PDA

View Full Version : Srbiju potresaju monstruozna ubojstva i silovanja djece

tovariš Ris XIX
24.07.2005., 00:15
Srbiju potresaju monstruozna ubojstva i silovanja djece
Tri slučaja zlostavljanja i ubojstava maloljetne djece potresla su Srbiju u posljednjih nekoliko dana. U prvom je slučaju jedan Beograđanin metalnom šipkom premlatio troje djece svoje bivše žene. Zatim je u jednom selu kod Požarevca očuh na smrt pretukao svoga jednoipolgodišnjeg posinka. Posljednju u nizu ovih tragedija policija je otkrila jučer kada je uhićen muškarac što je silovao trogodišnju devojčicu, koja je umrla zbog teških tjelesnih ozljeda. Mališa Jevtović (31), koji je bio u vezi s Anom Filipović, osumnjičen je da je u više navrata njezinu trogodišnju kćer odvodio u šetnju na skrovita mjesta u Zvezdarsku šumu i, dok je majka čekala, seksualno se iživljavao nad djevojčicom udarajući je pritom snažno rukama i nogama po glavi i tijelu. Najnoviji slučaj nasilja nad maloljetnicima dogodio se u Smederevu, gde je policija uhitila Zorana Pavlovića (51) zvanog Šaran iz Ćirikovca zbog sumnje da je seksualno zlostavljao troje maloljetnika.

tisina
24.07.2005., 00:23
Opsti haos

I da si normalan?

Ovaj par sto su zlostavlajli djete od tri godine je samo 30 dana u pritvoru.

Jebala bi mu majku mucila bi ga samo tako.

Djete umrlo od soka.
Ispred te zene cije je djete je zlostavljao i da bi zena na kraju kad se vracala kuci djete nosila na rame komsije su pomislisli da spava djete a djete je mrtvo bilo.

Za takve stvari ne postoje pravila ni zakoni za takve poremecene likove samo bih mucila.

Baron Samedi
24.07.2005., 02:10
Za takve likove ne vrijede pravilo da svatko ima prirodna prava.

Nema.

Takvi ljudi su izgubili svoja prava tim cinom.

Takvi ljudi zasluzuju smrt, dugu i mucnu, bez mogucnosti pomilovanja.

lady_dementia
24.07.2005., 08:03
predlazem prebaciti pod Psihologiju or smth, ovdje definitivno ne spada, zgadio mi se sad sex na neko vrijeme :o

CF
24.07.2005., 12:12
ovo definitivno ne spada u ljes
:o

52X32X52
25.07.2005., 03:06
:lol:

lady_dementia
25.07.2005., 11:16
ili ES bez LJ :o :bljak:

Ante
25.07.2005., 13:08
Na zalost to nije vezano samo za srbiju. U Australiji je to izrazito cesta pojava, prijestupnici se poslije nekoliko godina pustaju i redovito ponavljaju zlocin. Sto je najgore policija stiti ih od medija i skriva njihovo prebivaliste.:bljak:

Godiva
25.07.2005., 13:31
tisina kaže:
Za takve stvari ne postoje pravila ni zakoni za takve poremecene likove samo bih mucila.

To bi efikasno uklonilo takve poremećaje.

StrangeDays
25.07.2005., 13:34
Lady Godiva,
tvoj prekrasni avatar me poprilično dekoncentrira i okupira mi mašto bujicom bludnih misli. Molio bih te da ga promijeniš.
Unaprijed zahvalan.
Učiniš li mi to imaš pravo zahtijevati bilo što zauzvrat.

StrangeDays
25.07.2005., 13:36
a što se tiče teme - nema dovoljno pravde kad su djeca u pitanju.
No mislim da je najpametnije takvima namjestit "bježanje" pred policijom i upotrebu nužne sile u samoobrani. Čemu trošit novac za njih i hranit ih u zatvorima do kraja života. Neki od njih to jedva i čekaju.

Godiva
25.07.2005., 13:47
StrangeDays kaže:
Lady Godiva,
tvoj prekrasni avatar me poprilično dekoncentrira i okupira mi mašto bujicom bludnih misli. Molio bih te da ga promijeniš.
Unaprijed zahvalan.

Skoncentriraj se na posao i ne bulazni svašta.

StrangeDays
25.07.2005., 13:53
Godiva kaže:
Skoncentriraj se na posao i ne bulazni svašta.

ne mogu ni radit....tako je.........lijepi.....

Godiva
25.07.2005., 13:58
StrangeDays kaže:
ne mogu ni radit....tako je.........lijepi.....

Oš da ti namjestim bježanje pred njim i upotrebu nužne sile u samoobrani? :D

StrangeDays
25.07.2005., 14:02
Godiva kaže:
Oš da ti namjestim bježanje pred njim i upotrebu nužne sile u samoobrani? :D

zvuči kinky....mogli bi probat..;)

Godiva
25.07.2005., 14:05
StrangeDays kaže:
zvuči kinky....mogli bi probat..;)

To je i Mališa Jevtović pomislio.

StrangeDays
25.07.2005., 14:06
Godiva kaže:
To je i Mališa Jevtović pomislio.

kuda jašeš gola damo..daj mi svoje koordinate...

Godiva
25.07.2005., 14:30
StrangeDays kaže:
kuda jašeš gola damo..daj mi svoje koordinate...

Kroz Coventry jašem (i kosom mašem).

StrangeDays
25.07.2005., 14:39
Godiva kaže:

daleko sestro, daleko...jebi ga..:(

Godiva
25.07.2005., 14:42
StrangeDays kaže:
daleko sestro, daleko...jebi ga..:(

Zavisi od perspektive. Leofricu npr. je blizu. :D

kosta vujic
25.07.2005., 14:42
Godiva kaže:

hmm a nije te sramota od seljaka?? ... mislim gola si na tom kljusetu

Godiva
25.07.2005., 14:43
kosta vujic kaže:
hmm a nije te sramota od seljaka?? ... mislim gola si na tom kljusetu

Ne. Raja to voli.

kosta vujic
25.07.2005., 14:48
Godiva kaže:
Ne. Raja to voli.

pa bulje li u tebe ?? [ja uvijek gledam na drugu stranu kada vidim golu pichku na konju]

Godiva
25.07.2005., 14:53
kosta vujic kaže:
pa bulje li u tebe ?? [ja uvijek gledam na drugu stranu kada vidim golu pichku na konju]

Nemam pojma. Ja gledam konju u potiljak.

P.S. Možda bi Vlasta znala odgovor.

izabelala
25.07.2005., 16:23
tovariš Ris XIX kaže:
Mališa Jevtović (31), koji je bio u vezi s Anom Filipović, osumnjičen je da je u više navrata njezinu trogodišnju kćer odvodio u šetnju na skrovita mjesta u Zvezdarsku šumu i, dok je majka čekala, seksualno se iživljavao nad djevojčicom udarajući je pritom snažno rukama i nogama po glavi i tijelu.

opet ti sa tvojim izvodima iz štampe... čovek bi pomislio da posle takvog mlaćenja i zlostavljanja ostaju tragovi na telu!
a trogodišnja devojčica zna i da priča... pretpostavljam

ovaj post nije ni za sex, ljubav... a ni za psihologiju, nego za forum
ŽUTA ŠTAMPA
kako povećati tiraž na tržištu koje je preplavljeno raznim dnevnim listovima... bla, bla...

ne isključujem da se takve stvari dešavaju, sigurna sam da se dešavaju... ali ovaj tovariš sa njegovim novinskim opsesijama i senzacionalističkim vestima mi ide na živce .... a još više me nerviraju OVCE koje nekritički prihvataju sve što se nađe u medijima... pa svašta... ja sam pisala za "renomirani" časopis pa sam bila kreativna ;)

Baron Samedi
26.07.2005., 17:27
izabelala kaže:
opet ti sa tvojim izvodima iz štampe... čovek bi pomislio da posle takvog mlaćenja i zlostavljanja ostaju tragovi na telu!
a trogodišnja devojčica zna i da priča... pretpostavljam

1) Ne ako znas udarati i znas gdje da udaras.
2) Trogodisnja djeca nakon toga NE PRICAJU. Jesi li ikad vidjela zlostavljano dijete? Ja jesam.

To dijete ne prica. To dijete zuri u tocku i stisce svoju igracku. I tako cijeli dan, do iscrpljenosti.

izabelala kaže:
ovaj post nije ni za sex, ljubav... a ni za psihologiju,

Ne, naprotiv: post od risa je za psihologiju.

Kao i tvoj post.

A i ti si, po meni, za psihologiju. Psihijatriju, budimo konkretniji.

izabelala kaže:
nego za forum
ŽUTA ŠTAMPA
kako povećati tiraž na tržištu koje je preplavljeno raznim dnevnim listovima... bla, bla...

Sto tamo pisu imena, prezimena i slicno, to tebi ne igra ulogu, a?

izabelala kaže:
ne isključujem da se takve stvari dešavaju, sigurna sam da se dešavaju...

Po tvom postu - ne bi se reklo.

izabelala kaže:
ali ovaj tovariš sa njegovim novinskim opsesijama i senzacionalističkim vestima mi ide na živce ....

Bacis ga na IGNORE.

izabelala kaže:
a još više me nerviraju OVCE koje nekritički prihvataju sve što se nađe u medijima... pa svašta...

U tu kategoriju "kritickog citanja" spadaju i vijesti "XY silovao trogodisnju djevojcicu AQ"?

izabelala kaže:
ja sam pisala za "renomirani" časopis pa sam bila kreativna ;)

Hoces reci da si izmisljala vijesti da je neki lik silovao trogodisnju djecu? Ako jesi, radije se idi ubij, i to pod hitno, ne gadi vise svijet i okolinu svojim zivotom.

Ono - ako si to radila - zadnje smrdljivo smece ima vise casti od tebe.

rompepe
26.07.2005., 18:06
meni je policajac u jednoj blisko-istocnoj zemlji tumacio uz pivo kako su gotovo svakodnevni slucajevi seksualnog iskoristavanja djece u toj zemlji razumljivi, jer njeni stanovnici "imaju vrucu krv"...

sto bih ja rado njemu i slicnima iz gornje price hladio krv ledenicama u guzicu...