PDA

View Full Version : zena s djetetom

Tipka42
26.07.2005., 17:20
Sto mislite o vezi s zenom koja ima dijete (ne vase). Ja nemam dijete i oboje smo mladji od 30.
Iskustva?

putnica
26.07.2005., 17:53
Tipka42 kaže:
Sto mislite o vezi s zenom koja ima dijete (ne vase). Ja nemam dijete i oboje smo mladji od 30.
Iskustva?

osnovno? dajte si vremena.

ne zuri, ne prisiljavaj i ne daj se prisiljavati, ucjenjivati. pomiri se s tim da joj je dijete na prvom mjestu. barem bi trebalo biti.

budi spreman na osudu okoline, tvojima vjerojatno nece biti dovoljno dobra. njezini ce se vjerojatno dvostruko brinuti.

ako volis - volis sve, a da li je tesko? pa je. ali tesko je i s nekim tko nema djece. ;)

rompepe
26.07.2005., 18:00
Tipka42 kaže:
Iskustva?

kao sto rece kolegica gore, moras shvatiti da ce dijete uvijek biti na prvom mjestu. ja sam bio u takvoj vezi, i ta mi je spoznaja olaksala zivot.

s druge strane, ako se ne postavis kao neki "ocuh", vec kao neko ko ce djetetu biti stariji prijatelj, to moze biti upravo sjajan odnos, pun ljubavi i radosti...

Godiva
26.07.2005., 18:11
putnica kaže:
pomiri se s tim da joj je dijete na prvom mjestu. barem bi trebalo biti.

Ako je to nešto s čim se moraš "mirit", bolje odustani od te veze.

UbojicaTrollova
26.07.2005., 19:15
Tipka42 kaže:
Iskustva?

bolesnik :flop: :bljak: :bljak:

52X32X52
27.07.2005., 03:13
loše, loše...

Violator
27.07.2005., 09:41
Tipka42 kaže:
Iskustva?

ako nije moje - barem me netje tuziti za incest :D

putnica
27.07.2005., 09:49
Violator kaže:
ako nije moje - barem me netje tuziti za incest :D

Tipka, dovoljan razlog da ovaj topic obrises, dosta je jedan.

Taroth
27.07.2005., 09:51
Vazno je da li ona zeli imati jos djece.
Ja osobno nikada ne bi... jednostavno, ti ces uvijek biti drugi igrac.
Ima toliko slobodnih cura, ruskinja, ukrajinki... bolje njih... :zubo:

chocogirl35b
27.07.2005., 23:07
Tipka42 kaže:
Iskustva?

Želiš li ti s njom ozbiljnu vezu? Da li želiš da te dijete prihvati? Kako se ti osjećaš u toj vezi?

Kad odgovoriš na ta pitanja, znat ćeš što trebaš napraviti... A šta mi mislimo?! Zar je važno? Ti živiš svoj život, ne živimo ga mi za tebe...

Iskustvo? Nemam dijete niti sam bila u vezi sa muškarcem koji bi bio samohrani roditelj, ali imam prijateljicu koja je rodila mlada i na žalost uvijek je naletavala na idiote koji su prihvaćali nejno dijete, ali veze su bile loše i nisu lijepo završavale...

Mislim da je bitno znati što želiš i što ona želi, jer strana koja je u takvim vezama (na kraju) najviše povrijeđena je dijete...

Sretno... :w

bozanstvena333
29.07.2005., 18:09
Taroth kaže:
Vazno je da li ona zeli imati jos djece.
Ja osobno nikada ne bi... jednostavno, ti ces uvijek biti drugi igrac.
Ima toliko slobodnih cura, ruskinja, ukrajinki... bolje njih... :zubo: :D Covjek zeli ozbiljnu vezu,a ne prostitutke,osim toga zar sve te ukrajinke i ostale nemaju djecu koja su im po domovima i slicno,za napustenu djecu?Zadnja o kojoj su pisali,sto je umrla od tuberkuloze,side,sifilisa,i ostalih bolestina koje je imala,je imala dijete u ukrajini...

Dr.Vito Dugonoga
29.07.2005., 19:13
Tipka42 kaže:
Iskustva?

Žena koja ima dite a nije s njegovim ćaćom pa traži sebi muškaraca, kako bi ona uživala a dite i dalje patilo bez oca nije nikakva mater već obična ženka koja se tjera.

Muškarac koji je s takvom more se ispucat do mile volje bez ikakve obaveze, ako mu je do toga. Ona traži muško, zaštitu ili novac i opravdava se da će tako ditetu bit bolje umisto da s ditetovim ćaćom pokuša istrat stvari na čistac. Ti bi joj mogo to objasnit dok niste pritrali. Al po ovom tvom uvodnom upisu reklo bi se da češ se naslađivat dok ti ne dosadi, pa ideš dalje.

Maggy69
29.07.2005., 20:37
najbolje odustani..
još pogotovo što tu pitaš za mišljenje..
znam puno takve djece iz takvih veza među kojima sam i ja osobno i nikad nikad to nije to..
to izgleda samo funkcionira u američkim filmovima..ah

Godiva
29.07.2005., 20:57
Dr.Vito Dugonoga kaže:
Žena koja ima dite a nije s njegovim ćaćom pa traži sebi muškaraca, kako bi ona uživala a dite i dalje patilo bez oca nije nikakva mater već obična ženka koja se tjera.

Muškarac koji je s takvom more se ispucat do mile volje bez ikakve obaveze, ako mu je do toga. Ona traži muško, zaštitu ili novac i opravdava se da će tako ditetu bit bolje umisto da s ditetovim ćaćom pokuša istrat stvari na čistac. Ti bi joj mogo to objasnit dok niste pritrali. Al po ovom tvom uvodnom upisu reklo bi se da češ se naslađivat dok ti ne dosadi, pa ideš dalje.

A što ako je ćaća ditetu ujedno i did?

Green Eye
29.07.2005., 21:05
Moguće je. Znam iz iskustva moje tete, kojoj se muž naglo razbolio i umro, a ostalo dijete od nekoliko mjeseci. Udala se za OK čovjeka koji je prihvatio nju i dijete u paketu, ali, kad sad pokušam razmisliti kako mu je bilo cijelog života... mislim da mu ne bih željela biti u koži... Vječno moraš balansirati između onog što bi učinio ili rekao spontano i onog što bi učinio ili rekao nakon što bolje razmisliš... Mislim da se morao odreći dosta spontanosti u svom životu:(. Mislim da je teško živjeti sa spoznajom da to dijete nije tvoje i da moraš 10x više nego obično odmjeravati svaki svoj postupak da to dijete ili okolina ne bi taj postupak krivo shvatili...
Možda je to sebično s moje strane, ali ja se nikad ne bih osudila na takvu muku u životu...

Sretno ti bilo ma što da odlučiš...

walter
29.07.2005., 21:48
Tipka42 kaže:
Iskustva?

Boli te kurac stari, ti barem znaš da nije tvoje. :top:

Ona007
29.07.2005., 23:19
Godiva kaže:
A što ako je ćaća ditetu ujedno i did?

mislis onda mu muz te zene kazhe: zdravo brate, sine zene moje.. kako otac nash?

bozanstvena333
30.07.2005., 15:44
Dr.Vito Dugonoga kaže:

Muškarac koji je s takvom more se ispucat do mile volje bez ikakve obaveze, ako mu je do toga. Ona traži muško, zaštitu ili novac i opravdava se da će tako ditetu bit bolje umisto da s ditetovim ćaćom pokuša istrat stvari na čistac. Ti bi joj mogo to objasnit dok niste pritrali. Al po ovom tvom uvodnom upisu reklo bi se da češ se naslađivat dok ti ne dosadi, pa ideš dalje. :D :D :D Tipican primjer jednog balkanskog primitivizma.Muskarci trebaju imat seks,i uzivat u tome,dok zene trebaju bit "doma s djecom".Ako pak trazi muskarca,onda je zenka koja se tjera....Znam puno primjera zena koje imaju po cetvero djece i nasle su muskarca koji je sretan s njom,i pomaze oko djece,kao da su njegova.U danasnje doba imat dijete ne znaci bit na prosjackom stapu za zenu,osim za one koji su previse optereceni vlastitom lagodnoscu i ocekuju materijalnu korist od partnera....

seamless
30.07.2005., 16:40
Tipka42 kaže:
Iskustva?

iz pitanja se vidi tvoj stav, odnosno izostanak stava, al meni bi bilo zanimljivo čuti i njeno mišljenje ( žene s djetetom) o vezi s tobom.

uzbuna
31.07.2005., 02:25
walter kaže:
Boli te kurac stari, ti barem znaš da nije tvoje. :top:

tako je :D:top:

Call me The Breeze
31.07.2005., 02:54
putnica kaže:
osnovno? dajte si vremena.

ne zuri, ne prisiljavaj i ne daj se prisiljavati, ucjenjivati. pomiri se s tim da joj je dijete na prvom mjestu. barem bi trebalo biti.

budi spreman na osudu okoline, tvojima vjerojatno nece biti dovoljno dobra. njezini ce se vjerojatno dvostruko brinuti.

ako volis - volis sve, a da li je tesko? pa je. ali tesko je i s nekim tko nema djece. ;)

:top:

Dr.Vito Dugonoga
31.07.2005., 14:33
bozanstvena333 kaže:
:D :D :D Tipican primjer jednog balkanskog primitivizma.Muskarci trebaju imat seks,i uzivat u tome,dok zene trebaju bit "doma s djecom".Ako pak trazi muskarca,onda je zenka koja se tjera....Znam puno primjera zena koje imaju po cetvero djece i nasle su muskarca koji je sretan s njom,i pomaze oko djece,kao da su njegova.U danasnje doba imat dijete ne znaci bit na prosjackom stapu za zenu,osim za one koji su previse optereceni vlastitom lagodnoscu i ocekuju materijalnu korist od partnera....

Uf, javila se nadbalkanka, oslobođena ... Koja napada mene umisto raspravljanja o napisanom!!! Pročitaj još jednom upis pa ožeži!!! Ono što napadaš u mom upisu tamo i nepostoji!
Mogu ti iz tvojih primjera pomagat kolko im drago al nikad neće bit roditelji! A imat s nekim četvero dice pa se razvest je samo znak gluposti koja dugo traje! Dica se ne prave iz sexualnog užitka nego iz ljubavi i prijateljstva.... Al to je priviše jednostavno (primitivno) da bi svatila...

A kad i bi postala bi vražja 666!

chrooted
05.08.2005., 01:09
frend mi je u takvoj vezi i njemu je cool.( kako ono ide - ljubav je to ) .a ni njoj nije lose...jedino klinka zna ponekad zajebavat a nije vise ni mala cisto ono iz zajebancije....a ovaj to otrpi i idemo dalje....djeca ko djeca..
:W

emeral
05.08.2005., 03:10
prijateljca ima dijete,predivnu i pametnu curicu.samohrana zbog konja,ali njoj bolje neg da je s konjem.imala masu propalih veza nakon..sve krkani,ispocetka krasni i tolerantni.onda,down.sad ima decka,2 god,i ok im je.prihvatio ju je s malom kao sto bi i bez nje.tako da nema pravila,ovisi o tipu.i koliko je spreman na tako nesto

NoWa
05.08.2005., 14:53
Tipka42 kaže:
Iskustva? sta je ona invalid ako ima dijete:rolleyes: ?

daj odrasti jebote.

Dr.Vito Dugonoga
07.08.2005., 13:26
NoWa kaže:
sta je ona invalid ako ima dijete:rolleyes: ?

daj odrasti jebote.

Aj ti prvo imadni dite paš vidit šta je odrastanje!!!

Arash's friend
07.08.2005., 18:42
Tipka42 kaže:
Iskustva? Ovisi kakva veza. Ako samo vas dvoje znate za to onda manje vise kao i svaka druga veza osim sto ce te malo vise trebati paziti na organizaciju vremena.

Onog trenutka kad mlada mama dijete upozna s tobom defacto postanes 40-60% ozenjen covjek, potpisao ti ili ne :)

Mia-Sofija
07.08.2005., 19:49
ako je dijete bas skroz malo, mogla bi ga tvoja cura dat na posvojenje nekom ak tebi to bas smeta.

seamless
07.08.2005., 19:54
Mia-Sofija kaže:
ako je dijete bas skroz malo, mogla bi ga tvoja cura dat na posvojenje nekom ak tebi to bas smeta.

neka me neko uštipne!

nadam se da je ovo bila šala.

il sarkazam.

il štagod.