View Full Version : Confession of a Dangerous Mind
sotona69
01.05.2003., 12:56
Ko voli ironiju ovo je svakako film za njega. Meni je film odlican. Mislim da je Clooney uspio prikazati stvari na pravi nacin. Po meni film je pun odlicnih scena uz to duhovitih. Kraj filma za mijesanjem solja mi je super. Odavno mi se kraj nekog filma nije tako svidio. Je li jos neko gledao ovaj film i kakva su vasa misljenja?
Donekle zanimljivo, humoristično, u ponekim trenucima dosadno...
Trojka...
sotona69
01.05.2003., 15:26
Originally posted by Vajta
Donekle zanimljivo, humoristično, u ponekim trenucima dosadno...
Ocito ne volimo iste stvari, meni nije bilo dosadno ni u jednom trnutku, dok mi je Phone Booth bio poprilicno dosadan.
studeni1983
02.05.2003., 21:16
kao blaga profačica, film ću ocijeniti odličnim. istina, tijekom cijelog filma radnja je mogla biti nešto dinamičnija (kao na kraju primjerice). sviđa mi se kako je razrađen ljubavni odnos. u početku filma je jedna jako dobra misao- koga zanima, nek pogleda! btw. tip ima preslatku guzicu :)
Originally posted by sotona69
dok mi je Phone Booth bio poprilicno dosadan.
Jooj, kad si već to spomenuo: vidjeh trailer za film i totalno sam se razočarao! Ili je stvar u tome što sam ja zamišljao da će film ići nekim drugim tijekom ili je sam foršpan loše napravljen, ali imam ozbiljnu dilemu da li uopće ići gledati film u kino ili ne?
Djuro_Pucar
04.05.2003., 16:27
Istina, ima super scena, ima dobro razradjenih odnosa, ima duhovitih situacija, ali je ritam dozlaboga pogresan, eto zasto bi glumci trebali glumiti, a reziseri rezirati.
Osim toga, primijetio sam bar sest-sedam momenata koji su trebali biti smijesni, ali je publika u kino sali ostala apsolutno ravnodusna.
sotona69
04.05.2003., 17:09
Meni je ritam odlican i ne vidim nista pogresno u tome. A razliciti ljudi se smiju razlicitim stvarima. Kao sto rekoh film je pun ironije.
Vajta, ako nemas bas pametnija posla otidji ga pogledat u kino.
Djuro_Pucar
04.05.2003., 18:18
Pogresan ritam=mrtvi momenti
meni je film odlican, totalno mi se svidjela georgeova rezija (na to sam ustvari najvise obracala paznju, uz, naravno, dupe glavnog lika ;) ), svaki kadar mi se ucnio nekako artisticki nastrojen i pomno isplaniran, ali ne na iritantan nacin. good job, georgie! :top:
i komediozna mi je ona scena (ako se tako uopce moze nazvat) s bradom pittom i mattom damonom :D
a sto se price tice - sta mislite, jel tip fakat onakav kakvim se predstavlja u filmu ili je jednostavno shizofrenik? hm...
WORlock
19.05.2003., 14:51
Od 1 do 5 ovaj film zasluzuje 3.
Da nije snimljen po "istinitom" dogadjaju ukupni dojam bi bio vrlo slab.
Meni je film na trenutke dosadan (neke scene sam morao vracati nazad jer su mi misli odlutale). Ima zanimljivih redateljskih trikova kao i fora sa kamerom, kadrovima i sl.
Prica je nekako slaba, nema nekog naboja i uzbudjenja. Sve u svemu kao sto rekoh: 3.
blondie_30
25.06.2003., 13:09
Odlican :top:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.