View Full Version : Djevica 431 puta
uplasena_srna
25.07.2005., 17:19
Davno sam o ovome pisala, a vidi sada......
citat
.....To je zapravo tužna priča. Dolaze nam djevojke koje su "pritisnuli" očevi ili ujaci, najviše iz Bosne te s Kosova. Mnoge iz vjerskih razloga moraju rekonstruirati himen kako bi nevine ušle u brak. Imali smo i dvije pacijentice iz Hrvatske, dosta iz Francuske, a ostale su iz Srbije kaže dr. Dušanović, koji je estetski kirurg s međunarodnim iskustvom i 15-godišnjim stažom.
Većina je pacijentica (85 posto) neškolovana. No, Dušanović se sjeća i doktorice koja je sa svojih 35 godina operirala himen jer ju je čekao budući suprug.
Mnoge su žene koje dolaze utučene, a to je, smatram, za područje psihologije. Čak i nije problem u njima. Što bismo rekli za muškarce koji povjeruju ženi koja je prešla tridesetu da nikad nije imala odnose? Taj je zahvat vrlo jednostavan i, zahvaljujući raznolikosti tehnika, praktički nema granica za njegovo obavljanje.
Moj turski kolega jednoj je eskort dami rekonstruirao himen čak 431 put jer šeici koji dolaze u Tursku traže isključivo prostitutke djevice zaključuje Dušanović
....kraj citata.
Pa da li su ovi seici normalni. Kako moze spavati sa nekim po stotinu puta i biti u uvjerenju da je cura neivna. Ili ima cak 431 seik, pa svaki samo po jednom.
Beni_Gabor
25.07.2005., 17:56
uplasena_srna kaže:
Pa da li su ovi seici normalni. Kako moze spavati sa nekim po stotinu puta i biti u uvjerenju da je cura neivna. Ili ima cak 431 seik, pa svaki samo po jednom.
... kako ne kuzish uz lijepljenje novog kimena ide i farbanje kose i nova flizura - i kurco onda sheik zna koja je to
uplasena_srna kaže:
Što bismo rekli za muškarce koji povjeruju ženi koja je prešla tridesetu da nikad nije imala odnose?
Da su kao šeici.
Blast from the past
25.07.2005., 18:16
uplasena_srna kaže:
Moj turski kolega jednoj je eskort dami rekonstruirao himen čak 431 put jer šeici koji dolaze u Tursku traže isključivo prostitutke djevice zaključuje Dušanović
pa jebo te ova sadrzi vise konca nego moja kozna jakna....:eek:
psihopat
25.07.2005., 19:18
uplasena_srna kaže:
citat
.....To je zapravo tužna priča. Dolaze nam djevojke koje su "pritisnuli" očevi ili ujaci, najviše iz Bosne te s Kosova. Mnoge iz vjerskih razloga moraju rekonstruirati himen kako bi nevine ušle u brak. Imali smo i dvije pacijentice iz Hrvatske, dosta iz Francuske, a ostale su iz Srbije kaže dr. Dušanović, koji je estetski kirurg s međunarodnim iskustvom i 15-godišnjim stažom.
Većina je pacijentica (85 posto) neškolovana. No, Dušanović se sjeća i doktorice koja je sa svojih 35 godina operirala himen jer ju je čekao budući suprug.
Mnoge su žene koje dolaze utučene, a to je, smatram, za područje psihologije. Čak i nije problem u njima. Što bismo rekli za muškarce koji povjeruju ženi koja je prešla tridesetu da nikad nije imala odnose? Taj je zahvat vrlo jednostavan i, zahvaljujući raznolikosti tehnika, praktički nema granica za njegovo obavljanje.
....kraj citata.
Pa da li su ovi seici normalni. Kako moze spavati sa nekim po stotinu puta i biti u uvjerenju da je cura neivna. Ili ima cak 431 seik, pa svaki samo po jednom. :mad: :mad: :mad:
Kod zena me najvise smeta ta sklonost laganju. :flop: :flop: :flop:
I ja bih volio naci djevicu, ali ak ne ide, onda ne ide. Bolje je posteno priznati da nije djevica i s koliko tipova i zena :horor: je bila prije mene nego glumiti djevicu. Kad jednog dana prokuzim da me lagala, ta veza ce zavrsiti jer ne zelim zivjeti s takvom osobom :amen:
uplasena_srna
25.07.2005., 20:32
psihopat kaže:
:mad: :mad: :mad:
Kod zena me najvise smeta ta sklonost laganju. :flop: :flop: :flop:
I ja bih volio naci djevicu, ali ak ne ide, onda ne ide. Bolje je posteno priznati da nije djevica i s koliko tipova i zena :horor: je bila prije mene nego glumiti djevicu. Kad jednog dana prokuzim da me lagala, ta veza ce zavrsiti jer ne zelim zivjeti s takvom osobom :amen:
A mene kod muskih najvise smeta njihova glupost. Podastrimo cinjenice. 95 procenata svih muskih podsvjesno sanja da ima djevicu, bilo za sex, bilo za ženidbu. Točno. Nema tog muškog koji ne voli mlado i netaknuto. Točno. Svaki bi kada bi mogao da bira od iste osobe, osobno volio da je djevica. Točno. Pa koga mi to lažemo gospodo draga. Zar i te ženske koje se daju podjeviciti to rade radi sebe ili radi muških glupaka. Razmislimo malo. Osobno sam spremna to uraditi i budem, a ne radi sebe, ne radi v jerskih ili inih razloga, samo da i ja netkog napravim budalom, kao sto je i netko mene.
psihopat
25.07.2005., 20:44
uplasena_srna kaže:
A mene kod muskih najvise smeta njihova glupost. Podastrimo cinjenice. 95 procenata svih muskih podsvjesno sanja da ima djevicu, bilo za sex, bilo za ženidbu. Točno. Nema tog muškog koji ne voli mlado i netaknuto. Točno. Svaki bi kada bi mogao da bira od iste osobe, osobno volio da je djevica. Točno. Pa koga mi to lažemo gospodo draga. Zar i te ženske koje se daju podjeviciti to rade radi sebe ili radi muških glupaka. Razmislimo malo. Ne lazem ja nikog. Lijepo i otvoreno sam napisao da bi volio da je djevica. Ak nije nema veze, moze biti i zena koja je imala vise partnera prije mene, ali moramo otvoreno razgovarati o tome. Bitno mi je samo da me ne laze jer lazi prezirem :flop:
uplasena_srna kaže:
Osobno sam spremna to uraditi i budem, a ne radi sebe, ne radi v jerskih ili inih razloga, samo da i ja netkog napravim budalom, kao sto je i netko mene. :mad: :mad: :mad:
Svoje zivotne frustracije lijeci na neki drugi nacin, umisljena i arogantna ludjakinjo :2up:
uplasena_srna
25.07.2005., 20:53
psihopat kaže:
Ne lazem ja nikog. Lijepo i otvoreno sam napisao da bi volio da je djevica. Ak nije nema veze, moze biti i zena koja je imala vise partnera prije mene, ali moramo otvoreno razgovarati o tome. Bitno mi je samo da me ne laze jer lazi prezirem :flop:
:mad: :mad: :mad:
Svoje zivotne frustracije lijeci na neki drugi nacin, umisljena i arogantna ludjakinjo :2up:
Tvoj nick dovoljno govori sam za sebe. :rofl:
Unknown Hero
25.07.2005., 23:19
Beni_Gabor kaže:
... kako ne kuzish uz lijepljenje novog kimena ide i farbanje kose i nova flizura - i kurco onda sheik zna koja je to
Ma vraga moraju bojati kosu i izmišljati neku frizuru, kad drže maramu preko cijele glave 24h dnevno!:D
Bat Kol
26.07.2005., 01:19
ma kakva mrtva djevica???:eek: :eek:
radje bi neku mladu, a iskusnu, da se ne moram zaj... i bok! 2x i nikad vise! ne da mi se vise 'poducavat' kaj treba radit.
uplasena_srna kaže:
Osobno sam spremna to uraditi i budem, a ne radi sebe, ne radi v jerskih ili inih razloga, samo da i ja netkog napravim budalom, kao sto je i netko mene.
Ajde, ajde, pa tko te radi budalom. :eek:
JakeTheMass
26.07.2005., 01:35
uplasena_srna kaže:
citat
....kraj citata.
Srećice naglasi podsvjesno i to pripiši nekim instinktima i kajtijaznam kaj vučemo još kako smo sišli s grane..
Osim toga generaliziraš prilično.
Teško da mi odgovara da budem sa nekom koja se nije nikad samo zato što ne zna niš krevetu a ja nisam toliko strpljiv da ju "učim" niti me fura ego trip kako će me se sjećati zauvijek jer sam joj prvi..
Nego nije mi baš jasno kako te neko "napravio budalom" :rolleyes: jel kao svako kome je neka dotična rekla "ovo mi je prirodna boja", "prave su" itd.. je budala?
Osim toga na "sređivanje" pice ti danas žene hitaju mahnito i bez prisile zaostalih očeva i kojekakvih drugih razloga..
aurora_borealis
26.07.2005., 11:20
da npr. dečki imaju himen, bilo bi me briga dal ga moj dečko ima il ne... no možda bi čak dok bi bili u nekoj vezi platila da mu ga ponovno ušiju tek tako... da probamo nešto novo :D
i znam da bi mi bilo svejedno dal je djevac il dal je spavao s jednom osobom, dvije maksimalno... al sve više od 5 bi mi bilo grozno, bila bi jako nepovjerljiva i tražila bi od njega svaki mjesec da se testira na sidu il se ne bi jebala s njim. Znam da sad tu to nije tema, al mislim da bi zajedno trebale biti osobe sličnog seksualnog iskustva, a ne npr. djevac s nekom turbo seksualno aktivnom curom i obratno.... isto kao što ne bi trebali biti zajedno osoba koja voli sport i kretanje u slobodno vrijeme i osoba koja voli sjediti pred televizorom svaki dan.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.