PDA

View Full Version : najbolji prijatelji...u ljubavi?

LBB
01.08.2005., 21:05
Puno se puta pisalo o tome i puno je definicija, ali ja zelim znati sto vi mislite o tome?
Ja ne verujem u 100% iskreno prijateljstvo izmedju muskarca i zene...uvek postoji onaj fluid koji veze...

aurora_borealis
01.08.2005., 21:15
Normalno da postoji iskreno muško-žensko prijateljstvo, između dječaka i djevojčica, između braće i sestara, između mama i sinova, tata i kćerki, bake i unuka, djeda i unuke...

LBB
01.08.2005., 21:16
aurora_borealis kaže:
Normalno da postoji iskreno muško-žensko prijateljstvo, između dječaka i djevojčica, između braće i sestara, između mama i sinova, tata i kćerki, bake i unuka, djeda i unuke...

U pravu si!

Johnny B.
01.08.2005., 21:38
aurora_borealis kaže:
..ne ako pitaš Frojda :D

aurora_borealis
01.08.2005., 21:49
Johnny B. kaže:
..ne ako pitaš Frojda :D

Pa ako je naš vrli sigmund bio motherfucker to ne znači da su i ostali.

Unknown Hero
02.08.2005., 00:43
Prijateljstvo postoji, ali ne zauvijek, jer uvijek se pojavi neka iskra.

AFRODITA69
02.08.2005., 17:06
aurora_borealis kaže:

:top:

ali vec kad predes 15-u...nema toga,osim ako on nije "zvonar crkve notre dame"jebiga..ili ona-znam jednu!

luna_lunatik
02.08.2005., 17:28
LBB kaže:

Ja ne verujem u 100% iskreno prijateljstvo izmedju muskarca i zene...uvek postoji onaj fluid koji veze...

nikad nisam osjetila nikakvu iskru izmedju mog najboljeg frenda i mene, al su zato svi frendovi koji briju valjda da je prijateljstvo nemoguce nas nabrijavali da bi trebali bit skupa.
i tako su nam punili glave (nikad kad smo skupa bili u drustvu, vec kad bi dosli odvojeno) da sam ja pocela brijat da je on mozda fakat zaljubljen u mene, a i on je vec poceo mislit isto.
i onda smo se jedno vecer zapili i meni vrag nije dao mira i pitam ja njega da koji *****, kak on moze bit zaljubljen u mene kad smo frendovi?! da bi on meni takodjer odgovorio protupitanjem, pa smo na kraju zakljucili da briju svi oko nas, ali mi ne!
i ne pada mi napamet bilo sta s nijim, sexualno mi nije napet ni ja njemu. to bi mi bio kao neki incest.
on ima svoje picke, ja svoje kurce
sve ostalo djelimo...

Natch
02.08.2005., 18:23
mislim da je uvijek pametnije poseksati se s dobrim prijateljem, nego s potpuno nepoznatom osobom:top:

aurora_borealis
02.08.2005., 20:26
luna_lunatik kaže:
nikad nisam osjetila nikakvu iskru izmedju mog najboljeg frenda i mene, al su zato svi frendovi koji briju valjda da je prijateljstvo nemoguce nas nabrijavali da bi trebali bit skupa.
i tako su nam punili glave (nikad kad smo skupa bili u drustvu, vec kad bi dosli odvojeno) da sam ja pocela brijat da je on mozda fakat zaljubljen u mene, a i on je vec poceo mislit isto.
i onda smo se jedno vecer zapili i meni vrag nije dao mira i pitam ja njega da koji *****, kak on moze bit zaljubljen u mene kad smo frendovi?! da bi on meni takodjer odgovorio protupitanjem, pa smo na kraju zakljucili da briju svi oko nas, ali mi ne!
i ne pada mi napamet bilo sta s nijim, sexualno mi nije napet ni ja njemu. to bi mi bio kao neki incest.
sve ostalo djelimo...

A šta si ne bi taj tvoj frend naposljetku trebao naći curu s kojom će sve dijeliti, i ti si prema tome suvišna u njegovom životu i možda ga u biti sprečavaš da bude sretan i napokon nekoga zastvarno zavoli.

luna_lunatik
03.08.2005., 17:26
aurora_borealis kaže:
A šta si ne bi taj tvoj frend naposljetku trebao naći curu s kojom će sve dijeliti, i ti si prema tome suvišna u njegovom životu i možda ga u biti sprečavaš da bude sretan i napokon nekoga zastvarno zavoli.

pa ko kaze da nema curu!?
evo pocela mu je ves prat!!!

žirafica
04.08.2005., 00:41
Natch kaže:
mislim da je uvijek pametnije poseksati se s dobrim prijateljem, nego s potpuno nepoznatom osobom:top:

to je nekako moj moto, samo bi rekla prije s dobrim poznanikom, nego prijateljem :D

Goldie
04.08.2005., 17:07
luna_lunatik kaže:
sve ostalo djelimo...

Potpuno se slažem.... :s , ali slažem se ja i s Natch :top: