PDA

View Full Version : Kondomi sa "ukusima"

AmADin_gospo
26.07.2005., 11:31
neznam jel ovo ikada bila, onako... kao tema, al evo da je ja otvorim. ovo me interesuje, sinoč se čuh sa djevojkom i dogovaramo se oko mora i ona mi reče da uzmem kondome sa ukusom jagode, višnje, čokolade... na moje pitanje oče li mi ga pušiti sa kondomom... dobio sam odgovor NE, nego bez kondoma, pa me sad interesuje KOJI ČE IM ***** UKUS AKO GE NEČE TAKO PUŠITI... ili možda... (ja to još nisam čuo) ženske imaju osjetilo ukusa u vagini i na jeziku.

P.S. Još jedna svar.. zašto se ne prave i kondomi sa ukusom Kiselog kupusa, Paprike, Feferona, Luka,, itd, itd :D :D

AmADin_gospo
26.07.2005., 12:03
pa pobogu ljudi nije valjda da niko nezna ili nema šta reči....

chani
26.07.2005., 12:12
hm feferona:D :D :D
zaboravio si cesnjaka,
imao bi duplu korist, lijeci mnoge upale i ine problemcice
ajde probaj ti to patentirat:D ;)

Ipanema
26.07.2005., 12:14
AmADin_gospo kaže:
neznam jel ovo ikada bila, onako... kao tema, al evo da je ja otvorim. ovo me interesuje, sinoč se čuh sa djevojkom i dogovaramo se oko mora i ona mi reče da uzmem kondome sa ukusom jagode, višnje, čokolade... na moje pitanje oče li mi ga pušiti sa kondomom... dobio sam odgovor NE, nego bez kondoma, pa me sad interesuje KOJI ČE IM ***** UKUS AKO GE NEČE TAKO PUŠITI... ili možda... (ja to još nisam čuo) ženske imaju osjetilo ukusa u vagini i na jeziku.

P.S. Još jedna svar.. zašto se ne prave i kondomi sa ukusom Kiselog kupusa, Paprike, Feferona, Luka,, itd, itd :D :D

ne ukus

OKUS, OKUS, OKUS :D

aurora_borealis
26.07.2005., 12:15
pa možda će ga malo lizati pa onda skinuti ili možda da joj lijepo miriši iz vagine ili da je i tebi slađe :D šta ja znam, kupi i šuti!

AmADin_gospo
26.07.2005., 12:21
Ipanema kaže:
ne ukus

UKUS-OKUS-POKUS-AROMA. sve je to isto (osima Pokus-a eeheh) nego, fakat, ajte mi objasnite, kakve ima svrhe pušiti Tuki ako je na njemu kondom, jer to je jedino kada možete šta da osjetite, ili je možda to zamjena za orbit žvake??? neznam. pomozite mi da skontam...

Arianne
26.07.2005., 12:28
Ipanema kaže:
ne ukus

:jumping:

AmADin_gospo
26.07.2005., 13:42
pa stvarno, zar ovde nema niko da mi može objasniti kakve su to furke sa "okusima" kurtona???:confused:

Tuco-il brutto
26.07.2005., 14:33
Ma to ti je pizdarija, ja sam upravo koristio s aromom banane i čokolade, neki češki, 3 kom za 6 kn.
Jedino kad ga skidaš malo se osjeti umjetna aroma.
Gluparija.

Jednom prilom sam imao kondome koji sjaje u mraku:)
Teška fizika.

Kloni se toga i ubodi extra lubricated:top:

Godiva
26.07.2005., 14:39
AmADin_gospo kaže:
...pa me sad interesuje KOJI ČE IM ***** UKUS AKO GE NEČE TAKO PUŠITI...

Curice vole reklame i šarene kutijice. :)

ctrlaltdel
26.07.2005., 14:44
Sad cu ti ja objasniti.
Za sve je kriva jedna od onih njenih kokoski. To ti obicno ide ovako:

Njena kokos/frendica: Halo stara jucer me jebavao onaj moj s nekakvim kondomom s okusom jagode i jogurta a sve jos uz dodatak vanilije.

Tvoja kokos: Coool i kako je bilo ....

Njena kokos/frendica: Joooooj super, ne mozes vjerovati kako je doooooobro

Tvoja kokos: a okus kakav je bio?

Njena kokos/frendica: a to. Sta ja znam, pa necu mu pusit preko kondoma. Ali jebacina je bila super

jos pol ure :blabla:

A onda tvoja kokos tebe nazove da ti kaze da kupis kondome s okusom frapeja od ljubicica, pohanih vjeverica i slicna sranja.

AmADin_gospo
26.07.2005., 15:03
ctrlaltdel kaže:
kondome s okusom frapeja od ljubicica, pohanih vjeverica i slicna sranja.

heheeheeeheheeee. ma sve je to fino, ali nikak oda se javi kakva kok i da kaže konkretno... zašto joj se sviđa više kurton sa neki okusom od nekog "običnog" bez ukusa.... ako im se više sviđa.. onda je bolje da kupim kakav obični (za mene XXL) i da kupim teglu eurokrema i da ga mežemo po potrebi pa makar onda ima nekog hajra od tog ukusa (može se najesti).....
a što se tiče tog svjetlečeg.. :D :D koliko svjetli(jačina i dužina) i ostane li kakve "farbe" na meni kada ga skinem da nebi poslje svjetlilo iz gača kad krenem vani...

ctrlaltdel
26.07.2005., 15:20
AmADin_gospo kaže:
a što se tiče tog svjetlečeg.. :D :D koliko svjetli(jačina i dužina) i ostane li kakve "farbe" na meni kada ga skinem da nebi poslje svjetlilo iz gača kad krenem vani...

E ti svjetleci znaju bit zajebani. Ne brini nece ti ostati nesto svjetlece kad ga skines, ALI.....

Ne smijes ga koristiti na otvorenim prostorima iz razloga sto imas ogroman ud (XXL) pa bi u mraku mogao kakav brod zamjenit tvoj svjetleci qrac za svjetionik pa da vidis sranja. A ne dao bog da ti svjetleci qrac ugleda neki pilot....

Ma zajebano je to.

AmADin_gospo
26.07.2005., 15:29
ctrlaltdel kaže:
E ti svjetleci znaju bit zajebani. Ne brini nece ti ostati nesto svjetlece kad ga skines, ALI.....

Ne smijes ga koristiti na otvorenim prostorima iz razloga sto imas ogroman ud (XXL) pa bi u mraku mogao kakav brod zamjenit tvoj svjetleci qrac za svjetionik pa da vidis sranja. A ne dao bog da ti svjetleci qrac ugleda neki pilot....

Ma zajebano je to.
e svaka ti čast, fakat me fino nasmija, ahahahahahahaa:D :D :D nego... može biti i da me kakve leteče baje zamjene za lampu pa me počnu opsjedati :D joj kad popnem malu da ubadam pa kad neko bude po noči gledao u prozor i vidi samo svjetlo-tama-svjetlo-tama, sreča nije rat, neko bi pomislio da dajem signale.. nogo bih najebati....:D

ctrlaltdel
26.07.2005., 15:34
AmADin_gospo kaže:
e svaka ti čast, fakat me fino nasmija, ahahahahahahaa:D :D :D nego... može biti i da me kakve leteče baje zamjene za lampu pa me počnu opsjedati :D joj kad popnem malu da ubadam pa kad neko bude po noči gledao u prozor i vidi samo svjetlo-tama-svjetlo-tama, sreča nije rat, neko bi pomislio da dajem signale.. nogo bih najebati....:D

:D :D :D :top:

Genijalno. Ti bodes malu a tebe komarci, ljubav je boool. Svaka cast care

AmADin_gospo
26.07.2005., 15:42
ctrlaltdel kaže:
:D :D :D :top:

Genijalno. Ti bodes malu a tebe komarci, ljubav je boool. Svaka cast care
šta ako me nasjedne kakav muški komarac pa se počne čunom trljati od mene, da li to znači da je on ili sam ja peder????:D

ctrlaltdel
26.07.2005., 15:48
AmADin_gospo kaže:
šta ako me nasjedne kakav muški komarac pa se počne čunom trljati od mene, da li to znači da je on ili sam ja peder????:D

U toj situaciji komarac je peder definitvno, a ti bi bio vise kao bi jer ipak ti se uz nju trljas. A ta situacija i nije toliko losa, JER...

Zamisli da ti uleti komarica (a te bodu) pa probije svjetleceg i ti zbog tudjeg ubadanja najebes ni kriv ni duzan.

AmADin_gospo
26.07.2005., 15:54
kad to spomenu,.... prije rata stric mi bio na moru sa ženom i u vodi ga za ***** uprži neka jebena meduza... :D :D (inače je kažu imao "komadinu" a moš misliti kakva je onda bila kad je natekla 5 puta) :D :D jadan je plakao ko malo djete 15 dana a strina ga zajebavala sa riječima "dabog da bol prestao- a otok (dimenzije) ostao" :D :D

do danas se plaši slane vode pa makar u čaši bila. hheee:D :D

G@f
26.07.2005., 15:55
Zene vole stavit kondom u usta, pa ce ti ga stavit na kuratz. Tako rade profesionalke!:top:

AmADin_gospo
26.07.2005., 15:58
G@f kaže:
Zene vole stavit kondom u usta, pa ce ti ga stavit na kuratz. Tako rade profesionalke!:top:
znam znam to.. ali.... bilo ih je oje su to pokušale... nažalost.... nijedna nije uspjela toliko da otvori usta.... :( :(
pogledaj samo avatar...
al hvala na ovom postu- ovo što si mi rekao nije mi padalo na pamet, dođem ti jednu hladnu Sarajevsku Vopi kad budeš blizu... :top:

imal ko još kakvu ideju.... ajde djevojke... šta ste se ušutile??? šta vas jarca???? a? a? a?

luna_lunatik
26.07.2005., 19:19
ovi bez mirisa smrde po gumi zato radje kupujem ove mirisljave

parabola
26.07.2005., 19:26
da, nije stvar okusa, već mirisa. svi imaju okus po gumi vako i nako.

Krle
26.07.2005., 19:46
Probaj nemaš što izgubiti. Dobit češ pičke, zato jezik za zube. :D

G@f
26.07.2005., 21:15
AmADin_gospo kaže:
znam znam to.. ali.... bilo ih je oje su to pokušale... nažalost.... nijedna nije uspjela toliko da otvori usta.... :( :(
pogledaj samo avatar...
al hvala na ovom postu- ovo što si mi rekao nije mi padalo na pamet, dođem ti jednu hladnu Sarajevsku Vopi kad budeš blizu... :top:

imal ko još kakvu ideju.... ajde djevojke... šta ste se ušutile??? šta vas jarca???? a? a? a?

Nisam znao da je avatar dio tvoje osobnosti :top: U tom slucaju, nemam pojima koji ce joj kuratz kondomi sa okusom. Tako je i moja cura to htjela, a zasto? Bez veze samo platis vise. Ionako je bolje karat bez te gumetine:cool:

aleksandra
26.07.2005., 21:33
prvo stavis kondom pa ti ga onda pusi (valjda)....e pa stvar je u tome sto kad skines kondom ostaje okus i miris od jagode,vanilije ovisi od ceka je kondom....

Dooks
26.07.2005., 21:37
aleksandra kaže:
prvo stavis kondom pa ti ga onda pusi (valjda)....e pa stvar je u tome sto kad skines kondom ostaje okus i miris od jagode,vanilije ovisi od ceka je kondom.... Govoris iz iskustva ili....??:zubo:

hana
26.07.2005., 21:50
meni to zvuci dosta jednostavno, ispravite me ako grijesim.. :kava:
ako stavis taj s okusom kad ga skines kita nece imat okus gume nego okus cokolade/jagode/cega li vec...

aleksandra
26.07.2005., 23:13
ko je govorio samo o okusu...mozda ima okus po gumi ali ne smrdi na gumu.....ili tebi mozda i onda smrdi na gumu...:mad:

Aragorn
26.07.2005., 23:55
AmADin_gospo kaže:
pa pobogu ljudi nije valjda da niko nezna ili nema šta reči....

ka se o UKUSIMA neraspravlja :D

BINko
27.07.2005., 00:16
hana kaže:
ako stavis taj s okusom kad ga skines kita nece imat okus gume nego okus cokolade/jagode/cega li vec...

Hm, nisam probao :D , al mi se sve čini da je okus samo s jedne strane ;)

hana
27.07.2005., 00:22
BINko kaže:
Hm, nisam probao :D , al mi se sve čini da je okus samo s jedne strane ;)

ne znam bas, mislim da je kompliciranije stavit okus samo s jedne nego s obje strane...
kad probam - javim :kava:

Unknown Hero
27.07.2005., 01:44
Ma to ti je radi mirisa, a okus se ionako ne osjeća. Ipak je kondom kondom, a ne jagoda, pa da će se promijeniti okus.

parabola
27.07.2005., 02:51
Unknown Hero kaže:
Ma to ti je radi mirisa, a okus se ionako ne osjeća. Ipak je kondom kondom, a ne jagoda, pa da će se promijeniti okus. tko zna, zna :D

Unknown Hero
27.07.2005., 03:16
parabola kaže:
tko zna, zna :D

Pa ja probao!

.....dobro, nisam!:D

*Deathless*
27.07.2005., 15:02
hana kaže:
e, nebu išlo... :D okus bu po gumi... i celi kondom nema okus, nego samo miris... tj., ima okus - po ogavnoj gumi... i nebi preporučila da se ta odvratnoća gumena stavlja u usta...
o, bobe... kaj ja radim na ljesu... :zubo:

hana
27.07.2005., 16:19
*Deathless* kaže:
e, nebu išlo... :D okus bu po gumi... i celi kondom nema okus, nego samo miris[/SIZE]

:misli:
zakaj se onda ne zovu kondomi s mirisom nego okusom :p

*Deathless*
27.07.2005., 18:22
hana kaže:
:misli:
zakaj se onda ne zovu kondomi s mirisom nego okusom :p

postoji mogućnost da to nikad ne saznamo... :tuzni: :D

AmADin_gospo
27.07.2005., 20:13
evo, danas mi u firmi radio net pe se ne stigoh javiti, al evo sad pročitah... sve je to ko ono jest a nije, samo su muskarci postali a rijetko koja cura, to me sad praaaavo zaintrigiralo jer fakat, još nijedn cura nije dala valjan razlog zašto preferira one sa "okusima" jer da je u pitanju kurčina koja miriše poslje njegovog svlečenja... zar onda nebi bilo bolje da se onda po Qurcu maže prava čokolada, višnje, jagode i druge pičke materine jer ako ništa.. original je original... pa jel tako ili nije??? a i zdravije je ,

hana
27.07.2005., 22:16
AmADin_gospo kaže:
evo, danas mi u firmi radio net pe se ne stigoh javiti, al evo sad pročitah... sve je to ko ono jest a nije, samo su muskarci postali a rijetko koja cura, to me sad praaaavo zaintrigiralo jer fakat, još nijedn cura nije dala valjan razlog zašto preferira one sa "okusima" jer da je u pitanju kurčina koja miriše poslje njegovog svlečenja... zar onda nebi bilo bolje da se onda po Qurcu maže prava čokolada, višnje, jagode i druge pičke materine jer ako ništa.. original je original... pa jel tako ili nije??? a i zdravije je ,

a dobro onda ti furaj teglicu nutele sa sobom umjesto kondoma s okusom cokolade :D mislim da se nece draga zalit :p

parabola
27.07.2005., 23:10
možda vam dijete bude slatko :p

chocogirl35b
27.07.2005., 23:21
Tražila sam i ja dragog da kupi kondome sa okusima, pa kad sam ih prvi put probala :bljak:
Odvratno...
Miris je ok, ali okus je po gumi, kondom je ipak kondom, finije mi je "naturale" - bez kondoma... :zvrko:

A ako poželim extra okus, prelit ću ga preljevom od čokolade... :klopa: :D

M.B.
27.07.2005., 23:25
AmADin_gospo kaže:
pa me sad interesuje KOJI ČE IM ***** UKUS AKO GE NEČE TAKO PUŠITI... ili možda... (ja to još nisam čuo) ženske imaju osjetilo ukusa u vagini i na jeziku.

P.S. Još jedna svar.. zašto se ne prave i kondomi sa ukusom Kiselog kupusa, Paprike, Feferona, Luka,, itd, itd :D :D [/B]

hahaha.....bilo bi super kondomi s okusom čevapa! :D

brijem da je to zato kaj kurcu u kondomu treba malo poticaja prije karanja, a da bi curkama taj "poticaj" bilo ljepše izvest, bude različitih okusa :D

Ninojoj
27.07.2005., 23:59
luna_lunatik kaže:
ovi bez mirisa smrde po gumi zato radje kupujem ove mirisljave

da to je pametno..

sperm - NOT MIRISI DOBRO :D (nije sala)

AmADin_gospo
29.07.2005., 00:08
M.B. kaže:
hahaha.....bilo bi super kondomi s okusom čevapa! :D

brijem da je to zato kaj kurcu u kondomu treba malo poticaja prije karanja, a da bi curkama taj "poticaj" bilo ljepše izvest, bude različitih okusa :D
Čevapi??? Joooojjj njam njam
jebo onda malu, sam ču si ga onda pušiti, nego, kad bi bio kakav okus sarme, ili sataraš?? bil ga onda cure htjele ???

AmADin_gospo
29.07.2005., 15:56
alo baaa cureee, ima li vas, da čujemo šta Vi volite da znamo kako da Vam bolje UDOVOLJIMO!!!!

izabelala
31.07.2005., 15:53
pa lepo miriše, naravno... :D

baš si papak!

kondomi sa aromom su ok, dokle god nije mentol ili tako nešto...

Zoon politicon
31.07.2005., 16:42
*Deathless* kaže:
e, nebu išlo... :D okus bu po gumi... i celi kondom nema okus, nego samo miris... tj., ima okus - po ogavnoj gumi... i nebi preporučila da se ta odvratnoća gumena stavlja u usta...
o, bobe... kaj ja radim na ljesu... :zubo:

A jebate, onda nek čovjek bolje kupi one proljeve za sladoled.

AmADin_gospo
01.08.2005., 11:15
evo me dođoh i ja malo sa odmora pa da se tuspasim. do sada se mnogo šupljiralo a rijetko je ko rekao konkretan razlog, evo koji su:
1. Da kiturina bolje miriše (i ima ukus ) kad se kondom skine
2. Da ima bolji miris

imal još ko kakav konkretan razlog??? ili je to sve??? :eek:

izabelala
01.08.2005., 11:18
AmADin_gospo kaže:
evo me dođoh i ja malo sa odmora pa da se tuspasim. do sada se mnogo šupljiralo a rijetko je ko rekao konkretan razlog, evo koji su:
1. Da kiturina bolje miriše (i ima ukus ) kad se kondom skine
2. Da ima bolji miris

imal još ko kakav konkretan razlog??? ili je to sve??? :eek:
pa to je sasvim dovoljno... i previse :)
izgleda treba jos puno da naucis o zenama ako te ovi razlozi cude :)

AmADin_gospo
01.08.2005., 11:55
izabelala kaže:
pa to je sasvim dovoljno... i previse :)
izgleda treba jos puno da naucis o zenama ako te ovi razlozi cude :)
pa vidi, ja znam da su ženske VEOMA komplikovane i zato me čudi ovako mali broj RAZLOGA a ja znam dosta o ženama i želo bih još više znati jer od viška glava ne boli, jesam li u pravu lil ne??? što vas bolje poznajem - bolje ču vam udovoljiti, i naravno vi meni (mislim žene uopće) :top:

izabelala
01.08.2005., 13:04
pa dobro :)
ajde da se setim jos nekih razloga :)
sareni su :top:
tj. u bojama su
i nisu previse komplikovani, kao oni sa milion specijalnih dodataka sto je meni licno zbunjujuce i mnogi su previse expiremntalni... sa sumnjivim dejstvom npr. cula sam od poznanice da je imala neku reakciju na durex performa :rolleyes:

AmADin_gospo
01.08.2005., 13:52
izabelala kaže:
pa dobro :)
ajde da se setim jos nekih razloga :)
sareni su :top:
tj. u bojama su
i nisu previse komplikovani, kao oni sa milion specijalnih dodataka sto je meni licno zbunjujuce i mnogi su previse expiremntalni... sa sumnjivim dejstvom npr. cula sam od poznanice da je imala neku reakciju na durex performa :rolleyes:

kad i to spomenu, mislim da je performa dobra jer ima neki premaz koji utiče da se ne svrši brzo.... e sad da utiče i na djevojke.... nadam se da nije opasno....