View Full Version : ženske & geekovi
Ninojoj
27.07.2005., 23:30
interesira li ženske(normalne :D ) tipove koje se recimo bave programiranje, w. dizajnom i to?
fakat me to interesira...
atlantis
28.07.2005., 00:01
ne znam kaj si pitao, al brijem da je nesh o tome kakvi tipovi privlace zene...
pismeni (a), recimo, s dovoljno koncentracije (b) da napisu dvije suvisle recenice...
pod a - kako bi znali procitati uputstva o pripremanju s vrecice gotove juhe
pod b - da ne svrse nakon tri minute
:W
Ninojoj
28.07.2005., 00:02
ja sam pito dali web čudaci privlače ženetine(komade)...
Caith Sith
28.07.2005., 00:07
Kratko i jasno - ne.
Prekvalificiraj se.
U skipera. :D
Ragestaff
28.07.2005., 00:18
Ninojoj kaže:
interesira li ženske(normalne :D ) tipove koje se recimo bave programiranje, w. dizajnom i to?
kaj fali, jelčte, programenima?! oni sdu isto ljhudi e!
Alabama
28.07.2005., 00:21
Ninojoj kaže:
ja sam pitao dali web čudaci privlače žene...
Meni je to totalno seksi. Uvijek sam se palila na kompjuteraše. Valjda zato što se ja u to ne kužim.
Pod uvjetom da znaju pričati i o drugim stvarima.
Ninojoj kaže:
samo one žene koje su virusi il crvići :D
lady_dementia
28.07.2005., 00:41
mene zanimaju samo geekovi :cerek: :cerek: :cerek:
Ninojoj
28.07.2005., 00:52
Alabama kaže:
Meni je to totalno seksi. Uvijek sam se palila na kompjuteraše. Valjda zato što se ja u to ne kužim.
Pod uvjetom da znaju pričati i o drugim stvarima.
pa naravno da znaju govoriti i o drugim stvarima.
zapravo, ja spadam u takve(geek), ali s zenskama nikad ne govorim o kompjuterima:top:
LeeLooo
28.07.2005., 01:33
površno, al meni je to ful odbojno i čim čujem fer, ili programer ili .. slično.. pobjegnem:)
StetoCina
28.07.2005., 01:51
kad se prestaneš brinuti ko njih privlači onda ćeš im biti privlačan
tako kažu
e da, a ove koje imaju stereotipe od kojih ne bježe onda budi sretan da nisi takvima privlačan jer su to uglavnom iskompleksirane, sebične glupače...dodaj još pokoji epitet slobodno ;)
Marekica
28.07.2005., 02:27
zasto ne...mozda i ja nesto naucim od njega...:D
Arianne
28.07.2005., 02:39
Najvise se palim na kompjuterase....:mig:
LeeLooo
28.07.2005., 02:45
StetoCina kaže:
e da, a ove koje imaju stereotipe od kojih ne bježe onda budi sretan da nisi takvima privlačan jer su to uglavnom iskompleksirane, sebične glupače...dodaj još pokoji epitet slobodno ;)
:rolleyes: kaj te neka takva sjebala da si tak ogorčen :o
mind rebel
28.07.2005., 03:13
Ninojoj kaže:
kakve to majketi ima veze?! nema veze koja ti je profesija nego kakav si (ne mislim pritom na sponzoruse, nogometase i ta sranja...)
ako si totalni geek, ono pravi 'filmski', nosis ocale ko dno od pivske boce, hodas pogrbljeno, blijed si ko zid jer po danu ne izlazis iz kuce, nosis karirane kosulje, ako se totalno zbunis u drustvu zena i pocmes mucat, ako ne znas progovorit 2 rijeci s nekim da nisu o internetu, mrezama, grafickim karticama, windowsima, igrama ili slicnom, ako ljeti nosis bjecve (carape) na slape ili sandale, ako nosis na ruci sat od pola kila sa svim zivim vremenskim zonama, barometrom, mjeracem visine, i inim sranjima onda ti je prijatelju odgovor skoro sigurno NE...osim ako ne naletis na neku ljepoticu jednakog svjetonazora i s istim modelom ocala kao sto su tvoje :zubo:
a opet, mozes bit programer i bit normalan...imam par prijetelja koji su programeri i imaju sve to u malom prstu, a opet su totalne face od ljudi i imaju jako puno uspjeha kod zena...sve ti je to pitanje ponasanja i stava...
Ja NISAM Ratimirt
28.07.2005., 03:46
Ninojoj kaže:
Ti mi se ne sviđaš... moram smislit neku kaznu...
Alabama
28.07.2005., 04:05
Ahahahahahahah!!!! :D
Sad sam pogledala Ninojojovu stranicu. :D
Dobro me zajebao. Mali ima trinajst godina. Da. Volim kompjuteraše. Ali pedofilica nisam. Pa makar nosio flanelsku košulju.
mind rebel
28.07.2005., 07:04
LeeLooo kaže:
površno, al meni je to ful odbojno i čim čujem fer, ili programer ili .. slično.. pobjegnem:)
...i doletis u narucje nabildanog tipa u 2 broja premaloj majici (bez rukava po mogucnosti), cijelom kutijom gela u kosi, sa zlatnim lancem oko vrata (debljine onoga od brodskog sidra), po jednim mobitelom za svaki dzep na gacama, ocalama od sunca koje stalno nosi, bez obzira bio dan ili noc, hodom ala john wayne u trenutku revolveraskog dvoboja (rasirenih ruka koje ne moze vise stavit uz tijelo zbog prebildanosti), u mercedesu sa totalno ruzno izabranim felnama, iz zvucnika narodnjaci tresu cijelu ulicu, desna ruka na volanu a lijeva kroz prozor do poda, sa vokabularom od 40-50 rijeci maksimum i kvocijentom inteligencije 80....
to ti je ful privlacno, a? za razliku od odvratnih programera!
Discoteka
28.07.2005., 08:30
ja volim mesare! :headbang:
LeeLooo kaže:
zasto, bojis se inteligentnih ljudi?:D ;)
imam frendove ferovce i ferovku, seka mi je pak atipicna ferovka (cim cuje linux kako stari spominje,pobjegne k meni) :B ,
i volim razgovarat s njima,napokon netko normalan koji ne brije samo na aute;) :D
centaur
28.07.2005., 09:34
LeeLooo kaže:
ja sam iskompleksirani oligofren :)
StetoCina
28.07.2005., 10:29
LeeLooo kaže:
:rolleyes: kaj te neka takva sjebala da si tak ogorčen :o
zar mislis da te uvijek netko mora sjebati pa da mislis da je doticna osoba kretenski nastrojena?
Ninojoj
28.07.2005., 11:51
mind rebel kaže:
kakve to majketi ima veze?! nema veze koja ti je profesija nego kakav si (ne mislim pritom na sponzoruse, nogometase i ta sranja...)
ako si totalni geek, ono pravi 'filmski', nosis ocale ko dno od pivske boce, hodas pogrbljeno, blijed si ko zid jer po danu ne izlazis iz kuce, nosis karirane kosulje, ako se totalno zbunis u drustvu zena i pocmes mucat, ako ne znas progovorit 2 rijeci s nekim da nisu o internetu, mrezama, grafickim karticama, windowsima, igrama ili slicnom, ako ljeti nosis bjecve (carape) na slape ili sandale, ako nosis na ruci sat od pola kila sa svim zivim vremenskim zonama, barometrom, mjeracem visine, i inim sranjima onda ti je prijatelju odgovor skoro sigurno NE...osim ako ne naletis na neku ljepoticu jednakog svjetonazora i s istim modelom ocala kao sto su tvoje :zubo:
a opet, mozes bit programer i bit normalan...imam par prijetelja koji su programeri i imaju sve to u malom prstu, a opet su totalne face od ljudi i imaju jako puno uspjeha kod zena...sve ti je to pitanje ponasanja i stava...
:zubo: :zubo: :zubo: :zubo:
:ziba: ne nisam takav :D
Ninojoj
28.07.2005., 11:59
Alabama kaže:
Ahahahahahahah!!!! :D
Sad sam pogledala Ninojojovu stranicu. :D
Dobro me zajebao. Mali ima trinajst godina. Da. Volim kompjuteraše. Ali pedofilica nisam. Pa makar nosio flanelsku košulju.
pa pitam ženo(ili pedofilkinjo svejedno :D )
nisam ja ni reko da imam više...
imam frendove ferovce i ferovku, seka mi je pak atipicna ferovka (cim cuje linux kako stari spominje,pobjegne k meni)
:zubo: :zubo:
Jebi ga, ne mogu svi za zanimanje imati pušenje kita za 50 kuna, čitanje cosmo-a i ispijanje kavice cijeli jebeni dan.
99% ljudi radi to...ja ne :top:
...i doletis u narucje nabildanog tipa u 2 broja premaloj majici (bez rukava po mogucnosti), cijelom kutijom gela u kosi, sa zlatnim lancem oko vrata (debljine onoga od brodskog sidra), po jednim mobitelom za svaki dzep na gacama, ocalama od sunca koje stalno nosi, bez obzira bio dan ili noc, hodom ala john wayne u trenutku revolveraskog dvoboja (rasirenih ruka koje ne moze vise stavit uz tijelo zbog prebildanosti), u mercedesu sa totalno ruzno izabranim felnama, iz zvucnika narodnjaci tresu cijelu ulicu, desna ruka na volanu a lijeva kroz prozor do poda, sa vokabularom od 40-50 rijeci maksimum i kvocijentom inteligencije 80....
možda voli vesterne...:D
Alabama
28.07.2005., 12:04
Ninojoj kaže:
pa pitam ženo(ili pedofilkinjo svejedno :D )
nisam ja ni reko da imam više...
idemo negdje na vruće mlijeko? :o :D
LeeLooo
28.07.2005., 12:16
centaur kaže:
Ti si inače poluretardirana tak da nije ni čudo kaj bježiš kad se nađeš u prisustvu obrazovane osobe. Jebi ga, ne mogu svi za zanimanje imati pušenje kita za 50 kuna, čitanje cosmo-a i ispijanje kavice cijeli jebeni dan.
:jumping: :bonk: koji ti ***** znaš koje je moje zanimanje ... nit znaš sta studiram sta citam ni kak se pipam, zato, ovo samo govori tvoj obrambeni mehanizam a to je da kategoriziraš preveć baš zato što si ogorčen i opsjednut time što te neki ljudi doživljavaju prvenstveno kroz 165
a ostalima....... gledajte, ... ovo pitanje o kompjutorašima je isti kuronja ko pitanje: dal volite da vam cura ima neobrijanu picu?! ... ono, jebiga može cura bit divna krasna dobra u duši i krevetu al vas ta dlakava pička odbija ak niš drugo birate rađe obrijanu...
ili npr. one šeme hot sexy ovaj onaj kuronja zanimanja su policeman, medicinari itd. , a manje su sexy ..ta ta i ta...
a ovim hoću reč da su mi kompjuteraši na prvi pogled MANJE (primamljivi) zanimljivi, tj to zanimanje, što ne znači da bi zbog tog odjebala tipa. dapače, baš su se 2 dečka s kojima sam bila dugo bavila s tim.
naravno ..pitanje je vjerojatno postavljeno malo drukčije , tipa, dal bi bili s takvima... al u tom slučaju totalno glupo pitanje, jer, BRAVO da zanimanje nema veze s tim kakva je neko osoba, zato nema smisla o tom uopce diskutirat.
so, ohladite.... svi. nemojte nonstop neš napadat. uostalom, dečko je pitao da iskreno kažemo, pa je bolje za njegovu spoznaju da se i pokoja plitka glupača javi na temu da dečko nedobije preidealnu sliku...:D
zato, glupače... navalite:top:
mind rebel kaže:
a ne ne,to su super tipovi.inteligentni su,znaju služit po 3 riječi zajedno od kojih je jedna "aaa" i to na početku rečenice......ipak su oni bolji od nas ferovaca.mi smo seljaci i svi smo kompjuteraši.to kaj imamo brdo smjerova kaj nemaju veze sa kompjuterom,nema veze.mi smo svi debeli geekovi sa cvikama,bluetooth-om na uhu,mobitelom oko vrata,laptopot u ruci...:top: :D
Ninojoj
28.07.2005., 12:50
LeeLooo kaže:
:jumping: :bonk: koji ti ***** znaš koje je moje zanimanje ... nit znaš sta studiram sta citam ni kak se pipam, zato, ovo samo govori tvoj obrambeni mehanizam a to je da kategoriziraš preveć baš zato što si ogorčen i opsjednut time što te neki ljudi doživljavaju prvenstveno kroz 165
a ostalima....... gledajte, ... ovo pitanje o kompjutorašima je isti kuronja ko pitanje: dal volite da vam cura ima neobrijanu picu?! ... ono, jebiga može cura bit divna krasna dobra u duši i krevetu al vas ta dlakava pička odbija ak niš drugo birate rađe obrijanu...
ili npr. one šeme hot sexy ovaj onaj kuronja zanimanja su policeman, medicinari itd. , a manje su sexy ..ta ta i ta...
a ovim hoću reč da su mi kompjuteraši na prvi pogled MANJE (primamljivi) zanimljivi, tj to zanimanje, što ne znači da bi zbog tog odjebala tipa. dapače, baš su se 2 dečka s kojima sam bila dugo bavila s tim.
naravno ..pitanje je vjerojatno postavljeno malo drukčije , tipa, dal bi bili s takvima... al u tom slučaju totalno glupo pitanje, jer, BRAVO da zanimanje nema veze s tim kakva je neko osoba, zato nema smisla o tom uopce diskutirat.
so, ohladite.... svi. nemojte nonstop neš napadat. uostalom, dečko je pitao da iskreno kažemo, pa je bolje za njegovu spoznaju da se i pokoja plitka glupača javi na temu da dečko nedobije preidealnu sliku...:D
zato, glupače... navalite:top:
ništa nisam učinio:klap:
a kaj kad je zenska kompjuteras....jel onda vi muskarcine bjezite od nje?
ili opcenito bjezite od inteligentnih, bez obzira na to kaj su
...ili je bitno samo da ima sise pa joj oprostite i to kaj je pametnija od vas?
:ziba:
miss_Piggy
28.07.2005., 12:59
Ehhhh... hoćeš-nećeš morat ćeš se prekvalificirati u šoferčinu :driver: :D
Ninojoj
28.07.2005., 14:08
..ili je bitno samo da ima sise pa joj oprostite i to kaj je pametnija od vas?
sise i GUZA.
To si zaboravio :zubo:
ispricavam se.....guzu sam zaboravila......
drugi put cu se bolje skoncentrirati :)
postoje 2 skupine "programera". oni koji su samo to i oni koji samo znaju o tome pričati pa i ja ih izbjegavam i nisam ljubitelj komunikacije s njima. ali ne odgovaraju svi tom stereotipu, većina tih ljudi su normalni, to im je posao i zanimacija ali ne žive na tome. ti stereotipi mi stvarno idu na *****, kažeš fer i odmah svi stvore sliku o tebi kao štreberčiću koji ne ide na wc bez kompjutera, gluposti:bljak:
LeeLooo
28.07.2005., 16:23
noćni kaže:
ti stereotipi mi stvarno idu na *****, kažeš fer i odmah svi stvore sliku o tebi kao štreberčiću koji ne ide na wc bez kompjutera, gluposti:bljak:
istina. al... kažeš 'playboyeva zečica' i svi odmah stvore sliku o tebi 'sponzoruša'
so.. i to je stereotip, bez obzira što 90% pučanstva misli tako, i što vjerojatno tako i je...
mogla bi se pokoja playboyeva zečica bunit... al to nebi bilo isto... one se nesmiju?! nakraju ispadne da ova naoko diskriminirana strana ima veče predrasude od ovih sponzoruša i slično
znam ferovca koji doma ne otvara laptop, cak se i ne priljucuje na net,a zeni je provalio spiku o virusima dok ja nisam dosla i oprala ga malo, kao on cijeli dan u firmi visi na kompu,kao doma mu ne treba net, on je u prvom planu, al zenu ko fucka:rolleyes:
satori kaže:
nije da bas bjeze, neki znaju tokom razgovora uvaljivat spacke da dokazu kako nemam pojma, pa se malo iznenade,
a oni koji nemaju pojma skoro da razviju nekakvo strahopostovanje oko obicnih sitnica :rolleyes:
btw nisam geek, nego prosjecni nadobudni korisnik kompjutera
ali sve u svemu, ima ih stvarno ugodnih za razgovor da ti je zao sto moras ici kuci,a sati prolete ko minute
Alabama
28.07.2005., 17:10
chani kaže:
kao on cijeli dan u firmi visi na kompu,kao doma mu ne treba net, on je u prvom planu, al zenu ko fucka:rolleyes:
Pametan čovjek. Čuva se konkurencije na netu. Svaka mu čast.
hm, konkurencija u cemu da mi je znati :D
Alabama
28.07.2005., 18:09
chani kaže:
hm, konkurencija u cemu da mi je znati :D
A sta ti misjis?
:Sex:
ajde bas me zanima koliko je bilo uspjesnog upucavanja preko neta?
Alabama
28.07.2005., 18:27
Ima ga dovoljno. Neki parovi i ne govore da su se upoznali preko neta jer im je neugodno.
A znam jednog tipa koji si je zeznuo brak. Navukao se totalno na chat.
da chat je zaraza, mene je drzalo prije par godina , mislim da sam jednom kojih 50-tak sati chatala, prsti su mi se pokocili
ali meni je to bila zahebancija, nisam niti jednog tipa shvacala ozbiljno,
valjda ovisi o pristupu
a najbolje mi je pricamo o pinganju serveru, odjednom zavrsimo na nekakvom RED HAT linuxu, dvostrukim hardovima u stilu cybersexa, mislim, khm, koriste svaku frazu da ispipkaju teren :D ;)
meshetar
28.07.2005., 19:40
satori kaže:
Ne... barem imam koga pitati kada zaglavim sa PC-jem :D
satori kaže:
Nope... jer ce me na vrijeme zaustaviti kada zabrijem sa nekakvom "genijalnom" idejom.
Moj osobni "reality check"
:p
satori kaže:
...ili je bitno samo da ima sise pa joj oprostite i to kaj je pametnija od vas?
[/B]
I jos ima sve atribute? :D
Errrr.... znas li koju takvu? ;)
Alabama
28.07.2005., 19:58
chani kaže:
da chat je zaraza, mene je drzalo prije par godina , mislim da sam jednom kojih 50-tak sati chatala, prsti su mi se pokocili
ali meni je to bila zahebancija, nisam niti jednog tipa shvacala ozbiljno,
valjda ovisi o pristupu
Ja sam chat shvaćala vrlo ozbiljno. Na kraju su me downloadali.
Ninojoj
28.07.2005., 21:04
a najbolje mi je pricamo o pinganju serveru, odjednom zavrsimo na nekakvom RED HAT linuxu, dvostrukim hardovima u stilu cybersexa, mislim, khm, koriste svaku frazu da ispipkaju teren
ja o tome ne bi mogao razgovarati ni s jednom ženskom koju poznam, jednostavno nisu takve.
Ninojoj
28.07.2005., 21:05
satori kaže:
ispricavam se.....guzu sam zaboravila......
drugi put cu se bolje skoncentrirati :)
i bolje ti je :zubo: :zubo:
AFRODITA69
28.07.2005., 22:36
Ninojoj kaže:
geekove ne podnosim.ok,moze biti pametan i programirati:D ali geeks are out!
Pobogu što vi lupetate? Kakvi čudaci s debelim naočalama. Prvo - naočale su pomagalo i nitko ih ne nosi jer je glup ili jer je programer. Naočale nosi osoba koja slabo vidi i to je kraj priče o naočalama. Druga važna stvar - pacijenti svih vrsta postoje u bilo kojem segmentu i bilo kojoj struci. Što mislite o tipu koji 2 sata bez prestanka priča o getribama ? Ili nekom liječniku koji obožava pričati o uzimanju brisa, o epidemijama, itd. Treće - programiranje je vještina i zanat. Programiranje nije stil života, informatičar je zanimanje kao i bilo koje drugo. Netko posjeduje vještinu zavarivanja, netko posjeduje vještinu operiranja srca, netko vulkanizira gume, a netko programira. Znadete li gospodo gdje se mjeri inteligencija? Zamijenite spomenutim zanimanjima njihovu struku pa neka probaju raditi drugi posao. Na tome se vidi inteligencija i sposobnost. A sve ostalo je čista glupost koja naprosto boli.
Pa osobi koja je otvorila topic vrlo jednostavan odgovor - ako radiš bilo što toliko revno da ti to mijenja socijalne elemente tako da ne možeš komunicirati i živjeti normalno van tog uskog područja koje poznaješ spadaš u čudake. Prema tome - čudaci su čudni i kao takovi nikoga ne privlače osim ostale čudake. Netko može biti čudak jer priča samo o teretani, netko o autima (opet priča od par redova poviše) .
Prikladnije bi bilo za ljes pale li vas frajeri s debelim naočalama i zašto ? Ili, hodate li s frajerom samo zato jer želite isprobati njegov joystick :D
meshetar kaže:
I jos ima sve atribute? :D
Errrr.... znas li koju takvu? ;)
ima ih, ima....
nebi vjerovao, ali ih ima
:)
inace, ja jesam u tom poslu ali najvise mrzim kad je neka privatna sema (izlazak, kava..ostalo) pricati o poslu....dosta mi je toga preko dana
na zalost svi oko mene su u tome i onda cesto izlasci zavrse na 3-satnoj raspravi o ocajnosti vindovsa...a ja dobim mlade
pa kvragu ima i drugih stvari u zivotu od servera, virusa, mreza i downloadanja igrica
aurora_borealis
29.07.2005., 11:00
uglavnom, ako ima 10 % pučanstva koji su završili faks i da ih je 1% mojih godina... i da je njih 0.1 % završilo FER, kolka je šansa da baš ja naletim na jednog?
Ines_Li
29.07.2005., 13:48
Da,geeky,Tomislav F.mljaaaac...
LoveMeTender
29.07.2005., 15:02
LeeLooo kaže:
znaš koje je moje zanimanje ... nit znaš sta studiram
shto studirash?
LoveMeTender
29.07.2005., 15:04
rogati kaže:
.ipak su oni bolji od nas ferovaca.mi smo seljaci i svi smo kompjuteraši.to kaj imamo brdo smjerova kaj nemaju veze sa kompjuterom,nema veze
Shto je to FER?
Ali ozbiljno, ne znam, jer nisam iz Hrvatske.
Alabama
29.07.2005., 15:06
Bio jednom jedan Bojan. Studirao na FER-u. Komunikativniji od većine ljudi koje poznajem. Vrlo simpatičan. Upoznala sam ga na jednoj promociji. Ne znam zašto me nije pozvao van, a vidjela sam da je htio. Ne znam zašto ga ja nisam pozvala van, a htjela sam. Ne znam gdje je sad.
Za sve geekove. :w
LoveMeTender
29.07.2005., 15:08
OT: Muzh mi je kompjuterash i upoznali smo se na chatu. On ne nosi naochale, a ja nosim, a nisam kompjuterash, ali volim kompjutore i sve sho je u vezi s njima, mozhda zbog toga sam chorava.. ah da.. i volim technical gadgets. :D
_Altanta_
29.07.2005., 15:10
Uf, naravno da interesira. Mene pali moj dečko informatičar :cool: Obožavam geekove :) onako sa naočalicama, mršave, dobrice... seksiii
ja sam klomputerash...
da li li sam geek ne znam... (mozda jer su rekli da licim na Birkoffa iz nikite)
ali se ne furam na to, ni ovi oko mene..
u drustvu se furam (ne mislim u napadnom, agesivnom stilu) na nekoga tko je sa svojom (jako dobrim) poslom zaradio za sve sto bi človek trebao imati...
i cure to tako percipiraju, pa i da sam geek, imam iza sebe rezultate koji govore da li mi je posao lifestyle ili nesto sto donosi rezultate...
na poslu imamo jednu ferovku koja stalno prica o nogometu, i ful ispravna cura...
ovi oko mene bi samo pojebali nesto i prica se ili o tome (da, da, da, i sheve oni, ne pricaju samo) ili o izletima, speleologiji, izletima itd. itd.
ja kao pc-guy sam u svom zivotu do sada naletio na 2 prava geeka (sa kariranim kosuljama, očalama i nesocijalnima) i jedan od njih je zavrsio na psihijatriji... jelte... valjda ne od kompjutera...
ako imas 13 god i razmisljas da li ces biti odbojan curama, mislim da samo trebas paziti da sacuvas odredjeni dio socijalnog kontakta, da ti pc ne bude bijeg od stvarnosti...
LoveMeTender
29.07.2005., 16:09
Shto je to feeeeeeeeeeeeerrr!!!?????
Daj neka mi netko kazhe.. please. :moli:
LoveMeTender kaže:
Shto je to feeeeeeeeeeeeerrr!!!?????
Daj neka mi netko kazhe.. please. :moli:
fak. elektrotehnike i racunarstva :top:
_Altanta_
29.07.2005., 16:13
Jel' se šališ? Ne znaš što je fer?
LoveMeTender
29.07.2005., 16:21
joujou kaže:
fak. elektrotehnike i racunarstva :top:
tenkju :kiss:
LoveMeTender
29.07.2005., 16:21
_Altanta_ kaže:
Jel' se šališ? Ne znaš što je fer?
Znam kolku sto znaes ti sto e KTIA. :p
Jel geek onaj koji ima velikoga? :raspa:
Arianne
29.07.2005., 16:49
Basta kaže:
Jel geek onaj koji ima velikoga? :raspa:
cega?:misli:
arianne kaže:
cega?:misli:
Hard diska... :zubo:
LoveMeTender
29.07.2005., 16:52
Basta kaže:
A imash? :D
edit: i dali je zaista hard? :zvrko: :o
Arianne
29.07.2005., 16:53
Basta kaže:
Ono majesno?:misli:
bozanstvena333
29.07.2005., 17:47
Ninojoj kaže:
fakat me to interesira... :D gramatika ti je strasna,kakve ima veze s cim se tip bavi?jedno od uvjeta ak je dizajner da nije peder,i da se ne oblaci u zensku odjecu
LoveMeTender
29.07.2005., 18:00
bozanstvena333 kaže:
:D gramatika ti je strasna,kakve ima veze s cim se tip bavi?jedno od uvjeta ak je dizajner da nije peder,i da se ne oblaci u zensku odjecu
Ak je web designer onda je peder i oblachi se u zhensku odjechu :confused:
Night.Elf.
29.07.2005., 19:43
Caith Sith kaže:
Kratko i jasno - ne.
Prekvalificiraj se.
U skipera. :D
to ti mislis, nisi valjda zensko?:P
Night.Elf.
29.07.2005., 19:48
Ninojoj kaže:
a mene intersira sta ti, ako imas 13 godina kako kazes, uopce radis na ovom forumu?(ili da specificiram, na topicu ljubav/sex/erotika) sta si ti neki wunderkind, bavi se necim za svoje godine.. mislim hm..
bozanstvena333 kaže:
:D gramatika ti je strasna,kakve ima veze s cim se tip bavi?jedno od uvjeta ak je dizajner da nije peder,i da se ne oblaci u zensku odjecu
on je mozda nepismen ali ima ih i glupih :rolleyes:
LeeLooo
29.07.2005., 22:18
LoveMeTender kaže:
shto studirash?
ako je uopce bitno, bas sam upisala medicinu, ...
Opce je poznata stvar da su kompjuterasi losi ljubavnici
mind rebel
30.07.2005., 04:30
bozanstvena333 kaže:
ma nemoj zajebavat, ali postoje dizajneri koji nisu pederi?!? ne web, nego oni od robe...pa to jos nisam vidio...svi koje sam ikad vidio na tv su 'teski' pederi, a i modni novinari para mi se...
LoveMeTender
30.07.2005., 13:00
LeeLooo kaže:
ako je uopce bitno, bas sam upisala medicinu, ...
super :top:
LoveMeTender
30.07.2005., 13:04
Ona007 kaže:
Opce je poznata stvar da su kompjuterasi losi ljubavnici
:rofl:
Tko je radio statistiku? Ti? Sama :eek: Spavala si sa bar 1000 kompjuterasha da bi ti dokazi bili validni :eek: :confused:
Ima kompjuterasha koji su dobri i oni koji su loshi ljubavnici, isto kao i svi drugi mushkarci. Dobri i loshi ljubavnici , ekonomisti, policajci, doktori, ucitelji, sportashi, taksisti.... Koliko znam struka nije uvijet za sexualne moguchnosti.
:D
dobro, i sad ce ti reci da ti je najvjerojatnije decko kompjuteras i da ima mali ***** ili da je los u krevetu kao kad sam ja rekla da velicina i snaga automobila nema veze s velicinom penisa vlasnika :D
LoveMeTender
30.07.2005., 13:14
chani kaže:
dobro, i sad ce ti reci da ti je najvjerojatnije decko kompjuteras i da ima mali ***** ili da je los u krevetu kao kad sam ja rekla da velicina i snaga automobila nema veze s velicinom penisa vlasnika :D
Ako se meni obrachash, onda da, muzh mi je kompjuterash. :)
U wanna try him? ;)
ne hvala,
zadovoljna sam svojim koji nije kompjuteras, nekako ne bih voljela dijelit prevec svoje kompjutere s njim :D ;)
Ninojoj
30.07.2005., 14:20
pa nisam ja bas mislio na one "gikonje".
ono, da mogu razgovarati i to, normalno, da ne kažu samo aaa i to je to :zubo:
Ninojoj kaže:
pa nisam ja bas mislio na one "gikonje".
ono, da mogu razgovarati i to, normalno, da ne kažu samo aaa i to je to :zubo:
Trebao bi si malo ispuhat ego i poradit na pristojnosti ;)
Pogrešan forum.... ode ti je 90% frikova ....
izabelala
31.07.2005., 15:49
Ninojoj kaže:
ja sam pito dali web čudaci privlače ženetine(komade)...
web čudaci... kao i svi drugi čudaci
btw, ja imam nekog koji me špijunira, nije paranoja
nisam kompjuterski stručnjak, ali nisam glupa :D
već mesecima me špijunira i krije se!
uopšte ne znam kako me nalazi, ali detektiv u meni je proradio... mislim da i ne zna koliko sam radoznala :D
Ninojoj
31.07.2005., 16:11
izabelala kaže:
web čudaci... kao i svi drugi čudaci
btw, ja imam nekog koji me špijunira, nije paranoja
nisam kompjuterski stručnjak, ali nisam glupa :D
već mesecima me špijunira i krije se!
uopšte ne znam kako me nalazi, ali detektiv u meni je proradio... mislim da i ne zna koliko sam radoznala :D
:w :w
Možda te prati signalom preko GPS a.
Ja bi to znao, a ako je kao ja, i on ce...:W
LoveMeTender kaže:
:rofl:
Tko je radio statistiku? Ti? Sama :eek: Spavala si sa bar 1000 kompjuterasha da bi ti dokazi bili validni :eek: :confused:
Ima kompjuterasha koji su dobri i oni koji su loshi ljubavnici, isto kao i svi drugi mushkarci. Dobri i loshi ljubavnici , ekonomisti, policajci, doktori, ucitelji, sportashi, taksisti.... Koliko znam struka nije uvijet za sexualne moguchnosti.
Sorry lapsus.. ima razlik eizmedju geek-a i kompjuterasa.. mislila sam rec da su geek-ovi losi ljubavnici.. isto kao i fanatici neke druge vrste..a to je po mom misljenju zato jer im mozak radi na nekoj drugoj frekvenciji..ne mogu se dovoljno uzivit..
a iskustvo..hm..je li dovoljno sto sam 18 godina zivota provela okruzena ovakvima i SAMO OVAKVIMA
sick bitch
31.07.2005., 17:34
ja bih voljela potrosit nekog slatkog, veselog geeka. ispali bi mu svi cipovi iz glave;) nego ozbiljno svi kompjuterasi koje poznajem su mi prilicno bljutavi, osim jednog koji je najbolji tip kojeg poznajem. rastura informatiku, voli svoj posao, zahvaljujuci tome ima super placu, a uz sve to jos je i zgodan i zabavan. i zauzet:cry:
izabelala
31.07.2005., 17:36
Ninojoj kaže:
:w :w
Možda te prati signalom preko GPS a.
Ja bi to znao, a ako je kao ja, i on ce...:W
ovaj mali me zeza :D
pa nisam ja auto da me prati pretko GPS-a
Johnny B.
31.07.2005., 19:12
izabelala kaže:
ovaj mali me zeza :D
pa nisam ja auto da me prati pretko GPS-a
Preko GPS-a možeš pratiti sve što ima GPS prijemnik.
(i da, i ja sam na pragu da postanem geek, nedostatak socijalnih vještina već imam, fali mi samo još geek-ovska količina znanja :o )
uplasena_srna
31.07.2005., 19:58
Ninojoj kaže:
fakat me to interesira... Mene bas nesto posebno ne interesiraju programeri, jer su malo opiceni po glavi. Pisal;a sam da sam bila u vezi sa jednim programerom koji me je samo sokirao. Prvo kada je izvrsio veliku nuzdu na balkonu zgrade, a ondakada je lovio velike muhe zunzare, trgao im po jedno krilce i spakirao ih u mali vrecicu. Zatim je legao u kadu, izdigao spolovilo iznad razine vode, istina samo zavrsnik i onda naredao 4-5 muha. Jadni insekti, letiti nisu mogi, a u vodu im se nije islo, nego su samo onak kruzili po njegovom zavrsniku koji je strcao iznad vode. Kada sam ga upitala sto to radi, on mi je odgovorio da se relaksira od programiranja i da to svi programeri rade, a ovaj nacin je izumio osobno Bill Gates. Na to sam mu ja dometnula da li programerke stavljaju kisne gliste na pubicnu da se relaksiraju od programiranja. Naravno vezu sam zurno prekinula.
Johnny B.
31.07.2005., 20:07
uplasena_srna kaže:
...
Ti si naišla na manijaka, a ne na programera. Postoji tanka, ali ipak jasna granica između te dvije vrste ljudi :D
LoveMeTender
31.07.2005., 20:16
Ona007 kaže:
a iskustvo..hm..je li dovoljno sto sam 18 godina zivota provela okruzena ovakvima i SAMO OVAKVIMA
Zavisi za shto? Ako je za radne odnose.. valjda da.. a za sexualne preferencije i moguchnosti, trebash se sexat s njima :D
LoveMeTender
31.07.2005., 20:19
uplasena_srna kaže:
.....
Ja poznajem programera robotichara koji je isto to uradio sa malim nanorobotima.... Mislim... programirao ih i stavio da mu shechu po kurcu. :zubeki:
uplasena_srna
31.07.2005., 20:25
LoveMeTender kaže:
Ja poznajem programera robotichara koji je isto to uradio sa malim nanorobotima.... Mislim... programirao ih i stavio da mu shechu po kurcu. :zubeki:
Zbiljski, a da li su ti robotici vodootporni. Mislim, pravi su cudaci, ti programer, a i losi su ljubavnici.
LoveMeTender
31.07.2005., 20:30
uplasena_srna kaže:
Zbiljski, a da li su ti robotici vodootporni. Mislim, pravi su cudaci, ti programer, a i losi su ljubavnici.
Vodootporni su :top:
I josh mozhe da ih programira da rade sve shto on zheli. Jednom je napravio da pojedu svu prashinu po stanu :cerek:
Free cleaning :bara:
izabelala
31.07.2005., 20:30
Johnny B. kaže:
Preko GPS-a možeš pratiti sve što ima GPS prijemnik.
(i da, i ja sam na pragu da postanem geek, nedostatak socijalnih vještina već imam, fali mi samo još geek-ovska količina znanja :o )
nesporazum :)
mislila sam da me prati na internetu :)
btw, meni su svi ljudi koji imaju strasti simpaticni... strasti koje nisu destruktivne :)
geekovi su zakon :mrgreen:
udajem se za jednog ;)
svaka ptica svome jatu leti :D :B
sick bitch kaže:
ja bih voljela potrosit nekog slatkog, veselog geeka. ispali bi mu svi cipovi iz glave;) nego ozbiljno svi kompjuterasi koje poznajem su mi prilicno bljutavi, osim jednog koji je najbolji tip kojeg poznajem. rastura informatiku, voli svoj posao, zahvaljujuci tome ima super placu, a uz sve to jos je i zgodan i zabavan. i zauzet:cry:
zelis mene iskoristiti i odbaciti? :zubo:
Kex Doomlich
01.08.2005., 11:18
Eeeeeee, sjećam se kad sam jebo jednu... čovječe ko da sam igrao Doom 3 na Athlonu FX57 sa Hyper Threadingom, ono e stari moj bajtovi su frcali, poligoni su se crtali, procesor se pregrijooooooooooooooo...
:lol: :D
aleksandra
01.08.2005., 12:10
moj je decko kompjuteras i bas mi je super sa njime.... nije da je sad non stop u tome zna on i o drugim stvarima...ja se u to i ne kuzim nesto previse tako da mi je to simpa...:)
aurora_borealis
01.08.2005., 20:57
Pa geek može biti i geek u sexu aha, tko ne bi htio takvog.
Ona007 kaže:
Sorry lapsus.. ima razlik eizmedju geek-a i kompjuterasa.. mislila sam rec da su geek-ovi losi ljubavnici.. isto kao i fanatici neke druge vrste..a to je po mom misljenju zato jer im mozak radi na nekoj drugoj frekvenciji..ne mogu se dovoljno uzivit..
od tada trcis samo za takvima...
sjecam se one tvoje teme o onom liku iz firme... kompluterasu koji ti se na kraju pohvalio da ima curu :zubo:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.