PDA

View Full Version : zeppter

zgirl
29.04.2003., 09:07
Pozdrav!

Dvoumila sam se gdje da napisem ovaj post, da li ovdje ili negdje drugdje ali eto....odluka je pala, ovdje su zene i valjda ce znati o cemu pricam.
Naime stvar je slijedeca, htjela sam kupiti set lonaca jer mi je ovaj trenutni na izdisaju. Gledala sam malo zepter, fissler i sl. i odluka je pala na zeppter. Znam da sam blesava i da cu odvojiti hrpu novaca, cak me i akviziterka nije naganjala da ih kupim :D
Eto, zelim cuti vasa iskustva i razmisljanja.
p.s. ovo jako dobro odgovara uz temu celulita i anticelulitnih krema :D

PinkyBubble
29.04.2003., 09:10
Odkad koristim zepter uopće ne trebam kuhat..to suđe sve samo radi. Vrijedi do zadnje pare.:top: :D

penelopa
29.04.2003., 09:13
Meni je najbolje ona rajngla di se kuva s malo vode. Ja se tu kupam i stedim gomilu para tako da je njena cijena u stvari bagatena:D

I da ozbiljno odgovorim. Kod Zeptera placas akvizitera, ime, kvalitetu, kod fisslera reklamu, ime,kvalitetu... To ti je u principu svejedno. Gledaj da prodjes jeftinije jer velike razlike u kvaliteti nema a za ono sto usparas mozes finu klopu skuhati;)

indian
29.04.2003., 13:21
Originally posted by Stella
Odkad koristim zepter uopće ne trebam kuhat..to suđe sve samo radi. Vrijedi do zadnje pare.:top: :D

Evo..slažem se :)
Ja više nit ne znam u običnim kuhat :D

Za 'nepopularne' marke iste kvalitete ne znam..

dr_skank
29.04.2003., 13:27
:D :D :D

...moj zepter najbolje kuha

diadora
29.04.2003., 20:40
veli moja svekrva - j**** tece koje ce mene nadziviti:D :D :D
ja stvarno ne kuzim cemu tolika frka oko tih teca??:rolleyes:
Mislim, na kraju najvise uzivamo u stvarima spremljenim pod pekom ili nekim drugim nacinom pripreme za koji nisu potrebne super-skupe tece!! Koliko dugo taj zepter ne izlazi iz mode??? Stvarno je vrijeme da izadu s necim boljim :rolleyes: i skupljim :D ....

zgirl
29.04.2003., 21:13
ja sam porjeklom iz dalmacije i zakon mi je hrana spremljena na gradelama i ispod peke....ali posto sam odabrala zivot u Zagrebu mogu zaboraviti na taj nacin prehrane.
Ja sam samo slijedila krilaticu "nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino", sto bi znacilo potrositi cu lovu ali cu i dobiti nesto.
iskreno se nadam da ne grijesim jer ako grijesim ovaj moj ce me strpati u tu zepter tecu !:D

Zlatokosa
29.04.2003., 21:32
..najisplativije ti je kupiti zepter lavor..
operesh ruke bez vode...:D

zgirl
29.04.2003., 21:35
steta sto nemaju opremu za kupaonice.....zamisli koliko bi se vode tada ustedilo :top:

Zlatokosa
29.04.2003., 21:50
a sad ozbiljno..

od zeptera je meni dobar sinchro klik poklopac sa posudom ( to ti je kuhanje pod pritiskom)... i malo veca posuda (ovalna od 8 litara) za neka veca kuhanja (juhe, sarme, pečenja- janjetina, teletina su fenomenalne)

Inače, meni je najdraža jedna tava (crna) a nije od teflona. To ti je najkvalitetnije sudje...jelo je jako ukusno, ali se ne sjećam ni kako se zove ni ko proizvodi, a mislim da kažu da je od titana.. Poklopac je stakleni. Vjerojatno će Luca ili W. znati objasniti detaljnije. T

slafko
29.04.2003., 22:47
zepter sux...

AMC :top:

Juraj
29.04.2003., 23:25
... nemrete kupovati to jeftino smece od Zeptera.

Ili AMC ili nista :D

bodul
30.04.2003., 00:06
Dali ste se ikad zapitali koliko kosta teca a koliko je ostatak ?
Ako teca u tvornici kosta recimo 100, onda tome jos dodamo marze od 20 do nekih recimo 60 posto plus pdv ukupno cijena od 150 do 200 kn.
E a sad iste te tece ili slicne kod nekih akviziterskih piramidskih kompanija :
Teca kosta 150 jer je u prosijeku kvalitetnija ali cijena ide dalje ovako
predstavnik za evropsku regiju 20% P. za hrvatsku 20 % P. za regiju 20% P . za grad 20% P. za podrucje .........20% Krajnji prezentator 30% prijevoz + pdv ukupno 1000 ili 1500 kn Pa ko voli nek izvoli .
Napomenucu vam samo da jako dobro poznam covjeka koji mi je rekao :
Ma daj, pa znas da nasi proizvodi nisu nista bolji od ostalih , stvar ti je samo u marketingu i piramidi....
Da naglasim on se obogatio na ovom nacinu prodaje jer se njihovi proizvodi prodaju po cijeni od 500 % do 1000 % skupljoj od slicnih u trgovinama .
Svak ima pravo na svoju reklamu a kupci imaju pravo kupiti kod onog ko ih bolje obradi i uvjeri da je bas njihov proizvod najbolji.
A koji su najboli ( Naj naivniji ) kupci to zaklucite sami.

alemka
30.04.2003., 00:14
prije nekih 10-11 godina kupila prvu AMC teću a nakon toga i cijeli komplet..to je po meni isto ka i zepter..uglavnom ja sam oduševljena s njima..nije baš da uvik kuham po sistemu bez masnoće i previše tekućine ali smislila sam neki svoj način kuhanja u njima i super su mi..a što se kvalitete tiče evo ja od tada nisam kupila niti jednu novu teću a ove su u istom stanju ko i prije svih tih slinih godina..dakle iako je cijena visoka mislim da se isplati jer one stvarno traju..a i nije mi neki gušt birat nove teće svako malo

indian
30.04.2003., 00:18
Baš ne vjerujem da se posude kvalitete zeptera prodaju po puno nižoj cijeni..

Meni je posuđe jako dobro, imamo ga dugo i kad kuhaš u zepteru možeš hranu prilično zdravo napravit, očuvat vrijedne satojke u hrani, ... uglavnom, zdravo.
I jednostavno je kuhat..ne moraš puno nadgledat.

Za AMC ne znam..

dr_skank
30.04.2003., 00:37
sad mi samo reci da nisi akviziter zeptera nego ovakav marketing za njih radiš sasvim slučajno :rolleyes:

btw: imam iskustva sa AMC-om i zepterom...isti qurac

lala
30.04.2003., 00:51
E bome su naši prezentatori skočili sa podnožja ravno na vrh piramide nakon prezentacije u mojoj kući nekidan.

Toliko su mi smuvali mamu da jadnica na kraju nije bila sigurna šta je kupila a šta su joj "poklonili".(A neugodno joj opet pitat, nakon 5 sati objašnjavanja:D )
Vidit će kad otplati.:D

Uglavnom, nisu lonci bili u pitanju- hvalim mikser (ne znam za cijenu), a za one puste usisavače, još ih nisam skužila kako programirat.:rolleyes:

zgirl
30.04.2003., 08:04
Joj, ja sam samo pitala kakve su....a vi odmah multilevel marketing i ostale stvari ubacili.
Inace nisam akviziter, niti bi to htjela biti, jer ne volim ljude nagovarati na bilo sto.
Moje pitanje o zepteru je bilo radi tvrdnji nekih ljudi da im zagara u tim zdjelama, da im pucaju cepovi od termometra, da ih treba glancati od jutra do mraka i sl. Posto sam u fazi "kucenja" i svijanja gnjezda zanimalo me kako je kod drugih, jesu li zadovoljni ili ne.
I inace, sto se tice provizije, cijena je ista u zepterovoj trgovini i kod akvizitera, isti su nacini placanja, samo postoji razlika. Kod akvizitera za iste pare dobijes poklon. A to ponekad nije zanemarivo.

indian
30.04.2003., 08:44
Originally posted by dr_skank
sad mi samo reci da nisi akviziter zeptera nego ovakav marketing za njih radiš sasvim slučajno :rolleyes:

Pa da radi marketing onda bi otvorila topic, rekla kako ima teće i hvalila ih iz petnih žila..a ona ne zna baš puno o njima..:D

Prije da marketing radim ja :p

Moje pitanje o zepteru je bilo radi tvrdnji nekih ljudi da im zagara u tim zdjelama,

..ne znaju kuhat ;)

dr_skank
30.04.2003., 08:50
indian kaže:
Pa da radi marketing onda bi otvorila topic, rekla kako ima teće i hvalila ih iz petnih žila..a ona ne zna baš puno o njima..:D

...ma joj indijo to je samo markentinški trik...navesti ovakve poput nas da sami reklamiramo njihove proizvode...joj što su dobre padele...preporučujem ih svima :rolleyes:

indian
30.04.2003., 08:56
Pa jel kažem:

Originally posted by indian

Šta sad..da ljubomorno čuvam podatak da mi je zepter dobar? :D

dr_skank
30.04.2003., 09:04
indian kaže:

Šta sad..da ljubomorno čuvam podatak da mi je zepter dobar? :D

nego, nek kupe pa će vidjeti :D

...ma ovo mi se učinilo kao reklama, nemam ništa protiv tih padela
...jednom sam se hvalio ekipi kad sam radio klopu da sam skuhao krompir bez vode...i dobio etiketu BODUL(škrtibaba)

monique
30.04.2003., 09:36
Originally posted by zgirl
Moje pitanje o zepteru je bilo radi tvrdnji nekih ljudi da im zagara u tim zdjelama, da im pucaju cepovi od termometra, da ih treba glancati od jutra do mraka i sl. Posto sam u fazi "kucenja" i svijanja gnjezda zanimalo me kako je kod drugih, jesu li zadovoljni ili ne.

Moje mišljenje o zepteru - podvojeno. Ako zaista misliš "kuhati s zepterom" na način za kakav je to suđe predviđeno onda go ahead! Međutim ako si tip ko ja koji ipak voli "umakati" u masnoću od pečenja, pa razne saftiće i slično, onda ti je isto kupila zepter ili neko jeftinije suđe, zbilja. Ako ne paziš na jelo, zagori ti, isti drek zepter ili ne. Oni koji kažu da ti u zepteru ne može ništa zagoriti seru. Sve ovisi o jačini vatre na koju si stavila lonac, zar ne?
Ako imaš neko uvrnuto mišljenje da ti lonac mora biti sjajan poput ogledale ne kupuj NIKAKVO suđe od nehrđajučeg čelika ono po defoltu dobiva flekice u pranju. A što se termometra na poklopcima tiče, definitivno pucaju pri pranju u perilici. Provjerila moja mama:D . Radi toga ti lijepo i kažu da ako već stavljaš poklopce u perilicu odvrneš termostat, to se lagano radi ako nisi prelijena. Onda nemaš frke.
Ugodnu kupovinu!

indian
30.04.2003., 09:39
Meni nikad ništa nije zagorilo :cool:

Mora bit da sjajno kuham :rolleyes:
il kuham samo ono što nit ne može zagorit :D

Winona2
30.04.2003., 20:22
nemam ni zepter ni onaj amc, imam fissler...koristim ih svakodnevno i :top:

Nisu bili zadnji krik u ducanu ( dakle ni najskuplji ) bitno mi je bilo da imaju ono sendvic dno ( stedi energiju i ne zagori ) kad vidim da ne sjaje kao obicno mogu ih oribati sa vim-om i opet ko novi.
Svidja mi se sto rucke nisu nikad vruce kao ni poklopac ( prozirni, da bez dizanja vidm sto radi ekipa :D ) jos se nisam na njih opekla

link (http://www.fissler.de/index.htm)

Po posudi sam platila oko 80 DM. Sam slazes svoj komplet po potrebi svakog domacinstva.

Tatica
30.04.2003., 21:44
Meni je "nova demokratska vlast" uzela sve, pa smo sacuvali jedino Zepter. To nam je bilo i zakuhati caj i mlijeko i sve ostalo. Kako da skuham litru mlijeka, a da bude manje???

Ruprecht
02.05.2003., 05:36
Kupite Zepter posudje! Na taj nacin pomazete obracun jednog kriminalnog klana sa drugim kriminalnim klanom u Srbiji! Oni bolje upuceni znaju o cemu govorim.

Rita
02.05.2003., 06:31
JA nisam upucena u klanove ali svoj sam set sudja u par putovanja dovukla iz Zagreba ovdje.Torbe su mi bile teske ali isplatilo se.Imam onaj naj veci set i jako sam zadovoljna.Muz voli veliku tavicu u koju sve potrpa(pilca prsa,povrce,krumpir,zacine) poklopi i za petnaest minuta je sve gotovo.To mu je naj draza posuda u kuhinji:D.Meni su super i sve one dodatne posude za cuvanje hrane i pladnjevi za posluzivanje,koje smo sve u glavnom dobili na poklon.Imam i nozeve ali njih bas ne upotrebljavam pre vise,rezerva.Kuham uglavnom i na jedan i drugi nacin,znaci onak kak bi trebalo i ne .Perem sve u perilici i jos mi ni jedan termostat nije puknuo,ak i bude kupit cu par novih za svaki slucaj.Ekspres poklopac je super i koristim ga dosta cesto.
Cijena je poprilicna ali tu u US je svako malo kvalitetnije posudje dosta skupo ,pa mislim da i nisam tak lose prosla sa Zepterom.Svidja mi se i dozivotna garancija.Znaci ,necu kupovat lonce svakih par godina;)

Banderas-Sedmica
08.05.2003., 21:17
Jel ima ko Mixsy? Kako ste s tim zadovoljni ?

lala
09.05.2003., 03:00
Banderas-Sedmica kaže:
Jel ima ko Mixsy? Kako ste s tim zadovoljni ?

:top: (kunem se da ne primam proviziju:D ). Meni je skroz prominija jelovnik, doduše vjerojatno bi to napravija bilo koji moderniji multipraktik od prastarog miksera koji sam imala prije. Tako da mi je teško govorit o "zepter kvaliteti", da sam znala za takvi jeftiniji, kupila bih ga.
Ne sviđa mi se jedino što za te pare ne pravi sokove. Ali ga koristim stvarno svakodnevno. Danas sam prvi put umijesila dizano tijesto s njime, super.
Inače preporučam ga za paštete(tuna,soja,ostaci od piletine), krem juhe (samo ga uroniš direktno u lonac nad štednjakom i sve smiksa),posebno od sirovog povrća, kašice i sladolede od voća,bjelanjak, mljevenje šećera, starog kruha (u prezle), parmezana, super je caka za kapulu i luk, šalšu (posebno za spremanje većih količina jer ne trebaš koristiti njihovu posudu). Mlit mak, meso i kavu nisam probala. Prednost u odnosu na klasične stvari te vrste mu je , po meni, što je zbilja mali pa ti je nekako uvik na dohvatu ruke, jednostavan a nemaš puno ni peruckanja oko njega, jer zbog toga uglavnom nikad ne koristim neke nove stvari.

Eto, znam da zvuči ka reklama, ma ludi su ti zeppterovi dileri, ka fanatici, bit će da su mi isprali mozak.
:D :D

Banderas-Sedmica
09.05.2003., 17:08
A koliko mixsy košta? Jeli to obični štapni usitnjavač ili ima nešto više od toga? Ako ima više , šta ima više? Naime, ponuđen nam je kao vjenčani poklon pa bi trebali reći da li nam odgovara?

lala
09.05.2003., 23:21
Iskreno rečeno nikad ga ne bih kupila u dućanu, tj.bez prezentacije. Da mi pred očima nisu napravili sladoled, mouss, mljevenje šećera, juhu od sirovog povrća...
Košta dosta, ja sam ga kupila na akciji, tj.mama, mislim da je inače preko 1000kn sigurno.(Sad očekujem napade od već ustaljenih baba...he-he)
Ima i mlin i mikser....Ma uostalom nek ti pokažu kako se radi s njim, i traži nek ti daju ,poklone i Zeppter kuharicu uz njega ili ništa:D :D
Obavezno prospekt. Da imate šta radit na medenom mjesecu.Čestitam!;)

Banderas-Sedmica
11.05.2003., 22:54
lala kaže:
Obavezno prospekt. Da imate šta radit na medenom mjesecu.Čestitam!;)

Hvala, hvala;)