PDA

View Full Version : Luda kuća

Kolovare
20.08.2005., 00:27
NOVA DOMAĆA HUMORISTIČNA SERIJA

ZAGREB "Luda kuća" nova je hrvatska humoristična serija koju ćemo od rujna gledati na HTV-u. Jučer je završeno snimanje prvih triju epizoda "obiteljske serije namijenjene publici od 7 do 77" u kojoj su glavni junaci Ljubo Zečević u ulozi lošega glumca s velikim očekivanjima, Jelena Miholjević u ulozi njegove supruge i profesorice matematike i njihov sin Ivan Glowatzky, popularni maturant i nogometaš.
U Ludoj ćemo kući gledati i Veru Zimu, Nadu Gačešić Livaković, Ljubomira Kikija Kapora i Matiju Prskalo, ali i brojne goste, od kojih je prvi Mirko Fodor u ulozi doktora Živka. Autorice serije su Tanja Kirhmajer i Zinka Kiseljak, redatelji Igor Roksandić i Aida Bukvić, a producent Vedran Perišić. Prikladna scenografija (lude) kuće nalazi se u prostorima Video produkcije Kregar, koja već ima bogata iskustva iz Zabranjene ljubavi. (M. B.)

http://www.vecernji-list.hr/newsroom/scena/356989/index.do

2revolution
20.08.2005., 00:30
nadu gaćešić livaković? :rolleyes: :rolleyes:
oh why???? :bonk: :horor:

:D sorry, nemrem tu ženu vidit...

maaarin
20.08.2005., 00:33
pogledat ću, ali teško da će nadmašit Bitange i princeze... :s

Kolovare
20.08.2005., 00:37
2revolution kaže:

i ja se čudim zakaj tu ženu stalno trpaju u serije kad je većini ljudi antipatična. Nadam se da neće imat veliku ulogu jer će igrat i u sapunici U zaleđu ljubavi.

Misery24
20.08.2005., 00:38
2revolution kaže:

nemoj ti drugaricu Inu! :D

2revolution
20.08.2005., 00:43
Misery24 kaže:
nemoj ti drugaricu Inu! :D uf jedva trpim gledat Kapelske zbog nje :hekla: , makar tam ne afektira toliko ne lamaće glavom i nekak je mlada pa još kakti simpa...

ali fakat, tolike godine se nije čulo za nju, i ak sad dovraga i bestraga od svih naših (srednjovječnih:o - glumica nisu nikog mogli skopat neg nju, onda ostajem razočarana i dalje hrvatskim igranim tv programom

uf uf....

bez prevelike nade u nekaj normalnog :rolleyes:

(makar sviđa mi se naslov LUDA KUĆA..asocira me na Fawlty Tover :cerek: ..znam znam, neosnovano :D vjerojatno

maaarin
20.08.2005., 00:50
2revolution kaže:

(makar sviđa mi se naslov LUDA KUĆA..asocira me na Fawlty Tover :cerek: ..znam znam, neosnovano :D vjerojatno mene podsjeća na Duplex, film sa Stillerom i Barrymorkeom... kad sam vidio topic, pomislih, ko je sad stavio topic o filmu na televiziju...! :D :D

Ribac
20.08.2005., 01:16
Hmmm...
Meni je prva asocijacija bila Puna Kuća (ona sa blizankama Olsen dok su bile u pelenama :D)

Kolovare
20.08.2005., 01:20
Ribac kaže:
Hmmm...
Meni je prva asocijacija bila Puna Kuća (ona sa blizankama Olsen dok su bile u pelenama :D)

Da! I meni čim sam vidio članak.

Re-Invented
20.08.2005., 05:16
Pilot za "Ludu kuću" snimljen je na setu "Zabranjene ljubavi", a taj isti pilot je izrazito loš. Za daljnje nastav ke ne znam kakvi su.

Kolovare
20.08.2005., 11:08
Šteta ak je tako. Zadnje što nam treba je loša domaća serija. Ak snima ista producentska kuća vjerojatno će bit i masu glumaca iz Zabranjene ljubavi uključeno u projekt. Stela čak ima glavnu ulogu. Zna li netko koliko će bit epizoda?

Mr Smoogj
20.08.2005., 11:51
2revolution kaže:
Zašto? Sigurno ne zato što je članica Vijeća HRT-a i predsjednica Hrvatskog društva filmskih djelatnika. Ne bih se začudio niti da je vidimo u novoj sezoni "Bitangi i princeza".

Kolovare
20.08.2005., 12:05
Žena je stvarno najzaposlenija hrv. glumica u zadnjih pet godina.

http://www.imdb.com/name/nm0300443/

kokakoka
20.08.2005., 13:29
Mr Smoogj kaže:
Zašto? Sigurno ne zato što je članica Vijeća HRT-a i predsjednica Hrvatskog društva filmskih djelatnika. sad bi ti kaeovo rekao: odrasti.... šta pričaš.... ako nešto znaš zašto šutiš.... gdje to piše..... :zubo:

za radoznale (http://www.hrt.hr/hrt/zapisnici/vijece.html)

Mr Smoogj
20.08.2005., 13:34
kokakoka kaže:
sad bi ti kaeovo rekao: odrasti.... šta pričaš.... ako nešto znaš zašto šutiš....
Naročito mi je drago ovo zadnje. Jer ako on ne čuje, znači da ne postoji.

kokakoka
20.08.2005., 14:17
joj, kako sam nesmotrena, oprostite, zaboravila sam ubaciti i ovaj link (http://www.hdfd.hr/drustvo_tijela.htm) :D

skubidubidu
20.08.2005., 14:32
opet bacanje novaca... al vidjet cemo... mozda pogledam

Pea
20.08.2005., 16:56
2revolution kaže:

da stvarno, odvratna mi je. :bljak:

čak mi je ikapelske zgadila, a o villi mariji niti neću pričat. i sad čitam da ima još dva nova angažmana.... heeeellllppp!!!! :flop:

Mr Smoogj
20.08.2005., 17:03
pea_2101 kaže:
čak mi je ikapelske zgadila, a o villi mariji niti neću pričat. i sad čitam da ima još dva nova angažmana.... heeeellllppp!!!! :flop:
Nema pomoći. Evo, baš joj sina primilo na režiju na ADU. Tako da ćemo se s Nadom družiti još godinama i godinama.

Re-Invented
21.08.2005., 05:48
Kolovare kaže:
Šteta ak je tako. Zadnje što nam treba je loša domaća serija. Ak snima ista producentska kuća vjerojatno će bit i masu glumaca iz Zabranjene ljubavi uključeno u projekt. Stela čak ima glavnu ulogu. Zna li netko koliko će bit epizoda?

Ne, nije ista producentska kuća, oni su samo "posudili" set za snimanje pilota. Na kraju je ZLJ promijenila lokaciju, a ovi iz Lude kuće su počeli snimati u starom ZLJ studiju.

Kolovare
21.08.2005., 11:59
Re-Invented, utješi nas! Jel Nada Gačešić ima malu ulogu? Reci da ima jako malu! Please!

Re-Invented
21.08.2005., 15:11
Kolovare kaže:
Re-Invented, utješi nas! Jel Nada Gačešić ima malu ulogu? Reci da ima jako malu! Please!

Honestly, nemam pojma. Nemam veze s tom serijom i fakat ne znam, a dok su snimali na setu, nisam tu ženu nigdje vidio.

Kolovare
25.08.2005., 12:21
Serija ide od sredine devetog mjeseca na HRT-u.

Glupinickname
25.08.2005., 12:31
Kolovare kaže:
"obiteljske serije namijenjene publici od 7 do 77"
Aaaah, vidim da su si vrlo precizno odredili ciljanu publiku. Time bu se izbjegel problem banalnog, mlakog i totalno po-opcenog humora kronicnog za hrvatske humoristicke.

...

OK, da, glupo se rugat seriji koju jos opce nisam vidio, al, hej, postoji razlog zakaj mi je nick "glupinickname", ne?

poirot
25.08.2005., 12:56
[manekenka mode]pa meni je to ok[/manekenka mode]:D

drago mi je da ak niš mogu vidjeti naše glumce, neki od nas ne žive u Zg pa ne mogu ić na predstave:rolleyes:

što se serije tiče, mislim da će pljugati do bola:rolleyes:

Kolovare
25.08.2005., 15:20
Ma ako smo preživjeli Zlatni vrč onda možemo i sve ostalo. Jaki smo mi .:D

Mr Smoogj
25.08.2005., 15:36
Kolovare kaže:
Ma ako smo preživjeli Zlatni vrč onda možemo i sve ostalo. Jaki smo mi .:D
Je l' to ti citiraš uredništvo Dramskog programa HTV-a?

Kolovare
25.08.2005., 16:50
Ne daj Bože:D

studenticaADU
11.09.2005., 17:38
vau,

ovo je jos gore od onog pitanja- koji su vam najbolji likovi druge sezone zblj?????

ajd, to jos mozes pretpostavit kak ce biti, ali ovako popljuvat na nevidjeno...

smješka
11.09.2005., 17:49
mislin da to neću gledat

Mr Smoogj
11.09.2005., 19:44
studenticaADU kaže:
vau,

ovo je jos gore od onog pitanja- koji su vam najbolji likovi druge sezone zblj?????

Ali znaš kaj je fakat bilo grozno? Ono "Novo doba".

kokakoka
11.09.2005., 20:19
studenticaADU kaže:
vau,

ajd, to jos mozes pretpostavit kak ce biti, ali ovako popljuvat na nevidjeno... tatino mladunče, jel ti palo na pamet da ovaj forum nije za tvoje visoko senzibilizirane intelektualne visine?

Mr Smoogj
11.09.2005., 20:40
kokakoka kaže:
tatino mladunče, jel ti palo na pamet da ovaj forum nije za tvoje visoko senzibilizirane intelektualne visine?
A prvo mjesto gdje se po povratku oglasila bio je topic posvećen Zabranjenoj ljubavi. Da bi izrazila svoju indignaciju naravno. Baš me zanima hoće li pjevati istu pjesmu kad skuži da joj je jedan od redatelja profesor na prvoj godini.

studenticaADU
11.09.2005., 22:37
na prvoj godini? been there, done that.

i, da.... opet je tu krajnje neinformirani duo fantastico duboko uvjeren u svoju hackersku pronicljivost u tuđe identitete... jako zabavno, jako...

studenticaADU
11.09.2005., 22:38
e, i sad sam tek skužila jedan od postova- btw. meni je ono novo doba dno dna, ne znam koga time želiš isprovocirati.

Glupinickname
11.09.2005., 22:48
studenticaADU kaže:
Ti ne visis dovoljno cesto po forumima, jel'da?
O da. Ti *definitivno* ne visis dovoljno cesto po forumima.

studenticaADU
11.09.2005., 22:51
upravo tako, jer koncentracija sumnjičavosti, animoziteta i frustracija uvijek pojedu toliko živaca da nemam snage slijedećih mjesec dana doć opet :(

kokakoka
11.09.2005., 22:55
Mr Smoogj kaže:
A prvo mjesto gdje se po povratku oglasila bio je topic posvećen Zabranjenoj ljubavi. Da bi izrazila svoju indignaciju naravno. Baš me zanima hoće li pjevati istu pjesmu kad skuži da joj je jedan od redatelja profesor na prvoj godini. :eek: :eek: :eek: napisala je da ima 25 godina, pa da je taaaako neinformirana?!?! mora da je to ipak balavo stvorenje!
studenticaADU kaže:
i, da.... opet je tu krajnje neinformirani duo fantastico duboko uvjeren u svoju hackersku pronicljivost u tuđe identitete... jako zabavno, jako... kako ta zna laskati! srčeko, sve o sebi si sama rekla. tak si slatka :cerek: zato jer si tako simpatična, dat ću ti savjet. otvori si novi profil s novim nickom. manje upadljivim. srce malo sarkastično! :cerek:

studenticaADU
11.09.2005., 22:58
glumica, možda???? gospođo koka? ili ste samo neinformirani

Mr Smoogj
11.09.2005., 22:58
studenticaADU kaže:
na prvoj godini? been there, done that.
I? Jesi si rekla profesoru što misliš o njegovom redateljskom umijeću?

studenticaADU kaže:
i, da.... opet je tu krajnje neinformirani duo fantastico duboko uvjeren u svoju hackersku pronicljivost u tuđe identitete... jako zabavno, jako...
Koja mrtva pronicljivost? Pa sve si sama rekla.

Glupinickname
11.09.2005., 22:59
studenticaADU kaže:
upravo tako, jer koncentracija sumnjičavosti, animoziteta i frustracija uvijek pojedu toliko živaca da nemam snage slijedećih mjesec dana doć opet :(
A umjesto toga, vidim, razvijamo vokabular, a?
:zubo: :lol:

studenticaADU
11.09.2005., 23:01
ako ste uopće pročitali kaj sam napisala onda znate da sam tam lijepo pisala o " glumcima"......... tko je spominjao režiju? te idiote ne bi ni hitchcock mogao spakirati u nešto smisleno. i btw. ne sumnjam da to zna i sam profesor

kokakoka
11.09.2005., 23:08
studenticaADU kaže:
ako ste uopće pročitali kaj sam napisala onda znate da sam tam lijepo pisala o " glumcima"......... tko je spominjao režiju? te idiote ne bi ni hitchcock mogao spakirati u nešto smisleno. i btw. ne sumnjam da to zna i sam profesor ajoj kak slatko, na hitcha se pozivaš. pa što ne spomeneš nekog gurua sa svoje katedre kad nisi režiserka? pokaži nam što znaš!

p.s. molba administratoru da ne prekida ovaj lijep niz postova jer sasvim odgovara naslovu teme. hvala.

petar59
11.09.2005., 23:14
koji frikovi

kokakoka
11.09.2005., 23:19
petar59 kaže:
koji frikovi :cerek: micika, drago mi je da si poslušala moj savjet. prvi post pa baš ovaj i ovdje. :cerek:

petar59
11.09.2005., 23:22
mislim- ako se već znate osobno zašto razmjenjujete informacije ovim putem??!! pogotovo, kad je riječ o uvredama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

studenticaADU
11.09.2005., 23:26
koka, jel ti dobro

kokakoka
11.09.2005., 23:26
petar59 kaže:
mislim- ako se već znate osobno zašto razmjenjujete informacije ovim putem??!! pogotovo, kad je riječ o uvredama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kak ne kužiš, sad se trebaš opet ulogirati kao studenticaADU i reći poput bore radakovića reći - ne, to nisam ja! :D

petar59
11.09.2005., 23:30
cemu takvo pitanje

petar59
11.09.2005., 23:31
eto, tak..... obicno postavim pitanje kad ne razumijem necije nonsense- a to je ovdje stalno

petar59
11.09.2005., 23:33
kak se salje privatna poruka... stalno mi se ispisuju na forumu

kokakoka
11.09.2005., 23:34
petar59 kaže:
cemu takvo pitanje

petar59 kaže:
eto, tak..... obicno postavim pitanje kad ne razumijem necije nonsense- a to je ovdje stalno

tak se i studenticaADU :cerek: stalno nekaj čudi i kao ima miroljubivu spiku. ajde, samo ti nastavi lijepo konverzirati sama sa sobom. studentice. petre. :cerek:

Kolovare
studenticaADU kaže:

Pa i sama širiš sumnjičavost, animozitet i frustracije čim si mogla u topicu: Nina- nova sapunica napisati da već vidiš da će to bit bezveze i još se pobljuvat na sve to i napisat da ćeš vjerojatno jadna i sama morat to ponekad pogledat jer će ti baka sigurno to gledati. Jadna ti! Da bi već nekoliko minuta kasnije u ovom topicu napala jadne ljude što bljuju na neviđeno (ajd, to jos mozes pretpostavit kak ce biti, ali ovako popljuvat na nevidjeno...) kao da si zaboravila da si to maloprije sama napravila.

petar59
ej, daj mi posalji radije mail na petarmmm@net.hr, jer sve sto napisem ide direkt tu, ne znam dal to tak ide, ili

petar59
11.09.2005., 23:35
kaj ti to studiraš

studenticaADU
11.09.2005., 23:39
ne znam baš koliko je to ista kategorija, s obzirom na to da sapunice ne podnosim, a za svaku novu humorističnu seriju, pogotovo domaću, mislim da treba dati šansu

studenticaADU
11.09.2005., 23:40
e, tek sam sad skužila da teta koka brije na podvojene ličnosti- hahahahahahahahahahahahahaha

poirot
11.09.2005., 23:41
što drugo reći - kokakoka je moj ideal žene:cerek:

ožeži po njima stara:cerek:

Mr Smoogj
11.09.2005., 23:43
Draga studentice, znao sam ja da tvoje tijelo ima kapacitet za barem dvije osobe, ali ne ovako bukvalno. This is some scary shit.

kokakoka
studenticaADU kaže:
e, tek sam sad skužila da teta koka brije na podvojene ličnosti- hahahahahahahahahahahahahaha

petar59 kaže:
mislim- ako se već znate osobno zašto razmjenjujete informacije ovim putem??!! pogotovo, kad je riječ o uvredama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

izgleda da i ti i petar59 imate sličan način izražavanja ponavljanjem udaraca po tastaturi jedne ili dviju istih tipki. pa kako to da nikad niste ulogirani u isto vrijeme? e studentice, studentice! moraš sad naći frenda, dat mu password pa da uvjerljivije isfejkaš tu konverzaciju koju vodiš sama sa sobom. srce malo :cerek:

Kolovare
Tu nema kategorija. Ukoliko si protiv sumnjičavosti, animoziteta i frustracija onda ne bi trebala bit sumnjičava, animozitetna i frustrirana i točka. Ili bi bar trebala dat šansu i najgorem proizvodu. Ne znam koliko je Zlatni vrč ili Naši i Vaši bio bolji od Ville Marije ili Zabranjene ljubavi pa da više šanse daješ humorističkim serijama.

studenticaADU
11.09.2005., 23:46
mr. smoogj, have we met before? ili je to jos jedan od vasih blefova

kokakoka
11.09.2005., 23:48
poirot kaže:
što drugo reći - kokakoka je moj ideal žene:cerek: :kiss: bum te na cugu vodila, al nemoj nastavljat u ovom tonu ;)

kokakoka
11.09.2005., 23:51
studenticaADU kaže:
mr. smoogj, have we met before? ili je to jos jedan od vasih blefova evo je na, opet se odaje! kak je slatka! po čemu si to zaključila da ste se već sreli?

p.s. daj malo peru aktiviraj, fali mi!

Mr Smoogj
11.09.2005., 23:51
studenticaADU kaže:
mr. smoogj, have we met before? ili je to jos jedan od vasih blefova
Pa ako je jedan od mojih blefova, kakve veze ima jesmo li se sreli?

Djevojka draga, ja bih na tvojem mjestu odustao, jer nemaš pojma u što se upuštaš. Može ti se grdo odraziti na karijeru. Po ovom ti se forumu kreću neki opaki ljudi, čija me zloba katkad i samog plaši.

Ima još foruma. Ima i ADU svoj. Počni iznova na tim čistim i moralno neupitnim mjestima.

Mr Smoogj
12.09.2005., 00:00
Inače, u profilu rođena 1984, a u topicu imaš 25 godina. Zbilja se moraš malo uozbiljiti.

studenticaADU
12.09.2005., 00:02
imate pravo, stvarno nema veze. samo je uistinu tužno, konstatiram, da mislite da pametni ljudi koji se bave tim poslom, iliti doticnom karijerom, provode ovdje previse vremena trazeci svoje zrtve- evo, cak se i ja osjecam znatno gluplje nakon provedenog vremena na istom. a ako i ima takvih, koji uistinu vide smisao u tom da ovdje shvate nekog pretjerano ozbiljno....

uzivajte u forumu. pa pa

studenticaADU
12.09.2005., 00:05
Mr Smoogj kaže:
Inače, u profilu rođena 1984, a u topicu imaš 25 godina. Zbilja se moraš malo uozbiljiti.

rekoh da me niste smjeli shvatiti ozbiljno- popikli ste se na vlastitu foru, ne bukvalno, samo ako je suditi po broju odgovora.

poirot
12.09.2005., 00:08
kokakoka kaže:
:kiss: bum te na cugu vodila, al nemoj nastavljat u ovom tonu ;) a kaj ja mogu, svaki tvoj post mi je za :s :s :s :s

kokakoka
12.09.2005., 00:09
studenticaADU kaže:
rekoh da me niste smjeli shvatiti ozbiljno- popikli ste se na vlastitu foru, ne bukvalno, samo ako je suditi po broju odgovora. a to ti je cilj bio? syebat tu nevine forumaše? sva si vražja. a što ti je motivacija?

Glupinickname
12.09.2005., 00:29
studenticaADU kaže:
samo je uistinu tužno, konstatiram, da mislite da pametni ljudi koji se bave tim poslom, iliti doticnom karijerom, provode ovdje previse vremena
Bilo koje vrijeme na forumu je previse vremena na forumu. To mozes ili prihvatit il prestat ic na forume. Ja sam napravil svoj izbor i do danas nisam pozalil. :)
pa pa
Pa - pa, tinki vinki. :W

Mr Smoogj
12.09.2005., 10:14
studenticaADU kaže:
samo je uistinu tužno, konstatiram, da mislite da pametni ljudi koji se bave tim poslom, iliti doticnom karijerom, provode ovdje previse vremena trazeci svoje zrtve
A, gle, svatko ima svoj hobi - neki sade cvijeće, neki gube vrijeme po Forumu, neki jedu.

studenticaADU kaže:
evo, cak se i ja osjecam znatno gluplje nakon provedenog vremena na istom.
Problem je zapravo u tome što si se prije ovoga osjećala pametnijom nego što to ustvari jesi.

studenticaADU kaže:
a ako i ima takvih, koji uistinu vide smisao u tom da ovdje shvate nekog pretjerano ozbiljno....
To je zato što si odabrala tako ozbiljan nick. Da si se nazvala, recimo, vozač viljuškara TPK, lakše bi shvatili koja si zapravo zajebantica.

studenticaADU kaže:
rekoh da me niste smjeli shvatiti ozbiljno- popikli ste se na vlastitu foru, ne bukvalno, samo ako je suditi po broju odgovora.
A ovaj ste paradoks u stanju shvatiti vjerojatno samo ti i tata.

Kolovare
17.09.2005., 00:51
Luda Kuća ide od 28.9 i to srijedom od 21:15

LUDA KUĆA - serija

„Luda kuća“ serija je o naoko običnim ljudima iz susjedstva - onima s malo novca i mnogo velikih želja, problema i još više peha. Miljenko Majer svojevrsni je glumački Don Quijote, mali glumac s velikim ambicijama. Više od svojih snova o slavi i bogatstvu, voli tek Matildu i njihova sina, gimnazijalca Filipa sklonog nogometu - u kojem, naravno, vidi ispunjenje svojih ambicija.
Majerovi su ljudi čija je kuća uvijek puna nepozvanih gostiju, oni su vrsta ljudi koji nikom ne znaju reći NE, pa makar koliko ih to stajalo.
Upravo zato s njima živi i umirovljeni policajac Đuro Pletikosa, nema dana kad k njima ne svrati usidjelica Božena, a pospremačica Brankica radi često i ispod cijene, jer život Majerovih doživljava kao besplatnu zabavu. Za trgovanje i financijske kombinacije zadužen je Laci, vlasnik kafića u kojem Miljenko provodi najveći dio svog radnog vremena, uglavnom ispunjenog pauzama i dugim čekanjima na mali nastup.
Kako biti sretan, umjereno bogat i uspješan, moto je priče o stanovnicima Lude kuće, čije će vas zgode zabavljati na HTV-u.

Uloge: Jelena Miholjević, Ljubo Zečević, Kiki Kapor, Vera Zima, Nada Gačešić Livaković, Pjer Meničanin, Matija Prskalo, Ivan Glowatzky
Gostujući glumci: Alen Liverić, Dora Fišter, Mia Oremović, Davor Svedružić, Mirko Fodor i dr.

1. epizoda

U prvoj epizodi Lude kuće upoznajemo obitelj Majer. Miljenko, glumac u srednjim godinama ima velike ambicije i male uloge, sanja o velikoj sreći, a prati ga uglavnom peh. Matilda Majer, srednjoškolska profesorica matematike, umjereno je dobra supruga i mama, koja stalno pokušava promijeniti stvari na bolje, u čemu je često nerealna. Njihov sin je srednjoškolac Filip, s jednom jedinom ambicijom - da bude slavan, sretno zaljubljen i bogat nogometaš. Kuća Majerovih ne bi bila luda, da u nju stalno ne upadaju Miljenkova prva žena, također glumica, Lidija koja svoje ljubavne jade liječi na Miljenkovu ramenu i za Matildinim kuhinjskim stolom i pospremačica Brankica – rođena voajerka iz predgrađa - koja svoj nos i metlu gura gdje treba i ne treba. Matilda se trudi biti što lojalnija prema Miljenkovoj prvoj ženi Lidiji, koja dečke i veze mijenja s godišnjim dobima. Lidijine bračne nevolje i jedno tajanstveno pismo promijenit će njihove živote…

Kolovare
19.09.2005., 00:09
Kolovare kaže:
i ja se čudim zakaj tu ženu stalno trpaju u serije kad je većini ljudi antipatična. Nadam se da neće imat veliku ulogu jer će igrat i u sapunici U zaleđu ljubavi.

Izgleda da ćemo našu "najdražu":rolleyes: glumicu Nadu Gačešić ove jeseni gledati u svim mogućim projektima. Naime, izgleda da u ovoj seriji tumači jednu od glavnih uloga, kao i u novoj sapunici U zaleđu ljubavi, a i izgleda da će imati epizodnu ulogu i u sitcomu Bitange i princeze. Nema što, moći ćemo je se nagledati do mile volje!:D

maaarin
19.09.2005., 00:21
Kolovare kaže:
Izgleda da ćemo našu "najdražu":rolleyes: glumicu Nadu Gačešić ove jeseni gledati u svim mogućim projektima. Naime, izgleda da u ovoj seriji tumači jednu od glavnih uloga, kao i u novoj sapunici U zaleđu ljubavi, a i izgleda da će imati epizodnu ulogu i u sitcomu Bitange i princeze. Nema što, moći ćemo je se nagledati do mile volje!:D ma kučka jedna odvratna... :flop:

al mora se ona vidit u svakoj domaćoj produkciji... i još se čude što kritičari znaju popljuvat seriju... pa normalno, kad ona u njoj glumi...

:mikroval:

kako nitko nije popljuvo NMK od kritičara? pa kad ta koza ne glumi... :flop: :flop:

Kolovare
19.09.2005., 00:53
Pa sad da baš kritičari nisu popljuvali NMK i ne znam baš. Mislim da su kritičari do sad pohvalili jedino Bitange i princeze od domaćih serija, a ni to nisu hvalili na sva zvona.

maaarin
19.09.2005., 00:55
Kolovare kaže:
Pa sad da baš kritičari nisu popljuvali NMK i ne znam baš. Mislim da su kritičari do sad pohvalili jedino Bitange i princeze od domaćih serija, a ni to nisu hvalili na sva zvona. dobro... ali jedan od najboljih....

ali nije bila ni u BiP :jumping: :zubo:

Kolovare
19.09.2005., 00:58
Tome je kraj, jer u Bitangama mislim da će glumit Ireninu mamu.

maaarin
19.09.2005., 01:04
Kolovare kaže:
Tome je kraj, jer u Bitangama mislim da će glumit Ireninu mamu. :vidiga: pa ćeš vidit kako će odjednom počet pljuvat po seriji :zubo:

Kolovare
24.09.2005., 01:12
Prva epizoda ide u srijedu u 21:15!

Mr Smoogj
24.09.2005., 09:12
Foršpan ne obećava.

Kolovare
27.09.2005., 10:04
Mr Smoogj kaže:
Foršpan ne obećava.

Još ga nisam "ulovio". HRT ga očito jako često vrti.:D Mislim da oni najmanje reklamiraju svoje proizvode, odnosno kako koje... Reklamu za Ljubav u zaleđu daju petnaest puta dnevno.

ASd
28.09.2005., 21:39
Užas!!!!!!! To ima i nasnimljen smijeh!!!!!! A od kud su preuzeli design kuhinje? Sa "Kruška i Jabuka"? AAAAAAAAAH!!!!!!!

Kolovare
28.09.2005., 22:08
Upravo pogledao prvu epizodu i prvi dojam je: loše. No, ne treba biti previše kritičan jer im je ovo ipak tek prva epizoda. Ono što mi se već sad ne sviđa jest nasnimljen smijeh, loše fore na razini osnovne škole i glavni muški glumac koji mi je totalno atipatičan. Dobre stvari su mi odlična Vera Zima kao spremačica koja ima super dijaloge, ovaj mladi glumac što im igra sina i Matija Prskalo koja mi je standardno OK, ali mislim da ako nešto ne promjeni da će mi postat naporna (sličnu ulogu ima u Zabranjenoj ljubavi). Znači: većinom dobri glumci, ali jako loš scenarij i režija. No, kao što sam rekao - tek im je prva epizoda. Nadam se da će se popraviti.

Re-Invented
28.09.2005., 22:08
ASd kaže:
Užas!!!!!!! To ima i nasnimljen smijeh!!!!!! A od kud su preuzeli design kuhinje? Sa "Kruška i Jabuka"? AAAAAAAAAH!!!!!!!

Ako obratiš pozornost setovi su re-dekorirani stari setovi od "Zabranjene Ljubavi".
Stari stan je od Bibe Lončar, a ovaj novi, veći Novak Living room.

kokakoka
28.09.2005., 23:45
mene je oborio onaj nasnimljeni smijeh! mislila sam da se to više ne koristi ali bila sam u krivu. i dobro da je bilo tog smijeha, jer sam se nasmijala svaki put kad sam ga čula. naravno, neovisno o onome što se u kadru događalo!
:top:

Mr Smoogj
28.09.2005., 23:49
Dobro staro kreveljenje.

Re-Invented
29.09.2005., 01:32
Ne znam...meni ta serija ima baš taj neki HTV-ovski štih ala "Zlatni vrč".
Matija Prskalo je kopirala svoju ulogu Stele iz ZLJ, sad da li je to do njene glume ili samog scenarija ne znam.

A onaj "Live Studio Audience" smijeh...:bljak:

pivka
29.09.2005., 08:42
blago rečeno :horor:
neznam kaj je gore,onaj usiljeni nasnimljeni smijeh :lol:,ona prekenjavajuća gluma(kao da sam u kazalištu),i kaj mi je fascinantno serija je kak ti humoristična,a kaj je u njoj humoristično?:confused:
užas za što mi dajemo 63kn.svaki mjesec.

kokakoka
29.09.2005., 23:55
sve do gledanja jučerašnje prve spizode, nisam znala da će mi faliti na ovoj temi studenticaADU.
:( :( :(

Kolovare
30.09.2005., 00:12
Re-Invented kaže:
Ne znam...meni ta serija ima baš taj neki HTV-ovski štih ala "Zlatni vrč".
Matija Prskalo je kopirala svoju ulogu Stele iz ZLJ, sad da li je to do njene glume ili samog scenarija ne znam.

A onaj "Live Studio Audience" smijeh...:bljak:

Ipak mislim da je ova serija daleko od "kultnog" Zlatnog vrča. Ono što djeli s njim je to ono kazališno; prenaglašeno forsiranje šala i totalno bezveze snimano neke fore (kad se ova glavna zaplete u telefon pa je to kak ti smiješno itd.) A nasnimljeni smijeh je užasno loš odabir jer te stalno podsjeća na to koliko serija nije smiješna pa se stalno pitaš: a zašto su sad pustili smijeh itd?... Ipak, ova serija ima ono što Zlatni vrč nije imao, a to je bar jedan dobar lik i po meni je to Vera Zima koja odlično glumi spremačicu. No, dobro... Tek im je bila prva epizoda. Treba im dati šansu.

Germa
30.09.2005., 02:00
pogledao jednu epizodu niti ne znajući kako se zove i mogu reći da više nikada neću...preloše + onaj nasnimljeni smijeh upotpunjuje katastrofično negativan dojam o seriji...

Michaela
01.10.2005., 09:03
Serija je užas.
Bitange i princeze su remek-djelo, naspram ove mlake, ochajne serije.:bljak:

Kolovare
05.10.2005., 01:31
Od danas u seriji glumi i Nada Gačešić. Sada će se serija sigurno popraviti za nekoliko kopalja.:B

kokakoka
05.10.2005., 01:45
Kolovare kaže:
Od danas u seriji glumi i Nada Gačešić. Sada će se serija sigurno popraviti za nekoliko kopalja.:B uf, dobro si me podsjetio da ne zaboravim gledati :zubo:

shef Sale
06.10.2005., 23:55
I, jel ko preživio jučerašnju epizodu? :zubo: :visi:

Ta NGL...to je nešto prestrašno :eek:
Prva epizoda mi je bila, ono...recimo za trojku (ako Bitange ocjenjujemo peticom što svakako zaslužuju :top: ), ali ovo jučer...odmah se sjetih svih onih poznatih rvackih propalih serija tipa moja kućica, zlatni vrč, i kako se sve ne zvaše... :visi:

Doista ispada da su BiP bile nešto neponovljivo...nadam se da će i u drugoj sezoni ostati takvi (a s obzirom kakva je "konkurencija" ne bi trebalo ni biti teško :D)

Pea
07.10.2005., 23:22
nisam još gledala, jesam što propustila?

maaarin
08.10.2005., 14:33
pea_2101 kaže:
nisam još gledala, jesam što propustila? vjeruj mi, nisi... ovakvu užasnu domaću seriju u životu nisam gledao... :bljak: :bljak: :bljak:

Icepick
08.10.2005., 18:14
Prvu sam epizodu serije uhvatio sasvim slučajno. Gledao sam nešto na TXT-u i vidio da počinje neka naša nova serija. Rekoh, što ne baciti pogled...možda će biti gledljiva.

Oh Bože kako je to loše!!!! Ne znam što je gore. Kazališna gluma, neinteresantni i neuvjerljivi likovi ili onaj nasnimljeni smijeh. To je 45 minuta života koje neću dobiti natrag.

Al' ajde...rekoh, to je samo prva epizoda. Dat ću još jednu šansu.

Druga epizoda mi je skoro za nijansu bila bolja. Ideja mi se svidjela, ali izveba je bila koma. Jedini tko mi nije išao na žifce je bio onaj njihov sin, koji mi BTW izgleda malo prestaro da glumi srednjoškolca :rolleyes:.

E sad dolazimo do onog skoro . Ono što mi je potpuno pokvarilo ovu epizodu bila je Nada Gačešić. Pa tako jedan loš i iritantan lik JOŠ nisam doživio da vidim. Pa gdje ona može glumiti neku zavodnicu…izgleda poput jeftine kurve koju nitko ne bi ni štapom od 2 metra diro. :rigo: Žena ima koliko…160 godina??? :bljak:

A i onaj barmen…kako se zove…Laci, Laki…je isto za :rigo:

Serija je koma, i za koji qurac onoliko forsiraju riječ “šlape” :bonk: do te mjere da zvuči iritantno.

Eh da, Zlatni vrč je bio mila majka prema ovome, a Bitange su za Emmyija naspram Lude kuće.

Kolovare
09.10.2005., 01:09
Prvu epizodu pogledao, a drugu nisam mogao, te sam ugasio TV nakon prve 4 scene. Možda je kasnije bilo OK, ali ja nisam imao živaca.:flop: :flop: :flop:

Re-Invented
09.10.2005., 01:16
Kolovare kaže:
Prvu epizodu pogledao, a drugu nisam mogao, te sam ugasio TV nakon prve 4 scene. Možda je kasnije bilo OK, ali ja nisam imao živaca.:flop: :flop: :flop:

Nije bilo OK vjeruj mi. Jedini plus bila je Matija Prskalo sa replikama od Stele, ostalo Pre strašno.

Naj žalosnije je to da serija ima dobar sinopsis i katastrofalnu produkciju i izvedbe.

Kolovare
09.10.2005., 01:25
Re-Invented kaže:
Nije bilo OK vjeruj mi. Jedini plus bila je Matija Prskalo sa replikama od Stele, ostalo Pre strašno.

Naj žalosnije je to da serija ima dobar sinopsis i katastrofalnu produkciju i izvedbe.

U novinama je pisalo da će i RTL uskoro snimati svoj sitcom. Znaš li nešto o tome? O čemu se radi? Tko glumi?

Re-Invented
09.10.2005., 01:41
Kolovare kaže:
U novinama je pisalo da će i RTL uskoro snimati svoj sitcom. Znaš li nešto o tome? O čemu se radi? Tko glumi?

Znam samo da će se zvati "Bibin svijet". Kad saznam više, javim.

Re-Invented
12.10.2005., 21:36
Ovaj horor iz epizode u epizodu ima sve manje smisla.
Ne znam jer je gora staromodna produkcija, ružni glumci ili jadni setovi.

Jay&AmberFan
12.10.2005., 21:47
Meni je ova serija gora čak i od " Bumeranga "......

U " Bibinom svijetu " će glumiti Slavica Knežević, to je pisalo u novinama.

Marija Copperfield
15.10.2005., 16:22
[QUOTE]Jay&AmberFan kaže:
[B]Meni je ova serija gora čak i od " Bumeranga "......

Meni Bumerang i nije tako los,Emil i Kiki su zakon tamo...

Kolovare
30.10.2005., 11:23
Gledao u srijedu. Još uvijek nikakva poboljšanja... Šteta.

---

Glasujte za najbolju domaću seriju:

http://www.forum.hr/showthread.php?s=&threadid=117898

Mr Smoogj
05.05.2006., 10:35
"Luda kuća" ide u drugu sezonu. Ali će doživjeti male preinake. Lik Nade Gaćešić-Livaković će dobiti više prostora, pa će shodno tome serija redizajnirati i naslov u "Luda kučka".

Kolovare
05.05.2006., 23:00
Glasujte za najbolju domaću seriju:

http://www.forum.hr/showthread.php?t=142864

nives
09.05.2006., 23:15
ja to znam pogledat.. al mi je bezveze..
neznam zast to gledam..

decec
11.05.2006., 22:58
katastrofa od serije. očajna gluma, izfirane fore, ljigavo.

a tek oni neuspješni pokušaji da gačešićka bude komičarka. užas!

Mr Smoogj
11.05.2006., 23:00
a tek oni neuspješni pokušaji da gačešićka bude komičarka. užas!
Ma lako da bude komičarka, ali da bude SEKSI!:trk:

Kolovare
21.10.2007., 00:00
Glasujte za serije koje gledate: http://www.forum.hr/showthread.php?t=268164

Benjamin Vladić
25.09.2012., 14:29
Repriza Lude kuće od danas na HTV 1 u 16:00:mig:.

jura14
14.11.2012., 15:21
opet luda kuca na hrt-u serija mi je bila jedna od losijih nasih no nije negledljiva ;) dusu dalo za pogledat u vrijeme sapunjara...