PDA

View Full Version : spavanje zajedno

Kidd
28.07.2005., 15:59
mislim bas na spavanje, ono:zzz:

bas me zanima,

recimo mlad ste par, i sve je ok, volite se i slicno
i sad, prasite se stalno, i na krevetu i pokraj njega i tu i tam ...

al kako spavate, ak spavate zajedno,
dal volite se stisnuti jedno uz drugog,
dal se lagano dodirujete
ili bjezite svako na svoju stranu kreveta,

i koja je to strana (lijeva ili desna)?

meni pase se stisnuti uz svoju dragu, al tak ne mogu zaspat, ili vrlo tesko, pa uvijek zaspimo svak na svojoj strani kreveta

e da, da pocnem,
spavam na lijevoj strani kreveta :frajer: :zubo:

sporty
28.07.2005., 16:15
ja i moj mali obično spavamo stisnuti jedno uz drugo,on iza mene...klasika..
ock tak azspimo al probudimo se obično svako na svojoj strani...a moja je desna:D

noćni
28.07.2005., 16:19
ja se uvijek teško namjestim za zaspat, najčešće dijagonalno i volim prebaciti nogu preko najbliže osobe....izgleda da baš i nisam ugodan "suspavač"...zato se nikad i ne naspavam kad imam društvo..šta ćeš...

Tyche
28.07.2005., 16:24
Gotovo uvijek spavam na desnoj strani, valjda navika, nemam pojma.
kad smo na moru spavamo na bračnom krevetu i prvo malo spavam na njegovu ramenu, a onda svako na svoju stranu, jer bi ja još i zaspala, al on ne može. U Zg nemam toliki krevet i sad sam slučajno tri tjedna sama, al njemu sam napravila drugi krevet, jer jednostavno ne mogu spavat. Ubije me kad nemam mjesta, a on se ne buni pa super.
i mrzim spavat uza zid, to me nekako guši.

chrissy
28.07.2005., 16:25
sporty kaže:
ja i moj mali obično spavamo stisnuti jedno uz drugo,on iza mene...klasika..
ock tak azspimo al probudimo se obično svako na svojoj strani...a moja je desna:D

Ah, ne moram ništ napisati, samo stavljam potpis na ovo.

Caith Sith
28.07.2005., 18:25
Kidd kaže:
dal se lagano dodirujete

Nikad ne spavamo skupa.

Nakon jebanja, ona redovno dobije izgon iz kreveta.

Istina, prvih par puta se malo bunila zbog tvrdoće parketa, al sad je već bolje.

Stavio sam joj tepih. :D

Saharun
28.07.2005., 18:38
Kidd kaže:
Zašto, recimo, misliš da mi stariji ne možemo sve to radit. :tuctuc:

I još bolje od vas mlađih. :frajer:

tatiana
28.07.2005., 20:50
Ne podnosim da me itko dira dok spavam. :mad: :azdaja:

Non stop moram muža tjerati jer on bi spavao ko što je spavač rekao - nogu prebacio preko mene, pa ruku, pa bogapitaj kaj još.

Godiva
28.07.2005., 20:57
Lijeva.

connect
28.07.2005., 21:15
....ni ja ni ona se nikao ne mozemo namjestiti da zaspimo.............stvaim joj ruku ispod glavu-nju zulja,stisnemo se i lezimo -mene zulja:D ,nikako ne odgovara......

AFRODITA69
28.07.2005., 22:32
Kidd kaže:
mislim bas na spavanje, ono:zzz:

bas me zanima,

dal se lagano dodirujete

meni pase se stisnuti uz svoju dragu, al tak ne mogu zaspat, ili vrlo tesko, pa uvijek zaspimo svak na svojoj strani kreveta

e da, da pocnem,
spavam na lijevoj strani kreveta :frajer: :zubo:

ja sam ljevak u krevetcu!mrzim spavati sa bilo kime,jer me smeta kad se taj drugi vrpolji...ali kad se mora,onda volim blizu ali ne bas ko sijamski blizanci spojeni!

Malta
29.07.2005., 01:01
po ovoj vrucini On spava ili na podu ili u drugoj sobi....

Unknown Hero
29.07.2005., 02:03
2 puta sam spavao kod cure. Nije nam bilo vruće. Još smo se dodatno grijali, i nitko nije mogao pobjeći na svoju stranu jer je bio krevet za jednu osobu. I onda u pola noći njoj nešto udre u glavu i ajde prika budi se. Hebemti!:D

Marekica
29.07.2005., 02:08
ja spavam s lijeve strane...dok gledamo tv onda se ja naslonim na njegovo rame...kad dode vrijeme za spavanac svatko ide na svoju stranu...a pas spava u sredini...

tweak
29.07.2005., 08:42
ja spavam na boku, i to lijevom, sa rukama morbidno postavljenima ispod sebe
on spava raskravljen na ledjima i hrce, ko pravo musko (osim kad je pijan, onda spava na trbuhu) :cerek:

nemamo neki kontakt preko noci, moram priznat :D

Discoteka
29.07.2005., 08:43
zzzz zzzz zzzz.... ja spavam na desnoj strani, a moj dragi se uvijek pokusava stisnuti uz mene, prebaciti nogu, i ponasati se kao da sam ja jastuk. Nije to tako ni lose kad je zima jer se grijemo, ali po ovim vrucinama, i nije mi bas gust da mi se koza zalijepi za njega... a kad zaspim kuda koji mili moji!
joj baš mi se spava....mogla bi sad jednu rundu još...prerano je:(

aurora_borealis
29.07.2005., 10:44
meni je svejedno, ako sam umorna spavat ću bilogdje.

luther
29.07.2005., 11:06
ak mi se spava, zaspo bi i sa medvjedom na ledjima, a kud nebi sa njom i njenih 50 kila
svejedno mi je di zaspim, glavno da ne moram gledat plafon, obicno spavam na trbuhu

Arianne
29.07.2005., 11:17
Spavam na desnoj strani vecinom na boku,ledjima njemu okrenuta.
Njegova ruka je vecinom ispod moje glave a druga je na mom boku.:)
Ili ako spava na ledjima tada volim najvise prebaciti nogu preko njega i ruku staviti na njegov stomak.....

G@f
29.07.2005., 11:43
Nema niceg boljeg nego zaspat zajedno sa drogom, kad se stiskate, grlite u krevetu, a umorni da ne mozete gledat. To je nesto posebno. U mom slucaju, uvjek je bitka za ljevu stranu kreveta.:D

tweak
29.07.2005., 11:49
G@f kaže:
Nema niceg boljeg nego zaspat zajedno sa drogom...

jelda :cerek: :rofl: :rofl:

aurora_borealis
29.07.2005., 11:53
G@f kaže:
Nema niceg boljeg nego zaspat zajedno sa drogom, kad se stiskate, grlite u krevetu, a umorni da ne mozete gledat. To je nesto posebno. U mom slucaju, uvjek je bitka za ljevu stranu kreveta.:D

pa možda i je, ako bez droge nemreš spavat. ja nisam ovisna o ničem, pa ni o kavi :B

Godiva
29.07.2005., 11:54
G@f kaže:
Nema niceg boljeg nego zaspat zajedno sa drogom...

:D

sunce,more
29.07.2005., 12:31
ovako volim spavat, on na ledima a ja sa njegove desne strane, moja glava na njegovim prsima i noge isprepletene, to mi je tak mmmmmmmmmmmmm
( al fak uvjek naletim na neke koji imaji poseban friki ritual spavanja, kao na boku ili na prsima i onda nis od toga....)

joujou
29.07.2005., 12:44
svejedno na kojoj strani... odvojeni

doduse ja spavam kao bubica.. pa se nema na sto zaliti.... ali volim imat osjecaj prostora oko sebe :)

Ipanema
29.07.2005., 12:51
Mozda se kad krenem sa stazem zajednickog zivota/braka nakon nekoliko godina i naviknem gnjecit sa partnerom u krevetu, ali za sada: I need space :D

_Altanta_
29.07.2005., 16:26
Kidd kaže:

dal se lagano dodirujete

Volim se stisnuti uz njega :) ali preko ljeta, nema šanse :) Inače, nema problema. Na kraju se budimo svatko na svojoj strani kreveta. Volimo se dodirivati, ljubakati svako malo. Ja volim spavati kraj zida, pa onda ovisi, nemamo baš nešto određeno :) Ali, pošto spavamo na raširenim kaučima, onda on mene pusti na mekšu stranu :D

LoveMeTender
29.07.2005., 16:57
specificirajte odakle rachunate tu ljevu tj desnu stranu? Lezhechi na krevetu ili gledati odnapred stojechi ? :D

Kidd
29.07.2005., 17:09
LoveMeTender kaže:
specificirajte odakle rachunate tu ljevu tj desnu stranu? Lezhechi na krevetu ili gledati odnapred stojechi ? :D
to je i mene moja draga pitala kad je procitala moj topic,

za mene je ovako

! !
!______________!

lijevo ...... desno

i btw, ovak se budimo :cool:

p.s. znam da ne izgleda tako dobro, kao u edit prozoru :-)

Veliki gizmo
29.07.2005., 17:10
Moja draga na lijevom boku, ruka ispod i iza, o aduga napred. Ja "zguza" ista poza ali ju zagrlim desnom rukom i uhvatim što mi odgovara to veće (najčešće cicu), usput malo stisnes i svi zadovoljni. Ljeti više manje isto ali na razdaljini, ruka samo naslonjena na bok (valjda mi i cica dopiz...). A ujutro kud i koji mili moji

bozanstvena333
29.07.2005., 17:19
Iako je sasvim krasno zaspat stisnut uz nekog,radi osjecaja bliskosti i bla bla,najvise volim spavat sama,jer se rasirim u zvijezdu i treba mi velicina bracnog kreveta samo za mene.Ostali budu izgurani na pod kad zaspim...:D

LoveMeTender
29.07.2005., 17:58
Kidd kaže:
to je i mene moja draga pitala kad je procitala moj topic,

za mene je ovako

! !
!______________!

lijevo ...... desno

i btw, ovak se budimo :cool:

p.s. znam da ne izgleda tako dobro, kao u edit prozoru :-)

Ok.. onda sam ja na desnoj. on mora da mi je okrenut ledzhima jer jako hrche pa tako je malo tishe (like duuuh :rolleyes ) Ja sam ga zagrlim odpozadi i to.. :D

ps. ovako se ljepo vidi

bLOODSTONE
01.08.2005., 01:20
Obožavam spavati s dragim, iako u zadnje vrijeme ne tako često kao prije..uvijek je slatko..ok, u biti, kako kome :) "priča se" da se vrtim stalno i da guram s kreveta kad god stignem..tako da se dragi nikad ne na spava :D .. kao, on uvijek pazi dok spava...hoće mi netko objasnit, kako je to moguće.. :D?

Inače, ili zaspemo okrenuti jedno prema drugome (u hladnijim vremenima) ili ja na boku, on iza mene na boku, zagrljeni da..(u toplijim) :D

bLOODSTONE
01.08.2005., 01:27
I da..naj, ali najviše me veseli zamišljeni prizor iz "budućeg" života, kad zamislim spavanje u dvoje na veeeelikom krevetu..jebiga, sitnice :) ali nekako me pomisao na to jako veseli