View Full Version : Ja sam visok 165, a ona 172
centaur
23.07.2005., 13:01
mislim, znam da se kaže da izgled nije važan, ali ono, zapravo je.
Da li bi vam ovo smetalo? Mislim, meni je ona mrak, još kad štikle obuće, prejebeno....
Ono, znam da je isfrustriranim kompleksašicama lipo vidit nisko visoke parove kad je to po "društvenim normama", a ovako im se baš i ne sviđa. Jeste probali kad? Ono, meni visina kod trebe ne igra ulogu, gledam druge atribute, a i nekak sam imo više uspjeha sa trebama višim od sebe, oko 170, jer dobar dio njih u genima nema naslijeđenu psihološku inferirornost, ko male kompleksašice, koje si zamišljaju da kad su s visokim tipom, da je to isto ko kad ih je tatica hranio i vodio u lunapark na vožnjice. Jedini problem su njene frendice, od kojih su neke ultra bitches, odrasle na cosmu i MTV-u, pa joj seru da kak može. A ona može jer je zgodna, obrazovana i ima samopouzdanja. Ne znam opće kak sam je zbario, nisam baš ni zgodan nekaj, nisam ni u nekoj kondi, neam auto, ona financira 70% svega jer ja jednostavno nemam, kita mi je prosječne veličine..... Jebote, najjače mi je kad idemo po gradu pa me tipovi ljuborno gledaju, kao da ja to ne zaslužujem, valjda zato jer nisam stereotipne visine. To mi je najjače, kad neka štanga od tipa gleda sav bijesan, jer kao, ona je valjda za njega, pošto je on visok. Mislim, taki moraju bit bez brige, jer većina intelektualno inferiornih bića upravo gledaju na stvari kao i oni, tak da imaju plenty of choice. Jest da neće baš bit s pametnim trebama, al what da fuck, budu si nekaj pokarali....
A i ženama isto nije pravo to, onak vidim ja da pogledaju, nekak zbunjeno, a meni sve super.... lol kak guštam, pogotovo kad vidim male kompleksašice. Mislim, tak mi je dobro s ovom, da ću, ak i kad prekinemo i sam postat praznoglavi diskriminator i odjebavat žene ispod 170. Koji ***** će mi neka mala šiparica, još ak je sisata pa zgleda ko maradona. Oću baš fine vitke butrice, onak ne premršave, da se imaš za kaj uhvatit. Ove male, to je ko da jebeš djecu, to me ne pali baš.....
da, hmmm, to bi bilo to....
ak imate kaj za dodat, slobodno.. mm.... da.... u redu...
centaur kaže:
... jer dobar dio njih u genima nema naslijeđenu psihološku inferirornost, ko male kompleksašice, koje si zamišljaju da kad su s visokim tipom, da je to isto ko kad ih je tatica hranio i vodio u lunapark na vožnjice...
ovo je, onak, u najmanju ruku licemjerno za izjavit (s obzirom na obzire)
to je sve kaj sam htjela dodat :D
Stari, dok ne probaš jednu od 180- 190 nemoj se ni javljat, jer još ne znaš što propuštaš ;)
Najbolji je osjećaj ono, kad dođe cura pa samo prekorači preko tebe. :D
Aricija
23.07.2005., 15:25
centaur kaže:
male kompleksašice .... lol kak guštam, pogotovo kad vidim male kompleksašice. ... Ove male, to je ko da jebeš djecu
Veliki se javio :B
znaš kaj ću ja dodat? ti si taj koji ima komplexe, o čemu svjedoči ovo :
centaur kaže:
To mi je najjače, kad neka štanga od tipa gleda sav bijesan, jer kao, ona je valjda za njega, pošto je on visok. ... Jest da neće baš bit s pametnim trebama, al what da fuck, budu si nekaj pokarali....
a ti si bog od metar65 i tak si intelektualno superioran nad likovima koji jebeno zgledaju koji MORA da su glupi, jer bi zaista bilo čudno da je itko osim te tvoje visoke i pametne ženske isto pametan i visok :D
i onda takav bog liječi kompelexe guštanjem na cesti jer si zabrijava da takvi veliki koji su ga tukli u osnovnoj sad žele karat pičku koju on kara
:D
Bat Kol
23.07.2005., 16:11
Aricija kaže:
a ti si bog od metar65 i tak si intelektualno superioran nad likovima koji jebeno zgledaju koji MORA da su glupi, jer bi zaista bilo čudno da je itko osim te tvoje visoke i pametne ženske isto pametan i visok :D
i onda takav bog liječi kompelexe guštanjem na cesti jer si zabrijava da takvi veliki koji su ga tukli u osnovnoj sad žele karat pičku koju on kara
upravo tako. :D :D :D :D
Sudden Sid
23.07.2005., 16:17
Pa ak ti je vazna visina, a onda se drzi vrtnih patuljaka
kako sereš.
cura mog prijetelja je metar osamdeset a on je dvajst centi manji. i ke?
sretni i zaljubljeni.
:rolleyes:
samo_svoja
23.07.2005., 16:24
Sudden Sid kaže:
Pa ak ti je vazna visina, a onda se drzi vrtnih patuljaka
:rofl: :rofl:
On topic: pošto sam 180 cm imala sam i niže tipove..i nije mi bio bad. K tome, valjda su se osjećali sigurnije uz mene :zubo:
*Girlie*
23.07.2005., 16:29
ne privlace me nizi od mene. nikad ne reci nikad al do sada je svaki decko bio visi od mene i to mi se svidja... osjecala bi se cudno da sam visa od svog decka. i to je to.
centaur
23.07.2005., 18:03
Aricija kaže:
haha, droljo retardirana.....
1. likovi koji su visoki jebeno izgledaju? neki da, neki ne, ko i niski, i oni srednje visine. već ovdje se vidi koliko si pametna...
2. nisam mislio na sve visoke, već one koji to smatraju svojom prednosču, a to se itekako vidi u pogledu. uostalom, oni, tj neki od njih, i ovakve poluinteligencije kao ti forsiraju pojam ljepota= visina. Mogo puta sam čuo komentare što od poznanika ili nekih tamo 10-ih likova na sličnu situaciju kao moja. Kad je treba viša od tipa i još k tome zgodna, neki se jako zajapure, ko ti sada.
Iam frendova koji su niži i koji su viši, većina su ih normalni ljudi, ali upoznao sam i mnogo debila, koji misle ak su 2 metra, da su bogom dani. Ne samo po pitanju žena, već se guraju svugdje, na poslu, faxu, školi.... zato jer im kurvice ko ti, otrovane stereotipima, dajete povoda, pa im bezrazložno narastu krila. I onda su sve ljuti kad nije po njihovom....
3. gledaj curo, mene nitko nije tukao, vjeruj mi, ja sam bio bullie(ne znam jel se tak pise), zbog čega mi nekad bed dođe malo
4. nigdje nisam rekao sa sam Bog. No vjerojatno da sam napisao da imam 190, ti bi me sama prozvala bogom i još bi se ponudila da mi popušiš kitu. Onda ovakvo moje pisanje ne bi bilo, kako ti nazivaš "kompleksaško", već bih u tvojim očima ispao jebeno smiješan i duhovit.
5. nigdje nisam ni rekao da sam velik, sa 165 sam definitivno nizak, i nikad mi zbog toga nije bio bed, al da sam naletavao na svakake debile kojima sam morao pojašnjavat neke stvari, što riječima, što nečim drugim, toga je bilo.....ali nije mi bed nekoga tko je moje visine ili niži od mene nazvatti malenim, jer je to jednostavno činjenica, ono opisna kategorija. Ja si to, za razliku od tebe, mogu priznati.
oprosti mi što imam muda reći kako su neki stereotipi totalno glupi i što ću se protiv toga boriti. Za razliku od tebe, ja sam prosuđujem kvalitete ljudi i moje mišljenje, kao i preferencije ne stvaraju drugi. Ma koliko god se trudili.....
A ti *girlie*, meni je zaista drago radi tebe, ti si dokaz da imamo pravo birati i ne izabrati ono kaj nam se ne sviđa.Nitko to nije doveo u pitanje...
U sličnom threadu, samo obratnih uloga, mnogo je malih kompleksašica pisalo kak im je super da je tip pol metra veći od njih. To definitivno jesu kompleksašice.. možemo mi pričat o ljubavi koliko želimo, al te trebice si u 90% slučajeva biraju tipove da ih mogu pokazivat, jer će valjda i same biti tako upadljivije....valjda misle da će narast uz njih il kaj ja znam...
Ja si biram trebe ak mi se svide, i ja naravno njima, visina nema s tim nikakve, ali baš nikakve veze. samo da ću lakše zbarit neku od 170+ je jednostavno moj dojam do sada. očigledno su cure na koje sam naletavao imale malo više samopouzdanja nego ti, i nisu dopustile da im frendice biraju dečke... lolček....
a zašto si ti tako malen?:confused:
centaur kaže:
...
:eek:
koliko mrznje i predrasuda u samo 1,65 :eek:
Aricija
23.07.2005., 19:03
centaur kaže:
al si se osjetio ugroženim kad se tolko opravdavaš :D
*Girlie*
23.07.2005., 19:22
tweak kaže:
i nee, uopce nije iskompleksiran sto se vidi iz njegovih izjava. da nije, nebi ni bio bullie. poznato je da su nasilnici uvijek optereceni nekim problemima :mig: a bed, ali sta sad, takav ti je zivot cupav i dlakav...
a ono za frendice koje biraju decke nisam skuzila na koga se odnosilo al si mene zadnju spomenuo pa me zanima odakle ti to? :lol: da su meni frendice "birale decke" ja bi od svih tipova s kojima sam bila, bila samo sa dvojicom jer se od ostalih nijedan nije svidjao mojim frendicama :zubo: barem ne oni za koje su znale i koje su upoznale... ukusi su razliciti :mig:
pumpkin pie
23.07.2005., 21:23
Ma gle ja i moj bojfrend smoiste visine i kad nosim visoke pete sam veća od njega.I naikad,ali NIKAD mi se nije desilo ovako nešto:
uostalom, oni, tj neki od njih, i ovakve poluinteligencije kao ti forsiraju pojam ljepota= visina. Mogo puta sam čuo komentare što od poznanika ili nekih tamo 10-ih likova na sličnu situaciju kao moja. Kad je treba viša od tipa i još k tome zgodna, neki se jako zajapure, ko ti sada.
Dragi moj,samo se ti tješi da je tebi netko zavidan ili štajaznam.Ljude boli k za tebe i tvoju visinu.
.....ali nije mi bed nekoga tko je moje visine ili niži od mene nazvatti malenim, jer je to jednostavno činjenica, ono opisna kategorija
Ako kažeš da je netko mali,to nije činjenica (or wharever).Činjenuca je ako kažeš da je netko visok 1,65 m.Il da ima zelene oči.Il da je MANJI od nečeg.Ako mravu kažeš da si ti "mali",šta misliš,šta bi ti odgovorio?
Opusti se,nitko te neće tuć jer je cura veća od tebe.Ljude boli k***c:)
centaur kaže:
1. likovi koji su visoki jebeno izgledaju? neki da, neki ne, ko i niski, i oni srednje visine. već ovdje se vidi koliko si pametna...
2. nisam mislio na sve visoke, već one koji to smatraju svojom prednosču, a to se itekako vidi u pogledu. uostalom, oni, tj neki od njih, i ovakve poluinteligencije kao ti forsiraju pojam ljepota= visina. Mogo puta sam čuo komentare što od poznanika ili nekih tamo 10-ih likova na sličnu situaciju kao moja. Kad je treba viša od tipa i još k tome zgodna, neki se jako zajapure, ko ti sada.
Iam frendova koji su niži i koji su viši, većina su ih normalni ljudi, ali upoznao sam i mnogo debila, koji misle ak su 2 metra, da su bogom dani. Ne samo po pitanju žena, već se guraju svugdje, na poslu, faxu, školi.... zato jer im kurvice ko ti, otrovane stereotipima, dajete povoda, pa im bezrazložno narastu krila. I onda su sve ljuti kad nije po njihovom....
3. gledaj curo, mene nitko nije tukao, vjeruj mi, ja sam bio bullie(ne znam jel se tak pise), zbog čega mi nekad bed dođe malo
4. nigdje nisam rekao sa sam Bog. No vjerojatno da sam napisao da imam 190, ti bi me sama prozvala bogom i još bi se ponudila da mi popušiš kitu. Onda ovakvo moje pisanje ne bi bilo, kako ti nazivaš "kompleksaško", već bih u tvojim očima ispao jebeno smiješan i duhovit.
5. nigdje nisam ni rekao da sam velik, sa 165 sam definitivno nizak, i nikad mi zbog toga nije bio bed, al da sam naletavao na svakake debile kojima sam morao pojašnjavat neke stvari, što riječima, što nečim drugim, toga je bilo.....ali nije mi bed nekoga tko je moje visine ili niži od mene nazvatti malenim, jer je to jednostavno činjenica, ono opisna kategorija. Ja si to, za razliku od tebe, mogu priznati.
oprosti mi što imam muda reći kako su neki stereotipi totalno glupi i što ću se protiv toga boriti. Za razliku od tebe, ja sam prosuđujem kvalitete ljudi i moje mišljenje, kao i preferencije ne stvaraju drugi. Ma koliko god se trudili.....
A ti *girlie*, meni je zaista drago radi tebe, ti si dokaz da imamo pravo birati i ne izabrati ono kaj nam se ne sviđa.Nitko to nije doveo u pitanje...
U sličnom threadu, samo obratnih uloga, mnogo je malih kompleksašica pisalo kak im je super da je tip pol metra veći od njih. To definitivno jesu kompleksašice.. možemo mi pričat o ljubavi koliko želimo, al te trebice si u 90% slučajeva biraju tipove da ih mogu pokazivat, jer će valjda i same biti tako upadljivije....valjda misle da će narast uz njih il kaj ja znam...
Ja si biram trebe ak mi se svide, i ja naravno njima, visina nema s tim nikakve, ali baš nikakve veze. samo da ću lakše zbarit neku od 170+ je jednostavno moj dojam do sada. očigledno su cure na koje sam naletavao imale malo više samopouzdanja nego ti, i nisu dopustile da im frendice biraju dečke... lolček....
Čovječe pa ti iskompleksiran do jaja. Tebi ni najbolji psihić ne bi pmogao riješiti problem.
LoveMeTender
24.07.2005., 01:04
Ja sam 2
Ti si 3
Zajedno smo najbolji
:lol: :lol: :lol:
buahahahhahahhah :B :B :B
Go grab a beer and relax :top:
Tuzlansky
24.07.2005., 02:33
Prirodna selekcija je kuja,sta ces:rolleyes:
pumpkin pie
24.07.2005., 13:07
Tuzlansky kaže:
Prirodna selekcija je kuja,sta ces:rolleyes:
:rofl::top:
4me2you
24.07.2005., 13:29
nebi se htel mijesat al nije li malo cudno da je decko nizi od cure? mislim ajd par cm al vise... neznam za ostale al meni je to smijesno vidjeti... tko voli nek izvoli nemam nist protiv.
kad vidis curu sa deckom koji je visi od nje... nikom nista
a kad vidis curu i to jos komada sa niskim tipom... onda si mislis mora da je tip mrak kad je ona s njim...
mislim da je upravo tu poanta.... nije tebi finta koliko si ti visok nego baš želiš da te drugi gledaju s prijezirom..tj. ono kaj sam prije napisal..u drugim ocima postajes mrak tip jer si sa visim komadom... raste ti popularitet
mozda grijesim al to je moje misljenje
btw.nisam neke visine (malo vise od 180) al neznam zasto u mozak sam si utuvio da mi se ne svidjaju niske cure..znaci da nisu barem 170... za J.Lo bi napravil iznimku:top:
centaur
24.07.2005., 13:39
tweak kaže:
Hmm, gdje ti vidiš mržnju u mojim tekstovima?
To što si ti puna mržnje prema nekome tko se ne uklapa u tvoje standarde, ne znači da i drugi mrze. To samo pokazuje koliko praznoglavih ljudi ( pogotovo žena) ima. Samo zato što sam se usudio kritizirati neke pojave, ti automatski zaključuješ da ja mrzim nekoga. To dovoljno govori o tebi...
A *girlie*, ono s frendicama se ne odnosi na tebe, ne moraš me napadat ak nemaš nekaj pametno za reći. Ti si jedna obična glupačica i zato stfu.
A ono što si rekla za bulling, nisam bio baš bullie, ali da sam bio živahan i radio sranja jesam, ko i većina druge djece. Možda je problem u tome što sam kao nizak bio nestašan i zajebant, a to se podrazumijeva odmah mora biti neki kompleks. Da sam radio sranja i maltretirao druge, a bio visok, onda bih vjerojatno bio "alfa" mužjak, jel tak?
ili možda misliš o Napoleonovom kompleksu? Što je to? Još jedna izmišljotina fašistoidnih kurvi koje mrze niske muškarce koji uspiju? Zar se netko ne bi trebao truditi u životu? Ako se nizak muškarac trudi, onda mora da je iskompleksiran i agresivan, to je samo rezervirano za "alfa" mužjake....ne daj bože da želi uspjeti u životu... ili možda smatraš da ne zaslužuje?
Napoleon je poharao pola Europe, i zato što je bio nizak, zato ima kompleks? Znači, da je bio visok i to isto radio onda bi bio veliki vojskovođa? Kravo bez mozga.....
Krle, meni ne treba psihijatar, ali mnogima drugima definitivno treba. Kada netko otvoreno pokuša govoriti o problemu, onda ga se naziva kompleksašem... lijepo. samo govori koliko si napredan u mozgu ti, i ove glupačice koje tu pljuju.
Aricija, nisam se osjetio ugroženim, ali ono, pošto je svijet takav kakav je, moram mnogo više napisat od tebe, makar ni to ne pomaže zaostalim mozgovima poput tebe.
centaur
24.07.2005., 13:59
4me2you kaže:
nebi se htel mijesat al nije li malo cudno da je decko nizi od cure? mislim ajd par cm al vise... neznam za ostale al meni je to smijesno vidjeti... tko voli nek izvoli nemam nist protiv.
kad vidis curu sa deckom koji je visi od nje... nikom nista
a kad vidis curu i to jos komada sa niskim tipom... onda si mislis mora da je tip mrak kad je ona s njim...
mislim da je upravo tu poanta.... nije tebi finta koliko si ti visok nego baš želiš da te drugi gledaju s prijezirom..tj. ono kaj sam prije napisal..u drugim ocima postajes mrak tip jer si sa visim komadom... raste ti popularitet
Totalno si u krivu.. meni nikakav popularitet ne treba, i na kraju boli me kita.. samo govorim kakva sam sve iskustva imao... nije da tražim da mene netko ružno gleda ili da komentira, to se dešava, a ja se protiv toga borim
To što je tebi smiješno vidjeti curu puno višu od tipa je upravo poanta svega. Jer od malena gledaš u jedan te isti model parova i onda si ispranog mozga, ko i mnoge glupačice.... I naravno da ti je neprihvatljivo i neobično vidjeti drugačije....
A ovo kad kažeš da je mrak treba s niskim tipom, to mora značit da je tip super. zašto bi bio super, možda je običan? ja nisam mrak, običan sam. Znači netko tkoje visok to je dosta, a netko tko je nizak, mora bit super mrak da bi imo kvalitetnu trebu? Buraz, daj se poslušaj kaj pričaš? To šta si napiso je bljutavo i diskriminatorski.
Na američkom jugu je bilo neprihvatljivo da crnac bude s bjelkijnom, još je vjerujem i mnogim predjelima i danas tako... A što je to drugo nego stereotip... samo su se ljudi i institucije protiv toga borili pa je učinjen napredak....
isto tako, neprihvatljivo je i smiješno bilo vidjeti istospolne partnee na cesti, danas se, kako gdje, stvari ipak mijenjaju. Jedina stvar koja se ne mijenja jest činjenica da je neriridno da je žena viša od muškarca, da su niži muškarci meprivlačni, luzeri i neuspješni, i da to tako mora biti. Znaš li da su danas muškarci (a i žene, no većinom muškarci) koji su ispod prosjeka visine najdiskriminiranija populacija ljudi u svijetu? zaboravi diskriminaciju po spolu, vjeri rasi i ne znam čemu.... i onda ti meni kažeš da bih trebao šutjeti?
I da ne bih trebao likovati nad činjenicom da kada ti isti ljudi puni mržnje i predrasuda gore od zavisti? Vjeruj mi, ima mngogih zlobnika kojima se moja situacija ne sviđa, i to posvećujem njima...
Pogledaj samo različite komentare na ovaj thread i onaj u kojem je tip bio viši od žene, ne znam pol metra. Dok je tamo bilo odobravanja i svrašavanja zaostalihh žena, ovdje, kada je situacija obrnuta, meni se pokušava namentuti neki kompleks ili agresivnost... jer imam muda otvoreno govoriti.... toga se te kompleksašice i boje, jer su najčcešće sa štangama za koje nije bitno jer imaju mozga ili znaju pričati, već samo da se mogu za njih vješati... i onda kad se netko "mali" pokušava oglasiti, onda mora da tu nekaj ne valjda, pa ono, "otkud mu pravo"....
SickFuck
24.07.2005., 14:43
koji si ti debil... :lol:
centaur kaže:
Hmm, gdje ti vidiš mržnju u mojim tekstovima?
hm, da stvarno, gdje...
...zato jer im kurvice ko ti, otrovane stereotipima....
zatim...
Ti si jedna obična glupačica i zato stfu.
...Kravo bez mozga.....
...samo govori koliko si napredan u mozgu ti, i ove glupačice koje tu pljuju
..moram mnogo više napisat od tebe, makar ni to ne pomaže zaostalim mozgovima poput tebe.
jebote, stari, protiv koga, chega i zashto se ti tu borish i napadash
to kaj ti vidish "zle" visoke ljude okolo sebe koji zele sabotirat tvoju vezu te kojima je ochito primarna preokupacija u zivotu satrat male ljude, to je, vjeruj mi, jedino tvoj pogled na stvari (da ne kazem da se takove nerealne ideje ponekad lijece na posebnim odjelima bolnice i idu pod imenom psihoze :rolleyes: )
i ova usporedba sa rasizmom je :bljak:
usporedjujesh stoljecha opresije i nasilja nad cijelom rasom s time kaj ti fali dvadesetak centi
jebote...
sretno ti, i dalje, bilo jurishanje na vjetrenjache
fuj
Alabama
24.07.2005., 15:29
centaur kaže:
i onda kad se netko "mali" pokušava oglasiti, onda mora da tu nekaj ne valjda, pa ono, "otkud mu pravo"....
Vjeruj mi, stari, da sam se od vas, "malih", naslušala u životu uvreda na račun visine, a kompleksa mi se stvarno teško riješiti. I zato ti je bolje da začepiš gubicu.
LeeLooo
24.07.2005., 17:54
centaur, trebo bi skužit da uopće ne igra ulogu kakva je ta treba pored tebe, zgodna ružna visoka il niska, jer ti si i dalje isti. nizak iskompleksiran i ogorčen:D
Drito Konj
24.07.2005., 19:58
koji kompleksaš :rofl: :rofl:
dugo nismo imali poluidiota tog tipa na ljesu
welcome :w :lol: :bonk:
centaur
24.07.2005., 21:07
Hmm tweak, ovo zadnje fuj ne odnosi se samo na mene, jel tak?
Tebi i ostalima zahvaljujem na komentarima, a pošto ste čovjeka koji je pokušao govoriti o "tabu" temi, socijalno neprihvatljivom stanju, zbog čega sam optužen kao pun mržnje ( stereotip od strane mrziteljice niskih muškaraca) i iskompleksiran od dobrog dijela publike koja ne može razumijeti neke stvari. Žao mi je samo ljudi koji su nižeg rasta(muških), koji dolaze ovdje, a koji šute, a i sami znaju da sam u pravu.
Još jednom, ja iskompleksiran nisam, samo ne želim šutjeti o stvarima koje se dešavaju. E, pa pošto meni ne želite vjerovati, molim vas da posjetite sljedeću stranicu, i da odvojite sat, dva vašeg dragocjenog vremena išćitavajući stotine članaka i primjera ovoga o čemu sam govorio. Ja sa siteom nemam nikakve veze, osim kao posjetioc, mene ti tekstovi nisu iznenadili, ali one koji to nisu iskusili, vjerujem da hoće. Tweak, znam da ti se ja i ovakvi kao što sam ja gade, no vjeruj mi, ja ne mrzim nikoga, niti sam iskompleksiran. tebe posebno molim da posjetiš site.
Site je www.shortsupport.org.
Poesbno pročitajte dio s reklamama i članke ( pa i znanstvene studije) o datingu.
SickFuck
24.07.2005., 21:20
centaur kaže:
Tebi i ostalima zahvaljujem na komentarima, a pošto ste čovjeka koji je pokušao govoriti o "tabu" temi,
socijalno neprihvatljivom stanju , zbog čega sam optužen kao pun mržnje ( stereotip od strane mrziteljice niskih muškaraca )
Još jednom, ja iskompleksiran nisam,
Poesbno pročitajte dio s reklamama i članke ( pa i znanstvene studije) o datingu.
Aaaaaaaaaaah... :lol: :lol: :lol:
Rapifen
24.07.2005., 21:38
centaur kaže:
.....
A i ženama isto nije pravo to, onak vidim ja da pogledaju, nekak zbunjeno, a meni sve super.... lol kak guštam, pogotovo kad vidim male kompleksašice. Mislim, tak mi je dobro s ovom, da ću, ak i kad prekinemo i sam postat praznoglavi diskriminator i odjebavat žene ispod 170. Koji ***** će mi neka mala šiparica, još ak je sisata pa zgleda ko maradona. Oću baš fine vitke butrice, onak ne premršave, da se imaš za kaj uhvatit. Ove male, to je ko da jebeš djecu, to me ne pali baš.....
ak imate kaj za dodat, slobodno.. mm.... da.... u redu...
Bez ljutnje, ali ovo mi zvuči kao spika jedne "tetkice", a ne pravog muškarca. :B
LeeLooo
24.07.2005., 21:42
veliš nisi iskompleksiran?! ok. prihvatio si svoju visinu i zbog nje ne patiš, al patiš zbog načina na koje misliš da te društvo tretira i doživljava i zbog tog jesi iskompleksiran.
nizak si i samim time manje zgodan nego da si viši, pa bi bilo ČUDNO da te ne pogledavaju ak imaš dobru pičku.
a neiskompleksiranost bi uključivala to da ti kužiš da je normalan tretman koji dobivaš. možda ne pravedan ali normalan za ljude...
Drito Konj
24.07.2005., 21:44
centaur kaže:
Još jednom, ja iskompleksiran nisam, niti sam iskompleksiran.
ne, a ni ovaj jež pored tebe. daj jebote, da nisi iskompleksiran, ne bi išao okolo otvarajuć teme o tome kak si mali, ali ipak jebeš. to je, stari moj, lječenje kompleksa. no, neeeeeee. zajebo sam se. ti si zapravo sjajni vitez patuljak, koji želi ostalim patuljcima pokazat put sreće :D :D :rofl:
Drito Konj kaže:
ne, a ni ovaj jež pored tebe. daj jebote, da nisi iskompleksiran, ne bi išao okolo otvarajuć teme o tome kak si mali, ali ipak jebeš. to je, stari moj, lječenje kompleksa. no, neeeeeee. zajebo sam se. ti si zapravo sjajni vitez patuljak, koji želi ostalim patuljcima pokazat put sreće :D :D :rofl:
:rofl::rofl::rofl:
covjek je zapravo kepec na bijelom konju:rofl:
a prije nego me prozoves kompeksasicom i ne znam cime, ja sam visa od svog dragog:W
Drito Konj
24.07.2005., 21:47
LeeLooo kaže:
veliš nisi iskompleksiran?! ok. prihvatio si svoju visinu i zbog nje ne patiš, al patiš zbog načina na koje misliš da te društvo tretira i doživljava i zbog tog jesi iskompleksiran.
alo lilu! pa kaj on ima PRIHVATIT svoju visinu? prihvatio ju je onu sekundu kad je skužio da neće više rast, jebote. ali ga i dalje jebe kaj ga vide kao "malog". dakle, ovo kaj si napisala da je iskompleksiran zbog načina na koji ga društvo gleda, je jedini mogući uzrok kompleksa. a zapravo bi ga trebali gledat ko glupog, ružnog, iskompleksiranog gnoma. ono, bez obzira na visinu. :D
Drito Konj kaže:
alo lilu! pa kaj on ima PRIHVATIT svoju visinu? prihvatio ju je onu sekundu kad je skužio da neće više rast, jebote. ali ga i dalje jebe kaj ga vide kao "malog". dakle, ovo kaj si napisala da je iskompleksiran zbog načina na koji ga društvo gleda, je jedini mogući uzrok kompleksa. a zapravo bi ga trebali gledat ko glupog, ružnog, iskompleksiranog gnoma. ono, bez obzira na visinu. :D
ma zajebi visinu:D trebali bi ga gledat kao kepeca, makar narasto do 2 metra:D:D:D
Drito Konj
24.07.2005., 21:51
plavva kaže:
ma zajebi visinu:D trebali bi ga gledat kao kepeca, makar narasto do 2 metra:D:D:D
al pazi, da on sam pogolemi tijelo do 2 metra, ova od 1.72 bi bila dijete, neprivlačna, nikakva. ako ima velike sise, bilo bi mu ko da jebe maradonu :rofl: :rofl:
LeeLooo
24.07.2005., 21:54
Drito Konj kaže:
pa da, MISLI da nema komplekse jer je prihvatio sto je nizak i s tim se pomirio....
i zato kaže 'nisam iskompleksiran' jer misli da se iskompl odnosi na 'smeta mi što sam nizak ' a ziher brije briju ...' lijep sam ja i nizak'
Drito Konj
24.07.2005., 21:56
centaur kaže:
a i nekak sam imo više uspjeha sa trebama višim od sebe, oko 170, jer dobar dio njih u genima nema naslijeđenu psihološku inferirornost
jebemti mater, koliko sam samo psihološki inferiornih poševio. :eek: :eek: aaaaaaaaa pa s 2 sam bio u vezama skoro 7 godina sve skupa. koje jebene kompleksašice. idem ih nazvat i reć da im jebem mater iskompleksiranu. :rofl: :bonk:
LeeLooo
24.07.2005., 21:59
ja sam psihološki inferiorna. idem se rastezat možda mi 3 cm pomognu da pređem na 'višu' razinu:D
Drito Konj
24.07.2005., 22:01
LeeLooo kaže:
ja sam psihološki inferiorna. idem se rastezat možda mi 3 cm pomognu da pređem na 'višu' razinu:D
nema šanse, zajebi. možeš dokazat da nisi psihički inferiorna samo tako da se poševiš s ovom tu mahovinom u ljudskom obliku. :D :D
LeeLooo
24.07.2005., 22:05
Drito Konj kaže:
nema šanse, zajebi. možeš dokazat da nisi psihički inferiorna samo tako da se poševiš s ovom tu mahovinom u ljudskom obliku. :D :D
a jebga onda ostajem psihološki inferiorna. nema šanse da kepece furam pored sebe.. pa da još moram sjest poturski dok mu pušim... halooo!??:D :B
Drito Konj
24.07.2005., 22:08
LeeLooo kaže:
a jebga onda ostajem psihološki inferiorna. nema šanse da kepece furam pored sebe.. pa da još moram sjest poturski dok mu pušim... halooo!??:D :B
pa uvijek moš reć da vodiš malog u zoološki ak sretneš neke dobre prijatelje. ono, da ti se ne smiju. :D :D samo njemu reci da šuti i liže slaju i sve ok :D :D
Ijuh! Čuj centaure, možeš se ti grčit koliko hoćeš, no to ne mijenja činjenicu da si kepec i da ti je bolje držat se te ribe koju si našao, jer s tom visinom ne budeš našao drugu ribu ak te ova ostavi. :w
P.S. A razvidno je da te bude ostavila, jer osim što si kepec, još si i papak. BUJAKAŠA! :rozi:
meshetar
24.07.2005., 22:31
centaur kaže:
Tebi i ostalima zahvaljujem na komentarima, a pošto ste čovjeka koji je pokušao govoriti o "tabu" temi, socijalno neprihvatljivom stanju, zbog čega sam optužen kao pun mržnje ( stereotip od strane mrziteljice niskih muškaraca) i iskompleksiran od dobrog dijela publike koja ne može razumijeti neke stvari. Žao mi je samo ljudi koji su nižeg rasta(muških), koji dolaze ovdje, a koji šute, a i sami znaju da sam u pravu.
Ne bih se slozio sa tobom. Ja ne spadam sigurno u "visoku" kategoriju, a imam i koju godinu.
Kroz zivot sam nailazio na svakojake situacije i ljude, a i svakakvih nas ima.
Medjutim, nikada nisam osjecao strah ili komplex kada bi trebalo ostvariti ono sto zelim za sebe u zivotu. Pogotovo ne strah baziran na fizickom izgledu.
Bio ti 165, 175 ili 205, ako si nula, onda si nula.
Ima ljudi koji ismijavaju niske. I debele. I sa naocalama. I pristave. I sepave. I previsoke. I premrsave. I sa velikim usima. I sa velikim nosom. Treba li nastaviti niz?
Ako imas cuku u glavi i ponesto samopouzdanja, ne vidim zasto bi se trebao osjecati ugrozenim.
Ono sto cinis u zivotu je ONO sto te predstavlja.
Veci problem je necija higijena (ili izostanak iste), narkomanija, alkoholizam ili nesto trece od visine. Ili klempavosti usiju.
centaur kaže:
Ovo je inace "americki marketinski" nacin pristupa "problemu". Ako problema nema, trebalo bi ga izmisliti. Pa tek onda lijek. Pa to jos lijepo i tarifiramo.
Slazem se da support grupe mogu pomoci osobama u korekciji shvacanja i prihvacanja samoga sebe. Ali marketing nece uistinu pomoci nikome.
Ako si normalna osoba, prihvatio si sebe kakvim jesi.
A ono sto trebas mijenjati je ono sto MOZES mijenjati, da bi bio bolji covjek.
Budi dobar. Ljubazan. Bavi se sportom. Uci strane jezike.
Nemoj pokusavati narasti. Do 25. si rastao koliko jesi. Vise ne mozes. Sve drugo mozes.
kvark01
24.07.2005., 22:51
meshetar kaže:
Nemoj pokusavati narasti. Do 25. si rastao koliko jesi. Vise ne mozes. Sve drugo mozes.
kaj. do 25.:confused: ja mislio da se raste do 21 godine. jos cu neko vrijeme rasti, super.:D
kvark01
24.07.2005., 22:57
ja sam bio neko vrijeme iskompleksiran svojom visinom, ali kada sam vidio da je bruce lee nizi od mene, a da sam visok ko jackie chan(174), a on je moj idol, vise nisam iskompleksiran visinom,
sada sam iskompleksiran izgledom, svojim glasom, dlakavoscu,
neinteligencijom, nosom, kosom...:D
meshetar
24.07.2005., 23:01
kvark01 kaže:
kaj. do 25.:confused: ja mislio da se raste do 21 godine. jos cu neko vrijeme rasti, super.:D
Nisam bio niti ja siguran, pa sam dodao extra godina. Za slucaj medicinskog fenomena ;)
Ionako ce se naci netko medicinski nastrojen tko ce nam rijesiti dilemu :cool:
Pozdrav!
maja beba
24.07.2005., 23:06
kad sam pročitala naslov baš sam mislila autoru teme reći da visina nije nikakav problem i da su ljudi koji tako misle zatucani, ali kad sam pročitala post, mogu samo reći da je problem u autoru i da je on zatucan.:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
i iskompleksiran i licemjeran ( pogotovo ono o niskim curama ):mad:
sad da preduhitrim nekog tko će reći da sam ovo napisala jer sam niska ( a takvih uvijek ima ) , visoka sam 170.
viša od autora!!!!!!!:B
centaur
24.07.2005., 23:21
Gazda, tvoje rasističke komentare čitam več neko vrijeme, i zaista se nadam da će ti se desiti najgore moguće stvari . Ovo nije prvi put da se izletavaš i zbog takvih kao što si ti je svijet takav kakav je.
Mešetar, hvala što se nisi stavio u kategoriju onih koji vrijeđaju, jer samo tako mogu pobjeći od površnosti koja ih opisuje.
No, problem nije izmišljen, on postoji. Ovaj link koji sam napisao, nije nikakva terapijska grupa ako si na to mislio, već zbornik dokaza o sustavnoj diskriminaciji, koja nadilazi pitanja veza, sexa, i ženskih preferencija. Čudno je da drito konj , lellooooo i ostala škvadra nije željela odvojiti koju minutu da malo pogleda, nego nastavila dalje srati, jer je valjda tako lakše.
Slažem se da čovjek napravi onoliko koliko se potrudi, ali nekima se nažalost ne pruža i ta šansa. Ako ti je nick povezan sa zanimanjem, onda si sigurno radio u korporativnom svijetu, pa i sam znaš kako stvari stoje.
Sa žalošću sam pročitao članak, koji je mislim i netko na ovim forumima prenio, a to je da su švedski znanstvanici ustanovili da je broj suicida među muškom populacijom najveći upravo u onih nižeg rasta. Da li su i oni svi iskomplesirani, ili su im se nakupile godine sranja i omalovažavanja, alijenacije i uvreda? Da li su oni svi odreda lijeni, neljubazni, ne brinu o higijeni ili su jednostavno zlobni? Jer isti ovi monstrumi koji ovdje seru po forumima, postoje i na ulici i na poslu, svugdje.... a oni su većina.
i što ako se ja nađem jednog dana u takvoj situaciji, kada pokušam sve, a jednostavno ne ide. Da li da onda kažem sebi da je to u mojoj glavi, ili da se idem borit protiv vjetrenjača, kako je jedna kompleksašica rekla? Da se borim silom? Da uzmem sačmaricu i posjetim Gazdu doma? Ne, to nije moj stil, ali imam pravo napisati što želim, pa ako sam imao utjecaja i na jednu jedinu osobu, mnogo sam napravio....kome se ne sviđa, ne mora čitati niti odgovarati.
Pola moga uvodnog posta je bila čista zajebacnija ( onaj dio o nedejtanju žena ispod 170 jer su ko maradona) , ironija ženskih preferencija koje stavljaju visinu na prvo mjesto. A to rade jer su površne, maloumne i zaostale glupače, čega su i same svjesne. Zaniljivo je to kak su sve odreda popušile foru, mali test za njih, koji su, očekivano, pale.
Gazda, ak i prekinem s curom, naći ću drugu, ne brini ti za mene. moja je satisfackija što ću uvijek imat trebu s kojom ću moć i koji put popričat, za razliku od tebe. No, ti si ionako ograničen pa nećeš ni shvatiti da ti nešto nedostaje.
anyway, pokušao sam nešto, nešto sam i saznao, što sam uglavnom i znao prije. Nemojte se previše osjećati uvrijeđenima, to je samo istina koja vas opisuje.
Aj bok, idem na pivu.
centaur kaže:
Pola moga uvodnog posta je bila čista zajebacnija ( onaj dio o nedejtanju žena ispod 170 jer su ko maradona) , ironija ženskih preferencija koje stavljaju visinu na prvo mjesto. A to rade jer su površne, maloumne i zaostale glupače, čega su i same svjesne. Zaniljivo je to kak su sve odreda popušile foru, mali test za njih, koji su, očekivano, pale.
Jok, mene bedira da sam kepec. :kava:
izabelala
24.07.2005., 23:39
izleće besan i crven u licu
izlazi mu para kroz uši
udara se o prsa
ispušta muževni krik
pocepa košulju i prikazuje svoje grudi
kosa počinje da skače sa njegove glave
ne, neću se predati tek tako
rekao je kroz zube i uleteo natrag u kokošinjac
onda se čulo skičanje, pucanj, letelo je perje kroz prozor
onda je posle jezive tišine krv počela da curi po ekranu i više ništa nismo videli
ah, ova komunikacija s tobom mi je drito ko kad te onak poshteno ubode komarac, i znash sam da se nesmjesh cohat jerbo che bit 16 puta gore, al neeeeemeresh izdrzat : bad bad tweak:
nego, idemo dalje (pregrmimo to da sam zla, i ktomu visoka, kompleksashica koja mrzi male ljude)
gle, stari, problema NEMA, ono ne, ne postoji...
ti ga radish i josh kad te podupreo tako "influencijalan" sajt kao shortsupport.org, onda mora da je nedvojbeno da si zhrtva zlog i opresivnog drushtva
(stavila sam si taj sajt u bookmarke, u folder skupa sa www.girlsandcorpses.com samo da istaknem koliko je to ekshli relevantna tema za drushtvo )
ja osobno nikad nisam vidla (oduzmimo osnovnoshkolska podjebavanja) da je netko bio zrtva nekog gadnog zlostavljanja samo zato sto je nizak, ili nedobog, da mu je nesto u zivotu bilo onemoguceno zbog njegove visine
a to kaje tebi tvojih 1,65, vjerujem, jedina osnovna zivotna tema, nije ni cudo da ces svaku pizdariju koja te zadesi pripisat diskriminaciji zbog tih istih 1,65
ajmo na hipotetskom primjeru:
pretpostavimo da postoji neki nadrkani, bahati, potencijalno agresivan kreten koji usto ima poteshkocha skinut kutiju s vrha ormara
i sad, poshto je tak inache poprilichno neugodna osoba, idem mu sad ja spustit
i naravno, sad da mu kazesh da je nadrkani majmun, nema neku tezinu, ali kad ga nazovesh malim nadrkanim majmunom, onda to ipak nesh znachi
no, taj majmun che protumachit to da zato shto je mali dobiva takove epitete, a ne zato shto je nadrkan i majmun
sjebo sam ti post, pa ga vratio. uredi/citat zajeb, sori. :o phew.
drito
centaur kaže:
Gazda, tvoje rasističke komentare čitam več neko vrijeme, i zaista se nadam da će ti se desiti najgore moguće stvari . Ovo nije prvi put da se izletavaš i zbog takvih kao što si ti je svijet takav kakav je.
No, problem nije izmišljen, on postoji. Pola moga uvodnog posta je bila čista zajebacnija ( onaj dio o nedejtanju žena ispod 170 jer su ko maradona) , ironija ženskih preferencija koje stavljaju visinu na prvo mjesto. A to rade jer su površne, maloumne i zaostale glupače, čega su i same svjesne. Zaniljivo je to kak su sve odreda popušile foru, mali test za njih, koji su, očekivano, pale.
anyway, pokušao sam nešto, nešto sam i saznao, što sam uglavnom i znao prije. Nemojte se previše osjećati uvrijeđenima, to je samo istina koja vas opisuje.
Tebi su se već desile jako loše stvari...u glavi. Pa koga briga koliko si visok odnosno nizak ako znaš sa tim živit, a da druge ne jebeš u zdrav mozak. Očito si nedovoljno pametan da skužiš da tebe ovdje nitko ne pljuje zbog tvoje visine već zbog tog primitivnog stava...Budi sretan šta si dio ovog svijeta, živi i pusti druge da žive.
Problem si sam stvorio, a dal ću ja bit sa niskim tipom, moja stvar i od tebe sigurno neću tražit blagoslov...to rade malo jači kompleksaši, a nedaj Bože da se itko uvrijedi na tvoje riječi.
Sretno ti bilo i povalio ti dabogda pola dvometrašica...
Elysium
25.07.2005., 13:55
Tyche kaže:
Sretno ti bilo i povalio ti dabogda pola dvometrašicE...
:D:D
eto, jedna baš po tvojoj mjeri..
psihopat
25.07.2005., 19:13
centaur kaže:
mislim, znam da se kaže da izgled nije važan, ali ono, zapravo je.
Da li bi vam ovo smetalo? Mislim, meni je ona mrak, još kad štikle obuće, prejebeno....
Ono, znam da je isfrustriranim kompleksašicama lipo vidit nisko visoke parove kad je to po "društvenim normama", a ovako im se baš i ne sviđa. Jeste probali kad? Ono, meni visina kod trebe ne igra ulogu, gledam druge atribute, a i nekak sam imo više uspjeha sa trebama višim od sebe, oko 170, jer dobar dio njih u genima nema naslijeđenu psihološku inferirornost, ko male kompleksašice, koje si zamišljaju da kad su s visokim tipom, da je to isto ko kad ih je tatica hranio i vodio u lunapark na vožnjice. Jedini problem su njene frendice, od kojih su neke ultra bitches, odrasle na cosmu i MTV-u, pa joj seru da kak može. A ona može jer je zgodna, obrazovana i ima samopouzdanja. Ne znam opće kak sam je zbario, nisam baš ni zgodan nekaj, nisam ni u nekoj kondi, neam auto, ona financira 70% svega jer ja jednostavno nemam, kita mi je prosječne veličine..... Jebote, najjače mi je kad idemo po gradu pa me tipovi ljuborno gledaju, kao da ja to ne zaslužujem, valjda zato jer nisam stereotipne visine. To mi je najjače, kad neka štanga od tipa gleda sav bijesan, jer kao, ona je valjda za njega, pošto je on visok. Mislim, taki moraju bit bez brige, jer većina intelektualno inferiornih bića upravo gledaju na stvari kao i oni, tak da imaju plenty of choice. Jest da neće baš bit s pametnim trebama, al what da fuck, budu si nekaj pokarali....
ak imate kaj za dodat, slobodno.. mm.... da.... u redu... :top: :top: :top:
sjebo sam ti post, pa ga vratio. uredi/citat zajeb, sori. :o phew.
drito
no harm done :), dugujesh mi/mom postu (ako se dobro sjecham svog veleumnog posta) dva ili tri ova --> :D te jedan snappy remark (na engleskom afkors) upuchen autoru topika
centaur kaže:
Jebote, najjače mi je kad idemo po gradu pa me tipovi ljuborno gledaju, kao da ja to ne zaslužujem, valjda zato jer nisam stereotipne visine. To mi je najjače, kad neka štanga od tipa gleda sav bijesan, jer kao, ona je valjda za njega, pošto je on visok. :rolleyes: :D :D :D
ja sam visoka oko ili preko 180 cm u obuvenoj nozi.
On je visok 170 cm - bos, u obući koji cm više...
nisam nikad o tome razmišljala, ali ovo je fakat zanimljivo :raspa:
Drito Konj
26.07.2005., 00:02
tweak kaže:
no harm done :), dugujesh mi/mom postu (ako se dobro sjecham svog veleumnog posta) dva ili tri ova --> :D te jedan snappy remark (na engleskom afkors) upuchen autoru topika
:D :D :D
hmmm...išlo je nekaj tipa "anyway, you get me"
na kaj sam ja napisao. yup, but he doesn't, ali i to su pojela virtualna prostranstva moje realne gluposti :D
duda956
26.07.2005., 02:13
[..... Jebote, najjače mi je kad idemo po gradu pa me tipovi ljuborno gledaju
a mozda i razmišljaju da uopće nisi za nju????
a jesi kad to pomislil????
bokič :klap:
a tko je ljep onda, je za niju :zvrko:
centaur
26.07.2005., 13:11
tweak kaže:
ah, ova komunikacija s tobom mi je drito ko kad te onak poshteno ubode komarac, i znash sam da se nesmjesh cohat jerbo che bit 16 puta gore, al neeeeemeresh izdrzat : bad bad tweak:
nego, idemo dalje (pregrmimo to da sam zla, i ktomu visoka, kompleksashica koja mrzi male ljude)
gle, stari, problema NEMA, ono ne, ne postoji...
ti ga radish i josh kad te podupreo tako "influencijalan" sajt kao
shortsupport.org
nisam rekao da treba biti infulencijalan. samo da drugi sa sličnim iskustvima mogu vidjeti da nisu sami, i da očigledo ima mnogo ljudi u društvu koji im stvaraju probleme
ja osobno nikad nisam vidla (oduzmimo osnovnoshkolska podjebavanja) da je netko bio zrtva nekog gadnog zlostavljanja samo zato sto je nizak, ili nedobog, da mu je nesto u zivotu bilo onemoguceno zbog njegove visine
http://www.cnn.com/2004/LAW/05/31/dorf.height.discrimination/
a to kaje tebi tvojih 1,65, vjerujem, jedina osnovna zivotna tema, nije ni cudo da ces svaku pizdariju koja te zadesi pripisat diskriminaciji zbog tih istih 1,65
Naravno da nije. Još jedan stereotip, ali da, ako ću imat negativnih iskustava s ljudima poput tebe u bilo kojem smislu, da, upravo ću tome pripisat svaku pizdariju
ajmo na hipotetskom primjeru:
pretpostavimo da postoji neki nadrkani, bahati, potencijalno agresivan kreten koji usto ima poteshkocha skinut kutiju s vrha ormara
i sad, poshto je tak inache poprilichno neugodna osoba, idem mu sad ja spustit
i naravno, sad da mu kazesh da je nadrkani majmun, nema neku tezinu, ali kad ga nazovesh malim nadrkanim majmunom, onda to ipak nesh znachi
Ovo je toliko glupa usporedba, da ono, uopće ne znam zakaj sam quotao
centaur
26.07.2005., 13:14
duda956 kaže:
[..... Jebote, najjače mi je kad idemo po gradu pa me tipovi ljuborno gledaju
a mozda i razmišljaju da uopće nisi za nju????
a jesi kad to pomislil????
Haha, glupačo, da jesam pomislio sam, o tome je i riječ, ali tvoj mozak to ne može shvatiti. Tko su oni, ili TI, da imaju pravo misliti da ja nisam za nju? To i jest bio bit posta, a i pokušaj dokazivanja da su debili poput tebe nažalost brojčano dominantni u društvu
lady_dementia
26.07.2005., 13:24
centaur, kog ti jos na ovoj temi nisi nazvao kretenom? ocito su svi osim tebe ovdje glupi a pogotovo zene,jel.
mislim da je to ipak znak da si malo razmislis bez prepotentnog napucavanja cnn linkova, problem je ok i bilo ga je ok tu postaviti ali tvoje reakcije i rezoniranje dovode me do placa.
samo tolko.
duda956
26.07.2005., 15:24
centaur kaže:
Haha, glupačo, da jesam pomislio sam, o tome je i riječ, ali tvoj mozak to ne može shvatiti. Tko su oni, ili TI, da imaju pravo misliti da ja nisam za nju? To i jest bio bit posta, a i pokušaj dokazivanja da su debili poput tebe nažalost brojčano dominantni u društvu
Hej mali pametni :B
nek ti bude kak si si ti zacrtao u svom malom mozgu.
Jer ni on ti ocito nije bog zna kak velik
Svi su ti do koljena, je ,tak je.
Mirno spavaj i uzivaj u svojoj umisljenosti. Nisi vrijedan vise moga slovca.
a vi ostali ,postovni, ignorirajte ga.
On je bog u svojem malom mozgu i to mu je dosta i sto ce mu nasa misljenja.
:B
Drito Konj
26.07.2005., 16:00
tweak kaže:
that's it, I quit :(
jednostavno ne kuži :D :D
i tak tvik, kajima? :D
meshetar
26.07.2005., 18:01
centaur kaže:
Pozdrav,
Centaur, ako mogu primjetiti, mozda imas malo prenagao i preradikalan pristup ka ljudima. Ne cinis mi se kao osoba koja ne bi imala kvalitetan rezon. To vidim po nekim postovima.
Ako se ne slazes sa nekime, ne vidim kako bi vrijedjanje donijelo neku dodatnu korist... i sam si primjetio kako je bolje kada se razgovara bez vrijedjanja.
Osim toga... pa necemo valjda lady_dementiu tjerati u plac ;)
Mogu se sloziti da visina ponekada predstavlja problem. Ne mislim samo ako treba dohvatiti nesto visoko.
No, stojim kod misljenja da je problem najcesce (ne mozemo ipak generalizirati) u samoj "niskoj" osobi.
Oni "visoki" (gabaritno) pojedinci koji namjerno krecu u "zlostavljanje" su ipak rjedji. Barem ono sto sam ja vidio oko sebe.
Veci problem predstavlja to ophodjenje medju ljudima. To si i sam u pocetku dobro primjetio.
Imas vrlo dobre primjere i ovdje na forumu.
Jedan od ponajboljih je sveprisutni "instant-drinks-drinker", kojeg imas cak i u ovom topicu.
Rijetko kod koga ces vidjeti takav prelos nacin komunikacije, koji ukazuje na ozbiljan problem kod same osobe.
Takav rijecnik je mozda simpatican kod djece kada uce govoriti, medjutim, vec kad krenu u O.S. ta simpaticnost prelazi u
Cca 10k postova i "uredjivacki" status je mozda trebao dati ili inspirirati jedan smireniji pristup, ako ne vec samo pristojnost.
Kako se to nije dogodilo (iako ima i pozitivnih trenutaka, ne mogu biti licemjer), ostaje nam zakljuciti o postojanju problema kod te osobe.
Da li mozes takvu osobu izvrnuti ruglu? Ili je "zlostavljati" radi tog njenog ogranicenja? Defekta?
Naravno da ne...
Ali da treba pomoci i boriti se protiv toga, to da.
Razmisli samo u kakvom okruzenju zelis zivjeti i odgovor ce ti doci sam po sebi
;)
LeeLooo
26.07.2005., 20:11
ja kad vidim dečka od 165 sa curom od 172, pomislim: 'joj, kako joj mlađi braco izgleda odraslo!'
tak da, centaur, ja nebi ni skuzila da si ti njen tip ak te to tješi:cool:
Einstein
26.07.2005., 23:54
LeeLooo kaže:
ja kad vidim dečka od 165 sa curom od 172, pomislim: 'joj, kako joj mlađi braco izgleda odraslo!'
Imaš IQ ekvivalentan sobnoj temperaturi.
centaur kaže:
. Napoleon je poharao pola Europe, i zato što je bio nizak, zato ima kompleks? Znači, da je bio visok i to isto radio onda bi bio veliki vojskovođa?
Ne vjerujem. :D Mislim da se to netko isfurava na kompleksaša i da je ovaj topic u biti zafrkancija.
LeeLooo
27.07.2005., 00:58
Einstein kaže:
Imaš IQ ekvivalentan sobnoj temperaturi.
jea... a tko si ti , einstein?!:D
centaur
29.07.2005., 15:04
LeeLooo kaže:
tvoj smisao za humor mora da obara s nogu debile koji te doživljavaju kao normlanu osobu, jer osim što si extremno glupa ( vidljivo i iz drugih postova), još si i zlobna, al onak primitivno...
P.S. Da sam na tvom mjestu, ne bih nikada zatrudnio...
centaur kaže:
tvoj smisao za humor mora da obara s nogu debile koji te doživljavaju kao normlanu osobu, jer osim što si extremno glupa ( vidljivo i iz drugih postova), još si i zlobna, al onak primitivno...
P.S. Da sam na tvom mjestu, ne bih nikada zatrudnio...
cuj patuljak, ti si malo previse dopustas, ne mislis?
djurdjica
29.07.2005., 17:17
[QUOTE]centaur kaže:
[B]
Kada netko otvoreno pokuša govoriti o problemu, onda ga se naziva kompleksašem... lijepo.
Znaci..... dogovoreno :)
Ipak imas problem, kazes. Ne kompleks nego problem.
OK
sve si rekao u toj rečenici.
A problem si si sam stvorio , radis ga tamo gdje ga NEMA.
Samo ti uzivaj u setnji sa svojom curom a sto te ljudi gledaju, nek gledaju i ti njih gledas da bi vidio njihovo gledanje :)
..i zaboravi na svoj "problem"
(ajde da vidim kakve cu ja "lijepe" epitete od tebe zasluziti, pucaj)
samo_svoja kaže:
:rofl: :rofl:
On topic: pošto sam 180 cm imala sam i niže tipove..
I ja. Vrlo su zahvalni. Moš im držat makijato na glavi. :kava:
centaur
29.07.2005., 20:07
plavva kaže:
cuj patuljak, ti si malo previse dopustas, ne mislis?
Ty biatch, nego što si ja to previše dopuštam? Aj reci jedan primjer, pa onda ću ti možda i oprostit ovakvo vrijeđanje, makar to za mene nije uvreda, jer dolazi od nekoga koga ne poznajem, a još k tome i od osobe koja je očigledno doživjela gadnih stvari u životu ( mnogo gadnijih nego ja). jer, iako smo se svi susreli s problemima u raznim oblicima, malo je onih koji se ujutro ne mogu pogledati u ogledalo, a da ne vide ne samo fizičku rugobu u refleksiji, nego i crnilo duše. A to crnilo je koštalu tu osobu mnogo trauma, neispunjenih snova, slomljenog srca ( takvi su omiljene mete psihopata, što vjerojatno i sama znaš), pa sad se eto, nakon 3 stranice threada, odlučila okuražit, pa presjeć temu jednom primitivnom izjavom, jer će kao valjda ispast full coolerica pred svojim frigidnim cosmo istomišljenicama. Gle, odi glumi frajericu pred tipovima koji su te izvarali, ponižavali i napravili ovakvu nakazu od tebe. Ja ti nisam ništa učinio, pa te stoga molim da me pustiš na miru. K?
fyi: patuljcima se nazivalo odrasle osobe vrlo niskog rasta (ispod 1.30m), osoba kod kojih je lučenje hormona rasta bilo ispod očekivane razine. kako svijet napreduje, tako crne ljude više ne nazivamo crnčugama, invalide zovemo ljudima s invaliditetom, a "patuljke" zovemo malim ljudima. No, pošto to ne piše u cosmu, ne krivim te previše. Znači, 1. fulala si jer ja patuljak nisam, 2. a i da jesam, tvoj naziv patuljak is so 10 years ago. whatever
centaur
29.07.2005., 20:32
djurdjica kaže:
[QUOTE]centaur kaže:
[B]
Kada netko otvoreno pokuša govoriti o problemu, onda ga se naziva kompleksašem... lijepo.
Znaci..... dogovoreno :)
Ipak imas problem, kazes. Ne kompleks nego problem.
OK
sve si rekao u toj rečenici.
A problem si si sam stvorio , radis ga tamo gdje ga NEMA.
Samo ti uzivaj u setnji sa svojom curom a sto te ljudi gledaju, nek gledaju i ti njih gledas da bi vidio njihovo gledanje :)
..i zaboravi na svoj "problem"
(ajde da vidim kakve cu ja "lijepe" epitete od tebe zasluziti, pucaj)
Hmm, ove spike it's all in your head pričaj nekom drugom. U nekoliko navrata sam spomenuo problem diskriminacije na bazi visine koji izlazi iz okvira neke fizičke privlačnosti i i odnosa muškarac žena. ( za sada ću ostati samo na hetero parovima jer je tu najočigledniji problem, ne znam kako je u drugim slučajevima).
Gledaj, problem zaista postoji i malo probrowsaj po člancima na siteu čiju sam adresu ostavio, nije da moraš, ali ono, ukoliko ne vjeruješ, tamo ti je, pa se sama uvjeri. Problem je velik i on postoji. Jasno je da to nije kompleks, jer ako ja mogu priči trebi koja mi se sviđa, i nešto iz toga bude (ako se ja naravno njoj svidim), ako imam normalan social life, ako na poslu fino napredujem, onda sam ja jedna prosječna i normalna osoba. ALi problem jest ako drugi (društvo) smatra da ja to ne zaslužujem, a takvih danas, nažalost mnogo ima, i to na ključnim mjestima - (firme, mediji, politika, you name it.) onda se počinje dešavati diskriminacija - ljudi slabije napreduju na poslu, slabije su plaćeni ( ovo zadnje je ZNANSTVENO dokazano, potraži malo po netu ak ne vjeruješ) itd..
Uzmimo jedan primjer: recimo, imamo extremnu mrziteljicu niskih ljudi (namely muškaraca), i recimo da se ona zove, leloo ili plavva. I sad, u svojoj demonskoj mržnji koju prosipa u svom privatnom životu sa svojim cosmo frendicama, ili ovdje na forumu, ta ista (opet primjera radi leloo ili plavva) radi u recimo nekoj firmi, u kadrovskom odjelu ( human resource - ako želiš biti trendy). I sada, dolazi natječaj za posao, i ona je prva koja mora napraviti selekciju kandidata za daljnje krugove. Uzevši u obzir da recimo ima 3,4 kandidata, svi sličnih karakteristika (obrazovanje, radno iskustvo, znanje, uspjeh na testiranju), a da je jedan od njih recimo niži od 170, što misliš koliko on šanse kod takve nakaze ima? Ne baš velike, as you can imagine....
Ne želim te vrijeđati, jer ti nisi uvrijedila mene. Ja ne izazivam, ali ne povlačim se ako me netko napadne. Pa zar očekuješ da budem kulturan prema nekome kao što je plavva ili leloo? Mdaj, znaš onu, "When in Rome......"
Anyway, lijep pozdrav
djurdjica
29.07.2005., 21:12
[ [/B][/QUOTE] Gledaj, problem zaista postoji i malo probrowsaj po člancima na siteu čiju sam adresu ostavio, nije da moraš, ali ono, ukoliko ne vjeruješ, tamo ti je, pa se sama uvjeri. Problem je velik.
MA NIJE TO UOPĆE PROBLEM :azdaja: :)
Mladiću, opterecujes se napotrebnim stvarima, previse potenciras tu tvoju visinu/nizinu
Ja sam mala rastom
(manja od tebe, ti takve nebi ni gledao:)
i jedino mi je to bio problem u srednjoj skoli al ne zato sto mi se netko rugao il me omalovazavao nego je problem bio u meni.
Bila sam nesretna zbog visine, tada.
Meni danas taj manjak visine ne smeta, nesmeta me ak me ljudi gledaju dok secem s muzem koji je viši više od 30 cm od mene i uopće se ne opterećujem reakcijom ljudi oko nas i osjećam se odlično
:rock:
eto to je od mene sto se visine/nizine tice
Drito Konj
29.07.2005., 21:15
centaur kaže:
Anyway, lijep pozdrav
e, patuljče od 1.65, bit će ti lijep pozdrav ukoliko nastaviš srat. glup si, iskompleksiran, jadan i nikakav. odi čitaj siteove za samopomoć namjenjene patuljastim kriplima, a ljes ostavi na miru. :W
centaur kaže:
blablabla ser ser ser
krele patuljasto, napisala sam ti ozbiljan odgovor na 2. ili 3. strani.
nadalje, vrijedjas, seres i ponizavas. a kao najgori grijeh, neduhovit si:W
centunešto, ti si picajzler. Dam se kladit da te cijelog može ugurat u pičku. Ti si njen pudl.
Odi joj po štap.
Alabama
30.07.2005., 00:18
walter kaže:
Ti si njen pudl.
Odi joj po štap.
Konačno si naučio.
SickFuck
30.07.2005., 02:01
centaure, ocito je kada saznas istinu, otkrit ces da je cura s tobom jer joj je zao tebe takog jadnog, malog koji umire u samosazaljenju nad svojom visinom ("visinom" hahahahaha:p ), ali budi pazljiv, jel ak skuzi koliko si zapravo frustriran, vjerojatno che te i ona otpusit i prodati te nekom pedofilu koji ce biti sretan sto moze jebat tako malo dijete... :top: :top: :top:
@Purger@
30.07.2005., 08:03
Aricija kaže:
A gdje je on rekao da ti likovi jebeno izgledaju? Rekao je samo da su visoki.
Drito Konj
30.07.2005., 09:35
@Purger@ kaže:
A gdje je on rekao da ti likovi jebeno izgledaju? Rekao je samo da su visoki.
a da čitaš pažljivije? SVI visoki jebeno zgledaju, jer su visoki i samim time su mu prijetnja. onda on brije da su svi visoki ružni, glupi, nikakvi, a sve niske cure glupe iskompleksirane drolje. :D
@Purger@
30.07.2005., 09:48
Drito Konj kaže:
a da čitaš pažljivije? SVI visoki jebeno zgledaju, jer su visoki i samim time su mu prijetnja. onda on brije da su svi visoki ružni, glupi, nikakvi, a sve niske cure glupe iskompleksirane drolje. :D
Ne, nego je ova automatski kao pretpostavku uzela da su visoki (koje je on nazvao štangama) ujedno i "jebeni", a to on nigdje nije rekao, a ne vjerujem da je to ni mislio. Pročitaj još jednom njen odgovor.
Drito Konj
30.07.2005., 09:51
@Purger@ kaže:
Ne, nego je ova automatski kao pretpostavku uzela da su visoki (koje je on nazvao štangama) ujedno i "jebeni", a to on nigdje nije rekao, a ne vjerujem da je to ni mislio. Pročitaj još jednom njen odgovor.
nisi čitao sve kaj je frajer pisao. sjedi, 1.
Kaj meni vrijedi kaj izgledam jebeno dobro (čitaj: visok 1,90), kad sam zbog džepnih komada dobil grbu. Eeeeeee, da mi je 1,80.;)
centaur kaže:
blala
Ti si čovječe pun mržnje i živiš s tim.
Mora da je to gadan teret u životu.
Nemoj se više toliko opterećivati s tim kako te ljudi doživljavaju.:rolleyes:
Uživaj :top: Imaš lijepu visoku curu na kojoj ti drugi zavide, pretpostavljam iz tvojih postova da ćeš se potruditi da uspiješ u životu, a centimetri ionako nisu toliko važni. Vidi Bernia Ecclestonea.
xxGaladrielxx
30.07.2005., 12:51
centaur kaže:
dobar dio njih u genima nema naslijeđenu psihološku inferirornost, ko male kompleksašice, koje si zamišljaju da kad su s visokim tipom, da je to isto ko kad ih je tatica hranio i vodio u lunapark na vožnjice.
reci, koja je razlika izmedju tebe i tih malih kompleksacica ?
Ti uzivas s visom zenom ( kak da te mama hrani?), nesiguran si u vlastiti izbor (jer da nisi ne bi topic otvaral i ovo bi ti bila taaako normalna stvar)
Daklem, koja je razlika? :confused:
soks kaže:
Uživaj :top: Imaš lijepu visoku curu na kojoj ti drugi zavide, pretpostavljam iz tvojih postova da ćeš se potruditi da uspiješ u životu, a centimetri ionako nisu toliko važni. Vidi Bernia Ecclestonea.
On je George Constanza. :rofl: :rofl: :lol:
centaur
30.07.2005., 21:45
djurdjica kaže:
[ Gledaj, problem zaista postoji i malo probrowsaj po člancima na siteu čiju sam adresu ostavio, nije da moraš, ali ono, ukoliko ne vjeruješ, tamo ti je, pa se sama uvjeri. Problem je velik.
MA NIJE TO UOPĆE PROBLEM :azdaja: :)
Mladiću, opterecujes se napotrebnim stvarima, previse potenciras tu tvoju visinu/nizinu
Ja sam mala rastom
(Meni danas taj manjak visine ne smeta, nesmeta me ak me ljudi gledaju dok secem s muzem koji je viši više od 30 cm od mene i uopće se ne opterećujem reakcijom ljudi oko nas i osjećam se odlično
:rock:
eto to je od mene sto se visine/nizine tice [/B][/QUOTE]
naravno da visina ne bi trebala biti bitna, ali kao što sam pokušsao dokazati, zbog te naoko banalne stvari ljudi ima ju ozbiljnih problema. visina u muškaraca i žena su dvije potpuno različite stvari, dapače, kod žena se preferira neka srednja ili niža visina. kod muškaraca mediji i ovakve nakaze ovdje potenciraju visinu kao nešto esencijalno macho, nešto što mora činiti svakog muškarca. ja se tome mogu suprostavit, uostalom, zato i otvoreno o tome pričam, ali mnogi ne mogu
još jedan prilog "važnosti" visine si i sama nesvjesno rekla. naime, imaš muža višeg od tebe 30 centi. Lol. I želiš reći da ti visina nije bila ključni faktir? Bi li se udala za njega, ili uopće bila s njim, da je recimo 30 centimetara niži? Naravno da ne.....
Eto, zato ne moraš meni pričat tu bajke jer sam srećom dovoljno inteligentam da vidim kakav je svijet.
Aj bok.
centaur
30.07.2005., 21:52
Drito Konj kaže:
e, patuljče od 1.65, bit će ti lijep pozdrav ukoliko nastaviš srat. glup si, iskompleksiran, jadan i nikakav. odi čitaj siteove za samopomoć namjenjene patuljastim kriplima, a ljes ostavi na miru. :W
Hmm, jel ovakav način razgovora poželjan za moderatora? reci mi konju, što sam ja tebi napravio? Ovo je velik forum, i sigurno je bilo i mnogo veće paljbe, jesi li i tada ovako reagirao? Ove tvoje gnjusne rečenice mene nisu pogodile, ali dovoljno govore o tebi....
Jer možda si njima uvrijedio sve one koji čitaju ovaj forum, a nižeg su rasta.... Ili ljude koji rade za firmu koja je vlasnik ovog foruma? Ili možda vlasnik firme? Ili možda vlasnik ili zaposlenik firme koja na forumu plaća oglase? Ili si možda uvrijedio nekog svojeg frenda? Mislim da bi se ti, a ne ja, trebao zapitati malo o vlastitom mentalnom stanju i načinu na koji se odnosiš rema ljudima? Ili si to samo takav prema nižim ljudima? Jel se osječaš "veliko" kad pišeš ovakve bljuvotine kojima se dodvoravaš prozirnim forumašicama u nadi da ćeš dobiti malo cyber pice? Moje je pravo da pričam, ukoliko ti se ne sviđa, nemoj čitat. Ti kao moderator imaš ipak malo veću odgovornost, pa bi se trebao malo zapitati kako se ponašaš.
Ja sam samo posjetioc
centaur kaže:
kod muškaraca mediji (...) potenciraju visinu kao nešto esencijalno macho, nešto što mora činiti svakog muškarca...
... a ti upeo iz petnih žila da im pomogneš.
centaur
30.07.2005., 21:57
Drito Konj kaže:
Purger je u pravu, ja nigdje nisam rekao da visoki ljudi jebeno izgledaju. LOL, pa ima ih pravih monstruma, kao i niskih, i onih srednjih. Ima ih ih zbgodnih, kao i niskih i onih average. Ono što se postavljna danas u društvu je model muške ljepote koji predstavlja iskuljučivo visina i koji poluinteligentni likovi (leloo, plavva, just to name a few) puše. Isto tako, taj model forsiraju i visoki muškarci koji su extremno ružni. ( pr. Petar Turčinović iz IDS-a, nisam 100% zoher da se tak zove - njegov model muške ljepote je visina= ljepota, a frajer je ono, ak ga niste vidli, ni nemojte) zašto bi on dobio prostora u medijima da to kaže i da dobije za to podršku, dok recimo netko drugi ne bi dobio prostora pa rekao obratno. I smell a fascism here..... but whatever....
Upravo uvakve kao pto su leloo to upijaju i uzimaju zdravo za gotovo, pa se uzjapure kad netko pkuša nekaj suprotno reći.
centaur
30.07.2005., 21:59
Ruda kaže:
Kaj meni vrijedi kaj izgledam jebeno dobro (čitaj: visok 1,90), kad sam zbog džepnih komada dobil grbu. Eeeeeee, da mi je 1,80.;)
Drago mi je zbog tebe.....
centaur
30.07.2005., 22:01
soks kaže:
Lol, da zavide, neki, i onda sam ja kriv zbog toga hehee.. možda su i neki ovdje zavidni, pa koriste lijepe riječi....
A Bernie, ne hvala, previše love, i žena mu je prevelika drolja... ne valja mu poso :p
centaur
30.07.2005., 22:05
xxGaladrielxx kaže:
reci, koja je razlika izmedju tebe i tih malih kompleksacica ?
Ti uzivas s visom zenom ( kak da te mama hrani?), nesiguran si u vlastiti izbor (jer da nisi ne bi topic otvaral i ovo bi ti bila taaako normalna stvar)
Daklem, koja je razlika? :confused:
razlika je u tome, što ti kao prvo čitaš na preskokce... a takvi mi dignu živac pa im moram objašnjavat... al ono, imaš simpa nick pa ću ti objasnit.
Da si pažljivo čitao moj uvodni post, rekao sam da sam najviše šansi imao upravo kod žena malo višeg rasta, jel valjda nisu iskompleksirane. Također sam rekao da ne gledam visinu na ženi ( osmi onog zadnje dijela, koji je bio očit podjeb i ironija na ženske preferencije, na što su se mnogi napalili.) Meni zaista nije bitno da li ću imat curu od 150 ili 180, ali mnogima je, pa eto, idem malo razbijat stereotipe. nadam se da mi ne zamjeraš, kao što ja tebi ne zamjeram što me u opće nisi razumio.
centaur
30.07.2005., 22:09
SickFuck kaže:
centaure, ocito je kada saznas istinu, otkrit ces da je cura s tobom jer joj je zao tebe takog jadnog, malog koji umire u samosazaljenju nad svojom visinom ("visinom" hahahahaha:p ), ali budi pazljiv, jel ak skuzi koliko si zapravo frustriran, vjerojatno che te i ona otpusit i prodati te nekom pedofilu koji ce biti sretan sto moze jebat tako malo dijete... :top: :top: :top:
Uff sicko, prestani glumiti tinejđera sa "opićenim" nickom, dikrektno uletavat nebulozama, i drkat ***** pošto imaš žuljeve na obje ruke ( kao i tvoja mama) i odi pojebat nešto, a nakon toga odi pročitaj nekaj ( a da nije pornografija na netu ili autoklub)
centaur
30.07.2005., 22:12
plavva kaže:
krele patuljasto, napisala sam ti ozbiljan odgovor na 2. ili 3. strani.
nadalje, vrijedjas, seres i ponizavas. a kao najgori grijeh, neduhovit si:W
Dobro je da ti ne vrijeđaš, lol. Ako na ozbiljan odgovor misliš ono da bi me trebalo zvati kepecom, onda si fakat pametna. Nisam pokušavao biti duhovit, za razliku do tebe, kojoj je duhovitost obrnuto proporcionalna korištenju clearasila i nošenja petica od 20 centi. Šta ćeš, ogledalo je gadna stvar.
centaur
30.07.2005., 22:16
walter kaže:
On je George Constanza. :rofl: :rofl: :lol:
A ti si, pretpostavljam, Kramer? Get a job, you uneployed peace of shit.
centaur kaže:
Dobro je da ti ne vrijeđaš, lol. Ako na ozbiljan odgovor misliš ono da bi me trebalo zvati kepecom, onda si fakat pametna. Nisam pokušavao biti duhovit, za razliku do tebe, kojoj je duhovitost obrnuto proporcionalna korištenju clearasila i nošenja petica od 20 centi. Šta ćeš, ogledalo je gadna stvar.
vidis, ja sam se udala za muskarca koji je nizi od mene. ja btw imam 178 cm.
moj bivsi decko je bio visok 165 cm.
niti jednog ne bih nazvala kepecom ili patuljkom. tebe bih i jesam, a uopce ne aludiram na tvoju visinu. ti si jednostavno mali i bio bi mali da narastes na 2 metra.:W
Drito Konj
31.07.2005., 08:28
centaur kaže:
Hmm, jel ovakav način razgovora poželjan za moderatora?
za moderatora je poželjan. ti si taj kojem se ne sviđa :D
centaur kaže:
reci mi konju, što sam ja tebi napravio? Ovo je velik forum, i sigurno je bilo i mnogo veće paljbe, jesi li i tada ovako reagirao?
niš. bio si glup.
da, na glupost uvijek tak reagiram.
centaur kaže:
Jer možda si njima uvrijedio sve one koji čitaju ovaj forum, a nižeg su rasta....
ako se iko nižeg rasta uvrijedio na ono kaj sam pisao TEBI, smatram ga idiotom.
centaur kaže:
Ili ljude koji rade za firmu koja je vlasnik ovog foruma? Ili možda vlasnik firme? Ili možda vlasnik ili zaposlenik firme koja na forumu plaća oglase? Ili si možda uvrijedio nekog svojeg frenda?
glomazno mi puca kurac. već rekoh. nisam vrijeđao njih, nit visinu od 1.65, 1.60 ni 1.52. vrijeđao sam tvoju pregolemu glupost i iskompleksiranost.
nisam mogao uvrijedit frenda. nemam, nit sam ikad imao ovoliko glupe prijatelje. imam niske prijatelje, ali ovoliko glupe, ne.
centaur kaže:
Mislim da bi se ti, a ne ja, trebao zapitati malo o vlastitom mentalnom stanju i načinu na koji se odnosiš rema ljudima?
zapitao sam se. dobro mi je.
centaur kaže:
Ili si to samo takav prema nižim ljudima?
tako je. prema nižim ljudima. njih psihofizički zlostavljam čitavo vrijeme. idem po cesti i tučem ljude koji su 1.65 recimo. il im pljunem u lice. retardinho. :D
ponavljam. samo prema GLUPIM i ISKOMPLEKSIRANIM ljudima.
centaur kaže:
Jel se osječaš "veliko" kad pišeš ovakve bljuvotine kojima se dodvoravaš prozirnim forumašicama u nadi da ćeš dobiti malo cyber pice?
osjećam se najmanje dva ipo metra veliko kad tebe malenog jadnog vrijeđam i onda nakon svakog posta dobijem PM od neke cyber pice koja se oće jebat jer te vrijeđam, te postajem još veći.
centaur kaže:
Moje je pravo da pričam, ukoliko ti se ne sviđa, nemoj čitat.
moje je pravo da komentiram. ako ti se ne sviđa, nemoj čitat. nemoj pisat. ono, nemoj. ko te jebe.
centaur kaže:
Ti kao moderator imaš ipak malo veću odgovornost, pa bi se trebao malo zapitati kako se ponašaš.
mama mi ima malo veću odgovornost.
centaur kaže:
Ja sam samo posjetioc
ti si idiot.
Drito Konj
31.07.2005., 08:29
plavva kaže:
niti jednog ne bih nazvala kepecom ili patuljkom. tebe bih i jesam, a uopce ne aludiram na tvoju visinu. ti si jednostavno mali i bio bi mali da narastes na 2 metra.:W
brijem da ne bi shvatio da mu jebeno crtaš. ali fakat.
xxGaladrielxx
31.07.2005., 12:24
centaur kaže:
razlika je u tome, što ti kao prvo čitaš na preskokce... a takvi mi dignu živac pa im moram objašnjavat... al ono, imaš simpa nick pa ću ti objasnit.
Napisal si uvodni post iz kojeg sam citirala dio. I ponovit cu se: ako nismo prozvani ne vicemo na sav glas ono kaj nas ne smeta. Kuzis? A drugo, napravih komparaciju onog kaj si napisal na nacin da sam zamijenila zemski za muski rod. Ocito ti mene nisi cital sa razumijevanjem.
I trece, ako te ne smeta razlika u visini, a uzimimo npr. da si topic otvoril eto, iz puke dosade, kaj se sad zestis na napade? Pa tebe ne smeta razlika u visini, ne?
Btw. nagonski je teziti zlatnoj sredini. Tak nas je priroda "sredila": plavokose ljude privlace crni, visoke niski ... sve s ciljem zadrzavanja nekog prosjeka ili eliminacije drasticnog odstupanja.
Drugo je kaj socjalizacijom, odnosno zeljom za stapanjem drustvu u kojem zivimo, trazimo dodatnu prilagodbu podilazeci. Ljudski je i zeljeti da nas okolina sto bolje prihvati (stapajuci se s nekim ne/pisanim pravilima) i ljudski je ne ici linijom veceg otpora - prilagodjavajuci se onom kaj manje "strsi". U zelji za boljim prihvacanjem narafski da ce mo i svoj ukus zanemariti prilagodjavajuci se okolini na nacin da ce mo birati opce prihvaceni i tipa: lijepa zena - bolji status (ne, ne mislim na materijalni).
centaur kaže:
Meni zaista nije bitno da li ću imat curu od 150 ili 180, ali mnogima je, pa eto, idem malo razbijat stereotipe.
Pa dobro, tebi nije bitno koliko ti je cura visoka, ali njoj jest, kepec. Zato budeš dobio nogu. Šta misliš ti, da su žene socijalna ustanova?! Mali si, kepec, turbo mali. Ljudi takve visine karaju pse ili koze.
xxGaladrielxx kaže:
Napisal si uvodni post iz kojeg sam citirala dio. I ponovit cu se: ako nismo prozvani ne vicemo na sav glas ono kaj nas ne smeta. Kuzis? A drugo, napravih komparaciju onog kaj si napisal na nacin da sam zamijenila zemski za muski rod. Ocito ti mene nisi cital sa razumijevanjem.
I trece, ako te ne smeta razlika u visini, a uzimimo npr. da si topic otvoril eto, iz puke dosade, kaj se sad zestis na napade? Pa tebe ne smeta razlika u visini, ne?
Btw. nagonski je teziti zlatnoj sredini. Tak nas je priroda "sredila": plavokose ljude privlace crni, visoke niski ... sve s ciljem zadrzavanja nekog prosjeka ili eliminacije drasticnog odstupanja.
Drugo je kaj socjalizacijom, odnosno zeljom za stapanjem drustvu u kojem zivimo, trazimo dodatnu prilagodbu podilazeci. Ljudski je i zeljeti da nas okolina sto bolje prihvati (stapajuci se s nekim ne/pisanim pravilima) i ljudski je ne ici linijom veceg otpora - prilagodjavajuci se onom kaj manje "strsi". U zelji za boljim prihvacanjem narafski da ce mo i svoj ukus zanemariti prilagodjavajuci se okolini na nacin da ce mo birati opce prihvaceni i tipa: lijepa zena - bolji status (ne, ne mislim na materijalni).
Kak si ti dosadna. :zzz:
centaur
31.07.2005., 13:25
Drito Konj kaže:
za moderatora je poželjan. ti si taj kojem se ne sviđa :D
niš. bio si glup.
da, na glupost uvijek tak reagiram.
Jebote, ak na svaku glupost tak reagiraš, onda si psihopata, ono ohladi malo. Jedino što sam ja glupo napravio je šta sam pokušao ljudima objasnit neke stvari, više nikad neću. LOL
ako se iko nižeg rasta uvrijedio na ono kaj sam pisao TEBI, smatram ga idiotom.
Znači, da tebe neki crnac naživcira, i da ga nazoveš crnčugom, misliš da se neki drugi crnac ne bi uvrijedio? Kao, crnčugo šugava, odi natrag u afriku, glupane. oprosti John, nisam mislio na tebe, već na onu drugu glupu crnčugu. Ti si isto crnac, ali si ok. Ali ak kažeš nekaj glupo, onda ćeš i ti bit, ne samo glupan, nego glupan crnčuga.
glomazno mi puca *****. već rekoh. nisam vrijeđao njih, nit visinu od 1.65, 1.60 ni 1.52. vrijeđao sam tvoju pregolemu glupost i iskompleksiranost.
nisam mogao uvrijedit frenda. nemam, nit sam ikad imao ovoliko glupe prijatelje. imam niske prijatelje, ali ovoliko glupe, ne.
Samo još jedan dokaz stereotipnom razmišljanju i generalizaciji. Ja nisam iskompleksiran... vejruj mi.....
(California, 1967 godina)
Sin: Mama, ja sam crnac, i zbog toga su me neki dečki danas razbili, i svašta mi izgovorili
Mama: Budalo šugava iskompleksirana, nisu te zbog toga istukli, nego zato šta si glup
zapitao sam se. dobro mi je.
Možda bi trebao potražiti second opinion.
tako je. prema nižim ljudima. njih psihofizički zlostavljam čitavo vrijeme. idem po cesti i tučem ljude koji su 1.65 recimo. il im pljunem u lice. retardinho. :D
ponavljam. samo prema GLUPIM i ISKOMPLEKSIRANIM ljudima.
A reci mi, ak je netko glup, pa to je ono, nešto s čime je rođen.. pa nećeš ga valjda zbog toga zlostavljati? Ili?
Kak se postaje pametan?
osjećam se najmanje dva ipo metra veliko kad tebe malenog jadnog vrijeđam i onda nakon svakog posta dobijem PM od neke cyber pice koja se oće jebat jer te vrijeđam, te postajem još veći.
Ne, tvoj je problem što si kao moderator zauzeo stranu, to je tak ........... Kao što rekoh u nekoliko navrata, mene nisi uvrijedio niti jednom, ali da koristiš bljutavi riječnik, to je očito.
moje je pravo da komentiram. ako ti se ne sviđa, nemoj čitat. nemoj pisat. ono, nemoj. ko te jebe.
A tko tebe jebe?
mama mi ima malo veću odgovornost.
To ti vjerujem, odnosno, "mama mi je trebala imati malo veću odgovornost", to si mislio, jel tak?
ti si idiot.
Ty very much
centaur
31.07.2005., 13:28
walter kaže:
Pa dobro, tebi nije bitno koliko ti je cura visoka, ali njoj jest, kepec. Zato budeš dobio nogu. Šta misliš ti, da su žene socijalna ustanova?! Mali si, kepec, turbo mali. Ljudi takve visine karaju pse ili koze.
Hm, pa da je njoj bitna visina, onda bih već dobio nogu zar ne?
Žene socijalna ustanova? Definitivno, ili to, ili si ti djevac.
Ja volim životinje, ali ih nikad ne bi karo. Osim da sam u krizi i da mi naleti tvoja mama.
centaur
31.07.2005., 13:32
xxGaladrielxx kaže:
kaj se sad zestis na napade? Pa tebe ne smeta razlika u visini, ne?
Hmm, da malo bolje čitaš vidjela bi da se drugi malo više "žeste"
U zelji za boljim prihvacanjem narafski da ce mo i svoj ukus zanemariti prilagodjavajuci se okolini na nacin da ce mo birati opce prihvaceni i tipa: lijepa zena - bolji status (ne, ne mislim na materijalni).
Ufff, ovime si sve rekla. To je i bit mojih izlaganja. I rest my case. Ty.
centaur kaže:
Hm, pa da je njoj bitna visina, onda bih već dobio nogu zar ne?
Žene socijalna ustanova? Definitivno, ili to, ili si ti djevac.
Ja volim životinje, ali ih nikad ne bi karo. Osim da sam u krizi i da mi naleti tvoja mama.
Ma nisi ti u krizi, ti stalno jebeš, kao i svi kepeci. Jebeš jebeš pa promijeniš ruku. :D :D :D :D
Drito Konj
31.07.2005., 13:47
centaur kaže:
Jebote, ak na svaku glupost tak reagiraš, onda si psihopata, ono ohladi malo. Jedino što sam ja glupo napravio je šta sam pokušao ljudima objasnit neke stvari, više nikad neću. LOL
ti si jebeni idiot. uletio si tu sa spikom kak si mali a imaš višu trebu i kak su sve male pičke iskompleksirane drolje. HALO! kaj si im probao objasnit? kako mali ljudi ne bi trebali bit iskompleksirani i to na svom primjeru iskompleksiranog kepeca? odi se igrat u pješčanik.
centaur kaže:
Znači, da tebe neki crnac naživcira, i da ga nazoveš crnčugom, misliš da se neki drugi crnac ne bi uvrijedio? Kao, crnčugo šugava, odi natrag u afriku, glupane. oprosti John, nisam mislio na tebe, već na onu drugu glupu crnčugu. Ti si isto crnac, ali si ok. Ali ak kažeš nekaj glupo, onda ćeš i ti bit, ne samo glupan, nego glupan crnčuga.
ne, ako se crnac krene kurčit sa svojom crnošću :D onda ću ga rado zvat priglupom crnčugom, da. ne zato kaj je crn, nego zato kaj je GLUP. a ako je tema boja kože, da, lupit ću ga po tome, jer je ON inzistirao na toj temi i jer je jadan i iskompleksiran zbog svoje boje kože. njegov problem. s druge strane, njegovog pajdu johna boli kurac koje mu je boje koža, pa se ni ne grči. fakat si glup.
centaur kaže:
Samo još jedan dokaz stereotipnom razmišljanju i generalizaciji. Ja nisam iskompleksiran... vejruj mi.....
(California, 1967 godina)
Sin: Mama, ja sam crnac, i zbog toga su me neki dečki danas razbili, i svašta mi izgovorili
Mama: Budalo šugava iskompleksirana, nisu te zbog toga istukli, nego zato šta si glup
a jadan kepec. neko te mučio zato kaj si mali? ne, nego zato kaj si GLUP! ovaj primjer nikakve veze ni sa čime nema. osim toga, tko je ono bio bully dok je bio u osnovnoj? ti? oh, pa kako kad si JEBENI KEPEC? krepilu usrani. nemaš pojma koliko je tu ko visok, ali si uvjeren da te ljudi napadaju zato kaj si mali. ne. napadaju te zato jer si GLUP. GLUP KO KURAC!
centaur kaže:
A reci mi, ak je netko glup, pa to je ono, nešto s čime je rođen.. pa nećeš ga valjda zbog toga zlostavljati? Ili?
Kak se postaje pametan?
ne postaje se. uvijek ćeš bit glup. glup i nizak. i ružan.
centaur kaže:
Ne, tvoj je problem što si kao moderator zauzeo stranu, to je tak ........... Kao što rekoh u nekoliko navrata, mene nisi uvrijedio niti jednom, ali da koristiš bljutavi riječnik, to je očito.
ma sisaj kitu kretenoidni patuljče.
centaur kaže:
To ti vjerujem, odnosno, "mama mi je trebala imati malo veću odgovornost", to si mislio, jel tak?
tu si ispao toliko duhovit da mi je kornjača pobjegla iz vrta jebote. :D :D
Drito Konj
31.07.2005., 13:49
walter kaže:
Ma nisi ti u krizi, ti stalno jebeš, kao i svi kepeci. Jebeš jebeš pa promijeniš ruku. :D :D :D :D
cura će mu se morat preselit u podrum da mu ga popuši jebote :D :D :D
xxGaladrielxx
31.07.2005., 13:51
walter kaže:
Kak si ti dosadna.
a jbga, zakaj bi poticala neciju nesigurnost/iskomplexiranost poradi produzivanja topica i opce zabave? zakaj? :ceka:
Nes nis narast spoznajom da ima i nizih od tebe, misek :p :zubo:
Drito Konj
31.07.2005., 13:53
xxGaladrielxx kaže:
a jbga, zakaj bi poticala neciju nesigurnost/iskomplexiranost poradi produzivanja topica i opce zabave? zakaj? :ceka:
misliš da imaš toliki utjecaj da možeš POTAKNUT njegovu iskompleksiranost? :D
osim toga, da. opća zabava :tulum:
xxGaladrielxx kaže:
naravno da hoće. meni je centurion reko da ziher rastem i fakat, naraso sam do dva ipo metra tijekom topica. i sviđa mi se. cilj mi je 4 metra a za to nam treba još bar 4 stranice :D
Kad centurion izlazi u grad, mala ga okači na sisu, kao bedž, jebote. :D :D :D
xxGaladrielxx kaže:
Daješ lažnu nadu niskima. Pa jebote, tog centuriona ni auto ne može zgazit koliko je mali. Sigurno je ljut na Opele Astre. Zavidi zgaženima! :D :D
Drito Konj
31.07.2005., 13:55
walter kaže:
Kad centurion izlazi u grad, mala ga okači na sisu, kao bedž, jebote. :D :D :D
kad prolazi pored veterinarske stanice, babe joj se deru da zakaj više ne hrani svog psića i gađaju ih čapijem. :D :D :D
Drito Konj
31.07.2005., 13:57
walter kaže:
Daješ lažnu nadu niskima. Pa jebote, tog centuriona ni auto ne može zgazit koliko je mali. Sigurno je ljut na Opele Astre. Zavidi zgaženima! :D :D
kad se slučajno nađe u dijelu robne kuće s igračkama, prodavačica ga pokušava vratit u kuću za barbike jebote :D :D
Drito Konj kaže:
kad prolazi pored veterinarske stanice, babe joj se deru da zakaj više ne hrani svog psića i gađaju ih čapijem. :D :D :D
Legendo. :top: :klap: :klap: :s :s
Jednom je centurion proveo tri godine zatočen na farmi mrava...
Drito Konj
31.07.2005., 14:01
jednom su ga zaboravili vani čitavu noć kod prijatelja jer se igrao među vrtnim patuljcima pa nisu skužili koji je i otišli doma...
xxGaladrielxx
31.07.2005., 14:05
a kaj hocete rec da mu mama ni u bolnicu na porod nije trebala ic jer joj je jednostavno u hodu ispal?
Drito Konj
31.07.2005., 14:06
xxGaladrielxx kaže:
a kaj hocete rec da mu mama ni u bolnicu na porod nije trebala ic jer joj je jednostavno u hodu ispal?
ne bi bili tak odvratni. :bljak:
nego da su ga jednostavno našli na podu, pa metnuli u akvarij jer su mislili da imaju još jednu ribicu :D :D
LoveMeTender
31.07.2005., 14:08
centaur kaže:
Bi li se udala za njega, ili uopće bila s njim, da je recimo 30 centimetara niži? Naravno da ne.....
Ja sam visoka 175cm i imam 103 kg. Bi li se ti udao za mene> :cerek:
Naravno da ne :( :cry: :mama:
xxGaladrielxx
31.07.2005., 14:10
Drito Konj kaže:
nego da su ga jednostavno našli na podu, pa metnuli u akvarij jer su mislili da imaju još jednu ribicu
:rofl:
neg, na koliko si sada? Imas li bar 3? :D
Drito Konj
31.07.2005., 14:11
xxGaladrielxx kaže:
:rofl:
neg, na koliko si sada? Imas li bar 3? :D
2.90, sporije ide dok centurion ne odgovara a i cyber pice ne šalju nešto pm-ove :zubo: :rofl:
meshetar
31.07.2005., 14:15
Pretjerali ste.
Pa cak i kvazimoderator.
Jedino sto je tematski na ovom podforumu je sex. I to kategorije "sheve u mozak".
:flop:
Drito Konj
31.07.2005., 14:15
meshetar kaže:
Pretjerali ste.
Pa cak i kvazimoderator.
Jedino sto je tematski na ovom podforumu je sex. I to kategorije "sheve u mozak".
buhuhuhu :cry:
prijavi me adminu :rofl:
xxGaladrielxx
31.07.2005., 14:17
meshetar kaže:
Pretjerali ste.
Pa cak i kvazimoderator.
a ne jos to nemres nazvat pretjerivanjem, ne dok drito ne dosegne bar 4,1 m :D
meshetar
31.07.2005., 14:18
Drito Konj kaže:
buhuhuhu :cry:
prijavi me adminu :rofl:
Ne moras se odmah ponasati kao Bitter Lemon.
Gorak, kisel sam po sebi, sklon pjenjenju.
I ti nekada predstavljas osvjezenje kao takav.
:top:
xxGaladrielxx
31.07.2005., 14:18
s obzirom na trenutnu visinu u rl trebat ce mu bar jos 67 stranica :D
meshetar kaže:
Pretjerali ste.
Pa cak i kvazimoderator.
Ti si jedno obično hovno. Vipi hovno!
Drito Konj
31.07.2005., 14:20
meshetar kaže:
aj prijavi. :D
meshetar kaže:
Smiješan si kao Obrad Kosovac u maničnoj fazi.
meshetar
31.07.2005., 14:20
xxGaladrielxx kaže:
a ne jos to nemres nazvat pretjerivanjem, ne dok drito ne dosegne bar 4,1 m :D
Ma zao mi je samo sto postavljac topica ne shvaca da je "navucen". Eto...
... call me sentimental idiot, ali mi je ponekada zao
;)
Drito Konj
31.07.2005., 14:21
xxGaladrielxx kaže:
s obzirom na trenutnu visinu u rl trebat ce mu bar jos 67 stranica :D
trenutna je 3.05, te se moram zahvalit patuljastom centurionu za takove glomazne mjere :D :D
btw, msn. trebam te nekaj :)
Drito Konj
31.07.2005., 14:23
meshetar kaže:
Ma zao mi je samo sto postavljac topica ne shvaca da je "navucen". Eto...
... call me sentimental idiot, ali mi je ponekada zao
;)
navučen, navučen. koliko je velik, vjerojatno ga koka navlači ko rukavicu :D :D navučen je on odavno :D
LoveMeTender
31.07.2005., 14:24
Zashto ne idete da se kupate :misli:
meshetar
31.07.2005., 14:25
Drito Konj kaže:
krivo sam quotao
Pitaj me sto god zelis. PM ti je dostupan, ako pitanje nije za javnost.
Da ne zachatavamo topic.
krivo sam quotao. drito
Drito Konj
31.07.2005., 14:25
LoveMeTender kaže:
Zashto ne idete da se kupate :misli:
zaš ti ne odeš zvat nekog da te jebe u muževom krevetu? :cerek: :grli: :kiss:
LoveMeTender
31.07.2005., 14:26
Drito Konj kaže:
zaš ti ne odeš zvat nekog da te jebe u muževom krevetu? :cerek: :grli: :kiss:
Niko me neche jer sam debela :mama:
Drito Konj
31.07.2005., 14:28
LoveMeTender kaže:
Niko me neche jer sam debela :mama:
sad bi ti rekao da je to zato kaj si glupa, ali nije. to je zato kaj si debela. :cerek: :rofl:
meshetar
31.07.2005., 14:28
Drito Konj kaže:
navučen, navučen. koliko je velik, vjerojatno ga koka navlači ko rukavicu :D :D navučen je on odavno :D
Ona moja poruka od malocas je cudno ispala. Tvoj odgovor koji nije bio namjenjen za mene se pojavio u mom citatu kod pisanja odgovora... ignore please
:confused:
A ovo za navlacenje... to je istina.
Drito Konj
31.07.2005., 14:29
meshetar kaže:
Ona moja poruka od malocas je cudno ispala. Tvoj odgovor koji nije bio namjenjen za mene se pojavio u mom citatu kod pisanja odgovora... ignore please
:confused:
A ovo za navlacenje... to je istina.
editirao sam. rekoh, krivo sam quotao. poruka je bila za galadriel ;)
LoveMeTender
31.07.2005., 14:32
Drito Konj kaže:
sad bi ti rekao da je to zato kaj si glupa, ali nije. to je zato kaj si debela. :cerek: :rofl:
Nije to odgovor :tuctuc:
Trebao si se ponuditi :cerek:
LoveMeTender
31.07.2005., 14:33
magic kaže:
a imash li gliste?
ko? ja? :confused:
kakve gliste :misli:
Drito Konj
31.07.2005., 14:35
LoveMeTender kaže:
Nije to odgovor :tuctuc:
Trebao si se ponuditi :cerek:
neću kad si debela. :rofl:
meshetar
31.07.2005., 14:35
walter kaže:
Smiješan si kao Obrad Kosovac u maničnoj fazi.
Idem se sklupcati u kut i briznuti u plac.
gliste, ko gliste...crijevne nametnike.
imam frenda koji trazhi snazhnu zhenu s glistama.
on je ribar :D
centaur
31.07.2005., 14:48
LoveMeTender kaže:
Ja sam visoka 175cm i imam 103 kg. Bi li se ti udao za mene> :cerek:
Naravno da ne :( :cry: :mama:
Ne, ali bih uzeo bicikl, i tebe, i uzicu, i onda bi se družili na nasipu 3-4 mjeseca. pa bi imala 65kg. Onda bih te maznuo, a ti bi mi ostala vječito zahvalna, hehe. (ne zato kaj sam te maznuo, nego zato kaj sam ti pokazo kak je trčanje zdrava i korisna stvar.)
E da i onda bi dobila confidence boost, i postala prava cosmo djevojka....
Whateva....
xxGaladrielxx
31.07.2005., 15:00
centaur kaže:
Ufff, ovime si sve rekla. To je i bit mojih izlaganja. I rest my case. Ty.
dakle, samo si nesiguran :)
izabelala
31.07.2005., 15:06
vruce je...
posto je ovo ljubav, erotika i sex ... moram da kazem da sam najbolji sex imala sa momkom koji je bio dosta nizi od mene...
to naravno nema veze sa visinom i ...
Drito Konj
31.07.2005., 15:22
izabelala kaže:
vruce je...
posto je ovo ljubav, erotika i sex ... moram da kazem da sam najbolji sex imala sa momkom koji je bio dosta nizi od mene...
to naravno nema veze sa visinom i ...
nit ovaj topic ima veze s visinom. zapravo bi ga trebao prebacit na psihologiju. pa nek ga tam proučavaju...
duda956
31.07.2005., 15:35
xxGaladrielxx kaže:
----------------------------------------------------
.....jednom su ga zaboravili vani čitavu noć kod prijatelja jer se igrao među vrtnim patuljcima pa nisu skužili koji je i otišli doma...
-----------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------
evo me opet :)
mada sam rekla da se vise necu javljati al nisam vise mogla izdrazati a da ovo ne napisem
dečkiiii, cureee, moooooooooolim vas, nemojte ga vise jebat razbit ce si komjuter doma, pa svi ste protiv njega.
Bas mi ga je žal, al ne zato kaj je mali neg zato kaj ne svaca da ga je jebete jer je gluPPPPPPPPPPPPPPPP
TI , glavni glumce ovog topica,
neeeeeeeeema problema u tvom slucaju :) sam si si ga stvoriooooooooooo.
......i prestanite ga zajebavat vec jednom, tak nis nebu shvatio :(
izabelala kaže:
vruce je...
Da i? Jel to izgovor za budalaštine? Vruće je, pa ideš pisati gluposti na forumu?! Ideš biti glupa žena, jer je VRUĆE. Vrućina nije izgovor!!!! Postani pametnija!!!! Jedi puno kiwija.
izabelala
31.07.2005., 17:39
walter kaže:
Da i? Jel to izgovor za budalaštine? Vruće je, pa ideš pisati gluposti na forumu?! Ideš biti glupa žena, jer je VRUĆE. Vrućina nije izgovor!!!! Postani pametnija!!!! Jedi puno kiwija.
pa zar muskarci ne vole glupe zene?
:)
izabelala kaže:
pa zar muskarci ne vole glupe zene?
Nemaju izbora, zato ih vole. Kad bi postojale pametne žene, muškarci bi ih voljeli. Ali ne postoje.
izabelala
31.07.2005., 17:45
walter kaže:
Nemaju izbora, zato ih vole. Kad bi postojale pametne žene, muškarci bi ih voljeli. Ali ne postoje.
kada bi muskarci bili zahtevniji zene bi bile primorane da se popnu na evolucijskoj lestvici da bi zasluzile paznju muzjaka :)
izabelala kaže:
kada bi muskarci bili zahtevniji zene bi bile primorane da se popnu na evolucijskoj lestvici da bi zasluzile paznju muzjaka :)
Vruće, veliš?
izabelala
31.07.2005., 17:56
walter kaže:
Vruće, veliš?
oh, da... a meni se svidja :)
nisam ni klimu ukljucila
kako ti stojis sa temperaturom?
Drito Konj
31.07.2005., 19:10
izabelala kaže:
oh, da... a meni se svidja :)
nisam ni klimu ukljucila
kako ti stojis sa temperaturom?
isuse, ne kurči se s neuključivanjem klime, ubim!
umirem od jebene vrućine, ova se grči s klimom koja je UGAŠENA! ženo! :bonk:
iskljuchi mozak, kao i ona, pa necesh ni skuzhit da je vruce :D
Drito Konj
31.07.2005., 19:19
magic kaže:
iskljuchi mozak, kao i ona, pa necesh ni skuzhit da je vruce :D
da bar mogu. isuse, glavu bi joj otkinuo :D :D koja drskost!
uplasena_srna
31.07.2005., 20:02
Drito Konj kaže:
da bar mogu. isuse, glavu bi joj otkinuo :D :D koja drskost!
Samo ti iskljuci mozak (ako imas sto iskljuciti) :rofl:
Love EDrito ja sam beck. Bila na odmoru u Savudriji i ostvarila sam novu vezu. Budem sve postala kasnije.
LoveMeTender
31.07.2005., 20:08
Drito Konj kaže:
neću kad si debela. :rofl:
:cry: :cry: :cry:
LoveMeTender
31.07.2005., 20:09
magic kaže:
gliste, ko gliste...crijevne nametnike.
imam frenda koji trazhi snazhnu zhenu s glistama.
on je ribar :D
Snazhna jesam :mirko:
A gliste mogu nabavit iz bashte :zubeki:
LoveMeTender
31.07.2005., 20:10
centaur kaže:
Ne, ali bih uzeo bicikl, i tebe, i uzicu, i onda bi se družili na nasipu 3-4 mjeseca. pa bi imala 65kg. Onda bih te maznuo, a ti bi mi ostala vječito zahvalna, hehe. (ne zato kaj sam te maznuo, nego zato kaj sam ti pokazo kak je trčanje zdrava i korisna stvar.)
E da i onda bi dobila confidence boost, i postala prava cosmo djevojka....
Whateva....
Znachi ti bi da te netko rastezhe :misli:
A na bi bila cosmo djevojka ni u ludilu :bljak:
LoveMeTender kaže:
Znachi ti bi da te netko rastezhe :misli:
A na bi bila cosmo djevojka ni u ludilu :bljak:
sto fali cosmo djevojkama?
LoveMeTender
31.07.2005., 20:21
joujou kaže:
sto fali cosmo djevojkama?
Nisu ljepi kao ja :)
izabelala
31.07.2005., 20:35
Drito Konj kaže:
isuse, ne kurči se s neuključivanjem klime, ubim!
umirem od jebene vrućine, ova se grči s klimom koja je UGAŠENA! ženo! :bonk:
u stvari... sve je uzasno sexy
nemate maste :)
biti nudista u sopstvenom stanu nije nesto sto druge... ovaj put vas, ugrozava :)
osim toga, klima nije uvek zgodna... ako ste upravo oprali kosu, uzasno je neprijatno da vam nesto hladno duva na glavu
verovatno bih se posle toga razbolela...
Pa, evo, izabelala, onda kad ti ne treba, pokloni mi tu tvoju klimu. Ja je budem onda povoljno prodao Dritu. :rofl: :kava:
izabelala
31.07.2005., 22:08
Gazda kaže:
Pa, evo, izabelala, onda kad ti ne treba, pokloni mi tu tvoju klimu. Ja je budem onda povoljno prodao Dritu. :rofl: :kava:
moze :)
ako dodjes po nju, pa je razmontiras... i nekako mi zapusis rupe u zidovima sto su mi probusili kada su je namestali
uplasena_srna
31.07.2005., 22:16
izabelala kaže:
moze :)
ako dodjes po nju, pa je razmontiras... i nekako mi zapusis rupe u zidovima sto su mi probusili kada su je namestali
A sto je to klima. Je to ono kad je zima?
izabelala
31.07.2005., 22:37
uplasena_srna kaže:
A sto je to klima. Je to ono kad je zima?
klima je air conditioning
skylord
08.08.2005., 12:28
aricija ti volis samo kosarkase i odbojkase????? svi govore da si tocne visine njihovih *****a kad im ga pusis. kolko ih ja znam da su visi od mene a imam curu koja je pametna, lijepa i ima smisla za humor a drugi stanga
Evo ja npr. imam 2 metra i kusur. Jel zna neko di bi mogao nać neku curu višu od mene pa da se i za mnom okreću po gradu i zavidno gledaju tipa s visokom ženskom?
kvark01
09.08.2005., 13:31
Krava kaže:
Evo ja npr. imam 2 metra i kusur. Jel zna neko di bi mogao nać neku curu višu od mene pa da se i za mnom okreću po gradu i zavidno gledaju tipa s visokom ženskom?
tesko, ali mozes naci viseg muskarca, stavi mu zensku odjecu i seci se gradom, i svi ce vas gledati:D
Eto ja cu biti jedan od rijetkih koji razumije zasto otvarač topika ima takav stav...
ja sam nizi i imao sam se priliku naslusati prica 'e pa kako, pa ona je malo vislja od tebe' :bljak:
i za mene su cure koje traze iskljucivo vislje tipove od sebe hendikepirane...
al svatko ima pravo na svoj stav i cudjenje kad mene vidi sa visljim zgodnim komadom
Tuzlansky
09.08.2005., 14:34
Krava kaže:
:D :D :D
samo_svoja
09.08.2005., 14:40
Krava kaže:
Možeš li se samo prošetati samnom? Da bar jednom obućem štikle :D
kpt. Willard
09.08.2005., 14:44
samo_svoja kaže:
Pa kolko ti imaš!!??:eek: :bljak: :s
samo_svoja
09.08.2005., 14:44
kpt. Willard kaže:
Pa kolko ti imaš!!??:eek: :bljak: :s
Ne bljakaj :p ..180..no, baš bih obukla one totalno visoke štikle :cerek:
kpt. Willard
09.08.2005., 14:52
samo_svoja kaže:
Ne bljakaj :p ..180..no, baš bih obukla one totalno visoke štikle :cerek:
kak ja nikad na te dugačke ne naletim :rigo:
samo_svoja
09.08.2005., 14:53
kpt. Willard kaže:
kak ja nikad na te dugačke ne naletim :rigo:
A ja na ove od 165 :D
kpt. Willard
09.08.2005., 14:55
samo_svoja kaže:
A ja na ove od 165 :D
Eno ti Gazda :rigo:
ja sam 165! ja sam 165!
:jumping:
samo_svoja
09.08.2005., 14:57
Taroth kaže:
ja sam 165! ja sam 165!
:jumping:
Radi pisanja na ovu temu jel? :mig: Iskustvo je ipak iskustvo :D
samo_svoja
09.08.2005., 14:58
I Prince je..pa nosi štikle :D
kpt. Willard kaže:
Eno ti Gazda :rigo:
Ja baš volin nosit štikle :rigo:
samo_svoja
09.08.2005., 15:02
Gazda kaže:
Ja baš volin nosit štikle :rigo:
Još da nosimo isti broj, sreći ne bi bilo kraja :cheer:
kpt. Willard
09.08.2005., 15:03
Gazda kaže:
Ja baš volin nosit štikle :rigo: Nego lafe, ima već par kandidata za "kreten dana" :s
kpt. Willard
09.08.2005., 15:03
samo_svoja kaže:
Još da nosimo isti broj, sreći ne bi bilo kraja :cheer: Ti virovatno nosiš ka veći broj od njega :rigo: :s
samo_svoja
09.08.2005., 15:06
kpt. Willard kaže:
Ti virovatno nosiš ka veći broj od njega :rigo: :s
:rolleyes: :rolleyes: :D
kpt. Willard kaže:
Nego lafe, ima već par kandidata za "kreten dana" :s
Ima, al budemo čekali da prođe sezona godišnjih. ;)
kpt. Willard kaže:
Ti virovatno nosiš ka veći broj od njega :rigo: :s
Jeti, a ne žensko :rigo:
samo_svoja
09.08.2005., 15:07
Gazda kaže:
Jeti ae :D :p
kpt. Willard
09.08.2005., 15:08
Gazda kaže:
može po vodi hodat ka isus :s
eto...
skoro sam Samo svoju i zbario u 3 recenice, pa ste mi vi sve razvodnili
kpt. Willard kaže:
Jebote, kak naša država može uštedjet..umjesto da grade pelješki most, fino zaposle samo_svoju da se stane tam i nacrtaju cestovne oznake na njenim cipelama. :s :s :s :s :s
samo_svoja
09.08.2005., 15:13
kpt. Willard kaže:
Jetiji su rijetki ...tak da bum si to prevela kak ja želim :p
I ne, nemrem hodat po vodi :B
samo_svoja
09.08.2005., 15:14
Gazda kaže:
Jebote, kak naša država može uštedjet..umjesto da grade pelješki most, fino zaposle samo_svoju da se stane tam i nacrtaju cestovne oznake na njenim cipelama. :s :s :s :s :s
:rofl: Nisu baš tak velike..a i mislim da ne budem više rasla, kaj sam rasla, rasla sam :(
samo_svoja kaže:
:rofl: Nisu baš tak velike..a i mislim da ne budem više rasla, kaj sam rasla, rasla sam :(
Jebote, pa da ti još narastu noge, izvršila bi teritorijalnu agresiju na Sloveniju svaki put kad bi išla na šoping u King Cross :D
samo_svoja
09.08.2005., 15:18
Gazda kaže:
Jebote, pa da ti još narastu noge, izvršila bi teritorijalnu agresiju na Sloveniju svaki put kad bi išla na šoping u King Cross :D
Viš, dobra ideja :D
a zamisli kad ih raširi :zubo:
dobiš most sa stajalištem u sredini
kpt. Willard
09.08.2005., 15:18
samo_svoja kaže:
Jetiji su rijetki ...tak da bum si to prevela kak ja želim :p
I ne, nemrem hodat po vodi :B
Jel imaš kakve druge atribute vridne spomena?:confused:
samo_svoja
09.08.2005., 15:19
kpt. Willard kaže:
Jel imaš kakve druge atribute vridne spomena?:confused:
Tu pričamo o visini...a ne o automarketingu :cool:
kpt. Willard
09.08.2005., 15:20
samo_svoja kaže:
Di ćeš više, dosta te je :s
Kolko ti je godina?
Taroth kaže:
Misliš, most s prolazom za tankere?
samo_svoja
Taroth kaže:
Bolje to nego imat skelu a voda je uzburkana :rolleyes:
kpt. Willard
samo_svoja kaže:
Tu pričamo o visini...a ne o automarketingu :cool:
znači nemaš :rigo:
jeftine debrecinke
09.08.2005., 15:21
kpt. Willard kaže:
Di ćeš više, dosta te je :s
Kolko ti je godina?
kume vidin di ciljas i ja bi moga umocit malo
Gazda kaže:
Misliš, most s prolazom za tankere?
ili fast food restoran gdje moš nesto pojesti, popiti, polizati
samo_svoja
09.08.2005., 15:22
kpt. Willard kaže:
znači nemaš :rigo:
Ma, ništa :tuzni:
Dosta ćetanja :trk:
kpt. Willard
09.08.2005., 15:23
samo_svoja kaže:
Ma, ništa :tuzni:
Dosta ćetanja :trk:
di ćeš?:confused:
samo_svoja
09.08.2005., 15:24
kpt. Willard kaže:
di ćeš?:confused:
Posudit djeci iz kvarta cipele..nemaju za kajak :(
kpt. Willard
09.08.2005., 15:26
samo_svoja kaže:
Posudit djeci iz kvarta cipele..nemaju za kajak :(
ugušti će se djeca :rigo:
centaur kaže:
Ja sam visok 165, a ona 172
Ti nisi nizak.
Ti si samo manje visok. I to je to. :)
Taroth kaže:
A stav ti je za popizdit...
Imala sam nižeg tipa od sebe i nisam s njim bila zbog njegove "visine" nego je bio zajebant i nije me bilo briga tko šta govori, al inače se bolje osjećam kad je tip viši od mene. To mi je nekako zaštitnički i mogu obući cipele sa većom potpeticom, a da ne mislim uz to dali će to njemu bit crnjak.
Krava kaže:
:cerek:
Tyche kaže:
Imala sam nižeg tipa od sebe i nisam s njim bila zbog njegove "visine" nego je bio zajebant i nije me bilo briga tko šta govori, al inače se bolje osjećam kad je tip viši od mene. To mi je nekako zaštitnički i mogu obući cipele sa većom potpeticom, a da ne mislim uz to dali će to njemu bit crnjak.
ti si za popizdit jer shvacas moj stav kako ti pase...
mislim na one cure kojima si ti (il ja) super, divan krasan. jojjojojoj sladak..
e, al da si malo vislji bi bila s tobom...
e na te cure mislim
Taroth kaže:
ti si za popizdit jer shvacas moj stav kako ti pase...
mislim na one cure kojima si ti (il ja) super, divan krasan. jojjojojoj sladak..
e, al da si malo vislji bi bila s tobom...
e na te cure mislim
Pa meni to kažu svako malo, al nije zbog visine. Valjda sam im gadna, ko će ih/vas znat.
Tyche kaže:
Pa meni to kažu svako malo, al nije zbog visine. Valjda sam im gadna, ko će ih/vas znat.
Pa daj se onda malo sagni, kaj čekaš? Kaj sad treba čovek i teleskop kupit. Eh bašsi nekakva... :confused:
Norylo kaže:
Pa daj se onda malo sagni, kaj čekaš? Kaj sad treba čovek i teleskop kupit. Eh bašsi nekakva... :confused:
Pa radi koga da se saginjem...
A i kad se saginjem, a nisam dugo, to je samo radi jedne stvari.
Tyche kaže:
Pa radi koga da se saginjem...
A i kad se saginjem, a nisam dugo, to je samo radi jedne stvari.
Pa tak da vidi da nisi gadna. Kuiš. Pa ti si za njega u stratosferi, a pilotska dozvola u ovo vrijeme nije prejeftina. A ak hoćeš experimentirat, daj mu i da umoći malo, al pazi da se ne utopi. Nek si misli kak je tek na Eifelovom tornju. Ti bokca, a?
Taroth kaže:
:zvrko:
samo_svoja kaže:
Nema problema (bar te neću gledat previše s visine).
I usput, 180 mi je idealna visina za žensku.:top:
Norylo kaže:
Pa tak da vidi da nisi gadna. Kuiš. Pa ti si za njega u stratosferi, a pilotska dozvola u ovo vrijeme nije prejeftina. A ak hoćeš experimentirat, daj mu i da umoći malo, al pazi da se ne utopi. Nek si misli kak je tek na Eifelovom tornju. Ti bokca, a?
Ma bolje da ja njega podignem na svoju visinu, al šta ću ako mu se svidi. Morat ću ga svugdi "nosit"..., a još ako ga vrtoglavica uhvati. Sami problemi.:)
@Purger@
12.08.2005., 02:22
Drito Konj kaže:
nisi čitao sve kaj je frajer pisao. sjedi, 1.
Sve sam čitao i vidio. Vidiš da je potvrdio to što sam rekao.
@Purger@
12.08.2005., 02:27
xxGaladrielxx kaže:
Btw. nagonski je teziti zlatnoj sredini. Tak nas je priroda "sredila": plavokose ljude privlace crni, visoke niski ...
Netočno. Svjetlokos sam i oduvijek su me više privlačile plavuše. I to one prave, prirodne, kojih u Hrvatskoj, nažalost, ima jako malo. Isto tako sam čuo za nemali broj primjera u kojima su si ljudi za partnere birali ljude koji izgledaju kao da su im braća, odnosno sestre.
@Purger@
12.08.2005., 02:34
Taroth kaže:
Eto ja cu biti jedan od rijetkih koji razumije zasto otvarač topika ima takav stav...
ja sam nizi i imao sam se priliku naslusati prica 'e pa kako, pa ona je malo vislja od tebe' :bljak:
al svatko ima pravo na svoj stav i cudjenje kad mene vidi sa visljim zgodnim komadom
Ja nisam ni visok ni nizak (178), ali se u potpunosti slažem s tobom. Uopće mi ne bi smetalo da mi je cura visoka, primjerice, 180. A osvjedočio sam se osobno kako dosta ljudi (većinom muških) ispod oka gleda kad se s takvom curom šećeš okolo. Ali ko njih jebe...
@Purger@
12.08.2005., 02:37
Tyche kaže:
Ono što ustvari želiš reći je da te taj tip uopće nije fizički privlačio, nego te zanimao zbog svog ugodnog karaktera. Što je meni također prilično jadno, jer baš u takvim slučajevima najčešće dolazi do raznoraznih prijevara.
@Purger@ kaže:
Ono što ustvari želiš reći je da te taj tip uopće nije fizički privlačio, nego te zanimao zbog svog ugodnog karaktera. Što je meni također prilično jadno, jer baš u takvim slučajevima najčešće dolazi do raznoraznih prijevara.
Pa bolje da mogu s njim pričat ko čovjek nego da ne zna otvorit usta, a uostalom tog tipa sam znala puno prije nego li sam s njim išta imala pa sam se zaljubila u njegovu ličnost, a ne u izgled.
Naravno da me inače prvo privuče izgled, lagala bih kad bi rekla drugo.
Plemenita
12.08.2005., 11:34
A je od muve pravite slona...:D
Ja imam 181 i bas me briga ako mi je tip napet jel visi il nizi il ne znam ni ja sta...
A stikle cu nosit uvik kad zelim bez obzira kako to nekome izgledalo..
Najpoznatije manekenke danasnjice su moje visine i uvijek nose stikle jer je to fino... i jebe ih se.:)
Zar bi ja na moju predivnu haljinu za maturalnu trebala obuc ravne cipele iako ne pasu samo zato da se netko ne bi osjecao nisko u mom drustvu?:confused: E, pa necu!
Meni ne smeta kad mi neko kaze da je kepec uz mene, zasto bi onda niskim tipovima smetalo sto sam ja visoka?
Na kraju krajeva, niti ce oni narast niti cu se ja smanjit! Cemu onda stvarat frustracije?
hammond
12.08.2005., 15:06
svi mi tu nešto kenjamo,ali sagledaj ovako:ugledaš na cesti dobru trebu u štiklama i tipa do nje koji ne izgleda nešto i niži je...naravno da ćeš napraviti neku čudnu facu,ostatizačuđen,bilo što...mislim da je autor o tome htio pričati,jer to je stvarno tako...uvijek se svi mi u vanjskom svijetu držimo malo(ili puno) važniji nego što jesmo.A pogotovo mi dečki-oni će to sigurno gledati s podsmijehom-i neću reć da ja ne bih,jer to je valjda već usađeno u nama-kad vidimo dobru trebu,mislimo da onaj tip s kojim je nije dovoljno dobar za nju,ili kako ju je baš on uspio zbariti,kraj svih nas,frajera...To je čisto muški pogled,a curama to vjerovatno nije toliko bitno i to je super za čuti...;)
Bog Sexa
12.08.2005., 15:10
Gledajte to sa pozitivne strane :
Frajer joj stoječki može lizat' picu !
u slucaju ako kratko poznajes curu ili se tek upoznajete vrlo lako mozes biti otkantan radi visine.
Ako imas dobar nastup, ponasanje, pricu, nakon nekog vremena se to zaboravi (i ako imas priliku za sve to).
da jest ljepse voditi vislju zgodnu curu pored sebe (ako cemo o drugima) - da :)
ako cemo o sexu, zna biti i nezgodno :zvrko:
Bog Sexa
12.08.2005., 15:20
Taroth kaže:
u slucaju ako kratko poznajes curu ili se tek upoznajete vrlo lako mozes biti otkantan radi visine.
Ako imas dobar nastup, ponasanje, pricu, nakon nekog vremena se to zaboravi (i ako imas priliku za sve to).
da jest ljepse voditi vislju zgodnu curu pored sebe (ako cemo o drugima) - da :)
ako cemo o sexu, zna biti i nezgodno :zvrko:
Kaj ? Nemre jebat i ljubit u isto vrijeme ?? :D :D
Bog Sexa kaže:
Kaj ? Nemre jebat i ljubit u isto vrijeme ?? :D :D
joj.. :rofl:
Alabama song,
Kaj vi serete, jebo vas tu se ubijate kaj je netko visok 165cm jebo vas i da si 150cm jebe ti se, ziv si zdrav si i bok. Neki nemaju ruku, nogu ili su invalidi ili imaju neku tesku tjelesni retardaciju, a vi tu o jebenim sranjima razbijate glavu. Jebalo te 165cm, ak se svidis curi, jebe joj se dal si 165cm. Jebes curu koja te fura ko modni detalj zapravo, isto vrijedi i za muskarce. Idem si nac curu koja jebeno izgleda, a pritom ne zna beknut jednostavnu recenicu. Jebo sve to, ak se nekom svidjas onda mu se svidjas sto znaci da te voli takvog kakav jesi...
U jebo te kak sam zabrijal:) nisam vidio 10 stranu tj. da ih ima 10:) Jebiga, treba jebat okolo, mislim jebeno ak si visok ono i dodje neka mala tipa 150cm ma i manja, a mala sise i guza pred eksplozijom, jebeno, sam je nataknes i onak ju podignes ko kipic neki, jebeno....
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.