PDA

View Full Version : pilule i celulit...

nusha
29.04.2003., 17:52
dakle, curke... kontracepcijske pilule i celulit - mit ili...

lala
29.04.2003., 17:56
Ma ja sam ga s Diane dobila(+super ten+velike cice). Bio mit ili ne.:flop:
Al kad pomislim šta sam mogla dobit umjesto njega, dobro sam i prošla.:D

nusha
29.04.2003., 17:58
svidja mi se ovo u zagradi ;) :top:

lala
29.04.2003., 18:03
Originally posted by nusha
svidja mi se ovo u zagradi ;) :top:

A meni ono poslin zagrade.:D
Neće ti se svidit onda kad saznaš da od svih nabrojenih nuspojava,čini mi se, jedino celulit:mad: ostaje u trajnom vlasništvu i kad ih prestaneš pit..:(
Manje-više

Crow Jane
29.04.2003., 18:15
Zbilja? Nisam primjetila..imala sam celulit i prije neg kaj sam počela pit tablete :D no ne vidim da je sad izraženiji...;)

lala
29.04.2003., 18:52
Imala sam i ja cice prije nego sam ih počela pit.:D

326
29.04.2003., 21:13
ja od diana nisam dobila ni celulit ni cice :D

oboje je ostalo kao i prije

Crow Jane
29.04.2003., 21:38
Dobro, ja jesam od Cilesta dobila cice :D Prvo me smetalo jer je bolilo, a sad su se vratile u normalu :D

magic
29.04.2003., 21:56
Meni se pojavio celulit...ali ja sam Cilest pochela pit s 38 godina, pa mozhda je to i neko normalno vrijeme da me poshast napadne :D

Tila
29.04.2003., 22:57
Originally posted by Crow Jane
Dobro, ja jesam od Cilesta dobila cice :D Prvo me smetalo jer je bolilo, a sad su se vratile u normalu :D

:D :D i ja sam ih dobila od Cilesta, ali kad sam prestala piti ispuhale su se!:(

lahor
29.04.2003., 23:21
Ja sam isto dobila celulit kad sam pocela piti pilule :( I imam ga i dan- danas, 6 godina sto ih ne pijem.

Tija
29.04.2003., 23:23
Ma nemojte me molim vas lijepo zahebavati!:eek: Ja ću sad početi piti pilule, oće mi još narasti cice? :eek: :( 'n' te Bože trebat će mi oružani list.:(

lala
29.04.2003., 23:30
:o Aj, neke su i poštene pa ne krive samo pilule za celulit.:o :D :cool:

Tinchi
30.04.2003., 09:04
Ma jooj, nema to veze jedno s drugim... Ja pijem Diane od 16-17-te i 3 godine opce nisam imala celulit, dobila sam ga tek unatrag godinu dana. Sve to vrijeme nisam baš vodila sjedilački život... Al sam i dalje volila pojest slatko i ino.. :D

Glede cica i tena: prvo solidno (al moglo bi i bolje), drugo ništa!

S frendicama sam zaključila da celulit valjda dođe s godinama, do 20-te smo sve nekak bile utegnute, prošle godine na plaži smo konstatirale da smo se nekako omekanile na kritičnim mjestima.

Ipak mene zanima nešto drugo: pucaju mi kapilarice i to užasno puno! Ima li to veze s pilulama budući da lagano djeluju na krvne žile (sužavaju ih?). Usto sam (još uvijek :() povremeni pušač.. Događa li se kome to??

kiki-j-zg
30.04.2003., 09:19
Na tabletama sam (Triquilar) ali celulit sam imala i prije, nije sada ništa gore, ali kod većine tretmana protiv celulita u uputstvima stoji da je za žene koje piju kontracepcijske tablete potreban duži i agresivniji tretman jer je kod njih celulit tvrdokorniji. Ne znam da li bi takve stvari pisali da to nije točno.

Billi
30.04.2003., 09:25
Cilest, niti cica, niti celulita:lux:
jedino puno zdravog (neopterecenog) sexa:D

magic
30.04.2003., 09:26
Originally posted by magic
Meni se pojavio celulit...ali ja sam Cilest pochela pit s 38 godina, pa mozhda je to i neko normalno vrijeme da me poshast napadne :D

Ma nema to veze s tabletama...kad bih malo mrdnula guzom osim shto shetam psa ne bi njega bilo uopce sa svim tabletama :D

Ayla
30.04.2003., 11:09
Tinchi,
to (pucanje kapilara) ti je normal female thing, vise ili manje izrazeno, estrogen to radi, pilule ili ne.

Agirl
30.04.2003., 11:20
pila sam cilest do prije 2 mjeseca...pa jedno 3-4 godine (prije toga stediril m- jedno 2)
i sad kad sam prestala- cice su mi se smanjile :)

nisam imala nikakvih posljedica zbog tableta (dalakvost i sl). celulit je normalna pojava pila tablete ili ne...jedino me ovo s cicama malo deprimira jer imam feeling da su omeksale

Ayla
30.04.2003., 12:15
To zlijezda ostala bez poticaja ;)

Tinchi
30.04.2003., 18:19
Originally posted by Ayla
Tinchi,
to (pucanje kapilara) ti je normal female thing, vise ili manje izrazeno, estrogen to radi, pilule ili ne.

Ja sam prije nego što sam počela pit Diane imala manjak estrogena (policistični jajnici) i sad ga imam valjda višak :) tak da je to izgleda opet od tableta... No dobro, barem sam žensko u punom smislu..

Samo me zanima ako neko zna di se to pali (u ambulanti ili u kozmetičkom salonu)?

Ayla
03.05.2003., 13:17
Tinchi,
ja bih na tvom mjestu svakako otisla dermatologu i konzultirala se. Neki to rade, neki imaju kozmeticare koji rade za njih...

Tigrica
06.05.2003., 14:52
Originally posted by Tinchi

Ipak mene zanima nesˇto drugo: pucaju mi kapilarice i to uzˇasno puno! Ima li to veze s pilulama buduc´i da lagano djeluju na krvne zˇile (suzˇavaju ih?). Usto sam (josˇ uvijek :() povremeni pusˇacˇ.. Doga?a li se kome to??
joj, i meni isto kapilare...uzas ima ih svugdje uzduz nogu i cini mi se svakim danom jedna nova nikne ...ali mislim da nije od tableta nego hm... cini se cudno-od masiranja s grubom rukavicom!! :eek: (to bi bar trebalo biti korisno za cirkulaciju, zar ne?) .. pa je li to moguce?!..., naime u zadnje vrijeme sam se pocela redovito i intenzivno masirati, ali sam istovremeno primjetila da su se zajedno s time i kapilarice pojavile... ne znam mozda i nije od toga a mozda je sve to nastalo u kombinaciji s tabletama, ali vec ih dugooo pijem...:(

Bercana
06.05.2003., 20:20
E imam jedno pitanje. Jucer mi frendica rekla da kad je uzimala tablete (sad ih vise ne pije) imala probleme zvane nejebica. Pila ih je kojih pola godine i u tom periodu joj se nije sevilo, da preciziram, napaljenost nula bodova. Cim ih je prestala pit, sve se vratilo u normalu.
Da li se to nekom desilo od vas?

lahor
06.05.2003., 20:54
Originally posted by Bercana
E imam jedno pitanje. Jucer mi frendica rekla da kad je uzimala tablete (sad ih vise ne pije) imala probleme zvane nejebica. Pila ih je kojih pola godine i u tom periodu joj se nije sevilo, da preciziram, napaljenost nula bodova. Cim ih je prestala pit, sve se vratilo u normalu.

Meni, ali mislim da nisu samo tablete krive nego sam bila u jednom uzasnom razdoblju i depra me jako mucila.

Bercana
06.05.2003., 21:00
Mislim, vjerujem da je moguce, cula sam svakakvih psihofizickih dozivljaja na pilulama, ja ih osobno nemam, mada i ne pijem tablete vec duze vrijeme.
Ali mi menga kasni jos od veljace....
No nista cudno za moj metabolizam. Ginekolog me stalno sopao s tabletama, i pila sam ih redovito ali sam odlucila napraviti malu pauzu, fakat mi je dosta kemije. Ne pamtim kad mi je zadnji put menga dosla na vrijeme. Sama rijec hormoni mi se zgadila od svega toga.

Vanilla
08.05.2003., 11:42
i ja sma na triquilar i narasle su mi cice, a pojavio mi se i celulit, ali mislim da je to od manjka kretanja... no, sad je poceo novi rezim...

blondie_30
08.05.2003., 13:28
Bercana kaže:

Meni; npr. nije; ali sve kontracepcijske tablete smanjuju libido (cak i pise unutra na papiricu)...

magic
08.05.2003., 13:49
Ja pnavljam isto pitanje od nekog drugog topika...da li vi chitate one uredno slozhene papirice koji se nalaze u kutiji s vashim uobichajenim kontracepcijskim sredstvom?

lahor
08.05.2003., 15:32
magic kaže:
Ja pnavljam isto pitanje od nekog drugog topika...da li vi chitate one uredno slozhene papirice koji se nalaze u kutiji s vashim uobichajenim kontracepcijskim sredstvom?

Ne pijem kontracepcijske, ali citam te papirice od A do Ž na svim lijekovima koje pijem ja ili moji bliznji. Meni je to zanimljivo :D (znam da nisam normalna :D )

magic
08.05.2003., 16:41
Ja sam jednako nenormalna ;)

Prochitam chak i na stranom jeziku, za svaki sluchaj, da nisu neshto falili u prijevodu :D

blondie_30
08.05.2003., 17:00
magic kaže:

Naravno (da citam; SKUPLJAM - imam i duplica)...

Evo vam i jos jedna ideja: s onom vatom koja je na vrhu bocice s tabletama (ako su u bocici) ocistim lak s noktiju :D Mislim; imam ja i doma vate, al ovo mi je poseban gust :D :cool:

lahor
08.05.2003., 17:02
magic kaže:
Ja sam jednako nenormalna ;)

Prochitam chak i na stranom jeziku, za svaki sluchaj, da nisu neshto falili u prijevodu :D

Tu sam te cekala :D
I ja isto radim. Ne samo da covjek vidi ako nasi nesto nisu preveli nego ucis i jezike odmah.
Ja citam i sve sa kozmetickih proizvoda i sredstava za ciscenje (tu onda padne wc-lingvisticka analiza :D ako nemam nikakav casopis pri ruci)

magic
08.05.2003., 17:08
Ja se sva tresem od uzbudjenja nad sredstvima za chishcenje...josh ako pishe i kemijski sastav...zarazila sam i Juniora, neki je dan fascinirao prof iz engleskog kad je u originalnu izdeklamirao sastav nekakve tekucine za one keramichke ploche na shtednjaku :D

A u kupaoni, kao shto drugi chitaju novine, ja uputstva :D

blondie_30
08.05.2003., 17:14
magic kaže:
A u kupaoni, kao shto drugi chitaju novine, ja uputstva :D

Hebote magic; ja kad sam u kupaoni stalno na tebe mislim. Imam onaj magic Perwool (magic pise velikim rozim slovima) i uvijek te se sjetim :o :w

magic
08.05.2003., 17:15
Black Magic Fix :D