PDA

View Full Version : Klasičari? Koliko na Forumu ima klasičara?

stranice : [1] 2

dehaer
22.07.2005., 20:28
Evo ja idem u klasičnu. Nadbiskupsku klasičnu. :rigo:

Znači imamo 3 sata latinskog i 3 sata grčkog sve 4 godine, ostatak sve kao opća, samo psihologiju i talijanski dobijemo u 3. umjesto u 2. razredu.

Grčki i latinski nisu problem, sasvim zanimljivi predmeti, dosta civilizacije i mitova, dosta gramatike (neutraliziraju se). Nije mi jedino jasno zašto moramo učiti one tamo, ne znam.. reduplikacije i perfekt mediopasivni verba vocalia , kad nam uvijek odgovaraju da grčki učimo zbog "opće kulture", općilaihopćakultura. Sto posto zato jer Crkva očekuje još najmanje 5 prijevoda Novog Zavjeta..
Ali laki su predmeti, grkinja je sasvim mlada i blaga tako da se grčkog nitko ne plaši. I ostatak profesora je svakako super što se tiče načina na koji predaju, ali postoji mnogo varijacija na koji vas mogu slomiti. Na primjer, razmišljaju o uvođenju uniforma (ja se odmah selim u poljoprivrednu za pomoćnog cvjećara ako to stvarno naprave).

Vodaju li i vas u crkvu svaki drugi dan i molite li na početku nastave? Ima li i vas 135 i svi ste uvijek u jutarnjoj smjeni? Ne daju curama nositi kratke hlače na tjelesnom, makar je 6. mjesec? Razrednice zovu roditelje u školu ako primjete vezu između učenika, a ipak svaki drugi učenik hoda ili je hodao s nekim iz iste škole? Ima li i kod vas bisera koji profesorici iz latinskog prijete da će se baciti kroz prozor s 4. kata ako im ne zaključi 2?

S koliko ste prošli i koga biste najradije ubili?

*_spike
22.07.2005., 21:46
Odvratno :(

Ti se činiš kao inteligentna, čudno je što uopće radiš nešto tamo... :D

smješka
22.07.2005., 22:41
jel to ona klasična u splitu di idu i oni iz sjemeništa?

il pričaš o sinju? il nećem trećem? :D

Kruska
22.07.2005., 22:45
oni u sinju su frikovi. a i u splitu. čovječe lik im je bio prvi na međunarodnom natjecanju iz latinsko/grčkog...:eek: :eek:
nadbiskupi dakako.
:D

houpi
23.07.2005., 11:39
zadar? :zubo:

dehaer
23.07.2005., 11:58
*_spike kaže:
Odvratno :(

Ti se činiš kao inteligentna, čudno je što uopće radiš nešto tamo... :D
Da da, ali nažalost imam nešto malo gena leminga (ne pitaj), pa nekad naginjem samoubojstvu. Valjda je to bilo u pitanju kad su bili upisi. :(
http://home.austin.rr.com/austintxmd/Media/leming.gif

smješka kaže:
jel to ona klasična u splitu di idu i oni iz sjemeništa?

il pričaš o sinju? il nećem trećem? :D
O trećem. ;)

Kruska kaže:
oni u sinju su frikovi. a i u splitu. čovječe lik im je bio prvi na međunarodnom natjecanju iz latinsko/grčkog...:eek:
nadbiskupi dakako.
:D
Aaa, takvih ipak nema kod nas.

houpi kaže:
zadar? :zubo:
Hmm, ne znam jaaa... :trk:

MEP
23.07.2005., 13:02
dehaer kaže:
Ima li i kod vas bisera koji profesorici iz latinskog prijete da će se baciti kroz prozor s 4. kata ako im ne zaključi 2?

Ima, ima:klopa:

houpi
30.07.2005., 16:42
dehaer kaže:

Hmm, ne znam jaaa... :trk:

ah. :zubo:
jadni vi. :(
meni je vas stvarno žao. :(
čula sam svašta. :zubo:
ja sam htjela ići tamo, al srećom/nesrećom završila u barakovića.
i sad stvarno ne znam što je gore.
tamo te maltretiraju, a ovdje ti pune glavu nekim pričama o 'intelektualnoj eliti' i sličnim glupostima...
:(

FIREBOY
02.08.2005., 00:21
Ima ima, kako nema. Da idem opet bih upisao. Ajte zbogom. :D

Arathorn
02.08.2005., 09:44
Mr.Ex.President kaže:
Ima, ima:klopa:

zar ti ne prijetiš profesorici da ćeš nju baciti kroz prozor? :D

Ken
02.08.2005., 13:36
Čuj, naša klasična u Pazinu je daleko od toga. Misa nije obavezna, oblače se kako hoće, veze su dozvoljene, dpače u domu se svašta događa :zubo:

Dobro, tvoja je nadbiskupska pa je to mozda razlg što je jos opasnija :D:D:D

MEP
02.08.2005., 18:31
Arathorn kaže:
zar ti ne prijetiš profesorici da ćeš nju baciti kroz prozor? :D

Svejedno:D

white mouse
27.08.2005., 01:09
ma ja se jeb**sa tim latinskim i grčkim već 4 god(za lat) i 2 god(za grč) i mrzim to i bljuje mi se od toga i proklinjem dan kada sam odlučila da ću učiti ta SRANJA! hmmm, a najradije bi ubila profesora iz lat jer je obična pič** (imam jjaaakkkooo lošu ocjenu)
:( :flop: :bljak: :( :( :( :( :mad: :mad: :confused:

mali jozo
27.08.2005., 13:17
ja bi rađe na ulicu kao beskučnik nek u tu školu.

dehaer
28.08.2005., 23:11
mali jozo kaže:
ja bi rađe na ulicu kao beskučnik nek u tu školu.
:( I što ima u Čistoći/Uličnom Životu?

mali jozo
30.08.2005., 23:13
dehaer kaže:
:( I što ima u Čistoći/Uličnom Životu?

aha, nadaj se. Pravi dečki idu u ruđer, a ne u klasičnu nabiskupsku... (neznam još šta)

dehaer
31.08.2005., 14:30
mali jozo kaže:
aha, nadaj se. Pravi dečki idu u ruđer, a ne u klasičnu nabiskupsku... (neznam još šta)
[[Čovjek bi pomislio da si onda barem naučio odvajati 'ne' od glagola. :( ]]

Ali ja nisam Pravi Dečko. :cry:

wuk
01.09.2005., 01:51
13 :(

dehaer
01.09.2005., 01:57
wuk kaže:
13 :(
:horor: Baš kao i apostola! :eek:

:flop:

kuharica :)
20.05.2007., 10:12
ima li nekih forumasa koji ce u klasicnu iduce godine?

vrtlog
20.05.2007., 11:49
ne, sumnajm da još ima toliko luđaka. to je, iako gimnazija, nejbeskorisnija škola - uciš sma lat i taj glupi grčki ko da su najvažniji, a u biti nema nikakvog smisla. mene zanima šta ćete nakon klasične, gdje ćete to ići poslije gdje će vam toliko trebati taj latinski i grčki? jedino u prof. latinskog.

20.05.2007., 15:59
ne, sumnajm da još ima toliko luđaka. to je, iako gimnazija, nejbeskorisnija škola - uciš sma lat i taj glupi grčki ko da su najvažniji, a u biti nema nikakvog smisla. mene zanima šta ćete nakon klasične, gdje ćete to ići poslije gdje će vam toliko trebati taj latinski i grčki? jedino u prof. latinskog.

nije ti palo na pamet da ce ti biti bitno lakse savladati druge jezike nakon sto naucis osnove latinskog i grckog?mozes studirati jezike medicinu pravo...ma mozes sve,pogotovo ak odes u krizanicevu gimnaziju:top:
ali bojim se da imas pravo,cini mi se da nema puno ljudi koji ce u klasicnu:tuzni:

Skattemus
20.05.2007., 16:01
evo ja sam klasicarka al nisam nadbiskupska nego klasicna krizaniceva.bila to jest

20.05.2007., 16:07
i ja cu u krizanicevu klasicnu.jesi se upisala na fax koji si htjela?i koliko se tamo inzistira na kemiji?bas ju i ne volim:flop:

maki2
21.05.2007., 16:52
virujte mi,sinjske sjemeništarce nitko ne može nadmašit.ljudi su legende!!!!!!!!!:top:

Džukela15
22.05.2007., 11:30
Ne daju curama nositi kratke hlače na tjelesnom, makar je 6. mjesec? Razrednice zovu roditelje u školu ako primjete vezu između učenika, a ipak svaki drugi učenik hoda ili je hodao s nekim iz iste škole?

Jeli to ozbiljno tako kod vas. Malo mi pričaj o tome. Ja iden u klasičnu u split, ne nadbiskupsku. U nas jedino nedaju da nosimo dugu kosu:flop: . Kad san čuo za to odmah san se predomislio.

maki2
22.05.2007., 15:10
:D :cool: klasična gimnazija u Sinju uopće nije teška.znam iz vlastitog iskustva.ako želite imati bogato znanje,upišite klasičnu.

mokry
22.05.2007., 16:50
Evo upravo sutra završava moje četverogodišnje školovanje u NKG-u Zagreb. Bilo je odlično. I razred i profesori, i da mogu opet birat srednju upisao bih istu. Dobio sam znanje kakvo ne bi dobio ni u kojoj drugoj školi (iako nije stvar u školi već u mojoj želji za znanjem:zubo: ) i nadam se (vjerujem) da ću zbog grčkog i latinskog lakše upisati željeni fax (filozofski). Ak itko želi u klasičnu, svakako mu/joj preporučam. :top: :top: :top: I sve one brije da se ne smije imati duga kosa, cure kratke hlače... su glupost. :top:
Sutra je gotovoooo, jeeeeeee!!!!:jumping: :jumping: :jumping:

extreme
22.05.2007., 19:11
ja sam bivša klasičarka (jel se to računa?) franjevačke gimnazije. bilo je poprilično taf ali ništa od onoga da se ne smiju imati veze, fore sa oblačenjem i sl. mi na maturalcu se oblokavali sa prof. i kartali belu!!!! bilo nam je PREDOBRO!!!!

super_sonic
23.05.2007., 14:12
ma klasična je zakon !! ja idem u križanićevu,istina,ne prolazim s 5,ali uvijek bih se u klasičnu ponovno upisala.. :top:

One_Weak
23.05.2007., 15:22
Evo i ja sam na kraju 4. razreda Klasične gimnazije Ruđera Boškovića i preporučam klasičnu svakome tko se u ovoj državi želi kvalitetno obrazovati..
Te spike oko toga da ne smijete imati dugu kosu,dlake u nosu ili što već su totalna laž...U nas svi u razredu (muški i ženske) imaju dugu kosu..He he..
Btw samo nismo smjeli nositi majice na tirake i ful kratke hlače,ni minjake,što je totalno fer..Mislim,ne dolaziš na modnu pistu ili u bordel...;)
Istina, ima dosta gradiva i puno učenja, al kasnije će ti se to sve vratiti, upisat ćeš s ena faks i s pravom moći reći da si ponosan što si završio klasičnu(kao što bih ja to sad rekla)...U svakom slučaju, KLASIČNA GIMNAZIJA RULZ!!!:D :D :top: :top:

wenchy snouflejk
23.05.2007., 17:54
klasicna u zadru...hahaha...samo sto vise nije nadbiskupska nego ivana pavla...nije loše...profesori imaju puno vise razumjevanja nego u drugim gimnazijama

like it?
25.05.2007., 15:08
uuu...dosta nas je...al ja necu davat precizne podatke...klasicna je dovoljno

bijesno_pile
26.05.2007., 15:34
bifša klasičarka.. ah.. lijepog li vremena :cerek:

Trash
05.07.2007., 02:35
Super je Privatna Klasicna Gimnazija u Zagrebu...Preporucujem svima:top:

05.07.2007., 03:19
Super je Privatna Klasicna Gimnazija u Zagrebu...Preporucujem svima:top:

ona od seselja?pricaj malo,zanima me :D iako sam vec upisala javnu klasicnu

Orest
06.07.2007., 00:54
bok kuharica. dobrodošla u školu. prvih tjedan dana će ti bit nightmare ako si sad prvaš, jer stariji imaju običaj malo zajebavat prvih dana. :D

ako trebaš neš, javi mi se. Roko R., 3.d :)

p.s. KLASIČNA KRIŽANIĆEVA OWNS YOUR ASS. ne priznajem ni jednu drugu osim dubrovačke i sinjske. točka. :D

06.07.2007., 01:46
bok kuharica. dobrodošla u školu. prvih tjedan dana će ti bit nightmare ako si sad prvaš, jer stariji imaju običaj malo zajebavat prvih dana. :D

p.s. KLASIČNA KRIŽANIĆEVA OWNS YOUR ASS. ne priznajem ni jednu drugu osim dubrovačke i sinjske. točka. :D

:eek: mogla bi markat prvih tjedan dana :misli:

hvala,nadam se da mi nece trebati pomoc :moli: a zakaj se zajebava prvasice ?

super_sonic
06.07.2007., 08:53
ma tko zajebava? nisam to primijetila..

bee*
06.07.2007., 12:09

Ja ću isto u klasičnu :zubo:

nevilj brodyy
12.07.2007., 09:20
Evo upravo sutra završava moje četverogodišnje školovanje u NKG-u Zagreb. Bilo je odlično. I razred i profesori, i da mogu opet birat srednju upisao bih istu. Dobio sam znanje kakvo ne bi dobio ni u kojoj drugoj školi (iako nije stvar u školi već u mojoj želji za znanjem:zubo: ) i nadam se (vjerujem) da ću zbog grčkog i latinskog lakše upisati željeni fax (filozofski). Ak itko želi u klasičnu, svakako mu/joj preporučam. :top: :top: :top: I sve one brije da se ne smije imati duga kosa, cure kratke hlače... su glupost. :top:
Sutra je gotovoooo, jeeeeeee!!!!

Dobar mali...

evo i mene, da se priključim ekipi... Ja sam iz zadnje generacije NKG-a koja još nije bila mješana - samo muški....

12.08.2007., 22:04
dobro kad ce se orest javit i objasnit to zajebavanje prvasa:mad: :eek:

super_sonic
12.08.2007., 22:20
ma roko sere... :zubo: nama se to nije događalo,svi su bili dobri prema nama... ;)

twinkle
15.08.2007., 13:45
isla sam u klasicnu u krizanicevoj. twas fun, nije bilo tesko... ali kad su dosli prijemni za fakultete bio je opci raspad sistema, bar na mojoj generaciji. dosta malo ljudi je uspjelo odmah upast na fax koji su htjeli.

bee*
20.08.2007., 18:16
dobro kad ce se orest javit i objasnit to zajebavanje prvasa:mad: :eek:

eJ ! Kak si saznala koji si razred ?

windy
20.08.2007., 18:17
lol roko roko.nego....čudno to da je bio opći raspad sistema s upisima.to mi ne zvuči kao klasična gimnazija jer inače osobe nemaju nikakvih problema s upisima na željeni faks???

bee*
20.08.2007., 18:40
lol roko roko.nego....čudno to da je bio opći raspad sistema s upisima.to mi ne zvuči kao klasična gimnazija jer inače osobe nemaju nikakvih problema s upisima na željeni faks???

Jel znaš možda kada će objaviti popis razreda ?

Perko-Serko
20.08.2007., 18:42
Jel mi može tko reći, koja je razlika između nadbiskupske i obične? šta, predaju svećenici ili što?

bee*
20.08.2007., 18:47
Jel mi može tko reći, koja je razlika između nadbiskupske i obične? šta, predaju svećenici ili što?

hahahahahaha .... u običnoj klasičnoj su obični profesori - gimnazija je ista ko i opća samo što imaju grčki i latinski sve 4 godine :zubo:

Perko-Serko
20.08.2007., 18:48
A tko predaje u nadbiskupskoj?

mokry
20.08.2007., 22:13
A tko predaje u nadbiskupskoj?

Ma isto obični profesori. Jedino ti vjeronauk predaju svećenici, a do ove je godine filozofiju i logiku predavao svećenik fosil koji je na radost svih učenika otišao u penziju.

margica
20.08.2007., 22:39
Ma isto obični profesori. Jedino ti vjeronauk predaju svećenici, a do ove je godine filozofiju i logiku predavao svećenik fosil koji je na radost svih učenika otišao u penziju.

Nije mi jesno... Jel mislis biti svecenik???:eek:

PatakDodo
20.08.2007., 23:28
Jel znaš možda kada će objaviti popis razreda ?

Eh, da, i mene to zanima. Naime, prelijena sam sjesti na tramvaj, otici do tamo i pogledati, a stranica im, zaboga, ne radi. :rofl:

bee*
21.08.2007., 09:14
Eh, da, i mene to zanima. Naime, prelijena sam sjesti na tramvaj, otici do tamo i pogledati, a stranica im, zaboga, ne radi. :rofl:

Ja ću najvjerojatnije sljedeći tjedan otići pogledati :)
Koji jezik si uzela ?

mokry
21.08.2007., 21:38
Nije mi jesno... Jel mislis biti svecenik???:eek:

Ma je kaj ti je? Ja svećenik?! :rofl: :rofl: Ne, ne mislim i ja sam upravo završio tu školu i upisao Filozofski. U NKg-u imaš 4 razreda. A i D razredi su sjemeništarci (dakle dečki koji žele/misle biti svećenici), a u B i C su "obični" i ti su razredi mješani, dakle cure i dečki. A kako je počelo uskoro će u školi biti više cura nego dečki. Čini mi se da su rekli da će ove godine biti samo jedan razred sjemeništaraca zato što ih se malo prijavilo, dok će tri biti vanjski. Ja sam isto bio vanjski. Nadam se da vam je sad jasnije. :)

PatakDodo
22.08.2007., 00:21
Ja ću najvjerojatnije sljedeći tjedan otići pogledati :)
Koji jezik si uzela ?

njemacki pocetni. (gestapo, my dear :D)

bee*
22.08.2007., 02:37
njemacki pocetni. (gestapo, my dear :D)

hehe ... ja sam uzela franc. - 1. ti je eng ?
Baš me zanima kako će dijeliti razrede po jezicima :confused:

PatakDodo
22.08.2007., 14:30
hehe ... ja sam uzela franc. - 1. ti je eng ?
Baš me zanima kako će dijeliti razrede po jezicima :confused:

Engleski mi je prvi, jeste.
Koliko je meni legica koja ide tamo objasnila, a, b, c su pocetnici, a ona tvrdi da su Njemci (bili pocetni ili nastavljaci) najcesce b-razredi, no ne znam to sigurno. :mudri:
A za vas Francuze ne znam uopce. Sry. :mirko:

Perko-Serko
22.08.2007., 16:38
A gdje se nalazi ta nadbiskupska?

super_sonic
22.08.2007., 16:46
negdje na šalati,3 stanice od kaptola busom.

Perko-Serko
22.08.2007., 18:39
I kaj? se molite prije nastave? hehehe... ozbiljno!

PatakDodo
22.08.2007., 23:19
I kaj? se molite prije nastave? hehehe... ozbiljno!

Cak i da se mole, to je njihova stvar. Zaboga, ako se netko odluci za to vjernik je, barem u vecini slucajeva, i molitva mu ne mora biti problem. Ja se osobno u tome ne pronalazim, ali ako netko to voli neka i ode u takvu skolu. Nema potrebe da podjebavas time "kaj se molite prije nastave?"

kewl_ofca
22.08.2007., 23:31
ajme ajme koji komentari

ljudi ne shvaćaju da su sjemeništarci iz nkg obični ljudi...znam masu ljudi od tam kaj su išli baš u sjemenište i ni jedan od njih nije otišao u svećenike ni nikaj vezano uz to..
al nažalost to neki ljudi neće nikad shvatiti..

i da,mole se prije škole i imaju organiziran dan što zapravo uopče nije loše ;)
al to će vama koji ne znate bolje objasnit ljudi kaj idu gore ili su išli :)

i moram još neš reći (al sam se raspisala) , a to je da su dečki koji su bili u sjemeništu daaaleko jedni od najpristojnijij i jaaako kulturnih ljudi,tak su ugodni za razgovor i sve :) dakle oni su samo obični ljudi :s :s

mokry
22.08.2007., 23:54
Gimnazija se nalazi na Šalati, u Voćarskoj 106. Od Kaptola busom (106, 201, 226) tri stanice. Ja sam završio tu školu i sada nakon svega zaista sam sretan što sam išao u nju. Ne samo zbog znanja koje sam dobio već i zbog frendova, ali i profesora. Naravno kao i u svakoj školi, i u ovoj ima luđaka, ali je većina profesora odlična. Ono, da s njima možeš otići na kavu i pričati ko sa svojim vršnjakom, što i nije bilo tako rijetko. Ovo što se tiče molitve je točno. Svako jutro se na početku nastave izmoli Očenaš, a na kraju dana Zdravo Marijo - budući da je ova zemlja većinski katolička, ne znam što se svi tako čude nad time. Zar se vi doma ne pomolite prije spavanja ili sl.? Super je što smo naučili i molitvu na latinskom i grčkom; to je stvarno fora znati (ako ništa drugo, barem da se možeš pred drugima praviti pametan:zubo: ).
Također je točno i da većina sjemeništaraca uopće ne postanu svećenici. Ne želim ih vrijeđati, ali oni su uglavnom dosta lošiji od nas vanjskih zato što njima za upis nisu bitni bodovi već samo da žele postati svećenici, pa tako u Zagreb dođe dosta primitivaca i seljaka iz raznih krajeva RH, ali i BiH.:rolleyes: Ali dobro, takve se izbjegava.:rofl:
Ako netko još ima pitanja ili nejasnoća, slobodno.;)

Perko-Serko
23.08.2007., 12:09
Pa ja sam pitam???? jel ima ono na upisu, bodovi i to? Ili može ko hoće? Ozbiljno pitam, jer nisam informiran... i ovo za vjernike, ja za sebe smatram da sam veliki vjernik i ne smeta mi molitva...

bee*
24.08.2007., 15:24
Ljudi ... imam dobru vijest - stavili su popis razreda na školu .
Ja sam 1C :)

Perko-Serko
24.08.2007., 16:45
A koje jezike učiš? Mislim, češ učiti?

tnmr9111
24.08.2007., 19:55
Čuj, naša klasična u Pazinu je daleko od toga. Misa nije obavezna, oblače se kako hoće, veze su dozvoljene, dpače u domu se svašta događa :zubo:

Dobro, tvoja je nadbiskupska pa je to mozda razlg što je jos opasnija :D:D:D

:eek: :eek: ti ides u pazin. ja isto. sad sam zavrsio prvi razred :cool:

maja_16sb
25.08.2007., 00:17
hej...ja idem u klasičnu..al u slavonskom brodu..
hm...

dalje no coment..... pozzz

bee*
25.08.2007., 09:09
A koje jezike učiš? Mislim, češ učiti?

francuski

Perko-Serko
25.08.2007., 10:03
Aha, početni ili???

bee*
25.08.2007., 12:48
Aha, početni ili???

da . početni

Perko-Serko
25.08.2007., 15:04
Znači, C razred? Koliko muških, a koliko vas??? Broj, da znam... jer u XVI. je premalo muških, nas...

bee*
25.08.2007., 19:12
Znači, C razred? Koliko muških, a koliko vas??? Broj, da znam... jer u XVI. je premalo muških, nas...

U mom raz. nas je 34 . 10 dečki

Koji si ti raz ?

Perko-Serko
25.08.2007., 20:13
Pa dobro... proporcionalno ste isti ko mi! Nas je 29, a muških 8!

26.08.2007., 13:40
Ljudi ... imam dobru vijest - stavili su popis razreda na školu .
Ja sam 1C :)

a jesi pogledala koji smo turnus,jesmo ujutro il popodne prvi tjedan?

super_sonic
26.08.2007., 13:45
ujutro,brijem.super,mi se s maturalca vraćamo u petak navečer,a u subotu moramo u školu :rolleyes: (ne moram napominjat da nitko neće doć,jel)
:zubo:

26.08.2007., 13:51
ujutro,brijem.super,mi se s maturalca vraćamo u petak navečer,a u subotu moramo u školu :rolleyes: (ne moram napominjat da nitko neće doć,jel)

:zubo: mozda vam oprosti raska i opravda taj dan :rofl:
a joj,kako se privikne na skolu subotom:eek:

super_sonic
26.08.2007., 13:58
perša? I don't think so :rolleyes: e da,čujem iz pouzdanih izvora :cool: da od ove god.neće bit škole subotom,zbog nas maturanata - budući da su subotom one besplatne pripreme za faks,pa se termini poklapaju..a sad ne znam kak će onda nadoknadit te satove,mislim da ćemo imat predsatove (nastava će počinjat u 7 i 10 ujutro)!

26.08.2007., 14:01
perša? I don't think so :rolleyes: e da,čujem iz pouzdanih izvora :cool: da od ove god.neće bit škole subotom,zbog nas maturanata - budući da su subotom one besplatne pripreme za faks,pa se termini poklapaju..a sad ne znam kak će onda nadoknadit te satove,mislim da ćemo imat predsatove (nastava će počinjat u 7 i 10 ujutro)!

hm...iskreno sam zbunjena :confused: .ne znam da li da budem sretna zbog slobodne subote il tuzna jer cu se morat budit u 6 :tuzni:

super_sonic
26.08.2007., 14:08
da ali možda tako stave tek u 2.polugodištu jer su tada pripreme,tko bi ih znao..ma nazvat ćemo rasku i priupitat,ionako moramo saznat idemo li uopće na maturalac,s obzirom na požare u grčkoj :eek:

bee*
26.08.2007., 17:28
da ali možda tako stave tek u 2.polugodištu jer su tada pripreme,tko bi ih znao..ma nazvat ćemo rasku i priupitat,ionako moramo saznat idemo li uopće na maturalac,s obzirom na požare u grčkoj :eek:

stvarno je žalosno to kaj će škola biti u 7 ako će biti :(
kuharice , baš sam tužna kaj nismo isti raz - ti si b raz

26.08.2007., 19:58
stvarno je žalosno to kaj će škola biti u 7 ako će biti :(
kuharice , baš sam tužna kaj nismo isti raz - ti si b raz

da i meni ja zao :-(

p.s. imas PM

PatakDodo
26.08.2007., 23:13
da i meni ja zao :-(

p.s. imas PM

B? Koje si jezike uzela? Mislim, je li formirano po jezicima? Zaboga, natjerajte me da se odsecem do tamo i provjerim, a ne da ovako, na blef, provjeravam. :D

Magha
27.08.2007., 01:28
Klasična gimnazija je nešto predobro.

Grčki i latinski 4 godine... :top: :cerek:

Perko-Serko
27.08.2007., 12:25
Jel vam koristi inače u životu taj grčki? (samo pitam, ne vrijeđam)!

bee*
27.08.2007., 13:00
B? Koje si jezike uzela? Mislim, je li formirano po jezicima? Zaboga, natjerajte me da se odsecem do tamo i provjerim, a ne da ovako, na blef, provjeravam. :D

Ja sam uzela franc. , a ti ? Ako se zoveš Ana - rekla si da si 19. na popisu mogućr je da sam te vidjela na popisu i možda si sa mnom u raz :)

super_sonic
27.08.2007., 13:37
Jel vam koristi inače u životu taj grčki? (samo pitam, ne vrijeđam)!

kako da ne.koliko puta mi se dogodilo da sam pogodila značenje neke riječi poznavajući njezinu etimologiju,sve zahvaljujući starogrčkom...osim toga,mi na satovima ne učimo samo gramatiku,dapače,nju sam više-manje kompletnu znala još u osnovnoj-bavimo se i kulturom,mitologijom i civilizacijom starih grka i rimljana.nadalje,istina je da je uz znanje latinskog i grčkog mnogo lakše naučiti ostale jezike,pogotovo romanske.nisam stručnjak,ali lako je primijetiti da su gramatičke strukture npr.talijanskog i latinskog veoma slične-kako je govorio moj profesor klasičnih jezika u osnovnoj,"što ne dolazi iz latinskog,dolazi iz grčkog" :zubo:

marina_tha
27.08.2007., 13:45
evo ja sam klasicarka al nisam nadbiskupska nego klasicna krizaniceva.bila to jest

također

Mirita
27.08.2007., 18:50
Evo ja sam upravo upisala klasicnu prije nesto vise od dva mjeseca ;)

bee*
27.08.2007., 19:17
Evo ja sam upravo upisala klasicnu prije nesto vise od dva mjeseca ;)

križanićevu ? koji jezik si uzela - jel znaš koji si raz ?

Mirita
27.08.2007., 19:58
križanićevu ? koji jezik si uzela - jel znaš koji si raz ?

Ma ne,živim u drugom gradu pa sam tamo i upisala, uzela sam Engleski, i njemački, engleski mi je bio prvi u osnovnoj, pa sam zbog toga odlučila da mi on bude 1. jezik(inače mi je bilo svejedno engl. ili njemački),a španjolski i tajijanski ionako vec učim privatno, a francuski nije bio ponuđen :( .Nemam pojma koji sam razred ni idem li prijepodne ili poslijepodne, nisu nam dali nikakve obavijesti, jel kod tebe situacija bolja?Što misliš hoce li se provoditi onaj kodeks odijevanja ili ipak ne?

super_sonic
27.08.2007., 21:56
imate kodeks odjevanja?? kod nas se možeš oblačit kak želiš,samo kod jedne profe iz hrvatskog ne :zubo: ona naime ne dopušta curama da oblače majice bez rukava,a dečkima kratke hlače.. heh

PatakDodo
27.08.2007., 22:16
Ja sam uzela franc. , a ti ? Ako se zoveš Ana - rekla si da si 19. na popisu mogućr je da sam te vidjela na popisu i možda si sa mnom u raz :)

Jesam. 1.c sam. Ana, jeste, ona zadnja na popisu. :afro:
Pa ciao, novorazredna kolegice. :tulum:

Skattemus
27.08.2007., 22:19

persa ah....mada i sarma

Skattemus
27.08.2007., 22:20
imate kodeks odjevanja?? kod nas se možeš oblačit kak želiš,samo kod jedne profe iz hrvatskog ne :zubo: ona naime ne dopušta curama da oblače majice bez rukava,a dečkima kratke hlače.. heh

jel skare?:D

super_sonic
27.08.2007., 22:24
persa ah....mada i sarma

misliš na madinu prvu mengu :zubo:
a nije škare,za nju ne znam..šuva :s

Skattemus
27.08.2007., 22:31
misliš na madinu prvu mengu :zubo:
a nije škare,za nju ne znam..šuva :s

ma jok,nama je tri sata predavala kak se radi sarma

super_sonic
27.08.2007., 22:37
a i to isto..ali nikad neću zaboravit kad nam je na satu pričala kako je za madinui prvu mengu napravila sarmu i slavlje za cijelu familiju :zubo: svako malo nas poziva na nju kod sebe doma :rofl:
ma legenda,danas je na roditeljskom pred svima dok je lik iz agencije neš pričao popravljala šminku ..oduvijek je bila posebna :D

Skattemus
27.08.2007., 22:38
a i to isto..ali nikad neću zaboravit kad nam je na satu pričala kako je za madinui prvu mengu napravila sarmu i slavlje za cijelu familiju :zubo: svako malo nas poziva na nju kod sebe doma :rofl:
ma legenda,danas je na roditeljskom pred svima dok je lik iz agencije neš pričao popravljala šminku ..oduvijek je bila posebna :D

sminku.pa samo ruz uvijek ima.al mene je bilo strah njenog glasa

super_sonic
27.08.2007., 22:42
ma nešto,frizuru,u svakom slučaju se promatrala u ogledalu i neš prčkala :rofl: ah,glas..na to više nitko ne obraća pozornost :zubo: tebi je bila raska? jel isto zahtjevala da joj kupujete poklone za božić,rođendan,kraj godine..?

Skattemus
27.08.2007., 22:52
nije,meni je samo predavala.meni je raska bila iz njemackog
tko ti je iz matematike

super_sonic
27.08.2007., 23:01
šupe..moglo je i gore :top:

a ovo za poklone..prošle god.joj nismo ništa kupili za kraj 1.polugod.pa nam je rekla da je jako razočarana što joj nismo ništa dali kao razred,nego sam jedna cura,ulizica inače.. a malo prije svog rođendana nas uvijek "diskretno" podsjeti kad je,da ne bi slučajno zaboravili :rolleyes: tako smo joj prošle godine pjevali ispred zbornice..otada nas koristi kao svoj privatni jukebox :zubo: naravno,više ne propuštamo nijedan blagdan,ne do bog.. već sad razmišljamo kaj da joj kupimo za kraj škole,uf,great expectations

bee*
27.08.2007., 23:23
Jesam. 1.c sam. Ana, jeste, ona zadnja na popisu. :afro:
Pa ciao, novorazredna kolegice. :tulum:

ajme , super :) imaš msn ? kad nam škola počinje ?

Skattemus
28.08.2007., 00:05
šupe..moglo je i gore :top:

a ovo za poklone..prošle god.joj nismo ništa kupili za kraj 1.polugod.pa nam je rekla da je jako razočarana što joj nismo ništa dali kao razred,nego sam jedna cura,ulizica inače.. a malo prije svog rođendana nas uvijek "diskretno" podsjeti kad je,da ne bi slučajno zaboravili :rolleyes: tako smo joj prošle godine pjevali ispred zbornice..otada nas koristi kao svoj privatni jukebox :zubo: naravno,više ne propuštamo nijedan blagdan,ne do bog.. već sad razmišljamo kaj da joj kupimo za kraj škole,uf,great expectations

:rofl: :rofl: :rofl: :s :s

ja cu poludit.

a jel fundukica jos predaje

super_sonic
28.08.2007., 09:59
o,kako da ne :cerek: legenda! al kažu da je gora na filozofiji,aj vidit ćemo..za tjedan dana :rolleyes:

Aenea23
28.08.2007., 19:33
E dragi moji klasičari,vjerujte mi na riječ, od kud god da ste, i gdje god završili,klasična gimnazija u zagrebu je definitivno nešto čega ćete se uvijek sjećati.Neki po dobrom a neki po manje dobrim iskustvima.ALI uvijek će biti s vama - jer ipak, vi ste KLASIČARI!!!
Svima koji ste upisali - držim fige da se dobro snađete, i da vas dopadnu oni dobri profesori....

samo se ne dajte zezati, i uvijek ostanite svoji!!!

PatakDodo
29.08.2007., 01:26
ajme , super :) imaš msn ? kad nam škola počinje ?

Imam. U 8 ujutro, pise.

Perko-Serko
29.08.2007., 09:04
Znači... vama klasičarima škola je ujutro, a nama XVI. po podne? Si ziher?

super_sonic
29.08.2007., 10:01
da.

Perko-Serko
29.08.2007., 11:31
super sonic, hvala!
Jel se veselite školi? prvašići? Jel znate tko će vam biti razrednici?

p.s. Oprostite što postam po vašoj temi, a nisam iz klasične, ali barem vam dižem temu!

29.08.2007., 13:02
super sonic, hvala!
Jel se veselite školi? prvašići? Jel znate tko će vam biti razrednici?

p.s. Oprostite što postam po vašoj temi, a nisam iz klasične, ali barem vam dižem temu!

serko,nismo svi ko ti,nije bas uobicajeno veselit se skoli:rofl:
ma da,znam ko mi je raska,al moram svejedno otic do skole :mad:

p.s.ma slobodno ti postaj dok ne pises pizdarije:E

Tears_In_Heaven
29.08.2007., 13:38
Ajme, jadni vi koji ste se sad upisali u klasičnu u zg-u ...
Ja sam sad 2. i vjerujte mi, morate se jaaako potrudit ak oćete proč.
5 ljudi se kod nas ispisalo na kraju godine /a jedna osoba je pala/.
I naravno, sve vam ovisi o profesorima.
Javite mi koje ste dobili da vam dam tračeve o svakom xD, al i poneki savjetich :) ...
Al ima klasična i svojih vrlina, nema što. (podosta zgodnih dečki i tako to, koncerti i sl.)
U svakom slučaju, sretno xD i UČITE OD 1. DANA (ozbiljno; jako se pazite jer nakon tjedan dana će vam uvalit neki test)

29.08.2007., 13:49
ah sad kad si se ponudila cu ti se morat javit za neke traceve kad skola pocne:traca:
al nemoj nas jadne uplasene prvasice jos vise strasit s tim pricama o padanju razreda:eek: :mad: :o

Perko-Serko
29.08.2007., 13:58
a... meni je tako dosadno da se čak veselim...
a kad sam ja to pisao pizadrije... hehehe... kada...

Tears_In_Heaven
29.08.2007., 14:03
He he, okej, ne bum vas previše plašila :D
Ko vam je raska? I koji ste uopće raz? (a,b,c,d,e)

29.08.2007., 14:04

drago mi je da se salis.tebe sam zapamtila cim si prvi post napiso :rofl: (bez uvrede :D )

29.08.2007., 14:05
He he, okej, ne bum vas previše plašila :D
Ko vam je raska? I koji ste uopće raz? (a,b,c,d,e)

ja sam 1.b,znaci andela robotz (nikad necu zapamtit kak joj tocno ide prezime).kakva je ona?

Tears_In_Heaven
29.08.2007., 14:06

Lol, e, čak se i ja pomalo veselim /kolko očajna trebam bit xD :)/

Tears_In_Heaven
29.08.2007., 14:09
ja sam 1.b,znaci andela robotz (nikad necu zapamtit kak joj tocno ide prezime).kakva je ona?

Nju nemam, al ona je bila raska burazu od moje frendice i čula sam da je okej.
Ak iz kem dobite Peršu - ona je zakon, vjerujte mi. /nikog ne ruši, dapače/.
A ak iz tzk-a dobite Bralićku, ČUVAJTE SE. /mi je doduše nemamo, al imali smo je 2 puta na zamjeni/
I da, nemojte se začudit ak iz glaz il lik budete na kraju 1. polugodišta imali loše ocjene (ja sam npr. iz lik čak imala 3 a iz gl 4; i tako i većina raz... no na te ocjene baš i ne možete utjecat... ne pitaj zakaj, al shvatit ćeš) :D

Perko-Serko
29.08.2007., 14:09
Očajno očajna... isto ko ja... ma dosadilo mi i more i comp i televizija, pa čak i košarka (dobro, to nije)... ali ono... znatiželjan sam isto kao vi (nadam se) pa bi htio u školu!

Tears_In_Heaven
29.08.2007., 14:12
Očajno očajna... isto ko ja... ma dosadilo mi i more i comp i televizija, pa čak i košarka (dobro, to nije)... ali ono... znatiželjan sam isto kao vi (nadam se) pa bi htio u školu!

Pa da, i ja... Al ubrzo će mi opet dopizdit ;) ... Ček ti ideš sad u 1. il 2.?

29.08.2007., 14:13
Nju nemam, al ona je bila raska burazu od moje frendice i čula sam da je okej.
Ak iz kem dobite Peršu - ona je zakon, vjerujte mi. /nikog ne ruši, dapače/.
A ak iz tzk-a dobite Bralićku, ČUVAJTE SE. /mi je doduše nemamo, al imali smo je 2 puta na zamjeni/
I da, nemojte se začudit ak iz glaz il lik budete na kraju 1. polugodišta imali loše ocjene (ja sam npr. iz lik čak imala 3 a iz gl 4; i tako i većina raz... no na te ocjene baš i ne možete utjecat... ne pitaj zakaj, al shvatit ćeš) :D

kako nemogu utjecat na vlastite ocjene :confused: :eek: :D
a kak si ti prosla prvi razred?i koliko otprilike ucis

Tears_In_Heaven
29.08.2007., 14:18
kako nemogu utjecat na vlastite ocjene :confused: :eek: :D
a kak si ti prosla prvi razred?i koliko otprilike ucis

Ne znam, al jednostavno nemreš previše (jer iz lik u 1.pol. ne pišeš testove, već analizu... a ona ti namjerno daje loše ocjene iz tog da te malo usere... jer meni je ujak pomogo (a završil je lik.akademiju) i dobih 2/3 xD...)
Ja sam dosta čak i učila, al glavno je da paziš na satu i pišeš zadaću...Ak samo to radiš, bez problema prođeš razred.. I unatoč tome možeš izlazit svaki vikend il ić na kafu poslije šk u kkz. I uspjela sam proć s 5 xD.
Naravno, izgubila hrpu živaca al na kraju se isplati. Pogotovo zbog matiše. Ona uvijek sve sjebe.

29.08.2007., 14:22
Ne znam, al jednostavno nemreš previše (jer iz lik u 1.pol. ne pišeš testove, već analizu... a ona ti namjerno daje loše ocjene iz tog da te malo usere... jer meni je ujak pomogo (a završil je lik.akademiju) i dobih 2/3 xD...)
Ja sam dosta čak i učila, al glavno je da paziš na satu i pišeš zadaću...Ak samo to radiš, bez problema prođeš razred.. I unatoč tome možeš izlazit svaki vikend il ić na kafu poslije šk u kkz. I uspjela sam proć s 5 xD.
Naravno, izgubila hrpu živaca al na kraju se isplati. Pogotovo zbog matiše. Ona uvijek sve sjebe.

pa kakav sad problem s matisom :confused: ?mislim,sorry kaj te gnjavim,ali...:D

p.s.proc s 5 u klasicnoj :cool:

Perko-Serko
29.08.2007., 14:23
Pa da, i ja... Al ubrzo će mi opet dopizdit ;) ... Ček ti ideš sad u 1. il 2.?

Ja ću sad u 1. razred, ali ne u klasičnu gimnaziju :nono: nego u XVI. gim... ali obilazim vašu temu ;) ...

Tears_In_Heaven
29.08.2007., 14:32
pa kakav sad problem s matisom :confused: ?mislim,sorry kaj te gnjavim,ali...:D

p.s.proc s 5 u klasicnoj :cool:

U osnovnoj mat nije problem. Fakat nije. Ali... u srednjoj je to već druga priča. E sad, ja ne znam kak tebi mat ide /al pretpostavljam da ak te mat zanima da bi završila u miocu il tak nekoj prirodoslovnoj gimn./, al u srednjoj ona postaje teža. A i sve zavisi o profi. Mi imamo Rakamarićku, nije loša, u početku sam je proklinjala, al sad je okej. Iako jaaako puno traži, daje ti beskrajne zadaće (koje MORAŠ pisat) i tak... Al kod zaključivanja je fer i uvijek ti pokloni ak ti treba il ak se kao trudiš.
Isto kao i biologija. Ak iz bio dobijete Sladoljevku, nadrapali ste (mlada, nadobudna profa... za 5-icu ti traži savršenstvo /koje ne postoji/... učimo gradivo koje se uči na faksu iz bio).
Proć s 4 nije velik problem. Bar s 3.5. To se može navuć. Ak ne padneš ništa.. Tak da ne brineš :)

Tears_In_Heaven
29.08.2007., 14:34
Ja ću sad u 1. razred, ali ne u klasičnu gimnaziju :nono: nego u XVI. gim... ali obilazim vašu temu ;) ...

He he, pa dobro, i 16. je oke šk.. Ima ti jako puuuno cura :D (80% su ti cure xD)... Imate kul profu iz latinskog, btw...

29.08.2007., 14:39
U osnovnoj mat nije problem. Fakat nije. Ali... u srednjoj je to već druga priča. E sad, ja ne znam kak tebi mat ide /al pretpostavljam da ak te mat zanima da bi završila u miocu il tak nekoj prirodoslovnoj gimn./, al u srednjoj ona postaje teža. A i sve zavisi o profi. Mi imamo Rakamarićku, nije loša, u početku sam je proklinjala, al sad je okej. Iako jaaako puno traži, daje ti beskrajne zadaće (koje MORAŠ pisat) i tak... Al kod zaključivanja je fer i uvijek ti pokloni ak ti treba il ak se kao trudiš.
Isto kao i biologija. Ak iz bio dobijete Sladoljevku, nadrapali ste (mlada, nadobudna profa... za 5-icu ti traži savršenstvo /koje ne postoji/... učimo gradivo koje se uči na faksu iz bio).
Proć s 4 nije velik problem. Bar s 3.5. To se može navuć. Ak ne padneš ništa.. Tak da ne brineš :)

ma nadam se da mi matematika nece biti problem,imala sam jaaako dobru profesoricu u osnovnoj i to mi je bio omiljeni predmet,a sad vidjet cemo...ma nisam htjela u matematicku zato kaj mi je mali izbor jezika,a cula sam da mozes i u krizanicevoj dobro naucit pripodne predmete.

Tears_In_Heaven
29.08.2007., 14:44
ma nadam se da mi matematika nece biti problem,imala sam jaaako dobru profesoricu u osnovnoj i to mi je bio omiljeni predmet,a sad vidjet cemo...ma nisam htjela u matematicku zato kaj mi je mali izbor jezika,a cula sam da mozes i u krizanicevoj dobro naucit pripodne predmete.

O da. Meni to i nije previše po volji xD, al jako puno forsaju i s prirodnim predmetima. Čula sam od jedne frendice da klasična ima program iz matiše ko i mioc... (!!)... Al grčki je fkt super.. I nije jako težak. Iako je u našem raz-u bio jer većina njih nije naučila alfabet do 2. polugodišta :D (a trebao bi se prema planu naučit za dva šk. sata xD)... Al imamo dosta blagu profu, pa eto.
Kaj, ti učiš švapski il francuski?

Perko-Serko
29.08.2007., 14:53
A koji si ti razred?

29.08.2007., 14:53
O da. Meni to i nije previše po volji xD, al jako puno forsaju i s prirodnim predmetima. Čula sam od jedne frendice da klasična ima program iz matiše ko i mioc... (!!)... Al grčki je fkt super.. I nije jako težak. Iako je u našem raz-u bio jer većina njih nije naučila alfabet do 2. polugodišta :D (a trebao bi se prema planu naučit za dva šk. sata xD)... Al imamo dosta blagu profu, pa eto.
Kaj, ti učiš švapski il francuski?

nope,talijanski.od kud ti svapski i francuski :confused:

Tears_In_Heaven
29.08.2007., 14:56
nope,talijanski.od kud ti svapski i francuski :confused:

Talijanski???
Učim i ja talijanski, i upravo zato idem u c razred.
Oduvijek su svi koji uče talijanski kao 2. jezik išli u c razred...
A b. razredi uvijek švapski il francuski :) ...
No dobro...
Nama je raska iz talijanskog xD...
Btw, kaj slušaš od mjuze?

29.08.2007., 15:01
Talijanski???
Učim i ja talijanski, i upravo zato idem u c razred.
Oduvijek su svi koji uče talijanski kao 2. jezik išli u c razred...
A b. razredi uvijek švapski il francuski :) ...
No dobro...
Nama je raska iz talijanskog xD...
Btw, kaj slušaš od mjuze?

ma iskreno da ti kazem,ja se ni ne sjecam ko je meni reko da sam bekac i od kud mi to :zubo: ici cu danas do skole da provjerim to.
ma slusam svakakv rock,grunge i nes punka takodjer.bas sam bila na vip in music festivalu,bilo je predobro,si ti bila?

p.s.mozda bi bilo bolje da mi odgovoris na PM :D

Tears_In_Heaven
29.08.2007., 15:07
ma iskreno da ti kazem,ja se ni ne sjecam ko je meni reko da sam bekac i od kud mi to :zubo: ici cu danas do skole da provjerim to.
ma slusam svakakv rock,grunge i nes punka takodjer.bas sam bila na vip in music festivalu,bilo je predobro,si ti bila?

p.s.mozda bi bilo bolje da mi odgovoris na PM :D

He he, sorry al nemam pojma kak se preko PM odgovara xD jer sam tek jučer postala član na forumu lol :D .
Ja živim odmah prek puta jezera, pa sam bila tamo ali ne na samim pozornicama jer nisam kupila karte xD (samo par bendova me zanimalo: Sonic Youth, Iggy i New York D. pa mi je bilo bezveze davat 350kn za to kad ovak-ionak sve čujem iz daljine)... I ja isto slušam grunge i stari rock... I malo reggea. Btw, sad moram ić negdje, pa ti se javim kasnije... Daj mi msn ak ga imaš, pa ti pošaljem poruku :). Čujemo se...

super_sonic
29.08.2007., 15:54

sladoljev je trudna.nema je više :s :cerek:

Skattemus
29.08.2007., 15:56

ROBOZ.predavala mi je hrvatski.predobra profa al stroga i nekad se oce zajebavat al cesce nece:)

super_sonic
29.08.2007., 16:06
da,hoće cura reć da je mat podosta zaebana u klasičnoj..i zbog programa,al najviše zbog profa.. .sad ne znam kog ćete vi imat,al sve su malo na svoju ruku,tak da... znači ak se mislite zabavljat cijelu godinu i učit samo prije testova,neće proći..tj,vi nećete proći na 2.roku :zubo:
mda,sve su malo na svoju ruku... :rospija:
a što se lik i gk tiče,tu baš i nema recepta-malo ćete ostat paf kad shvatite da nema više crtanja i pjevanja ko u osnovnoj :zubo: ,al nije ni ovo neki problem,ne morate se sad pretrgnut od učenja.tj,skoro da ne morate uopće učit :D
evo npr lik,naučite pojmove za test(ili stavite šalić ispod pločice za pisanje,neće garant skužit),pobrinite se da imate urednu(prepisanu)bilj,a analizu nemojte davat nekom profiću da piše,to nekak uvijek skuži..ili se barem potrudite da se čini da ste sami napisali ;)
a gk.. hm,budite što je moguće više neprimjetni,tj ne pričajte pod satom(al možete se dopisivat npr),testovi su iz knjige fotokopirani,a analiza..ma to će vam prije il kasnije oprostit,kad skuži da kurca ne znate :zubo:

istina,trebate učit,da da.. ali to je tako svugdje,više-manje.tko ima radne navike,neće imat problema.meni su trebale pune 3 godine da uspijem proć s 5 u klasičnoj,ali dokazano je da se može i prije :o

ne znam,meni i svima koje znam je klasična super.jednostavno je takav "duh",poznati klasičarski..ekipa je dobra,zabava,kavice nakon šk..vidjet ćete :top:

margica
29.08.2007., 19:09
Ja idem sa Splitskim klasicarima na ekskurziju...

Tears_In_Heaven
29.08.2007., 19:44
sladoljev je trudna.nema je više :s :cerek:

SLADOLJEVKA JE TRUDNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????? ?????????????????? :s :s :s :s :)
YES!!!!!!!!!!!!! /lol, bit će najbolje kad dobimo nekog još goreg xD/

super_sonic
29.08.2007., 20:55
da,3.mj :zubo: mi ćemo šimićku ja brijem,al vama možda dođe neko novi

Tears_In_Heaven
29.08.2007., 21:40
da,3.mj :zubo: mi ćemo šimićku ja brijem,al vama možda dođe neko novi

Ček, u koji ti raz ideš uopće xD?
Ne znam, a čuj, možda ženska ode na bolovanje tek u 9. mj. trudnoće :mad:, nikad se s njom ne zna... xD

super_sonic
29.08.2007., 21:47
da,kak je nadobudna :rolleyes: al baš su mi rekli da je neće uopće bit :cerek:
daj bože,čujem da je šimićka puuno bolja...
3.,ups,4.d :zubo:

29.08.2007., 23:48
mene samo zanima kako se organizira nastava iz svih tih jezika?
meni je talijanski drugi jezik,al nije tako svima u razredu,a i vidjela sam da se i u drugim razredima uci talijanski :confused:

super_sonic
29.08.2007., 23:51
ma to ti je komplicirano,ko će znat..nama je isto miješano,imamo 3-4 prva strana jezika,ne znam.ali uglavnom smo svi iz istih osnovnih(štros,gundulić,tin ujević,kršnjavi) ,možda je i to u pitanju..

29.08.2007., 23:58
ma to ti je komplicirano,ko će znat..nama je isto miješano,imamo 3-4 prva strana jezika,ne znam.ali uglavnom smo svi iz istih osnovnih(štros,gundulić,tin ujević,kršnjavi) ,možda je i to u pitanju..

hm...sad kad si spomenula,mozda je :misli:
mozda da nam bude lakse kad idemo van :confused: :zubo:
ja sam u razredu s jednom curom iz bivse osnovne,a za ostale ne znam

super_sonic
30.08.2007., 00:08
nas iz osnovne su sve stavili skupa,ima nas 7 :zubo: a tako je i u ostalim razredima,koliko znam.evo baš pričam s frendicom iz klasične,nitko ne zna koji je princip raspoređivanja :zubo: ali nije ni bitno,bit će ti dobar razred ;)

30.08.2007., 00:14
ma nadam se,hvala :) al malo mi je cudno-23 cure i 9 decki u razredu :eek:
nisam bas navikla,s obzirom da sam u osnovnoj imala jos 3 cure u razredu,savrseno:cerek:

super_sonic
30.08.2007., 00:16
hm,čudno mi je to,inače u svim razredima ima više cura..npr kod nas negdje 14:9,čini mi se.. zabavnije je s dečkima :zubo: šteta kaj su sad otišli maturanti,legende!

30.08.2007., 00:20
nekako me hvata panika,bojim se da cu pocet komunicirat s ljudima tek oko petog mjeseca :eek: ma...valjda to svi misle pa bude drugacije kasnije : nadamsenadamse:

super_sonic
30.08.2007., 00:27
joj,to svi misle... :zubo: vjeruj,već prvi dan ćeš upoznat ljude,ako ne onda drugi.pitaš prvo kak se zove i iz koje šk je,i tak.. sve će bit ok ;) prvi dan će vas sve prvašiće otfurat u klasični kabinet,najveću učionicu na školi i onda će vas pozdravit dukatica,profe i to.. i da,imat ćete cijeli dan nastavu,neće vas pustit ranije,,:rofl:

30.08.2007., 00:32
mora da puno pricas s prvasicima,bas sam te htjela pitat da li ostajemo cijeli dan :eek: :zubo:
al ja sam stvarno pomalo cudna,vjerujem da ce mi trebat vremena...
e jel se druzis s nekim iz drugih tj.sad trecih razreda?

super_sonic
30.08.2007., 00:37
znam puno ljudi,zašto?a prvašiće znam sa dramske najviše.. a i sjećam se svog prvog dana škole :zubo: i svake godine je isto,već prvi dan novo gradivo :rolleyes: ne znam hoćete či vi što učit,ne sjećam se,ali najvjerojatnije ne.samo ćete imat rasku,ona će vam sve reći,dat će vam raspored i možda će vam doć neke profe da ih upoznate i to :)

30.08.2007., 00:40
ma cisto iz znatizelje pitam :rofl: ma javit cu se definitivno nakon prvog dana da podijelim dojmove s ostatkom forumasa :rofl:

d ladybug
30.08.2007., 01:25
helou klasičari lijepo vas vidjet u tolkom broju hihi
nemojte pljuvat po križanićevoj, nikada mnikome nije bilo žao što je išao u tu školu. da, namučit će vas, da, grozni su prirodni predmeti, da, izgubit ćete živce i izać drukčiji iz škole, da, propušit ćete ( hehe svi su prije ili kasnije), da, mrzit ćete tu prokletu zgradurinu i proklinjat ju svake subote u 8 ujutro kad ćete morat ić u nju umjesto da spavate ali znate kaj ljudi kad izađete iz nje bit će vam žao i sva ta mržnja se zaboravlja : ) dobro, ja ju nikad nisam mrzila (osim tu i tamo na kemiji i filozofiji hehe) ali znam ljudi koji su ju htjeli srušit i sad im je žao kaj odlaze iz nje. zato, uživajte dok još možete, srednješkolski dani su vam najljepši u životu. a i vjerujte mi, ne trabunja dukatica bezveze da iz klasične izlaze intelektualci, to vam sad zvuči glupo, kasnije ćete shvatit.
kak bi reko jedan bivši (totalno spaljeni panker) klasičar: per klasična ad astra hehe :zubo:

Perko-Serko
30.08.2007., 09:12
joj,to svi misle... :zubo: vjeruj,već prvi dan ćeš upoznat ljude,ako ne onda drugi.pitaš prvo kak se zove i iz koje šk je,i tak.. sve će bit ok ;) prvi dan će vas sve prvašiće otfurat u klasični kabinet,najveću učionicu na školi i onda će vas pozdravit dukatica,profe i to.. i da,imat ćete cijeli dan nastavu,neće vas pustit ranije,,:rofl:

A, koliko vam je to dugo?:confused:
Mislim, koliko šk sati?

Tears_In_Heaven
30.08.2007., 09:35
da,kak je nadobudna :rolleyes: al baš su mi rekli da je neće uopće bit :cerek:
daj bože,čujem da je šimićka puuno bolja...
3.,ups,4.d :zubo:

Oo, četvrtašica :D... Blago tebi :)... Btw, kaj je bilo s maturalcem? Ste uopće išli il? /mislim zbog svih ovih požara/
Čula sam da će umjesto Sladoljevke doć ex-raska od jednog frenda iz razreda, i veli da je simpa i 10x bolja od Sladoljev :)...

Tears_In_Heaven
30.08.2007., 09:40
A, koliko vam je to dugo?:confused:
Mislim, koliko šk sati?

Mi smo ti 1. dan imali oko 6 šk. sati... /ma nemamo baš doslovno cijeli dan šk, al ugl. imamo oko 6 il 7 sati svaki dan :()

Tears_In_Heaven
30.08.2007., 09:43
helou klasičari lijepo vas vidjet u tolkom broju hihi
nemojte pljuvat po križanićevoj, nikada mnikome nije bilo žao što je išao u tu školu. da, namučit će vas, da, grozni su prirodni predmeti, da, izgubit ćete živce i izać drukčiji iz škole, da, propušit ćete ( hehe svi su prije ili kasnije), da, mrzit ćete tu prokletu zgradurinu i proklinjat ju svake subote u 8 ujutro kad ćete morat ić u nju umjesto da spavate ali znate kaj ljudi kad izađete iz nje bit će vam žao i sva ta mržnja se zaboravlja : ) dobro, ja ju nikad nisam mrzila (osim tu i tamo na kemiji i filozofiji hehe) ali znam ljudi koji su ju htjeli srušit i sad im je žao kaj odlaze iz nje. zato, uživajte dok još možete, srednješkolski dani su vam najljepši u životu. a i vjerujte mi, ne trabunja dukatica bezveze da iz klasične izlaze intelektualci, to vam sad zvuči glupo, kasnije ćete shvatit.
kak bi reko jedan bivši (totalno spaljeni panker) klasičar: per klasična ad astra hehe :zubo:

He he, ovo je istina da će svi propušit /tek ću sad u 2., a već pol raz-a puši xD), al zapravo je dobro imat subotom šk... Imaš samo 4 sata, a nakon tog - kafići :D... A i subotom su svi nekak opušteniji, pa je bolja atmosfera :)..
Al ovo mi je legendarno - per klasična ad astra ;) :D

Perko-Serko
30.08.2007., 10:01
Isuse, pola razreda puši???? pa kaj vam naprave????

Tears_In_Heaven
30.08.2007., 10:12
Isuse, pola razreda puši???? pa kaj vam naprave????

Pa na kraju polugodišta većina ljudi pizdi zbog testova itd. /jer svi naravno uče samo na kraju polugodišta/, pa ne spavaju po noći učeći i zbog tog jednostavno izgubiš živce i možeš propušit... A uostalom, neki puše jer i ovi ostali puše, pa da ne budu iznimke xD... A i lijepo je nakon šk otić na kafu negdje i pritom zapalit jednu, jednostavno je fino :) :D.
No naravno, ne puše svi... Bez brige :)...

bee*
30.08.2007., 11:15
He he, sorry al nemam pojma kak se preko PM odgovara xD jer sam tek jučer postala član na forumu lol :D .
Ja živim odmah prek puta jezera, pa sam bila tamo ali ne na samim pozornicama jer nisam kupila karte xD (samo par bendova me zanimalo: Sonic Youth, Iggy i New York D. pa mi je bilo bezveze davat 350kn za to kad ovak-ionak sve čujem iz daljine)... I ja isto slušam grunge i stari rock... I malo reggea. Btw, sad moram ić negdje, pa ti se javim kasnije... Daj mi msn ak ga imaš, pa ti pošaljem poruku :). Čujemo se...

ej :) ja ću isto krenuti u klasičnu - 1 c raz.
Imaš msn ?

Tears_In_Heaven
30.08.2007., 11:17
ej :) ja ću isto krenuti u klasičnu - 1 c raz.
Imaš msn ?

Oo, i ja sam 1.c. Odnosno, 2.c :) ... Cekači rulaju. Moj msn ti je malaprincipessa@hotmail.com (lol, ne obaziri se na ovo malaprincipessa, duga priča xD)

Perko-Serko
30.08.2007., 12:06
Pa na kraju polugodišta većina ljudi pizdi zbog testova itd. /jer svi naravno uče samo na kraju polugodišta/, pa ne spavaju po noći učeći i zbog tog jednostavno izgubiš živce i možeš propušit... A uostalom, neki puše jer i ovi ostali puše, pa da ne budu iznimke xD... A i lijepo je nakon šk otić na kafu negdje i pritom zapalit jednu, jednostavno je fino :) :D.
No naravno, ne puše svi... Bez brige :)...

:confused: :confused: :confused:
Kaj i ti pušiš?:zubo:

Tears_In_Heaven
30.08.2007., 12:19
:confused: :confused: :confused:
Kaj i ti pušiš?:zubo:

Možda :D

Perko-Serko
30.08.2007., 12:21
Hehehe...

super_sonic
30.08.2007., 17:43
Oo, četvrtašica :D... Blago tebi :)... Btw, kaj je bilo s maturalcem? Ste uopće išli il? /mislim zbog svih ovih požara/
Čula sam da će umjesto Sladoljevke doć ex-raska od jednog frenda iz razreda, i veli da je simpa i 10x bolja od Sladoljev :)...

ne,ide se tek krajem devetog.. tak mi se ne da čekat,bili smo svi tak nabrijani,a sad moramo u šk za par dana :rolleyes:
heh,misliš da je nama maturantima super-vjeruj,mi bismo svi htjeli bit mlađi :zubo: tak nam se ne da na faks,istina najljepše je u srednjoj..

Tears_In_Heaven
30.08.2007., 21:01
ne,ide se tek krajem devetog.. tak mi se ne da čekat,bili smo svi tak nabrijani,a sad moramo u šk za par dana :rolleyes:
heh,misliš da je nama maturantima super-vjeruj,mi bismo svi htjeli bit mlađi :zubo: tak nam se ne da na faks,istina najljepše je u srednjoj..

Heh, da.. Možda si u pravu.. Vjerojatno i je najljepše u srednjoj /al nažalost to shvatimo tek nakon što je završimo :)/

super_sonic
30.08.2007., 21:04
da..još mi ne ide u glavu da nam je ovo zadnja godina u klasičnoj :flop:
i još se šire glasine da se melin zatvara,kuda ide ovaj svijet...:rolleyes:

bee*
30.08.2007., 22:26
da..još mi ne ide u glavu da nam je ovo zadnja godina u klasičnoj :flop:
i još se šire glasine da se melin zatvara,kuda ide ovaj svijet...:rolleyes:

haha ... kuda ide ovaj svijet :s
mogla bi napisati zbirku poezija

bee*
30.08.2007., 22:26
baš smo podigli ovu temu :)

30.08.2007., 22:35

yup,trebamo biti ponosne na sebe :cerek:

super_sonic
31.08.2007., 01:40
haha ... kuda ide ovaj svijet :s
mogla bi napisati zbirku poezija

sad se vratih iz melina i nitko ne zna točno..nadam se da su ono bile dezinformacije :zubo:
p.s.ja pišem pjesme :) imaš na literarnom kutiću nešto,ali bzvz...

Tears_In_Heaven
31.08.2007., 11:25
sad se vratih iz melina i nitko ne zna točno..nadam se da su ono bile dezinformacije :zubo:
p.s.ja pišem pjesme :) imaš na literarnom kutiću nešto,ali bzvz...

Ovo da se Melin zatvara su zapravo novine /Večernji/ proširile, na neki način. Jer u srijedu su objavili i srali o njemu i ekipi koja tamo dolazi... Kao da su se susjedi žalili i tako to... Iako su toliko tog nasrali, i pol tog je neistina ...

Perko-Serko
31.08.2007., 11:57

Evo, da ja pomognem!!!:top:

PatakDodo
31.08.2007., 13:34
Evo, da ja pomognem!!!:top:

I ja! I ja! I ja! :Pivo:

Perko-Serko
31.08.2007., 13:40
Ste se duševno pripremili za idućih 8 mjeseci mučnine i stresa?!?!

super_sonic
31.08.2007., 14:11
Ovo da se Melin zatvara su zapravo novine /Večernji/ proširile, na neki način. Jer u srijedu su objavili i srali o njemu i ekipi koja tamo dolazi... Kao da su se susjedi žalili i tako to... Iako su toliko tog nasrali, i pol tog je neistina ...

da..zbog tučnjava,navodno..pa nek zatvore onda sve one narodnjačke klubove prvo :rolleyes: u zadnje vrijeme stalno murja dolazi,nemreš vani ni stajat više ko čovjek,tj ko klasičar :zubo:

Perko-Serko
31.08.2007., 14:17
A kaj je Melin??? Neki kafić?

super_sonic
31.08.2007., 14:19
nisi čuo za melin??? :eek: a dobro,mlad si još... pa,kafić,recimo.. :D samo kaj više ljudi stoji/sjedi vani i pije s ekipom,najviše ima nas iz klasične tam..mi svaki dan obavezno barem svratimo vidjet kog ima :zubo: u tklači inače,prek puta olivera

Perko-Serko
31.08.2007., 14:21
Znači... to nije odmah pokraj škole? A koji su kafići tik do škole? Imena?

super_sonic
31.08.2007., 14:42
u,ima ih puno..kkz,(ali to je rezervirano za klasičare :zubo: ),virtuoz,eustahije,to su ti najpopularniji

Perko-Serko
31.08.2007., 14:47
Aha... znači sve je za klasičare... drugi ne smiju nigdje?

blondie_girl
31.08.2007., 14:51
u,ima ih puno..kkz,(ali to je rezervirano za klasičare :zubo: ),virtuoz,eustahije,to su ti najpopularniji

joj.... virtuoz....:cerek: :cerek: :cerek:

Tears_In_Heaven
31.08.2007., 15:01

E, nemoj zaboravit i Višeslava :D
Provjereno - najbolji nescafee vanilija :) /mljac xD/

Tears_In_Heaven
31.08.2007., 15:03
Aha... znači sve je za klasičare... drugi ne smiju nigdje?

Lol, pa naravno da smiju... :zubo:
Samo što klasičari imaju prevlast nad njima... Premda u Virtuoz dolazi dosta ovih iz 2. i 7. gimn.

Tears_In_Heaven
31.08.2007., 15:06
da..zbog tučnjava,navodno..pa nek zatvore onda sve one narodnjačke klubove prvo :rolleyes: u zadnje vrijeme stalno murja dolazi,nemreš vani ni stajat više ko čovjek,tj ko klasičar :zubo:

:D Lol, istina..
I čula sam da su se žalili na to da im razbijaju prozore i tako to xD...
I da im pišaju pod prozorom :D /he he, a dobro, to i je istina, al jebiga/
Long Live Melin :zubo:

super_sonic
31.08.2007., 15:13
je,je..mislim da bi došlo do revolucije da ga zatvore :eek: a perko-serko,možete vi di hoćete,samo kažem da nekako najviše ljudi u kkz-u ide u klasičnu..ali to su većinom mlađi,moja generacija sad rijetko tam zalazi.. mi smo češće u eustahiju ili cinestaru haha :rofl: :zubo:

Tears_In_Heaven
31.08.2007., 15:37
je,je..mislim da bi došlo do revolucije da ga zatvore :eek: a perko-serko,možete vi di hoćete,samo kažem da nekako najviše ljudi u kkz-u ide u klasičnu..ali to su većinom mlađi,moja generacija sad rijetko tam zalazi.. mi smo češće u eustahiju ili cinestaru haha :rofl: :zubo:

Da, ja sam uočila da ima dosta starijih u eustahiju :)..
A mi ugl. idemo u kkz :D, kao što si rekla... :D
Al nisam znala da idete u Cinestar...

super_sonic
31.08.2007., 15:50
aha,ma u eustahije idemo pod velikim i poslije škole nekad,al nekad nam je draže ići u fency cinestar :zubo: ovi naši dečki iz raz markaju da bi išli na wc tamo,hahah

super_sonic
31.08.2007., 20:35
ne dopustimo topicu o klasičnoj da bude na dnu!!! :mudri:

Perko-Serko
31.08.2007., 20:42
Kaj je WC tamo tako lijep?

super_sonic
31.08.2007., 20:48
i više nego lijep :top: haha ti moji iz raz,najbolje mi je kad dođu nekoj naivnoj profi: profesorice,mogu na wc? i ona ih,šta će drugo,pusti.oni lijepo odu u cinestar na wc,negdje 5 min od šk,u miru i luksuzu se poseru :rofl: i vrate na sat.a kad ih dotična prof.pita gdje su tako dugo: pa na wc-u u cinestaru,profesorice,niste rekli u koji moram ić :zubo:
zahodi u klaisčnoj/16.su,blago rečeno,koma.nikad nema sapuna,papira,sve je fuj i neuredno,nije onda ni čudo haha.legende

31.08.2007., 20:52
hm...zanimljivo,pricamo o wc-u da nam topic ne bi bio na dnu...cool :cerek:

PatakDodo
01.09.2007., 00:28
i više nego lijep :top: haha ti moji iz raz,najbolje mi je kad dođu nekoj naivnoj profi: profesorice,mogu na wc? i ona ih,šta će drugo,pusti.oni lijepo odu u cinestar na wc,negdje 5 min od šk,u miru i luksuzu se poseru :rofl: i vrate na sat.a kad ih dotična prof.pita gdje su tako dugo: pa na wc-u u cinestaru,profesorice,niste rekli u koji moram ić :zubo:
zahodi u klaisčnoj/16.su,blago rečeno,koma.nikad nema sapuna,papira,sve je fuj i neuredno,nije onda ni čudo haha.legende

Hihi. Ali ti WC-i u Cine Staru nisu za svoju namjenu. Naime, tamo se osjecas toliko ugodno da katkada i zaboravis zasto si uopce dosao. :cool:

super_sonic
01.09.2007., 00:58
Hihi. Ali ti WC-i u Cine Staru nisu za svoju namjenu. Naime, tamo se osjecas toliko ugodno da katkada i zaboravis zasto si uopce dosao. :cool:

pa luksuz,kažem ti :cool:
mislim da ću od ove god.i ja tamo na wc :zubo:

Perko-Serko
01.09.2007., 10:04
Hahaha, klasičari!!!!!!

super_sonic
01.09.2007., 19:22
i opet klasična ide na vrh ;)
di ste,ljudi? šta je,kolektivni suicid radi početka vašeg kraja? :zubo:

Perko-Serko
01.09.2007., 19:53
Evo i moje donacije!!!

PatakDodo
02.09.2007., 01:40
pa luksuz,kažem ti :cool:
mislim da ću od ove god.i ja tamo na wc :zubo:

Ali to deblja. :eek:

super_sonic
02.09.2007., 01:59
??

kaj god :D evo i mene..eto di su nam klasičari-melin&xet .. ;)

Perko-Serko
02.09.2007., 09:03
Bliže se početak kraja!!!!!!
Za 23 sata i 38 minuta!!!!!

Tears_In_Heaven
02.09.2007., 10:05
Ej, super sonic, kakva je informatika u 2. raz-u?

super_sonic
02.09.2007., 11:01

hahaha,buršić :rofl: info je koma,mi smo svi jedva čekali da završimo taj raz.samo zbog njega.. nije da je teško,ali prof.je,u najmanju ruku,čudan :zubo: -ima tikove,to ćeš ubrzo vidjet,a u testu ne daj bože da napišeš nešto drugim riječima nego što je on govorio :rolleyes: i teško je imat više od 3 kod njega ..
imat ćete 2 h tjedno teoriju i 2 h tjedno vježbe,tj rad na kompu,podijelit će vas u grupe. info ti je čisti štreberaj ..

Tears_In_Heaven
02.09.2007., 12:31
hahaha,buršić :rofl: info je koma,mi smo svi jedva čekali da završimo taj raz.samo zbog njega.. nije da je teško,ali prof.je,u najmanju ruku,čudan :zubo: -ima tikove,to ćeš ubrzo vidjet,a u testu ne daj bože da napišeš nešto drugim riječima nego što je on govorio :rolleyes: i teško je imat više od 3 kod njega ..
imat ćete 2 h tjedno teoriju i 2 h tjedno vježbe,tj rad na kompu,podijelit će vas u grupe. info ti je čisti štreberaj ..

Uf :visi: ..
Jbt pa lik je lud ak nemreš imat više od 3!! :rolleyes: - To to je informatika, ne matiša il fizika xD

super_sonic
02.09.2007., 13:43
a ono,teoretski je moguće :zubo: ali kod nas u raz mislim da je najviša ocjena bila 4.. a pol njih je skoro imalo popravni iz info,zadnji dan su svi odg za 2! znam i neke koji su imali,a i jedna cura je pala raz zbog toga..al neću te sad plašit,bit će sve ok ajde ;)

d ladybug
02.09.2007., 14:39

haha sve ti je jasno kad ljudi u klasičnoj ne žele past drugi razred samo da ne bi imali inf više :) traume....

Perko-Serko
02.09.2007., 17:51
Čudna informatika!

Skattemus
02.09.2007., 17:53
bursic-haha koji lik

02.09.2007., 23:28
gdje ja trebam doci sutra?da samo stanem u hodniku i cekam da mi netko kaze sta cu sama sa sobom :zubo: ili postoji drugo rjesenje :confused: ?

super_sonic
02.09.2007., 23:34
ne znaš nikog s kim bi mogla doć? pa da,dođeš unutra i čekaš dok ne dođe tvoja raska i kaže npr. 1b,za mnom..ako se dobro sjećam ;) i onda idete na 3.kat,do klasičnog kabineta.

super_sonic
03.09.2007., 15:15
ekipa,kak vam je bilo prvi dan?kuharica,bee? evo ja upravo došla doma..slatko je bilo vidit vas prvašiće :D

Skattemus
03.09.2007., 15:17
joj sjecam se kad sam bila prvi razred pa je dukatica rekla-necete se ni okrenut i bit cete maturanti
tad sam se smijala,a nu me sad,daaavno je matura prosla

super_sonic
03.09.2007., 15:19
da,mislim da je i nama to rekla :zubo: točno to,pa ko da je jučer bilo kad sam se išla upisat.. ne mogu vjerovat da su skoro 4 god prošle

03.09.2007., 15:33
ekipa,kak vam je bilo prvi dan?kuharica,bee? evo ja upravo došla doma..slatko je bilo vidit vas prvašiće :D

ma zapravo mi je bilo super,nisam se bas ozbiljno sprijateljila s nekim,meni treba nes vremena,al svida mi se skola:cerek:
i nisam bas zapamtila imena :o

03.09.2007., 15:41
bee,javi nam kako je tebi bilo,nisam stigla prokomentirat s tobom nakon skole :D

super_sonic
03.09.2007., 15:46
lijepo ;) e koji ste raz,niste e ,jel taK pitam jer sam bila danas u 1.e neš do profe jedne .. i ide li s nekom u raz jedna neva,ako se sjećate? to je sestRa od frendice jedne.ma vidjet ćete,bit će sve bolje i bolje :top:
naravno,imali smo cijeli dan šk danas :rolleyes: kaj su vam pričali u dvorani za tzk? i jeste li bile možda vani na igralištu pod velikim? pitam zato kaj su došli bivši maturanti,dečki s rampe..legende :zubo:

03.09.2007., 15:54
lijepo ;) e koji ste raz,niste e ,jel taK pitam jer sam bila danas u 1.e neš do profe jedne .. i ide li s nekom u raz jedna neva,ako se sjećate? to je sestRa od frendice jedne.ma vidjet ćete,bit će sve bolje i bolje :top:
naravno,imali smo cijeli dan šk danas :rolleyes: kaj su vam pričali u dvorani za tzk? i jeste li bile možda vani na igralištu pod velikim? pitam zato kaj su došli bivši maturanti,dečki s rampe..legende :zubo:

bee je 1.c,ja sam bekac :) hm,neva... :misli:ne zvuci mi poznato,al moguce da ide sa mnom u raz.:rofl:
iskreno,nemam pojma kaj su pricali u dvorani,bila sam zauzeta proucavanjem prvasica(citaj:decki :D ).
nisam bila na igralistu,al sam primjetila bivse maturante
imam ivanu car iz matematike,ide mi na zivce,grr :mad:

Tears_In_Heaven
03.09.2007., 16:12
Ej ljudovi, samo da vas pozdravim XD
Btw, kuharica :) /veronica/, brijem da sam te vidla :)
(ak si to bila ti, jer imala si smeđe starke s jednim ljubičastim vezicama, žutu majicu i neki fora šos)
Btw, čula sam da smo jedino mi imali cijeli dan šk... ostale su imale po onak samo 45min xD

super_sonic
03.09.2007., 16:14
joj,carica ti je još najbolja od svih iz mat,vjeruj ;) znaš one majice iz wgw-a ja sam carica? ona ti to nosi,hahah :rofl:
hehe,kakvi su dečki? ja sam baš gledala sa svojim curama,nema baš zgodnih :zubo: koliko mi se čini..najzgodniji su ti sada trećaši,barem nama..razgledajte malo po šk :p tko su ti još profesori? ja sad moram ić ali sam vi pišite,odg vam kasnije :top:

03.09.2007., 16:17
Ej ljudovi, samo da vas pozdravim XD
Btw, kuharica :) /veronica/, brijem da sam te vidla :)
(ak si to bila ti, jer imala si smeđe starke s jednim ljubičastim vezicama, žutu majicu i neki fora šos)
Btw, čula sam da smo jedino mi imali cijeli dan šk... ostale su imale po onak samo 45min xD

kak znas da sam veronica :) ?al nisi mene vidjela,po opisu bih rekla da je to bee*

03.09.2007., 16:18
joj,carica ti je još najbolja od svih iz mat,vjeruj ;) znaš one majice iz wgw-a ja sam carica? ona ti to nosi,hahah :rofl:
hehe,kakvi su dečki? ja sam baš gledala sa svojim curama,nema baš zgodnih :zubo: koliko mi se čini..najzgodniji su ti sada trećaši,barem nama..razgledajte malo po šk :p tko su ti još profesori? ja sad moram ić ali sam vi pišite,odg vam kasnije :top:

joj,ima jedan prezgodan,al nemrem sad rec koji je na forumu,ipak je moji identitet otkriven :D vjeruj mi,razgledala sam,trecasi :top:

Tears_In_Heaven
03.09.2007., 16:25
kak znas da sam veronica :) ?al nisi mene vidjela,po opisu bih rekla da je to bee*

He he, pa rekla si mi prek msn-a da si veronica xD.
Ups, sorry, :o pogriješila sam onda, tj. pomiješala po pitanju odjeće...
Kaj si ti imala na sebi? /da se možemo uživo upoznat =)/
I da, ima 2 zgodna trećaša...
Btw, cure i ja smo zaključile da postoji jedan zgodan prvaš :), ne znam ni kak se zove, al imao je plavkastu flanel košulju, dugu smeđu valovitu kosu i brijem nekakvu kvazi bradu/brkove tak nekaj... Jel ga znaš?

super_sonic
03.09.2007., 16:26
da,a iz moje generacije ih nema baš tolko..više ima nas zgodnih cura,hehe :zubo: mogu ti jedan dan pokazat sve face,heh.. ;)

Tears_In_Heaven
03.09.2007., 16:26

O da, trećaši su najzgodniji .. Pavao i jedan lik koji se fura na Ramonese /duža crna ravna kosa/ *raj* :cerek: :)

03.09.2007., 16:27
Btw, cure i ja smo zaključile da postoji jedan zgodan prvaš :), ne znam ni kak se zove, al imao je plavkastu flanel košulju, dugu smeđu valovitu kosu i brijem nekakvu kvazi bradu/brkove tak nekaj... Jel ga znaš?

aha,zaboravila sam:o

hm...ovo postaju povjerljivi razgovori,idem ja na msn :cool:

Tears_In_Heaven
03.09.2007., 16:27
da,a iz moje generacije ih nema baš tolko..više ima nas zgodnih cura,hehe :zubo: mogu ti jedan dan pokazat sve face,heh.. ;)

E mislim da bi se nas par s foruma trebalo jedan dan uživo upoznat.
Ak nemate nikaj protiv, ofkors

Tears_In_Heaven
03.09.2007., 16:29
aha,zaboravila sam:o

hm...ovo postaju povjerljivi razgovori,idem ja na msn :cool:

Okej, očekujem te onda na msn-u xD

03.09.2007., 17:29
E mislim da bi se nas par s foruma trebalo jedan dan uživo upoznat.
Ak nemate nikaj protiv, ofkors

zvuci super :) mislim,bee vec znam,sutra cu i tebe upoznat,al mogle bi se dogovoriti da se nademo sve zajedno

@super sonic-isto zvuci super :zubo: kako da prvasica odbije pokazivanje faca u cetvrtom :cool:

super_sonic
03.09.2007., 18:40
tears in heaven,vjerojatno te i znam iz viđenja ;) pokazat ćeš mi na slici raz na webu.. a ostale cure također,možemo se već sutra nać..kod automata npr :) o da,pavao,a ovog u ramones majici,jel to kovač možda??on je uvijek u istom.. :zubo:

03.09.2007., 18:58
tears in heaven,vjerojatno te i znam iz viđenja ;) pokazat ćeš mi na slici raz na webu.. a ostale cure također,možemo se već sutra nać..kod automata npr :) o da,pavao,a ovog u ramones majici,jel to kovač možda??on je uvijek u istom.. :zubo:

to je bas i t.i.h. predlozila,kod automata za kavu :) vidla sam i ja nekog zgodnog decka (moguce da je trecas) al imao je ramones jaknu a ne majicu.a i pavao da :D

Tears_In_Heaven
03.09.2007., 19:36

Argh, napokon sam gotova s zadaćom iz latinskog!! :s

Nemam pojma kak se Ramones zove, al da, imao je danas neku traper jaknu i iza veeliki Ramones prišivak :)... Mislim da ide u 3.b... Ali Pavao... ah. :D

Onda se svi nađimo sutra pod velikim odmah nakon zvona kod automata za kafu :) ... /nemojte me ubit ak malo zakasnim, al u učionici smo na zadnjem katu pa me malo jebe ono penjanje i spuštanje, lol/
I da, da me možete prepoznat u onoj gužvi -> imat ću plave starke, traperice, valjda kariranu užu košulju /crvenkastu/ - iako sve ovisi o vremenu jer kolko čujem, kiša će; smeđu ravnu dužu kosu i cvike /al sutra poslije šk idem po leće, napokon xD :s /... Nadam se da bute me skužile :D

super_sonic
03.09.2007., 19:36
kak ćemo onda? šteta kaj se razredi zaključavaju,bilo je puno zabavnije kad smo pod odmorima mogli bit unutra.. a i bilo bi nam lakše,jednostavno bi svi došli u recimo 1.c i pitali nekog tko si ti :zubo:

Tears_In_Heaven
03.09.2007., 19:39
Da, imaš pravo... al tak je i bilo prošle godine, pa su ih nakon mjesec dana opet počeli držat otključanim...
Jel može onda ovo za sutra?
btw, super sonic - jel vama perša raska?

super_sonic
03.09.2007., 19:40
Argh, napokon sam gotova s zadaćom iz latinskog!! :s

Nemam pojma kak se Ramones zove, al da, imao je danas neku traper jaknu i iza veeliki Ramones prišivak :)... Mislim da ide u 3.b... Ali Pavao... ah. :D

Onda se svi nađimo sutra pod velikim odmah nakon zvona kod automata za kafu :) ... /nemojte me ubit ak malo zakasnim, al u učionici smo na zadnjem katu pa me malo jebe ono penjanje i spuštanje, lol/
I da, da me možete prepoznat u onoj gužvi -> imat ću plave starke, traperice, valjda kariranu užu košulju /crvenkastu/ - iako sve ovisi o vremenu jer kolko čujem, kiša će; smeđu ravnu dužu kosu i cvike /al sutra poslije šk idem po leće, napokon xD :s /... Nadam se da bute me skužile :D

daj ajmo radije poslije prvog sata ili tak neš,pod odmorom valjda svi imamo neke druge planove :zubo: da idemo jest,na školsko,tak to.. a ak ti ne stigneš,možemo se nać negdje na sredini,ak su prvi raz.dole,4.u podrumu,a ti(drugi) na zadnjem,nađemo se na prvom katu,tj.ispred knjižnice ? samo vi recite kak vam paše,meni svejedno samo ak može ne pod velikim :o

super_sonic
03.09.2007., 19:42
Da, imaš pravo... al tak je i bilo prošle godine, pa su ih nakon mjesec dana opet počeli držat otključanim...
Jel može onda ovo za sutra?
btw, super sonic - jel vama perša raska?

aha :rofl: al ok,nije ni ona tako loša..već smo se svi navikli .
kaj ste imali zad iz lat odmah?? kog imate,dovraga :zubo:
ja sam tina inače :)

Tears_In_Heaven
03.09.2007., 19:47
aha :rofl: al ok,nije ni ona tako loša..već smo se svi navikli .
kaj ste imali zad iz lat odmah?? kog imate,dovraga :zubo:
ja sam tina inače :)

Ja sam Stella ... xD
Imamo Gašparovićku, ma okej je ona ... al sutra ispituje ovo iz 1.raz-a pa jebiga :D
Ovak, meni bi odgovaralo i nakon 1. sata kod knjižnice al pitanje je dal i veronici odgovara... jer sad je offline...
U svakom slučaju ti samo na minutu dođi kod automata, upoznamo se itd, i onda može svatko svojim putem xD...
A i mene ćete valjda po opisu odmah i zamijetit, nadam se bar :D , pa mi se slobodno zaderite il tak nekaj xD...
btw, zaboravila sam napomenut da imam masl. zelenu torbu onak prek ramena :zubo:

super_sonic
03.09.2007., 19:53
drago mi je ;) aha,mislim da sam te skužila na slici! mene nema na toj brijem.. al ja ću vas skužit,samo je problem kaj će pod velikim bit gužva tamo,zato sam mislila.. a niš,čekamo da dođu ostali na forum pa ćemo pitat kuharicu i bee ak bude kak njima odgovara,ali ok je i pod velikim kod automata .
idem sad malo van,neću dugo jer je sutra šk ujutro :rofl:
poz,vidimo se sutra na robiji ! :w

Tears_In_Heaven
03.09.2007., 19:59
drago mi je ;) aha,mislim da sam te skužila na slici! mene nema na toj brijem.. al ja ću vas skužit,samo je problem kaj će pod velikim bit gužva tamo,zato sam mislila.. a niš,čekamo da dođu ostali na forum pa ćemo pitat kuharicu i bee ak bude kak njima odgovara,ali ok je i pod velikim kod automata .
idem sad malo van,neću dugo jer je sutra šk ujutro :rofl:
poz,vidimo se sutra na robiji ! :w

He he, oke.
Btw, imam jedno pitanje iz lat. koje nisam znala, pa bi li mi pliiiz mogla pomoć ak znaš:
Ljepota najljepšeg dječaka na svijetu, ¬¬¬¬¬¬¬________, toliko je zanijela Zeusa da ga je odnio na Olimp i postavio _______ bogova.
/sad bi mi kao trebali nadopunit ove prazne crte, a ja iskreno pojma nemam, nikad to nismo učili a na netu nisam našla xD/
Ajd pliz odg ak si još tu :)

Tears_In_Heaven
03.09.2007., 20:02
E i da... Ak dođe do neke promjene, ajd nek mi veronica pošalje sms /ima br/ jer uskoro više neću moć bit na netu /stara mora neke mejlove sendat, lol/
Pozdrav svima

super_sonic
03.09.2007., 20:04
kaaaj?? :zubo: to bi ti kao trebala na hrv nadopunit,iz mitologije nešto? nemam pojma,nismo to učili nikad.. :confused:
možeš me bilo kaj drugo iz gramatike pitat,prijevod,sve mogu ali mitologija..ne baš :D
idem sad,kasnim,čujemo se još navečer :grli:

Tears_In_Heaven
03.09.2007., 20:11
kaaaj?? :zubo: to bi ti kao trebala na hrv nadopunit,iz mitologije nešto? nemam pojma,nismo to učili nikad.. :confused:
možeš me bilo kaj drugo iz gramatike pitat,prijevod,sve mogu ali mitologija..ne baš :D
idem sad,kasnim,čujemo se još navečer :grli:

Yep, na hrvatskom :)...
Ma nema veze, važno da sam ostalo našla na netu...
Al svejedno, fala :)...
Ajd pozz, pa se čujemo, bye :w

bee*
03.09.2007., 20:31

ona cura po opisu sam ja :) tajna je otkrivena - daj dođi sutra da se upoznamo ! a onaj dečko - ak je to taj ide sa mnom u razred

PatakDodo
03.09.2007., 21:27
ona cura po opisu sam ja :) tajna je otkrivena - daj dođi sutra da se upoznamo ! a onaj dečko - ak je to taj ide sa mnom u razred

Je li to onaj sto nastavlja francuski?

03.09.2007., 23:36
e meni bi vise odgovaralo da se nademo poslje 1.sata kod automata (za kafu).bee je razred do mene,tak da joj mogu javit,a imam i stellin br.,kaj kazes?

super_sonic
03.09.2007., 23:41
e može tak :) ajde onda poslije 1.sata,tj u 8 i 45 kod automata na ulazu.tad neće bit gužve dole,skužit ću vas.
joj moram ić čitat lektiru sad.. :rofl: mogu se kladit da u sri počinjemo s njom,znam ju!! :zubo:

03.09.2007., 23:43
e može tak :) ajde onda poslije 1.sata,tj u 8 i 45 kod automata na ulazu.tad neće bit gužve dole,skužit ću vas.
joj moram ić čitat lektiru sad.. :rofl: mogu se kladit da u sri počinjemo s njom,znam ju!! :zubo:

lektira :rofl: pa 3.9. je... :tuzni:

super_sonic
03.09.2007., 23:47
haha,haha..ovdje to nažalost ništa ne znači :flop:
šuva nam je zadala da preko ljeta pročitamo 5-6 knjižurina.ok,možda nam da još koji dan između pojedine :zubo:
a ovo je još ubitačno dosadno,inače stvarno volim i hrv.i čitat,ali ne i hrvatski realizam!! a kaj ste vi radili cijeli današnji dan,kaj prof.su vam pričali o sebi i svom predmetu jel?

03.09.2007., 23:53
haha,haha..ovdje to nažalost ništa ne znači :flop:
šuva nam je zadala da preko ljeta pročitamo 5-6 knjižurina.ok,možda nam da još koji dan između pojedine :zubo:
a ovo je još ubitačno dosadno,inače stvarno volim i hrv.i čitat,ali ne i hrvatski realizam!! a kaj ste vi radili cijeli današnji dan,kaj prof.su vam pričali o sebi i svom predmetu jel?

ma uglavnom smo trazili knjige po drugim razredima :rofl: a bila je prof.iz vjeronauka i pricala nekaj svima (i nama koji smo uzeli etiku,al cini mi se koa ok zena).nakon toga car matematika.ide mi na zivce sto uzasno tiho prica,ja sam gluha :mad: .a zadnji sat latinski,to je bilo super,brijem da je profesorica gasparovic :misli:
ma sve u svemu,cijeli dan sam bila jako zbunjena :D vidjet cemo sutra kak ce bit,a i vidimo se,pa cu ti pricat uzivo!

super_sonic
03.09.2007., 23:58
ok,pričat ćeš ;) ajme,moram se dić za 6 i pol h,i još dok ja zaspem..ma,ne isplati mi se ić spavat uopće :zubo: navikla sam se spavat barem 9 h dnevno,neeeeee,......... ajde pozz svim klasičarima,see ya kod automata poslije prvog zvona..kiss