View Full Version : Udarila me sefica po dupetu - sto da radim ?
el_mariachi
23.07.2005., 13:03
Prije dva dana me sefica iz cista mira opali po dupetu. Nikad to prije nije napravila. Znam da ima muza i dvoje djece ali i da je relativno zgodna.
Sto bi to moglo znaciti ? Da pokusam ili da se pravim Englez?:confused:
Zigijev povratak
23.07.2005., 13:46
ha, ništa, drugi ti put nj uzvizni, ali što jače :) :p
Caith Sith
23.07.2005., 14:36
el_mariachi kaže:
Prije dva dana me sefica iz cista mira opali po dupetu. Nikad to prije nije napravila. Znam da ima muza i dvoje djece ali i da je relativno zgodna.
Jebote blesavog.:rolleyes:
Tuži ju za seksualno zlostavljenje, kaj drugo.
el_mariachi kaže:
Da pokusam ili da se pravim Englez?:confused:
ovo sa Englezom, šta bi to značilo da se spremaš napast njezinog muža
tatiana
23.07.2005., 15:35
Bjež od nje. :eek: :eek:
Još buš otkaz dobio
Mogao bi uskoro strelovito napredovat u karijeri :zubo:
tatiana
23.07.2005., 15:41
Uostalom, ak mu se sviđa i ako mu posao nije toliko važan mogao i probati.
Ja ne bi, sa šefom, NIKAD. Ne zato kaj mi se šef fizički ne sviđa nego zato jer mi je šef. :rolleyes:
Drito Konj
23.07.2005., 16:10
pokaraj ju. jebote, jednostavno. jel dobra pičonjara?
el_mariachi kaže:
tuži za seksualno uznemiravanje :raspa:
crna-pantera
23.07.2005., 16:15
el_mariachi kaže:
Prije dva dana me sefica iz cista mira
mmmmm miro, miro......:D Ima li muž svojih udjela u toj firmi, ako ima prijavi je mužu i ispast ćeš dobar, i dobit ćeš povišicu...
Kruska kaže:
tuži za seksualno uznemiravanje :raspa:
majku vam zagorsku sam bi se tužakali i po sudu vucarali
fikus kaže:
majku vam zagorsku sam bi se tužakali i po sudu vucarali
pa ovo je profitabilna tužba!! :raspa:
Drito Konj kaže:
pičonjara?
ufufuf koji odvratan naziv!:rolleyes: blju blja :D
al garant je ta sefica bash takva -pičonjara neka:D
pumpkin pie
23.07.2005., 20:12
mobing! mobing!
Ja za sada ne bi ništa.Ako reagiraš mogo bi popušit otkaz.Čekaj još malo da vidiš kako će se sitaucija razvijati.
Pokaži joj tko je muško. ;)
el_mariachi kaže:
Sto bi to moglo znaciti ?:confused:
to znaci da imas dobro dupe!
Dj Sheky
24.07.2005., 01:04
neznam dali ti stvarno treba pomoc u vezi tvog "problema" ili si samo to napisao da bi se malo isfolirao sto te sefica (citaj:zgodna sefica) lupila po guzici,ali ja cu ti rec da na ovom forumu tesko mozes dobit konkretan odgovor kad su takve stvari u pitanju...i sta ces ti sad napravit kad imas toliko opcija koje su ti ponudili dragi nam forumasi :confused:
Poševi, pa onda tuži za seksualno uznemiravanje. Sačuvaj njezine gaćice s tragovima tvoje sperme kao krunski dokaz na sudu.
Arianne
24.07.2005., 16:47
Vrati joj na isti nacin.....
IL_Mamba_Negro
24.07.2005., 18:08
Dođi ranije u njen ured, ukrasi ga mirisnim štapićima, svijećama, ružama, slikama svojeg dupeta i natopi sve to s pet litara benzina, pričekaj da ona dođe pa onda
ZAPALI Zippom... :E
Zelenko
24.07.2005., 20:13
rokni ti nju sakom u celo :D
Zelenko kaže:
rokni ti nju sakom u celo :D
:rofl: :top:
kosta vujic
24.07.2005., 20:39
el_mariachi kaže:
pljesni i ti nju pa ako ti kaze: "udri marijachi, imash i po chemu", ... to je - to
kosta vujic
24.07.2005., 20:41
Dj Sheky kaže:
neznam dali ti stvarno treba pomoc u vezi tvog "problema" ili si samo to napisao da bi se malo isfolirao sto te sefica (citaj:zgodna sefica) lupila po guzici,ali ja cu ti rec da na ovom forumu tesko mozes dobit konkretan odgovor kad su takve stvari u pitanju...i sta ces ti sad napravit kad imas toliko opcija koje su ti ponudili dragi nam forumasi :confused:
zivijo ... nek si mu objasnio kako stvari stoje:top: :top: :top: :jumping:
psihopat
25.07.2005., 19:30
el_mariachi kaže:
Sto bi to moglo znaciti ? Da pokusam ili da se pravim Englez?:confused: Tuzi je zbog seksualnog uznemiravanja na radnom mjestu i trazi odstetu od 999 999 kuna i 99 lipa :cerek:
el_mariachi kaže:
Prije dva dana me sefica iz cista mira opali po dupetu. Nikad to prije nije napravila.
Žene obično reagiraju sporije - ne zamjeri joj previše.
bozanstvena333
26.07.2005., 01:23
el_mariachi kaže:
Sto bi to moglo znaciti ? Da pokusam ili da se pravim Englez?:confused: :D pravi se englez,i bocni je kisobranom
bozanstvena333 kaže:
:D pravi se englez,i bocni je kisobranom
Hahaha, super ideja! :top:
Pričekaj kišne dane, i ko slučajno joj kišobranom u zabran, tj. među noge... :rofl:
Basta kaže:
Hahaha, super ideja! :top:
Pričekaj kišne dane, i ko slučajno joj kišobranom u zabran, tj. među noge... :rofl:
Baš me interesira jel će što uroditi plodom. ;)
Krle kaže:
Baš me interesira jel će što uroditi plodom. ;)
Kišobranom ne, drugom spravom možda... :D
aurora_borealis
26.07.2005., 12:27
Ucjeni je da ćeš je reći mužu i traži je da tebe proglasi šefom.
Dj Sheky
26.07.2005., 12:53
aurora_borealis kaže:
Ucjeni je da ćeš je reći mužu i traži je da tebe proglasi šefom.
:top:
AmADin_gospo
26.07.2005., 14:47
e ovako...
kada budete sami... priđeš joj lagano s leđa.... kažeš šapatom... "mala.... odvezaa ti se pertla"... kada se ona sagne da je zaveže...... ti je brzo ufati za guzove i počni mješati, i brzo joj gurni ruku među noge i zadaj joj jedan prstenjak, ona če se okrenuti i vatreno te poljubiti i reči .... "oču da me fino Karaš..." onda joj digni suknju. klekni iza nje i lijevm rukom joj razmakni gačice i idari jij jedan liz po Pičci i prstenjak u dupe... onda joj zubima ufati gačice i naglo ih isčupaj sa nje, i onda je okreni lagano, skini joj majicu ili košulju ili šta več nosi... kad ti se "otvorI" prednji pogled na sike skini joj grudnjak i otkini jednu košaricu..... i onda je odgurni od sebe i postavi na stol.... neka digne noge u zrak i neka ih raširi cca. metar... priđi joj lagano ufati je za noge iiii..... naglim potezom.. skoro divljački.... žestoko... nabaci joj na gležnjeve pračku koju si napravio od lastike sa gačica i košarice sa grudnjaka i ubaci u pračku spajalicu i tako se gađaj po uredu a nemoj trošiti naše vrijeme kilobajte na forumu bačene uzalud... i internet sa takvim pitanjima.. jesi čuo??? il je jebi il je odjebi!!!! (il mi daj njen broj da je ja malo prevaspitam i da joj propušem dizne)
el_mariachi kaže:
Ne poduzimaj nista - bar za sada!!!!!
To je uobicajeno kod mladih zgodnih sefica - kad su pod stresom ili kad moraju donijeti neke vazne poslovne odluke.
Jedino ako te pocne stipkat - onda je samo lagano pljuni - onako kroz stisnute zube - ona ce shvatit i bez da joj govoris da ti to smeta.
vjetro_M_pir
26.07.2005., 19:31
AmADin_gospo kaže:
e ovako...
kada budete sami... priđeš joj lagano s leđa.... kažeš šapatom... "mala.... odvezaa ti se pertla"... kada se ona sagne da je zaveže...... ti je brzo ufati za guzove i počni mješati, i brzo joj gurni ruku među noge i zadaj joj jedan prstenjak, ona če se okrenuti i vatreno te poljubiti i reči .... "oču da me fino Karaš..." onda joj digni suknju. klekni iza nje i lijevm rukom joj razmakni gačice i idari jij jedan liz po Pičci i prstenjak u dupe... onda joj zubima ufati gačice i naglo ih isčupaj sa nje, i onda je okreni lagano, skini joj majicu ili košulju ili šta več nosi... kad ti se "otvorI" prednji pogled na sike skini joj grudnjak i otkini jednu košaricu..... i onda je odgurni od sebe i postavi na stol.... neka digne noge u zrak i neka ih raširi cca. metar... priđi joj lagano ufati je za noge iiii..... naglim potezom.. skoro divljački.... žestoko... nabaci joj na gležnjeve pračku koju si napravio od lastike sa gačica i košarice sa grudnjaka i ubaci u pračku spajalicu i tako se gađaj po uredu a nemoj trošiti naše vrijeme kilobajte na forumu bačene uzalud... i internet sa takvim pitanjima.. jesi čuo??? il je jebi il je odjebi!!!! (il mi daj njen broj da je ja malo prevaspitam i da joj propušem dizne)
Zakon si...:s
AmADin_gospo kaže:
e ovako...
Nemoj reć da si to doživio u praksi. :rolleyes:
pepeljara
26.07.2005., 20:33
znaci da nije dobila sinoc od muza:D
el_mariachi kaže:
i da je relativno zgodna.
:rofl:
Hello Operator
26.07.2005., 20:59
el_mariachi kaže:
Ako je samo to, shvati to kao kompliment i gotovo.
Hugh 'n' Pepper
27.07.2005., 14:17
amadin, lud si do yaya... :D :D
AmADin_gospo kaže:
e ovako...
kada budete sami... priđeš joj lagano s leđa.... kažeš šapatom... "mala.... odvezaa ti se pertla"... kada se ona sagne da je zaveže...... ti je brzo ufati za guzove i počni mješati, i brzo joj gurni ruku među noge i zadaj joj jedan prstenjak, ona če se okrenuti i vatreno te poljubiti i reči .... "oču da me fino Karaš..." onda joj digni suknju. klekni iza nje i lijevm rukom joj razmakni gačice i idari jij jedan liz po Pičci i prstenjak u dupe... onda joj zubima ufati gačice i naglo ih isčupaj sa nje, i onda je okreni lagano, skini joj majicu ili košulju ili šta več nosi... kad ti se "otvorI" prednji pogled na sike skini joj grudnjak i otkini jednu košaricu..... i onda je odgurni od sebe i postavi na stol.... neka digne noge u zrak i neka ih raširi cca. metar... priđi joj lagano ufati je za noge iiii..... naglim potezom.. skoro divljački.... žestoko... nabaci joj na gležnjeve pračku koju si napravio od lastike sa gačica i košarice sa grudnjaka i ubaci u pračku spajalicu i tako se gađaj po uredu a nemoj trošiti naše vrijeme kilobajte na forumu bačene uzalud... i internet sa takvim pitanjima.. jesi čuo??? il je jebi il je odjebi!!!! (il mi daj njen broj da je ja malo prevaspitam i da joj propušem dizne) :rofl: :rofl:
AmADin_gospo
27.07.2005., 20:18
Hugh 'n' Pepper kaže:
amadin, lud si do yaya... :D :D
Of skroz... imam inače bujnu maštu :D :D
AmADin_gospo
27.07.2005., 20:19
Krle kaže:
Nemoj reć da si to doživio u praksi. :rolleyes:
nisam ovo doživio, ali sam kao mali pravio pračku od lastike iz susjedinih gačica :D :D :top:
freelancer
28.07.2005., 19:10
Šefica ... O ne, ne, ne ... i točka!
Opreza NIKADA DOSTA!:rolleyes:
AmADin_gospo
29.07.2005., 12:07
freelancer kaže:
Šefica ... O ne, ne, ne ... i točka!
Opreza NIKADA DOSTA!:rolleyes:
slažem se, opreza nikada dosta... zato je karaj u DUPEEEEE :top:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.