PDA

View Full Version : kako radi/uspijeva ova veza?

AFRODITA69
30.07.2005., 18:40
dva narcisoidna cinika u ljubavnoj vezi.moze li opstati?ja licno mislim da im je svaki tren ispunjen orgazmom na bilo koji nacin.a ko si to ne zeli???

AFRODITA69
30.07.2005., 19:04
ocito nemate puno iskustva u neuobicajenim vezama,ha?malo egzotike nebi bilo na odmet drustvo!;)

ili ne kuzite post:confused: :D

Shtefitza
30.07.2005., 19:22
AFRODITA69 kaže:
ocito nemate puno iskustva u neuobicajenim vezama,ha?malo egzotike nebi bilo na odmet drustvo!;)

ili ne kuzite post:confused: :D

Ne, ne kuzim post.

Dva narcisoidna cinika.

To je sve sto vidis u sebi? To je sve sto vidis u njemu? Onda ne moze opstat, osim za jednu vecer seksa, a i to bi moglo bit komplicirano (tko ce kome prvi pric, ako ste oboje narcisoidni i cekate da vam se ovaj drugi dodvori, a jos cete ga opalit cinicnom "doskocicom")

Equilibrium
30.07.2005., 20:06
nema veze s temom, ali Afroditin CUT "eye candy" me podsjetio na jednu epizodu HTF-a :D
Eye candy (http://oasi.upc.es/~kiusap/flash/happy_tree_friends/mwahahaha/htf_eye.swf)

Shtefitza
30.07.2005., 20:13
:eek: :eek: :eek:

Pa sto je to? :no: :horor:

Crtic za psihopate? :confused:

LoveMeTender
30.07.2005., 21:16
Equilibrium kaže:
nema veze s temom, ali Afroditin CUT "eye candy" me podsjetio na jednu epizodu HTF-a :D
Eye candy (http://oasi.upc.es/~kiusap/flash/happy_tree_friends/mwahahaha/htf_eye.swf)

:rofl:

Ne znam samo zashto si ovo postavio na ovu temu :confused:

Inache su crtichi zakon. Imam 50tak njih na kompu. :cerek:

*_spike
30.07.2005., 21:23
Radi kao što trenutno radi moj bojler.

A već se par dana kupam u hladnoj vodi. :zubo:

AFRODITA69
30.07.2005., 21:29
Shtefitza kaže:
Ne, ne kuzim post.

Dva narcisoidna cinika.

To je sve sto vidis u sebi? To je sve sto vidis u njemu? Onda ne moze opstat, osim za jednu vecer seksa, a i to bi moglo bit komplicirano (tko ce kome prvi pric, ako ste oboje narcisoidni i cekate da vam se ovaj drugi dodvori, a jos cete ga opalit cinicnom "doskocicom")

glec,ja nemam pojma odakle ti ideja da pricam o sebi,a i da jesam jedna od to dvoje bila bi ponosna!:D nego,to je samo prvi dio,velis prilazenje,a kaj je sa sexom?

AFRODITA69
30.07.2005., 21:32
*_spike kaže:
Radi kao što trenutno radi moj bojler.

A već se par dana kupam u hladnoj vodi. :zubo:

jako dobra postavka.svaka cast spike.nego dok on ceka toplu vodu,jel moze neko opisat o cemu se radi!?

magic
30.07.2005., 21:34
mi da opishemo o chemu se radi :confused:

pa ti si otvorila topik :rolleyes: :D

Godiva
30.07.2005., 21:36
AFRODITA69 kaže:
...a kaj je sa sexom?

Ako ne dograbe (greškom) odraz u vodi, trebalo bi bit OK.

samo_svoja
30.07.2005., 21:45
Nema sexa...venu zajedno gledajuć se u ogledalu

:D

Shtefitza
30.07.2005., 22:00
AFRODITA69 kaže:
glec,ja nemam pojma odakle ti ideja da pricam o sebi,

ups, zabuna :zubo:

AFRODITA69 kaže:
a i da jesam jedna od to dvoje bila bi ponosna!:D nego,to je samo prvi dio,velis prilazenje,a kaj je sa sexom?

Ma kakav seks. To ce biti utakmica tko je prije svrsio ili tko je bolje opsluzen. Mani se corava posla (ok, ne ti, nego taj par) :zubo:

_Altanta_
30.07.2005., 22:28
Nama uspjeva dobro :cool:

Shtefitza
30.07.2005., 22:29
Koji ste pak sad vi? :confused: :D

*_spike
30.07.2005., 22:37
Shtefitza kaže:
Koji ste pak sad vi? :confused: :D
Ona i njen odraz :D

Shtefitza
30.07.2005., 22:48
Uff, ne bi se stela mesati... :D

*_spike
30.07.2005., 22:55
Mah, oslobodi se.

Evo, i ja dobijem erekciju kad prolazim Vincekom na drugi "štand" po sladoled. :D

samo_svoja
30.07.2005., 22:58
*_spike kaže:
Mah, oslobodi se.

Evo, i ja dobijem erekciju kad prolazim Vincekom na drugi "štand" po sladoled. :D

Off topic :D ..jedna novost da ti se spusti :D

Vinceka je kupio šipac :D :p

*_spike
30.07.2005., 23:01
samo_svoja kaže:
Off topic :D ..jedna novost da ti se spusti :D

Vinceka je kupio šipac :D :p
Ali i dalje imaju ona ogledala :cerek: :D :D

samo_svoja
30.07.2005., 23:04
*_spike kaže:

Onda sigurno nikad ne jedeš sladoled unutra. Kako se skoncentrirat na njega a ;)

Shtefitza
30.07.2005., 23:05
*_spike kaže:

:D

Aha, tek sad kuzim sto si htio reci... :D

*_spike
30.07.2005., 23:10
samo_svoja kaže:
Onda sigurno nikad ne jedeš sladoled unutra. Kako se skoncentrirat na njega a ;)
Naravno da ne. Dovoljno mi je čekanje u redu da mi omogući da ubacim spolovilo u kutiju sa sladoledom da dobijem nešto na štapiću :rofl:

@Shtefitza, ne znam kako si drugačije mogla shvatiti :(

Shtefitza
30.07.2005., 23:14
Nisam nikako shvatila. A bilo mi je neugodno rec da ne kuzim. Pa sam sutila... :rolleyes: :D

samo_svoja
30.07.2005., 23:17
Sladoled na štapiću mi je poprimio novu dimenziju :zubo:

atlantis
30.07.2005., 23:27
samo_svoja kaže:
Sladoled na štapiću mi je poprimio novu dimenziju :zubo:

smanjio se? :D

;)

sorry spike

*_spike
30.07.2005., 23:33
atlantis kaže:
smanjio se? :D

;)

sorry spike
Ako je poprimio novu dimenziju, znači da se može samo povećati, ti, oh, nelogična ženo ;)

samo_svoja
30.07.2005., 23:38
*_spike kaže:
Ako je poprimio novu dimenziju, znači da se može samo povećati, ti, oh, nelogična ženo ;)

No...niste trebali to analizirat :zubo:

*_spike
30.07.2005., 23:40
samo_svoja kaže:
No...niste trebali to analizirat :zubo:
Sori, nama muškima to dođe prirodno, ne moramo se ni truditi :tuzni: ;)

Koji narcisoidni chat :rigo: :D

samo_svoja
30.07.2005., 23:48
*_spike kaže:
Sori, nama muškima to dođe prirodno, ne moramo se ni truditi :tuzni: ;)

Koji narcisoidni chat :rigo: :D

...uvenut ćeš...ako ne bude valova :D

AFRODITA69
31.07.2005., 05:29
*_spike kaže:
Mah, oslobodi se.

to mora da je od onih silnih sladoledarki iza standa!;)

bozanstvena333
31.07.2005., 07:41
AFRODITA69 kaže:
dva narcisoidna cinika u ljubavnoj vezi.moze li opstati?ja licno mislim da im je svaki tren ispunjen orgazmom na bilo koji nacin.a ko si to ne zeli??? :DSvi narcisoidni cinici su gnjavatori,to znaci da se lickaju po cijele dane i paze na svoje falte,te postavljaju ogledala po kuci da se bolje vide i isitaju si poze dok govore,hodaju i sjede.Mislim da takvi uopce nemaju seks,jer dok si namjeste sve potrebne uvjete da bi do tog doslo.....osim tog tko zeli stalne orgazme?

plaza
31.07.2005., 15:39
bozanstvena333 kaže:
:osim tog tko zeli stalne orgazme?

:s :s :s
:w

kosta vujic
31.07.2005., 16:48
Shtefitza kaže:
Ne, ne kuzim post.

Dva narcisoidna cinika.

To je sve sto vidis u sebi? To je sve sto vidis u njemu? Onda ne moze opstat, osim za jednu vecer seksa...

meni bi zivot proveden s jednom cinichnom pichkom proletio kao jedna noc sexa ... dobrog sexa

PS
ne kuzish afroditin post?? ali dajesh svoj komentar ... to je nemoralno i pomalo nekulturno

lilla
31.07.2005., 20:39
Ako se dva narcisoidna cinika lijepo zabavljaju seruckajući po okolini, ako još k tome kroz to vrijeme postamu 'mi' i 'naš' odraz, tooloom može početi :cerek:

AFRODITA69
01.08.2005., 04:01
tooloom velis!kul!:D

aurora_borealis
01.08.2005., 21:43
Narcisoidnost nemora značit samo da si opsjednut vlastitim izgledom, već i da o sebi misliš da si najbolji... a ako misliš da si najbolji i da je sve u vezi tebe najbolje onda tako misliš i o svom partneru, i u biti to može funkcionirati... jedno drugom si povlađuju i iako ih svi drugi mrze zbog njihovog savršenstva, njih boli ***** jer su cinični. :D

Kex Doomlich
01.08.2005., 21:50
AFRODITA69 kaže:
dva narcisoidna cinika u ljubavnoj vezi.moze li opstati?ja licno mislim da im je svaki tren ispunjen orgazmom na bilo koji nacin.a ko si to ne zeli???

Naravno da može uspjeti. Vidiš, ti kurca nemaš pa se na njegovom iživljavaš. A on ga sebi nemože gurat u anus, pa ga stavlja tebi u štošta, mnogošta, bilošta. Šalu na stranu, pa si odite kupit još par ogledala za spavaću sobu... i videokameru.

:)

AFRODITA69
02.08.2005., 00:48
aurora_borealis kaže:
Narcisoidnost nemora značit samo da si opsjednut vlastitim izgledom, već i da o sebi misliš da si najbolji... a ako misliš da si najbolji i da je sve u vezi tebe najbolje onda tako misliš i o svom partneru, i u biti to može funkcionirati... jedno drugom si povlađuju i iako ih svi drugi mrze zbog njihovog savršenstva, njih boli ***** jer su cinični. :D

ovo mi je uljepsalo dan.konacno istomisljenik.konacno me neko kuzi!