View Full Version : Ako sekxsualno pomognemo prijateljici, je li nam ona i dalje prijateljica?
*_spike
01.08.2005., 18:00
"Prika" mi ima jednu priju :( koja ima nekaku sekxsualnu krizu, ka zadnji kuratz je vidila prije više od tri godine i to od susidova pasa. E još, taj moj "prika" i njegova prija su samo prijatelji, a kako je on nekaki altruist po temperamentu , pala mu na pamet ideja da joj seksxualno pomogne jer ga je briga za umno stanje svoji prijatelja.
Kako ja neman iskustva sa takvin stvarima, a mene je pita za savjet, doša san odi sa ciljen da prikupin tuđa iskustva i prodan mu ih ka svoja :( naprimjer, neko je jednom na forumu reka da je priko ventilacije čua suside kako se jebu, pa to uvik napomenem kada se upoznajen sa ljudima. Ala, digresija :(
Nego recite mi, šta vi mislite oko ovoga, oće li moj "prika" i ta njegova ostat prijatelji i nakon šta se podiraju, je li to ka moguće uopće, koji su njegovi psihosocijialni motivi, deljina penisa i opseg struka? :confused:
Puno pitanja, a malo vrimena... :(
placebo
01.08.2005., 18:03
seksualna pripomoć, zašto ne? ljudi koji se odluče na takvu karijeru mogu u novinama, recimo, jednom tjedno stavljati obavijesti u stilu:
"Ovog tjedna hebao sam: Anđu Pusić (1939.), Mirelu Marković (1969.), itd. itd.. "
teško...
mislim ne kažem da neće moći više komunicirati, daleko od toga, ali više to neće biti to...
ako ne sa njegove onda sa njene strane....
naravno, s obzirom da ne poznajem niti jedno možda sam potpuno u krivu, ali prema dosadašnjim (svojim i tuđim) iskustvima kažem veliko NE!!!
samo_svoja
01.08.2005., 18:11
Ako će si pomagat, bez obzira na vrijeme tj. veze, brakove i rastave, takvo prijateljstvo može trajat vječno.
:D :D
prijateljski sex (http://www.tportal.hr/lifestyle/spektar/page/2005/07/12/0387006.html)
*_spike
01.08.2005., 18:13
placebo kaže:
seksualna pripomoć, zašto ne? ljudi koji se odluče na takvu karijeru mogu u novinama, recimo, jednom tjedno stavljati obavijesti u stilu:
"Ovog tjedna hebao sam: Anđu Pusić (1939.), Mirelu Marković (1969.), itd. itd.. "
Ovo je smiješno :(, ali karikiraš. Moj prika nema starijih prija. :(
stoneisland
01.08.2005., 19:05
ne brini, vse bu ostalo ok med njima. prijateli postoje da bi pomogli, kaj ne ?
a seksxualna pomoč je pomoč, pa makar bila seksxualna
Jegulja
01.08.2005., 19:31
Prijatelj se u nevolji poznaje:D
aurora_borealis
01.08.2005., 21:10
koji shit, pazi nije vidla kurca 3 godine, wow nemreš vjerovat, jadna ona, nisam znala da tolka nesreća može snaći neku osoba.
Upravo sam otvorila "slicnu" temu...nema prijateljstva medju muskarca i zene...to bi se dogodilo pre ili kasnije...
*_spike
01.08.2005., 21:16
aurora_borealis kaže:
koji shit, pazi nije vidla kurca 3 godine, wow nemreš vjerovat, jadna ona, nisam znala da tolka nesreća može snaći neku osoba.
Imaš pravo, i nije neka nesreća.
Kladim se da su tvoji bili 1000 puta tužniji kada si se rodila. A sad odfakofaj.
aurora_borealis
01.08.2005., 21:19
*_spike kaže:
Imaš pravo, i nije neka nesreća.
Kladim se da su tvoji bili 1000 puta tužniji kada si se rodila. A sad odfakofaj.
:flop: Kako se možeš tako ponašati prema meni a ja sam zaljubljena u tebe. :D
scripta elegans fe
01.08.2005., 21:23
nakon podgrijavanja mislim da nece biti nista od komunikacije.. jedino ako se ne dogodi neki *blink* i oni odluce biti zajedno
ajme koja sapunica :bljak:
Unknown Hero
02.08.2005., 00:53
Prijateljski sex kažeš?
Ja to zovem otvorena veza.:w
To ti je najbolja stvar. Imaš jednu žensku za hebat, a možda i drugu ako ti se posreći.
Hello Operator
02.08.2005., 01:55
... ona je bivša prijateljica kojoj smo seksualno pomogli. Ili pomažemo. Zavisi o potrebi. :cool:
kosta vujic
02.08.2005., 06:03
*_spike kaže:
Nego recite mi, šta vi mislite oko ovoga, oće li moj "prika" i ta njegova ostat prijatelji i nakon šta se podiraju, je li to ka moguće uopće
posli toga oni ce jedno drugon bit "stara moja/stari moj"
Dr.Vito Dugonoga
02.08.2005., 09:45
Altruisti su sposobni sve. A ona... Više i ne bira...
a jebo vas patak ona kurca vidla nije 3 godine zamisli....
vama su žene strani pojam jer da ih fakat kužite skužili bi i ovu... nego reci ti svom prijatelju da je njegov ku ac imalo vredniji već bi ona to skontala i poduzela nešto na tom planu ovak :B
ovak nek on šuti i trpi jer njoj njegova pomoč nije potrebna i ne ne želi ni njegov ku ac ni vezu:D
ocito ni on nije dugo pixxxke vidija, cim je mora tako na brzinu ustekati...a da je ikad i jeba, zna bi da posli jebanja nima srice od kajanja:D
djurdjica
02.08.2005., 16:33
[QUOTE]*_spike kaže:
[B]"Prika" mi ima jednu priju :( koja ima nekaku sekxsualnu krizu, ka zadnji kuratz je vidila prije više od tri godine i to od susidova pasa. E još, taj moj "prika" i njegova prija su samo prijatelji, a
e, ovako, da se nebi "zakompliciralo" izmedju tog prike i doticne dame imam rjesenje, obavi to ti. Eto, pomogo bi i prikanu, njoj a i sebi :)
AFRODITA69
02.08.2005., 16:53
*_spike kaže:
"Prika" mi ima jednu priju :( koja ima nekaku sekxsualnu krizu, ka zadnji kuratz je vidila prije više od tri godine i to od susidova pasa. E još, taj moj "prika" i njegova prija su samo prijatelji, a kako je on nekaki altruist po temperamentu , pala mu na pamet ideja da joj seksxualno pomogne jer ga je briga za umno stanje svoji prijatelja.
Kako ja neman iskustva sa takvin stvarima, a mene je pita za savjet, doša san odi sa ciljen da prikupin tuđa iskustva i prodan mu ih ka svoja :( naprimjer, neko je jednom na forumu reka da je priko ventilacije čua suside kako se jebu, pa to uvik napomenem kada se upoznajen sa ljudima. Ala, digresija :(
Nego recite mi, šta vi mislite oko ovoga, oće li moj "prika" i ta njegova ostat prijatelji i nakon šta se podiraju, je li to ka moguće uopće, koji su njegovi psihosocijialni motivi, deljina penisa i opseg struka? :confused:
Puno pitanja, a malo vrimena... :(
vidimda je ovo zajebantski post,ali bas sam htjela otvoriti takvu temu.zapravo,pricala sam sa frendicom iz zagreba danas koja ima 29 god,nije udata ali ima tipa kojeg zove decko.oni zive zasebno,pa se po dogovoru vidaju,bilo vani bilo po njihovim stanovima.al ima ona frenda isto tako kojih 10-ak god.koji isto tako ima picku s kojom ne zivi nego zive po istom sistemu kao ovaj prvi nazovi par.i sad taj njen frend od desetace stalno visi sa njom ili kod nje.ona mu je valjda zamjena za mamu.iako je iste starosti kao i ona,ako ne koju stariji...ona je tzv. rame za plakanje tom svom frendu.kad se on posvadi sa pickom,dolazi k njoj na plakanje i savjete,kad mu se ***** ne digne opet k njoj da isprica kaj mu se desilo...ona tolko ne treba njega iako se i ona jada...i tako ona tvrdi meni i nama svima kako taj frend je njoj kao "brat"i kako medu njima nema"kemije"samo dve srodne duse koje se znaju od davnina.i sad posto njen decko nema pristup njenom stanu kad mu se sprdne nego prema dogovoru,sto je i jako pametno primjecujem,onda taj nazovi frend dolazi i ostaje tamo nocu...pa se pitam dal place ko pickica i nocu u njenom krilu,ili morrti samo gleda tv,jel ljepse je u kompaniji:D i konacno veli ona,da joj on nekad veli da je zivcan i da mu je do sexa i onda oni dvoje tako tulumare skoro svaki dan,a ovo dvoje partnera nema pojma o pojmu.ali ona i dalje tvrdi da je to iz prijateljstva!;)
u biti,ja sam ko klinka(za mene su klinci do 19-e,tak da se razmemo:D )imala frenda isto iz skole koji se dolazil tuziti,ali mi smo se pronalazili vani,dapace znate di je danasnja taverna,pa one zgrade pa ona terasa(ima tam dosta coskova!:D sa ljepim pogledom)ali nismo se sexali samo gustali ...tj on,jebiga da pomognem frendu!
a ovaj drugi frend mi je fakat ko brat.al ono buraz nad burazima.ok,neznam zakaj ,ja se isto volim nalickati i narihtati da vidim njegovu reakciju,pricamo o sevi,ko kaj voli i na koji nacin ,jedan drugoga nasladujemo onak iz zajebancije...a nikad nam tj meni(za njega neznam)nije palo napamet da nekaj "delamo"...dapace velim vam covjek mi je nudio da budem kod njega u stanu dok sam bila u zgb-u...cak mi je svoju spavacu htio dati a on da spava u studiu-soba do(on je muzicar)i da nisam imala drugu opciju,jebalo bi mi se ...ja sam vam za sve kaj mi pase,dal je legalno,ilegalno,krivo pravo,sve ide...ako meni tak pase!
luna_lunatik
02.08.2005., 17:37
ma od tog hebanja nece bit nis.
tri godine bez sexa znace da su joj se organi tolko spustili i da ce u joj u prvom prodiranju bit gore nego kad je izgubila nevinost.
a dal ce nakon toga ostat u prijateljskim odnosima?!
pa ne vjerujem
ali samo zato sta joj picka nije razradjenja
previse ce ju bolit, a bol ce povezat sa njegovom facom i ode prijateljstvo u k....
sad ozbiljno: tvoj prijatelj, ako je ikad gledao ljubavne filmove, morao bi znati, da ce se cura koja dugo nije bila s nikim, zaljubiti u prvog koji ju takne...a ako ju je prijatelj i poseksao, morat ce ju i zenit, il bi se prica mogla pretvoriti i u romanticni horror ...:D
Unknown Hero
02.08.2005., 19:29
Natch kaže:
sad ozbiljno: tvoj prijatelj, ako je ikad gledao ljubavne filmove, morao bi znati, da ce se cura koja dugo nije bila s nikim, zaljubiti u prvog koji ju takne...a ako ju je prijatelj i poseksao, morat ce ju i zenit, il bi se prica mogla pretvoriti i u romanticni horror ...:D
Ma nece je morat ozenit, ali bi se vrlo lako moglo dogoditi da se ona zaljubi u njega.
L.Nimoy
05.08.2005., 16:19
ja ne vidim problematiku ovdi :D
skylord
05.08.2005., 23:03
pa normalno da nemas seksualnka iskustva kad nemas scime
Zlatica
06.08.2005., 01:07
Sta prijateljica, najbolja prijateljica.
:B
Elektra
06.08.2005., 23:50
Pa, mislim kako tada ta ista prijateljica postaje ništa drugo doli intimna prijateljica :)
rebecca_st
07.08.2005., 21:56
Ako je tvoj prijatelj dovoljno dobar u krevetu onda će njegove usluge njegova prijateljica tražiti sve češće. One keks lead to another, itd. :)
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.