View Full Version : Umanjenice
Shadowfax
28.07.2005., 16:24
jebate,da mi frajer tokom seksa tepa odmah bi mu ugovorila tretman kod psihica. :rolleyes:
LostOnEarth
28.07.2005., 16:26
samo_svoja kaže:
Liži i rahladit ćeš se :D
Ima koja Ledo škrinja u tvojoj blizini?:rolleyes:
aha, moram sama...mislila sam da je pao neki dogovor tu..
Shadowfax kaže:
jebate,da mi frajer tokom seksa tepa odmah bi mu ugovorila tretman kod psihica. :rolleyes:
je, bi, bi! sigurno! da ti kroz zube prosikče "daj mi taj vreli pičić da ti ga popapam"
sigurno bi ga odbila sa "joj, ti nisi normalan! idi psihijatru!"
:rolleyes:
nekak mi se čini da je ovo postala vruća tema s mogućom promjenom naslova u "Ges & horny gals" :D
samo_svoja
28.07.2005., 16:38
"daj mi taj vreli pičić da ti ga popapam"
:rofl: :rofl: :rofl:
Sorry Cats...;)
Anastasia
28.07.2005., 16:39
te@ kaže:
Evo Cats nekako mi se čini da znam što je ispizdilo kokoške.
Ges otkad je u sretnoj i strastvenoj vezi (što i drugim forumašima želim) javlja se recimo na ove podforume 2-3 puta godišnje htijući s nama podjeliti svoj ushit i svoju sreću.
I onda doživi mizanderstending, jer on u stvari oće reć kako mu je dobro i kak je sretan i tak to - al možda malkoc zauzme krivu retoriku, krene malo docirat.
I bit će da u tom grmičiću leži zečić koji ispižđuje naše koke.
Ubuduće Ges trebaš samo otvorit topic onak u Dritovom stilu:
"Patite pičke - zaljubljen sam i jebem danonoćno", to će im uskratiti svaku mogućnost kontriranja. Nadajmo se. :D
grmičić leži u zečić da mnoge kokošić misle da je njima dosadno jer to tako mora bit.
pa ih smeta kada dođe gesić koji popapa pičić i pohvali rutinić :)
p.s. zapravo, zečić leži u grmičić :D
Anastasia
28.07.2005., 16:40
samo_svoja kaže:
"daj mi taj vreli pičić da ti ga popapam"
Sorry Cats...;)
baš ću probat ovom svom ljubavniku provalit...
dođi da ti popapam tvoj uspaljeni kurčić :D
neće se valjda uvrijedit???!
edit: a se može od uvećanice napravit umanjenicu?
što ja znam, kurčetinić?
Sudden Sid
28.07.2005., 16:41
te@ kaže:
Ne znam, malo mi se čini teško uzbudljiv seks u kojem se rabi toliko umanjeničica.
Ja bum tebi papal pičić ti buš meni popušićić kurčić. A onda će još past koji slatki seksić. Sori... :rofl:
LOL :jumping: :jumping:
Ges, sjecam se kad si tu prije godinu dana govorio kak si nasao sjajnu curu i svaka ti cast sto si i nakon godinu dana jednako sretan i zelim da budes jos jako dugo sretan :top:
samo_svoja
28.07.2005., 16:42
Anastasia kaže:
baš ću probat ovom svom ljubavniku provalit...
dođi da ti popapam tvoj uspaljeni kurčić :D
neće se valjda uvrijedit???!
Bude! Nama paše umanjenica, dok njima "uvečanica" :D
Ipanema
28.07.2005., 16:43
Anastasia kaže:
...neće se valjda uvrijedit???!
Mislim da ce prije prasnut u smijeh :rofl:
Anastasia
28.07.2005., 16:45
samo_svoja kaže:
Bude! Nama paše umanjenica, dok njima "uvečanica" :D
kurčetinić?
penisotinić?
đizs, pa podučite me! kako se to radi?
ja sam uglavnom nepristojna u khm... :o
što ja znam kako to ide s tim umanjenicama :o
mene te umanjenice ako naravno, upućene njemu, ohlade... :o
Anastasia kaže:
grmičić leži u zečić da mnoge kokošić misle da je njima dosadno jer to tako mora bit.
pa ih smeta kada dođe gesić koji popapa pičić i pohvali rutinić :)
p.s. zapravo, zečić leži u grmičić :D
Anastejža, ubije me ako te ja išta razumin? :confused:
Ipanema
28.07.2005., 17:11
Anastasia kaže:
kurčetinić?
penisotinić?
...
zvucis ko Vocko :cheer:
:D
Vanjushka
28.07.2005., 17:21
"razvalicu ti tu picketinu ko bugarsku skupstinu!!!"
Bezze
Anastasia kaže:
kurčetinić?
penisotinić?
đizs, pa podučite me! kako se to radi?
ja sam uglavnom nepristojna u khm... :o
što ja znam kako to ide s tim umanjenicama :o
mene te umanjenice ako naravno, upućene njemu, ohlade... :o
pičkica= pičketina
vaginica=vaginetina
kurčić=kurčina
penisić=penisina, penisetina
jel' trebaš (još) nešto?;)
al' ne bih ti preporučio da tvojem tepaš umanjenicama. istraumatizirat ćeš ga ako mu kažeš da ćeš mu popušit kurčić..muškarci ionako imaju komplekse zbog veličine, jer im žene neprestano mjere:mad:
A možda da se ovaj topic o umanjenicama prebaci tamo gdje će biti moguće dobiti meritorno mišljenje na - LJES? :D :D
mrzim umanjenice.
nevezano uz dio zhivota gdje se koriste.
bljuje mi se na shoseke, majchice, cipice, kremice, tutache, slatkache ma ni ne znam vishe na shto.
a 90 % forumasha se tako bar povremeno izrazhava :mad: :mad: :mad:
nadam se da nije tako i u stvarnosti. jer ja bih takvog nekog zagutila nakon 15 minuta priche.
sad vidim da sam totalno oftopik, al necu brisat :D
Vanjushka
28.07.2005., 17:46
I ja mrzim umanjenice, meni to tako... debilno zvuci.
Jedino volim reci "najvise volim tvoj maleni nosic" pa taman slagao.
a, a kad mi josh ime pretvore u umanjenicu i tako me zovu :clint:
magic kaže:
mrzim umanjenice.
nevezano uz dio zhivota gdje se koriste.
bljuje mi se na shoseke, majchice, cipice, kremice, tutache, slatkache ma ni ne znam vishe na shto.
A kad te netko ponudi sa "malo čajeka"? :D :D
Vanjushka
28.07.2005., 17:52
magic kaže:
a, a kad mi josh ime pretvore u umanjenicu i tako me zovu :clint:
Mene su djevojke do sada nazivale svakako, recimo vanjcho, vanjica, vanjchi, vanjac i slicno, sve nazivi prikladni covjeku od skoro dva metra i sto kila :rolleyes:
Ko slusa sa strane sigurno misli "a jaaaaadaaaaaan" :D
meni je bezveze jer se neke osobe pomalo uvrijede kad ih zamolish da ti ne izmishljaju izvedenice imena.
pa jebot, 'ocu da se tako zovem kako se i zovem i gotovo.
a ne josh me i krivo zovu, recimo 'rumenkica' :rofl:
vjetro_M_pir
28.07.2005., 18:00
magic kaže:
meni je bezveze jer se neke osobe pomalo uvrijede kad ih zamolish da ti ne izmishljaju izvedenice imena.
pa jebot, 'ocu da se tako zovem kako se i zovem i gotovo.
a ne josh me i krivo zovu, recimo 'rumenkica' :rofl: Pa to lose zvuci zato sto zvuci supkouvlakivacki!
Zamlisli ono: "Draganice, mogli bi danas otici u jednu setnjicu, negdje usput popiti kavicu ili sokic, a kad dodemo doma tusiranjce i onda krevetic. A tamo mozemo baciti spavanac ili cemo se malkice mazikati...Joj sto si ti meni slatka...."
Dobijes ban trenutno!!!
Vanjushka
28.07.2005., 18:00
moja tetka ima obicaj reci "ajde malo hrenovkica, a probaj malo majonezice, pa ce onda biti tortica i sokic" :rolleyes:
mislim, halo zenska glavo, vidi me!
vjetro_M_pir
28.07.2005., 18:03
Vanjushka kaže:
moja tetka ima obicaj reci "ajde malo hrenovkica, a probaj malo majonezice, pa ce onda biti tortica i sokic" :rolleyes:
mislim, halo zenska glavo, vidi me! Mislim halo zenska...
Daj hrenovketinu Tortu i sok, a ti se najedi od tih pizdarija...
Anastasia
28.07.2005., 18:22
te@ kaže:
Anastejža, ubije me ako te ja išta razumin? :confused:
to je sad totalno offtopic :D
:eek:
ne kužim u čem je problem s umanjenicama?
pa jel bi vama žemama bilo drago da vam muški kaže "daj tu pi*ketinu"? baš mi i nije logično da bi ikoja žena htjela velikog dabra... štoviše, jedino što ja znam da žena voli imat veliko na sebi su sise. i to i muški vole, i to se mora uveličavat tipa "daj mi te točne velike lubenice" :Slin:
dakle, na sve ostalo idu umanjenice, da ispadne što slađe. ali ne slađe zbog izgovora, već da se uistinu opiše slatkost dotičnog. a "papat pičić" je uistinu slatko (barem meni) :Slin:
NO, da nebi bilo zabune, vidim da ste to počeli karikirat. "kur*ić" nije nikad dobra stvar za izjavit. mislim, to treba bit veliko (ma što god pričali o veličini), kako zbog ega samog muškarca, tako i zbog vas žema. i to su činjenice. Kvragu, ko da vam neko veli "daj mi tu sisicu" :eek:
koji bi normalan muški (a i žena) to poželio?
pravilna bi bila rečenica: "popapat ću ti taj vreli pičić i te sočne lubenice"
i kojoj se od vas nebi dole navlažilo od ove rečenice? naravno, ide i način izgovora uz to. Ta nemreš to reć ko da je vic "HA! Čuj, popapat ću ti taj vreli pičić i te sočne lubenice..." :rolleyes:
Tu ide vražiji pogled, smješak, prizvuk prijetnje i opasnosti... jer pičić se najbolje papa opasno!
aurora_borealis
29.07.2005., 11:24
Ges kaže:
:eek:
ne kužim u čem je problem s umanjenicama?
pa jel bi vama žemama bilo drago da vam muški kaže "daj tu pi*ketinu"? baš mi i nije logično da bi ikoja žena htjela velikog dabra... štoviše, jedino što ja znam da žena voli imat veliko na sebi su sise. i to i muški vole, i to se mora uveličavat tipa "daj mi te točne velike lubenice" :Slin:
dakle, na sve ostalo idu umanjenice, da ispadne što slađe. ali ne slađe zbog izgovora, već da se uistinu opiše slatkost dotičnog. a "papat pičić" je uistinu slatko (barem meni) :Slin:
NO, da nebi bilo zabune, vidim da ste to počeli karikirat. "kur*ić" nije nikad dobra stvar za izjavit. mislim, to treba bit veliko (ma što god pričali o veličini), kako zbog ega samog muškarca, tako i zbog vas žema. i to su činjenice. Kvragu, ko da vam neko veli "daj mi tu sisicu" :eek:
koji bi normalan muški (a i žena) to poželio?
Đizus, ja imam male sise, i znam to, i kad bi ih netko nazvao lubenicama, poslala bi ga doktoru za oči.
mene smetaju umanjenice u svakodnevnom zhivotu.
u intimi ne smetaju me ni umanjenice, ni uvecanice, ni prostote ni nish.
ja recimo koristim umanjenice al ono...tipa
slatkicu... mukic i tak ...to mi je sweet...
but u sexu baš i nisam takva da idem tepati ......:D
aurora_borealis kaže:
Đizus, ja imam male sise, i znam to, i kad bi ih netko nazvao lubenicama, poslala bi ga doktoru za oči.
zato jer imaš jednodimenzionalno razmišljanje. za nekog su možda tvoje sisice - lubenice. i to ne fizički, već psihički. sad, to što ti imaš blokadu i to nemožeš vidjet te u biti sprečava da uživaš u tuđem uživanju tebe. sve je to jako bitno za potpuni i pravi doživljaj partnera
sanjalica
29.07.2005., 12:18
I ja mrzim umanjenice, meni to tako... debilno zvuci.
kaže Vanjuška :cerek: :D
Elysium
29.07.2005., 12:24
sanjalica kaže:
uf! :klap: :klap:
:top:
AmADin_gospo
29.07.2005., 12:28
aurora_borealis kaže:
male sike?? koji broj , ja inače volim djevojke sa manjim sikama tj neka 2 ili 3, jebo žensko kad ima SISURETINE broj 200 kako kakv akrava muzara pa ti treba pomoč kakvog bildera da je obuhvatič, malo je fino, može se staviti u šaku, taman, moš mislit cura ti ima SISUTERINE i ti joj kažeš "de malo da ti se poigram sa sikama" a ona keže "ček, malo da ih izvadim iz đepa na pantolama" BLJAK :bljak:
placebo
29.07.2005., 12:28
Ges kaže:
pravilna bi bila rečenica: "popapat ću ti taj vreli pičić i te sočne lubenice"
i kojoj se od vas nebi dole navlažilo od ove rečenice?
AmADin_gospo
29.07.2005., 12:33
ili, možete li samo zamisliti pogled cure kad bi joj ovo rekli "raširi te batake da ti gurnem kurčić u tu tvoju ogromnu pizduretinu?? nema smisla, ali kad bi rekli ovo "širi none, da ti gurnem Kurčinu u taj tvoj mali slatki pičić" e tada bi nešto postigli i imali imali dobre efekte na nju....
AmADin_gospo kaže:
kad bi rekli ovo "širi none, da ti gurnem Kurčinu u taj tvoj mali slatki pičić" e tada bi nešto postigli i imali imali dobre efekte na nju.... :top: potpisujem!
aurora_borealis
29.07.2005., 12:38
Ges kaže:
zato jer imaš jednodimenzionalno razmišljanje. za nekog su možda tvoje sisice - lubenice. i to ne fizički, već psihički. sad, to što ti imaš blokadu i to nemožeš vidjet te u biti sprečava da uživaš u tuđem uživanju tebe. sve je to jako bitno za potpuni i pravi doživljaj partnera
pa u biti mi nije glupo to da ih netko uvećava, već da ih uspoređuje s povrćem, šta da tebi cura kaže: nabi mi taj ljubičasti patliđan. :D
aurora_borealis
29.07.2005., 12:42
AmADin_gospo kaže:
male sike?? koji broj , ja inače volim djevojke sa manjim sikama tj neka 2 ili 3, jebo žensko kad ima SISURETINE broj 200 kako kakv akrava muzara pa ti treba pomoč kakvog bildera da je obuhvatič, malo je fino, može se staviti u šaku, taman, moš mislit cura ti ima SISUTERINE i ti joj kažeš "de malo da ti se poigram sa sikama" a ona keže "ček, malo da ih izvadim iz đepa na pantolama" BLJAK :bljak:
pa imam dva, al nemrem trčat bez grudnjaka :cool:
aurora_borealis kaže:
pa u biti mi nije glupo to da ih netko uvećava, već da ih uspoređuje s povrćem, šta da tebi cura kaže: nabi mi taj ljubičasti patliđan. :D
o da! :Slin: dobila bi taj patliđan u grdo velikim količinama kao u godine najbolje berbe :rofl:
AmADin_gospo
29.07.2005., 12:49
aurora_borealis kaže:
pa imam dva, al nemrem trčat bez grudnjaka :cool:
joj slatko moje, pa ti si moj broj, znaš kako kažu u bosni?? " U BiH važi 2" eheheh udaj se za mene još danas, obečavam, vazda ču te maziti, paziti, okivati (ne u lance) u zvjezde, itd itd... samo reci DA
Vanjushka
29.07.2005., 12:50
sanjalica kaže:
Vanjushka nije umanjenica, vec verzija imena Vanja ili bolje receno Ivan, Rusi obicno kazu Vanja Vanjusha.
To nema veze sa umanjenicama.
Recimo, da uporedim, kao kod nas Stefan-Stef ili Zvonimir-Zvone.
AmADin_gospo
29.07.2005., 12:53
e dame moje i gospodo... da vam pokažem šta je za mene IDEALNO ŽENSKO
http://www.met-art.com/metmag/archives/050727/a1i3.jpg
sve idealno proporcionisano hoh.. imal kakva ovaka na forumu da mi se javne??? plačam dukatima.... :D
aurora_borealis
29.07.2005., 12:53
AmADin_gospo kaže:
joj slatko moje, pa ti si moj broj, znaš kako kažu u bosni?? " U BiH važi 2" eheheh udaj se za mene još danas, obečavam, vazda ču te maziti, paziti, okivati (ne u lance) u zvjezde, itd itd... samo reci DA
Ti bi se zbog mojih sisa? :cool:
AmADin_gospo
29.07.2005., 12:55
aurora_borealis kaže:
ne, to nisu sise, to su PREKRASNE SIKE, ma prvo su mi se tvoje sike svidile, nadam se da če mi se i ta ponosna "vlasnica" sika svidjeti... ja svoj ponos prilažem u obliku mog avatara... :top:
aurora_borealis
29.07.2005., 12:55
AmADin_gospo kaže:
e dame moje i gospodo... da vam pokažem šta je za mene IDEALNO ŽENSKO
http://www.met-art.com/metmag/archives/050727/a1i3.jpg
sve idealno proporcionisano hoh.. imal kakva ovaka na forumu da mi se javne??? plačam dukatima.... :D
:D ja ipak imam veće :cool: i nisam proporcionalna :cool: šta je to!!!!!!! ti bi mene ženio, a tu gledaš neke proste slike žena koje su ljepše od mene :lol:
aurora_borealis
29.07.2005., 12:58
AmADin_gospo kaže:
ne, to nisu sise, to su PREKRASNE SIKE, ma prvo su mi se tvoje sike svidile, nadam se da če mi se i ta ponosna "vlasnica" sika svidjeti... ja svoj ponos prilažem u obliku mog avatara... :top:
pa nešto ti je mali.... avatar :D
samo_svoja
29.07.2005., 12:59
aurora_borealis kaže:
Pitanje ti je off topic.
Pravilno bi bilo: Ti bi se zbog mojih lubenica?
:D :D
aurora_borealis
29.07.2005., 13:02
samo_svoja kaže:
Pitanje ti je off topic.
da fakat, viš da nisam svoja :D već dugo nisam dobila ponudu da se udam.
samo_svoja
29.07.2005., 13:03
aurora_borealis kaže:
da fakat, viš da nisam svoja :D već dugo nisam dobila ponudu da se udam.
I, sorry, on ima avatarčić :D
AmADin_gospo
29.07.2005., 13:05
aurora_borealis kaže:
:D ja ipak imam veće :cool: i nisam proporcionalna :cool: šta je to!!!!!!! ti bi mene ženio, a tu gledaš neke proste slike žena koje su ljepše od mene :lol:
slušaj mala moja slatka, ako si ti malo veče sike to je natavno OK, i mnogo dobro, a što se tiče gledanja drugih curica, pa... kad budem sa tobom samo ču tebe gledati za sada je ovako... na tebi je samo da kežeš DA i sve je sređeno,
a....
aurora_borealis kaže:
pa nešto ti je mali.... avatar :D
imam ja VELIKI.....avatar mislim... :D
aurora_borealis
29.07.2005., 13:09
a šta ćeš mi kupit :D
AmADin_gospo
29.07.2005., 13:16
aurora_borealis kaže:
a šta ćeš mi kupit :D
evo ti bjanko spisak, to samo popuni šta ti treba i vrati nazad:
ROBA .................CJENA
1:......................../__________
2:......................../__________
3:......................../__________
4:......................../__________
5:......................../__________
6:......................../__________
7:......................../__________
8:......................../__________
9:......................../__________
10:....................../__________
........................... __________ UKUPNO
aurora_borealis
29.07.2005., 14:17
kupi mi ovakvu ljizalicu kakvu imaš na slici, samo od coca cole :D
AmADin_gospo
29.07.2005., 14:34
aurora_borealis kaže:
kupi mi ovakvu ljizalicu kakvu imaš na slici, samo od coca cole :D
pa jebem ti sunce žarko, ja kontma ti se sada zadeveala sa bitanjem stvari šta da ti kupim pa te zato nije bilo a ti se sjetila samo ove ljizalice. ajh dobro sam prošao i jeftino, kad se nađemo... mere biti bidne da ti i coca-cola lizalicu nabavim, imače mislim da bi ti se ipak "prirodna " više svidila.
P.S. Kako se na šatrovačkom kaže "Koka-kola smeđe boje"???? :D :D :D
_Altanta_
29.07.2005., 16:23
Fuj tepanje :D Šta nekom tepa?
DarthFlake
29.07.2005., 16:49
ajd ja sam valja neki izrod..al ono kaj me definitivno ne bi napalilo nego bi prije umrla od smjeha je nekakvo papanje pičića ili bilo sto slicno..
al opet ja sam izrod i mrzim kad netko ma potrebu opisivati kaj bi mi radio i kamo sta nabijao..
vise cijenim djela..
LoveMeTender
29.07.2005., 16:55
Ges kaže:
1. pa jel bi vama žemama bilo drago da vam muški kaže "daj tu pi*ketinu"?
2. pravilna bi bila rečenica: "popapat ću ti taj vreli pičić i te sočne lubenice"
i kojoj se od vas nebi dole navlažilo od ove rečenice?
1. jeste... jako draaago :cerek:
2. ne bi se navlazhila. ima da mi popapa pichku i sisice. :zubo:
shame on me :o
AmADin_gospo
29.07.2005., 17:25
LoveMeTender kaže:
1. jeste... jako draaago :cerek:
2. ne bi se navlazhila. ima da mi popapa pichku i sisice. :zubo:
shame on me :o
e, pa onda, znači, tebe bi napalilo kad bi ti prišao i rekao nešto ovakvog tipa:
Kujo, širi krake da ti vidim pizdurinu !!! sad ču fino da ti izbušim tu tvoju rupetinu, i da te napunim spermičima da se sva preljevaš i da bališ 3 dana... poslje če ti ra rupetina biti široka da ti je ni hiturg ne bi mogao smalnjiti!!
jel očeš da kažeš da te ovako nešto pali??? ja mislim kd bi ovo rekao i najgoroj kurvetini da bi fasovao šamar :eek:
LoveMeTender
29.07.2005., 18:03
AmADin_gospo kaže:
e, pa onda, znači, tebe bi napalilo kad bi ti prišao i rekao nešto ovakvog tipa:
Kujo, širi krake da ti vidim pizdurinu !!! sad ču fino da ti izbušim tu tvoju rupetinu, i da te napunim spermičima da se sva preljevaš i da bališ 3 dana... poslje če ti ra rupetina biti široka da ti je ni hiturg ne bi mogao smalnjiti!!
jel očeš da kažeš da te ovako nešto pali??? ja mislim kd bi ovo rekao i najgoroj kurvetini da bi fasovao šamar :eek:
:horny: horny: :Sex: :klopa:
Osim ono sa hirurgom.. bojim se doktora i bolnice i bolesti :D
Izgleda da sam ja onda vecha kurvetina od najveche kurvetine koje poznajesh. :o
Night.Elf.
29.07.2005., 19:41
[QUOTE]DarthFlake kaže:
[B]ajd ja sam valja neki izrod..al ono kaj me definitivno ne bi napalilo nego bi prije umrla od smjeha je nekakvo papanje pičića ili bilo sto slicno..
mislim da nisi jedina (izrod).. također me to nis nenapaljuje.. samo se puknem smijat hehe
AmADin_gospo
29.07.2005., 23:16
LoveMeTender kaže:
:horny: horny: :Sex: :klopa:
sam ja onda vecha kurvetina od najveche kurvetine koje poznajesh. :o
nisam ovo rekao ja nego ti :eek:
Ne smetaju mi takve sitnice ili 'krupnice' u seksu.
Kad bih ovako pisala sta kazem ili sta on meni kaze i to procitala,vjerovatno bi i meni samoj bilo smijesno ili bezveze (a kamoli vama),ali u tim trenucima mi to zvuci sasvim ok/ super/ *ebozovno...
Tad mi mozak radi na drugoj frekvenciji. :D
Sisic mi nije uvredljiv izraz,niti potcjenjivacki (u smislu imas male sise),vec tepanje.
Ponekad koristim umanjenice i u obicnom zivotu.
Znam da cesto kazem "markica" umjesto marka (1 km,novac,ne ona za pismo :D ),vjerovatno ih ima jos,a da ja uopste nisam svjesna toga.
*Girlie*
30.07.2005., 03:55
tijekom sexa umanjenice? ne znam. al je fora kad kaze pickica :lol:
LoveMeTender
30.07.2005., 12:57
AmADin_gospo kaže:
nisam ovo rekao ja nego ti :eek:
Zashto se toliko chudish :misli:
pickica je riječ koja mene isto strašno napaljuje,,,:p
Elysium
30.07.2005., 13:36
sporty kaže:
ti si bolesna i perverzna! :D:D
atlantis
30.07.2005., 13:52
samo_svoja kaže:
Pitanje ti je off topic.
pravilno je, a sukladno topicu: Ti bi se zbog mojih lubenicicica? :D :D
Elysium kaže:
ti si bolesna i perverzna! :D:D
perverzna jesam ali ne i bolesna:nono: :D
Green Eye
30.07.2005., 15:16
sporty kaže:
Po mome, pičkica je kakrakterna osobina...:rolleyes:
Shadowfax
30.07.2005., 15:30
Kaj je ovo jebote :eek: :eek:
Pa ja opce nisam otvorila ovu temu :confused:
Shadowfax
30.07.2005., 15:53
Ges kaže:
je, bi, bi! sigurno! da ti kroz zube prosikče "daj mi taj vreli pičić da ti ga popapam"
S tipom koji bi mi tako tepao nikad nebi bila u vezi,a kamoli se poševila snjim. :W
Ne,pitala bi ga da li je peder. :kava:
AmADin_gospo
01.08.2005., 12:01
sporty kaže:
e onda lijepo moje : pickica,pickica,pickica,pickica,pickica,pickica,pi ckica,pickica,pickica,pickica,pickica,pickica,pick ica,pickica,pickica,pickica,pickica,pickica,pickic a,pickica,pickica,pickica,pickica,pickica,pickica, pickica,pickica,pickica,pickica,pickica,pickica,pi ckica,pickica,pickica,pickica,pickica,pickica,pick ica,pickica,pickica,pickica,pickica,pickica,pickic a,pickica,pickica,pickica,pickica,pickica,pickica, pickica,pickica,pickica,pickica,pickica,pickica,pi ckica,pickica,pickica,pickica,pickica,pickica,pick ica,pickica,pickica,pickica,pickica,pickica,pickic a,pickica,pickica,pickica,pickica,pickica,pickica, pickica,pickica,pickica,pickica,pickica,pickica,pi ckica,pickica,pickica,pickica,pickica,pickica,pick ica,pickica,pickica,pickica,pickica,pickica,pickic a,pickica,pickica,pickica,pickica,pickica,pickica, pickica,pickica,pickica,pickica,pickica,pickica,pi ckica,pickica,pickica,pickica,pickica, heeh :D
nadam se da si se napalila... :top:
Shadowfax kaže:
S tipom koji bi mi tako tepao nikad nebi bila u vezi,a kamoli se poševila snjim. :W
Ne,pitala bi ga da li je peder. :kava:
1. sve je to stvar ukusa...
2. pomislit "da je peder" jer koristi umanjenice, pokazuje količinu mozga koju upotrebljavaš za razmišljanje :bljak:
AmADin_gospo
01.08.2005., 12:55
Ges kaže:
1. sve je to stvar ukusa...
2. pomislit "da je peder" jer koristi umanjenice, pokazuje količinu mozga koju upotrebljavaš za razmišljanje :bljak:
naravno, što se tiče "tepanja" kod mene je to vazda palilo, kad god sam kojoj maloj tepao ona se raspilavila ko luda i mogao sam joj raditi šta sam htjeo i ono što imače i ne bi ona htjela, tako da je to "stvar pod MORANJE"
AmADin_gospo kaže:
a kaj tebi fali ć na tipkovnici? :eek:
a lik misli da kod uveČanica mora pisati i kvaČke :lol: :lol: :lol:
AmADin_gospo
03.08.2005., 17:37
pivka kaže:
a kaj tebi fali ć na tipkovnici? :eek:
ma joooook, imam ja Ć, Č, Ž, Š, Đ, i sva ostala slova :D :D ali mi se nada da ih koristim da ih ne istrošim, :D , ma ko če ba sada gledati pravopis HAAAA?? još da mi počnete prišati oko Rukopisa i lošeg Fonta, pa da dobijete po čušku
što se tiče Č i Ć, bate mrsko mi je micati prst još cenat u desno da napišem Ć nego je vako jednostavnije, pišem Č pa sami ispravljajte ako vam se ne sviđa, možete postaviti i "auto Correct" da ispravlje mjesto vas :eek: :eek:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.