PDA

View Full Version : Britanka svaki dan doživljava 300 orgazama!!!

Gaj Julije R!sXXXIV
23.07.2005., 18:46
LIBIDO Britanka M. Thompson, oboljela od sindroma stalnog seksualnog uzbuđenja, kaže:
M. Thompson: Svakoga dana doživim 300 jakih orgazama

U doba kad sa stranica medicinskih publikacija vrište upozorenja da stres i brz način života djeluju pogubno na ženski libido, a časopisi nude pregršt instant-tehnika za rasplamsavanje seksualne žudnje, podatak da Britanka Michelle Thompson svakoga dana doživi i 300 orgazama zvuči – fantastično. Michelle, kojoj je dijagnosticiran sindrom stalnog seksualnog uzbuđenja (SSSU), sladostrašće može doživjeti bilo kad i bilo gdje, pa čak i dok obavlja svakodvnevne aktivnosti – dok se vozi u autobusu, kupuje ili posprema kuću.
– Orgazam dok čistim? Za mene je to najnormalnija stvar – kaže. Iako takvo uživanje većini žena djeluje vrlo primamljujuće, Michelle priznaje da su silni orgazmi zapravo velik teret. – Najteže je skriti orgazam u javnosti. Jednom sam u dućanu razgovarala s trgovcem kad me obuzeo dobro poznati osjećaj i jednostavno sam svršila pred njim – kaže Michelle. Tek nedavno, nakon desetljeća tiha uzdisanja i skrivena drhturenja, Michelle je u dokumentarcu o SSSU-u vidjela ženu koja je opisala simptome od kojih i ona pati, a u specijaliziranoj klinici liječnici su i njoj potvrdili da boluje od toga rijetkog sindroma. – Još ne znamo što je tomu uzrok. Mislimo da ime veze s poremećajem u dijelu mozga koji je odgovoran za osjećaje užitka – kaže dr. Carol Cooper, koja proučava SSSU. – Radi se o teškom poremećaju. Takve žene ne mogu raditi i vrlo teško nalaze partnere – dodaje. U Hrvatskoj, zasad, ni liječnici ni pacijentice ne govore o tome sindromu.

http://www.vecernji-list.hr/newsroom/zanimljivosti/339026/index.do;jsessionid=4030A3D5B057EA1EB62545374BC673 F5.2

noćni
23.07.2005., 20:55
Tovariš Ris XVIII kaže:
Takve žene ne mogu raditi i vrlo teško nalaze partnere – dodaje.

vraga. e zamisli da ne znaš da "boluje " od toga. nakon jedne noći mislim da bi poletio od samopouzdanja, vau....

Krle
23.07.2005., 21:24
Kak ti je samo uspjela prodati priču. ;)

Veliki gizmo
25.07.2005., 14:43
Bez teksta. Ta ima jače vaginalne mišiće nego rambo bicepse

AmADin_gospo
25.07.2005., 15:21
moš misliti ovaku situaciju.. upoznaš se ta takom jednom "ovisnicom" o orgazmima.... i bude ovako:
priča kaže...
J. Zdravo, ja sam X
O. Zdravo ja sam Y
J. Sviđaš mi se
O. AAAAHHHHHHH (svršila)
J.Ej Y jesi li dobro?
O. Jeeesammm :)
J. Kontao sam da malo prošetamo, očemo li?
O. Da, AAHHHHHHHHHH (opet srš)
(šetamo zajedno)..
J. (ufatim je za ruku )
O. AAAHHHHHH (svrš 3x)
J. Alo bona pa tek sam te dofatio... šta bi bilo da sam te ufgatio za siku?
O. AAAAAAAAHHHHHHHHH[SIZE=3]
J, Idi u 3 P Materine počela si me opasno nervirati.....
O. OK, OK, neču više AAAHHHHHHHHH

Ajd jebi se idem ja nekoj frigidnoj curi pa da ko čovjek mogu da sa njom pogovorim na miru....

Veliki gizmo
29.07.2005., 17:21
:Slin:

stitch
04.08.2005., 00:37
Kako samo stigne malo pospremiti kuću, oprati suđe i skuhati nešto... :D

OkatoZlo
04.08.2005., 01:11
uzas. :flop:
zeni vise prisjeli orgazmi.

prljavi_Heri
04.08.2005., 01:32
OkatoZlo kaže:
uzas. :flop:
zeni vise prisjeli orgazmi.

Ma brijem da joj nije tak. Ugoda je ugoda. 300 je puno ali i normalni ljudi doživljavaju dosta orgazama pa nam ne prisjeda. Je bed kad svršiš pred starcima recimo (uf...koja pomisao:bljak:) al mislim da joj nije prisjelo...samo što ih ima malo previše!!

Zeljkoo
04.08.2005., 02:04
:D:D:D

ja bih se zadovoljio jednim dnevno :D:D:D

Jegulja
04.08.2005., 11:34
Najveća opasnost prijeti od raka na plučima. Ako poslije svakog orgazma ima običaj popušiti cigaretu za smirenje, onda se tih cigareta nakupi:D :D

Ona007
04.08.2005., 13:00
Tovariš Ris XVIII kaže:
. Takve žene ne mogu raditi i vrlo teško nalaze partnere –

:D :D

Tyche
04.08.2005., 13:17
Ma samo zamisli kako je tipu koji je s njom...pa ima da mu se sasuši od silnog "izbacivanja". Pa i "on" se mora odmorit, siroče.

aurora_borealis
04.08.2005., 23:44
AmADin_gospo kaže:
moš misliti ovaku situaciju.. upoznaš se ta takom jednom "ovisnicom" o orgazmima.... i bude ovako:
priča kaže...
J. Zdravo, ja sam X
O. Zdravo ja sam Y
J. Sviđaš mi se
O. AAAAHHHHHHH (svršila)
J.Ej Y jesi li dobro?
O. Jeeesammm :)
J. Kontao sam da malo prošetamo, očemo li?
O. Da, AAHHHHHHHHHH (opet srš)
(šetamo zajedno)..
J. (ufatim je za ruku )
O. AAAHHHHHH (svrš 3x)
J. Alo bona pa tek sam te dofatio... šta bi bilo da sam te ufgatio za siku?
O. AAAAAAAAHHHHHHHHH[SIZE=3]
J, Idi u 3 P Materine počela si me opasno nervirati.....
O. OK, OK, neču više AAAHHHHHHHHH

Ajd jebi se idem ja nekoj frigidnoj curi pa da ko čovjek mogu da sa njom pogovorim na miru....

:D zabolili su me trbušni mišići od smijanja :D

Ariston
04.08.2005., 23:59
Mogla bi ih izvoziti.. :D Strasno..

Ali bas 300? :rolleyes:

b_harami
05.08.2005., 00:05
Od kud ti takva glupost!!!!

Sexan
05.08.2005., 00:13
super. ja doživim 10 dnevno.
Pa?www.mnogo_drkam.com (http://www.mnogo_drmkam:cmo)

AmADin_gospo
05.08.2005., 10:36
aurora_borealis kaže:
:D zabolili su me trbušni mišići od smijanja :D

hehe, dobro je to, ko se puno smije, duže živi....

kpt. Willard
08.08.2005., 10:17
Tovariš Ris XVIII kaže:
LIBIDO Britanka M. Thompson, oboljela od sindroma stalnog seksualnog uzbuđenja, kaže:
M. Thompson: Svakoga dana doživim 300 jakih orgazama

U doba kad sa stranica medicinskih publikacija vrište upozorenja da stres i brz način života djeluju pogubno na ženski libido, a časopisi nude pregršt instant-tehnika za rasplamsavanje seksualne žudnje, podatak da Britanka Michelle Thompson svakoga dana doživi i 300 orgazama zvuči – fantastično. Michelle, kojoj je dijagnosticiran sindrom stalnog seksualnog uzbuđenja (SSSU), sladostrašće može doživjeti bilo kad i bilo gdje, pa čak i dok obavlja svakodvnevne aktivnosti – dok se vozi u autobusu, kupuje ili posprema kuću.
– Orgazam dok čistim? Za mene je to najnormalnija stvar – kaže. Iako takvo uživanje većini žena djeluje vrlo primamljujuće, Michelle priznaje da su silni orgazmi zapravo velik teret. – Najteže je skriti orgazam u javnosti. Jednom sam u dućanu razgovarala s trgovcem kad me obuzeo dobro poznati osjećaj i jednostavno sam svršila pred njim – kaže Michelle. Tek nedavno, nakon desetljeća tiha uzdisanja i skrivena drhturenja, Michelle je u dokumentarcu o SSSU-u vidjela ženu koja je opisala simptome od kojih i ona pati, a u specijaliziranoj klinici liječnici su i njoj potvrdili da boluje od toga rijetkog sindroma. – Još ne znamo što je tomu uzrok. Mislimo da ime veze s poremećajem u dijelu mozga koji je odgovoran za osjećaje užitka – kaže dr. Carol Cooper, koja proučava SSSU. – Radi se o teškom poremećaju. Takve žene ne mogu raditi i vrlo teško nalaze partnere – dodaje. U Hrvatskoj, zasad, ni liječnici ni pacijentice ne govore o tome sindromu.

http://www.vecernji-list.hr/newsroom/zanimljivosti/339026/index.do;jsessionid=4030A3D5B057EA1EB62545374BC673 F5.2
Svršava moj kuratz :s :s :s

Ken
08.08.2005., 10:24
kpt. Willard kaže:
Svršava moj kuratz :s :s :s

On ne sigruno:s :s :s

kpt. Willard
08.08.2005., 10:26
Ken kaže:
On ne sigruno:s :s :s
To se tak kaže :rigo:

Ken