posto kazes da nismo merodavni da kritiziramo....
Ajde dobro, nek ti bude: Ne ne ne, mi svi mislimo, da bi Marusicku trebali pokazivati puno vise, ona je nasa najdrazja mama! A i frendica je isto jako simpaticna, joj kak uvjek dobro savjetuje! Svi se plasimo kako ce Marko prihvatiti cinjenicu da mu Marusic nije otac... on ga jako postiva, znas. Mislim, svoga otca. Mislim, u biti ne otca, nego toga kaj on misli da mu je otac. Zisku? Svi se plasimo, da ce Marko biti jako ljut na svoju mamicu (jer je skrivala tko mu je otac). To ce onda jako razzalostiti samu Mariju, i ona ce puno da place, i to preko jedno deset epizoda. A to ce stvarno biti prestrasno.
http://cheesebuerger.de/images/smilie/liebe/a010.gif
:) thanx Bg_girl :w
Producentska kuća AVA prošloga tjedna završila je sa snimanjem sapunice “Ljubav u zaleđu”, a od jučer rade na snimanju nove serije “Urota”. Radi se o suvremenom političkom trileru čija se radnja odvija na prostorima republika koje su nekoć sačinjavale Jugoslaviju. Autor scenarija za novi projekt je suvlasnik AVA-e Roman Majetić, a glavne uloge tumačit će glumci koje smo dosad gledali u sapunicama. Uloga premijera, jednog od glavnih protagonista u seriji, dodijeljena je Zijadu Gračiću. Premijerovu tajnicu Dunju glumi Sanja Marin, ministricu vanjskih poslova igra Ksenija Pajić, a zamjenika načelnika POA-e Dušan Bućan. Glumica Mirta Zečević još nije igrala u AVA-inim projektima, a dodijeljena joj je uloga glasnogovornice premijera. I ovaj projekt neće proći bez Jelene Veljače koja je radi uloge novinarke žrtvovala svoju dugu plavu kosu.
ajme opet Jelena :eek: a barem je Frenki :cerek: "von der Partie", a bas me zanima kakav je to premijer
Veljača nije svoju kosu zrtvovala zbog serije, neg zbog filma ;) :E
d i v j i cvit
20.03.2006., 15:33
Zar se Jelenica nije osisala iz velike ljubavi prema svom dragom Majeticu, koji je sasvim slucajno suvlasnik Ave i koji nasoj dragoj, talentiranoj glumici daje i treci projekat?! :lol: Sve za ljubav iliti "One, big, happy family"... :lol:
Bg_girl
20.03.2006., 19:09
Stvarno mi nije jasno zar Veljaci stvarno vise nije nije jadno kako dobija uloge??? :confused: :rolleyes:
Ali ako je Frenkiii tu ja cu gledati.... :cerek: (interesantno je da mi je ovaj smajlic sa srcima bi rezervisan za Marka tj. Filipa a koji mi je tokom serije postao potpuno nezanimljiv :confused: )
E da danas obratite paznju - jel ja ne vidim ili je ono bio figaro (za kovrdzanje kose) u muskoj svlacionici iza Maleka u krupnom planu????:zubo:
A Kermit tj. Gonzo kada poljubi Ninu ja mislim da se devojka istinski najezi.... :D
chiquita
20.03.2006., 19:57
zanimljivo je recimo to što ona novinarka kad je čitala najnoviju vijest o smrti hojaka, 24 su imale jednu naslovnicu a kad je cukan čitao vijest drugu naslovnicu.kako to, molim vas lijepo, kako je to moguće?
Bg_girl
20.03.2006., 20:08
Zato sto je ona citala 'Sportsko jutro' a Hojak '24 sata'....
Ajde reci kako se extra razumem u seriju!!!??? :zubo:
chiquita
20.03.2006., 20:18
a jel? šta nije na obje naslovnice pisalo 24?!
zanimljivo je recimo to što ona novinarka kad je čitala najnoviju vijest o smrti hojaka, 24 su imale jednu naslovnicu a kad je cukan čitao vijest drugu naslovnicu.kako to, molim vas lijepo, kako je to moguće?
To sam se i ja pitala. A još jedan propust. :rolleyes:
Samo jedan propust veceras. :s
chiquita
20.03.2006., 21:17
Samo jedan propust veceras. :s
nisi dobro pratila :nono:
recimo napuhnuta nina je u autu, NA PUTU ZA AERODROM, imala svezanu kosu u rep, a na kafi sa klodom (pri ovome moram spomenuti bijele koleđice koje su zasjale u polumraku aerodromskog kafića) je imala pletenicu.
šta je autu plela repić?
i koliko od vas ima naviku oblačiti istu obleku koju si nosio/la prošlu noć dok si bio vani? mare očito ima.
cjepidlačiš:D dug je put od kaptol centra do aerodroma :rofl:
Bg_girl
20.03.2006., 21:28
a jel? šta nije na obje naslovnice pisalo 24?!
Cini mi se da nije...jer je scena sa Ivanom isla posle dranja onog lika po Kapitolu da je izaslo novo Sportsko jutro, i ona sada to kao cita....a sa Cukijem tek posle....
chiquita
20.03.2006., 21:31
ne može biti. ovaj šta se drao je imao presavinute novine u ruci, nešto tipa formata jutarnjeg lista a 24 je ipak manji.
ma pogledaj u reprizi.
Da, tip se dernjao "Sportsko jutro" ali Ivana je imala "24 sata" , i Cuki isto , osim sto su se naslovnice razlikovale.:rolleyes: :rolleyes: ma sitnica. :rofl:
jedna06
20.03.2006., 21:40
a jeste vidjeli auto maje ž. je pretvoren u taxi koji je prevozio ninu i claudea....
i krešino kikotanje mislila sam gađat TV postat ću otac hi hi da otac hi hi iznenađenje hi hi.....
BabyNicky
20.03.2006., 21:53
nisi dobro pratila :nono:
recimo napuhnuta nina je u autu, NA PUTU ZA AERODROM, imala svezanu kosu u rep, a na kafi sa klodom (pri ovome moram spomenuti bijele koleđice koje su zasjale u polumraku aerodromskog kafića) je imala pletenicu.
šta je autu plela repić?
i koliko od vas ima naviku oblačiti istu obleku koju si nosio/la prošlu noć dok si bio vani? mare očito ima.
Da, da, mali je uglancao koleđice ko da Sveti Nikola stiže u grad.
Nisi ih mogo hulat.
Ali kadar u autu, onak izbliza gdje se vidla samo kljuka od Kloda - prejebeno!
Vezano za odjeću od Mare - mislim, pa to svi radimo. Nema boljeg prisjećanja na to kak je večer bila dobra od majcie natopljene znojem, cigaretom i alkoholom kojeg je neki klinac bas slucajno prolio po tebi. Mmmmm, milina....:rolleyes:
d i v j i cvit
20.03.2006., 22:31
Ali ako je Frenkiii tu ja cu gledati.... :cerek: (interesantno je da mi je ovaj smajlic sa srcima bi rezervisan za Marka tj. Filipa a koji mi je tokom serije postao potpuno nezanimljiv :confused: )
Frenki alias Bosanac :cerek: je pobrao simpatije i on doista glumi uz Kseniju, a njihova medjusobna komunikacija je simpa... :raspa:Marko i Nina - pa gdje je tu strast ili bar privid iste?! :s Zar je vrhunac ono sto se desilo u salsa baru kada ju je zgrabio - mene je ono podsjetilo na srednjoskolski maturalac :lol: i to ce da vrte u narednih xy epizoda... :lol:
Bg_girl
20.03.2006., 22:42
Jaoo da Šokrea i Magaša treba na MTV Celebrity deathmatch da se medjusobno ubiju kikotanjem!!! :rolleyes:
d i v j i cvit
20.03.2006., 22:55
Jaoo da Šokrea i Magaša treba na MTV Celebrity deathmatch da se medjusobno ubiju kikotanjem!!! :rolleyes:
E to je vec iritirajuce za promjeniti kanal do naredne scene... :zubo:
Indigo_st
20.03.2006., 23:05
i krešino kikotanje mislila sam gađat TV postat ću otac hi hi da otac hi hi iznenađenje hi hi.....
Da, i meni bas ide na zivce ono njegovo smiuljenje! :zmaj:
emo§ion
20.03.2006., 23:13
Moram priznati {evo sada, jelte, :D, javno} da mi je LJUZ 2 puta lošija serija od Ville Marije :cry:
Bogmama i babac bili su par stoljeća :cry:
Nives alias glavna luđakinja i ona koja se slikala za Playboy također..
Pa oni bosansko-dalmatinski purgeri Lovreki i ...kak su se zvali, ne? :misli:
Ovo je prestrašno, čak i Frenki više ne može spasiti seriju..
A imala je potencijala...:mama:
....
:mama:
čekaj da krene balkan inc.: marko prilika zvani čens :rofl: :rofl: :rofl:
emo§ion
20.03.2006., 23:20
:s
Bogmama alias mafijozo...
Nives u punom sjaju...
Buljooka ka lezbijka :s
Samo na nov@tv :rofl:
buljooka lezbijka???
ne seri, stvarno?! :rofl: :rofl: :rofl:
šta je iduće, samohrana majka?
emo§ion
20.03.2006., 23:25
buljooka lezbijka???
ne seri, stvarno?! :rofl: :rofl: :rofl:
šta je iduće, samohrana majka?
Biti će samosvjesna , kratko pošišana, odlučna, hrabra, neovisna novinarka na zadatku...ovo s lezbijkom ne bi bila loša ideja, da širi malo vidike:zubo: ...
Ukoliko Majetić se ipak odluči i na tu varijantu, tražim 50% od ukupne zarade za autorska prava ...:o
Neperemkosu!Kreso
21.03.2006., 03:19
Zivim za trenutak kada ce ona kmezava Lana reci onom albancu Kresi da mali nije njegov!!!
Ima da zalijem taj dogadjaj,samo da mu vidim lice!
Ono sto me strasi,kakav je papucar prihvatice i tog Ogijevog malog...
Pa jel neko primetio da su novine koje je Ivana chitala imale naopako otshtampanu zadnju stranicu...:)
A mozda sam i ja totalno odlepio ...ipak ne moze se Klodovik gledati svaki dan a da se ostane normalan...
BabyNicky
21.03.2006., 08:09
eksili je krenulo. Ja gledala jucer.
Posipljem se pepelom unaprijed, ali uopce ne izgleda lose. Gledala sam neku scenu sexa Čensa i neke male, i bila je cist korektno i pače senzualno napravljena - a da nije bilo silovanja, deračine i sisa u prvom kadru, kako obično to u našoj kinematografiji bude.
chiquita
21.03.2006., 09:59
eksili je krenulo. Ja gledala jucer.
Posipljem se pepelom unaprijed, ali uopce ne izgleda lose. Gledala sam neku scenu sexa Čensa i neke male, i bila je cist korektno i pače senzualno napravljena - a da nije bilo silovanja, deračine i sisa u prvom kadru, kako obično to u našoj kinematografiji bude.
e a meni je baš to falilo, jebo takav seks.:zubo:
:s
Bogmama alias mafijozo...
Nives u punom sjaju...
Buljooka ka lezbijka :s
Samo na nov@tv :rofl:
a zasto bas na nova, pa ja nemogu gledat onda :tuzni:
a di ce se prikazat ono di je frenki premijer?
eh kreso je bas glup bio stalno "hihi", nakon 3tjedne veze uzet kredit da se skupa uzme stan i onda jos dite. :rolleyes:
ako ivana uvali frenkija u zatvor joj bit ce njoj od mene :tuctuc:
sta me stalno zanima, jeli na pocetku kod intro ona cetri decki na crnobjeloj sliki koja se zapali, trebaju bi Frenki, Malek, Cuki i Davor? ako je onda sigurno onaj za bradon je Cuki a oni sa puno kose Frenki? ili?:zubo:
Zlobnik
21.03.2006., 13:07
BG_girl se udvara Cofleku ....
Zlobnik
21.03.2006., 13:08
Ko Lana i Kreso su....
Zlobnik
21.03.2006., 13:09
Jos samo bajsove da kupite... pod uslovom jedan sa kosaricom
par'Mach-kai
21.03.2006., 15:03
Zivim za trenutak kada ce ona kmezava Lana reci onom albancu Kresi da mali nije njegov!!!
pretpotstavljam da ce biti otprilike ovako:
Lnana: jooooj ljubaviiiiiiiiiii... ja ti moram nekaj reci.... joooooooj
Kreso: reci, ljubavi! bilo sta, samo reci!
Lnana: jooooj... ja ne kuuuuuzim kak je to moguce... jooooj
Kreso: sta ljubavi? sta nije u redu?
Lnana: ma joooooooj... beba nije... jooooooooj
Kreso: sta nije?
Lnana: jooooooooj... ali ja ne kuuuuzim
Kreso: ma sta god da je, u redu je.
Lnana: ijooooooj...
:Placebo:
Bg_girl
21.03.2006., 15:15
Jos samo bajsove da kupite... pod uslovom jedan sa kosaricom
I pod uslovom da taj vozi Cofllek! Ja ne vozim nista sto ima kosaricu na sebi! :cool: :D
Bg_girl
21.03.2006., 15:16
pretpotstavljam da ce biti otprilike ovako:
Lnana: jooooj ljubaviiiiiiiiiii... ja ti moram nekaj reci.... joooooooj
Kreso: reci, ljubavi! bilo sta, samo reci!
Lnana: jooooj... ja ne kuuuuuzim kak je to moguce... jooooj
Kreso: sta ljubavi? sta nije u redu?
Lnana: ma joooooooj... beba nije... jooooooooj
Kreso: sta nije?
Lnana: jooooooooj... ali ja ne kuuuuzim
Kreso: ma sta god da je, u redu je.
Lnana: ijooooooj...
:Placebo:
:rofl: :rofl: :rofl:
:rofl:
khm khm, nego vi se zahebavate, a situacija je krajnje ozbiljna :rofl:
a kad frenki&sinki vide genijalan novinarski uradak od banking-girl, ha?:D
bem ti, ta zemska koda je vrhunska detektivka i vidovnjakinja zajedno, a ne obicna novinarkica koja se proslavila sa svojim vrhunski odradjenim poslićima na pripremama u Medulinu:Sex:
a oni profi detektivi bauljaju u magli i nemreju povezat 2 i 2 :rolleyes:
Neperemkosu!Kreso
21.03.2006., 15:37
Da,da,da...to je taj razgovor!
:rofl: :rofl: :rofl:
Prufrock
21.03.2006., 15:46
ako ivana uvali frenkija u zatvor joj bit ce njoj od mene :tuctuc:
Ako se to dogodi, neću gledat, ne bi to podnijela.
Mislim da je da Ivana antipatična i Kristini Krepeli, pa ne očekuju valjda od nas da nam bude simpatična. Za Ivanu želim da je na kraju Castillo šupne i to zbog nekog koga ona mrzi i da dobije posao kod Valenta. Kako im je samo palo napamet napravit "pozitivca" poput nje.
Ako se to dogodi, neću gledat, ne bi to podnijela.
Mislim da je da Ivana antipatična i Kristini Krepeli, pa ne očekuju valjda od nas da nam bude simpatična. Za Ivanu želim da je na kraju Castillo šupne i to zbog nekog koga ona mrzi i da dobije posao kod Valenta. Kako im je samo palo napamet napravit "pozitivca" poput nje.
:top: apsolutno se slazem.
uz to da si pod tim "kod Valenta" mislila da ode u Peru:D
Prufrock
21.03.2006., 15:58
:top: apsolutno se slazem.
uz to da si pod tim "kod Valenta" mislila da ode u Peru:D
Naravno. Valent se ne smije vratiti u Zagreb! :D
BabyNicky
21.03.2006., 16:07
a oni profi detektivi bauljaju u magli i nemreju povezat 2 i 2 :rolleyes:
kužiš, colfleče, kad je ona iberfrojlajn.
Ona ne samo sto je lijepa, ona je i pametna, mudra, u formi, zavodljiva, opuštena, duhovita - hebote ona je Čarlijev anđeo!
- hebote ona je Čarlijev anđeo!
ma ona je...:no:
jel i ti zažmiriš kad ju kamera snima kak se penje po štengama u onim tajicama? :rigo:
al sredit ce nju frenky hihihi nadajmo se
donkey_hot
21.03.2006., 16:56
ovo više nemreš gledati, čak ni kad se jako potrudiš i kad imaš previše slobodnog vremena... NIKAKO
ovo više nemreš gledati, čak ni kad se jako potrudiš i kad imaš previše slobodnog vremena... NIKAKO
Slazem se :D
Ja se još uvijek trudim, al nejde da ga jebeš. :D :D
Danasnja:
Maja:Cujem da se kod vas u klubu svasta izdesavalo?
Ogi: Ma da,rikno Hojak!
Uuuuu,teska morbidnost! :rofl:
Bg_girl
21.03.2006., 20:53
Jaooo, ona plava, sto je u redakciji u prvom planu, telefonom zove seficu Xeniu koja joj je udaljena 1m i iza paravana! Vikni, blondie, vikni!
I znam da je snimanje zavrseno al kud se nisu setili da dijalozi izmedju ALe i Marka budu samo na spanskom ili samo na hrvatskom pa tako bar samo jedno od njih ne bi imalo pojma sa jezikom, ovako oboje me ubise onakvim engleskim! :flop:
BabyNicky
21.03.2006., 20:58
Taman kad je Marko krenuo u akciju doletio onaj polugoli Kastiljo koji si je cice drzao ko za naslovnicu Playboyja...
Ma daj, taman smo dobili malo kinky love i onda zaser....
Ma Romane, hebi se.
I ti i Buljava.
Bg_girl
21.03.2006., 21:51
hihihi IMDB-ovala sam LJUZ! :zubo:
Pa Veljaca ima i 'triviu' sto retko ko od inostranih glumaca ima:
Ranked #6 in Croatian Internet IskonPortal Magazine's "Top 10 Sexiest Croatian Female Movie Stars of 2005" list. (January, 2005)
E da i jeste dr. Davor Jakob Leiner, a Stiv se zove Stjepan! :D
BabyNicky
21.03.2006., 22:24
ma ona je...:no:
Znaš kaj Cofleče? :zubo:
meni se čini da si ti opasno ljubomorna na našu bankomat djevojku...
Ne mogu biti sve curke promućurne, mudre, pametne, lijepe, spontane, duhovite, prpošne kao ona.
Zato se prihvati takva kakva jesi i nastavi svoj život takav kakav je:zubo: ....
d i v j i cvit
21.03.2006., 22:42
Moram priznati {evo sada, jelte, :D, javno} da mi je LJUZ 2 puta lošija serija od Ville Marije :cry:
Ljudi ne zele da idu naprijed, draze im je unazad... :zubo: Dosadno... :zzz: Kad se sjetim onog topic-a u cast VM, loodnica... :lol: LJuZ nikako da se zavrti, srecu se na istim mjestima uz pasivne statiste... a veceras Nina kaze da su cekirali karte za aeorodrom, a oni su odlucili popiti kavu prije nego krenu u istom kafeu u kom svi ostali piju kavu i Nina je potom napustila drazesnog :afro: francuza... na propuste da se svi manje vise voze u istom autu, da istu vijest saznaju iz razlicitih novina, da mjenjaju izgled u hodu etc. smo vec navikli... :raspa:
Indigo_st
21.03.2006., 23:01
Pa jel neko primetio da su novine koje je Ivana chitala imale naopako otshtampanu zadnju stranicu...:)
:lol: :lol: :lol:
A legendo!!!
To je list 24, cini mi se, i oni na jednu stranu imaju sport, a sa druge ove druge vijesti.
nobodyBGD
22.03.2006., 00:30
Ksenci opet nije imala kabl u telefonu...sto im to smeta pa ga stalno ukljucuju i iskljucuju iz onog njenog telefona
:misli:
A Ogi, pravi beogradski seljak: "Riknuo Hojak!" pih:brukica:
john_smith
22.03.2006., 11:45
"Riknuo Hojak.":rofl: :rofl: :rofl: I do epizode od ponedjeljka nisam znao da se zove Tomislav(Hojak).:zubo: A onaj Markov i Alejandrin engleski je :flop: Ali Frenkie,to je legenda."Ja ću svoje strojeve malo utihnuti dok se ne isplate dugovanja,bogati.":rofl: Ili ono čuveno:"OOOOO,majkuuuu mu.":rofl: :rofl: :rofl: FRENKIE LEGENDA!:top:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.