View Full Version : Koliko ste puta najviše gledali isti film i koji?
Eto ja sam " Agoniju i ekstazu ", preko 600 puta, StarWars trilogiju preko 200 ...
Ne znam, ne znam.
Ima filmova (od istaknutih SW) koje sam gledao brdo puta.
No većinom volim dobre komedije pogledat brdo puta (recimo Monty Python: Search for the Holy Grail sam pogledo valjda 20 puta, a onda u videoteci posudio na DVD-u da pogledam spec. dodatke :D)
Gospon Pes
28.04.2003., 07:34
Originally posted by Pegaz
Eto ja sam " Agoniju i ekstazu ", preko 600 puta
Jedini koji je meni poznat pod tim imenom, u tome se radi o Michelangelu... Ima jos koji istog naslova?
Nema filma kojeg sam gledala stotine puta, ali po broju gledanja mislim da vodi The Deer Hunter.
rio bravo :top:, followed closey by: StarWars 4,5 i 6 i Das Boot, a i deer hunter je tu negdje :top:
Baphomet
28.04.2003., 12:47
Autostoper....nemam pojma koliko puta, i mogao bih opet.
zucchera
28.04.2003., 12:57
Pulp fiction i Crna macka bjeli macor vodu kod mene, neznan tacno koliko puta san gledala svakog.
Originally posted by Gospon Pes
Jedini koji je meni poznat pod tim imenom, u tome se radi o Michelangelu... Ima jos koji istog naslova?
Nema filma kojeg sam gledala stotine puta, ali po broju gledanja mislim da vodi The Deer Hunter.
Yes,baš taj..hehe kao mali bio zaluđen njime
ima ih nekoliko...
npr. Chasing Amy...nakon 7. puta prestala sam brojati.
puno sam puta (ne znam tocno koliko) pogledala i Home for the Holidays.
Isuse, ne mogu vjerovati da je netko gledao isti film 600 puta (a jos nikad nisam ni cuo za taj film). Mislim da sam jedino 'Ratnike podzemlja' gledao vise od 20 puta, a sigurno dvoznamenkasti brojevi vrijede i za 'Diplomca', 'Pakleni sund', 'Matrix', 'LOTR', 'Mad Max'.
gledala sam 'Glup, gluplji' ne znam ni sama koliko puta, a jos uvijek se smijem na neke scene iz tog filma- znam ih sve napamet pa se mogu i sama nasmijavati kad ne stignem pogledat film:D :D
dok sam bila mladja skoro svaki dan sam gledala film Goonies- i sad mi je lijep taj film iako ga nisam dugo gledala!
Originally posted by nina
npr. Chasing Amy...
isto :)
(ali ovo mi je izlika da ti javim da ispraznis PMbox :) )
Originally posted by luca
isto :)
(ali ovo mi je izlika da ti javim da ispraznis PMbox :) )
evo, jesam;)
Gospon Pes
29.04.2003., 11:46
Yes,baš taj..hehe kao mali bio zaluđen njime
Ja kao malo veca. (Nije mi ko maloj naletio na ekran.) :D Ne bih rekla da je neko remek djelo, ali ako netko voli tu tematiku, napravljen je zaista dobro i kvalitetno. Atmosfera stima.
Nisam ga gledala bas 200 puta, ali nekoliko, imam ga i mogla bih gledati kad god hoces jer i meni je jako simpa. :D
sunflower
29.04.2003., 11:58
"Amelie", u kinu nekoliko puta, na tv-u...uvijek moze, tako je lijeep!
Mislim da Shawshank, Tanka Crvena Linija i 12 Majmuna vode u toj konkurenciji...
U mlađim danima Batman i The Goonies nebrojeno puta...
Ali ja S V A K I film koji mi se sviđa, presnimim i onda ga s vremena na vrijeme pogledam...
Originally posted by Gospon Pes
Ja kao malo veca. (Nije mi ko maloj naletio na ekran.) :D Ne bih rekla da je neko remek djelo, ali ako netko voli tu tematiku, napravljen je zaista dobro i kvalitetno. Atmosfera stima.
Nisam ga gledala bas 200 puta, ali nekoliko, imam ga i mogla bih gledati kad god hoces jer i meni je jako simpa. :D
Ma ja sam gledao zbog Michelangela..ali film nije loš, onako hollywoodski kak si mali Mukica zamišlja ;) :D
Bell@ Baggins *
29.04.2003., 14:19
Pogledala sam Nikitu 3-4 puta, al nije mi obicaj da gledam filmove vise puta za redom.
Daleke rodjake II sam pogledala cak 2 puta :D
toliko ih ima i toliko sam ih puta gledala da više ne znam. uglavnom, svaki film vidim najmanje triput, a onda svakih par mjeseci ponovo. film koji sam najviše gledala bi vjerojatno bio zameo ih povjetarac i prljavi ples, ali ne zato jer sam hjtela već zato jer nisam imala izbora. svaki bolji film pogledam desetak i više puta.
hm... koliko se sada mogu sjetiti, Blade Runner, Odiseja 2001, Cabaret i Pakleni šund nekako vode.
nobody knows me
02.05.2003., 03:09
onaj shit matrix hundre tmis
Neke koje imam snimljene poput Warriorsa, Bad Taste-a pogledao sam mac puta.
Pogotovo Bad Taste, svaki put je sve bolji :D
Castor Troy
03.05.2003., 22:50
LOTR, MATRIX, GONE IN 60 SECONDS, FACE OFF, FAST AND FURIOUS, uf svakog barem 10 puta.
Pulp Fiction - 30 puta
South Park, Bigger, Longer&Uncut, oko 25 puta
Matrix- oko 10x
American Beauty - oko 7x
Glup i Gluplji - 5x
Septembar
04.05.2003., 00:30
Originally posted by Septembar
dziziz, ja ovo fakat ne kuzim
mozda ima 2 filma koja sam odgledala vise od 2 put :rolleyes:
a vidim da je trend gledati masu filmova masu puta
mora da meni nest fali :confused: :D
Big Blue, puno puta:)
A i Prljavi ples valjda 10 puta u srednjoj i Moje pjesme moji snovi u osnovnoj:D
Originally posted by Potala
Big Blue, puno puta:)
Objasni onda malo Ramoni, ona je rekla dajoj je fil najdosadniji i da bi se trebao raditi o skijašu :D
Objasni onda malo Ramoni, ona je rekla dajoj je fil najdosadniji i da bi se trebao raditi o skijašu :D
film je obično dosadan onima koji ne pohvataju povezanost između one priče o sirenama koju Jacques priča i zadnje scene u filmu...pa im onda nema smisla
meni je film great - i priča, i glumci, i muzika (Eric Serra), ma sve:)
o kakvom skijašu, ne kužim?:confused:
Icepick
05.05.2003., 00:57
Uffff....ma tko će brojati.
Kao klinac sam znao gledati jedan film i po nekoliko puta dnevno, zaredom.
Danas više nije tako....skoro da mi je i žao.
Najviše sam puta gledao "Tango & Cash" (tko se toga sjeća :D), "Vremeplov" (originalni), "Bad Boys", neke Van Dammeove filmove (Krvavi sport, mislim) i tako to.
Originally posted by Potala
film je obično dosadan onima koji ne pohvataju povezanost između one priče o sirenama koju Jacques priča i zadnje scene u filmu...pa im onda nema smisla
meni je film great - i priča, i glumci, i muzika (Eric Serra), ma sve:)
o kakvom skijašu, ne kužim?:confused:
Pročitaj pod najgluplji filmovi..
Drito Konj
05.05.2003., 02:27
Clerks - valjda 10x
Star Wars 4,5,6 - 100x??
Zoolander - oko 10x
Dumb&Dumber - oko 7x
Pulp Fiction - 15x
Terminator 2 - o boze, puuuno puta
Matrix - 15x
Natural Born Killers - 3x
Lionheart - 6x
The Cowboy Way - 6x
Mallrats - valjda 10x
Office Space - 5x
Gone With The Wind - 5x
Vertigo - 5x
za sad se samo njih mogu sjetit kao filmove koje sam vise puta gledao (svojom voljom)
:)
my own private idaho- x7
the big blue- x5
chasing amy-x5
karate kid- bezbroj puta, sve djelove!!!! i ponosim se na to :D
Bell@ Baggins *
05.05.2003., 09:50
e ovo je dobro :) kad naidjem na ljude koji imaju slican ukus za filmove, pa saznam za neki fim koji bi mi se vjerojatno mogao svidjeti.
Jer na svog videotekara koji mi je preporucio Little Odessu stvarno ne mogu racunati:D
shef Sale
05.05.2003., 22:31
Covjece...sve sami fanatici ovdje! :D
Moram priznati da mrzim gledati nesto vise puta od jednom.
Osim ako stvarno nije nesto superekstra...a i to fakat jako rijetko.
U principu mi je blesavo nesto gledati vise puta, jer znas vec sve sto se dogodilo...
Trenutno mi cak ni nista ne pada na pamet sto sam gledao vise puta...mislim, znam da neke filmove mozda i jesam. :confused:
naranđica
06.05.2003., 00:43
the goonies najbolji dječji film svih vremena
bar 200x (bez pretjerivanja)
Babilon
06.05.2003., 00:51
Kao klinac obožavao sam King Konga, jednom u četvrtom razredu osnovne nisam otišao na nastavu samo da bi pogledao taj film. A od filmova koje sam pogledao 20-ak i više pute izdvojio bi Back to the future I, II i III, zatim The Crow (ovaj film me oduševio) i Pakleni val... Ali moram dodati i svoju omiljenu seriju Crveni patuljak koju sam pogledao već stotinu puta...
Icepick
06.05.2003., 00:55
Originally posted by naranđica
the goonies najbolji dječji film svih vremena
bar 200x (bez pretjerivanja)
Joj da....kako sam mogao zaboravit Goonies.
Malakay
06.05.2003., 01:04
Ako zanemarimo prve videokazete Asteriksovih crtića i Ghostbusters koje sam krajem 80-tih izlizao od gledanja:D -jedini film koji sam gledao triput je Annie Hall.
Ja mislim Kozaru, kada sam bio u vojsci radio sam jedan od najtezih i najodgovornijih poslova - vodio sam vojnicki klub kada je jedan bez razloga nadrkani oficircic rekao da za praznike [jedno 3 dana] svaki soldat mora vidit kozaru a dvorana prima 100 ljudi a kasarna par pukova...tada sam zamrzio okupatore zucu sa pistaljkom i malu djecu...
Drito Konj
06.05.2003., 11:51
uuu
goonies i gremlini ko klinac.....20+
spaceballs isto tako...
chasing amy sam isto gledao jedno 5 puta al jebemu kad ste ga svi naveli... :D
"Lovac na jelene" i "Napuštajući Las Vegas" - preko nekoliko puta. U stopu ih slijedi "Ben Hur". Eh, da. Umalo zaboravila "Balkanskog špijuna" i "Maratonce".
Mislim da sam ovaj film zaista puno puta pogledao i uživao svaki put!
a kaj bi pak to trebalo bit? Imam sam zvuk a ne i sliku, uostalom čuje se samo neko nerazgovjetno Alien glasanje?
Originally posted by Legion
a kaj bi pak to trebalo bit? Imam sam zvuk a ne i sliku, uostalom čuje se samo neko nerazgovjetno Alien glasanje?
Što će reći da nemaš odgovarajuće DivX codece...
Neki to vole vruce, gledo sam ga oko pedestak puta i jos mi nije dosadio:D
Vjerojatno je to Hitchcockova Rebecca - desetak puta, ali s razmacima od nekoliko godina. Mislim da ne postoji film koji bih željela vidjeti više od 20 puta.
dado_145
09.05.2003., 16:21
Sedam samuraja, Dobar loš zao, Dobri momci, Mad Max prvi dio
bloody sailor moon
09.05.2003., 23:02
cradLe of fear.. oko 20 puta
Goonise desetak puta, Prljavi ples stotinjak puta (već sam starcima išla na živce) Top gun 10 puta, LOTR desetak puta, Men in black I ni sama ne znam koliko puta. I mnoge druge koje se sada ne mogu sjetiti.
Isildur
15.05.2003., 21:36
Matrix oko 100 puta jos cu ga pogledati jedno 7 puta do cetvrtka! :)
Bercana
20.05.2003., 02:59
...natural born killers, brave heart, matrix, the doors...
znala sam skoro svaku scenu na pamet, nabrajanje teksta isto, osim u brave heartu, tu bi se samo na kraju filma proderala skupa s melom FREEEEEEDOMEEEEEEEE
obozavam taj film
BMX banditi.. zapažena uloga Nicole Kidman dok je imala valjda nekih 16 godina.. Gledao sam s bratom barem 20-tak puta, onda je kazeta netragom nestala. Neke scene mi još tu i tamo uskoče u snove! Ako je netko gledao, neka postoji. Samo to, to mi stvara neku bliskost sa istime. Ajmeligaserem!
strpljivi_diskutant
24.05.2003., 09:49
Bercana kaže:
znala sam skoro svaku scenu na pamet, nabrajanje teksta isto, osim u brave heartu, tu bi se samo na kraju filma proderala skupa s melom FREEEEEEDOMEEEEEEEE
obozavam taj film
Ko je fredom?:D
strah i prezir u las vegasu vise od 50 puta
doorse oko 20 puta
armaggedon
hlaf baked
pulp fiction,reservoir dogs,od sumraka do zore, ma sve filmove rodriguez/tarantino, desperado covjece....
monty phyton's-the meaning of life itd itd
Auuu to mi je običaj da gledam filmove po desetak i više puta (imam doma privatnu mini videoteku oko 150 DivX&DVD filmova i raste, snimam samo s ocijenom 3 pa nadalje šta ćemi hrpa sr..e filmova) Dobar film mogu pogledat stotinjak puta.
Nije precizno ali otprilike
Devil's Advocate 20-tak puta možda i više (jedan od omiljenih)
Ćelija 3-4
9 vrata 4-5 (također)
American Beauty 7-8
A.I. nekoliko puta 5-6
Matrix 3-4
Rear Window 10-ak
Stranci u Vlaku 6-7
Exsorcist 4-5
Dvostruka Opasnost 4-5
The Net 9-10
Ruka koja njiše kolijevku 3-4
Oglas Dosnosi Smrt 3-4
Peti Element 15-ak
Hollowman 4-5 (ludnica efekti a i film je super)
Bjegunac 3-4
Psycho 10-tak
Uglavnom tona filmova neke sam pogledao i po 50- tak puta pa i više. :eek:
OBsessie
18.07.2003., 12:14
Gledala sam "Lord Of The Rings :Fellowship..." 26 puta dok je"TTT" prošao nešto manje spektakularno-samo desetak puta
Još su tu i "Sanjiva Dolina","Deveta Vrata", " A Knight's Tale",.......
Flemming
18.07.2003., 17:58
Narecentniji primjer
Le Fabuleux destine d'Amelie Poulain - 127 puta.
Flying Flight - 104
To Catch A Thief - 115
Scharade, Stanley Donnena - 138
Rio Bravo - 103
Jaws - 102
:cool:
itd.
grandpa the du du monkey
18.07.2003., 20:12
Almost Famous, Smoke, Ocean's 11 nekih 10ak puta.
[COLOR=darkblue]Ja sam gledao The Fast And The Furious 17 puta, a Anitu Kelly 100.
Scorpion King-8
:top: :cool:
8 Mlie-26 puta:s
royal trux
19.07.2003., 00:37
ove sve bi se dalo jos koji put pogledati, premda ih uglavnom znam napamet:
wayne's world 1 & 2, jos onda davno. poslije, dumb & dumber.
groundhog day (heh!)
drugstore cowboy
rear window + vecinu hitchcocka
citizen kane
Četiri Sobe-36 puta:top:
Od Sumraka Do Zore-4
Don`t Be A Menace-38
Romeo Mora Umrijeti-7
Exit Wounds-14:s
Spy Hard-8[SIZE=3][COLOR=red]
Tko bi točno znao?
Dvoznamenkasti broj puta (vjerojatno):
Ko to tamo peva, Maratonci, Davitelj protiv davitelja, Balkanski špijun, kkao je propao r'n'r, Mi nismo anđeli.
Filmovi s TV: Rio Bravo, Tko pjeva, zlo ne misli, Odmetnik Josey Wells
Filmovi Monty Pythona, sva tri "prava".
U posljednje vrijeme nekoliko puta Fear&Loathing.
Marin23
19.07.2003., 19:52
braveheart , la boom(kad sam bio mali) , casablanca , tigar i zmaj , de la calle , matrix , lotr , mulholland drive , fear loathing in las vegas , sve te sam gledao po nekoliko desetaka puta , a braveheart mislim i najvise puta , oko 50-tak
The Exorcist ...preko 20 puta :top:
djalminha
24.07.2003., 19:52
Nacionalna klasa - 15 puta
"Oficir s ružom"
"Tko pjeva zlo ne misli"
"Tajna obožavateljka"
"Gospodar Prstenova"....
te gledam već po enti put i nikada mi nije dosta.
Big blue - neznam niti sama koliko puta do sada, niti koliko puta
ću ga još gledati:s :s :s :top:
neprikosnoveni rekorderi:
1. goonies, 163 puta
2. singles, 148 puta
...
100. cetvorored, -199 puta:D
sinisa_7
25.07.2003., 13:07
Austin Powers prvi dio oko 8 puta...
Cristalena
25.07.2003., 16:40
Meni je gušt gledati "Pretty woman". Ja taj film znam napamet, kao i "Matrix". O već spomenutima SW 4,5,6 da ne pričamo...
:jumping:
Sheena Bella
25.07.2003., 19:40
trainspotting
big blue
shawshank redemption
evil dead
rebecca
fargo
bal vampira
..nebrojeno mnogo puta odgledano...
Predator 1 i 2 i Aliens, vjerojatno zato sto su mi to jedine kazete ostale od nekoc velebne kolekcije.
Flemming
26.07.2003., 15:38
Wild Bunch, Peckinppah
Arabeska, Donnen
Odmor gospodina Illoa, Jacques Tati
Pink Panther Strikes Again, Edwards
Modesty Blaise, Losey
Get away, Peckinppah
The Graduate, Nichols
Dirty Dozen:cool:
DUNADAN
26.07.2003., 16:26
Terminator II
dok tako gledam izbor filmova, ne vjerujem koliko se stvarno ukusi razlikuju :) da popi*dis :)) zaaaakon
evo i ja dodajem popisu meni jako drag film : peti element kojeg sam isto znj puta pregledala
i ULTIMATE-NAJ-NAJ-NAJ: (i sad vi pogadjate koji... ) G R A D A N D J E L A :)! i bas sam ga sad po znj-ti na n-ti put pogledala i sta da vam kazem, obavezno ga pogledajte!
hehehe
pozdrav!
:top:
Drito Konj
27.07.2003., 17:10
prekjucer sam gledao goonies nakon par godina pauze i jeben je i dalje :top:
Bad Taste - svako tolko pogledam:top:
Spinnaker
27.07.2003., 19:30
Ne gledam previse filmova,ali:
Dont be a menace,ne znam tocno,ne brojim,ali bar 25 puta.
Fast and Furious,ma 100 puta.Ajde,ako cemo istinu,cili film sam odgleda mozda 3-4 puta,ali svako malo par race-va pogledam,odma me udobrovolje.
Taxi-mozda 10-ak puta
Drito Konj
27.07.2003., 23:03
Namche kaže:
Bad Taste - svako tolko pogledam:top:
i braindead :top:
IL_Mamba_Negro
28.07.2003., 07:03
Nije da se hvalim, al u prvih 10 godina života 7 puta sam pogledao Gone with the wind. Još to nisam "prevazišao":rolleyes:
zlocestoca
28.07.2003., 18:51
moja afrika
pohane zelene rajcice
savrsen svijet
vještica
28.07.2003., 20:12
najludji bozic.....jer je svake god na tv kad sam ja u nepokretnom blagdanskom stanju prisiljena gledati
inace nisam bas taj tip.......ali: reservoir dogs
hotel od milju $
odred protiv cudovista
aladin-crtic
netko poput tebe
uglavnom mi je crnjak gledati cesto dobar film, izgubi se carolija
Dominion
29.07.2003., 08:59
Mulholland Drive, xyz puta....a još kad kupim DVD........ :cool:
Sfera - film je totalno zakon.
Obozavam Sf, iako sfera to baš i nije ali film je ono
stvarno zakon i :amen:
Kad jaganjci utihnu , Hanibal i Red Dragon sam gledao bezbroj puta .
CrnaRibica22
09.08.2003., 16:18
pa sta nitko nije gledao Tko pjeva zlo ne misli....domaci film po meni jedna od najboljih nasih komedija.....znam ga napamet
a onda south park bigger longer & uncut pa svi ostali SP pa matrix
run lola run
the usual suspect
tko to tamo peva
amelie
devil's advocate
od tarantina sve da se utvrdi :top:
Star Wars triologiju sam gledao najmanje 40 puta!:top:
A i Goli pištolj prvi dio sam gledao 11 puta,drugi i teći malo manje ali isto puno puta!
finalnifantazista
10.08.2003., 21:44
Ajme kak vam se da toliko puta gledat isti film??
Ja Matrix 4 puta, Sfera 4 puta (zakon, al je knjiga :top: još bolja) i to je to. Jedna moja frendica je gledala 20ak puta Gospodar prstenova: Prstenova družina, i to je jedina osoba koju znam da je neki film gledala više od 5 puta.
erkhm... :rolleyes: ja sam jednog ljeta, kad sam jos bila mala mala, pogledala jedan djecji film (cije ce ime ostati tajnom) 27 puta. casna rijec! :D
Crimson Petal
10.08.2003., 22:35
vrana - 6 puta
Imam običaj iznova čitati iste knjige i gledati iste filmove. U svim kategorijama prednjači Prljavi ples. Eto. Što ću ja?
sunrise
11.08.2003., 22:50
Hakeri - 3-4x
American pie 3x
Glup,gluplji 5x
Zikinu dinastiju, Tesnu kozu 1000x ( ok malo pretjerujem:D ) ali fakat su nezamjenjive. Svaki put se mogu smijati istim fazonima.
xviolentjack
12.08.2003., 02:17
trkac sa schwartzenegerom bar 10 puta:cool:
Flemming
12.08.2003., 20:54
Gledal sam ih mnooogo puta skoro stotinjak:
"Prodavačica ljubičica" sa Rexom Harrisonom i Audrey Hapburn.
"Mannen på taket" Boa Widerberga
"Herbstsonate" Berjman
"Smultonsstället" Berjman
"Rondo", naš film, Zvonimira Berkovića
Hitchove filmove:
"Rear Window" "Dial M for Murder" "Birds" više od 150 puta.
Seathorn
12.08.2003., 21:42
Natural Born Killers i Big Blue valjda deset put svaki i Rattle & Hum mozda petnaset puta. Sve ostalo najvise triput (Tarantino, Phyton i ostalo....)
Zigijev povratak
13.08.2003., 10:12
Pulp Fiction - do sada 35 puta
Southpark - Bigger, Longer &... -30 puta
Veliki Lebowski - bar jednom svaka 2 mjeseca
Natrural Born Killers - isto
deftones
19.08.2003., 01:04
American Beauty (Vrtlog života) - 10 puta
Amelie - 5 puta
Prudens
19.08.2003., 12:07
Rane cca. 30 X
American Beauty cca. 15 X
Nothing Hill cca. 15 X
Matrix cca. 10 X
MaYa_od_Bosne
19.08.2003., 12:10
mozda sam 1000 puta pogledala prljavi ples ili dirty dance s patrick swayzijem u glavnoj ulozi....jebiga to kad mi je bilo 12 godina i poslije m se nijedan nije dojmio al taj me profesionalno odradiooo
hehe patrick gdje li si sad?jesu li te stigle godine
Pulp Fiction - jedno 20 puta
Reservoir Dogs - tocno 12 puta
Trainspotting - 700000000000000 puta
Gospodar Prstenova: Prstenova druzina - 17 puta (a knjige citao nekoliko puta vise)
Pitanje: Sto vam je bolje - The LOTR knjiga ili film?
Meni je knjiga bolja...
IL_Mamba_Negro kaže:
Nije da se hvalim, al u prvih 10 godina života 7 puta sam pogledao Gone with the wind. Još to nisam "prevazišao":rolleyes:
Imas chelichne zivce...:D
Maja NL
20.08.2003., 16:04
Briljantin (Grease) sam gledala bar 25 puta.. ma sigurno ste i vi, svake Nove godine su ga pustali do prije jedno 10 godina....
Dalje :
Breakfast club
St Elmo's fire
Class
(Rob Lowe se volio tih dana)
Hair i Jesus Christ Superstar (ovaj zadnji se tu u holandiji svaki uskrs pusta na tv, tako da sam ga gledala bar 7 puta za uskrs i jedno 10 ovako na videu... Lani je i u hrvatskoj bio na tv za Uskrs! Jupi!)
Sudden Sid
20.08.2003., 22:27
Monty Python & The holy grail - i nakon 5 puta jos uvijek je smijesan :D
Amelie - osjecam se ko neki zadnji optimisticki papak koji gleda slatkaste filmove, ali jebemu ja stvarno volim ovaj film :)
Chasing Amy - ovo sam gledao jer ga stalno pustaju na tv. Ali i dalje je dobar film
diadora
23.08.2003., 15:05
Mad Max ( ovo sa muzem)
Star Wars ( ovo sa klincima)
Hair ( ovo za svoj gust)
Creeping Death
23.08.2003., 19:34
Alien I,II,III,IV
Star Wars IV,V,VI
Terminator I,II
vještica
24.08.2003., 12:56
brianov zivot se u zadnje vrijeme vrtio i vrtio.......
xiola bleu
18.10.2003., 19:01
Nebo nad Berlinom, nebrojeno puta. I jedva cekala da pred kraj vidim Nick Cave-a... :cerek:
Black Revenger
18.10.2003., 19:33
najviše puta sam gledal gladiatora 5x i ben hura 4x.
nekak mi nije zanimljivo gledati isti film više puta kad znam kaj se bude dogodilo.
xiola bleu
18.10.2003., 19:57
Joj, Gladijator je sutra na TV (u Engleskoj): hebo Russell Crowe-a, ja cekam Joaquina Phoenixa! :Slin: :cerek:
hakigor
18.10.2003., 23:45
Mi nismo anđeli --- pojma nemam koliko puta. Ustvari nijedanput od početka do kraja, ali mali milion puta sam ga pomalo uvatio na TV-u... :)
Kako je propao rokenrol... e to može da se gleda još milion puta - naročito prvi dio filma, a i one pjesme o Zelenom zubu.
Zeleni zub vs. Super Ridža :s :s :s
Kupa_Smrt__
24.10.2003., 20:49
"life of Brian" - od monthy pythona
"Matrix" - nije potrebno komentarisati
"Star trekove" (bilo koji dio)
"LOTR"
"odiseja 2001" (`68)
"12 majmuna"
"Ice Age"
i jos mnogo kojih ne mogu da se sjetim u datom trenutku.......
Daughter of Darkness
24.10.2003., 23:45
Opasne čini........bezbroj puta.... A Stravu u ulici Brijestova sam, u svoje vrijeme, gledala svaku noć prije spavanja...... :top:
arthur
kad jaganjci utihnu
seven
10
serpico
leptirica05
26.10.2003., 18:24
Jedan od filmova koji sam gledala više puta je film "Nevjerna" sa Oliver Martinezom. Film je super.:top:
Peti element preko nekoliko puta,
Trilogiju isto tako
Gospodare 1. i 2. dio - tu sam ovisnik
maristella69
27.10.2003., 12:00
Blade Runner - otprilike 3-4 puta, ne pada mi na pamet češće ga izvlačiti iz korica, da ga se ne 'zasitim'..:)
Upisujem i svoju sestru - gledala Titanic (Cameronov) oko 25 puta !!:eek:
(možda je poštar ipak bio zgodan..) ;)
aristotel mudri
27.10.2003., 15:48
ne mogu vjerovat da nitko nije uvrstio, kao jedan od najboljih filmova ikad, istina jos je relativno nov(u odnosu na prohujalo s vihorom), naj naj film a taj je
>>EVOLUCIJA<<
tako je glup, naivan, kretenski da je to jedan od najboljih filmova koje sam ikad gledao, cak su mi svi glumci ful dobri i pasu na uloge koje glume.
na takvo nesto se tesko najde.
P.S. a MJUZA u filmu je ODLICNA
hakigor
27.10.2003., 16:28
''Queen's Logic'' takođe
Toliko puta su ga davali na TV. Al fenomenalan film, opuštena priča, ima duhovitih momenata i naravno fenomenalna glumačka ekipa.
Blackadder
28.10.2003., 15:27
Star Trek, ne znam kako se zvaše, znam samo da su kitovi našli novi dom, Kirk neku oceanografkinju. Tri puta. U pet dana. U istom kinu.
vještica
28.10.2003., 18:18
aristotel mudri kaže:
P.S. a MJUZA u filmu je ODLICNA [/B]
a kakva je muzika, nemoj da moram pogledati taj film koji obecava pls
aristotel mudri
28.10.2003., 20:08
eeeeeee, sto se tice mjuze, usred filma onako neobavezno puste "play the funky music white boy"na sto se ekipa razbaca, a tokom filma vrti se neka podloga koja ti onako podmuklo kopa po mozgu, kao sto to cine neki filmovi fanatastike iz '70. ludilo.
btw ako ti se svidjaju istjerivaci duhova, jako vjerojatno da ce ti se svidjet i ovaj.
LeChuck
31.10.2003., 15:16
The Lord of the Rings 1 i 2, Gladijator i Spašavanje vojnika Rayana......
Te san filmove najviše puta gledao... :) :) :)
trainspotting jedno 5 puta i isto toliko čitala knjigu!:klap:
RETURN OF THE JEDI - nekoliko stotina puta
THE EMPIRE STRIKES BACK - nekoliko stotina puta
A NEW HOPE - 50-ak puta
THE WARRIORS - 50-ak puta
THE FEARLESS VAMPIRE KILLERS - 40-ak puta
GREMLINS - 30-ak puta
MAD MAX BEYOND THUNDERDOME - samo 20-ak puta
Gospodar prstenova....prvi i drugi film....sigurno jedno 5 puta svaki...jednostavno sam fascinirana...:s
i sad mi je dragi donio dvije kule i samo su moje:D ...eh moj dragi :kiss:
Kiss my dopamine
11.11.2003., 08:16
hehehe......film koje su ove ochi vidjele najvishe puta je zasigurno
GOONIES!!!
Ko klinka sam ga pogleedala barem 20-ak puta, svaki put sa podjednakim zharom :)
Shroom Fairy
11.11.2003., 08:21
Gledala sam Hair najmanje dvaput dnevno!
Tjednima...
Elanor Gamgee
16.11.2003., 11:48
SW od mladih dana masu puta
Sergia Leonea, ponesto, svakih mjesec dana dugog zivota
i LotR, zadnjih dvije godine toliko cesto da je vec nadmasio cjelozivotnog Leonea;)
meni je najbolji forest gump,mogo bi ga gledat 1000000000puta
xiola bleu
16.11.2003., 14:05
da apdejtam.. zaboravila onomadoh spomenuti betty blue, gledala milijun puta.... i divu.. kad padam na skoro sve beneixove filmove.. :rolleyes:
LA VITA E' BELLA - 13ak puta
LA DOLCE VITA - 20ak puta
OTTO E MEZZO - 20ak puta
KAD JE HARRY SREO SALLY - 10ak puta
MATRIX - 3 puta
BLADE RUNNER - 5 puta
Rođak-8 puta
Jel samo meni taj film najbolji(jedini romantični kojeg se da gledat, i to 8 puta)
Shroom Fairy kaže:
Gledala sam Hair najmanje dvaput dnevno!
Tjednima...
ajme i ja isto! znam cili film napamet.
darth-vader
18.11.2003., 21:51
Jedno vrijeme me držala fobija pa sam originalnu SW trilogiju gledao tjedno jedamput-i tako godinu i nešto dana.
Sada si vrlo često pogledam trilogiju čovjeka bez imena od Leonea i Bilo jednom u Americi.
Svakih toliko si pogledam Gladiatora i prva dva Gospodara Prstenova,Kuma I i II.
Od filmova s ovih prostora-bezbroj,ali stvarno bezbroj puta sam gledao Šijanova remek djela-Ko to tamo peva i Maratonce,te po meni najbolji ex-yu film Balkanskog špijuna
Last Boy Scout - pa sigurno jedno 20 puta
Fight Club - oko 10 puta
a ko klinac sam gledao Gospodar Zvijeri svaki dan kad su starci išli na posao
Matrix
Goonies
Chasing Amy
Star Wars trilogija
Put u svemir
Sedam
Bezdan
- barem desetak puta:)
madmax3
23.11.2003., 02:47
Pegaz kaže:
Eto ja sam " Agoniju i ekstazu ", preko 600 puta, StarWars trilogiju preko 200 ...
SINKO TI SI DEBIL!
Najviše puta sam gledala vjerojatno LOTR, oba dijela... Više ne brojim koliko puta. :)
Lotr,Kum,Bad boys,Matrix,Pulp Fiction.
goldietrickz
23.11.2003., 19:45
Secrets & lies(M.Leigh)
Donnie Darko,
Taxi,
Ice Storm,
Sijanovu trilogiju(Balkanski Spijun,Ko to tamo peva,Maratonci...)
CrnaKraljica
24.11.2003., 20:32
nebo nad Berlinom
kosa
trainspotting
cabaret
fight club
diskretni sarm burzoazije
andaluzijski pas
macka na vrucem limenom krovu
hazarder
Titanic (sram me je sad)
Druzba Goonies
Vanilla sky
Jesen u New Yorku
Harry Potter (prvi dio)
Kum 1
Mama izgubio sam avion (mislim da se tako zove)
:kava:
Abraxas
25.11.2003., 14:28
Fight club sigurno 20x
Pulp Fiction oko 15x i procitao scenarij 5x
Blade Runner oko 25x
zdenkomagic
25.11.2003., 22:41
"Alien" mislim jedno 30 puta...Zatim slijedi "Bladerunner" isto tako stravično puno...A i "Pulp Fiction".
Zašto? Stvarno nemam pojma.Kad su tako dobri,valjda!!!
Flemming
26.11.2003., 17:45
Umorstvo trikom, FX Roberta Mandela, sa Brianom Browneom i Brianom Denehijem... Doista uzbudljiv film.
bipolar2000
26.11.2003., 18:04
EXCALIBUR *stari..engleski...)...bezbroj puta...kao dijete
voljela bih opet
papa štrumf
26.11.2003., 22:52
bipolar2000 kaže:
EXCALIBUR *stari..engleski...)...bezbroj puta...kao dijete
voljela bih opet :top:
Bogovi su pali na tjeme 1 i 2
Terminator 2
Sedam Samuraja(crno bijeli)
Flemming
27.11.2003., 18:37
Ja sam na ovome topicu već naveo dva tuceta filmova, pa se sad ne sjećam jesam li i ova dva pribrojio (a mrzi me gledat sve unatrag...)
Charade i
Arabesca, oba je režirao Stanley Donen...
Romantični thrilleri sa velikim zvijezdama.
Gledam ih na videu kad god se hoću odmoriti.
Divan život :( :cry:
Doktor živago :cry: :(
Alien
Indiana Jones
Povratak u budućnost
Družba Goonies
Stvor :horor:
Državni neprijatelj
The Usual Suspects:s
Underground
.
.
.
Flemming
28.11.2003., 20:50
"Loš dan u Blek Roku" sa Spencerom Tracyjem...
_Azraell_
30.11.2003., 21:07
fight club
snatch
star wars (origigi trilogija-i samo ona!!!)
vrisak 1,2,3 (nije bilo samovoljno, nekak bi se uvijek napili i napusili i to zavrsilo u videu)
the craft
...
MaSanYa
02.12.2003., 23:38
Bliski susreti treče vrste
valjda jedno 20 puta....
(molim bez smijanja) al taj film me svaki puta ponovno oraspoloži!!!!
Flemming
06.12.2003., 18:14
Rio Bravo,
Rio Lobo
Howarda Hawksa... Milijun puta...:kava:
SW - Episode I - oko 150 puta
SW - Attack of the clones - oko 80 puta
Ostatak trilogije oko 500 puta svaki film (zavalim se u fotelju i ubacim DVD (cita DivX)).
Flemming
08.12.2003., 23:25
MaSanYa kaže:
Bliski susreti treče vrste
valjda jedno 20 puta....
(molim bez smijanja) al taj film me svaki puta ponovno oraspoloži!!!!
Dobro, ne smijem se, no kako te to oraspoloži?
Čisto zlo
14.12.2003., 19:01
Najvise sam gledao puta film Ace Ventura 1 i Ace Ventura 2 :)
a sta mislite zasto :) heh
a jos sam pakleni sund gledo par tisuca puta :) hehe
Film je meni najbolji svih vremena! Zakon je! odlican je!
Stalno nes novo otkrivam u njemu ! !! !!
Tuco-il brutto
15.12.2003., 14:33
Hazarder!
Gledao sam ga 20-tak puta.
Robocop 1 - kad sam bio mali gledao sam ga stotinu puta, a onda nisam godinama. Kad je bio emitiran n HTV-u snimio sam ga pa pogledao jos jedno dvadesetak puta. Genijalni film.
Bila je to negdje '82 mozda '83. Doso meni bratic iz Australije (mislim vratio se od tamo, povratnik) i dofuro videorekorder sto je u ono doba bila prava rijetkost i ponesto kazeta snimljenih tamo. Inace zivi na moru. I tak ja bio na ljetovanju, skoro svaki dan se pokupi neka ekipa s plaze, sto cemo, ajmo pogledat neki film. Ili ono u sitnim satima nakon izlaska. Imo bratic jedno 30-tak filmova, ali jedino poznatog naslova nasem pucanstvu je bio Mad Max. I tako dodju ljudi, sto biste gledali, ovaj, onaj, Mad Max, ili ovaj ili onaj. MAD MAX!!! I tako pogledo ja njega bar 30-tak puta. Broj dva tog ljeta, a i iduceg je bio Evil Dead.
Inace film koji uvijek mogu pogledat i uvijek cu moc, je Big Blue. Gledao u kinu 3 puta (nikad necu zaboravit igrao je skoro 6 mjeseci neprekidno po kinima), na telki jedno 2-3 puta, na videu 4-5 puta, sto normal sto extended verzija (popizdio sam kad je u HR dosla Director's cut verzija na video sinkronizirana na francuski), na DVDu 4-5puta (kupio), napravio DivX (radio ga dva puta, gledao 5-6 puta). Sad vi zbrojite. Udah i zaranjanje!
A i mjuzu iz filma od Erica Serre imam u svim mogucim varijantama i na svim mogucim medijima.
Fercera mi i Bad Boys
A je, pogledo ja sad i druge postove. Oce me i Fight Club, Snatch i Lock, Stock And Two Smoking Barrels. Bar 10-15 puta svaki.
Jel ko zna da se u Fight Clubu na pocetku Brat Pitt pojavi bar jedno 4 puta po frame (ili vrlo na kratko) prije nego sto se stvarno pojavi ko uloga (na aerodromu/ u avionu)? (Potrebni dobri prsti na daljinskom ili dobar Divx player!)
cameny kaže:
Jel ko zna da se u Fight Clubu na pocetku Brat Pitt pojavi bar jedno 4 puta po frame (ili vrlo na kratko) prije nego sto se stvarno pojavi ko uloga (na aerodromu/ u avionu)? (Potrebni dobri prsti na daljinskom ili dobar Divx player!)
Aaaa. To sam skuzio pri prvom gledanju.....
Samo je jedan Frame sa njim...
Da četiri puta....
Jeben film.....
Imam DVD...hehehehe
Je i na kraju ubace na istu foru tocno ono s cim je plasil malu djecu i ostalu ekipu dok je radil ko kinooperater.
Jel ima jos kaj kaj sam mozda propustil?
Ima još puuuunoooo zanimljivih informacija o filmu....
guglaj sa : fight club trivia
pa ćeš naći svašta
Flemming
18.12.2003., 22:20
Kao kinotečki freak uvijek gledam, svake godine tojest, neke od ovih filmova:
Plinsko svjetlo Gaslight (1944) Georgea Cukora, sa Boyerom, Cottenom i Bergmanovom, te "Svjedoka optužbe" Billyja Wildera sa Ditrichovom i znamenitim Lottonom...http://ia.imdb.com/media/imdb/01/I/98/94/12m.jpg
http://ia.imdb.com/media/imdb/01/I/88/09/70m.jpg
Flemming
18.12.2003., 22:23
Taj sam film gledao milijun zilijuna puta, ne znam zašto, zbog croisaanta, lijepe svježe kave, divnih boja, ili simpatičnoga Genea Kellyja, ili nevjerojatnog epizodiste Oscra Levanta...Leslie Caron je prilično zgodna, no ne previše.
http://ia.imdb.com/media/imdb/01/I/68/68m.jpg
Flemming
18.12.2003., 22:28
Carol Reed je napravio remek-djelo...
Film je metafora - ovo je sasma moja teorija - o umjetniku; sve je to u umjetniku, koji se ne snalazi u okrtnom svijetu; a povod je priča iz poslijeratnog Beča... Skroz krivo shvaćen film; svi se dive Wellesu, kao da je to on doista mislio i Švicarcima...:D :kava:
http://ia.imdb.com/media/imdb/01/I/14/15/22m.jpg
... Alida Valli tu ima veoma lijepu ulogu.
Naravno, Grahama Greenea treba spomenuti za neprevaziđeni scenarij.
xiola bleu
19.12.2003., 10:59
nedavno sam po ne znam koji put opet gledala delicatessen.. :top:
MaxB kaže:
Robocop 1 - kad sam bio mali gledao sam ga stotinu puta, a onda nisam godinama. Kad je bio emitiran n HTV-u snimio sam ga pa pogledao jos jedno dvadesetak puta. Genijalni film.
:s :
Prejebeni film.
A ista takva situacija je meni sa Terminatorom I :top:
Milion puta sam još gledao i Worrirose, te Balkanskog špijuna i Maratonce :s :s
U Excaliburu znam svaku rećenicu:D
Flemming
19.12.2003., 22:20
Robocop I je kao i Highlender I (hm, sada će ovo stavljanje u isti koš možda neke naljutiti) odličan; ali su zato nastavci nikakvi;čak je Robocop II još i mjestimično duhovit...
Prvi su nastavci izvandredni.
;)
Vel'ka seka
19.12.2003., 23:22
najvise sam pogledala lock, stock... i snatch....a posto je mom decku fight club najdrazi film i to sam dosta puta pogledala s njim...sad imam naviku ici u videoteku i posudjivati starije filmove koje sam vec gledala...ali koji su mi bili ok....da se malo prisjetim
Flemming kaže:
Kao kinotečki freak uvijek gledam, svake godine tojest, neke od ovih filmova:
Plinsko svjetlo Gaslight (1944) Georgea Cukora, sa Boyerom, Cottenom i Bergmanovom,
Joj, jos uvijek imam traume od tog filma ;) To je bio moj prvi "horror"...odlican film!
Inace, meni fakat nije jasno kak netko moze gledat isti film vise puta. Iznimno sam dvaput pogledala PULP FICTION i RESEORVAR DOGS, kaj imam gledat pet ili 100 (!?) puta ko neki ovdje......eventualno nakon 10-ak godina bih opet gledala neke filmove.
madmax3
22.12.2003., 18:15
T@nja kaže:
Joj, jos uvijek imam traume od tog filma ;) To je bio moj prvi "horror"...odlican film!
Inace, meni fakat nije jasno kak netko moze gledat isti film vise puta. Iznimno sam dvaput pogledala PULP FICTION i RESEORVAR DOGS, kaj imam gledat pet ili 100 (!?) puta ko neki ovdje......eventualno nakon 10-ak godina bih opet gledala neke filmove.
tako da nauce svaku scenu napamet i da znaju scenraij prije nego sto je izgovoren, stvarno zanimljivo zar ne?
Flemming
23.12.2003., 20:32
T@nja kaže:
Pa ako se ista knjiga može čitati više puta, zakaj se ne bi film gledao isto tako; a roman i film su - to svatko zna - "brat i sestra"...
To je uživabnje u lijepom, a ako je film uspio, onda su "uvijek nešto novo otkriva", ili radije, prepoznajemo "rezove i replike", pa ih naglas izgovramo i prije nego ih glumci izgovore, znamo da ćemo se dobro provesti, jer film nije fast food, već može biti i "izlaz iz muke ovoga svijeta" bar na dva sata...
Često čujem to pitanej - "koji qurac gledaš isti film sto puta, meni i dva puta mnogo..", ali tu je očiti riječ o različitim senzibilitetima...
...
;) :D :cool: :confused:
Jedan od žanrova koje volim gledati je povjesni spektakl,tu je Brave heart za sad još uvijek nenadmašan,mislim da sam ga gledao više od 5 , 6 puta.
Kum I i Chaseing Amy isto više puta pogledano
:w
Lavanda
29.12.2003., 00:32
U razlicitim fazama gledala sam milijun puta i razlicite filmove. Kao srednjoskolka gledala sam svaki dan dva puta Taksistu, pa cesto i Plavi barsun, Cabaret, Cudesna djevojka, u nekoj sentis fazi odlican film koji sam slucajno snimila s tv i gledala dok mi nije izlizala se traka - Frances. Danas svako malo pogledam Kurosawine Snove, Das Boot, volim svojoj djeci otkrivati cuda Velikog plavetnila....ali nisam nikada gledala Goonies koji vidim cesto spominjete. Bas bih voljela klincima dati neki dobar film.
pa valjda 20 puta "mi nismo anđeli",i uopće mi nije jasno zašto mi hrvati nemreno napravit nekaj takvog.naši su svi filmovi sam o ratu,a ako je neka druga tema onda rigaš od dosade.
a i flashdance sam nekih 15 puta odgledala.:Pivo:
Flemming kaže:
Pa ako se ista knjiga može čitati više puta, zakaj se ne bi film gledao isto tako; a roman i film su - to svatko zna - "brat i sestra"...
Uf, ne bih se slozila s tim....
Karmela
04.01.2004., 02:30
Svaki malo (par mjeseci) pogledam:
Snatch
Twelve Monkeys
The Fifth Element
Apocalypse now
Fight Club
The Boondock Saints
Nikada ranije to nisam radila, ali ima nesto umirujuce u gledanju filma vise puta. Svaki put primjetis nesto novo zavisno od raspolozenja. Ovo ne vrijedi sa svim filmovima, samo sa onima koji su ti zaista dragi.
paklena naranča!
apokalipsa danas!
fight club!
fightclub
09.01.2004., 09:46
Pogledam kad god mogu:
Kum 1,2
LOTR 1,2
Forrest Gump
Fight Club
Secret & Lies
American Psycho
Dead Calm
Leptir -Steve McQuinn, Dustin Hofman
Pakleni šund
Maratonci
Pakleni šund
Mi nismo anđeli
Kako je propao rock'n'roll
Maratonci
Povratak u budućnost I
Queen's logic
Brianovo žitije
muzicarka
08.05.2004., 01:24
ja sam imala na kazeti gooniese,carobnjaka iz oza,moje pjesme moji snovi i zameo ih vjetar.
to se gledalo kad se stiglo,a najvise put su su gledali gooniesi.
kad rulaju.
:W
cowboy-layla
09.05.2004., 01:08
maratonce-toliko puta da sam vec izgubila pregled
balkanskog spijuna isto tako
clerks-e
naked-jedno 100 puta
lost highway-mnooogo puta
blue velvet-quite a few times
north by northwest-i hate that fucking movie!
romance,dosta puta
skarlet
09.05.2004., 20:16
fight club
snatch
life of brian
the beach (a jeb, volim zamišlat da sam tamo, na moru, s poljanama žiže...uf)
...kolko puta? nemam tolko prstiju na nogama i rukama pa ne bih znala. :D
Vera Pavladoljska
09.05.2004., 20:34
Lomeći valove - tri puta (mazohizam)
Iskupljenje u Šoušenku (tri puta)
Kralj ribara (tri puta)
Posljednje Kristovo iskušenje (dva)
Pariz, Texas (dva puta)
bilo ih je još...dakako.
kpt. Willard
10.05.2004., 00:58
Posljednji zvjezdani borac sam gledal više od 100 puta.
Lloyd Dobbler
10.05.2004., 14:45
Povratak u budućnost - ja mislim 20-30 puta
bluntman
13.05.2004., 19:41
Lloyd Dobbler kaže:
Povratak u budućnost - ja mislim 20-30 puta
Da ti nisi moja cura?! :eek:
Ona je to gledala 20-30 puta.:D
pulp fiction nekih 12-13 puta, matrix 10-ak, kum 1,2,3 - nekih 5-6 puta
susjeda
15.05.2004., 02:52
Mi nismo andjeli-srpski, toliko puta da znam cijeli film od a do ž napamet.......:top:
skarlet
19.05.2004., 20:08
zadnjih par dana samo gledam donnie darko i ne mogu prestati, imam pun k... drugog posla al nemrem prestat, pre-jebeno-dobar je!!! :s :zubo: :mama:
"First of all, Papa Smurf didn't create Smurfette. Gargamel did. She was sent in as Gargamel's evil spy with the intention of destroying the Smurf village, but the overwhelming goodness of the Smurf way of life transformed her. And as for the whole gang-bang scenario, it just couldn't happen. Smurfs are asexual. They don't even have reproductive organs under those little white pants. That's what's so illogical, you know, about being a Smurf. What's the point of living if you don't have a dick?"
:zvrko: :klap:
Vera Pavladoljska
20.05.2004., 20:17
Zaboravih...The Big Blue - dva puta, a i Bure baruta - dva puta.
Da se nadje.
:-)
Hedonism_Girl
20.05.2004., 22:28
10 things I hate about you.desetak puta..znam znam...al jebiga nesto me tira da ga uvik iznova pogledam...valjda heath leager...:( :rolleyes:
Alforyjus
21.05.2004., 13:51
Pa, s obzirom da volim kino, najčešće su to filmovi koji se vrte po repertoarima kino hitova!
Gospodar prstenova - 10 puta u kinu; jedno 15 -tak puta kod kuće i još ću ga gledati do kraja života!-:D :D :D
Alforyjus :ban:
FJBG
yahoocom
22.05.2004., 19:37
Ajme majko - ja mislio da sam puko a ono ovdje sve sami pacijenti
Terminator I 30-tak
Terminator II 52x
(bilo je to još u srednjoj)
*Deathless*
22.05.2004., 20:22
nemam strpljenja gledati neki film više put...
ispalo je da sam donnie darka pogledala negde 7-8 put do sad... oke, jemput sam zaspala usput... tolko put sam gledala zato kaj mi je film odličan, al i zato jer sam si ga automatski stavila kad nisam imala niš drugo za gledati... amelie sam gledala negde 3 put... i to je to valjda...
Alforyjus
24.05.2004., 14:21
*Deathless* kaže:
ispalo je da sam donnie darka pogledala negde 7-8 put do sad... oke, jemput sam zaspala usput... tolko put sam gledala zato kaj mi je film odličan, al i zato jer sam si ga automatski stavila kad nisam imala niš drugo za gledati... amelie sam gledala negde 3 put... i to je to valjda...
I onda ti kažeš da nemaš strpljenja gledat neki film. :D
FJBG
Count D.
26.05.2004., 02:12
kontam da sam ko klinac uspio na jebeni boziji oklop otic par dana na sve tri predstave u kino,onda su izmislili video i bio sam ga prisiljen naucit u natrag na pamet ko i kasnije matrix,intervju s vampirom,gangs of new york,l.o.t.r,snatch i jos fine druge naslove.:D :D :D
Count D.
26.05.2004., 02:13
sad moram ic ponovit gradivo bar od jednog,cist da vidim dal sam ispo iz forme.:rolleyes:
Toi Bao Bao
27.05.2004., 00:24
rekord mi je... sedam puta u tri dana + jos par puta = oko 20 - film je sjeme zla
isto lion king je doziviom puno premotavanja i komandos i merry poppins (ili kako vec se pise)
ali to je sve bilo prije puno godina
u zadnje vrijeme gladijator
... ali nis od toga vise od 20 puta
Toi Bao Bao
27.05.2004., 00:27
zaboravih navesti terminator 2
Dragana
27.05.2004., 01:31
Prohujalo sa vihorom, kad god sam tužna,
Top secret ,jednom godišnje,
Ko to tamo peva, svaki put kad puste na TV-u.
Flemming
27.05.2004., 02:46
Na ovoj temi sam od prošloga ljeta "prijavio" više desetala filmova, pa ću spomenuti i jedan domaći, Grlićevu "Šteficu Cvek..."... i ne samo njegovu već i Ugrešićevu...;) :rolleyes:
Flemming
27.05.2004., 02:48
Inspektora Clouseaua sam gledao mnogo puta...
"mi nismo anđeli"sam gledala jedno 50 puta i osim što znam cijeli scenarij napamet i pritom živciram sve žive imam namjeru ga pogledati još stotinjak puta!
Alforyjus
27.05.2004., 15:20
pivka kaže:
"mi nismo anđeli"sam gledala jedno 50 puta i osim što znam cijeli scenarij napamet i pritom živciram sve žive imam namjeru ga pogledati još stotinjak puta!
:s :s :s Bože pomozi im jer ne znaju što čine ! :moli:
FJBG
freakusha
27.05.2004., 21:31
Ja sam Nothing to lose i O brother, where Art thou ( Tko je ovdje lud), to obozavam pogledati u bilo koje doba dana ili noci, jer me totalno opusti i nasmije:D .
morphia9
28.05.2004., 01:24
american beauty mislim da sam poslije 7. puta prestala brojit...
heroj 2put
ghost world3/4puta...
25th hour, lord of the rings 1,2,3..... devils advocate -ma ima toga podosta još!!! (ovo je prvo što sam se sjetila)
Gledo sam vise od 20puta.......
1.Wayneov svijet
2.Americki ninja 1 i 2(Michaell Dudikoff)
3.Bozji oklop (Jackie Chan na Dolcu)
Izbor je malo cudan........ali to su mi bili najbolji filmovi.....80tih
Wayne 90tih..........
tatiana
05.06.2004., 21:39
Gospodara prstenova, naravno. Prvi dio jedno 7-8 puta, drugi dio 10tak, treci dio samo triput. Ali bit ce toga jos, kad dodje EE. A kroz godine mislim da cu ga jos sto puta pogledati.
Chasing Amy isto, bar 5 puta. Isto tako i Trgovce (prekrasan film!).
I Taksista, barem deset puta. Valjda zbog De Nira, on je car.
Flemming
06.06.2004., 05:48
"Slučajni turist" Lionela Kashdana
... više od par tuceta puta...William Hurt je odličan, no kasnije u drugim filmovima vidim da mu je to postao clichet...
No nije bitno za taj film. Geena Davis lijepa i simpatična, Pulmann simpatičan...priča dosljedno izvučena iz romana, koji jelijepo preveden i na hrvatski, i toplo ga preporučam čitateljkama za ponijeti na more...:D :cerek:
Flemming
06.06.2004., 05:51
Sve što možeš u Denveru kad si mrtav...
desetak puta
Walken je tu već duboko zabrazdio u svoj šablon, no u datom je filmu odličan. Garcia je dapače slab i bezbojan, a Treat Williams nevjerojatan!! :top: :top:
Scenaristi kapa dolje, no to je već pozanata priča, svi ga hvale...
Film, koji otkriva suvremeni senzibilitet.
Alforyjus
06.06.2004., 15:28
Torcida_ZG kaže:
ovakvih ljudi iskreno mi je žao.
Pa barem nas netko i žali! :D :cool:
Kinomanija zahvaća sve veću populaciju... :rolleyes:
FJBG
robybaggio
06.06.2004., 16:27
Goonies sigurno preko 150 puta (bez ikakve zajebancije), a filmovi sa Arniem kombinirano dosežu brojku najmanje 50. A čini mi se i serijal Povratak u budućnost. :D
Flemming
08.06.2004., 06:30
Sad si mi osvježio sjećanje... Back To The Future, I i III dio (II mi je loš) gledao sam po desetak puta...
seawave
10.06.2004., 13:10
Vrtlog života - 20 puta
Boja purpura - 20 puta
Magnolija - 16 puta
:w
galjego
10.06.2004., 13:28
Hair - Kosa, ne bas uvijek svojom voljom. U to vrijeme sam obozavao muziku iz filma, jos uvijek imam gramofonsku plocu.
robybaggio
10.06.2004., 13:39
Flemming kaže:
Sad si mi osvježio sjećanje... Back To The Future, I i III dio (II mi je loš) gledao sam po desetak puta...
Dvojka mi je isto zakon. Budućnost, leteći auti, onaj skateboard (zapravo hoverboard)... malo mračniji (istina, i zbunjujući) zaplet...:top:
ja sam se najvise nagledala pulp fiction, bad taste, blade runner, i slicno tome (i lotr extended verzije 2komada za sad :o) e zaboravih the pink flamingoes
1. Usual suspects (cca 200 puta) i ponovo sam u toj fazi...
2. The Warriors (cca 150 puta)
3. Silence of the lambs (cca 100 puta)
4. American anthem (prema 100 puta, ali sam bio jako mali pa nemam pojma, gledo sam ga svaki dan mjesecima )
5. Few good men (prema 100 puta)
6. Running man (prema 100 puta)
Casablanca, svake godine barem jednom.
Inače, u duhu teme, baš me zanima kad će opet na novoj dobri Will Hunting, ili pak na trećem, pardon, sad na drugom, Knock off (čitaj: pakleni udar). :bljak:
Schelling
11.11.2004., 00:12
se7en kaže:
1. Usual suspects (cca 200 puta) i ponovo sam u toj fazi...
2. The Warriors (cca 150 puta)
3. Silence of the lambs (cca 100 puta)
4. American anthem (prema 100 puta, ali sam bio jako mali pa nemam pojma, gledo sam ga svaki dan mjesecima )
5. Few good men (prema 100 puta)
6. Running man (prema 100 puta)
Jel' to doslovno, cca, ili stilska figura????
Ja sam Hair gledao 10-ak puta i kad to kazem ljudima vecina se cude. Sto bi tek rekli na ovo tvoje!?!?!!?:eek: :eek:
Mr Spiker
11.11.2004., 00:14
Zona Zamfirova, jedno xxx puta
soft_machine
11.11.2004., 00:38
gledala sam Amelie tri puta. u jednom danu. :D
Hellblazer
29.05.2005., 16:55
Najbolji film Evil dead 2 sam gledao već 500 puta i nikada mi ne dosadi. Scene s obezglavljenom zombijem, opsjednuta ruka, demoni, vještica iz podruma, duh od krvi i mesa, urnebesni završetak. Jednostavno ludnica od filma.
Ne znam da li se računa, ali zbog glazbe i odličnih scena, gledam skoro svaki dan Kill bill, ali samo dvije scene na Dvd - u, onu borilačku s jakuzama i onu gdje odreže ruke Sofiji.
maristella69
30.05.2005., 10:16
Ne volim više puta gledati isti film, koliko god me oduševio. Zapravo mi je to odbojno.
Zaključam dojam u sebi i dugo ga tako čuvam.
Ako izblijedi, onda možda i pogledam film opet.
Ali dok sam vruća, klonim se toga.
postoji stvarno mnogo filmova koje sam pogledao više puta, neke kao klinac i nekoliko stotina ( SW, gremlins, goonies, commando, american ninja, karate kid).
i neznam je li to svima jasno, ali filmovi se uvijek gledaju više puta. čak i oni loši. tako da mislim da je nabrajanje nepotrebno, jer sam svaki film koji me se na neki način dojmio gledao više od jednom - dvaput.
htio bih jedino istaknuti FEAR AND LOATHING IN LAS VEGAS koji sam gledao nebrojeno mnogo puta, a gledao sam ga i pod utjecajem večine psihoaktivnih supstanci nabavljivih na našem tržištu :zubo:
donnija darka. to je jedini film koji sam pogledala i isti čas prebacila na početak i pogledala ga opet:) to mi se nikad prije nije dogodilo...
gledala sam više puta amelie, big fish i klub boraca...i vrtlog života..i mogla bi ih pogledat još koji puta:o
terminator 2
star wars
posljednji mohikanac
sfera
kids
donnie darko
lost in translation
goonies
maristella69
30.05.2005., 12:19
Moja sister je 38 (tridesetosam) puta gledala Titanic.:rolleyes: :eek:
E, sad, koliko ja znam, jedino DNA analiza utvrđuje pouzdano krvnu vezu..pa - nada uvijek ostaje.:)
(mislim, meni je Titanic posve ok u tom žanru, nisam to komentirala...ali brate 38x je too much:rolleyes: )
maristella69 kaže:
Moja sister je 38 (tridesetosam) puta gledala Titanic.:rolleyes: :eek:
:rofl:...a zasto pobogu ?...jesi je pitala ?
maristella69
30.05.2005., 12:38
A valjda nije našla smisao i poantu filma, pa je još u procesu.
:rolleyes:
grifone
30.05.2005., 12:40
Povratak Pink Panthera, 6-7 puta. Urnebesan film! :lol:
maristella69 kaže:
A valjda nije našla smisao i poantu filma, pa je još u procesu.
:rolleyes:
...smisao ?....pa onda ce ga gledat jos 380 puta :D:D...a i ti, mogla si joj olaksat muke pa objasnit kako stvari stoje..:D
SaraTroroga
30.05.2005., 13:10
Do poslednjeg daha...Mostovi okruga Medison
masterblaster
30.05.2005., 14:10
u mladim danima - the big blue- x5 i chasing amy-x5 :D
Musatom
30.05.2005., 15:05
U novije vrijeme Munje cca 15 puta, prije:
Terminator 2
Rambo
Povratak u budućnost
Fight club
Snatch
Lock, stock...
Vojničina
Goonies
Otrovni bršljan
Nema povlačenja, nema predaje
Karate kid
....
Trillian
30.05.2005., 15:11
Uglavnom više puta gledam komedije i slične filmove, kod ozbiljnijih filmova želim zadržati dojam koji sam dobila prvim gledanjem, a samo rijetki podnose seciranje višestrukog gledanja.
Daklem, oni koje još nitko nije naveo su:
"Dim" i "Dim u lice": nekoliko puta, kad god je bila prilika
"Šećerna vodica": jedno dvadesetak puta, u mlađim danima, valjda sam čitav film znala napamet!
"The White Palace" sa Susan Sarandon i Jamesom Spaderom, apsolutno svaki put kad je na telki!
Hm, da, bila je tu i "Point break" faza zatelebanosti u Keanu Reevesa... :o
Ostali filmovi:
"Mulan" - čuvala sam klince jedno vrijeme, i to je definitivno crtić koji bih mogla svaki dan gledati (a tako je otprilike i bilo :D )
"Singles", "The big blue", "The usual suspects", "Mi nismo anđeli", "Matrix" (jedno dvadesetak puta, brat bratu)...i skoro zaboravih "Opasne veze" xxx puta!
GnothiSeauton
30.05.2005., 15:16
Star Wars epizode IV, V, VI jedno 15ak - 20ak puta, prestao sam brojat.
Hm...između ostalog Hakere i Kad je Harry sreo Sally (imam ih na kazeti).....tko više broji...
...."te diho ke no te hugado kon esa komputadora...!" (pardn maj bed Speniš)
...da...i Engleskog pacijenta :D ozbiljno...jedno 10ak puta :D
Ava Adore
30.05.2005., 15:47
Najviše puta u životu? :misli:
Definitivno Oficir i gentleman :rofl:
I Muha :cerek: (od scene rađanja muhe je krenulo moje "nikad neću rodit, nikad neću imat dijete" :D )
I s bratićem sve nastavke Ramba, ne znam koliko puta svaki :D
I Rocky s bratićem, imali smo i postere i muziku i zastavice dok smo ga gledali :D
U zrelijim godinama Taksist, Klub boraca, Pulp fiction, Romper stomper
Arianne
30.05.2005., 16:45
kao dijete gledala sam Jelenka bar 200puta, znala sam sve rijeci napamet:D :D
inace filmove pogledam samo jedan put, ako mi se film bas jako svidja onda ga pogledam jos jednom, ali vise od tog nisam;)
n@meless_
30.05.2005., 20:55
pulp fiction i star warse gledam kad god nemam kaj pametnije za radit,više ni ne brojim kolko put sam ih gledo
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.