PDA

View Full Version : najjebozovnije(najriskantnije) mjesto....

connect
28.07.2005., 21:07
....na kojem ste se pokarali?......recimo to ovako,u autu ste,gradu,busu,sa partnericom,i toliko ste se napalili da ste se pojebali.......koje je to mjesto bilo?:D ......evo recimo u mojem slučaju na vrhu jedne planine,nezaboravno,još se i pružao odlican pogled na obliznji grad nakon jebačine(naravno,to se desilo usred dana,a i ljudi je bilo,no nisu nis primjetili.....:D ).....

AFRODITA69
28.07.2005., 22:34
connect kaže:
....na kojem ste se pokarali?......recimo to ovako,u autu ste,gradu,busu,sa partnericom,i toliko ste se napalili da ste se pojebali.......koje je to mjesto bilo?:D ......evo recimo u mojem slučaju na vrhu jedne planine,nezaboravno,još se i pružao odlican pogled na obliznji grad nakon jebačine(naravno,to se desilo usred dana,a i ljudi je bilo,no nisu nis primjetili.....:D ).....

ja isto na brdascu-na haubi auta-s pogledom na sf bay!:top:
al i u autu,wc-u itd.

patrikscc
28.07.2005., 23:43
Naj. mjesto::::::: Hodnik hotelske sobe. Na doceku sam upoznal Slovakinju koju je jako napaljival sex u javnosti, dodas tome malo alkohola i jebemo se gde got stignemo..

Arianne
29.07.2005., 00:19
Najriskantnije ili najjebozovnije mjesto bilo je:

U moru
Na plazi
Autocesta
bus (bio je oralac)
pored prijateljice dok je spavala :D

SickFuck
29.07.2005., 02:05
heh...

u mom mistu ima kapelica nabrdascu, tako da straznji dio krova je nekih pola metra od zemlje - jednom je bilo dosadno pa smo se popeli tamo i izjebali u sred dana, steta sto nismo zavrsili kasnije, jel taman kada smo odlazili, 10tak baba se islo moliti... crko bi od smjeha da su babe pocele, a ono sa krova cuju... ;)

Unknown Hero
29.07.2005., 02:17
Najriskantnije je bilo na jednoj plaži u 'djelomično zatvorenoj' uvali. Sad se mi prašimo, i čujem ja nešto šuška, neka vrećica....i ništa, nastavimo mi dalje.
Opet nešto šuška. Meni već dosadilo i ja se obučem i idem pogledat, a kad ono, na skalama iza zidića stoji neki stari s vrećicom u ruci!!!:eek:

Pitam ja njega šta tu radi, a on će meni da čeka curu. (???) I dobro, odemo se ja i draga okupati, i odemo ća, a njega ostavimo da 'čeka curu'.:D

Discoteka
29.07.2005., 08:45
jarun, drveni stol i klupa...

cincilator
29.07.2005., 09:33
Groblje na Veprincu. Nisam znao da sam na groblju dok nije svanulo.

Tyche
29.07.2005., 09:50
U nekom portunu u centru Zg po danu, na parkiralištu po danu...bilo je malo prometno, al pamet napustila, na plaži odnosno na škrapama...

Kleine
29.07.2005., 10:22
na stolu za ping pong skoro u centru grada, ispod nekih zgrada (bio je mrak...)
bus usred bijela dana...
oralac u kaficu (a na plafonu ogledalo :mad: nismo skuzili)
u moru
u bazenu
na plazi
u autu
na klupici....

:eek: :no:

Elysium
29.07.2005., 10:34
da li je ovo još jedan od topica gdje forumaši ispisuju svoja SF iskustva?

sporty
29.07.2005., 10:47
u wc-u...
inače plaža...etc....klasika ne smatram preriskantnim...

aurora_borealis
29.07.2005., 11:06
sporty kaže:
u wc-u...
inače plaža...etc....klasika ne smatram preriskantnim...

a šta wc smatraš preriskantnim? zašto? zbog virusa?

G@f
29.07.2005., 11:45
Glavni park, vecina parkova (po danu), more, haustori, cak i u kaficu (e to je vec umjetnost, kad se tamo pokaras),wc u skoli, bus ....:cool:

sporty
29.07.2005., 11:47
aurora_borealis kaže:
a šta wc smatraš preriskantnim? zašto? zbog virusa?

hihi ma ne...al ono nije bilo ključa...hrpa ljudi uvijek i tak...a nekak me pali taj mali skučeni prostor ,sve na brzaka... :rolleyes:
:D

a da je to najjebozovnije mjesto nije

joujou
29.07.2005., 12:47
patrikscc kaže:
Naj. mjesto::::::: Hodnik hotelske sobe. Na doceku sam upoznal Slovakinju koju je jako napaljival sex u javnosti, dodas tome malo alkohola i jebemo se gde got stignemo..

valjda hodnik opcenito.... inace ne znam zasto bi hotelska soba bila riskantna? :D

sims
29.07.2005., 16:22
Na groblju. tamo je uvijek zakon, pogotovo sad kad je tak lijepo toplo navečer, odeš tamo i nema nigdje nikog. moš bit glasan kolko oš, nema nikog, a mrtvacima ionako ne smeta :)

Veliki gizmo
29.07.2005., 17:17
Glatka stijena koja ulazi u more, ona dole, ja radim, a more hladi jaja i lagano oplahuje vruće mjesto. A nikako svršit, meni najdraža u životu, za ljude nas ni bilo uopče briga

AmADin_gospo
29.07.2005., 17:32
connect kaže:

koga: Nepoznatu curu
gdje: u picu
gdje je tu rizik???: Jebanje bez kurtona a ne znaš imal mala kakvu polnoprenosivu bolest, to je največi rizik.... :top:

bozanstvena333
29.07.2005., 17:44
Kleine kaže:
na stolu za ping pong skoro u centru grada, ispod nekih zgrada (bio je mrak...)
bus usred bijela dana...
oralac u kaficu (a na plafonu ogledalo :mad: nismo skuzili)
u moru
u bazenu
na plazi
u autu
na klupici....

:eek: :no: :D :D Nemoj citat previse SF

Caith Sith
29.07.2005., 22:18
cincilator kaže:
Groblje na Veprincu. Nisam znao da sam na groblju dok nije svanulo.
A što si mislio zašto su oni križevi popikani uokolo?

Radi dekora?? :D

Ava Adore
30.07.2005., 20:45
Atelje. Galerija. Ne znam točno kako bih nazvala to mjesto :D Uglavnom, jako prohodno mjesto. Na pol seks. Ali jebeno je bilo. Ma da se nismo ni pipnuli, isto bi bilo :top: :s

neshvacena
31.07.2005., 01:16
Na Trgu bana Jelačića, i bilo je zakon :top:

Caith Sith
01.08.2005., 00:19
neshvacena kaže:
Na Trgu bana Jelačića, i bilo je zakon :top:
Kaj, ne kužim, bilo ti je usput??

Onak, dok si čekala šesticu?

brudet od škarpine
01.08.2005., 00:32
connect kaže:
Ajme ludila kod tebe!:s :s :s

Caith Sith
01.08.2005., 00:35
Wilard, pićko, jes´ to ti????:rigo: :rigo:

uplasena_srna
01.08.2005., 00:47
connect kaže:
Pa o ovome smo jednom raspravljali, ne. Moje najneobicnije mjesto je svakako vozaceva kabina u sinobusu, Osijek Djakovo. Strojovodja, moj poznanik je insistirao da imamo snosaj izravno pred stajaliste i uzeo me je od zada dok sam ja okretala reglera za brzinu. Kasnije je svrsio izravno na komandnu plocu.

brudet od škarpine
01.08.2005., 00:51
Caith Sith kaže:
Wilard, pićko, jes´ to ti????:rigo: :rigo:
Jesan.:bljak: :s

LoveMeTender
01.08.2005., 01:06
U kavez sa lavovima, u zoo :top:

Caith Sith
01.08.2005., 01:11
LoveMeTender kaže:
U kavez sa lavovima, u zoo :top:
Jesi ostala trudna nakon toga?

Jel muž posumnjao da nije njegovo?

Caith Sith
01.08.2005., 01:12
brudet od škarpine kaže:
Jesan.:bljak: :s
:bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak:

:D

LoveMeTender
01.08.2005., 01:14
Caith Sith kaže:
Jesi ostala trudna nakon toga?

Jel muž posumnjao da nije njegovo?

Nisam bila udata tada :D

Kleine
01.08.2005., 15:25
bozanstvena333 kaže:
:D :D Nemoj citat previse SF

ako ti tako mislis....:raspa: nek ti bude:o

Zoon politicon
01.08.2005., 15:30
Kleine kaže:
ako ti tako mislis....:raspa: nek ti bude:o

So einfach...

Kleine
01.08.2005., 16:17
Zoon politicon kaže:
So einfach...

was ist einfach???:confused: es ist die wahrheit ob jemand glaubt oder nicht :rolleyes:

NewsJJ
01.08.2005., 16:25
joujou kaže:
valjda hodnik opcenito.... inace ne znam zasto bi hotelska soba bila riskantna? :D

joujou riskantna je ako niej tvoja ;)

Kleine prevedi nama nemuštima....
(jedino sto znam je Das Ist Walter :D )

Zoon politicon
01.08.2005., 16:30
Kleine kaže:
was ist einfach???:confused: es ist die wahrheit ob jemand glaubt oder nicht :rolleyes:

So sei es, wenn du so sagst.

Taroth
01.08.2005., 16:32
- na klupici u parku po noci u os. Snijeg pada, zima štipa za guzicu, a mi se taremo... oko nas snijeg... ulicne lampe... zimska idila/romantika...
- ured, radni stol, hrpa papira... ja u odijelu i kravati, ona kratka haljinica... sex nabrzaka sa bacanjem papira na pod i cekanjem trenutka kada ce regionalni diš doci sa sluzbenog puta
- ja u autu... cura mi ga pusi... na parkiralistu izmedju moje i njene zgrade...
odjednom dolazi moj frend iz njene zgrade.. pripit iz grada... pocne mahati.. i dodje do nas... nasmije se... njegovim glupim smijehom kao Beavis & Butthead... i ode... :lol:

kosta vujic
02.08.2005., 06:36
uplasena_srna kaže:
Pa o ovome smo jednom raspravljali, ne. Moje najneobicnije mjesto je svakako vozaceva kabina u sinobusu, Osijek Djakovo. Strojovodja, moj poznanik je insistirao da imamo snosaj izravno pred stajaliste i uzeo me je od zada dok sam ja okretala reglera za brzinu. Kasnije je svrsio izravno na komandnu plocu.

jedna moja poznanica je radila u "zeljezari sisak" i isto tako je inzistirala ... da ne duljim bila je kranovodja;uska kabina ispod nas se njise nekakva kosara sa 30 tona tereta ona upravlja s tim nabita na moj organski ud ja joj reglam po sisama - kada je zapela s onom kosharom i sjebala pol hale ja sam se usrao izravno u gace

Vilko
02.08.2005., 07:16
test

Shtefitza
02.08.2005., 07:29
VILKO kaže:
test

Pa umrijet cu od smijeha!! Sto to testiras, Vilko?

Kad ces nastavit sa svojim erotskim pricama? :lux:

Zenski petko
03.08.2005., 00:07
no risk no fun......:top:

BlackZippo
03.08.2005., 09:39
He,he,he........ - na nogometnom stadionu usred noci na tribinama.......naravno , dosao je i cuvar za 15 minuta i ljepo nas zamolio da se udaljimo.... :klap:

Aqua
03.08.2005., 13:05
pa ste presli u svlacionicu :B

huh...sva javna mjesta su riskantna na neki nacin :) ,ali izdvajam...pecuh,glavna shoping street,podne i tip koji nije imao stida ni srama ...ah..mladosti

xtrahr
05.08.2005., 10:31
connect kaže:
....na kojem ste se pokarali?........

U sumrak uz straznju stranu jedne stare zgrade, kasnije sam skuzio da je to zgrada gradskog poglavarstva rijeke. Dakle uz one stupove sa straznje strane

AmADin_gospo
05.08.2005., 11:18
NewsJJ kaže:
joujou riskantna je ako niej tvoja ;)

Kleine prevedi nama nemuštima....
(jedino sto znam je Das Ist Walter :D )

hhehe, zipa ovo, malklurlih, zajtih in sarajevo bin zur ih walter un findirlih, ehhe zna i ja malo njemačkog :top:

Tatsha
05.08.2005., 12:52
u os u oksu, prije 6god, garderoba,
kazalište-opet garderoba
kod dečka u dvosobnom stanu-wc, na mašini za veš, starci su mu bili doma
na krovu njegove zgrade- prek dana
.
.
.
;)

Mr. Wolf
05.08.2005., 13:38
Lift, to je bilo zgodno jer je bil onaj starinski :D
Bolnica je bila živo ludilo

Shadowfax
05.08.2005., 14:36
Elysium kaže:

:rofl: :rofl:

Rajčica
06.08.2005., 01:48
Elysium kaže:

steta sta smatras SF-om ;)

Dwarf980
06.08.2005., 23:37
onaj veliki kamen koji vecinom stoji pored magistrale(ima ih vise sa obe strane inace al sam sam na jednom prasio)....nekolicina prometala koja je i prosla dok smo nas dvoje to obavljali sam je blicala a nama svjetlo i nije bas smetalo....:)