PDA

View Full Version : Ljubav u zaleđu

stranice : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

coflek
30.03.2006., 13:12
Al kaj je, je, Ksenči je za party bila čist solidno zrihtana.

A ono kaj je Eladan spomenuo za Duju i Mare...simpatično da,
i čist ti dodje žao kaj nisu skupa:romeo: :D

Eladan
30.03.2006., 13:25
i čist ti dodje žao kaj nisu skupa

Ali biće na kraju, zar ne? I onda će im ovo čekanje biti dobrodošlo jer će gušt biti mnogo veći :rolleyes: :zubo:

Ava Adore
30.03.2006., 13:29
Krešo: " To dijete je kruna naše ljubavi..."
kaj je to rekao? :lol: :lol: :lol:

coflek
30.03.2006., 13:37
A je. :(

:lol:

Eladan
30.03.2006., 13:44
Dobar taj Krešo. Da ga nema, trebalo bi ga izmisliti :lol: :lol: :lol:

Mrs B.
30.03.2006., 15:36
:rofl:

al najbolje mi je kad na kavi sjede Goga&Ksenči ...hebote, Goga je ko Guliver, a Ksenči ko klinkica koju je BigMama odvela na kremšnite :rofl:
:lol: :lol:

Maja sa onon cudnom Kleopatra okitom. Znate na sto meni to lici, na kravu kojoj su nesto obisili oko vrata ili koniju kad vuce kola, njima se isto stavio nesto tako slicno oko vrat.

A Marija i ona glupa scena u Kaptol Centru, koji smisao je to tribalo imat. :rolleyes:

Ksenija je bas dobro izgledala, ali nije bas naj lukavija, kad njoj nije postalo cudno sta Frenki i Lili radu u kuhinji sami. A ksenci di ti je taj novinarski feeling za skandale? Zugas stalno svojim novinarima a sama nist ne kuzis.

Vanjushka
30.03.2006., 15:53
Ajd se kladimo da ce Ksenija prva skuziti da postoji dupla Goga.

Dobro, to primjeti svako ko ima dobar vid, ali mislim sad na Lili.

coflek
30.03.2006., 16:14
Bit će: mislim da sam fidio micu macu...jeesaam fiiidiiiooo saaam juuu...:vidiga: :zvrko:

bliss
30.03.2006., 16:15
Ajd se kladimo da ce Ksenija prva skuziti da postoji dupla Goga.

Dobro, to primjeti svako ko ima dobar vid, ali mislim sad na Lili.

S obzirom da su identične (glumi ih ista glumica) teško da njihovo raspoznavanje ima veze s vidom.

coflek
30.03.2006., 16:25
Lili bi sad Gogu mogla skrivat u garaži...:lol: i po potrebi mogu se mijenjat:zvrko: :D
samo neznam za kaj bi goga bila? hmmm:misli:... lili je dobra i u kuhinji i u krevetu i kao savjetnica...ma perfect woman:zubo:
a gogili? ahaaa- za šoping i kavice sa ksenijom :D

Mrs B.
30.03.2006., 16:28
S obzirom da su identične (glumi ih ista glumica) teško da njihovo raspoznavanje ima veze s vidom.
pa naravno se vidi da ima dupla goga, jeli nevidis kolika je - trodupla a ne samo dupla je.:zubo:

Eladan
30.03.2006., 16:31
a gogili? ahaaa- za šoping i kavice sa ksenijom :D

Za šoping bi joj trebali dati produženo radno vreme :zubo:

coflek
30.03.2006., 16:35
Je, i Lilinu karticu :zubo:

ivica čonjkar
30.03.2006., 17:13
klod je vrhunska zajebancija!
odsjaj mjeseca na seni nije ni približno tako lijep kao u tvojim očima!
ili tako nekako

Bg_girl
30.03.2006., 17:14

al najbolje mi je kad na kavi sjede Goga&Ksenči ...hebote, Goga je ko Guliver, a Ksenči ko klinkica koju je BigMama odvela na kremšnite :rofl:

:rofl: :top:

A inace vrunski mi je kada Franjo ulazi na party, ide scena kako ga Xenia ugleda, pa onda u sledecoj sceni Franjo prolazi do Cukica, a u pozadini Xenci koja prica sa nekim covekom pored vrata a da nije rodjenog muza ni pozdravila :rolleyes: , i konacno Franjo se pozdravlja sa Cukicem iskuliravsi takodje zenu (mada on je bio pijan a koje je Xenijino opravdanje :D )....

A joj da, a Marino djuskanje u frizerskom salonu i oni nekontrolisani pokreti rukama???:confused:

P.S. Sada imam novu zabavu za vreme LJUZ - slusam Ale i Marka bez prevoda!!! :rofl: Apsolutno nerazumljivo!
U ovoj epizodi su uspeli, ali apsolutno, svaki glagol da izgovore u pogresnom vremenu i svaku rec da izvrnu! :eek:

Curetak
30.03.2006., 17:23
:rofl: :top:

A joj da, a Marino djuskanje u frizerskom salonu i oni nekontrolisani pokreti rukama???:confused:

frendica je još bolja čagerica;)
i mi na poslu bacimo jedan dirty dancing kad idemo doma - moj tajnik i ja:rock:

P.S. Sada imam novu zabavu za vreme LJUZ - slusam Ale i Marka bez prevoda!!! :rofl: Apsolutno nerazumljivo!
U ovoj epizodi su uspeli, ali apsolutno, svaki glagol da izgovore u pogresnom vremenu i svaku rec da izvrnu! :eek:
:rofl: probat ću i ja

Manki_punker
30.03.2006., 17:26
Je, sad si me sjetila, Ale bi opet plesala Salsu!!!:lol:

U tom trenutku se Marko prvi put od srca nasmijal, vidjelo se da nije ni trebao glumiti.

Vanjushka
30.03.2006., 17:29
pa naravno se vidi da ima dupla goga, jeli nevidis kolika je - trodupla a ne samo dupla je.:zubo:

trokrilna Gogica :top:

Curetak
30.03.2006., 19:30
Marko - i hef tu vork on maj eg... g..rg..g erogns!
pa ni on si baš nije s engleskim na ti:rofl: :rofl:

Bg_girl
30.03.2006., 20:09
Ahhh....Sestrinska ljubav rulz - seje se nisu videle mesecima ali nista od zagrljaja,ne daj boze da jadni reziser mora da dovodi dublerku :rolleyes:, a normalno posto su bliznakinje povezane telepatski kupile su i nose iste carape, a jedna nosi sako a druga suknju od istog kompleta... :zubo:

Scena sa Majom i gej dizajnerom enterijera je....:top: ! Jaooo celi zid u bamboo - to je tako shik! :cheer:

A Kreso ako nastavi sa ovakvim papucarskima ponasanjem ici ce umesto Ljerke sa Bapcem na kafu da raspredaju o strikanju i hekleraju :hekla: ....

Spasimo planetu
30.03.2006., 20:14
Ne mogu da se zakunem, ali sumnjam da Maji Noveljić-Romčević koja glumi Gogu, u seriji dodaju wander bra ili neki sličan umetak za grudi. Zašto ne znam!
Video sam je prošle nedelje u seriji "Stižu dolari" gde glumi epizodu, i uopšte nije tako prsata kao u "Ljubav u zaleđu".

coflek
30.03.2006., 20:52
Mozda joj je u Zagrebu Glumičić smanjio grudi :D

Jooj, ste vidli kak krešek stoji skrušeno i pokajnički pred ksenijom?!
a baš se koka raspizdila danas ha? :rofl:

Najbolje je bilo kad marko prica deckima da mu se cimer prijavljuje za surviver i da nek svi navijaju za njega, a oni ne samo da ne znaju ko mu je cimer i kak se zove, nego nisu ni znali da ovaj uopće i ima cimera:rolleyes: :lol:
A ogi: da, nemamo drugog posla nego navijat za njega:rofl:

Bg_girl kaže:
Ahhh....Sestrinska ljubav rulz - seje se nisu videle mesecima ali nista od zagrljaja,ne daj boze da jadni reziser mora da dovodi dublerku ,
e da, ovo sam i ja primjetila! nemres bilivit, takva sestrinska ljubav a ni zagrljaja!:rolleyes:

P.S. Za Curetak : da li sutra mozemo ocekivati novi avatar mozda?;) :D

Bg_girl
30.03.2006., 21:02
Ne mogu da se zakunem, ali sumnjam da Maji Noveljić-Romčević koja glumi Gogu, u seriji dodaju wander bra ili neki sličan umetak za grudi. Zašto ne znam!
Video sam je prošle nedelje u seriji "Stižu dolari" gde glumi epizodu, i uopšte nije tako prsata kao u "Ljubav u zaleđu".

Ja mislim da su 'Stizu dolari' (:rigo:) snimani davno pred LJUZ a ona ni na pocetku LJUZ nije imala ovoliko kila, a kamoli tada....kazem ja vama da ona krade hranu Ogiju! :zubo:

coflek
30.03.2006., 21:20
kazem ja vama da ona krade hranu Ogiju! :zubo:

:rofl: :D

al ženo, si ti vidla jucer onaj catering tamo... i jos to njoj nije bilo dosta, nego se još sakrila u garazhu i potajno manđare :klopa: :rofl:

BabyNicky
30.03.2006., 21:27
i mi na poslu bacimo jedan dirty dancing kad idemo doma - moj tajnik i ja:rock:

pazi da ovaj info ne bih suptilno proslijedila ŠPJ-u (Šlampavom Peraču Jabuke)

emo§ion
30.03.2006., 22:13
Danas su kraj moje prekrasne školice koja se nalazi u Mimari, snimali valjda scenu iz Urote s Buljookom u glavnoj ili kojojveć ulozi :bljak:
Stvar i ne bi bila toliko ironična da ja nisam zabrijala da se radi o kakvom skupu državnika ili susret Mesića i nekakvog Tunguzijskog presidenta :raspa:
Okupirali pola Mimare, idioti... :bljak:

mirjam
30.03.2006., 22:56
Srce mi krvari dok čitam vaše komentare.

U zadnje vrijeme imam neke obveze baš u vrijeme serije pa nemogu pratit... :tuzni:

Randall Flagg
31.03.2006., 00:33
Ahhh....Sestrinska ljubav rulz - seje se nisu videle mesecima ali nista od zagrljaja,ne daj boze da jadni reziser mora da dovodi dublerku :rolleyes:, a normalno posto su bliznakinje povezane telepatski kupile su i nose iste carape, a jedna nosi sako a druga suknju od istog kompleta... :zubo:

A da ne govorim na pauze od 20 sec nakon što jedna završi govorit.

Užas živi.Al šta ćeš,umirovljenička populacija je u čudu,kako mogu biti obje u isto vrijeme na ekranu? Možda su to stvarno dvije glumice?

:kiss: :zubo:

Mrtva mrkva
31.03.2006., 01:27
To sam i ja napravila jucer :rofl:
Vremena, padezi, konstrukcija recenice, eeeee, ne znas tko je gori. :lol:

Ja mislim da su 'Stizu dolari' (:rigo:) snimani davno pred LJUZ a ona ni na pocetku LJUZ nije imala ovoliko kila, a kamoli tada....
Yup, totalno se uprasila na snimanju ove serije. :(

Indigo_st
31.03.2006., 01:35
meni ono ličilo na onu "pancirku" kaj ti metnu oko vrata kad ides na rentgen:zubo:

:rofl: Pravi opis, ja se stalno mislila na sta mi to lici! :lol:

Indigo_st
31.03.2006., 01:40
Najbolje je bilo kad marko prica deckima da mu se cimer prijavljuje za surviver i da nek svi navijaju za njega, a oni ne samo da ne znaju ko mu je cimer i kak se zove, nego nisu ni znali da ovaj uopće i ima cimera:rolleyes: :lol:
A ogi: da, nemamo drugog posla nego navijat za njega:rofl:

Jooj, to moram pogledat, danas nisam gledala. :lol:

CozmicGirl011
31.03.2006., 02:11
:lol: :lol:

Maja sa onon cudnom Kleopatra okitom. Znate na sto meni to lici, na kravu kojoj su nesto obisili oko vrata ili koniju kad vuce kola, njima se isto stavio nesto tako slicno oko vrat.

A Marija i ona glupa scena u Kaptol Centru, koji smisao je to tribalo imat. :rolleyes:

Ksenija je bas dobro izgledala, ali nije bas naj lukavija, kad njoj nije postalo cudno sta Frenki i Lili radu u kuhinji sami. A ksenci di ti je taj novinarski feeling za skandale? Zugas stalno svojim novinarima a sama nist ne kuzis.

Maja je sa onim cudom oko vrata igledala kao da je krenula u opsadu Troje pa je pre toga skoknula kod Cukica na party da drmne jedan koktelcic s nogu da razbije tremu pred bitku

Katie Musclebound
31.03.2006., 03:02
Zar je moguce da Alejandra ne moze izgovoriti na engleskom ni obicnu recenicu u prezentu?Kreso i Lana nja nja nja:bljak:...a jadan Ogi kad ga nako roditelji sramote kad curu dovede kuci..:)

Re-Invented
31.03.2006., 04:11
Dobro i koji je smisao lika Lili na kraju balade?
Zar nije uvedena u "radnju" kako bi se osvetila Frenkiju?
Goca se vratila, lamentira o nekim glupostima, a nitko ne poteže to pitanje osvete, čak ni ona koja je iz tog razloga i otišla u "Švajcarsku" *LOL*, a sada se vratila na onaj "zagrebački vazduh" koji joj je toliko falio.

Scenaristička dosljednost, nema šta.

bliss
31.03.2006., 08:31
Zar je moguce da Alejandra ne moze izgovoriti na engleskom ni obicnu recenicu u prezentu?

Ne može. Prvo sam mislila da njen lik ne zna engleski, sad je očito da glumica pojma nema. A Marko.... pa to je prestrašno kako taj čovjek govori :bonk:

Curetak
31.03.2006., 10:24
Za Curetak : da li sutra mozemo ocekivati novi avatar mozda?;) :D
možda;)
ma stavila bi si Gogu/Lili, ali nemrem ni jednu sličicu njenu tak smanjit, na kraju mi ostane samo jedna sisa...

Vanjushka
31.03.2006., 10:35
Dobro i koji je smisao lika Lili na kraju balade?
Zar nije uvedena u "radnju" kako bi se osvetila Frenkiju?
Goca se vratila, lamentira o nekim glupostima, a nitko ne poteže to pitanje osvete, čak ni ona koja je iz tog razloga i otišla u "Švajcarsku" *LOL*, a sada se vratila na onaj "zagrebački vazduh" koji joj je toliko falio.

Scenaristička dosljednost, nema šta.

Njen smisao je da udupla Gogu, za sto zaista nije bilo potrebe.

I rekoh li vam ja jos davno da novinarka nema blage veze sa engleskim jezikom. Onako govore bivsi streberi, djeca koja su iz engleskog u skoli uvijek imali peticu ali samo zato jer je drugarica uciteljica pohvalila zbog odlicnog engleskog akcenta (vjerujem da svaka profesorica engleskog cijeni taj famozni engleski "the weather today is gorgeous" akcenat)

chiquita
31.03.2006., 10:57
meni je jučer palo na pamet kako u zadnje vrijeme više nikakvih pikanterija nema s majom, sve se nešto poboljšala u zadnje vrijeme, ne zanovijeta više toliko, ne podjebava i podbada ostale, sva je u jednom ljubavnom cvatu i zanosu...

a moram pohvaliti forumašicu koja je zamijetila da lili i goga dijele isti komplet - jedna sako druga suknju. :rofl: baš ono pravo, sestrinski!

Randall Flagg
31.03.2006., 11:27
Čudno je malo za sapunicu što nema crno - bijele podjele likova odnosno podjele na dobre vs. loše.

Tko bi trebali biti negativci?

Frenki - Publici najdraži lik,legenda živa :s :s

Ksenija - Zna bit zločesta ali nije baš toliko

Maja - I ona se smirila nešto u zadnje vrijeme :confused:

Sinković - Muljator ,ali nije zao

coflek
31.03.2006., 11:28
možda;)
ma stavila bi si Gogu/Lili, ali nemrem ni jednu sličicu njenu tak smanjit, na kraju mi ostane samo jedna sisa...

ma nema veze, drugu nek stavi BabyNicky i sve 5 :D , a mi bumo u dokolici pogadjali koja je lijeva a koja desna :kokice:

Curetak
31.03.2006., 11:52
meni je jučer palo na pamet kako u zadnje vrijeme više nikakvih pikanterija nema s majom, sve se nešto poboljšala u zadnje vrijeme, ne zanovijeta više toliko, ne podjebava i podbada ostale, sva je u jednom ljubavnom cvatu i zanosu...

je,je...
Čak su se ona i Nina normalno porazgovarale prije par epizoda...
Ogi i ona se vole do bola, čak su mi i slatki:cerek: mislim, fakat su jedno za drugo, Ogi i Lana su mi bili nespojiv par, kao i Marko i Maja...
ali, nekak slutim sranje sad kad je Ogi načuo telefonski razgovor Lili&Lane da je on možda tata:eek:

A Ksenija je fakat grozna šefica :rospija: (makar je ja volim:cerek: ), jadan Krešek nemre ni u banku nazvat...
''Privatne razgovore obavljajte van radnog vremena, Krešo!!!'':E
A on se jadan sav stiso...
Taj nemre na forum na poslu...

@coflek - a ti ne bi stavila drugu sisu?, mislim na avatar:D :D

Manki_punker
31.03.2006., 12:16
...A ogi: da, nemamo drugog posla nego navijat za njega:rofl:

:rofl: Rekel sam vam da Ogi postaje cool. :cool:

Ali kak je Goga virila skroz prozor... ja sam se htio kladati da će je Frenki ugledat, pa će Frenki i stara Goga popalit skupa nekud na .... recimo... Mallorcu. (Frenki se več nekaj opraštal od Nine prije par epizoda, a visi mu i tužba zbog Magaša i Hojaka).

Seka Žuvela: Hrkać, možda je Hrkać!

BabyNicky
31.03.2006., 12:38
ma nema veze, drugu nek stavi BabyNicky i sve 5 :D , a mi bumo u dokolici pogadjali koja je lijeva a koja desna :kokice:

E nemre...
Ne bum ja tam cice od neke trokrilne trofazne stavljala.
:eek:

Curetak nek si stavi cice ak oće (ak joj stanu), ali brijem da neće...
Naime, ona je sad turbo kul borderica i kuš' - nek se vidi - nek se zna...:cool:
A svi znamo da je Štreber u duši.

coflek
31.03.2006., 12:43
Naime, ona je sad turbo kul borderica i kuš' - nek se vidi - nek se zna...:cool:
A svi znamo da je Štreber u duši.

a joooj luda si ahahaahahah :lol: :lol: :rofl:

Bg_girl
31.03.2006., 12:55
E da, sekretarica Maca (Sinkoviceva) je u onoj sceni niz stepenice imala tirkizno plavi sako i crnu majicu, a u sceni u kancelariji sivi sako i ljubicastu majicu...Da li to Sinkovic i Maca imaju nesto vise od profesionalnog odnosa pa je Maca morala da se presvuce? :zubo:

A sto se tice negativaca :
Negativci trenutno su jedino porodica Cukic (or'ginalna) - Goga, Ogi i Cuki seljacina od koga bi svako jadno dete ispalo Ogi na kraju...

Curetak
31.03.2006., 13:57
Curetak nek si stavi cice ak oće

Ja već imam cice:cice:
;)
i ti to dobro znaš, Bobo (ovo je malo oftopik, ali da mi se malo nasmiješ, nekak si mi u zadnje vrijeme preMajaŽupan)
a za onaj dio sa Štreberom, samo ću te podsjetiti na polaganje znakova u autoškoli:p a kaj bi ti bez mene??

BabyNicky
31.03.2006., 14:22
Ja već imam cice

Imam ih i ja :cice: , sam ke ih ne nosim :lol: :lol: :lol: - baš svaki dan...Sam kad idem van:)

i ti to dobro znaš, Bobo (ovo je malo oftopik, ali da mi se malo nasmiješ, nekak si mi u zadnje vrijeme preMajaŽupan)

Pa muožeeeeee.....
Imam sidu.

a za onaj dio sa Štreberom, samo ću te podsjetiti na polaganje znakova u autoškoli:p a kaj bi ti bez mene??

Umrla u neznanju, Štreberčiću.

Eladan
31.03.2006., 14:54
i ti to dobro znaš, Bobo

Ako je ovo ono što mislim da jeste, ne mogu verovati da je to stiglo i do vas :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :zubo: :D :zubo: :D :zubo:

BabyNicky
31.03.2006., 14:56
Ako je ovo ono što mislim da jeste, ne mogu verovati da je to stiglo i do vas :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :zubo: :D :zubo: :D :zubo:

da stiglo...Vec je to OLD NEWS....
I znaš - mnogo će da te boli.

Johny
31.03.2006., 15:06
Vremena, padezi, konstrukcija recenice, eeeee, ne znas tko je gori. :lol:
Otkad to engleski jezik ima padeže?

A da im je engleski očajan, jeste.

Eladan
31.03.2006., 15:08
da stiglo...Vec je to OLD NEWS....
I znaš - mnogo će da te boli.

E, ulepšaste mi dan :rofl: :lol::rofl:
Bobo smrade!!! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

coflek
31.03.2006., 15:32
Kad već offtopičarite... :zubo: koji bobo, sta bobo?? :zvrko:

BabyNicky
31.03.2006., 15:35
sinhronizacija LOTR i killBilla u srpskoj varijanti - prejebeno, nemoj rec da nis gledala?

Eladan
31.03.2006., 15:37
To je jedna monogo dobra parodija na događaje u FOTR-u, sam kraj filma, kada Boromir hoće Frodu (Bobu) da otme Jedini prsten. Treba to videti :lol: :lol: :lol:

Curetak
31.03.2006., 15:53
sram vas bilo ćeteri jedni:tuctuc:
i oftopićari
coflek, ovi filmići su dio opće kulture, tako kul djevojka kao ti nikad čula za to??:eek: :eek:

poirot
31.03.2006., 15:57
coflek, ajmeeeee :horor:

uaaaaaaa :vidiga:

coflek
31.03.2006., 16:02
eto mi sad kad sam znatizeljna :o :bonk: :D

no, nije sramota nesto ne znat, al bit štreber...eeee:rofl:

coflek
31.03.2006., 16:03
A ti pojro šuti, mene bi sram bilo da slušam vlatku pokos:B

Eladan
31.03.2006., 16:04
Hajde, ostavite devojku na miru, napasnici :P. Pa šta, svima se dešavaju propusti :P

coflek
31.03.2006., 16:06
Hajde, ostavite devojku na miru, napasnici :P. Pa šta, svima se dešavaju propusti :P

pa da. :D rekorder je majetić, pa viš kolku lovu mlati :zubo:

Curetak
31.03.2006., 16:18
eto mi sad kad sam znatizeljna :o :bonk: :D

no, nije sramota nesto ne znat, al bit štreber...eeee:rofl:
Pa šalila sam se.
Kaj se odmah ljutiš?
:kiss:

coflek
31.03.2006., 16:21
ma di bi se ja mogla na vas naljutit kad ste mi tak super :):zivili:

Eladan
31.03.2006., 16:21
@ coflek: A Vi rešili da se na njega ugledate... :zubo:

Curetak
31.03.2006., 16:26
coflek, Eladan ti se upucava:mig:

on topic:
hoće li danas Lanči reć Ogiju za juniora (čuo je razgovor Lili i nje, suočit će je s tim i stjerat je u kut), kaj mislite? to će bit zanimljivo:
Znaš kaaaaaaaaj Ogggggi, ...

Eladan
31.03.2006., 16:42
coflek, Eladan ti se upucava:mig:

A da Vi porazmislite da promenite nickname u Miss Marple? :p :p :zubo:

Bg_girl
31.03.2006., 18:35
[Dont read before 18.30 - nemam vremena kasnije da komentarisem :zubo:]

Ajoooj Gogine dvojnice :rofl: Pa nije valjda da nijednu onoliku nisu mogli da nadju pa su morali neku jadnicu kojoj sve visi od Gogine garderobe :rofl:

E da, i imam pitanje - sta je to toliko Lili pomogla Vladi kada mal mal pa neko prokomentarise kako mu je ona pomogla da dodje na mesto direktora, kako ga je ona savetovala,bla,bla...??? :confused:

A vise i Ogijev revolveraski stav kada onako rasiri noge, isturi kukove a sve u stilu 'sve cu vas pobijem' mi skace po zivcima! :rolleyes: Jel ume normalno da stane!?

P.S. Ono mesto direktora Agrama ukleto - Hojak 2 infarkta, Dovla se slogirao??? :eek:

Randall Flagg
31.03.2006., 20:16
Bogovska danas epizoda bila :s :s :s

Tuku se Lili ( :cice: ) i Goga ( :cice: ) ,a onda kad je Cuki uletio :eek: :horor:

:rofl: :rofl: :rofl:

čičikov
31.03.2006., 20:17
Kako komentirate današnju epizodu?

d i v j i cvit
31.03.2006., 20:26
U danasnjoj malo akcije, zapleta... :lol: Posvadjale se seje ali i potukle... a i Vlado zna kada da uleti :bicedobro: , ocekujemo rasplet... :cerek: konacno da se nesto i desi... :s

čičikov
31.03.2006., 20:27
Danas ludilo epizoda....umro sam od smijeha kad se cuki srušio........a kad su lili prikazivali odstraga zamijenila ju je neka sa vratom kao čačkalica dok gogalili ima vrat kao balvan, al dobro su se pocipale.......umro sam:s :klap: :mljacko: :mljacko: :mljacko:

d i v j i cvit
31.03.2006., 20:31
E da, i imam pitanje - sta je to toliko Lili pomogla Vladi kada mal mal pa neko prokomentarise kako mu je ona pomogla da dodje na mesto direktora, kako ga je ona savetovala,bla,bla...??? :confused:

Davala mu podrsku svo vrijeme, dovela ga u red, a on je za promjenu vjerovao malo u sebe etc... :cool:

A vise i Ogijev revolveraski stav kada onako rasiri noge, isturi kukove a sve u stilu 'sve cu vas pobijem' mi skace po zivcima! :rolleyes: Jel ume normalno da stane!?

To je fakat iritirajuce :D. Gledala sam tog glumca u seriji "Mjesoviti brak" i sasvim je ok, ali ovdje... :s Scenski nastup :lol:

mirjam
31.03.2006., 20:43
[QUOTE=Bg_girl]
Ajoooj Gogine dvojnice :rofl: Pa nije valjda da nijednu onoliku nisu mogli da nadju pa su morali neku jadnicu kojoj sve visi od Gogine garderobe :rofl:

QUOTE]

Ha ha umrla sam od smijeha, Goga u kadru sprijeda divovskih razmjera, s dupetom odavdje do vječnosti, a kad je kamera uhvati odostrag, jadni vrat čačkalica, a s dupeta vise hlače u valovima... :rofl: :rofl:

Ali Vlado, Vladooooo... još sam pod dojmom scene, kakav tetar, kakva gluma, tko je to osmislio, jel to bio slobodan pad ili je sam Cuki upotrijebio maštu... o nebesa, kao u partizanskim filmovima, kad rafalom pokose Savu Kovačevića ili Boška Buhu pa oni još onako mrtvi ostanu par minuta stajati na klimavim koljenima da bi se onda stropoštali u dramatičnom slowmotionu!!!

Jao scene, joooj, u nedjelju moram to pogledat moram još jednom!!!!!

:s :lol:

čičikov
31.03.2006., 20:59
Hoće li ogi i lanić završiti zajedno? Što će biti sa buljookom?

nobodyBGD
31.03.2006., 21:22
konacno malo akcije...
samo je stvarno Goga uzasna kravetina...jadna Ljiljana(Lili) bas je ispala onako ko neka rasplodna kravetna droljetina kad je napala lili.
Picka jedna pa ova ju je spasla kad joj je bilo najteze...

:mad: :mad: :mad:

naravoucenije:jednom picka uvek picka

nobodyBGD
31.03.2006., 21:31
ovo je jace od mene...oprostite, ali samo da obavestim ''ljubitelje" Marusicke:

HTV1 10.04.2006. 18:30
136. epizoda

Marija nepomično leži u svom autu, dolaze policajci i bolničari. Marku javljaju da mu je mama poginula. :Pop:

Bg_girl
31.03.2006., 23:00
s dupetom odavdje do vječnosti

:rofl: :rofl: :rofl: Ahahahaha, ovo moram da pocnem da koristim u svakodnevnom zivotu!!!

A Goga je odvratna kravetina, poludela sam danas - molim te, gde joj je bas sada uhvatila muza kada je postao direktor Agrama! :eek: :mad:

Gordana say hello to my little friend! :Snajper:

emo§ion
31.03.2006., 23:02
Ajme fuck, danas nisam gledala{škola}
Zašto su se Gogili i Lili potukle?
PLease,smilujte se i ispričajte mi te trenutke :moli:
Inače,
podsjećam

DAN D -10.04.2006 samo na HTV-u!!18:30
ne propustite...

Spasimo planetu
31.03.2006., 23:03
Čini mi se da u današnjoj epizodi nije uopšte bilo ni Nine ni Mare, Duje i Marka i nešto nisam primetio da mi fale (sem Duje i Mare, oni su mi face).

Šta mislite, da li će da se vrati u seriju Seka Žuvela?

Inspektorica Kiš je slatka, još sa onim famoznim čizmicama :cool:

Bg_girl
31.03.2006., 23:59
@ Emotion

Pa posto je Lili ispratila Cukija i Ogija na aerodrom zbog utakmice sa Deportivom, bila je kuci sama pa je dosla Goga radi razmene...pocele su o svemu da pricaju pa ju je Goga prozvala da je videla kroz prozor na prijemu i da je bila previse bliska sa Cukijem, Lili joj je priznala da je spavala sa Vladom, onda je Goga pitala pa gde si bas sada sa njim bila kada je postao direktor Agrama, Lili je pitala kakve to veze ima, a Goga je rekla da je Vlado sada konacno postao neko, da joj je bilo muka da ga onako bednog gleda po kuci, pa je prozvala Lili da je otimacica muzeva, onda je Lili prozvala za svog muza, pa bla,bla,bla e onda je Goga odjednom poludela i skocila na ovu (od cega je verovatno jadna skinny dublerka ostaa smrvljena :zubo: ) i tada je uleteo Vlado, sokirao se kada ih je obe video zajedno (sto je kretenski jer on zna da Goga ima sestru bliznakinju i moglo bi biti da je ova iznenada dosla u posetu :rolleyes: ) onda se uhvatio za glavu i drmnuo na pod! :D
Nadam se da sam sve detaljno docarala!!! :zubo:

tatiana
01.04.2006., 00:10
čekamo rasplet.... goga je prava kujetina... lili mi je u međuvremenu prirasla srcu :cerek:

donkey_hot
01.04.2006., 00:18
čekamo rasplet.... goga je prava kujetina... lili mi je u međuvremenu prirasla srcu :cerek:

da, fakat... meni se isto nekako čini da se žena super profilirala kroz ta dva karaktera... pogotovo kaj sad lili djeluje kao nježna emotivka dobrih namjera, i svi navijaju za nju!! a Goga je ispala ko prava prasica kučkasta.

pogotovo kaj mi nije jasno- ono danas gogino- " ti i vlado ste bili kao muž i žena?!?!?" ah, ne, glupačo, ona je samo ovdje živjela i glumila da je ti, ali ne- uopće nisu bili kao muž i žena. kako ti je to uopće palo na pamet?:eek:

emo§ion
01.04.2006., 00:36
@ Emotion

Pa posto je Lili ispratila Cukija i Ogija na aerodrom zbog utakmice sa Deportivom, bila je kuci sama pa je dosla Goga radi razmene...pocele su o svemu da pricaju pa ju je Goga prozvala da je videla kroz prozor na prijemu i da je bila previse bliska sa Cukijem, Lili joj je priznala da je spavala sa Vladom, onda je Goga pitala pa gde si bas sada sa njim bila kada je postao direktor Agrama, Lili je pitala kakve to veze ima, a Goga je rekla da je Vlado sada konacno postao neko, da joj je bilo muka da ga onako bednog gleda po kuci, pa je prozvala Lili da je otimacica muzeva, onda je Lili prozvala za svog muza, pa bla,bla,bla e onda je Goga odjednom poludela i skocila na ovu (od cega je verovatno jadna skinny dublerka ostaa smrvljena :zubo: ) i tada je uleteo Vlado, sokirao se kada ih je obe video zajedno (sto je kretenski jer on zna da Goga ima sestru bliznakinju i moglo bi biti da je ova iznenada dosla u posetu :rolleyes: ) onda se uhvatio za glavu i drmnuo na pod! :D
Nadam se da sam sve detaljno docarala!!! :zubo:
fALA:kiss: :kiss:

poirot
01.04.2006., 00:39
A ti pojro šuti, mene bi sram bilo da slušam vlatku pokos:Bja nisam rekao da ju slušam , već da mi je dobra ona stva, prosim lepo!

A sto se tice negativaca :
Negativci trenutno su jedino porodica Cukic (or'ginalna) - Goga, Ogi i Cuki seljacina od koga bi svako jadno dete ispalo Ogi na kraju... Meni je čudno kako je Cuki uspio izdrkat bilo što što ne gubi u intelektualnom dvoboju s purom :rofl:

Bg_girl
01.04.2006., 01:24
Meni je čudno kako je Cuki uspio izdrkat bilo što što ne gubi u intelektualnom dvoboju s purom

Ahahahahahaa :rofl: ne mogu da se smirim...

A sto se tice glume Maje N.R. - super je uspela da se razlikuje u obe uloge, cak su joj nekako drugaciji pokreti i sve...pocela sam da umisljam da ima i razlicitu boju kose ..:zvrko::zubo:

poirot
01.04.2006., 11:55
pocela sam da umisljam da ima i razlicitu boju kose ..:zvrko::zubo: http://fool.exler.ru/sm/neo.gif

Bg_girl
01.04.2006., 13:32
Pa to ti kazem - skroz sam http://cheesebuerger.de/images/smilie/konfus/n065.gif
:D

nobodyBGD
01.04.2006., 21:43
Pa to ti kazem - skroz sam http://cheesebuerger.de/images/smilie/konfus/n065.gif
:D

...ne nisi....scene su snimane u odvojenim vremenskim intervalima (mozda i mesec dana razlike) i mislim da Lili ima svetliji ton boje.

BTW koliko sam ja uspeo da shvatim Lili ostaje u seriji skoro do kraja i pocinje da ispravlja neke nebuloze koje je njena sestra prasica napravila u zivotu. Mislim da ce se jos i sprijateljiti sa Ksedzi jer ova ionako ne podnosi ogranicenu Gogu. BTW cak mislim da ce tuziti Gogu Xeniji da je fakala sa njenim franjom nasta ce ova da joj jebe kevu:rofl: :rofl: to jedva cekam da vidim!!!!

Bg_girl
01.04.2006., 22:37
...ne nisi....scene su snimane u odvojenim vremenskim intervalima (mozda i mesec dana razlike) i mislim da Lili ima svetliji ton boje.

Uffff dobro je ..... :D

Ej Nobody nemoj please da pricas unapred, ne znam za ostale ali ja ne volim da znam sta ce se desiti.... :)

emo§ion
02.04.2006., 01:12

BTW koliko sam ja uspeo da shvatim Lili ostaje u seriji skoro do kraja i pocinje da ispravlja neke nebuloze koje je njena sestra prasica napravila u zivotu. Mislim da ce se jos i sprijateljiti sa Ksedzi jer ova ionako ne podnosi ogranicenu Gogu. BTW cak mislim da ce tuziti Gogu Xeniji da je fakala sa njenim franjom nasta ce ova da joj jebe kevu:rofl: :rofl: to jedva cekam da vidim!!!!
Ma prava sestrica nema šta..:kava:

Re-Invented
02.04.2006., 03:14
Evo, saznah da su se Iva Visković (Nina) i Tamara Garbajs (Lana) pridružile Ogiju u seriji "M(j)ešovit Brak" koja ide na Pinku.

Evo šta ti je Cross promotion.

Jay&AmberFan
02.04.2006., 03:41
Baš prešle u seriju kao main cast ili guest stars ? :zubo:

Bg_girl
02.04.2006., 13:55
Aaaa super fora... :top: Ajde mozda me nateraju da odgledam jednu epizodu toga.....:)

nobodyBGD
02.04.2006., 16:38
Evo, saznah da su se Iva Visković (Nina) i Tamara Garbajs (Lana) pridružile Ogiju u seriji "M(j)ešovit Brak" koja ide na Pinku.

Evo šta ti je Cross promotion.

:eek: :eek: :eek:

prosto ne mogu da verujem...Aleksandar (lik koga glumi mali Stojmenovic u seriji) trenutno je kao na skolovanju u Svajcarskoj (naravno zbog obveza u LJUZ-u su morali nesto da smisle) i ne znam hoce li se vracati u to smece od serije do kraja sezone (ovo je ja mislim 4 ili 5 godina za redom kako ide ta serija na pinku). Svojeveremeno je bio i 9 meseci odsutan pretprosle god dok je bio u vojsci...ali ovo da one dodju aaaaaaaaaaaah neee slinava Lanic na pinku :zubo: jedva cu izdrzati to da vidim, ja mislim da ona i u privatnom zivotu tako prica njenjenje blju blju

beautiful_garbage
03.04.2006., 04:50
i ne znam hoce li se vracati u to smece od serije do kraja sezone

pa meni je mjesoviti brak sto puta bolji od ove serije, dobro u posljednje vrijeme nije nesto ali prije je bio dobar

Eladan
03.04.2006., 09:07
Ne znam za vas, ali mene još drži smeh zbog onog Cukijevog šloga na kraju epizode u petak. Kako se čika prostr'o po podu, samo je trebalo još da mrdne nogicama k'o prase na kraju balade (ili oni likovi u crtaćima) :lol:
A Gogili/Lilili super glumi, tačno se vidi facijalna ekspresija i kod Goge (zla kraljica) i kod Lili (dobra devojčica) :)

tatiana
03.04.2006., 10:37
nagađam što će biti sa Cukijem: svakom slučaju zajebat će svoj prvi zadatak kao predsjednika kluba (da ode na tekmu s Deportivom) a ako ga je usput i šlagiralo - gdje ćeš bolje prilike da Frenki uleti na njegovo mjesto? ;)

Curetak
03.04.2006., 10:42
Ja navijam za Lili:cheer:

Eladan
03.04.2006., 11:06
Nego, šta su tačno karmine? Podušja (ili po srpski, zadušnice)?

Eladan
03.04.2006., 11:17
Ja navijam za Lili:cheer:

Svi mi navijamo za Lili :) :cerek:

Manki_punker
03.04.2006., 12:02
Svi mi navijamo za Lili :) :cerek:

Svi? Mene boli ()====> i za Lili i za Gogu. Se pardoniram na izrazu.

Ali zanimljivo mi kako ste se tu sve lijepo opredelile za lik bogate žene švajcarke koja pere gače, kuha i čisti po stanu za onim despotom, za kojeg ste ustanovili kako mu je Lili vratila samopouzdanje (jel, a ono lajanje iz Argentine po telefonu "hhhombreeee, Gogice, tvoj hommbreee zove, ja sam ti tu u hotelu sa 5 zvezdica..." :rolleyes: )

Eladan
03.04.2006., 12:24
Ali zanimljivo mi kako ste se tu sve lijepo opredelile za lik bogate žene švajcarke koja pere gače, kuha i čisti po stanu za onim despotom, za kojeg ste ustanovili kako mu je Lili vratila samopouzdanje

Ali ona tak' tužno (iz)gleda, i tak' je nesrećna :rolleyes: :rofl: (sindrom Pepeljuge i Snežane smešan u našoj jadnoj Lilici) :zubo:

Curetak
03.04.2006., 12:31
Svi? Mene boli ()====> i za Lili i za Gogu. Se pardoniram na izrazu.

Ali zanimljivo mi kako ste se tu sve lijepo opredelile za lik bogate žene švajcarke koja pere gače, kuha i čisti po stanu za onim despotom, za kojeg ste ustanovili kako mu je Lili vratila samopouzdanje (jel, a ono lajanje iz Argentine po telefonu "hhhombreeee, Gogice, tvoj hommbreee zove, ja sam ti tu u hotelu sa 5 zvezdica..." :rolleyes: )

Zakaj si tak nabrijan!!!???:D
Frende, to je samo sapunica, relax:cool:

Manki_punker
03.04.2006., 13:21
Zakaj si tak nabrijan!!!???:D
Frende, to je samo sapunica, relax:cool:

Imaš praf, iznerviral sam se bez veze. Ponedeljak je, to je.

Sapunica je inače za 10, sa svim svojim propustima i glupostima.:s
Kad se prisjetim Vile Marije, ovo mi je sto puta zabavnije gledati. Hoće li AVA furati to u više sezona ili nam se bliži definitivni kraj?

coflek
03.04.2006., 13:42
Nego, šta su tačno karmine? Podušja (ili po srpski, zadušnice)?

da, to ti je to, podušja.

Nego, epizodi od petka :s :D
al sad ce cuki ostat bez pozicije
eto kaj žene učine od poštena čovjeka:rofl:

Eladan
03.04.2006., 14:08
eto kaj žene učine od poštena čovjeka:rofl:

Odavno sam ja to ukapirao, na najteži mogući način :rolleyes:

Mrs B.
03.04.2006., 14:10
Sapunica je inače za 10, sa svim svojim propustima i glupostima.
Kad se prisjetim Vile Marije, ovo mi je sto puta zabavnije gledati. Hoće li AVA furati to u više sezona ili nam se bliži definitivni kraj?
snimanje je vec gotovo, samo jos 45 epizoda i feierabend. steta bas bi puno duze mogla gledat nijove gluposti.
a na ovi spoiler vec cekam od pocetka serije
Ksenija se ljuti, jer joj Lili nije rekla da je Goga bila ljubavnica Frenkiju
Lili ispriča Kseniji sve o Gogi, a Ksenija se ljuti na Gogu i Frenkija.
Frenki dolazi doma i nalazi svoje spakirane stvari :rofl:
bas me zanima kako ce se izvuc.
Moram prisnat da glumica Maja itd. koja glumi Lili/Gogu bas dobro o glumi,
bas ispadne da Gogu zamrzis a Lili postane simpaticna :top:
Bas me zanima ko ce nakraju bit skim? ne samo da na kraju budne Frenki/Goga, i Ksenija/Valent. a mislim da je visoka mogucnost.
ili kakva bi zanimljiva couple bilo Goga/Malek :rolleyes:

Eladan
03.04.2006., 14:16

Joooj, nemojte to! Ja se još nadam da će Malek biti sa Ivanom :zubo:

coflek
03.04.2006., 14:34
Joooj, nemojte to! Ja se još nadam da će Malek biti sa Ivanom :zubo:

ja se još uvijek nadam da ce Global poslat Ivanu nekam dalekoooo:zubo:

Mrs B.
03.04.2006., 14:35
ja se još uvijek nadam da ce Global poslat Ivanu nekam dalekoooo:zubo:
eeeeh bas, najbolje u Peru kod Valenta, pa mu moze drustvo u Peru pravit.

coflek
03.04.2006., 14:39
Bas me zanima ko ce nakraju bit skim? ne samo da na kraju budne Frenki/Goga, i Ksenija/Valent. a mislim da je visoka mogucnost.

a cuki? nije valjda da je riknuo?:eek:
a ko ce sad zapljuvavat svud okolo?mljackat? tepat gogici? na koga ce frenki bit nabrijan?:D

poirot
03.04.2006., 14:40
Joooj, nemojte to! Ja se još nadam da će Malek biti sa Ivanom :zubo: Jes' luda, pa ona mu je kćer!

Mrs B.
03.04.2006., 14:50
a cuki? nije valjda da je riknuo?:eek:
a ko ce sad zapljuvavat svud okolo?mljackat? tepat gogici? na koga ce frenki bit nabrijan?:D
pa eno cukiju lili. ako to ne zasto ne Cuki/Ljerka, sigurna Ljerka trebu utjehu nakon sto se desi sa marijom. :zubo:

Manki_punker
03.04.2006., 14:53
Bas me zanima ko ce nakraju bit skim?

Evo kak bi trebalo biti:
Vlado Cukić i Maja Župan (po on ju tako hvali, a i ona je kao taaaak sretna da je upoznala "tvog starog".)
Ogi i Lana (krv nije voda)
Marko i Nina (e pa kad si onak navalio na tu Ninu, eto ti je)
Ivana i Alehandra (Ivana joj rekla već 20 puta, kako "gorgeous" izgleda, a Ale... kad ne ide sa markom, onda...)
Mare i Dr. Hans (Mare voli doktore)
Duje i Ale (nije to problem, neće za to znati Ivana)

Hm, koga još ima?

coflek
03.04.2006., 15:02
Ivana i Alehandra (Ivana joj rekla već 20 puta, kako "gorgeous" izgleda, a Ale... kad ne ide sa markom, onda...)

e da, i stalno joj govori sweety i gleda ju s većim žarom nego castilja s kojim hoda, mada se to po ničem nemre skuiti :rolleyes:
a i radje ide van sa alehandrom nego sa svojim nazovi deckom :zubeki:

Raven.87
03.04.2006., 15:08
Ste vi vidjeli kako je magistralno Romcevicka odglumila zadnju epizodu proslog tjedna? :eek:
Mislim, onakva gluma zasluzuje Oscar!:klap:
Valjati se po podu u zagrljaju ultra-gadnog Janesa:bljak: (iliti Cukica) i uspijevati tako dobro glumiti uzitak i strast!:s
Svaka cast, Majo! :top:

Eladan
03.04.2006., 15:25
Evo kak bi trebalo biti:
Vlado Cukić i Maja Župan (po on ju tako hvali, a i ona je kao taaaak sretna da je upoznala "tvog starog".)
Ogi i Lana (krv nije voda)
Marko i Nina (e pa kad si onak navalio na tu Ninu, eto ti je)
Mare i Dr. Hans (Mare voli doktore)
Duje i Ale (nije to problem, neće za to znati Ivana)

Mogu samo reći na ovo: :rofl: :lol::rofl: :lol::rofl:

@ Poirot: Poštovani, malo ste se zaneli u ovom postu:

Jes' luda, pa ona mu je kćer!

tj. omašili ste moj pol, a i nisam siguran da ste ovo za Ivanu zaozbiljno mislili :eek:

chiquita
03.04.2006., 15:36
a ja mislila kako će se jedna od njih dvije pokupiti i dati petama vjetra dok se vlado osvijesti i poslije mu reći kako je sve to samo sanjao u predsjedničkom bunilu. :zubo:

coflek
03.04.2006., 15:53
a ja mislila kako će se jedna od njih dvije pokupiti i dati petama vjetra dok se vlado osvijesti i poslije mu reći kako je sve to samo sanjao u predsjedničkom bunilu. :zubo:

I ja sam to pomislila, al onda bi to bila kopija onog s Tarikom u Bitangama&princezama. mada niš čudno.

Bilo bi ok kad se cuki osvijesti da sam izabere s kojom hoće bit (s Lili of kors:cool: )

Mrs B.
03.04.2006., 15:55
da nakraju osvijesti se i mi smo napocetku serije - jos nista se nije desilo

Bg_girl
03.04.2006., 15:56
A sad ja trolujem - u Ocajnim domacicama u prvoj epizodi kada one idu na sahranu Meri Elis englesko 'wake' je prevedeno sa 'karmine' a to je kod nas bdenje?!

A za parove - sve se poklopilo narocito Duje 'Argentina Hrvatska 0:0' (ili kako je vec bilo) i Ivana ' you are so gooooorgeus' i Ale 'great dancer'.....:rofl: ....ali cekaj ovo je vec menage a trois - Duje, Ale, Ivana ?!

Eladan
03.04.2006., 15:59
ali cekaj ovo je vec menage a trois - Duje, Ale, Ivana ?!

Ma, to se traži :rofl: :rofl: :rofl: :lol:

Curetak
03.04.2006., 16:02
A s kim će ubogi Klod?!
On nema para:tuzni:

poirot
03.04.2006., 16:06
A s kim će ubogi Klod?!
On nema para:tuzni: Žabama je prošla sezona sexa :cool:

Mrs B.
03.04.2006., 16:11
A s kim će ubogi Klod?!
:bicedobro: a on i Valent bas su neki ljeeeeeeeeeep par:zubo:
kod nas nece nitko ostat sam.

Raven.87
03.04.2006., 16:20
Žabama je prošla sezona sexa :cool:

:eek: ali on je tako zanimljiva, fascinantna i zgodna osoba!
Jedino sto kod njega ne valja je to sto je bio hladan prema Nini (sto se odmah Agati Holmes cinilo sumnjivo...:s )

Eladan
03.04.2006., 16:31
Žabama je prošla sezona sexa :cool:

:rofl: :lol:

I žabama i papigama :zubo:

Curetak
03.04.2006., 16:39
KLOD+tajnica Dunja:cerek:
?? kaj velite??

Eladan
03.04.2006., 17:03
Mudrice :lol: Šteta za Dunju :rofl:

emo§ion
03.04.2006., 18:03
FUCK!!!!!!!!!!
Shvatila sam da sam 10.04.2006 u 18:30 u školi...:mama:
Kaj da raaaaaaaadimmmmm????
{ne mogu markati već me dosta nije bilo...:o}

Curetak
03.04.2006., 18:12
FUCK!!!!!!!!!!
Shvatila sam da sam 10.04.2006 u 18:30 u školi...:mama:
Kaj da raaaaaaaadimmmmm????
{ne mogu markati već me dosta nije bilo...:o}

Ispiši se iz škole.
Na jedan dan:mig:

emo§ion
03.04.2006., 18:16
Ispiši se iz škole.
Na jedan dan:mig:
:tuzni:
Taman kad sam se nadala nekom suvislijem savjetu...:mama: :p

Kaj ima repriza, neštoo???

bliss
03.04.2006., 18:24
Vikendom su reprize.

Curetak
03.04.2006., 18:28
a možeš si i snimit pa gledat kad dođeš iz škole da ne čekaš vikend
:p i tebi

emo§ion
03.04.2006., 18:29
a možeš si i snimit pa gledat kad dođeš iz škole da ne čekaš vikend
:p i tebi
Ne vjerujem da imam tako kratke moždane vijuge..:rolleyes:
Pa video, Emo§ion, video... :o :rofl:
I tebi Curetak:kiss:

Bg_girl
03.04.2006., 19:42
A s kim će ubogi Klod?!

Pa posto je Kermitov par Missy Piggy ja predlazem da natovimo Veljacu jos jedno 30 kila i taman ce sa onom frizuricom sa loknama biti ista Miss Piggy!!!! :zubo:

Bg_girl
03.04.2006., 19:52
Jaooo Ale i engleski:

Ulazi u kafic : I AM on a photoshoot (prevod - BILA sam na snimanju) Ale, get a grip, u kaficu si!!!

From now and on i forbiBd you to talk about him! :rofl:

Ona mucena Krepela joj na kraju rekla da pocne da prica na spanskom da se ne bruka....:D

Sledeci put uzimam papir u ruke zao mi sto sam zapamtila samo ovoliko....:zubo:

poirot
03.04.2006., 20:12
Ajoooj, majko mila, želudac mi se preokrenuo kad sam čuo gaučosicu kako spika: ju hav to bi prepard :visi: Isusek, ta mala ima 'Next Milli Vannilli project' written all over her face :bang: :visi:

nobodyBGD
03.04.2006., 20:14
ova danasnja epizoda sva je nekako bezvremenski delovala...ajde nek neko kaze da li je ovo danas bio 1, 2 ili 3 dana...

Ako je bio 1 dan onda su Agramovci stigli za 1 dan da otputuju i odigraju utakmicu (NEMOGUCE)
Cukic (u bolnici, kao da je danima)
Ksenija-zvoni 3 dana na vrata Cukicevih
Ivana - samo sedi u kafani i ispija pica...sve nekako nelogicno!

Ivana i Ale samo sto nisu pocele da se zvalave i ljube na sred onog "Memories of A Geisha'' caffea!

Inace greske opet, greske, greske..

1- Lili: Ma otkud znam zasto se vratio - zaboravio je PASOŠ!!! HALOOOOO srpska rec! Greska, posle je u bolnici spomenula putovnicu
2 Horrible! Marijana prvo pije žuti sok dok prica sa Jakovom a posle dve sekunde drži drugu čašu i pije crveni sok!! Jebiga

3 Duje je za manje od 24h uspeo da se prijavi, prodje prijemni i pocne da se takmici u Survivor...i jos i na TV da dospe:rofl:

Ali scene tuce i sukoba Goge i Lili totalno su the best of u celoj seriji!

Maja ROmčević Noveljić je stvarno odlicno ovo napravila!

PS:flop: VERSACE vazna za iznad kreveta:eek:

poirot
03.04.2006., 20:20
Ivana i Ale samo sto nisu pocele da se zvalave i ljube na sred onog "Memories of A Geisha'' caffea! keep going... :frajer:

Prufrock
03.04.2006., 20:23
Namjestila sam se fino ispred televizije u 18.30 gledat omiljenu seriju, prebacim na prvi, i zamalo oslijepim. Trebalo mi je par trenutaka da se priberem i shavatim da se to ipak, srećom, Valent nije vratio u seriju nego da će bit u Piramidi, ali ono što mi svejedno nije jasno je kako netko može reklamirati emisiju s njim i nadat se da će to onda netko gledat.

Curetak
03.04.2006., 20:23
Ajoooj, majko mila, želudac mi se preokrenuo kad sam čuo gaučosicu kako spika: ju hav to bi prepard :visi: Isusek, ta mala ima 'Next Milli Vannilli project' written all over her face :bang: :visi:
i ja sam se strgala na to.
zakaj forsaju s tim njenim engleskim? izgleda ko da je retardirana kad priča.

i, mislim, koliko su Krepana i Kastiljo skupa? 3 tjedna i ovaj bu je već zaprosio??
pa, nisu se još ni poljubili kak spada.

poirot
03.04.2006., 20:26
i, mislim, koliko su Krepana i Kastiljo skupa? 3 tjedna i ovaj bu je već zaprosio?? Zar ti ne gledaš sapunice? Znaš da su gaučosi vrlo pobožna rasa i ništa prije braka. E sad, dečku se prijebalo pa ša će drugo nego zaprosit. Nemre cijeli život braka bit toliko loš u usporedbi s činjenicom da će vidjet muf :zubo:

d i v j i cvit
03.04.2006., 20:30
pa, nisu se još ni poljubili kak spada.

To je fakat... nešto bi mogli da nauče iz španskih odn. argentinskih sapunica. :rofl:

chiquita
03.04.2006., 20:31
a dajte mi recite odkad to ivana spika španjolski da kuži aleeee kaj priča?!

e da i ono sa sokom....to sam i ja zamijetila čim se scena poslije psihića vratila na mare.
a kad je goga došla cukiju u bolnicu, prvo nema pa onda ima naušnice.
joj kako mi takve stvari dignu živa-C!

Bg_girl
03.04.2006., 20:39
Zar ti ne gledaš sapunice? Znaš da su gaučosi vrlo pobožna rasa i ništa prije braka. E sad, dečku se prijebalo pa ša će drugo nego zaprosit. Nemre cijeli život braka bit toliko loš u usporedbi s činjenicom da će vidjet muf :zubo:

A tek Ivanine upitne recenice:
Ja.....JA ....sam dobila posao??? :eek:
Kreso, jao Kreso, jel to istina???? :eek: :eek:

I danas
Ale : he is going to ask you the question?
Ivana (sva zblanuta) : what question?
PA HOCE DA TE PITA STA TI MISLIS DA JE UZROK GLOBALNOG ZAGREVANJA??? :tuctuc: :mad:

Curetak
03.04.2006., 20:47
a dajte mi recite odkad to ivana spika španjolski da kuži aleeee kaj priča?!

pa ne kuži ju ni kad priča engleski, šta će se jadna Ale mučiti
a možda ju je Enrike učio španjolski u ova tri tjedna veze pa je nekaj i naučila, sexali se nisu ziher

Vanjushka
03.04.2006., 20:48
ova danasnja epizoda sva je nekako bezvremenski delovala...ajde nek neko kaze da li je ovo danas bio 1, 2 ili 3 dana...

Ako je bio 1 dan onda su Agramovci stigli za 1 dan da otputuju i odigraju utakmicu (NEMOGUCE)
Cukic (u bolnici, kao da je danima)
Ksenija-zvoni 3 dana na vrata Cukicevih
Ivana - samo sedi u kafani i ispija pica...sve nekako nelogicno!

Ivana i Ale samo sto nisu pocele da se zvalave i ljube na sred onog "Memories of A Geisha'' caffea!

Inace greske opet, greske, greske..

1- Lili: Ma otkud znam zasto se vratio - zaboravio je PASOŠ!!! HALOOOOO srpska rec! Greska, posle je u bolnici spomenula putovnicu
2 Horrible! Marijana prvo pije žuti sok dok prica sa Jakovom a posle dve sekunde drži drugu čašu i pije crveni sok!! Jebiga

3 Duje je za manje od 24h uspeo da se prijavi, prodje prijemni i pocne da se takmici u Survivor...i jos i na TV da dospe:rofl:

Ali scene tuce i sukoba Goge i Lili totalno su the best of u celoj seriji!

Maja ROmčević Noveljić je stvarno odlicno ovo napravila!

PS:flop: VERSACE vazna za iznad kreveta:eek:

Uskoro ce se oni poceti teleportirati po epizodama, nista me vise nebi iznenadilo.

Gogica, idemo u bolje sutra, brzinom od tri vorpa.

Spasimo planetu
03.04.2006., 21:05
Zašto ste toliko ljuti na slatku Ale koja govori engleski malo drugačije?
U principu većina latinosa koja se koristi engleskim, govori ga baš tako. Uostalom španski jezik je lepši a i zastupljeniji.

Meni je slađi Alehandrin španski engleski, nego Ivanin školski engleski.
I Alehandra je slatka. Ne mora ništa ni pričati, samo da se smeška i ispija sokiće pa je zaradila honorar za snimanje.

BabyNicky
03.04.2006., 21:23
Meni je danas bio jeben doktor koji je Lilili govorio dijagnozu od Cukija.
Ko da su isfurali Šipca iz sljastičarne da govori neke stručne izraze.
Roman Majetić - headhunter.
Odma nakon Ivora Vucelića.

chiquita
03.04.2006., 21:33
joj da, i ja sam se bacila pod kauč od smijeha kad je doc objašnjavao gogi/lili o cukićevom stanju
- g. cukić ima malo, ono, hm, ..mneziju.
sutrba BU išel kući. :rofl:

poirot
03.04.2006., 21:35
Zašto ste toliko ljuti na slatku Ale koja govori engleski malo drugačije?
U principu većina latinosa koja se koristi engleskim, govori ga baš tako. Uostalom španski jezik je lepši a i zastupljeniji.
nije problem u naglasku, već u tome što ga žena tako loše govori da bih radije slušao škripanje noktiju po ploči nego to :flop:

Curetak
03.04.2006., 22:06
......
pa di si ti ?!?

broken
03.04.2006., 22:44
i, mislim, koliko su Krepana i Kastiljo skupa? 3 tjedna i ovaj bu je već zaprosio??

Sjeti se da je Lana u tri tjedna uspijela spavati sa Ogijem, preboljeti ga, zaljubiti se u Kresu, spavati sa njim, zatrudnjeti, kupiti stan i zaruciti se. Tako da to za Ivanu nije nista cudno.

Neperemkosu!Kreso
04.04.2006., 01:47
Ne znam kako niko nije spazio TV klada je bila utakmica.
Oni igraju kao sa Deportivom,u La Korunji...a na tv-u isti onaj snimak koji se provlaci vec mesecima,a da ne pricam kako se jako dobro videlo da je ono neka livada sa ogradom.
Ista stvar vezana za prenos te utakmice.
Nije mi jasno ako su vec nesposobni da izmontiraju,sto i pokazuju da se vidi tekma.Cuje se lepo komentator kako kaze da je Ogi promasio sansu,a 3 sekunde kasnije na tv-u slika kako se svi grle i raduju,masu rukama i slave,tj. onaj snimak koji je pusten kada su kao igrali sa Austrijom.U prvi mah,reko ajde nije greska,mozda kao La Korunja igra u tim dresovima,kad ono sledeca scena ovi ulaze u svlacionice u istim tim dresovima.
Ali mislim da nema nista iritantnije nego kada pokazu scenu u kaficu u sred bela dana,a ono svi sede,i samo vidis na podijumu neka 2 debila igraju sa 2 devojke.Strasno...ja za mojih 26 godina nisam jos spazio da neko igra u kaficu,ne znam,mozda se moda izopacila.
I da,kad nije tekma na tv-u,onda je spot 50cent!:rofl:

Re-Invented
04.04.2006., 01:59
...ili kako je Krešo otkrio Wonderful News about Alejandra, a Ivana se dvoumi dal da joj ona kaže kako ju argentinac ipak voli:flop: , ali pametna Ivana je zaključila kako neće ništa reći Alejandri, NEK SAMA PROČITA. :eek:

Žena ne da se ne snalazi s engleskim, nego brijem da joj je i maternji španjolski kenjkav, ali čitat će novine na hrvatskom. Ma Bravo!:s :s :s

Neperemkosu!Kreso
04.04.2006., 02:58
U principu serija je ok,pratim je,gledam...ali tako se iznerviram zbog nekih tehnickih detalja da to nije normalno.
Ako vec radis,radi kako valja ili nemoj nikako.

P.S. Kad se sve sabere i oduzme u celoj seriji mislim da je vrh ono: "Hooommmbreeee,Gogicaaaaa,ovdje tvoj hoommbreeeee,tvoj Cukiiiii,hoommbreeee...":rofl: :rofl: :rofl:

BabyNicky
04.04.2006., 09:38
Ali mislim da nema nista iritantnije nego kada pokazu scenu u kaficu u sred bela dana,a ono svi sede,i samo vidis na podijumu neka 2 debila igraju sa 2 devojke.Strasno...ja za mojih 26 godina nisam jos spazio da neko igra u kaficu,ne znam,mozda se moda izopacila.
rofl:

Kuš, to nije kafić - to je DA KLUB - onog koje je opisao 50cent...:zubo:
Meni je pače jače (gle rima!) kada oni plešu a muzika je toliko tiha da se čuje šuškanje njihove odjeće, škripanje ciplela i slično. Mora da se ekipa fantastično osjeća na snimanju.

BabyNicky
04.04.2006., 09:42
Sjeti se da je Lana u tri tjedna uspijela spavati sa Ogijem, preboljeti ga, zaljubiti se u Kresu, spavati sa njim, zatrudnjeti, kupiti stan i zaruciti se.

A tak je kenjkava. Daj zamisli da je tip ko Ivana - onda bi već rodila to dijete, naučila ga pisat i čitat, smotala Ogija, Krešu, Cukija, Maleka, pomoćnog trenera, Magaša, Frenkija, Stiva, Mirka, Zvonca, Marušića, Muju, Jakova i još bi Hojaka vratila iz mrtvih.

bliss
04.04.2006., 09:45
Šta oni rade od Ninie kose? Jučer je bio vrhunac. Htjela sam ući u televizor i maknut joj one zgužvane šiške s face.

A ova Lilina dublerka....Zar je tako teko napravit joj istu frizuru kakvu ima Lili da nije baš tako očito da je u pitanju druga ženska. Lili redovito ima kosu iza uha i svezanu u rep, a ova svaki put preko ušiji. Nije da se s perikama ne mogu napravit nikakve frizure.

Eladan
04.04.2006., 10:18
I da li je onaj Marin doktor morao da bude onako zatupast. Čovek izgleda kao da je pobegao iz fabrike polufabrikata za industriju nameštaja. Ogroman, četvrtast, pritupast, ma sav je... fujjjjj :rigo:

tatiana
04.04.2006., 10:46
a koja je to bila zadnja rečenica koju je izgovorila Ksenči u jučerašnjoj epizodi? nisam čula, samo sam vidjela da je nešto rekla Lili, i ušla u kuću a Lili je imala zabezeknutu facu u stilu "u jebote skužila me" :confused:

Curetak
04.04.2006., 10:53
a koja je to bila zadnja rečenica koju je izgovorila Ksenči u jučerašnjoj epizodi? nisam čula, samo sam vidjela da je nešto rekla Lili, i ušla u kuću a Lili je imala zabezeknutu facu u stilu "u jebote skužila me" :confused:
rekla joj je: ''Goga, reci mi tko je Lili Libert i kakve ti imaš veze s njom!!'' onim svojim zapovjedničkim glasom

HAOS
04.04.2006., 14:11
Citam vase komentare i doista primecujete propuste u seriji : Interesantno da svaki put kad se pojavi doktor, uredno je u odelu, masna-tasna, a tek cipelice :top: Serija dobro osmisljena, ali su je zbrzili toliko da se da uociti i najmanja grescica. Sto se tice Nine, frizura, tj. pustena kosa joj uzasno stoji. Za mene je antipaticna Ale, koja pojma nema (il nije stigla da nauci tekst na engleskom) pa ubaci na spanskom.... i naravno baba (Markova majka) koja neartikulisano mlati rukama po vazduhu kao da tera muve (jest da uvek glumi pacenicu, pa gine u petak). Onda Ogi koji svaki put mora dva puta da ponovi pocetak reci u recenici pre nego sto kaze celu misao, itd.itd.:mikroval:

Mrs B.
04.04.2006., 14:41
stvarno neznam sta su uradili sa koson od cure (nina), ali nemogu vjerovat. pa napoceku nije imala takvu kovrdavu kosu, puno bolje je izgledala.
malo je jucer dosadno bilo, nije frenki bio. Pricu izmedu Ivane i Ale stvarno nisi mogo slucat, pokusala sam ne citat, nema sanse sta kuzim onda ocemu se radi :rolleyes:
kad su se pozdravili, misla sam stvarno da cu se zazvalit.:eek:
a kako se seje svadaju oko cukija, ajme a on najveca seljacina

Neperemkosu!Kreso
04.04.2006., 15:09
E da,jos nesto mnogo iritira...kada sede za istim stolom albanac Kreso i Ivana,pa kad mu ona nesto odradi kako valja ili mu pomogne nesto,kad krene da se cmacu ko neke 2 tracare i zenturace.

Manki_punker
04.04.2006., 15:36
Ale i Ivana.... he thinks you are the one... expect the question.... you should be prepared...
E baš me zanima hoće li sada naša Ivana biti "prepared" kad padne pitanje... ziher bude opet "eeee, whaaaaat?,..., meee? :misli: "

Klod.... kaj je sad s operacijom pljačka-slika? Pa to je bio biser ovog scenarija... Frenki ga već skužio, a onda ništa :(

Maja Župan: Teo, kaj ja tebi izgledam kao da znam promjeniti kotač?

Raven.87
04.04.2006., 16:01
Nesto meni nije jasno: kako to da kada je u kadru Cukicev dom, Ksenija zvoni na onoj prednjoj kapiji, a kada je scena smjestena u dnevnom boravku Cukicevih, tko god da dolazi, kada zvoni je vec na ulaznim vratima?

Mrs B.
04.04.2006., 16:06
Nesto meni nije jasno: kako to da kada je u kadru Cukicev dom, Ksenija zvoni na onoj prednjoj kapiji, a kada je scena smjestena u dnevnom boravku Cukicevih, tko god da dolazi, kada zvoni je vec na ulaznim vratima?
jadni toji ljudi sto stvarno zivo u Cukicevom domu, taj dan je Ksencic njima sila na vrh glave, koliko je zvonila.

bas koji smisao je imo Klod ili Lili je upravo dosla da se osveti Frenkiju - otoga
isto nist.:rolleyes:

chiquita
04.04.2006., 16:06
a prije nego uđe u kuću skine kaput i negdje ga očito ostavi jer ga ne nosi u rukama.

Bg_girl
04.04.2006., 16:08
Kuš, to nije kafić - to je DA KLUB - onog koje je opisao 50cent...:zubo:

YO Frenky, its your birthday, we're gonna party like its your birthday...

Eladan
04.04.2006., 16:09
Ovo je dobra primedba. A i čudno je kako Lili zna da je ono bila Ksenija kad se nikako nisu čule :?

Mrs B.
04.04.2006., 16:13
Ovo je dobra primedba. A i čudno je kako Lili zna da je ono bila Ksenija kad se nikako nisu čule :?
oni su tako dobre frendice, da znaju sta druga misli. To je pravo prijateljstvo izmedu njisi dvoje;)

coflek
04.04.2006., 16:16
To je pravo prijateljstvo izmedu njisi dvoje;)

misliš- njih troje (s frenkijem) :zubo:

Boozer
04.04.2006., 16:19
Samo me zanima, gine li Babuskara ovaj tjedan? :kava:

To ne želim propustit. :o :D

HAOS
04.04.2006., 16:29
Kako Ksenci direktno zvonila na vrata, razmisljah nesto pa se setih: Cule su se Lili i Ksenci u bolnici, dok je Lili pricala sa doktorom, a zvonio joj telefon. Rekla je: "Ovo moze da saceka" i klik iskljucila ga. Odatle mozda zna da to Ksenija zvoni. A kada su prikazivali kucu Cukicevih, ne znam da li neko primetio da se velika ulazna vrata otvaraju (daljinskim putem) najverovatnije za Kseniju koja ce da zvoni za 5 minuta :eek:

Eeeh a seje se svadjaju oko muskaraca:cerek:

HAOS
04.04.2006., 16:30
Da, babac gine u petak, 7.4.2006. a smrt ce da konstatuju u ponedeljak, 10.04.2006.

Manki_punker
04.04.2006., 16:45
..A kada su prikazivali kucu Cukicevih, ne znam da li neko primetio da se velika ulazna vrata otvaraju (daljinskim putem) ....

Ne nismo primjetili :rofl: :rofl: :rofl:

Pa ta se ista scena s vratima prikaziva svake epizode, dakle primjetili smo to več kojih 121 puta.

A mislim da je ta Cukićeva barem kuča, dok je Frenkijeva kuča je 3D AutoCad kuča, virtualna. Computer rendering, you know.

HAOS
04.04.2006., 16:50
Pa nije bila ta scena u prosloj epizodi, kada Ksenci sto puta zvonila na vrata, eto vidis da nije u svakoj bas :cerek:

HAOS
04.04.2006., 16:53
A s obzirom da je tek 133-134 epizoda nije valjda u da su se vrata od samog pocetka serije otvarala kako navodis da je primeceno 121 puta :cerek:

Manki_punker
04.04.2006., 16:59
Pa nije bila ta scena u prosloj epizodi, kada Ksenci sto puta zvonila na vrata, eto vidis da nije u svakoj bas :cerek:

E sad me imaš. :o
:p Ali varaš se i ti! Nije Ksenči sto puta zvonila, nego 93 puta! :p

Spasimo planetu
04.04.2006., 17:16
KOMITET ZA ODBRANU LIKA I DELA G-ĐE MARUŠIĆ

U skladu sa ovlašćenjima datim od članova i predstavništva gore navedenog komiteta obraćam se sa molbom čanovima ovog uvaženog foruma.

Još nije zabeleženo u novijoj istoriji televizijskog programa na prostorima jugoistočne Evrope da je nečiji televizijski lik pokrenuo lavinu nezadovoljstva i netolerantnosti kao što je to u slučaju uloge g-đe Marušić u izvođenju glumice Nade Gaćešić.
Polazeći od konstante da je bilo kakav utisak bolji nego nikakav, to dokazuje samo o glumačkim kvalitetima g-đe Gaćešić.

U svrhu odbrane upućujem molbu članovima foruma:

1. Molimo ne vređajte lik g-đe Marušić, koja po svojim stavovima i načinu na koji je odgajila sina, i to bez muške pomoći spada u još jednu od heroina koje ostaju da se pamte kod gledalaca, poput likova kao što je Skarlet O Hara.

2. Neverovatan propust scenariste koji je predvideo smrt gospođe Marušić, ispraviti slanjem protestnih pisama AVA produkciji.

3. Insistirati da g-đa Gaćešić bude obavezna u kastingu za sve buduće AVA produkcije.

Pozdrav.

SPASIMO PLANETU
SPASIMO G-ĐU MARUŠIĆ

Mrs B.
04.04.2006., 17:39

U skladu sa ovlašćenjima datim od članova i predstavništva gore navedenog komiteta obraćam se sa molbom čanovima ovog uvaženog foruma.

Još nije zabeleženo u novijoj istoriji televizijskog programa na prostorima jugoistočne Evrope da je nečiji televizijski lik pokrenuo lavinu nezadovoljstva i netolerantnosti kao što je to u slučaju uloge g-đe Marušić u izvođenju glumice Nade Gaćešić.
Polazeći od konstante da je bilo kakav utisak bolji nego nikakav, to dokazuje samo o glumačkim kvalitetima g-đe Gaćešić.

1. Molimo ne vređajte lik g-đe Marušić, koja po svojim stavovima i načinu na koji je odgajila sina, i to bez muške pomoći spada u još jednu od heroina koje ostaju da se pamte kod gledalaca, poput likova kao što je Skarlet O Hara.

2. Neverovatan propust scenariste koji je predvideo smrt gospođe Marušić, ispraviti slanjem protestnih pisama AVA produkciji.

3. Insistirati da g-đa Gaćešić bude obavezna u kastingu za sve buduće AVA produkcije.

Pozdrav.

SPASIMO PLANETU
SPASIMO G-ĐU MARUŠIĆ
jeli tu negdje treba bit ironija u komentaru ili ja to nevidim. ???

Bg_girl
04.04.2006., 18:06
A kako su lukavo smislili da moramo da iscekujemo ceo vikend da vidimo da li je babac umrla! :zubo: C,c,c....

Najnoviji Ale biser : All i want from him to hohm me (prevod - jedino sto zelim je da me zagrli!) :eek: :rofl:

poirot
04.04.2006., 22:46

Pozdrav.

SPASIMO PLANETU
SPASIMO G-ĐU MARUŠIĆ Ovo pod 1. čitati kao: Gđa Marušić odgojila dijete bez kurtza :zubo:

Neperemkosu!Kreso
05.04.2006., 02:06

Nina Balestra 83
05.04.2006., 04:47
Ja sam cula da ce Seljaca na kraju izgubiti razum,to bi bio dobar kraj i za babu,da se ja tu nesto pitam!

BabyNicky
05.04.2006., 09:36
nis gledala. Molim raport.
detaljan.

Eladan
05.04.2006., 09:39
Ja sam cula da ce Seljaca na kraju izgubiti razum

Kasko to mislite? Stvarno će otkačiti? :eek: :E :top:

coflek
05.04.2006., 10:03
detaljan.

Početak je bio the best, Lili ostavlja Kseniju da čeka u dnevnoj pa brat bratu pol sata :D ...dok ona sa sejom u spavacoj dogovara kaj buju rekle kseniji ...i tako dogovaraju se one.bla bla bla ..i silaze obje niz štenge... e sad bi covjek očekivao da ksenči bude iznenadjena, ne? Al ona je više izgledala koda je ugledala nekog kog recimo nije duze vrijeme vidla ... no dobro, kseniji se to moze progledat kroz prste ...
Cuki sutra , tj.danas ide doma...
Frenki švrlja po uredu predsjednika Agrama, valjda se ufurava za ulogu zamjenika...
U Globalu izlazi nikad bolja ljubavna bajka o Ale i Hektoru...Ale kad to cuje, odmah juri kupit avionsku kartu i fiju briju za argentinu , dok se Hektor ne predomisli :zubo:
Ogi ima dvojbe oko Lane, djeteta...
I na kraju Lili na aerodromu kao odlazi za švicu, ali goga ju zove da otkaže let... znaci Lesi se vraća kući!:s :D

poirot
05.04.2006., 10:08
Ksenija je izgledala k'o da bih povalila obe:zubo:

Mrs B.
05.04.2006., 10:10
ej zaboravila si da su okantali Sinkovica.
da je Maja bas super frendica Lana, pa je vodila frizerki Maja, po Maji je se
Lana totalno zapustila.:rolleyes:
Mara i Nina su blablabla o Jakovu i Duji.
I da su Agramci nakon utakmice malo tuzni

Eladan
05.04.2006., 10:20
Summa summarum, ništa se bitno nije desilo :lol:

coflek
05.04.2006., 10:25
Summa summarum, ništa se bitno nije desilo :lol:
:rofl: :rofl:

A ono kad Ogi pita svog frenda iz tima za mišljenje o svom problemu zbog djeteta ..: kao radi se o njegovom frendu , nije to on...:lol:
hebote tu foru su garant pokupili s Foruma, svi tak pitaju : to mi je za frenda/icu...:rofl:
ma naravno:rofl:

papanka
05.04.2006., 10:40
a kad ekipa starsa cita Kresinu novu pricu.... uzas, uzasa! Kresina kolegica drzi novi broj STARS-a iz kojeg vidljivo proviruje papir s kojeg cita ''pricu''! na zadnjoj stranici STARS-a je reklama za T-com (onaj sijedi frajer kaj glumi frenkijevog poslovnog partnera) a na primjerku STARS-a koji Kreso drzi na naslovnici je nekaj skroz drugacije!!!!!!!!!!!!!! :rofl:

Manki_punker
05.04.2006., 10:48
detaljan.
Evo Cuflek ti je sve super izraportiral, a ja ću o biserima...

Cuki doktoru: Ali sutra idem doma, jel vam jasno! (sa !, ne sa ?) ... da i naravno, doktoru obećava sezensku kartu za sve utakmice Agrama.

Goga i Lili su već jaaaako dosadne s tom volim-te-mrzim-te-sejo sagom. cca 50% emisije smo jih gledali. Jes, odlična kao gluma, odmah se prepoznaje tko je tko. E pa nije tak težko to odglumiti, kad jedna uvjek ima otvorena usta i bleje "ejmo se napiti, evi ti još jedna krigla", a ona druga naprćava te sklopljene usne kao da je na reklami za maybeline.

Ali bajka o Hektoru i Ale...:rofl: Ko u osnovnoj školi u Starsu cijela ekipa čita priču, i to svako po jednu rečenicu. Kad jedan stane, drugi nastavlja.:s I orose se okice svima po malo.:rofl: ...."Hektor raskida zaruku sa bogatom argentinkom zbog ljubavi do Alehandre..... bla bla... i cijela argentina se sada pita, kdje je Alehandra. Nitko nezna, no, znamo mi!..." i tak dalje. Priča je fakat za 5 (od 10).

Ogiju je frka zbog bebe-ogija, ali opet je imao par odličnih... novinar intervjua Maleka i Marka, da zakaj su tak za drek igrali i zakaj je Ogi tak kakal na terenu, a Ogi veli "zašto ne pitaš mene, pa da češ da pojedeš taj mikrofon".:s .. ili je čak rekel "... pa da ti nabijem taj mikrofon u usta"... tak nekak... :top:

Mare bi da se poj***, a da joj ne uđe. Ona jako voli Lajnera, ali neče sa njim van večeras (jer ima Survivor na tv). Da, i govori u salonu ".. ne izgleda meni on (duje) baš kao neko ko skače po stablima ko tarzan i jede lišće." :rofl: (nije točno to rekla ali nekaj tak, ko će sve pamtit)

A na kraju opet Goga&Goga. Odlična gluma! :rolleyes:

Randall Flagg
05.04.2006., 10:49
Kad su jučer Nina i Mare razgovarale,a ova Nina kaže za Maju nešto tipa "Moš mislit prijateljice za popizdit! "

:s :s :s :rofl: :rofl:

Curetak
05.04.2006., 10:55
a kad ekipa starsa cita Kresinu novu pricu.... uzas, uzasa!
joooooooooooooj, vratili su me u osnovnu školu kada smo čitali priču pa je svako čitao po jednu rečenicu....
ali spike - kako je to romantično!! nikad nešto ovako nisam pročitala:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
frajer ju je ostavio radi neke bogate rugobe, pa kad si je promislio da ju baš nemre jelte ...gledat cijeli život, malo se predomislio. jako romantično. kaj ju je uopće ostavljao:mad:

coflek
05.04.2006., 11:04
novinar intervjua Maleka i Marka, da zakaj su tak za drek igrali i zakaj je Ogi tak kakal na terenu, a Ogi veli "zašto ne pitaš mene, pa da češ da pojedeš taj mikrofon".:s .. ili je čak rekel "... pa da ti nabijem taj mikrofon u usta"... tak nekak... :top:

:

bem ti , ja to nis vidla.. :bonk: nema više slaganja sendviča dok traje LJUZ:D

poirot
05.04.2006., 11:06

bem ti , ja to nis vidla.. :bonk: nema više slaganja sendviča dok traje LJUZ:D sve buš vidla, a još k tome se ne buš zdebljala :top:

chiquita
05.04.2006., 11:19
Kad su jučer Nina i Mare razgovarale,a ova Nina kaže za Maju nešto tipa "Moš mislit prijateljice za popizdit! "

:s :s :s :rofl: :rofl:
joj da!:top: :top: :top: :rofl:

ja sam se zatiltala pogledala dragog i pitala ga jel sam dobro čula.

znači ima i elemanata primitivnog humora u ovoj seriji.
bravo, pisci, B-R-A-V-O!!!!!:zubo:

Manki_punker
05.04.2006., 11:27
....po Maji je se
Lana totalno zapustila.:rolleyes:

Maja Župan: Pa nečeš se valjda sad još ugojiti kad si trudna?!

:s

Eladan
05.04.2006., 11:39
Maja Župan: Pa nečeš se valjda sad još ugojiti kad si trudna?!

Ma da, biće k'o iz Bijafre :lol: :rofl: :lol:

BabyNicky
05.04.2006., 12:05
Ugojiti?
Ugojiti?
Ziher sam - dajem lijevu i desnu ruku, dva jaja i oko da nije upotrijebila izraz "ugojiti".
Zdebljati mozda da, ali ugojiti nikako.
Pa ipak je ona jedna Zagrepcanka, malo retardirana, ali svejedno Zagrepčanka.

Eladan
05.04.2006., 12:18
...dajem lijevu i desnu ruku, dva jaja i oko...

A drugo oko? :angeleye: :angel: :)

BabyNicky
05.04.2006., 12:30
A drugo oko? :angeleye: :angel: :)
a s čim ću pratit ostatak epizoda?

coflek
05.04.2006., 12:44
Ugojiti?
Ugojiti?
Ziher sam - dajem lijevu i desnu ruku, dva jaja i oko da nije upotrijebila izraz "ugojiti".
Zdebljati mozda da, ali ugojiti nikako.
Pa ipak je ona jedna Zagrepcanka, malo retardirana, ali svejedno Zagrepčanka.

Ne se tako olako razbacivati s organima :zubo: , ipak se Maja puno "druži" sa Ogijem pa...:D

Manki_punker
05.04.2006., 12:49
Ugojiti?
Ugojiti?

:bonk: :bonk: :bonk:
Zdebljati, je, je. Glupi slovenac, kroatofil, piše malo na hr forumu, a ne zna ni osnova. Al večina mi prašta jer sam panker! :gitara: Oddužil se bum ja za ovaj propust.

coflek
05.04.2006., 12:52
:bonk Oddužil se bum ja za ovaj propust.

ma kaj je ta jedna riječca u usporedbi s propustima iz LJUZ-a. :zubeki:

FinaSlovenka
05.04.2006., 12:59
Manki punker kaže:

Glupi slovenac, kroatofil, piše malo na hr forumu, a ne zna ni osnova. Al večina mi prašta jer sam panker! :gitara: Oddužil se bum ja za ovaj propust.[/QUOTE]

Oh ti, ti Slovenac,kako si drzneš na tem forumu tako gramatično zmoto.

Opazuj jih iz vesolja ,verjemi ,najboljše bo. Ljubav u zaleđu pa glej doma in se pred njimi ne hvali.

To je moja izkušnja.

Eladan
05.04.2006., 13:02
a s čim ću pratit ostatak epizoda?

Touche ;) :) :cool:

Manki_punker
05.04.2006., 13:07
ma kaj je ta jedna riječca u usporedbi s propustima iz LJUZ-a. :zubeki:

FinaSlo: gle, na kratko, kak da se izrazim, Fu*k off!

FinaSlovenka
05.04.2006., 13:09
Manki punker kaže:

FinaSlo: gle, na kratko, kak da se izrazim, Fu*k off![/QUOTE

Pa daj reci po naše,če znaš , če obstaja..

Curetak
05.04.2006., 13:23
:bonk: :bonk: :bonk:
Zdebljati, je, je. Glupi slovenac, kroatofil, piše malo na hr forumu, a ne zna ni osnova. Al večina mi prašta jer sam panker! :gitara: Oddužil se bum ja za ovaj propust.
ti Slovenac??:eek: :eek:
ne bi nikad rekla
sad ćemo te izopćiti jer se na ovom topicu degradiraju svi neHrvati po difoltu
:D :D
mislim, ono:rolleyes:

Manki_punker
05.04.2006., 14:59
Zaboravili smo: vraća nam se Tanja Mala-sis-velka-guz iz Londona!

Eladan
05.04.2006., 15:01

Eeee, ovo su radosne vesti za mene :zubo:

Curetak
05.04.2006., 15:32
sad kad Mare napokon shvati da voli Duju a ne šrinka i odluči mu oprostiti vraća se Tanja da im raz*ebe koncepciju....

coflek
05.04.2006., 15:54
meni je super kaj se Lili vraća :top: :D

emo§ion
05.04.2006., 15:59
Da, babac gine u petak, 7.4.2006. a smrt ce da konstatuju u ponedeljak, 10.04.2006.
Moći ću gledati 7.04!!!!!!!!:cheer: :jumping:

Raven.87
05.04.2006., 16:10
a kad ekipa starsa cita Kresinu novu pricu.... uzas, uzasa! Kresina kolegica drzi novi broj STARS-a iz kojeg vidljivo proviruje papir s kojeg cita ''pricu''! na zadnjoj stranici STARS-a je reklama za T-com (onaj sijedi frajer kaj glumi frenkijevog poslovnog partnera) a na primjerku STARS-a koji Kreso drzi na naslovnici je nekaj skroz drugacije!!!!!!!!!!!!!! :rofl:

To sam i ja primjetio! :rofl:
Scena grupnog citanja je bila fenomenalna: cijela redakcija cita Kresin clanak, svaki od njih po nekoliko redaka, a ribe vele "Joooj, kako je to romanticno!"
Dobro mi je bilo i kad je ne sjecam se tocno tko rekao (mislim o Alejandri, ili o onom njenom argentincu) "He's in love with him.":top: Drago mi je da i serija kao Ljubav u Zaleđu potice na toleranciju prema gay populaciji!:D
A jeli sva ta prica o Alejandri i njenom bivsem je samo meni prilicno "labava"?
Mislim: frajer je odjebe, ona pobjegne u ZGB, a on ostavi drugu pred oltarom, s time da ne javi nista Alejandri i da nije poduzeo ama bas nista kako bi dosao do nje (Ale se nije skrivala, cak je zapocela manekensku karijeru i kod nas), a cisto sumnjam da onakav bogatun nema sredstva kako bi pronasao bilo koga, a kamoli manekenku koja se pojavljuje po svim casopisima...
A sada, kada je Alejandra saznala kako je taj Argentinac jos uvijek zaljubljen u nju, vraca se u Argentinu bez da mu ista javi, bez da provjeri jeli on jos tamo.
Boh...

Raven.87
05.04.2006., 16:13

A vraca se i Teo!:)

coflek
05.04.2006., 16:14
Jos samo fali da se vraca i Valent :lol:

Eladan
05.04.2006., 16:19
Pa jel'ovo dramski ili horror-program? :eek:

Manki_punker
05.04.2006., 16:30
http://www2.shrani.si/files/veljacat388357.jpg

Bg_girl
05.04.2006., 16:57
:s :rofl:

Nemam komentar! :rofl:

Manki_punker
05.04.2006., 18:17
nije to moja ideja (jelen-a-veljača), ja sam samo dodal pozdrav, ono u oblačić. ;)

bliss
05.04.2006., 18:47
Alejandra jučer čita Stars i tako saznaje da je Hector otkazao vjenčanje. Ne čita Ivana pa joj prevodi, nego Ale bulji u časopis i kao sve kuži. :rolleyes:

amerix
05.04.2006., 19:16
šta bi mi dali da vam dam link na zadnju epizodu? :D
:zubo:

Randall Flagg
05.04.2006., 20:09
šta bi mi dali da vam dam link na zadnju epizodu? :D

Dao bih ti nogu u guzicu :flop:

d i v j i cvit
05.04.2006., 20:30
-Lana sjedi s Kresom u piceriji i kaze mu kako je posvijetlila kosu, a boja kose i frizura su joj iste... nikakvih promjena:nono: (prethodna epizoda)
- bolnička soba u kojoj je boravio Cuki i hotelska soba u koju je svratila Lili su iste... :klap:
- naslovnica Globala u kojoj je objavljen članak o malverzacijama u Agramu i vijesti u vezi sa Fišerom kao podpredsjednikom kluba kao i povlačenje Sinkovića su iste a ti događaji su se desili poslije izlaženja članka o skandalu u Agramu... :kokice:
-klub nema dovoljno novaca, pa se titule clanova uprave stampaju na A4 formatu i lijepe na vrata... :lol:

Nina Balestra 83
05.04.2006., 20:44
I tako ode Gogica u Svicu, materinski instinkt sta to bese? Ustvari da imam rahiticnog Ogija za sina mozda bih i ja tako postupila...

donkey_hot
05.04.2006., 20:44
danas se totalno kužilo da ona inspektorica kiš u svom primjerku globala ima i scenarij, buahahaha :rofl:

a, onaj paralelni razgovor kreše i lane; i ogija i maje... prostorija očito ima fakat zajebanu akustiku da se nisu čuli ;) i ono lanino: " daj, nemojmo o ogiju" , a ovaj sjedi drito do njih.

i rečenica epizode, maja: " oću mačkicu"

Vanjushka
05.04.2006., 20:57
http://www2.shrani.si/files/veljacat388357.jpg

Dobar ovaj februar od 30 dana

Vanjushka
05.04.2006., 21:00
- bolnička soba u kojoj je boravio Cuki i hotelska soba u koju je svratila Lili su iste... :klap:

I ne samo to, u istoj sobi su lezale Lana i Maja nakon sto su se slupale iduci u Varazdin na tekmu Agrama.

Moram li reci da je soba tada bila u varazdinskoj bolnici.

d i v j i cvit
05.04.2006., 21:06
Moram li reci da je soba tada bila u varazdinskoj bolnici.

Ne moraš... dovoljno si rekao. :lol: Sve u jednom, a soba "metar sa metar" sa nagibom... :lol: Štedi se, može se... :bonk:

amerix
05.04.2006., 21:17
Dao bih ti nogu u guzicu :flop:
just kiddin' ;)

Bg_girl
05.04.2006., 21:26
Ma molim te....ono sedenje u kaficu Maje i Ogija i Krese i Lane je bilo :rofl:
Pa samo sto nisu sedeli jedni drugima u krilima a kao ne cuju se!!! Vrhunac!

Gogica definitivno zasluzuje Mother of the year nagradu - jaoo pa ono malo ce mi nedostajati Ogi ali opet mogu da gledam utakmice na TV-u pa ce sve biti uredu.....:rolleyes:

I Ogijev i Cukijev razgovor kada je Ogi prevrnuo - Ma sta mene briga sta ti mislis!!! Sta mene briga sta ljudi misle! :E :top:

Randall Flagg
05.04.2006., 21:48
Sad je bio na Piramidi lik što glumi Valenta,kaže "Do kraja sezone Valent će se vratiti!!!!"

:)

Kad ga Frenki vidi :p

Nina Balestra 83
05.04.2006., 22:20
Vraca se Valent, neeeee.... A ja se bas poradovala da ce frikovi polako da se izgube iz serije, jedan po jedan!
Citala sam neku Veljacinu izjavu u novinama: "Kad si lepa, mlada i imas dugu plavu kosu, tesko ti je da dokazes da imas mozak." Aha, vazi!!!

nobodyBGD
05.04.2006., 22:36
....BTW a prekjuce je crveni auto Maje Zupan posluzio kao TAXI kome se dovezla Goga dok je spijunirala oko kuce

a danas konacno onaj Pasat sto stalno ordinira u kadru ispred Ksenijine redakcije vozi CUKI!! A imao je drugi auto...dakle UZAS!

Marusicka prvi put bez zutog troseda u sceni!:s

Indigo_st
06.04.2006., 00:26
a, onaj paralelni razgovor kreše i lane; i ogija i maje... prostorija očito ima fakat zajebanu akustiku da se nisu čuli ;) i ono lanino: " daj, nemojmo o ogiju" , a ovaj sjedi drito do njih.

i rečenica epizode, maja: " oću mačkicu"

:rofl: :rofl:

a znala sam da ce to ovde bit komentirano....:zubo:

Indigo_st
06.04.2006., 00:31
Stvarno se Teo vraca?!
A meni nije bilo jasno, jer sam procitala negdi da je slomio nogu ili tako nesto i da se vraca na snimanje LJUZ.
Hm... s kim ce on onda zavrsit na kraju? :misli:

Neperemkosu!Kreso
06.04.2006., 01:21
High of the light:

'Ocu mackicu!

ahahahahaha:lol: :lol: :lol::horor:

Nina Balestra 83
06.04.2006., 02:42
[QUOTE=nobodyBGD]....
Marusicka prvi put bez zutog troseda u sceni!:s

Pa, ne treba joj vise trosed vec kovceg, s obzirom da joj nije mnogo dana preostalo...:E

mmm
06.04.2006., 03:18
Dobro mi je bilo i kad je ne sjecam se tocno tko rekao (mislim o Alejandri, ili o onom njenom argentincu) "He's in love with him.":top: Drago mi je da i serija kao Ljubav u Zaleđu potice na toleranciju prema gay populaciji!:D

To je Marko rekao onom Argentincu, a prevedeno je sa: "Ako se vole, treba da budu zajedno."

Eladan
06.04.2006., 09:01
A niko ne komentariše one scene sa Malekom i Marijom Marušić. Meni je onog čoveka baš žao :zubo: (em mora da trpi razne "veličine" u ekipi, em mora da prilazi na manje od 50 cm Bapcu. Nadao sam se da će joj se izrigati u uvce u onoj sceni :E )
Jeste li primetili da je okvir vrata Frenkyjeve kancelarije bio sav pohaban, boja se ljuštila. Ono je ostava za metle (ako je i to) a ne kancelarija fudbalskog činovnika (naročito u najvećem klubu u državi).
Razgovor Mare i Maje je bio intimiziranje ludog i zbunjenog :Sex: :zubo:
Ali kako onaj Cuki glumi, ja bih onog čoveka kandidovao za najveću hrvatsku glumačku nagradu. Prosto je nemoguće da je on i u prirodi onakav. Scena između Ogija i njega (i posle sa Lilicom (kako se dokopao onog jadnog biskvita :rofl: )) to je za sve udžbenike glume :lol:
Ogi je, da je rođen jedno 60 godina ranije, 'ladno mogao da prodaje mangupske fore Marlon Brandu, onakav frajer još nije hodio balkanskim vetrometinama :lol:
A Duje u "Survivoru" koji razrađuje "Robin Hud na brvnu" temu, dok ga dirnuta Mare bodri i dolazi joj iz one stvari u glavu da ga voli, to je već bila histerija :s :rofl: :lol:

bliss
06.04.2006., 09:12
Ali kako onaj Cuki glumi, ja bih onog čoveka kandidovao za najveću hrvatsku glumačku nagradu. Prosto je nemoguće da je on i u prirodi onakav.

Dobro se Janeš ufurao u ulogu. Istina, nije u prirodi ni približno takav :)

A Malek i Marušićka uvijek imaju istu scenu. Dođu u blagovaonicu u njenom stanu, ona mu okrene leđa, on stane iza nje i tako pričaju. Pa tko tak razgovara? :bonk:

poirot
06.04.2006., 09:55
A Malek i Marušićka uvijek imaju istu scenu. Dođu u blagovaonicu u njenom stanu, ona mu okrene leđa, on stane iza nje i tako pričaju. Pa tko tak razgovara? :bonk: Preventiva. Da joj pogleda direkt u facu, oslijepio bi :E

Curetak
06.04.2006., 10:47
Preventiva. Da joj pogleda direkt u facu, oslijepio bi :E
sreća za njega da će poginuti uskoro.
sjetite se kaj se desilo Maxu iz VM na prvoj bračnoj noći s Bapcom.

Curetak
06.04.2006., 10:56
e,da, Iva Jerković u ulozi Robijeve cure.:rolleyes:
pa kaj nije ona glumila i sestru od Marinog doktora na onoj nekoj svečanosti?
:confused:

Manki_punker
06.04.2006., 11:32
e,da, Iva Jerković u ulozi Robijeve cure.:rolleyes:

Kaj to je ona (Michael Schumaher čeljust) kaj se frizirala kod Mare?

sjetite se kaj se desilo Maxu iz VM na prvoj bračnoj noći s Bapcom
Joj, kaj Max je krepal na bračnoj noći? :rofl: To sam propustil, al sam slučajno jučer ulovio na pop-tv... VM, baš je bila sahrana od maxa, buljooka cmizdri, Babac gleda u prazno, a Bogmama ponosno gleda onak malo uvis.... i kad su maxa zagrebli, eto zaplače, mislim, rodi se ...joooj, od one kaj nisam nikad skužil je li narkomanka ili kaj je... ona zgodna... no, rodi se njen (miškov) sin/kćer...niš krvav, sav je ko iz reklame, i Agata ga miluje. :rofl: