PDA

View Full Version : HTov "Moj portal" i MMS

Corpus
30.04.2003., 17:08
HTmobile nudi na toj svojoj stranici preko "Moj portal"-a, slanje i primanje mms-a. Do 15.5. je besplatno. I sad, za slanje se nudi samo njihovih par slicica i zvukova! Naravno, nis posebno! Meni se cini da se od tamo ne mogu slati neki svoji fajlovi. Ili ja nisam uspio skuzit kako se to radi! :confused:

Malo je glupo da im je to toliko fora i nova funkcija, a mogu se slati samo te njihove bezvezne slicice...:confused:

SETRA Samoborček
30.04.2003., 21:36
I sad, za slanje se nudi samo njihovih par slicica i zvukova!
naravno, u HT-ovim "superponudama" je uvjek negdje KVAKA

Nipple Twister
30.04.2003., 23:27
Koja "kvaka" je ovdje ?

:)

SETRA Samoborček
30.04.2003., 23:44
pa pročitaj pitanje corpusa, jebiga

BTW: Zašto ti nipple twister nisi više tu mod?
Dao ostavku ili šta??????:D

Nipple Twister
01.05.2003., 00:34
Dobio "ostavku" od gazde ! :D

Napisao sam nešto prosto jedanput u uskom krugu moderatora jednoj osobi koja je prijatelj s adminom i odmah sam "dao ostavku" :rolleyes: :D :D

Corpus
02.05.2003., 13:08
Nipple Twister kaže:
Koja "kvaka" je ovdje ?

:)

Pa nije mi bas jasan smisao te stranice i te funkcije! :confused: Sta ce ti to ako mozes poslat mms samo sa njihovim slicicama i zvukovima, koji su, usput budi receno, bezveze. Za primanje je opet glupo! Bolje da ti netko svoj mms posalje na email, nego tamo! :confused: :)

SETRA Samoborček
02.05.2003., 21:14
Corpus kaže:
Pa nije mi bas jasan smisao te stranice i te funkcije! :confused: Sta ce ti to ako mozes poslat mms samo sa njihovim slicicama i zvukovima, koji su, usput budi receno, bezveze. Za primanje je opet glupo! Bolje da ti netko svoj mms posalje na email, nego tamo! :confused: :)

Pa ne kužiš ti stvar, čini se meni.

Ovo je HT-ova LAŽNA SUPERPONUDA , kao ono super možeš slat MMS
besplatno pa da pridobiju još par korisnika.
Zato i možeš slat samo njihova sranja.

Nipple Twister
04.05.2003., 11:12
Janica je tebi sranje ?!? :eek:

:D

Um
04.05.2003., 19:01
sorry zbog "off topic pitanja" ali di je to niple tw. dobio ostavku? Na ovom forumu? Bio si moderator, nt?

SETRA Samoborček
04.05.2003., 23:22
-Um- kaže:
sorry zbog "off topic pitanja" ali di je to niple tw. dobio ostavku? Na ovom forumu? Bio si moderator, nt?
Bio je i otpušten je!