PDA

View Full Version : Ljubav u zaleđu


stranice : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

Re-Invented
21.07.2005., 00:14
Dramska serija ( radni naslov Nina ) svojevrsna je obiteljska saga a odvija se u prepoznatljivoj urbanoj sredini grada Zagreba. U središtu price tri su obitelji ( dvije generacije u svakoj), a sve ih povezuje nogomet.
Prica je to o cetvorici mladiæa iz predgradja;a koji su odrasli uz nogomet; dvojica od njih napravili su profesionalne karijere, jedan je završio kao uspjesan trener, a cetvrti u menadzerskim vodama.
U mladosti , na vrhuncu karijere , dogodila se tragedija u kojoj je jedan od mladica izgubio zivot, a ostale je potom zivot odnio na razlicite strane.
Serija zapravo zapocinje 25 godina kasnije kada su svi ponovo u Zagrebu.
Osim nogometom i zajednickom procloscu, likovi serije povezani su slozenim emotivnim odnosima.Paralelno pratimo i zivote njihove djece, takodjer nuzno odredjene nogometnim svijetom, a cesto opterecene prosloscu svojih roditelja.
Glavna se prièa odvija izmedju dvoje mladih, nogometasa Marka Marusica i slikarice Nine Radic, a njihova je ljubavna prica puna prepreka i zapleta zbog razlicitih sredina i naizgled nespojivih životnih stilova.


MARKO MARUSIC (Filip Juricic) Kapetan kluba, profesionalac golemog potencijala, pozitivac, visoka moralna nacela. Iako je najveca zvijezda u klubu u suštini je netipican nogometaš s drugacijim afinitetima. Njegova karijera svojevrsna je posveta ocu kojega nikada nije upoznao. Od nogometa više ga zanima umjetnost, osobito slikarstvo..... Ne voli sve ono što cini njegov svijet i u cemu uživa njegova djevojka Maja ( eventi, mediji).

NINA RADIÆ –(Iva Viskovic)- Jedino dijete Fisherovih. Mlada slikarica u usponu koja radi i kao asistentica na Likovnoj akademiji. Djevojka cvrstih moralnih na
cela, urbana i vrlo inteligentna, lijepa ali umjetnièki otkacena. Ne voli pretvaranje, ispraznost i laznu sminku i glamur;. Prezire svoje roditelje, njihove živote, poslove, sve ono što predstavljaju. Uzela je djevojacko prezime svoje majke da ju ne bi povezivali s njima. Nina ima prijateljicu Marijanu, luckastu frizerku Dalmatinku, koja joj je glavna savjetnica i najveca podrška u životu.

MAJA ŽUPAN –(Jelena Veljaca)- Markova djevojka, samosvjesna i inteligentna, vrlo atraktivna manekenka i spretna trendseterica kojoj je najveca ambicija imati poznatog i uspješnog decka, po mogucnosti nogometaša, i voditi život u društvu poznatih i slavnih. Ima dvije prijateljice s kojima vrijeme provodi ispijajuci kave, njegujuci tijelo na bazenima i salonima ljepote te komentirajuci društvene dogadjaje.

CUKICI:

OGNJEN CUKIC –(Nenad Stojmenovic)- talentirani nogometaš, inteligentan decko. Glavni Markov rival u klubu, podjednako dobar igrac jednako velikih ambicija koji silno želi izbiti u prvi plan. Teško se nosi sa pritiskom vlastitog oca, zbog cega je s njime cesto u sukobu oko vlastite karijere ( Cuki mu je menadžer).
Došao je u klub u kojem je neprikosnovena zvijezda Marko, ljubimac publike, trenera i ostalih igraca, što Ogija, kao njegovog glavnog konkurenta, odmah definira kao lošeg momka. Uz sve to , Ogi je zaljubljen u Markovu djevojku Maju.

VLADO CUKIC zvan Cuki -(Darko Janeš)- Drugi od cetvorice mladica s pocetka price. Karijeru je napravio u inozemstvu, gdje odlazi zbog sukoba sa trenerom. Tamo upoznaje i svoju buducu suprugu Gordanu. Vrlo je ambiciozan, ali nesiguran, vrlo cesto naivan u poslovima.....U Zagreb se vraca na pocetku serije, dovodeci suprugu i njihovog sina Ognjena, koji je u medjuvremenu odrastao i stasao u vrlo talentiranog nogometaša. Cuki je ujedno i menadžer sinu i želi da on napravi veliku karijeru u Zagrebu. Zapravo želi kroz njega dobiti afirmaciju koja je njemu bila uskracena....Beskrajno voli svoju ženu i da bi joj ugodio troši iznad svojih mogucnosti, te se naivno upušta u razlicite poslove, u kojima najcešce izvlaci kraci kraj.

GOGA CUKIC –(Maja Novelic)- Ogijeva mama je nekadašnja misica nekadašnje države, koja je doselila u Zagreb s mužem. Nezaposlena, a briga o vlastitom izgledu glavna su joj preokupacija. Svjesna je bezrezervne Vladine ljubavi pa sa njime prilicno dobro manipulira. Istodobno je svjesna i svih Vladinih mana zbog kojih ga , u suštini prezire.

FISHERI:

KSENIJA FISHER –(Ksenija Pajic)- Frenkijeva supruga, beskrupulozna novinarka, vlasnica i urednica najtiražnijeg tabloida „Stars“ u državi. Ksenija je uspješna, inteligentna, control freak, osobito u poslu, osvetoljubiva.....U mogocemu, ona je ženska verzija Frenkija.Njene novine, naravno prate i nogometnu scenu, time se neprestano miješa u živote gotovo svih protagonista serije. Brak Ksenije i Frenkija prije bi se mogao nazvati partnerstvom, a emotivni interes budi se samo u trenucima kad jedan sumnja da drugi ima vanbracnu vezu. Njezina najbolja prijateljica joj je Goga Cukic.

FRENKI FISHER –Zijad Gracic- Ninin tata i Ksenijin muž. Jedan od cetvorice mladica s pocetka price. U Zagrebu posjeduje Caffe/bar, glavno okupljalište nogometaša i njihove pratnje. Kafic mu služi kao glavni paravan za raznorazne ilegalne poslove kojima se bavi, od iznude do nogometa, a suvlasnik je i gradjevinske firme…Mocan je, ima veze posvuda, pa i u najvišim gradskim strukturama što obilato koristi u svojim poslovima.Frenki je ambiciozan, cesto bezkrupulozan u ostvarenju svojih ciljeva. Kcer Ninu voli, no ne uspijeva s njom ostvariti prisan odnos, a sa ženom Ksenijom je u stalnom hladno-vrucem odnosu punom svada i ljubavi. Nina i Ksenija ustvari i ne znaju cime se on sve bavi.


MARIJA MARUSIC –(Nada Gacesic-Livakovic)- Markova majka, lijepa i draga žena koja je Marka rodila vrlo mlada i podigla sama nakon tragicne pogibije Markovog oca Davora Marusica, takodjer nogometaša. Živi skromno i radi kao službenica, a s Markom ima dobar odnos pun razumijevanja, no izrazito liberalan i prijateljski, bez posesivnosti uobicajene za samohrane majke.


PETAR MALEK –Zlatko Ožbolt- Treci od cetvorke s pocetka price. Pozitivan lik, dolazi u klub kao trener afirmiran u inozemstvu. Maksimalno profesionalan, visokih moralnih nacela, zbog cega je cesto u sukobu s predsjednikom kluba. Posebno favorizira Marka, ocito i iz razloga što je sin njegovog tragicno preminulog prijatelja.

BabyNicky
21.07.2005., 07:56
[QUOTE]Re-Invented kaže:
[B]

MAJA ŽUPAN –(Jelena Veljaca)- Markova djevojka, samosvjesna i inteligentna, vrlo atraktivna manekenka i spretna trendseterica kojoj je najveca ambicija imati poznatog i uspješnog decka, po mogucnosti nogometaša, i voditi život u društvu poznatih i slavnih. Ima dvije prijateljice s kojima vrijeme provodi ispijajuci kave, njegujuci tijelo na bazenima i salonima ljepote te komentirajuci društvene dogadjaje.Isuse, kako cu se zbljuvat
:bljak: :bljak:
Ja brijem da je ona sama jebala svog dragog da joj da ovakvu ulogu, stovise, brijem da je lik sama i osmislila. OPET izbuljivanje očiju i razmaženost.
F U J!

hasselbaink
21.07.2005., 08:08
pola ekipe iz VM opet u akciji!

i opet buljooka :bljak:

a govorilo se da nece sudjelovati. ali onda se ne bi ni jebavala s majeticem...

Dodo85
23.07.2005., 08:11
M glavno da meni moja Ksenija Pajic glumi,i da je glavna glumica HOT!!!:D Al ne ocekujem puno od ovog,AVA je strava (u losem smislu)... :eek:

Ribac
23.07.2005., 10:16
Re-Invented kaže:
MAJA ŽUPAN –(Jelena Veljaca)- Markova djevojka, samosvjesna i inteligentna, vrlo atraktivna manekenka i spretna trendseterica...

:lol::lol::lol:

Ajme :rofl: atraktivna manekenka :D

beautiful_garbage
23.07.2005., 10:17
–(Nada Gacesic-Livakovic)- Markova majka, lijepa i draga žena koja je Marka rodila vrlo mlada i podigla sama nakon tragicne pogibije Markovog oca Davora Marusica

pa opet isto, samohrana majka glavnog pozitivca :bljak:

Kolovare
23.07.2005., 12:51
Dodo85 kaže:
M glavno da meni moja Ksenija Pajic glumi,i da je glavna glumica HOT!!!:D Al ne ocekujem puno od ovog,AVA je strava (u losem smislu)... :eek:

I meni je drago da Ksenija Pajić opet glumi, ali ne znam tko je ova glavna glumica što glumi Ninu. Ima netko njenu sliku? Jel stvarno HOT?

Re-Invented
23.07.2005., 13:29
Ovo je glavni par. Ona je zgodna.
U svakom slučaju bolji su od buljooke i bogmame.

http://img14.imgspot.com/u/05/203/07/a01.jpg

Re-Invented
23.07.2005., 14:19
BULJOOKA- MANEKENKA
http://img14.imgspot.com/u/05/203/08/a01.jpg

tweak
23.07.2005., 14:21
Fisher, Frenki Fisher? :eek:
OMGWTFBBQ :rofl:

Kruska
23.07.2005., 14:23
da mi je samo znat kako će iva ispeglat naglasak :D
ovo je ka hrvatska verzija dream tima, ili futbalerovih ženski ? :rofl:

Re-Invented
23.07.2005., 14:37
A kojim naglaskom govori?

Pa znaš da su u VM svi govorili svakakvim naglascima. Bogmama je kakti bio zagrebački dečko pa je pričao hercegovačkim naglaskom upakiranim u književni.

Kruska
23.07.2005., 14:40
makarska rivjera naglasak, to je posebna kategorija mišance vlajsko/dalmatinsko/ercegovačkog :D

Re-Invented
23.07.2005., 14:42
Ajme znam...frendica mi je makaranka.
Ponekad je stvarno teško skužit ju o čemu priča.

Kruska
23.07.2005., 14:43
doduše mislim da je iva išla u govorničku školu i na vježbe :)

Re-Invented
23.07.2005., 14:45
Onda će zvučat kao Bogmama u VM.
Bolje da nije išla u govorničku školu, jer će zvučat Fake.

A ti je znaš?

Kruska
23.07.2005., 14:47
da, jako dobro :)
ali gdje i kako se ne bih izjašnjavala :D

(većina hrv glumaca zvuči fejk :D )

Kolovare
01.08.2005., 19:32
Jel netko zna kad se serija počinje snimati i kad je planirano emitiranje?

Kolovare
09.08.2005., 13:21
Pročitao sam da će u sapunici glumiti i Bojana Gregorić, a i Robert Bošković! Bit će zanimljivo hm... gledati Bojanu.

Astrica
09.08.2005., 23:05
Snimanje počinje u rujnu,
a za emitiranje neznam.

Mrtva mrkva
11.08.2005., 20:19
Kruska kaže:
doduše mislim da je iva išla u govorničku školu i na vježbe :) Pa ima vjezbe na akademiji... ako ne bude zatezala po makarski onda ce zvucat kao vecina hrvatskih glumaca... a to je lose :D

Ajooooj, da se barem hoce pocupat s Jelenom Veljacom :rofl:

Uglavnom, Iva :top:

Kolovare
17.08.2005., 10:16
Izgleda da se serije ne zove Nina. To je bio radni naslov. Novi naslov je: U zaleđu ljubavi.

dječak sa šibicama
17.08.2005., 10:42
Kolovare kaže:
Izgleda da se serije ne zove Nina. To je bio radni naslov. Novi naslov je: U zaleđu ljubavi.

Dobro je da nije "Na stativama strasti"

Ili "Nedozvoljena pozicija"

Ili "Indirekt za Fishere"

buco
17.08.2005., 10:46
Re-Invented kaže:
Ovo je glavni par. Ona je zgodna.
U svakom slučaju bolji su od buljooke i bogmame.

http://img14.imgspot.com/u/05/203/07/a01.jpg


Kaj je ovo? Miki Rapaić i Angelina Jolie?

Enivej, Buco, predsjednik VVIP kluba Vile Marie je opet tu. :cool:

buco
17.08.2005., 10:49
Re-Invented kaže:
BULJOOKA- MANEKENKA
http://img14.imgspot.com/u/05/203/08/a01.jpg

Još uvijek mi je pred očima zadnja scena iz VM (vjenčanje) kad su joj oči doslovno skoro ispale :eek:

Re-Invented
17.08.2005., 13:17
dječak sa šibicama kaže:
Dobro je da nije "Na stativama strasti"

Ili "Nedozvoljena pozicija"

Ili "Indirekt za Fishere"

Jedan od komentara na naziv serije je bio:
KISTOM U GOL

Re-Invented
17.08.2005., 13:19
buco kaže:
Kaj je ovo? Miki Rapaić i Angelina Jolie?

Enivej, Buco, predsjednik VVIP kluba Vile Marie je opet tu. :cool:

Welcome back buco. Nadam se da si napunio baterije i da spremaš nove sviježe ideje za naredne mjesece za "Villu Mariju u zaledju ljubavi".

Dodo85
17.08.2005., 16:12
Šta je naziv "U zaleđu ljubavi" konačan???Pa domaćice ni ne znaju što je zaleđe,a one najviše gledaju sapunice... :rolleyes: Ni ja nisam siguran što je zaleđe,da budem iskren :D

beautiful_garbage
17.08.2005., 17:56
Dobro je da nije "Na stativama strasti" Ili "Nedozvoljena pozicija" Ili "Indirekt za Fishere"

:rofl: :rofl:

beautiful_garbage
17.08.2005., 18:02
Ni ja nisam siguran što je zaleđe,da budem iskren

je li to isto sto i ofsajd

Dodo85
18.08.2005., 00:37
beautiful_garbage kaže:
je li to isto sto i ofsajd Da,postoji i inačica Ljubav u off-sideu,što je još gore... A da jednostavno nazovu seriju SVIJET JE LOPTA ŠARENA???Ono,ima veze sa loptom (nogomet) i šarama (slikarstvo :D )... Inače,KISTOM U GOL je moj zaštićeni registrirani znak,jer ja sam izmislio taj naziv :D

Kolovare
20.08.2005., 14:04
Zašto nitko od moderatora na promjeni naslov teme. :ceka: Nisu uopće u toku. Sram ih bilo!:rospija:

Astrica
21.08.2005., 15:29
Što se zamarate s tim? Bolje pričati o tome kad se počne prikazivati.:) :)

Hedonism_Girl
21.08.2005., 21:45
iva viskovich je prelipa, bez zajeb. mozda malo umishljena. al je svakako prizemljenija od veljachice. ma.. :D

Re-Invented
22.08.2005., 02:30
Hedonism_Girl kaže:
iva viskovich je prelipa, bez zajeb. mozda malo umishljena. al je svakako prizemljenija od veljachice. ma.. :D

Bez brige, još uvijek se stigne umislit. Nije ni Februarka bila hoch prije ville.

dječak sa šibicama
22.08.2005., 10:23
Sve je to super, ali klimoglavi i buljooka zauvijek ostaju u srcima svih ljubitelja domačih igranih uradaka.

Jedan je inspektor Miško :rozi:

Hedonism_Girl
22.08.2005., 17:28
Re-Invented kaže:
Bez brige, još uvijek se stigne umislit. Nije ni Februarka bila hoch prije ville.

true true...

Astrica
22.08.2005., 22:25
Još mi nije jasno zašto se zamarate s nečim što još nije prikazano.:) :)

Re-Invented
23.08.2005., 01:31
Hedonism_Girl kaže:
true true...

Psihička priprema...kužiš?!

Hedonism_Girl
23.08.2005., 13:19
yep!!

Dodo85
23.08.2005., 17:22
Astrica kaže:
Još mi nije jasno zašto se zamarate s nečim što još nije prikazano.:) :) Da,možda serija bude hit stoljeća :D naravno,postoje veće mogućnosti da bude još jedna :bljak: ali WHO KNOWS???Jesu bar počeli snimati više???I da,još jedna stvar zbog koje je mogućnost veća da će serija biti njesra je što se snima samo mjesec dana unaprijed :rolleyes:

Re-Invented
23.08.2005., 18:43
Počinju 5.9. s čak ni mjesec dana razlike izmedju prikazivanja i snimanja...nekih dvadesetak dana, jer kao hoće da gledatelji budu ukljućeni u razvoj radnje.

Kolovare
23.08.2005., 20:43
Rizik, ali OK. Sviđa mi se da će uključivat gledatelje, samo se nadam da će to radit profesionalno s obzirom na kratko vrijeme između snimanja i emitiranja.

giselle
23.08.2005., 23:16
snima se kronološki?

kaj je umišljena ova glavna *nina*?nikad čula za nju,al zanimljiva mi se čini ful.nije ni miki rapać loš.

Kolovare
02.09.2005., 17:13
Izgleda da su opet promijenili naslov sapunice. Izgleda da se ne zove ni "Nina", ni "U zaleđu ljubavi", nego "Ljubav u zaleđu" pa se sad vi mislite.:D

Kolovare
10.09.2005., 12:27
http://www.24sata.hr/articles/view/8522/

Ohrabreni velikim uspjehom prve domaće sapunice Ville Marije, koja je, kako kažu, nadmašila sva njihova očekivanja, producentska kuća Ava počela je prošlog ponedjeljka u Studiju 2 zagrebačkog Jadranfilma snimati novu sapunicu Ljubav u zaleđu. Visoku kvalitetu produkcije jamči i izbor redatelja u studiju, dekana zagrebačke Akademije dramskih umjetnosti Branka Ivande, a redatelj eksterijera je Zoran Budak. Jedna od glavnih uloga dodijeljena je studentici glume Ivi Visković koja je radi snimanja morala upisati pauzu na Akademiji i beskrajno je zahvalna svojim profesorima na razumijevanju. - Igram slikaricu Ninu, djevojku koja ne voli ispraznost i šminku te prezire svoje roditelje zbog toga. Nina hoda s Teom, kojeg glumi Robert Bošković, neodgovornim dečkom koji je iskorištava i često je vara.-
opisala je svoju ulogu Iva Visković istaknuvši kako joj je sapunica prvi veliki ispit koji će pokazati je li dobro odabrala profesiju. Nogometni dio snima se na Dinamovu stadionu, gdje uz glumce igraju i juniori Dinama.

Radnja ove obiteljske sage događa se u Zagrebu, a u središtu su priče tri obitelji (u svakoj po dvije generacije) koje međusobno povezuje nogomet. Uz nogomet, naravno, idu i ljepotice ali i mutni poslovi na rubu kriminala. Ksenija Pajić glumi Kseniju Fisher, vlasnicu i urednicu tabloida Stars koji se neprestano miješa u živote gotovo svih protagonista serije.

studenticaADU
11.09.2005., 16:49
fuj, fuj, fuj, fuj, fuj, fuj, fuj, fuj, fuj, fuj, fuj

vec znam da ce mi se baka navuc na to i da cu cijelu godinu morat makar i krajickom oka gledat to...

fuj, fuj:bljak:

Mrtva mrkva
11.09.2005., 22:21
Ts ts ts.. tako o kolegama... :p

CF
11.09.2005., 22:26
dosadno
:o

al možda će opet biti gafova kao u villi mariji pa će to biti vrijedno gledanja
:D

anaid
13.09.2005., 11:15
Daj malo obrazloži te tvoje "fuj ..."
Za Ivu ili za sapunicu?

Kolovare
15.09.2005., 23:14
U Večernjaku je izašlo da će se serija početi emitirati od trećeg listopada što je jako brzo!

anaid
20.09.2005., 07:58
Jeste vidjeli foršpan za Ljubavi u zaleđu? Meni super izgleda, jako dinamično!

BabyNicky
20.09.2005., 08:03
Kolovare kaže:
U Večernjaku je izašlo da će se serija početi emitirati od trećeg listopada što je jako brzo!

JEDVA CEKAM.
Vec sam obavijestila svoje curke s kojima sam pratila VM na pocetak novog sranja koje ce iznjedriti iz Huljićevih pleća.
Nadam se da ce se okupiti ista ekipa ko i na temi VM.
Ja do 03.10 pjevam: ajm so ekasjted, but aj đst ken hajd it... :D

Kolovare
21.09.2005., 20:27
anaid kaže:
Jeste vidjeli foršpan za Ljubavi u zaleđu? Meni super izgleda, jako dinamično!

Vidio nešto malo. Izgleda super, ali sjećam se da je i foršpan za Villu Mariju izgledao super. Još bolje od ovog.

Kolovare
23.09.2005., 20:49
Evo sa HRT-ove stranice o seriji:

LJUBAV U ZALEĐU - serija

Dramska serija "Ljubav u zaleđu" obiteljska je priča čija se radnja odvija u prepoznatljivoj zagrebačkoj urbanoj sredini. U središtu priče dva su naraštaja triju obitelji povezanih nogometom.
Serija prati živote četvorice mladića iz predgrađa koji su odrasli uz nogomet. Dvojica od njih napravili su profesionalne karijere kao nogometaši, jedan je postao uspješan trener, a posljednji je u menedžerskim vodama. U mladosti, na vrhuncu karijere, jedan od mladića tragično je izgubio život, nakon čega su ostale životni putevi odveli na različite strane.
Serija počinje dvadeset pet godina kasnije kad su svi ponovno u Zagrebu. Osim što ih veže nogomet i zajednička prošlost, likovi serije su i u složenim emotivnim odnosima. Usporedno pratimo i živote njihove djece, koji su odrastali pod utjecajem nogometa, te su često opterećeni prošlošću svojih roditelja. U središtu je, dakako, ljubav dvoje mladih, nogometaša Marka Marušića i slikarice Nine Radić. Njihova je ljubavna priča puna prepreka i zapleta zbog različitih sredina i naizgled nespojivih životnih stilova.

MARKO MARUŠIĆ (Filip Juričić) – kapetan kluba, profesionalac golemog potencijala, pozitivac, visokih moralnnih načela. Iako je najveća zvijezda u klubu, on je netipičan nogometaš s drugačijim afinitetima. Njegova karijera svojevrsna je posveta ocu kojega nikada nije upoznao. Uz nogomet zanima ga i umjetnost, osobito slikarstvo... Ne voli sve ono što čini njegov svijet i u čemu uživa njegova djevojka Maja.

NINA RADIĆ (Iva Visković) - jedino dijete Fisherovih, mlada slikarica u usponu koja radi i kao asistentica na Likovnoj akademiji. Djevojka čvrstih moralnih načela, urbana i vrlo inteligentna, lijepa, ali umjetnički otkvačena. Ne voli pretvaranje, ispraznost i «šminku». Prezire svoje roditelje, njihove živote, poslove, sve ono što predstavljaju. Uzela je djevojačko prezime svoje majke da ju ne bi povezivali s njima. Nina ima prijateljicu Marijanu, luckastu frizerku Dalmatinku, koja joj je glavna savjetnica i najveća podrška u životu.

MAJA ŽUPAN (Jelena Veljača) - Markova djevojka, samosvjesna i inteligentna, vrlo atraktivna manekenka i spretna trendseterica kojoj je najveća ambicija imati poznatog i uspješnog dečka, po mogućnosti nogometaša i voditi život u društvu poznatih i slavnih. Ima dvije prijateljice s kojima vrijeme provodi ispijajući kave, njegujući tijelo na bazenima i salonima ljepote te komentirajući društvene događaje.

OGNJEN CUKIĆ (Nenad Stojmenović) - talentirani nogometaš, inteligentan dečko. Glavni Markov supranik u klubu, dobar igrač velikih ambicija, koji silno želi izbiti u prvi plan. Teško se nosi s pritiskom vlastitog oca, zbog čega je s njime često u sukobu oko vlastite karijere. Došao je u klub u kojem je a zvijezda Marko, ljubimac publike, trenera i ostalih igrača, što Ogija, kao njegovog glavnog konkurenta, odmah definira kao lošeg momka. Uz sve to, Ogi je zaljubljen u Markovu djevojku Maju.VLADO CUKIĆ CUKI (Darko Janeš) - drugi od četvorice mladića s početka priče. Karijeru je napravio u inozemstvu, kamo je otišao zbog sukoba s trenerom. Tamo upoznaje i svoju buduću suprugu Gordanu. Vrlo je ambiciozan, ali nesiguran, vrlo često naivan u poslovima. U Zagreb se vraća na početku serije, dovodeći suprugu i njihovog sina Ognjena, koji je u međuvremenu odrastao i stasao u vrlo talentiranog nogometaša. Cuki je ujedno i menadžer sinu i želi da on napravi veliku karijeru u Zagrebu. Zapravo preko njega želi ostvariti svoje snove. Beskrajno voli svoju ženu i da bi joj ugodio troši iznad svojih mogućnosti, te se naivno upušta u različite poslove, u kojima najčešće izvlači kraći kraj.

GOGA CUKIĆ (Maja Noveljić Romčević) - Ogijeva mama je bivša misica nekadašnje države, koja se doselila u Zagreb s mužem. Ne radi i glavna joj je preokupacija vlastiti izgled. Svjesna je bezrezervne Vladine ljubavi pa prilično dobro manipulira. Istodobno je svjesna i svih Vladinih mana zbog kojih ga u zapravo prezire. Po dolasku u Zagreb upušta se u vezu s Frenkijem, koji je sušta suprotnost njezinom mužu.

KSENIJA FISHER (Ksenija Pajić) - Frenkijeva supruga, beskrupulozna novinarka, vlasnica i urednica najtiražnijeg tabloida u državi „Stars“. Ksenija je uspješna, inteligentna, u poslu želi imati sve konce u svojim rukama, osvetoljubiva. Ona je ženska verzija Frenkija. Njezine novine, dakako, prate i nogometnu scenu, čime se stalno miješa u živote gotovo svih protagonista serije. Brak Ksenije i Frenkija prije bi se mogao nazvati partnerstvom, a emotivni interes budi se samo u trenucima kad jedan sumnja da drugi ima izvanbračnu vezu. Njezina najbolja prijateljica je Goga Cukić.

FRENKI FISHER (Zijad Gračić) - Ninin tata i Ksenijin muž. Jedan od četvorice mladića s početka priče. U Zagrebu posjeduje kafić/bar, glavno okupljalište nogometaša i njihove pratnje. Kafić mu služi kao glavni paravan za raznorazne ilegalne poslove kojima se bavi, od iznude do nogometa, a suvlasnik je i građevinske firme. Moćan je, ima veze posvuda, pa i u najvišim gradskim strukturama što prilično koristi u svojim poslovima. Frenki je ambiciozan, često beskrupulozan u ostvarenju svojih ciljeva. Kćer Ninu voli, no ne uspijeva s njom ostvariti prisan odnos, a sa ženom Ksenijom je u stalnom hladno-vrućem odnosu punom svađa i ljubavi. Nina i Ksenija u stvari i ne znaju čime se on sve bavi.

MARIJA MARUŠIĆ (Nada Gačešić Livaković) - Markova majka, lijepa i draga žena koja je Marka rodila vrlo mlada i podigla sama nakon tragične pogibije Markovog oca Davora Marušića, također nogometaša. Živi skromno i radi kao službenica, a s Markom ima dobar odnos pun razumijevanja, no izrazito liberalan i prijateljski.

PETAR MALEK (Zlatko Ožbolt) - treći od četvorke s početka priče. Pozitivan lik, dolazi u klub kao trener afirmiran u inozemstvu. Maksimalno profesionalan, visokih moralnih načela, zbog čega je često u sukobu s predsjednikom kluba. Posebno favorizira Marka, jer je sin njegovog tragično preminulog prijatelja.


ANITA (Bojana Gregorić) - ambiciozna novinarka tabloida „Stars“. Desna ruka glavnoj urednici Kseniji Fisher koja joj povjerava najosjetljivije teme. Anita je najprodornija novinarka u redakciji. Svojim istraživanjima često otkrije i neke Frenkijeve prljave poslove i njegovih poslovnih/političkih partnera, zbog čega je u stalnom sukobu s urednicom. Svoju karijeru definitivno ugrozi kad se emotivno veže za jednog od junaka svojih priča.

NOVINAR KREŠO (Adam Končic) - radi u redakciji “Starsa” iako, kao i većina zaposlenih, prezire posao koji radi, kao i svoju šeficu. Želio bi karijeru u ozbiljnijem mediju, a Ksenija ga kažnjava šaljući ga na najprljavije poslove. On je svojevrsni kroničar cjelokupne scene.

DUJE (Robert Kurbaša) - najbolji Markov prijatelj i cimer, šarmantan i duhovit. Marko ga je spasio od droge i izdržava ga. Duje je ljenčina, voli zabave i cure, ali u biti je pozitivac. Njegov najveći problem su paralelne priče koje "fura" s curama, zbog čega je često u neugodnim situacijama. Zaposli se kao spasilac na bazenu.

LANA (Tamara Garbajs-Šintić) - Majina prijateljica, jednostavna djevojka koja se nalazi između svoje iskrene želje da se uda i ima obitelj i privlačnosti svijeta glamura u kojem se kreće Maja. Radi kao instruktorica fitnessa.

TANJA (Helena Minić) - treća u klanu - Maja, Lana i Tanja. Vrijeme provodi na bazenu, pilatesu i masažama. Dijete bogatih roditelja.

TEO (Robert Bošković) - Ninin dečko, površan, neodgovoran, bez stvarnih ambicija i motiva, ali šarmantan i duhovit. Ninin talent pokušava iskoristiti za brzu zaradu. Radi kao DJ.


Snimanje je serije počelo 5. rujna, a trajat će šest mjeseci. Producent je Roman Majetić, a redatelji Branko Ivanda i Zorislav Tomić kao redatelji prvog dijela te Zoran Budak kao redatelj drugog dijela. Za scenografiju je zaslužna arhitektica Ivana Lea Korejzl. Šminku, jednako kao i u “Villi Mariji”, vodi poznata slovenska make up artistica Tina Vrhovnik Cavazza sa svojim suradnicima. Cjelokupni styling zasluga je Marije Cvitanović i njezinog tima.
Glazbu je napisao Tonči Huljić.

Urednica Dramskog programa: Jasmina Božinovska Živalj

anaid
24.09.2005., 17:31
Zvuči odlično, ko je pisao scenarij?

Vanja oko panja
24.09.2005., 17:53
Kolovare kaže:
MAJA ŽUPAN (Jelena Veljača) - Markova djevojka, samosvjesna i inteligentna, vrlo atraktivna manekenka i spretna trendseterica kojoj je najveća ambicija imati poznatog i uspješnog dečka, po mogućnosti nogometaša i voditi život u društvu poznatih i slavnih. Ima dvije prijateljice s kojima vrijeme provodi ispijajući kave, njegujući tijelo na bazenima i salonima ljepote te komentirajući društvene događaje.


MARIJA MARUŠIĆ (Nada Gačešić Livaković) - Markova majka, lijepa i draga žena...

I STOP!

Ima li boljeg uvoda :D Dunja lijepa i draga :D buljooka inteligentna :D

Mrtva mrkva
24.09.2005., 18:03
Mene zanima kako su uspjeli s onim "samosvjesna i inteligentna" u istoj recenici ugurati ono "najveca ambicija joj je imati bogatog i uspjesnog decka, po mogucnosti nogometasa" :misli:

Valjda po istoj logici po kojoj je ona lijepa i atraktivna :rolleyes:

Kolovare
25.09.2005., 00:57
anaid kaže:
Zvuči odlično, ko je pisao scenarij?

Da. To jedino ne piše u najavi, a piše čak i tko im šminku radi. Svašta.

Vanja oko panja
25.09.2005., 14:12
Kolovare kaže:
OGNJEN CUKIĆ (Nenad Stojmenović) - talentirani nogometaš, inteligentan dečko. Glavni Markov supranik u klubu, dobar igrač velikih ambicija, koji silno želi izbiti u prvi plan. Teško se nosi s pritiskom vlastitog oca, zbog čega je s njime često u sukobu oko vlastite karijere. Došao je u klub u kojem je a zvijezda Marko, ljubimac publike, trenera i ostalih igrača, što Ogija, kao njegovog glavnog konkurenta, odmah definira kao lošeg momka. Uz sve to, Ogi je zaljubljen u Markovu djevojku Maju.


http://www.blic.co.yu/arhiva/2005-03-08/slike/zabava_nenad_stojmenovic.jpg

Ovaj mali je srbijanski glumac, ne kuzim, Hrvatska nema glumaca???

A opet, kad vidim buljooku, za nju je Nenad aspirin.

Re-Invented
25.09.2005., 14:53
Vanja oko panja kaže:
http://www.blic.co.yu/arhiva/2005-03-08/slike/zabava_nenad_stojmenovic.jpg

Ovaj mali je srbijanski glumac, ne kuzim, Hrvatska nema glumaca???

A opet, kad vidim buljooku, za nju je Nenad aspirin.Novost u "Ljubavi u zaleđu" je i angažman dvoje srpskih glumaca: Nenada Stojmenovića i Maje Novelić.

Njih smo uzeli jer su likovi koje glume doselili iz Beograda u Zagreb i bilo bi neprirodno da ih glume hrvatski glumci, pa da se muče s akcentom - objašnjava Majetić.

:bljak:

Re-Invented
25.09.2005., 15:01
Evo cijelog članka iz "Večernjeg lista". Scenarij pišu neke dvije djevojke.

Snimanje nove sapunice "Ljubav u zaleđu" ubrzano se odvija u studiju Jadran filma i nekoliko mjesta u Zagrebu. Emitiranje na Prvom programu HTV-a počinje trećeg listopada u istom terminu (18.35) koji je imala i "Villa Maria". Budući da seriju (koju neki zbog nogometne tematike optužuju da kopira "Žene nogometaša") zbog istog tima, producenata, glumaca, studija... uspoređuju s "Villom Marijom", potražili smo ekipu kako bi saznali koja je razlika i koji će biti odmaci od prve hrvatske sapunice.
Kako se nosi s visokim očekivanjima zbog "Ville Marije" upitali smo i šefa producentske kuće AVA Romana Majetića. - Nosim se s tim isto kao što sam se nosio prije "Ville Marije". Čak i sa istom sumnjom. Tada sam puno riskirao unoseći svu svoju vjeru u projekt. Danas je jedino lakše jer su sve televizijske kuće navalile da ju kupe na neviđeno, pa nismo imali problema s potragom. U svemu ostalom jednako je teško, ali je velik izazov. Zanimalo nas je kako će iskoristiti iskustva s prve serije kako bi drugu učinili boljom.

- Ponajprije će biti bolji rad na vizualnom identitetu i posvećenost glumcima. Prošli smo školu, sad se lakše bavimo drugim stvarima. Scenarij je bolji, likovi su razrađeniji i manje plošni, a i više je glavnih likova. Scenografija je skupa, ali svi smo izuzetno zadovoljni stylingom Marije Cvitanović. Također, puno smo uložili i u tehniku, pa sad sve snimamo svojim kamerama. Kad bih danas radio "Villu", sve bi bilo bolje. Iako smo i sada imali porođajnih muka, ipak smo prvi dan snimili šest puta više materijala negoli prvog dana "Ville Marije". - Novost u "Ljubavi u zaleđu" je i angažman dvoje srpskih glumaca: Nenada Stojmenovića i Maje Novelić.Njih smo uzeli jer su likovi koje glume doselili iz Beograda u Zagreb i bilo bi neprirodno da ih glume hrvatski glumci, pa da se muče s akcentom - objašnjava Majetić. - Glumci su nam se na setu požalili kako rade od jutra od mraka jer svakodnevno snimaju u prosjeku 25 scena. Usporedno rade dvije ekipe: na čelu one koja se bavi studijskim scenama (11 setova: stanovi glavnih likova, longe bar, novinska redakcija, wellnes, frizerski salon, dvorana za vježbanje...) nalaze se Branko Ivanda i Zorislav Tomić, a na vanjskim je lokacijama (Akademija likovnih umjetnosti, Dinamov stadion, Studentski centar, unajmljeni stan...) Zoran Budak. Početkom tjedna dvije su se ekipe sastale i počele dugotrajne procese montaže - priča Majetić.

Zanimalo nas je hoće li "Ljubav u zaleđu" trajati dulje od jedne sezone, kao što je bio slučaj s prvom sapunicom. - Za ovu sezonu napravit ćemo 185 epizoda od 45 minuta i nadamo se novoj sezoni. Radili smo velike pritiske i želje za nastavak "Ville Marije", ali je to bila zaokružena priča koju se više nije moglo razvlačiti. Nadamo se da će ova serija trajati dulje - izrazila je svoje želje glasnogovornica obiju serija Anđelka Budić. Nakon razgledavanja studijskih setova uputili smo se na Akademiju likovnih umjetnosti gdje je druga ekipa snimala glavnu glumicu Ivu Visković, u seriji slikaricu Ninu Radić. Iako joj to nije prvo pojavljivanje na televiziji (igrala je epizodnu ulogu u "Bumerangu"), priznaje kako ju je iznenadilo što je upravo ona odabrana i da nije još spremna na publicitet.- Mislim da će me veća popularnost uhvatiti nespremnu, ali daj Bože malo taštine, dobro će doći - iskrena je Iva, koja je zbog uloge "zamrznula" drugu godinu studija na Akademiji dramskih umjetnosti. Također nam je priopćila kako se u privatnom životu ne druži s nogometašima. - Još se nisam zagledala niti u jednoga, ali nemam ništa protiv njih - sa smiješkom odgovara dvadesetjednogodišnja glumica. Na Akademiji smo otkrili i malu tajnu, svojevrsnu Nininu dublericu, slikaricu Moranu Raguž koja radi slike koje će se u seriji pojavljivati kao Ninine. - Sve slike koje vidite u seriji rad su mojih ruku, a za potrebe snimanja posudila sam i svoj atelje, koji je u seriji Ninin - objašnjava nam akademska slikarica. Rekla je i kako je ta likovno-dramska suradnja nastala zahvaljujući prstu sudbine.

- To je uistinu sudbinski slučaj. Na jednoj sam izložbi slučajno upoznala scenografkinju serije koja mi se nekoliko mjeseci kasnije javila s prijedlogom za suradnju. U "Villi Mariji" Dunja, a u "Zaleđu" Marija, glumica je Nada Gačešić Livaković. Kako ona uspoređuje svoje dvije uloge? - Uloge su bitno različite. Tamo sam glumila bolesnu majku koja je neprestano bila u krevetu, a ovdje se stalno uređujem, idem na fitnes, na tečaj slikarstva... Iskustvo iz "Ville Marije" mi je sjajno, zato i jesam ovdje. Danas ne mogu proći ulicom da me netko ne prepozna. Iako nova serija ima velika očekivanja, neće biti razočaranja - kaže Nada Gačešić Livaković i dodaje kako ni ona nije veliki ljubitelj nogometa. - Gledam sport, naročito reprezentacije, ali nisam obožavatelj.
Osnovne razlike u odnosu na 'Villu Mariu'
- S obzirom na to da je riječ o obiteljskoj sagi, puno je više glavnih likova
- Istovremeno se radi na snimanju i postprodukciji
- Veća pozornost je posvećena vizualnom identitetu serijala (scenografija, kostimografija, styling, šminka...)

beautiful_garbage
25.09.2005., 15:57
Ovaj mali je srbijanski glumac, ne kuzim, Hrvatska nema glumaca???

njega znam iz mjesovitog braka, a ko je ta maja

Kolovare
25.09.2005., 22:39
Vanja oko panja kaže:
http://www.blic.co.yu/arhiva/2005-03-08/slike/zabava_nenad_stojmenovic.jpg

Ovaj mali je srbijanski glumac, ne kuzim, Hrvatska nema glumaca???Pa kaj da je iz Srbije? Meni je to baš fora i mislim da će ta dva glumca iz Srbije biti pravo osvježenje u seriji. Pa i u Villi Mariji je bio neki Srpski glumac u zadnjim epizodama, što nije?

Re-Invented
25.09.2005., 22:59
Kolovare kaže:
Pa kaj da je iz Srbije? Meni je to baš fora i mislim da će ta dva glumca iz Srbije biti pravo osvježenje u seriji. Pa i u Villi Mariji je bio neki Srpski glumac u zadnjim epizodama, što nije?

To je njihova kazališna glumica i glumit će mamu od ovog lika tj. ženu od Darka Janeša.

Dodo85
25.09.2005., 23:01
Hoćete više pogoditi taj naslov topica??? :D Što se tiče srpskih glumaca,a šta ja znam,meni je sve to malo nategnuto... Mislim,nemam ja ništa protiv,ali izgleda mi kao da su rekli:ajmo ubacit srpske glumce da gledanost serije bude još veća u SCG :rolleyes:

Astrica
25.09.2005., 23:22
A ja odlično govorim srpski pogotovo beogradski zavarala bi svakog Srbina.

cutecat
26.09.2005., 09:59
scenografiju radi bivsa zena od Majetica, ona koju je on ostavio zbog buljooke. Ali sad se svi super slazu.:top:

Re-Invented
26.09.2005., 12:41
cutecat kaže:
scenografiju radi bivsa zena od Majetica, ona koju je on ostavio zbog buljooke. Ali sad se svi super slazu.:top:

Pa vidiš da je to obiteljski biznis.:top:
Možda im buljooka dodje ko neka maskota.

Vanja oko panja
26.09.2005., 15:40
Opa, buljooka je usla u manage a trois, hoce i to biti na malim ekranima??? mada, iskreno, ne zelim gledati buljooku dok joj ulazi u dupe, zamislite te oci :D

Inace, neko je gore dobro zakljucio, srpske glumce se angazira iz razloga sto ce serija biti prodata srbijanskim tv kucama (a kome drugom i moze).
Na Pinku vec ide najava za seriju, pocinje isti dan kada i na HTV-u.

Sve u svemu zabavno ce biti.

Dodo85
28.09.2005., 17:55
Evo link na službene stranice:

http://www.ava.hr/ljubav/

Kolovare
28.09.2005., 19:24
Dodo85 kaže:
Evo link na službene stranice:

http://www.ava.hr/ljubav/

Stranice super izgledaju!

Raven.87
28.09.2005., 21:23
Krece za koji dan! Can't wait to see it!:D

Astrica
28.09.2005., 22:14
Guba!

Kolovare
28.09.2005., 23:07
Evo i sadržaja prve epizode:

1. epizoda

Maja s dvjema prijateljicama, Tanjom i Lanom, bodri iz uzvaničke lože na tribinama svog dečka, nogometaša Marka Marušića. Tanja i Lana teško skrivaju ljubomoru prema prijateljici koja je upecala najperspektivnijeg i najzodnijeg maldog hrvatskog nogometaša. Slikarica Nina Radić započinje zajednički život s dečkom Teom koji radi kao DJ. Nogometni klub Agram dobio je novog trenera Petra Maleka. Marko se iznenadi kada sazna da su Malek i njegov otac koji je poginuo u prometnoj nesreći bili nerazdvojni prijatelji.

Dodo85
28.09.2005., 23:09
Kolovare kaže:
Evo i sadržaja prve epizode:

1. epizoda

Maja s dvjema prijateljicama, Tanjom i Lanom, bodri iz uzvaničke lože na tribinama svog dečka, nogometaša Marka Marušića. Tanja i Lana teško skrivaju ljubomoru prema prijateljici koja je upecala najperspektivnijeg i najzodnijeg maldog hrvatskog nogometaša. Slikarica Nina Radić započinje zajednički život s dečkom Teom koji radi kao DJ. Nogometni klub Agram dobio je novog trenera Petra Maleka. Marko se iznenadi kada sazna da su Malek i njegov otac koji je poginuo u prometnoj nesreći bili nerazdvojni prijatelji. Samo znam da se srbima neće svidjeti ime nogometnog kluba :D

Re-Invented
28.09.2005., 23:30
Dodo85 kaže:
Samo znam da se srbima neće svidjeti ime nogometnog kluba :D

A i to me zaboli kaj će se srbima svidjet ili ne.
Na novoj TV stalno čujem ono brekanje u srpskoj sapunici pa njih isto baš briga dal se to nama svidja ili ne.

Dodo85
29.09.2005., 22:53
Re-Invented kaže:
A i to me zaboli kaj će se srbima svidjet ili ne.
Na novoj TV stalno čujem ono brekanje u srpskoj sapunici pa njih isto baš briga dal se to nama svidja ili ne. Ma znam,samo moja izjva je povezana s tim da oni tu seriju pokušavaju što bolje uvaliti i SCG gledateljima,pa zato kažem :D Ali zaboli me šta im se neće svidjeti :D Iako sam mrzio kad su Dora i drugi stalno kajkali,nekako mi je bilo drago što Srbi to moraju slušati,wahahahaha.... :B

Astrica
30.09.2005., 01:03
Čula sam da su je kupili na neviđeno.

anaid
30.09.2005., 08:16
Čuo sam da će srbi pričati srpski i u LJUZ

Astrica
30.09.2005., 10:57
Da povratnici iz Beograda.Family Cukić

Kolovare
03.10.2005., 00:59
Došao je i taj dan. Danas počinje serija. Ja je danas neću moć gledat pa očekujem komentare!

Re-Invented
03.10.2005., 01:04
Kolovare kaže:
Došao je i taj dan. Danas počinje serija. Ja je danas neću moć gledat pa očekujem komentare!

Pa snimaj!
Većeras ekipa LJUZ ima Party i nadam se da će djelit DVD-je s prvom epizodom.
Tako je bilo i na partyju Ville Marije. Ako ću ići, javim se s komentarima.

Astrica
03.10.2005., 09:46
Re-Invented kaže:
Pa snimaj!
Većeras ekipa LJUZ ima Party i nadam se da će djelit DVD-je s prvom epizodom.
Tako je bilo i na partyju Ville Marije. Ako ću ići, javim se s komentarima.

Hvala ti na informaciji.

BabyNicky
03.10.2005., 14:54
ok.
da se prebrojimo.
Prijavak molim.

tko je veceras uz tv ekran?

michael_jackass
03.10.2005., 15:15
ja ziher gledam. očekujte izbještaj. :)

BabyNicky
03.10.2005., 15:29
michael_jackass kaže:
ja ziher gledam. očekujte izbještaj. :)
A nakon gledanja komentiranje na forumu.
:cool:

michael_jackass
03.10.2005., 17:43
prvih par minuta obećava. :D

michael_jackass
03.10.2005., 18:22
biće ovo dobro. dora je ko dora. bulji i dalje. gačešićka igra istu u logu, samo kaj je tu zdrava. jebote, u biti gledamo istu seriju, samo s malim promjenama. :D

Ponor
03.10.2005., 18:30
malek je markov pravi otac? sto mislite? jel se dunjica opet jebavala okolo s dvojicom :D

BabyNicky
03.10.2005., 18:33
michael_jackass kaže:
biće ovo dobro. dora je ko dora. bulji i dalje. gačešićka igra istu u logu, samo kaj je tu zdrava. jebote, u biti gledamo istu seriju, samo s malim promjenama. :D

Slazem se i za Rudo i za Njudu. Dora opet igra anojing razmazenu kuckicu, a Dunja neku jadnicu u malom stanu. Ziher ima loš kauč.tj.deku.

već me živcira pućastousta neshvaćena slikarica.

john_smith
03.10.2005., 18:34
Na prvi pogled izgleda obecavajuce :D .Dobar je onaj momak,zvijezda kluba,Marusic.Nije los:) Buco,cekamo te...:W

Nastassja
03.10.2005., 18:46
michael_jackass kaže:
biće ovo dobro. dora je ko dora. bulji i dalje. gačešićka igra istu u logu, samo kaj je tu zdrava. jebote, u biti gledamo istu seriju, samo s malim promjenama. :D
Ja sam gledala i iskreno se nadam da će slijediti Villu Mariu. Zadnji put sam se uključila tek u drugoj trećini seriji pa kad sam vidjela kako je dobro ovdje na forumu, bilo mi užasno krivo. Ovaj put vas pratim od početka. :D

A seriju gledam samo da bih mogla krepavati od smijeha ovdje na forumu.

Btw, Dora je još gora nego u Villi Marii. To je super!!!! Šteta što nisu stavili i Bogmamu. :rolleyes:

A ona Dunja, pa ne mogu vjerovati da su joj identičnu ulogu dali.

Inače, tko nije vidijo, evo glavnih idiota
http://www.vecernji-list.hr/system/galleries/pics/050915/vil-txt.jpg
http://www.vecernji-list.hr/system/galleries/pics/050915/vil2.jpg
http://www.vecernji-list.hr/system/galleries/pics/050915/vil1.jpg

Muških, na žalost, nema na slikama. Bar ne onih što valjaju.

Nastassja
03.10.2005., 18:51
BabyNicky kaže:

već me živcira pućastousta neshvaćena slikarica.
Joj, meni je mama rekla da ličim na nju. :rolleyes:
Nadam se da neće biti totalno odvratna.

michael_jackass
03.10.2005., 18:57
za sad mi je jedini ok lik onaj frend od marka koji kreša kod njega i zajebava buljooku. već vidim da će s njim bit zabavno.

kozz
03.10.2005., 19:00
Pretpostavljam da je neshvaćena slikarica ova s beretkom i vjencima češnjaka oko vrata. :D

Dodo85
03.10.2005., 19:04
OK,ima sličnosti s VM po priči I glumcima,ALI produkcijski i glumački je puno bolje od VM,i samo zato odlučujem pratiti :D Meni se Nina la slikarica sviđa,za sada :top: Marko il fudbaler neće biti dosadan ko Luka,vidim... Ali Nada G.L. je loša kao i uvijek :mad: I LOVE KSENIJA PAJIĆ,i još je kučkasta :s Vidjet ćemo,imamo 175 nastavaka da se (raz)očaramo :rolleyes:

poirot
03.10.2005., 19:05
Koji penis iz dis??? Gledam danas malo a kad ono dvoje mi počnu na srpskom govoriti :2up::rigo: kao da nam medijski prostor nije dovoljno zagađen još nam dovedu ove:flop: no krasno!koja jebena debilana:bang:

michael_jackass
03.10.2005., 19:13
kozz kaže:
Pretpostavljam da je neshvaćena slikarica ova s beretkom i vjencima češnjaka oko vrata. :D
začudio bi se... ona desna na prvoj slici.

Vanja oko panja
03.10.2005., 19:20
Imam veliku zamjerku na seriju, za razliku od VM ova serija nije debilna :D i nista ne obecava da ce biti debilna :(

Nedostaju mi inspektor Mishko, mikrofoni u kadru, Sven u kolicima, inspektor Prilika, Magda "bila sam mlada, a on visok, mlad, lijep" the kucna pomocnica.

Jebiga, imam osjecaj da ce ova serija biti jos i dobra, a to ne valja za ovaj topic.

BabyNicky
03.10.2005., 19:38
Što se tiče srpskog, je li bre, i mene mnoo nervira što ću po vasceo dan morat da ih slušam.


Ste skužili Dunju kak je imala probavne smetnje kad joj je sin spomenuo novog trenera? ja odmah pomislila da je zena pobrala dizenteriju.

Dodo85
03.10.2005., 19:45
Vanja oko panja kaže:
Imam veliku zamjerku na seriju, za razliku od VM ova serija nije debilna :D i nista ne obecava da ce biti debilna :(

Nedostaju mi inspektor Mishko, mikrofoni u kadru, Sven u kolicima, inspektor Prilika, Magda "bila sam mlada, a on visok, mlad, lijep" the kucna pomocnica.

Jebiga, imam osjecaj da ce ova serija biti jos i dobra, a to ne valja za ovaj topic. Znam ja da će te joj naći nedostatke i da ću se jako živcirati zbog toga :D Mislim,za VM sam podržavao sve moguće kritike,ali ovo bi moglo biti dobro... Možda...

Vanja oko panja
03.10.2005., 19:54
Ogijevoj mami oprastam svaku "bre" rijec, samo neka nastavi furati dekolte :klopa:

Inace, Dunja bi se mogla osisati. Sama sebe, opasnom masinicom za samosisanje koja jos nije testirana ali Dunja je previse radoznala da bi sacekala testing, pred kamerama, zabranjeno za mladje od 18 godina, Dunja i pomahnitala masinica u kadru, gledatelji slave, otvaraju se sampanjci, dolaze prvi telegrami podrske HRT-u "stavite Doru u kadar sa poludjelom masinicom za sisanje, stavite Doru!!"

Kolovare
03.10.2005., 23:50
Nastassja kaže:
Zadnji put sam se uključila tek u drugoj trećini seriji pa kad sam vidjela kako je dobro ovdje na forumu, bilo mi užasno krivo. Ovaj put vas pratim od početka. :DZa početak preimenuj naslov teme iz "U zaleđu ljubavi" u "Ljubav u zaleđu".

Nastassja
04.10.2005., 00:35
kozz kaže:
Pretpostavljam da je neshvaćena slikarica ova s beretkom i vjencima češnjaka oko vrata. :D
Misliš zbog onog da liči na mene? :)
Ova koju si ti napisao ima samo kosu kao ja, a moja mama je mislila na crte lica. A to je tamnokosa na 1.slici. Al ti me nisi vidio ozbiljnu pa razumijem da si me mogao pomiješati s onom drugom.
Iako se ne slažem s mamom da baš ličim... osim u obliku nečega, neću reći čega. :D

beautiful_garbage
04.10.2005., 08:06
meni je ova prva epizoda bila dosadna, vidjecemo kako ce dalje biti, najsimpaticnija za sada mi je mare, ili kako se vec zove frendica od nine, a dunju kad sam vidjela na onim spravama za vjezbanje nekako me podsjetila kao kad je u villi bila na bazenu pa mi bila smijesna, ne znam zasto ali ona mi jedino izgleda prirodna kad glumi bolesnicu

Tilik
04.10.2005., 08:33
ako serija i bude dobra, uvijek ćemo moći komentirati buljooku..
kad sam ju jučer čuo da izgovara onu "ljubaaviiii, ljubaaviiii", došlo mi je:bljak:
ali serija je zasad ok, možda nema mikrofona u kadru, ali sam siguran da će biti koja zamjena autiju (opet ista ergela), SONIC banka fascikala, A4 slike samog sebe...
dobrodošli u balkanski pakao..

Vanja oko panja
04.10.2005., 10:20
Tilik kaže:
kad sam ju jučer čuo da izgovara onu "ljubaaviiii, ljubaaviiii", došlo mi je:bljak:
ali serija je zasad ok, možda nema mikrofona u kadru, ali sam siguran da će biti koja zamjena autiju (opet ista ergela), SONIC banka fascikala, A4 slike samog sebe...
dobrodošli u balkanski pakao..

Ja kad vidim buljooku u kadru, meni se :bljak: a nije ruzna zenska, cak je i poprilicno lijepa, ali je jednostavno fuj.

Nego, ovo sto si napisao, obrati paznju na odjavnu spicu, "gradonacelnik Sinkovic" ili neki Zuvela.
Isti sporedni likovi kao i u VM.

Ponor
04.10.2005., 11:22
BabyNicky kaže:
Ste skužili Dunju kak je imala probavne smetnje kad joj je sin spomenuo novog trenera? ja odmah pomislila da je zena pobrala dizenteriju.
ak si to pomislila onda se zbilja slabo razmijes u sapunice :D
ma trener je njegov otac, mora bit!

michael_jackass
04.10.2005., 13:20
Ponor kaže:
ak si to pomislila onda se zbilja slabo razmijes u sapunice :D
ma trener je njegov otac, mora bit!
al otac posredstvom silovanja dunje. da ne bude dosadno. :)

Tilik
04.10.2005., 13:28
michael_jackass kaže:
al otac posredstvom silovanja dunje. da ne bude dosadno. :)

ili incest, kao polubraća... ono zabranjena ljubav i te spike...

Vanja oko panja
04.10.2005., 13:57
A mozda su trener i tata bili ljubavnici, ono pederi.

To bi bio zanimljiv zaplet.

michael_jackass
04.10.2005., 18:22
danas je već bilo bolje. vm škola se nazirala u nekoliko kadrova. :D recimo na onom treningu. "šora" između marka i ognjena je predobro napravljena. a i jak je neki klub koji ima samo jedanaest igrača na treningu.

Kolovare
04.10.2005., 18:31
Gledao danas prvi put i pa... loše, ali što drugo i očekivati. Loši dijalozi, prebanalna režija, greške (ne zvonjava telefona) itd... A dvije sekunde koje je provela ispred ekrana Nada Gačešić su bile prebolne. Očito nije dobro shvatila scenarij kad je onoliko puta ponavljala: halo, halo, halo, halo... Ili nikad prije nije vidjela telefon. Kao da se nisu makli od Ville Marije. Ono što mi se sviđa jest glavna glumica i glumac. Izgledaju skroz normalno i baš mi se sviđaju... Jelena Veljača ogavna, a dobri su i ova cura iz Dalmacije i ovaj srpski mladi glumac.

I da... Huljićeva glazba na tragu Titanica apsolutno ne odgovara ovakvoj formi.

No, dobro... Tek im je druga epizoda. Mislim da će u daljnim epizodama pokazati više kad se malo uhodaju.

BabyNicky
04.10.2005., 19:09
Ponor kaže:
ak si to pomislila onda se zbilja slabo razmijes u sapunice :D
ma trener je njegov otac, mora bit!

relax Ksenija....:D
Ste skuzili da misko glumi bodyguarda od Frenkija. on i ćalavac igraju one djecjeigrice lupanja po rukicama, e strgala sam se od smijeha.
Buljooka mi vec ide na jetra. Sto fakat nije tesko. Vec sam nasal jedan zajeb.
U jednoj veceri(na izlozbi) buljooka je imala dve razlicite frizure.
Zar vec?????

michael_jackass
04.10.2005., 19:15
BabyNicky kaže:

U jednoj veceri(na izlozbi) buljooka je imala dve razlicite frizure.
Zar vec?????

nije to sve. dan nakon izlozbe u markovom stanu vidimo iste slike koje su dan prije bile u galeriji, a znamo da nije niš kupio.

late bloomer
04.10.2005., 19:39
Kolovare kaže:
a dobri su i ova cura iz Dalmacije i ovaj srpski mladi glumac.cura iz dalmacije!?!?!?!?!?!??!?!?
žena glumi dalmatinku, i to katastrofalno! onda, oćemo puhat?

BabyNicky
04.10.2005., 19:50
michael_jackass kaže:
nije to sve. dan nakon izlozbe u markovom stanu vidimo iste slike koje su dan prije bile u galeriji, a znamo da nije niš kupio.

nemoj reć?
Nis' skužila.
Bila je preduga pauza izmedju VM i ove debilane.
Vis kak sam izasla iz stosa.

Palle
04.10.2005., 19:59
Eh, ja sam veceras uspio pogledati ovaj biser od serije. Ne kuzim kako jedan Ognjen koji govori cistom ekavicom ima roditelje koji govore ijekavicom? Sta je cijeli zivot bio kod tetke u Beogradu? I pojavio se i mikrofon, u onoj sceni kad se onaj nogometas, mislim da se zove Marko, dolazi u stan i uvaljuje cimeru lovu da rezervira sliku u galeriji one turbo uspjesne slikarice. Dva puta se sa plafona sramezljivo u kadar gura i mikrofon. O muzici i ne vrijedi trositi rijeci. Huljic je htio napraviti podlogu u rasponu od nekakve simfonije pa do neke hopa-cupa pjesmice lokalnog ritma. Grozno.

beautiful_garbage
05.10.2005., 07:43
Nego, ovo sto si napisao, obrati paznju na odjavnu spicu, "gradonacelnik Sinkovic" ili neki Zuvela.

a na kraju odjavne spice ima i kristina sesar, ona iz opstanka kao cini mi se novinarka starsa.

i da, misko radi za frenkija, ne znam hoce li u ovoj seriji progovorit ili ce bit kao onaj helenin igor

anaid
05.10.2005., 08:50
meni je baš dobra!

Tilik
05.10.2005., 09:01
zasad mi je serija skroz ok.. osim onog treninga :confused:
ognjen baš i ne vlada loptom, mislim nitko ne vlada ali on naročito, ko što jackass kaže samo 11 nogometaša na treningu, fajt je ono blago rečeno loš...
a i buba nije baš nešto fuckedup.. dobro nisam to ni očekivao, ali zašto onda inzistirati na sudaru, ako ga nemožeš produkcijski izvesti.. Mislim, postoje 101 varijanta kako se muškarac i žena mogu posvaditi u prometu..

Vanja oko panja
05.10.2005., 09:07
Trening je legendaran, ko krepane macke a ne nogometasi.

Pola onih statista ne moze nogu dici, a kao sportasi i to profesionalni.

Nego, ono u prvoj epizodi, kad kao slave gol na terenu ili pobjedu ne znam tacno, isto krdo divljih svinja. Poredali ih svih 11, i svi trce u liniji, prvo ka jednoj aut liniji pa onda ka drugoj. A nigdje golmana na golu :D a kao tekma jos traje :D

Tilik
05.10.2005., 09:12
Samo neka su nama, a čini se da jesu, glavni likovi simpatični.. sve drugo može biti za q...
Nego čitao sam negdje danas (net, novine...) kako se producenti serije hvale da je 100 puta bolja od VM i da je VM bila kopija svjetskih trendova, a ovo je kao novost i još nigdje nema ovakve koncepcije serije u svijetu...:confused:
U KOJEM SVIJETU????

michael_jackass
05.10.2005., 09:18
Tilik kaže:
Samo neka su nama, a čini se da jesu, glavni likovi simpatični.. sve drugo može biti za q...
Nego čitao sam negdje danas (net, novine...) kako se producenti serije hvale da je 100 puta bolja od VM i da je VM bila kopija svjetskih trendova, a ovo je kao novost i još nigdje nema ovakve koncepcije serije u svijetu...:confused:
U KOJEM SVIJETU????

u svijetu trasha valjda. zbilja, koncepcija je jedinstvena, nikad prije viđena u nijednoj sapunici. tog majetića bi trebalo prisliti da ne žmiri dok jebe buljooku.

Tilik
05.10.2005., 09:19
:s

Vanja oko panja
05.10.2005., 09:57
Tilik kaže:
Nego čitao sam negdje danas (net, novine...) kako se producenti serije hvale da je 100 puta bolja od VM i da je VM bila kopija svjetskih trendova, a ovo je kao novost i još nigdje nema ovakve koncepcije serije u svijetu...:confused:
U KOJEM SVIJETU????

A jesu li producenti isti i za LJUZ i za VM???

Ako jesu, onda su debili na kvadrat.

Inace, i najlosija meksicka limunada je Prohujalo sa vihorom za VM, ono je jednostavno vrhunski debilizam i izivljavanje nad sedmom umjetnoscu.

Kopija svjetskih trendova, mozes misliti, vec u petoj epizodi pogubili su fabulu a o detaljima smo vec sve rekli. Po nekoliko puta.

michael_jackass
05.10.2005., 10:20
Vanja oko panja kaže:
A jesu li producenti isti i za LJUZ i za VM???

Ako jesu, onda su debili na kvadrat.

Inace, i najlosija meksicka limunada je Prohujalo sa vihorom za VM, ono je jednostavno vrhunski debilizam i izivljavanje nad sedmom umjetnoscu.

Kopija svjetskih trendova, mozes misliti, vec u petoj epizodi pogubili su fabulu a o detaljima smo vec sve rekli. Po nekoliko puta.

normalno da su isti producenti. a zvati neš ovakvo umjetnošću je grijeh, stoga prestani. :D

Vanja oko panja
05.10.2005., 10:42
E pazi ti debila, dok je VM bila aktualna kovali su je u nebesa, poredili sa najboljim sapunicama svijeta, a sad kad je istrosena kanta onda je sto puta gora od nove kante :D

Mogu misliti sta ce sutra govoriti za LJUZ.

Mrtva mrkva
05.10.2005., 11:19
Pogledala sam jucer malo. Iva mi je slatka. I onaj lik iz Srbije isto. Jelena Veljaca kao i obicno :rolleyes: I ona Ksenija Pajic. Tko njoj daje uloge i zasto?

Ali ona cura sto bi ko fol trebala glumit Dalmatinku :eek: - teska tragedija.

michael_jackass
05.10.2005., 19:00
danas je bilo super. napokon na tragu ville marije. opet najbolje dijelove predvode one scene s nogometnog treninga. buljooka mi ide na živce i više nego u villi. mislil sam da je to nemoguće.

ona birtija di se svi skupljaju... jel tam ikad ikog ima? kakva je to birtija? najbolji detalj: kad frenki i cuki pricaju i birtiji - ona obična žarulja koja visi sa žive skoro pa do poda. jeben detalj u mondenoj birtijusini.

Revolver
05.10.2005., 19:27
Sam da još ubace Priliku i Kinga i rečenicu tipa "Moskva suzama ne vjeruje" npr. "Štimac Mamiću ne vjeruje"

I još nešto primjetih da im na šalicama ne piše FRANCK :( :klap: :horor:

Ponor
05.10.2005., 21:19
Revolver kaže:
"Moskva suzama ne vjeruje"
:cerek:
najbolja recenica u villi a i sire!

danas je bilo ok, ali radnja se tek zahuktava. razgovor frenkija i maleka je bio totalni trash. napredujemo!

Re-Invented
06.10.2005., 00:35
E, a ste vidjeli Gocu bre kak je zajašila Frenkija.
Too bad kaj je upal onaj konobar.

A srpčad malo pričaji ekavicom, malo ijekavicom. Ono...daj se odlučite.

Afrodita
06.10.2005., 05:53
Mrtva_mrkva kaže:
Ali ona cura sto bi ko fol trebala glumit Dalmatinku :eek: - teska tragedija.

Pari mi loše skinut lik frizerke iz Tomićevog romana :eek:

BabyNicky
06.10.2005., 07:50
Re-Invented kaže:
E, a ste vidjeli Gocu bre kak je zajašila Frenkija.
Too bad kaj je upal onaj konobar.

A srpčad malo pričaji ekavicom, malo ijekavicom. Ono...daj se odlučite.

a šta to tebe smeta, bre?
Malo se ljudi moraju da priviknu, moraju da se akomulišu. :D
Malo po naški, malo po vaški:)

Tilik
06.10.2005., 08:25
Revolver kaže:
Sam da još ubace Priliku i Kinga i rečenicu tipa "Moskva suzama ne vjeruje" npr. "Štimac Mamiću ne vjeruje"

I još nešto primjetih da im na šalicama ne piše FRANCK :( :klap: :horor:

king :lol:

ovo su tek prve serije, koje su vjerojatno poslužili i kao pilot i kao mamac za sponzore, vidim da je franck sponzor, tako da možemo očekivati agresivniji product placement..
ali ipak obzirom da se emitira na javnoj televiziji, a npr. njemci su baš sa tim imali problema, može biti da im je netko rekao da malo pretjeruju..

no da se vratimo na trash... u LJUZ su uveli "Sportsko Jutro" i taman kad pomislim da neće biti propusta iz VM sa Dnevni/Jutarnji/Večernji List i sl. eto nama frizerke kako baca komentar "a otkud tebi Sportske Novosti"...

anaid
06.10.2005., 08:38
Ne znam,meni je dobro. Likovi su mi životni. Gluma prazna, to je, ali zapleti obećavaju. Ne ćini vam se?

goalkeeper86
06.10.2005., 09:40
moze li neko da mi kaze nesto o devojci koja igra marijanu u LZ mnogo mi se svidela naravno stavite neke njene slike ako imate.

anaid
06.10.2005., 14:03
Zove se Ines Bojanić i na službenoj stranici AVA-a imaš njene slike. A daj reci Goalkeeper86, kakve su reakcije na soup u Beogradu?

robybaggio
06.10.2005., 14:27
Gledao am jučer scenu u kojoj trener u svalčionici kao govori taktiku igračima. Ono je prebolesno. Kao da nitko od ljudi koji rade na seriji nikada nije igrao niti jedan sport. Umijeće je napraviti nešto tako loše kao tu scenu. :s

Darko Janeš gleda takmu u kladionici i čim je pao jedan gol diže dobitak. What the fuck? :rolleyes: :confused:

Boozer
06.10.2005., 15:50
Odgledah jučer po drugi puta,i mogu rec da mi je katafakingstrofa. Ulazak u frizeraj,i ženska mušteriji suši kosu,a fen se opce ne cuje,pa jebote kakav je to fen. :eek: :D
Dunja ( iz VM) zaboravih kako se zove :o opet glumi neku žrtvu,pa nesretna ljubav iz djetinstva :blabla: Ksenija Paic je dosta skvarcana :D . Jebate kolike sise ima Goca i kako je zasjašila Frenkija :lol: ,Frenki me podsjeca na Zlatka Mamica :zubo: ,a Janješ na onog bivšeg trenera dinama,ne znam kako se zove. :D
Veljača je katastrofa,katastrofa :bljak:

triba ribe izist ae
06.10.2005., 17:56
ja mislim da veljača uopće ne glumi

Boozer
06.10.2005., 18:11
Nakon par minuta gledanja prve epizode,i ja to pomislih :D :D

BabyNicky
06.10.2005., 20:48
Dunja opet ima pohabani kauč. Jebote, zena glumi u dvije serije, ima dva superturbo uspješna sina i niti jedan se ne sjeti kupit staroj majci novi kauč? ma daaaaaaaj...

koju mjuzu je pusto Boskovis aka.debelonogi

:headbang: Vuhu, jea, ono, mraaaaaaaaaaaaaaak :rock: :rock:
Glavno da je odmah ostavio miks pult i otiso svojoj djevojci koja baj d vej ima jedno oko vece od drugog i umjesto da joj to malo poprave sa sminkom, jos joj to vise istaknu. Big eyed girl:mig:

jucer sam skuzila sajko vrtlara Martina. Igra sa Marusicem u klubu. A ja sam misla da je umro. Majku mu njegovu kako se infiltriro u njihove redove....

Leona81
06.10.2005., 22:51
..Ksenija Pajic..kolko je lijepa tolko je i dobra..jako ju volem :cerek:


..meni sve zgleda finije nekak..:D

Palle
06.10.2005., 23:55
triba ribe izist ae kaže:
ja mislim da veljača uopće ne glumi A oni njezini zavodnicki pogledi kad jos vise izbulji one svoje kravlje okice. Kao da je zena trazila uzore u porno glumicama iz sredine sedamdesetih...

broken
07.10.2005., 01:22
anaid kaže:
Ne ćini vam se?

ćini

:D

Dijete Cvijeća
07.10.2005., 02:34
robybaggio kaže:
Gledao am jučer scenu u kojoj trener u svalčionici kao govori taktiku igračima. Ono je prebolesno. Kao da nitko od ljudi koji rade na seriji nikada nije igrao niti jedan sport. Umijeće je napraviti nešto tako loše kao tu scenu. :s

Darko Janeš gleda takmu u kladionici i čim je pao jedan gol diže dobitak. What the fuck? :rolleyes: :confused:


Pa možda je igral minutu prvog gola. ;)

Dijete Cvijeća
07.10.2005., 02:38
Revolver kaže:
I još nešto primjetih da im na šalicama ne piše FRANCK :( :klap: :horor:

Zato se jedan od glavnih likova zove Frenki, ku'iš, ne?!;) :D

katlinka
07.10.2005., 07:33
Ona Dora..odnosno sad Maja je fakat grozna...bilo da glumi pozitivku ili kao sad negativku...mozda sad konacno ne glumi vec igra sebe. Njoj nesto fali, da je i neznam kak zgodna, jednostavno nema ono nesto u sebi, najvise mi se svidja Slikarica..od svih ponudjenih. Dunja, odnosno Markova mama opet glumi pachenicu iz vlastite mladosti..i kak moze biti generacija onima koji su i inace desetak ako ne i vise godina mladji od nje same...mogla bi se osisat na kakvu kratku frizuricu, ili bar posthucat kosu do remena...ovak izgleda grozno....

goalkeeper86
07.10.2005., 10:30
Zahvaljujem se korisniku anaid na informacijama a reakcije u beogradu su jos bolje nego na vila mariju.Iskreno ovu seriju prati vise ljudi jer se radnja vrti oko fudbala sponzorusa i mislim da je super ideja snimiti ovako nesto steta samo sto nema vise srpskih glumaca ali dobro je za pocetak.

bliss
07.10.2005., 10:46
Pogledala sam malo ali dovoljno da vidim da Dunja iz VM (ne znam kak se tu zove) živi u istom stanu, Buljooka i dalje samo govori 'ljubavi, ljubavi'.

beautiful_garbage
07.10.2005., 13:20
kad je ksenija pricala s gogom o novom treneru i kako je on ubio njezinog dragog u njemackoj, rekla je da je to bilo prije 17 godina, pa da je onda frenki navaljivao pa se udala za njega. pa nema ona slikarica 17 godina, a nemoguce je da su ksenija i frenki ranije dobili dijete jer je ona bila s tim sto je poginuo

Nastassja
07.10.2005., 16:58
Pa kužiš, sigurno će ispasti da nije Frenki slikaričin otac, već taj što je poginuo, pa će malo slikarica i nogometaš misliti da su brat i sestra, al će se onda ustanoviti da je njegov otac onaj trener. :)

Ma mora biti novopronađenih očeva, braće, sestara i još netko mora obolit od amnezije. :D

Inače, da se pridružim, Dora je :bljak:

Čitam ja u TV Storyu kako se nadaju da će ljubavna priča Nine i Marka bar jednim dijelom biti popularna kao ona Dore i Luke. :lol:

Ponor
07.10.2005., 18:09
Nastassja kaže:
Pa kužiš, sigurno će ispasti da nije Frenki slikaričin otac, već taj što je poginuo, pa će malo slikarica i nogometaš misliti da su brat i sestra, al će se onda ustanoviti da je njegov otac onaj trener. :)
my thoughts exactly :top:
jedino kaj me jebe je kaj je netko od likova rekao da je Marko isti otac, misleci na pokonog Marusica...il nas to zavaravaju samo.

BabyNicky
07.10.2005., 19:02
bliss kaže:
Pogledala sam malo ali dovoljno da vidim da Dunja iz VM (ne znam kak se tu zove) živi u istom stanu, Buljooka i dalje samo govori 'ljubavi, ljubavi'.
i okej, ne?

Dodo85
07.10.2005., 21:26
Mrtva_mrkva kaže:
Pogledala sam jucer malo. Iva mi je slatka. I onaj lik iz Srbije isto. Jelena Veljaca kao i obicno :rolleyes: I ona Ksenija Pajic. Tko njoj daje uloge i zasto?

Ali ona cura sto bi ko fol trebala glumit Dalmatinku :eek: - teska tragedija. Nadam se da ne misliš zaista na Kseniju Pajić i da si je pomiješala s Gačešić-Livakovićkom :D Ksenija je meni odlična glumica,čak i kao dosadna Ana u VM je bila OK...

Dijete Cvijeća
07.10.2005., 23:37
Ponor kaže:
my thoughts exactly :top:
jedino kaj me jebe je kaj je netko od likova rekao da je Marko isti otac, misleci na pokonog Marusica...il nas to zavaravaju samo.


Je, rekla je Pajićka (ne znam kak se zove u seriji, nisam baš pratila:o ).

Re-Invented
08.10.2005., 02:33
Buljooka i srpče na fukodromu, a snimio ih dalmoš.
Super cliffhanger.:D

Ponor
08.10.2005., 15:57
BabyNicky kaže:
i okej, ne?
hoces reci okeeeeeeej :D

Dijete Cvijeća kaže:
Je, rekla je Pajićka (ne znam kak se zove u seriji, nisam baš pratila:o ).
ja ju zovem Ana :)

Mrtva mrkva
08.10.2005., 16:41
Dodo85 kaže:
Nadam se da ne misliš zaista na Kseniju Pajić i da si je pomiješala s Gačešić-Livakovićkom :D Ksenija je meni odlična glumica,čak i kao dosadna Ana u VM je bila OK... Zaista mislim na Kseniju Pajic. Ocajna mi je u svakom filmu i seriji u kojima se pojavila. Jos uvijek se pitam kako je s takvim preglumljavanjem uopce uspila zavrsiti glumu.

anaid
08.10.2005., 17:49
Tebi se Pajićka preglumljava? Interesantno,meni je baš prirodna, prvi put čujem da za nju to neko kaže. Gačešička se preglumljava definitivno, na treću potenciju, pa onda ona mala dalmatinka, možda i ova Goga, ali Ksenija mi je baš okej, prirodna.

Kruska
08.10.2005., 17:52
anaid kaže:
Tebi se Pajićka preglumljava? Interesantno,meni je baš prirodna, prvi put čujem da za nju to neko kaže. Gačešička se preglumljava definitivno, na treću potenciju, pa onda ona mala dalmatinka, možda i ova Goga, ali Ksenija mi je baš okej, prirodna.

ma govno su oni prirodni.
pogledaj samo onu nininu prijateljicu kvazi splićanku, :rolleyes:

gluma im je ravna osnovnoškolskoj božičnoj predstavi.
:D

Mrtva mrkva
08.10.2005., 19:08
anaid kaže:
Tebi se Pajićka preglumljava? Interesantno,meni je baš prirodna, prvi put čujem da za nju to neko kaže. Gačešička se preglumljava definitivno, na treću potenciju, pa onda ona mala dalmatinka, možda i ova Goga, ali Ksenija mi je baš okej, prirodna. Pa naravno, u glumi kakva se trazi za sapunice ona briljira. Problem je u tome sto je ocajna i u stvarima u kojima se ne trazi takva gluma. Naglasak katastrofa, onaj najuzasniji akademski, reakcije koma, pokreti uzas, neprirodna do krajnjih granica. Grozna je jos od Smogovaca. Zivot sa stricem, Marsal, Novo doba (serija), sve gore od goreg. Pozli mi kad je vidim u kadru.

Dodo85
08.10.2005., 19:13
Mrtva_mrkva kaže:
Zaista mislim na Kseniju Pajic. Ocajna mi je u svakom filmu i seriji u kojima se pojavila. Jos uvijek se pitam kako je s takvim preglumljavanjem uopce uspila zavrsiti glumu. Meni je Ksenija baš :cerek: Ali poštujem tvoje mišljenje ;)

Ponor
08.10.2005., 20:19
Mrtva_mrkva kaže:
Zaista mislim na Kseniju Pajic. Ocajna mi je u svakom filmu i seriji u kojima se pojavila. Jos uvijek se pitam kako je s takvim preglumljavanjem uopce uspila zavrsiti glumu.
meni je ona isto zagonetka. ne samo da je zavrsila glumu nego je kao i cijenjena :misli:

broken
08.10.2005., 21:49
Dodo85 kaže:
Meni je Ksenija baš :cerek:

meni isto.

al' samo izgledom

BabyNicky
09.10.2005., 10:31
Dijete Cvijeća kaže:
Je, rekla je Pajićka (ne znam kak se zove u seriji, nisam baš pratila:o ).

Pa zove se Ksenija. I u seriji.
KAj niste skuzili kad joj je frenki na izlozbi rekao: relax, Ksenija....:D
za krepat.

robybaggio
09.10.2005., 13:49
Dijete Cvijeća kaže:
Pa možda je igral minutu prvog gola. ;)
Nema isplate dok utakmica nije gotova. ;)

Zlatokosa
09.10.2005., 17:52
trener na cvjetnom naruchio za Nadu GL buket od sedam ruzha,
a Livakovicka u vazi ima samo 5...

Re-Invented
09.10.2005., 17:55
Zlatokosa kaže:
trener na cvjetnom naruchio za Nadu GL buket od sedam ruzha,
a Livakovicka u vazi ima samo 5...

Možda su se dvije posušile na putu do nje.:rolleyes:
Ili ih je ovaj zgubil po putu.

zlocestoca
09.10.2005., 18:31
danas u nedjeljnom popodnevu onaj jebac od buljooke i huljic
skromni huljic je izjavio da je vila maria usla u televizijsku povijest kao i malo misto i gurnotovcani :rolleyes:

Re-Invented
09.10.2005., 18:39
zlocestoca kaže:
danas u nedjeljnom popodnevu onaj jebac od buljooke i huljic
skromni huljic je izjavio da je vila maria usla u televizijsku povijest kao i malo misto i gurnotovcani :rolleyes:

Mislim da njemu treba jedan Reality Check.
MM i Gruntovčani nisu bili Trash, za početak.:bljak: :bljak: :bljak:

Target
10.10.2005., 00:17
buljooka kad kaže "ljubavi" ja idem rigat... prestrašno, ta veljača uopće ne glumi, kurvica je valjda i u stvarnom životu.

chiquita
10.10.2005., 09:29
Zlatokosa kaže:
trener na cvjetnom naruchio za Nadu GL buket od sedam ruzha,
a Livakovicka u vazi ima samo 5...

e nije pet nego šest.
znam točno sam brojila kad je taj kadar bio, još sam se čudila kako je dobila paran broj ruža...

nyla
10.10.2005., 18:46
danas smo naučili da nasloni za glavu spadaju u dodatnu opremu
kod Tuarega. Ste skužili kad su se buljava i Ogi vozili skinuli su im naslone da se vide.

Ponor
10.10.2005., 18:51
danasnja epizoda je bila GENIJALNA!
dosad sam se brinula da ovo nece biti lose kao villa maria, ali ocito su brige bile uzaludne...
marko si pusta "where the streets have no name" i prisjeca se svojih susreta s ninom...vidimo njegovo ubavo lice a kamera se treeese..:rofl:
a dorine seksi poze na bazenu? :eek:
a otmica bojane đi :rofl:
predobra epizoda.

michael_jackass
10.10.2005., 19:43
nyla kaže:
danas smo naučili da nasloni za glavu spadaju u dodatnu opremu
kod Tuarega. Ste skužili kad su se buljava i Ogi vozili skinuli su im naslone da se vide.

to je standardna procedura kod takvih kadrova. stoga, nije greška. bilo bi zakon da ih nisu maknuli. :)

današnja epizoda, kako kaže kolegica Ponor, je bila prezakon. nadao sam se da će prvi tjedan biti najkvalitetnije napravljen, da privuče gledatelje, a da će od drugog na dalje biti a la VM.

cerberus
10.10.2005., 20:24
Ponor kaže:
danasnja epizoda je bila GENIJALNA!
dosad sam se brinula da ovo nece biti lose kao villa maria, ali ocito su brige bile uzaludne...
marko si pusta "where the streets have no name" i prisjeca se svojih susreta s ninom...vidimo njegovo ubavo lice a kamera se treeese..:rofl:
a dorine seksi poze na bazenu? :eek:
a otmica bojane đi :rofl:
predobra epizoda.


isuse i bože.

Revolver
10.10.2005., 22:01
Danas ne gledah ali srećom ima repriza u nedjelju ili subotu:D
Ali sam da velim kako me ona scena iz epizode od ponedjeljka kad MIŠKO i još jedan presreću CUKIĆA pred njegovom kućom podsjeća na ono kad je u birtiji u VM MIŠKO presreo ŽUVELU nakon što je ovaj pojeo porciju graha. ono legendarno "Kud si krenuo Žuvela"

FRENKI podsjeća na pokojnog g.Pokrovca mislim bar u onom dijelu da nema licencu i da ju samo treba nabaviti a ovaj Srbin je kakti NIko K. stavili ga na klupu kakti nije dovoljno dobar. Samo tu opet smeta ovaj Marušić (p.s. Baš čisto Purgersko prezime)
Tak da baš i nisam možda sto posto u pravu.

broken
10.10.2005., 22:33
Ponor kaže:
danasnja epizoda je bila GENIJALNA!
dosad sam se brinula da ovo nece biti lose kao villa maria, ali ocito su brige bile uzaludne...
marko si pusta "where the streets have no name" i prisjeca se svojih susreta s ninom...vidimo njegovo ubavo lice a kamera se treeese..:rofl:
a dorine seksi poze na bazenu? :eek:
a otmica bojane đi :rofl:
predobra epizoda.

idem se samokaznjevati sto sam ovo propustila.
:cry:

sis
11.10.2005., 08:06
Ponor kaže:
danasnja epizoda je bila GENIJALNA!
dosad sam se brinula da ovo nece biti lose kao villa maria, ali ocito su brige bile uzaludne...
marko si pusta "where the streets have no name" i prisjeca se svojih susreta s ninom...vidimo njegovo ubavo lice a kamera se treeese..:rofl:
a dorine seksi poze na bazenu? :eek:
a otmica bojane đi :rofl:
predobra epizoda.

Vjerujem da bi se urednici cosmoella potrgali za njene seksi snimke izmedju hidranta i umjetne palme na bazenu.

Galijun
11.10.2005., 18:52
Koja je ovo tekma danas bila, :jumping: veću legendarnu idiotariju u životu ne vidjeh :))))))))))))))))))))))))

Lik se stropošta na tlo, kamera odzumira i vidimo NIKOGA u krugu od 20 metara, inače bi svi trebali letit oko njega, suigrači i igrači protivničke momčadi jer je pao ko da ga je infarkt strefio.

Tempo tekme je na razini lige San Marina, a kao bi trebao biti derbi (kako se zove njihov 'rival', NK Marjan? :D ).

Inače, taj Ogi nije nikakav N.Kranjčar, prije bi rekao G.Ljubojević, iako je Marušić dobro odglumio Zahoru kad su ga ovi prebili :). F.Fischer je identični Z.Mamić, a prijetnja Bojani G. je ista kao i navodna prijetnja Mariću kod transfera I.Olića.

Možda se ovo pokaže kao dobar pokušaj loše parodije naše nogometne scene.

Ajmo se kladit, ko kaže da će Marušić biti otjeran u NK Marjan? :D

katlinka
12.10.2005., 11:16
Zar su sve Sponzoruse takve glupace....odnosno nasi nogometasi toliki slijepci....glavno da Frenki ima tri mobitela...pa je Gogica odahnula...a Dunja, odnosno Marija uvijek glumi pacenicu i sveticu...a u mladosti se bas *urvesala....uvijek je bila sa dvojicom prijatelja...znaci Markov je otac ili trener ili pokojni kojeg je Frenki stumbal s autom u Deutschlandu.....Ah..fali mi Max

Curetak
12.10.2005., 13:56
Vjerovali ili ne nisam još uspjela ni jednu cijelu epizodu pogledati na miru... nikad me nema doma... sva sreća da postoji forum pa sam u toku:D
Makar mi se čini da ovo čudo ipak neće biti ni do koljena našoj dragoj VM... ili se varam?! kaj vi mislite?:w

Vanja oko panja
12.10.2005., 14:55
Galijun kaže:
Lik se stropošta na tlo, kamera odzumira i vidimo NIKOGA u krugu od 20 metara, inače bi svi trebali letit oko njega, suigrači i igrači protivničke momčadi jer je pao ko da ga je infarkt strefio.

I to se stropostao ispred gola, gola prema kojem se samo sekundu ranije stustio kao Biogradlic :D nigdje golmana, nigdje suigraca, nigdje nikoga, samo su tribine pune vatrenih navijaca :D

Ja sam samo tu scenu vidio jucer, i crko sam od smijeha :D

Btw, buljooka je Nives Celzijus :D

beautiful_garbage
12.10.2005., 15:36
a ja sam gledala na pinku i pustili su staru epizodu u ponedjeljak ccc, jesu li reprize opet vikendom rano

smješka
13.10.2005., 20:49
danas san slučajno malo uvatila

pomislila san da je 2. sezona vile marie :lol:

pogledat ću još koji put da skužin radnju i likove

michael_jackass
13.10.2005., 22:10
sad sam siguran da je prvi tjedan sve bilo cakum pakum samo da nam se zamažu oči. to je sad to - prava stvar.

goalkeeper86
15.10.2005., 00:19
Neznam sto vam se nesvidja marijana jeste da ima malu ulogu ali zablistace ona do kraja serije.Inace moram da kazem da su svi glumci obuceni lose jedino oni fudbaleri odskacu malo,a ona Veljaca je najgora od svih.

Tilik
17.10.2005., 08:36
goalkeeper86 kaže:
Neznam sto vam se nesvidja marijana jeste da ima malu ulogu ali zablistace ona do kraja serije.Inace moram da kazem da su svi glumci obuceni lose jedino oni fudbaleri odskacu malo,a ona Veljaca je najgora od svih.

tko je uopće marijana?

Dodo85
17.10.2005., 17:16
Tilik kaže:
tko je uopće marijana? Frendica od Nine,koja bi kao trebala biti dalmoška...

Ken
17.10.2005., 19:19
Poceo sam ovo gledati, nije toliko ni loše :D

Nego, zanima me, dali taj Oggi tumači kakvog srpskog nogometaša? Govor mi vuče na to, čini mi se da često koristi ekavicu, a ne izgleda mi kao Zagorac:confused:

michael_jackass
17.10.2005., 20:11
srpski nogometaš, da. od oca 'rvata, majke srpkinje.

smješka
17.10.2005., 20:16
Ken kaže:
Poceo sam ovo gledati, nije toliko ni loše :D

Nego, zanima me, dali taj Oggi tumači kakvog srpskog nogometaša? Govor mi vuče na to, čini mi se da često koristi ekavicu, a ne izgleda mi kao Zagorac:confused:
baš san to tila pitat :lol:

Mrtva mrkva
17.10.2005., 21:43
goalkeeper86 kaže:
Neznam sto vam se nesvidja marijana Zato sto ne zna govorit splitski, a glumi Splicanku. :amen:

goalkeeper86
17.10.2005., 22:39
ja mislio da sudite o nekom kako glumi a ne kako prica.I ogi prica srpski pa ga niko ne pljuje.

Mrtva mrkva
17.10.2005., 22:48
goalkeeper86 kaže:
I ogi prica srpski pa ga niko ne pljuje. Pa upravo to! Srbin je i prica srpski. Nije Zagrepcanin koji glumi Srbina.
Iva Viskovic (Nina) je Makarka i iako glumi Zagrepcanku, njen prirodni (makarski) naglasak se i te kako cuje. Ni ona ne forsira naglasak koji nije njen.

Ines Bojanic (Marijana) je, s druge strane, djevojka iz Pozege, trajno nastanjena u Zagrebu, a glumi Splicanku. Prica splitski ga onako kako nemastoviti Purgeri misle da on treba zvucati. Ne znam zasto su joj uopce dali tu ulogu. Mogli su onda angazirati neku pravu Splicanku. Ili ostaviti Marijanu da kajka. Ili sto vec. :D

Pojednostavljeno: splitski nije njen prirodni naglasak, a ne zna ga odglumit. Rezultat je upravo katastrofalan.

goalkeeper86
17.10.2005., 23:12
Pa sta bi ti da opet gledas Jelenu rozgu kako glumi?i meni se svidela a uopste se neslazem sa tobom ja mislim da je ona izvukla maksimum iz uloge koju su joj dali.Uostalom i Ogi pokusava pricati hrvatski i meni to deluje glupo ali takva mu je uloga

Re-Invented
17.10.2005., 23:27
Mrtva_mrkva kaže:
Pa upravo to! Srbin je i prica srpski. Nije Zagrepcanin koji glumi Srbina.
Iva Viskovic (Nina) je Makarka i iako glumi Zagrepcanku, njen prirodni (makarski) naglasak se i te kako cuje. Ni ona ne forsira naglasak koji nije njen.

Ines Bojanic (Marijana) je, s druge strane, djevojka iz Pozege, trajno nastanjena u Zagrebu, a glumi Splicanku. Prica splitski ga onako kako nemastoviti Purgeri misle da on treba zvucati. Ne znam zasto su joj uopce dali tu ulogu. Mogli su onda angazirati neku pravu Splicanku. Ili ostaviti Marijanu da kajka. Ili sto vec. :D

Pojednostavljeno: splitski nije njen prirodni naglasak, a ne zna ga odglumit. Rezultat je upravo katastrofalan.

Nek sam nemaštoviti purger, ali ja ne čujem nikakvu razliku izmedju tog Fake splitskog i pravog.
Kako god okreneš...BLITVA! ČAK JE OVAJ NJEN SIMPATIČNIJI.;)

Dodo85
18.10.2005., 00:39
goalkeeper86 kaže:
Pa sta bi ti da opet gledas Jelenu rozgu kako glumi?i meni se svidela a uopste se neslazem sa tobom ja mislim da je ona izvukla maksimum iz uloge koju su joj dali.Uostalom i Ogi pokusava pricati hrvatski i meni to deluje glupo ali takva mu je uloga Ne pokušava.Uopće.Inače ne bi tri puta za redom rekao ''Shvataš'',već ''Shvaćaš'' :D

Re-Invented
18.10.2005., 01:06
A i neki dan se Goci obratio s "Kevo".
Istina, malo mješa ijekavicu i ekavicu, baš onako lapo-lapo...ono daj se odluči.

Tilik
18.10.2005., 07:26
malo zaziru od ekavice, eto ja jedva čekam čuti bre ili tako nešto, ali te su dijelove vjerojatno izbacili..
nego mimo ogija, kako vam se sviđa frenkijev kaj??
ko banditić..

m.m.
18.10.2005., 07:28
ono malo što sam uspjela pogledati seriju - sviđa mi se, potrudili su se i rezultat je jako dobar. ne kažem da su mi svi glumci dobri; nisu, neke ne mogu vidjeti, ali sve skupa :top: . nisam to očekivala.

hasselbaink
18.10.2005., 07:44
frenkijev kaj je totalno kao da bandic glumi.

odvalim na to svaki put. a on prica onak : kaj ti to kaj kaj radis sad kaj ti kaj radis kaj kaj...

strasno! :lol:

Mrtva mrkva
18.10.2005., 13:12
goalkeeper86 kaže:
Pa sta bi ti da opet gledas Jelenu rozgu kako glumi? Khm. Tko je spominjao krestavu Huljicevu pevaljku? Splicani imaju i glumice, i to dobre. ;)

Re-Invented kaže:
Nek sam nemaštoviti purger, ali ja ne čujem nikakvu razliku izmedju tog Fake splitskog i pravog.
Kako god okreneš...BLITVA! ČAK JE OVAJ NJEN SIMPATIČNIJI.;) Naravno da ne cujes. Purgeri koji pokusavaju imitirati Splicane su auditivno nesto najgore na svijetu. Osim toga, koriste izraze koji se doli ne govore. Npr. ono famozno "ča" koje svi koji se idu preseravat sa splitskim ubacuju u svaku recenicu se govori samo na otocima. :p

Simpaticniji ti je njen naglasak, naravno, zato sto je fejk i vuce na purgerski :B

chiquita
18.10.2005., 13:16
ne poznam ovu veljaču osobno ali ne mogu se oteti dojmu da je ona i u zbilji takva kakva je u seriji.
naporna, iritanta, pokušava biti smješna a ispadne glupa i tako to.:D

Mrtva mrkva
18.10.2005., 13:17
chiquita kaže:
ne poznam ovu veljaču osobno ali ne mogu se oteti dojmu da je ona i u zbilji takva kakva je u seriji.
naporna, iritanta, pokušava biti smješna a ispadne glupa i tako to.:D Jel da? Totalno joj lezi uloga :E

sis
18.10.2005., 13:25
Re-Invented kaže:
A i neki dan se Goci obratio s "Kevo".
Istina, malo mješa ijekavicu i ekavicu, baš onako lapo-lapo...ono daj se odluči.

Moje tumacenje njegovog mijesanja je slijedece:
Kad prica doma s mamom prica srpski, kad prica s Hrvatima, buduci da zivi u Hrvatskoj prica hrvatski, i to mi je OK.

Ken
18.10.2005., 14:38
Nisam mislio da ću to reći, ali jedva čekam večerašnji nastavak. :D

Dodo85
18.10.2005., 18:30
Danas se u LJUZ dogodila presmiješna greška... Ksenija je išla spavati u ono što je u prvom nastavku bio WC Fisherovih... :s :s :s

BabyNicky
18.10.2005., 18:53
Ma mani je oduran onaj debeloguzi/debelonogi Boskovic.(Opasna mu je konkurencija S.Kovačić iz informativnog programa HTV-a)
Jos kad je poceo onak tepati i izigravati kretena iz sebe doslo mi je da se zbljujem.
A jeste skuzili kak ga je kamera snimala sam do pazuha, buduci da se decec usvicao tj.udjiko. Ne kuzim, zake mu nisu dali novu majicu ili mu rekli da ne dize ruke gore...

A o losoj glumi djevice netom uvedene u seksualne čari(Buljookine frendice koju je Ogi opalio "jos sa vrata") necu ni pocinjat.

A super mi je bio Misko koji je na ruke brojio zadatke koje mu je Frenki zadavao :lol:

Vanja oko panja
18.10.2005., 19:46
Najbolji je Teo "ej prodao je utakmicu i to bas pred sezonu" :D valjda pred kraj sezone, sto je nekoliko puta ponovljeno u seriji, i opcenito je nemoguce prodati tekmu pred sezonu :D

goalkeeper86
19.10.2005., 00:19
Totalno si u pravu serija je odlicno osmisljena ali tekst je sranje

goalkeeper86
19.10.2005., 00:28
[QUOTE]Mrtva_mrkva kaže:
[B]Khm. Tko je spominjao krestavu Huljicevu pevaljku? Splicani imaju i glumice, i to dobre. ;)

Naravno ti bi opet severinu a Jelenu sam pomenuo jer se pojavljivala u Vila Mariji i super je odglumila.

Mrtva mrkva
19.10.2005., 17:51
goalkeeper86 kaže:
Naravno ti bi opet severinu... Severina nije glumica (unatoc Karolini i pornicu). :kava:

beatrice
19.10.2005., 18:25
Re-Invented kaže:
Nek sam nemaštoviti purger, ali ja ne čujem nikakvu razliku izmedju tog Fake splitskog i pravog.
ČAK JE OVAJ NJEN SIMPATIČNIJI.;)

ček, jel čuješ razliku, ili ne?
jer ako ne čuješ, dakle isti su...
kako ti onda jedan može bit simpatičniji od drugog?

Re-Invented
19.10.2005., 18:34
beatrice kaže:
ček, jel čuješ razliku, ili ne?
jer ako ne čuješ, dakle isti su...
kako ti onda jedan može bit simpatičniji od drugog?


Ne, ne kužim razliku. All the same to me.
Ali, Ines Bojanić taj naglasak stoji vrlo simpatično.

Dodo85
19.10.2005., 18:56
Ne znam dal su mi nešto stavili u piće,ili sam nešto nesvjesno konzumirao,ali danas mi je bila čist OK epizoda :eek: Maja s crnom perikom je bila presmiješna... Samo već slutim da ta njena spačka neće biti ništa posebno,ali nema veze...

Mrtva mrkva
19.10.2005., 19:16
Re-Invented kaže:
Ali, Ines Bojanić taj naglasak stoji vrlo simpatično. Aj priznaj da bi ti zvucala simpaticno i da glumi mutavu osobu :D

bliss
19.10.2005., 19:31
goalkeeper86 kaže:
Ogi pokusava pricati hrvatski i meni to deluje glupo

Ma di on to pokušava govoriti hrvatski?

Btw, nijednu od svojih frendica Splićanki nisam čula da govore 'ča'.

Re-Invented
19.10.2005., 19:34
Mrtva_mrkva kaže:
Aj priznaj da bi ti zvucala simpaticno i da glumi mutavu osobu :D

Priznajem!:D

Dodo85
19.10.2005., 20:01
bliss kaže:
Ma di on to pokušava govoriti hrvatski?
Baš... Mislim,možda ubaci 'frendica' ili neku drugu zagrebačku riječ,ali inače priča teškim srpskim... Uostalom,i da pokušava pričati hrvatski,šta je tu loše?Došao je živjeti u drugu državu,treba se prilagoditi... Ali vjerojatno neke osobe još uvijek misle da se okolina treba prilagoditi njima :rolleyes:

Mrtva mrkva
19.10.2005., 21:15
Zasto onda famozna Mare ne promijeni onaj ocajni splitski u prihvatljivi zagrebacki? :D

bliss
19.10.2005., 21:35
Frendica je zagrebački?:D

Što se tog Ogija tiče, i da koristi sve hrvatske riječi, izgovor mu je srpski. Al bar se kuži da čovjek tako stvarno govori. Ova Mare i njen preglumljeni naglasak je izvan svake konkurencije.

Animal Mother
19.10.2005., 23:21
kako tragična serija...pobogu, zašto nas naše tri državne televizije teroriziraju očajnim serijama i očajnim glumcima:confused: :(

pozlit će mi:bljak:

goalkeeper86
20.10.2005., 00:45
Sto tebi toliko smeta Marijana nije mi jasno.Aogi je totalan kreten njegova uloga mi se nesvidja.I neka se vec jednom odluci ako ce pricati hrvatski neka ga prica meni nesmeta ali neka ne mesa srpski i hrvatski glupo zvuci.

bliss
20.10.2005., 09:51
goalkeeper86 kaže:
I neka se vec jednom odluci ako ce pricati hrvatski neka ga prica meni nesmeta ali neka ne mesa srpski i hrvatski glupo zvuci.

Sorry, ali ja u njegovom govoru ne vidim ni trunku hrvatskog. Neću ulaziti u to koliko je njegov naglasak srpski jer što ja zapravo o tome znam? Ali ako ti misliš da to kako on govori ima ikakve veze s hrvatskim, grdno se varaš. Jer već prvom rečenicom koju je izrekao u seriji bilo je jasno da je Srbin iako su sve riječi u toj rečenici bile zajedničke za oba jezika.

goalkeeper86
21.10.2005., 00:35
Ceo tekst serije je zajednicki za oba jezika stim sto je on pricao hrvatskim naglaskom npr. svacas umesto svatas

Mrtva mrkva
21.10.2005., 06:46
goalkeeper86 kaže:
Ceo tekst serije je zajednicki za oba jezika stim sto je on pricao hrvatskim naglaskom npr. svacas umesto svatas To nije naglasak nego izgovor. :rolleyes:

Sto mislis, da ce scenaristi posebno za Ogija pisati ekavicu i srbizme?

Dodo85
21.10.2005., 19:19
goalkeeper86 kaže:
Ceo tekst serije je zajednicki za oba jezika stim sto je on pricao hrvatskim naglaskom npr. svacas umesto svatas Ja sam ga par puta čuo da je rekao 'shvataš'.Što ćeš sad???

Randall Flagg
21.10.2005., 21:36
Bolje od Vile Marije u svakom slučaju :cool:

Nina i ona Mare su slatkice :angel:

bliss
21.10.2005., 23:46
goalkeeper86 kaže:
Ceo tekst serije je zajednicki za oba jezika

Ne, nije isti. Moguće da je upotrijebio koju hrvatsku riječ ali to su iznimke. Ono što je zajedničko za oba jezika on izgovara srpski što je i logično jer je Srbin. Nema pokušaja da to zvuči hrvatski. Mislim, ak ne znaš kak hrvatski zvuči, poslušaj kak govore drugi glumci u seriji. Ignoriraj Mare, tak nitko ne govori.

Kolovare
22.10.2005., 10:40
Meni je Ogi najbolji lik u seriji. I ovaj srpski glumac ga glumi odlično, baš je osvježenje na hrvatskoj televiziji. Ako uzmemo u obzir da mu je otac hrvat, a majka iz Srbije, onda me uopće ne čudi što ovako priča i baš mi je to dobro. Priča hrv. sa srpskim naglaskom. Zašto ne?

math_baby
23.10.2005., 19:43
Cak sam i ja gledala seriju.
Ne znam, meni je najantipaticniji lik slikarica Nina koja glumi "dobricu". Ta zena mi je uzasno ruzna, puno ruznija i od "buljooke" (kako vidim da joj je ovdje vec defaultno ime :) ). Osim toga, ta nina se neprestano nesto prenemaze tako da mi je cak i antipaticnija od lika Dore iz Vile Marije.

Zapravo, kad malo bolje razmislim, cini mi se cak da Jelena Veljaca uopce nije tako ni losa u ovoj novoj seriji (valjda joj lik razmazeno-blazirane manipulatorice Maje (olicenje Zla) vise lezi nego lik savrsene Dore, koja je bila olicenje Dobra.

Od muskih mi se najvise svidja Ogi :klopa: :cerek: a najmanje trener Malek (onaj Ozbolt nema pojma o glumi). Puno bolji od Maleka nije ni glumac koji glumi Frenkija.

Eh da, imam osjecaj da ona Majina prijateljica (ne Lana, nego ona druga) ima glumackog potencijala, daleko vise nego sto to moze pokazati u ovoj ulozi (ukoliko se ta uloga dalje ne razvije s pukog plosnog lika u punokrvni, pravi lik). Bilo bi steta ne iskoristiti njenu glumu, jer to bi podiglo razinu serije.

Mislim da za jednu sapunicu (pogotovo nasu) ova serija i nije tako losa. Ali, ono sto me posebno nervira je ocajna kvaliteta zvuka, pogotovo kada se snima u onoj galeriji slika (tada se nikad nista ne cuje, ma koliko pojacali ton na TV-u). Vila Marija je bila bolja sto se tice zvuka. Ovaj zvuk koji je trenutno tu je katastrofa (svaki put se vise cuje sve ostalo, auti, promet, slucajna buka) nego dijalozi glumaca. Nije mi jasno kako ovi nasi reziseri i ton majstori nikako ne mogu dobiti ono sto drugi rutinski postizu: kvalitetan zvuk! :confused: :flop:

math_baby:rolleyes:

Randall Flagg
23.10.2005., 23:38
goalkeeper86 kaže:
moze li neko da mi kaze nesto o devojci koja igra marijanu u LZ mnogo mi se svidela naravno stavite neke njene slike ako imate.

Slažem se,baš je dobra
:top:


Jel ona u onoj reklami "Balone na Balkone" :confused:

Šteta da nema baš njenih slika nigdje za pogledat...

Mrs. B
24.10.2005., 09:32
evo i ja sam pogledala novu sapunicu, moran iskreno rec da je meni odlicna. «Villa Marija» sam takode gledala, ali nije mi se nimalo toliko svidila kao «Ljubav u zaledu».
Samo nisam gledala prvi 7-8 epizoda, pa mi neke stvari nisu jasni, jeli se zna kako je tocno pogino Markov tata i zasto nisi cetvero nisu nikako vise imali kontakta.
Imali igdje napis prosli epizoda ili mozda vec i buducni, osim na HRT, zanimalo bi me sta je bilo u prvim epizodama.
Nervira me totalno Maja, vec me ta glumica iznervirala u VM, a mislim da ona nemoze tako oglumit, nego da je ona takva.
Malo je glupo da Dunja iz VM glumi opet slicnu ulogu, vec stalno mislim da sigurno Dario Markov otac nije bio njegov pravi otac nego najvjerovatnije Malek.
Simpatican mi je Marko, bas je sladak. A Nina mi je draga, nije bas neka ljepotica, ali skroz simpaticna barem meni. Meni se i Ksenija super svida, nerazumin zasto se govori da je ona negativna uloga broj 1, jeli sam nesto propustila? Prije bi rekla da je Goga ili Maja.
Sto Goga i Ogi imaju srpski naglasak, to je ok, samo kad reknu tacno, verovatno ili etc. onda me iritira ili kad koristu srpske reci koje nerazumin. Marin dalmatinski naglasak, ja necujem ili fake ili nije. Barem je zanimljivo kad ona prica, bolje neko «kaj» ili «fakat». Steta sto nema uloge sa bosanskom ili hercegovackom naglaskom, bas bi me zanimalo kako bi to svucilo.

Mrs. B
24.10.2005., 09:32
evo i ja sam pogledala novu sapunicu, moran iskreno rec da je meni odlicna. «Villa Marija» sam takode gledala, ali nije mi se nimalo toliko svidila kao «Ljubav u zaledu».
Samo nisam gledala prvi 7-8 epizoda, pa mi neke stvari nisu jasni, jeli se zna kako je tocno pogino Markov tata i zasto nisi cetvero nisu nikako vise imali kontakta.
Imali igdje napis prosli epizoda ili mozda vec i buducni, osim na HRT, zanimalo bi me sta je bilo u prvim epizodama.
Nervira me totalno Maja, vec me ta glumica iznervirala u VM, a mislim da ona nemoze tako oglumit, nego da je ona takva.
Malo je glupo da Dunja iz VM glumi opet slicnu ulogu, vec stalno mislim da sigurno Dario Markov otac nije bio njegov pravi otac nego najvjerovatnije Malek.
Simpatican mi je Marko, bas je sladak. A Nina mi je draga, nije bas neka ljepotica, ali skroz simpaticna barem meni. Meni se i Ksenija super svida, nerazumin zasto se govori da je ona negativna uloga broj 1, jeli sam nesto propustila? Prije bi rekla da je Goga ili Maja.
Sto Goga i Ogi imaju srpski naglasak, to je ok, samo kad reknu tacno, verovatno ili etc. onda me iritira ili kad koristu srpske reci koje nerazumin. Marin dalmatinski naglasak, ja necujem ili fake ili nije. Barem je zanimljivo kad ona prica, bolje neko «kaj» ili «fakat». Steta sto nema uloge sa bosanskom ili hercegovackom naglaskom, bas bi me zanimalo kako bi to svucilo.

goalkeeper86
24.10.2005., 23:47
Randall Flagg kaže:
Slažem se,baš je dobra
:top:


Jel ona u onoj reklami "Balone na Balkone" :confused:

Šteta da nema baš njenih slika nigdje za pogledat...

Konacno neko pametan konesudi o glumici po ulozi vec po izgledu.ako nadjes negde neke njene slike posalji

Nastassja
25.10.2005., 08:09
goalkeeper86 kaže:
Konacno neko pametan konesudi o glumici po ulozi vec po izgledu.ako nadjes negde neke njene slike posalji
Koji apsurd. Pa glumci se procijenjuju po njihovim ulogama, a ne po izgledu. Inače Danny De Vito nikada ne bi ni postao cijenjeni glumac. :rolleyes:

sis
25.10.2005., 10:30
Veli jucer Ksenija:"Ajme Frenki Chanel 5, pa gdje si ga nasao?" :bonk:
Tko li pise te dijaloge?

Randall Flagg
25.10.2005., 17:17
Nastassja kaže:
Koji apsurd. Pa glumci se procijenjuju po njihovim ulogama, a ne po izgledu. Inače Danny De Vito nikada ne bi ni postao cijenjeni glumac. :rolleyes:

Neš ti glumaca u sapunicama,sve vrsni glumci za Oscara :w

Briga me kako glumi,volim je vidjet na ekranu jer je lijepa.Zato i volim onu T-Com reklamu,jer ako ne griješim ona u njoj "glumi".

Ava Adore
25.10.2005., 17:32
sis kaže:
Veli jucer Ksenija:"Ajme Frenki Chanel 5, pa gdje si ga nasao?" :bonk:
Tko li pise te dijaloge? To sam baš htjela napisati :D Kao da je pisao prije 30 godina :D

goalkeeper86
25.10.2005., 18:20
Nastassja kaže:
Koji apsurd. Pa glumci se procijenjuju po njihovim ulogama, a ne po izgledu. Inače Danny De Vito nikada ne bi ni postao cijenjeni glumac. :rolleyes:

Mislio sam reci da se cene po glumackim kvalitetima i izgledu a ne po ulogama,nije bitna uloga vec kako je ona to odglumila.

math_baby
25.10.2005., 18:44
Danas se opet nista nije culo (npr. Marko i preruzna Nina sjede u kaficu, ali vise se cuju tramvaji i auti izvana nego njihov razgovor). Koma! Pa zar zaista nisu u stanju snimiti scene tako da se razgovjetno cuje (bez potrebe stalnog pojacavanja tona na TV-u a zatim naglog stisavanja kada prodje obliznji tramvaj :D) sto glumci govore!??? :confused:

Kako je moguce da se uvijek 100000 puta jace cuju svi okolni side-effects, sve osim onoga sto bi se zaista trebalo cuti? :confused: Cak i u Vili Mariji je ton bio bolji!

BTW, jeste li vidjeli onaj stan koji je Lana nasla: toboze luksuzno uredjen stan, a u spavacoj iz mjesta u zidu gdje bi trebala biti uticnica stoji rupa iz koje vire gole zice! :D

Jedina svijetla tocka danasnje epizode je Miskov "razgovor" s onim direktorom sportskog lista... i ona provala s "digitronom". :D

math_baby:rolleyes:

Leona81
26.10.2005., 10:17
..ja sam jucer umirala od smjeha na Miska..kako je dobar bio..serija nije savrsena, al puno bolja od VM..
..jucer su imali greske s oblekom..kad je manekenka pricala s Veljacom imala je samo plavu tuniku, u stanu koji je razgledavala imala je bijelu potkosulju ispod nje, a kasnije opet samo tuniku..a cini mi se da slikarica kad je bila na kavi s futbalerom nije imala sarenu ogrlicu...:D

michael_jackass
26.10.2005., 11:06
od jučer mi je uz tea, frenki najgori lik. po glumi, normalno. od muških. buljooka i starica gačešić od žena za sad vode.

katlinka
27.10.2005., 14:47
Ako su svi nasi Nogometasi kak je Marko...a cisto sumnjam da nisu, onda necu ni navijat za Vatrene...dobro salim se jedva cekm SP...pogotavo ak ce nasi koju odlucujucu igrat i ovdije u Münchenskoj Areni. Htijela sam rec da mi je ona Maja grozna do zla Boga..bas je prava Vijesalica...blijeda ko smrt...mrsava...ni Guze ni Sisa...sto si nasi nogometasi nalaze u tim Manekenkama...mozda to sto si jako slice...ni jedni ni drugi nemaju bas previse pameti...izuzimajuci ono malo izmedju i u nogama. Po meni je jos najbolji onaj Duje...Markov cimmer...a Dunja odnosno Marija..prica za sebe...uvijek je patnica...a pohebala bi se sa svakim...no dobro i ja sam pretjerala...nemislim ozbiljno..Bokich svima!!!

anaid
27.10.2005., 18:48
Kaj ti je, pa Marko je mrak! presladak je!cure u mom razredu su sve već zaljubljene! a ovo ostalo, potpisujem, pogotovo za onu ružnu patnicu!